Valmistus betoniteräksistä

Jokaisen auton omistajan on etusijalla vahva, luotettava, kestävä ja laadukas autotalli, joka suojaa auton säältä ja murtovarkailta. Rakentaa autotalli, kaikenlaisia ​​materiaaleja käytetään, joilla on hyviä ja huonoja puolia. Näet usein tiilen autotallit, puusta tai betonilohkosta tehdyt rakennukset. Vähemmän suosittu muotoilu on betoniteräksen rakentaminen. Tämä materiaali on aina ollut kuuluisa sen kestävyydestä, luotettavuudesta ja kestävyydestä. Tällaisen autotallin avaaminen on vaikeaa.

On huomionarvoista, että ennenkuin betoniteräs-autotalli ei sallinut itseään, koska sen tuotanto oli melko kallista. Ajan myötä materiaali alkoi kuitenkin laskea ajan myötä, ja siitä tuli erittäin suosittu asennuksen nopeuden ja työn yksinkertaisuuden vuoksi. Nyt voit ostaa valmiin betonilaatat ja asentaa sen oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa tarkastelemme betonityyppisten autotallien tyyppejä, niiden ominaisuuksia, etuja ja haittoja.

Vahvistettu betonipyörät

Itse asiassa he ovat harvoja. Kaikki tehtaan tuottamat, teräsbetonista valmistetut rakennukset on jaettu kahteen pääryhmään. Jokaisella on omat ominaisuutensa, ominaisuudet, edut ja haitat. Kun laitteiden autotalli on otettava huomioon. Betonituotteiden autotallit ovat siis:

 1. Monoliitti. Erilaisia ​​valmiita tiloja, jotka on toimitettava vain käyttöön ja asennettava nosturin avulla. Usein valmistajat tarjoavat rakenteita porttien kanssa. Tämäntyyppisten autotallien kustannukset ovat paljon suuremmat kuin toisessa ryhmässä, koska kuljetukset ja asennukset edellyttävät raskaiden laitteiden osallistumista. Lisäksi sivusto on huolellisesti valmistettu, sora-hiekka tyyny on luotu. Työ edellyttää koko brigataa.
 2. Maajoukkueet. Nämä autotallit ovat halvempia, koska voit koota ne itse. Mutta älä kiirehdi iloita, koska myös ylimääräisiä raskaita koneita tarvitaan. Et voi nostaa betoniteräksiä suuren painon vuoksi. Voit tilata autotallin tehtaalta. Hän toimittaa sinulle kokoonpantavan rakenteen, jossa on tarvittava dokumentaatio, rakennuksen ominaisuudet ja ohjeet sen rakentamiselle. On tärkeää, että sinun ei tarvitse yhdistää betoni moduuleja. Hankkeita tarjotaan niin, että ratkaisu ei ole tarpeellinen, suunnittelu johtuu suuresta massasta. Joskus tehdään hitsausta.

Monoliittirakenteisen betonirakenteen etu on nopea asennus ja helppokäyttöisyys. Mitä puutteista huomaamme, huomataan korkeat kustannukset, suuri massa ja tarve ennalta valmistautua maaperään. Rakennus on pääoma, joten sinulla on oltava lupa asianomaisilta viranomaisilta.

Mutta esivalmistetut rakenteet ovat ominaisia ​​siitä, että autotallin voi nopeasti irrottaa ja tarvittaessa kuljettaa se toiseen paikkaan. Rakenne voidaan koota ja irrottaa nosturilla yhden päivän aikana. Lisäksi esivalmistettu autotalli ei vaadi perustusta eikä rakennuslupaa.

Esivalmistettujen hankkeiden lajit

Selvitetään rakennuksen koon, painon ja ominaisuuksien standardit. Asianmukaiseen yritykseen pääset tilauksesta valmistaa seuraavia elementtejä:

 1. ZHBI-1 on esivalmistettu autotalli, jonka rakenteella on seuraavat mitat: korkeus - 232 cm, leveys - 324 cm, pituus - 548 cm Rakennuksen paino - 15 tonnia. Rakenteessa on teräsbetonilevyjä, joista autotalli on muodostettu. Kuinka tarkalleen rakennus näyttää, näkyy valokuvassa.
 2. ZHBI-2 - esivalmistettu autotalli, jossa on lattia. Se on sama kuin ensimmäinen vaihtoehto, poikkeaa vain toimituksesta. Se sisältää lattian. Rakenteen kokonaispaino oli 17 tonnia.
 3. ZHBI-3 on esivalmistettu rakenne, joka sisältää sekä lattian että kellarin. Asennukseen tarvitaan lisälohkoja. Rakennuspaino - 26 tonnia.

Nämä mallit soveltuvat henkilöautoihin. Suurille yksiköille, kuten Gazellelle, on kuitenkin muita malleja, jotka eroavat koosta ja kustannuksista. Näet ne tässä taulukossa.

Vahvisteisten betoniratoiden edut ja haitat

Jos käsitellään ominaisuuksia, tyyppejä ja suunnittelua itsekin, on tärkeää kiinnittää huomiota tärkeimpiin kohtia - etuja ja haittoja. Ne muodostavat vaikutelman jostakin, mikä osoittaa, harkitseeko tätä vaihtoehtoa vai ei. Haluaisin sanoa, että tällaisten autotallien valmistus on säädetty pienimpiin yksityiskohtiin, joten lopulta saat kestävän tuotteen, joka on kestävä. Lisäksi voit eristää konkreettisia tavaroita, leikata sitä, koristella sitä ja tehdä kaiken sen mukaan kuin haluat. Tarkastellaan tarkemmin kaikkia etuja ja haittoja arvioidaksemme rautatiesbetonirakenteita autossa.

Aloitetaan eduista:

 1. Pitkä käyttöikä. Kaikki tietävät, että betonilla voi itsessään olla jopa 200 vuotta. On selvää, että sinun on noudatettava keitoteknologiaa, kaataa, käyttää laadukkaita materiaaleja ja noudatettava ohjeita. Valitsemalla tunnetun valmistajan, joka on tunnettu tuotteistaan ​​monta vuotta, voit saada autotallin, joka voi palvella sinua jopa 150 vuoden ajan.
 2. Rakennuksen luotettavuus ja kestävyys. Monoliittiset tuotteet ovat tunnettuja luotettavuudestaan. Heitä on vaikea vahingoittaa ja tehdä mitään. Jos puhumme esivalmistetuista lajeista ja sitten valmistajan kokoonpanoteknologiasta, saavutatte saman vaikutuksen.
 3. Paloturvallisuus. Garage - paikka, jossa lisääntynyt tulipalovaara. Bensiini ja muut palavat aineet voivat aiheuttaa tulipalon. Vahvistettu betonirakenne ei kuitenkaan kestä polttamista.
 4. Kyky korjata rakennuksen. Sementtilaastilla, kipsillä tai kitillä voit korjata rakenteen kaikki halkeamat, viat ja reiät. Ne näkyvät ajan mittaan, mutta tämä ei ole ongelma.
 5. Rakentamisen nopeus. Voit rakentaa tiili- tai puiset autotallit kuukausia varten. Mutta monoliittisen betonirakenteen laitteistossa voit viettää vain muutama tunti, jossa on työntekijöiden prikaati. Tämä ei luota säätiön valmisteluun. Mutta prefab-autotalli voidaan asentaa puoli päivää tai päivässä prikaatin kanssa. Ja jos otat sen itse, kestää 2-3 päivää.
 6. Monoliittinen autotalli on vaikeampi murtaa. Usein hyökkääjät, jotka käyttävät nosturia, nostavat laatan. Monoliittisella mallilla ne eivät tee tätä.

Nyt huomaamme muutamia haittoja:

 • suuri massa autotallissa. Mainitsimme, että se voi painaa 15 tonnia ja enemmän. Kun sivustolla on pehmeää hiekkaista maata, on tärkeää, että asennat hiekka- ja sora-alustan. Ja siinä tapauksessa, että maajoukkueen autotalli, jossa ei ole lattialevyä, tehdään laattapohja, jossa lattialla on monoliittinen betonipinta;
 • et voi tehdä työtä ottamatta raskaita koneita. Ja sen liikkumiseen tarvitsee ratsastaa ja vapaata tilaa. Ahtaissa olosuhteissa trukki ja kuorma-auto ei yksinkertaisesti kulje;
 • rakentamisen kustannukset ovat melko suuret.

Haluamme huomata, että joitain konkreettisia elementtejä tehdään pehmittimien ja antiseptisten aineiden lisäämisellä. Heidän hinta on tavallista korkeampi. Kuitenkin nämä lisäaineet tekevät betonista joustavamman. Joten, hän on parempi vastustaa ylikuormitusta. Ja vielä tärkeämpää, näiden elementtien rakennuksissa ei käytännössä ole halkeamia.

Yhteenveto

Jos verrataan betonirakennetta tiilen tai puun kanssa, niillä on melko paljon etuja. Monet valitsevat heidät rakentamisen nopeudesta, luotettavuudesta ja kestävyydestä. Huolimatta sen yhdenmukaisuudesta, voit sisustaa autotalli järjestämällä sen omalla tavallaan. Voit analysoida hyviä ja huonoja puolia, vertailla tosiasioita ja päättää, millaista "taloa" tarvitset autoon.

Betonirakenteiden rakentaminen

Jos aikaisemmin raudoitettu betonirakenne todisti omistajansa hyvinvointia, tällä hetkellä rakennuselementtien ja lohkojen teollisen teknologian ansiosta rakennuksen kustannukset ovat laskeneet useita kertoja.

Suurin osa kotimaisista autonomistajista, joilla on hallussaan oleva maa-alue tai jotka vuokraavat sitä pitkällä aikavälillä, yrittävät rakentaa luotettavaa ja kestävää "taloa" autolleen. Päärakennustoiminta, jossa "laatikko" ja säätiö ovat yksi, on suosituin muotoilu. Valmistajien rakentamista varten voit ostaa betoniteräksiä garage-rakennuksen tai tiilen rakentamiseen. On kuitenkin huomattava, että tiili- tai vaahtoblock-rakennuksen rakentamisen kustannukset ovat useita kertoja enemmän kuin betoniterästen rakentaminen.

Nykyaikaisia ​​"taloja" teräsbetonista valmistetuille autoille valmistetaan tehdasolosuhteissa teollisuusyrityksissä ja ne esitetään kahdessa mahdollisessa vaihtoehdossa:

Esivalmistetut autotallit koostuvat yksittäisistä laatoista, jotka on kiinnitetty asennuksen aikana erityisillä ankkuripultteilla. Toinen vaihtoehto on täysin viimeistelty ja sidottu "laatikko", joka asennettu on kiinteästi kiinnitetty valmistettu säätiö.

Ennen kaikkea betoniteräksen rakenteen positiivisia ominaispiirteitä, edellyttäen, että kaikki rakennus- ja teknologiastandardit ja -säännökset täyttyvät, koko rakenteen vahva lujuus, luotettavuus ja kestävyys. Lisäksi betoniteräkset voidaan valita tulevan autotallin halutun koon perusteella, tai tilaus valmis, haluttu lähimpänä haluttua kokoa.

Tärkeä etu on se, että käytännöllisesti katsoen kukaan, ei edes kokenut rakennusmestari, pystyy kokoamaan autotallin valmiista raudoitetuista betonirakenteista omilla käsillään.
Myös pluses on lisättävä ja helppous korjata. Siinä tapauksessa, että levyn pinnalle muodostuu halkeamia tai vääntymiä, ne voidaan korjata itsenäisesti.

Voit tehdä tämän puhdistamalla vaurioituneet alueet korkeapaineisella vedellä. Puhdistuksen jälkeen ulkonevat metalliset lujitustangot tulee puhdistaa ruosteesta ja käyttää korroosionestoainetta. Tämän jälkeen sementti-hiekkalaasti täyttää muodostuneet reiät.

Vahvitetun betonirunkoisten rakennusten rakentamisessa suurin haitta on tiettyjen rakennusten erikoisalan ammattilaisten kuljettamisen tai vuokraamisen lisäkustannukset.

Vahvistettu betoniteräsrakenteinen autotalli sekä monoliittiset autot tarvitsevat lisäksi katon vedenpitävyyttä, joka on yleensä tasainen ja kattohuopa. Jos näin ei tapahdu, katon alle kerääntyvä vesi johtaa vaimennukseen ja lisäksi betonimoottoreiden hävittämiseen.

Eräs toinen lujitetusta betonista rakennettujen autotallien haittana on seinien kondensaatin muodostuminen, joka muodostuu liitoksissa lämpötilan erojen vuoksi erityisesti kylmäkauden aikana. Mutta tämä haitta voidaan helposti poistaa täydentämällä autotallin sisätilaa muovilevyillä tai laudalla.

Suuri tai pieni?

Ostajien suosituimpia ovat betonielementtien esivalmistetut (modulaariset) autotallit, joita tuotetaan useissa projekteissa:

 • ZHBI-1 (modulaarinen ilman lattiaa). Lineaariset mitat ovat 400x625x245 cm, ja koko rakenteen paino on noin 12 tonnia.
 • ZHBI-2 (yhdessä lattian kanssa). Se on sama koko kuin edellinen projekti, mutta 4,5 tonnia enemmän kuin edellinen.
 • ZHBI-3 (modulaarinen lattia ja kellari)

Vakiokokojen lisäksi suurille "Gazelleille" on valmiiksi valmistetut autotallit, joiden koko ja keskimääräiset hinnat Moskovassa toimituksen yhteydessä näkyvät alla olevassa taulukossa:

Vahvistettu betoni ja monoliittiset autotallit

Eristetty raudoitettu betonilautanen on hyvä paikka minkään brändin autolle. Se on taloudellisempaa rakentamisessa, turvallisempi ja kestävämpi kuin muiden materiaalien analogit. Tällaista rakennetta on helppo rakentaa itsenäisesti, mutta valmiin tehtaan hankkiminen on helpompaa ja nopeampaa. Tarvittaessa se on helppo korjata.

Tyypit ja ominaisuudet

Markkinoilla on kahdenlaisia ​​autotallit: betoni ja monoliitti. Jälkimmäiset ovat luotettavampia, mutta ennen niiden hankkimista ne ottavat aina huomioon:

 • tilava ajoneuvo ja nostolaitteet paikan päällä asennukseen;
 • asennuksen jälkeen ei ole mahdollista purkaa ja siirtää toiseen sivustoon.

Näiden rakennus- ja käyttövaikeuksien välttämiseksi hankitaan betonielementti. Valmistajat tarjoavat: ontot kattolevyt, etuovi-paneeli sekä elementit seinille ja lattioille. Ne on varustettu metalliovilla ja kiinnikkeillä kokoonpanoa varten. Tarvittaessa täydennetään kellarissa ja keskiseinäpaneeleilla. Näin ollen on helppo valita paras vaihtoehto ja asentaa autotalli valmiista raudoitetuista betonirakenteista omiin käsiisi. Joillekin tämän ratkaisun merkittävä etu on rakennuskustannusten alentaminen.

Riippumatta tyypeistä, autotalli teknisten normien ja toimintasääntöjen noudattamisen lisäksi erottaa luotettavuus ja kestävyys. Muita etuja ovat:

 • rakentamisen ja asennustöiden nopea nopeus - asiantuntijoille kestää noin 4 tuntia asentaa autotalli, jossa ei ole kellarissa hiekkalaatikkoa;
 • Valmisvalmisteiset mallit on helppo koota itse, valmistajat kiinnittävät aina kiinnikkeet ja yksityiskohtaiset ohjeet;
 • Helppo korjaus - pienet halkeamat tapahtuvat, ne on tiivistetty laastilla, huomattava vaurio (näkyvä lujitemuoto) tarvitsevat erityistä huomiota - ensin irrota haketusbetoni, puhdista ja avaa tankoja korroosionestoaineella ja sulje potilas;
 • esivalmistetut rakenteet voidaan purkaa ja asentaa uuteen paikkaan.

Tärkein haitta on monoliittisen autotallin tai osien osittaisen kuljetuksen suhteellisen korkea kustannus. Lisäksi ne edellyttävät ylimääräistä vedenpitävää kattoa ja viimeistelyä, seinäeristystä kondensaatin muodostumisen välttämiseksi. Joillakin omistajilla on huono ilmanvaihto ja tyypillinen, yksitoikkoinen ulkonäkö.

Monoliitit on valmistettu valettu betoni merkki M300 standardi mitat 2,40h5,48h2,32 m, jossa portti avataan -. 1,935h2,8 m seinämän paksuus vaihtelee 80-120 mm (jälkimmäinen arvo vastaa paksuutta kylkiluut). Esivalmistettuja elementtejä tarjotaan laaja-ulotteinen alue. On mahdollista ostaa betoniteräksiä yhden auton autotalliin, 5,5 - 6 m pitkä, 4 - 3,2 m leveä, 2,32 tai 2,6 m korkea. Tarvittaessa valmistetaan esivalmistettu rakenne kahdelle autolle, joiden mitat ovat 4x9 m Myös autotallit on asennettu lohkoihin, joista yksi on 12 laatikkoa, jotka sijaitsevat 15 x 20 m: n alueella.

Vahvisteisten modulaaristen autotallien hinta riippuu niiden koosta, kokoonpanosta ja valmistajasta:

Betonirakennus

Ehkä voimme sanoa varmasti, että jokaisen auton omistajan ennemmin tai myöhemmin tulee ajatuksia tarpeesta rakentaa autotalli hänen autoonsa. Ja tämä on oikein, koska autotalli ei ainoastaan ​​pysty suojaamaan autoa, lausumaan sitä lievästi, ei pelkästään ulkoisen ympäristön hyödyllisiksi vaikutuksiksi vaan myös halukkaiden jonkun toisen hyvien tunkeilijoiden rikollisista syytöksistä. Tässä mielessä on parempi olla yksinkertainen autotalli kuin olla olematta lainkaan, mutta vahvempi ja turvallisempi rakentaminen, sitä rauhallisempi se on. Tästä näkökulmasta paras vaihtoehto, missä auto säilytettäisiin, on betonilautojen autotalli.

Yhden kerran konkreettisen autotallin rakentaminen oli mahdollista vain joillekin väestönosille, koska rakennusmateriaalin kustannukset olivat suuret ja alhaiset. Monien teknologisten prosessien kehittämisen ja automatisoinnin ansiosta on kuitenkin mahdollista vähentää merkittävästi tämän tuoteryhmän kustannuksia.

Kiinnitä huomiota! Monet kasvit alkoivat tuottaa paitsi betonilaattoja rakennusmateriaalina, mutta jo valmiiksi tuotteiksi. Erityisesti yksi tällaisista betoniterästuotteista (tai yksinkertaisesti betonituotteista) on autotalli.

Betoniharkotyypit

Tuotetut betonilaatat voidaan jakaa kahteen tyyppiin:

 1. Kokoontaitettavat autotallit.
 2. Monoliittiset autotallit.

Jokaisella niistä on useita ominaisominaisuuksia, joita on kuvattava erikseen, koska tietyissä tilanteissa samaa laatua voidaan pitää eduksi ja toimia epäedullisena.

 • Valmisbetoni on hyvä, koska sen rakentaminen voidaan tehdä itsenäisesti ilman palkattujen ammattilaisten osallistumista. Oheisasiakirjoissa kuvataan yleensä koko rakennuksen asennusprosessi mahdollisimman yksityiskohtaisesti, joten teos on pohjimmiltaan muistuttaja suunnittelijan kokoonpanosta. Erityisiä tietoja ja taitoja ei tarvita. Mutta samanaikaisesti autotallin rakenteen elementtien asennus on melko työläs prosessi, esimerkiksi asennuksen lisäksi esimerkiksi kattokatokset edellyttävät nosturin käyttöä. Tämäntyyppisten rakennusten suurin etu kattaa kuitenkin kaikki haitat. Se johtuu siitä, että autotalli voidaan tarvittaessa purkaa, kuljettaa toiseen paikkaan ja koota siellä. Siirron tapauksessa tämä tilaisuus on erittäin kannattava, koska tämäntyyppisten rakennusten hinnat ovat kaukana pienistä.
 • Jos katsomme monoliittisiä autotallia, niin nämä ovat valmiita rakenteita, jotka asennetaan tiettyyn paikkaan. Tämän tyyppistä autotallia voidaan kutsua pääomaksi, koska sen kuljetukseen ja asennukseen käytetään erityisiä raskaita traktoreita ja nostureita, joten kaikki työ tehdään useimmiten valmistajien itse. Sivustoon saapuneet asiantuntijat asentavat autotallikotelon, ripustavat portin ja suorittavat kaikki siihen liittyvät työt. Tämä vaihtoehto olisi parempi niille, joilla on rahaa, mutta niillä ei ole aikaa, koska se aiheuttaisi lisäkustannuksia. Lisäksi autotallin liikkuminen on epätodennäköistä tulevaisuudessa.

Betoniharkotien edut

On huomattava, että riippumatta siitä, minkä tyyppistä rakennusta on valittu, betonialustalla on useita etuja verrattuna muihin rakennuksiin tehtyihin rakennuksiin.

 • Ensinnäkin tällainen autotalli on vahvempi kuin mikään muu. Tämä pätee tietenkin vain, jos noudatetaan kaikkia tarvittavia tuotanto-, kokoonpano- tai asennustöitä koskevia sääntöjä. Siksi materiaalien myyjää valittaessa tulisi lähestyä mahdollisimman varovaisesti. Parempi luottaa suuryrityksiin.
 • Edellä olevasta seuraa toinen betonirakenteen positiivinen ominaisuus - rakenteen kestävyys. Jos tuotannossa käytetään laadukkaita materiaaleja ja kaikki tarvittavat säännöt, autotalli kestää hyvin kauan.
 • Koska betoni on hyvin yleinen materiaali, virheiden sattuessa on aina mahdollista korjata. Esimerkiksi, jos jonkin ajan kuluttua seinälle ilmestyy halkeama, se voidaan vain korjata.
 • Asennuksen nopeus Riippumatta siitä, minkä tyyppinen autotalli on, sen asennus on melko nopea.

Betonirenkaiden haitat

Yksi heikkouksien katsottavista ominaisuuksista on syytä korostaa:

 • Suurten teräsbetonilaattojen paino ja siten koko rakenne, mikä merkitsee tarvetta rakentaa vahvistettu pohja. Riippumattomalla työllä sinun on oltava valmis siihen, että useimmat heistä tarvitsevat huomattavaa fyysistä työtä.
 • Asennuksen suhteellinen nopeus saavutetaan käyttämällä erikoislaitteita, kuten nostureita, mikä tarkoittaa, että niissä on oltava riittävästi tilaa työskentelyä varten. Tämä seikka voi olla varsin vakava ongelma varsinkin kaupunkiympäristössä.
 • On tarpeen tarkkailla tarkasti kattojen vedenpitävyyden ja kunnon kunnon sekä kellarin että itse autotallin ilmastointijärjestelmän. Ja vaikka tätä sääntöä voidaan pitää kaikentyyppisiksi rakenteiksi, koska betonin taipumus muotoutua, tässä materiaalista valmistetuissa autotallissa on erityisen tärkeää.

Mitä tulee betonirakennuksen asennusprosessiin, se vaihtelee jonkin verran valitun tyypin mukaan.

Valmisbetoni

Tämäntyyppisen autotallin kokoonpanon ja asennuksen on tapahduttava vaiheittain. Valitusta vakiohankkeesta riippuen työ eroaa hieman. Esimerkiksi voimme harkita ns. Betonituotteiden 2 asennusta (modulaarinen lattialla).

 • Ensinnäkin on tarpeen määrittää asennuspaikka. Kuten edellä mainittiin, tarvitaan teknologian käyttöä, joka olisi otettava huomioon epäonnistumatta.
 • Sitten voit siirtyä itse asennukseen. Ensin asetetaan pohjalevyt, jotka myös suorittavat säätiön tukitoiminnot.
 • Sitten seinät on rakennettu. Kaikki levyt on kiinnitetty toisiinsa käyttämällä erityisiä ankkuriliitoksia.
 • Erillinen elementti on ns. Ovipaneeli. Sen asennus tehdään loput jälkeen.
 • Ja lopuksi laatikon yläosaan on asennettu katto, joka on tehty kevyemmistä lattialevyistä, koska sen sisällä on erityisiä aukkoja.
 • Aseta sitten autotallin ovi. Useimmin käytetään yksinkertaisia ​​kaksoislevyportteja, swing-tyyppisiä. Mutta muita vaihtoehtoja on mahdollista asentaa.
 • Viimeinen vaihe on kattojen asennus. Yksi vaihtoehdoista mainitsemme valssattuja materiaaleja, esimerkiksi tavallista ruberoidia. Myös muita katotyyppejä voidaan harkita.

Monoliittinen autotalli

Monoliittisen autotallin asennus on teknisesti yksinkertaisempaa. Valmis tuote on yksinkertaisesti asennettu määritettyyn paikkaan, portit ripustetaan ja katto suoritetaan. Lisäksi nimetty yritys tuottaa useimmiten itse yrityksen - myyjän, joten sinun ei pitäisi keskittyä tähän ongelmaan.

Betoni-autotalli on paras vaihtoehto, kun haluat rakentaa todella hyvän, vahvan, luotettavan ja kestävän rakenteen autoon, joka lisäksi pystyy varmistamaan ajoneuvon turvallisuuden. Nykyaikaiset markkinat pystyvät tarjoamaan kunnollisen valikoiman vaihtoehtoja betonilohkoille, jotka eroavat koosta, tekniikasta ja hinnasta. Valinta auton omistajalle.

video

Tämä video näyttää, miten teräsbetoniportaat on valmistettu ja asennettu:

Kaikki konkreettisesta autotallista: laattojen ja betonilohkojen rakentamisen edut ja haitat, koko, paino, kuva

Nykyään auto on lähes kaikissa perheissä, ja siitä on tullut välttämättömiä avustajia kaupungissa ja maassa. Käy päivittäistavarakaupassa tai kuljeta taimia autolla nopeammin ja helpommin.

Mutta kun saapuvat sivustoosi, monet joutuvat kohtaamaan auton pysäköintipaikan.

Kun auto lähti liikkeelle kadulla, aamulla auton omistaja kieltää auton löytämisen eri tavalla kuin hän jätti illalla. Kyllä, ja suojaa säästä ja korjaa "rautahevos" on usein hyödyllistä. Siksi monet auton omistajat ajattelevat talonsa autotallin järjestelyä.

Nykyään betonielementtien ja paneelilevyjen esivalmistetut betonirakenteet ovat markkinoilla.

Vahvistettu betoniturva: hyvät ja huonot puolet

Betonilaatikoiden etuja ovat:

 1. liikkuvuus

Ostettu autotalli, joka on valmistettu betonituotteista, kestää vain muutaman tunnin kokoamiseen; teräsbetonilaatoista - muutama päivä. Jos se on tarpeen siirtää uudelle paikalle, se ei aiheuta ongelmia - autotalli on helppo purkaa ja kokoonpano on valmis.

 • Erilaisia ​​vaihtoehtoja

  Nykyään voit ostaa autotallin mistä tahansa suunnittelusta - konkreettiset tehtaat tarjoavat valtavan määrän seinäpaneeleja yhdyskäytäviä, wickettejä, lattialaatoja, sisäänkäyntejä katselualueeseen ja kellariin.

  Tällaiset autotallit voidaan rakentaa mihin tahansa kokoonpanoon ja kokoon, tekemällä oma projekti niiden toimintaedellytysten mukaisesti.

 • haittoja:

  1. Esivalmistettujen rakenteiden rakentamisen aikana tarvitaan erikoislaitteita.
  2. Rakennettu autotalli ei voi siirtää uudelleen.
  3. Vahvistettujen betonirakenteiden väärä kuljetus johtaa niiden muodonmuutoksiin, heikentää niiden ominaisuuksia ja vaikeuttaa kokoonpanoa, mikä heikentää komposiittirakenteen operatiivisia ja teknisiä ominaisuuksia.

  Tältä osin rakennusprosessi edellyttää laattojen ja betonilohkojen kuljetuksen ja varastoinnin asianmukaista järjestämistä.

  Vahvistettu betonirakennus - kuva:

  Missä on kohtuullista rakentaa?

  Tämän luokan esineiden rakentamista koskevat säännöt on määritelty asiakirjoissa: SNiP 30-02-97 ja SP 30-102-99.

  Säännökset osoittavat, että autotallien rakentaminen kellarissa ja kellarikerroksissa, sis. ja liitteenä sallitaan ilman sääntöjä.

  SNIP säätelee vain, että ulkorakennukset sijaitsevat yhden metrin etäisyydellä alueen rajoista, ja vierekkäisten rakennusten välisen etäisyyden on oltava vähintään 10 metriä.

  Jos maalaistalo rakennetaan, talon alle rakennetulla betoniteräksellä on huomattavia etuja:

  • säästää vähintään sata neliömetriä maata muihin tarpeisiin;
  • auto voidaan vapaasti laittaa sisään ja ulos autotallista häiritsemättä kotitaloutta;
  • tarvittavat asiat ja työkalut ovat jatkuvasti talossa, jopa talvella;
  • Tämä rakennusvaihtoehto ei ole kalliimpi kuin erillisen autotallin rakentaminen.

  Jos valitset autotallin laajennuksena, tietenkin tärkein asia on sen luotettavuus, toimivuus ja mukavuus; toisin sanoen hinta-laatu.

  Luotettavuudella kaikki on selvää - sitä vahvempi autotalli, sitä paremmin. Mutta sen rakentaminen maksaa huomattavan määrän. Ostaminen, toimitus, työntekijöiden kutsu. Toisaalta luotettavuus ja kestävyys.

  Jos aiot asua maassa tai puutarhassa, niin lujitettu betoniportaan rakentaminen on perusteltu päätös. Mutta papereita on vielä puolustettava riveissä, jotka voivat kestää yli kuukauden.

  Aaltopahvista valmistettu metalli-autotalli maksaa noin 1000 dollaria, sen lisäksi, että sen rakentaminen edellyttää materiaalien toimituskustannuksia ja perushintojen (pieni) kustannuksia. Rakentaminen kestää hetken, saat erinomaisen ratkaisun, joka suojaa autoja auringolta ja sateelta. Periaatteessa tämä riittää maahan.

  Jos tarvitset tilaa puutarhatyökalujen säilyttämiseen, pienen telineen autotalli ratkaisee ongelman. Tarkastuskautta ei myöskään vaadita, tämä on lisä säästöjä, koska se ei vaadi vedenpitävyyden kustannuksia.

  Jos mökki tai puutarha ei ole pysyvä asuinpaikka, vaan vain tontti, jossa on loma-asunto, tämä vaihtoehto on optimaalinen taloutensa ansiosta.

  Vahvistettu betonitehdas tuottaa erilaiset kokoon ja painoon perustuvat autotallit riippuen mallista. Vahvistettu betonilaitteiston paino vaihtelee välillä 10 - 17 tonnia. Betonilattia ja portti mukana.

  Vahvistettu betonirakenne:

  rakentaminen

  Tärkeä asia tässä on sijainti- ja rakennusprojektin valinta. Aikaisemmin tehdasvalmisteiset autotallit rakennettiin betoniteräksestä paikan päällä - säätiö kaadettiin, varusteet sidottiin, muotti oli tehty, betoni kaadettiin ja kaikki kaivettiin perusteellisesti, jolloin tällaisen autotallin työvoimakkuus, aika ja kustannukset olivat melko korkeat.

  Moderni teknologia on tullut paljon helpommaksi. Esivalmistetun rakenteen ostaminen betonituotteissa vähentää kustannuksia noin puoleen. Tämä betonilaatan autotalli on suunniteltu yksinkertaiseen kokoonpanoon, ja sen mukana on yksityiskohtaiset ohjeet. Jopa autotallin omistajat voivat itse koota sen ilman rakentajien apua.

  Asennusvaiheet:

  • peruspaneelit asennetaan (jos toimitetaan);
  • lattialaatat on asennettu;
  • autotalliseinät on koottu;
  • aseta ovi paneeli;
  • päällekkäiset paneelit (ontto) on asennettu;
  • katto on asennettu.

  Tarvitaan nostomekanismeja. Levyt kiinnitetään ankkuripultteilla ja kiinnikkeillä. Portin asentamiseen tarvitset hitsauskoneen. Etuna on se, että autotallin sisä- ja ulkopuolella ei ole tarvetta viimeistellä työtä.

  Eristeen kanssa kokoontaitettavaa betonipohjaista vaahtomuovia käytetään yleensä. Se mahdollistaa ilman sisäistä lämmitystä.

  Vaahto kiinnitetään laastiin autotallin ulkoseinämiin, ja sitä käytetään myös muoviosien avulla.

  Sen jälkeen, kun kalkin verkko on upotettu liima-aineeseen, joka levitetään vaahtoon.

  Viimeisessä vaiheessa pinnoite on kitti ja tarvittaessa maalataan.

  Vedeneristys koskee kaikkia autotallin perustuksia. Se on asennettu 15-25 cm: n korkeudelle maanpinnan tasosta estämään kosteuden pääsemästä seiniin.

  Vedeneristys on jaettu vaakasuoraan ja pystysuoraan.

  Vaakasuora tehtävä tehdään kateaineen avulla, joka liimataan lämmitettyyn bitumiin kahdessa kerroksessa. Sitä käytetään perusteettomiin autotalliloihin, se tehdään koko autotallin ympärysmitan ympärillä säären (yläreuna), mutta maanpinnan yläpuolella (pakollinen).

  Jos autotallissa on kellari, sen lisäksi, että pääkäyttö suojaa kapillaarista kosteutta vastaan. Tätä tarkoitusta varten pystysuora vedeneristys käytetään kellarikerroksessa ulkoseinien alle. Se on myös järjestetty kellarin ulkoseinien ulkoreunoille. Näihin tarkoituksiin linjat on kohdistettu sementtiin ja bitumiin.

  Jos pohjavesi on kellarikerroksen yläpuolella, kellari on suojattava jatkuvalla jatkuvatoimisella kuorella.

  Veden eristyksen yläpuolella olevan kellarikerroksen lattia on tehty sementistä tai betonista.

  Kellarin vedeneristys on valmistettu biostabilisesta pinnoitteesta ja vedenpitävästä kyllästyksestä.

  Puu liotetaan 2-3 kertaa kuumilla seoksilla vuorokauden välein. Kuivumisen jälkeen puu voidaan maalata. Puu on maalattu öljymaaleilla, hyvällä maalilla ja kumilla, maalattuina tahansa pintaan.

  Tarkastuskautta ei suositella autotallissa, koska lämpötilaero siinä on kondensaatiota, joka aiheuttaa ajoneuvon korroosiota.

  Jos kuitenkin suunnitellaan tarkastuskautta, on suositeltavaa sijoittaa se auton pysyvän pysäköinnin ulkopuolelle tai tehdä kansi sulkemaan kuoppaan.

  Lämmitettävän betonilaatikon lämmittäminen keskuslämmityksellä on melko kallis ja tehoton. Tehokkaampi sähkölämmitys. Nykyään on monia tapoja, joilla on monia laitteita ja apulaitteita, jotka säätelevät sähkölaitteiden lämpötilaa ja käyttöaikaa.

  Mitkä laitteet voidaan käyttää valmiin betonikattilan lämmitykseen:

  • sähkölämmitys kattila;
  • lämpö konvektori;
  • lattialämmitysjärjestelmä;
  • infrapuna lämmitys.

  Lisälaitteet lämmitykseen:

  • pistorasian ajastin (säätelee lämmitysaikaa);
  • anturin termostaatti (pitää halutun lämpötilan huoneessa).

  Trim sisään ja ulos

  Litteät katot on peitetty kattohuopa, lasivilla tai eurolla. Se on halpaa, yksinkertaista ja helppoa, ja nämä materiaalit suojaavat hyvin vettä vastaan. Mutta ne ovat käyttökelvottomia 5-10 vuoden kuluttua, niillä on vähäinen vastustuskyky vaurioille.

  Istuimet kattavat galvanoidut levyt, metalliset laatat, teräslevyt tai liuskekivet. Materiaalit eivät pilaa melko pitkään, ovat kestäviä ja pitävät lämpöä hyvin, kestävät lämpötilan muutoksia ja ovat lisäksi tulenkestäviä. Heidän haittansa on korkeampi hinta ja on vaikea asentaa niitä.

  Jos autotallia käytetään talvella ja lämmitetään, on tarpeen lämmittää katto ennen viimeistelyä.

  Seinän koristelu:

  Nykyaikaisten esivalmistettujen korjaamojen koristelu suoritetaan joko sementtiliimalla tai sisustustarvikkeilla, kuten lohkotalalla, sivuraidalla, keinokivellä.

