Luokka Vedeneristys

Monoliittisen betonin kellarin rakentaminen

Betonirakenteiden etuja käytetään mahdollisimman paljon asuin- ja ei-asuinkiinteistöjen rakentamisessa. Betoni, joka on kiinnitetty tekniikan mukaisesti, luotettavasti kestää kosteutta.

Mikä sementti valita

"Sementtisementti - riita". Tämä ilmeinen toteamus kääntyi negatiiviseksi Pietarin kuluttajayhdistyksen ja Leningradin alueen itsenäisen komission viime aikoina tekemän raivotuksen jälkeen Pietarissa sijaitseviin hypermarketeihin.

Talon rakentaminen

Yksittäisten matalapäisten rakennusten rakentamisessa käytetään useimpia kerroksia betonituotteita, joissa on ontto rakenne. Asennukseen tarvitaan kuitenkin nostolaitteita, jotka vaikuttavat työn kokonaiskustannuksiin.

Tierilevyjen vahvistaminen

Viime vuosina tiettyjen raudoitettujen betonituotteiden tyyppihyväksynnän käytäntö on vahvistunut betoniterästuotteiden markkinoilla, säästämällä materiaaleja ja myynnin alhaisemmilla hinnoilla.

Obmazochnaya vedeneristys

Yksi ensimmäisistä teknologioista, joita käytetään rakennusten, rakennusten, perustusten, seinien ja kellarien suojaamiseen, oli niin sanottu vedeneristyspäällyste. Ja he käyttivät sitä muinaisessa Egyptissä - talojen alaosa ja egyptiläisten lattia päällystettiin vedellä laimennetulla saveella, joka kuivui, muuttui tiheäksi pinnoitteeksi, joka suojaa jonkin aikaa sadevedestä ja vesijohtovedestä.

palkki perustuu erillisiin säätiöihin, 9 kirjainta, skanvord

Sana 9 kirjainta, ensimmäinen kirjain on "P", toinen kirjain on "A", kolmas kirjain on "H", neljäs kirjain on "D", viides kirjain on "B", kuudes kirjain on "A", seitsemäs kirjain on "L", kahdeksas kirjain - "K", yhdeksäs kirjain - "A", sana kirjaimella "P", viimeinen "A".

Kylvyn rakentaminen ilman säätiötä omilla käsillä

Näin tapahtui, että kylpy - olennainen ominaisuus kauniista, varustetuista mökeistä. On yksi asia kiireesti kylpeä epämiellyttävässä ja ahtaassa suihkukaapissa, ja se on aivan toinen mukavasti ottaa höyrysauna viihtyisässä paikassa, tuntuu todellinen asuva muinaisessa Venäjällä.

Perusohjeet kaivamista ja perusta

Jotta rakentaa luotettava ja kestävä talo sekä kaikki muut rakenteet, on ensinnäkin syytä kaivata perusta. Ennen kuin alat kaivaa talon pohjaa, sinun on tehtävä merkintä, joka varmistaa tulevan kuopan tasaisuuden ja tulevan rakennuksen seinämien suoruuden.

Laitteen lattia kylvyssä ruuvien paaluilla

Ruuvien paalujen kylvyssä olevan lattian tulee olla hyvä lämpösuojaus, koska rakennuksen alla on paljon vapaata tilaa. Jos kylvyä käytetään talvella kylmällä ilmastoalueella, on suositeltavaa lisäksi suojata maanalaista tilaa sulkemalla sen ympärillä kehä ja pohja.

Viehättävä kylpylä ja rohkea autotalli - tämä on tosi unelma venäläisestä talonpojasta!

Hei, rakkaat lukijat!Haluatko muodikasta ja mukavaa kylpyhuonetta? Haluatko tulla nykyaikaisen ja käytännöllisen autotallin omistajaksi?

Arbor ruuveilla

Kesäpuutarha - jokaisen talon omistajan rakastettu unelma. Tämä on unohtumaton luontoelämys, ystävien ihailu ja naapureiden kateellinen katse. Totta, vain jos se on oikein rakennettu. Ja tämä, kuten tiedämme, on mahdotonta ilman hyvää perustetta.

Vedenpitävä betoni

Betonin vedenkestävyys on yksi rakennusmateriaalin pääominaisuuksista. Hänellä ei ole tyhjiä rakenteita, tiheitä. Vedenpitävillä aineilla täytettyjen alueiden väliset saumat. Betoni on ominaispiirteitä, sillä on useita etuja ja laaja sovellus.

Yleiskatsaus hiekan tiivistämismenetelmistä

Rakentamisessa pidetään yhtenä rakennuksen tärkeimmistä yksityiskohdista perustana. Ennen pohjan asettamista on tarpeen tehdä maaperän tiivistyminen. Tekniikkaa on noudatettava mahdollisimman tarkasti, muussa tapauksessa se voi johtaa kutistumiseen, mikä aiheuttaa halkeamia sekä kellarissa että seinissä.

Betoni raunioista ja sementistä ilman hiekkaa

Betoni: oikea kokoonpanoSementti + hiekka + vesi = betoni. Tämä kaava tunnetaan myös niille, jotka eivät ole koskaan työskennelleet rakennusalalla.Itse asiassa kaikki ei ole niin yksinkertaista kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä.