Voronezhin alueen kasvihuoneiden kiinnike

Määritä nykyiset hinnat ja saatavuus toimittajan kanssa

16-30 ruplaa / paria

 • Baranova T.N.
 • Izhevsk
 • Baranova T.N.
 • Izhevsk
 • Glavtehkonstruktsiya
 • Kursk
 • http://www.glavtk.ru

Haluatko ostaa Voronezhin alueen kasvihuoneiden kiinnittimen? Vertaa hintoja 3 tarjoukset 3 yrityksestä Propartner.ru.

Rekisteröityminen on hyvin yksinkertaista
se kestää vain 15 sekuntia

Mikä kiinnitys valita kasvihuoneen järjestelyyn?

Kasvihuoneiden, kasvihuoneiden etuja on pitkään tunnettu. Nämä tilat ovat laajalle levinneet, kun varhainen kevät on kylmä ja vihanneksia ei istuteta suoraan avoimeen maahan. Kasvin suojaamiseksi tarvitset valoa ja kevyttä, läpäisevää rakennetta. Nyt valmistajat tarjoavat erilaisia ​​rakennemalleja kasvihuoneista, kasvihuoneista. Kaikki ne ovat yleensä kokoontaitettavia. Silti jotkut puutarhurit haluavat tehdä omia "suojelijoita" varhaisesta sadosta.

Kiinnittymisen laatu riippuu rakenteen luotettavuudesta ja lopulta sadon kohtalosta.

Tällöin pääkuorma putoaa kasvihuoneiden kiinnittimiin, joka yhdistää koko järjestelmän yhdeksi yksiköksi, pitää materiaalin läpinäkyväksi.

Kiinnittymisen laatu riippuu rakenteen luotettavuudesta ja lopulta sadon kohtalosta.

Kasvihuoneen tai kasvihuoneen kehyksen asennus

Ensimmäinen vaikeus, jonka aikaisempien vihannesten rakastaja kohtaisi kasvihuoneen järjestelyssä, on kehyksen asennus, tarkemmin sanottuna sen yksittäisistä osista. Useimmiten ne ovat profiiliputkia, joiden poikkileikkaus riippuu tulevaisuuden kasvihuoneesta, kasvihuoneesta. Ei ole huono, jos kasvihuoneen tulevalla omistajalla on hitsauskone ja sillä on taitava hitsaaja. Mutta tämä tapahtuu harvoin. Lisäksi esimerkiksi kausittaisen asuinmaatilanteessa on tarvetta kokoonpanon lisäksi talteen varastointia varten myös kasvihuone.

Asennuskannattimet ovat yksi universaaleista menetelmistä profiiliteräsputken liittämiseen.

Yksi profiiliteräsputken liittymisestä yleisimpiin menetelmiin on erityisten kiinnityskorvakkeiden (joita kutsutaan joskus "rapuiksi" tai "taskurakenteiksi"). Nämä ovat tees, kaksinkertaiset, nelikulmaiset osat, joilla on ruuveja ja pähkinöitä. Ne on valmistettu teräksestä (on parempi valita sinkitty); valmistajat tarjoavat erikokoisia tuotteita, riippuen putken osasta.

Tällaisten "asioiden" ansiosta voit suunnitella, asentaa kasvihuone sopivaan paikkaan ja luoda haluamasi kokoonpanon rakenne. Kustannustehokas ja pienikokoiset osat pitävät luotettavasti rakennetta. Tarvittaessa se on myös helppo purkaa ja koota. Samaan aikaan hitsauskonetta ja hitsaajaa ei tarvita: työhön tarvitaan vain vääntöavainta (yleensä 8 x 10).

Kiinnitys läpikuultava materiaali

Tavallinen kalvo ja vahvistettu

Jos leikkeet ovat metalleja, silloin kun ne kiinnittävät kalvon alle, on toivottavaa laita tiiviste.

Jos kehys on puinen, silloin useimmiten kalvon kiinnittämiseksi kasvihuoneen kehykseen käytetään kynsiä, mikä on erittäin epätoivottavaa. Tämä varmasti aiheuttaa materiaalin repeämisen, ensin kiinnityspaikassa ja sitten koko alueelle. Äärimmäisessä tapauksessa voit käyttää huonekalusytytintä, joka ei myöskään ole kovin luotettava vaihtoehto. Monet yrittävät vielä kiinnittää kalvon kynsillä, mutta aluslevyillä, jotka sopivat mihin tahansa tiheään materiaaliin (esim. Vanha linoleumi).

Tällaisessa tapauksessa kasvihuoneessa on edullista käyttää rautakaupoissa myytäviä erikoislippuja. Jos ne ovat metalleja, sen alla on toivottavaa liittää tiiviste, joka säästää tällaista kapriogista materiaalia kalvona. Muovipuristimia voidaan käyttää suoraan ilman tiivisteitä. Ei ole suositeltavaa päästää pinnoitteen ja metallin välistä kosketusta - jälkimmäinen lämpenee nopeasti auringon alla ja siirtää sen lämpöä kalvoon ja muodostaa sen.

Tavallisen kalvon sijaan käytetään joskus lujitettua materiaalia - kestävämpiä materiaaleja verrattuna tavalliseen polyeteeniin. Siksi tässä voit sallia joitain "vapauksia" kasvihuonekaapin kiinnittymisen jäykkyyden suhteen. On huomattava, että vahvistettu materiaali ei repeä; se ei ole tarpeen puhdistaa talvella. Jos päätetään olla koskematta suojaan, asennus on pitkäaikaista.

Bubble Wrap

Ilmakuplan kalvo voidaan kiinnittää kasvihuoneeseen ohuiden lankaliittimien avulla. Kiinnityspiste on hitsattu kaksinkertainen sauma.

Suhteellisen uudentyyppinen kalvo, jota käytetään kasvihuoneessa, kasvihuoneessa. Miksi se tuli suosittu? Erityispiirre on se, että ostettu kangas voidaan lisätä vaaditulla pituudella tavallisella juotosrullalla tai hiustenkuivaajalla (myös huonekalusytyttimet toimivat). Tämän tyyppisen kalvon osat levitetään toisiinsa 2-3 cm: n päällekkäin. Tämän jälkeen mittari on valmistettu sideaineella tai erityisellä kalvolla, jossa on juotoskärki (suositeltu teho 80 W). Kiehauta kalvo on pari rinnakkaisia ​​viivoja.

Tämän seurauksena kalvon sijasta muodostuu jatkuva raina lisätyllä jäykisteenä sauman muodossa. Peittävää materiaalia voidaan kiinnittää ohuilla lanka-kiinnikkeillä. Kiinnityspiste on hitsattu kaksinkertainen sauma. On varmistettava, että rungon ohjaimet ja "vahvistetun" kalvon urat kulkevat samaan suuntaan. Mitä enemmän pystysuuntainen taso on, sitä kauemmin kupla kestää.

Solupolykarbonaatti suojana

Tämä huipputekninen materiaali on luotettava ja parempaa kuin mikään kalvo. Siksi se edellyttää asianmukaista asennetta kaikkiin sen toimintaan liittyviin kysymyksiin, mukaan lukien ja se on asennettu kasvihuoneen kehykseen. Tässä tärkein ongelma on lämpölaajenemiskerroin, joka on kymmenen kertaa suurempi solupolykarbonaatissa kuin esimerkiksi metallissa. eli jokainen lineaarinen mittari lämpötila-alueella voi muuttaa pituutta 2-3 mm ja molemmissa suunnissa (poikittainen, pitkittäinen).

Kun kiinnität kankaan metallikehykseen, perinteisten teräskiinnittimien käyttö ei ole toivottavaa, koska Tämä liittämismenetelmä ei riipu pelkästään koko rakenteen esteettisestä ulkonäöstä, vaan myös luo "kylmiä siltoja". Siksi on suositeltavaa käyttää erityisesti valmistettuja lämpöaluslevyjä. Tämä on normaali ruuvi, joka on piilotettu muovin "sienellä". Tällaisen laitteen jalka asennuksen aikana lepää kasvihuoneen kehyksen reunaa vasten eikä salli polykarbonaatin hiljentämistä. Tämän seurauksena materiaali voi "rauhallisesti" muuttaa sen aluetta lämpötilalämmityksen eron vaikutuksesta. Kehyksen reikiä suositellaan porattavan noin 4 cm: n etäisyydellä kankaan reunasta. Asennuksen jälkeen yläosat ruuvit suljetaan erityisillä korkkeilla, jotka antavat lopullisen ilmeen kasvihuoneesta.

Jos polykarbonaattia on tarkoitus asentaa puurunkoon, niin voit tehdä tavanomaisia, puuta varten suunniteltuja ruuveja. Jälkimmäinen ei johda lämpöä eikä metallia. Asennusta varten, varastoi aluslevyt (mieluiten sinkitty) halkaisijaltaan

2,5 cm. Kiinnittimien toteutuksessa on varmistettava, ettei polykarbonaattia murskata.

Peittävät päällystekerrokset suoritetaan käyttämällä erityisiä liitosprofiileja (tavallisesti myyjät tarjoavat ostaessaan polykarbonaattia kasvihuoneeseen). Jos materiaali kiinnitetään arkkityyppiseen runkoon, profiileja ei tarvita, mutta erityisiä (niitä myydään myös erikseen) tarvitaan galvanoituja teräsnauvoja. Materiaalilevyt pinotaan päällekkäin 7-10 cm; joka on liitetty yleisen nauhan päälle, jonka päät on kiinnitetty kasvihuoneen pohjaan. Jokaisella nauhalla on säätöpultti lopussa, jolla venyttää tuloksena oleva kansi. Voit estää pölyn ja lian pääsemästä avoimiin soluihin. Voit hakea:

 • alumiininauha (läpivientireikiä tai kiinteää alustaa varten);
 • U-muotoinen profiili;
 • silikonitiiviste.

Nykyiset tekniikat antavat mahdollisuuden varhaisten vihannesten faneille vapaasti hallita itse kasvihuoneen tai kasvihuoneen rakentamista. Et voi käyttää hitsaajan kalliita palveluja - rakenteen laatu ei kärsi. Pääasiassa on valita oikeat kiinnityselementit niin, että kasvien "talo" on toisaalta kestävä, toisaalta - liikkuva ja aina valmis siirtymään.

Kasvihuoneiden kokoonpanot

On ihmisiä, jotka eivät halua osallistua puutarhoihin, jotain kasvaa tai he eivät yksinkertaisesti salli valtiota. Haluan kuitenkin syödä kotini, tuoretta, miten et voi edes kasvattaa jotain täällä? Esimerkiksi yksittäiset ihmiset, erityisesti vanhat isoäidit ja isoisät, istuttavat vain itselleen, joten he eivät tarvitse paljon. Koska ne kasvavat vihanneksia kiinnittimiin kokoonpanon kasvihuoneiden tai tehdä pieniä vuoteita. Etkä käytä paljon työtä, ja sadonkorjuu kasvaa!

Varhaisten vihannesten ja yrttien viljelyä varten on oltava kasvihuone takapihalla. Mikä on kasvihuonekaasujen edullinen hinta - se on helppo rakenne, joka koostuu puulaatikosta ja peitetään kalvolla tai lasilla. Maaperän kuumentamisen vaikutuksesta syntyy mukava lämpötila, joka soveltuu tällaisten vaativien kasvien, kuten tomaattien, kurkun ja bulgarialaisen, kasvulle. Myös kasvihuoneita käytetään siementen kylvämiseen taimia varten ja vihreiden viljelyjen pakottamiseksi kevättalvella.

Kasteluastioiden oikea asennus kasvihuoneille puutarhassa auttaa saamaan hyvän sadon lyhyessä ajassa. Esimerkiksi on tarpeen asentaa rakennuksen tuulen suojelemaan paikkaan, mutta niin, että auringon säteet lämmittävät kasvihuoneen pinnan koko päivän. Laatikkoa ei tarvitse asentaa paikkaan, jossa pohjavedet ovat riittävän lähellä, mikä johtaa maaperän kosteuteen ja kasvien kuoleman seurauksena.

Polulaarinen: kiinnikkeet kasvihuonekaasujen kokoonpanoon

Jotta ilman lämpötila ei kasva liian kuumina kesäpäivinä, on otettava huomioon ilmanvaihtojärjestelmä. Nämä voivat olla sivulta avautuvia läppäjä tai mahdollisuus kallistaa keskiosa. Muuten ovi oven kasvihuoneeseen lähempänä oleva ovi pitäisi avata helposti niin, että sadonkorjuu ja kasvien käsittely tapahtuvat mahdollisimman nopeasti.

Kasvihuoneet, kasvihuoneet ja tippuviljely Voronezhin alueella

Tervetuloa Garden Park Constructions Factory -luettelon sivuille.

Olemme iloisia voidessamme esitellä teille korkealaatuisia ja kestäviä kasvihuoneita valmistajan tehtaalta. Kasvihuoneet ovat sinkittyjä putkia, joiden paksuus on 1,2 mm. Luetteloomme voi ostaa kasvihuoneita putkilla 20x20 ja 40x20, pulttien ja taskurakenteiden avulla. Kasvihuoneet eivät tarvitse perustusta, ne on asennettu sarjaan, jotka sisältyvät sarjaan jokaisesta kasvihuoneesta luettelomme mukaan. Arkkiset polykarbonaatti kasvihuoneet ovat paras vaihtoehto puutarhaan tai puutarhaan!

Huomionne on kasvihuone SPK - standardi, jonka kaaret ovat 20x20 ja polykarbonaattimerkki "Hummingbird", jonka paksuus on 4 millimetriä.

Kasvihuonekaasujen SPK - vakio

Huomautuksesi on kasvihuone SPK-Plus, jonka kaaret ovat 20x20 ja hummingbird-brändin polykarbonaatti 4 mm paksu.

Greenhouse SPK - Plus

Huomautuksesi on kasvihuonekaasu SPK - Titan, jonka kaaret ovat 40x20 ja polykarbonaattimerkki "Hummingbird", jonka paksuus on 4 millimetriä.

Greenhouse SPK - Titan

Kasvihuone SPK - Elite

MITEN KÄYTETÄÄN JA MOOTTORIN KÄYTETTÄVÄN POLIKARBONATE.

Valitessaan materiaaleja kasvihuoneiden rakentamiseen on tarpeen tutkia niiden ominaisuuksia ja ominaisuuksia, jotta etusijalle asetettaisiin optimaalinen variantti kasvihuoneiden kasvien kasvattamiseen. Usein valitaan polykarbonaatti kasvihuoneiden hyväksi, koska tällä materiaalilla on tiettyjä lasin etuja. Tässä artikkelissa kerromme, miten voit valita ja asentaa itse polykarbonaattikasveja, ja yritämme myös tarkastella kaikkia tärkeitä kohtia yksityiskohtaisesti.

Polykarbonaatin hyödylliset ominaisuudet kasvihuoneessa.

Polykarbonaatti kasvihuoneet ovat yleistyneet asennuksen helppouden vuoksi. On paljon helpompi asentaa tällainen kasvihuonekaasu kuin lasi. Polykarbonaatilla on erittäin pieni paino, joten se on helppo kiinnittää runkoon.

Huomautus: Polykarbonaatti kevyempi lasi on 6 kertaa ja 200% vahvempi. Se pystyy kestämään jopa 80 kg: n mekaanisen kuormituksen neliömetriä kohden.

Polykarbonaatti kasvihuone kestää lumen vakavuutta talvella.

Polykarbonaatin muista eduista voidaan erottaa seuraavat:

 • Suuri lujuus. Kasvihuone ei hajoa sateen, lumen ja rakeiden vaikutuksesta, koska polykarbonaatti pystyy kestämään merkittäviä kuormia.
 • Pakkasvaste Polykarbonaatti kasvihuoneita ei tarvitse purkaa talvikaudelle, kun taas lasista valmistetut kasvihuoneet puretaan syksyllä ja asennetaan uudelleen keväällä. Polykarbonaattia ei tuhoutu altistuksella ultraviolettisäteille eikä kestää lämpötiloja -40... + 120 ° C.
 • Korkea läpinäkyvyys. Kasvit saavat asianmukaisen luonnonvalon.
 • Korkea lämmöneristys. Hukkareiden ilmeneminen kasvihuoneessa ei suljeta pois.
 • Palonkestävyys Polykarbonaatti ei pala tai syttynyt.

Kaareva kasvihuoneen edut

 • Helppo asennus. Kasvihuone on melko helposti pystytetty omiin käsiinsä, koska polykarbonaattia on helppo kiinnittää tavanomaisilla ruuvilla. Se on helppo purkaa ja siirtyä toiseen paikkaan. Voit myös ostaa valmiita kasvihuoneita läpinäkyvällä polykarbonaatilla, jolla on mikä tahansa muoto ja koko.
 • Hoito on helppoa. Valmistettaessa kasvihuoneita kausi ei tarvitse erityisiä manipulointia polykarbonaattia: se on helppo puhdistaa tavallisella vedellä.

Kasvihuoneiden suunnittelun ja suunnitelman valinta.

Jos rakennat kasvihuone omilla käsilläsi, on mahdollista suunnitella se omien mieltymysten mukaan sekä valita optimaalinen muoto. Samanaikaisesti on tarpeen ottaa huomioon polykarbonaattilevyjen koko, jotta rakennetta saadaan mahdollisimman pienellä määrällä saumoja. Lomakkeen valitseminen voi jäädä kaarelle tai tehdä talon muodossa.

Kaksoiskattoisella kasvihuoneella on useita haittoja, joista tärkein on tarve leikata polykarbonaatti pieniksi paloiksi.

Tästä johtuen suljetut aukot ovat monta kertaa suurempia. Kaaren tyyppinen kasvihuone on yksinkertaisempi tehdä, koska polykarbonaatti voidaan taivuttaa ja se voidaan kiinnittää kiinteillä arkeilla.

Kaareva asennusmenetelmä on suosittu.

Kasvihuoneen runko.

Kasvihuoneen runko on erikoistuneita sinkittyjä putkia. Tällä tyyppisellä putkella voi nyt olla useita kasvihuoneita. Tällainen kasvihuoneen runko on galvanoitua putkea 20x20 tai 40x20 mm.

Yleensä kaikki kasvihuoneet tästä materiaalista, teollisuustuotannosta, harvoin poikkeuksin, ovat kaareva muoto, joka erottaa muun muassa kasvihuoneemme. Mitä itse kehyksestä voidaan sanoa: jos valmistukseen käytetään laadukkaita materiaaleja, tällainen kasvihuonekaasu pysyy monien vuosien ajan tarvitsematta hoitoa.

Polykarbonaattikiinnikkeet

Jos kasvihuone on rakennettu omilla käsillä, on pidettävä mielessä, että polykarbonaatti on vahvuudestaan ​​huolimatta helppo leikata terävällä veitsellä. Aloita levyjen valmistelu, jotka leikataan halutun koon mukaan. Polykarbonaattikiinnittimet on tehty ruuveilla.
Poraa ruuveja suoraan rakenteeseen ei ole helppoa.

Siksi on parempi esilata reikiä levyihin tietyllä etäisyydellä. Reikä on suurennettava 1 mm: n korkeudella kuin ruuvin halkaisija. Tämä johtuu siitä, että polykarbonaatin kyky muotoutua korkeiden lämpötilojen vaikutuksesta. Tällainen aukko mahdollistaa sen laajentamisen ja vapaakauppasopimuksen. Tämä on tarpeen, jotta estetään koko kasvihuonekaasut tai itse polykarbonaatti.

Asennus on tehtävä huolellisesti, jotta se ei murtaisi polykarbonaattia.

VIHJE: Jotta ruuvit eivät vahingoittaisi metallia, mikä epäilemättä lyhentää sen käyttöikää, voit käyttää kiinnikkeitä. Niiden on kiinnitettävä metalliputket kiinnityspaikoihin ja niihin kiinnitettävästä polykarbonaatista.

Kaareva kasvihuone vaatii joitain erityispiirteitä: polykarbonaatti on kiinnitettävä alhaalta ylöspäin. Vähitellen eteenpäin, sinun on painettava alas kehyksen muokkaamiseksi ja poraamalla ruuveja.

Voit tehdä asennuksen itse tai ostaa valmis kasvihuone, jossa on kaareva polykarbonaatti. Nykyään kasvihuoneet ovat laaja valikoima ja erikokoisia, eri värisiä polykarbonaatteja tai läpinäkyviä

Valitse laadukkaat ja edulliset kasvihuoneet Voronezhin kaupungin puutarhan ja puiston rakennelmista!

erä

Runko - kasvihuoneen pääosa. Se on kehyksen lujuus, joka määrittää kasvihuonerakenteen kestävyyden ja luotettavuuden. Kasvihuoneen kehykset on valmistettu eri materiaaleista ja ne eroavat toisistaan ​​muodoltaan. Harkitse, mikä vaihtoehto on parempi käyttää kasvihuoneen "luuranko" rakentamisessa, paljastamme piirteet eri materiaaleista ja kuvaamme, mitä kannattaa kiinnittää huomiota valmiiden kasvihuonekaasujen valinnassa.

pitoisuus

Kehys - kestävän kasvihuonekaasun pohja

Monet mökki- ja kotitaloustyöntekijät osallistuvat kasvavien hedelmien ja vihannesten kasvattamiseen kasvihuoneilmiöissä. Usein tällainen harrastus kehittyy kannattavaan liiketoimintaan, ja puutarhaviljelyn ja kasvituotteiden kasvavan kysynnän tyydyttämiseksi on tarpeen rakentaa kiinteät kasvihuoneet ja kasvihuoneet.

Voit antaa rakennusten valmistuksen asiantuntijoille tai rakentaa rakennetta itse. Joka tapauksessa on ensin määriteltävä kasvihuoneen valmistukseen käytettävät laitteet ja materiaalit.

Runko - kasvihuoneen tukirakenne, johon läpikuultava pinnoite on asennettu (lasi, kalvo tai polykarbonaattilevyt). Kasvihuoneen runkoon on melko suuria vaatimuksia, sillä se suorittaa useita tehtäviä:

 • eristysmateriaalin kiinnitys;
 • kasvihuoneen muodon määrittäminen;
 • varmistaa rakenteen vakauden erilaisissa sääolosuhteissa (tuulenpuuska, sade, lumi);
 • koko rakenteen jäykistys;
 • kyky kestää lämpötilaeroja kasvihuoneessa ja sen ulkopuolella.

On tärkeää, että runko on kevyt, helppo asentaa ja ei ole tilaa vieviä - älä häiritse kasvihuoneen normaalia valaistusta.

Kasvihuonekaasun muotoja

Kasvihuoneen koko ja muoto määräytyvät kasvatettujen kasvien tyypin ja itse alueen kyvyn mukaan. Kehyksiä erottaa seinämien korkeus, rakenteen leveys, kaltevuuden muoto ja katon kulma. Useimmiten asetetaan kasvihuoneita seuraavista muodoista.

Kaareva kasvihuone - yleismaailmallinen ja suosituin muotoilu. Pystysuuntaiset kaaret yhdistyvät horisontaaliseen harjaspalkkiin. Kasvihuone on kätevä kasvattamaan eri korkeuksia. Kaarimaisen suunnittelun lisäetuja ovat:

 • mahdollisuus transformointiin - kasvihuoneen pinta-alaa voidaan lisätä lisäämällä muutamia lisäosia;
 • rakennus sopii hyvin eri kohteiden arkkitehtonisiin kokonaisuuksiin;
 • lunta ei kerääntyy kasvihuoneen katolle niin, että laakerielementtien kuormitus pienenee.

Shed-kasvihuone-seinärakenne asennetaan tavallisesti pääkaupunkiseudun länsi- tai eteläisen seinän ympärille, esimerkiksi kotona. Kasvihuone lämmittää viereisestä seinämästä ja optimaalinen lämpötila pidetään sisäpuolella.

Kertakäyttöisen kasvihuoneen kansiin käytetään usein kaksoislasia, joka tarjoaa suurimman valonlähetyksen. Tällaisessa kasvihuoneessa olevat kasvit sijaitsevat hyllyillä. Yleensä taimia kasvatetaan kaltevissa kasvihuoneissa.

Gable kasvihuone - klassinen versio. Rakennus on rakennettu etelästä pohjoiseen suuntaan. Tällä järjestelyllä kasvihuone pitkäksi ajaksi päivän aikana on auringon säteet. Lämpötilan leveys voi olla jopa 5 metriä ja pituus riippuu lämmitysjärjestelmän tyypistä: liesihelmellä, maksimipituus on 15 m, keskuslämmityksen ollessa jopa 40 m.

Gable kasvihuoneita voidaan rakentaa erillisinä rakenteina tai liittyä taloon.

Block kasvihuoneet - monimutkainen pylväs, yhteenlaskettu kasvihuoneet. Lohkot limittyvät tavallisella katolla, eikä kasvihuoneiden välillä ole väliseiniä. Tällaisen kasvihuoneen merkittävä haittapuoli on vaikea puhdistaa lumen katolla.

Hollannin kasvihuone muistuttaa pylväästä, ainoa ero on se, että rakennuksen seinät laajenevat alaspäin. Tällainen rakenne on vakaampi ja sillä on suurempi lämmönjohtavuus.

Pyramidin kasvihuone on kompakti ja vie pienen tilan tontille. Kasvihuoneen kupoli on valmistettu segmentteistä. Sisäinen tila on pieni, joten tätä rakennetta käytetään koristekuviona kasvien kukkia puutarhassa.

Materiaalien valinta kehyksen valmistukseen

Puurakenne - perinteinen tapa rakentaa kasvihuoneita

Puu on perinteistä materiaalia, jota käytetään monien rakenteiden, kuten kasvihuoneiden ja kasvihuoneiden, rakentamisessa. Puurungon rakenne ja toiminta on useita etuja:

 • asennus on helppoutta - riittää, että niillä on alkeelliset puun kanssa työskentelevät taidot;
 • kulutushyödykkeiden alhainen hinta;
 • puu on ympäristöystävällinen rakennusmateriaali;
 • baareissa ja levyissä, voit asentaa lisävarusteita tekemään töitä kasvihuoneessa;
 • puu pitää lämpöä hyvin.

Puurakenteella on joitain haittapuolia:

 • rakenteen haavoittuvuus - puu mädää nopeasti, erityisesti maan rakenteessa oleva osa; Pitkäikäisten käyttöaikaa varten puuportaat on sijoitettava metalliholkkeihin;
 • puutuotteet tarvitsevat säännöllistä hoitoa sienilääkkeiden kanssa;
 • puu ei ole joustavaa materiaalia, on mahdotonta tehdä kaareva kasvihuone siitä, rakenteen sallittu muoto on puupalkki tai yksikerroksinen kasvihuone.

Uppoasennetuissa kasvihuoneissa, joissa vain katto sijaitsee maan yläpuolella, puupalkkeja voidaan käyttää kannattimien valmistukseen. Riittävällä septisellä kyllästyksellä ja säännöllisellä maalauksella tällainen katto kestää yli 10 vuotta. Tärkeä toimintaedellytys on, että kesällä kasvihuonekaasu olisi poistettava, eli rakennusta tulisi käyttää vain taimien kasvattamiseen

Muovirunko - paras vaihtoehto tilapäiselle suojalle

On mahdollista rakentaa puitteet kasvihuoneesta muovista, nimittäin - muovisesta lämmitys- tai vesiputkesta. Muovi - joustava, kevyt materiaali, jolla on hyvä suorituskyky.

Muovikehyksen etuja ovat:

 • edulliset kustannukset;
 • muovi taipuu hyvin ja siitä voi rakentaa kaareva kasvihuone;
 • ylläpidettävyys - epäonnistunut runko-osa, voidaan helposti korvata uudella muoviputkileikkauksella;
 • matala lämmönjohtavuus.

On syytä huomata, että muovin käyttö yhdessä etujen kanssa liittyy useisiin haittoihin:

 • muovi soveltuu hyvin tilapäisiin laitteisiin; muovikehikko ei sovellu kiinteisiin kasvihuoneisiin;
 • muovi ei siedä lämpötilahäviöitä;
 • suuri todennäköisyys halkeilua;
 • muovi runko on melko vaikea kiinnittää betoniin;
 • muovia on vaikea käsitellä - usein on ongelmia, kun "käärimällä" muovirunko kalvolla;
 • polykarbonaatin kaareva kasvihuone ei voi olla muovia, koska polykarbonaattilevyjen jäykkyys ylittää huomattavasti muoviputkien jäykkyyden.

Päällystetty kasvihuonekaasu, jonka runko on valmistettu muoviputkista, voidaan pinnoittaa polykarbonaatilla. Kuitenkin tämän rakenteen jäykkyys ja luotettavuus johtuen suuresta määrästä kokoontaitettavia liitäntöjä ei riitä

Metallikehys - luotettava tukiasema kasvihuoneisiin

Polykarbonaatin kasvihuoneen runko on parempaa metallista. Runko, joka on valmistettu metalliprofiilista tai kaaresta, joka kestää raskaita kuormia, joka kattaa kasvihuoneet ja kasvihuoneet. Metallipohja - optimaalinen ratkaisu kiinteisiin rakenteisiin.

Kehys on tyypillisesti muotoiltu putki, alumiini tai sinkitty profiili.

Profiiliputki vie helposti kehyksen tarvittavan muodon, pysyy hyvin betonissa, kestävä ja luotettava. Profiiliputken kaarevan kehyksen valmistuksessa sinun on varastoitava erikoislaitteita - putken taivutusaineita tai hankittava asiantuntijoiden tukea, jotka pystyvät luomaan sileät kaaret käsin. Ilman todistettuja taitoja tällaisen työn suorittamiseen on vaikeaa.

Lämmönjohtavuuden vähentämiseksi suositellaan, että profiiliputki maalataan valkoiseksi.

Alumiiniprofiili ei tarvitse lisämaalausta. Alumiinista valmistettu runko on lähes rajoittamaton käyttöikä. Materiaalin keveydestä huolimatta alumiiniprofiili on melko jäykkä ja voit kiinnittää solupolykarbonaattia siihen.

Alumiinin käytöstä on haittoja:

 • korkeat materiaalikustannukset;
 • itsehitsattavan alumiinikehyksen monimutkaisuus; Vaihtoehtoisesti voit ostaa valmiin sarjan kasvihuoneeseen, mutta koko koon valinta on rajallinen.

Alumiiniprofiilikehys voidaan pultata yhteen, mutta rakenteen lujuus ja luotettavuus vähenevät.

Galvanoitua profiilia käytetään laajasti kasvihuoneiden rakentamisessa. Galvanoidusta profiilista ei ole korroosiota, sitä on helppo työskennellä ja sitä voidaan käyttää erilaisten kasvihuoneiden (pylväs, kaareva, yksikerroksinen jne.) Luomiseen.

Kesän asukkaat käyttävät usein sinkittyä kipsilevyprofiilia tai valmiita kasvihuoneita. "Kipsilevy" -profiileista tehdään tilapäisiä kasvihuoneita ja suojia.

Galvanoituun profiiliin kuuluvan kasvihuoneen suojassa sinun on toimittava erittäin huolellisesti, jotta leikkaus ei kata liitoskohtia

Puukehyksen kokoaminen ja asentaminen

Harkitse puusta valmistetun rungon rakennetta esimerkkinä seuraavasta koon kasvihuoneesta:

 • pituus - 3 m;
 • leveys - 2,5 m;
 • korkeus - 1,8 m

Työlle tarvitaan seuraavat työkalut ja materiaalit:

 • kirves;
 • näki;
 • ruuvimeisseli;
 • vasara;
 • ruuvimeisseli;
 • lyijykynät ja mittauslaitteet (murtolujuus, mittanauha, taso);
 • baari, jonka osuudeksi on 50 * 100 mm - lähestyy hiekan ja pohjan alla;
 • 50 * 50 mm: n puuosa - ovenkehys ja pylväät;
 • puutavaraosuus 50 * 40 mm - ovenkahva ja ikkunalaudat;
 • jäykisteille - levy 40 * 180 mm;
 • metalliset kulmat;
 • kynnet;
 • metalliset kiinnitysnauhat;
 • T-muotoinen profiili 40 * 20 * 4 mm - ilmanvaihtoaukkoihin;
 • kumi tiiviste;
 • puu ruuveja.

Ennen asennusta rakennuksen puupalkkeja on käsiteltävä pellava- ja sienilääkkeiden kanssa

Järjestys tehdä puukehys kasvihuoneeseen omilla käsillään:

 1. Kasvihuoneen reunan yli kiinnitä pohja (bar - 50 * 100 mm), anna oviaukon alle aukon alle - 0,83 m.
 2. Kellarin ja sivujen kulmat nostavat telineen (kallistus - 50 * 50 mm, korkeus 1,8 m). Väliaikainen kiinnitys voidaan tehdä kynsillä.
 3. Tarkista pylväiden pystysuora asento ja kiinnitä ne tukevasti metallisilla ruuveilla (noin 50 mm pitkä) ja kulmilla.
 4. Puiset kulmatulpat voidaan korvata metallikulmilla - tämä lisää jäykkyyttä rakenteeseen.
 5. Sivupalkit ja kulmareitit kiinnitetään toisiinsa vinosti (bar - 50 * 40 mm).
 6. Kiinnitä ovikehys sivuseinille (puutavara - 50 * 50 mm).
 7. Kiinnitä räystäs sivu- ja kulmavaihtojen päihin.
 8. Tarkista ristikkovesien vaakasuora asento ja kiinnitä se tiukasti ruuvilla.
 9. Pöydän katon asennus:
  • pystysuorien telineiden päästä kahden metrin pituisen palkin leikkauksen poistamiseksi 50 x 100 mm: n päästä;
  • kiinnitä harja päätytysten välissä;
  • asenna välirungot (puuosa 50 * 50 mm);
  • kattopilarien kytkentäkulma on 20-30 °;
  • kattoteline tulee työntyä sivulta 15-20 cm;
  • asenna pystytueton kantotuki ristikkorakenteesta kattopäähän (puutavara - 40 * 50 mm);
  • suorita kattolaitteiden lopullinen kiinnitys metallisilla kulmilla ja raidoilla ruuveilla.
 10. Ovilevyn asennus (bar 40 * 50 mm). Oven kehys on vahvistettava poikittain jäykistysreunoilla ylä-, alareunasta ja keskimmäisestä (aluksella 40 * 180 mm). Irrota 26 cm: n päistä ja asenna silmukka.
 11. T-muotoisesta profiilista tuuletusaukkojen keräämiseen.
 12. Varustaa ikkunalevyn ovet ja ikkunaluukut tiivisteellä.

Kasvihuoneen muovikehyksen valmistuksen ominaisuudet

Voit tehdä yhden yksinkertaisimmista kuvioista - rakentaa kehyksen PVC-putkien kasvihuoneeseen.

Hankkeen toteuttamiseksi tarvitaan:

 • PVC-putket;
 • muoviset puristimet;
 • varusteet;
 • puupalkit 10 * 10 cm ja 50 * 50 cm;
 • ruuvit, kynnet;
 • oven saranat.

Kehyksen valmistus valmistetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Antiseptinen prosessi puutavaraa.
 2. Barista, jonka osa on 50 * 50 cm, jotta kehys - kasvihuoneperusta.
 3. Vahvistaminen alustan kehällä pitkin antaa vakauden koko rakenteelle.
 4. Metallinen tanko leikataan 80 cm.
 5. Vavat on ajettava maaperään 40 cm: n syvyyteen. Vahvojen välinen etäisyys on 50 cm.
 6. PVC-putki asetetaan tangolle pohjan toisella puolella ja taivuta sitä. Aseta putken toinen pää vastakkaiseen sauvaan.
 7. Asenna kaarevat putket 50 cm: n välein.
 8. Kiinnitä PVC-putket - kiinnitä tukirakenteeseen kiinnittimellä.
 9. Tehdä oviaukot kasvihuoneen etupuolelta. Käytä töitä puupalkkeihin, joiden osuus on 50 * 50 cm.
 10. Aseta kasvihuoneen päihin jäykistysrivat ja kiinnitä ne kiinnittimiin.
 11. Ovien asennus.

Profiiliputken runko

Suorakaiteen muotoinen teräsputken kasvihuonekaasu sopii käämikupolikylpylevyjen tai -kalvojen kiinnittämiseen. Metallikehyksellä varustettu kasvirakenne on kestävin ja kestävä rakenne vihannesten, kukkien ja vihannesten kasvattamiseen.

Rungon valmistukseen tarvitaan kaksi putkityyppiä: 40 * 20 mm - kehyksille, 20 * 20 mm - vaakasuuntaisten nippujen väliin.

Ennen profiiliputken ostamista sinun on laskettava materiaalin kulutusta tarkasti. Tehdäksesi tämän, sinun on tehtävä piirros tulevasta kasvihuoneesta ja valittava optimaalinen koko, jolla materiaalin kulutus on järkevämpi.

Vihje! Profiiliputket myydään yleisimmin metallipohjissa, joiden leikkaus on 6,05 m. - 30 °

Kiinteän kasvihuoneen alla on tarpeen rakentaa matala monoliittinen säätiö. Ennen betonin kaatamista on kiinnitettävä ankkuri pitkin pohjan kehää pitkin profiiliputken myöhempää asennusta varten.

Kun betoni kovettuu, voit jatkaa kehyksen rakentamista:

 1. Hitsattavan profiiliputken yksityiskohdat - runkorakenteiden asennus.
 2. Profiiliputkella korotetaan ja leikataan hiomana putken pohjasta.
 3. Kasvihuone putki hellästi taivuttaa - tuloksena saat haluamasi muodon kehyksen.
 4. Piipun osia on taivutettava.
 5. Hitsaa putkiliitokset.
 6. Kasvihuonekaasujen kokoonpanon tulisi alkaa asentamalla päätykehykset. Ne kiinnitetään pystysuoraan asentoon ja kiinnitetään hitsaamalla vaakasuoraan putken pohjaan.
 7. Päätykehysten asennuksen jälkeen vaakaliitännät on kiinnitettävä. Ne on asennettu 10 cm etäisyydelle kehyksen taivutuksesta.

Oven kehykset voivat olla 40 * 20 mm putkea ja 20 * 20 mm profiili sopii tuuletusaukkoihin. Ovet ja ikkunat voidaan asettaa saranoille jo ennen kehyksen asentamista - niiden paino on vähäinen ja ei vaikeuta kehyksen asentamista.

Vihjeitä viimeistellyn kehyksen valitsemiseksi

Voit säästää aikaa ja ostaa valmiin kasvihuonekaasun tai ostaa kehyksen kasvihuoneeseen erikseen ja sitten kääriä sen. Kun valitaan valmiin kehyksen, on otettava huomioon useita peruspisteitä, joiden noudattaminen auttaa maksimoimaan kasvihuoneen käyttöiän.

 1. Rakenteet, jotka koostuvat pienimmistä lukumääristä ja kaareista, ovat suurimmillaan. Se on optimaalinen, kun kaari on täysin kaareva ja pylväs hitsataan (tuulet ja ovet on hitsattava tuotannossa).
 2. Profiilin poikkileikkauksen on oltava vähintään 40 x 20 mm ja metallin paksuus - 1,2 mm.
 3. Kaarien välisen etäisyyden on oltava noin 0,5-1 m.
 4. Kehykset "Economy" -versiot on suunniteltu käytettäväksi lämpimimmillä alueilla, joissa on pieni määrä lunta, muuten tällaista kasvihuonekaasua on vahvistettava entisestään.
 5. On parempi ostaa valmiskehys kasvihuoneesta erikoistuneelta yritykseltä, joka voi toimittaa mukana olevat asiakirjat, jotka osoittavat rakenteen kaikki tärkeimmät ominaisuudet.

Tarvikkeet kasvihuoneisiin

Kasvihuonekalujen tuuletus, varjostus, kiinnittimet. Kasvihuoneiden laitteet

Universal-kalvojen kiinnitys kasvihuoneisiin (Zigzag +)

Pehmeä elastinen elokuva vyötärö kasvihuoneissa.

KIINNIKKEET KIINNITTÄMISEKSI FILMS AND GRIDS ON PIPE

Kattoikkunan avaaminen

KALOITIT JA KASVIT

Laastin solmut RU-F3

Käsikäyttö SLC-S120

Varjo net

Kasvava järjestelmä kookospalmujen mattoastioissa.

Varjostusjärjestelmä.

Liitännätilan paineistamisjärjestelmä

Kasvihuoneen lämpötilajärjestelmän ohjausjärjestelmä.

Tiivistysjärjestelmät

Sumutusjärjestelmät - kasvihuoneiden haihtumaton jäähdytys - SIOT

Koneet profiilin ja jousityypin siksak tuottamiseen.

Kasvihuoneilmiö

Putkiliitin jopa 50 mm

Omega-puristin pyöreän putken kiinnittämiseen profiiliin

Tilaa uutisia

Oletko kiinnostunut sivuston uutisista? Ei ole mitään helpompaa - kirjoita sähköpostiosoitteesi ja saat uutiskirjeen päivitettäessä.
Päivitystiheys on enintään kaksi kertaa kuukaudessa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Rakenteen ja sen lajikkeiden perushinnat

- 750 rub / m2 rautametallia; 1 kerros elokuva (Ukraine Planet Plastik); 2-suuntainen sivuttaisilmoitus. Sivuilmoitus sisältyy toimitukseen oletuksena.

- 850 rupla / m2 paineistusjärjestelmä + toinen kerros.

- 1050 rub / m2 sähkökattoilmastointi koko kasvihuoneen pituudelta

- 1350 ruplaa / m2 galvanoitua rakennetta (kuuma galvanointi) ilman kattoa ilmanvaihtoa.
- 1450 ruplaa / m2 galvanoitua rakennetta katon tuuletuksella.
- 1550 ruplaa / m2 lohkon muoto sinkkiä.

Kaikki vaihtoehdot sisällytetään toimitukseen: ruuvipallot (upotettu); laitteisto; ruuvi; päällystysmateriaali ja sen kiinnitys

Lataa rakenteeseen
- Tuuli 20 m / s
- Lumi 50-60 kg / m2

takeita
- Seleco takaa hitsauksen tuotteen valmistajana. Toimituksiin sisältyvät materiaalit, jotka muut yritykset ovat tuottaneet tiettyjen eritelmien mukaisesti, antavat omat varmenteet ja tuotteidensa palautukset, jos tuote epäonnistuu tai hajoaa, suoritetaan muutoin.

Päämitat
- Leveys 8 ja 10 m kaareva / 9,6 m lohko
- Korkeus (harjus) 3,7 m ja 4 m kaareva / 4,5 m lohko
- Korkeus (ristikko) 1,8 - 2 m kaareva / 2,5 m lohko
- Kaarien väli 2 m
Rakenteen mittoja voidaan muuttaa, jolloin kasvihuoneen kustannukset neliömetriä kohden voivat kasvaa

Mitä rautaa käytetään
- Arch 57 * 2; Fad 51 * 1,5; Tehoasennelma 32 * 1.5 / 2; Julkisivu 60 * 40 * 2; Ikkunanlehti 40 * 40 * 2; Räkit lohkossa 57 * 2/60 * 60 * 2
Metallin halkaisija ja paksuus voidaan muuttaa rakenteen sallittujen kuormitusten lisäämiseksi.

