Nopea runkoporakoneiden rakentaminen omilla kädillä: työvaiheiden ja valokuvien vaiheet

Joskus talon talon hankkiminen kauniilla näkymillä ja luonteella, omistajat saavat tontti epävakaan maaperän kanssa.

Tällainen maaperä, jolla on suuri liikkuvuus, ei salli sivuston omistajan tehdä pieniä voimia säätiön rakentamisessa. Riittämätön tutkimuspaikka ja kustannussäästöt säätiön vahvistamiseen johtavat joskus tuhoisiin tuloksiin.

Siksi rakennuksen johtaminen varjoisella maaperällä on välttämätöntä päästä sen alla olevaan kiinteään kerrokseen. Merkittävä vaikeus tässä asiassa voi olla kovien kallioiden suuri syvyys, joka voi olla 5 - 20 metrin syvyydessä.

Mitä ratkaisuja sovelletaan tässä tapauksessa?

Maaperän samanlaisilla ominaisuuksilla tehokkain ratkaisu on tehdä rakennustyöt paalupohjaan.

Pohjat ovat suorakaiteen muotoisia, pyramidisia, pyöreitä, kiinteitä tai onttoja. Materiaalit niiden valmistukseen - teräsbetoni, betoni, puu, metalli.

Myös pylväsrakenne erotetaan tärinää suojaavalla mekanismilla, joka on asennettu päälle.

Olemassa olevat asennusvaihtoehdot:

 • säilyttävät paalut. Seisota kiinteälle maaperälle suurella tunkeutumisvyöhykkeellä. Teknologialle on ominaista kutistumisen täydellinen puute;
 • roikkuvat paalut. Käytetään, kun on mahdotonta päästä kiinteään maahan. Kiinnitetään voimakkaasti liikkuvaan kerrokseen ja pidetään kitkavoimien vaikutuksesta.
 • ruskean kasa paalut. Asennettu esikaivattuihin kaivoihin;
 • paalut, joissa on ajoelementtejä. Kohdistetut paalut ovat tukossa erityisellä asennuksella tähän työhön;
 • ruuvipallot. Ruuvataan maahan kuten valtava ruuvi automaattisesti tai manuaalisesti.

Mitkä ovat edut ja missä tapauksissa ne asennetaan?

 1. Kaikista edellä olevista menetelmistä paalusäätiön asentamiseksi nopein on paaliruuvi.

Sillä työ ei vaadi valmistelua ennen ruuvien paalua maahan.

Jos paalujen pituus on enintään metriä, ne voidaan ruuvata käsin tangon tai avaimen avulla.

 • Korkealaatuisten paalujen käyttö luotettavien valmistajien kanssa paaliruuvi-menetelmällä arvostetaan erittäin hyvin rakennusalan asiantuntijoiden keskuudessa.

  Esimerkiksi saksalainen yritys Krinner tuottaa suuren määrän elementtejä parannetusta muodosta, joka on sovitettu erilaisiin säätiöihin ja maaperään.

 • Tällaisia ​​paaluita käytetään lähes kaikkialla, ne voidaan helposti asentaa jopa permafrost-olosuhteissa, mikä takaa niiden erittäin suosion pohjoisessa.
 • Garage on ruuveilla: miten aloittaa tämän työn?

  Ennen työskentelyn aloittamista on välttämätöntä suorittaa geologinen etsintä siitä alueesta, johon säätiö rakennetaan. Tämä kertoo sinulle:

  • pohjaveden virtausnopeus ja kausivaihtelu;
  • maatyyppien ominaispiirteet alueella;
  • maaperän jäädytyssyvyys (paalut on haudattu tämän merkinnän alapuolelle).

  Seuraavaksi sinun on suoritettava projektisäätiön laskenta. On tarpeen suorittaa SNiP: n normit paalusäätiöille, paalilehtien yhteisyrityksen kohta.

  Koska erilaisiin kaavoihin liittyvät laskelmat ovat monimutkaisia ​​- laskemalla tuulen suuntaan ja voimakkuuteen liittyvät kuormat, laskemalla kausittaiset kuormat, laskemalla dynaamiset kuormat, laskemalla autotallin paino autolla ja kaikista työkaluista laskemalla luonnos ja muodonmuutos, on parempi ja turvallisempi antaa tämä työ ammattilaiselle arkkitehdille. Todellakin, jopa pienen virheen tapauksessa, se voi olla kohtalokas koko rakennetulle rakenteelle.

  Tästä huolimatta voit aina tehdä omat toiveesi projektin kehittämisessä ja osallistua aktiivisesti. Mutta tämän vuoksi sinun on ymmärrettävä projektin laskenta-algoritmi.

  Saatuaan projektitiedostoja, joilla on perustusominaisuudet, piirustukset ja likimääräinen työhinta, on mahdollista jatkaa työskentelyä.

  Kuinka rakentaa autotalli jalustalle omalla kädelläsi? Paaliruuvi menetelmä ei käytännössä edellytä valmistelevaa työtä - paalut yksinkertaisesti ruuvataan maahan. Jos paalujen pituus on enintään metriä, ne ruuvataan ruuvilla tai avaimella manuaalisesti.

  Runkopallojen pohja autotallin alle, koska pieni määrä paaluja, voidaan asentaa yhteen työpäivään.

  Pallot liitetään onnistuneesti nolla-lämpötiloihin, mutta paalun ruuvaamisen alkuvaiheessa monimutkaisuus kasvaa. Pitkän seisomaan ja maaperän syvän jäädyttämisen aikana voimakkaasti negatiivisissa lämpötiloissa porattu maa-alue porataan ulos ja paalua kierretään. Ruuvien paalujen asentaminen alhaisissa lämpötiloissa on edullisempaa suorittaa porauslautan avulla.

  Garage ruuvipihdit - kuva:

  perusta

  On huomattava, että kuoren tai kellarin valmistaminen tavallisessa 3x6m: n tai 4x6 m: n autotallissa paalusäätiössä on äärimmäisen vaikeaa johtuen tarvittavasta siirtymisestä kellarin seinistä paaluihin kahden metrin sisällä. Tämän tekniikan rikkominen uhkaa taivuttaa paaluja kuopan tai kellarin suuntaan johtuen liukastumisliikkeiden liikkeestä johtuen koko rakenteen geometrian rikkomisesta.

  Jos autotalli kuitenkin mahdollistaa riittävän etäisyyden paikoista, asiantuntijat suosittelevat erittäin hyvin järjestämään kaikki kellariin ja kaivon järjestelyyn liittyvät työt erikoistuneille yrityksille sopimuksen toteuttamisesta ja työn takuusta.

  Ennen autotallin sisäänkäynnille on suositeltavaa tehdä viemärijärjestelmä viemäröinnillä - kaivaa kaivanto, aseta viemäriputki ja vie se lähimpään vedenpoistoon. Tämä mahdollistaa ylimääräisen kosteuden poispäin autotallista.

  kehys

  1. Layout alle paalun perustan ei ole vaikeaa. Riittää, että pohjaan perustuvan pohjan asettelut paikoillaan paalujen asennuksella.
  2. Hyvin oppaat valmistetaan tarkalle pinnoille. Kuopat voidaan haudata 0,5-0,7 m käsiporalla tai moottoriporalla. Terän paalujen koko on hieman suurempi kuin kuopan halkaisija.
  3. Kasa sinkoutuu kaivoon, romu asetetaan paaluun (tähän on järjestetty reikä), putkimaiset vivut asetetaan romulle ja kaksi työntekijää pyörittää paalun rungon akselin ympäri, kun taas kolmas työntekijä ohjaa pölkkyjen pystytasoa kuplintasolla. Jyrkkää kiristysvoiman lisääntymistä (ja kun se kulkee maaperän jäädyttämisen kautta), kasaa voidaan pitää asennettuna.

  Kaikkien paalujen asennuksen jälkeen on tarpeen kohdistaa ne yhteen tasoon horisontin tasossa, sillä:

  • yksi taso on merkitty millä tahansa erikoistyökalulla;
  • putket katkaistaan ​​valitun merkinnän mukaan.

  Pallon jälkeen on täytettävä betonilla, jotta sauman metallipinnan vedenpitävä sisäpuolelta varmistetaan. Näihin tarkoituksiin sopii parhaiten murskaus m300 - m400 betoni, koska karkeaa täyteainetta, joka kykenee aiheuttamaan syvennyksiä ja tyhjiöitä, ei ole. Kosteuden suojauksen lisäksi betoni lisää tilavuutta.

  Sitten jokaiseen putkeen hitsataan neliömäinen metallilevy, 8-10 mm paksu, joka työntyy 2-3 cm: n päähän paalun kaikista sivuista.

  Pallojen valmistuksen jälkeen tehdään grillata.

  1. Puinen grilli

  Grillipalkit kiinnitetään levyihin ruuveilla tai hitsaamalla. On välttämätöntä luoda kuilu grillauksen ja maan pinnan väliin.

 • Betoni Rostverk

  Menossa muottiin, jota ympäröi vedenpitävyys sisäpuolelta. Seuraavaksi tulee ristikon ja metallin kaksikerroksinen runko. Yksi kerros verkosta asetetaan vedenpitävyyden päälle, toinen kerros kiinnitetään pystysuorilla sauvoilla 5 cm: n etäisyydellä muottien yläosasta. Muotti on täytetty betonilla.

 • Vahvistettu betonipalkki

  Rakenteen leveys tässä tapauksessa on suurempi kuin autotallin seinien paksuus. Vedeneristys asetetaan muottien pohjalle. Vahvikotelo asetetaan pohjaan. Betoni kaatui.

 • Metal grillaus: esimerkki
 • Lisävarusteet grillauskorkeus:

  • korkea. 15 cm maanpinnasta ja paljon muuta. Se tehdään ongelmallisilla (heaving) maaperillä ja suurilla säännönvastaisuuksilla sivustolla;
  • lisääntynyt. Asennuskorkeus 0-10 cm;
  • haudattu. Se tehdään maanpinnan alapuolella.

  Autotallin seinät voivat olla takorautaarkkeja. Katto voidaan tehdä nurkkaan, muotoiltuun putkeen tai laudaksi 40 mm, joka on asennettu reunaan. Pikahakuinen anduliinipinta on optimaalinen, se on melko kaunis ja luotettava sekä edullinen.

  Autotallin sisustusta parhaiten sopii tappiollisuudelle tai muille materiaaleille halutulla tavalla. Lattia voidaan asentaa päällystyslaattoista murskatulla tiivisteellä. Voit myös valaa betoniteräksestä.

  Yhteenvetona, voitte taas kerran toistaa perustuksen tärkeimmät edut ruuveilla:

  • tämän mallin laite ei vaadi suuria maanrakennustöitä;
  • säätiön hinta ruuveilla on melko järkevä;
  • paalusäätiön asennus suoritetaan hyvin yksinkertaisesti ja nopeasti.

  "Klassisen" raudoitetun betonimuodon säätiön rakentaminen on melko kallista ja liittyy huomattaviin kustannuksiin. Paalun ja ruuviasennuksen asennus on hyvä valinta tässä tilanteessa.

  Hyödyllinen video

  Katso videota siitä, kuinka voit tehdä autotallin ruuveilla omilla käsilläsi:

  Rakentaminen autotalli ruuveilla

  Alustan korkealla pysyvyydellä ja lyhyessä ajassa autotalli sijoitetaan ruuvaan paikkoihin missä tahansa talon vierekkäisessä osassa, vaikka korkea rakennustiheys onkinkin. Verrattuna telineisiin, joihin käytetään huomattavaa aikaa betonin tai sijoituspaikan suunnitteluarvotukseen, työhön, raskaiden kalliiden laitteiden uudelleenjärjestelyyn, ruuvaamalla omat kädet ruuvattaessa helppoa rakennetta 1 päivän aikana. Seinien ja lattiojen suunnittelusta riippuen koko autotallin asennuksessa olevien työntekijöiden määrä kestää keskimäärin 2-3 päivää, koska ne eivät tarvitse suurta maaperän uudelleenlastausta.

  Parempi ruuvipallo

  Esikaupunkialue on hyvin harvoin valittu teknisten geologisten tutkimusten tulosten perusteella - ne toteutetaan myöhemmin tosiasiallisesti. Siksi tämä vaihtoehto, kuten runko-autotalli paalusäätiössä, soveltuu useimmissa tapauksissa riippumatta kalliiden kivien topografiasta ja syvyydestä. Jokainen ruuvi-elementti löytää sen syvyysmomentin, tiivistämällä maaperän alle sen, kun käytät potkurin terän tasoja. Teräspilarien yläosat yksinkertaisesti leikataan horisonttiin tasolta.

  Pile-tuki ei aseta tiukkoja vaatimuksia maaperätyypille, sitä ei voi asentaa vain koville kiveille, kalliille maille, joissa on mukana suuria lohkareita. Mutta tämän tyyppinen perustus näkyy täysin löysästi, räjäyttäen ja tulvillaan.

  Jäykkä rakenne hiekassa

  Valitulle paikalle on asennettu metallipysäke, joka on paalun pohja, hitsaajan nopeudella, kuten kuvassa näkyy:

  Jos hankkeeseen liittyy puumateriaalien seinämien rakentaminen, pohjan suunnittelussa tulee ottaa huomioon puun tekniset ominaisuudet ja sen vastaus ulkoisiin kuormituksiin.

  Merkittävät taivutusmuodot, joita esiintyy jatkuvasti liikkuvissa ja liiallisesti kallistuvissa maissa, puiden kruunua voidaan siirtää ilman halkeamia tai vaurioita. Teräsputki, jossa on upotettu terä, ei käytännössä reagoi tällaisiin edistysaskeleisiin.

  Kuinka valita kasa

  Riippumatta seinien ja lattian materiaalista, ruuvipilareiden autotallin rakentaminen omiin käsiisi edellyttää alustavaa laskentaa tukirakenteiden ominaisuuksien ja määrän määrittämiseksi.

  Kevyttyypin rakentamiseen tällainen laskenta ei ole vaikeaa. Se suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

  1. Perussäännösten määrittäminen paikan olosuhteista. Pylvään pituus, joka kykenee kestämään tietyn kuormituksen, määräytyy maan tyypin ja sen jäädytyksen maksimisyvyyden perusteella. Tämä voidaan oppia poraamalla testi, jossa sijainti luonne ja tyyli alla kiviä ovat näkyvissä. Tiheiden kerrosten suurella syvyydellä paalut voivat toimia ripustustukena (laskettuna sivupinnalla).
  2. Sarakkeiden määrä katsotaan, perustuu pohja kokojakauma askel kehää pitkin vähintään 2 metriä. Pinta-ala on määritelty tilaa mahdollista lisääntynyt paino kuormitus näissä pisteissä tarvitsisivat lisäksi vahvistamista, joissa elementtejä. Kiinnitä laatikon kulmat ja portin aukko.

  On tarpeen laskea eri vaihtoehdot ruuveille Ø ja pituus. Pylvään paksuuden Ø 76 mm muutos eri tyyppien maaperän upottamisen syvyydestä riippuu seuraavasta taulukosta:

  Kuinka ruuvi kannattaa omalla kädelläsi, kun rakennat autotallia edullisten käsikäyttöisten laitteiden ja materiaalien avulla, on osoitettu tässä videossa:

  Kuormitus otti ruuvipallot

  Suhteellisen kevyen rakenteen perustaminen voidaan tehdä Ø 89 ja 108 mm metallipinoilla. Tiilestä, vaahtobetonista, hiekkalaatikosta tehtyjä suuria rakenteita tulisi sijoittaa voimakkaampiin tukialuksiin Ø 133 mm.

  grillage

  Lattian rakenne ja materiaalien valinta sen valmistukseen riippuvat osoitettujen tukipisteiden lukumäärästä.

  Rungon tai paneelin autotalli ruuveilla, jotka on suunniteltu pysäköintiin 1 auto riittää asentamaan 10 - 14 pylväästä.

  Tasapainoisten kuormien jakautuminen tasaisesti niiden välillä saapumisen yhteydessä - kunnollisen massan poistuminen auttaa grillata, joka on yleensä valssattua terästä (kanava, I-palkki). Riippuen hajautetun kuorman koosta ja järjestelyn korkeudesta käytetään puupalkkia ja betonivariantteja (monoliittia, teräsbetonipalkkeja, laattoja).

  Yksinkertaisin sitomiskanava 11 tukee (2 portilla, 4 seinän alla ja 1 takana) on esitetty kuvassa:

  Yksinkertainen paalusäätiö

  Kun valitset niin alhaisen grillatauksen ympärillä rakennuksen, voit tehdä lattiat, jotka kestävät huomattavaa painoa. Tätä varten tasainen liuskekivi (kuten muotti) on pystysuoraan asennettuna kanavaan, ja sisäinen ontelo on täynnä hiekkaa haluttuun tasoon. Se osoittautuu nopeasti ja turvallisesti autolle - älä vain epäonnistu. Se on edelleen sisäänkäynnin luiska.

  Metalliyhdistelmä kerää metallista ja puusta, joka nousee vähintään 0,2 m maanpinnan yläpuolelle. Vakaan kuivan maaperän kohdalla voidaan tehdä maataloudessa alhaista teräsbetonipäällystystä. Tässä tapauksessa tarvitset tällaisen nauhan perusteellisen vedenpitävyyden.

  Garage-kokoonpano

  Pallotipojen yksittäinen autotalli voidaan päällystää metallilevyllä tai asentaa valmiiksi tehdyistä tehdaslevyistä. Nämä tuotteet ovat jo tehneet tarvittavat jäykisteet, sinun on vain seurattava tiettyä sekvenssiä ja geometriaa asennettaessa niitä. Kuvassa on näyte teollisuuspaneelien kokoonpanosta:

  Esivalmistettu autotalli

  Säätiö on laskettava ostettujen tuotteiden ominaisuuksien perusteella, jotka on luettava etukäteen.

  Tehtäessäsi itsenäisen suunnittelun, on toivottavaa luoda työpiirustus materiaalien sijainnista ja leikkaamisesta.

  Katon runko on yleensä 2 x karjaa nurkasta, profiiliputki, puu tai lauta, 40 mm paksu, asennettu reunaan. Puinen katto voidaan nopeasti peittää Andulinilla, jolla on hyvät koristeelliset ominaisuudet ja edullinen hinta.

  Jotta autotallin sisällä oleva optimaalinen lämpötila varmistettaisiin, sisätilojen pinnoitemateriaaleilla olisi alhainen lämmönjohtavuus (takalauta, lastulevy).

  Runko-lattian asennustekniikka autotallille koostuu seuraavista vaiheista:

  • vastakkaiset ruuvipallot (koko huoneen pituudesta) liitetään kanavalla;
  • kohtisuoraan, lujuus on säädetty 4 kanavasta 8 auton rotuun (2 kpl jokaisen oikean ja vasemman ristin alla);
  • Lattiatason jäljellä oleva tila on peitetty hitsattua laatikkoa, joka voidaan hitsata esimerkiksi teräsputkesta Ø 40 mm ja seinämän paksuudesta 4 mm. Vaihe tangoista 0,4 - 0,5 m.

  Toinen tapa on täyttää vahvistetun monoliittisen laatan paksuus vähintään 40 mm.

  Rakentaminen autotalli oman auton kannalta suunnittelu ja materiaalin valinta voidaan rajoittaa ainoastaan ​​omistajan toiveiden, materiaalien läsnäolon ja rahoituksen, mutta joka tapauksessa, tulokset laskettaessa paaluttamisen sen kantokyky perustuu häiriöt.

  Pyllysten autotallin perusta

  Jos aiot rakentaa autotallin rinteelle tai epävakaalle maaperälle, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota laatuun. Nollapiskikustannukset ovat perusteltuja, vain tällä tavoin voit taata koko rakenteen vakaus: laakereiden laiturit päätyvät syvemmälle maahan 2-3 metriä, mikä mahdollistaa helpotuksen helpottamisen, mahdolliset maaperän liikkeet ja kausiluonteiset muutokset maarakenteessa.

  Paras vaihtoehto perusta - autotalli. Sen edut ovat ilmeiset: suuri työvoimavaltaisen työn ja "teknisten taukojen" puuttuminen (odota kolme viikkoa, kunnes säätiön konkreettinen pad ei ole tarpeeksi), nopea asennus.

  Esimerkiksi autotallin paalut asennetaan päivässä, koska niiden asentamiseen ei tarvita suuria maanrakennustöitä - paalua, kuten itsekierteittävää ruuvia, ruuvataan maahan. Minimaaliset maanrakennustyöt tuottavat seuraavaksi etulyöntiaseman: sen asennus on mahdollista milloin tahansa vuoden aikana ja kaikissa sääolosuhteissa. Ja vielä voit helposti kiinnittää sandwich-paneelien autotallin paalusäätiöön taloon.

  Mitä mieluummin: ruuvi- tai teräpaalut?

  Tyypilliset paalut: mela ja monivärinen. Jos entinen siirtää suurimman osan kuormasta paalun päähän sijoitetun terän läpi, silloin kun käytetään useita kierrostappeja, kuorma jaetaan tasaisesti koko sivupinnalle.

  Terävät paalut säätiölle

  Särmätyt paalut asennuksen aikana edellyttävät kirurgista tarkkuutta: on välttämätöntä suorittaa täydellinen geologinen tutkimus paikkakunnasta, joka ei kuitenkaan tarjoa 100 prosentin takuuta epämiellyttäviä yllätyksiä vastaan, jos kasa tai suuri puunjuuri on paalussa. Useimmissa tapauksissa teräpallot on vahvistettava betonilla. Siksi ei ole yllättävää, että asiantuntijat mieluummin käyttävät usean kierroksen paaluja autotallin perustamiseen.

  Kiinteät monikierrostapit eivät ole epämuodostuneita asennusvaiheessa eivätkä vaadi betonivuotoa, ja autotallin rakentaminen voidaan aloittaa heti, kun säätö on asennettu. Korkealaatuinen ruuvi ei pelkää huurretta, kosteutta ja kestää jopa 4,5 tonnia. Parhaan valmistajan (esimerkiksi korealaisen ACG: n) pino-ruuvin perustusten arvioitu käyttöikä on 100 vuotta.

  Säiliöt monivuotisen ruuvin tuotantoon ACG, Korea

  Erikseen keskitymme ruuvipillojen sinkkipäällystykseen: ensinnäkin se suojaa paalua mätämästä ja korroosiosta, ja toiseksi se suojaa lompakkolasi väärennöksiltä - pinoon sinkkipäällyste on mahdollista vain korkean teknologian tuotannossa.

  Garage lattia laite

  Garantti paalupohjaan vaatii lisää lattiaa. Sopivan vaihtoehdon valinnassa on tärkeää huomata, että autotallin lattian on kestettävä suuria kuormituksia, kestettävä korkeaa kosteutta, korroosiota ja tulipaloa.

  Mitkä ovat edullisimmat lattiavaihtoehdot?

  Kun autotalli rakennetaan enemmän tai vähemmän litteälle pinnalle, paras vaihtoehto on betonilattia, joka muodostuu kerrostumasta kerrostumalla. Valmiiden kerrosten korkeuden on oltava 10 cm. Lattian betonisoitumisen lisäksi voidaan tarjota sokea alue rakennuksen ulkoreunaa pitkin. Jos et suunnittele lattialle mitään ylimääräistä kattavuutta, sen jälkeen kun betoni tarttuu ja kuivuu hieman, sen pinta suositellaan tasoitettavaksi erityisellä yksiköllä, joka pyyhkii sementin ja pinnan kestävämpi.

  Jos korkeusero lähestyy puoli metriä (yli 450 mm), tarvitaan puulattia. Puulattian asennusteknologiaan kuuluu I-palkkien perustuksen ja asennuksen pinnoitus, joka ottaa koko rakenteen painon. Viivästyksissä asetetaan lattialaudat, ja jos viiveet sijaitsevat auton liikkeen yli, lattia asetetaan pitkin. Kaikki puiset elementit käsitellään erikoiskoostumuksilla lattian vedenpitävyydelle ja tulipesusta.

  Plinth koristelu

  Jos haluat naamioida autotallin paalut ja antaa rakennukselle tyylikkään ja viehättävän ulkonäön, kannattaa miettiä kellarin koristeellisia koristeita. Kestävin, edullinen ja käytännöllinen vaihtoehto - päin oleva ammattilevy.
  Profiililevyt (puupalkkeista tai metallista) on kiinnitetty kiinnittimiin, minkä jälkeen ammattilevy kiinnitetään ohjaimiin pohjan ylä- ja alarivien yli.

  Ammattikalvo, joka on päällystetty polymeerikerroksella, kestää vähintään 50 vuotta ja samalla säilyttää paitsi lujuusominaisuutensa myös erinomaisen ulkonäön. Professional-värilehdellä voit valita kontrastin tai äänimerkin, joka kattaa autotallin seinät yli tuhannen ja puoli sävyjä RAL-asteikolla.

  Sisäänkäynti autotallille

  Sisäänkäynti autotallille

  Autotallentimeen pääseminen on ehdottoman välttämätöntä, jos tontilla on kaltevuus, kaikissa muissa tapauksissa autotallin sisäänkäynti on lisämukavuutta ja lopullinen kosketus rakennuksen erinomaiseen ulkoasuun.

  Autotallin sisäänkäynti voidaan sementoitua, peittää asfaltti tai päällystyslaatat. Laattavaihto, vaikkakin kalliimpi, on suositeltavaa - jos sisäänkäynnissä ilmenee epäsäännöllisyyksiä, riittää siirtää pieni osa laatta.

  Jos on tarpeen liittää kaksi vaakasuoraa tasoa, jotka sijaitsevat eri korkeuksilla, asettuu ramppi - kalteva monoliittinen alusta. Yleensä ramppi on valmistettu betonista, joka kaadetaan kuivikkeisiin ja vahvistettuun runkoon.

  Garage on paalusäätiö

  Ruostumattomien paalujen autotalli voidaan rakentaa itsenäisesti tai asiantuntijoiden mukana. Tällaisen mallin valinta on joka tapauksessa edullista, koska arvioitaessa ei tarvitse sisällyttää voimakkaiden erikoislaitteiden kustannuksia.

  Edut paalain perustuksesta autotallille

  • Pallosäätiön autotalli on rakennettu nopeasti, ei ole tarvetta odottaa, kunnes ratkaisu tulee vahvuuteen.
  • Paalujen asennustekniikka ei edellytä siteen tasoittamista - menettely on vaikea yksityisessä talouksessa, koska suuri työpanos manuaaliseen suoritukseen ja suurikokoisten laitteiden käyttöön ei ole mahdollista.
  • Pilejä ei tarvita maaperätyypin mukaan, eikä niitä voi asentaa vain kalliille maille, joissa on suuret kiinteät sulkeumat. Tämän tyyppinen säätiö on loistava löyhä, tulva ja kallistuva maaperä.
  • Paalusäätiössä voit rakentaa eri mallien autotallit.

  Pillakentän suunnittelu, merkintä ja asennus

  Pallokentän valmiiksi suunniteltu järjestelmä mahdollistaa asennusvirheiden välttämisen.

  Pallotason säätelyjärjestelmä autotallille.

  Suunnittelun alkuvaihe on tarvittavien paalujen lukumäärä ja tyyppi. Laskettaessa otettava huomioon seuraavat tekijät:

  • tyyppinen autotallirakenne (lukuunottamatta klassista rakenteen asentamista paalun kannattimeen, käytetään tekniikkaa, jossa paalujen yläpuolella oleva osa muodostaa kehyksen pystysuuntaisen osan - tämä vaikuttaa tuotteen pituuden valintaan),
  • maaperän jäädyttämisen taso (paalun alaosa on sijoitettava sen alapuolelle),
  • rakenteen kokonaispaino (helppo laskea, tietää autotallin geometriset parametrit ja materiaalin ominaispaino).

  Kevyiden rakenteiden perustus voidaan tehdä 89 tai 108 mm: n paaluilla. Jotta kiinteämmät rakenteet, jotka ovat vaahtomaisia ​​tai hiutaleita, tiilet, tarvitaan tehokkaampia 133 mm: n tukia.

  Kun he ovat suunnitelleet tulevaa rakennetta koskevan suunnitelman, he panivat siihen paalujen paikat noudattaen perusperiaatteita:

  • kannat ovat järjestetty pakollisella tavalla kulmiin ja kehän ympäri,
  • paalujen välinen etäisyys - vähintään 2 m,
  • Piles tulisi sijoittaa kannattimiin portin ripustamiseksi.

  Suunnitelman laatimisen jälkeen suoritetaan seuraavat toimet:

  1. Merkintä maanpinnalla (käyttämällä mittanauhaa, taso ja metalliosat).
  2. Paalujen asennus.
  3. Betonibetonin täyttö.
  4. Katkaise edellä mainitut osat haluttuun korkeuteen (määritetty rakennetyypin mukaan).
  5. Tee vyötärö.

  Leikataan paaluilla autotallin rakentamisen aikana.

  Paalun perustuskanavan sitominen.

  Lattian asennus

  Runkokerroksen klassinen asennustekniikka autotallissa sisältää seuraavat vaiheet:

  1. Jäljelle jäävä järjestelmä muodostetaan asentamalla kanava (12 tai 14) kussakin poikittaissuuntaisessa tukirivissä. Sinun täytyy työntyä viiveen pituus ylittää kehyksen reunan paksuus levyt tai enemmän.
  2. Kohtisuorassa rotuun viivästyneelle vahvistukselle (kiinnitykset) - nelikanavainen kanava 8 (2 pyörän linjaa kohden - oikealle ja vasemmalle).
  3. Loput lattiatasosta peitetään laatikolla (esimerkiksi valoputkesta 40x40x4 mm), jonka askel on 40-50 cm.
  4. Lattian sisätila on täynnä irto-eristeitä. Ennen levyn tai levymateriaalin aluslevyn asettamista asetetaan höyrysulku ja sivuilla käytetään tuulenpitävää kalvoa.

  Lattiapäällyste lattian asentamiseksi autotalliin paalupohjaan.

  Toinen menetelmä vaatii pylväskerroksen tiheyden lisäämistä, jolloin tukien välinen etäisyys on vähintään 1,5 m. Tässä tapauksessa et voi kiinnittää laatikkoa, vaan muodostaa muottiin kanaville ja suorittaa lattia monoliittisena teräsbetonilaatana (kerrospaksuus - vähintään 40 mm).

  Seinäasennus

  Autotallin klassinen runko on ristikko, jota täydentävät kaksi (ylemmän ja alemman) vankat vanteet. Tässä tapauksessa asennus koostuu seuraavista vaiheista:

  1. Asennus autotallin ovilaatikoihin kanavapalkkeihin.
  2. Seinäkehysten asennus tai hitsaus ilman täyttöä.
  3. Seinäkehysten asennus ja niiden kokoonpano yhdeksi kehykseksi.
  4. Pystysuorien telojen leikkaaminen ja kiinnittäminen kehysten sisällä.
  5. Asenna tarvittaessa ylimääräiset lujittavat poikittaiset tasoituskerrokset.
  6. Kattorakenteen muodostaminen (tasainen, yksi tai kaksipuolinen kaltevuus) ja kiinnitys yleiseen rakenteeseen.

  Metallikehys leikkauksen alla.

  Kokoaminen voidaan suorittaa hitsaamalla tai käyttämällä pultteja, ankkureita.

  Jopa kuumennettava runko-autotalli on parempi rakentaa seinäeristyksellä. Rakenteen vuoraus voidaan suorittaa käyttämällä mitä tahansa kosteutta ja lämpötilaa kestäviä eroja, jotka kestävät raskaita kuormituksia levymateriaalista.

  Käytettäessä pystysuorina pylväitä asennetut paalut yläpuolella olevat osat lisäävät korkeutta sivuseinistä keskustaan. Rakenteen jäykistämiseksi pystytuki on sidottu kanavalla tai kulmalla, jonka korkeus on 0,8-1,0 m.

  Pyyhkäisykehysmateriaali.

  Jos pallopohjan autotalli on tarkoitus rakentaa lohkoista tai tiilistä, on tarpeen suorittaa betonikiinnitys.

  Garage-työpaja, jossa ikkunoita lohkoista paalusäätiössä.

  Paneelipäällyste

  Paneelit on asennettu rungolle itsekierteisillä teräsruuveilla alustavalla porauksella.

  Voit tehdä kulmaliitoksia käyttämällä erikoispaneeleja tai tehdä seuraavia:

  • tavallisia paneeleita leikattava päähän alle 45 °,
  • tiivistää liitos vaahdolla;
  • sulje liitoksen hankauksella tai harjalla ammattilevylle (on mahdollista myös tahraa tai peittää se mastiksella).

  Suojakanavien päiden suojaamiseksi ne asettavat ebbin 160 mm: n ulokkeen.

  Garage-runko paalupohjalla, jossa on laatikko portit, ylä- ja alareunan rakenne.

  Runko-osien ominaisuudet ja hienot yksityiskohdat ruuvien paaluilla

  Joskus on tarpeen rakentaa rakenteita epävakaalle maaperälle. Useimmiten tämä rakennus on autotalli puutarhassa tai maassa. Paras tapa tässä tilanteessa on autotalli ruuveilla. Se on rakennettu tarpeeksi nopeasti.

  Paalut eivät vaadi maaperityyppiä lukuun ottamatta tällaisten rakenteiden rakentamista kiviselle maaperälle.

  Suorittaa laskelmat

  Selvitä tarkasti, mitä viestintää tapahtuu rakennuspaikalla ongelmien välttämiseksi naapureiden ja apuohjelmien avulla. On parempi tehdä laskelmia SNiP 2.02.03-85 Pile-säätiöiden mukaan. Laskennassa määritetään laakakapasiteetti, perustan lujuus.

  Arvot ja ominaisuudet otetaan huomioon:

  • paalujen ja niiden kuorien pohjat;
  • vaakasuoran kuorman arvot yhdistettynä rakenteen kaltevuuteen;
  • suunnitteluominaisuudet ovat jo konkreettisia tukia ja tukirakenteita.

  Laskennan erittäin tärkeä osa on kuormituksen laskenta:

  1. Lumen paino autotallin katolla, jonka suositellaan ottavan 190 kg / m 2 pohjoisille alueille, 50 kg / m 2 eteläisille alueille ja 100 kg / m 2 keskikaistalle.
  2. Julkisivu- ja seinäkoristeen eristyskuorma.
  3. Rakenteen kuorma ei ainoastaan ​​kattopäällysteestä, vaan myös vaipan, eristämisen, kiskojen ja muiden materiaalien painosta. Keraaminen laatta - 60-80 kg / m 2, asbestisementti - 40-50 kg / m 2, kateaine 30-50 kg / m 2, teräslevy 20-30 kg / m 2.
  4. Lattian kuorma, ottaen huomioon eristyksen paino.
  5. Rakennuksen paino yleensä.
  6. Käyttökuormat. Tämä ottaa huomioon huonekalujen, laitteiden, laitteiden jne. Läsnäolon.

  Säätiön laskenta on hyvin monimutkaista, johon liittyy lukuisia kaavoja, dynaamisten kuormitusten, muodonmuutoksen ja sademäärän laskenta, kausittaiset kuormat, autotallin paino sekä sen täyttö.

  Ja jopa pieni virhe voi aiheuttaa suurta vaivaa, joten kannattaa luottaa laskelmia ammattilaisille, jotta tukiharrastukset voidaan rakentaa nopeasti omilla käsillänne.

  Rakentaminen kasa säätiön alle autotalli omilla käsiään

  Tämä tehtävä on tärkeä, koska sen on yhdessä voimakkaiden seinien ja katon kanssa suojattava auton tai muun laitteen huoneesta voimakkaasta kosteudesta ja sen seurauksena korroosiosta.

  Valmisteleva vaihe

  Hänen on valmisteltava kaikki tarvittavat materiaalit, työkalut ja apuvälineet.

  Jos haluat rakentaa autotallin omilla kädillä olevilla ruuvipinoilla ja erityisesti säätiö, tarvitset:

  • lapio;
  • mitkä tahansa pituuden mittaamiseen tarkoitetut välineet;
  • rakennuksen taso tai kohouma;
  • merkki;
  • arm;
  • puiset panokset ja köydet;
  • kulmahiomakone, jota kutsutaan nimellä hiomakone;
  • moukari.

  Perusmateriaalien lisäksi:

  • vaaditut koot;
  • kärki grillata varten;
  • lujitustangot;
  • murskattu kivi, hiekka ja sementti.

  Merkintä ja maanrakennustyöt

  Pallosäätiö ei koske maanpinnan tasoittamista, sillä se on sen plus, mutta merkinnän helpottamiseksi on vielä vähän syytä puhdistaa korkean ruohon ja roskat. Aluksi, tulevien autotallien kulmissa ja kaikilla puolilla, aseta puiset tangot.

  Paalujen asennus

  Jos paalujen koko on pieni, niin riittää, että käsin tulee tavallinen romu, joka työnnetään yläosan reikään ja johon viput asetetaan putkien muodossa. Talonrakentamisen tapauksessa taloudellisesti on mahdollista käyttää 5 metriä pitkiä paaluja.

  On useita asennusvaihtoehtoja:

  1. Poraus.
   Poraa käsin sinun täytyy tehdä kaivo, johon tuki upotetaan.
  2. Ruuvit ylös
   Palo ruuvataan suoraan maahan.

  Ruuvattaessa tukea asennetaan pystysuoraan asentoon ja ruuvataan maahan myötäpäivään, kunnes se saavuttaa halutun tiheän tason. Oikein kierretty tukin on mentävä maan alimman jäädytyspisteen läpi ja levätä tiheälle kerrokselle. Tämän signaali on kiinteä ruuvi.

  Paalun vahvistaminen ja betonointi

  Kun olet asentanut kaikki suunnitellut autotallit, kannattaa tasoittaa paalut rakennustason avulla. Jokainen kasa on merkitty ja leikattava jyrsimen ylimääräinen osa. Pilarin voimakkuuden lisäämiseksi se saa asentaa lisävahvikehän sisään.

  Betoniliuos, joka kaadetaan sauvan sisään, lisää tuen vahvuutta ja estää metalli-korroosion. Betonisointi suoritetaan käyttäen tavanomaista ratkaisua. Pääsääntöisesti liuos sisältää 1 osaa sementistä ja 3 osaa hiekkaa.

  Asennuskorkit

  Asennuksen päätyttyä autotallin säätöpalkit on kiinnitettävä pääntuen leikattujen päiden päälle ruuvipinoille. Ogolovki tulee missään muodossa, mutta yksinkertaisin niistä hitsataan. Kaikkien paalunosien päät on sijoitettava samalle korkeudelle.

  Kärjen koko määritetään rakenteen ominaispainon ja halkaisijan mukaan. Yksinkertaisuuden ja mukavuuden vuoksi voit ottaa metallilevyn, jonka paksuus on 8-10 mm ja halkaisija 3-4 mm enemmän kuin kasa.

  Autotallirakenne

  Katon rungon usein dvukhskatny on palkki 40 mm, ohentamaton putki tai kulma. Suosittelemme, että peität puulattian Ondulinin kanssa, mikä näyttää hyvältä ja edulliselta. Sisällä autotalli on peitetty lastulevyllä tai takalevyllä, jolla on alhainen lämmönjohtavuus, joten autotalliin mahtuu mukava lämpötila.

  Kuinka tehdä lattia? Lattian asennus tehdään vaiheittain: toisiaan vastapäätä olevat ruuvipallot yhdistetään pareittain kanavalla. Vahvista sitten kohtisuoraa viivaa, anna 8 kanavan voitto 4, jokaisen pyörän viivan alapuolella.

  Jäljellä oleva tila, jonka säde on 400-500 mm, peitetään laatikolla, joka hitsataan putkesta, jonka halkaisija on 40 mm ja seinämän paksuus 4 mm.

  Katto asennetaan melko nopeasti, koska se ei vaadi ylimääräistä eristystä. Markkinoilla on valtava määrä kateaineita mille tahansa lompakolle, joka kykenee täyttämään kaikkein vaativimmat.

  Ruostumattomien paalujen autotalli voidaan kutsua yhdeksi helpoimmista tavoista rakentaa, koska se on nopea ja helppo asentaa. Luotettavan ja korkealaatuisen perustan luominen tulevaisuuden autotallille omilla käsillänne on todellinen edellyttäen, että noudatat kaikkia rakennuskoodeja ja oikeita laskelmia, jotka olisi vielä tehtävä alan asiantuntijoiden avulla.

  Perusta ruuvipilareille autotallille

  Ruuvipallojen perustuksia pidetään parhaimpana useimpien rakennusten kohdalla - asuintaloista vaaleaseen huvimaaseen. Ei ole poikkeus ja niin tärkeä osa alueen järjestelyä, kuten autotalli. Ruuvipilareita kaiken tyyppiselle autotallille on useita etuja verrattuna perinteisiin perustyyppeihin.

  1. yksittäisten tonttien tärkeimmät autotallit

  Autotallin rakentaminen on maakuvion kiinteä osa, etenkin tilapäistä oleskelua varten - loppujen lopuksi enemmistö yksityisten talojen omistajista on autolla. Ainoa kysymys on, millainen autotalli on omistajan kannalta parempana - perustuen käytettävissä oleviin maa-alueisiin ja toimintoihin, jotka ovat päällekkäin autotallirakenteessa.

  Tietenkin, joskus auto on yksinkertaisesti laitettu vapaalle "laastari" tontille, mutta tämä vaihtoehto sopii paremmin kesällä asukkaille, jotka tulevat mailleen viikon lopulla yhden tai kahden päivän ajan. Jos asut talossasi koko ajan, on suositeltavaa asentaa autotalli tai ainakin autokatos autoon - tämä säästää autosi sekä epämiellyttäviltä törmäyksiltä että ilmakehän altistumiselta. Lisäksi autotallissa on kätevää säilyttää kaikki lisävarusteet auton korjaamiseen ja käyttöön.

  Niinpä sivustolla voidaan rakentaa erilaisia ​​autotyyppejä:

  1. Yksinkertainen katos, joka suojaa sateelta ja auringonvalolta
  2. Metallirakennetut autotallit, kuten "kuoret"
  3. Helppo runko-autotalli
  4. Lopuksi, suuri autotalli tiilien tai korttelin

  Lähes minkä tahansa tyyppinen autotalli vaatii perustuksen rakentamisen, paitsi että metallin lisäksi asennetaan suoraan maahan. Jopa katos vaatii tukevan pohjan tukipylväiden alle, puhumattakaan tiilien tai betoniterästen yleisen autotallin peruspäätöksistä. Lisäksi autotalli voidaan rakentaa taloon yhdellä pohjalla tai palvella talon laajennuksena erillisellä perusteella.

  Lisätietoa garatyypeistä ja niiden rakentamisen ominaisuuksista sivustolla löytyy täältä.

  Metallirunko autotalli ruuveilla

  2. autotallin paaliruuvi, sen etuja ja haittoja

  Perinteisen rakenteen perustaminen autotallille perinteisesti - raudoitettujen betonirakenteiden, kuten kaistaleiden tai laattojen perustuksiin, voi liittyä useita vaikeuksia:

  • Läsnäolo heikko, kireä, tulva maaperä
  • Epätasainen maasto autotallin rakentamispaikalla, jossa on suuria eroja korkeuksissa
  • Pitkäaikainen säätiön käyttöönotto on kunnes betoni on täysin kovettunut (yli 30 päivää)
  • Korkea työvoimakkuus
  • Suurten maaperän poistaminen ja sen poistaminen alueelta sen maatalouden soveltumattomuuden vuoksi
  • Asennuskustannukset

  Kaikilla näillä vaikeuksilla ruuvipuristekniikka toimii hyvin. Sen tärkeimmät edut ovat:

  • Lisää kirjanmerkkejä
  • Suhteellisen alhainen työvoiman intensiteetti
  • Edullinen verrattuna muihin säätiöihin
  • Rakentamisen nopeus
  • Mahdollisuus aloittaa autotallin rakentaminen välittömästi porausruuvin asennuksen jälkeen
  • Pilejä voidaan ruuvailla ongelmallisiin (tulva-, kireys-, löysät jne.) Maaperään, joilla on tiheä kerros epätasaista korkeutta
  • Asennus sivustoihin, joissa on suuri kaltevuus
  • Mahdollisuus asentaa minkä tahansa autotalli
  • Pienempien töiden tekeminen paalujen asennusta varten ja suurien maankaivujen puuttuminen

  Pallojen käyttö puutteesta johtuu suurien tarkastusreikien tai aluslattian järjestelyn kyvyttömyydestä tai rajoittamisesta

  3. Pohjaan sijoittaminen ruuvipallojen päälle autotallin alla

  Kaikki säätiön rakentamistyö alkaa laskemalla ja suunnittelemalla. Autotallit ovat pääsääntöisesti kevyitä, joten niiden rakentamiseen käytetään halkaisijaltaan 73 - 108 mm paaluja ja niiden käärimisen syvyys on 1,5-2 metriä. Myös autotallin paalujen määrä on tavallisesti huomattavasti pienempi kuin asuinrakennuksessa.

  Tässä artikkelissa ei oteta huomioon yksittäisiä tapauksia, joissa perustetaan autotallin varastorakennuksen tai talon laajennuksen muotoja - niitä kuvataan yksityiskohtaisesti verkkosivustemme asiaankuuluvissa osissa. Esimerkiksi ota irrallaan autotalli.

  Muihin rakennuksiin verrattuna autotallirakenteessa on useita ominaisuuksia:

  1. Sisäisten laakereiden puuttuminen
  2. Yhdessä seinässä tulisi olla suuri aukko sisäänkäynti-autoon
  3. Autotallissa on oltava massiivinen portti.
  4. Autotallissa on oltava lattia, jossa on hieman kaltevuus, jotta vesi tyhjennetään
  5. Autotallin sisäänkäynnillä on suhteellisen laaja tiheä alue.
  6. Garagea pidetään rakennuksena, jossa on lisääntynyt palovaara
  7. Katseluravan asennus on toivottavaa.
  8. Autotalli on yleensä varustettu lika- tai betonilattialla eikä vaadi asennusta alemman leikkauksen päällekkäin

  Tämän vuoksi on suunniteltu autotallin perusta näiden ominaisuuksien pohjalta. Ruuvipallot sijoitetaan tulevan rakennuksen kehän ympärille, tarkemmin sanottuna kolmen seinän reunan - puolen ja selkäosan ympärillä. Samanaikaisesti julkisivuseinällä tulisi olla lisää tukipisteitä kiinteiden porttien asentamiseen.

  Kolmen seinän alla olevien paalujen määrän laskeminen ei yleensä aiheuta vaikeuksia. Pallojen välinen etäisyys, paalujen tyyppi ja mitat sekä niiden kiertymisen syvyys määritetään paalujen kantavuuden perusteella. Se riippuu paaluista, joista tärkein on rakennuksen paino. Ilmeisimmin vaikeimpia ovat monoliittisten materiaalien seinät - tiilet tai vaahtolohkot. Kuitenkin on mahdollista asentaa myös ruuvipallot niiden alapuolelle - mieluimmin yhdistettynä vahvistettuun betonikierteeseen.

  Jos kyseessä on kehysrakentaminen, riittää, että käytetään puukoristeita.

  Garantien perustaminen vanteilla

  Tarkastushuollon osalta on huomattava, että kellarin seinät eivät saa olla alle kahden metrin etäisyydellä paaluista, muuten paalut voivat menettää lujuutensa asennuksessa maahan. Kun maa taipuu kaivosta kohti, koko rakenteen geometria saattaa häiriintyä. Standardin autotallin mitat ovat vähintään 3 x 6 metriä, on parempi kieltäytyä katselukivestä.

  4. Ruuvipillojen asentamisen ominaisuudet autotallin alla

  Ensinnäkin on tarpeen määrittää paalujen käärimismenetelmä. Koska autotalli sijaitsee yleensä paikan päällä eikä se aina ole suoraan sisäänkäynnin kohdalla, isojen laitteiden sisäänkäynti rakennustyömaalle voi olla vaikeaa. Tämä tarkoittaa, että laitteita ei ole aina mahdollista käyttää, ja paalut on ruuvattava käsin. Tämä pätee erityisesti taloon kiinnitettyihin autotalliloihin.

  Toiseksi, riippuen autotallin koosta, säätiön asettamiseksi tarvittavien paalujen lukumäärä voi olla pieni, ja paalutuslaitoksen käyttö on taloudellisesti kannattamatonta.

  Tältä osin säätiön asennuksessa voi olla suuri osuus manuaalisesta työstä.

  Manuaalinen asennus - työvoimavaltainen

  Toinen ominaisuus voi olla autotallin oven kaiteet. Ne voivat olla huomattavia mittoja, ja ne ovat yleensä metallisia, ja ne ovat raskaita. Pilejä heille voidaan kääriä ahtaisiin olosuhteisiin - seinän vieressä. Tämä asettaa myös omat rajoituksensa tekniikan käyttöön.

  Muutama sana ruuvipilareiden alla takaseinän alta. Yleensä raskasmetalliportteja käytetään autotallissa, ne voivat olla

  • swing
  • Rullilla (ripustettu ja kiskotyyppi)
  • Rolling
  • konsoli

  Vain portin asentamiseksi kiskotyyppisiin teloihin paalut asennetaan sisäänkäynnin poikki ulottuvan palkin alle. Kaikissa muissa tapauksissa paalut ruuvatetaan tukipylväiden alle. Lisätietoa tästä on kirjoitettu erilliseen artikkeliin eri tyyppisten porttien asentamisesta paaliruuvi-pohjaan.

  Valssatut autotallin ovet

  5. Päätelmä

  Kaikesta edellä olevasta voidaan päätellä, että ruuvipillojen perusta on optimaalinen ratkaisu, kun rakennat autotallia sivustoosi. "K-DOM" -yritys on erikoistunut korjaamojen rakentamiseen ja paalunruuvin perustuksiin. Lue lisää siitä, miten rakennettiin autotalli ruuveille.

  Paalun perustuksen ominaisuudet

  Rakentamisessa on usein ilmiö, kun tiheä kerros maaperä on liian syvä ja vakioperustan luominen on mahdotonta. Tällöin paalupohja eri variaatioissa säästää, mikä vahvistaa heikkoa maata autotallin alla.

  Erityisen tehokas paalusäätiö maanpinnalla alueilla, joilla on syvä jäädytys. Laitelaitetta ei kuitenkaan ole peruttu.

  Kuinka valita paalusäätiö ainutlaatuisilla paaluilla?

  1. Valmis tylsät paalut.

  Vaatii työvoimavaltaisia ​​prosesseja. Puroja kaivetaan maahan, ja ne täyttävät kaikki säännöt betonilla. Porrastetun alustan autotallin alapuolella pitäisi olla noin kuukausi kuopien onkojen täydellistä kuivaamista. Rakennustoimet, jotka toteutetaan vain käsin, ovat mahdottomia.

  Tällöin paalun säätiö voi olla varsin syvä. Pitää kaivojen alla rummaging kädet tai pora. Porattavan paalun nopeaa asettamista pidetään kuivana, manipuloinnin jälkeen voit siirtyä välittömästi seinien ja jalustan viimeistelyyn.

  Uudistetut pudotetut sauvat ovat erityisen merkityksellisiä, sillä kasan pää on teroitettu tehtaalla paremman maahantulon maahantuontiin. Lisäksi erikoisvarusteet, joissa on voimakkaat puhallukset, ohjaavat paalua maahan. On mahdotonta tehdä manipulointeja omiin käsiisi, joten tätä rakennusta yksityisen pienimuotoisen autotallin alle ei ole väitetty.

  Moderni kasausruuvi perustetaan omiin käsiisi tai erikoislaitteiden avulla. Tässä tapauksessa maanrakennustyöt minimoidaan, autotallin alustan luominen on aika testattu. Joka tapauksessa porausruuvi säästää rakennusaikaa ja vähentää betonin kulutusta.

  Saumojen säätöominaisuudet paalusäätiölle

  Suorakulmaiset, pyöreät, pyramidit, kolmionmuotoiset muodot vahvistavat paalusäätiötä. Vavat on myös suunniteltu vaimentamaan maan seismiset vaikutukset. Tuotteen tarkoituksen perusteella jaetaan seuraavasti:

  Sauva työnnetään paalusäätiöön kiinteiden maametallien syvyyteen. Tukit ovat kiinteä alusta autotallille;

  Suuria ruuveja vasaroidaan niin paljon, että ne voivat "tarttua" maahan ja lukittua itseensä vakaana kitkan takia syvälle istutetulla kallioon.

  DIY käsiala erillinen rivi

  On eri laitekiinnitys:

  Muotoa rakennetaan, joka on täytetty vahvikkeella ja täytetty sementtilaastilla.

  Maalaus on kiinteä puu- tai lujitettu betonirakenne, joka on kiinnitetty yhteen maanalaisen tuen yläosassa ja muodostaa koko rakenteen.

  Tällöin paalusäätiö (sen kannattimet) haudataan haluttuun syvyyteen ja suljetaan nauhateilla, jotka ovat myös osittain piilossa maahan. Menetelmä on tehokas kosteissa tiloissa, sillä tämäntyyppinen porausruuvi torjuu tehokkaasti rakennuksen kutistumista.

  Toinen muoto ansaitsee huomiota: reuna muodossa oleva sauva on jäykästi kiinnitetty laattapohjaan.

  sokkeli

  Autotallin hyvin hoidettu jalka antaa rakennuksen kunnioitusta ja lujuutta. Usein paalusäätiö (maaosa) on kellarin pohja. Rostverkillä voi olla hihnamekanismi, joka yhdistää vierekkäiset paalut tai se on laatta, joka yhdistää kaikkien sauvojen yläosat.

  Perusperustan luominen:

  • betonointi - muottien muodostaminen kehän ympäri, betonin kaatoaminen;
  • Aita on valmistettu kiveistä, tiilestä tai raudoitetusta päällyksestä, joka on sijoitettu paalujen väliin. On suositeltavaa rakentaa pieni, pienikokoinen autotalli.
  • tiili - tiili on sijoitettu erityisesti suunniteltu muuraus;
  • peruskiven luominen koristepaneeleilla - paneelit ripustetaan kiinnityslaipan päälle.

  Pohjan ulkopinta voidaan tehdä käsin käyttämällä asbestisementtilevyjä. Rakennuspalaset on kiinnitetty ankkuripultteihin tangon (betoni- tai tiilipinnoitteiden) välissä.

  Löysät säätiö

  Tämäntyyppinen pohja autotallille, jolla on omat kädet, on merkityksellistä siinä tapauksessa, että yksinkertainen alusta ei pääse käsittelemättömään kerrokseen maaperään. Tämä tekniikka on tärkeä myös silloin, kun se rakennetaan jyrkille rinteille.
  Poraus kaivojen pohjalla

  Merkitään tylsistyneille paaluille

  Kaivon minimipituus on kaksi metriä. Reiän halkaisija on vähintään 20 cm. Rakennuksen tärkeissä kulmissa kuopat asennetaan jäätymisen alapuolelle. Kaivot ovat hyvin asennettuina. Tällainen tyhjennysmekanismi on tehokas.

  Factory tylsät paalut menevät kaatamalla

  Jos rakentajat käsittelevät tiheää maata, betoniseos kaadetaan kaivoon. Puumuodot on rakennettu vain käämikappaleiden muodostamiseksi. Kun aktiviteetit suoritetaan irrallisella maaperällä, tarvitaan muottirakenteita. Ruberoidi tai asbestiputki, tes palvelee kehyspalvelua.

  • asbestiputki asetetaan kaivoon, jossa paalutut paalut sijaitsevat;
  • ontelot omilla kädellään kaatoivat nestemäistä betonia;
  • sitten letku nostetaan niin, että seos täyttää kaivon vapaan alemman tilan pistepohjan lisävakauden saavuttamiseksi.

  vahvistaminen

  "Luurankoina", rei'itetyt vahvikkeet ovat täydellisiä, tangot (8 cm), jotka on kiinnitetty sileällä pinnalla. Valun aikana jäykkä rakenne upotetaan kuoppiin.

  Jos aiot luoda täyttöaukon, jätä metalli päätyjä paalujen yläpuolelle. Tangot sitovat lujasti teroituksen pilariin.

  Paalun perustuksen lämmitys

  Tärkeimmät ongelmanratkaisut:

  Vedeneristyskerros asetetaan kantavien seinämien pohjan ja grillauksen väliin. Samoin paalujen päiden ja maanpohjien välinen tila eristetään. Avoimen kappaleen katemateriaalin yläosassa käytetään mastista.

 • Asennus lämmöneristepinnoitteisiin.

  Viikon kuluttua vedeneristystoimenpiteistä kaivosperusta on eristetty. Halvin vaihtoehto on täyttää maaperä säätiön kehän ympärillä. Paras sääennuste voidaan saavuttaa vain käyttämällä erikoismateriaaleja.

 • Viimeistely eristeestä ulkopuolelta.

  Viimeistely auttaa suojaamaan eristystä mekaanisilta vaurioilta ja kestää esteettistä kuormitusta. Jos rahat ovat sallittuja, ostetaan graniitin, tiilen, luonnonkiven jäljitelmä. Vaihtoehtoisesti voit tarkastella profiililevyä. Pallojen ylemmässä kehyksessä on kiinnitetty runko, johon viimeistelypaneelit kiinnitetään.

 • Eristeiden tyypit

  Käytetään usein vaahtolevyä, joka on kiinnitetty maanpohjalla bitumimastilla. Levyjen väliset raot täytetään vaahdolla.

  Penoplex antaa vieläkin suuremman vaikutuksen säilyttää lämpö autotallissa. Materiaali on kiinnitetty talon alaosioihin erikoisella liimalla ulkotöihin. Penoplex on vettä kestävämpi kuin vaahto, materiaalilla on myös pidempi käyttöikä.

  Ennen kuin ostat, kiinnitä huomiota eristeen paksuuteen, sen eristysominaisuuksiin. Paikallinen ilmasto eristeen käytöstä on myös tärkeä rooli.