Maaperän jäädyttämisen syvyys Valko-Venäjällä

Maksimimäärän keskiarvo vuodessa

Suurin suurimmista

Kevyt murtumakansi, joka on alleviivattu morsiomaidoksella 0,5-0,6 m syvyydellä

Kevyt murtovesi, levisi syvyyteen noin 1 m hiekkaa

Vesi on alleviivattu moraalin liepeillä 1 m: n syvyydessä

Kevyt murtolamppu, jonka moraalilamppu on alle 1 metrin syvyydessä

Jäätymisen syvyys Valko-Venäjällä

kuorma-autoliikenne
Gomelissa

Säätiön rakentaminen
Gomelissa

Jäätymisen syvyys Gomelin alueella

Hiekkapohjainen lieja, jonka moraalilamppu alle 1 m syvyyteen

Hiekkapohjainen lieja, jonka moraalilamppu alle 1 m syvyyteen

Hiekka pohjautuu noin 1 m: n syvyyteen merimalmista

Silty hiekkametsä ja hiekka

Hiekkapohjainen aluskasvillisuus 0,3-0,4 metrin syvyydessä

Kevyt murtovesi, levisi syvyyteen noin 1 m hiekkaa

Normaali jäätymissyvyys Gomelissa

Frost Depth Map

Mikä vaikuttaa jäätymisnopeuteen?

Veden jäätymisprosessi maaperässä kasvattaa sen tilavuutta ja samalla luo voimia, jotka vaikuttavat haitallisesti talon perustuksiin. Kun maaperä jäätyy, syntyy tiettyjä voimia: pystysuora - työntämällä perustus pintaan, tangentiaalisesti ja horisontaalisesti - puristamalla pohjaseinät ja työntämällä ne ylös. Nämä voimat ovat perustaksi muodostuneiden muodonmuutosten ja ennenaikaisen tuhoutumisen pääasialliset syyt.

Maaperän jäädyttämisen syvyys Valko-Venäjällä

Tärkeintä rakennuksen rakentamiselle on laadukas ja oikein valittu säätiö. Ja minkälainen säätiö tämän tai tämän rakennuksen valinnalle ei riipu pelkästään rakennustyypistä vaan suuremmasta määrin siitä, millä pohjalla se perustetaan. Luotettavin peruste perustuksille on tietenkin yhtenäinen koostumus, koska sen sedimentti virtaa enemmän tai vähemmän tasaisesti ajan myötä.

Maaperän jäädytys syvyys on yksi perustaksi laskemisen tärkeimmistä tekijöistä

Luonnollisesti ennen perustuksen asettamista sinun on päätettävä, millaista maaperää ja perusta on. Sitten sinun pitäisi oikein laskea säätiön syvyys, joka riippuu pääasiassa kahdesta ratkaisevasta tekijästä. Tämä on pohjaveden taso rakennustyömaalla ja tietysti maaperän jäädyttämisen syvyys.

Kussakin ilmasto-osassa maaperän jäädytysnopeuden indikaattorit eroavat tunnetuista syistä. Jos asut tai haluat rakentaa Valkovenäjän maakuntat, sinun on siis ensinnäkin kysyttävä, mikä on Valkovenäjän maaperän jäädyttämisen syvyys? On selvää, että koko maassa on tällä tasolla erilaisia ​​indikaattoreita.

Tällöin on tarpeen rakentaa erityisiä indikaattoreita, jotka tapahtuvat rakennuskohteen paikalla.

Valko-Venäjän maaperän jäädyttämiseen liittyvistä erityisistä indikaattoreista puhuttaessa on huomattava, että koko maaperän keskimääräinen maaperän jäädytys on 60-150 senttimetriä. Jokaisen alueen keskimääräinen jäätymisnopeus voi vaihdella. Täällä maaperä on ensiarvoisen tärkeää. Siitä, onko maaperä hiekkainen siementä, kevytmaata, hiekkaa, moreeniä ja niin edelleen, jäätymisen taso voi vaihdella.