Rakenteiden asennus
- Asennus tapahtuu asiakkaan toimesta. Paketti sisältää yksityiskohtaiset asennusohjeet, joissa on 3 D -kuvat, valokuvat ja yksityiskohtainen kuvaus kaikista solmuista. Asennus tapahtuu puristimilla, ruuveilla ja ruuveilla ilman hitsausta. Jos kyseessä on vaikeuksia, tarjoamme ilmaisen online-kuulemisen tai tarjoamme "Asennuspäällikkö" -palvelun, jonka hinta on 4 000 ruplaa päivässä, jolle sopimus laaditaan erikseen.

Mikä on ennakkomaksu
-Ensimmäinen maksu on 60%, jos rakennus sinkitty 70%, loput 40% ja 30%, vastaavasti, maksaa asiakas 3 pankkipäivää ennen tilauksen vastaanottamista kokonaan

Maksutapa
-Se voi olla mikä tahansa asiakkaan pyynnöstä: Käteinen / pankkisiirto; ALV / ALV

Tarvitsen konkreettista
- Vain lohkoiset moniriviset rakenteet on betonoitu, kaarevat - ruuveilla.

Tarvitsen kolme vaiheta tontille
- Kyllä, kattotuuletuksen moottori on kolmivaiheinen.

Mitkä ovat valmistusajat
- Sopimuksessa useimmissa tapauksissa määräajat ovat 30 arkipäivää, mutta yhtiöllä on oikeus saattaa työ loppuun ajoissa, tätä kohtaa kuvataan myös sopimuksessa. Poikkeuksena ovat 1 hehtaarin tilaukset ja enemmän.

Kasvihuone omilla kädillä, puristimet.

Aseta joukko kiinnittimiä ja kiinnittimiä putkien kiinnittämiseen kasvihuoneen rakentamisessa omilla käsillään.

Hinta on neuvoteltavissa, riippuen kasvihuoneen koosta ja tilauksen määrästä.

Oikea lomake, ota yhteyttä puhelimitse.

Pyöreät putket, joiden halkaisija on 32, 40 ja 57 mm
Profiili 60 * 40, 40 * 30

Tarjoamme 1,5 / 2 mm: n paksuisista galvanoidusta levystä, joka on tarkoitettu halkaisijaltaan pyöreiden ja muotoisten putkien liittämiseen. Kasettien kaarien ja julkisivujen kokoonpanon ansiosta tämä kiinnike on yksinkertaistettu ja helppo asentaa. Kaikki kiinnikkeet on kiinnitetty itsekierteittäviin ruuveihin, eivät tarvitse lisää hitsausta.

Kasvihuone kaaria

Kaunis kasvihuone on kaikkien puutarhojen, sekä kokenut että aloittelija, välttämätön avustaja. Se on tämä rakenne, joka voidaan nopeasti koota, jos haluat piilottaa sängyn pakkasen aikana. Kyllä, ja purkaa se helposti ja yksinkertaisesti tarvittaessa - ei ole erityisiä ponnisteluja. Kaareva rakenne (sekä tehdas että kotitekoinen) kootaan kaarevista elementeistä, joita voit tehdä itse, jos haluat. Mitkä ovat kaaren kasvihuone, josta ne voidaan tehdä omalla kädelläsi?

Kasvihuone kaaria

Mikä olisi kasvihuoneen kaari?

Ennen kuin selvitämme, mikä materiaali on ihanteellinen kasvihuonekaivojen tekemiseksi, puhutaan siitä, mikä on kaareva kasvihuone. Tämä on eräänlainen tunneli, joka saadaan useilta kaarilta, jotka on tarttunut maahan ja peitetty kalvolla tai agrofiberillä. Tällainen rakenne on asennettu puutarhaviljelyn yläpuolelle, jota tavallisesti kuumennetaan paitsi auringon lisäksi myös maanpinnan alapuolella olevien biopolttoaineiden luonnollisen jalostusprosessin avulla. Yleensä tämä on melko kevyt rakenne ja tarvittaessa se voidaan siirtää toiseen tavalliseen sänkyyn ilman ylimääräistä lämmitystä.

Kasvihuoneen toiminta on yksinkertaista ja ymmärrettävää myös aloitteleville puutarhureille - tämä rakenne mahdollistaa lämpimän kasvien ympärillä ja suojaa niitä pakkasen aikana. Myös kasvihuone on erinomainen rakenne lehtien kovettumiselle keväällä, kun se on jo lämmin ulkona päivällä, mutta yöllä se on edelleen viileä nuorille kasveille.

Vaihtelevat kaarevat kuopatukit kaarilta, joissa päällystysmateriaali

Kasvihuone voidaan asentaa säätiöön, mutta tämä on harvoin tehty. Erityisesti ei ole edes järkevää laittaa kaareva kasvihuone perustukselle, koska tässä tapauksessa sitä ei voida enää siirtää toiseen paikkaan niin yksinkertaisesti.

Kasvihuoneet usein peittyvät spunbondilla

Nyt on aika puhua erikseen kaareista - jotka on järjestetty samaan riviin, ne toimivat kasvihuonekehyksen roolissa. Puutarhaston yläpuolella olevien kaarien avulla peitemateriaali säilytetään. Voit sanoa, että tämä on tärkein osa kasvihuoneesta. Siksi on tärkeää käsitellä kaarien valintaa huolellisesti ja huolellisesti. Riippuen materiaalista, josta ne on tehty, nämä kehyksen osat voivat olla erilainen laatu. Samalla se, mikä niistä on parempi, on avoin kysymys, sillä usein epäkohdat tietyissä tilanteissa tulevat eduksi. Joten mikä olisi kasvihuoneen kaari? Niissä on oltava alla olevassa taulukossa kuvatut ominaisuudet.

Tehdas kasvihuone kaaria

Pöytä. Kasvihuoneen kaaren pääominaisuudet.

Kasvihuoneiden kiinnikkeet

Nyt kaarevarastoissa ja lähellä yksityisiä taloja löytyy suuri määrä erilaisia ​​profiiliputkista koostuvia tilarakenteita. Lisäksi useat kotitalouksien omistajat omistavat yleensä omat, ilman ulkopuolisten työntekijöiden osallistumista. Mutta entä jos kerää kasvihuone, verho tai koiran kotelo juoniin, mutta sinulla ei ole ammatillisen hitsaajan taitoja? