.. | Wire neulonta GOST 3282 74. Kuinka paljon lankaa tarvitaan teräsköyden sitomiseen.

Wire neulonta GOST 3282 74. Kuinka paljon lankaa tarvitaan teräsköyden sitomiseen.

Kun valmistetaan yleiskäyttöistä matalahiilistä teräslangaa GOST 3282: n mukaan lämmityksen jälkeen ja jäähdyttämällä, saadaan lanka, jossa on asteikko - tumma lanka ja ilman asteikkoa, hehkutettu, vaalea. Yrityksemme myy hehkutettua lankaa - lämpökäsiteltyä, karkaistu, sitä kutsutaan myös neulokseksi. Se on joustavampi ja kestävämpi, kun se taipuu, se hajoaa harvemmin kuin käsittelemätön. Kudottujen johtojen solmu kiinnittää vahvistuksen tiettyihin asemiin.

Teräslankaa ei käytetä ainoastaan ​​sitomiseen, vaan myös silmien, kynsien valmistukseen koristekäyttöön, kaapeleiden kudontaan, rakenneosien pitämiseksi hitsauksen aikana.

Verrattuna hitsaukseen liitetyistä lujitushäkkeistä sidelangan avulla yhdistetyt perustukset ovat voimakkaimpia. Lujitteinen metallikehys, joka on liitetty neuloverkolla, on joustavaa ja joustavaa, ja maaperän turvotustapauksessa maaperän jäädyttäminen ei ole perustassa.

Galvanoitu neuleliitos estää perusmetallin korroosion, tällainen säätö on kestävämpi.

Neuletiheyden kulutus raudoitukseen, paino yksi metri

Johdotus GOST 3282 on saatavana keloilla, yleensä jopa 100 kg. Määritä, kuinka monta metriä lankaa lankaan, sinun on ensin laskettava tietty paino (yhden metrin pituinen lanka) tai käyttää teoreettisen painon taulukkotietoja GOSTin mukaan (löydät verkkosivustollamme). Jotta voit laskea yhden metrin painon itse, sinun on punnittava pieni lanka ja jaa se tämän kappaleen pituudella metreinä.

Lankaverkon painoa pidetään seuraavasti:

jossa M on 1 metrin pituinen lanka,

q on metallin tiheys tai ominaispaino (teräs vastaa 7850 kg / m ^ 3)

S - lankojen poikkipinta-ala neliömetreinä. m

h on langan pituus metreinä.

S = 3,14d * d / 4, missä d on nimellishalkaisija metreinä.

Esimerkiksi, sinun on laskettava vaijerilevy (mm) 1.2 (0,0012 m) vaadittu kuvamateriaali (L), kelan paino on 70 kg.

S = 3, 14 * 0,0012 * 0,0012 / 4 = 0,00000113 m ^ 2,

M = 7850 * 0,00000113 * 1 = 0,0089 kg,

L = 70 / 0,0089 = 7865 m.

Huolimatta siitä, että galvanoidun neulelangan mittarin todellinen paino on pienempi kuin laskettu (sinkin ja teräksen eri tiheydestä johtuen), samaa kaavaa käytetään galvanoidun langan laskemiseen kuin galvanoidusta langasta.

Neuloverkon laskeminen työssä

Ensinnäkin laske vaadittavan lujituksen määrä ja solmujen lukumäärä, jotka saadaan yhdistettäessä. Laske sitten neulontanka. Rungon vanteiden osalta ei ole standardeja ja vaatimuksia GOSTille. Suositukset 3282 GOST-langan määrän laskemiseksi perustuvat asiantuntijoiden henkilökohtaiseen kokemukseen. Jotkut väittävät, että neuloverkon keskimääräinen kulutus - 10 - 15 kg per vahvistusmäärä, ja muut - 15 - 20 kg riippuen vahvistuskammasolujen koosta. Ammattimaisilla rakentajilla on myös erilaisia ​​laskelmia lanka-arvosta - 10 - 15 cm ja 30 - 50 cm jokaiselle solmulle. Nämä ovat varsin suhteellisia indikaattoreita, ennen kaikkea vaadittavan johtimen laskemisen yhteydessä on tarpeen ottaa huomioon vahvistimen ja itse langan halkaisija.

Neulelangan työstöä ja ostoa koskevat yleiset säännöt:

sinun täytyy ostaa lanka marginaali - kaksi kertaa enemmän kuin laskettiin, koska kun se sidotaan, se hajoaa, puhkeaa;

on otettava huomioon, että niissä pisteissä, joissa kaksi vaakasuoraa lujitemuotoa yhdellä pystysuoralla leikkaavat toisiaan, on kaksi solmua;

knotit neulotaan ruutupallin kuvioon - yhteyden,

liitäntöjen päällekkäisyys otetaan huomioon, se voi olla 20-80 cm,

1.2-1.5 mm: n liittämiseen tarvitaan enemmän jokaista lankaa kuin paksumpi lanka, mutta on paljon vaikeampaa työskennellä paksun langan kanssa,

8 - 12 mm: n sitomisen vahvistusreunan halkaisija on helpointa käyttää 1,2 mm: n neulontankaa. Suurimpien halkaisijoiden osalta käytetään yleensä paksumpaa lankaa. Vahvistimen hammasliitosten laatu riippuu langan halkaisijasta.

Laske myös palkkien pinnan (F) pinnan pituus:

F = 2 * 3,14 * D / 2, missä D on raudoituksen halkaisija mm.

Esimerkiksi 12 mm: n ristin ympäri kierrettävälle langalle tarvitaan neulomakivi, jonka pituus on:

2 * 3,14 * 12/2 = 38mm = noin 4 cm.

Toinen melko helppo tapa laskea vahvistusvaijerin lanka-arvo: käytä tällaista konseptia yhtä neulomakivielementtiä kohden, joka on 0,3-0,5 m. Näin ollen selvittääksesi, kuinka paljon lankaa tarvitaan, neulontasolujen lukumäärää kerrotaan 0,5 m.

Mikä lanka neuloa 12 köysiä

Sidontanauha sidontalaitteelle. Sovellus rakentamiseen ja elämään

Vaikka jotkut eivät kiinnitä huomiota tällaisiin apumateriaaleihin kuin neulovideot, niillä on edelleen tietty rooli rakentamisessa, mikä yksinkertaistaa monoliittirakenteisten betonirakenteiden pystyttämistä.

Korkea mekaaninen lujuus ja joustavuus neulelangalla tekivät tuotteesta kysynnän paitsi rakennustyömailla, myös monissa teollisuusyrityksissä. On mahdollista saavuttaa tiettyjä fysikaalisia ominaisuuksia käyttämällä erilaisia ​​teräslajia. Sitoutumisraita valmistetaan halkaisijaltaan 0,5-6 millimetriä ja pakataan keloihin 50-300 kiloa.

Neuletiheyden nimittäminen

Neulelangan päätavoite on sitoa ja kiinnittää raudoituksen yksittäisiä elementtejä saadakseen kestävän kehyksen betonirakenteissa. Arkielämässä sitä käytetään pakkausmateriaaleihin ja erilaisten elementtien sitomiseen.

Neulelangan vahvistaminen auttaa vähentämään teknisen prosessin kustannuksia ja joskus sen käyttö on paljon luotettavampaa kuin metallielementtien liittäminen hitsauskoneeseen.

Kaksi lankaa

Neulelangasta valmistetaan metallisia aihioita piirustuksella. Neulelangasta on kaksi perustyyppiä: tavallinen tinattu ja käsitelty polttamalla. Toiseen tyyppiin käytetään sidosraudoitusta perustuksessa ja muissa betoniterästeissä.

Johdon valmistamiseksi sitä käsitellään lämpökovetuksella, mikä antaa sille joustavuuden ja kestävyyden ympäristön haitallisilta vaikutuksilta ja tekee siitä myös vähemmän sitkeän, mikä suurentaa huomattavasti materiaalin lujuutta ja siten johdinkokoonpanoa.

Kaupat tarjoavat sinkittyä ja galvanoimatonta materiaalia. Molempia voidaan käyttää sidoksen kiinnittämiseen, vaikkakin galvanoitu neuleliitos (GOST) on kestävämpi aggressiiviselle materiaalille.

Miten valita sopiva neuletiheyden halkaisija

Sopivin sideaineen halkaisija riippuu suoraan sidotun metallin halkaisijasta. Rakennustyön yleisimmällä materiaalilla on halkaisija 1,2-1,4 millimetriä; On erittäin kätevää, että ne sitovat metallielementtejä, joiden paksuus on enintään 12 millimetriä. Paksumpi vahvistus on parempaa ja kätevämpää neuloa paksulla langalla.

Jos yrität käyttää halkaisijaltaan pienempää lankaa, joka sitoo kehyksen, se hajoaa, sitä ei voida kiristää solmuksi. Jos poikkeuksellisissa tapauksissa käytetään halkaisijaltaan yli 1,6 millimetriä, muuten on vaikea sitoa sitä ja luoda vahva solmu.

Johdon koukun käyttö

On olemassa erityinen laite ankkurin kytkemiseen sitovalla langalla - tämä on käsihihnan koukku. Se on helppoa, nopeaa ja erittäin kätevää työskennellä heidän kanssaan. Sitä käytetään usein sekä arkielämässä että perustakuvan sitomisessa.

Vahvistuksen tulee olla jäykkä, mikä takaa metallikehyksen eheyden betonin kaatamiseksi muottiin tai kaivoksiin sekä lujitetun betonirakenteen lujuuden ja luotettavuuden käytön aikana. On pidettävä mielessä, että voimakkaalla betonipaineella kehys altistuu riittävän voimakkaalle paineelle solmuille. Joten, että kehyksen vahvistus ei vääristy, ja koukulla käytetään kovaa solmioa.

Neuletiheyden määrä vahvisteelle

Rakennustyössä on otettava huomioon minkä tahansa materiaalin kulutus. Neulelanka vaatii myös tämän, huolimatta siitä, että sen hinta ei ole korkea ja laskelmat ovat likimääräisiä. Tässä tapauksessa sinun on ohjattava periaate: enemmän on parempi kuin vähemmän.

Ensin lasketaan tarvittava raudoituksen määrä; Lisäksi lujitussuunnitelman perusteella arvioidaan likimääräinen solmumäärä. lopullinen
neuloverkon kulutus määritetään ottaen huomioon yhden neuleosan koko, joka riippuu vahvikkeen halkaisijasta ja määritetään empiirisesti. Kuten käytännössä käy ilmi, neulontanka on hankittava varovaisesti määrästä, joka on kaksi kertaa suurempi kuin laskettu, koska se usein katkaisee solmun sitomisprosessin.

Lisää kommentti

Neulominen vahvistus pohjalle: teknologia

Pohjustustarvikkeiden vahvistaminen on yksi rakennusprosessin vaiheista, minkä seurauksena rakenteen kehys luodaan.

Tämän menetelmän avulla voidaan lisätä emäksen vahvuutta ja parantaa sen ominaisuuksia.

Miksi tehdä neulonta vahvistus perustukselle? Rebar-verkon läsnäolo sallii betonin muodostamisen asianmukaisesti sen kaatamisen aikana.

Ei ole suositeltavaa käyttää hitsausmenetelmää # 8211; Tämä voi johtaa kehyksen luotettavuuden heikkenemiseen.

Nykyään on olemassa suuri määrä tekniikoita. Mutta jokainen menetelmä voi löytää yhteisiä piirteitä. Alkuvaiheessa verkko liitetään erillisten leikkausosien muodossa. Lisäksi ne yhdistetään yhdeksi rakenteeksi.

Suunnittelun ominaisuudet

Vahvistustekniikka suojaa betonia, se ei salli sen romahtaa ja estää halkeamien esiintymisen suurilla kuormituksilla. Betoni myös suojaa metalliputkien pintaa kosteudelta.

Lisäksi materiaali johtaa huonosti lämpöä ja tulipalo suojaa metallia altistumiselta korkeisiin lämpötiloihin.

Jotta lujitustangot helpottaisivat työstään, niillä on aallotettu pinta. Betonituotteen metallirunko sisältää silloitettuja risteysosia.

Se olisi sijoitettava riittävän lähelle rakennuksen pintaa. Korroosion poistamiseksi tarvitaan konkreettisen liuoksen tiukka sovitus.

Venttiilien elementit voivat poiketa teknisistä ominaisuuksistaan. Luokka "A" sisältää metallitangot, joilla on ydinrakenne. Luokka "B" ominaiskäyrärakenne. Luokkaan "K" kuuluvat köydet.

Tangoilla on tietty halkaisija, joka voi olla jopa 40 mm. Rakenteessa yleisimmin käytetty materiaali, jonka läpimitta on enintään 12 mm. Sitä käytetään lujittavan pohjakehyksen luomiseen.

Materiaali, jota käytetään perustuksen vahvistamisessa

Usein, kun neulotaan vahviketta pohjalle. jotka on aiemmin käytetty rakentamisessa. Tämän seurauksena talousarvio tallennetaan.

Näitä elementtejä ovat:

 • Alumiiniset sauvat. Tällä metallilla on alhainen elastisuusaste. Se ei liity hyvin betoniin;
 • Teräslevyt. Niillä on myös heikko kiinnittyminen betoniin. Halkeamia voi esiintyä;
 • Jätteiden leimaamalla tuotanto;
 • Käytetään silmäkokoa "ketjunlenkkiä". Tämä materiaali vaikuttaa betonin lujuusominaisuuksiin, koska sillä on joustavia ominaisuuksia;
 • Vesihuoltoon ja lämmitykseen käytettävät putket;
 • Pienet metalliputket.

Jos metallipohja, jota on tarkoitus käyttää neulomiseen, on saastunut pinta, se on puhdistettava. Ilman tätä, betonirakenteella ei ole tarvittavia voimia.

Vahvikotelon rakennetta voidaan käyttää:

 • Hitsausmenetelmä;
 • Manuaalinen tai mekaaninen sidonta.

Jokaisella yhdistämismenetelmällä on omat edut ja haitat, joita näet katsomalla videota:

Kun liitännän hitsauksen laatu on hyvä, se on hyvä. Mutta sen seurauksena, että käytetään lisääntynyttä lämpötilaa, prosessoitujen elementtien luotettavuus vähenee. Tämä voi johtaa rakenteen eheyden rikkomiseen.

Käytä puristimia ja lankaa sitomiseen

Säätiön luuranko voidaan tehdä lanka tai käyttämällä erityisiä kiinnittimiä. Sen valmistuksessa käytetään vähän hiiliteräistä metallia. Tällainen materiaali on erittäin kätevä käyttää.

Lanka voi olla sinkitty pinnoite, on mielestäni mahdollista ilman sitä. Betoni ei anna ilman tunkeutumista, joten materiaalin pinta ei pelkää korroosiota.

Yleisimmin käytetty lanka, jonka läpimitta on 1,4 mm. Se voidaan saada vanhoista kuorma-autonrenkaista. Polttamisen jälkeen on tarpeen saada teräsköysi. Sitä käytetään parittelua varten.

