Monoliittisen betonilautanen rakentaminen omilla käsillä: seinämän paksuus, päällystäminen, kaataminen

Ennemmin tai myöhemmin jokainen autoilija tulee ajatukseen, että hänen "rautahevos" vaatii taloa, mieluiten luotettavaa, lämmin ja tilava.

Ja jos korkeiden rakennusten asukkaiden täytyy olla tyytyväisiä paikkaan autotalliosuuskunnassa, omien maatilojen omistajilla on mahdollisuus rakentaa oma autotalli omasta materiaalistaan. Yksi näistä materiaaleista voi olla konkreettisia.

Betoni-autotalli: hyvät ja huonot puolet

Vahvistettua betonipyörää voidaan oikeutetusti kutsua pysyvyyden johtajaksi autotallien kesken - ei vaahtolohkojen, profiililevyjen tai puun rakenteita pystytä seisomaan niin kauan kuin betonin "laatikko" seisoo. Lisäksi ne rakennetaan nopeammin kuin tiili- tai hiekkakukkarakenteet.

Ja tavanomaisten rakenteiden edessä monoliittinen betonipaketti, joka on koottu käsin, erotetaan toisistaan ​​kyvystä määrittää itsenäisesti rakennuksen koko ja pinta-ala.

Puutteiden osalta konkreettisten korjaamoiden rakentamisen pääasiallinen haitta on rakenneuudistuksen, purkamisen ja toiseen paikkaan siirtymisen mahdottomuus. Jos olet tehnyt talon auton konkreettisesta, olet tehnyt sen "vakavasti ja pitkään", ja et ota sitä mukaan, kun siirrät sitä ja laajennat autotallin, sinun on ensin purettava vanha.

Toinen haaste betonirakenteiden rakentamisessa on, että niiden rakentamisen vuoksi sinun tulee vuokrata raskaita laitteita, varaa paljon tilaa paikan päällä rakennusmateriaalien ja betonilevyjen varastointiin (jos päätät olla täyttämättä autotallia betonilla, vaan kokoamaan sen suunnittelijana).

Milloin on järkevää rakentaa se?

Rakentaminen konkreettinen autotalli omalla kädellä on työläs ja melko monimutkainen liike, joten sinun täytyy ymmärtää, kuinka paljon tarvitset sitä ja kuinka usein käytät sitä.

Jos se on tarkoitettu sivustolle, jossa talosi sijaitsee ja jossa asut pysyvästi - ei ole kysymyksiä, sinun täytyy rakentaa.

Jos päätät tehdä sen dachassa, jossa tulet vain kesällä (ja edes silloin ollenkaan), sinun on korjattava vaivaa, aikaa ja rahaa menojen avulla.

Ehkä lähiympäristöä varten olisi järkevämpää rakentaa polykarbonaatti-autotalli-katto tai modulaarinen autotalli, joka on tehty profiililevystä.

Mitä tulee monoliittisen rakenteen valintaan, on suositeltavaa laittaa se erikseen kotiisi. Ensinnäkin se liittyy teknologiaan, jossa rakennetaan autotalli betonista - on hankalaa tehdä se laajennukseksi. Lisäksi ulospäin se eroaa merkittävästi talosta, joka on valmistettu eri materiaalista, mikä ei ole kovin hyvä esteettisesti.

Autojen mahtuu teräsbetonituotannon massa voi nousta 15-25 tonnia, riippuen koon koosta, kellarista ja toisen auton tilaa. Tämän vuoksi on syytä kiinnittää paljon huomiota maaperän ja säätiön valmisteluun, koska niiden kuormitus on huomattava.

Muuten ei ole tarpeen tehdä monoliittista autotallia konkreettisesti - on aina mahdollista tilata valmis rakenne yhdeltä valmistajalta. Vaihtoehtoisesti voidaan rakentaa konkreettisia tuotteita betonilaatan autotalli.

Tavalliset betonipaneelit voivat olla pituudeltaan 4-6 metriä, korkeus 2,3-2,6 metriä ja paksuus 80-120 millimetriä. Ne muodostavat seinät, laita paneelin, jossa on aukko portille toiselle puolelle, asenna betonilaatta, joka toimii katona, ja se on - autotalli on valmis ja sinä voit lopettaa autosi!

Mutta olemme edelleen kiinnostuneita siitä, kuinka tehdä konkreettinen autotalli omalla kädelläsi. Harkitse tätä prosessia yksityiskohtaisesti.

Rakennusvaiheet

Garage-rakennuksen rakentamiseen tarvittavien asioiden luettelon ensimmäinen kohta on yksityiskohtaisen suunnitelman laatiminen, jossa otetaan huomioon tulevan rakentamisen, säätiön, katon ja kaiken muun ulottuvuudet. Huolellinen suunnittelu ja huomioiminen kaikkiin vivahteisiin etukäteen säästää sinua ärsyttävistä virheistä rakentamisprosessissa.

Tässä tapauksessa sinun on ensin tehtävä ne, ja jatka sitten vain kaikkeen muuhun. Tässä tapauksessa varmista vedenpitävä, kuivatus ja tuuletus kellariin ja tarkastuskaivoon - näin merkittävästi pidentää rakennuksen käyttöikää, suojaa autoa korroosiolta ja älä anna autotallin kellarissa varastoituja tuotteita ja asioita.

Seuraavaksi kaivetaan kaivanto betonilaatan täyttämiseksi ja muottien ja tukipylväiden asentamiseksi.

Kaaren syvyyden tulisi olla vähintään 30 cm ja mieluiten jopa puoli metriä.

Kaivannon pohja on painettava tarkoin ja reunat kohdistettava.

Sitten tehdään urat tukipylväiden asentamiseksi, jotka toimivat puitteiden pohjana ja antavat lujitetuille betoniseinille lujuuden ja pisin.

On toivottavaa saavuttaa sama syvennys uria, tämä voidaan tehdä käyttämällä korkkipohjaista betonia. Kun asennat telineitä, voit saavuttaa pystysuoran asennon tasolta. Varmista myös, että telineen yläpäät ovat samalla korkeudella.

Älä unohda vesitiivistystä. Jotta sadevesi ei heikennä rakennusta, on välttämätöntä tehdä konkreettisia päällysteitä ja sadevesijäämiä sen kehälle (yleisemmin nimitystä "myrskyvesi"). Jos aikaisemmin maassasi tai lähialueilla pohjavesi on suhteellisen matala - tee pohjaveden pohja kuivien avulla.

Tunkkien asentamisen jälkeen sinun täytyy tehdä "tyyny" hiekan ja soran seoksesta. Kun syvennys on 0,5 metriä, sen paksuus kompaktissa muodossa tulee olla 15-20 cm. Nyt voit asentaa muottipesän, jonka materiaali voi toimia levyinä tai vanerina. Muottirakenne on puusta valmistettu. Älä unohda täyttää autotallin lattiaa, mieluiten teräspalkkeilla.

Muottien sisäisen leveyden tulee olla yhtä suuri kuin tulevien seinien paksuus. Mikä on konkreettisen autotallin seinien paksuus? Niiden vähimmäispaksuus on 80 mm, optimaalisesti 100-150 mm. Keskellä, ulko- ja sisäpuolisten muottien levyjen väliin on asetettu teräsputkien verkko, joka toimii vahvistetuksi kehykseksi. Vahvistimen vaakasuuntaiset palkit on hitsattu tukipylväät.

Nyt alkaa monoliittisen autotalli - seinärakennuksen päävaihe. Muottien välinen tila on täytetty betonilla, joka on hyvin painettava edellä (erityisesti kulmissa) ja tasoitettava. Heti kun seinien pohjakerros kuivuu - poistamme muottipesät ja asetamme sen yläpuolelle, toista toiminta kaatamalla betonia autotalliin, kunnes seinät on täysin pystytetty.

Miten päällystää betoni autotalli? Jos suunnittelet betonin kattoa, niin se tehdään myös seinät, mutta muottirakenteen alareunassa tarvitset tukia tukkeilta tai erittäin paksulta puusta. Niiden olisi sijaittava riittävän usein välttääkseen tulevan enimmäismäärän romahtamisen.

Muussa tapauksessa on välttämätöntä asentaa pitkittäiset palkit aiemmin valmistetuissa lovissa, aluslevyissä ja kateaineissa niiden vedeneristämiseen. Tämän "kakun" päälle asetetaan laatta, liuskekivi tai aaltopahvi - katto on valmis.

Jotta monoliittinen autotalli olisi lämmin talvella, se tarvitsee lämmitystä ja lämmöneristystä. Jälkimmäinen tehdään usein vaahdolla tai muulla vastaavalla materiaalilla. Se on kiinnitetty seiniin erikoisratkaisulla, kipsilevy on liimattu vaahtomuovin yläosaan.

Kuumennettaessa tulokseksi saatavaa lämpöpatteria voit käyttää keskitettyä verkkoa tai sähkökattilaa. Vaihtoehtona akkuille voi olla vesi- tai sähkökonvektorit.

Rakennuksen viimeinen vaihe - ulkoa ja sisustusta. Tätä varten voit käyttää kipsiä tavalliseen tapaan ja sen värivaihtoehtoja. Jos pidät puusta, sisäpuolelta voidaan monoliittinen autotalli päällystää takaluukulla. Kuinka maalata betoniseinät autotallissa? On parempi käyttää akryylimaaleja. Ja ulkopuolelta, jos et ole pakotettu keinoin, rakennus voidaan koristella koristekivellä.

Oikein rakennettu monoliittinen betonilaitteisto tulee autosi luotettavaksi suojaksi jo vuosikymmenien ajan. On mahdollista, että jopa lapset ja lastenlastenne laittaa autosi siihen.

Hyödyllinen video

Katso video betonin kaatamisesta autotalliin:

Betonihuonekaluston edut. Tee-se-itse-rakentaminen: askel askeleelta ohjeet

Valmiiden betonimuottien ja -levyjen valintamenetelmä melko pitkään täyttää asuntojen ja autojen tilojen tarpeet.
Ajan myötä se häiritsee pihalla jäljellä olevaa autoa ja haluan lisätä luotettavuutta tämän välttämättömän ja uskollisen avustajan säilyttämisessä.

Jos haluat autotallin, jolla on suuria vahvuuden ja kestävyyden etuja, niin betonisaation mahdollisuus on sinulle mielenkiintoinen.
Sinun tulisi kuitenkin tutustua itse materiaalin eri vivahteisiin ja toiminnan ominaisuuksiin, seinien paksuuteen ja pinnoitteen ominaisuuksiin.

Kerromme teille, kuinka täyttää betonikatot ja rakentaa rakenteen omilla kädilläsi.

Mitkä ovat RC monoliittisen autotallin edut?

Valmistajat tarjoavat kolme vaihtoehtoa monoliittisen autotallin rakentamiseen.

 1. Ensinnäkin tämä on klassinen versio, muotti on tehty ja se kaadetaan sementtilaastilla, sitä vahvistetaan vahvistusmenetelmällä, metalliverkko työnnetään koko rakennuksen alueelle.
 2. Toiseksi tämä on nykyisin suosituin vaihtoehto nykyisille betonituotteille, ja se on helpompi toteuttaa. Betonilevyjä ja erityisjärjestel- mäjärjestelmiä hankitaan tai koko sarja ostetaan valmistajalta sarjaan, jossa rakennetaan autotalli.

Lisäksi autotalli kootaan rakentajan tavoin, käytetään erityisiä hissejä ja laitteita. Garage on asennettu ilman hitsauskonetta.

 • Ja kolmas vaihtoehto on, kun viimeistelty laatikko, joka koostuu kiinteästä valetuista betonista, asetetaan haluttuun asentoon ja portti asennetaan vapaaseen aukkoon.
 • Jos aiot rakentaa betonirakennuksen, autojen omistajan oli usein turvauduttava ensimmäiseen vaihtoehtoon, mutta nykyään valmiit betoniteräksiset autotallit ovat vapaasti käytettävissä. Heillä on melko paljon vaihteluita koosta ja asettelusta.

  Hyvin yksinkertainen, kolmas vaihtoehto on hyvä, koska se ei edes tarvitse kerätä.

  Tarkastelemme sitä tässä artikkelissa, se vastaa täysin nimitystä "monoliitti", kun taas "esivalmistettu" luokitus soveltuu paremmin betonituotteille.

  Tällaisen autotallin halvin versio on suoraan tehtaalta, kun ostajat välittäjiltä, ​​hinta nousee lähes puoleen.

  • RC monoliittisen autotallin hinta on paljon enemmän kuin kokoontaitettava vaihtoehto. Valmistajat antavat tällaiset autotallit, jotka on varustettu välittömästi asianmukaisen tyyppisellä portilla.
  • Asennettaessa tiettyyn paikkaan autotalli voidaan tietenkin siirtää samalla tavoin kuin se toimitetaan, mutta kiinteän erottamattoman rakenteen paino ja huoneen mitat ovat sellaiset, että monoliitin kuljetus tulee erittäin kalliiksi, koska siihen on liitettävä erittäin kalliita nostolaitteita ja kuljetusvälineitä.
  • Eli autotalli-monoliitti ei ole tarkoitettu kannettavaksi. Sitä pidetään pääomana. Mutta autotallin autotallin kokoontaitettava versio sopii hyvin.
  • Ja kyky yksinkertaisesti tuoda ja toimittaa valmis rakennus, joka on vahvempi kuin tiilet, antaa eristyksen ja toimii linnoituksena ja suojaa kone on erittäin houkutteleva.
  • Rakennuksen raskas paino vaatii myös tämän rakentamisen vaihtoehdon erityistä valmistelua. Kokoonpainuvissa malleissa osa levyistä on onttoa ja tämä vähentää maaperän paineita, monoliitti on huomattavasti raskaampaa, joten tällainen toimenpide on erityisen alustan muodossa.
  • Rakennus on vahvistettava valtuutettuna asianomaisissa valtion virastoissa.
  • Eduista täällä on edelleen sellaisia ​​- kuljetuksen aikana malli säilyttää vakaasti sen eheyden. Kiinteä vahvikekotelo, jossa on lujitemuovaus, kestää raskaita kuormituksia ja koska kaikki osapuolet ovat toisiaan vahvistavassa suhteessa, sinun ei tarvitse huolehtia toimituksen kulusta, kun taas yksittäisille levyille tilanne on haavoittuvampi.
  • Muilla ZHB-monoliitilla on samoja haittoja kuin ZHB-laattojen autotallin kokoontaitettava versio. Tämä on pääasiassa kosteutta. Se voidaan jossain määrin tasoittaa leikkaamalla, päällystämällä, vedeneristämällä.
  • Kokoontaitettava versio on sellainen, että yksi ei pysty selviytymään autotallin rakentamisesta, tarvitaan apulaisia, kun taas monoliitti asennetaan valmiiseen muotoonsa ja sinun tehtäväsi on vain leikata ja vedenpitävä tilaa.

  Missä on parempi rakentaa betonirakenne?

  Autotalli sopii sijoitettavaksi talon lähellä. On parempi sijoittaa se lähellä taloa, mutta ainakin lyhyen matkan päässä asuinpaikasta. Tämä on tärkeämpää sivuston harmonisen ilmeen rikkomisen näkökulmasta, mutta tekninen puoli on myös asentamisen helppous ja liiallinen paine talon lähellä olevaan maahan.

  Se riippuu kohtuullisuudesta asentaa monoliittinen autotalli maassa ja kuinka kauan sinne asut siellä. Tällaista kallista asennusta ei tarvita paikkaan, jossa harvoin esiintyy.

  Garage voidaan asentaa kaupunkiin, jos asut yksityisessä talossa. Mutta asiakirjojen vaikeudet ovat jälleen. Siksi sinun tulee harkita tarkkaan mahdollisuuksiasi ja tarpeitasi, valitsemalla parhaan mahdollisen vaihtoehdon mahdollisista autotallihuoneista.

  Lisää budjettia olisi vaihtoehto metalli-autotalli puutarhassa, ja kaupungin voit valita budjetin hiekkakukkula autotalli.

  Rakenteen paino ja koko

  Garage-paino alkaa 15 tonnia tai enemmän, sen koosta riippuen. Laatikko vastaa kooltaan useampaa standardia, pienelle autolle maastoauto, Gazelle.

  Tarvitsetko tarvetta rakentaa?

  Viimeistely ja viimeistely ovat toivottavia, mutta voit tehdä ilman niitä.

  perusta

  Tämä autotalli tarvitsee erityisen perustan. Tällöin paikka tasoitetaan, se kaadetaan hienolla sora, tasainen betonialusta varovasti kaadetaan ja kaadetaan. RC-laatikon toimitus tehdään tälle sivustolle ja nosturin avulla siirrytään määritettyyn valmistettuun paikkaan.

  Kellari- ja tarkastuskaivoja ei ole tehty tällaisessa autotallissa, koska ne aiheuttavat vahvaa kosteutta, johon betoni on hyvin haavoittuva.

  Betonilaatikko on yleensä varustettu lattialla, joka on osa kiinteää alustaa.

  Askel askeleelta ohjeet omien käsien tekemiseen

  Erittäin työläs prosessi korvataan täydellisesti minimoimalla rahoituskustannukset. Päättäväisiin ja innokkaisiin autoilijoihin ja avtoprofessionalov hän voi mahtua. Äskettäin tämän vaihtoehdon käyttäminen on melko harvinaista, mutta jos olet jo päättänyt, sinun on tiedettävä, miten se tehdään.

  1. Jos haluat tehdä kaivannon kaistalevyn tavanomaisen reunan yli, syvyyden tulisi olla vähintään puoli metriä.
  2. Asenna telineen väistetty kehä, palkin runko.
  3. Sekoita hieno murskattu kivi hiekalla ja tampilla koko alueelle, tämän kerroksen on oltava vähintään 20 cm.
  4. Kaivosta aloittaa vanerin muottirakenteen rakentaminen.
  5. Seinien ontelon leveyden tulisi olla vähintään 80 mm, mutta optimaalisempi olisi tehdä 150 mm leveydestä.
  6. Erikoisteräsristikot on upotettu muottiin.
  7. Lattia on vahvistettu samantyyppisellä vahvikkeella. Sinun tarvitsee vain asettaa teline päälle särkynyt sora-alusta. Se on teräsrunko, joka jakautuu koko rakennuksen alueelle.
  8. Seuraavaksi jatketaan seinien kaatamista kerroksittain. Jokainen uusi kerros kaadetaan, kun se kuivuu.
  9. Ja niin, kunnes muottien ontelo ei ole betonin yläosaan.
  10. Katto kaadetaan samaan periaatteeseen kuin seinät, mutta tukia tarvitaan erittäin voimakkaaseen lujuuteen, kuten tukkiin tai paksuun puuhun. Ne on sijoitettava mahdollisimman paljon tasaisesti koko alueelle, muuten katto kaatuu.

  On tärkeää huolehtia ilmanvaihdosta, jolloin autotalli kestää kauemmin, koska se vähentää myös huoneen kosteutta, jolla on tuhoisa vaikutus betoniin kylmän sään lämpötilan muutosten aikana.

  vedeneristys

  1. Täytä betonipolku ympäri autotallin ympärillä.
  2. Varustaa maata kouruilla.
  3. Jos pohjavettä on lähellä pintaa, huolehdi siitä, että pohjaan perustuvien putkien ja viemäriputkien muodostamasta viemäröintijärjestelmästä luodaan.

  katto

  • Autotallin katto on peitetty kattohuopaisilla nauhoilla, tämä on budjetin vaihtoehto.
  • Kestävästä - voit tehdä yksikerroksisen katon ja peittää sen metallilevyllä.
  • Molempien yhdistelmää tarjotaan liuskekiven tai aaltopahvin muodossa.

  lämpeneminen

  He eristivät monoliittisen autotallin, jossa on vaahtolevyt, liimaamalla ne koko seinien pinnalle huoneen sisälle. Liimamassan avulla vaahtomuovilla kiinnitetään kipsilevy ja jo viimeistelyvaiheessa kipsiä ja maalia käytetään.

  Viimeistelyvaihtoehdot

  1. Autotalli on viimeistelty sivuraide, limivuoraus, keraamiset laatat.
  2. Se voidaan peittää kipsillä ja maalata huone.

  Mahdollisuus lämmitykseen

  Yleinen tyyppinen monoliittinen autotallin lämmitys on sellaisten lämpöpatterien käyttö, jotka joko kytkeytyvät pää- sähköverkkoon tai erityisiin voimantuottajiin.

  Monolitiikka-autotalli, joka on rakennettu kaikkien sääntöjen mukaan, on sinulle hyödyllinen monen vuoden ajan. Kestävä ja luotettava automaattinen varastointi ei anna sinun alas.

  Kuinka perustaa laattoja

  Monoliittinen laatta perustukseksi oli äskettäin pidetty kalliina, hankalana ja mahdollisesti täysin tarpeettomana. Mutta toimintaprosessissa kävi selväksi, että tällainen säätiö on paljon luotettavampi ja vakaampi kuin tavallinen säätiö.

  Nyt autotallirakenteessa tämä tekniikka on yksi johtavista paikoista.

  Tyyppien säätiöt autotallilaatikoille

  Jos haluat päättää, mitä säätiötä tarvitaan oman autotallin rakentamiseen, on muutamia. Teknisten eritelmien vaadittava laskenta. Sinun tulisi tietää kuormitus, jonka esine tuottaa, ja tehdä geologista tutkimusta pohjaveden luonteen määrittämiseksi.

  Näissä olosuhteissa voit valita parhaan vaihtoehdon säätiön.

  Autotallirakenteissa käytetään usein useita kellarikohtaisia ​​vaihtoehtoja:

  1. Ribbon säätiö.
   Sitä käytetään perustana yksikerroksisille autotehoille, jotka on rakennettu vakaaseen kiinteään maahan.
  2. Vahvistettu nauhalevy.
   Sopii raskaisiin tai kaksikerroksisiin rakenteisiin kiinteällä maaperällä.
  3. Pohja monoliittisista laatoista.
   Se otetaan käyttöön vaikeissa ja ongelmallisissa alueissa, joissa on esineitä, märkä maaperä tai kiviainesta.

  On tärkeää muistaa, että rakennuksen on tapahduttava kaikkien teknisten vaatimusten mukaisesti, muuten rakentaminen ei selviydy toiminnalleen ja omistaja kärsii suuria menetyksiä, mikä heikentää huonoa suorituskykyä.

  Monoliittinen levy on erinomainen perusta autotallille

  Ja on vaikea olla eri mieltä. Monoliittisella betonilaatalla on korkea suorituskyky ja tekniset ominaisuudet.

