GAYK tienrakennuskoneet »Gayk hydraulinen paalun kuljettaja (Gayk) | kone

Vahvistetut betonipilvet ovat luotettavia, koska ne valmistetaan tehtaalla raskasta, korkealaatuista betonia, joka sai täyden vahvuuden valmistusprosessissa. Uppoamisen jälkeen kasa pystyy näkemään kuormituksen ja on valmis grillimittarille. Tehdaspinoilla on suurempi kantavuus kuin tavanomaisilla geometrisilla parametreilla, jotka johtuvat maaperän tiivistymisestä upotuksen aikana. Myös betonipoille on ominaista palonkestävyys, kosteuden kestävyys, kyky kestää suuria painehäviöitä, on kätevää säilyttää ne paaluissa.

Nykyään raudoitetun betonin ja metallipallojen upotus tekniikka on laajalle levinnyt rakennushankkeiden laajuuden kasvun vuoksi sekä Venäjän federaation merkittävän, ellei suuremman, alueen monimutkaisten hydrogeologisten olosuhteiden vuoksi.

Pylväässä on useita menetelmiä: isku, tärinä, sisennys, ruuvaus, heikentäminen ja elektroosmosointi, joita käytetään sekä erikseen että yhdistelminä maaperän olosuhteista riippuen.

Tekniikka, jonka iskunvaimennustekniikka pahoinpitelee miesten ja naisten artelien läpi, on ollut olemassa muinaisista ajoista lähtien. 60-70 vuotta sitten, tätä menetelmää käytettiin laajalti teknisten joukkojen rakentamisessa sillan risteyksissä, koska sotilasoperaatioiden olosuhteet eivät salli nopeasti tuottaa suuria paalutuslaitteita ja valmistella työpöytää, tekniikka itsessään oli katastrofaalisesti alhainen ja käsityövoima oli ainoa tehokas ratkaisu. Ja tänään, syrjäisillä alueilla, manuaalinen pino ajo on edelleen ainoa käytettävissä oleva menetelmä.

Ajopilareiden tekniikka on siirtynyt miesten radalta dieselhammereiden alueelle, ja nykyään hydraulisten vasarajien suunta kehittyy.

Nykyiset kappaletavaraukset (kopra), jotka perustuvat telaketjuun - nosturiin, kaivuriin ja erikoisiin sekä hydraulisten vasaranporauslaitteiden valmistajaan, edustavat useita venäläisten valmistajien valmistajia. Paalutuslautat ovat ohjattavia, vakaita ja varustettuja laitteilla, jotka mekaanistavat vetoamista, nostetaan pinoa, asentavat paalupää päähineeseen ja tasaavat puomin.

Suomalainen Junttan-yhtiö on kehittänyt paalutustekniikkaa jo vuosikymmeniä ja sillä on ollut laaja kokemus tällä alalla. Porauskoneiden pääradalla Junttanissa on pieniä tai pienikokoisia malleja, luokkia, keskikokoisia ja raskasmalleja. Pienikokoiset PM16-, PMx20-, PMx22-, PM23-, PMx24-kopra-teokset vasarahammereilla, joiden paino on 3 - 6 tonnia ja teräs- ja puusäilöimät, jopa 24 m. Keskikokoiset PMx25- ja PM25H-asennukset varustetaan iskuvasaroilla, joissa iskutilavuus 5 -9 tonnia, jotka kykenevät ajamaan jopa 25 m: n pinoja. Raskas PM30-yksikköön on kiinnitetty hydrauliset vasarat, joiden paino on 6-12 tonnia, ja joka mahdollistaa jopa 36 m: n porausten vasaran. ja porauslaitteilla.

Pallokoneet toimivat sekä kiinteän teräsbetonin, teräs- tai puupalojen tehdasvalmisteilla, ja komposiitti. Komposiittipätkän osat työnnetään, kun ne upotetaan mekaanisella tai hitsatulla liitoksella. Kaivojen esijohtajan poraus, jonka halkaisija on 50 mm pienempi kuin halkaisijan halkaisija ja syvyyttä, joka on enintään 0,9 pylvään laskettua syvyyttä, käytetään myös vähentämään värähtelyvaikutusta ympäröiville esineille sekä nopeuttamaan tiheiden, raskaiden maalien kulkua. Tällöin paalunohjain on varustettu lisäpuomilla, jossa on poraustyökalu.

Junttan-paalutuskoneiden perusta on kelvollinen ja vakaa alusta, jossa on liukukuljetusauto ja matala painopiste Cummins-moottorilla varustettuna ja tehokas hydraulijärjestelmä, joka varmistaa koneen edistyksen ja pylväs- ja porauslaitteiden työn. Täydellinen sarja, jossa on pitkänomainen telaketju, saa hakemiston LC nimen. Hydraulijärjestelmä ohjaa tela- moottoreita, alustan kääntömekanismia, tunkkeja, vinssit, maston nosto- ja asemointimekanismi, hydraulinen vasara ja porauslaitteisto. Maston nosto- ja paikoitusmekanismi mahdollistaa auton kääntämisen työasentoon muutamassa minuutissa. Maston vaakasuoran ohjauksen ja vaunun suunnittelutason paalun takia koneen tarpeetonta liikkumista ei tarvita. Masto voi liikkua vaakatasossa 1200-6650 mm, nousemalla 1000 - 4700 mm ja alas 300 - 4330 mm, riippuen nostolaitteen mallista ja rakenteesta. Pienissä ja keskisuurissa koneissa käytettiin 4000 mm: n suuruisia teleskooppimostoja raskaaseen PM30-jäykän joukkueen mastoon. Maston kokoonpanossa voit upottaa paaluja joko pystysuoraan ja merkittävästi kallistettuna mihin tahansa suuntaan.

Junttan valmistaa valikoiman hydraulisia iskuvasaroita, joiden iskutilavuus on 3-14 tonnia, mukaan lukien kolme sarjaa - SHK, HHK A ja HHK S. Suorituskykyyn verrattuna dieselhaarukat ovat tehokkaampia, hiljaisempia ja ympäristöystävällisempiä. Yhtiö väittää, että sen katkaisijat tuottavat 95 prosentin tehokkuutta ja jopa enemmän. HHK A- ja HHK S-sarjan hydrauliset vasarat takaavat äärettömän säädettävän sukellusenergian, joka riippuu maaperän tiheydestä, mahdollistaa hellävaraisen upottamisen vähemmän tärinöitä ympäröivillä esineillä.

Liebherr tarjoaa valikoiman ratkaisuja paaluun. LRB-sarjan yhdistetyissä paalutus- ja porauslautoissa paalutus toimii hydraulisella vasaralla, värähtelyllä, suurtaajuisella vibroimalla, murskaamalla, poraamalla kaksinkertaisella pyörivällä päällä, poraamalla Kelly-palkki, poraamalla äärettömällä ruuvilla. LRB-koneet tuottavat myös johtavan porauksen. Paalukoneissa Liebherr tarjoaa hydraulisen vasaran.

