Kellarin vedeneristyskalvo

Perusvesieristettä käytettäessä käytetään usein kalvomateriaaleja. Säätöpinnan vedenpitävä kalvo voi suorittaa useita toimintoja:

 • Päävesieristyskerros. Tätä tarkoitusta varten käytetään tavallisesti diffuusiokalvon kalvoja, höyryä läpäisevä, mutta läpäisemätön;
 • Kalvot lisävesieristyskerrokselle, esimerkiksi paksu polyeteeni. Sitä käytetään välikerroksena maan ja päävesieristyksen välissä tai eristeen ja betonipinnoitteiden välillä.

Vedenpitävyyden etuna on niiden tuhoutuvuus, korkea vedeneristyslaatu, helppokäyttöisyys ja suhteellisen alhainen hinta.

Polyeteenikalvo vedenpitävälle pohjalle

Pienille rakennuksille, joilla on alhainen kuormitus säätöön, voit käyttää polyeteenikalvoa pääasiallisena vaakatasossa. Polyeteeni on edullinen materiaali, joka on kestävä kosteudelle ja muotille äärimmäisiin lämpötiloihin. Ainoa asia, että polyeteenikalvo "pelkää" on ultraviolettisäteily, kun se altistuu suoralle auringonvalolle, polyeteeni hajoaa useiden vuosien ajan. Lisäksi jyrsijät vahingoittavat polyeteeniä usein. Siksi on suositeltavaa käyttää sitä vesitiiviinä pohjapohjana tai vedeneristeen päällä heti järjestää betonirauta.

Kellarin vedeneristyskalvon tekniikka

 1. Merkitse paikka ja valmistele kaivon ja hiekan tyyny nauhalle tai laattojen pohjalle. Hiekkalaatan paksuus riippuu paikan päällä olevasta maaperätyypistä: sen paksuuden tulisi olla vähintään 0,5 metriä, jos kiinteät maaperät eivät ole alttiita kausittaisille liikkeille - n. 10 cm. Hiekkalaatikko jakaa rakennuksen kuorman maahan ja poistaa veden pohjasta ja suojaa kalvon mekaanisilta vaurioilta.

Betonibetonivaihtelun vaakasuora vedeneristys

Tällainen vedeneristys tehdään useimmiten laattojen pohjalla, kun monoliittinen betonilaatta toimii sekä rakennuksen perustana että alapinnan lattiana. Tässä tapauksessa on välttämätöntä vedenpitävä pohja ei ainoastaan ​​pohjavedestä, vaan myös putkien vuotamisesta, putkistoista. Jos polyeteenikalvoa käytetään vedeneristysmateriaalina, sen päällä levitetään betonipinta.

 1. Flood laatta perustetaan ja odottaa betonin täydellistä kypsymistä. Betonivalmius on mahdollista määrittää seuraavasti: yöllä kellarialue peitetään polyetyleenillä, ja jos lauhde muodostuu kalvolle aamulla, betonia ei ole riittävästi kuivattu. Betonin täydellisen kypsymisen jälkeen voit jatkaa seinien rakentamista ja kosteuden omaavien huoneiden vedenpitävyyttä. Tarvittaessa tasoitetaan pinta: irrota ulkonemat, katkaise ulkoneva raudoitus, betonia sisältävät kuoret sementti-hiekkaseoksella.

Pohja vedeneristys kalvokalvolla

Tämä on kalliimpi menetelmä kalvojen vedeneristys, mutta sillä on paljon etuja. Erinomaisten vedeneristysominaisuuksien lisäksi membraanikalvoissa on höyryläpäisevyys, joka mahdollistaa kosteuden poistamisen kellarista ulkopuolelle. Ne ovat kestäviä ja kestävät kemiallisesti aggressiivista pohjavettä, juuri itävyyttä. Kalvolevyjen vesitiiviys on moderni ja erittäin luotettava tapa säästää pohjaa pohjavedestä ja ilmakehän kosteudesta.

Vedenpitävä kalvo säätiölle - tyypit ja ominaisuudet, edut ja haitat

Melko kiireellinen kysymys rakenteen rakentamisen alkuvaiheessa on oikea vedenpitävä rakenne. Sen kosteuden kylläisyys, jota aiheuttavat runsas sademäärä tai kohoava pohjavesi, johtaa rakenteellisen tuen monoliittisen eheyden ja metallirakenteiden korroosion tuhoamiseen. Säätiön lujuus riippuu suurelta osin sen maanalaisesta osasta suojaavien hydraulisten materiaalien tyypistä. Niiden valikoima tarjoaa laajan valikoiman, joka vaihtelee laadun, käytön tehokkuuden ja hinnan mukaan. Yksi käytännöllisimmistä ratkaisuista voi olla kalvo vedenpitävälle pohjalle, jonka käyttö eroaa myönteisesti muista suojausmenetelmistä.

Polymeerikalvojen rakentamisen tyypit ja ominaisuudet

Osittain kompensoimalla merkittävät rahoituskustannukset perustettaessa rakennetta joissakin tapauksissa voidaan käyttää polymeerikalvamateriaaleja vedenpitävänä. Niiden päätyypit ovat:

 • tavalliset tasainen PE- tai PVC-kalvot;
 • vahvistettu;
 • kalvo.

Rakennuskalvot ovat verrattavissa perinteisiin vedeneristysmateriaaleihin, kuten kattopuhaan tai mastiksi, ennen kaikkea asennuksen helppouteen ja kerrosten yhdistämismahdollisuuteen. Tällainen eristäminen toimii luotettavana suojana, joka on kosteudelle läpäisemätöntä ja sen kestävyyttä ei ainoastaan ​​osoittanut teoreettinen tutkimus vaan myös kokeellisesti kokeiltu eri olosuhteissa. Ainoa kielteinen tekijä on ultraviolettisäteilyn vaikutus, joka vaikuttaa kalvon lujuuteen, mutta se voidaan poistaa, koska eristävä materiaali on maaperän paksuudessa.

Jotkut polymeerikalvot, jotka on vahvistettu kumilla tai bitumikerroksella, ovat erittäin kestäviä pohjavedessä olevien hapojen ja suolojen vaikutuksille. Materiaalin käyttö keskittyy vaikeisiin geoteknisiin olosuhteisiin liittyvillä ongelmallisilla maaperillä oleviin vedenpitäviin perustuksiin.

Litteiden kalvojen käyttö vedenpitävyyteen

Säätiön vedenpitävään laitteeseen eniten talousarviota koskeva vaihtoehto voi olla tavanomainen polyeteenikalvo, jota käytetään laajalti kotitalouksien tarpeisiin. Esimerkiksi sitä käytetään usein kesämökissä kasvihuoneiden tai kasvihuoneiden suojana. Valmistettu suurpainen polyeteeni, se:

 • on kimmoisa ja riittävä vetolujuus;
 • ei anna mätää.

Polyetyleenikalvo havaitsee sen käytön vedeneristysmateriaalina muotin alustavan valmistuksen vaiheessa - ennen kuin pohjustus kaadetaan. Polymeerimateriaali peittää kanavan pohjan ja seinät, edullisesti useammassa kerroksessa, ja päällekkäiset kangaspaksut ovat vähintään 20 cm. Liitokset on välttämättä liimattu bitumimateriaalilla, ja kalvon asettamisen yhteydessä se on mahdollisimman tiukka kaikille ympäröiville muottipinnoille.

Pohjustuksen vedenpitävyyteen käytetyn polyeteenikalvon paksuuden ei tulisi olla alle 0,4 mm.

Lisäksi polyeteenikalvopäällystettä käytetään laajalti keinona estää kostean kosteuden menetyksen kaatopaikalle. Tämä varmistaa seoksen veden sementtikoostumuksen optimaalisen suhteen ja ihanteelliset olosuhteet sementin hydratoinnille.

Vahvistettu vedeneristyskalvo

Toisin kuin perinteisessä polyeteenikalvossa, tällä materiaalilla on monikerroksinen rakenne. Sen ominaisuutena on lujittavan verkon läsnäolo, joka on tiivistetty ulkokerrosten väliin, mikä takaa mekaanisen lujuuden ja venymisvastuksen. Kuitukankaat tai polypropyleeniverkot käytetään vahvikekerroksena, harvemmin - korkeapainepolyeteeniä. Saatavana kahdessa vedenpitävässä kalvossa:

 • rei'itetty, mikro-reikiä koko rullatun materiaalin alueella. Sitä käytetään pääasiassa rakennusten kattojen vedenpitävyyteen;
 • ei rei'itetty, käytetään pääasiassa vedeneristysperusteisiin.