  Siinä on useita merkittäviä etuja:

  1. Alhaiset kustannukset muihin perusrakenteisiin verrattuna.
  2. Suuri kosketuspinta perustan ja maan välillä luo erinomaisen kantavuuden.
  3. Kuorman tasainen jakautuminen mahdollistaa ongelmallisen maaperän rakentamisen.
  4. Monoliittinen teräsbetoni on erinomainen valinta kellarin rakentamiseen.

  Mutta tällä mallilla on haitta. Kun rakennetaan autotalli tällaiseen säätiöön, on mahdotonta varustaa kellarissa. Vakava on haitta tai ei, sinä päätät.

  Asennus laattaan autotallin alla

  Tämäntyyppinen säätö koostuu monoliitti- sestä teräsbetonista, joka on hieman upotettu maahan ja joka sijaitsee pohjamateriaalilla ja hiekalla, joka vuorostaan ​​on tavalliselle maaperälle. Joskus, jos se riippuu koosta, se voidaan tehdä useista levyistä, ja ylhäältä kaada standardi sementtirauta.

  Valmistelutyö: sivuston suunnittelu

  Ennen kuin aloitat betonipohjan kaatamisen, on erittäin tärkeää valmistaa työmaat huolellisesti ja tehdä suunnittelutyötä. Sivusto on puhdistettava ruohosta, roskista, ituja, kannoista ja muista esteistä.

  Seuraavaksi tulee merkintä: se on tehtävä erittäin huolellisesti, koska kaikenlaiset epäjohdonmukaisuudet koossa voivat säästää epätarkasti, mikä on valitettavaa vaikutusta tulevan autotallin suunnitteluun.

  Puiset tangot sijoitetaan kulmiin ja köysi on sidottu niiden väliin. Jos haluat tarkistaa koon oikeellisuuden - vedä köysi kaavion lävistäjäksi, mittausten tuloksen on oltava sama.

  Kaivon mitan tulee olla sama kuin autotallin koko ja 30-50 cm lisätty kummallakin puolella. Yksi tärkeimmistä elementeistä on hiekkasyyny. Se jakaa tasaisesti kuorman ja suojaa pohjaa pohjavedestä, mikä merkittävästi pidentää pohjan elämää.

  Suunnitteluprosessin aikana tunnet hiekkalaatan perusmitat, jotta voit selvittää, kuinka paljon hiekkaa ja betonia tarvitset. Riittää, että käytät yksinkertaista koululaitetta laskemalla tilavuus ja moninkertaistat paksuuden, pituuden ja leveyden.

  Betonin ominaisuudet hyvän perustan pitäisi olla seuraavanlainen:

  1. Tuotemerkki, riippuen lujuudesta ja puristuksesta, ei ole pienempi kuin M300-M400.
  2. Liikkuvuutta PZ.
  3. Vedenpitävä osoitin vähintään W
  4. Jäätyvyys vähintään F

  Kokemuksen perusteella on syytä huomata, että 10-20 cm: n kerroksessa oleva hiekkalaatikko on asetettava rauniolle. Tämä kerros tulee olemaan salaojitus, mikä on erittäin tärkeää, jos pohjavesi on lähellä pintaa.

  Laattojen laatoitukset

  Ennen kaatamista kannattaa kaivaa kuoppa 30-50 cm: n syvyyteen. Joskus on mahdollista tehdä vieläkin syvemmälle, mutta kannattaa muistaa, että materiaalin hinta nousee huomattavasti. Kaivetun kaivon pohjasta on rakeistettu ensimmäistä kerrosta, se tasoitetaan ja varovasti painetaan. Tämän kerroksen paksuus voi alkaa 10 cm.

  Karkea kvartsihiekka kaadetaan ylhäältä rauniolle ja se on myös tasoitettava ja tiivistettävä. Jos tamping aiheuttaa vaikeuksia voit kaataa hiekkaa vedellä, niin tamping prosessi on paljon helpompaa. Toisen kerroksen paksuuden tulisi vastata pohjakerroksen paksuutta.

  Muotti- ja vahvikehäkkien valmistus

  Muotti on rakenne, joka on koottu muotoon ja asetettu pohjalle suoraan kaatamaan konkreettista ratkaisua siihen. Se on asennettava ilman aukkoja ja jopa ilman pisaroita, muuten se voi johtaa betonin liialliseen kulutukseen kaatamisen aikana.

  Muotti koostuu kehyslevyistä, jotka työntyvät kehykseen, vahvistavat kulmat ja sisäpuolelta ne peitetään kattohuopalla ja usein eristetyllä polystyreenillä.

  Muottien korkeuden pitäisi olla hieman suurempi kuin monoliittisen levyn paksuus. Muottien asennus alkaa kulmasta, johon tukipylvä on ajettava. Tällaiset tangot on asennettu pitkin koko kehä samalla etäisyydellä tarkasti pystysuoraan. Sitten puisilla ruuveilla kiinnitetään niihin kiinnitetyt puiset lankut ja levyjen välissä ei ole aukkoja.

  Sen jälkeen, kun muotti on asennettu, on tarpeen rakentaa vähintään 15 cm: n poikkipintainen lujitemuova, jonka ristit ristiin ristillä 20 cm: n etäisyydelle toisistaan. Jos haluat tehdä säätiön voimakkaamman ja vakaamman, niin tämä etäisyys pienennetään 5 cm: iin ja asetetaan kahteen kerrokseen.

  Tähän vaiheeseen on tarpeen rakentaa vesi-, viemäri- ja sähkönsiirtoyhteyksiä. Kaikki johdot tulee eristää, eristää ja tuoda ulos. Seuraava on betonin kaataminen.

  Betoniseoksen kaataminen

  On välttämätöntä täyttää muotit alkaen kulmasta ja jakaa se rakenteen ympärille jatkuvasti tiivistämällä sitä täryttimillä. On tärkeää varmistaa, että niissä ei ole aukkoja, koska ne heikentävät koko tyynyn kantavuutta.

  Jos käytät konkreettista sekoitusta omiin käsiisi, on tärkeää laittaa useita betonisekoittimia pohjan vastakkaisille puolille ja täyttää muottien vastakkaisilla kulmilla tiivistelemällä betoni sekoittamalla täryttimiin.

  Betonin pinta vaatii huolellista kunnossapitoa. Lämmössä tulee kostuttaa ja peittää paahtavan auringon. Betoni pysyy kestäväksi vähintään 10 päivän kuluttua, ja jos rakenne vahvistuu tai epäedulliset olosuhteet esiintyvät, tämä aika pidennetään 28 päivään.

  Muutamassa päivässä muotti voidaan poistaa. Voit aloittaa rakennuksen, kun betoniseos noutaa vähintään 70 prosenttia sen ominaisuuksista.

  Tricks laitetta monoliittinen laatta autotalli

  Joskus tapahtuu, että autotallin alle tarvitaan vahvistettua pohjaa. Esimerkiksi, jos sitä käyttävät raskaat koneet tai kaksitasoinen autotalli, jossa on massiiviset seinät. Tässä tapauksessa turvautuminen monoliittisten teräsbetonilaattojen vahvistamiseen.

  Rivat sijaitsevat laatan ympäryksen ympärillä ja kehän sisäpuolella ristikon muodossa. Vahvistettu hihna pitkin kehää merkitsee lisäkaivantoa, joka on noin 0,45 m leveä ja 0,5-0,55 m syvä, jonka pohja on lujitettava ja vahvistettava jyrsimellä ja hiekalla.

  Lujitehihnassa vahvistinverkko näkyy perustan alapuolella olevaan monoliittiseen laatikkoon ja liitetään yhteen nivelrungoksi.

  Jotta eristää lattia autotallin tulisi laittaa 2-3 kerrosta muovikalvo, se täyttää eristys rooli. Suosittelemme, että rakennetaan monoliittinen laatta pohjaan, joka on laajempi kuin suunniteltu autotalli.

  On tärkeää sileä lattian betonipinta erityisellä tiivistysseoksella. Tällä menetelmällä voidaan välttää pölyn muodostuminen ja pinnan epätasaisuudet sen jälkeen, kun betoniseos kovettuu kokonaan.

  Monoliittinen levy: yhteensä

  Edellä olevasta voidaan päätellä, että monoliittinen levy on paras perusta epävakaan maaperän rakennuksille. Voit myös täyttää sen omilla kädillä ilman raskasta rakennuslaitteistoa, maksimaalista betonisekoitinta. Voit poistaa yläkerroksen maaperästä ja tasata alueen omalla lapiolla.

  Monoliittisen perustan yksinkertaisuus ja luotettavuus, jopa korkeammalla kustannuksella, sallii sen omaksua yhden johtavista paikoista rakennusalan klassikoissa.

  Monoliittinen autotalli: rakennustyöt

  Monoliittinen autotalli on esivalmennetun betonin rakenne, joka voidaan hankkia valmiissa muodossa laitoksessa, joka valmistaa tällaisia ​​tuotteita. Tällöin rakenteen muoto on monoliittinen laatikko. Asennuksen jälkeen metalliset portit ripustetaan.

  Toisessa versiossa hankitaan yksittäisiä betoniteräksiä ja autotalli kootaan omilla käsillä sementillä. Artikkeli kertoo, kuinka tehdä monoliittinen autotalli.

  Materiaalit autotallien rakentamiseen

  Jotta rakennuksen rakentaminen olisi mahdollista, sinun on selvitettävä, mistä materiaalista se voidaan rakentaa.

  Joten autotallissa voit käyttää:

  • Tree. Nämä ovat suhteellisen edullisia rakennuksia, jotka eivät vaadi vahvaa säätölaitetta ja läsnäoloa lisälämmöneristystä. Puuportaan haitat ovat:
  1. lievä syttyvyys;
  2. tarvetta hoitaa erityisiä suojaavia aineita mahdollista mätää vastaan.
  • Kivi tai tiili (ks. Kuinka rakentaa tiilen autotalli omalla kädelläsi). Ne ovat melko käytännöllisiä ja luotettavia. Materiaali sietää lämpötilan vaihteluita tai muita ulkoisia vaikutuksia. Mutta sen seinät tarvitsevat lisää eristystä ja koko rakennetta - vankalla pohjalla, joka voi merkittävästi lisätä autotallin kustannuksia. Huone tarvitsee luotettavan lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmän. Suuri määrä kosteutta voi kertyä tiilen autotalliin.
  • Betonielementit:
  1. lisääntynyt kestävyys:
  2. kestävyys;
  3. hyvä lämmönkestävyys;
  4. helppo käsitellä.

  Seinissä huone ei kerry lauhde, materiaali voi "hengittää".

  Miten rakentaa autotalli betonilohkoja

  Betonilohkojen hankintahinta on melko houkutteleva, joten autotallin rakentaminen on suhteellisen halpaa.

  Etuvalmisteisesta betonista valmistetun autotallin edut ovat seuraavat:

  • Korkea rakenteellinen nopeus.
  • Tuotteen kokoonpanosta valmistajalta vaadittavat yksityiskohtaiset ohjeet on kiinnitetty kokoonpanopakkaukseen.
  • Helppo kuljetus, joka liittyy purkamisen mahdollisuuteen ja sitten siirtymiseen toiseen paikkaan.
  • Ei tarvita hitsausta.

  Valmiin betonielementtiseuranta koostuu seuraavista elementeistä:

  • Paneelit kellarin rakentamiseen.
  • Vasen paneeli lattialaitteelle.
  • Oikea paneeli lattiaan.
  • Useita seinäpaneeleja.
  • Keskimmäinen seinäpaneeli.
  • Paneelit portin asentamiseksi.
  • Kattolevyt, joilla on ontto rakenne.

  Vihje: Kun asennat autotallin, sinun on jatkuvasti selvennettävä työjärjestys ja yksityiskohtaiset ohjeet, jotka on kiinnitetty rakennustarvikepakkaukseen.

  Helppo käyttää autotalli pitäisi tarjota:

  • Tarkastuskäyrän läsnäolo autojen huoltoa varten.
  • Kellarin läsnäolo viljelmien säilyttämiseen ja säilyttämiseen koko vuoden ajan.
  • Valmiiden betoniteräsrakenteiden esivalmistetuissa autotalliloissa käytetään pääasiassa valmiita raudoitettuja betonilohkareita, kuten kuvasta näkyy, ja oikein varustettu sokea alue (ks. Kuinka sokea autotalli on valmistettu). Hiekkakerros on pinottu ja kaivettu hyvin kaivamaan. Pohjalevyt on asennettu, kiinnitetty toisiinsa ja vedenpitävä.

  Betonielementtien rakenneosat voidaan helposti asentaa ilman hitsausta käyttäen erityisiä jäykkiä metallikannattimia ja pulttiliitoksia, jotka välttämättä sisältyvät autotallin kokoonpanoon.

  Vihje: Kun olet hankkinut betoniteräsrakenteita, tarkista huolellisesti toimituksen täydellisyys.

  Autotallin rakentamiseen tarkoitetut portit sisältävät myös portit metallista.

  Autotalli on koottava seuraavaan järjestykseen:

  • Kaivaa kaivo.
  • Kellarissa olevan laitteen ja kerroksen keräyspaneelit.
  • Lautaset on asennettu lattian rakentamiseen, yleensä kaksi.
  • Kaikki sivupaneelit betonielementteihin asennetaan.
  • Asentaa keskiseinäpaneelin.
  • Kiinteä paneeli portin kiinnittämiseen.
  • Metalliset portit on asennettu.
  • Työ päättyy katon asentamiseen. Tätä tarkoitusta varten käytetään onttoja laattoja.

  Kuinka rakentaa betoniteräksen autotalli

  Monoliittinen autotalli omalla kädellä saaduista betoniteräsrakenteista voidaan koota seuraaviin järjestyksiin:

  • Asennustelineet on asennettu. Se ei vaadi erityistä säätölaitetta. Takaseinän rakentaessa:
  1. maaperän kaivamaan kaivaukset;
  2. tukee asennetaan;
  3. vähitellen kaivaukset täytetään betonilla sementin ja hiekan suhteessa 1: 5;
  4. jokainen kerros on huolellisesti särkynyt.

  Täyttöä varten on hyvä käyttää kiviä, soraa, soraa ja tiiliskiviä.

  Vihje: Jotta varmistat kaikkien hyllyjen saman korkeuden, on tehtävä mallipohja, joka vastaa ensimmäisen kuopan mittasuhteita. Se on vertailu syvyys muille haudoille.

  • Seinäelementit asennetaan alhaalta ylöspäin tiettyyn korkeuteen. Tämän avulla:
  1. vaakasuorat liitokset on suljettu betonilaastilla, joka on tehty betonista ja hiekasta suhteessa 1: 2;
  2. pinottu takarattaat;
  3. kiinnikkeet ovat huolellisesti aidattuja.
  • Samalla tavalla kuin takana, sivuseinät on asennettu. Kaikki horisontaaliset liitännät tarkkailevat huolellisesti. Sulje varovasti kaikki saumat vierekkäisten elementtien väliin.
  • Puskuriliitosten merkintä, joka tulee olla ulokkeessa ja harjanteessa, suoritetaan.
  • Asennettu kattopaneeliin. Kiinnittimessä käytetään sementtiliuosta. Kattopaneelit on asennettu saranoille ja napeille, jotka ovat saatavilla osissa.
  • Merkitsemällä sopivat kaikki paneelit.
  • Kaikki halkeamat täytetään betonilla.
  • Monoliitto on käynnissä.

  Vinkki: Älä kävele katolla. Jos tarvitset sitä, voit asettaa levyt.

  • Kun katto on tarpeen sen puhtauden ja kuivumisen varmistamiseksi.

  Kuinka ripustaa portti autotallissa?

  Portin ripustustekniikka on seuraava:

  • Hiekkakastikkeessa sovitetaan portin kynnys. Samanaikaisesti vuori asetetaan tiukasti vaakasuoraan.
  • Saranoitu ovi on ripustettu varusteisiin.
  • Käytettäessä vuorauslevyjä on välttämätöntä saavuttaa sama haluttu korkeus jousituksesta.

  Monoliittisen betonilautanen lopullinen viimeistely on seuraava:

  • Katon sementtiastiassa aiemmin poistettiin kaikki epäsäännöllisyydet. Sitten siihen liimataan kattotiili kahdessa kerroksessa, jotka voidaan korvata lasimaisella muovilla. Kankaat sopivat parhaiten rakennuksen harjanteen suuntaan ylhäältä lähtien.
  • Käyttämällä seinien ulkopintojen käsittelyä voit suojata lisää. Sisäpinnat tulisi kastella kalkkilaastilla ja sitten vain kalkilla. Kun käsität ulkoseiniä (katso autotallin ulkopinta viimeistelyyn materiaaleista ja työtavoista), voit sovittaa autotallin sopivasti muihin rakennuksiin ja maisemaan. Jos ei ole erityisiä olosuhteita, voit käyttää tavallista sementtiä sisältävää kipsiä, joka heitetään seinää vasten ja lietellaan varovasti. Kuivumisen jälkeen pinta voidaan käsitellä kalkilla, ja joka 2-3 vuotta vain päivitetään.

  Yksityiskohdat monoliittisen autotallin rakentamisesta näyttävät videon.

  Rakentamisen jälkeen betoni autotalli olisi huolehdittava tulva raitista ilmaa huoneeseen. Edullisin ja kohtuullisen hyväksyttävä vaihtoehto on luonnollisen ilmanvaihdon käyttöönotto. Tässä tapauksessa noin 0,5 metrin korkeudelle lattiatasosta sijoitetaan putki tuoretta ilmaa varten, pakoputken on oltava kattoon.

  Vahvistettujen betonirakenteiden pätevä ja siisti rakenne mahdollistaa sen toiminnan jatkamisen useiden vuosien ajan.

  Miten rakentaa runko autotalli omalla kädelläsi

  Lisätty: Olga Morozova 31. tammikuuta

  Mistä auton omistajat piiloutuvat rautahevostensa säältä? Vastaus tähän kysymykseen on yksinkertainen. Tietenkin autotallissa! Se on kuiva ja lämmin, ja laite on käsillä. Mutta kuinka rakentaa itse, mahdollisimman vähän investointeja ja korkealaatuista - kysymys, joka kiinnostaa monia auton omistajia. Tätä varten on runko-autotalli. Sen rakenne ei aiheuta vaikeuksia, ei edellytä liiallisia rahoituskustannuksia.

  Kehyksen autotallin edut ja haitat

  Ensinnäkin on tarpeen huomata kehysrakennuksen edut. Suurin etu on sen kustannukset. Huolimatta siitä, että tämä rakennus ei vaadi suuria rahoituskustannuksia, laadun ja kestävyyden varmistaminen. Tämä on toinen myönteinen asia. Tässä talossa "rautahevonen" on sekä kuiva, viihtyisä ja lämmin. Ja voit tehdä kehyksen autotallin omiin käsiisi.

  Toinen epäilyttävä etu tästä rakenteesta on se, että sen rakentaminen ei edellytä lisävoimien, eli asiantuntijoiden, osallistumista. Rakennuksen avulla voit selviytyä omasta. Ja paljon aikaa töitä ei tapahdu.

  Ainoa haittapuoli kehys-kilven rakenne on, että sen päämateriaali on puu. Ja se, kuten tiedämme, kulkee ja kosteuttaa ja kylmä. Siksi auton runko-talon on oltava hyvin vesitiivis ja eristettävä.

  Kuvagalleria: runko-kilven autotallit

  Yksityiskohtaisen hankkeen laatiminen: järjestelmä, piirustus, suunnitelma

  Ennen työn aloittamista sinun on valmisteltava joitain asiakirjoja. Ilman niitä rakentaminen on hyvin vaikeaa. Nämä ovat suunnitelmia, piirustuksia ja selittäviä huomautuksia. Heille on määrätty kaikki laskelmat ja mittaukset.

  Runko-autotallin esimerkkiprojekti

  Valmisteltuasi tarvittavat luonnokset vähentäisit huomattavasti autotallin rakentamiseen tarvittavaa aikaa. Mutta ei jokaisen auton harrastaja ylpeilee valmistelijan ja taiteilijan taitoja. Sen vuoksi sinun on joko otettava yhteyttä ammattihenkilöön tai etsittävä avoimen lähdekoodin tietoja perusteelliseen valmisteluun.

  Kehyksen autotalli tee se itse: askel askeleelta ohjeita

  Kaikki työ tapahtuu useassa vaiheessa. Jokainen niistä on erittäin tärkeä saavuttaa korkealaatuinen tulos, joten yksikään niistä ei voi hukata.

  Sivuston valinta rakentamiseen

  Tämä vaihe olisi otettava vastuullisesti. Väärä asennuspaikan valinta voi johtaa epämiellyttäviin seurauksiin. Tätä varten sinun on harkittava useita tekijöitä:

  • valitsemalla paikka, ajattele tarkkaan sen sisäänkäynnin autossasi;
  • sinun ei pitäisi rakentaa autotallia tietylle autolle (sinun täytyy ajatella etukäteen, kuinka monta autoa mahtuu rakennettuun autotalliin, jos haluat);
  • paikka on valmisteltava huolellisesti: poista kaikki roskat ja kasvillisuus, tasoita ja tiivistä maahan.

  Kuinka paljon materiaalia tarvitaan

  Kun kaikki paperityöt on tehty, sinun on hankittava tarvittavia materiaaleja ja työkaluja, joita tarvitaan rakentamiseen.

  Ja heti herää kysymys: mikä kehys on parempi valita? Metalliset tai puiset. Puu on halvempaa, lisäksi se on ympäristöystävällistä ja helppo käsitellä. Metal on kalliimpaa, mutta se on kestävämpi. Kaikki on erikseen omistajan harkinnan mukaan.

  Rungon materiaalin lisäksi sinun pitäisi ostaa suuri määrä seinän palkkeja (osa 100x100, 100x50 cm). Ne voivat olla lohen, haavan tai lehtikuusta.

  Konkreettinen ratkaisu, jota tarvitset perustuksen täyttämiseksi. On vielä valmistauduttava:

  • vasara;
  • lapio lapio;
  • tasolla;
  • käsineet;
  • muottipesä (levyt sitä varten).

  Tämä on vähimmäistyökalu aloittaaksesi.

  Kuvagalleria: autotallin metalli- ja puukehykset

  Teknologia perustaa säätiö omilla käsillään

  Tämän mallin perustan on oltava erittäin kestävä. Valittavissa on kolme vaihtoehtoa:

  1. Sarake (paalu) ei ole kovin kätevä, koska siihen on yleensä asennettu kevyempiä rakenteita. Tämä säätiö soveltuu paremmin kylpyn tai huvimaidon rakentamiseen.
  2. Monoliittinen laatta sopii ihanteellisesti kehysrakennuksen rakentamiseen. Kaatamalla se, älä unohda lattiapinnoitteiden pakollista vahvistusta ja asennusta. Tämän vaihtoehdon haittapuoli on, että betoni kovenee hyvin hitaasti, mikä joskus on odotettava koko kuukausi. Ja muita toimenpiteitä voidaan jatkaa vain, kun kaikki on täysin kuiva.
  3. Vyö. Tämä tyyppi on kannattavin. Se on halvempaa kuin levy ja asennus ei ole niin pitkä.

  Askel askeleelta ohjeet nauhojen perustamista varten

  Prosessi tapahtuu useassa vaiheessa:

  1. Aluksi sinun on valmisteltava aluetta: poista kaikki roskat, kasvit, tasoita maapinta-ala.
  2. Sitten sinun täytyy tehdä merkintä. Voit tehdä tämän käyttämällä tasoa, lyijyä, laseretäisyysmittaria, rakennekulmaa, johtoa (nailonköysiä) ja tappeja. Aloitusmerkinnät tarvitsevat tulevaisuuden autotallin kulmasta. Käytä putkilinjaa, aja koukku pystysuoraan. Jos etäisyys on yhtä suuri kuin autotallin pituus, aseta toinen. Kierrä köyden väliin. Ensimmäisestä kiinnityskorvakkeesta, jossa rakennekulma on varattu, etäisyys kolmanteen. Tämä on leveys. Vedä köysi. Asenna neljäs tappi. Tarkista, että kaikkien sivujen pituudet vastaavat piirustuksia ja kulmat ovat suorat.
  3. Sijoita sisäänpäin nauhan pohjan leveydelle ja tee sisäiset merkinnät. Tarkista kulmat uudelleen. Merkinnän tulee olla mahdollisimman sileä ja selkeä, koska lisätoiminnan laatu riippuu siitä.

  Tämä on tulevaisuuden nauhasäätiön merkki.

  Viimeisen työvaiheen toteuttamisen aikana on noudatettava useita sääntöjä:

  • se on tehtävä samanaikaisesti;
  • lävistää se liittimien avulla ylimääräisen ilman poistamiseksi seoksesta tai kehittää ratkaisu erityisellä värähtelijällä;
  • peitä kaikki polyetyleeniä;
  • useita päiviä peräkkäin kostuttaa pinta kaatamalla se vedellä;
  • jauhaa kone;
  • peitä pohja kattoarkilla vedeneristys.

  Garage tee se itse

  pitoisuus

  Rakentamaan autotalli on varsin voima jokaiselle henkilölle, sillä ei ole tarvetta rakennuskoulutukseen. Lähtökohtana on velvollisuus laatia tulevaisuuden rakenteen piirustukset maastoon, jotta voidaan selvittää, mitkä rakennusmateriaalit tehdään itse rakennuksesta.

  Sivustolla voit tutustua suosituksiin siitä, kuinka tehdä autotalli omassa maassa, ja työvaiheiden kuva- ja videojaksot selittävät selkeästi kaikki vivahteet.

  Rakenteellisesti ehdotettu autotallin versio koostuu seuraavista:

  1. betonilaattojen betonipäällysteen ja betoniseoksen perusteet;
  2. kiinteä vahvennettu teräsbetoninen monoliittinen levy;
  3. vaahtolohkojen seinät;
  4. monoliittinen teräsbetonivyö seinien päälle;
  5. alhaisen puolen katto, puusta valmistettu runko ja pinnoitettu kateaine.

  Garage-pohjainen järjestely

  Nykyisen kesämökin rakentamisen alussa on vältettävä tulevan rakentamisen muotoa.

  Tämä menettely voidaan suorittaa sekä itsenäisesti että tarkastajan avulla. Tämän jälkeen sinun täytyy kaivaa pohjaan kaivanto, joka voidaan tehdä manuaalisesti tai vuokraamalla pieni kaivinkone.

  Kaivannon ja seinien pohja on peitettävä kalvolla vedenpitävyyden suorittamiseksi ja maaperän kaatumisen estämiseksi.

  Sen jälkeen perustuksen seinät on asennettu pienistä onttoja betonilohkareita, joissa on raudoitusta vahvistamalla ja täyttämällä tyhjiöitä betonilla, jossa on pieni murto-osa rikastumisesta.

  Sinusuutteita pohjaseinän ulkopuolella ja sen sisällä tiivistetään pneumaattisten kerrosten kerroksilla.

  Monoliittisten teräsbetonilaattojen valu

  Autotallin sisällä oleva lattia on peitetty 10-15 cm paksuisella kerroksella, jota seuraa tiivistys.

  Rikkouteen asetetaan kestävä polyeteenikalvo. Lattian ympärillä on puinen muotti, jonka korkeus on 40-50 cm ja joka kiinnitetään tukien ja kiilojen avulla.

  Tuleva kilpi on vahvistettu kahdella ruudukolla, joiden säde on 200x200 mm. Levyn korkeus on vähintään 200 mm, raudoituksen halkaisija on 10-12 mm.

  Verkkojen väliset etäisyydet ovat alueellisia kehyksiä. Alemman ruudukon alla on muovisuojat, jotka muodostavat suojaavan kerroksen, jonka korkeus on 20-25 mm.

  Laatta kaadetaan betonilla tiivistämällä syvällä värähtelijällä ja tasoittamalla sitten ylemmän kerroksen alas.

  Tarvittaessa laite syöttää erilaisten verkkojen autotallille ennen betonirakenteen asettamista eri upotettuja osia putkien ja holkkien muodossa. Liesi on myös lattian rooli autotallissa.

  Autotallin lohkojen seinien rakentaminen

  Jos päätät rakentaa autotallin vaahtolohkareita omilla kädilläsi, muutaman päivän kuluttua, kun betonilla on voimaa, voit aloittaa seinien rakentamisen.

  Ensinnäkin vedenpitävyys on asetettu kahdesta kerroksesta katemateriaalista, leveys suurempi kuin seinä 100 mm tulevien seinien kohdalla.

  Ulkoseinät on valmistettu vaahtolohkoista, jotka on pinottu erityisellä liimalla, liittäen saumojen ja seinämän pystysuoran hallinnan käyttämällä lasia ja tasoa.

  Monoliittinen autotalli: rakennustyöt

  Monoliittinen autotalli on esivalmennetun betonin rakenne, joka voidaan hankkia valmiissa muodossa laitoksessa, joka valmistaa tällaisia ​​tuotteita. Tällöin rakenteen muoto on monoliittinen laatikko. Asennuksen jälkeen metalliset portit ripustetaan.

  Toisessa versiossa hankitaan yksittäisiä betoniteräksiä ja autotalli kootaan omilla käsillä sementillä. Artikkeli kertoo, kuinka tehdä monoliittinen autotalli.

  Materiaalit autotallien rakentamiseen

  Jotta rakennuksen rakentaminen olisi mahdollista, sinun on selvitettävä, mistä materiaalista se voidaan rakentaa.

  Joten autotallissa voit käyttää:

  • Tree. Nämä ovat suhteellisen edullisia rakennuksia, jotka eivät vaadi vahvaa säätölaitetta ja läsnäoloa lisälämmöneristystä. Puuportaan haitat ovat:
  1. lievä syttyvyys;
  2. tarvetta hoitaa erityisiä suojaavia aineita mahdollista mätää vastaan.
  • Kivi tai tiili (ks. Kuinka rakentaa tiilen autotalli omalla kädelläsi). Ne ovat melko käytännöllisiä ja luotettavia. Materiaali sietää lämpötilan vaihteluita tai muita ulkoisia vaikutuksia. Mutta sen seinät tarvitsevat lisää eristystä ja koko rakennetta - vankalla pohjalla, joka voi merkittävästi lisätä autotallin kustannuksia. Huone tarvitsee luotettavan lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmän. Suuri määrä kosteutta voi kertyä tiilen autotalliin.
  • Betonielementit:
  1. lisääntynyt kestävyys:
  2. kestävyys;
  3. hyvä lämmönkestävyys;
  4. helppo käsitellä.

  Seinissä huone ei kerry lauhde, materiaali voi "hengittää".

  Miten rakentaa autotalli betonilohkoja

  Betonilohkojen hankintahinta on melko houkutteleva, joten autotallin rakentaminen on suhteellisen halpaa.

  Etuvalmisteisesta betonista valmistetun autotallin edut ovat seuraavat:

  • Korkea rakenteellinen nopeus.
  • Tuotteen kokoonpanosta valmistajalta vaadittavat yksityiskohtaiset ohjeet on kiinnitetty kokoonpanopakkaukseen.
  • Helppo kuljetus, joka liittyy purkamisen mahdollisuuteen ja sitten siirtymiseen toiseen paikkaan.
  • Ei tarvita hitsausta.

  Valmiin betonielementtiseuranta koostuu seuraavista elementeistä:

  • Paneelit kellarin rakentamiseen.
  • Vasen paneeli lattialaitteelle.
  • Oikea paneeli lattiaan.
  • Useita seinäpaneeleja.
  • Keskimmäinen seinäpaneeli.
  • Paneelit portin asentamiseksi.
  • Kattolevyt, joilla on ontto rakenne.

  Vihje: Kun asennat autotallin, sinun on jatkuvasti selvennettävä työjärjestys ja yksityiskohtaiset ohjeet, jotka on kiinnitetty rakennustarvikepakkaukseen.

  Helppo käyttää autotalli pitäisi tarjota:

  • Tarkastuskäyrän läsnäolo autojen huoltoa varten.
  • Kellarin läsnäolo viljelmien säilyttämiseen ja säilyttämiseen koko vuoden ajan.
  • Valmiiden betoniteräsrakenteiden esivalmistetuissa autotalliloissa käytetään pääasiassa valmiita raudoitettuja betonilohkareita, kuten kuvasta näkyy, ja oikein varustettu sokea alue (ks. Kuinka sokea autotalli on valmistettu). Hiekkakerros on pinottu ja kaivettu hyvin kaivamaan. Pohjalevyt on asennettu, kiinnitetty toisiinsa ja vedenpitävä.

  Betonielementtien rakenneosat voidaan helposti asentaa ilman hitsausta käyttäen erityisiä jäykkiä metallikannattimia ja pulttiliitoksia, jotka välttämättä sisältyvät autotallin kokoonpanoon.

  Vihje: Kun olet hankkinut betoniteräsrakenteita, tarkista huolellisesti toimituksen täydellisyys.

  Autotallin rakentamiseen tarkoitetut portit sisältävät myös portit metallista.

  Autotalli on koottava seuraavaan järjestykseen:

  • Kaivaa kaivo.
  • Kellarissa olevan laitteen ja kerroksen keräyspaneelit.
  • Lautaset on asennettu lattian rakentamiseen, yleensä kaksi.
  • Kaikki sivupaneelit betonielementteihin asennetaan.
  • Asentaa keskiseinäpaneelin.
  • Kiinteä paneeli portin kiinnittämiseen.
  • Metalliset portit on asennettu.
  • Työ päättyy katon asentamiseen. Tätä tarkoitusta varten käytetään onttoja laattoja.

  Kuinka rakentaa betoniteräksen autotalli

  Monoliittinen autotalli omalla kädellä saaduista betoniteräsrakenteista voidaan koota seuraaviin järjestyksiin:

  • Asennustelineet on asennettu. Se ei vaadi erityistä säätölaitetta. Takaseinän rakentaessa:
  1. maaperän kaivamaan kaivaukset;
  2. tukee asennetaan;
  3. vähitellen kaivaukset täytetään betonilla sementin ja hiekan suhteessa 1: 5;
  4. jokainen kerros on huolellisesti särkynyt.

  Täyttöä varten on hyvä käyttää kiviä, soraa, soraa ja tiiliskiviä.

  Vihje: Jotta varmistat kaikkien hyllyjen saman korkeuden, on tehtävä mallipohja, joka vastaa ensimmäisen kuopan mittasuhteita. Se on vertailu syvyys muille haudoille.

  • Seinäelementit asennetaan alhaalta ylöspäin tiettyyn korkeuteen. Tämän avulla:
  1. vaakasuorat liitokset on suljettu betonilaastilla, joka on tehty betonista ja hiekasta suhteessa 1: 2;
  2. pinottu takarattaat;
  3. kiinnikkeet ovat huolellisesti aidattuja.
  • Samalla tavalla kuin takana, sivuseinät on asennettu. Kaikki horisontaaliset liitännät tarkkailevat huolellisesti. Sulje varovasti kaikki saumat vierekkäisten elementtien väliin.
  • Puskuriliitosten merkintä, joka tulee olla ulokkeessa ja harjanteessa, suoritetaan.
  • Asennettu kattopaneeliin. Kiinnittimessä käytetään sementtiliuosta. Kattopaneelit on asennettu saranoille ja napeille, jotka ovat saatavilla osissa.
  • Merkitsemällä sopivat kaikki paneelit.
  • Kaikki halkeamat täytetään betonilla.
  • Monoliitto on käynnissä.

  Vinkki: Älä kävele katolla. Jos tarvitset sitä, voit asettaa levyt.

  • Kun katto on tarpeen sen puhtauden ja kuivumisen varmistamiseksi.

  Kuinka ripustaa portti autotallissa?

  Portin ripustustekniikka on seuraava:

  • Hiekkakastikkeessa sovitetaan portin kynnys. Samanaikaisesti vuori asetetaan tiukasti vaakasuoraan.
  • Saranoitu ovi on ripustettu varusteisiin.
  • Käytettäessä vuorauslevyjä on välttämätöntä saavuttaa sama haluttu korkeus jousituksesta.

  Monoliittisen betonilautanen lopullinen viimeistely on seuraava:

  • Katon sementtiastiassa aiemmin poistettiin kaikki epäsäännöllisyydet. Sitten siihen liimataan kattotiili kahdessa kerroksessa, jotka voidaan korvata lasimaisella muovilla. Kankaat sopivat parhaiten rakennuksen harjanteen suuntaan ylhäältä lähtien.
  • Käyttämällä seinien ulkopintojen käsittelyä voit suojata lisää. Sisäpinnat tulisi kastella kalkkilaastilla ja sitten vain kalkilla. Kun käsität ulkoseiniä (katso autotallin ulkopinta viimeistelyyn materiaaleista ja työtavoista), voit sovittaa autotallin sopivasti muihin rakennuksiin ja maisemaan. Jos ei ole erityisiä olosuhteita, voit käyttää tavallista sementtiä sisältävää kipsiä, joka heitetään seinää vasten ja lietellaan varovasti. Kuivumisen jälkeen pinta voidaan käsitellä kalkilla, ja joka 2-3 vuotta vain päivitetään.

  Yksityiskohdat monoliittisen autotallin rakentamisesta näyttävät videon.

  Rakentamisen jälkeen betoni autotalli olisi huolehdittava tulva raitista ilmaa huoneeseen. Edullisin ja kohtuullisen hyväksyttävä vaihtoehto on luonnollisen ilmanvaihdon käyttöönotto. Tässä tapauksessa noin 0,5 metrin korkeudelle lattiatasosta sijoitetaan putki tuoretta ilmaa varten, pakoputken on oltava kattoon.

  Vahvistettujen betonirakenteiden pätevä ja siisti rakenne mahdollistaa sen toiminnan jatkamisen useiden vuosien ajan.