Koneet on rakennettu telaketjukaivukoneiden pohjalta, joissa on liukuva telaketju. LRB-sarjan erottuva piirre kolmikulmaisessa kinemaattisessa järjestelmässä, joka antaa asennukselle hyvän vakauden ja ohjaustehon ja tarjoaa jäykkyyttä ja tarkkuutta. Työkappaleiden ohjainlaatikon masto kestää suuria murskaus- / vetovoimia ja vääntömomentteja. Maston tehollinen pituus on laajennettuja laajennuksia. Litronicin toimintaparametrien elektroninen valvontajärjestelmä tarkkailee nykyisen virrankulutusta, porauksen upotusvoimaa ja vasaran muita käyttöparametreja sekä suorittaa tarvittavat laskelmat työnkulun parametreista.

LRB-sarjaan kuuluvat LRB 125, LRB 125XL, LRB 155 ja LRB 255 -mallit. LRB 125 -mallissa on enintään 12 m pituisia paaluja hydraulisella vasaralla H50, jonka vasaramassa on 4000 kg. LRB 125XL eroaa lisääntyneestä maston pituudesta ja voi upottaa halkeamia jopa 15,5 m. LRB 125: n massa on 43 tonnia, LRB 125XL on 46 tonnia.

LRB 155 -laite, jonka massa on 66,6 tonnia, toimii hydraulisten vasarankomponenttien H85 / 7 ja H85 / 5 kanssa 7000 tai 5000 kg painolla. Maksimikapasiteetti on 21 m. "Vanhemmassa" mallissa LRB 155, jonka paino on 80,8 tonnia, mastoon on ripustettu hydraulinen vasara H110 / 9 tai H110 / 7, jonka törmäysosuus on 9000 tai 7000 kg. Maston pituus 30,2 m täydellisessä sarjassa mahdollistaa upotettujen paalujen upottamisen jopa 27 metriä pitkäksi.

LRB-sarjan koneet on varustettu omalla tuotannolla varustetuilla kahdeksalla ja 12-sylinterillä (LRB 255) V -muotoisilla dieselmoottoreilla, joiden kapasiteetti on 450 ja 670 kW ja omat suunnittelunsa ja tuotannonsa hydrauliset järjestelmät. Kuten tiedetään, yritys Lierherr on yksi johtavista suunnittelu- ja hydrauliikkajärjestelmissä.

Vaativissa olosuhteissa Liebherr tarjoaa lukuisia LRH-paalunostolaitteita, joilla on suuri työkykyinen ulottuvuus, joka on toteutettu laajennetun puomin ansiosta, kaksi päästöjen aiheuttamaa puomin hydraulisylinteriä ja kaksi hydraulisylinteriä, jotka ovat vastuussa maston kallistamisesta. LRH-sarjaan kuuluu neljä perusmallia: LRH 100, LRH 200, LRH 400 ja LRH 600.

LRH 100 -mallissa käytetään LB 20 -pyörivän porauskoneen telaketjun alustaa. Alkuperäisen kinemaattisen järjestelmän ansiosta paalukoneen työskentelyraja saavuttaa 8,5 m, kun taas kasaantumiskulma on säädettävissä ± 18,4 ° sekä pitkittäis- että poikittaissuunnassa. Kone toimii H 40-sarjan hydraulisilla vasaroilla, joiden iskutilavuus on 2500-7000 kg. Maston pituus mahdollistaa jopa 19 metrin pituisten paalujen upottamisen. Koneen käyttöpaino, mukaan lukien 12 tonnin vastapaino ja 5,6 tonnin hydraulinen vasara, on 65 tonnia. Kone on riittävän kompakti kuljetettavaksi irrottamatta mastoa (hydraulisella vasaralla tai ilman).

LRH 200 -koneet on rakennettu HS 855 HD -robapyörää käyttävän mekaanisen (kaapelivälitteisen) käyttölaitteen tai LR1100-telaketjunosturin perusteella. Ristikon masto on ripustettu perusrunkopuomista. Lisäksi peruskoneeseen on asennettu hydraulisen maston paikoitusmekanismi. LRH 400 -autot on rakennettu HS 885 HD -robapyörövaunun tai LR 1130 -nosturin perusteella ja LRB 600 on rakennettu HS 895 HD kaivukoneeseen tai LR 1280 -nosturiin. LRH-koneita voidaan käyttää pitkiä ulkonemia, korkeita mastoja ja pitkiä, raskaita paaluita.. Peruskone voidaan käyttää myös nosturina. LRH 100: n nostokyky on 15 t, LRH 200 on 40 t, LRH 400 on 60 t ja LRH 600 100 tonnia. Niillä on käytössään täydellinen valikoima Liebherr-hydraulisia vasarat. LRH 200, LRH 400 ja LRH 600 käytetään projekteissa, jotka edellyttävät pitkien, raskaiden paalujen upottamista huomattavan etäisyydelle koneesta, esimerkiksi kiinnityslaitteiden rakentamisessa.

RG-sarjan RTG-sarjan yleiskuormituskoneita valmistaa vuonna 1996 perustettu saksalainen RTG Rammtechnik GmbH, joka on BAUER AG: n tytäryhtiö, joka on perustettu vuonna 1996. Sarja sisältää 7 perusmallia telaketjulla, joka pystyy uppimaan teräs- ja puupalojen 14-25 metriä. on varustettava laitteilla, jotka tärisevät upottamista, murskaamista, ajoa, porausta ja maaperän sekoittamista varten. Hydraulisilla tai dieselmoottoreilla mallia RG 18 S, RG 22 S ja RG 25 S voidaan käyttää jäykällä monoblock-mastilla. Muissa malleissa, joissa on teleskooppimasto ja nimike "T" -indeksi, dieselmaskeihin tai hydraulisiin vasaroihin tehtävät paalutustoimet ovat mahdollisia vain tietyissä olosuhteissa.

RTG: n erityispiirteisiin kuuluu alkuperäinen vipumekanismi, joka säätää maston ylivuotoa merkittävällä alueella, maston korkeuden säätö, kallistus eteenpäin, taaksepäin ja sivuttain sekä maston 90-100 ° oikealle vasempaan kääntö. Koneet ovat täysin hydraulisia. Lisävintturin avulla kone pystyy asentamaan ja poistamaan vastapainon ilman ylimääräisiä nostovälineitä.

RG 18 S-kone (kuljetuspaino ilman vastapainoa - 61,5 tonnia) on rakennettu telaketjun alustaan, jossa on liukuva kori. Voimala on Cat C18 -moottori, jonka teho on 570 kW. Maston avulla voit työskennellä enintään 18 m: n paaluilla.

RG 22 S -auton mahdollisuudet ovat enemmän: kantojen pituus 22 m: iin, mutta sen perustana on sama kotelo samalla moottorilla. "Vanhempi" malli, jonka kuljetuspaino on 73 tonnia, perustuu raskaammalle alustalle Cat C18 -moottorilla, jonka teho on 570 kW. Tämän koneen maksimikapasiteetti on 25 m.

RTG-laitteiden lisävarusteita, mukaan lukien dieselvasarat, valmistaa BAUER-konserniin liittynyt amerikkalainen BAUER-Pileco vuonna 2005. Toinen tytäryhtiö Fambo Sweden AB tuottaa mastoja ja hydraulisia vasaroita.