Pinnalle levitetyn rei'ityksen takia lujitettu kalvo on joskus virheellinen vedeneristyskalvolle. On huomattava, että rei'itys on ensisijaisesti tarkoitettu ylimääräisen kondensaatin tyhjentämiseen ja riittävän tuuletuksen varmistamiseksi kalvolla peitetyillä pintoilla, mutta ei mitenkään suojaa kosteuden ulkopuolelta.

Sitä vastoin ei-rei'itetty päällyste suojaa liiallista kosteutta. Tätä materiaalia valittaessa ei tarvitse keskittyä kalvon paksuuteen, vaan pakkauksessa ilmoitettuun tiheyteen, jonka tulee olla 100 - 250 g / m2.

Kalvon kalvot

Tällaiset kalvojen vedeneristysmateriaalit ovat innovatiivisia materiaaleja, jotka edistävät säätiön luotettavuutta kosteudelta. Pohjimmiltaan erilainen lähestymistapa monikerroksisen pinnoitteen laitteeseen takaa kerääntyneen hydroidihöyryn poiston peitetyn pinnan läpi. Samanaikaisesti materiaali on täysin vedenpitävä ulkopuolelta.

Kalvon kalvoja on kahdenlaisia:

Oikea valinta yhden tai muun tyyppiselle vedeneristyskalvolle riippuu kalvon materiaalien geoteknisistä käyttöolosuhteista. Litteät polymeerikalvot suojaavat maaperän kosteustasolta, joka sijaitsee pohjaveden yläpuolella. Profiloidut vedeneristyskalvot on pinnoitettu ja ontto kuperat piikit. Niitä käytetään pohjavesien suojaamiseen, jotka altistuvat jaksottaisesti nousevalle pohjavedelle.

Vedenpitävien kalvojen edut ja haitat

Arvokkaana vaihtoehtona bitumipäällysteen vedenpitävälle materiaalille esitetyt kalvopäällystetyypit ovat löytäneet laajaa soveltamista säätöseinien vaakasuoraan ja pystysuoraan suojaukseen kosteuden läpäisevyydestä. Ennen kuin päätät ja valitset sopivimman materiaalin, sinun tulee tutustua maaperän alustavien geologisten tutkimusten tuloksiin sekä punnita kaikki vedeneristyskalvojen puutteet:

 • suuri vaara vaurioittaa kalvon vesitiivistystä johtuen sen suhteellisen alhaisesta mekaanisesta lujuudesta;
 • pinnan perusteellinen valmistelu ennen sen eristämisen pinnoittamista;
 • telakoiden saumat, jotka ovat ongelmallisia paikkoja puolustuksessa;
 • pohjaveden kemiallisten vaikutusten aiheuttamat eheyden mahdolliset vahingot;
 • herkkyys vahingoittaa jyrsijöiden elokuvia.

Kuitenkin erinomaisten vedeneristysominaisuuksien ja suhteellisen edullisten kustannusten vuoksi kalvopäällysteiden käyttö säätiöiden suojelemiseksi on suosittua ei ainoastaan ​​yksityisten rakennusten, vaan myös teollisuuslaitosten rakentamisessa.

Vedeneristyskalvo säätöön

Pohja vedeneristyskalvo

Kalvon pohjustuksen vedeneristys on välttämätöntä rakennusten laitureiden suojaamiseksi maaperän kosteuden tuhoisilta vaikutuksilta. Se pysyy sisällä jalustan täytön jälkeen. Aiemmin tällaisen suojan varmistamiseksi käytettiin tiivistettyä sementtilaastia (osuus 1x1) sekä kattohuopaa.

Tänään on laaja valikoima kalvotyyppejä. Ne kuuluvat kahteen luokkaan:

Ensimmäinen luokka valitaan, jos rakennus on rakennettu alueelle, jossa on syvä pohjavesivarasto. Muovikalvo suojaa kosteudelta, joka näkyy maaperässä sateen tai sulavan lumen seurauksena. Tätä eristystä kutsutaan valoksi.

Toinen luokka on keskisuuri ja raskas eristys. Sitä käytetään, jos pohjaveden taso nousee niin paljon, että se vuotaa pohjan seinien läpi ja putoaa kellariin. Tällainen vedeneristys on pakollista alueelle, joka kärsii kausittaisesta tulvasta. Riippumatta polyetyleenisuojan luokkaan, sen käyttö on tarpeen rakennuksen kestävyyden kannalta.

Lisäksi on tärkeätä paitsi tehdä kellarista kuiva, mutta myös suojautua kosteuden tunkeutumiselta konkreettiseen monoliittiin sen jälkeen, kun se on kaadettu. Pohjaveteen liuenneiden suolojen haitallinen vaikutus rakennustukeen hävitellään hitaasti sen rakenteeseen.

Vedenpitävyyden edut ja haitat

Rakennusteollisuudessa eri materiaaleja käytetään suojaamaan säätiötä kosteudelta. Useimmiten tässä tapauksessa käytetään muovikalvoa.

Kalvon vedeneristys eroaa edullisesti kateaineista tai bitumisista mastikoista. Ensinnäkin on helpompi pinota. Sen paino on paljon pienempi kuin hartsilla kyllästetyn paksun paperin paino. Toiseksi tällaisen suojan valmistukseen käytettävä materiaali on paksuuden ja tiheyden omaava polyeteeni. Sen ominaisuus - vastustuskyky pitkäaikaiselle kosteudelle altistumiselle. Sen molekyyliryhmää ei ole tuhottu yli kymmeneen vuoteen. Kolmanneksi kalvo vedenpitävästä pohjasta suojaa sitä vedestä.

Tähän saakka saumattomien kosteutta kestävien materiaalien luokka on edullisin vaihtoehto betonin suojaamiseksi altistumiselta maan kosteudelle. Se estää homeen ja hometta.

Vedenpitävälle pohjalle on käytettävä vähintään 0,4 millimetrin paksuista kalvoa.

Puutteiden joukossa on huomattava, että alttius ultraviolettisäteille on heikompaa. Siksi kalvo on kiinnitettävä perustukseen ja välittömästi peitettävä maaperällä. Ulkomateriaali kestää enintään yhden vuoden. Toinen haittapuoli on se, että kaatamisen jälkeen perustuksen taso on mahdollisimman tasainen. Elokuva pelkää punkteja ja leikkauksia monoliitin terävillä elementeillä (ulkoneva vahvistus tai suuri murskattu kivi). Asennettaessa vedenpitävää kalvoa säätöön sinun on oltava erittäin varovainen, ettei se riko kangasta koskemattomuutta, muutoin se menettää ominaisuutensa.

Toinen haittapuoli on se, että jyrsijät heikentävät tätä tuotetta helposti. Siksi kalvo on säilytettävä ulottumattomissa. Jos vedeneristyselementti on kiinnitetty vanhan rakennuksen pohjaan, niin monoliitti on kokonaan kaivettu kalvon kunnon kiinnittämiseksi. Tämä vaatii paljon ylimääräistä aikaa ja vaivaa.

Elokuvien lajit perustan vedenpitäviksi

Rakennuksen pylväiden kosteuden suojelemiseksi tarkoitetusta kalvomateriaalista erotetaan seuraavat tyypit:

 • Sileä, kiertynyt rullalle.
 • Roll vahvistettu.
 • Diffuusiokalvot.

Jokainen kalvo on kiinnitetty erityisellä tekniikalla. Suojaus toteutetaan ottaen huomioon suojakerroksen pinnan fyysiset ominaisuudet.

Sileä rullafilmi

Suojauksen varmistamiseksi kannattaa käyttää vain materiaalia, joka on tarkoitettu asennukseen säätöön (yksinkertainen kalvo, jota myydään rautakaupoissa, ei ole sopiva). Se toteutetaan kankaissa. Jos pohjan koko on paljon suurempi kuin koko vedenpitävyys, niin kaksi segmenttiä on asennettu päällekkäin (vähintään viisi senttiä). Heidän keskenään ne on liitetty erityiseen liima-aineeseen tai juottamiseen.

Tällainen kosteuden suojaus on asennettava puhtaalle pinnalle. On suositeltavaa, että se on kuiva. Emme voi sallia verkon repeämistä tai sen lävistyksiä. Kalvo kiinnitetään napaleilla, joissa on suljetut korkit.

Tätä tuotetta myydään myös kankaissa. Rakenteessa se muistuttaa edellä mainittua materiaalia, vain siinä on vahvikekerros (mesh).

Tämä elementti lisää kalvon vastustusta venymiseen ja muihin mekaanisiin vaurioihin. Tällaisen vedenpitävyyden ostamisessa tulisi kiinnittää huomiota rei'ityksen läsnäoloon.

Valssoitua materiaalia, jossa on mikrohiukkasia, ei voida käyttää suojaamaan säätä kosteudelta. Sitä ei saa rei'ittää.

Valitun polyeteenikalvon valinnassa sinun ei tarvitse kiinnittää huomiota rainan paksuuteen vaan sen tiheyteen. Tämän indikaattorin pitäisi olla vähintään 250 grammaa neliömetriä kohden.

Vedeneristyskalvolla on erityinen rakenne. Tämä monikerroksinen materiaali mahdollistaa höyryjen poiston rakennuksen sisäpuolelta (kellarista), mutta se ei anna pohjaveden joutua pohjalle. Tänään valmistajat tuottavat kahdenlaisia ​​tällaisia ​​kalvoja. Ensimmäinen on sileä paksu monikerroksinen kalvo. Sitä käytetään suojaamaan kosteutta maasta. Se asennetaan, jos pohja on kaadettu pohjaveden yläpuolelle. Katso videota diffuusiokalvon asentamisesta.

Toinen tyyppi - vedeneristys onttoa piikkiä. Tällaista kalvoa käytetään alueilla, joilla pohjavesi nousee voimakkaasti esimerkiksi tulvien aikana. Tämä innovatiivinen malli ei anna kosteutta kellarissa, mikä tarjoaa parhaan suojan betoni monoliteille. Tällaisen kalvon asennus toteutetaan käyttämällä erityisiä tiivistekynsiä, joissa on tiiviste, joka antaa vedenkestävyyden kiinnityspaikalle.

Riippumatta valituista vedeneristysmääristä kiinnityspisteeseen on kiinnitettävä huomiota kiinnityshetkellä. Tämä on heikoimmassa asemassa oleva alue, jonka kautta vesi voi vuotaa ja tuhota perusta. Voit tehdä tämän käyttämällä erityisiä kiinnitysnauhoja tai liimaa polyeteenituotteille.

Vedenpitävän kalvon asennuksen perusteet

Vedeneristyskalvo säätöön

Säätiö on ulkoisten tekijöiden jatkuvan vaikutuksen alla. He kaikki pyrkivät tuhoamaan materiaalin rakenteen eheyden, mikä johtaa rakennusvirheisiin ja rakennuksen muodonmuutokseen. Rakentajien tehtävänä on suojata säätiö kosteudelta. Kellarin avoin osa kärsii enemmän sateesta ja suorasta kosketuksesta veden kanssa. Ja pohjan maanalainen osa on kaikkein alttiimpia kosketuksiin pohjaveden kanssa, mikä johtaa asteittain käyttökelvottomaan tilaan. Jos pohjaa ei ole kunnolla kiinnitetty, pohjamateriaali nou- see vähitellen kosteutta ja alkaa murtua. Pian hänellä ei yksinkertaisesti ole voimaa tarjota tarvittavaa rakenteellista voimaa.

Vedenpitävä kalvo säätiölle on paras taloudellisesta ja käytännöllisestä näkökulmasta, tapa säilyttää perusrakenteen koko maassa. Oikean työn avulla rakennus pystyy pitämään kestävästi ja luotettavasti pitkään.

Polyeteenikalvo vedenpitävälle pohjalle

Polyeteenikalvo perustuksen rakentamiseksi tarjoaa rakenteellista lujuutta ja stabiilisuutta ulkoisissa vaikutteissa. Vedenpitävyys tällaisella kalvolla antaa luotettavan kosteuden kestävyyden, mutta on erittäin herkkä auringonvalolle ja mekaanisille vaurioille. Siksi se on yleensä piilossa maan alla. Mutta sitten syntyy toinen kysymys - jos elokuva on vahingoittunut, se menettää veden hylkyä. Siksi materiaali on valmistettu erityisestä kalvosta, joka kestää kohtalaisia ​​kuormituksia. Betonin kaatamisen yhteydessä se rikkoo ja kaatuu, mikä edellyttää, että henkilö kiinnittää erityistä huomiota PVC-kalvon levittämiseen maaperän kerrokseen.

Pohjan vedenpitävä kalvo pystyy tarjoamaan rakenteelle suuren lujuuden ja luotettavuuden. Työtilauksen asianmukaisen toteuttamisen avulla voimme taata tarvittavan vahvuuden. Rakennusmarkkinoilla on nykyään monenlaisia ​​materiaaleja vedenpitävyyteen.

Polymeerikalvojen rakentamisen tyypit ja ominaisuudet

Vedenpitävyys säätiöllä muovikelmulla pystyy takaamaan tarvittavat tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet. Samanaikaisesti kaluston valinta säätiölle on perusteltava ja valittava tietyn tapauksen osalta.

Vedenpitävyys, joka on pakollinen perusrakenteessa, mahdollisesti eri tavoin. Samanaikaisesti kalvon käyttö mahdollistaa kustannusten pienentämisen ja rakennusprosessin optimoinnin. Ehdotetuista elokuvityypeistä ovat seuraavat:

Rakennuskalvojen lajit

 1. Standardilevyt ja PVC-kalvot
 2. Valinnaiset vahvistetut kalvot
 3. Kalvonäkymä

Perinteiset ja pitkään käytössä olevat vedeneristysmenetelmät, joihin on varattu kateaine ja mastiksi, ovat omat ominaisuutensa ja haittansa. Vedeneristyskalvo on erinomainen vaihtoehto tavallisille menetelmille. Se on helppo asentaa ja korkea laatu rakennuksen lopussa. Useiden kerrosten läsnäolo johtaa tehokkaaseen pohjaan.

Kalvoa peitetään yleensä lisäkerroksilla suojamateriaaleja. Koska materiaali käytti kumia ja bitumia. Vedeneristyskalvolla on suuri vastustuskyky kosteuden ja erityisesti sen koostumuksen sisältämien suolojen ja mineraalien kielteisiin ja vahingollisiin vaikutuksiin. Erityisen edullista on käyttää lisäsuojattuja kalvoja alueilla, joilla on monimutkaiset geotekniset olosuhteet ja erityisen aggressiivinen ympäristö maanalaisissa maissa.

PVC-kalvon asennuksen perusteet vedenpitävyyteen

Kellarin vedenpitävyys kalvolla on yksinkertainen mutta tehokas mitta. Pohjakalvo takaa erinomaisen vastuksen kosteudelle siirtymisestä betoniin ja tunkeutuu vähitellen syvempiin kerroksiin.

Säätiölle valmistettu polyeteenikalvo on asennettu useisiin vaiheisiin:

Ensinnäkin on välttämätöntä suorittaa valmisteluvaihe, joka on seuraava:

 1. Taustalla olevan pinnan tasoitus.
 2. Betonin puhdistus on varovasti puhdistettava.
 3. Pölypuhallettu erikoiskompressori tai pölynimuri.
 4. Primer-sovellus.
 5. Käytetään kerrosta vedeneristysmateriaaleja, joka valmistuu kaatamalla betoniseosta.

Säätiön kalvo asetetaan kaivoon vasta sen jälkeen, kun tarvittava työ maaperän suunnittelussa ja hiekkatyynyjen luominen on tehty. Rakennustyömaan maaperän teknisistä ominaisuuksista riippuen vesirakennusteknisten kerrosten ja horisonttien luomisen yksilöllinen suunnittelu tapahtuu.