  Katto on vedenpitävä erikoistyökohteisiin näihin töihin (esim. Hydrotex-U), joka on tarkoitettu saumojen, nivelten ja halkeamien tiivistämiseen. Sen jälkeen, kun lasikuitunauha on levitetty ongelma-alueille, pohjamaali läpäisevästä liuoksesta levitetään koko kattoon. Seuraavat ovat jo viimeistelemässä.

  Kolme työtapaa:

  • viimeistely suoritetaan tulenkestävät ja kemiallisesti kestävät materiaalit;
  • materiaalit eivät saa olla liian likaisia, imevät hajuja ja ne on helppo pestä;
  • On välttämätöntä soveltaa erittäin kestäviä vaurioita.

  Näiden parametrien perusteella suositukset voivat olla seuraavanlaisia: kipsipintojen, PVC-viimeistelyn, metallien tai paneelien (muovi), keraamisten laattojen, lastulevyjen, OSB-levyjen tai taivekartongin (puun).

  Ja lopuksi:

  Betonirakenteet ovat yksinkertaisia ​​ja luotettavia, ne ovat kestäviä ja lämpimämpiä kuin niiden tiilen vastineet. Heidän haittansa voi olla jonkin verran yhtenäisyyttä ja korkeampaa hintaa. Niillä on myös etu valmiiksi valettuun betoniin. Ja jos rakennettaessa autoa kotiin taloudellinen kysymys ei ole etusijalla, autotalli palvella sinua pitkään betonilohkosta.

  Levyjen autotalli: rakenteiden ominaisuudet

  Tarvittava ja tärkeä rakenne kaikille auton omistajille on autotalli, joka kattaa auton huonoista sääoloista, suojaa sitä uteliailta silmiltä ja antaa sinun tehdä mukavasti pieniä korjauksia. Rakennuksen rakentamisessa kannattavin, kätevä ja nopein vaihtoehto on levyjen autotalli.

  Pohjimmiltaan asennukseen käytetään kahta materiaalityyppiä:

  • Betonipäällysteiset esivalmisteet.
  • OSB-levyt.

  Tässä artikkelissa tarkastelemme molempia tapoja, puhumme käytetyistä materiaaleista, teknisistä ominaisuuksista ja kokoonpanon ominaisuuksista.

  Esivalmistettu betonirakennus

  Tämäntyyppisten rakennusten rakentamiseen ei tarvita säätiötä (ks. Mitä tarvitaan perustaksi autotalliin: me määrittelemme ja teemme), levyt asetetaan pohjaan tasaiseksi ja ripotella hiekalla.

  Rakentamisen aikana käytetään erityisiä autotallilevyjä, joihin kuuluvat:

  • Kolme tyhjää seinäpaneelia.
  • Yksi paneeli, jossa aukko portille.
  • Lattialaatta.
  • Levylaatta.

  Tämän tyyppisen rakenteen etuja ovat seuraavat:

  • Asennuksen nopeus Autotalli on koottu suunnittelijan tyypin mukaan, joka kestää paljon vähemmän aikaa, vaan tarvitsee vain hitsausta kytkentäelementtien liittämiseen. Vaikka käytettävissä olevat lisävarusteet, jotka on yhdistetty ilman hitsausta, käytetään kiinnikkeitä ja ankkureita, ja hitsaustöitä tarvitaan vain portin asennuksen yhteydessä.
  • Kestävyys ja luotettavuus. Autotallilevyjen rakenne on yli kymmenen vuotta ja takaa auton turvallisuuden.
  • Sisällä oleva huone ei vaadi suurta investointia sisustukseen, pohjimmiltaan riittää maalata tai valkaista seiniä ja kattoa.
  • Betonirakenteinen autotalli on paljon lämpimämpi kuin monoliitti- tai metallirakennukset, mutta sähkön säästämiseksi ja lämpöhäviön vähentämiseksi jotkut omistajat kattavat lisäksi seinät vaahdolla tai matalalla sulatuksella.

  Haittoihin kuuluu tarve houkutella laitteita levyjen asentamiseen ja sarjan suhteellisen korkeisiin kustannuksiin. Mutta hintaa voidaan vähentää tekemällä joitain tuotteita itsekseen.

  Seinät ja autotalli

  Seinäseinäkyltelevyjen sarjassa on pieni paino, pienempi paksuus (120-150 mm), jokaisella levyllä on sisäänrakennetut upotetut osat, jotka takaavat kehyksen luotettavan kokoonpanon.

  Rakennuslattian kustannusten vähentäminen voidaan tehdä myös käsin. Autotallin alapuolella oleva monoliittinen laatta kaadetaan ensimmäiseen paikkaan, pohjan pinta vahvistetaan ristikkona tai yksittäisinä kytketyt sauvat, joiden läpimitta on 12-16 mm 200-300 mm: n välein, betoniin peitetty, tärinä ja tasoitettu.

  Se on tärkeää! Koska rakennus on itsekantava rakenne, eikä se ole raskaan kuormituksen kohteena, on mahdollista käyttää toisen käden vahvistamista täyttämään laatat omiin käsiinsä ristikoiden asentamiseksi, sillä ne on aiemmin puhdistettu ja päällystetty korroosionestoaineella. Verkon yläpuolella olevan betonin suojakerroksen tulee olla vähintään 30 mm, ja lattian laattojen pienen kaltevuuden tulee olla portin suunnassa.

  Rakennuksen kulmissa on nurkki tai putki asennettuna pystysuoraan lattialaattaan, joka toimii rungon perustana, ja seinäpaneelit on hitsattu niihin.

  Tarvittaessa tarkastuskaivon laite ensin kaivetaan kuoppaa lisäkantalevyjen asennusta varten, jonka jälkeen pohja kaadetaan myös teräsbetoniin, seinälle asennetaan seinäpaneelit. Sinus nukahtaa maaperän kerroksittain räystään ja vuotaa vettä. Jos näin ei tehdä, autotallissa oleva lattia voi jäädä alaspäin kausittaisen maaliikenteen aikana.

  Autotallin yläpuolisen osan asennus voidaan tehdä vain täydellisellä kutistumalla maata akselien kohdalla, joten tarkastuskaivon asentamisen jälkeen on odotettava vähintään 3 kuukautta.

  Kattoterassi

  Yleensä rakennuksen katto on tehty yksinään (ks. Lattiapinta-autotallin katto: miten se parhaiten sopii) tai pylväs ja käytä autotallin onttoja lattialaattoja, koska ne ovat kevyempiä ja levyn rungon tyhjät kanavat tarjoavat paremman lämmöneristyksen.

  Katto on tehty seuraavan tekniikan mukaisesti:

  • Lattialaatat asennetaan laastille, seinien pitkän sivun on oltava vähintään 100 mm ja päiden - 150 mm.
  • Levyjen väliset saumat täytetään hienojakoisella liuoksella tai vaahdolla.
  • Kiinnitetty ristikkojärjestelmä yhden tai dvukhskatnoy katolle.
  • Levyjen pinta on päällystetty erityisellä kyllästyksellä pölynpoistoon ja materiaalien parempi tarttumiseen toisiinsa.
  • Höyrysulku asennetaan eristeen suojaamiseksi kondensoitumiselta lämpötilan muutosten aikana.
  • Aseta eristyskerros (laajennettu savi, kuona, hiutaleet tai valssatut materiaalit).
  • Vedeneristys on järjestetty suojaamaan lämmitintä kostealta, ja autotalli vuotaa.
  • Kattotarvikkeet asetetaan pitkin kattotuolia.

  Jos katto on tasainen, yksipuolinen, käytä useita kerroksia kateaineita, jotka on liimattu bitumipohjaan, jonka päällekkäiset liitokset ovat 150 mm.

  Se on tärkeää! Katolla on oltava vähintään 5% kaltevuus, jos sitä ei ole mahdol- lista tuoda ulos lattialautasella, sitten viemäröinti tehdään sementti-hiekkalaastilla.

  OSB: n autotalli

  Yksi autotallin rakentamiseen käytetyistä uusista materiaaleista on OSB-levyt, jotka valmistetaan puristamalla pitkistä puulastuista, jotka perustuvat erityisiin polymeerihartseihin. Mitkä ovat hyviä puupohjaisia ​​levyjä ja miksi ne ovat suosittuja?

  • Edullinen verrattuna raudoitettuihin betoni- tai monoliittisiin lisävarusteisiin.
  • Laitteiden vetovoimaa ei tarvita, levyt ovat kevyitä, ne on helppo kuljettaa ja koota.
  • Korkea kosteudenkestävyys ja erinomaiset lujuusominaisuudet.
  • Levyjä voidaan helposti käsitellä, sahata, porata, rakentaa minkä tahansa arkkitehtonisen monimutkaisen autotalli harmonisesti talon kokoonpanoon.

  OSB-laatan autotalli on asennettu noin 400 mm: n syvyyteen, mikä riittää, koska rakennus kuuluu kevyisiin runkorakenteisiin. Leveys riippuu seinien paksuudesta ja 100 mm.

  Toinen vaihtoehto voi olla pohjalaatta, se kaadetaan litistettyyn pohjaan vahvikkeella. Säätiön mitat lasketaan rakennusalueen mukaan. Tällainen pohja voi toimia myös lattiana huoneessa. Edellä on jo kerrottu, kuinka laatoitetaan autotallin alle.

  Tekniikan rakentaminen runko-autotalli

  Tämäntyyppisellä rakennuksella on erinomaiset voimakkuuden osoittimet, yksinkertainen laite ja sisustus:

  • Rakentaminen alkaa puutavaran tai metalliprofiilin kehällä.
  • Sisäpuolelta seinäreiät täytetään kiinteällä lattialla 150x50 mm.
  • Yksi puoli on ommeltu portin aukon sovittamiseksi.
  • Ulkopuolella levyt kiinnitetty eriste yhdestä tai kahdesta kerroksesta.
  • Kaduilta saat myös kartan.
  • Kaada kehyslevyjä Osb ulos ja sisälle.

  Se on tärkeää! Levyjen alla on tarpeen kiinnittää vesitiivis kalvo, jotta vältetään kosteuden tunkeutuminen puurunkoon.

  • Osb: n autotallissa olevat levyt ovat täydellisiä päällekkäisyyksille, niillä on suhteellisen pieni paino, joten seinämille ei aiheudu raskaita kuormituksia.
  • Kattoristin järjestelmä on asennettu, se on asennettu, joka on katettu kateaineella.
  • Autotalli on päällystetty ulkopuolelta viimeistelevällä materiaalilla (muovi tai metallipinta on täydellinen).
  • Lattia kaadetaan sisään, 3 asteen kulmakerroin kohti porttia.

  Lisäksi on syytä huomata, että neljänlaisista laatoista valmistetuista laatikoista OSB 3 on kaikkein vaadittu rakennustöiden teknisten eritelmien kannalta, sillä se yhdistää menestyksekkäästi materiaalin hinnan ja laadun.

  Ehdotetut valokuvat ja videot auttavat sinua valitsemaan sopivimman vaihtoehdon sivustosi autotallin rakentamiseen.

  Betonielementtien esivalmistetut autotallit ja niiden asennus

  Suuri autotalli on mukava, kestävä, turvallinen ja helppo päästä eroon rakennusmateriaaleista. Kaiken lisäksi sinun on käytettävä vähimmäissummaa sen rakentamiseen ja tehtävä kaikki todella nopeasti. Nyt tarkastelemme, kuinka rakentaa halpa autotalli omilla käsillänne käyttäen vain vakiovarusteita betonilevyjä ja käsiteltäviä materiaaleja.

  Autotallin valinta

  Nykyään kuluttajalle tarjotaan jopa 3 vaihtoehtoa: itsevahvistettu betoni, jossa on muottirakenteita, yksittäisten lohkojen hankinta kaikkiin tarpeellisiin "lisävarusteisiin" (tehdasbetonilohkojen esivalmistetut autotallit) sekä täysin valmiiksi raudoitettu betonirakenne, joka toimitetaan ja asennetaan säätöön.

  Tällaisen huoneen kokoaminen omien käsien kanssa on vaikeaa ja kallista, joten tämä vaihtoehto hylätään välittömästi. On myös huomattava, että yhden henkilön on vaikea tehdä työtä, ja on tarpeen luottaa 1-2 ylimääräisen työntekijän palkkaukseen. Tehtaalla on paljon halvempaa ostaa täysin valmiita betonituotteita, mutta on yksi este: useimmat valmistajat yliarvioivat kokoonpantujen tuotteiden hinnat avaimet käteen ja voivat ylittää 40-55 prosenttia.

  Siksi tarkastelemme tarkalleen betonielementtien esivalmistettua autotallia. Materiaaliryhmä maksaa noin 35 000 ruplaa (laitteista ja valmistajasta riippuen 25-60 tuhatta ruplaa), ja voit helposti koota sen muutamassa päivässä. Ainoa asia, joka on huolehdittava ennen kuin rakennat uuden "kodin" autoon, on laadullinen perusta autotallille. Portit voidaan tehdä itsenäisesti tai tilata suoraan pakettiin, jos niiden kustannukset sopivat talousarvioosi. Aloitetaan siis!

  Rakennuksen perustaminen autotalliin

  Monet ihmiset neuvovat laittaa lohkoja maahan kokoon taivutettavissa rakenteissa, tehdä pylväsmuodostuksia ja paaluja. Tietenkin kaikki tämä on järkevää ja voit säästää vähän, jotta ei kaada paljon betonia. Mutta helpoin tapa on tehdä raudoituksen pohja betoniteräkselle. Se on noin 70 senttimetriä korkea ja 25 cm leveä. "Se on kallista!" Itse asiassa voit säästää paljon. Nyt analysoidaan, kuinka tehdä budjetin perusta autotallille omilla käsillänne.

  VAIHE 1: materiaalien valmistelu. Ensin sinun on löydettävä halpa karkea hiekka, sementtimerkki M100 - M300 ja toisen luokan murskattu kivi. Emme tarvitse kalliita rakennusmateriaaleja, koska päätehtävänä on tehdä painava säätiö, ei sekoitus valtavaa voimaa.

  VAIHE 2: kuopan täyttäminen rakennusjätteellä. Monoliittinen autotalli voidaan sijoittaa säätiöön, josta 50% on kiviä, seuloja, mukulakiviä, rakennusjätettä. Kaada 30-35 senttimetriä kuoppaa esineillä, joiden tiheys on lähellä tiiliä. Tällainen rakennusjätte pysyy pääsääntöisesti päärakennuksen rakentamisen jälkeen ja se riittää rakentamiseen.

  VAIHE 3: täytä pohja konkreettiselle autotallille. Ensin kaadetaan nestemäistä liuosta niin, että se yhdistää pohjan kaikki "makrokomponentit", sitten paksu seos, kun neste sopii huuhtoutumiseen pengerteen kanssa.

  VAIHE 4: tasoittaa pinta. Erittäin tärkeä vaihe, koska kokoontaitettava autotalli on asennettava täysin tasaiselle alustalle, ja kovettunut betoni on erittäin vaikea jauhaa. Käytä tason ja lastan tasoitusta varten.

  Jos tarvitset tarkastuskaivon, voit täyttää sen käyttämällä laatikkoa. Se on paljon helpompaa kuin työskennellä autotallin sisällä. Mutta voit tehdä sen ja sitten, jotta ei putoa roskia ja sadetta.

  Betonin koostumus seoksessa voi olla paljon pienempi kuin runkorakenteiden tukirakenteiden ja perustusten rakentaminen. Se riittää sekoittamaan 1: 3 hiekalla, jos sementti-asteikko M-200 tai jopa 1: 4, käyttäen laatua M300-M400. Et voi säästää vain määrästä - massan massan on oltava lähellä tehtaan normeja, tyhjät tilat eivät ole sallittuja (rakenteen liukuminen on mahdollista).

  Betonituotteiden autotallin seinien rakentaminen

  Seinät on erittäin helppo asentaa, koska kaikki valmiit elementit toimitetaan tuotantolaitokselta ja kaikki, mitä tarvitset, on kiinnitettävä ne ankkureilla ja erityisellä ruuviliitoksella, joita laitos tarjoaa. Autotallin rakentaminen kestää enintään 2-3 tuntia, ainoa vaikeus on lohkojen suuri paino. Sinun täytyy palkata manipulaattorikone tai asentaa jalusta vinssillä.

  On tarpeen asentaa seinät tarkalle tasolle, että liitäntäelementit pääsevät urille. Kun levyt on esiladattu ruuveilla, tarkista tasaisuuden taso. Kaikki liitokset on suljettava vahvalla sementtilaastilla (pääasiassa 1: 2 sementti M500 hiekalla). Loppujen lopuksi se on mahdollista lämmittää ja kipsi parantaa lämmöneristystä.

  Vahvistettu betonirakenteinen katto

  Tehdasvalmisteissa on ontto kevyt laatta, josta katto on tehty. Tällaisen rakenteen ulkonäkö jättää paljon toivomisen, joten sinun on modernisoitava hieman, jotta autotalli näyttäisi modernilta. Voit halutessasi käyttää kalliimpia materiaaleja (vyöruusut, euroruberoidit jne.), Mutta olisi parempi säästää rahaa ja tehdä betoniteräksestä tavallinen katemateriaali tai värillinen liuskekivi. Tarkastelkaamme tarkemmin, miten se tehdään paremmin.

  VAIHE 1: Tee vähintään 5 prosentin kaltevuus. Sinulla on täysin litteä autotalli, mutta sinun on tehtävä pieni laskeutuminen, jotta vesi ei kestäisi. Ennen levyn asentamista on tarpeen sijoittaa 2 riviä silikaattitiiliä autotallin toiselle puolelle (tai aseta ne heti laattaan ennen asennusta). Se on noin 7% laskeutumisesta 3 metrin leveälle autotallille. Anna sementin kovettua 15 päivän ajan.

  VAIHE 2: teräsbetonilaatan asentaminen. Nostomekanismin (manipulaattori, vinssit, nosturipalkki jne.) Avulla aluslaskua alennetaan varovasti "laatikossa", kun 2-3 senttimetriä sementtiseosta kaadetaan kehän ympäri.

  VAIHE 3: pese betonilaatta, kuivaa se kuivaksi kosteudelta, poista mahdolliset epäsäännöllisyydet. Joillakin levyillä on erityiset säännölliset paikat tarttua kaapeliin, ne on sinetöitävä sementtilaastilla niin, että koko pinta on tasaista ja homogeenista.

  VAIHE 4: Ota erityinen liima kateaineelle (tai valmistele hartsi), laita se laattaan, laita kateaine. Puhtauksia voidaan tehdä 5-6 senttimetrin etäisyydellä niin, että vesi virtaa turvallisesti eikä lisää betoniportaan katon ja seinämien kosteutta.

  Jos haluat tehdä katon liuskekiven, voit ohittaa vaiheen 3, siirrä välittömästi puukertymien asentamiseen betonikattoon. Jokaisen 45 senttimetrin välein laattojen päälle, aseta puu 40 x 40 senttimetriä ja ruuvaa se lautaselle 30 cm: n välein käyttäen perforatoria (räävä puu ja laatta heti yhdellä iskulla). Voittaa liuska tavallisella tavalla naulojen kanssa.

  Autotallin betoni päällekkäisyys ei anna veden päällä ilman kattoa, mutta huoneen lisääntynyt kosteus ei mene mihinkään. Jos tarvitset kuivaa tilaa, olisi parempi kattaa vain katemateriaali, vaan myös tehdä seinät ja kattoeristys (erityisesti lämmitetty autotalli).

  Portit autotalliin omilla käsillään ja asentamisesta

  Tehdasrakenne on melko yksinkertainen ja siinä on kaksi vahvistettua ovilevyä, jotka sinun tarvitsee vain nostaa ja laskea saranoilla. Tietysti kehys itsessään on mukana. Se on asennettava aukkoon ja tehtävä vähintään kaksi kiinnitystä kummallakin puolella. Muista tarkistaa, että ikkunaluukun sisäpuoli on mennyt sisään, muutoin portti voidaan irrottaa silmukoista.

  Ostaessasi autotallilevyä, maksatte liian paljon metallisia portteja, joten tämä muotoilu on helpompi tehdä itsestäsi. Mikään ei ole monimutkaista täällä. Katsotaanpa tarkemmin tätä hienoa prosessia.

  VAIHE 1: mittaa aukko ja ota 2 metalli-arkkia, joiden paksuus on 3 mm (voit ostaa mistä tahansa alustasta) ja oikeat koot. Niiden korkeus ja kokonaispituus tulisi olla 1,5-2 cm pienempiä kuin aukon parametrit, jotta ne menevät helposti sisälle. Vetäytymme 4-5 senttimetrin etäisyydellä levyn kummastakin reunasta ja kaadetaan alas 30x30 mm: n metallinen neliöprofiili. Vahvistaa kangas, jossa on lävistävät kylkiluut, jotka kaikki hitsataan arkille.

  VAIHE 2: tee laskelmat ja hitsaat silmukat. Nauhamittauksen avulla mittaamme portin kehyksen silmukoiden välisen etäisyyden ja kiinnitämme vastauselementit kankaallemme. Silmukkavahvikkeen roolissa sopii 4-5 cm leveä, 20 cm pitkä ja 4 mm paksu metallinauha.

  VAIHE 3: ripustavat porttimme saranoille ja luodaan lisää nastat suojatakseen murrosta. Otamme 2 cm: n pituisia M8-ruuveja ja hitsataan ne korkilla ovikehyksen sisäpuolelle. Käytä sitten porata reikien muodostamiseen maalikehykseen. Sulkemalla ovenpulttien tulee pudota reikiin. Voit käyttää suojalevyjä (katso kuva). Leikki on sallittua, joten työn tarkkuus ei ehkä ole korkea.

  Autokorin luominen omiin käsiisi, voit hoitaa ylimääräisen turvajärjestelmän murrosta vastaan. Nämä voivat olla sisäisiä salpoja, ylempiä ja alempiin tappiin ja jopa tavallista metalliketjua. Pääasia on luoda vahva yhteys ovien ja päärungon välillä, silloin on äärimmäisen vaikeaa poistaa ovet tai koputtaa ne ulos. Voit nähdä betoniteräksen, jonka pitäisi olla työn tuloksena, tässä: