Vedeneristys "Flahendiht" ilman bitumia (5kg) Knauf

Knauf Flehendiht valmis koostumus on liuotinvapaa kumimainen bitumiemulsio on hyvä tarttuvuus lähes kaikki emäkset, kuten betoni, kalkin, sementin ja kipsin kipsi, kipsi Knauf levyt ja gipsum-kuitu Knauf superlistami, tiili ja muuraus, asbesti, puu, sahanpuru ja puu- kuitulevyt, polyuretaanivaahto, laatta päin, metalli. Knauf Flehendiht, turvalliseksi terveydelle, ei ole hajua ja makua.

Käytetään:

 • kipsiemästen (rakennuspalikat, seinälevyt ja seinäkipsi- kipsilevyt, kipsilevyt jne.) eristys;
 • vedenpitävien paikkojen (kylpytuotteiden) eristäminen ennen laattojen asettamista;
 • yleinen eristäminen kosteudesta ja veden tunkeutumisesta kellareihin ja perustustyöhön;
 • litteiden kattojen, terassien, parvekkeiden jne. eristäminen;
 • uima-altaiden eristys ennen laatoittamista;
 • autojen pohjaosien ja metallirakenteiden korroosiosuojaus.

Sisä- ja ulkokäyttöön.

 • Pinnan esikäsittely.
 • Koostumuksen käyttö.

Kulutus riippuu pohjan rakenteesta ja hygroskooppisuudesta.

Vähimmäismäärä, jota sovelletaan:

 • kipsilevyarkit - 1,0 kg / m2 (yhdelle kerrokselle

350 g / m2);

 • muu jäykkä pohja - 1,5-2,4 kg / m2 (yhdelle kerrokselle - 500-800 g / m2).
 • suosituksia

  • Alustan on oltava kiinteä, puhdas ja rasvaton. Erilliset hiukkaset, kuten pöly, maalit tai liuosjätteet, on poistettava.
  • Lattiat, joissa on muovipäällyste, tarkista ennen tarttumista.
  • Käytettäessä lämpötila on + 5 ° C ja + 25 ° C. Kuivauksen jälkeen Knauf Flehendiht ultraviolettivaloa kestävä, säänkestävyys ja alhaisessa lämpötilassa -40 ° C ja + 200 ° C: ssa

  edut

  • KNAUF-Flahendicht-vedeneristys on hyvä tartunta ruostuneisiin rautapintoihin tai hieman kosteisiin pohjiin.
  • Turvallinen terveydelle, hajuton ja mauton, sitä voidaan käyttää juomavesirakenteissa.

  Bitumiset vedeneristys: tyypit ja ominaisuudet

  Bitumi on materiaalia, jota käytetään erilaisissa rakennustyypeissä. Sitä käytetään siviili-, teollisuus- ja maantieliikenteessä. Materiaali tuli kuitenkin erityisen suosittu maanrakennuksessa. Se takaa suoritettavan työn korkean laadun, joka voi olla sekä perus- että täydentävä.

  Erityisominaisuudet

  Bitumia käytetään esineiden vedenpitävyyteen. Se on yksinkertaisin materiaali, kun taas suoritettavan työn laatu vastaa niitä, joissa käytetään kalliimpia vastaavia. Bitumia esiintyy öljytuotteiden tislauksessa. GOST: n mukaan materiaali sopii vedenpitävään pohja- ja maanalaiseen rakenteeseen, sen avulla, kattotyötöissä sekä vuotoiden poistamiseen eri paikoissa.

  Pinnoitus- ja pinnoitustyypin valmistuksessa käytetään nykyisin käytettyjä polymeerikomponentteja. Yksi näistä materiaaleista, joka tunnetaan laajalti, on "TechnoNIKOLin" koostumus. Kuluttajat käyttävät sitä usein eri työpaikoilla ja niillä on vähimmäiskulutus per m².

  Jos bitumissa ei ole lisäaineita, sillä on kiinteä tila. Tämä erottaa materiaalisen joustavuuden ja liiallisen haurauden. Nämä vivahteet voidaan poistaa lisäämällä erilaisten epäpuhtauksien koostumukseen. Ne antavat bitumille parempia ominaisuuksia. Ennen kuin alat käsitellä materiaalia, se on lämmitettävä. Vain kun tietyn bitumin lämpötila saavutetaan sen käytön aikana, vedeneristeen maksimaalinen luotettavuus saavutetaan, koostumuksen tärkeimmät ominaisuudet ja ominaisuudet paljastuvat.

  Jopa kiinteällä pinnalla saattaa näkyä halkeamia. Rakentamisen aikana se on vaarallinen kosteuden tunkeutumisen ja sen kosketuksen takia metalliliittimien kanssa. On olemassa vaara syövyttävien prosessien ja muiden ongelmien muodostumisesta. Ja koska säätiö kantaa jatkuvasti ulkoista kuormitusta, voit kohdata erittäin vakavia ongelmia, jos et huolehdi vedenpitävyydestä.

  Tällainen bitumikomponenttien käyttö voi lievittää monia ongelmia laitosten toiminnan aikana.

  Edut ja haitat

  Vedeneristys, jolla on sen koostumus bitumi, on valtava kysyntä nykyaikaisilla rakennusmarkkinoilla. Tämä johtuu siitä, että valtaosa materiaaleista tämän komponentin avulla luodun vedenpitävyystyön materiaaleille. Tätä voidaan pitää tärkeänä todisteena bitumin laadusta ja luotettavuudesta. Jos moderni eristin sisältää tämän materiaalin koostumukseltaan, sitä ei tarvitse lämmittää, jota ei voida pitää lisäeduna, koska työaika säästyy huomattavasti.

  Jos puhumme bitumimateriaalien muista eduista, on mahdotonta huomata niiden erinomaiset kosteudenkestävät ominaisuudet, höyryläpäisevyys ja edullinen hintaluokka. Lisäksi suojaava pinnoite on joustava, mikä antaa vastustuskyvyn vaurioilta ja halkeamien muodostumiselta ulkoisen mekaanisen toiminnan ja sen jälkeisen työn prosessissa.

  Koostumuksia voidaan levittää useilla emäksillä, ne tarttuvat hyvin mihin tahansa, jopa tasokkaimpiin pintoihin. Materiaali, josta pohja koostuu, ei ole väliä.

  Bituminen vedeneristys kestää ulkoisia aggressiivisia vaikutuksia, se kestää jopa kosketuksen kemiallisten yhdisteiden kanssa. Päällyste saadaan saumattomaksi, mikä mahdollistaa rakenteen suojaamisen vuotoilta käytön aikana. Lisäksi, jos käytetään kylmää ratkaisua, on itsenäistä työtä mahdollista, koska hakemus on yksinkertainen ja riittävän nopea.

  Bitumimateriaalien käyttäminen ei edellytä tiettyä ulkoista lämpötilaa, mikä tarkoittaa sitä, että työ voidaan tehdä ilman keskittymistä tiettyyn vuoden aikaan. Kuluttajien lisäksi huomaa bitumisuojapinnoitteen kestävyyden.

  On huomattava, että tuotteen haitat. Kuumalla levityksellä on erittäin suuret syttymisnopeudet, joten niitä tulisi käyttää vain ammattimaisesti ja mahdollisimman tarkasti.

  Mahdollisen tulipalon sattuessa palo leviää hyvin nopeasti. Ja myös materiaali on myrkyllistä, kun se polttaa ja antaa savuista savua. Kuuma sovellus vaatii erikoislaitteita. Jos et noudata turvallisuusohjeita, on mahdollista saada lämpöä tai kemiallista palovammoja. Palovammat voivat olla melko vakavia ja vaativat perusteellista hoitoa.