Joskus tuontikuorma-autojen renkaissa ei ole lankaa, synteettisiä materiaaleja löytyy. Tarkastuksessa on tarpeen leikata renkaan pinnoite veitsellä. Kun olet löytänyt metallipohjan, voit aloittaa kaapelin ottamisen.

Nykyään sitovien usein käytettyjen puristimien rakentamistyössä. Alkuvaiheissa he esittivät huolenaiheita. Mitä kuormaa he voivat käsitellä? Kuinka luotettavia he ovat?

Itse asiassa puristimilla on enemmän positiivisia kuin negatiivisia. Käytön seurauksena valjaat yksinkertaistetaan ja työn loppuaika lyhenee.

Tuotteiden kustannukset ovat lähes samat kuin neulontuotteiden kustannukset. Sopivin työkalu, jossa käytetään muovista tehtyjä kiinnittimiä, joihin kuuluu metallipohja.

Neulominen teippityypin peruspohjasta

Nauhapohjaa käytetään melko usein yksittäisissä rakenteissa. Ajan myötä se voi kutistua, mahdollisesti halkeilua.

Vahvikotelon käyttö mahdollistaa rakenteen luotettavuuden lisäämisen ja sen vakauden.

Yhdistelyssä noudatetaan tiettyjä sääntöjä. Työ vaatii erityisiä työkaluja. Prosessi on aika vievää, sillä se tarvitsee erityistä tietoa ja kätevyyttä.

Alkuvaiheessa tehdään vahvistuspaikkojen merkintä ja valitaan tarvittava materiaali. Vahvikotelon asennus suoritetaan samanaikaisesti muottien valmistuksen kanssa.

Käytä tavallisesti kaksi riviä venttiilejä. Menestyksekäs vaihtoehto kehyksen valmistelulle on solurakenteen käyttö. Tällöin lujitangot tulisi olla kohtisuorassa tasossa.

Kuinka sitoa vahvistuspalkit

Peruskehys voidaan tehdä vaakasuoralla tai pystysuoralla menetelmällä. Ensimmäistä menetelmää käytetään useammin, sillä se jakaa painon tasaisesti säätiölle.

Metalliverkkoa käytetään sitomiseen.

Käytössäsi voit käyttää:

 • Neuloa lanka;
 • Erityiset koukut neulomista varten. Ne voivat olla yksinkertaisia ​​ja ruuveja;
 • Automaattinen ligamenttyyppi;
 • Muoviset siteet;
 • Kiinnityslaitteet.

Jos koukkua käytetään, lanka taittuu kahdesti ja tuloksena oleva silmukka työntyy kiinnittimen päälle. Pidä myös kiinni langan päiden kiinnittämisestä ja vie ne vaurioituneiden sauvien ympärille. Kun koukku kääntyy, lanka kiertyy.

Tutustu virkkaukseen katsomalla videota:

Aseen käyttö nopeuttaa sitomista.

Kerro ystävillesi tästä artikkelista sosiaalisessa. verkot!

. | Wire neulonta GOST 3282 74. Kuinka paljon lankaa tarvitaan teräsköyden sitomiseen.

Wire neulonta GOST 3282 74. Kuinka paljon lankaa tarvitaan teräsköyden sitomiseen.

Kun valmistetaan yleiskäyttöistä matalahiilistä teräslangaa GOST 3282: n mukaan lämmityksen jälkeen ja jäähdyttämällä, saadaan lanka, jossa on asteikko - tumma lanka ja ilman asteikkoa, hehkutettu, vaalea. Yrityksemme myy hehkutettua lankaa - lämpökäsiteltyä, karkaistu, sitä kutsutaan myös neulokseksi. Se on joustavampi ja kestävämpi, kun se taipuu, se hajoaa harvemmin kuin käsittelemätön. Kudottujen johtojen solmu kiinnittää vahvistuksen tiettyihin asemiin.

Teräslankaa ei käytetä ainoastaan ​​sitomiseen, vaan myös silmien, kynsien valmistukseen koristekäyttöön, kaapeleiden kudontaan, rakenneosien pitämiseksi hitsauksen aikana.

Verrattuna hitsaukseen liitetyistä lujitushäkkeistä sidelangan avulla yhdistetyt perustukset ovat voimakkaimpia. Lujitteinen metallikehys, joka on liitetty neuloverkolla, on joustavaa ja joustavaa, ja maaperän turvotustapauksessa maaperän jäädyttäminen ei ole perustassa.

Galvanoitu neuleliitos estää perusmetallin korroosion, tällainen säätö on kestävämpi.

Neuletiheyden kulutus raudoitukseen. yhden metrin paino

Johdotus GOST 3282 on saatavana keloilla, yleensä jopa 100 kg. Määritä, kuinka monta metriä lankaa lankaan, sinun on ensin laskettava tietty paino (yhden metrin pituinen lanka) tai käyttää teoreettisen painon taulukkotietoja GOSTin mukaan (löydät verkkosivustollamme). Jotta voit laskea yhden metrin painon itse, sinun on punnittava pieni lanka ja jaa se tämän kappaleen pituudella metreinä.

Lankaverkon painoa pidetään seuraavasti:

jossa M on 1 metrin pituinen lanka,

q on metallin tiheys tai ominaispaino (teräs vastaa 7850 kg / m ^ 3)

S - lankojen poikkipinta-ala neliömetreinä. m

h on langan pituus metreinä.

S = 3,14d * d / 4, missä d on nimellishalkaisija metreinä.

Esimerkiksi, sinun on laskettava vaijerilevy (mm) 1.2 (0,0012 m) vaadittu kuvamateriaali (L), kelan paino on 70 kg.

S = 3, 14 * 0,0012 * 0,0012 / 4 = 0,00000113 m ^ 2,

M = 7850 * 0,00000113 * 1 = 0,0089 kg,

L = 70 / 0,0089 = 7865 m.

Huolimatta siitä, että galvanoidun neulelangan mittarin todellinen paino on pienempi kuin laskettu (sinkin ja teräksen eri tiheydestä johtuen), samaa kaavaa käytetään galvanoidun langan laskemiseen kuin galvanoidusta langasta.

Neuloverkon laskeminen työssä

Ensinnäkin laske vaadittavan lujituksen määrä ja solmujen lukumäärä, jotka saadaan yhdistettäessä. Laske sitten neulontanka. Rungon vanteiden osalta ei ole standardeja ja vaatimuksia GOSTille. Suositukset 3282 GOST-langan määrän laskemiseksi perustuvat asiantuntijoiden henkilökohtaiseen kokemukseen. Jotkut väittävät, että neuloverkon keskimääräinen kulutus - 10 - 15 kg per vahvistusmäärä, ja muut - 15 - 20 kg riippuen vahvistuskammasolujen koosta. Ammattimaisilla rakentajilla on myös erilaisia ​​laskelmia lanka-arvosta - 10 - 15 cm ja 30 - 50 cm jokaiselle solmulle. Nämä ovat varsin suhteellisia indikaattoreita, ennen kaikkea vaadittavan johtimen laskemisen yhteydessä on tarpeen ottaa huomioon vahvistimen ja itse langan halkaisija.

Neulelangan työstöä ja ostoa koskevat yleiset säännöt:

sinun täytyy ostaa lanka marginaali - kaksi kertaa enemmän kuin laskettiin, koska kun se sidotaan, se hajoaa, puhkeaa;

on otettava huomioon, että niissä pisteissä, joissa kaksi vaakasuoraa lujitemuotoa yhdellä pystysuoralla leikkaavat toisiaan, on kaksi solmua;

knotit neulotaan ruutupallin kuvioon - yhteyden,

liitäntöjen päällekkäisyys otetaan huomioon, se voi olla 20-80 cm,

1.2-1.5 mm: n liittämiseen tarvitaan enemmän jokaista lankaa kuin paksumpi lanka, mutta on paljon vaikeampaa työskennellä paksun langan kanssa,

8 - 12 mm: n sitomisen vahvistusreunan halkaisija on helpointa käyttää 1,2 mm: n neulontankaa. Suurimpien halkaisijoiden osalta käytetään yleensä paksumpaa lankaa. Vahvistimen hammasliitosten laatu riippuu langan halkaisijasta.

Laske myös palkkien pinnan (F) pinnan pituus:

F = 2 * 3,14 * D / 2, missä D on raudoituksen halkaisija mm.

Esimerkiksi kierrokselle lankaa noin 12 mm: n räystään. Neulottu lanka vaaditaan, pituus:

2 * 3,14 * 12/2 = 38mm = noin 4 cm.

Toinen melko helppo tapa laskea vahvistusvaijerin lanka-arvo: käytä tällaista konseptia yhtä neulomakivielementtiä kohden, joka on 0,3-0,5 m. Näin ollen selvittääksesi, kuinka paljon lankaa tarvitaan, neulontasolujen lukumäärää kerrotaan 0,5 m.

Neulomalla lanka GOST 3282 74 -liittimiin

. | Wire neulonta GOST 3282 74. Kuinka paljon lankaa tarvitaan teräsköyden sitomiseen.

Wire neulonta GOST 3282 74. Kuinka paljon lankaa tarvitaan teräsköyden sitomiseen.

Kun valmistetaan yleiskäyttöistä matalahiilistä teräslangaa GOST 3282: n mukaan lämmityksen jälkeen ja jäähdyttämällä, saadaan lanka, jossa on asteikko - tumma lanka ja ilman asteikkoa, hehkutettu, vaalea. Yrityksemme myy hehkutettua lankaa - lämpökäsiteltyä, karkaistu, sitä kutsutaan myös neulokseksi. Se on joustavampi ja kestävämpi, kun se taipuu, se hajoaa harvemmin kuin käsittelemätön. Kudottujen johtojen solmu kiinnittää vahvistuksen tiettyihin asemiin.

Teräslankaa ei käytetä ainoastaan ​​sitomiseen, vaan myös silmien, kynsien valmistukseen koristekäyttöön, kaapeleiden kudontaan, rakenneosien pitämiseksi hitsauksen aikana.

Verrattuna hitsaukseen liitetyistä lujitushäkkeistä sidelangan avulla yhdistetyt perustukset ovat voimakkaimpia. Lujitteinen metallikehys, joka on liitetty neuloverkolla, on joustavaa ja joustavaa, ja maaperän turvotustapauksessa maaperän jäädyttäminen ei ole perustassa.

Galvanoitu neuleliitos estää perusmetallin korroosion, tällainen säätö on kestävämpi.

Neuletiheyden kulutus raudoitukseen. yhden metrin paino

Johdotus GOST 3282 on saatavana keloilla, yleensä jopa 100 kg. Määritä, kuinka monta metriä lankaa lankaan, sinun on ensin laskettava tietty paino (yhden metrin pituinen lanka) tai käyttää teoreettisen painon taulukkotietoja GOSTin mukaan (löydät verkkosivustollamme). Jotta voit laskea yhden metrin painon itse, sinun on punnittava pieni lanka ja jaa se tämän kappaleen pituudella metreinä.

Lankaverkon painoa pidetään seuraavasti:

jossa M on 1 metrin pituinen lanka,

q on metallin tiheys tai ominaispaino (teräs vastaa 7850 kg / m ^ 3)

S - lankojen poikkipinta-ala neliömetreinä. m

h on langan pituus metreinä.

S = 3,14d * d / 4, missä d on nimellishalkaisija metreinä.

Esimerkiksi, sinun on laskettava vaijerilevy (mm) 1.2 (0,0012 m) vaadittu kuvamateriaali (L), kelan paino on 70 kg.

S = 3, 14 * 0,0012 * 0,0012 / 4 = 0,00000113 m ^ 2,

M = 7850 * 0,00000113 * 1 = 0,0089 kg,

L = 70 / 0,0089 = 7865 m.

Huolimatta siitä, että galvanoidun neulelangan mittarin todellinen paino on pienempi kuin laskettu (sinkin ja teräksen eri tiheydestä johtuen), samaa kaavaa käytetään galvanoidun langan laskemiseen kuin galvanoidusta langasta.

Neuloverkon laskeminen työssä

Ensinnäkin laske vaadittavan lujituksen määrä ja solmujen lukumäärä, jotka saadaan yhdistettäessä. Laske sitten neulontanka. Rungon vanteiden osalta ei ole standardeja ja vaatimuksia GOSTille. Suositukset 3282 GOST-langan määrän laskemiseksi perustuvat asiantuntijoiden henkilökohtaiseen kokemukseen. Jotkut väittävät, että neuloverkon keskimääräinen kulutus - 10 - 15 kg per vahvistusmäärä, ja muut - 15 - 20 kg riippuen vahvistuskammasolujen koosta. Ammattimaisilla rakentajilla on myös erilaisia ​​laskelmia lanka-arvosta - 10 - 15 cm ja 30 - 50 cm jokaiselle solmulle. Nämä ovat varsin suhteellisia indikaattoreita, ennen kaikkea vaadittavan johtimen laskemisen yhteydessä on tarpeen ottaa huomioon vahvistimen ja itse langan halkaisija.

Neulelangan työstöä ja ostoa koskevat yleiset säännöt:

sinun täytyy ostaa lanka marginaali - kaksi kertaa enemmän kuin laskettiin, koska kun se sidotaan, se hajoaa, puhkeaa;

on otettava huomioon, että niissä pisteissä, joissa kaksi vaakasuoraa lujitemuotoa yhdellä pystysuoralla leikkaavat toisiaan, on kaksi solmua;

knotit neulotaan ruutupallin kuvioon - yhteyden,

liitäntöjen päällekkäisyys otetaan huomioon, se voi olla 20-80 cm,

1.2-1.5 mm: n liittämiseen tarvitaan enemmän jokaista lankaa kuin paksumpi lanka, mutta on paljon vaikeampaa työskennellä paksun langan kanssa,

8 - 12 mm: n sitomisen vahvistusreunan halkaisija on helpointa käyttää 1,2 mm: n neulontankaa. Suurimpien halkaisijoiden osalta käytetään yleensä paksumpaa lankaa. Vahvistimen hammasliitosten laatu riippuu langan halkaisijasta.

Laske myös palkkien pinnan (F) pinnan pituus:

F = 2 * 3,14 * D / 2, missä D on raudoituksen halkaisija mm.

Esimerkiksi kierrokselle lankaa noin 12 mm: n räystään. Neulottu lanka vaaditaan, pituus:

2 * 3,14 * 12/2 = 38mm = noin 4 cm.

Toinen melko helppo tapa laskea vahvistusvaijerin lanka-arvo: käytä tällaista konseptia yhtä neulomakivielementtiä kohden, joka on 0,3-0,5 m. Näin ollen selvittääksesi, kuinka paljon lankaa tarvitaan, neulontasolujen lukumäärää kerrotaan 0,5 m.

Teräslangan osuus GOST 3282-74. Valssilangan massa keloissa

Lanka on monipuolinen materiaali, jota käytetään hyvin erilaisissa kentissä. He tekevät kaapeleita siitä, tekevät verkot pois siitä. Piikkilanka järjestää suojaa eri aidat. Sen ytimessä lanka on metallinen johto. Se on valmistettu eri metallitehtaiden tehtailla. Lisäksi tuotetun viiran paksuus vaihtelee laajalla alueella. Langan paksuuden tunteminen on helppo laskea sen painon mukaan riippuen halutusta pituudesta ja päinvastoin. Laskenta on melko yksinkertainen, käyttäen laskinta.

Teräslangasta GOST 3282-74 valmistetaan lämpökäsiteltyä (t / o) ja termisesti raakaa (t / n) normaalilta ja suurelta tarkkuudeltaan erikokoisia ja teknisiä ominaisuuksia. Metallikaapeli GOST 3282-74 matalahiilinen yleiskäyttöinen metalliverkkojen, rakennuskynsien, putkien, levyjen ja muiden pakattujen materiaalien pakkaamisten kuljetukseen, lastaamiseen ja varastointiin sekä aidat ja muut tarkoitukset. Metallirullat ovat tehtaiden tuottamia teknisissä olosuhteissa, ja ne toimitetaan keloissa ja keloissa, joiden paino on enintään 1,0 tonnia galvanoidulla pinnoitteella tai ilman.

DSTU 2770-94 (GOST 30136-95) mukainen vakiolaatuinen hiiliteräsvaijeri toimii raaka-aineena lankavalmistukseen. Langallinen valssaus valmistetaan termisesti käsittelemättömäksi, päällystämättömäksi, galvanoituna, kylmässä tilassa, normaalilla tarkkuudella.

Varsia 5 mm, 5,5 mm, 6 mm, 6,3 mm, 6,5 mm, 8 mm ja muut paksuuskoot ovat aina harkittuja ja niitä pidetään aina yhtenä metallituotteiden valssaustekniikan päätuotteista, koska ne arvostetaan rakentamisessa sekä itsenäisesti että kuten pohjan vahvistamisen, niittejä, nauloja ja muita asioita varten. Ei voi tuskin sanoa, että suurin osa nykyaikaisista rakennushankkeista tehdään ilman lankoja, joita voidaan käyttää hienoina vahvisteina kaikkien rakenteiden vahvistamiseksi. Kylmävalssatun langan ja kuumavalssattujen teräslaitteiden teknisiä ominaisuuksia käytetään kaapeleiden ja naulojen valmistukseen, myös hitsauspuita valmistetaan, mikä laajentaa sen käyttöä betoniteräsrakenteessa (vahvistus, hitsattu lanka), galvanoidusta valssilangasta salamasuojaukseen ja maadoitukseen, mustavalssilangan asentamiseen puiset rakenteet (kynnet, erilaiset niitit puisten osien kiinnittämiseen).

Kuinka monta kiloa lankaa metriä kohden?

Lankaverkon 1 m: n massan laskeminen suoritetaan seuraavan kaavan mukaisesti:

m on 1 metrin pituinen lanka, kg;
S on poikkipinta-ala, mm2; S = 3,14 * d * d / 4, jossa d on ulkohalkaisija;
g on metallin ominaispaino.

Jos haluat tietää teoreettisen massan, esimerkiksi alumiini- tai kuparilanka, sinun on vain korvattava ei-rautametallien tiheys teräksen tiheyden sijasta tähän kaavaan.

Paino metriä kohti. Kuinka monta metriä tonnilta

Taulukko painosta 1 metriä tankoa halkaisijaltaan määrätyn paksuudelle, joka ilmaisee yhden tonnin mittarin määrän kääntötangossa.

Galvanoitua ja ei-galvanoitua hehkutettua lankaa käytetään liittämiseen, joten pehmeää hehkutettua lankaa kutsutaan yleisesti neulokseksi. Laskettaessa neuloverkon painoa 0,3, 0,4, 0,5, 0,6, 0,8, 1,2, 1,6, 2, 2,2, 2,5, 2,8, 3, 3,5, 4, 4,5, 5,6 mm pitkin ja halkaisijalta, lanka neulontaan.

Pienikokoinen, neulottu (lämpökäsitelty) lanka on pitkätyyppisten tuotteiden tyyppi, joka on rullattu eri kokoisille halkaisijoille. Neuleliimoja käytetään laajasti eri toimialoilla köysien, metallikaapeleiden, jousien valmistukseen; rakenteen vahvistaminen jne. Tämän rakennusmateriaalin kysyntä johtuu alhaisista kustannuksista, hyvästä sitkeydestä (johtuen alhaisen hiilipitoisuuden ja lämpökäsittelyn), mekaanisen lujuuden vähäisestä kulutuksesta.

Neuletiheyden halkaisija, jota käytetään vahvistamiseen neulomiseen, on ensiarvoisen tärkeä ja riippuu itse vahvistuksen halkaisijasta. Sitoutumiseen käytetään yleensä lankaa, jonka läpimitta on 1,2 mm - 1,4 mm. 8-12 mm: n paksuus on erittäin kätevä ommella ohuemmalla 1,2 mm: n hiilikuidulla ja paksummalle vahvemmalle paksulle langalle on helpompi käyttää, vaikka mitään erityisiä rajoituksia ei ole. Jos käytät halkaisijaltaan alle 1,2 mm: n neulontankaa, todennäköisesti et pysty kiristämään sitä oikein, ohuempi lanka puhkeaa, jos se ei ole laadultaan laadultaan huokea. On hyvin epämiellyttävä neuloa vahvistamista hiilikuitulangalla, joka on paksumpi kuin 1,6 mm, ja on todennäköistä, ettei se kiristä sitä niin, että solmu on voimakas.

Johdon kulutus raudoitusta varten määräytyy sen perusteella, että yhden neulontanavan koko (solmun neulomiseksi) on 0,3 - 0,5 m, riippuen vahvistuskoon halkaisijasta, mikä yleensä määräytyy kokemuksen perusteella. Joten ottaisimme solmujen lukumäärän, kerrotaan 0,5 m: llä, saamme vaaditun lankaverkon lankaa vahvistamisen yhdistämiseen.

Matalahiilinen teräslanka GOST 3282-74 on valmistettu alhaisen hiiliteräksen (Art. 08KP tai 1KP) halkaisijaltaan 0,10-10 mm. Koko valikoima on luokiteltu käsittelymenetelmän (lämpökäsitellyn, galvanoidun), kemiallisen koostumuksen, mekaanisten ominaisuuksien, polttotyypin (vaalean tai mustan polttamisen ilman asteikkoa) muotoa. Voit selvittää, kuinka paljon painaa 1 metriä lankaa, katso virtauksen laskentataulukko.

Pöytä. Teoreettisen langan paino GOST 3282-74

nimellisteho
Johdon halkaisija, mm

Paino 1000 m, kg

nimellisteho
halkaisija d, mm

Paino 1000 m, kg

Massiivinen taulukko sisältää painon teoreettiset tiedot, joiden avulla voit selvittää, kuinka monta kiloa lankaa metriä kohti, ja selvittää myös, kuinka paljon lahti painaa. Esimerkiksi tiedän pituuden lanka lahdessa sekä kuinka paljon metriä lanka painaa, voit laskea kuinka monta kiloa lankaa lahdella. Koska GOST: n mukaan pienet poikkeamat (+ tai -) sallitaan langan halkaisijalle, paino on 1 rm. voi myös vaihdella hieman.

Laskettu taulukko teoreunoista auttaa laskemaan, kuinka monta metriä lautasen neuletiheys. Lahden massa jaetaan mittarin ominaispainolla ja saamme mittareiden määrän lahdelle. Seuraavassa taulukossa on yhteenveto saaduista metrisiä arvoja koskevista nopeista laskelmista.

Kuinka monta metriä lahden lanka. Pituuslaskenta painon mukaan

paino
lahti
johdin
kg

Johdon halkaisija. mm

Yksi metrin lanka painaa. kg

NÄYTTÖNÄYTTÖ (GOST - 3282-74)

Galvanoitu lanka on kuumasinkitty, mikä mahdollistaa korkealaatuisen pinnoitteen, joka on korroosiota kestävä. Galvanoitua teräslangaa käytetään maasilmukan muodostamiseen, jota käytetään sähkökaapeleiden, viestintälinjojen, viinitarhojen ripustamiseen. Ne tuottavat lankoja, kauhoja, jne. Galvanoidusta langasta.
Kelojen sinkkiliitoksen tyyppi: lämpökäsitelty ja lämpökäsitelty (neulonta, hehkutettu). Määritä, kuinka monta metriä kiloina lankaa, käytä taulukon langan pituutta riippuen laiturin painosta ja vedon halkaisijasta.

Ulkohalkaisija, mm

Paino metriä kohden, kg

Kiinnitän huomionne siihen, että GOST: n mukaan lähes kaikki teräslangat on valmistettu miinus-toleranssilla. Toisin sanoen todellinen halkaisija ja näin ollen todellinen massa ovat hieman alle nimellisarvot.

© 2010- Schid-Budkonstruktsiya Ltd. Käytettäessä sivustomateriaalia tarvitaan aktiivinen linkki - http://sbk.ltd.ua/

Wire neulonta GOST 3282-74


Neulottu lanka GOST 3282-74 - pyöreä teräs matalahiilinen lanka yleiskäyttöön, tarkoitettu sidontaan, aidattavaksi ja muihin tarkoituksiin. Neulelangan tuotanto on yritykselle tärkeä.

Neuloverkon valmistuksessa olemme hallitsevansa matalan hiiliteräksen, lämpökäsitellyn langan GOST 3282-74, joka mahdollistaa sen toimituksen laajalla alueella. Lämpökäsitellyllä neuleliitoksella GOST 3282-74 on nimike - O.

Pinnan tyypin mukaan neulontanauha tuotetaan:

 • ilman pinnoitetta halkaisijaltaan 0,16 - 10,0 mm;
 • jonka päällysteen halkaisija on 0,20 - 6,0 mm.
Liitosjohto GOST 3282-74 ilman pinnoitetta, lämpökäsitelty valmistetaan kevyellä (C), ja kuluttajan suostumuksella valmistajan kanssa voidaan valmistaa musta (H) -viira. Johdin GOST 3282-74 sinkkipinnoitteella jaetaan:
 • sinkitty lanka I-luokka - 1C;
 • sinkitty lanka 2. luokka - 2C.

Sinkkipäällystyslankaan pintatiheys

Johdon halkaisija, mm

Sinkin pintatiheys, g / m 2. ei vähemmän

Langallinen neulonta 6 mm lämpökäsitelty, normaali tarkkuus, musta

Johdin 6-O-H GOST 3282-74


Kuten edellä mainittiin, neuloverkon valmistuksessa käytetään lämpöraaka-ainetta GOST 3282-743, jossa sen lämpökäsittely on välttämätöntä. Yrityksemme tuottaa lanka lämpökäsittelyä (hehkutus), jota ohjataan sen lämmityksellä ja jäähdytyksellä erityisissä uuneissa palauttamaan metallin kiderakenne, joka on muokattu aiemmilla käsittelytoimilla. Lämpökäsittelyprosessi koostuu kuumennetusta langasta tarkkaan määriteltyyn lämpötilaan pitämällä se tässä lämpötilassa tietyn ajan ja myöhemmällä jäähdytyksellä. Langan lämpökäsittely on erittäin tärkeä, koska mekaanisen käsittelyn aiheuttamien sisäisten jännitysten tuhoutuminen muuttaa sen kiderakennetta: metallia olevat lämpöenergiset atomit muodostavat uuden kiteen välisiä sidoksia.

Hiottu hiilikuituinen lanka muuttuu pehmeämmäksi, minkä vuoksi hän sai langan neulomisen nimen, jota käytetään laajasti neulomisvarusteiden rakentamiseen. Saavutettujen kuluttajaominaisuuksien ansiosta hyvä sitkeys, jolla on suuri mekaaninen lujuus, on käytetty laajasti.

Teräslangan lämpökäsittelyn (hehkutus) lisäksi yritys tarjoaa myös lankauhantaa. Lankauudistus tehdään 150-250 kg: n painavista raskaista sorkeista tai 500-1500 kg: n keloista 15-50 kg: n pienissä nauhoissa.

Neulelanka toimitetaan varoina tai keloilla. Langan käämitys koostuu yhdestä kappaleesta. Kelat sallitaan enintään 3 kpl lankaa.

Kelan tai neulomakiviparametrin vähimmäismassa kelalla

Johdon halkaisija, mm

Langan paino kelassa tai kelalla, kg, ei enempää

Kevyt lanka 65g TU 14-4-386-73 - hehkutettu lanka, joka on valmistettu 65G-brändin rakenteellisesta jousiterästä GOST 14959-79 mukaan. Suunniteltu jousien valmistukseen. Leikattu keväällä oleva lanka 65g toimitetaan 120 kg: n painoisissa nipuissa ilman säilytystä ja pakkaamista. Saman luokan, ryhmän ja halkaisijan kelat voidaan kiinnittää keloihin.

Termoprosessioitu lanka (t / n) GOST 3282-74 - pyöreä teräs, matalahiilinen, yleiskäyttöinen lanka on tarkoitettu kynsien ja neulontanojen valmistukseen. Valmistetaan yleiskäyttöistä GOST 3282-74 -hiilikuitua, jonka pintapinta on tyypillisesti: päällystämättömiä halkaisijaltaan 0,16 - 10,0 mm; jonka päällysteen halkaisija on 0,20 - 6,0 mm.

Hitsauslangasta valmistetaan kuparipäällysteinen kiinteä lanka, jonka läpimitta on 0,8-1,6 mm, ja se toimitetaan erikoiskaseteilla, joiden halkaisija on 300 mm, 5 tai 15 kg kummassakin rivikäämityksessä. Valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota kemiallisen koostumuksen vakauteen ja kuparipinnoitteen laatuun. Suunniteltu puoliautomaattiseksi pitkäkaarihitsaukseksi 500A: n virroissa suojakaasuympäristössä (hiilidioksidi tai argonseos).

GOST 6727-80 ulottuu kylmävalssattuun vähähiiliseen teräslangaan BP-1: n jaksollisen profiilin lujitettujen betonirakenteiden vahvistamiseksi. Myös kevyiden silmien luokkaan kuuluvaa muurausverkkoa valmistettaessa käytetään vähähiilistä kylmävedettyä lankaa BP-1, jonka läpimitta on 3, 4 ja 5 mm.

Koko valikoima teräslankaa

Olemme saaneet laajaa kokemusta minkä tahansa monimutkaisuuden ja kokoonpanon laitteistotuotteiden toimittamisesta. Yrityksemme toimittaa tuotteita kaikkiin Venäjän alueisiin, mukaan lukien Moskova ja Moskovan alue, Pietari ja Leningradin alue, Tula, Kaluga, Bryansk, Lipetsk, Kursk, Belgorod, Voronezh, Rostov, Ryazan ja muut.

Neulomalla langan kulutus

Vahvikotelo on välttämätön elementti betonirakenteesta, joka on rakennettu monoliittisen tekniikan avulla. Tuotannossa käytetään teräs- tai polymeerikomposiittivahvistusta. Suosituin vaihtoehto teräsvahvistuksen yhdeksi rakenteeksi on hitsaus. Kuitenkin, kun rakennetaan maaperään, ei ole suositeltavaa luoda lujittavaa kehystä hitsauskoneella. Kausiluonteisten maaliikkeiden aikana pohjalla, jossa on jäykästi kiinnitetty lujitus, kohdistuu muodonmuutoksia, jotka vähentävät suorituskykyä. Luotettavamman vaihtoehdon näissä tapauksissa on vahvikkeen sitominen neulomalla.

Neulelangan yleiset ominaisuudet

Metallituotteet valmistetaan GOST 3282-74: n mukaisesti vähähiilisen muovisen teräksen avulla. Langan halutun suorituskyvyn ominaisuuksien antamiseksi suoritetaan lämpökäsittely - hehkutus. Hehkutus on kahta tyyppiä:

 • Kirkas. Tuotettu inerttien kaasujen suojaavalla ilmakehällä. Tuotteilla tällaisen lämpökäsittelyn jälkeen on puhdas, kirkas pinta.

 • Musta. Se suoritetaan ilmassa, koska pinta on tumma. On suositeltavaa työskennellä tällaisten tuotteiden kanssa käsineissä.
 • Laitteiden mekaaniset ominaisuudet kevyen ja pimeän hehkutuskerran jälkeen eivät poiketa toisistaan.

  Ei ole suositeltavaa käyttää levittämättömiä laitteita sitovissa kehyksissä, koska ne ovat hauras ja usein rikkoutuvat, kun neulotaan solmuja. Toiminta-ajan pidentämiseksi tuotteet ovat sinkkiä ja lisäksi päällystetty polymeerikerroksella.

  Kuinka määritellä neuloverkon kulutusnopeus?

  Määrätyn työmäärän suorittamiseen tarvittavan neuleliiman määrä määritetään riippuen vahvistuksen halkaisijasta ja solmujen määrästä. Kaksi lujittavaa sauvaa sitomalla tarvitaan noin 25 cm: n lanka, kolme - 50 cm.

  Laskennan yksinkertaistettu versio on telakointiasemien lukumäärän lisääntyminen 0,5 m: llä. Tarkka materiaalin kulutus solmua kohti määritetään empiirisesti. Laskennan jälkeen on suositeltavaa lisätä 1,5-2 kertaa saatua tulosta. Varastoa tarvitaan katkosten ja johtosegmenttien menettämisen tapahtuessa.

  On mahdotonta määrittää neuloverkon kulutus 1 m2: n vahvistusverkolle tai 1 m3 ilman erityistä vahvistusohjelmaa. Viiranlangan kulutus per tonni tangosta on 10-20 kg.

  Halkaisijan valinta

  Optimaalisen halkaisijan määrittämisessä on otettava huomioon seuraavat suositukset:

  • tuotteet, joiden läpimitta on 0,3-0,8 mm, eivät ole yhteensopivia vahvistuspalkkien yhdistämiseen;
  • 1,0-1,2 mm - yksityisasuntoihin suosituimmat tuotteet;
  • 1.8-2.0 - tällaista laitteistoa käytetään lujittavien vahvistusrakenteiden luomiseen.

  Korkeissa kosteissa olosuhteissa ja alttiina muille negatiivisille ilmakehän tekijöille käytetään galvanoituja tuotteita, joiden halkaisija on huomattava.

  Menetelmät vaaditun langamassan määrittämiseksi

  Jos haluat ostaa metallituotteita, sinun täytyy muuntaa syntyvä materiaali kilogrammoiksi. Voit tehdä tämän käyttämällä online-laskinta tai taulukkoa.

  Wire for knitting accessories - mitä pitäisi olla mukaan GOST?

  Johdon vahvistaminen takaa minkä tahansa teräsbetonisen rakenteen muodon. Asiantuntijat suosittelevat, etteivät ne vahvista vahvistuselementtejä, nimittäin sitomaan niitä siten, että metallin kidehilaa ei tuhota.

  1 Johdin vahvistusneulokselle - GOST 3282-74

  Määritellyssä valtion standardissa kuvataan langan teknisiä ja muita ominaisuuksia, joita käytetään vahvistamaan betonirakenteiden vahvistuskomponentteja. Se on valmistettu teräksestä, jonka hiilipitoisuus on vähäinen, ja se jakautuu useisiin eri tyyppeihin:

  • langan tuotannon tarkkuus on tavallinen ja suuri tarkkuus;
  • hoitomenetelmän mukaisesti - lämpökäsittelemättä ja käsitelty;
  • vastustuskyky (tilapäinen) sellaisten tuotteiden rikkoutumiseen, joita ei ole käsitelty lämpökäsittelyllä, - ensimmäiset ja toiset ryhmät;
  • pinnan mukaan - erityisellä päällysteellä ja ilman sitä.

  Lämpökäsitelty lanka ilman erityistä pinnoitetta tuotetaan yleensä kevyesti. Kuluttajan pyynnöstä se voidaan tehdä mustaksi.

  Pinnoitettavien tuotteiden vähiten nimellinen poikkileikkaus on 0,2 mm, suurin on 6 mm, langan halkaisija voi olla välillä 0,16 - 10 mm ilman pinnoitusta. Lopputuotteiden poikkileikkauksen sallitut poikkeamat vaihtelevat -0,02 (johdin halkaisijaltaan 0,18 mm) arvoon -0,2 (halkaisija 9 mm). Alhaisen hiilen terästuotteiden ovaliteetti ei saa olla yli puolet poikkileikkauksen sallittavista (edellä) poikkeuksista.

  GOST kuvaa rakenteen liittimien mekaanisia ominaisuuksia. Esimerkiksi lämpökäsiteltyjen tuotteiden pidennys (suhteellinen) on 12-18% (päällystetyt tuotteet) ja 15-20% (päällystämättömiä). Mutta käsittelemättömälle langalle on suuri merkitys raon vastuksen suuruuteen, joka on (N / mm2: ssä):

  • 390 - 690 tuotteista, joiden osuudeksi on 8-10 mm;
  • 390 - 780 (8 mm);
  • 390 - 830 (4,5 - 7,5 mm);
  • 440 - 930 (3,2-4,5 mm);
  • 540 - 1080 (2,5-3,2 mm);
  • 590 - 1270 (1-2,5 mm);
  • 690 - 1370 (halkaisija alle 1 mm).

  2 johdinliitännät - erityisvaatimukset sille GOSTin mukaan

  Valmistajien on varmistettava, että valmiiden tuotteiden vaatimustenmukaisuus noudattaa seuraavia standardeja:

  • Päällystämättömät tuotteet (paitsi musta lämpökäsitelty lanka) ei saa olla auringonlaskuja, halkeamia, skaalaa tai vankeutta niiden pinnalla. Samanaikaisesti standardi sallii naarmuuntumisten, iskujen, rypytettyjen ja naarmuuntumien läsnäolon, kun syvyys on korkeintaan ¼ suuruudeltaan suurimmista poikkeamista tavanomaisesta tarkkuudesta.
  • Johdin, joka ei ole läpäissyt lämpökäsittelyä 0,5-6 mm: n poikkileikkauksella, on kestettävä neljä tai useampia kynsiä tuhoamatta sen eheyttä.
  • Kierteen (kierteityyppisten) langoitustuotteiden, jotka on valmistettu sylinterinä, ei pidä havaita pinnoitteena käytetyn sinkin materiaalin hilseilyä tai halkeilua.
  • On kiellettyä myydä päällystetty lanka vahvistus mustilla pisteillä ja alueilla, joissa ei ole sinkkipinnoitetta. Läsnäolo valkoisissa kääreissä, tahroissa, plakissa, pienissä sinkki-sisäänvirtauksissa ja värin epäsäännöllisyydessä.
  • Meidän kuvaama materiaali valmistetaan keloilla tai säärillä. Lisäksi sen käämitys suoritetaan siten, että kuluttajalla on mahdollisuus tuulella vaijeria vaikeuksitta. Yhdellä kelalla voi olla korkeintaan kolme lankaa, ja käämi koostuu aina yhdestä kappaleesta.

  Lankaverkon tai kierteen suurin sallittu pienin paino riippuu tuotteen poikkileikkauksesta ja pinnoitteen läsnäolosta. Massa vaihtelee 1 kg: sta (poikkileikkaus - 0,16-0,18 mm) 40 kg: iin (6,3-10).

  Valmisviiran hyväksyminen tehdään erissä, jotka koostuvat samantyyppisistä pintoista, käsittelymenetelmästä, vapautumisalttiudesta ja poikkileikkauksesta. Erillisessä erässä olevien tuotteiden geometriset parametrit tarkistetaan viidessä prosentissa keloista (hanat), kun taas tuotteiden pinnan laatu määritetään jokaiselle kelalle tai rungolle. Lisäksi langan mekaaniset ominaisuudet on väistämättä analysoitu (kolme prosenttia käämeistä ja keloista erästä tutkitaan).

  Tapauksissa, joissa testitulokset mille tahansa tarkastustyypille (pinnan laatu, mekaaniset ja geometriset parametrit) ovat epätyydyttäviä, suoritetaan vielä yksi testi, mutta nyt kaksoisnäyte. Jos toiset testit vahvistavat valmiin tuotteen laadun, se saa lähettää kuluttajille.

  3 Kuinka kaapelin laatu ja sen noudattaminen GOSTin kanssa on tarkistettu?

  Vakiintuneita tapoja tarkistaa valmis lanka:

  1. Upotusmenetelmä Sen avulla määritetään sinkkipinnoitteen yhtenäisyys ja jatkuvuus. Testaus (GOST 4165-78) tarkoittaa, että tuote upotetaan kuparisulfaattiin, joka on liuotettu veteen (tislattu). Tämä seos suodatetaan sitten. Jos sen tiheys on alueella 1,114-1,116 g / cm3, sanotaan pinnoitteen korkeasta laadusta. Ennen uppoutumista testinäytteet puhdistetaan bentseenillä tai alkoholilla, kastetaan ne 10 senttimetrin syvyyteen (liuoksen kestävyys on 60 sekuntia).
  2. Visuaalinen ulkopuolinen tutkimus (joskus sitä täydentää mahdollisten virheiden tutkiminen mikroskoopilla). Tämän testin tarkoituksena on määrittää viallisten pintojen sallitut syvyydet. Jos syvyys on vähäinen, tuote puhdistetaan mekaanisesti.
  3. Painomenetelmä. Suunniteltu määrittämään sinkin määrä tuotteita pinnalla. Se valmistetaan liuottamalla näyte rikkiin estettyyn happoväliaineeseen, punnitsemalla sitten langankäämi tai käämi ja mitat- tamaan tuotteen todellinen poikkileikkaus sen jälkeen, kun sinkki on syövytetty siitä.
  4. Kaasumittainen volumetrinen tekniikka. Se määrittää myös sinkin määrän valmiissa lanka-tuotteissa. Mutta tässä tapauksessa päällyste poistetaan haposta, kunnes täydellinen pysähtyminen kaasujen kehityksessä on kirjattu.

  Lisäksi tarkasteltavana olevaa lankaa analysoidaan muilla menetelmillä. Näihin kuuluu testejä:

  • käämitys (prosessi suoritetaan valtion standardin 10447-80 mukaisesti);
  • rikkoontuminen ja jännitys (Gosstandart 10446-80);
  • kink (State Standard 1579-80).

  4 Langattomien pakkausten ominaisuudet

  Valmiiden tuotteiden pakkaaminen tehdään ottaen huomioon seuraavat vaatimukset:

  • lankaverkot tekevät yhteistyötä lahdella ja sidotaan niihin tiukasti;
  • hankkeen päät on sijoitettu siten, että ne ovat helposti löydettävissä;
  • yksittäiset kelat (poikkeuksetta) sidotaan kolmeen tai useampaan paikkaan lämpökäsitellyllä langalla;
  • Voiteluaineiden käyttöä viiran pinnoittamiseksi ei ole suunniteltu, mutta asiakas voi vaatia valmistajalta voitelua teollisuusöljyjen (I-50A, I-20A ym.) Tai konservointi- (ICB-1, NG-203) ryhmän avulla.

  Pakollinen lanka käärii seuraavat materiaalit:

  • (vahattu) ja ei-kudotut materiaalit (tai polymeerikalvo) - tuotteet, joiden poikkileikkaus on 0,5-1 mm;
  • kerros vahattu paperi - lanka, jonka poikkileikkaus on enintään 0,5 mm.

  Muiden halkaisijoiden tuotteet pakataan asiakkaan pyynnöstä. GOST ei esitä tätä prosessia koskevia erityisiä vaatimuksia.

  liittimien liittäminen neulontikaapeliin GOST

  Neulelangat ovat laajasti vaativia tuotteita rakentamisessa ja arjessa pienellä poikkileikkaussuhteella.

  Miten venttiili kytketään oikein? Suora, kulma ja T-muotoinen. Teknologian asennustarvikkeet. Twist of.

  Vahvistettu betonirakenteet, kuten pohja-, ikkuna- ja oviaukot, lattiat ja muut elementit.

  Sidontanka lasikuituvahvisteeseen. Kuinka ja mitä neuloa lasikuituvahvisteita? Knitting.

  Rakentajat käyttävät usein neulontankoa neulomaan vahvistamista hitsauksen sijasta suurimmassa osassa.

  Mistä saa neuletiheyden!

  Erittäin yksinkertainen ja kätevä laite kiertämällä neulontankoa vahvistamisen aikana.

  Olemme sosiaalisissa verkostoissa: VKontakte: vk.comstroim_dom_svoimi_rukami instagram: @vse_svoimi_rukami_shigorev Facebook :.

  Koukku neulontatarvikkeille toiminnassa. Lasikuitulujitteiden ja virkkuukoukun toteutus. +38 (096) 36 56.

  Miten sidotaan armouria ultrasäätiöön. Sormusten kokoonpanon viimeistely perustan poikittaiseen vahvistamiseen.

  Video lähetetään - Vadim Golovchits - Lähetä videosi kanavalle "koulu.

  Viittaus kanavaan "elää maassa" - Hei, tänään.

  Linkki sivustooni, jossa teknologia on ladattavissa rahaston itsensä esilaskentaa varten.

  Vahvistuksen mekaaninen kytkentä puristamalla. LLC "BIS-2". (343) 266 - 77 - 21, 216 - 16 - 80.

  Koukku neulontatarvikkeille toiminnassa. Lasikuitulujitteiden ja virkkuukoukun toteutus. +38 (096) 36 56.

  GibkaArmatury.rf Neulomme säätöruudusta pistoolilla RB-max395, puoliautomaattinen koukku. tavallinen virkattu.

  Vahvistettujen betonirakenteiden vahvistamisessa ei useinkaan kiinnitetä huomiota neuloverkon valintaan.

  Virkkaa langankoukku viiden minuutin ajan romuainemateriaaleista omilla käsilläsi.