Junttan, Liebherr ja BAUER eivät ole ainoita paalutuslaitteiden toimittajia. Näiden valmistajien laitteita käytetään kuitenkin suurissa, vastuullisissa hankkeissa. Näiden koneiden toimivuus ja luotettavuus selittävät niiden maineen ja esiintyvyyden.

Paalutusvene Voronezhissa

Voronezhin ja Voronezhin alueella sijaitsevien toimittajien luettelo, josta voit nopeasti ja kätevästi löytää ja ostaa paalun asennuksen suoraan valmistajilta edulliseen hintaan.

Porauskone KOPERNIK SD15-H3, hieman käytetty, vuodesta 2013 lähtien

Itsekulkeva paalutuskone raiteille KOPERNIK SD15-H3 Mastikorkeus 20100mm, iskuvasaran maksimi massa 3000kg, moottori CUMMINS 6BTA5.9-C, 180 hv Asennuksen kokonaispaino.

17 000 000 ruplaa / kpl.

Saatavilla / vähittäiskaupalla

Svayeboy SP-49D (Copra-asennus) Kopeiskissa

Appliances Plus LLC | Kopeysk, Tšeljabinskin alue

Myyn SP-49D 2015 -sertifikaatin. Uusi. Diesel-vasaralla. Brand hammer ostajan pyynnöstä. Asennettu PZD-neste (Webasto) ja lisälämmitin (hiustenkuivaaja). Autamme lähettämistä muille.

7 300 000 hankaa / yksikkö

Svaeboy SP-49D, 2012 / in diesel-moottori, huolto 2017

TehnoGrupp LLC | Yritys Chelyabinsk

Svayeboy SP-49D, 2012 / in., Dieselmoottorilla, uudistaminen 2017. Kun täydellinen huolto tehtaalla ei ollut käytössä. Tuotanto ja myynti, ja. suuria.

5 000 000 ruplaa / kpl.

Svayeboy SP-49D traktorin perusteella T-10.V.M.B.0121

· Kunto: uusi · Julkaisuvuosi: 2017 · Takuu: 12 kk / 1500m.h. · Olemme valmistajia. · Ensimmäinen THAT - ilmaiseksi! · Takuuhuoltopaketti.

6 200 000 ruplaa / kpl

Saatavilla / tukku-ja vähittäiskauppa

Svayeboy SP-49 valmistajalta

Tienrakennuslaitteiden tuotantoyksikkö tarjoaa yhteisyrityksen 49 pölkkyajoneuvon 12-metristen paalujen kuljettamiseen. Kaikki laitteet ovat esikoulutusta. Takuu 1 vuosi tai 1000 tuntia. Asennuksen valvonta.

Myymme svayeboy sp-49, uusi

SP-49, joka perustuu traktorin T-10 b, 2014 vapautumiseen t-10 b: n perusteella. Työssä ei ollut. Hinta on 5,800,000 ruplaa. Aina saatavana olevat varaosat traktoreille T-130, T-170, T-10 ja asennettu paalun kuljettaja.

5,800,000 ruplaa / kpl.

Myyn svayeboy sp-49d traktorin t-10b 2007g / v perusteella. ilman välikäsiä

TehnoGrupp LLC | Yritys Chelyabinsk

Myydään SP-49D: n valmistaja T-10B 2007g traktorin perusteella. VALMISTAJALTA! Erikoistarjous! Korjaus vuonna 2014 Kun huolto ei ollut toiminnassa. Uuden koneen tila. Aina.

Myyn SP-49D: n SP-49D: n T-170MB traktorin perusteella 2006 g / in. Korjaus vuonna 2014

TehnoGrupp LLC | Yritys Chelyabinsk

Myyn SP-49D: n SP-49D: n T-170MB traktorin perusteella 2006 g / in. Korjaus vuonna 2014 VALMISTAJALTA! Korjauksen jälkeen ei ollut käytössä. Hinta: 4 000 000 hankaa. Myyn svayeby SP-49D.

3,500,000 ruplaa / kpl

Varaosat ja lisävarusteet paalusyöttölaitteelle SP-49D ja dieselmoottoreille (masto, portaali, hydraulisylinterit).

TehnoGrupp LLC | Yritys Chelyabinsk

Varaosat ja lisävarusteet SP-49D -kuorma- ja dieselmoottoreille (masto, portaali, hydraulisylinterit, korjaussarjat jne.). Aina saatavana olevat varaosat traktoreihin T-130, T-170, T-10, T-10M. Älä ylitä maksua.

Itsekulkeva paalun kuljettaja alustalla ArmiVan AI1000

Hydrauliikkalaitteistojen paistaminen on yhä suosittua Venäjällä: ne voivat työskennellä erilaisissa ympäristöolosuhteissa, mikä on erittäin tärkeää valitessasi tarvitsemasi laitteet. Teitä.

Mittatilaus / Tukku ja vähittäiskauppa

Itsekulkeva paalunohjain alustalle ArmiVan AI830

Joka vuosi tieajoneuvoiden suosio kasvaa, koska hydrauliset paalutusasennukset, jotka ovat tullut pneumaattisten osien korvaamiseksi, ovat nousseet suosioon. Itseliikkuvat.

Mittatilaus / Tukku ja vähittäiskauppa

Hinattava paalutusasennus ArmiVan AI 610R

Pienikokoinen asennettava asennus AI 610R niissä tapauksissa, joissa asennus on helppokäyttöinen paikkaan ja jossa keskikokoisten paalujen syöttäminen on tärkeä asia. Ihanteellinen ylläpitoon.

Mittatilaus / Tukku ja vähittäiskauppa

BTR 800 SMART -kuormaajakone

Soveltamisala - profiilien ja paalujen asentaminen, joissa ei tarvitse päästä paksuneisiin ja tiheisiin kerroksiin, toisin sanoen se soveltuu parhaiten työskentelemään löysästi maaperän pinnalla rakentamisen aikana.

Saatavilla / vähittäiskaupalla

Paalutuslaite GAYK HRE 1000

Gayk HRE 1000 on itseliikkuva telaketjun asennus, jossa on 1050 J: n vasarapuhallus pystysuuntaisten mastojen seurantajärjestelmien kanssa ja paalun tunkeutumisen syvyyden seuranta pitkin profiilin korkeutta..

Saatavilla / vähittäiskaupalla

Paalutuskone GAYK HRE 3000

Laite sopii erilaisten päällystetyyppien työstämiseen ja profiilin eri osiin, mukaan lukien putket, navat (suuttimen tyypistä riippuen). Kone itsessään tarkastaa ajetun korkeuden.

Mittatilaus / Tukku ja vähittäiskauppa

Orteco BTP 1000 HD Piling Machine

Orteco BTP 1000 HD -vaunukahvaohjain on todella monikäyttöinen paalunohjausjärjestelmä, jolla on erinomainen (1060 J) vasaran puhallusvoima ja paljon muuta.

Mittatilaus / Tukku ja vähittäiskauppa

Kuulokepäällyste

GlobalStroyResurs | Yritys Yekaterinburgista

GlobalStroyResurs LLC on kansainvälinen yhtiö, joka toimii koko Venäjän federaation alueella, myös IVY-maissa ja naapurimaissa. • Suunnittelemme.

Saatavilla / vähittäiskaupalla

Niskatuet junttan

GlobalStroyResurs | Yritys Yekaterinburgista

GlobalStroyResur LLC on kansainvälinen yhtiö, joka toimii koko Venäjän federaation alueella, mukaan lukien IVY-maat ja naapurimaat. • Suunnittelemme.

Pallokuljettajan pinoajuri SP-49

GlobalStroyResurs | Yritys Yekaterinburgista

toy-oopperat KoG-12-0.1.1-01 (SP-49RN) Valmistusvuosi - 2018 Laite on voimassa 12 kuukautta (1 500 tuhatta moottorityötä). Järjestä toimitus Venäjän federaatiossa. Laaja valikoima osia. Asennus,.

5,900,000 ruplaa / kpl

Saatavilla / tukku-ja vähittäiskauppa

Paalutus- ja porauslaitteet

Stroymashkomplekt Ltd. | Yritys Pietarista

Paalutuslaitteet, SPRA-SPRA, SPRA-murskaimet telaketjunostureihin, dieselporauslaitteet SP75, SP76, SP77, SP78, SP79, hydrauliset vasarat MSGSH2-3000, MSGSh2-5000, MG3sh, MG5sh, porauslaitteet.

GAYK-paalutuslautat

Tiepalveluiden ensisijainen tehtävä on turvata turvallinen liikenne valtateillä. Tie-aidojen järjestämiseen, niiden vaurioituneiden alueiden kunnossapitoon ja korjaamiseen liittyvät työt ovat yhä enemmän kysyntää Venäjän federaation alueella. Niiden toteuttamiseen on erittäin suuria vaatimuksia. Tästä syystä tienrakennuksessa on suositeltavaa käyttää nykyaikaisia ​​korkean suorituskyvyn erikoislaitteita. GAYK-paalutustyökalut (mutterit), joissa on työvälineiden hydraulinen käyttö, sopivat parhaiten tiekannattujen telineiden asentamiseen ja niiden myöhempään kunnossapitoon.

Saksalainen yritys GAYK toimittaa venäläisille kuluttajille seuraavia paalutuslaitemalleja:

 1. itseliikkuvat telaketjulla (HRE 1000 ja HRE 3000);
 2. asennettuna: HRE - L (oma moottori ja hydraulinen asema) ja HRE - L2 (ilman hydraulista asemaa).

Se on tehokas, tuottava ja luotettava laite, jolla on korkea ylläpidettävyys. Se on täysin sopeutunut Venäjän vaikeisiin olosuhteisiin. GAYK-paalunohjauskoneiden avulla on mahdollista suorittaa monipuolisia, erikokoisia töitä. Niissä on valaistuslaitteet, jotka antavat mahdollisuuden estää aidan asentamisen yöllä. Lisävarusteita ovat esimerkiksi paalunohjauslaitteiden toimitussisältö, esimerkiksi varustettuna porauspyörästökoneella, poistoa varten jatkokäyttöön soveltumattomien telineiden irrottamiseksi jne. Palvelun suorittaminen.

Venäjän tiekehitysorganisaatioilla on mahdollisuus valita GAYK-paalunohjaimen (Haik) optimaalinen malli, joka sopii parhaiten tarvittavan työmäärän suorittamiseen tiellä olevien aidojen järjestämiseksi vaihtelevalla monimutkaisella alueella. Jokainen malli on hyötysuhde ja taattu laatu asennusoperaatioihin, pitkän aikavälin ei-toimintahäiriö ja asennuksen ja kestävyyden varustettu esteeste.

 • Itsekulkevat hydrauliset paalunosturit GAYK
 • Asennetut ja itseliikkuvat paalutusasennukset GAYK
 • Paalukone GAYK
 • GAYK menestys
 • Asennettava paalutusasennus GAYK (mutteri)
 • Paalutuskoneet GAYK menestyksekkäästi palvelevat Venäjän teitä!
 • Tietoja GAYK Baumaschinen GMBH
 • Paalutuskoneiden yritys GAYK Venäjällä!
 • Pile kuljettajien muutokset GAYK
 • GAYK paalutuskoneet (mutteri)
 • GAYK paalutuskoneet (mutteri)
 • GAPin paalujen tärkeimmät edut
 • GAYK kilpailuetuja

Hydrauliset itseliikkuvat paalutusasennukset GAYK ovat nykyään varsin suosittuja järjestelyihin osallistuvien yritysten sekä korjausten ja esteiden poistamiseksi. Laitteiden suosio liittyy siihen tosiasiaan, että tällä tekniikalla on käteviä vaihtoehtoja, ja siinä on tela-alustainen tyyppi, joka mahdollistaa laitteen itsenäisen siirtämisen kohteen ympärille ja kuormaa sen kuorma-autoon pitkän matkan kuljettamiseksi. GAYK-paalutuslaitokset ovat täysin itsenäisiä vesilaitoksen ja HATZ-dieselmoottorin läsnäolon takia. Haluttaessa voit kytkeä hydraulisen työkalun tai kytkeä pyörivän iskunvaihnan, joka on välttämätöntä kovan pinnan, kuten kiven tai betonin, kanssa. Pinoajoasennuksen lisäkonfiguraation ansiosta on tarkoitus sisällyttää hydraulinen uutto, joka pystyy suorittamaan suuria määriä purkamistoimia ilman erityisiä ongelmia. Jotta GAYK-paalujen käyttö itsekannattujen yksiköiden käyttöön olisi helpompaa, valmistaja huolestui siitä, että kattoikkuna ja vilkkuva valo ovat mastossa. Nämä lisärakenteelliset elementit voivat tarjota huomattavaa apua yrityksille, jotka työskentelevät paitsi päivän aikana myös yöllä, koska ne takaavat asennuksen turvallisuuden, ei ole tarpeen käyttää ylimääräistä valolähdettä. GAYK: n asennuksen hallintaan riittää vain yksi operaattori. GAYK-paalutustelineet on varustettu mastoilla, jotka pystyvät taipumaan vaakasuorassa ja pystysuorassa hydraulisen käyttölaitteen vuoksi. Tämä rakenne mahdollistaa telineen asentamisen epätasaisella maantie-alustalla. Jotta helpotettaisiin tienpilareiden asennusta ja samalla nostettaisiin työnopeutta, masto-ohjain pystyy ulottumaan raiteiden reunasta 1900 millimetrillä. Koneen vasaralla on myös hydraulinen käyttölaite, jonka ketju on kestävä teräs. Tämä takaa laitteen kestävyyden ja käyttäjän turvallisuuden. Erityistoiminnon ansiosta pystyt itsenäisesti säätämään korkeutta, jolla vasara on automaattisesti kiinnitetty.

Kun huollat ​​moottoriteitä ja tienrakennuksessa, on mahdotonta tehdä ilman paalutusajoneuvoja. Saksalainen GAYK toimittaa Venäjälle nykyaikaiset hydrauliset ja itseliikkuvat yksiköt, jotka ovat paras vaihtoehto kotimaisille pneumaattisille koneille. Itsekäyttöisten ja asennettujen hydraulisten paalutuslautojen GAYK ominaispiirteitä voidaan helposti tulkita:

 • monipuolisuus;
 • huippulaatuinen työn laatu;
 • turvallisuus, helppokäyttöisyys;
 • korkea suorituskyky;
 • laaja valikoima erilaisia ​​lisävarusteita;
 • mahdollisuus käyttää vaikeissa sääolosuhteissa.

Paalutuskoneita on kahta tyyppiä: asennettuna ja omalla käyttövoimalla. Asennettua GAYK-paalunohjainta voidaan asentaa autokoriin, lava- kuorma-autoon tai manipulaattoriin. Paalun kuljettajan hydraulisen vasaran paino on vähintään 365 kg, kun iskuteho on 1050 J. GAYK-paalun kuljettajan vasaran maston hydraulinen käyttö mahdollistaa sen siirtymisen melko laajoissa pystysuorassa tai vaakatasossa poikittaisessa tai pitkittäisessä suunnassa. Asennetun tyyppisen paalun käyttöasennuksen GAYK-vasaran työn aikana alustatela ei ole sallittu, koska koneessa on hydraulinen pysäytin. GAYK-asennetun paalun kuljettajan vasaran työn aikana voidaan käyttää dieselpolttoasemaa, jossa on voimakas HATZ-moottori (asema kuuluu hydrauliseen konepakkaukseen). Hydraulisten asemien käyttö antaa yksikön täydellisen itsemääräämisoikeuden.

GAYK-hydrauliikkakitti sisältää:

 • pyöreä hydraulinen pora timanttikruunuilla;
 • iskun hydraulinen roottori, jota käytetään vaikeasti läpäistävän maaperän poraukseen.
 • Tämä laite on melko kompakti, joten trukin rungossa on paikka poikittaisille palkkeille, telineille ja työkaluille. Itsekulkuneilla GAYK-yksiköillä on samat edut kuin asennetut paalutyyppiset pylväät. Niiden erotusominaisuus on hydraulisen itseliikkuvan telaketjunostolaitteen saatavuus, jonka koko on 2,0 2,0 m. Asennus yhdessä vasaran ja hydraulisen aseman kanssa painaa noin 3,6 tonnia (ominaispaino riippuu mallista). Tällaisten koneiden käyttö - tiekehityksen korkealaatuinen ja toimiva asennus. Alustaohjaus samanaikaisesti paalujen asennuksessa voi suorittaa yksi käyttäjä. Hydraulinen itseliikkuva yksikkö GAYK on yleiskone, joka pystyy tekemään huomattavan paljon työtä. Laaja suunnittelualusta ja siitä johtuva vakaus antavat käyttäjälle mahdollisuuden asentaa paalut korkealla tarkkuudella. Valmistajat ovat mahdollistaneet GAYK-itsekulkuneiden paalutusasennusten lisäkorjauksen etäisyydenmittausjärjestelmällä, joka mahdollistaa aidan asentamisen tasaisesti, jos tienpinta on epätasaista. Hydraulisen yksikön kapasiteetti siirtymää kohti voi nousta yli 500 metriä. Tällaisen tehokkaan ja laadukkaan tekniikan ansiosta GAYK-paalutusasennukset vähentävät tapaturmia ja lisäävät liikenneturvallisuutta. Seuraavassa on paalupaikalla asennettavia hydraulilaitteita: GAYK HRE 6000, GAYK HRE 4000, GAYK HRE 3000, GAYK HRE 1000, GAYK HRE 500 ja GAYK HRE-L.

  Monien tienrakennusyritysten ostaminen on yksi tärkeimmistä tehtävistä, jotka on ratkaistava korkealla tasolla. Erinomainen osto ei ole kuitenkaan niin helppoa, koska monet valmistajat ja tavarantoimittajat eivät täytä velvoitteitaan oikeaan aikaan eikä pyrkivät varmistamaan laitteiden toimittamista lyhyessä ajassa. Samaan aikaan monien rakennusyritysten osalta tämä viivästys johtaa menetettyyn voittoon. Tavarantoimittajat eivät aina tarjoa maksuja tai alennuksia, jotka usein ovat välttämättömiä ostettaessa luotettavaa mutta ei halpaa laitteistoa. Jos haluat tehdä kannattavaa ostoa, joka olisi suunniteltu tuottavaan ja pitkäaikaiseen käyttöön, niin tänään on mahdollista, jos otat yhteyttä yritykseemme. Teemme nopeasti GAYK-paalukoneiden nopean toimituksen kohtuulliseen hintaan. Asiakkaat säästävät pelkästään rahaa, mutta myös päästävät eroon hankinnasta, joka liittyy laitteiden hankintaan. Tällainen kohtuullinen lähestymistapa Gayk-paalukoneen ostamiseen mahdollistaa rakennusyritysten toimittavan kohteen sopimuksessa määritellyn aikataulun puitteissa, vaikka ne ottaisisivat vastaan ​​pitkäaikaisia ​​velvoitteita. Asennettaessa, purkamalla ja korjaamalla tie-aidat, ostaessasi Gayk-paalukoneen, joka on suunniteltu toimimaan erilaisia ​​profiileja käyttäen, on ihanteellinen ratkaisu. Gayk-paaluilla varustetut koneet mahdollistavat elementtien kiinnittymisen lujasti ilman aikaisempia porausoperaatioita. Lisäksi paalukoneita voidaan käyttää erilaisissa maastoon liittyvissä helpotuksissa, mikä mahdollistaa vaikeimpien vuoristoalueiden huollon ilman mitään ongelmia. Gayk-paalutuskoneita erottaa erinomainen saksalainen laatu, koska tämän tekniikan valmistus ja kokoaminen toteutetaan kokonaan Saksan maaperällä. Gayk-paaluilla varustetut koneet kuuluvat porakoneiden ajoneuvoihin, jotka erityisominaisuutensa ansiosta tuottavat erittäin suurta tuottavuutta ja kilpailukykyä. Yksi tämän järjestelmän tärkeimmistä eduista on Atlas Copcon vasara. Tämän koneen sylinterin puomiin sijoitettu ylimääräinen vetovoima on maata. Tämä elementti muodostaa 1,5 tonnin painoisen vaivan, ja samankaltaiset kilpailijamallit vetävät vasaran pintaan, joka käsitellään vain painon painon alla. Gayk-koneet ovat kevyitä ja kompakteja, joten voit kuljettaa laitteita perävaunun rakennustyömaille ilman minkäänlaisia ​​ongelmia houkuttelematta kalliita koneita. Gayk-koneet ovat erinomainen ratkaisu ongelmiin, jotka liittyvät laadukkaiden esteiden luomiseen. Kiinnitettyjä ja itseliikkuvia paalulaitteita edustavat seuraavat mallit: GAYK HRE 6000, GAYK HRE 4000, GAYK HRE 3000, GAYK HRE 1000, GAYK HRE 500 ja GAYK HRE-L.

  Mikä edistää GAYKin menestymistä? Ensinnäkin on saatavissa progressiivisia, innovatiivisia tuotantoteknologioita. Uusien nykyaikaisten materiaalien käyttäminen sekä edistyksellisten tekniikoiden tuominen tuotantoprosessiin valmistajat voivat tuottaa itsekäyttöisiä ja asennettuja GAYK-paalukoneita, jotka parhaiten vastaavat asiakkaiden ja toimintaorganisaatioiden tarpeita. Yrityksen suora vuorovaikutus asiakkaiden kanssa parantaa GAYK-paalukoneiden laatua jatkuvasti, mikä mahdollistaa suunnittelumuutosten tekemisen teknologian asettamien vaatimusten mukaisesti tietyn maan tai alueen olosuhteiden mukaan. Asiakkaiden jatkuvasti kasvavat tarpeet pakottavat valmistajat parantamaan paalulaitteiden suunnittelua. GAYK-tehdas työllistää erittäin pätevää henkilöstöä, jolla on laaja kokemus erikoistuneiden laitteiden valmistuksesta ja myynnistä, mikä takaa GAYKin menestyksen.

  Pile-asennukset GAYK

  GAYK-yhtiö (Nut) on malliesimerkkityyppinen erikoisporakoneiden asennustyökalu, jota käytetään erilaisten aidojen asennukseen.

  Laitteen rakenne sisältää hydraulisen toimilaitteen, polttomoottorin sekä hydraulisen vasaran. Kaikki gayk mounted pile driving machines on asennettu koneen erityiseen lastauslaiturille, jonka kapasiteetti vastaa laitteen kapasiteettia.

  Haik-paalutuslaitoksilla on useita etuja ja etuja, jotka erottavat ne kilpailijoistaan:

  1. GAYK-laitteistot ovat itsenäisiä. Oma moottoriasennus käyttää kaikkia yksiköitä.

  2. GAYK-paalukoneilla on suurempi teho. Tällaisten asennusten tulos on samanlainen kuin omalla käyttövoimalla varustettujen GAYK-laitteiden käyttö.

  3. Asennettu kone on asennettu lyhyessä ajassa.

  4. Laitteen asennus on mahdollista ajoneuvon alustan millä tahansa puolella. Jos se on tarpeen sinulle, on mahdollista poistaa saranoitu paalun asennus nopeasti. Tämän ansiosta on mahdollista käyttää poikkeustapausta kuljettavan materiaalin kuljettamiseen.

  5. Laitteen kompakti koko mahdollistaa lisätyökalujen ja -laitteiden, tarvittavien rakennusmateriaalien sekä työryhmien toimittamisen yhdellä ajoneuvolla.

  6. Kaikille GAYK-asennuksille voidaan käyttää kaikkia muita töitä. Esimerkiksi poraamiseen, telineiden hakemiseen. Erityisesti tähän on olemassa vaihtoehtoja, jotka tulevat koneen mukana.

  Jos tarvitset työtä asfalttibetonipäällysteellä tai kovaa maata, käytä GAYK-paalutusasennusta iskunporauksella. Siihen kuuluu myös HATZ 3L41C -dieselmoottori, jonka kapasiteetti on 44 litraa. a.

  Hydraulivasaralla on yli 1000 joulea. Asennus mahdollistaa jopa 950 lyöntiä minuutissa. Vasaran korkeus on 3 metriä (vakiona), lisäominaisuudet - kahdeksan. Koneen reunasta vasaran laskeutuu 190 cm: n päästä. HRE-L-mallin asentaminen on parempi käyttää koneen, jonka kantavuus on 5 tonnia.

  Jos sinun tarvitsee tehdä nopeasti esteitä tienvaurioista, niiden korjaamisesta, asennuksesta ja kausittaisesta huollosta, GAYK-kiinnitystyyppi asennetaan sinulle sopivaksi.

  Kun uudet rakentamis- tai kunnostustyöt on suoritettu, ne on tarkastettava toiminnan turvallisuuden määrittämiseksi. Sen lisäksi, että tienpinnan kunto tarkistetaan, on ehdottomasti tarkistettava moottoritiet sekä ramppien ja siltojen sisäänkäynnit. Tällaisten aidojen turvallisuuden varmistamiseksi niiden asennus tehdään tieosuuksilla, joissa on korkea ja jyrkkä penger, tiekulkuneuvoissa ja muissa paikoissa, joissa on vältettävä vakavia seurauksia hätäliikennekongresseissa tieltä.

  Tieesteiden arvo

  Autojen tärkeimpien räjäytysten takia esteiden tiellä olevat esteet estävät entisestään kaatamalla autoja ojaan, mikä lisää onnettomuuksien ehkäisemisen todennäköisyyttä ja vähentää ajoneuvojen vahinkojen vakavuutta. Mahdollisten törmäystilanteiden vuoksi tiellä olevat esteet joutuvat voimakkaaseen iskuun, joten näiden esteiden asennuksessa on kiinnitettävä erityistä huomiota teknisten vaatimusten noudattamiseen. Tieliikenteen esteiden asentamiseen liittyvät työt on suoritettava ammattijärjestöjen toimesta. Pääsyn vastuulliseen toimintaan on korkeasti koulutettuja ja huomattavaa kokemusta omaava asiantuntija. Päävaiheet olisi toteutettava käyttämällä nykyaikaista erikoisteknologiaa, kuten paalutuskoneita, jotka asennetaan aidat GAYK-teille. Aidojen luotettavuus määräytyy kaikkien rakenteellisten osien oikean asennuksen perusteella, samoin niiden käyttöiän takia. Tästä syystä vain vastuulliset ja ammattimaisesti koulutetut asiantuntijat tekevät työtä paalukoneessa.

  Paalutuskoneiden markkinoiden erityistä kysyntää käyttävät saksalaisen GAYK Baumaschinen GMBH: n valmistamia esteitä. Yritys perustettiin viime vuosisadan 80-luvulla. Sen tuotteet erottuvat suurella teholla. GAYK on yksi johtavista paikoista paalutuskoneiden valmistuksessa kilpailevien yritysten joukossa. Valmistetut laitteet ovat helposti ostettavissa monissa maissa Saksan ulkopuolella. Saksalaisen GAYK-koneen tuotannossa käytetään viimeisintä tekniikkaa, jonka kehittäjät ovat yrityksen suunnittelijoita ja insinöörejä. Tieliikenteen suojakeinojen laitteissa käytettävien paalulaitteiden valmistuksen kaikissa vaiheissa noudatetaan Euroopassa hyväksyttyjen laatuvaatimusten vaatimuksia. Tärkeimmät työtyypit: metallin jalostus, kokoonpano ja punnituskoneiden testaus suoritetaan nykyaikaisin laittein. Yhtiö on monien vuosien ajan hallinnoinut paitsi paalutuskoneiden tuotantoa esteiden esteiden asentamiseksi moottoriteille sekä tienpoistolaitteiden ja porauslaitteiden pilarien poistoimurit.

  Paalutuskoneiden GAYKin tärkeimmät edut ovat:

  • erittäin luotettava saksalainen rakentaminen
  • nykyaikaisimmalla tuotantotasolla
  • korkealaatuisia komponentteja
  • tuotteiden laadun monitasoinen valvonta.

  GAYK-porauskoneita Venäjän federaatiossa on käytetty yli kymmeneen vuoteen. Niiden suuri kysyntä määräytyy monitoiminnallisuuden, luotettavuuden ja laadun korkean tason, suhteellisen alhaisen hinnan sekä valmistajan takuun ansiosta. Asennetun ja itseliikkuvan paalunohjauskoneen käyttö on mahdollista myös ajettaessa suojaavissa pylväissä ilman kaivojen poraamista. Voimakkuuden ansiosta useat paalutuskoneiden mallit GAYK käytetään kiinteiden maalien, betoni- ja asfalttikäytävien sekä kalliiden vuoristoreittien asennuksessa. Tämän tekniikan suunnitteluominaisuudet tarjoavat kyvyn porata kaivot ja pylväät. Saksalaisten paalutuskoneiden käyttö GAYK takaa pitkän käyttöiän tienrajoilla vähentäen merkittävästi mahdollisen onnettomuuden seurauksia.

  Niille, jotka käyttävät paalutuskoneita tienrajoittimien varusteille, GAYK toimittaa asennetuille ja omalla käyttövoimalla varustettuja erikoislaitteita. Saksassa valmistetut suosituimmat paalulaitokset ovat HRE-sarjan omalla käyttövoimalla varustettuja malleja, joiden varustus sisältää useita elementtejä. Alustassa on kumitelat, negatiivinen jarru- ja dieselmoottori HATZ, kun taas tämän koneen raiteiden leveys on 300 millimetriä. Hydrostaattinen järjestelmä, joka on varustettu pumpulla, jonka kapasiteetti on yli 90 litraa. minuutissa ja paineen ollessa 190 baaria ja enemmän. Ohjausjärjestelmän asennus ja masto, joka toteutetaan vipujen avulla. Tarvittaessa maston poistaminen on mahdollista yli 2,0 metrin etäisyydellä asennuksen reunasta. Maston pituus, ottaen huomioon lisävaihtoehdot, on jopa 8 metriä. Järjestelmä pysäyttää vasaran haluttuun korkeuteen, sähkökäynnistykseen sekä palautuviin ohjainpylväät. Atlas Copco hydraulinen vasara - 950 lyöntiä minuutissa. Pihulle kiinnitetty ylimääräinen hydraulisylinteri, jonka avulla vasaraa painetaan jalusta vasten voimalla, joka ulottuu 1500.0 kg: iin. Käyttöturvallisuus, joka varmistetaan sillä, että hydrauliset vasaran ohjaimet sijaitsevat tietyllä etäisyydellä työyksiköistä. Kyky siirtää lyhyitä etäisyyksiä omalla voimallaan. HRE-L-sarjaan kuulumattomien GAYK-paalauskoneiden pienikokoinen paino ja pienet mittasuhteet, joissa ei ole juoksumekanismia, mahdollistavat kuljetuksen muihin työpaikkoihin sopivan kapasiteetin tai trukin avulla. Yksittäisten laitostyyppien suunnittelu GAYK: lla on tiettyjä eroja.

  Itsekulkevan GAYK-paalun kuljettajan tärkein tekninen ero on telaketjun alusta, jolla on etuja:

  • suurempi ohjattavuus verrattuna vastaaviin asennettuihin tyyppeihin;
  • kyky laajentaa asennusmastoa kotelostaan ​​suuremmalle etäisyydelle asennetusta laitteesta.
  • Useat GAYK-laitteiden mallit eroavat asennetuissa moottoreissa. Esimerkiksi:
  • kiinnityksessä on kaksisylinteriset moottorit, joiden teho on jopa 25,0 kW;
  • Itsekulkuneissa kasveissa on tehokkaampia moottoreita, joissa on kolme sylinteriä ja joiden teho on yli 30,0 kW.

  Nämä rakenteelliset erot selittävät, että asennetuilla paalunohjauskoneilla voi olla paljon pienempi massa. Tämä mahdollistaa niiden asentamisen ajoneuvoihin, joiden nostoteho on 5,0 tonnia. Vartaloon jäänyt vapaa tila voidaan käyttää rakennusmateriaalien ja apulaitteiden lataamiseen. Laadukkaan varustella vaarallisia tieosastoja suojarakenteisiin suojarakenteisiin on mahdollista vain ammattikäyttöön käytettäessä. Tämäntyyppiset työt suorittavat tehokkaimmin saksalaisen GAYK Baumaschinen GMBH: n tuottamaa paalutuskoneita (itseliikkuvat tai asennetut).

  GAYK-yhtiö (Nut) toimittaa suurta mallivalikoimaa paalujen ajettavissa saranoituja autoja erilaisten suojaverkkojen asennuksen suorittamiseen. Laitteen rakenne sisältää polttomoottorin, hydraulisen vasaran ja hydraulisen käyttölaitteen. Kaikki GAYK-asennetut paalunohjauskoneet on asennettu auton kuormausalustalle, jolla on vastaava kapasiteetti. Paneelukone GAYK (mutteri) asennettava tyyppi toimii täysin itsenäisesti. Kaikki sen yksiköt ovat omalla dieselmoottorillaan. Asennetun paalunohjauskoneen käyttö on yhtä tehokasta kuin itseliikkuvat. Laitteen asennus tehdään lyhyessä ajassa, ja se voidaan asentaa trukin molemmin puolin. Tarvittaessa se voidaan poistaa nopeasti. Tämän ansiosta ajoneuvoa voidaan käyttää erilaisten materiaalien kuljettamiseen. GAYK: n (Gaik) asentamien paalutuslautojen avulla voit nopeasti asentaa esteitä, korvata ja korjata ne sekä suorittaa kausittaista huoltoa. Koska laitteistolla on kompaktiset mitat, autoon voidaan samanaikaisesti toimittaa työkalu, lisävarusteet, tarvittavat rakennusmateriaalit sekä työntekijöiden ryhmä työpaikalla. Kaikkien paalutuskoneiden mallit GAYK (mutteri) voidaan käyttää muiden töiden suorittamiseen, kuten poraukseen ja telineiden poistamiseen. Tätä varten on saatavana lisävarusteita, jotka tulevat koneen mukana. Käyttämällä asfalttibetonipalkkeja ja kovaa maata käytetän iskuporakoneella varustettua porakoneistoa. Se on varustettu dieselmoottorilla HATZ 3L41C, jonka kapasiteetti on 44 litraa. s., kun vasaran iskuteho on yli 1000 J. Tämä asetus pystyy muodostamaan jopa 950 lyöntiä minuutissa. Vasaran vakio nostokorkeus on 3 metriä, lisävarusteineen voi olla jopa 8 metriä. Vasaran lähtöosa ulottuu 1900 millimetrin päähän auton korin reunasta. GAYK HRE-L -tyyppisen paalukoneiston asentamiseksi auto nousee 5 tonnin hyötykuormalla.

  Julkisen liikenteen turvallisuus on parhaillaan etulinjassa, joten esteiden asentamiseen liittyvät palvelut ja niiden myöhemmän kunnossapidon kysyntä Venäjällä lisääntyy. Työn laatu vaikuttaa ihmisten elämään ja terveyteen, sillä aidat on asennettava tiukasti nykyisten vaatimusten mukaisiksi, ja tämä on mahdollista vain käyttämällä erityisiä laitteita työn aikana. Tieesteiden asennus toteutetaan parhaillaan käytännöllisen käytön ja tuottavien paalunohjauskoneiden avulla. Erityisen suosittu on saksalainen teknologiakonserni GAYK (Gaik), joka tarjoaa asiakkailleen hydraulisen paalutuskoneen asennetun ja itseliikkuvat tyyppiset. Paalutuslautat erotetaan luotettavuudesta, suuresta voimasta ja korkeasta ylläpidettävyydestä. Lukuisat vaihtoehdot ja erinomainen huoltotuki tekevät GAYK-paalukoneista houkuttelevan kuluttajille.

  Nykyään GAYK tarjoaa itsekäyttöisiä ja asennettuja hydraulisia paalutuskoneita seuraavista malleista: GAYK HRE-L, GAYK HRE 3000, GAYK HRE 1000. Ne soveltuvat erinomaisesti erilaisten monimutkaisten ja volyymien suorittamiseen. Venäjän kuluttajilla on mahdollisuus valita kahdesta hydraulisesta itseliikkuvasta paalutuskoneesta ja kahdesta asennetusta mallista optimaalisin vaihtoehto. GAYK hydrauliset paalutuskoneet ovat vertaansa vailla laatua.

  Asennettava hydraulinen paineasennus GAYK (mutteri) - tämä on luotettava, kätevä ja kompakti laite, jota käytetään pääasiassa tienrajoittimien luomisessa. Pinoauto on asennettu kuorma-auton takaosaan, joka kestää kuormitusta 5 tonnia. voidaan käyttää asennettaessa telineitä, jotka sijaitsevat kulmassa vaakatasossa tai pystysuorilla pinnoilla, koska hydraulisen käyttölaitteen käyttö mahdollistaa maston kiinnityksen poikkeamisen tasosta. GAYK HRE-L -porakoneelle on ominaista täydellinen itsemääräämisoikeus, joka ilmenee HATZ-dieselmoottorin ja hydrauliikkakeskuksen läsnäollessa. Koska masto voidaan laajentaa telojen ulkoreunalta 1,900 millimetriin, tämä helpottaa ja nopeuttaa tienrajoittimien asennusta. GAYKilla on suurin käyttöturvallisuus. Niiden rakenne tarjoaa elementtejä, jotka mahdollistavat asennustyöt yöllä. GAYK-paalun kuljettaja pimeässä näkyy vilkkuvan valon ansiosta, ja kirkkaat ylävalot, jotka sijaitsevat suoraan maston päällä ja helppokäyttöiset, antavat valaisevan työlavan täysin. Paalun kuljettajalla on erittäin vahva vasaraketju, joka on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta teräksestä.

  Tieesteiden asennusprosessi on aika vievää ja monimutkaista. Nykyaikaisissa olosuhteissa näiden esineiden rakentaminen asettaa korkeimmat vaatimukset tämän laitteen käyttöön. Koska työmäärä on jo mitannut satoja kilometrejä, tarvitsemme nopean työn. Vaatimukset tienrajoitusten rakentamiseksi ovat kasvamassa, joten vanhentuneita laitteita ja vanhoja työtapoja ei voida hyväksyä. GAYK-hydraulinen paalukulmaaja on uusi sana erikoislaitteiden tuotannossa, joka on tarkoitettu tienrajoittimien asennukseen. Näiden esteiden rakentaminen on entistä tehokkaampaa taloudellisesta näkökulmasta, laadukkaasta ja nopeasta. GAYK on maailmanlaajuinen johtaja paalun alalla, jonka tarkoituksena on esteiden rakentaminen. Jos vertailut pneumaattisiin tappeihin, GAYK-yrityksen hydraulisten paalujen nopeus on useita kertoja suurempi. Kun käytät GAYK-paaluilla, kantoaukon ajaminen kestää enintään 30 sekuntia (vähintään 60 telineestä ajetaan yhden tunnin aikana). Niiden käyttö ei edellytä aikaisempia porauksia. Koska laitoksella on huomattava teho, sen soveltaminen on mahdollista lyödä telineitä jopa vahvistamattomille betoniseinälevyille ja paksuille asfalttibetonikerroksille. Koska GAYK-paalun kuljettajan työ suoritetaan puoliautomaattisessa tilassa, se ei vaadi suurta henkilöstöä ylläpitämään sitä: yksi operaattori hallinnoi sitä. GAYK-paalukoneen kanssa työskentelyssä käytetään GPS-paikannus- ja lasersäilytysvaihtoehtoja, joiden avulla voit hallita telineiden välistä etäisyyttä kontrolloimatta tukkeutumissyvyyttä ja merkitsemällä asennuspisteitä. GAYK-paalun kuljettajan ilmeinen etu on sen helppokäyttöisyys, joka vaikuttaa lopputulokseen, joka on aina korkealaatuista. Koko ohjausjärjestelmän sijainnin samasta paikasta johtuen telineiden tukkeutumisen hallintaprosessi helpottuu suuresti. Itsekulkevan alustan ohjaus tapahtuu ohjauspaneelin ohjauspaneelin avulla. Auton vasaralla kulkee vapaasti kolmeen tasoon. Maston pystysuuntaisen asennon automaattisen tai mekaanisen tason ansiosta telineiden asennus suoritetaan täydellisellä tarkkuudella. Svayeboka on hyvin liikkuva ja täysin autonominen, mikä on GAYK-teknologian merkittävä uusi etu. Hydraulisella pylväsajurilla on oma dieselmoottori HATZ, ja niillä on myös oma hydraulinen asema. Valmistajat ovat mahdollistaneet tämän tekniikan jälkiasentamisen sähkögeneraattorilla (220 V, 3,7 kW), mikä mahdollistaa valaistuslaitteiden ja sähkötyökalujen käytön pimeässä. GAYK svayeboki on kyky liikkua itsenäisesti huomattavalla etäisyydellä. Masto on varustettu hydraulisella toimilaitteella, joka sallii sen poiketa laajasta alueesta vaaka- ja pystytasossa. Sitä säännellään myös useilla tasoilla. Itsekulkuneissa koneissa GAYK on 1,00 metrin vasaranpoisto, joten ne voivat asentaa telineitä esteen takana, esimerkiksi jos on tarpeen asentaa kaksinkertainen aita. Paalukoneet on varustettu lisävarusteilla, jotka laajentavat merkittävästi niiden käyttömahdollisuuksia. GAYK svayeboki on yleiskäyttöinen laite, joka ei ainoastaan ​​asenna esteitä vaan käyttää myös muilla alueilla. Tätä tekniikkaa voidaan käyttää, jos poraa maata, betonia, ankkurireikiä, asenna valopylväitä ja tienviittoja. Voit myös käyttää laitetta viinitarhojen, aidojen pilarien asennuksen aikana. GAYK-itsekulkuneita pinoajureita on melko helppo kuljettaa perävaunuilla ja purkaa niistä, koska ne voivat itsenäisesti siirtyä trukista tai perävaunuista ramppia kohti. Voit myös ladata ne nosturilla. GAYK-paalut voivat toimia myös vaikeissa pakkasissa, koska niillä on hydraulinen ohjaus. Kone voi ajaa telineitä, joiden pituus on 3-8 metriä. Jos telineitä on tarpeen ajaa jopa kahdeksan metriä, vasaramastoa voidaan pidentää. Tämä vaihtoehto on valinnainen ja sen asennus suoritetaan valmistajalta Saksassa.

  Gayk-Baumaschinen © 2014-2015 Kaikki oikeudet pidätetään