Rakentaminen autotalli ruuveilla

Alustan korkealla pysyvyydellä ja lyhyessä ajassa autotalli sijoitetaan ruuvaan paikkoihin missä tahansa talon vierekkäisessä osassa, vaikka korkea rakennustiheys onkinkin. Verrattuna telineisiin, joihin käytetään huomattavaa aikaa betonin tai sijoituspaikan suunnitteluarvotukseen, työhön, raskaiden kalliiden laitteiden uudelleenjärjestelyyn, ruuvaamalla omat kädet ruuvattaessa helppoa rakennetta 1 päivän aikana. Seinien ja lattiojen suunnittelusta riippuen koko autotallin asennuksessa olevien työntekijöiden määrä kestää keskimäärin 2-3 päivää, koska ne eivät tarvitse suurta maaperän uudelleenlastausta.

Parempi ruuvipallo

Esikaupunkialue on hyvin harvoin valittu teknisten geologisten tutkimusten tulosten perusteella - ne toteutetaan myöhemmin tosiasiallisesti. Siksi tämä vaihtoehto, kuten runko-autotalli paalusäätiössä, soveltuu useimmissa tapauksissa riippumatta kalliiden kivien topografiasta ja syvyydestä. Jokainen ruuvi-elementti löytää sen syvyysmomentin, tiivistämällä maaperän alle sen, kun käytät potkurin terän tasoja. Teräspilarien yläosat yksinkertaisesti leikataan horisonttiin tasolta.

Pile-tuki ei aseta tiukkoja vaatimuksia maaperätyypille, sitä ei voi asentaa vain koville kiveille, kalliille maille, joissa on mukana suuria lohkareita. Mutta tämän tyyppinen perustus näkyy täysin löysästi, räjäyttäen ja tulvillaan.

Jäykkä rakenne hiekassa

Valitulle paikalle on asennettu metallipysäke, joka on paalun pohja, hitsaajan nopeudella, kuten kuvassa näkyy:

Jos hankkeeseen liittyy puumateriaalien seinämien rakentaminen, pohjan suunnittelussa tulee ottaa huomioon puun tekniset ominaisuudet ja sen vastaus ulkoisiin kuormituksiin.

Merkittävät taivutusmuodot, joita esiintyy jatkuvasti liikkuvissa ja liiallisesti kallistuvissa maissa, puiden kruunua voidaan siirtää ilman halkeamia tai vaurioita. Teräsputki, jossa on upotettu terä, ei käytännössä reagoi tällaisiin edistysaskeleisiin.

Kuinka valita kasa

Riippumatta seinien ja lattian materiaalista, ruuvipilareiden autotallin rakentaminen omiin käsiisi edellyttää alustavaa laskentaa tukirakenteiden ominaisuuksien ja määrän määrittämiseksi.

Kevyttyypin rakentamiseen tällainen laskenta ei ole vaikeaa. Se suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Perussäännösten määrittäminen paikan olosuhteista. Pylvään pituus, joka kykenee kestämään tietyn kuormituksen, määräytyy maan tyypin ja sen jäädytyksen maksimisyvyyden perusteella. Tämä voidaan oppia poraamalla testi, jossa sijainti luonne ja tyyli alla kiviä ovat näkyvissä. Tiheiden kerrosten suurella syvyydellä paalut voivat toimia ripustustukena (laskettuna sivupinnalla).
 2. Pylväiden lukumäärää pidetään perustana pohjan mittojen mukaan, jotka jakautuvat pitkin kehää, jonka korkeus on vähintään 2 m. Paikoilla, joilla on mahdollinen lisääntynyt painon kuorma, määritetään lattia-alueella, lisävahvistusta, jossa on tukielementtejä näissä kohdissa. Kiinnitä laatikon kulmat ja portin aukko.

On tarpeen laskea eri vaihtoehdot ruuveille Ø ja pituus. Pylvään paksuuden Ø 76 mm muutos eri tyyppien maaperän upottamisen syvyydestä riippuu seuraavasta taulukosta:

Kuinka ruuvituki on omalla kädellä, kun rakennat autotallia edullisten käsikäyttöisten laitteiden ja materiaalien avulla, on osoitettu tässä videossa:

Kuormitus otti ruuvipallot

Suhteellisen kevyen rakenteen perustaminen voidaan tehdä Ø 89 ja 108 mm metallipinoilla. Tiilestä, vaahtobetonista, hiekkalaatikosta tehtyjä suuria rakenteita tulisi sijoittaa voimakkaampiin tukialuksiin Ø 133 mm.

grillage

Lattian rakenne ja materiaalien valinta sen valmistukseen riippuvat osoitettujen tukipisteiden lukumäärästä.

Rungon tai paneelin autotalli ruuveilla, jotka on suunniteltu pysäköintiin 1 auto riittää asentamaan 10 - 14 pylväästä.

Tasapainoisten kuormien jakautuminen tasaisesti niiden välillä saapumisen yhteydessä - kunnollisen massan poistuminen auttaa grillata, joka on yleensä valssattua terästä (kanava, I-palkki). Riippuen hajautetun kuorman koosta ja järjestelyn korkeudesta käytetään puupalkkia ja betonivariantteja (monoliittia, teräsbetonipalkkeja, laattoja).

Yksinkertaisin sitova kanava 11 tukee (2 portilla, 4 seinän alla ja 1 takana), jotka on esitetty kuvassa:

Yksinkertainen paalusäätiö

Kun valitset niin alhaisen grillatauksen ympärillä rakennuksen, voit tehdä lattiat, jotka kestävät huomattavaa painoa. Tätä varten tasainen liuskekivi (kuten muotti) on pystysuoraan asennettuna kanavaan, ja sisäinen ontelo on täynnä hiekkaa haluttuun tasoon. Se osoittautuu nopeasti ja turvallisesti autolle - älä vain epäonnistu. Se on edelleen sisäänkäynnin luiska.

Metalliyhdistelmä kerää metallista ja puusta, joka nousee vähintään 0,2 m maanpinnan yläpuolelle. Vakaan kuivan maaperän kohdalla voidaan tehdä maataloudessa alhaista teräsbetonipäällystystä. Tässä tapauksessa tarvitset tällaisen nauhan perusteellisen vedenpitävyyden.

Garage-kokoonpano

Pallotipojen yksittäinen autotalli voidaan päällystää metallilevyllä tai asentaa valmiiksi tehdyistä tehdaslevyistä. Nämä tuotteet ovat jo tehneet tarvittavat jäykisteet, sinun on vain seurattava tiettyä sekvenssiä ja geometriaa asennettaessa niitä. Kuvassa on näyte teollisuuspaneelien kokoonpanosta:

Esivalmistettu autotalli

Säätiö on laskettava ostettujen tuotteiden ominaisuuksien perusteella, jotka on luettava etukäteen.

Tehtäessäsi itsenäisen suunnittelun, on toivottavaa luoda työpiirustus materiaalien sijainnista ja leikkaamisesta.

Katon runko on yleensä 2 x karjaa nurkasta, profiiliputki, puu tai lauta, 40 mm paksu, asennettu reunaan. Puinen katto voidaan nopeasti peittää Andulinilla, jolla on hyvät koristeelliset ominaisuudet ja edullinen hinta.

Jotta autotallin sisällä oleva optimaalinen lämpötila varmistettaisiin, sisätilojen pinnoitemateriaaleilla olisi alhainen lämmönjohtavuus (takalauta, lastulevy).

Runko-lattian asennustekniikka autotallille koostuu seuraavista vaiheista:

 • vastakkaiset ruuvipallot (koko huoneen pituudesta) liitetään kanavalla;
 • kohtisuoraan, lujuus on säädetty 4 kanavasta 8 auton rotuun (2 kpl jokaisen oikean ja vasemman ristin alla);
 • Lattiatason jäljellä oleva tila on peitetty hitsattua laatikkoa, joka voidaan hitsata esimerkiksi teräsputkesta Ø 40 mm ja seinämän paksuudesta 4 mm. Vaihe tangoista 0,4 - 0,5 m.

Toinen tapa on täyttää vahvistetun monoliittisen laatan paksuus vähintään 40 mm.

Oman auton suunnittelua ja materiaalien valintaa koskevan autotallin rakentaminen voidaan rajoittaa vain omistajan toiveiden, materiaalien saatavuuden ja rahoituksen avulla, mutta joka tapauksessa paalusäätiön laskentamallin tulokset perustuvat sen sijaintipaikkaan perustuvaan kantavuuteen.

Pyllysten autotallin perusta

Jos aiot rakentaa autotallin rinteelle tai epävakaalle maaperälle, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota laatuun. Nollapiskikustannukset ovat perusteltuja, vain tällä tavoin voit taata koko rakenteen vakaus: laakereiden laiturit päätyvät syvemmälle maahan 2-3 metriä, mikä mahdollistaa helpotuksen helpottamisen, mahdolliset maaperän liikkeet ja kausiluonteiset muutokset maarakenteessa.

Paras vaihtoehto perusta - autotalli. Sen edut ovat ilmeiset: suuri työvoimavaltaisen työn ja "teknisten taukojen" puuttuminen (odota kolme viikkoa, kunnes säätiön konkreettinen pad ei ole tarpeeksi), nopea asennus.

Esimerkiksi autotallin paalut asennetaan päivässä, koska niiden asentamiseen ei tarvita suuria maanrakennustöitä - paalua, kuten itsekierteittävää ruuvia, ruuvataan maahan. Minimaaliset maanrakennustyöt tuottavat seuraavaksi etulyöntiaseman: sen asennus on mahdollista milloin tahansa vuoden aikana ja kaikissa sääolosuhteissa. Ja vielä voit helposti kiinnittää sandwich-paneelien autotallin paalusäätiöön taloon.

Mitä mieluummin: ruuvi- tai teräpaalut?

Tyypilliset paalut: mela ja monivärinen. Jos entinen siirtää suurimman osan kuormasta paalun päähän sijoitetun terän läpi, silloin kun käytetään useita kierrostappeja, kuorma jaetaan tasaisesti koko sivupinnalle.

Terävät paalut säätiölle

Särmätyt paalut asennuksen aikana edellyttävät kirurgista tarkkuutta: on välttämätöntä suorittaa täydellinen geologinen tutkimus paikkakunnasta, joka ei kuitenkaan tarjoa 100 prosentin takuuta epämiellyttäviä yllätyksiä vastaan, jos kasa tai suuri puunjuuri on paalussa. Useimmissa tapauksissa teräpallot on vahvistettava betonilla. Siksi ei ole yllättävää, että asiantuntijat mieluummin käyttävät usean kierroksen paaluja autotallin perustamiseen.

Kiinteät monikierrostapit eivät ole epämuodostuneita asennusvaiheessa eivätkä vaadi betonivuotoa, ja autotallin rakentaminen voidaan aloittaa heti, kun säätö on asennettu. Korkealaatuinen ruuvi ei pelkää huurretta, kosteutta ja kestää jopa 4,5 tonnia. Parhaan valmistajan (esimerkiksi korealaisen ACG: n) pino-ruuvin perustusten arvioitu käyttöikä on 100 vuotta.

Säiliöt monivuotisen ruuvin tuotantoon ACG, Korea

Erikseen keskitymme ruuvipillojen sinkkipäällystykseen: ensinnäkin se suojaa paalua mätämästä ja korroosiosta, ja toiseksi se suojaa lompakkolasi väärennöksiltä - pinoon sinkkipäällyste on mahdollista vain korkean teknologian tuotannossa.

Garage lattia laite

Garantti paalupohjaan vaatii lisää lattiaa. Sopivan vaihtoehdon valinnassa on tärkeää huomata, että autotallin lattian on kestettävä suuria kuormituksia, kestettävä korkeaa kosteutta, korroosiota ja tulipaloa.

Mitkä ovat edullisimmat lattiavaihtoehdot?

Kun autotalli rakennetaan enemmän tai vähemmän litteälle pinnalle, paras vaihtoehto on betonilattia, joka muodostuu kerrostumasta kerrostumalla. Valmiiden kerrosten korkeuden on oltava 10 cm. Lattian betonisoitumisen lisäksi voidaan tarjota sokea alue rakennuksen ulkoreunaa pitkin. Jos et suunnittele lattialle mitään ylimääräistä kattavuutta, sen jälkeen kun betoni tarttuu ja kuivuu hieman, sen pinta suositellaan tasoitettavaksi erityisellä yksiköllä, joka pyyhkii sementin ja pinnan kestävämpi.

Jos korkeusero lähestyy puoli metriä (yli 450 mm), tarvitaan puulattia. Puulattian asennusteknologiaan kuuluu I-palkkien perustuksen ja asennuksen pinnoitus, joka ottaa koko rakenteen painon. Viivästyksissä asetetaan lattialaudat, ja jos viiveet sijaitsevat auton liikkeen yli, lattia asetetaan pitkin. Kaikki puiset elementit käsitellään erikoiskoostumuksilla lattian vedenpitävyydelle ja tulipesusta.

Plinth koristelu

Jos haluat naamioida autotallin paalut ja antaa rakennukselle tyylikkään ja viehättävän ulkonäön, kannattaa miettiä kellarin koristeellisia koristeita. Kestävin, edullinen ja käytännöllinen vaihtoehto - päin oleva ammattilevy.
Profiililevyt (puupalkkeista tai metallista) on kiinnitetty kiinnittimiin, minkä jälkeen ammattilevy kiinnitetään ohjaimiin pohjan ylä- ja alarivien yli.

Ammattikalvo, joka on päällystetty polymeerikerroksella, kestää vähintään 50 vuotta ja samalla säilyttää paitsi lujuusominaisuutensa myös erinomaisen ulkonäön. Professional-värilehdellä voit valita kontrastin tai äänimerkin, joka kattaa autotallin seinät yli tuhannen ja puoli sävyjä RAL-asteikolla.

Sisäänkäynti autotallille

Sisäänkäynti autotallille

Autotallentimeen pääseminen on ehdottoman välttämätöntä, jos tontilla on kaltevuus, kaikissa muissa tapauksissa autotallin sisäänkäynti on lisämukavuutta ja lopullinen kosketus rakennuksen erinomaiseen ulkoasuun.

Autotallin sisäänkäynti voidaan sementoitua, peittää asfaltti tai päällystyslaatat. Laattavaihto, vaikkakin kalliimpi, on suositeltavaa - jos sisäänkäynnissä ilmenee epäsäännöllisyyksiä, riittää siirtää pieni osa laatta.

Jos on tarpeen liittää kaksi vaakasuoraa tasoa, jotka sijaitsevat eri korkeuksilla, asettuu ramppi - kalteva monoliittinen alusta. Yleensä ramppi on valmistettu betonista, joka kaadetaan kuivikkeisiin ja vahvistettuun runkoon.

Garage on paalusäätiö

Ruostumattomien paalujen autotalli voidaan rakentaa itsenäisesti tai asiantuntijoiden mukana. Tällaisen mallin valinta on joka tapauksessa edullista, koska arvioitaessa ei tarvitse sisällyttää voimakkaiden erikoislaitteiden kustannuksia.

Edut paalain perustuksesta autotallille

 • Pallosäätiön autotalli on rakennettu nopeasti, ei ole tarvetta odottaa, kunnes ratkaisu tulee vahvuuteen.
 • Paalujen asennustekniikka ei edellytä siteen tasoittamista - menettely on vaikea yksityisessä talouksessa, koska suuri työpanos manuaaliseen suoritukseen ja suurikokoisten laitteiden käyttöön ei ole mahdollista.
 • Pilejä ei tarvita maaperätyypin mukaan, eikä niitä voi asentaa vain kalliille maille, joissa on suuret kiinteät sulkeumat. Tämän tyyppinen säätiö on loistava löyhä, tulva ja kallistuva maaperä.
 • Paalusäätiössä voit rakentaa eri mallien autotallit.

Pillakentän suunnittelu, merkintä ja asennus

Pallokentän valmiiksi suunniteltu järjestelmä mahdollistaa asennusvirheiden välttämisen.

Pallotason säätelyjärjestelmä autotallille.

Suunnittelun alkuvaihe on tarvittavien paalujen lukumäärä ja tyyppi. Laskettaessa otettava huomioon seuraavat tekijät:

 • tyyppinen autotallirakenne (lukuunottamatta klassista rakenteen asentamista paalun kannattimeen, käytetään tekniikkaa, jossa paalujen yläpuolella oleva osa muodostaa kehyksen pystysuuntaisen osan - tämä vaikuttaa tuotteen pituuden valintaan),
 • maaperän jäädyttämisen taso (paalun alaosa on sijoitettava sen alapuolelle),
 • rakenteen kokonaispaino (helppo laskea, tietää autotallin geometriset parametrit ja materiaalin ominaispaino).

Kevyiden rakenteiden perustus voidaan tehdä 89 tai 108 mm: n paaluilla. Jotta kiinteämmät rakenteet, jotka ovat vaahtomaisia ​​tai hiutaleita, tiilet, tarvitaan tehokkaampia 133 mm: n tukia.

Kun he ovat suunnitelleet tulevaa rakennetta koskevan suunnitelman, he panivat siihen paalujen paikat noudattaen perusperiaatteita:

 • kannat ovat järjestetty pakollisella tavalla kulmiin ja kehän ympäri,
 • paalujen välinen etäisyys - vähintään 2 m,
 • Piles tulisi sijoittaa kannattimiin portin ripustamiseksi.

Suunnitelman laatimisen jälkeen suoritetaan seuraavat toimet:

 1. Merkintä maanpinnalla (käyttämällä mittanauhaa, taso ja metalliosat).
 2. Paalujen asennus.
 3. Betonibetonin täyttö.
 4. Katkaise edellä mainitut osat haluttuun korkeuteen (määritetty rakennetyypin mukaan).
 5. Tee vyötärö.

Leikataan paaluilla autotallin rakentamisen aikana.

Paalun perustuskanavan sitominen.

Lattian asennus

Runkokerroksen klassinen asennustekniikka autotallissa sisältää seuraavat vaiheet:

 1. Jäljelle jäävä järjestelmä muodostetaan asentamalla kanava (12 tai 14) kussakin poikittaissuuntaisessa tukirivissä. Sinun täytyy työntyä viiveen pituus ylittää kehyksen reunan paksuus levyt tai enemmän.
 2. Kohtisuorassa rotuun viivästyneelle vahvistukselle (kiinnitykset) - nelikanavainen kanava 8 (2 pyörän linjaa kohden - oikealle ja vasemmalle).
 3. Loput lattiatasosta peitetään laatikolla (esimerkiksi valoputkesta 40x40x4 mm), jonka askel on 40-50 cm.
 4. Lattian sisätila on täynnä irto-eristeitä. Ennen levyn tai levymateriaalin aluslevyn asettamista asetetaan höyrysulku ja sivuilla käytetään tuulenpitävää kalvoa.

Lattiapäällyste lattian asentamiseksi autotalliin paalupohjaan.

Toinen menetelmä vaatii pylväskerroksen tiheyden lisäämistä, jolloin tukien välinen etäisyys on vähintään 1,5 m. Tässä tapauksessa et voi kiinnittää laatikkoa, vaan muodostaa muottiin kanaville ja suorittaa lattia monoliittisena teräsbetonilaatana (kerrospaksuus - vähintään 40 mm).

Seinäasennus

Autotallin klassinen runko on ristikko, jota täydentävät kaksi (ylemmän ja alemman) vankat vanteet. Tässä tapauksessa asennus koostuu seuraavista vaiheista:

 1. Asennus autotallin ovilaatikoihin kanavapalkkeihin.
 2. Seinäkehysten asennus tai hitsaus ilman täyttöä.
 3. Seinäkehysten asennus ja niiden kokoonpano yhdeksi kehykseksi.
 4. Pystysuorien telojen leikkaaminen ja kiinnittäminen kehysten sisällä.
 5. Asenna tarvittaessa ylimääräiset lujittavat poikittaiset tasoituskerrokset.
 6. Kattorakenteen muodostaminen (tasainen, yksi tai kaksipuolinen kaltevuus) ja kiinnitys yleiseen rakenteeseen.

Metallikehys leikkauksen alla.

Kokoaminen voidaan suorittaa hitsaamalla tai käyttämällä pultteja, ankkureita.

Jopa kuumennettava runko-autotalli on parempi rakentaa seinäeristyksellä. Rakenteen vuoraus voidaan suorittaa käyttämällä mitä tahansa kosteutta ja lämpötilaa kestäviä eroja, jotka kestävät raskaita kuormituksia levymateriaalista.

Käytettäessä pystysuorina pylväitä asennetut paalut yläpuolella olevat osat lisäävät korkeutta sivuseinistä keskustaan. Rakenteen jäykistämiseksi pystytuki on sidottu kanavalla tai kulmalla, jonka korkeus on 0,8-1,0 m.

Pyyhkäisykehysmateriaali.

Jos pallopohjan autotalli on tarkoitus rakentaa lohkoista tai tiilistä, on tarpeen suorittaa betonikiinnitys.

Garage-työpaja, jossa ikkunoita lohkoista paalusäätiössä.

Paneelipäällyste

Paneelit on asennettu rungolle itsekierteisillä teräsruuveilla alustavalla porauksella.

Voit tehdä kulmaliitoksia käyttämällä erikoispaneeleja tai tehdä seuraavia:

 • tavallisia paneeleita leikattava päähän alle 45 °,
 • tiivistää liitos vaahdolla;
 • sulje liitoksen hankauksella tai harjalla ammattilevylle (on mahdollista myös tahraa tai peittää se mastiksella).

Suojakanavien päiden suojaamiseksi ne asettavat ebbin 160 mm: n ulokkeen.

Garage-runko paalupohjalla, jossa on laatikko portit, ylä- ja alareunan rakenne.

Nopea runkoporakoneiden rakentaminen omilla kädillä: työvaiheiden ja valokuvien vaiheet

Joskus talon talon hankkiminen kauniilla näkymillä ja luonteella, omistajat saavat tontti epävakaan maaperän kanssa.

Tällainen maaperä, jolla on suuri liikkuvuus, ei salli sivuston omistajan tehdä pieniä voimia säätiön rakentamisessa. Riittämätön tutkimuspaikka ja kustannussäästöt säätiön vahvistamiseen johtavat joskus tuhoisiin tuloksiin.

Siksi rakennuksen johtaminen varjoisella maaperällä on välttämätöntä päästä sen alla olevaan kiinteään kerrokseen. Merkittävä vaikeus tässä asiassa voi olla kovien kallioiden suuri syvyys, joka voi olla 5 - 20 metrin syvyydessä.

Mitä ratkaisuja sovelletaan tässä tapauksessa?

Maaperän samanlaisilla ominaisuuksilla tehokkain ratkaisu on tehdä rakennustyöt paalupohjaan.

Pohjat ovat suorakaiteen muotoisia, pyramidisia, pyöreitä, kiinteitä tai onttoja. Materiaalit niiden valmistukseen - teräsbetoni, betoni, puu, metalli.

Myös pylväsrakenne erotetaan tärinää suojaavalla mekanismilla, joka on asennettu päälle.

Olemassa olevat asennusvaihtoehdot:

 • säilyttävät paalut. Seisota kiinteälle maaperälle suurella tunkeutumisvyöhykkeellä. Teknologialle on ominaista kutistumisen täydellinen puute;
 • roikkuvat paalut. Käytetään, kun on mahdotonta päästä kiinteään maahan. Kiinnitetään voimakkaasti liikkuvaan kerrokseen ja pidetään kitkavoimien vaikutuksesta.
 • ruskean kasa paalut. Asennettu esikaivattuihin kaivoihin;
 • paalut, joissa on ajoelementtejä. Kohdistetut paalut ovat tukossa erityisellä asennuksella tähän työhön;
 • ruuvipallot. Ruuvataan maahan kuten valtava ruuvi automaattisesti tai manuaalisesti.

Mitkä ovat edut ja missä tapauksissa ne asennetaan?

 1. Kaikista edellä olevista menetelmistä paalusäätiön asentamiseksi nopein on paaliruuvi.

Sillä työ ei vaadi valmistelua ennen ruuvien paalua maahan.

Jos paalujen pituus on enintään metriä, ne voidaan ruuvata käsin tangon tai avaimen avulla.

 • Korkealaatuisten paalujen käyttö luotettavien valmistajien kanssa paaliruuvi-menetelmällä arvostetaan erittäin hyvin rakennusalan asiantuntijoiden keskuudessa.

  Esimerkiksi saksalainen yritys Krinner tuottaa suuren määrän elementtejä parannetusta muodosta, joka on sovitettu erilaisiin säätiöihin ja maaperään.

 • Tällaisia ​​paaluita käytetään lähes kaikkialla, ne voidaan helposti asentaa jopa permafrost-olosuhteissa, mikä takaa niiden erittäin suosion pohjoisessa.
 • Garage on ruuveilla: miten aloittaa tämän työn?

  Ennen työskentelyn aloittamista on välttämätöntä suorittaa geologinen etsintä siitä alueesta, johon säätiö rakennetaan. Tämä kertoo sinulle:

  • pohjaveden virtausnopeus ja kausivaihtelu;
  • maatyyppien ominaispiirteet alueella;
  • maaperän jäädytyssyvyys (paalut on haudattu tämän merkinnän alapuolelle).

  Seuraavaksi sinun on suoritettava projektisäätiön laskenta. On tarpeen suorittaa SNiP: n normit paalusäätiöille, paalilehtien yhteisyrityksen kohta.

  Koska erilaisiin kaavoihin liittyvät laskelmat ovat monimutkaisia ​​- laskemalla tuulen suuntaan ja voimakkuuteen liittyvät kuormat, laskemalla kausittaiset kuormat, laskemalla dynaamiset kuormat, laskemalla autotallin paino autolla ja kaikista työkaluista laskemalla luonnos ja muodonmuutos, on parempi ja turvallisempi antaa tämä työ ammattilaiselle arkkitehdille. Todellakin, jopa pienen virheen tapauksessa, se voi olla kohtalokas koko rakennetulle rakenteelle.

  Tästä huolimatta voit aina tehdä omat toiveesi projektin kehittämisessä ja osallistua aktiivisesti. Mutta tämän vuoksi sinun on ymmärrettävä projektin laskenta-algoritmi.

  Saatuaan projektitiedostoja, joilla on perustusominaisuudet, piirustukset ja likimääräinen työhinta, on mahdollista jatkaa työskentelyä.

  Kuinka rakentaa autotalli jalustalle omalla kädelläsi? Paaliruuvi menetelmä ei käytännössä edellytä valmistelevaa työtä - paalut yksinkertaisesti ruuvataan maahan. Jos paalujen pituus on enintään metriä, ne ruuvataan ruuvilla tai avaimella manuaalisesti.

  Runkopallojen pohja autotallin alle, koska pieni määrä paaluja, voidaan asentaa yhteen työpäivään.

  Pallot liitetään onnistuneesti nolla-lämpötiloihin, mutta paalun ruuvaamisen alkuvaiheessa monimutkaisuus kasvaa. Pitkän seisomaan ja maaperän syvän jäädyttämisen aikana voimakkaasti negatiivisissa lämpötiloissa porattu maa-alue porataan ulos ja paalua kierretään. Ruuvien paalujen asentaminen alhaisissa lämpötiloissa on edullisempaa suorittaa porauslautan avulla.

  Garage ruuvipihdit - kuva:

  perusta

  On huomattava, että kuoren tai kellarin valmistaminen tavallisessa 3x6m: n tai 4x6 m: n autotallissa paalusäätiössä on äärimmäisen vaikeaa johtuen tarvittavasta siirtymisestä kellarin seinistä paaluihin kahden metrin sisällä. Tämän tekniikan rikkominen uhkaa taivuttaa paaluja kuopan tai kellarin suuntaan johtuen liukastumisliikkeiden liikkeestä johtuen koko rakenteen geometrian rikkomisesta.

  Jos autotalli kuitenkin mahdollistaa riittävän etäisyyden paikoista, asiantuntijat suosittelevat erittäin hyvin järjestämään kaikki kellariin ja kaivon järjestelyyn liittyvät työt erikoistuneille yrityksille sopimuksen toteuttamisesta ja työn takuusta.

  Ennen autotallin sisäänkäynnille on suositeltavaa tehdä viemärijärjestelmä viemäröinnillä - kaivaa kaivanto, aseta viemäriputki ja vie se lähimpään vedenpoistoon. Tämä mahdollistaa ylimääräisen kosteuden poispäin autotallista.

  kehys

  1. Layout alle paalun perustan ei ole vaikeaa. Riittää, että pohjaan perustuvan pohjan asettelut paikoillaan paalujen asennuksella.
  2. Hyvin oppaat valmistetaan tarkalle pinnoille. Kuopat voidaan haudata 0,5-0,7 m käsiporalla tai moottoriporalla. Terän paalujen koko on hieman suurempi kuin kuopan halkaisija.
  3. Kasa sinkoutuu kaivoon, romu asetetaan paaluun (tähän on järjestetty reikä), putkimaiset vivut asetetaan romulle ja kaksi työntekijää pyörittää paalun rungon akselin ympäri, kun taas kolmas työntekijä ohjaa pölkkyjen pystytasoa kuplintasolla. Jyrkkää kiristysvoiman lisääntymistä (ja kun se kulkee maaperän jäädyttämisen kautta), kasaa voidaan pitää asennettuna.

  Kaikkien paalujen asennuksen jälkeen on tarpeen kohdistaa ne yhteen tasoon horisontin tasossa, sillä:

  • yksi taso on merkitty millä tahansa erikoistyökalulla;
  • putket katkaistaan ​​valitun merkinnän mukaan.

  Pallon jälkeen on täytettävä betonilla, jotta sauman metallipinnan vedenpitävä sisäpuolelta varmistetaan. Näihin tarkoituksiin sopii parhaiten murskaus m300 - m400 betoni, koska karkeaa täyteainetta, joka kykenee aiheuttamaan syvennyksiä ja tyhjiöitä, ei ole. Kosteuden suojauksen lisäksi betoni lisää tilavuutta.

  Sitten jokaiseen putkeen hitsataan neliömäinen metallilevy, 8-10 mm paksu, joka työntyy 2-3 cm: n päähän paalun kaikista sivuista.

  Pallojen valmistuksen jälkeen tehdään grillata.

  1. Puinen grilli

  Grillipalkit kiinnitetään levyihin ruuveilla tai hitsaamalla. On välttämätöntä luoda kuilu grillauksen ja maan pinnan väliin.

 • Betoni Rostverk

  Menossa muottiin, jota ympäröi vedenpitävyys sisäpuolelta. Seuraavaksi tulee ristikon ja metallin kaksikerroksinen runko. Yksi kerros verkosta asetetaan vedenpitävyyden päälle, toinen kerros kiinnitetään pystysuorilla sauvoilla 5 cm: n etäisyydellä muottien yläosasta. Muotti on täytetty betonilla.

 • Vahvistettu betonipalkki

  Rakenteen leveys tässä tapauksessa on suurempi kuin autotallin seinien paksuus. Vedeneristys asetetaan muottien pohjalle. Vahvikotelo asetetaan pohjaan. Betoni kaatui.

 • Metal grillaus: esimerkki
 • Lisävarusteet grillauskorkeus:

  • korkea. 15 cm maanpinnasta ja paljon muuta. Se tehdään ongelmallisilla (heaving) maaperillä ja suurilla säännönvastaisuuksilla sivustolla;
  • lisääntynyt. Asennuskorkeus 0-10 cm;
  • haudattu. Se tehdään maanpinnan alapuolella.

  Autotallin seinät voivat olla takorautaarkkeja. Katto voidaan tehdä nurkkaan, muotoiltuun putkeen tai laudaksi 40 mm, joka on asennettu reunaan. Pikahakuinen anduliinipinta on optimaalinen, se on melko kaunis ja luotettava sekä edullinen.

  Autotallin sisustusta parhaiten sopii tappiollisuudelle tai muille materiaaleille halutulla tavalla. Lattia voidaan asentaa päällystyslaattoista murskatulla tiivisteellä. Voit myös valaa betoniteräksestä.

  Yhteenvetona, voitte taas kerran toistaa perustuksen tärkeimmät edut ruuveilla:

  • tämän mallin laite ei vaadi suuria maanrakennustöitä;
  • säätiön hinta ruuveilla on melko järkevä;
  • paalusäätiön asennus suoritetaan hyvin yksinkertaisesti ja nopeasti.

  "Klassisen" raudoitetun betonimuodon säätiön rakentaminen on melko kallista ja liittyy huomattaviin kustannuksiin. Paalun ja ruuviasennuksen asennus on hyvä valinta tässä tilanteessa.

  Hyödyllinen video

  Katso videota siitä, kuinka voit tehdä autotallin ruuveilla omilla käsilläsi:

  Onko mahdollista tehdä katselureikä autotallissa ruuveilla

  Tehdän vaahtobetonin autotallin, jonka asennus on ruuveilla, koska minulle kerrottiin, että minun alueella on parasta tehdä juuri tällainen säätiö. Haluan tehdä katselukanavan, mutta en tiedä miten. Voitteko kertoa minulle?

  Vsevolod Igorevich! Sinun täytyy järkyttää sinut heti, koska et pysty tekemään tarkastuskuoppia autotallissa, joka on asennettu ruuvipallojen pohjalle tavalliseen tapaan!

  Valitettavasti et ole kuvannut, millaista maata omalla alueella, mutta kysymyksen perusteella voidaan päätellä, että tämä ei ole ainoa mahdollinen vaihtoehto, koska teitä vain "neuvottiin". Jos maa on erittäin löysä tai pohjavesi on erittäin korkea, pysähdy ehdotetulla versiolla ja unohda tarkastuskausi.

  Jos kuopan läsnäolo on elintärkeää, on parempi kaivaa kuoppa, tehdä vedeneristys, voimakas säätiö, ja vain tällä tavoin on mahdollista saavuttaa aiottu tavoite.

  Voit tehdä katseluruiskun paalusäätiössä alla olevan jatkeen muodossa, vain reikää ei tarvitse yhdistää säätöön monoliittisessa rakenteessa. Sen syvenemisen aste maahan riippuu siitä, kuinka suuri autotallin lattia sijaitsee maanpinnan yläpuolella. Jos tämä vaihtoehto sopii sinulle, harkitse etukäteen paalujen sijaintia.

  Ennen kardinaalisten päätösten tekemistä pyydä asiantuntijaa, joka arvioi maaperän tilan ja antaa erityisiä suosituksia säätiön järjestämisestä.

  Pile-pohjainen autotalli kädet: yksinkertainen ja luotettava

  Autojen omistajat, jotka saivat telakan rakentaakseen autotallin, joka ei eroa maan erityisessä vakaudessa, täytyy hampaiden hiouttamisessa joutua korvaamaan lisäkustannukset nollavaiheen työstä. Jatkuvasti muuttuva ja liikkuva maaperä ei anna auton omistajalle mahdollisuutta säästää: tässä tapauksessa alikehittynyt rakentaminen johtaa erittäin huonoihin tuloksiin. Siksi, kun rakennetaan suuria rakenteita järisyttävälle maaperälle, on välttämätöntä päästä kiinteään maaperään. Valitettavasti tämä säiliö voi sijaita huomattavalla syvyydellä.

  Paras hinta-laatu-suhdeluvun näkökulmasta on tässä tapauksessa autotalli paaluseoksessa. Suunnittelun hinta on varsin riittävä, suurta kaivausta sivustolla ei tarvita, ja mikä tärkeintä, se mahdollistaa minkä tahansa auton omistajan nopeasti ja helposti rakentamaan luotettavan ja laadukkaan perustan rakennukseen.

  Maapallon yläpuolella paalusäätiö ei ole paljon erilainen kuin perinteiset "jalustat", joita käytetään kevyiden esivalmistettujen rakenteiden perustamiseen. Mutta maan alla hänellä on "jalat", joiden pituus on 5-20 metriä. Nämä maanalaiset "jalat", jotka mahdollistavat kompromissin vapinaisen maaperän vaikutuksen ja suojelevat rakennetta maaperän kausittaisista "tarttumisista".

  Suunnittelun ominaisuudet

  Tämän perustuksen pääsuunnittelu on itse paalut. Mutta niiden suunnittelu voi olla hyvin, hyvin erilainen.

  Geometrisesti ne on jaettu pyöreiksi, suorakulmaisiksi ja pyramidiksi. Sisäisen "järjestelyn" ja tiheyden mukaan - ontto, kiinteä. Paalun valmistuksen materiaalin mukaan ne voivat olla varsin erilaisia: metalli, puu, raudoitettu betoni ja myös klassinen betoni.

  Suunnittelun ohella paalut eroavat toisistaan ​​rakenteessa olevan rakenteen suojaamiselta maaperän tärinästä. Näin ollen tukien käyttöperiaate on pohjimmiltaan erilainen. Tässä on myös joitain luokituksia.

  Ensinnäkin se on perusta pitkien paikkojen säilyttämisestä. Kaikki on yksinkertaista ja luotettavaa - pitkät "jalat" ajetaan syvemmälle, kunnes ne saavuttavat kiinteän maaperän. Sen jälkeen ne jäävät kiinteälle kerrokselle, rakenne pysyy tiukasti kiinni. Tämä muotoilu on ominaista lähes kutistumatonta.

  Toiseksi on rakennettu versio, jossa on perustus roikkuvat paalut. Tyypillisesti tätä menetelmää käytetään tapauksissa, joissa kiinteän kerroksen saavuttaminen on jonkin verran vaikeaa. Menetelmä on seuraavanlainen: nämä elementit ovat, kuten sen pitäisi, tukkeutuneet epävakaan maaperän kerrokseen. Tämä mahdollistaa tukkeutuneet "pylväät" ikään kuin "jumittua" maahan. Pilarien kosketuksen maadoituksen kanssa voit vaimentaa syntyvää kuormitusta johtuen kitkavoimista.

  Piles voidaan myös luokitella niiden asennusmenetelmien mukaan maahan. Tämän periaatteen mukaan voidaan erottaa:

  • pohjat ruskeille paaluille. Tämä menetelmä käsittää kaivojen alustavan valmistuksen. Ne kaivetaan manuaalisesti tai poraamalla, jonka jälkeen paalut asetetaan reikään tai muodostetaan raudoitetusta betonista.
  • vasaralla. Erittäin viihdyttävä tapa, varsinkin kun on tarpeeksi suuria paaluita. Tällä asennusmenetelmällä ne lyödään maahan erityisellä asennuksella, joka muistuttaa lähinnä kopraa. Vahvan puhalluksen vaikutuksesta esikärkinen napa leikkaa maaperän läpi ja uppoaa haluttuun syvyyteen asiakkaalle.
  • ruuveilla on toinen mielenkiintoinen asennusmenetelmä. Tässä tapauksessa elementti näyttää valtavasta ruuvista, joka yksinkertaisesti ruuvataan maahan automaattisesti tai automaattisesti.

  Ja vieläkin, paalujen luokittelu ei ole vielä päättynyt. Grillaukseen liittyy seuraavanlainen luokittelu. Tämä erittäin monimutkainen termi aloittelijalle tarkoittaa yksinkertaisesti hyppääjää, joka sijaitsee rakenteen pintaosassa. Tämän hyppääjän avulla voit tehdä autotallin paalusäätiölle vielä kestävämmäksi. Rostverin avulla maadoituspylväät yhdistetään jäykästi toisiinsa ylimääräisten tarpeettomien värähtelyjen ja jännitysten "sammuttamiseksi". Niinpä näihin elementteihin muodostuu yksi "stand", jolle rakennusta myöhemmin sijoitetaan. Pistettä, johon grillaus kytkeytyy paaluun, kutsutaan solmuiksi.

  Luonnollisesti tällaisten hyppyjen rakenne ja rakenne ovat myös hyvin erilaisia. Yleensä on olemassa kahdenlaisia ​​grillatyyppejä:

  • Monoliittinen, saatu käyttämällä irrotettavaa muottia kaatamalla liuos, jossa on vahvistettua betonia.
  • Esivalmistettua grillatausta, jossa käytetään betoniteräksiä tai puurakenteita, kiinnitetään yhteen paalujen yläosissa. Tällaisten rakenteiden yhdistelmä muodostaa grillata.

  Hybridisäätiön toteutus on myös mahdollista. Tämän teknologian silmiinpistävä esimerkki on paalun perusta. Tämä "pohja" on erittäin viihdyttävä maanalaisten paalujen rakenne, joka on kiinnitetty nauhateollisuuteen, joka on hieman upotettu maahan. Tällä menetelmällä voit turvallisesti kiinnittää tulevan rakennuksen maahan ja päästä eroon voimakkaasta kutistumasta, joka uhkaa rakennusta veden kyllästymiselle.

  Noin samalla tavalla yhdistetään yksi rakennelma - laattapohja, joka on kiinteästi yhteydessä maanalaisiin putoihin, "kylkiluut" muodossa.

  Tietenkin on syytä huomata, että jokaisen perusteellisen perustan rakentaminen autotallille edellyttää joka tapauksessa lisälaitteiden ottamista mukaan. Tämä edellyttäisi ylimääräistä rahaa. Tällaisen säätiön asettaminen on kuitenkin tällä hetkellä paras vaihtoehto auton omistajalle, joka joutuu rakentamaan autotallinsa vaikeisiin geologisiin kohteisiin.

  Tämäntyyppisen säätiön positiiviset ominaisuudet

  Kaikilla nollatason töillä, jotka on otettava huomioon lisätarvikkeiden ja koneiden houkuttelemisen yhteydessä, tällaisella säätiöllä on useita ilmeisiä etuja, jotka kompensoivat tämän haitan.

  - Suurin rakennusnopeus.

  Jos käytät valmiita elementtejä, jotka ovat varsin saatavilla vapaassa tukku- ja vähittäiskaupassa, tämäntyyppinen on nopein tapa työskennellä nollakierroksella matalalle rakennukselle. Jopa rakennuksen yksinkertaisen pilarin "pohjan" kokoamista ei voida verrata tämän menetelmän nopeuteen. Esimerkiksi ruuvipilareita käyttävä säätiö - rakennusalan asiantuntijat puhuvat varsin mahtavalla tavalla - voidaan asentaa 1-3 päivässä. Koska meidän on perustettava säätiö autotallin alle, säätiön asennus voidaan tehdä yhden työpäivän kuluessa.

  - maanrakennusten minimointi.

  Muiden säätiöiden rakentamista varten on välttämätöntä toteuttaa melko suuria maanrakennustöitä, joihin liittyy joitain vaikeuksia: rakentamiseen käytetty aika, kaivutaostojen lisäkustannukset ja loppujen lopuksi jätteiden viemisen tosiasiat jonnekin. Käytettäessä tällaista säätiön rakentajaa on mahdollisuus melkein kokonaan päästä eroon maanrakennuksesta, mikä säästää asiakkaan aikaa ja rahaa. Pino itsessään lyö reiän itse maahan - tai tämä reikä tehdään poraamalla.

  - Riippumattomuus rakennusaikana.

  Tosiasia on, että asennus voidaan tehdä milloin tahansa vuoden aikana ja kaikissa sääolosuhteissa. Luonnollisesti tämä "pohja" on tullut erittäin suosittua paikoissa, joilla on ankaria ilmasto-olosuhteita. Tällainen permafrost-olosuhteissa oleva perusta on yleisin menetelmä pohjan rakentamiseksi pohjoiseen taloon.

  Näiden tekijöiden yhdistelmä osoittaa rakennuksen kustannustehokkuuden - varsinkin jos on kyse vaikeasta kohteesta, sillä vähemmän kalliit ja yksinkertaiset "klassiset" variantit menettävät tehokkuutensa, jos niiden maaperä on epävakaa.

  Garan- tin tai minkä tahansa muun matalan rakennuksen rakentamiseen on järkevää olla ottamatta käyttöön erityisiä laitteita ja työntekijöitä ja tehdä kaikki työ itse. Tietenkään kaikkia asennusmenetelmiä ei tietenkään voida suorittaa yksin ja ilman lisälaitteita. Esimerkiksi ajopilareiden säätiö sisältää vain automaattisen ajo - ja erityisesti tästä syystä tätä menetelmää käytetään useimmiten monikerroksisten rakenteiden rakentamiseen. Kuitenkin on olemassa useita tapoja, jotka ovat täysin toteutettavissa omasta. Pohdimme niitä, kiinnittäen erityistä huomiota useisiin ongelmiin:

  • Suunnittelu, tärkeimmät parametrit, jotka vaikuttavat sen ominaisuuksiin, hankkeen kustannusten laskeminen.
  • Katsokaamme parhaita tapoja rakentaa omat.
  • Ominaisuuksien likimääräinen laskenta.
  • Rakennustyön nuotit.

  Mitä tarvitaan hankkeelle?

  Kaikki tarvittavat normit, määräykset ja säännöt, jotka kuvaavat pilarin rakentamisen ja suunnittelun, ovat SNiP: ssä.

  Ensimmäinen asia, joka määrää meille tämän rakennuksen "Raamatun": laskelma on mahdollista vain sivuston tutkimustyössä. Näin ollen tällaisen työn on oltava valtuutettu asiantuntija.

  Ja tämä ehto on täysin perusteltu, koska geologinen etsintä antaa meille mahdollisuuden saada kaikki tarvittavat tiedot kaavoista, jotka laskevat säätiön kaikki parametrit. Nämä tiedot otetaan mukaan tutkittavan maaperän tyypin ja sen ominaisuuksien mukaan. Siksi tällaisen työn on oltava asiantuntijan tehtävä. Geologinen etsintä antaa meille näin:

  • Maaperätyyppien tarkka kartoitus sivustossa
  • Pohjaveden virtausnopeus (sekä tämän tason vaihtelut vuodenajasta riippuen)
  • Maaperän jäädytys syvyys alueella.

  Suunnittelu on yleensä täynnä erilaisia ​​matemaattisia laskutoimituksia ja monimutkaisia ​​kaavoja, jotka voivat tuhota halun tehdä kaiken omasta. Lisäksi se on paljon rauhallisempi, nopeampi ja turvallisempi antaa tehtäväksi suunnitella ammatilliselle arkkitehdille. Muutoin olet hyvin vaarassa tehdä virhe, joka tulee kuolemaan tulevaisuuden rakenteesta. Vaikka laskettaisiin kaikki kuormat, nimittäin kausikuormat ja kuormat, jotka liittyvät tuulen voimaan ja suuntaan, tulevan autotallin, auton ja työkalujen paino, dynaamiset kuormat, niin on olemassa kaksi muuta parametriä, kuten sedimentti ja sen laskeminen muodonmuutoksilla.

  Pallot ovat suhteellisen pieniä ja vaihtelevat 1-3 senttimetriä. Kaikkien muiden vaihtoehtojen osalta tämä parametri on laskettava etukäteen. Kaikki tarvittavat laskelmat ovat SNiP: ssä, ja sen tarvitsema kappale on yhteisyrityksessä pinoasiakirjoissa.

  Muotojen laskeminen on entistä monimutkaisempi menettely, jossa otetaan huomioon seinien pituus ja sen taipuminen, mahdollinen kuormitus säätöön neliömetreinä, paalun korkeus maanpinnan yläpuolella (ottaen huomioon luonteen). Lisäksi on tarpeen tietää maaperän tiheys ja maaperän muodonmuutos.

  Kaikki tämä osoittaa jälleen kerran, että nollapisteen työ ilman tutkimusta on mahdotonta. Itse laskemisen suhteen - se on lähes mahdotonta, kun otetaan huomioon valtava valikoima vivahteita, jotka vain kokenut asiantuntija tietää.

  Oletetaan, että luet edelleen ohjeen. Mutta tuskin se antaa sinulle uskomattoman kyvyn ratkaista tämä monimutkainen tehtävä lyhyessä ajassa ja ilman virheitä. Arkkitehdilla on myös paljon kokemusta tällaisista asioista. Voit kuitenkin aina olla aktiivinen osallistuja omien autotalliesi perustan kehittämiseen. Totta, tästä on välttämätöntä ymmärtää, miten laskentaalgoritmi, jota asiantuntija tuottaa rakennetta suunniteltaessa, on ymmärrettävä.

  Teemme työtä omin käsin

  Pitkän suunnittelun jälkeen sinulla on käsissäsi joukko asiakirjoja, jotka kuvaavat kaikki tulevan säätiön ominaisuudet, sen piirustukset ja nollaprosessin likimääräiset kustannukset. Muista, että haluamme houkutella mahdollisimman vähän lisävarusteita, tarkastella tavallisimpia tapoja tehdä kaiken käsin.

  Pile varpunen

  Riippumattoman työn tapauksessa käytetään yleensä rakennustyömaalla monoliittisesta teräsbetonista valmistettua paalupohjaa, jossa on grillata. Tämä menetelmä on hyvin pitkä ja kestää paljon työtä, mutta se maksaa noin puolet niin paljon kuin grillata tehdasosien ollessa valmiita kokoonpanoon - modulaarinen vyö, joka on valmistettu betoniteräksistä, on kallista ja et pysty käsittelemään ilman nostolaitteita.

  Asennus voidaan asentaa itsenäisesti seuraavasti: tehdä paaluja, joissa on vahvikeharja, ja kun ne ovat voimaa, varusta grillata. Tärkein kielteinen asia tässä tapauksessa on maan ja autotalliin kohdistuva kuormitus. Monoliittista grillatausta käytettäessä sitä ei saa laskea alle 30 cm: n korkeudelta maasta. Tämä johtuu siitä, että maaperä kohoaa 15 cm: n aikana kallistusjakson aikana.

  Pino ja vyö

  Tämäntyyppinen rakennus sai suurta suosiota monien asiakkaiden keskuudessa. Rakennusteknologiaa tutkitaan perusteellisesti ja sitä käytetään onnistuneesti. Kun pohjajärjestely on monimutkainen maaperän veden kyllästymisellä, käytetään seuraavaa menetelmää.

  Pohjaan asennetaan paalujen asennus, kuten projektissa on osoitettu, ja niiden päälle rakennetaan "nauha" -perusta, johon paalut kiinnitetään. Tämä rakentamismenetelmä johtuu myös säästöistä: ensinnäkin tämä menetelmä vähentää työn määrää ja toiseksi saavutetaan rakennuksen standardi kellari. Loppujen lopuksi muutamat kehittäjät pitävät tuulen "kävelyä" autotallin grillauksen alla.

  Pile ruuvi

  Suurin nopeus tapa järjestää tulevaisuuden autotalli. Tämä menetelmä ei käytännössä edellytä valmistelevaa työtä - ruuvipallot yksinkertaisesti ruuvataan maahan. Jos käytettyjen "ruuvien" pituus on enintään metriä, ne voidaan ruuvata tangolla tai avaimella manuaalisesti.

  Tällainen säätiö saa valtavan määrän positiivista palautetta rakennusalan asiantuntijoilta. Ei ole minkäänlaista roolia korkealaatuisten säätiöiden tuotannossa luotettavia kulutushyödykkeiden valmistajia eli ruuveja itse. Esimerkkinä tällaisesta yrityksestä on saksalainen Krinner-yritys, joka laajensi valmistettujen tuotteiden valikoimaa, paransi niiden muotoa ja mukautui erilaisiin maa- ja rakennustyyppeihin.

  Yleensä ne asennetaan lähes mihin tahansa maaperään (paitsi ehkä kiviä). Ruuvin pohjan asentaminen on helppoa jopa pysähtymisolosuhteissa - siksi ne ovat suosittuja asennettaviksi kaukaisissa pohjoisissa rakennuksissa.

  Tällaisten elementtien asentamiseen on useita sääntöjä. On tarpeen tutkia mahdollisimman tarkasti tämän alueen ominaispiirteitä maaperän jäädyttämisestä. Tosiasia on, että paalut lasketaan alle tämän arvon.

  Tarkastellaan esimerkiksi yksinkertaisinta tapausta puuportaan rakentamisessa ruuveilla. Joten, autotalli on klassinen laatikko muoto mitata 4x6x3,5 metriä ja rakennetaan 150x150 millimetrin säteen. Maaperän jäädyttämisen syvyys on 1 metriä, mikä tarkoittaa, että paalun on mentävä 120 senttimetrin syvyyteen. Kaikkien tässä tapauksessa laskettujen kuormien summa oli 19,5 tonnia. Tähän summaan sisältyi autotallin arvioitu paino autolla, tuulen ja lumen kuormitus sekä dynaaminen kuorma. Tyypillinen asennuspaikkojen asennus on noin 1,5-2,5 metriä.

  Tästä syystä saamme parhaan mahdollisen määrän paaluja, mikä vastaa 9-12 paalua. Jaamme niiden lukumäärän kokonaiskuormituksella, saamme näiden elementtien parametrit.

  Teippi-paalun säätiön itsenäinen rakentaminen

  On välttämätöntä pysytellä tällaisella pohjalla, jota käytetään useimmiten itsensä rakentamiseen. Käytetään 2 in 1 -menetelmää, joka soveltuu parhaiten säätämään säätiötä vedellä kyllästetyllä alueella. Tämä pohja sopii myös kaltevaan maahan.

  Rakennustyön päävaiheet ovat seuraavat:

  • On välttämätöntä kaivaa kaivannot nauhalle, jota ei ole upotettu maahan. Yleensä riittää poistamaan 5-10 senttimetriä pehmeää maata ja merkitsemään alueet. Tämän jälkeen kaivetaan kaivoja ja hiekkaa ja ryöstöä sisältävä viemäröintityyny sijoitetaan siihen.
  • Leikkaa reikiä paaluille betonivyöhykkeiden tulevaisuuden keskellä. Laskettu kolonnin paksuus vastaa yhtä kolmasosaa perustuksen nauhan osasta. Tällöin viereisten paalujen välinen vakiotaso otetaan 2 metriä.
  • Kaadetut paalut. Yksinkertaisin, taloudellinen ja käytännöllisin tapa on seuraava: kateaine on rullattu putkeen ja kiinnitetty kalastuslinjalla. Katemateriaalista valmistetun putken tulee työntyä maanpinnan yläpuolelle noin kolmanneksella pohjan korkeudesta.

  Jotta pystytään varmistamaan pino-pohjan tuleva kestävyys, sen tulee olla vedenpitävä. Huolehdi siitä, että kaadetaan paaluja. Yläosassa suositellaan toisen, toisen kerroksen vedenpitävyyttä. Tämä auttaa suojaamaan kaatettua betonia liian nopealta kosteuden menetykseltä, mikä varmasti tapahtuu, jos poistat sen ylimääräisestä kuoresta. Tämä tehdään seuraavalla tavalla: putkipohjan vedenpitävyys tehdään putkesta, jonka sisään ontelo, johon on asennettu vahvike. Vahvistustangot tässä tapauksessa tulisi työntyä tuloksena olevasta vedeneristysputkesta noin 15 - 20 cm. Tämän jälkeen betoni kaadetaan 25 cm: n tasoihin ja puristetaan vibropressoimalla, jolloin putki täytetään asteittain yläosaan. Asennetaan vakiomuotoinen puuterilaatta ja sen keskiöön on lisätty raudasta valmistettu runko. Suurin huomio tässä tapauksessa maksetaan paalun "ns." Ns. Solmuille. Tällöin putkesta ulkonevat lujitukset kiinnitetään vaaka- ja vaakasuoraan vahvikkeeseen, joka on asennettu teipin pohjaan. Seuraavaksi tulee klassikko teoksen perustamiselle.

  Vint.rf-paalut

  ruuvipallojen valmistus ja asennus Pietarissa

  Autotalli ruuveilla

  Kierrä paalu autotallin alle

  Ruuvipallojen autotalli on rakennettu kuin mikä tahansa "metallirakenne". Ruokapurujen valintaa käytettäessä autotallin rakentamista määritetään tulevan rakenteen koon ja tukirakenteen monimutkaisuuden perusteella.
  On tarpeen määrittää materiaalien valinta rakennusten rakentamiseen. Autotallin koon, korkeuden maanpinnasta kattoon ja asennussyvyydestä valitaan halutun pituisen paalut. Voit pysäyttää halkaisijaltaan 89 halkaisijaltaan 108 tai pituudeltaan 4,5 metriä tai 5 metriä. Paalut ruuvatetaan haluttuun syvyyteen (alle 150 cm: n maaperän jäädytysaste). Maapohjan yläpuolelle nousevien paalujen alaosat liitetään (hitsataan) 10 tai 12 kanavaa pitkin koko kehä, paitsi sisääntuloportin paikka 15-20 cm: n korkeudelle maan pinnasta. Seuraavaksi paalut ovat yhteydessä kanavaan tai nurkkaan ympärysmitan ympäri 80-100 cm: n korkeudella. Pallojen yläosa on myös kytketty 8 tai 10 kanavapalkkiin, mikä tekee rakenteesta kiinteän lujitetun rakenteen. Pallojen yläosa on leikattava eri korkeustasoihin, jolloin voit asettaa kattokulman kaltevuuden kulman rungon asennuksen yhteydessä.

  Garage on ruuvipillojen järjestelmä

  Katteen asennus

  Kun rakennat kattoa, ei ole järkevää ylikuormittaa rakennetta raskaalla kanava-palkilla. Voit käyttää nurkkaan muotoiltua putkea tai kiinnittää se 40 mm: n rihmiin. hallitus. Profiloitua rautaa voidaan valita seinien ja kattojen materiaaliksi.
  Autotallin lattia voidaan järjestää laattojen päällystämisen avulla, tiivistettyä raunioita tarvittaessa, jotta valettu ei-paksu, vahvistettu betonilaatta. Ennen autotalliin pääsyä on suositeltavaa järjestää viemärit ja pakollinen tyhjennys. Kaivaa kaivosta asettamaan tyhjennysputki ja vie se lähimpään ojaan. Tämä mahdollistaa "kadota" ei-toivottua kosteuden virtausta autotallin sisäänkäynnin tieltä. Haluttaessa autotalli voidaan järjestää mihin tahansa rakennukseen ruuveilla, käyttäen kaikkia tämän rakennuksen sopivia materiaaleja.

  Jotkut ihmiset haluavat rakentaa autotalli lattialle ruuveilla puisia materiaaleja (kallistus, lauta), tietenkin, ajoneuvoille, joilla on alhainen paino.

  Käytännöissämme on ollut tapauksia, joissa valmiita betonilaatuja asennettiin pyörteisiin ruuvipilareihin teräskanavalla ja teräksisellä kulmalla.

  Ei ole epäilystäkään siitä, että sellaisessa autotallissa, jossa on betonilattia, voit laittaa tarpeeksi raskaita laitteita. Se on erityisen tärkeää niille, joilla on pieni ajoneuvokanta, esimerkiksi traktorit pyörillä rungossa. Tämä on taloudellisin ja nopein tapa järjestää ajoneuvojen pysäköinti. Hinnalla tämä on paljon halvempaa kuin tuottaa säätölaite monoliittisen valetun betonilaatan muodossa.

  Tietenkin, yksinkertaisempi ja luotettavampi tapa järjestää autotalli lattialla, se on asennettu kanava kierretty ruuveilla, ja päälle puuta tai paksua alustaa, riippuen ajoneuvon ja käyttötarkoituksen.

  Joka tapauksessa on olemassa erilaisia ​​ratkaisuja autotallilaitteisiin vaatimuksiin.

  Epäilemättä edullisin tapa järjestää autojen suljettu pysäköintialue maatilanteessa on kuomu ruuveilla, joissa on monoliittista polykarbonaattia tai profiiliruutua.

  Asentaminen autotalli ruuvi paaluilla

  Meillä on kokemusta metallirakenteiden pystyttämisestä ruuveilla. Tämän tyyppisten rakenteiden hinnat määräytyvät käytettyjen materiaalien määrästä. Kussakin tapauksessa pohdimme omia ratkaisuja rakenteen kokoonpanoon, joka perustuu laitoksen monimutkaisuuden ja olosuhteiden tasoon. Asennustilan asentaminen ruuveilla voi kestää 2-5 päivää.

  Asentaminen autotalli ruuvi paaluilla

  Ruostumattomien paalujen autotallin rakentaminen on todennäköisesti halvin ja edullisin tapa. Asianmukaisen asennuksen ja teknisten vaatimusten noudattamisen varmistamiseksi ruuvipillojen autotalli kestää kauan. Ruuvipallojen autotalli voidaan rakentaa hyvin nopeasti. Ei tarvitse kaivaa, ei ole tarvetta vakavaan valmistelutyöhön. Ruuvaa paaluja vain ruuvataan maahan. Tarvittavan metallimäärän sitominen (profiiliputki, kulma) luo kiinteän rakenteen, päällystää seinämateriaalia ja kattoa.
  Tämä malli on erittäin luotettava. Tärkeintä on halutun halkaisijan halkeamien määrittäminen ja asentaminen oikein vaaditulla syvyydellä ja tarkasti suunnitelluilla akseleilla.
  Tällainen paalusäätiö voidaan asentaa milloin tahansa vuoden aikana ja missä tahansa säässä.
  Paaliruuvi on edullisempi kuin monet muut rakenteet.

  Tilaa ruuvipallot

  1. Soita meille ja hanki alustava ilmainen kuuleminen puhelimitse.

  2. Soita asiantuntijaamme testiporaukseen ja tarvittaviin laskelmiin. Hänen työnsä on myös ilmainen sinulle, jos annat säätiön asennuksen organisaatiossamme.

  3. Asiantuntija tekee tarjouksen. Arvioinnissa ilmoitettu määrä on avaimet käteen -perustasi lopullinen hinta, eikä sitä enää muuteta.

  4. Säätölaitteen asennus riippuen paalujen määrästä voi kestää jopa 3 päivää. (Pienille taloille tämä on yleensä 1 päivä)

  981-84-08

  Kansi ruuveilla

  Yksi taloudellisimmista tavoista järjestää kaupungin ulkopuolelle suljettu pysäköintipaikka autoon voi olla autokori ruuveilla.

  Mikä on katos? Tämä kevytrakenne on suunniteltu suojaamaan pieni alue saostumisen ja auringonvalon vaikutuksilta. Canopy - helppo, nopeasti pystytetty ja erittäin kustannustehokas kustannusrakenteessa. Esimerkiksi tämä kevyt rakenne voi toimia rakennusmateriaalien varastona tai kesävarastona, leikkipaikka, minkä tahansa rakenteen ja katetun pysäköintialueen laajentaminen - auton autotalli.

  Katos on katto, joka on asennettu tukipylväisiin. Meidän tapauksessamme tällaiset kannattimet ovat ruuveja. Kattokruunu; lokit, kattotuolit, jäykisteet, kaikki osat on valmistettu teräksestä, muotoisesta putkesta tai muusta materiaalista, jota hanke koskee. Pylväät - tuet on asennettu yhtä suurella etäisyydellä, niiden määrä riippuu katoksen koosta ja muodosta.

  Katon muoto voi olla hyvin monipuolinen suora kulma, suorakulmainen ja pyöreä. Katemateriaali on tavallisesti metalli tai polykarbonaatti (läpinäkyvä muovi).