  Bitumentin lämmittämiseksi sen on käytettävä säiliötä, joka työn jälkeen on hävitettävä, koska bitumikerrosta ei voida poistaa.

  Vaihtoehtoisia materiaaleja klassiseen bitumiin voidaan jakaa kahteen päätyyppiin: mastiksi ja bitumiseokseksi.

  • Tiiviste käytetään paikalliseen työhön, kuten vedenpitävään lämmitys- ja ilmajärjestelmään.
  • Mastilla on laajempi valikoima sovelluksia, joten kannattaa harkita tarkemmin. Materiaali eroaa sen plastisuudesta ja erinomaisista laatuominaisuuksista. Alue, jossa sitä käytetään, riippuu koostumuksen epäpuhtauksista ja lisäaineista. Sovellusalueiden jakautuminen on varsin selvää, esimerkiksi koostumus voi olla sekä perustuksen käsittely että katon vedeneristys.

  Älä myöskään unohda rullan vedeneristyksen käyttöä. Se valmistetaan bitumin pohjalta, ja sitä käytetään vesihuolto-, lämmitys-, kaasu- ja jätevesijärjestelmien kanssa. Ero on se, että materiaali sijaitsee maassa.

  Tämäntyyppisten vedeneristyskäyttäjien tärkein haitta on huomattava kustannus. Samanaikaisesti havaitaan heikkolaatuisia eristeitä.

  On huomattava, että materiaali on bituminauhaa. Sitä käytetään katon aikana tiivistämään aukkoja ja nivelitä. Pohja on itsekiinnittyvä bitumi kerros, johon on lisätty kumia ja polymeerejä. Toisella puolella on suojakalvo, toinen - liimattu suojakerros, joka poistetaan työn päätyttyä. Ulkonäköön nähden nauha muistuttaa rakennusteippiä. Se on erinomainen vedenkestävyysominaisuudet ja kykenee kiinnittymään pintoihin, kuten kiviin, betoniin, tiiliin, puuhun ja muihin.

  Materiaali on poikkeuksellisen kevyt ja kestävä, eikä myöskään aiheuta ongelmia käsittelyn aikana. Kuluttajat arvostavat bituminauhaa sen hyvästä joustavuudesta ja kyvystä pysyä lujasti ulkoisia vaikutuksia vastaan.

  Bitumainen mastilla on melko suuri määrä lajeja. Se voidaan jakaa myös ryhmiin. Aineiston pääjakautumista tarkastellaan sovelluksen tyypin ja komponenttikoostumuksen mukaan. Mastiksin soveltamisen periaatteella voidaan jakaa kahta erilaista koostumusta.

  • Kylmäksi levitetty mastasia on laimennettava vedellä tai erityisillä liuottimilla. Bitumi tällaisissa ratkaisuissa on noin puolet. Ratkaisuilla on paloturvallisuus, niitä voidaan käyttää asuinkiinteistöjen sisäiseen työhön. Sekoittajat eivät vaadi lisäkoulutusta, mikä auttaa säästämään työaikaa työskenneltäessä heidän kanssaan.
  • Lämpökäsittelyratkaisut edellyttävät lämpökäsittelyä. Jotta materiaali muuttuisi muoviksi, sen on täytettävä tietyt lämpötila-indikaattorit, mutta tässä tapauksessa seos voidaan levittää alustaan. Tämä mastikko ei kutistu kovettuneeksi, nopeasti tarttuu ja muodostaa saumattoman päällysteen. Lisäksi on mahdotonta olla huomaamatta tällaisten materiaalien halvempaa hintaa.

  Kun valitset bitumin vedeneristys, on tarpeen tutustua sen koostumukseen. Tämä antaa mahdollisuuden valita oikea ratkaisu tietyntyyppiseen työhön.

  • Ensinnäkin on huomattava kumipitoisuusmastit. Nykyään rakennusmarkkinoiden kysyntä on erityisen korkea. Se sisältää kumirummun ja dispergoituneen emulsion. Ennen käyttöä kannattaa lukea huolellisesti ohjeet, kumimastit vaativat usein lämmitystä tiettyyn lämpötilaan.
  • Kivennäisaine sisältää sementtiä, asbestia, liitua ja tuhkaa. Nämä luonnolliset aineet antavat koostumukselle lisäominaisuuksia ja ominaisuuksia.
  • Bitumimastilla on korkea elastisuus ja samalla alhainen viskositeetti. Lisäksi seoksella on erinomainen lämmönkestävyys sekä korroosionesto. Näin voit käyttää sitä tietyissä teoksissa, joissa muut materiaalit saattavat menettää ominaisuutensa.
  • Polymeerimastiksilla on monimutkaisin koostumus, mutta laajalla käytössä. Materiaali koostuu polyuretaanista, kumista ja mineraalioksista. Ratkaisua käytetään sekä ammattimaisessa että yksityisessä rakentamisessa, sillä se on luonteenomaista vahva ja erinomainen sitkeys.
  • Emulsioformulaatiot tekevät erinomaisen tehtävän perustaa pohja päävesieristysmateriaalin käyttämiseksi, eli sitä käytetään pohjamaalina. Se perustuu bitumipölyn ja veden sekoitukseen.
  • Ja lopuksi puhdas bitumi. Koostumus sulkee pois epäpuhtaudet ja lisäaineet. Se on vaikeinta käyttää sillä, että materiaalin on lämmitettävä +300 asteeseen. Samanaikaisesti jäätyminen tapahtuu lyhyessä ajassa.

  On otettava huomioon, että erilaiset tekijät vaikuttavat bitumin vedeneristysmateriaalin hintaindikaattoriin. Tämä on raaka-aineen hinta, josta tuote on valmistettu, valmistustekniikan ja sovelluksen monimutkaisuus. Samaan aikaan tuotteiden on oltava sertifioituja, muutoin laadukkaiden materiaalien hankinta on mahdollista. Tässä tapauksessa on olemassa vaara, että vedenpitävä pinnoite nopeasti hajoaa, mikä saattaa vaarantaa kuluttajien terveyden ja lisäkustannukset.

  asennus

  Bitumimateriaalien avulla vedeneristyslaitteella ei ole erityisiä vaikeuksia, mutta työtä ei aina voida tehdä itse. Yleensä prosessi on seoksen levittäminen ja sen jättäminen ennen kuin suojakalvo on täysin kuiva. Ei kuitenkaan pidä unohtaa päällysteen täydellistä valmistusta, joka on puhdistettava alusta alkaen pölystä ja likaisuudesta sekä käsiteltävä perusteellisesti erityisillä yhdisteillä, jotka lisäävät materiaalien tarttumista.

  Eri tyyppisten materiaalien levittäminen on omia ominaisuuksia.

  Katokset ja lattiat käsitellään kumi-bitumin koostumuksilla, joita voidaan käyttää yhdessä tai kahdessa kerroksessa, kun taas pinnan on oltava kokonaan rasvattomaksi. Säätiön bitumia voidaan käyttää vain kahteen paksuiseen kerrokseen. Tämä auttaa estämään käsittelemättömät alueet ja myös eliminoimaan kuplien muodostumisen.

  Bitumin vedenpitävyyden tyypit ja ominaisuudet

  Bitumia pidetään monipuolisena materiaalina, jota käytetään erityisesti tie-, teollisuus- ja siviilikäyttöön. Mutta useimmiten materiaalia käytetään esikaupunkien rakentamiseen. Bitumi on myös hyvä, koska sitä voidaan käyttää rakentamisen perus- ja täydentäviin töihin, ja laatu on täällä korkealla tasolla.

  Kuinka perustaa aidan omille käsille: perustuksen valinta, rakennusprosessi, yksityiskohtaiset videot ja askel askeleelta ohjeet valokuvilla

  Yleinen kuvaus bitumista vedeneristyksestä

  Vedenpitävyys on yksinkertaisin ja samalla laadukas vaihtoehto korkealaatuisen bitumimateriaalin käytölle. Huomaa, että bitumista pidetään kumimaisten vaihtoehtojen kaikkein likaisimpana rakennusmateriaalina, koska se kuuluu öljyteollisuuden jalostamojen jäljellä olevien teollisten raaka-aineiden luokkaan.

  On tärkeää:
  Puhtaalla bitumilla ilman lisäaineita on ominaista alhainen elastisuus ja lisääntynyt hauraus, koska se on kiinteässä tilassa.

  Materiaalin hauraus eliminoituu lisäämällä erilaisia ​​seoksia ja aineita, jotka tekevät bitumista paremman ja luotettavamman.

  Ennen vedenpitävyyttä bitumia kuumennetaan tiettyyn lämpötilaan, koska vain näissä olosuhteissa sen tärkeimmät tekniset ominaisuudet ja ominaisuudet paljastuvat, mikä takaa luotettavuuden ja käytännöllisyyden. On kuitenkin syytä korostaa useita syitä, joiden vuoksi tämän materiaalin käyttöä ei suositella yksittäisten ominaisuuksien vuoksi:

  • Sileä ja paksu savu epämiellyttävän tuoksun jälkeen kutistumisesta, joka pysyy nokeessa, jolloin syntyy houkutteleva ulkonäkö. Mutta nokea puhdistetaan helposti kemiallisilla liuottimilla, joka tapauksessa vaatii lisää aikaa ja vaivaa.
  • Vakavan kemiallisen tai lämpöpolttovoiman todennäköisyys, jonka jälkeen haava paranee pitkään, mikä on erittäin vakava haitta.

  On myös tärkeää, että materiaali palovammoja melko hyvin, joten tulipalossa ei ainoastaan ​​aiheuta savuista savua ilmakehään vaan myös lisää palon leviämisen nopeutta. Muista, että bitumin kuumentaminen voidaan suorittaa vain kontissa, joka työnnetään pois työn jälkeen, koska bitumipesun poistaminen on mahdotonta, joten valitse tarpeettomat säiliöt etukäteen.

  Kylpyhuoneen, kellarin ja kylpyhuoneen bitumiset vedeneristys voidaan suorittaa vain riittävän materiaalin lämmityksen avulla. Bitumin vedeneristys on ominaista hyvä tartunta, joten sen saumojen eristäminen ei ole vaikeaa, mikä takaa täydellisen suojan kosteudelta ja vaurioilta.

  Bitumin vedenpitävyys innovatiivisiin sovelluksiin

  Rakennusmarkkinoilla bitumipohjaisten rakennusmateriaalien kysyntä on suuri. Ja lisäksi yli 97% rakennusmateriaalien vedeneristysmassojen kokonaispainosta on luotu käyttämällä bitumia, jota ei voida pitää painavana todistuksena sen laadusta.

  Mikä on nykyaikaisten bitumipohjaisten eristemateriaalien erottamiskyky? Ensinnäkin ei tarvitse lämmittää, mikä lyhentää käyttöaikaa, mutta takaa myös laadukkaan.

  Bitumieneristyksen tyypit

  Vaihtoehtona klassisen bitumin käytölle voidaan käyttää seuraavia materiaaleja:

   • Bitumainen tiiviste. Tätä vaihtoehtoa bitumiin käytetään lämmitysjärjestelmien, ilmanvaihtokanavien ja ilmanpoistojärjestelmien käsittelyyn. Paikallinen työ on bitumin tiivisteen pääkäyttöalue.
  • Mastic on erittäin muovinen ja laadukas materiaali, jonka laajuus ja käyttötapa riippuvat suurelta osin lisäaineista ja lisäaineista, mutta joka tapauksessa voit luottaa halutun tuloksen saamiseen. Mastinen on jaettu erillisiin luokkiin tietystä sovelluksesta riippuen koostumuksesta ja sen tärkeimmistä ominaisuuksista, esimerkiksi mastiksesta vedenpitävälle pohjalle, katteen käsittelylle ja niin edelleen.

  Sinun ei pidä unohtaa bentoniin perustuvaa telaneristyksen käyttöä, jota käytetään lämmitysjärjestelmän, vesihuoltoon, viemäröintiin ja kaasutukseen. Sen erottuva piirre on materiaalin sijainti maahan. Mikä on rullan vedenpitävyyden erityispiirre? Korkea kulutus ja ylijäämä - tämä on tärkein asia, joka ei täytä asiakkaiden tarpeita, ja vedeneristysominaisuudet ovat riittävän alhaisella tasolla, joten on mahdotonta saada tarvittavaa suojaa. Mutta muihin vaihtoehtoihin verrattuna tällainen rakennusmateriaali voidaan tarvittaessa korjata.

  Prosessin asentaminen vedeneristys bitumista

  Itse asiassa munintaprosessi ei eroa toisistaan ​​vaikeuksissa ja erityispiirteissä, koska riittää tarpeeksi kuumaa tarpeeksi bitumiin tai muoviseosta tarvittavaan pintaan ja anna sen kuivua kokonaan. Itse asiassa kaikki ei ole niin yksinkertainen, sillä asennettaessa sinun on ensin laadittava päällysteen laadukas valmistelu, eli puhdistettava se kaikista olemassa olevista mekaanisista epäpuhtauksista ja käsitellä sitä myös keinoilla tartunnan lisäämiseksi.

  bitumimastin käyttö

  Kuinka käyttää kaikkia työkaluja, jotka tarjoavat luotettavuuden ja täyden suojan? Tarkastele jokaista materiaalia erikseen ja osaa tehdä työn tekeminen korkealaatuisen pinnoitteen saamiseksi:

  • Pohjaan perustuvaa bitumia käytetään kahteen tiiviiseen kerrokseen estämään käsittelemättömien paikkojen muodostuminen ja lisäksi kuplien muodostuminen voidaan välttää pinnoitteen eheyden rikkomiseksi.
  • Bitumi-kumin vedeneristys kattojen käsittelyä ja jalostusliitoksia varten voidaan sijoittaa yhteen kerrokseen tai kahteen, mutta vain rasvattomalle pinnalle, joka on aiemmin puhdistettu mekaanisista epäpuhtauksista.

  Pinnoitteen materiaalin kulutus riippuu pinnoitteen puhtaudesta ja huokoisuudesta, koska jos on epäpuhtauksia, on mahdotonta saada korkealaatuista minimaalista bitumimäärää. Myös paljon riippuu levitettyjen kerrosten lukumäärästä, sillä tietenkin, että yksikerroksisella seoksella seoksen kulutus on pienempi kuin kaksikerroksisen sovelluksen tapauksessa.

  perustus bitumi

  Jokainen bitumin vesitiivistyksen käyttö edellyttää asianmukaista pintavalmistusta, koska tämä on ainoa tapa varmistaa korkea laatu, luotettavuus ja kestävyys. Lisäksi on tärkeää noudattaa kaikkia sovellusten sääntöjä ja hienouksia, mutta tässä tapauksessa voit saada korkealaatuista ja luotettavaa lisäkäytössä. Bitumisella vedeneristysmateriaalilla on monia etuja, mikä selittää suuren kysynnän.

  Miten laimentaa bitumi yksityisessä rakentamisessa tai korjauksessa?

  Miten laimentaa bitumi yksityisessä rakentamisessa tai korjauksessa?

  Analysoimme menetelmiä ja tekniikoita "Asuntojen ja talojen helppo korjaus

  Järjestelmien korkealaatuinen ja nopea asennus:

  Kun korjataan katto tai eristys kellarin, kysymys usein syntyy: miten laimennetaan bitumi? Uusien rakennusten katto on harvoin kaatunut niihin, koska sen eristys ja pinnoitus on nyt paljon houkuttelevampia vaihtoehtoja. Mutta niiden olemassaolon vuosikymmenien aikana tällainen kerros katemateriaali on kertynyt vanhoihin taloihin, että bitumin lisäksi käytännössä ei ole kunnostusvaihtoehtoja (loppujen lopuksi ei toisinaan ole edes mahdollista erottaa useita kerroksia).

  Ruberoidien "piirakoiden" purkaminen on niin työlästä, että ihmiset yrittävät työntää sitä mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen, etenkin jos rakennusta ei ole asuinrakennuksia - autotalli, varikko, kesäkeittiö, laajennus. Ja bitumi on edelleen yksi suosituimmista materiaaleista päällystyspohjan vedenpitävälle materiaalille - se on halpa, melko luotettava ja käytettävissä itsenäiseen käyttöön, vaikkakin työ vaatii raskaan fyysisen työn ja jonkin verran vaaran sen toteuttamisessa. Kuitenkin, jos tavoitteena on saada mahdollisimman paljon luotettavia pohjaeristyksiä, on parempi liimata bitumieneristykseen tai samaan katemateriaaliin. Yksinäisyys bitumipäällyste nopeasti halkeilee ja alkaa vuotaa kosteutta.

  Kuinka laimentaa bitumi yksityisen rakentamisen tai korjauksen olosuhteissa? Kuten näette, tämä kysymys on vielä tärkeä asia säätiön suojelun rakentamisessa ja vanhojen kattojen korjaamisessa. Siksi kannattaa ymmärtää sitä tarkemmin, mitä yritimme tehdä tässä artikkelissa.

  Bitumin käsittelyn ominaisuudet

  Poissa ovat päivät, jolloin bitumi oli olemassa vain yhtenäisenä, moninaisena lajikkeena. Nyt on olemassa melko suuri joukko tällaisia ​​vedenpitäviä materiaaleja:

  • kiinteät bitumit;
  • nesteytetyt bitumit;
  • bitumi-kumimassa;
  • bitumipolymeerimastit.

  Kaikki kiinteät vaihtelut tarvitsevat sulamista. On mahdotonta laimentaa tiiliä missään liuottimessa. Jossain määrin bitumi menee siihen, mutta se on melko vähäpätöinen. Usein tällaista ratkaisua käytetään pohjamaalina - pohjamaalia bitumin vedeneristys.

  Primeri tehdään seuraavasti:

  • Bitumi piilotetaan pieniksi paloiksi. On toivottavaa suorittaa tämä toiminta varjossa - kun se kuumennetaan auringossa, siitä tulee hidas ja halkeile vastahakoisesti.
  • Luodit upotetaan dieselöljyyn tai jäteöljyyn. Tilavuus - niin että liuotin peittää kappaleet kokonaan, mutta ei muodosta suurta kerrosta sen yläpuolelle.
  • Kun neste saa bitumin värin, se on valmis käytettäväksi pohjamaalina.

  Kuitujen bitumien sulaminen

  Jos pidämme kiinteää bitumia vedeneristysai- neena, sen täytyy sulattaa käytettäväksi. Tätä vaihetta ei voida välttää. Lisäksi sen puhdas muoto, bitumi sovellettavaksi (ja olemassaolon jatkaminen toimimalla) ei ole kovin sopiva.

  Ensin se jäätyy liian nopeasti.

  Toiseksi se ei täytä huokosia liian tiukasti - liian viskoosi ja tiheä.

  Kolmanneksi, hyvin pian kerros alkaa särkyä. Siksi, kun käytetään bitumia, tavallisesti havaitaan seuraava algoritmi:

  • Bitumi, murskattu palasiksi, sulautui metalliputkeen hiljaisella tulella. Lisäksi tulen pitäisi olla mahdollisimman hidas: nopeasti poltettaessa tietyissä paikoissa materiaali alkaa jo koksaamasta ylikuumenemista, kun taas toisissa se on edelleen kova.
  • Sulamisen jälkeen se jää tulelle, kunnes vaahto loppuu, eli kuivuminen ei pysähdy.
  • Täyte kaadetaan astiaan, koska paras vaihtoehto on löysä asbesti, mutta sitä on vaikea löytää. Niinpä käytetään tavallisesti sementtiä, liitua, kipsiä (myös alabasteria), talkkia, jauhettua savea ja muita. Tavoite: estää huokosten päällysteen muodostuminen.
  • Kun täyteainetta vaivautetaan, liuotin lisätään - se estää bitumin kovettumisen liian nopeasti.
   Osien likimääräinen suhde on seuraava: puolet tilavuudesta on bitumi, 30% on dieselpolttoainetta, loput ovat täyteaineita.

  Jäljellä on vielä pari täsmennystä. Ensinnäkin meidän ei pidä unohtaa, että bitumi on palavaa materiaalia ja voi räjähtää, jos se ylikuumenee tai kuumennetaan liian voimakkaasti. On hyödytöntä laittaa vettä; sinun on pidettävä kiinni kattilan kannessa, jotta happi ei pääse käsiksi. Erityisen varovainen dieselöljyn lisäämisen jälkeen: puhtaassa muodossaan bitumi syttyy 230 astetta ja liuotin leimahduspiste vähenee huomattavasti.

  Toiseksi monet ehdottavat, että jalostusta, bensiiniä tai kerosiinia käytetään liuottimena.

  Jos on täysin mahdollista sopia ensimmäisen vaihtoehdon kanssa, viimeiset kaksi eivät ole hyviä: aineet ovat erittäin haihtuvia ja palavia. Suurin osa haihdutuksesta ennen liuottimen tehtävän suorittamista, loput lisäävät syttymisherkkyyttä ajoittain.

  Nestemäinen bitumi

  Ei ole tarpeen lämmittää sitä, vaan se sopii jo sopivaan sovellukseen. Kuitenkin ajan mittaan se voi sakeutua. Tässä tapauksessa sen laimennusta käytetään:

  • alhainen oktaaninen bensiini. Toisaalta se on edullisempi ja edullisempi liuotin, mutta palovaara on suuri, samoin kuin volatiliteetti. Avointen tulipalolähteiden (etenkin tupakoinnin) esiintyminen ei ole hyväksyttävää, ja hengitysvaara saattaa johtua pareista ennen myrkytystä;
   valkoinen henki on kalliimpaa, mutta paljon turvallisempaa.
  • Liuotinta on lisättävä vähitellen sekoittaen sitä jatkuvasti. Muista, että se on kevyempi kuin bitumi ja kerääntyy pinnalle. Jos vahingossa ylikuormitettu, voit odottaa nippua ja yksinkertaisesti tyhjentää liikaa

  Bitumiset mastit

  Liuottimet pysyvät samana riippumatta siitä, onko toinen komponentti kumi vai polymeerit. Mastit ovat hyviä, koska niitä voidaan käyttää, kun ne ovat jo kylmiä. Lisäksi he eivät tarvitse lämmitystä. Kuitenkin alhaisissa lämpötiloissa mastics tulee liian viskoosi. Jotta niiden reaktio jäätyy, lisätään liuottimia. Niiden avulla voit käyttää:

  • bensiini - toimii hyvin, mutta mainitut haitat eivät mene pois;
  • kerosiinia. On toivottavaa - ilmailu, jolla voi ilmetä ongelmia. Kotitalous ei ole riittävän puhdas ja voi heikentää eristyksen laatua. Lisäksi hän, kuten edellinen asema, on palava ja haihtunut;
  • valkoinen henki Puutteita - vain kustannuksia. Huolimatta sen suhteellisesta halvemmasta, sitä tarvitaan suuria määriä, joten se maksaa melko penniäkään;
  • tärpätti: laimennetaan hiutaleet hyvin, on edullista, vähemmän haihtuvia ja palavia kuin bensiini ja kerosiini, mutta haju on hyvin ominaista;
  • Nefras, hän on bensiini - "galosh";
  • asetoni, liuotin, 646. Sopivin olisi valmistajan tietyntyyppiselle mastille suosittelemaa liuotinta. Joten ennen kuin päätät, miten laimentaa bitumi tai mastit siitä, lue valmistajan suositukset.

  Rakennusten ja rakenteiden bitumiset vedeneristys

  Bituminen vedeneristys on yleismaailmallinen ja edullisin tapa suojata pohja, katto ja muut kosteuden rakentamisen elementit. Tiukan, vahvistetun betonin ja monoliittirakenteiden käyttöiän pidentämiseksi ja kosteuden sisääntumisen estämiseksi ja näin ollen myös kosteuden ja homeen todennäköisyyden vähentämiseksi talon sisäpuolella tarvitaan vedenpitävää materiaalia.

  Bituminen vedeneristys on yhteinen, yksinkertainen ja edullinen tapa toteuttaa tarvittavat toimenpiteet. Itse itse bitumi on vedenpitävä ja, mikä tärkeintä, se on täysin immuuni kosteuden tuhoja kohtaan.

  Alhaiset materiaalikustannukset ovat erittäin tärkeitä, mutta helppokäyttöisyyttä ei arvosteta. Esimerkiksi bitumipohjaisen perustan vedeneristys ei vaadi erityisiä laitteita tai ammattitaitoa. Bitumien vedeneristyksen helppous vähentää merkittävästi työvoimakustannuksia ja niihin liittyviä kustannuksia.

  Bitumiset vedenpitävät päätyypit:

  Bitumit ovat teknisiä materiaaleja, joita valmistetaan raa'an öljyn tislauksesta jalostuksessa ja joita esiintyy monissa muodoissa ja tyypeissä. Bitumit ovat pimeitä viskooseja nesteitä tai puolikiinteitä aineita, jotka eivät ole haihtuvia ympäristön lämpötilassa ja vähitellen pehmentävät kuumennettaessa.

  1. Kuuma bitumipitoinen vedeneristys.

  Kuuma bitumi on nestemäisessä tilassa noudattaen tarkasti varotoimenpiteitä, kuuma bitumi vedeneristys leviää helposti pinnan yli ja likaantuu erityisen köysillä.

  Kylmät bitumipatjat ennen vedenpitävyyden aloittamista, lämmitetään sen sulamislämpötilaan. Vain kuumassa kunnossa bitumituotteiden tärkeimmät tekniset ominaisuudet ja ominaisuudet paljastuvat, varmistaen luotettavuuden ja käytännöllisyyden. Kaikki eivät ole niin sileitä, ja kuumalla bitumilla vedeneristys aiheuttaa vakavia haittoja, minkä takia bitumien käyttö ei aina sovi asuinalueelle.

  1. Hämärä tuoksu kuohunnan ja paksun savun muodostumisesta lämmityksen aikana. Savun asuttua mustavalkoinen kerääntyy kaikkialle ja aiheuttaa paljon ongelmia sen puhdistamisessa. Tietenkin nokea poistetaan kemiallisten yhdisteiden avulla, mutta tämä vaatii lisää taloutta ja ennen kaikkea ihmisiä.
  2. Kuuma bitumi on lisääntynyt vaara, vakavien palovammojen todennäköisyys kemiallisten lisäysten yhteydessä. Saadut haavat ovat vaikeita parantua, ja täydellinen toipuminen vaatii paljon aikaa.

  Kun se jäähdytetään, bitumi muuttuu viskoosiksi ja vähitellen kovettuu, jolloin työn suorittaminen on mahdotonta. Jos bitumia ei tarvita jatkuvasti ylläpitämään vaadittua lämpötilaa, nestefaasi tulee levittää mahdollisimman nopeasti käsiteltävään pintaan.

  Kuten tiedämme, rakennusbitti on ensin viskoosi, kun se jäähtyy ja sitten kovettuu. Bitumin jäähdytettyä faasia ei voida laadullisesti ja tasaisesti jakaa pinnan yli. Suurten työtehtävien omaavista esineistä poistuu erityisen varustautunut ajoneuvo, bitumikantaja, jolla on mahdollisuus kehon lämmitykseen.

  Useammin paikan päällä on järjestetty erityisen, nimetty alue bitumin kuumentamiseksi. Tämä lähestymistapa yksinkertaistaa huomattavasti luotettavien bitumien vedeneristyslaitteiden toimintaa.

  2. Kylmä bitumipitoinen vedeneristys

  Kylmän bitumimuovin ominaispiirre on se, että se levitetään tasaisesti aiemmin valmistetulle pinnalle (primäärisellä käsittelyllä bitumimastilla). Valmistusprosessissa käytetään valmiita laimennettuja bitumikoostumuksia.

  On tärkeää ottaa huomioon, että vedeneristykset tehdään kuivalla pinnalla. Ennen kuin esine kuivataan, jäljellä oleva kosteus on pyyhittävä kuivaksi ja sen jälkeen levitetään vain käsitellylle pinnalle.

  Mitä materiaaleja tulisi käyttää?

  1. Bitumi. Öljyn käsittelyssä yksittäiset aineet hiilivetyjen tislauksen jälkeen tapahtuvan hapettumisen seurauksena saostuvat jäännöstuotteeseen. Käytettäessä bitumista vedeneristystä on tarpeen noudattaa paloturvallisuusvaatimuksia, sillä bitumimateriaalit kuuluvat palavien ja syttyvien aineiden luokkaan. Bitumin syttymislämpötila 220 ° C: sta.

  2. Bituminen kumimassa. Mastisiin kuuluu bitumi ja orgaaniset liuottimet; Se ei vaadi lämmitystä ja on käyttövalmis. Se levitetään pinnalle useissa kerroksissa. Voit käyttää sitä putkien ja muiden teknisten laitteiden suojaamiseen. Vedeneristysmasto on edullinen ja laadukas tuote.

  3. Primeri (bitumin pohjamaali) on ohut seos bitumista ja kumista; Se tehdään vesipohjaisesti, mikä helpottaa sisäisen tilan työtä. Koska kevyt kapillaarieristystä voidaan käyttää itsenäisesti.

  Bitumipitoisuutta käytetään vesitiivistykseen pääasiassa liima-aineena, joka kattaa pinnan ennen kuin yksi arkki asetetaan toiseen. Se täyttää liimavaihtoehtojen vaatimukset kateaineiden liimaamiseksi bitumikattoilla. Bitumialuke on syvästi tunkeutuva tuote, joka kuivuu nopeasti ja varmistaa vedenpitävien materiaalien luotettavan kiinnityksen.

  4. Bitumipitoisen lateksin vedeneristysemulsio on ohuen yhdisteen kahdesta keskenään liukenevasta nesteestä (bitumi ja vesi), kun taas bitumi on dispergoitu veteen partikkelien muodossa, joiden läpimitta on 540 mikronia. Lateksi emulsiossa toimii täyteaineena, mikä lisää materiaalin lujuutta ja elastisia ominaisuuksia.

  Emulsio levitetään mekaanisesti, ilmanpainotetulla ruiskulla. Vesitiiviys bitumi lateksiemulsiosta on kestävä (yli 45 vuotta) johtuen homogeenisesta rakenteesta ja emulsion ominaisuuksien stabiilisuudesta, lateksin ja bitumin hyvyydestä ja aggressiivisista nesteistä (rikki- ja typpihappoa, natriumsulfaattia, kloorattua kalkkia jne.). )

  Vedenpitävä bitumieristelevy käytetään kattoihin ja säätiöön. Materiaalille on ominaista hajottamaton pohja, joka on valmistettu polyesteristä, lasikuiduista ja lasikuiduista. Molemmin puolin materiaali on kyllästetty bitumilla, joka sekoitetaan pehmittimen kanssa. Tämän materiaaliyhdistelmän ansiosta se on joustava ja kestää halkeilua.

  Kuinka käyttää pohjamaalia ja kittiä

  Pohjustus tulee levittää puhtaaseen seinään harjalla tai rullalla. Kuivauksen jälkeen sitä voidaan käyttää uudelleen, jos merkittävä osa on kyllästetty seinämän pinnalla.

  Bitumi-mastia levitetään harjalla tai lastalla. Kun ensimmäinen kerros on kuivunut (noin päivässä), on parempi lisätä toinen eristeen laadun parantamiseksi.

  Bitumipitoisen kittien käyttö

  Kuumaa bitumimastia levitetään kuumaksi 80 ° C: een siten, että se on helppo levittää ja tunkeutua hyvin kaikkiin halkeamiin ja epäsäännöllisyyksiin. Kylmämastille ei tarvita lämmitystä, ne ovat välittömästi käyttövalmiita, mutta ne ovat kalliimpia kuin ensimmäinen vaihtoehto. Kylmämastit vaativat lämmitystä ympäristön lämpötilassa 0 ° C. Ne on valmistettu furyyli-, epoksi- ja muista synteettisistä hartseista.

  Ennen vesitiivistystyötä bitumipintojen avulla pinnalle tulee käsitellä bitumin ja liuottimen koostumus. Sitten yhdistettä levitetään harjalla, rullalla tai nopeammin - pistoolilla tai pistoolilla. Liekin ruiskutusmenetelmä käsittää vähintään kaksi kerrosta, joiden aikaväli on noin 15 tuntia. Siten bitumin paksuuden tulisi olla 2 mm.

  Bituminen kellarin vedeneristys

  Yksi helppokäyttöisimmistä menetelmistä vedenpitävälle pohjalle tänäkin päivänä on edelleen toimenpiteitä betonin suojaamiseksi bitumin käsittelymenetelmien avulla. Viime aikoina käytetään bitumi- ja bitumimulsiota (aluketta) yhä enemmän tähän tarkoitukseen.

  Masten koostumus sisältää suoraan bitumia ja orgaanista liuotinta, tuloksena oleva alukkeen koostumus ei vaadi lämmitystä ja on käyttövalmis. Pre-primer-pohjamaali lisää takuun ja luotettavuutta siitä, että bitumin kestävä vedeneristys kestää pitkään.

  Pohjustus on hieno seos bitumista ja kumista, se valmistetaan vesipohjaisesti, mikä helpottaa sen kanssa työskentelyä rajoitetuissa tiloissa. Kevyt kapillaarieristystä voidaan käyttää ilman lisävarusteita.

  Kuinka käyttää pohjamaalia ja mastasia

  Levitä pohjamaali harjalla tai rullalla puhtaaseen seinään. Kuivumisen jälkeen koostumus levitetään edullisesti toisen kerran edellyttäen, että merkittävä osa kerroksesta absorboituu seinämän pinnalle. Lähestymisessämme ensimmäinen alustakerros toimii alukkeena, ennen kuin mastista käytetään.

  Bitumiset mastit levitetään harjalla tai lastalla, todennäköisesti haalari monelle näyttää hankalalta, mutta kokemuksella siitä tulee helpompaa. Ensimmäisen kerroksen kuivaamisen jälkeen (se kestää noin päivällä), on parempi soveltaa toinen, mikä lisää eristeen laatuominaisuuksia. Rakennuttajat suosittelevat jopa kolmea kerrosta, mutta ehkä se olisi tarpeetonta, jos et päätynyt asettamaan kahta ensimmäistä.

  Kun työskentelet mastiksella, on erittäin suositeltavaa käyttää hengityssuojainta, mutta laiminlyödä suodattimet säännöllisesti. Oli tilanteita, joissa vanhan suodattimen vuoksi työntekijä tuntui epämukavalta ja joutui lopettamaan työn.

  Myös masten levittämisen helpottamiseksi on suositeltavaa laimentaa valkoista henkeä paksun kerman koostumukselle, tämä ei ainoastaan ​​edesauta työprosessia vaan myös vähentää kulutusta.

  Bitumieneristyksen etuja ja haittoja

  Tietenkin modernit teknologiat tarjoavat monia innovatiivisia vedeneristysmenetelmiä, jotka eivät ole laadultaan alhaisempia bitumimastille. Kuitenkin bitumin vedeneristys on edelleen edullisin ja jos asiakas on rajallinen budjettirahastoissa, eikä työntekijöillä ole erityisiä taitoja, niin tämä menetelmä vedenpitävyyden järjestämiseen on optimaalinen.

  Polymeerimuunneltuja bitumimembraaneja ja bitumimaaleja käytetään vedenpitävyyteen, joka usein sisältää erikoistunutta bitumituotetta, jonka vähennys on integroitu suhteellisen pieneen määrään muita materiaaleja. Emulgoidut bitumit, joita voidaan käyttää alhaisissa tai ympäristön lämpötiloissa, ovat suurelta osin korvanneet tämän typen vähennysbitumit.

  Vedenpitävyys etuna pinnoittamalla bitumimastilla on seuraava:

  • alhaiset materiaalikustannukset;
  • työn suorittaminen ei edellytä ammattitaitoa;
  • hyvä mekaanisten vaurioiden kestävyys;
  • kyky helposti hajottaa kaaret ja monimutkaiset pinnat.

  Bitumimateriaalin kielteinen näkökohta johtuu ruma ulkonäkö ja se, että se "virtaa" suoralta auringonvalolta, mutta bitumin vedeneristys ei ole taideteos, joten tällä miinuksella ei ole merkittäviä valituksia.

  Bitumipäällysteen pääasialliset haitat ovat ruma ulkonäkö ja ärsyttävät seikat - bitumi virtaa aurinkoon. Rakennuttajat korostavat toista epäkohtaa - ongelmat muiden materiaalien levittämisessä bitumiin, kuten kipsiin tai maaliin, kuitenkin lämpöeristykseen, pohjan yläpuolella oleva osa voidaan peittää polystyreenivaahdolla (mieluiten syvennyksellä 60-70 cm), ja se on jo helppo kastella tai kipsiä.

  Tässä kuvattu menetelmä on helppo suorittaa, vaikka perustietämys ja taidot puuttuvat. Tämä on osoittautunut vuosien varrella ja luotettavin menetelmä bitumin vedenpitävälle pohjalle, jota on käytetty vuosien ajan ja jota käytetään edelleen. Jos haluat säästää budjetin, älä vuokraa ammattitaitoista henkilökuntaa, vaan käytä vain bitumimateriaalia.

  Kuvattu menetelmä on helppokäyttöinen, vaikka se ei ole perustietämystä ja taitoja, se on edelleen varsin luotettava ja todistettu vedeneristysmenetelmä, jota on käytetty jo usean vuoden ajan ja jota käytetään edelleen tähän asti.

  Bituminous vedenpitävyys tee-se-itse käyttäen valssatun materiaalin video tarkastelu:

  Vedenpitävä pinnoite ilman bitumia Knauf Flehendiht 5 kg

  Suosittelemme myös

  Raja Bela Vista Biselado valkoinen hog 5x15 cm

  Yksityiskohtainen kuvaus

  Oblazochnoy vedenpitävä Knauf Flehendiht soveltuu suojaamaan kosteutta viimeistely materiaalien kipsilevy, betoni, kipsi, kivi tai tiili. Tämä on monipuolinen materiaali, jota voidaan käyttää sekä huoneissa, joissa on erittäin korkea tai vaihteleva kosteus, ja luoda eristyskerros uima-altaissa ja muissa keinotekoisissa säiliöissä. Eristys Knauf on hyödyllinen aina, kun tarvitset minimaalisten työkalujen käyttöä nopeasti, jotta luodaan enintään 1 millimetrin paksuinen vedeneristyskerros.

  • yleinen vedeneristys, joka sopii sekä kipsilevyaineisiin että betoniin,
  • käyttövalmis, pintaan levittämistä ei tarvitse käsitellä,
  • se on nopeasti laitettu, nopeasti kuivuu.

  Mitat ja paino (brutto)

  Samankaltaisia ​​tuotteita

  Vedeneristysmastot Ceresit CL51 / 5 Express 5 kg

  Vedeneristysmasto polymeeripohjassa Plitonit Hydroelast harmaa 4,5 kg

  Vedeneristysmasto polymeeripohjassa Plitonit Hydroelast harmaa 16 kg

  Yhdessä tämän tuotteen kanssa osta

  Kipsi yleismaalaus KNAUF - Rotband 30 kg

  Profiilijohdin STRONG 6 mm galvanoitu teräs

  Jätepussi sahataan pakkauksessa, jossa on 10 kpl 55x95 cm

  Lisää tuotteita Arvostelut (4)

  Arvostelut (4)

  • 5 (3)
  • 4 (0)
  • 3 (0)
  • 2 (0)
  • 1 (1)

  "Sinun mielipiteesi on meille tärkeä!"

  Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro meille, mitä ajattelet hänestä.

  • päivämäärän mukaan
  • hyödyllisyys
  • positiivinen
  • negatiivinen

  Vladimir Sh. (13.07.2017)

  erinomainen vedeneristys

  En ensimmäistä kertaa käytän tätä vedeneristyskykyä. Kaikki osoittautuu hyvältä. Ei mitään eikä koskaan päällystää.
  Levitä hyvin sujuvasti. Liian liian hyvä.
  Tile top sopii ilman ongelmia.
  vuonna 2007, käytti sitä myös, mutta sitten se oli musta. Laattoja ei voi irrottaa (oli tarpeen poistaa kaksi laattaa pääsyä varten).

  4 nbsp tai löysit tämän tarkastelun hyödylliseksi. ✓ Et löytänyt tätä arviota hyödylliseltä.

  Knauf-vedeneristys

  edut: nbsp sijaan altaan hyvä

  haittoja: nbspne ovat käytettävissä. kaikki selviytyivät 3 kuukautta

  Kicked repairmen ja pese jotain tarpeellista. Suihkussa oli viemärijärjestelmä jo asennettu lattiaan. osti kosteusmittarin, mutta lattia oli kasteltu veteen sisällä jonkin maton ja tämän
  vedenpitävä ruma vzveroshilas, sulked ja revitty. NIIN, kaikki puhdistus jätti lattian kuivumaan viikon ajan! Ja ostin taas Obiin vedenpitävyys Knaufista. Särsin sen seiniin jopa 2 metrin korkeudella ja rasvakerroksella. 2 päivän kuluttua pestään oikealla puolella! ja niin 3 kuukautta, kunnes laatta oppinut laittaa. Hän piti vettä, mutta polku "sielu" tapettiin, kulunut. HYVÄ! Pelastettiin)))))

  3 nbsp tai löysit tämän tarkastelun hyödylliseksi. ✓ Et löytänyt tätä arviota hyödylliseltä.

  Ei ole pahempaa materiaalia

  Prosessoitu Flehendiht 4 kylpyhuonetta talossa. Vedeneristys kuoritsee ja ei tartu maahan. Kaikki sovellettiin ohjeiden mukaan. Knaufin työntekijät tulivat sivustoon sanoilla: nyt opettamme sinut tekemään sen oikein, sait kauhean tuloksen. Lähetin videon YouTubeen, joka on kiinnostunut, voit löytää. Joten en suosittele kenellekään. Loppujen lopuksi ostin samassa OBI Hypersdersmossa ja teen kaiken hänen hyväkseen. Se osoittautui paljon paremmaksi

  74 nbsp tai löysit tämän tarkastelun hyödylliseksi. ✓ Et löytänyt tätä arviota hyödylliseltä.

  Mukava vedenpitävyys

  On ilo työskennellä. Täydellisen kuivauksen jälkeen se muuttuu kuminauhaksi.

  51 nbsp tai löysit tämän tarkastelun hyödylliseksi. ✓ Et löytänyt tätä arviota hyödylliseltä.

  Kaikki bitumista ja sen sovellusteknologiasta

  Talon vedenpitävyys takaa sen kestävyyden, lujuuden ja luotettavuuden. Käyttämällä bitumia säätiölle voit suojata rakennusta kosteuden haitallisilta vaikutuksilta ja löysäämiseltä. Hyvin eristetty rakennusrakenne pidentää sen käyttöikää. Bitumipitoisuus on yksinkertaisesti ja taloudellisesti saatavilla.

  Mitkä ovat bitumityypit?

  Lähtöaineina käytetään hiutaleita, sementtiä, mineraalivillaa, joka on laimennettu öljybittumilla perusmateriaalin valmistuksessa. Sitovien komponenttien mukaan ne jakautuvat seuraavasti:

  • puhdas bitumi;
  • kumi-;
  • bitumi-polymeeri.

  Vedeneristysmateriaalin bitumipitoisuuden mukaan jakautumismenetelmä jakautuu kahteen tyyppiin:

  Maanalaisen rakenteen saumattoman kattavuuden vuoksi kosteuden pääsy siihen ei vaikuta säätiön tuhoamiseen, ja sen vaikutus siihen on vähäistä. Työn helppous materiaalin avulla tekee vedenpitävyyden omilla kädillä, mikä eliminoi tarvetta käyttää lisärahaa palkattujen työntekijöiden palkkoihin.

  Kylmä mastinen

  Useimmin rakennustöissä. Sen tärkein etu on se, ettei ole tarvetta soveltaa erityisiä teknisiä keinoja tai joilla on tiettyjä taitoja tällä alalla.

  Kellaran vedenpitävyys kohtuullisissa ilmasto-olosuhteissa käytetään yleensä vesipohjaista tai polyesterimastoa. Bitumiryhmä, jossa läsnä on polymeerikomponentteja, jota voidaan käyttää myös nolla-lämpötiloissa, soveltuu paremmin pohjoisten leveysasteiden suhteen. Samanaikaisesti laadun takaavat sekä ulkomaiset valmistajat että kotimaiset. Kylmämaali, riippuen koostumuksen sisältämistä ainesosista:

  Yksiosainen mastasia voidaan käyttää välittömästi esiseostuksen jälkeen. Mutta sen työaika on pidempi kuin toisen ryhmän työ. Jonkin työvaiheen päättymisen jälkeen riittää yksinkertaisesti sulkemaan säiliö bitumilla seuraavaan käyttökertaan asti.

  Kaksikomponenttisella materiaalilla tilanne on monimutkaisempi. Se vaatii perusteellista sekoittamista ja välittömästi levitystä työpinnalle, koska se jäätyy lähes välittömästi. Materiaalin eduista on pitkä säilyvyys ja vahvuus.

  Kuuma bitumi

  Pohja vedeneristys kuumaa bitumia käytetään poikkeustapauksissa, kun haluat säätiön maksimaalisen voimaa. Kuumalla tuotteella työskentelyn monimutkaisuus on tarve esilämmittää 300 astetta. Tämä prosessi edellyttää ammattitaitoisten työntekijöiden osallistumista ja erikoisteknologian käyttöä.

  On tärkeää noudattaa turvaohjeita eikä jättää sääntöjä huomiotta. Jos kuumaa bitumia käsittelevää kokemusta ei ole saatavilla ja työkalut puuttuvat, ota yhteyttä asiantuntijoihin tai valitse kylmämuovaus.

  Hyödyt ja haitat säätiön käytöstä

  Käyttämällä bitumimateriaalia vedenpitävälle pohjalle kannattaa tutustua sen ominaisuuksiin ja niiden rooliin rakennuksen rakentamisessa.

  • Pinnan kosketuksen tiheys ei riipu sen ulkonäöstä.
  • Lämmönkestävyys.
  • Saumaton päällystekerros.
  • Päällysteen yhtenäisyys ja joustavuus.
  • Laaja käyttölämpötila-alue.
  • Ei myrkyllistä käytön aikana.
  • Edullinen hinta.
  • Helppo asennus.
  • Lisääntynyt monimutkaisuus suorittavan työn suurilla ala-alueilla.
  • Polymerointikerroksen prosessin kesto.

  Bitumin poikkeuksellisten ominaisuuksien ansiosta luodaan luotettava ja vedenpitävä kalvo koko säätiön alueelle. Se ei vain tukkeudu halkeilua, täyttää huokoset, mutta estää myös sieni-plaketin ulkonäön sekä pinnan muotin. Hyvä tartunta osoittaa valmiutta vuorovaikutukseen minkä tahansa pohja-aineen kanssa monoliittisten seinien kanssa.

  Siirtää turvallisesti lämpötilahäviöitä - kestää vaihteluväli -70 - +1200. Tämä mahdollistaa rakennusmateriaalin käytön milloin tahansa vuoden aikana. Lopullisen kuivauksen jälkeen se peittää pohjan kalvolla, joka kestää huomattavan mekaanisen rasituksen ulkopuolelta sen lujuuden ja kimmoisuuden vuoksi.

  Bitumipitoisuus on helppo kuljettaa, ja voit työskennellä sen kanssa nopeasti, koska valmiita seoksia, joita ei tarvitse laimentaa tai sekoittaa, on helppoa. Päällyste ei paisuta, ei halkeile veden vaikutuksen alaisena.

  Suurten kattavuusalueiden kanssa työskentelyn aikana prosessin monimutkaisuus kasvaa. On tarpeen viettää aikaa kerroksen polymeroinnissa, mutta nämä eivät ole niin merkittäviä haittoja verrattuna olemassa oleviin etuihin.

  Kuinka käyttää bitumia

  Bitumimastin pohjan jalostamisprosessi ei ole liian monimutkainen, mutta siinä on joitain vivahteita, jotka on otettava huomioon - tiettyjä laskelmia ja toimintasekvenssin noudattamista.

  Bitumin kulutuksen määrittämiseksi 1 m2: n kohdalla on ensin määritettävä sen tarkoitus. Rakenteeseen tarvittavan materiaalin määrä riippuu tästä. Laskettaessa koostumuksen kulutusta vedenpitävyyteen käsitellyn pinnan pinta-alan on kerrottava kahdella - se on täsmälleen kilogramma bitumia, joka tarvitaan 1 m2: n tarkkuudella.

  Kun suunnittelet työn tekemistä itse, sinun tulee tutustua teknisiin vaatimuksiin sekä sääntöihin, jotka auttavat tekemään vedenpitävyyttä. Ne on jaettu päävaiheisiin:

  • valmistelutyö;
  • pintapohjamaalaus;
  • materiaalin käyttö.

  Bitumainen koostumus on heti käyttövalmis, joten sinun ei tarvitse viettää aikaa liukenemalla ja sekoittamalla sitä. Sopii vain ulkoilmaan!

  Askel askeleelta ohjeita:

 • Erityisvaatteet ovat paksu kangas, rakennuslaseja, jotka suojaavat kaunista kaasua.
 • Jos työhön käytetään kuumaa mastetta, on suositeltavaa käyttää hengityssuojainta - kehossa ei saa olla avoimia alueita, vaikka se olisi liian kuuma ulkona.
 • Pohja tarkastetaan halkeamien tai onttojen ontelojen havaitsemiseksi - jos niitä esiintyy, sementtilaastia vaivautuu olemassa olevien virheiden sulkemiseksi.

 • Jyrsimen avulla kourujen reunat poistetaan, kulmat pyöristetään.
 • Pinta puhdistetaan pölystä ja liasta, sitten rasvanpoistoon, kuivataan rakennuskuivaimella estämään turvotusta ja delaminaatiota.
 • Kosteuden aste tarkistetaan - kerros polyeteenikalvo asetetaan pohjaan, jätetään yhteen paikkaan päivässä. Jos lauhde ei näy sen alla, pinnoitteen valmius jatkotyöskentelyyn vahvistetaan.

 • Kun työpinta lopulta kuivuu, käsittely suoritetaan maaperän koostumuksella.
 • Ennen käyttöä materiaali sekoitetaan tai ravistetaan suljetussa astiassa, kunnes materiaali on täysin homogeeninen.
 • Levitä alusta yhdessä kerroksessa käyttäen rullaa, harjaa tai erityistä ruiskupistoolia kuivissa sääolosuhteissa ja etäisyydellä palolähteistä.

 • Kun maaperän koostumus on täysin kuiva, voit jatkaa vedeneristysmateriaalin jatkuvaa jatkuvaa kerrosta niin, ettei taukoja ole. Voit tehdä tämän käyttämällä rullaa tai karkeaa harjaa. Voit käyttää täyttötapaa.
 • Jokainen seuraavista kerroksista levitetään edellisen kappaleen kuivumisen jälkeen - tähän ei tarvita pitkiä taukoja.
 • Paikoissa, joissa halkeamia esiintyy, lasikuidulla vahvistettu vedeneristys.
 • Työn päätyttyä instrumentit tarkastetaan ja puhdistetaan saippualla ja vedellä tai liuottimella.
 • Kun tarkastellaan bitumimateriaalin luokittelua, sen etuja ja haittoja, sovellustekniikkaa, voit turvallisesti aloittaa rakennuksen vedenpitävyyden omilla kädillä. Kyky itsenäisesti laskea tarvittavan materiaalin auttaa välttämään tarpeettomia kustannuksia. Onko hyvä rakentaminen!