PVC-kalvojen asennus

Kun kaivo kaivetaan ja suunnitellaan, voit jatkaa vedenpitävän polyeteenikalvon matolle. Jotta estettäisiin kalvon rakenne vaurioitumatta, muottien kiinnitykset suoritetaan ulkopuolelle ja PVC-kalvo on sovitettu muotin sisäosaan. Jos kalvoa ei ole peitetty kiinteällä arkilla, erillisissä kappaleissa on oltava vähintään 20 senttimetrin päällekkäisyys. Kiinnitysliima impregnoidaan kaikkiin liitosalueisiin levyjen kiinnittämiseksi mahdollisimman lujasti. Kalvon asettamista varten on välttämätöntä muodostaa ulkonema yläosaan yläosasta yläosasta vähintään 10 senttimetriä.

Kalvolla on tärkeä rooli betoniseoksen kovettumisen nopeudesta ja laadusta. Betoni jäätyy nopeammin ja tasaisemmin, mikä on tärkeää määritettyjen teknisten indikaattorien saavuttamiseksi. Elokuvan ansiosta on mahdollista rajoittaa betonin sisältämän kosteuden menetystä eli toisin sanoen maaperän kosteuden optimaalinen yhdistelmä ja betoni syntyy.

Kun se täytetään, sekä betoniseoksen kaatamisen yhteydessä, on tarpeen tarkkailla tarkasti vesitiiviin kalvokerroksen tasoitustarkkuutta ja tasaista jakautumista - näin on mahdollista estää sen tuhoutuminen ja jopa pienet vauriot.

PVC-kalvo, joka säästää vedenpitävyyttä, takaa korkealaatuisen eristyksen ja siten koko tukirakenteen turvallisuuden.

Vedenpitävien kalvojen edut ja haitat

Pohjakerroksen vedenpitävyys elokuvilla, jonka etuja ja haittoja määrittävät sen suosion nykyaikaisessa rakentamisessa, takaa halutun tuloksen saavuttamisen ja vaivattomuuden ja rahan vähimmäiskulut.

Kalvoa käytetään aktiivisesti pohjan pystysuoraan ja horisontaaliseen suojaukseen. Tämä estää kosteuden tunkeutumisen betonirakenteen rakenteeseen ja siten estää sen tuhoutumisen. Tämä lähestymistapa on erinomainen vaihtoehto erilaisille päällystysvesisuojauksille.

Säätiön tyhjennyskalvo auttaa luomaan tarvittavan suojakerroksen pohjan maanalaisen kosteuden kielteisiltä vaikutuksilta.

PVC-kalvon edut ja haitat

Yleensä vedenpitävä kalvo edistää seuraavia käytännön hyötyjä sen käytöstä:

 1. Edullinen vedeneristys toimii.
 2. Helppo asentaa vedeneristys.
 3. Kestävyys ja korkea kerros lujuus.
 4. Luotettava kosteudenkestävyys.

Näin ollen nyt on olemassa tilanne, jossa optimaalinen tapa suojata säätiö on luoda geometrisesti tarkka ja yksityiskohtainen kerros erityinen elokuva.

Kellarin vedeneristyskalvo

Perusvesieristettä käytettäessä käytetään usein kalvomateriaaleja. Säätöpinnan vedenpitävä kalvo voi suorittaa useita toimintoja:

 • Päävesieristyskerros. Tätä tarkoitusta varten käytetään tavallisesti diffuusiokalvon kalvoja, höyryä läpäisevä, mutta läpäisemätön;
 • Kalvot lisävesieristyskerrokselle, esimerkiksi paksu polyeteeni. Sitä käytetään välikerroksena maan ja päävesieristyksen välissä tai eristeen ja betonipinnoitteiden välillä.

Vedenpitävyyden etuna on niiden tuhoutuvuus, korkea vedeneristyslaatu, helppokäyttöisyys ja suhteellisen alhainen hinta.

Kellarin vedeneristyskalvo

Polyeteenikalvo vedenpitävälle pohjalle

Pienille rakennuksille, joilla on alhainen kuormitus säätöön, voit käyttää polyeteenikalvoa pääasiallisena vaakatasossa. Polyeteeni on edullinen materiaali, joka on kestävä kosteudelle ja muotille äärimmäisiin lämpötiloihin. Ainoa asia, että polyeteenikalvo "pelkää" on ultraviolettisäteily, kun se altistuu suoralle auringonvalolle, polyeteeni hajoaa useiden vuosien ajan. Lisäksi jyrsijät vahingoittavat polyeteeniä usein. Siksi on suositeltavaa käyttää sitä vesitiiviinä pohjapohjana tai vedeneristeen päällä heti järjestää betonirauta.

Polyeteenikalvo sopii erinomaisesti vedenpitävään säätöön

Kellarin vedeneristyskalvon tekniikka

 1. Merkitse paikka ja valmistele kaivon ja hiekan tyyny nauhalle tai laattojen pohjalle. Hiekkalaatan paksuus riippuu paikan päällä olevasta maaperätyypistä: sen paksuuden tulisi olla vähintään 0,5 metriä, jos kiinteät maaperät eivät ole alttiita kausittaisille liikkeille - n. 10 cm. Hiekkalaatikko jakaa rakennuksen kuorman maahan ja poistaa veden pohjasta ja suojaa kalvon mekaanisilta vaurioilta.

Suorita kaavion asettelu

Tee muotti laudalta

Prosessi, jossa polyeteenikalvoa vedeneristämiseen

Ratkaisumenetelmä

Betonibetonivaihtelun vaakasuora vedeneristys

Tällainen vedeneristys tehdään useimmiten laattojen pohjalla, kun monoliittinen betonilaatta toimii sekä rakennuksen perustana että alapinnan lattiana. Tässä tapauksessa on välttämätöntä vedenpitävä pohja ei ainoastaan ​​pohjavedestä, vaan myös putkien vuotamisesta, putkistoista. Jos polyeteenikalvoa käytetään vedeneristysmateriaalina, sen päällä levitetään betonipinta.

 1. Flood laatta perustetaan ja odottaa betonin täydellistä kypsymistä. Betonivalmius on mahdollista määrittää seuraavasti: yöllä kellarialue peitetään polyetyleenillä, ja jos lauhde muodostuu kalvolle aamulla, betonia ei ole riittävästi kuivattu. Betonin täydellisen kypsymisen jälkeen voit jatkaa seinien rakentamista ja kosteuden omaavien huoneiden vedenpitävyyttä. Tarvittaessa tasoitetaan pinta: irrota ulkonemat, katkaise ulkoneva raudoitus, betonia sisältävät kuoret sementti-hiekkaseoksella.

Laattapohjan täyttö

Geotekstiilikerros ja muovikalvo asetetaan säätöön.

Pohja vedeneristys kalvokalvolla

Tämä on kalliimpi menetelmä kalvojen vedeneristys, mutta sillä on paljon etuja. Erinomaisten vedeneristysominaisuuksien lisäksi membraanikalvoissa on höyryläpäisevyys, joka mahdollistaa kosteuden poistamisen kellarista ulkopuolelle. Ne ovat kestäviä ja kestävät kemiallisesti aggressiivista pohjavettä, juuri itävyyttä. Kalvolevyjen vesitiiviys on moderni ja erittäin luotettava tapa säästää pohjaa pohjavedestä ja ilmakehän kosteudesta.

Pohja vedeneristyskalvo

Kalvon pohjustuksen vedeneristys on välttämätöntä rakennusten laitureiden suojaamiseksi maaperän kosteuden tuhoisilta vaikutuksilta. Se pysyy sisällä jalustan täytön jälkeen. Aiemmin tällaisen suojan varmistamiseksi käytettiin tiivistettyä sementtilaastia (osuus 1x1) sekä kattohuopaa.

Tänään on laaja valikoima kalvotyyppejä. Ne kuuluvat kahteen luokkaan:

Ensimmäinen luokka valitaan, jos rakennus on rakennettu alueelle, jossa on syvä pohjavesivarasto. Muovikalvo suojaa kosteudelta, joka näkyy maaperässä sateen tai sulavan lumen seurauksena. Tätä eristystä kutsutaan valoksi.

Toinen luokka on keskisuuri ja raskas eristys. Sitä käytetään, jos pohjaveden taso nousee niin paljon, että se vuotaa pohjan seinien läpi ja putoaa kellariin. Tällainen vedeneristys on pakollista alueelle, joka kärsii kausittaisesta tulvasta. Riippumatta polyetyleenisuojan luokkaan, sen käyttö on tarpeen rakennuksen kestävyyden kannalta.

Lisäksi on tärkeätä paitsi tehdä kellarista kuiva, mutta myös suojautua kosteuden tunkeutumiselta konkreettiseen monoliittiin sen jälkeen, kun se on kaadettu. Pohjaveteen liuenneiden suolojen haitallinen vaikutus rakennustukeen hävitellään hitaasti sen rakenteeseen.

Vedenpitävyyden edut ja haitat

Rakennusteollisuudessa eri materiaaleja käytetään suojaamaan säätiötä kosteudelta. Useimmiten tässä tapauksessa käytetään muovikalvoa.

arvokkuus

Kalvon vedeneristys eroaa edullisesti kateaineista tai bitumisista mastikoista. Ensinnäkin on helpompi pinota. Sen paino on paljon pienempi kuin hartsilla kyllästetyn paksun paperin paino. Toiseksi tällaisen suojan valmistukseen käytettävä materiaali on paksuuden ja tiheyden omaava polyeteeni. Sen ominaisuus - vastustuskyky pitkäaikaiselle kosteudelle altistumiselle. Sen molekyyliryhmää ei ole tuhottu yli kymmeneen vuoteen. Kolmanneksi kalvo vedenpitävästä pohjasta suojaa sitä vedestä.

Tähän saakka saumattomien kosteutta kestävien materiaalien luokka on edullisin vaihtoehto betonin suojaamiseksi altistumiselta maan kosteudelle. Se estää homeen ja hometta.

Vedenpitävälle pohjalle on käytettävä vähintään 0,4 millimetrin paksuista kalvoa.

puutteet

Puutteiden joukossa on huomattava, että alttius ultraviolettisäteille on heikompaa. Siksi kalvo on kiinnitettävä perustukseen ja välittömästi peitettävä maaperällä. Ulkomateriaali kestää enintään yhden vuoden. Toinen haittapuoli on se, että kaatamisen jälkeen perustuksen taso on mahdollisimman tasainen. Elokuva pelkää punkteja ja leikkauksia monoliitin terävillä elementeillä (ulkoneva vahvistus tai suuri murskattu kivi). Asennettaessa vedenpitävää kalvoa säätöön sinun on oltava erittäin varovainen, ettei se riko kangasta koskemattomuutta, muutoin se menettää ominaisuutensa.

Toinen haittapuoli on se, että jyrsijät heikentävät tätä tuotetta helposti. Siksi kalvo on säilytettävä ulottumattomissa. Jos vedeneristyselementti on kiinnitetty vanhan rakennuksen pohjaan, niin monoliitti on kokonaan kaivettu kalvon kunnon kiinnittämiseksi. Tämä vaatii paljon ylimääräistä aikaa ja vaivaa.

Elokuvien lajit perustan vedenpitäviksi

Rakennuksen pylväiden kosteuden suojelemiseksi tarkoitetusta kalvomateriaalista erotetaan seuraavat tyypit:

 • Sileä, kiertynyt rullalle.
 • Roll vahvistettu.
 • Diffuusiokalvot.

Jokainen kalvo on kiinnitetty erityisellä tekniikalla. Suojaus toteutetaan ottaen huomioon suojakerroksen pinnan fyysiset ominaisuudet.

Sileä rullafilmi

Suojauksen varmistamiseksi kannattaa käyttää vain materiaalia, joka on tarkoitettu asennukseen säätöön (yksinkertainen kalvo, jota myydään rautakaupoissa, ei ole sopiva). Se toteutetaan kankaissa. Jos pohjan koko on paljon suurempi kuin koko vedenpitävyys, niin kaksi segmenttiä on asennettu päällekkäin (vähintään viisi senttiä). Heidän keskenään ne on liitetty erityiseen liima-aineeseen tai juottamiseen.

Tällainen kosteuden suojaus on asennettava puhtaalle pinnalle. On suositeltavaa, että se on kuiva. Emme voi sallia verkon repeämistä tai sen lävistyksiä. Kalvo kiinnitetään napaleilla, joissa on suljetut korkit.

Vahvistettu vedeneristys

Tätä tuotetta myydään myös kankaissa. Rakenteessa se muistuttaa edellä mainittua materiaalia, vain siinä on vahvikekerros (mesh).

Tämä elementti lisää kalvon vastustusta venymiseen ja muihin mekaanisiin vaurioihin. Tällaisen vedenpitävyyden ostamisessa tulisi kiinnittää huomiota rei'ityksen läsnäoloon.

Valssoitua materiaalia, jossa on mikrohiukkasia, ei voida käyttää suojaamaan säätä kosteudelta. Sitä ei saa rei'ittää.

Valitun polyeteenikalvon valinnassa sinun ei tarvitse kiinnittää huomiota rainan paksuuteen vaan sen tiheyteen. Tämän indikaattorin pitäisi olla vähintään 250 grammaa neliömetriä kohden.

Diffuusiomembraani

Vedeneristyskalvolla on erityinen rakenne. Tämä monikerroksinen materiaali mahdollistaa höyryjen poiston rakennuksen sisäpuolelta (kellarista), mutta se ei anna pohjaveden joutua pohjalle. Tänään valmistajat tuottavat kahdenlaisia ​​tällaisia ​​kalvoja. Ensimmäinen on sileä paksu monikerroksinen kalvo. Sitä käytetään suojaamaan kosteutta maasta. Se asennetaan, jos pohja on kaadettu pohjaveden yläpuolelle. Katso videota diffuusiokalvon asentamisesta.

Toinen tyyppi - vedeneristys onttoa piikkiä. Tällaista kalvoa käytetään alueilla, joilla pohjavesi nousee voimakkaasti esimerkiksi tulvien aikana. Tämä innovatiivinen malli ei anna kosteutta kellarissa, mikä tarjoaa parhaan suojan betoni monoliteille. Tällaisen kalvon asennus toteutetaan käyttämällä erityisiä tiivistekynsiä, joissa on tiiviste, joka antaa vedenkestävyyden kiinnityspaikalle.

Riippumatta valituista vedeneristysmääristä kiinnityspisteeseen on kiinnitettävä huomiota kiinnityshetkellä. Tämä on heikoimmassa asemassa oleva alue, jonka kautta vesi voi vuotaa ja tuhota perusta. Voit tehdä tämän käyttämällä erityisiä kiinnitysnauhoja tai liimaa polyeteenituotteille.

Vedenpitävän kalvon asennuksen perusteet

Vedeneristyskalvo säätöön

Säätiö on ulkoisten tekijöiden jatkuvan vaikutuksen alla. He kaikki pyrkivät tuhoamaan materiaalin rakenteen eheyden, mikä johtaa rakennusvirheisiin ja rakennuksen muodonmuutokseen. Rakentajien tehtävänä on suojata säätiö kosteudelta. Kellarin avoin osa kärsii enemmän sateesta ja suorasta kosketuksesta veden kanssa. Ja pohjan maanalainen osa on kaikkein alttiimpia kosketuksiin pohjaveden kanssa, mikä johtaa asteittain käyttökelvottomaan tilaan. Jos pohjaa ei ole kunnolla kiinnitetty, pohjamateriaali nou- see vähitellen kosteutta ja alkaa murtua. Pian hänellä ei yksinkertaisesti ole voimaa tarjota tarvittavaa rakenteellista voimaa.

Vedenpitävä kalvo säätiölle on paras taloudellisesta ja käytännöllisestä näkökulmasta, tapa säilyttää perusrakenteen koko maassa. Oikean työn avulla rakennus pystyy pitämään kestävästi ja luotettavasti pitkään.

Polyeteenikalvo vedenpitävälle pohjalle

Polyeteenikalvo perustuksen rakentamiseksi tarjoaa rakenteellista lujuutta ja stabiilisuutta ulkoisissa vaikutteissa. Vedenpitävyys tällaisella kalvolla antaa luotettavan kosteuden kestävyyden, mutta on erittäin herkkä auringonvalolle ja mekaanisille vaurioille. Siksi se on yleensä piilossa maan alla. Mutta sitten syntyy toinen kysymys - jos elokuva on vahingoittunut, se menettää veden hylkyä. Siksi materiaali on valmistettu erityisestä kalvosta, joka kestää kohtalaisia ​​kuormituksia. Betonin kaatamisen yhteydessä se rikkoo ja kaatuu, mikä edellyttää, että henkilö kiinnittää erityistä huomiota PVC-kalvon levittämiseen maaperän kerrokseen.

Pohjan vedenpitävä kalvo pystyy tarjoamaan rakenteelle suuren lujuuden ja luotettavuuden. Työtilauksen asianmukaisen toteuttamisen avulla voimme taata tarvittavan vahvuuden. Rakennusmarkkinoilla on nykyään monenlaisia ​​materiaaleja vedenpitävyyteen.

Polymeerikalvojen rakentamisen tyypit ja ominaisuudet

Vedenpitävyys säätiöllä muovikelmulla pystyy takaamaan tarvittavat tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet. Samanaikaisesti kaluston valinta säätiölle on perusteltava ja valittava tietyn tapauksen osalta.

Vedenpitävyys, joka on pakollinen perusrakenteessa, mahdollisesti eri tavoin. Samanaikaisesti kalvon käyttö mahdollistaa kustannusten pienentämisen ja rakennusprosessin optimoinnin. Ehdotetuista elokuvityypeistä ovat seuraavat:

Rakennuskalvojen lajit

 1. Standardilevyt ja PVC-kalvot
 2. Valinnaiset vahvistetut kalvot
 3. Kalvonäkymä

Perinteiset ja pitkään käytössä olevat vedeneristysmenetelmät, joihin on varattu kateaine ja mastiksi, ovat omat ominaisuutensa ja haittansa. Vedeneristyskalvo on erinomainen vaihtoehto tavallisille menetelmille. Se on helppo asentaa ja korkea laatu rakennuksen lopussa. Useiden kerrosten läsnäolo johtaa tehokkaaseen pohjaan.

Kalvoa peitetään yleensä lisäkerroksilla suojamateriaaleja. Koska materiaali käytti kumia ja bitumia. Vedeneristyskalvolla on suuri vastustuskyky kosteuden ja erityisesti sen koostumuksen sisältämien suolojen ja mineraalien kielteisiin ja vahingollisiin vaikutuksiin. Erityisen edullista on käyttää lisäsuojattuja kalvoja alueilla, joilla on monimutkaiset geotekniset olosuhteet ja erityisen aggressiivinen ympäristö maanalaisissa maissa.

PVC-kalvon asennuksen perusteet vedenpitävyyteen

Kellarin vedenpitävyys kalvolla on yksinkertainen mutta tehokas mitta. Pohjakalvo takaa erinomaisen vastuksen kosteudelle siirtymisestä betoniin ja tunkeutuu vähitellen syvempiin kerroksiin.

Säätiölle valmistettu polyeteenikalvo on asennettu useisiin vaiheisiin:

Ensinnäkin on välttämätöntä suorittaa valmisteluvaihe, joka on seuraava:

 1. Taustalla olevan pinnan tasoitus.
 2. Betonin puhdistus on varovasti puhdistettava.
 3. Pölypuhallettu erikoiskompressori tai pölynimuri.
 4. Primer-sovellus.
 5. Käytetään kerrosta vedeneristysmateriaaleja, joka valmistuu kaatamalla betoniseosta.

Säätiön kalvo asetetaan kaivoon vasta sen jälkeen, kun tarvittava työ maaperän suunnittelussa ja hiekkatyynyjen luominen on tehty. Rakennustyömaan maaperän teknisistä ominaisuuksista riippuen vesirakennusteknisten kerrosten ja horisonttien luomisen yksilöllinen suunnittelu tapahtuu.

PVC-kalvojen asennus

Kun kaivo kaivetaan ja suunnitellaan, voit jatkaa vedenpitävän polyeteenikalvon matolle. Jotta estettäisiin kalvon rakenne vaurioitumatta, muottien kiinnitykset suoritetaan ulkopuolelle ja PVC-kalvo on sovitettu muotin sisäosaan. Jos kalvoa ei ole peitetty kiinteällä arkilla, erillisissä kappaleissa on oltava vähintään 20 senttimetrin päällekkäisyys. Kiinnitysliima impregnoidaan kaikkiin liitosalueisiin levyjen kiinnittämiseksi mahdollisimman lujasti. Kalvon asettamista varten on välttämätöntä muodostaa ulkonema yläosaan yläosasta yläosasta vähintään 10 senttimetriä.

Kalvolla on tärkeä rooli betoniseoksen kovettumisen nopeudesta ja laadusta. Betoni jäätyy nopeammin ja tasaisemmin, mikä on tärkeää määritettyjen teknisten indikaattorien saavuttamiseksi. Elokuvan ansiosta on mahdollista rajoittaa betonin sisältämän kosteuden menetystä eli toisin sanoen maaperän kosteuden optimaalinen yhdistelmä ja betoni syntyy.

Kun se täytetään, sekä betoniseoksen kaatamisen yhteydessä, on tarpeen tarkkailla tarkasti vesitiiviin kalvokerroksen tasoitustarkkuutta ja tasaista jakautumista - näin on mahdollista estää sen tuhoutuminen ja jopa pienet vauriot.

PVC-kalvo, joka säästää vedenpitävyyttä, takaa korkealaatuisen eristyksen ja siten koko tukirakenteen turvallisuuden.

Vedenpitävien kalvojen edut ja haitat

Pohjakerroksen vedenpitävyys elokuvilla, jonka etuja ja haittoja määrittävät sen suosion nykyaikaisessa rakentamisessa, takaa halutun tuloksen saavuttamisen ja vaivattomuuden ja rahan vähimmäiskulut.

Kalvoa käytetään aktiivisesti pohjan pystysuoraan ja horisontaaliseen suojaukseen. Tämä estää kosteuden tunkeutumisen betonirakenteen rakenteeseen ja siten estää sen tuhoutumisen. Tämä lähestymistapa on erinomainen vaihtoehto erilaisille päällystysvesisuojauksille.

Säätiön tyhjennyskalvo auttaa luomaan tarvittavan suojakerroksen pohjan maanalaisen kosteuden kielteisiltä vaikutuksilta.

PVC-kalvon edut ja haitat

Yleensä vedenpitävä kalvo edistää seuraavia käytännön hyötyjä sen käytöstä:

 1. Edullinen vedeneristys toimii.
 2. Helppo asentaa vedeneristys.
 3. Kestävyys ja korkea kerros lujuus.
 4. Luotettava kosteudenkestävyys.

Näin ollen nyt on olemassa tilanne, jossa optimaalinen tapa suojata säätiö on luoda geometrisesti tarkka ja yksityiskohtainen kerros erityinen elokuva.

Pohja vedeneristyskalvo

Pohjan vedenpitävyys on yksi tärkeimmistä kysymyksistä rakennettaessa taloa. Ilman asianmukaista suojaa sade, sula ja pohjavesi kerääntyvät betonin huokosiin ja tunkeutuvat taloon kapillaareissa.

Kosteuden takia laakerirakenteet ja päällystysmateriaalit infektoivat sieniä, rotua, korroosiota. Talvella betonin huokosissa oleva kosteus jäätyy, laajenee ja vähitellen tuhoaa materiaalin. Yksi mahdollisuus estää kaikki nämä prosessit - kalvon vedeneristysperusta.

Kalvo vedenpitävälle pohjalle - hyvät ja huonot puolet

Elokuvien suojauksen edut ovat:

 • absoluuttinen vedenpitävyys;
 • herkkyys sieni-infektioihin, mätää ja korroosiota;
 • uritettu pohja estää materiaalin siirtymisen asennuksen aikana;
 • pieni paino ja joustavuus, helppokäyttöisyys;
 • alhaisen hinnan kalvon vedenpitävyys pohjaan.
 • halvimmilla lajeilla on alhainen UV-vastustuskyky;
 • riittämätön mekaaninen lujuus: kalvon asettamisen yhteydessä on helppo leikata tai leikata työkalulla. Käsittelyn lopussa kalvopäällyste on suojattava jyrsijöiltä.

Kestävyyden kannalta 200 mikronin paksuiset kalvot, jotka on valmistettu tiheästä stabiloidusta polyetyleenistä, ovat monta kertaa suurempia kuin tavallinen bitumieristys. Maaperässä tai vedessä niiden käyttöikä on yli puolitoista vuosisataa.

Vakauttamattomalla polyeteenillä ja PVC: llä on lyhyempi käyttöikä, mutta paksuus kasvaa. Paras vaihtoehto on 0,6-1,2 millimetriä.

Elokuvien lajikkeet

Vesitiivistykseen suunniteltuja kalvoja ja kalvoja on useita päätyyppejä:

1. Valmistetaan yksinkertainen valssattu polyeteenikalvo, jonka paksuus on 0,6 - 2 millimetriä. Tämä on edullisin materiaali luokassa, joka on alttiimmin mekaaniselle rasitukselle. Nykyään polyeteenin valmistuksessa käytetään erityisiä lisäaineita, jotka lisäävät lujuutta.

2. Vahvistettu valssattu polyeteeni. Monikerroksinen kalvo, jonka ydin on polypropyleeniverkko tai ei-kudottu materiaali.

Lujitekerroksen käyttö lisää materiaalin lujuutta ja lisää käyttöaikaa.

Rei'itetty ja ei rei'itetty. Rei'itetyllä kerroksella on mikrohuokosia, jotka mahdollistavat veden kulkeutumisen: tätä kalvoa käytetään höyrysulkuna katoille ja julkisivuille. Muovikelmulla vahvistetun pohjan vedeneristys on tehty ei-perforoituneesta ulkonäöstä, se ei anna kosteutta läpi. Tärkein kriteeri tämän elokuvan valitsemiseksi on tiheys. Ensisijainen säätiövaihtoehto on vähintään 100 grammaa metriä kohden (enintään 250).

3. Diffuusiokalvot. Ne ovat myös monikerroksisia, niillä on höyryä johtavat ominaisuudet, mutta ne ovat vedenkestäviä.

Sopivin vaihtoehto korkeiden kosteiden huoneiden ja rakenteiden kannalta on superdiffuusiomembraani.

4. Polyvinyylikloridi. Yleisimpiä on PVC-kalvon pohjustuksen vedeneristys.

Paksuus noin millimetrillä antaa materiaalille riittävän varmuusmarginaalin.

Pohja vedeneristyskalvo

Jalustan käsittelymenetelmä on seuraava:

1. Voit puhdistaa pohjan hiekasta, likaista, vanhan vedeneristyksen jäännöksistä.

2. Jyrsimen leikkaaminen tai katkaiseminen, sementin kourat, sementin blotit jne., Jotta ne eivät vahingoittaisi kalvoa.

3. Kostuta pohja ja levitä laasti.

4. Aseta kalvo. Naapurinauhat asetetaan päällekkäin noin 35 cm, liimaa liitokset kiinnitysnauhalla tai erityisellä liimalla.

5. Levitä toinen kerros laasti.

Pohjan vedenpitävyys muovikääreellä suoritetaan myös siinä tapauksessa, että kellarista ei ole, ja betonilaatta on pohjan ensimmäiselle kerrokselle.

Tällaisella asettelulla säätiö on suojattava paitsi ulkoisilta vesiltä, ​​myös sisäisen putkilinjan vuotamisesta. Menettely on seuraava:

1. Tasaa taso kokonaan: irrota ulkonemat ja katkaise ulkoneva vahvike.

2. Kaada rouhituslevy, odota koko asetusta. On myös mahdollista tarkistaa kiinteytymisen aste polyeteenin avulla: illalla peittää pohjan folioilla ja aamulla nähdäksesi, onko kondensaatti ilmestynyt. Jos ei, voit tehdä lisää töitä.

3. Aseta geotekstriini päällekkäin 20 cm: n päällä. Liimaa liitokset liimalla tai nauhalla.

4. Aseta vaimentimen nauha huoneen kehän ympärille.

5. Aseta kalvo päällekkäin 15 cm: n seinämillä. Se tulee nousta viimeistelylaatan korkeuteen ja ihanteellisesti myös lattiaan: reunaa peitetään jalustalla.

6. Kaada lasimaalaus majakat päälle, tasoittaa sääntö ja odota koko asetusta (noin kuukausi).

Asettaessasi lattiat maahan, on sallittua käyttää 0,2 millimetrin paksuista kalvoa. Kun eristät perustuksia - vähintään 0,4.

Voronezhin kaupungin uima-altaan nestekumia (vedenpitävyys)

 • Palvelun tyyppi: Palvelutarjonta
 • Tarjottujen palvelujen avaimet: avaimet käteen-sivuston kehittäminen

Nestekumia (vedeneristys) perustukselle, uima-altaalle ja kattotielle, voit hoitaa elämäsi. 40 Lämmittely 24 tuntia, ei enempää: 1,0 Pehmenemislämpötila, vähintään: 100 Tilavuus: 20 litraa - 3300 ruplaa ämpäri Kestoaika: 18 kuukautta. Sen sijaan telan vedeneristys on paljon kestävämpi ja helppokäyttöinen materiaali. Käyttöikä on yli 30 vuotta. RAKENNUSTEN HYDROSULAATIO Kun käytetään pohjustuseristykseen perustuvaa polymeeri-bitumiseosta "NAVEG", se ei ole mitenkään alhaisempi kuin valssatun vedenpitävyyden kestävyys ja jopa ylittää sen useita kertoja. Yksinkertaistaa ja nopeuttaa säätiön soveltamista ja käsittelyä. Elämää yli 50 vuotta. HYDRO-INSULATION STENPri-seinät, välttämätön edellytys on niiden vedeneristys ulkopuolelta ja sisäpuolelta. Seinien pinnalle muodostuva vedenpitävä kalvo suojaa veden tunkeutumiselta, mikä lisää niiden elinikää. Toiminta yli 30 vuotta. BETONIN JA METALLIN RAKENTAMINEN HYDROSOLOUS Kaikilla metallirakenteilla on korroosiota. Vedenpuhdistus nestemäisellä kumilla eliminoi metallituotteiden puutteen ja pidentää niiden käyttöikää useita kertoja. Betonirakenteiden suojaamiseksi kosteuden haitallisilta vaikutuksilta ne on myös käsiteltävä PBC Gidroizol "HAVEG" -materiaalilla. Käyttöikää on yli 30 vuotta. UUDELLEEN, VESIPUSTAN JA HYDROTECHNICAL -LAITTEIDEN HYDROSULAATIO HAVEG PBC: n korkealaatuisen vedeneristysyhdistelmän avulla estät materiaalien kulumisen ja halkeilun. Sovelluksessaan muodostuu jatkuva saumaton kalvo, joka on välttämätön keinotekoisten säiliöiden luomiseksi. Vesitiiviiden säiliöiden, altaiden, säiliöiden ja säiliöiden vedenpitävyys on myös mahdollista, sillä käyttöikä on yli 50 vuotta. HELPPO JA TURVALLINEN ASENNUS vedenpitävyyteen asennukseen PBC "HAVEG" on riittävä rullalle tai tavalliselle siveltimelle. Suurta aluetta varten voit käyttää pistoolia tuottavuuden lisäämiseksi. Materiaali on heti käyttövalmis. Sitä ei tarvitse lämmittää, sekoittaa liuottimia tai muita lisäaineita, koska nestemäinen kumi "HAVEG" (tunnetaan myös nimellä "nestemäinen kateaine") on levitettävä tasaisesti käsiteltävällä pinnalla ja odota, kunnes se on täysin kuiva, sillä kuivausprosessin aikana liuotin haihtuu ja muodostuu eristävä kumimainen kalvo.

90 neliömetrin telassa. Koko 3x30 m. Sileä katto.

Voronezh kaupunki - Vedeneristys

Ladattava akku ja takuu, pölynimuri ilman takuuta. Tarkistukset on. Myydään tarpeettomana.

Voronezh city - muut rakennusmateriaalit

Tonomer 12-18 on tasainen, kaikki on sekaisin vihreänä ja kuivana, sitä ei vielä ladata, tule manipulaattorisi kanssa.

Voronezh city - muut rakennusmateriaalit

Lapiot lapiot ja rakeet 25 ruplaa

Voronezh city - muut rakennusmateriaalit

Kuinka valita suojakalvo pohjan ja lattian vedenpitäviksi

Rakentamisen aikana tärkeä rooli on vedeneristys, joka auttaa säästämään rakennusosia ja materiaaleja mätänemästä ja hävittämisestä kauemmin. Erityiset suojapinnoitteet eivät sisällä kosteutta, lauhdetta tai saostumista huoneeseen ja rakennettujen seinien sisään. Vedenpitävä materiaali valitaan suunnitteluvaiheessa. Hyvin valittu ja oikein toteutettu eristys mahdollistaa teknisten tilojen käytön, jotka sijaitsevat ullakolla tai kellarissa kotitaloudessa. Kun otetaan huomioon kyseisiin tarkoituksiin käytettävien materiaalien vaihtoehdot, kiinnitetään ensin huomiota hintoihin ja laatuun. Yksinkertaisin ja halvin kaikista on muovikalvo vedenpitäväksi sisätiloiksi.

pitoisuus

Laitteen videokuvaus kalvon ja kalvon saumojen hitsaamiseksi ↑

Edut polyeteenikalvon käyttämisestä ↑

 1. Polyeteeni on hyvä höyry ja vesisuojus, joka suojaa kosteuden vuotamista vastaan ​​yhdestä tai toisesta suunnasta. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen eristettäessä altaat.
 2. Elokuvan leveys kattaa suuren alueen, mikä säästää työaikaa.
 3. Kalvo on helppo liimata tiiviiden liitosten muodostamiseksi.
 4. Polyetyleeni on kimmoisa ja ohuempi kuin kattopyykki, sen ansiosta se voidaan käyttää joustavammin, kun suljetaan kulmat ja epämiellyttävät paikat.
 5. Elokuva ei kaada ja sitä ei tuhoa bakteerit pitkään aikaan.
 6. Ympäristöystävällinen ja hajuton käyttö.

Tämä johtuu siitä, että kalvo ei salli kosteuden haihtua pinnalta. Tässä tapauksessa betonin jatkuvaa kostutusta ei tarvita, mikä säästää sekä rahaa että aikaa.

Epäonnistuminen polyeteenin käytöstä ↑

 • Polyeteeni ei ole kestävä avoimessa tilassa, koska se on altis tuholle altistuessaan auringonvalolle. Se ei salli käyttää sitä päällysteenä yli vuoden ajan.
 • Ohut kalvo repeytyy helposti pienillä vaurioilla ja jopa pieni läpimurto voi estää koko polyeteenistä valmistetun vedenpitävän järjestelmän. Tämän vuoksi lisävaatimukset ovat tarpeen rakennusvaurioiden varalta.
 • Elokuva on "jyrsijöiden suosikkikäsite", joten se ei ole paras vaihtoehto jättää sen saatavuuteen.

Vedeneristyskalvotyypit ↑

Sekä venäläiset että ulkomaiset valmistajat voivat käyttää eri tavoin polyetyleenikalvoa, joka soveltuu tämän tehtävän täyttämiseen:

Yksinkertaiset kalvot rainojen, holkien ja puoliholkkojen muodossa ↑

Tällaisten kalvojen paksuus on 0,6 - 2 mm. Niitä käytetään useammin tytäryhtiössä, kasvihuoneiden ja kasvihuoneiden säilyttämiseen. Vähemmän yleisesti, johtuen sen epävakaudesta ja vähäisestä vaurioitumisesta, sitä käytetään eristysmateriaalina katolle ja pohjalle. Maaperässä, ilman auringonvaloa, se kestää varmasti kauan, ja halpa hinta on houkutteleva, mutta jos et käytä erityistoimenpiteitä sen eheyden varmistamiseksi, kalvon pohjan vedeneristys on todennäköisesti vaurioitunut betonin kaatamisen tai kun valmis säätiö kutistuu. Valmistajat lisäävät tuotteisiin erilaisia ​​lisäaineita, stabilisaattoreita ja täyteaineita, jotka antavat sille hieman enemmän voimaa ja lisäävät käyttöikää.

Vahvistetut kalvot ↑

Polyeteeni-monikerroksinen kangas, keskikerros, joka koostuu kuitukankaasta tai polypropeeniverkosta, joka on tiivistetty ulkokerroksilla. Ulkomaiset valmistajat eivät käytä toisin kuin meidän, matalan paineen polyetyleenin vahvistusverkkoa. Tällaiset kalvot ovat rei'itettyjä ja ei rei'itettyjä. Elokuvilla on erilainen laatu ja tietenkin hinta, minkä vuoksi ne on määriteltävä toisen tai toisen valmistajan, laadun ja laadun perusteella.

Rei'itetyllä kalvotyypillä on pinholeja kosteuden läpäisevyydelle, ja se on tarkoitettu kattojen vedeneristämiseen kiinnitetyissä kattoheloissa, kun taas ei-rei'itetyt kalvot käytetään höyrysulkuun. Lujittava kerros ei salli kalvon muodonmuutosta ja venyttämistä, mikä lisää sen käyttöikää.

Käytetty PVC-lujitettu kalvo katon tai pohjan vedenpitävyyteen valmistetaan jopa 4 metriä leveisiin teloihin, ja se voi olla eri värejä eri puolilla. Kalvonpaksuutta ei ole mitattu millimetreinä, vaan pintatiheys, joten on tarpeen etsiä kaupallisesti saatavilla olevia kalvoja, joiden tiheys on 100-250 g / m2.

Se on tärkeää! Jotkut valmistajat kutsuvat kalvovahvisteisia kalvoja sen vuoksi, että niissä olevat rei'itykset heikentävät kosteutta. Mutta tämä ei ole oikein. Kalvoilla on erilainen toimintaperiaate.

Diffuusiokalvot ↑

Polyeteeni-monikerroksiset kalvot, jotka kykenevät läpäisemään vesihöyryä, mutta samaan aikaan ovat vedenkestäviä. Tällaisilla kalvoilla on eri nimet - hengittävä, höyryä johtava, tuulensuojaus ja muut.

Höyrynsiirrosta on kolme astetta päivässä:

 • 20-300 g / m². - pseudodiffuusiokalvot;
 • 400-1000 g / m². - diffuusiokalvot;
 • yli 1000 g / m². - superdiffuusiokalvot.

Se on tärkeää! Tuottaa molemmat yksipuoliset kalvot, joiden kapasiteetti on vain yksi suunta ja molemminpuoliset. Asennustöiden suorittamisen yhteydessä on tärkeää, että sitä ei voida sekoittaa sivulle, joka voidaan asettaa yksipuoliseksi.

Pseudodiffuusiomembraaneilla on alhainen höyryläpäisevyys, mutta ei riitä tällaisen kalvon käyttämiseksi vedeneristyskalvona rakennustekniikassa.

Diffuusiomembraaneja käytetään kateissa eristämisen toisen suojakerroksen vedenpitävyyteen kosteudesta ja tuulenpuhalluksesta. Tällaisen kalvon kyky poistaa vesihöyryä lämmöneristyskerroksista ulkopuolelle auttaa pitämään asennetun katon piirakohtana tuhoutumisesta, sienistä ja vuotoista.

Superdiffuusiomembraaneja käytetään rakennusten rakentamisessa, joissa huoneiden - kylpyammeet, keittiöt tai ravintolat - tarkoituksellisesti lisätään kosteutta. Lisäksi vaadittu luku toiminnon aikana on aina alhaisempi johtuen ulkoisen ympäristön lämpötilan vaihteluista. Näiden kalvojen hinta ei vaihtele paljon, joten jälkimmäisen kalvon tyypin käyttö on luotettava takuu rakennuksen eristysrakenteen oikeaan ja pitkäkestoiseen työskentelyyn, vaikka eristysjärjestelmän mahdolliset viat olisivatkin.

Nykyaikaisessa rakenteessa oleva polyeteenikalvo on ottanut arvokkaan paikan eri eristimissä. Siitä huolimatta, käytetäänkö kalvoa lattian, katon, seinien tai perustusten vedeneristämiseen, on mahdollista valita tietyntyyppinen materiaali, jolla on erityiset ominaisuudet tämäntyyppisille töille. Korkealaatuiset, etenkin tuodut materiaalit eivät ole halpoja, mutta pitkäaikaista ja hyvän rakenteellisen suojan takaamiseksi.