Jäätymisen tarkan tason määrittäminen tietyllä alueella on parasta ottaa yhteyttä paikalliseen arkkitehtoniseen rakenteeseen selvittääkseen tarkat tiedot. Koska esimerkiksi Vitebskin alueella maaperän jäädytyksen suurin syvyys voi olla 100-140 senttimetriä ja Minskissä - 90-150 senttimetriä. Ero on havaittavissa.

Tietojen tietämättömyys voi vaikuttaa merkittävästi tulevaisuuden säätiön laatuun.

Kuinka laskea pohjan syvyys suhteessa maaperän jäädyttämiseen?

Laskettaessa rakennusten pohjan syvyyttä suhteessa maaperän jäädyttämiseen silkki- ja hiekkasilla, lisätään korjauskerroin, joka on 1,217. Maaperän jäädytyskerroin kerrotaan tällä kertoimella.

Jos pohja asetetaan karkeaan maaperään tai sorahiekkaan, pohjasta syvennetään vähintään 0,5 metriä riippumatta jäätymissyvyysindikaattorista. Matala, silkkinen, lianmuotoinen maaperä, rakenteen pohjan syvyys ei saa olla alle kolme neljäsosaa lasketun syvyyslaskun syvyydestä.

zabor-fence.ru

Maaperän jäädyttämisen syvyys Valko-Venäjällä

Valkovenäjän kaavoittaminen maaperän jäädyttämisnopeuden mukaan toteutetaan I.Leonovichin ja N. Vyrkon kuvaamien Valko-Venäjän maaperän jäädytyksen syvyyskarttojen avulla. Ottaen huomioon alueensa kaavoittamisen Acadin kehittämien maaperäkarttojen avulla. AN BSSR P. P. Rogov.

Kirjoittajat jakoivat Valkovenäjän alueen kolmeen alueeseen riippuen maaperän jäädyttämisen syvyydestä ottaen huomioon nollan alapuolisten lämpötilojen summan (eli pakkaspäivät jne.). He myös tunnistivat 4 vyöhykettä maaperän jäädyttämisen mukaan.

II - Varsinais. Sen lännen raja on Valkoveden tasavallan valtionraja, idästä - vyöhykkeen raja kulkee kaupungeissa: Voronovo - Ivye - Novogrudok - Gantsevichi - Zhitkovichi - Lelchytsy;

Alueelle I on tyypillistä keskimäärin 45-50 senttimetrin maaperän jäädytyssyvyys ja asteen päivähuhtina 500-800;

II-nd sijaitsee ensimmäisen ja kolmannen alueen rajojen välillä;

Toinen alue - maaperän jäädyttämisen keskipitkän pitkän aikavälin syvyys - 50-60 cm ja 800-1000 astetta päivässä;

III - Koillis. Sen raja on idässä Valkovenäjän valtion rajalla, lännessä raja kulkee kaupungeissa: Sharkavshchyna - Deep - Dokshitsy - Borisov - Berezino - Klichev - Bobruisk - Zhlobin - Budo - Koshelevo - Vetka.

Kolmannella vyöhykkeellä maaperän jäädyttämisen keskimääräinen pitkän aikavälin syvyys on 60-75 cm ja 1000-1300 astetta päivässä.

Vyöhykkeiden ilmoitetut rajat (katso kuva 8) ovat suunnilleen samansuuntaiset kuin ilmastokartat: ilman lämpötila vuoden kylmimmillä kausilla, lumenpinnan korkeus ja seisomapäivien lukumäärä, maaperän ja maaperän kartta jne.

Alueelle I (Koillis) on ominaista pitkä talvi, noin 120 päivää, tasaisella lumisateella, seisomaan 100-120 päivää. Kyse on suhteellisen vähän. Maaperän jäädytys alkaa lokakuun lopulla - marraskuun alussa ja sulatetaan - maaliskuun lopulla - huhtikuun alussa. Keskimääräinen pitkän aikavälin negatiivinen ilman lämpötila on 7 ° C - 8 ° C. Sateen määrä on noin 600 mm. 2. alue (Keski) - talven kesto on noin 100 päivää. Lumipeite kestää 80-100 päivää. Jäädytys alkaa marraskuussa, ja sulatus on huhtikuun alku. Keskimääräinen pitkän aikavälin negatiivinen ilman lämpötila on 6 ° C - 7 ° C. Sakeuden määrä on noin 650 mm.

Alue III (Luoteis) - talven kesto on noin 80 päivää, jolloin huomattava määrä sulatusta ja sademäärä on 700 mm. Keskimääräinen pitkän aikavälin negatiivinen ilman lämpötila on 5 o C - 6 o C.

Neljännessä vyöhykkeellä (lounaaseen) on ominaista suuri määrä sulatuspäiviä, lumisatea ei ole perustettu kerran 10 vuodessa. Talven kesto on noin 60 päivää. Keskimääräinen negatiivinen ilman lämpötila on noin 4,5 ° C. Noin 500 mm sademäärä putoaa.

Riippuen huurteen tunkeutumisesta syvyyteen ja maaperän talteenottoolosuhteiden olemassaoloon, on tarpeen laskea pylväiden syvyys aitaukseen ja muihin rakenteisiin. On myös tärkeää tarkkailla ihanteellisia olosuhteita asennusportaiden asettamiseksi, kun ne laitetaan pylväät ja ruuvipallot. Tämä on sääntö, jossa pakkanen syvyys d B. tyyppisiä tontteja

Tallenna navigointi

Lisää kommentti Peruuta vastaus

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin torjumiseksi. Selvitä, miten kommenttitietosi käsitellään.

Talon rakentaminen: perustuksen perustaminen

Tänään puhumme säätiön asettamisesta. Asiantuntija, Grodnon tuotanto- ja rakennusyhtiö Oleg Opekunov, joka on ollut yksityisten talojen rakentamisessa yli kymmenen vuoden ajan, ei kannata säästää säätiön perustamisesta. Muutoin se voi johtaa talon samentumiseen, vääntymiseen, halkeiluun ja jopa romahtamiseen.

Tässä julkaisussa "Thrift" aiheutuu virheitä, jotka ovat myöhemmin hankalia ja kalliita korjata jopa 50-70 prosenttia kokonaiskustannuksista ja usein yksinkertaisesti mahdottomiksi.
- Varmista, että pohja on asetettu alle jäätymisen syvyyden alapuolelle. Valkovenäjäksi jäätymisen syvyys määräytyy jopa 1,2 metriä, kertoo keskustelukumppani.

Hankeasiakirjoissa on yleensä ohjeet: "Projektimerkin puute on 10-20 cm." Tämä tarkoittaa sitä, että suurin osa maaperästä on poistettava kaivukoneella ja viimeinen kerros, 10-20 cm, on poistettava manuaalisesti lapioilla. Jos kaivoit sen pohjan syvyyteen hieman enemmän kuin sen pitäisi olla, ei missään tapauksessa yritä palauttaa takavarikoidun maaperän takaisin. Tällaiset toimet johtavat säätiön epätasaiseen kutistumiseen, sen kantokyvyn heikkenemiseen, halkeamien ilmenemiseen säätiön ja talon seinissä. Vedetyn maaperän sijasta kaada hiekka kuoppaan haluttuun merkintään ja paina sitä alas.

On tärkeää tietää, että perustus "tyyny", riippumatta siitä, onko se koottu tehdasosista tai itsessään kaatunut betonista, voidaan asettaa vain tiivistettyyn hiekkaan.
Pitkällä sateisella ajanjaksolla tee tyhjennysjärjestelmä säätökuopasta niin, ettei se pääse kaatamaan sadevettä. Jos tällaista järjestelmää ei toteuteta, säätiön laatu ja eheys vähenevät dramaattisesti.

Jos teet itsellesi säätiön, käytä leikkuulautaa tai kosteutta kestävää vaneria. Kun käytetään epäpohjoismaisia ​​levyjä muottipaneelissa, muodostuu aukkoja, joiden kautta vesi kaatuu kaatuneesta betoniseoksesta epätasaisesti ja nopeasti, mikä johtaa betonin dehydraatioon ja delaminaatioon. Siksi seos ei anna haluttua voimaa kovettuneena.

Riippumatta perustustyypistä, aseta vahvistus betoniin. Se vahvistaa betonia ja parantaa sen kantokykyä. Harkitse huolellisesti projektia: yleensä arkkitehti antaa tarkat parametrit vahvistuselementtien asettamisesta säätörakenteeseen.

Noudata tangon päällekkäisyyden pituutta, kun ne on yhdistetty. Poikkeama projektissa määritellystä päällekkäisyydestä johtaa huonolaatuiseen lujitukseen, minkä vuoksi raudoituksen liitokset on asetettava päällekkäin. Jos raudoitusvälia ei havaita tai sen halkaisija on valittu väärin, säätö ei kestä rakennuksen kuormitusta.

Kuumina päivinä on huolehdittava kaatuneesta betonista. Vedä se vedellä tai peitä vesitiivis kalvo 2-3 päivää. Talvella talvella betonilämpöä lisätään positiiviseen lämpötilaan kolmeen päivään, jolloin betonin lujuus on noin 70%.
Ennen lattian asentamista ja seinien pystyttämistä, varmista, että betoni on riittävän voimakas, ja se on osoitettu suunnitteluasiakirjoissa. Muuten säätöön voi tulla halkeamia.

Jos suunnittelet talon kellarissa, ota yhteyttä asiantuntijoihin niin, että ne laskevat kallioperän paksuuden tarkasti ottaen huomioon maaperän sivuttaispaineet.
Asennettaessa paalusäätiötä, älä säilytä paaluja, muista säilyttää etäisyys projektin dokumentaation mukaan.

Maaperän jäädyttämisen syvyys Valko-Venäjällä.

Maaperän jäädyttämisen syvyyden mittaaminen alueellasi on yksi tärkeimmistä toimenpiteistä kaivukoneiden ja kaivukoneiden kaivamisen ja kaivamisen myötä. Muihin maaperän ominaisuuksiin tarvitaan tämä, kun asetat perustan jätevedelle ja putkistoille. Useimmissa tapauksissa on tarpeen asettaa pohja tai sijoittaa putket jäädytyssyvyyden alapuolelle, jotta vältytään pohjamuutoksilta tai putkien vahingoittumiselta.

Maaperän jäädyttäminen tapahtuu talvella tiettyyn syvyyteen eri alueilla. Vesi maaperässä ja kaikessa maassa, mikäli se ei ole eristetty, jäätyy. Jään määrä enemmän vettä, hän alkaa työntää kaiken pois maaperästä. Päinvastaisessa prosessissa, jään sulaminen, maa alkaa vetää esineitä takaisin.

Normaalia ja todellista jäätymissyvyyttä on olemassa. Sääntely on laskettu tietyn alueen keskimääräisimmäksi ennätyksellisen syvyydestä joka vuosi avoimessa ja ei lumisessa maaperässä. Se riippuu ensisijaisesti alueen maaperästä ja pohjaveden laadusta.

Todellinen syvyys riippuu lunta läsnäolosta, rakennuksista, lämmityksestä näissä rakennuksissa. Jos taloa lämmitetään talvella, sen alapuolella oleva jäätymisnopeus on pienempi (20-30%).

Myös maaperän parametri, kuten maaperän talteenotto, riippuu maaperän jäädytyksestä. Mitä enemmän kosteaa maaperässä, sitä enemmän talvella se työntää rakennuksia itsestään.

Minskin ja Minskin alueen maaperän jäädytys on keskimäärin 1,2-1,4 metriä. Valkovenäjän maaperän jäädytys on suunnilleen sama kuin se liikkuu pohjoisesta etelään, mutta se laskee.

Kaivaus: jäätymisen syvyys ja sen vaikutus.

Kun rakennat säätiön, se on asetettava hiukan maanpinnan syvyyden alapuolelle. Jos asetat säätiön korkeammalle, se voi loimata tai johtaa sivulle, mikä aiheuttaa talon seinämien tuhoutumisen. Jos se on asetettu liian syvälle, lämpötilaero ja sen pudotus voivat myös aiheuttaa pohjan tuhoutumisen.

Maaperän jäädytyksen syvyys on tärkeä eri putkien asentamisen yhteydessä: jätevesi, vesihuolto jne. Jos putket eivät ole eristettyjä ja asetettu halutun syvyyden yläpuolelle, talvella ne voivat jäädyttää ja puhjeta.

Maaperän jäädytys syvyys, cm;

Seinien suojaamiseksi kapillaarisesta kosteudesta perustuksiin, ne järjestävät vedenpitävyyden - vaakasuorat ja pystysuorat (kuva.4.5.). Laitteen menetelmän mukaan vedeneristys on erilainen: maalaus, kipsi (sementti tai asfaltti), valettu asfaltti, liimaus (rullamateriaaleista) ja kuori (metallista).

Vaakatasoinen vedenpitävyys ilman kellareita, on suositeltavaa sijoittaa ensimmäisen kerroksen lattian betonituotantoon, 15-20 cm sokean alueen yläpuolella. Kellarin läsnä ollessa vedenpitävyys on järjestetty myös kellarikerroksen alle. Sisäpohjissa vaakasuora eristys asetetaan pohjan reunan tasolle. Rakenteellisesti vaakasuorassa vedenkestävyys koostuu useimmiten kahdesta kerroksesta kateaineita tai kangastyypistä mastiksella tai kerroksella asfalttibetonia 10-12 mm tai sementtiastian 1: 2 kerroksesta, jonka paksuus on 20-30 mm.

Pystysuora vedeneristyssuoja kellarinseinien suojaamiseksi. Vedenpitävyys riippuu maaperän kosteudesta. Kun kuivaa maata voi

Kuva 4.5. Kellari rakennuksessa kellarissa.

on rajoitettava kaksinkertaiseen pinnoitteeseen kuumalla bitumilla. Kun märät maaperät järjestävät sementti-lime-kipsiä, kuivauksen jälkeen, joka tuottaa bitumipäällysteen 2 kertaa tai liimaustelan

materiaaleja. Erityistä huomiota on kiinnitettävä kaikentyyppisten vedeneristystyön yhteensopivuuteen.

Pohjavesikerroksen korkealla paikalla (kellarikerroksen yläpuolella) voidaan tarvita erityisiä toimenpiteitä perustusten rakentamisen ja vedenpitävyyden vahvistamiseksi aina ilmatiiviisiin metallikuoreihin asti. Samaan aikaan ne toteuttavat toimenpiteitä pohjaveden alentamiseksi - viemäröinti ja vastaavat.

Maaperän jäädytys syvyys, cm

Seinien suojaamiseksi kapillaarisesta kosteudesta perustuksiin, ne järjestävät vedenpitävyyden - vaakasuorat ja pystysuorat (kuva.4.5.). Laitteen menetelmän mukaan vedeneristys on erilainen: maalaus, kipsi (sementti tai asfaltti), valettu asfaltti, liimaus (rullamateriaaleista) ja kuori (metallista).

Vaakatasoinen vedenpitävyys ilman kellareita, on suositeltavaa sijoittaa ensimmäisen kerroksen lattian betonituotantoon, 15-20 cm sokean alueen yläpuolella. Kellarin läsnä ollessa vedenpitävyys on järjestetty myös kellarikerroksen alle. Sisäpohjissa vaakasuora eristys asetetaan pohjan reunan tasolle. Rakenteellisesti vaakasuorassa vedenkestävyys koostuu useimmiten kahdesta kerroksesta kateaineita tai kangastyypistä mastiksella tai kerroksella asfalttibetonia 10-12 mm tai sementtiastian 1: 2 kerroksesta, jonka paksuus on 20-30 mm.

Pystysuora vedeneristyssuoja kellarinseinien suojaamiseksi. Vedenpitävyys riippuu maaperän kosteudesta. Kun kuivaa maata voi

Kuva 4.5. Kellari rakennuksessa kellarissa.

on rajoitettava kaksinkertaiseen pinnoitteeseen kuumalla bitumilla. Kun märät maaperät järjestävät sementti-lime-kipsiä, kuivauksen jälkeen, joka tuottaa bitumipäällysteen 2 kertaa tai liimaustelan

materiaaleja. Erityistä huomiota on kiinnitettävä kaikentyyppisten vedeneristystyön yhteensopivuuteen.

Pohjavesikerroksen korkealla paikalla (kellarikerroksen yläpuolella) voidaan tarvita erityisiä toimenpiteitä perustusten rakentamisen ja vedenpitävyyden vahvistamiseksi aina ilmatiiviisiin metallikuoreihin asti. Samaan aikaan ne toteuttavat toimenpiteitä pohjaveden alentamiseksi - viemäröinti ja vastaavat.

Lisäyspäivä: 2015-04-16; Näkymät: 421. Tekijänoikeuksien rikkominen

Maaperän jäädyttämisen syvyys (2018)

Lisätietoja

Maaperän jäädyttämisen normatiivisen syvyyden laskeminen suoritetaan SP 50-101-2004 kohdan 12.2 ja rakennetun ilmaston SP 131.13330.2012 päivitetyn version mukaisesti. Arvioitu kausittaisen maaperän jäädytyksen syvyys lasketaan ottaen huomioon maaperän ominaispiirteet, lämpöolosuhteet ja rakenteen ominaisuudet sekä keskimääräinen päivittäinen ilman lämpötila ulkoterassilla sijaitsevan huoneen läheisyydessä.

Säätiön syvyys on otettava huomioon:

  • suunnitellun rakenteen, kuormat ja vaikutukset sen perustuksiin;
  • vierekkäisten rakenteiden perustusten syvyys samoin kuin käyttölaitosten syvyys;
  • rakennetun alueen olemassa oleva ja suunniteltu helpotus;
  • rakennustyön geotekniset olosuhteet (maaperän fysikaaliset ja mekaaniset ominaisuudet, kerrosten luonne, likaisten kerrosten läsnäolo, sään sato, karstisyöttöt jne.);
  • alueen hydrogeologiset olosuhteet ja niiden mahdolliset muutokset rakenteen rakentamisprosessissa ja toiminnassa;
  • syvyyksiä kausiluonteisesta maaperän jäädyttämisestä.

Lämmitetyissä tiloissa maaperän jäädytyksen arvioitu syvyys voi poiketa huomattavasti standardista ja riippuu ulkolämpötilan läheisyydessä olevan huoneen ilman lämpötilasta. Tämä sääntö on merkityksellinen vain, kun lämpötilaa ylläpidetään jatkuvasti. Huoneissa, joissa ei ole pysyvää lämmitystä, on ilmoitettava mahdollisimman alhainen ilman lämpötila.

Kun rakennetaan pohja pakastussyvyyden yläpuolelle ilman erityisiä valmisteluja ja laskelmia, on mahdollista, että se kohoaa, mikä voi vahingoittaa sekä itse säätiötä että koko rakennetta kokonaisuutena.

ALUSTEN JÄÄHDYTYMINEN MAKSUA ALUEILLA

ALUSTEN JÄÄHDYTYMINEN MAKSUA ALUEILLA

100 cm: Astrakhan, Vilna, Kiova, Minsk, Rostov-on-Don, Riika.

120 cm: Great Luke, Volgograd, Kursk, Pskov, Smolensk, Kharkov.

140 cm: Voronezh, Kalinin, Leningrad, Moskova, Novgorod.

150 cm: Vologda, Bitter, Kostroma, Penza, Saratov.

170 cm: Izhevsk, Kazan, Kotlas, Kuibyshev, Kirov, Ulyanovsk.

Tietenkin jäätymisen syvyys voi olla suurempi. Tässä on vain niin kutsuttuja keskimääräisiä numeroita. Tarkista, että jäädytyksen syvyys on tarpeellista etukäteen, ja vielä paremmin tietää siitä. piirin rakentamisorganisaatiot, joilla on kattavat tiedot tästä asiasta.

Pohjan syvyys riippuu maaperätyypistä, sen jäätymisen syvyydestä ja pohjaveden pinnasta. Kaikki tämä voidaan tarkistaa repimällä hyvin reikä, jonka syvyys on 2 - 2,5 m. Suosittelemme sijoittamaan pohjat jäätymisen syvyyden alapuolelle.

Vastaavat luvut muista kirjoista

Maaperälajit

Ulkoseinien jäätymisen estäminen

Eri materiaalien aidat

Aidat eri materiaaleista Puutarhan suunnittelussa aidat suorittavat kaksi päätoimintoa. Ne fyysisesti liittävät tilan ja / tai rajoittavat näkymää. Useimmat seinät, jotka on rakennettu alueen kehäksi, ovat erotuseste. Aidat on suunniteltu

MUIDEN MATERIAALIEN SÄILYTTÄMINEN

VARASTOINTI eri materiaaleista Kaikki materiaalit, joita valmistetaan kaupallisesti GOST, TU ja VTU, ovat korkealaatuisia, joka on taattu, kun käytetään niitä tiettyinä ajanjaksoina. Pitkäaikaisesta ja sopimattomasta varastoinnista materiaalien laatu vähenee huomattavasti,

1.3.3. Upotussyvyys

MAATILAN TYYPPI

MAA-TYYPPI Maaperä ei voi olla täysin yhtenäinen sekä korkeudessa että koko tulevan kehityksen alueella. Siksi olisi parempi sanoa "maaperätyyppejä", koska me olemme kiinnostuneita koko maaperän säätiön ominaisuuksista kokonaisuutena. Mutta laskettaessa säätiötä,

ALUSTEN ALUSTEN JÄÄHDYTYMINEN

Syvyys jäädyttämistä maaperään perustussyvyys maaperän jäätymisen mitataan alas pinnasta ja virallisesti osoittaa, miten syvästi jäätyneen maan talvella period.Eta ominaisuus antaa ymmärtää, miten maaperän ominaisuudet muuttuvat kun negatiivinen

Leikkaamalla erilaisia ​​materiaaleja

Istutuskynnys syvyys

Kasvihuoneet "Gherkin" - kasvihuonekaasun pinta-ala 4,8 m 2

Lannoitteet kasvihuoneisiin ja kasvien biostimulantteihin

Hitsaamalla erilaisia ​​materiaaleja

Erilaisten materiaalien hitsaus Erilaisia ​​metalleja ja metalliseoksia käytetään teollisuudessa, joten hitsauksen käyttö liitosten muodostamisessa ei ole harvinaista. On erittäin tärkeää saada käsitys siitä, miten se toimii oikein. Seuraava katsotaan ominaisuuksiksi

3.6. Objektiivin syvyysalue

3.6. Objektiivin syvyysalue Kameran optisen järjestelmän tärkeimpiä parametreja ovat kuvatun tilan syvyysalue, lyhennettynä DOF: ksi. Tämä on etäisyys, jolla kaikki aiheet nähdään selvästi, terävästi ja niiden muodot ovat hyvät.

Leikkauspaikka ja syvyys

Leikkauksen sijainti ja syvyys Avaimen koodauksen tekemiseen on kaksi avaimen kokoa: leikkauksen sijainti ja syvyys. Asema on paikka, jossa leikkaus sijaitsee avaimella, eli viereisten leikkausten keskusten välinen etäisyys (kuva 14.1). Koneen komponentti

Maa- ja pohjaveden tyyppi

Maaperän tyyppi ja pohjavesien esiintymistiheys. Pohjan tyyppi ja talon ulkonäkö riippuvat alueen maaperätyypeistä. Loppujen lopuksi jokainen maaperä ei kykene järjestämään kellarissa, autotallissa kellarissa, kellarissa jne. Ongelmaisimpia ovat turve ja