Sementtimekkiliuosten käyttö rakentamisessa

Rakennusmateriaalien kehittymisen myötä syntyi suuri määrä valmiita sementti-hiekkaseoksia, joissa valmistaja takaa tiukan noudattamisen edellyttämät lujuusominaisuudet, erilaisten lisäaineiden läsnäolon, epäpuhtauksien puuttumisen hiekassa ja sen homogeenisuuden. Vaikka sappihinnasta ja hiekasta hankitut summat ylittävät 100 - 200 prosenttia, nämä rahat voidaan maksaa vähentämällä työtä ja parempaa laatua.

Tyypit ja ominaisuudet

Luokitettaessa rakennusseoksia, mukaan lukien sementtiin perustuvat, otetaan huomioon seuraavat kriteerit ja ominaisuudet:

1. Pääurakka - muuraus / asennus, kipsi, päin.

2. sideaineiden määrä - yksinkertainen (vain sementti), monimutkainen (lisätään kalkki, kipsi jne.).

3. Karkaistun liuoksen tiheys on kevyt (enintään 1500 kg / m3), raskas.

4. Puristuslujuus kg / cm2: ssa (merkintä "M kuviolla") - M10-M25 DSP: llä savealla, M50-M100 kalkkikiven kalkilla, M150-M200 universaalisella DSP: llä, M300:.

5. Sementtipitoisuus - laiha (P / C-suhde yli 5), normaali, rasva (P / C alle 3) liuokset. On tavallista, että iho murtuu ajan myötä ja hitaampi kovettua, lihavoituna - halkeilua kuivauksen jälkeen, joten paras tapa lisätä voimaa on ottaa korkeampi sementti.

Muita tärkeitä ominaisuuksia, joita säännellään erilaisten lisäaineiden käyttöönotolla:

 • Jäätymiskestävyys - tarvitaan talvikaudella kohtalaisilla pakkasilla (yleensä alle -2-5 ° С).
 • Pehmitys - juoksevuus lisäämättä ylimääräistä vettä. Helpottaa materiaalin käsittelyä, lisää lopullista voimaa, vähentää kutistumista ja halkeilun todennäköisyyttä.
 • Kiihdytysnopeus Se kasvaa useimmin kipsillä.
 • Kyky säilyttää vettä. Tämä on erittäin tärkeää, kun työskentelet vettä absorboivilla pohjalla - vaahtoa, ilmastettua betonia, silikaattitiiliä ja niin edelleen.
 • Hydrofobisuus - vastustus jäätyneessä tilassa vesihöyryn imeytymiseen.

Jos DSP: n valmistusta päätetään itsenäisesti sementin ja hiekan välisen suhteen valitsemiseksi, on välttämätöntä ottaa karkeasti huomioon tarvittavat ominaisuudet ja käyttää standardeja SP 82-101-98 -standardissa määriteltyjen eri ratkaisujen osalta tai arvioida suosituksia.

Halutut mittasuhteet ruoanvalmistukseen CPS tee se itse:

1. Matalat rakennukset, ulkopinta kipsi, puupaneelit puusepäntyminen: 1-4 - M400: lle, 1-5: lle M500: lle.

2. Keskikokoisten rakennusten muuraukseen kestää pinnat kosteudenkestävyyden lisäämiseksi, lattiapäällysteeksi ohut pinnoite - 1 - 3 M400: lle, 1 - 4 M500: lle.

3. Sekoita lattiapinnoille ilman ylimääräistä päällystystä, monikerroksisten rakennusten muuraus, betonien halkeamien korjaus - 1 - 3 M500: lle, 1 - 4 M600: lle. M400: n käyttöä suhteessa 1-2 ei suositella, koska alhainen hiekkapitoisuus johtaa liialliseen haurastumiseen ja herkkyys halkeamiin kuivauksen aikana. Voiman lisäämiseksi on suositeltavaa lisätä 1% kuitua painosta liuokseen.

4. Sisätiloihin (paitsi keittiö, kylpyhuone, kylpy) - 1-5 M400: lle, 1-6 M500: lle. Tarvittaessa osa sementistä korvataan kalkilla, mutta enintään 50%. Vaikka kalkilla on myös supistavia ominaisuuksia, ne ovat noin 10 kertaa heikompi kuin sementin. Vahvan voimakkuuden vähenemisen kustannuksella (2 kertaa) kipsilevy voidaan halventaa lisäämällä savi kalkin sijaan.

Pehmittimena käytä säännöllistä nestesaippuaa 0,1-0,2% kokonaistilavuudesta. Taulukko suola 0,5%: n määrästä vettä - todistettu työkalu liuoksen pakkasvastuksen lisäämiseksi pienen voimakkuuden vähentymisen sijasta.

Kuinka valmistaa DSP?

Jokaiseen valmiiseen seokseen on liitettävä ohjeet vaadittavasta vesimäärästä, muita osia ei yleensä toimiteta. Käytettäessä lisäaineita (väriaineita, vahvistavia kuituja) osia on noudatettava tiukasti lisäaineen ohjeiden mukaisesti. Tyypillinen seoksen ja veden seos on 5 - 1 (vyöhyke puskuria kohden on 50 kg), väriaineiden osuus on 0,1%, lasikuituosuuden osuus on 1%.

Riippumattoman tuotannon tapauksessa veden ja sementin sementtiosuudet otetaan riippuen toteutetusta työstä, lujuusvaatimuksista ja hiekan kosteudesta:

1. Paksumpaa laastia tarvitaan munimiseen - veden / sementin suhde on enintään 0,8.

2. Levittimelle ja kipsille käytetään hapan kermamaisia ​​yhdisteitä, joiden suhteellinen kosteus on 0,8-1,2.

3. Kun roiskuu ja injektoidaan, liuos ohenee vieläkin, enintään  / Ц - 1,5.

4. Seokset, joiden W / C on alle 0,6, käytetään tarvittaessa nopeasti kuivattavan korkealaatuisen sementti-hiekkalaastin (M300 ja korkeampi) tai betonin saamiseksi.

Jos betonisekoitinta käytetään sekoittumiseen, on suositeltavaa suorittaa työ seuraavassa järjestyksessä:

 • Kierrättömässä rummussa kaada vettä, tee lisäaineita.
 • Kaada 2 kauhoa hiekkaa.
 • Lisää sementtiä, odota, kunnes sekoitetaan.
 • Lisää jäljellä oleva hiekka, tarvittaessa lisää vettä.

Tämä tekniikka estää betonisekoittimen pysähtymisestä johtuen hiekan kovettumisesta toisella puolella ja peittää sen pinnalla kerroksella jäädytettyä sementtimaitoa.

Käsin sekoittamalla vettä kaadetaan kuivaan seokseen. Jos teet päinvastoin, vesi muodostaa sementin kalvon pinnalle pienien seoksista, mikä hidastaa prosessia monta kertaa. Jos koostumus on valmistettu omiin osiinsa, on toivottavaa sekoittaa ne kuivaan muotoon ennen veden lisäämistä.

Tuotannon jälkeen liuosta tulee käyttää ennen kuin se alkaa kovettua - 15 minuutista useita tunteja riippuen lisäaineiden käytöstä, sementin pitoisuudesta ja lämpötilasta. Tavallinen liuos M150-M200 20 ° C: n lämpötilassa alkaa kovettua tunti sekoittamisen jälkeen.

Jos haluat suunnitella DSP: n massan etukäteen, sinun on laskettava tarvittava liuoksen määrä ja kerrottava seoksen kuvauksessa ilmoitetut kustannusarvot 1 m3 kohden. Useimmiten ne on ilmoitettu muodossa "seoksen kulutus per m2", ja tämä tarkoittaa kerrosta, jonka paksuus on 1 cm. Saadakseen kustannuksia 1 m3: a kohti riittää moninkertaistaa määritetty arvo 100: lla.

Hiekkasementtiseoksen tavalliset kulutusarvot ovat 1800 kg / m3, korkealaatuisille koostumuksille - enintään 2200 kg / m3, kevyille kalkkilaastareille - 1200-1600 kg / m3.

Laastin kulutuksen laskeminen kipsaukseen ja sivelöintiin ei ole vaikeaa, mutta munimateriaalin kustannukset riippuvat tietyn taiteilijan taidoista. Jos noudatat tiukasti tekniikkaa, liuoksen kulutus on 25% seinän kokonaistilavuudesta, mutta käytännössä tämä arvo voi olla jopa 35% (paksu saumat, roiskehäviö) ja alle 20% (ontto muuraus, jossa käytetään huonolaatuisia tekniikoita työn nopeuttamiseksi ).

Seosten kustannukset

Tehdasvalmisteiden kokonaishinta riippuu:

 • valmistajan nimi;
 • kalliiden lisäaineiden olemassaolo;
 • lujuusmerkinnät;
 • hiekka-puhdistusaste;
 • tukkumyynnin koko;
 • alue ja etäisyys toimituksesta varastosta.

Moskovan ja Moskovan alueen Venäjän markkinoilla suosituimpia valmiita sementti-hiekkaseoksia

Valmis ratkaisu.

Lähes jokaisessa rakennusprosessissa käytetään muurahartsia. Jos käytät tiettyä aikaa ja vaivaa, tämä ratkaisu voidaan valmistaa itsenäisesti. Voit myös ostaa valmiin sementtiseoksen.

Tällä materiaalilla on laaja valikoima markkinoilla, ja voit helposti eksyä valitsematta. Luotettavan rakenteen luominen on kuitenkin välttämätöntä hankkia korkealaatuinen ja sopiva muurauslaasti. Näin ollen, kun ostat tämän välttämättömän tuotteen rakennusalalla, sinun on perehdyttävä etukäteen etukäteen, ja käytä tätä tilaisuutta selvittää sen arvo.

Valmiin muurauslaastin koostumus.

Valmis sementtilaastia kutsutaan kuivaksi seokseksi, jota käytetään betonin ja kiven lohkojen, tiilien välisen vapaan tilan täyttämiseen ja lisää vahvuutta syntyvään rakenteeseen. Se ei kuoritse aikaa eikä anna kosteutta ja kylmää. Online-laskenta sementtilaastin koostumuksesta.

Valmis ratkaisu koostuu:

1. täyteaine - hiekka;

2. neulonta-seos - sementti.

Näiden komponenttien suhde määritetään muurausementtiseoksella.

Mitä ratkaisua pitäisi lisätä?

Muuraussementtiseoksessa voit käyttää erilaisia ​​täyteaineita ja lisäaineita. Kaikkien kutsuminen on melko vaikeaa, koska niiden määrä ylittää sadan. Kuitenkin kaikki täyteaineet ja lisäaineet voidaan jakaa ryhmiin, jotka eroavat toisistaan ​​ominaisuuksiltaan ja käyttötarkoitukseltaan:

• Hygroskooppisuuden vähentäminen. Tämän alaryhmän täyteaineet vähentävät muurausmateriaalin huokoisuutta. Tätä seosta voidaan käyttää huoneissa, joissa on korkea kosteus.

• Jäätymisen estämiseksi. Nämä lisäaineet mahdollistavat seoksen levittämisen ulkoiseen muuraustyöhön, koska hän ei pelkää lämpötilan muutoksia.

• Voit lisätä voimaa.

• Lisää sitkeyttä.

• Lisää tarttuvuutta. Joillakin muurausmateriaaleilla on huono "tarttuvuus", tämän ryhmän täyteaineet auttavat muurausementtiseosta lepäämään niitä helpommin.

Lisäaineet ja seokset voivat vaikuttaa pääkomponenttien määrään. Suurin osa kotikäyttäjistä yrittää parantaa valmiin ratkaisun ominaisuuksia lisäämällä siihen saviä, suolaa tai kalkkia. Vaikka herkän materiaalin määrä on melko vaikea määrittää, virheellinen laskenta voi johtaa huonolaatuiseen muuraukseen.

Mitä tulee ottaa huomioon ratkaisun valmistelussa?

Valmiit muurausseosementin oikeat valmistelut:

On välttämätöntä kaataa vettä kuivaan seokseen ja sekoittaa kunnes homogeeninen massa on. Ennen kuin lisäät vettä, lue huolellisesti ohjeet, kertoo, kuinka paljon nestettä käytetään.

Käytä tarvittaessa vesijohtovettä. Käsittelemätön vesi sisältää mineraaleja, ja ne muuttavat ratkaisun ominaisuuksia huonompaan suuntaan.

Seosta voidaan sekoittaa kauhaan, kouruun ja sekoittimeen.

Jos päätät käyttää kourua tai kauhoa sekoittumiseen, hanki sitten käsisyhdistin erityisellä suuttimella. Sekoita liuos hyvin niin, että kuiva seos ei jää koskemattomaksi astian pohjalle. Älä yritä sekoittaa kalliilla porakoneilla tai rei'illä, koska työkalu voi helposti rikkoa.

Kaada seos sekoittimeen ja käynnistä se. Tarkista seosta säännöllisin väliajoin lisäämällä vettä ja käytämällä luuta.

Tehdas on mahdollista valmistaa sementtiseosta. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen irtotavaraa varten, lisäksi hinta on varsin hyväksyttävää. Valmis ratkaisu toimitetaan haluttuun määrään ja sopivaan aikaan. Häviöiden välttämiseksi, niin että sementti ei ole jäädytetty, suosittelemme käyttämään sitä kolmen tunnin ajan.

Sementtimuurileikkurit ja niiden ominaisuudet.

Valmiit ratkaisut ovat kahdentyyppisiä:

Sementti ja kalkki. Koska kalkki sisältyy koostumukseen, liuos on hyvin muovia, sitä käytetään erittäin huokoisten materiaalien asettamiseen. Jotta valmis rakenne voisi lisätä eristysominaisuuksiaan, on lisättävä laajennettu savi- tai vaahtopalloja tämän tyyppiseen ratkaisuun. Seos ei ole suositeltavaa käyttää ulkokäyttöön, koska tämä ratkaisu pelkää aggressiivista ympäristöä. Sementti-kalkkilietteen pintaliitoksen fysikaaliset toiminnot vähenevät, jos ammoniakki tai muu hapan väliaine pääsee siihen. Sitä voidaan käyttää kaasu-vaahtolohkon, silika- tiili- tai vaahtolohkon sisäisten väliseinien rakentamisessa.

Sementtihiekka - suosituin muurauslaasti. Tätä seosta käytetään betonilohkojen, kaasuvaahtojen ja tiilien asettamiseen. Tämä ratkaisu kestää valtavaa paineita eikä pelkää altistumista aggressiiviselle medialle. Siksi sitä käytetään korkeisiin rakennuksiin. Sementti-hiekkalaasti käytetään sekä sisäisiin että ulkoisiin töihin. Tästä monesta eduista huolimatta tämäntyyppisellä muurauslaastilla on sen haitat. Se ei sovellu erittäin huokoisten materiaalien asettamiseen, ei ole kovin muovia, ja myös imeyttää vettä, mikä tekee siitä epäsäännöllisen. Lisäaineiden käyttö tekee ihmeitä, nimittäin se lisää käyttöiän ja vähentää huokoisuutta.

Niinpä kaikenlaisilla laastilla on vahvuus ja erilaiset ympäristötekijät vaikuttavat niiden kestävyyteen.

ratkaisut

Sementtilaasti on sementin, veden ja hiekan laasti. Kaikki komponentit sekoitetaan tiettyyn suh- teeseen riippuen liuoksen tyypistä ja tarkoituksesta.

Betoniin verrattuna tämä materiaali on ominaista korkea plastisuus ja parannetut koristeelliset ominaisuudet. Siksi sitä käytetään laajalti:

- ulko- ja sisustus;

- lattiapäällysteet;

- ääni ja vedeneristys.

Sementti: Valmis vai kotitekoinen?

Mikä on tehokkaampaa: ostaa valmiin sementtilaastin tai tehdä se itse? Ensi silmäyksellä kaikki on hyvin yksinkertaista. Rakennustyömaalla on riittävästi vettä, hiekkaa ja sementtiä.

Jos puhumme pienistä kotitalouksien rakentamisesta, voit kokeilla sitä itse. Mutta jos kohde on vakava ja suuri, on parempi ostaa sementtilaastia irtotavarana Voronezhissa.

LLC Stroytorgkom -yhdistelmistä saatujen valmisteiden edut

1. Laatu. Sementtilietteen ominaisuudet riippuvat monista tekijöistä. Jopa näistä näennäisesti merkityksettömistä, kuten hiekka rakeisuus, komponenteiden peräkkäinen käyttöönotto jne. Näitä tekijöitä voidaan hallita vain tehtaalla.

2. Alhaiset kustannukset. Sementtiliuoksen hinta vaihtelee 1910-2560 ruplaa (brändin mukaan).

3. Ratkaisun toimittaminen kohteeseen erityisellä kuljetuksella (Voronezhin alueella).

Jos haluat tilata valmiin sementtilaastin ja järjestää toimituksen, soita: 8 (473) 229-44-48.

Organisaation osoite: Voronezh, ul. Lebedeva 10B.

Sementtilaasti

BETONstroy valmistaa ja myy seuraavia sementtilaastereita (kustannukset ilmoitetaan ruplissa kuutiometrissä)

Rakennusratkaisuja

Kustannukset 1 m. Kuutio.

Tiedot tärkeimmistä sementtilaastuista ja kuivista seoksista

Sementtilaasti - rakennusmateriaali, jota käytetään pääasiassa muuraus- ja rappaustyökalujen käyttämisessä sekä sementtipinnoitteiden valmistuksessa. Laasti koostuu sementistä, hiekasta, vedestä ja pehmittimistä, mikä määrittää sen tärkeimmän eron betonista - karkean kiviaineksen puuttumisesta seoksessa. Sementtilaastia kutsutaan myös muuriksi, kipsiksi tai laastariksi, mutta itse asiassa se on sama, täyteaineena käytetään vain hiekkaa, jossa on eri kokoinen moduuli.

Yleisin asennus- ja rappauslaasti.

M75 ja M100

Yleisimmin käytetyt ratkaisut tiiliseinien rakentamiseen.

Yleislujuus laastille, jota käytetään muurattujen töiden valmistukseen ja sementtilaastien valmistukseen.

Käytetään pääasiassa sementtilattiapinnoille.

Luota ammattilaisiin!
Tilaa valmiin ratkaisun yrityksellämme


Puhelin: +7 (920) 638-11-00

Osoite: Voronezh, st. Tie, 13

Osta sementtilaasti Voronezh - yritys "Concrete 36"

Osta sementtilaasti hintaan 1950 ruplaa

Jopa rakennusalan ammattilainen ei tiennyt paljon rakennusratkaisuista. Tämä aine on ollut pitkään yksi rakennusten perusrakenteista, ja tähän mennessä mikään ei ole muuttunut.

Älä sekoita laastia sementillä, koska jälkimmäinen on vain yksi seoksen osista. Työmateriaalin hankkimiseksi on myös tarpeen lisätä hienojakoista aggregaattia (erilaisten fraktioiden hiekka) sekä liuotinta eli vettä. Käytä tarvittaessa myös muita komponentteja.

Haluatko ostaa sementtilaasti Voronezhissa? Yritys "Beton 36" tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia seoksia viimeistelyyn ja muuraustöihin.

Milloin sinun tarvitsee ostaa sementtilaasti? Soveltamisalueet

Jos betonia käytetään betonirakenteiden valmistukseen ja betonirakenteiden kaatoon, sementtilaasti on tarkoitettu pääasiassa muuraus- ja viimeistelyteoksiin. Toisaalta muuraustyöt edellyttävät lohkojen, tiilien seinämien sijoittamista.

Viimeistelyyn kuuluvat sisä- ja ulkopinta-, koriste-trimmi. Kipsiratkaisuilla on suuri liikkuvuus, vähäiset tilavuuden muutokset kovettumisen aikana ja hyvä tartunta pohjaan. Tarvitaan korkealaatuinen viimeistely ja halkeamien puuttuminen.

Älä unohda, että paljon riippuu myös sementtilaastin laadusta. Osta Voronezhin viimeinen tarjous monista yrityksistä, mutta ensin sinun on kysyttävä koostumuksesta - millaista hiekkaa käytettiin täyttämiseen (siemenvaha ja pesty hiekka, joka tarjoaa korkeita kiinnitysominaisuuksia, on kalliimpaa kuin urahiekka, joten se usein tallennetaan), täyttääkö nimi kaikki sen vaatimukset postimerkit GOST: n ja niin edelleen.

Brand sementti - osta toimitus

Ratkaisut M-50, M-75

Erinomainen työkalu muuraus- ja rappaustyötöiden toteuttamiseen sekä sementtilattiapinnoille. Toiminnalliset ominaisuudet ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin betoniset, mutta murskattua kiviainetta ei käytetä liuoksessa, mutta sementin ja hiekan sisältö on paljon enemmän.

M-100 ja M-150-liuokset

Niiden erinomaisen tarttuvuuden ansiosta materiaaleja käytetään useimmin vain sideaineena betonirakenteisten seinien, lohkoperunoiden sekä työn viimeistelyyn.

Usein käytetään luotaessa septisiä säiliöitä ja tyhjennyskanavia korkean kosteudenkestävyyden vuoksi. Käytetään karkeaa hiekkaa, mikä lisää huomattavasti materiaalin lujuutta ja sen kestävyyttä erilaisiin haittavaikutuksiin, mukaan lukien mekaaninen rasitus.

Olemme valmiita tarjoamaan asiakkaillemme ostaa minkä tahansa näiden merkkien Voronezhin sementtilaastia. Voimme myös toimittaa tavaran määränpäähän.

Osta sementtilaasti Voronezhissa - maksimaalinen suorituskyky optimaalisissa hinnoissa

Betoni 36 myy kaikenlaisia ​​laastaria. Jotta selvennetään, millaista materiaalia tarvitset tiettyyn työhön, ota yhteyttä asiantuntijaamme puhelimitse luettelossa.

Muistutamme, että asiakkaat voivat ostaa sementtilaastareita Voronezhissa toimittamalla koko Keski-Chernozemin alueella.

222-1-999 Yhteyspuhelin

Voronezh, Voronezh-Moskovan moottoritie, 7. km

Sementin laimentaminen - seoksen mittasuhteet

Sementti on vaadittu rakennusmateriaali, jota käytetään eri töiden suorittamisessa. Siitä käy ilmi rakennusten rakentamisprosessissa käytetty betoni, joka luo perustan tai muita esineitä. Se on sementti, joka on tärkein komponentti konkreettisen ratkaisun muodostumiselle. Siksi sinun on tiedettävä tarkasti, miten tämä seos luodaan, niin että sillä on haluttu johdonmukaisuus ja yhtenäisyys. Katsotaan siis, kuinka laimentaa sementti oikein.

SISÄLTÖ

Sementin käytön ominaisuudet

Sementti on erityinen liima-aine, jota käytetään erilaisten seosten tai ratkaisujen tuottamiseen. Useimmin valmistettu betoniliuos, joka koostuu seuraavista osista:

 • sopiva sementtiaste;
 • puhdas vesi;
 • erilaisia ​​täyteaineita, joissa hiekkaa tai murskattua kiveä voidaan käyttää.

Laastin määrä, komponenttien laatu ja niiden mittasuhteet ovat täysin riippuvaisia ​​seoksen tarkoituksesta, koska sitä voidaan käyttää seinien asentamiseen tai kipsiin (kuin suihkuttamalla ilmastettua betonia). Sitä käytetään täyttämään säätiö tai muita vastaavia tarkoituksia.

Perussäännöt laadukkaan ratkaisun luomiseksi

Laatusekoituksen laadintaprosessissa käytetyt perussäännöt ovat:

 • se saa sekoittaa komponentteja ja täyttää ne vedellä metalli- tai muovisäiliöön;
 • säiliön koko riippuu liuoksen tilavuudesta, joka on saavutettava lopussa;
 • kuivat osat, nimittäin hiekka ja sementti, sekoitetaan alun perin, ja on tarpeen seuloa niitä etukäteen hienojakoisen seulan läpi niin, että ne eivät sisällä suuria epäpuhtauksia tai kyllästämiä aineita;
 • tähän seokseen lisätään vielä puhdasta vettä ja edullisesti se on kylmä;
 • veden lisäämisen aikana on välttämätöntä sekoittaa seos perusteellisesti saadakseen optimaalisen koostumuksen, joka on samanlainen kuin hapan kerma;
 • on toisaalta helppo määrittää haluttu paksuus, koska seosta pitää pitää lastalla ja sitä ei saa tyhjentää.

Tuloksena olevalla ratkaisulla on optimaaliset parametrit puolitoista tuntia, joten sinun on käytettävä sitä aiottuun tarkoitukseen tietyn ajan kuluessa. Jos tämä ei toimi, sinun on tehtävä uusi sekoitus.

Mitkä ovat laimennetun sementin osuudet?

Oikeat mittasuhteet voivat vaihdella merkittävästi eri seoksista. Sen vuoksi ennen sekoittamista on päätettävä, mihin tarkoitukseen tietyn ratkaisun käyttöä käytetään.

Suosituimmat ratkaisut, joihin tarvitaan sementtiä ovat:

 • Sekoita kipsiseinien päälle. Valmistusta varten on suositeltavaa käyttää 1 osa sementistä ja 3 osaa hiekkaa. Veden määrä on tavallisesti yhtä suuri kuin osa sementistä, mutta sitä ei voida lisätä välittömästi, joten se kaadetaan kuivaan seokseen pieninä annoksina halutun sakeuden saavuttamiseksi. Jos sisäinen rappaus on tarpeen, valitaan merkit M150 tai M200, ja jos aiot kipsata julkisivun, niin merkki M300 tekee.
 • Muurauslaasti. Se käyttää 1 osaa sementtiä ja 4 osaa hiekkaa. Parhaimmat tuotemerkit näille teoksille ovat M300 ja M400. Melko usein vielä kalkkia lisätään tähän seokseen, joka toimii supistavana komponenttina. Sen määrä lasketaan 0,2 osaa kohti yhtä osaa sementistä. Tämän aineen ansiosta saavutetaan muovinen liuos, joka on melko helppoa ja kätevää työskennellä. Veden määrä voi vaihdella, koska sitä lisätään vähitellen, kunnes saadaan halutun tiheyden liuos. On tärkeää valmistaa seos, joka ei tyhjennä 40 asteen kulmassa kallistetusta spatulista.
 • Seos, joka on suunniteltu lattialaastin valmistukseen. Tähän käytetään tavallisesti mittasuhteita: 1 osa sementistä kolmeen osaan hiekkaa. Paras on tuotemerkki M400. Vettä lisätään ½ sementin määrässä. Harvinaisen ratkaisun aikaansaamiseksi on suositeltavaa lisätä vettä vähitellen, koska se on hyvin tärkeää, että se kestää hyvin, mikä takaa kaikkien aukkojen täyttämisen maassa.
 • Betoni. Betonin valmistamiseksi käytetään 1 osa sementistä, 2 osaa hiekkaa ja 4 osaa soraa. Jos tämä ratkaisu tehdään rakenteen perustan muodostamiseksi, on tarpeen hankkia M500-luokan materiaalia. Veden määrä on ½ sementistä. Veden tulee olla puhdas ja juominen, ja koostumuksen suositteleminen sekoitetaan betonisekoittimeen (esim. Betonisekoittimen valinta kotiin ja puutarhaan). Koko ratkaisua on käytettävä tunnin kuluessa sen vastaanottamisesta.

Tehtaalla usein hankitaan valmiita ratkaisuja, ja tässä tapauksessa meidän on varmistettava, että seos luodaan välittömästi ennen kuin se lähetetään asiakkaalle. Ennen kuin ostat kaikki asiakirjat seokseen, tutkitaan sen selvittämiseksi, mitä komponentteja se koostuu sekä mitä parametrejä sillä on.

On välttämätöntä valita oikea materiaaliluku erilaisten ratkaisujen muodostamiseen. Jos seos on suunniteltu muodostamaan muuraus, voit käyttää merkkejä M50 tai M100, ja jos haluat tehdä säätiön, on toivottavaa valita merkkejä M300: sta M500: een. Mitä korkeampi materiaalin laatu on, sitä kestävämpi ja luotettava ratkaisu on.

Video: miten vaahdotetaan sementtilaasti

Sementtiä voidaan laimentaa erilaisilla komponenteilla ja niiden määrä ja tarkoitus riippuvat siitä, mihin tarkoitukseen lopullista ratkaisua käytetään. On tärkeää käyttää vain laadukkaita ja puhtaita materiaaleja sekä sekoittaa ne oikeaan järjestykseen. On suositeltavaa käyttää betonisekoitinta tai sekoitussekoitinta sekoittumiseen, sillä käsikäyttöinen sekoitus ei takaa kaikkien komponenttien tasaista jakautumista. Kaikkien suositusten asianmukainen noudattaminen takaavat korkealaatuisen ja optimaalisen ratkaisun erityisiin tarkoituksiin. Kaikki tämä, toivomme, että tämä artikkeli - "Sementin laimentaminen" oli hyödyllinen sinulle.

Ominaisuudet ovat valmiita sementtirakenteita

Lähes jokainen rakennusprosessi vaatii muurausementtilaastin käyttöä. Se voidaan tehdä itsenäisesti, samalla kun vietät tiettyä aikaa ja vaivaa. Ja voit ostaa valmiin sementtiseoksen.

Markkinoilla on valtava valikoima tätä materiaalia, ja voit sekoittaa sen ennen sen valitsemista. Loppujen lopuksi, että rakennettu rakenne ei romahdu lähitulevaisuudessa, mutta se on ollut monta vuotta, sinun on ostettava sopivin ja laadukas muurauslaasti. Siksi ennen sen hankkimista on suositeltavaa tutustua paremmin ja samalla selvittää rakentamiselle välttämättömän materiaalin hinta.

Mikä on laastin muuraustekninen ratkaisu tehty?

Valmis sementtilaasti on kuiva sekoitus, jota käytetään täyttämään koko vapaata tilaa tiilien, kiven tai betonilohkojen välillä ja luodaan tuloksena oleva rakenne. Hän ei ainoastaan ​​pidä kaikkia elementtejä yhdessä, mutta ei myöskään anna kylmänä eikä kosteudelle eikä kerro aikakautena.

Valmiin ratkaisun pääasiallinen koostumus koostuu:

 1. Täyteaine (käytetään useammin hiekkaa).
 2. Sitova seos - sementti.

Näiden materiaalien suhde riippuu muuraussementtiseoksen merkistä.

Mitä ratkaisua lisätään?

Muuraussementtiseoksessa voidaan käyttää erilaisia ​​täyteaineita ja lisäaineita. On vaikea luetella kaikkea, koska niiden määrä ylittää sadan. Mutta kaikki voidaan jakaa ryhmiin, jotka eroavat toisistaan ​​ominaisuuksiltaan ja käyttötarkoitukseltaan:

 • Hygroskooppisuuden vähentäminen. Nämä täyteaineet vähentävät muurausmateriaalin huokoisuutta. Saatua seosta voidaan käyttää huoneissa, joissa on korkea kosteus.
 • Jäätymisen estämiseksi. Nämä lisäaineet mahdollistavat seoksen levittämisen ulkoseinään, koska se ei pelkää lämpötilan muutoksia.
 • Voiman lisäämiseksi.
 • Lisää sitkeyttä.
 • Lisää tarttuvuutta. Joillakin muurausmateriaaleilla on huono "tartunta", tämän ryhmän täyteaineet auttavat muurausementtiementin helpompaa sijoittamista niihin.

Täyteaineet ja lisäaineet seoksissa voivat vaikuttaa pääkomponenttien määrään. Jotkut mestarit yrittävät parantaa ratkaisun ominaisuuksia kotona lisäämällä siihen kalkkia, savea tai suolaa. Mutta jokaisen materiaalin oikean määrän laskeminen on hyvin vaikeaa, virheellinen laskenta voi johtaa huonolaatuiseen muuraukseen.

Mikä on tärkeää ottaa huomioon valmistellessasi sitä?

Valmiit muurausementtiseoksen oikeaan valmistukseen on monia vivahteita, ja tässä ovat kaikkein yksinkertaisimmat:

 • Valmistetun muurausementtiseoksen valmistamiseksi sinun täytyy kaataa vettä kuivaan seokseen ja sekoittaa, kunnes saadaan homogeeninen massa. Ennen kuin lisäät vettä, sinun on tutkittava ohjeet, se ilmoittaa, kuinka paljon vettä on käytettävä.
 • Jos mahdollista, on parempi käyttää vesijohtovettä, koska raakavesi sisältää mineraaleja, jotka voivat muuttaa ratkaisun ominaisuuksia huonompaan suuntaan.
 • Seos voidaan sekoittaa betoniseokkiin, kouruun tai kauhaan.

Jos päätät käyttää betonisekoitinta, sinun on täytettävä seos itse laitteessa ja kytke se päälle. Sitten hitaasti kaada veteen, tarkastaen sen säännöllisesti lastalla.

Jos käytät kauhaa tai kourua, sinun on ostettava käsisekoittimet erityisellä suuttimella. Liuos on sekoitettava hyvin, muuten kuiva ja ehjä seos voi jäädä pohjan tai ämpärin pohjalle. Poraa tai perforaattoria liu'un sekoittamiseksi ei ole sen arvoista, nopea ja kallis työkalu voi epäonnistua.

Voit valmistaa sementtiseoksen tehtaalla. Tämä vaihtoehto sopii hyvin irtotavaran työhön, varsinkin kun hinta on varsin kohtuullinen. Valmiin sementtirakennuslaasti toimitetaan suurina määrinä sovitussa ajassa. Mutta sitä on käytettävä 3 tunnin kuluessa. Muutoin et voi välttää menetyksiä, koska se jäätyy nopeasti.

Muurauslaastatyypit ja niiden ominaisuudet

Sementtiseinät on jaettu kahteen päätyyppiin:

 • Sementti ja kalkki. Se on erittäin muovinen johtuen laastin sisältämästä kalkista, sitä voidaan käyttää erittäin huokoisten materiaalien asettamiseen. Jos lisäät vaahtopalloja tai laajennettua savea tällaiseen ratkaisuun, valmiin rakenteen lämpöeristysominaisuudet kasvavat. Mutta hän pelkää aggressiivista ympäristöä, joten sitä ei suositella käytettäväksi ulkotöissä. Myös sementti-kalkkilaastin pintaliitoksen fysikaaliset toiminnot vähenevät, kun ammoniakki ja muut happamat väliaineet ovat kosketuksissa sen kanssa. On mahdollista käyttää vaahtobetonin, silikaatti- tai kaasun vaahtobeton sisäisten väliseinien rakentamista.
 • Sementtihiekka. Tämä on yleisin muurauslaasti. Sitä käytetään tiilien, kaasuvaahtojen, betonilohkojen asettamiseen. Ei pelkää altistumista aggressiivisille ympäristöille, kestää valtavaa paineita, minkä vuoksi sitä käytetään jopa monikerroksisten rakennusten rakentamisessa. On mahdollista käyttää sekä ulkoisia töitä että sisäisiä.

Tällä ratkaisulla on myös haittoja. Se ei ole riittävän muovinen, ei sovellu erittäin huokoisten materiaalien asettamiseen, ja se myös imee vettä eikä siksi ole routavastusta. Lisäaineiden käyttö voi kuitenkin vähentää huokoisuutta ja lisätä käyttöikää.

Kaikilla laastilla on vahvuus. Mutta niiden kestävyys riippuu monista ympäristötekijöistä (lämpötila, kosteus jne.).

Muurauskempossien käyttö

Valmis ratkaisu jaetaan tärkeimmän ominaislujuuden mukaan, jonka jokaiselle tuotemerkille on ominaista ja jotka se hankkii 4 viikon kuluttua muninnan jälkeen 15-25 asteen lämpötiloissa. Tämä merkki osoittaa kuorman, jonka ratkaisu voi kestää puristuksessa. Laske kuorma kilogrammoina neliösenttimetriä kohti. Seuraavassa on valmiita muurausseosementtiä: M50, M75, M100, M150 ja M200, joilla on vastaava arvo.

Jokaisen valmistavan sementtilaastarin käyttö on taulukossa:

Sementtilaastin osuudet: suhde ja kulutus

Sementtilaasti on yksi tavallisimmista rakennusmateriaaleista monta vuotta. Se eroaa ominaisuuksista, komponenteista ja muista parametreistä.

Tässä artikkelissa kerrotaan yksityiskohtaisesti eri sementtiseosten ominaisuuksista, jotta voit valita asianmukai- sen vaihtoehdon oikein.

Tyypit ratkaisuja ja vaatimuksia

Liuosten ominaisuudet vaihtelevat rakenteiden mukaan, joihin niitä käytetään.

SNIP: n vaatimusten mukaisesti sementtikoostumukset voivat olla:

 • Muuraus. Niitä käytetään maanpäällisten rakenteiden kanssa, jotka toimivat minimijännitteellä. Muurausseosten koostumus sisältää kalkkia ja sen johdannaisia. Suurikokoisissa muurioissa on sulfaattien kestävää tuotetta, johon on lisätty kuoria Portland-sementtiä, Portland-sementtiä ja muita orgaanisia aineita. Liuoksen liikkumisaste tiili- ja keraamiseinille on 7-8 cm, rauniolle - 4-6 cm, kiveen - 8-12 cm.
 • Asennus. Täytä raskaan betoniliuoksen M100 seinämien saumat valolta - M50. Sementtilaastatyypin määrittämistä koskeva sääntö asennustyön osalta: sen on oltava sama merkintä kuin betonirakenne. Teokset on tehtävä 10 ° C korkeammalla kuin muurauslämpötila.
 • Rappaus. Päällysteen tulee olla kaksikerroksinen, 5 tai 9 cm paksu. Liuokset ovat sementtiä, sementti-kalkkia ja kipsiä. Seoksen erityinen tyyppi riippuu rakenteen toimintaedellytyksistä. Sementtiä käytetään luomaan ulompi tai sisäinen kipsikerros. Aineen liikkuvuuden tulisi olla 9-14 cm.
 • Suojaava ja koristeellinen. Tällaiset ratkaisut ovat tarpeen huokoisten pintojen viimeistelyyn. Seos voi sisältää mineraali- ja polymineraalisia lisäaineita. Tällaisten seosten tärkein vaatimus on pakkasenkestävyys ja tartunta pinnalle.

Sementtiseos: tyypit, brändi säätiölle

Jotta saisit laadukkaan ja tehokkaan sementtiratkaisun, sinun on tiedettävä kaikkien osien mittasuhteiden optimaalinen suhde, koostumus, teosten järjestys. Nykyaikaisten rakennusmarkkinoiden ostajille on olemassa useita valmiita sementtimerkkejä, joilla on erilaiset käyttötarkoitukset.

Betonin laatu ja sen käyttö:

 • M100 - 150 on korvaamaton, koska se ei ole kriittisten rakenteiden pystytys, joka ei tarkoita laakereita. Tämän merkin seosta valitaan tavallisesti jalkakäytävien muodostamiseksi.
 • M200 - 250 on suunniteltu käytettäväksi tienpinnaksi, joka ei myöskään aiheuta liiallisia kuormituksia. Sekä koostumusta käytetään myös betonihihnojen ja lattioiden valmistukseen.
 • M300 - 350 on monipuolisempi sementtiseoksen merkki, joka soveltuu perustusten, lattialaattojen, jalkakäytävien, porraskäytävien rakentamiseen. Se myös luo tienpinnan, jolla on suuria kuormituksia kuutioissa.
 • M400 - 450 - seos, joka antaa yhden voimakkaimmista ja kestävimmistä pinnoitteista. Sitä käytetään korkeiden lujuuslaattojen, tukirakenteiden ja perustusten rakentamiseen. Tarvitaan myös lattiapäällysteiden luominen huoneissa, joissa lattia on raskaalla kuormituksella.
 • M500 - tänään se on kestävin sementtilaasti. Se ei häviä ominaisuuksistaan ​​vaikeimmissa toimintaolosuhteissa. Siksi sitä käytetään tapauksissa, joissa päällysteen tulee olla korkealaatuista ja luotettavaa.

lisäaineet

Useimmiten sementtilaasti sisältää vettä, sementtiä, hiekkaa, kalkkia, savea, sahanpurua, kipsiä, kuonaa. Mutta joskus sisältää erilaisia ​​lisäaineita, jotka eroavat toisistaan ​​ominaisuuksiltaan.

Näitä ovat:

 • Iskumodifioijia. Tällainen lisäaine lisää sementtilaastin joustavuutta, jota käytetään täydellisesti keraamisten PVA-liimana.
 • Pehmentimiä. Avustuksellaan on mahdollista lisätä merkittävästi koostumuksen liikkumista, vähentää sen kulutusta, poistaa hajoamisen taipumus.
 • Tehonotkistimet. Tämä on aiempaa lisäainetta nykyaikaistunut malli, joka ei ainoastaan ​​paranna ratkaisun ominaisuuksia vaan myös vähentää sen kulutusta.
 • Vahvistusaineet. Tällaisia ​​lisäaineita käytetään lisäämään betonin lujuutta ja luotettavuutta sen muodonmuutoksen välttämiseksi.
 • Vedeneristys. Tällaiset komponentit ovat välttämättömiä rappaus- ja rappaustyöhön, kun on välttämätöntä käyttää vedenpitävää liuosta, joka kuivuu nopeasti.

Sementtilaasti

Yksittäinen rakennusprosessi ei ole täydellinen ilman sementin käyttöä. Tämä koostumus on vakiintunut elämäämme ja vuosisatojen ajan sitä on käytetty menestyksekkäästi työskennellessä eri tasojen rakennuksissa. Mutta mikään aine ei pysty suorittamaan tehtäviään tehokkaasti. Joskus ostamassa tuotetta, havaitsemme huonon laadun liian myöhään. On parempi vakuuttaa itsesi etukäteen ja ostaa sementtilaasti yritykseltä, joka takaa tuotteiden luotettavuuden. Olemme sisällyttäneet viiteportaalin tässä osiossa olevaan luetteloon osoitteiden ja puhelinnumeroiden kauppoja, jotka myyvät sinua kiinnostavia sekoitteita. Sähköisessä kartassa voit määrittää myyntipisteiden sijainnin.

Kuinka valita sementtilaasti

Jotta saavutettaisiin haluttu lopputulos, pitkäikäisen rakenteen varmistamiseksi sinun on huolehdittava jokaisen elementin luotettavuudesta etukäteen. Ensimmäistä pakettia ei tarvitse ostaa. On tarpeen selvittää, mikä on tarpeen seuraavien kriteerien perusteella:

 • Muurauslaastilla tuotetaan erilaisia ​​vahvuuksia, joita yleensä kutsutaan kirjaimella "M". Mutta älä ajattele, että mitä enemmän brändin nimitys on suurempi, sitä parempi koostumus. On tarpeen ymmärtää, mihin tarkoitukseen sitä käytetään. Jos emme puhu tukirakenteiden järjestelystä, monikerroksinen rakennus, jossa kuormitus säätiössä on korkea, on varsin sopiva aine keskimääräisin arvoin;
 • Sekoita valmiin sementtilaastin varovasti huolellisesti. Tämä on materiaalia, jonka käyttöikä ei ole suuri. Jos kuivaa seosta voidaan sekoittaa oikeissa mittasuhteissa, silloin on toivottavaa käyttää kaikkea kerralla. Muussa tapauksessa neste kovettuu ja menettää ominaisuutensa. On parempi ostaa tuotteita erästä, eri indikaattorit voivat hieman, mutta eroavat toisistaan ​​huomattavasti.

Kuinka paljon sementtilaasti maksaa Voronezhissa?

Ihmiset, jotka ovat vähän perehtynyt rakentamiseen, ymmärtävät, että tämä tuote ei ole kallis verrattuna muihin asiaankuuluvista tuotteista. On vain tarpeen päättää, mistä määristä se ostaa. Jos valmiin muurausementtilaastin tarvitaan useiden seinien viimeistelyyn, se voidaan rajoittaa pariin litraan. Jos perusteellista työtä on tehtävä säätiön kaatamiseksi, kymmenissä huoneissa pintakäsittelyt, muurausementtilaasturit vaativat paljon enemmän.

Kustannus määräytyy seoksen ominaisuuksien mukaan. Mitä parempaa suorituskykyä, sitä kalliimpi se on. Mutta kalliissa tuotteessa joskus ei ole tarvetta. Karkealle viimeistelylle on tavallisesti riittävästi komponentteja, joilla on normaaleja ominaisuuksia.

Voronezhin asukkaat voivat säästää rahaa lukemalla referenssiluettelon. Tässä on sementtilaastin hinta. Vertaa tarjouksia, valitse kannattava.

Laastin koostumuksen laskeminen muurattujen töiden osalta

Ratkaisu-Online-laskin v.1.0

Tiilen (kiven) ja muun muuraustyön laastien koostumuksen laskeminen. Laskin perustuu SP82-101-98: n tietoihin: Laastin valmistelu. Toteutetut laskentasekoitukset sekoittimessa ja muissa säiliöissä.

* Laskimen selitys

 • Laskin voi laskea äänenvoimakkuuden sekä kokonaisluku- että murto-osalle. Esimerkki: betonin tilavuus 3 m 3, betonin määrä 50 l (0,05 m 3).
 • Laskin on laskenut P3: n liikkuvuuden (9-10 cm sedimenttikartio) sementti-kalkkilaastin (SP82-101-98) mukaan. Muiden liikkuvuutta sisältävien seosten vedenkulutus on kokeneita eriä. Sinun tarvitsemasi liikkuvuus on nähtävissä "Mobility" -kenttään, joka täytetään automaattisesti, kun valitset "Solution designation".

Algoritmi liuoksen koostumuksen laskemiseksi

Liuoksen koostumuksen valinta 1 m3: aan hiekkaa

Laskimen toteuttamiseksi tiedot ja laskentalgoritmi otettiin:

1. Määritämme sideaineen (sementin) kulutuksen 1 m3 hiekkaa riippuen valitusta laasti- ja sementtityypistä.

Määritä sementin kulutus 1m3 hiekasta kaavalla:

2. Määritä kalkin tilavuus / m3 hiekkaa kaavalla:

jossa Qb - sideaineenkulutus (sementti) / 1 m3 hiekkaa, kg
Vd - epäorgaaninen lisäaine (kalkki) / m3 hiekkaa, m3.

Määritä kalkin massa 1 m3 hiekasta kaavalla:

jossa Qd on lisäaineen (kalkin) kulutus / 1 m3 hiekkaa (kg);
λ on lisäaineen (kalkki) kg / m3 irtotiheys;

3. Tee liuoksen tilavuusosien osuus.

Voit myös käyttää valmiita mittasuhteita tilavuussuhteissa (taulukko 4 SP82-101-98)

4. Määritä veden kulutus 1 m3 hiekkaa kohden.

SP82-101-98: n likimääräinen vedenkulutus on esitetty P3: n liikkumiseen (9-10 cm kartiomäärää). Tämä liikkuvuus GOST 28013-98: n mukaan sopii muuraukseen kiinteästä tiilestä ja keraamisista kivistä. Seoksen muiden liikkuvuuden veden kulutus määritetään testiseosten tuloksena. Ratkaisun tarkoituksesta riippuen voimme valita tarvitsemamme liikkuvuuden GOST 28013-98: n taulukon mukaisesti

Materiaalien laskeminen 1 m3: n liuoksella

Esimerkki laskentamateriaalista 1 erälle ja 1 m3: lle liuoksesta on esitetty lisäyksessä A SP82-101-98.