Rakentaminen puutalot Voronezh

Voronezhin puurakenteiden korkealaatuinen rakentaminen voidaan suorittaa, jos käännytät päteviin asiantuntijoihin. Tarjoamme sinulle tilauksen tämän palvelun vakuutusyhtiö "Forester". Voit valita useista valmiista rakennushankkeista: kylpylä-, mökki-, kesämökit, jotka eroavat toisistaan ​​muotoilun, kerrosten, asettelun ja kokonaispinta-alan mukaan. Mestarit ovat myös valmiita kehittämään yksittäisen arkkitehtonisen ratkaisun ottaen huomioon asiakkaiden toiveet ja taloudelliset valmiudet.

Ympäristöystävälliset raaka-aineet, houkutteleva ulkoasu, nykyisen mukavuuden ilmapiiri ja mukavuus, luotettavuus ja kestävyys - rakennuksen tärkeimmät edut, valmistettu luonnollisesta puusta. Rakenna mukava majoitus nopeasti ja edullisesti.

Keskeiset puutalot

Luotettavat ja laadukkaat puutalot, jotka rakennetaan optimaalisesti lyhyessä ajassa, ovat erittäin kätevä palvelu niille, jotka haluavat säästää paitsi aikaa myös rahaa. Jos haluat tilata tällaisen rakennuksen, ota yhteyttä yritykseemme ja tarjoamme sinulle edullisia etuja: kohtuuhintaiset hinnat asuntojen suunnittelussa ja rakentamisessa.


Tarjoamme projekteja talojen ja mökkien taloudesta ja premium-luokan. Aina saatavilla olevia arkkitehtonisia ratkaisuja, jotka on suunniteltu monenlaisille asiakkaille, sekä yksinoikeudelliset tarjoukset kehittyneille asiakkaille. Yrityksellämme on myös alennuksia tietyntyyppisistä palveluista ja tuotteista, joita voit tutustua verkkosivuilla.

Kaikkien kiinteistöjen hinnat ovat täysin sopusoinnussa tulevan rakentamisen laadun kanssa: emme säästele materiaaleja ja työvoimaa, palvelut ovat kustannuksiltaan avoimia ja samoja kaikille asiakkaille. Voit kysyä kysymyksiä ja tilata tarvittavan palvelun Forester-vakuutuskompleksista puhelimitse: 8 (800) 100-60-40.

Valmis projekti talojen ruuveilla

Aiotteko rakentaa oman talosi? Sitten on tärkeää muistaa, että kaikki rakennustyöt tulisi aloittaa projektin avulla. Loppujen lopuksi hyvin suunnitellun suunnitelman avulla voit luoda mukavan ja turvallisen kodin, joka kestää vuosia. Täällä sopivin ja kannattava vaihtoehto on valmiita projekteja talojen ruuveilla.

Erityisprojektit temppelihankkeista ruuveilla

On syytä huomata, että ruuveilla tapahtuvien talojen hankkeet ovat moninaisia, kaikki riippuu itse rakenteen yksityiskohdista. Tosiasia on, että huomattava osa suunnittelutyöstä käytetään säätiön kehittämiseen, koska tämä osa on erittäin tärkeä tulevaa asumista varten. Ruuvipallojen perustukset ovat erityinen perustus, jossa ruuvipilareita käytetään kuorman siirtämiseen koko rakennuksesta maahan. On suositeltavaa rakentaa samanlainen rakenne, kun maaperä on erittäin tiivis. On myös suositeltavaa sijoittaa ruuveja tukirakenteiden ja puiden rakentamiseen. Lisäksi se on erinomainen vaihtoehto tapauksissa, joissa talo on rakennettu rinteeseen.

Ruuvipillojen edut

Säätiön edut ruuvipillojen avulla:

 • kustannussäästöt;
 • voi merkittävästi vähentää talon rakentamisen aikaa;
 • ihanteellinen tapaus, jossa on tehtävä monimutkaisen maaperän työtä;
 • rakennusten turvallisuus ja luotettavuus;
 • rakennetta voidaan rakentaa milloin tahansa vuoden ajalta;
 • pitkä ruuvipillojen pitkä käyttöikä ja niin edelleen.

Ruuvipallot ovat teräsputkia, niiden alaosassa on terät, joiden ulkonäkö on ruuvikierre. Niiden ulkonäön vuoksi paalut muistuttavat valtavaa ruuvia, joka on ruuvattu maahan. Ruuvikierteen ansiosta laakerialue kasvaa samanaikaisesti paalujen pitämisessä maassa, estäen niiden vetämistä ulos. Ruuveilla on erityisiä parametreja: halkaisija, pituus, mukaan lukien kantavuus.

Jotta paalut voisivat luoda todella luotettavan ja käytännöllisen perustan, tarvitaan pätevä ja oikea projekti. Luonnollisesti valmiit vaihtoehdot auttavat sinua valitsemaan sopivimman suunnitelman, joka täyttää kaikki tarpeesi ja mieltymykset. Tällaisia ​​hankkeita on sovellettava korkeasti koulutettuihin ammattilaisiin. On tietysti parempi olla tekemättä itsenäistä laatimista, koska erikoistuneissa yrityksissä valmiit vaihtoehdot ovat tehokkain ja luotettava ratkaisu. Lisäksi kokeneet asiantuntijat valitsevat sinulle sopivimman valmiin hankkeen, joka täyttää kaikki standardit ja toiveet. He antavat täydellisen kuvauksen, jossa luetellaan kaikki parametrit ja ominaisuudet.

Joka tapauksessa, jos aiot rakentaa talon ja valita säätiön käyttämällä paaluja, valmiit projektit erikoistuneessa yrityksessä ovat kannattavin ja hyväksyttävä vaihtoehto, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Hankkeet ja talojen rakentaminen pihdit

Jokainen yksityisen talon rakentaminen alkaa projektista. Ennen kuin rakennat asuntorakennetta, kesämökkiä tai kuistia puupylväät, on myös tarpeen laatia projekti ja laskea kaikki tarvittavat materiaalit.

Alkuperäinen projekti talon jalustat

Tässä tapauksessa on välttämätöntä keskittyä paitsi niiden materiaaliominaisuuksiin, myös maaston ominaisuuksiin, maaperän ominaisuuksiin ja helpotuksen erityispiirteisiin.

Hankkeeseen sisältyy koko luettelo ja rakennusmateriaalien kustannukset, tarvittava määrä, tekniset ja tekniset ominaisuudet, suunnittelu ja arkkitehtoniset ominaisuudet. Siksi sinun on ensin arvioitava materiaalin kustannukset ja kuunneltava palautetta alueen naapureilta.

Tyypit perusta talon rakentamiseen

Talon projekti ja rakentaminen alkaa pääsääntöisesti lähtien. Kuten tiedätte, säätiön rakentamisen hinta on usein puolet talon kustannuksista.

Säätiö on osa rakennetta, joka siirtää kuorman sen yläpuolelta ja pohjaosasta. Pohja asetetaan maanpinnan alapuolelle. Tämä on välttämätöntä, joten kun maaperä kohoaa, talvella ei ole rakenteen muutoksia.

Esimerkki valmiista paalusäätiöstä

Säätiöt voidaan jakaa kuuteen ryhmään:

 • laatta;
 • vyö;
 • kasa;
 • nukka-rostverkovy;
 • columnar;
 • jatkumo.

Valittaessa tietyntyyppistä perustetta, on otettava huomioon maaperän ominaispiirteet ja sen kyky sietää. Soittomalla maaperä on saviä maaperä: savi, pilkko, hiekkasauma, koska tällaiset maaperät pitävät kosteutta hyvin. Jäätymisen vuoksi maaperä nousee jäätymisen myötä, ja se alkaa turvota.

Kiertävät maaperät, joilla on merkittävä jäätymisnopeus, ovat pylväsperiaatteiden asennukset erityisen tehokkaita. Vaakasuorassa liikkuvassa maaperässä pylväsperäisten perustusten käyttö voi johtaa työntöön maasta, nostamalla ja kallistamalla koko rakennetta.

Talo-projekti, jossa on ullakko paalusäätiössä

Jos maastossa, johon rakennus on asennettu, on epätasainen pinta, sivuttaisleikkauksen välttämiseksi, jäykällä teräsbetonipehmusteen asentaminen tukien väliin on välttämätöntä.

Yleisimpiä ja luotettavia ovat nauhatalustat. Kun rakennat yksityistä taloa, kannattaa kuunnella asiantuntijoiden palautetta, koska nauha-säätiö ei ehkä ole aina sovellettavissa.

Jos kiinteä kerros on liian syvä maan pinnalta, eikä ole olemassa mahdollisuutta asentaa nauhan jalkaa, ruuvipallot tulevat pelastamaan.

Paalun perustus antaa sinulle lujan tukevan rakenteen, riippumatta pintaveden liikkumisesta.

Minkälainen säätiö soveltuu tähän alueeseen, sen syvyyden laskenta sekä tarvittavien rakennusmateriaalien valinta auttavat tekemään kokeneita ammattilaisia.

Pallosäätiön kiinnitysjärjestelmä Takaisin sisällysluetteloon

Kun käytetään paalusäätiötä

Alun perin, kun tarve nousi, paikkoja käytettiin vaikeasti tavoitettaviin paikkoihin, kuten vetoon kiinnittyviin kiinnityksiin, majakoihin, tikkaisiin, joissa ei ole mahdollisuutta konkreettiseen työhön. Myös paaluperustuksia käytettiin, kun oli välttämätöntä rakentaa nopeasti väliaikaista rakennetta ja helposti purkaa se myös tulevaisuudessa.

Pallosäätiöitä käytetään hyvin permafrost-olosuhteissa, sillä tällaisilla alueilla ei ole mahdollista asentaa tavanomaista täyteainetta ja kuivata sitä.

Myös talon ruuveja voidaan käyttää, jos asunto on hyvin pieni, ja päätät tehdä sen laajennuksen tai kuistin. Jos haluat rakentaa kesäkeittiön tai muun kevyen rakentamisen pihalle, niin voit valita paalusäätiön.

Valmis projekti kolmikerroksisesta kerrostalosta pile-pohjaan

Kokeneiden asiantuntijoiden mukaan ruuveja ei voida käyttää, jos rakenne on tarpeeksi raskas ja sen tarkoituksena on esimerkiksi rakentaa kivirakennus, 6x6-kokoinen tai hyvä talo profiilipalkista. Ajan myötä voimakkaan paineen seurauksena olkapäillä maanpohjan paalut voivat taipua ja muuttua.

Pilejä voi käyttää myös mäkisellä maastossa. Tällöin rakenteen tasoittamiseen käytetään suurta olkapäätä olevia paaluja.

Rakennustekniikka

Pino- tai paaluhiilipohjaisten perustusten rakentamisen aikana käytetään pohjalevyjä. Tällainen säätiö koostuu erillisistä pilareista, jotka sijaitsevat samalla etäisyydellä toisistaan. Laskettaessa halutun määrän paaluja niiden optimaalinen etäisyys on tehtävä ottaen huomioon tulevan rakenteen massa.

Näyttää siltä, ​​että rakennettiin metallipohjamaalia

Pallojen hinta on erilainen ja riippuu valmistusmateriaalista. On ruuvi, tylsä, vahvistettu betoni, putken betoni, paalutus, puiset paalut.

Joskus on suositeltavaa käyttää puupinoja. Niitä käytetään pääasiassa heikoissa maissa, joiden paine on heikko. Myös havupuita käytetään, ja puuta voidaan myös käyttää.

Lokin alapää on teroitettu ja kääritään metallilevyllä upotettuina maahan. Loki asennetaan käyttämällä värähtelevää tai erilaista vasaraa.

Jos lokin pituus on riittämätön, on mahdollista lisätä sitä muilla paaluilla.

Kierukkapää on putki, jonka päähän on terävä kärki, joka on ruuvattu maahan ja terät toisessa päässä.

 • yksi, kaksi tai useampia siipiä;
 • lisääntynyt kantavuus;
 • permafrostia varten;
 • erityistä, erittäin tiheäksi maaperäksi, ruuvin muodossa;
 • hitsattujen tai valettujen kärkien ja terien kanssa.

Pallon halkaisijat: 57 mm, 76 mm, 89 mm, 108 mm, 133 mm, 159 mm, 219 mm, 325 mm.

Kahdella kerroksisella kartanolla tai tiilitalolla ruuveilla ei voida rakentaa, koska tämä on erittäin raskas rakennus ja kasa rakenne ei kestä raskaita kuormia.

Kahden kerroksen puutalon projekti paalusäätiössä

Tämäntyyppiselle perustukselle kehys- ja paneelirakennukset sopivat hyvin, koska ne eivät pelkää maan värähtelyjä ja sopeutuvat niihin. Kehysrakennuksen käyttöikä on kuitenkin suhteellisen suuri. Mutta paalut, jotka ovat maan alla, tänä aikana hajoavat, ja talo vain seisoo kentällä.

Tietenkin, paalun perustan muodonmuutoksen alkaessa voit poistaa ja asentaa uusia tai korvata heikennetyn osan niistä. Tämä edellyttää kuitenkin uusia käteiskustannuksia, tarvittavien laitteiden etsimistä ja aikaa ja huomiota.

Pallon pohjan edut

 1. Pallojen hinta ei ole liian korkea, joten porausruuvin perustuksille on ominaista koko peruslistahinta.
 2. Pieni rakennustappi voidaan käyttää lähes kaikentyyppisessä maaperässä.
 3. Suuri positiivinen näkökohta tällaisten tukien käytöstä on säätiön rakentamisen nopeus ja talon rakentaminen. Loppujen lopuksi tällaiset työvaiheet kaivaa kaivoa, kaatavat säätiön ja odottavat sen kuivumiselta ohitetaan. Pallojen perusta on täysin valmis 1 - 2 päivän kuluessa. Ei ole tarvetta käyttää suurta määrää erikoislaitteita ja palkattuja työntekijöitä louhintatyön tekemiseen.
 4. Toisin kuin tylsät paalut, ruuvit kierretään maahan kuten ruuvi, ja kaikki voidaan luoda useiden ihmisten toimesta.

Pahoinpitelyn asennusjärjestelmä

 • Kun olet asentanut porakoneet ja ruuvatut paalut, voit välittömästi jatkaa talon tai muun huoneen rakentamista, eikä odota useita kuukausia, ennen kuin se on täysin kuiva, kuten tapahtuu, jos pohja on teipin muotoinen.
 • Rakennustyöt voidaan suorittaa milloin tahansa sääolosuhteista ja maasto-olosuhteista riippumatta.
 • Erityisen merkityksellistä on talon tai muun rakennuksen rakentaminen käyttämällä ruohopaaluja marskimaisilla ja liikkuvilla mailla, turvetuilla, hiekkakiveillä.

  Pile-pohjan haitat

  1. Pallon ja ruuvin perustukset soveltuvat vain kevyisiin rakennuksiin, esimerkiksi maatiloihin.
  2. Suojaavasta sinkkipinnoitteesta huolimatta ruuvipallot, joita käsitellään jopa korroosionestoaineilla, ovat helposti korroosiota. Erityisen nopeasti se tapahtuu hitsauksen alueella sekä paalujen maanalaisessa osassa. Tällöin paalujen valinnassa on välttämätöntä antaa etusijalle yksiosainen paalu ilman hitsausta. Tämä pieni asia pidentää merkittävästi paalujen elämää.
  3. Ruuvipohjaperustan haittana on talon suhteellisen korkea loppuhinta. Kyllä, voit ostaa edullisesti metallipalloja. Ei niin kallista asennustyötä. Mutta jos kiinteää taloa rakennetaan, niin tällainen säätiö aiheuttaa lisäkustannuksia kellarihuoneen luomiselle ja eristämiselle sekä kellarin ulkoreunukselle, koska meidän tapauksessamme sitä ei yksinkertaisesti ole. Ja se uhkaa talvilämmön olosuhteissa sillä, että talon lattia on aina hyvin kylmä. Sama tiedonanto. Lämmittamattomassa huoneessa putkien vesi jäätyy jatkuvasti ja vain hyvin järjestetty eristys poistaa tämän ongelman. Esimerkki paalun perustuksen viimeistelystä

  Myös talven talteenotto ei pysty toimimaan normaalisti.

 • Ilman eristämistä on vaikea jäädyttää maaperän läpi talon alle, ja siten maanalaiseen huoneeseen mahdolli- suus käyttää yhdistelmässä kasvaneiden vihannesten varastointia menetetään.
 • Tontilla on yksi erityispiirre. Se ei ole asetettu, koska se tapahtuu silloin, kun tavanomainen nauhasäiliö tuhoutuu, mutta päinvastoin se nousee. Loppujen lopuksi maa työntää väärin asennettuja paaluja maasta.
 • Takaisin sisällysluetteloon

  Paalun perustuksen asennus

  Ennen porattujen ja paalujen asentamista on tutkittava maaperän helpotusominaisuuksia ja selvitettävä alueen jäädytyksen alin kohta.

  Tämä antaa linnoituksen rakenteen ja maaperän turvotuksen seurauksena talvella ei muutu rakennetta, se tiivistyy tiukasti ja tasaisesti.

  Siksi paalut voidaan asentaa riippumatta kaudesta ja sääolosuhteista. Jos et noudata rakennustekniikkaa, sen jälkeen, kun kertynyt jäännös on sulanut maan yläosaan, ruuvipallot kulkevat maahan ja eivät istu tiukasti, kuten pitäisi.

  Kaikissa tapauksissa on toivottavaa käyttää paksua, kestävää terästä olevia paaluja, joiden terän halkaisija on yli 500 mm, mutta tällaisten paalujen kustannukset ovat erittäin korkeat. Siksi mökkien ja talojen rakentamisessa käytetään halkaisijaltaan noin 100 mm paaluja, koska niiden hinta on pieni.

  Esimerkki valmiista paalusäätiöstä

  Pallon perustusten tärkein edellytys on löytää vakiintunut ruuvipallojen valmistaja, joten ennen kuin olet hankkinut paaluja yhdeltä tai toiselta toimittajalta, sinun on ensin kuunneltava palautetta siitä.

  Voit kääriä kasa maahan erityisellä tekniikalla. Palvelujen kustannukset ovat kuitenkin melko korkeat, joten paalut voidaan asentaa itsenäisesti manuaalisesti. Kun ruuvatkaa kasa manuaalisesti, sinun on vain seurattava pystytasoa.

  Käsin voidaan yleensä asettaa enintään 108 mm: n pinoita. Paksummille paaluille sinun on käytettävä erikoislaitteita.

  Säätörakenteen rakentaminen on suoritettava standardien mukaisesti ja asennettava ruuveja enintään kolmen metrin etäisyydeltä toisistaan.

  Valmis paalusäätiö on sallittua käyttää seuraavissa rakennuksissa:

  • runkopuu ruuveilla;
  • kilven talot ruuveilla;
  • helppo maalaistalo ruuveilla;
  • vanhat talot yhdessä toisen tyyppisen perustuksen kanssa;
  • jos talossa on uunikuoren lämmitys, voidaan sitten paaluilla käyttää takan pohjaa.

  Kellarin eristys

  Asennettaessa molempia porattuja ja ruuvipalloja, on välttämätöntä lämmittää avoin tila lattian ja maan välissä ja varustaa kellarissa.

  Loppujen lopuksi lattialla on avoin tila ja jos se ei ole hyvin eristetty, niin talvikaudella lattia ei ole vain kylmä vaan jäinen. Sinun täytyy olla valmis siihen, että eristyskustannukset ovat paljon suuremmat kuin paalujen ostaminen ja asentaminen.

  Ensimmäinen tuottaa vedenpitävää grillausta. Talon ympärysmitan alapuolella on oltava puutavara.

  Säästää rahaa, lattiapinta voidaan tehdä litteästä, reunattomasta aluksella, koska sen hinta on vähäpätöinen.

  Karkea lattia asetettu lokeihin. Viiveiden välinen tila on täytettävä eristämällä asiantuntijoiden ja käyttäjien mukaan tämä kerros voi olla alle 150 mm.

  Puun alapuolella tavallisesti ne täyttävät sideaineen levyt tai vanerista, kiinnittävät vedeneristyskerroksen, useita kerroksia vaahtomuovia tai muuta eristystä. Sitten lattialle asetetaan lattia ja vaneri tai lastulevy kiinnitetään päälle.

  Pohja voidaan asettaa kivestä, tiilestä tai betonista. Perus voi olla:

  Kellarissa tarvitaan myös lämpenemistä, ja se tarvitsee lisäkustannuksia, koska kellarista ei tarvitse vain ommella palkkia, vaan luotettava rakenne, joka kestää veden virrat kevätmelten ja märän kesän seurauksena, kun se satoi jatkuvasti.

  Yhden kerroksen kehysrakennuksen projekti pihdeillä

  Ja viimeinen vaihe on kosmeettinen. Kellarissa tarvitaan ulkopinta. Tämä voidaan tehdä julkisivulevyillä, aaltopahvilla tai muulla kestävällä materiaalilla.

  Sokean alueen rakentaminen

  Talon suojaamiseksi kosteuden tunkeutumiselta vaaditaan sokea alue. Sokea alue on pääsääntöisesti täytetty betonilla koko talon ympärysmitta.

  Sokea alue on muodostettu kallion seinämiltä. Sokea alue täyttyy maaperän spesifisyyden ja ristikkopalkin riippuen. SNIP: ien ammattilaisten ja suositusten mukaan sokea alue ei voi olla yhtä metriä. Sokean alueen syvyys on noin 25 cm.

  Sokean alueen täyttämiseksi on tarpeen tehdä yksinkertainen laskenta ja selvittää haluamasi leveys. Tätä varten sinun on lisättävä vähintään 30 cm ulkonevien räystöjen ääripisteeseen.

  Sokean alueen asentaminen paalujen alla

  Talon ympärillä noin 25 cm: n syvyyteen sinun täytyy kaivaa kaivanto, nosta sitten muotti, hiekka tyyny.

  Vaaditun hiekamäärän laskeminen on yksinkertaista: L-peittoalue x B sokea alue x 0,1 m (kaadetun hiekkakerroksen korkeus).

  Seuraavaksi nukahtaa kerros rikki. Jotta määritettäisiin, kuinka paljon murskattua kiveä tarvitaan sokean alueen asentamiseksi, laskemme: L-peittoalue x B sokea alue x 0,05 m (murskatun kerroksen korkeus).

  Ylhäältä on tarpeen vahvistaa vahvistettu verkko. Tuloksena oleva rakenne kaadetaan betonilla, jossa vaadittu kaltevuuskorkeus.

  Pile-pohjainen sokea alue

  Halutun rahamäärän hankkimiseksi määritämme ensin, kuinka paljon betonia tarvitaan seuraavalla laskennalla: L-peittoalue x B sokea alue x 0,1 m (betonikerroksen korkeus).

  Asiantuntijoiden mukaan paalut, kunnioittaen kaikkia rakentamisen teknologisia prosesseja, voivat kestää pitkään. Mutta aika ajoin on tarpeen tarkastaa paaluiden kunto, jotta reagoivat ajassa taaksepäin ja korvaavat ne, mikä estää rakenteen ennenaikaisen kallistumisen.

  Vanhan talon nousu paaluilla

  Jos vanhassa talossa on pohjaosan osittainen tuhoaminen ja korjaustarvetta tai korkeampaa laitetta tarvitaan, ruuvipalloja voidaan käyttää talon nostamiseen ja lisävahvisteisen pohjan antamiseen.

  Esimerkki vanhan talon nostamisesta paalupohjaan

  Nostettaessa taloa ruuva-paaluilla tapahtuu talon reunoilla asennettujen nostimien käyttö. Ruuvipillojen asentamisen jälkeen voit turvallisesti alkaa korjata vanhan pohjan tai nostaa uuden korkeuden.

  Joten ruuvipallot tulevat usein pelastamaan, kun ei ole mahdollisuutta käyttää nauhatalustetta, ja he tekevät melko hyvin heidän tehtävänsä.

  Halvat talot baarissa avaimet käteen ruuvipillot

  Rakenna asuntoja halvalla. Tämä mahdollisti nykyaikaisen teknologian ansiosta. Kustannukset talojen puuta ruuva paalujen on edullisin yrityksen IC IC Intel Group. Kun tilaat kanssamme, saat ainutlaatuisen mahdollisuuden säästää rahaa ja saada laadukas koti hyvin lyhyessä ajassa.

  • Voit tarkastella kaikkia vakiohankkeita jättämättä kotisi.
  • Käy vain virallisella verkkosivustollamme ja tutustu verkkoluetteloon, jossa on laaja valikoima huolella valittuja vaihtoehtoja.
  • Vain nyt kotona ruuvipuristinpalkin palkista vähenee.
  • Tilaa toimistomme rakentamispalvelut ja ratkaise asunto-ongelma mahdollisimman pieninä kustannuksina.

  House puujalat

  Puusepät ovat yhä kysyntää Moskovassa ja Moskovan alueella.

  Talojen rakentaminen perustuu periaatteeseen:

  - Tietoa maaperästä, niiden analysoinnista;

  - Laske tarvittavien paalujen lukumäärä.

  Pallojen pituus ja halkaisija on esitetty laajalla alueella. Kaiken elementtien elinkaaren maksimoimiseksi on peitetty erityinen korroosionestopinnoitus ja asennuksen aikana sementtilaasti kaadetaan rikkakasviin.

  Paalarakenteiden pystyttäminen voidaan tehdä kylmäkaudella.

  Rakentamisen yksinkertaisuus ja nopeus on yksi tämäntyyppisten säätiöiden tärkeimmistä trumps ja eduista. Esimerkiksi kolmen kymmenen paalun asennus kestää vain kuusi työpäivää, ja jos otat huomioon seinät ja katon, niin kaikki kestää kaksi tai kolme kuukautta.

  Pilarin ja ruuviosaston rakentaminen:

  Pilejä ruuvataan käsin maahan alustavien laskelmien mukaan. Tärkein asia tässä liiketoiminnassa on kunnolla tarkkailla pystytasoa, ei saa olla poikkeamia.

  Paalujen asennuksen jälkeen jauhin leikkaa kaikki putkien ulkonevat osat tasoon, täytä tilan betonilla. Sitten paalun pää on hitsattu.

  Tällainen säätö voidaan asentaa mihinkään maaperään, paitsi kiviä.

  - ei maa toimii;

  - ehkä ympäri vuoden rakentaminen;

  - lyhyet rakentamisen ehdot;

  - vahvuus ruuvien paaluilla, kestää kuormaa jopa seitsemäntoista tonnia, ja tarvittavat tekniset osoittimet rakennuksen painosta noin kolme tonnia puuta ja kolme kertaa yli yhdeksän tonnia tiilenrakennusta.

  - tärkeä tekijä on esineen painon tasaisuus

  - optimaalinen yhdistelmä: kustannukset ja kestävyys kohteen

  Edut yhteistyöstä yhtiömme kanssa
  • Ammattitaitoinen henkilökunta.
  • Suuri kokemus.
  • Teemme kaikki lastinkäsittelytoimet.
  • Annamme ammatillista neuvontaa.

  • Työskentele sopimuksessa.
  • Tiukasti noudatetaan jokaista kohdetta.
  • Maksu vain kaiken työn jälkeen.
  • Rehellinen edullinen hinta.

  Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa numeroon +7 (499) 394-18-78 +7 (925) 766-48-38 juuri nyt. Johtajamme neuvovat sinua mistä tahansa asiasta. Vastaamme myös sähköpostiisi nopeasti, jos lähetät meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

  Soita meille ja me poimamme ruuvipallot rakennuksestasi ja ilmoittakaa välittömästi, kuinka paljon koko sarja maksaa.

  Kehysrakennuksen itsenäinen rakentaminen paalusäätiölle

  Lähellä on kevät ja rakennustyön avaus. Mutta kysymys siitä, miten rakentaa talon omiin käsiisi, niin että se olisi korkealaatuista, mukavaa, kätevää ja edullista, seisoo tänään. Juuri nyt sinun täytyy päättää, minkälainen säätiö, projekti ja kuinka paljon aikaa ja vaivaa voit käyttää talosi rakentamiseen omiin käsiisi.

  Kehys talo paalusäätiössä

  Kehysrakenteet

  Kehysrakennus pidetään nykyään vähemmän kalliina rakentamisena, käsin tehtyinä. Puu itse on paljon halvempaa kuin tiilet ja lohkot, ja jopa sementtipohjaiset talot tarvitsevat lämpenemistä, mikä tekee kustannusten eroista valtavan.

  Samanaikaisesti teknologiat eivät pysy paikallaan, ja nykyaikaiset lämmittimet, höyrysulkukalvot ja vedenpitävät kalvot kykenevät täysin suojaamaan puukehystä niin, että se kestää lähes sata vuotta. Kuitenkin, jotta käyttöikä ei vähene, on tarpeen seurata kehyksen rakentamisen tekniikkaa.

  Pihvelhojen taloja voidaan asentaa eri maissa.

  Näitä tekniikoita alkoi kehittää useita vuosisatoja sitten, ja tänään he ovat saavuttaneet huippunsa. Kanadassa, Suomessa ja Amerikassa kehysrakennukset asettuivat voimakkaimpiin paikkoihin, paitsi menestyksekkäästi kilpailemaan sementti-tiilirakennusten kanssa myös pakottamalla heidät pois markkinoilta. Joillakin alueilla et näe kiveä, ja näyttää siltä, ​​että tällaiset luotettavat rakennukset, kuten kehysrakennus on paljon taloudellisempia. Miten rakentaa talon sääntöjen mukaan - lue täältä.

  House puujalat voi rakentaa omat kätesi

  Valtava plus on mahdollisuus itse pystytykseen. Meidän leveysasteemme ja mentaliteettimme, jossa kaikki alitajuisesti haluaa osallistua kotinsa rakentamiseen, on tullut etusijalle. Lisäksi se mahdollistaa suuria säästöjä asiantuntijoiden maksamiseen.

  Säätiön valinta

  Kehysprojektin mukaan sopii useisiin säätiöihin. Tämä on:

  Rakentaminen omalla kädellä olevilla ruuveilla on useita etuja verrattuna muihin. Ensimmäinen on kyky asentaa talvella ja syksyllä. Pile-pohja ei pelkää pakkasesta, joten kehysrakennusten rakentaminen voi jatkua pakkasen aikana.

  Ruuvipallot tulee tarkastaa huolellisesti ennen ostoa.

  Vakiintuneiden paalusäätiöiden talot voivat olla vaikeimpia rakennuskohteissa - jokien rannoilla, rinteillä, paikoissa, joissa maaperä ei ole vain savi, vaan myös maanalaisista joista johtuva korkea kosteus.

  Ruuvipillojen osto tulee tehdä vain suurilta yrityksiltä, ​​jotka tarjoavat takuun. Kaikki tuotteet on sertifioitava. On suositeltavaa tarkastaa jokainen kasa vahinkoa - naarmuja, siruja, metallialtistusta. Maaperässä, jopa vähäinen vaurio, joka johtaa suojaavan maalikerroksen poistamiseen, aiheuttaa materiaalin korroosion ja tuhoutumisen.

  Pahit helposti ruuvattavat kaksi henkilöä, ja laite tarkistaa sen pystysuoran.

  Pilejä voidaan ajaa maaperään omilla käsillään eri syvyydessä riippuen alueesta ja projektista. Teknologia edellyttää kuitenkin, että asennus- syvyys jää pakastustason alapuolelle.

  Ruostumattomien paalujen valtava etu on mahdollisuus niiden asentamiseen ilman alueen etukäteistä valmistelua. Kyllä, ja kehitti tällaisen perustan vain vaikeille alueille, joissa muuntyyppisten perustusten asentaminen ei ole kannattavaa tai jopa mahdotonta.

  Pylväsperusta kilpailee ruuveilla kustannuksellaan, mutta se aiheuttaa usein murroksia seinässä kutistumisen takia ja hihnan säätiö on paljon kalliimpaa, ja se voidaan asentaa vain lämpimän kauden aikana.

  Askel askeleelta

  Kuinka kasa asentaa kehysrakennuksen alle omiin käsiisi? Yhdestä päästä olevista ruuvipinoista on teräviä terät ja toisessa päässä on metallipylväs, jossa on reikä.

  1. Teemme juoni sivustosta ja hahmotella paikkoja, joissa pilareita asennetaan.
  2. Laitamme metalliputken tai -romun reikään, joka on paalussa edellä. Niinpä me teemme eräänlaisen vivun, jonka ansiosta levyt työntyvät syvyyteen kahden ihmisen voimalla.
  3. Huomaamme etukäteen putkesta syvyys, johon pinoa ajetaan. Jos ajetat sitä liian syvälle, et voi milloinkaan kääntää sitä takaisin.
  4. Kasa paalujen on oltava täsmälleen pystysuorassa, ja yhden henkilön, jolla on taso, pitää olla lähellä ja seurata jatkuvasti tasaisuutta.
  5. Ruuvi on yleensä 3,5 metriä pitkä, se on kierrettävä vähintään puolitoista metriä. Se on tämä maaperän jäädytys syvyys Venäjällä.
  6. Me täytämme paalut konkreettisesti, jotta ne voidaan kiinnittää maahan luotettavammin.
  7. Hitsauta kärki ja asenna grillata, joka on osa pohjaa.

  Niinpä näin vaihe vaiheelta voit tehdä edullisen ja luotettavan paalusäätiön kehysrakennukselle omin käsin.

  Paalut ruuvatetaan puolitoista metriä

  Runkorakenne

  Rungon rakenne alkaa vanteiden asennuksella. Se on valmistettu palkista, joka on asetettu kärkeen tai grillage. Sitä vahvistaa ydin. Kiinnityskulma voi olla erilainen, mutta tavallisesti se tehdään lukko.

  Sidonta ja kiinnitys puurunkoissa runkopuutarhassa

  Valjaat asennetaan telineeseen, ensimmäiseen nurkkaan ja sitten väliin. On varmistettava, että ne ovat täysin pystysuorassa, ja kulmat ovat 90 astetta.

  Pystyrakenteiden lisäksi rakenteita vahvistavat vaakasuorat sillat, jotka tekevät kehyksen jäykemmäksi ja vähemmän liikkuviksi.

  Nurkissa asetetaan tukipyörät, jotka varmistavat kulmalistat kiinnittämällä.

  Kiinnitä kehysseinä

  Paikoissa, joissa on ikkunoita ja ovia, telineitä ei ole asennettu vastaavasti, mutta on erittäin tärkeää asentaa ikkunan runko oikein. Avausreikiä muodostuu telineistä, niissä on yleensä kolme, ja ne sijaitsevat päästä päähän. Avatussa ikkunassa on palkin avaaminen, tämä teline on lyhyin. Toisessa telineessä on levy, jossa on poikkipalkin aukko. Kolmannessa telineessä on talon varret.

  Ikkunaohjelma kehysrakennuksessa

  Aukon palkin alle sijoitetaan lisää lyhennettyjä porrastustelineitä. Ne suorittavat palkin tukitoiminnon.

  Lyhyemmät kävelyrautat voidaan asentaa ikkunan alaosaan, mutta myös yläosaan, jos talon korkeus sallii. Tässä tapauksessa ne jakavat paljon paremmin aukon laakeripulttiin.

  Ikkuna palkit talon sisällä

  Älä unohda, että kaikki puiset elementit on käsiteltävä huolellisesti tulipaloilla ja bioproteiikalla, ja kehys asennettaessa puiset elementit eivät saa joutua kosketuksiin raudan kanssa. Muuten puu alkaa romahtaa.

  Tietoja kehysrakennusten eduista lue täällä.

  Seinien luonti vaiheittain

  Kun kehys on valmis, on aika ottaa seinät. Ensimmäinen askel on ostaa eristys. Eristeiden valinta kehysrakennuksessa on valtava:

  • mineraalivillaa
  • vaahtomuovi
  • nestemäinen vaahtoeriste, joka jäätyy ajan myötä
  • lasivillaa
  • irtotavaran eristys (laajennettu savi jne.)

  Seinäkehys talo

  Mineraalivillaa tai vaahtoa pidetään vakioeristeenä luurangon ruhoille. Ne voivat olla eri paksuus, koko ja tiheys. Eristeen valinnassa on kuitenkin pidettävä mielessä, että sen on pysyttävä tarkasti kehyspalkin välissä. Eli mikäli rakensit kehyksen 15 cm: n palkista, esimerkiksi mineraalivillan paksuuden tulisi olla esimerkiksi 15 cm.

  Eristys tulisi tarttua, ilman palkkien välisiä rakoja.

  Talon ulkopuolelta eristys peitetään 20 cm: n päällekkäisyydellä vedeneristyskalvolla. Se estää kosteuden pääsemästä seinään.

  Kuoren lämmitys

  Talon sisäpuolella oleva eristys on myös vuorattu kalvolla, tällä kertaa höyrysululla, joka ei ainoastaan ​​estä kosteutta pääsemästä seinään huoneesta, vaan myös poistaa ylimääräisen kosteuden huoneeseen.

  Seinän molemmilla puolilla suljetaan levyt OSB-3: llä ja sitten viiva on ulko-, sisustus- ja verhousmateriaalin takana. Kuinka tehdä päällekkäin kuvattu täällä.

  Pile-pohja on loistava paitsi kodeissa, myös suojakaiteissa.

  Miten rakentaa talon pihdit

  Ruuvipylväät asuintalo sijoitetaan paikalle, jossa ei ole halua tai kykyä järjestää muita säätiöitä. Tukien ruuvaaminen ratkaisee rakennusajan, maaston ja geologisten olosuhteiden ongelmat valitulla alueella.

  Maaperän olosuhteista ja rakennusmateriaalien saatavuudesta riippuen paalut voidaan tehdä myös muista materiaaleista (betoni, tiili, puu), mutta niiden tehtävänä on luoda vankka pohja veden yläpuolelle.

  Syyt suosioon

  Asennustekniikan tuotantotekniikan kehittäminen, tällaisten tuotteiden perustusten perustamisen mahdollistaminen mekaanisesti tai manuaalisesti, laajentaminen mahdollisti talojen rakentamisen massatarkoituksiin.

  Suunnittelun nopeus, kevyt- ja keskikokoisten rakennusten rakentaminen ilman kellarikertaa laajensi merkittävästi asuntomarkkinoiden maantieteellistä sijaintia.

  Piles nostaa talon ja suojaa pohja kosteudelta

  Edut talon rakentamisessa puusepäille voidaan tiivistää seuraavasti:

  • maaperän kantavuus ei salli nauhalevyn käyttöä;
  • sivuston vaikea maasto (kaltevuus, kovan kallion tason pudotus);
  • rakennus nousee jo syntyneen maiseman, viestinnän;
  • korkea pohjavesi, korkea maaperän kosteus, tulvavedet;
  • maaperän syväjäätyminen;
  • ei mahdolli- suutta / tarvetta suorittaa maanrakennustöitä;
  • puurakenteiden suojelu, pienet jyrsijät ja muut maahan tuodut tuholaiset;
  • hyödyllinen käyttö maanalaisessa tilassa, jos talo on rakennettu korkeisiin pyllyihin (ajoneuvojen pysäköinti, kesäleikkipaikka, urheilu, ruoanlaitto);
  • taloudellisten kustannusten huomattava supistaminen, jätteiden puute ja niihin liittyvät kulutustarvikkeet koteihin ruuveilla.

  Merkittävä etu on kyky suorittaa työtä kaudesta riippumatta, korjata yksittäiset elementit ja rekonstruointi uusien lisäkohtaisten tukipisteiden avulla.

  ominaisuudet

  Eri olosuhteiden ja mahdollisuuksien mukaan voit valita eri teknologioista, kuinka rakentaa talon paaluille pitkällä luotettavalla toiminnalla. Tällaisen säätiön vaatimukset on muotoiltu kohdassa SP 24.13330.2011 "SNiP 2.02.03-85 Pallosäätiöt".

  Vanha, todistettu rakentamismenetelmä puujalkaisilla omilla kädillä - Ø 200 mm tai enemmän puutöitä, jotka on ajettava vähintään 125 cm: n syvyyteen. Materiaali on tammi, mänty, lehtikuusi. Hajoamisen estäminen tapahtuu klassisella tavalla - paahtamalla tai nykyaikaisilla käytettävissä olevilla kyllästyksillä (antiseptiset liuokset, bitumimastit). Käyttöikä kestää 30 vuotta.

  Pallosäätiöön on usein asennettu runkorakenteita.

  Massatuotanto tänään työnsi teräsruuvin paalut ensimmäisiin asemiin yksityiselle rakentamiselle.

  On kätevää asentaa talon runkorakenteet, puutalo, esivalmistetut paneelit, lisärakennukset, autotallit.

  Kunkin paalin kantavuus mahdollistaa perustan saamisen halutusta määrästä sopivan kokoisia tuotteita.

  Suunnittelu suoritetaan tällaisten piirustusten perusteella:

  Ruuvaa paalulaite

  Ruuvipuristin on teräsputki, jossa on kartiomainen kärki ja ruuvi. Tehtävät, jotka suorittavat pystysuorat potkurin terät:

  • ruuvaamalla
  • tukialue;
  • maaperän tiivistyminen paalun aikana.

  Metalli on suojattu korroosionkäsittelyllä.

  Valmiiden ruuvituotteiden hankinta on tehtävä vain todistetusta yrityksestä, joka tarjoaa laadun ja takuun. Kaikki paalut tutkitaan vaurioiden, vikoja (naarmuja, kuoret, nicks, altistuminen metallin suojapinnoitteelle). Kosteassa maassa korroosiota vaurioituneissa alueissa johtaa koko tukijan suorituskykyominaisuuksien häviämiseen nopeasti.

  Suunnittelun ominaisuudet

  Runkopillojen talon kokoonpano on kerätty Ø 50 - 350 mm putkista, joiden seinämän paksuus on vähintään 4 mm. Terät ovat Ø 200 - 850 mm.

  Pituus on välillä 2 - 11 m, mikä mahdollistaa:

  • joka on ruuvattu eri syvyyteen saadakseen luotettavan tuen kustakin paalusta samalla, kun varmistetaan grilli tavallisen horisonttirajan yläosassa;
  • tarvittaessa asenna talot kaukana maanpinnan yläpuolella.
  On mahdollista ruuvata paalut omalle maaperälle useiden ihmisten mukana

  Asennetun ruuvin kärjen tyypin mukaan paalut ovat seuraavat:

  Hitsaamalla tehty kartio on halvempi, mutta pienempi lujuus. Käytä tätä vaihtoehtoa asennettaessa kevyitä tai hyödyllisiä rakennuksia.

  Cast-kärjellä on suurempi lujuus ja se valitaan useammin asuinrakennuksen rakentamiseksi. Tällaisten paalujen terän paksuus on noin 12 mm ja ulkohalkaisija 30 cm. Geometriset parametrit säilytetään suurella tarkkuudella, mikä helpottaa talon asentamista paaluille.

  Rakennuksen kruunun kiinnittämisen tapit tai grillata valitaan niiden materiaalin perusteella:

  Ontto putki kaadetaan betonilla ruuvauksen jälkeen, mutta myös kiinteät ruuvipallojen mallit valmistetaan.

  Asennuksen jälkeen ulkonevat osat suojaavat lisäksi säärillä tehtyjä koostumuksia. Tehokkain tukimateriaalipäällyste valmistetaan polyuretaanihartsien pohjalta. Ne ovat jonkin verran kalliimpia, mutta paikoillaan galvanoidut sisä- ja ulkopuoliset paalut ovat jo myyty valmiiksi pitkäksi ajaksi.

  Säätiön ominaisuudet

  Rakentaminen taloja ruuveilla paalujen vaatii tietoa tärkeistä kohdista tämän tyyppinen rakentaminen.

  1. Pilejä ruuvataan 2-3 metrin välein riippuen pohjalevyjen jäykkyydestä.
  2. On toivottavaa, että keskuspylväät yhdistetään kanavalla, joka tukee tukkia tai koko grillata, jos rakennamme suurta taloa, jossa on huomattava määrä sisäseiniä.
  3. Tukipisteiden määrän ja sijainnin suunnittelussa on otettava huomioon talon kuormitusjakautuminen. Tukirakenteiden leikkaus, raskaiden huonekalujen sijainti, huoltolaitteet olisi perustuttava turvallisesti kiinteään alustaan.
  4. Kosteuden nostaminen tangosta estää kerroksen kostemateriaalin kerroksen, joka ulottuu reunoille pari senttimetriä.

  Asuinrakennukset laitetaan 108 mm: n pylväisiin, kevyitä rakennuksia voidaan pystyttää pienten Ø-paaluilla, mutta valita pienempi piki. Tämä säästää rahaa ja vaivaa ruuvaukseen. Lue lisää tämän videon työvaiheista:

  Rakennetun talon pilareiden sijainnin valinta riippuu tulevan talon painosta, maaperän ominaisuuksista rakennustyömaalla. Paikan sijainti voi vaihdella (vähemmän - kuormitetuissa paikoissa, enemmän - kevyissä laajennuksissa, verannissa, kuistilla).

  Kesämökki 7,5x4 pihdit 300 tuhatta ruplaa

  Puun talo 9

  Täydellinen sarja

  • Rakennamme profiilipalkista 100x150, 150x150, 150x200
  • on kuiva puu tai liimattu
  • Hintaan sisältyy talon kokoonpano
  • säätiö ei sisälly hintaan (emme tarjoa alkeellisia pilariarvoja)
  • vanteita palkki yhteen riviin (mutta suosittelemme käyttämään kaksinkertaisia ​​vanteita)
  • lattialevy 22-25mm
  • lattianeristys ja eristys 100mm
  • seinät kootaan naulojen päälle puun lattiaan (suosittelemme sinua kieltämään sen)
  • lokit levystä 40x150mm (suosittelemme tekemään 100x150)
  • 28 mm (suosittelemme lisäämään 32-36 mm: iin)
  • yksivaiheiset talot laudalta 40x100mm
  • kaksikerroksiset talot laudasta 40x150mm
  • kattopalkit aluksella 40x150mm (suosittelemme lisäämään 100x150)
  • toinen kerros, jos se on eristetty 100 mm: n höyrysulun avulla
  • verhotun limivuorauslauta
  • katto on tehty kolmesta väristä ondulin valita
  • metalliovet
  • paneeliset sisäovet
  • jos on toinen kerros, portaikko on asennettu
  • terassin läsnä ollessa, kaiteet on asennettu ja parvekkeet valmistetaan
  • ikkunat on asennettu puiset kaksinkertaiset
  • vaiheet tehdään sisäänkäynnillä
  • kulmissa on asetettu jalkalista
  • ikkunoiden kehykset on asennettu ikkunoihin ja oviin
  • Royki on asennettava ovien ja ikkunoiden aukkoihin

  lisäksi

  • Toimitus lasketaan erikseen
  • ruuvitaltan voimien tuottaminen (voidaan tilata kolmannen osapuolen yrityksessä)
  • nauha tai muu säätiö
  • puupaneelin korvaaminen muovi-ikkunoille
  • katto voidaan peittää metallilla
  • seinien kokoaminen puisiin tappeihin

  Tarjoukset, kun tilaat yrityksessä "Novotekhnika in Brus" lue täältä
  Kuka olemme ja mistä olemme ylpeitä lue täältä

  Hankkeen kuvaus:

  Jos etsit maalaistaloa pölkkyillä 7.5-4, sinun kannattaa katsoa tätä hanketta. Sisällä on paljon vapaata tilaa, jonka ansiosta voit vapaasti päästä mielikuvituksellesi ja ymmärtää ajatuksiasi sisustuksen sisustuksesta ja sisustuksesta. Ulkopuolelta talo näyttää yksinkertaiselta ja rauhalliselta, ilman tarpeettomia kasoja ja lisäyksiä. Tämä lomamökki on mukava kuisti sisäänkäynnin ja mansardin huoneeseen.

  Suosittelemme, että tämä maalaistalo tilataan ruutuporakareihin. Kaikki materiaali, josta talo rakennetaan, korkealaatuinen. Yrityksemme tuottaa puutavaraa itsenäisesti, joten pystymme määrittämään kilpailukykyisen hinnan ja vaikuttamaan nollavaiheesta tuotettujen talojen laatuun.

  Maalaistalo numero 9: n paalusäätiössä on valinta yksinkertaisuuden puolesta. Se on kolme huonetta: veranta, huone ja ullakko. Huoneen koko ja veranta ovat samat ja niissä on kaksi ikkunaa. Hallissa asuintilaa tasapainotetaan tilan säästämiseksi - portaalin ullakolle ja oven toiseen huoneeseen ovat seuraavan huoneen kulmassa.

  Tilaa tilaus soittamalla omalta alueeltasi:

  • Moskova ja alue: +7 (911) 623-44-54
  • Pietari ja alue: +7 (911) 623-44-54
  • Veliky Novgorod ja alue: +7 (921) 730-41-01

  Tai pyydä kysymystä hankkeen huomautuksissa.

  Runkopillojen talojen hankkeet - asunnon ja perusrakenteiden suunnittelun pääkohdat

  Oletko päättänyt rakentaa talon ruuveille? On huomattava, erittäin luotettava, kätevä ja taloudellinen vaihtoehto kaikissa suunnitelmissa.

  Ja artikkelissamme yritämme miettiä mahdollisimman täydellisesti ne nuoret, joista on hyödyllistä oppia ennen rakentamisen aloittamista.

  Valokuvassa - yksi toteutetuista hankkeista talon kasa perusta

  Rakentaminen talossa pihdit + vaiheet ruuveja varten

  mainos

  Yleensä minkä tahansa kohteen rakentaminen alkaa arkkitehtonisen projektin luomisesta. Tämä vaihe on erittäin tärkeä, koska tässä kaikki tulevan talon osatekijät otetaan huolellisesti huomioon ja otetaan huomioon: perustusten alapuolella olevien paalujen määrästä viimeistelyyn ja koristeellisiin töihin. Joten, hyvin kirjoitetun suunnitelman ansiosta voit rakentaa todella luotettavaa ja kestävää koteloa menettämättä yksittäisiä yksityiskohtia.

  Talon malli

  Suunnittelun ominaisuudet

  Ruuveilla tapahtuvan talon projekti voi olla mikä tahansa, kaikki tässä riippuu maaperän ominaisuuksista, joihin se on suunniteltu, sekä käytetystä rakennusmateriaalista, rakennuksen korkeudesta ja yksilöllisistä mieltymyksistä.

  Tarkastellaan tätä yksityiskohtaisemmin:

  • Mitä paalut ovat? Nämä ovat erityisiä metalliputkia, joilla on laakerin perustoiminnot (eli ne pitävät talon koko rakennetta itsessään). Ne voidaan pääsääntöisesti tehdä eri parametrisarjalla, kuten pituudella, halkaisijalla ja kantavuudella.

  Ruuvisangan muotoilu

  Ja jotta paalut voisivat luoda korkealaatuisen perustan, on valittava putket, joilla on sopivat parametrit tietylle maaperälle ja oikea muotoilu niiden sijaintiin. Lisäksi sinun on määritettävä tarvittava määrä näitä tuotteita, niiden välinen etäisyys ja ruuvien syvyys. Ja kun projektia kehitetään kotona pihdit, kaikki nämä vivahteet lasketaan ja kirjataan siihen.

  Vihje!
  Jos päätät suunnitella tulevaisuuden kotiin omalla kädelläsi, on hyödyllistä tutustua pinoiden valmistajien suosituksiin ja tämän tuotteen valtion vaatimuksiin.
  Joten voit noutaa putket oikeilla ominaisuuksilla.

  • Mikä muu vaikuttaa pääasiassa projektin luomiseen? Tietenkin tämä on tulevaisuuden rakennuksen ja rakennusaineiden korkeus, josta se rakennetaan. Mielestämme ei ole välttämätöntä kuvata yksityiskohtaisesti, mitkä nämä kaksi tekijää riippuvat siitä, millaisilla kantavuuksilla paalun perustana pitäisi olla.

  Varoitus!
  Ruuvipilarin perustuksia käytetään rakennusten rakentamiseen jopa kolmeen kerrokseen.

  Mitä materiaalia, josta talo voidaan rakentaa paaluille, on paljon vaihtoehtoja: tiili, betoni, puu, vaahto ja kaasu-betonilohkot ja niin edelleen.

  Vaahdolohkarakenne paalupohjaan

  • Myös pölkkyjen talojen hankkeet riippuvat paljon siitä maaperätyypistä, jolla rakenne pysyy. On huomattava, että paalusäätiöiden kauneus on siinä, että ne mahdollistavat maiseman esineiden muodostamisen mahdollisilla epäsäännöllisyyksillä ja millä tahansa maaperällä, oli se hiekkainen, savi, tulvii, upposi jne. (paitsi kivikkoiset alueet).

  Jos et ymmärrä minkäänlaisia ​​ominaisuuksia talon suunnittelussa puusepäillä, ja pelkäät tehdä virheen, silloin olisi parasta pyytää apua ammattimaiselta rakennusyritykseltä. Siellä sinua tarjotaan joko harkitsemaan valmiita vakiohankkeita puukellojen taloon tai tilaamaan yksilöllinen kehityssuunnitelma tulevalle asunnolle.

  Paalun pohjarakentamisen vaiheet

  Ruuvin pohjan rakenne suoritetaan pääsääntöisesti SNiP 2.02.03-85: n mukaisesti useassa vaiheessa:

  1. Säätiön suunnittelu (tämä vaihe sisältyy rakennuksen kokoonpanoon).
   Se tapahtuu seuraavassa järjestyksessä:
  • Geotekniset, hydrometeorologiset ja geodeettiset tutkimukset tehdään valitulla rakennuspaikalla, minkä seurauksena maaperän kantavuus, sen jäädytys syvyys ja pohjavesi nousevat.
  • Sitten laski kuormitus säätiön seinistä, katosta, huonekaluista ja mahdollisesta lumenpainosta.

  Varoitus!
  Siinä otetaan huomioon myös rakennusmateriaalin tyyppi, lattiamäärä ja rakennettavan talon rakenne.

   • Lisäksi saadut tiedot perustuvat paalujen pituuteen, läpimittaan ja kantavuuteen ja lasketaan putkien lukumäärä ja etäisyys (vierekkäisten paalujen välinen etäisyys).

  Ruuvattujen tukien periaate

  1. Paalujen asennus. Ensin asennetaan nurkkaputki. Sitten jäljellä olevat tangot asennetaan haluttuun syvyyteen, muodostaen talon perustan.

  Lisätietoja!
  Ruuvitangot on valmistettu eri halkaisijoilla: 57 mm, 89 mm, 108 mm ja niin edelleen. Mitä suurempi seinien halkaisija ja paksuus, sitä korkeammat ovat paalujen kantavuus.
  Keskimäärin yksi kasa kestää 4-5 tonnia kuormaa.

  Putket ruuvataan maaperään laitteiden avulla (esim. Vesivoimalla) ja manuaalisesti. Voi olla, että se voi olla vääntymisprosessin aikana tärkeää säätää, että paalut eivät poistu suunnittelupaikalta.

  Jos tällainen tarve on tarpeeksi, tasoituksen avulla alustapino leikataan ja kaikki jäljelle jäävät sauvat ovat sen alapuolella. Sitten sähköpäitä kiinnitetään putkiin sähköhitsauksella, ja sementti, jossa on vahvistusta, kaadetaan paalun onteloon.

  1. Viimeinen vaihe - sitomalla kaikki paalut. Tätä tarkoitusta varten tukeilla, puupalkkeilla, metallikanavapalkkeilla tai palkkeilla kiinnitetään niihin kiinnikkeitä tai ankkuripultteja.

  Rakennushankkeiden edut ruuveilla

  Miksi sinun pitäisi kiinnittää huomiota tällaisten säätiöiden talojen hankkeisiin?

  Mitkä ovat positiiviset täällä?

  • Ensinnäkin monipuolisuus. Porausterien kulman ja nousun takia ruuvaamalla paaluilla maakerrokset eivät löysty, vaan tiivistyneet. Tämän vivahteen ansiosta ruuvipohja sopii talojen rakentamiseen kaikentyyppisillä maaperä - turve, hiekka, savipohjainen, hevosvoima, suonensisäinen, ei kantojen puhdistusta ja jopa vettä.
  • Toiseksi kestävyys. Ruuvipallojen tuotannon ohjeet edellyttävät, että ne valmistetaan raudoitetusta betonista ja sinkitty teräs, joka on vastustuskykyinen saostumisen ja kemiallisen korroosion vaikutuksille. Tällöin ruuvipohjan elämä saavuttaa 100 vuotta!

  Runkorakenne ruuveilla

  • Kolmanneksi paalusäätiön rakentamisen nopeus (korkeintaan 1-3 päivää) ja samanaikaisesti maata täydellinen puuttuminen.
  • Ja neljänneksi, pilarin ruuvin säätiön hinta on 30-70% alhaisempi kuin betoniperustusten kustannukset.

  johtopäätös

  Tähän mennessä talojen hankkeet paalusäätiöissä - suosituimpia ammattimaisten rakentajien ja tavallisten kansalaisten keskuudessa. Ja tämä ei ole yllättävää, koska ne näyttävät itsensä parhaalta puolelta, joten ne ovat laatu ja luotettavuus.

  Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka arvostavat niiden voimaa, rahaa ja aikaa, niin kaikin keinoin harkitse tätä asumismahdollisuutta. Tämän artikkelin esitellyssä videossa on lisätietoja tästä aiheesta.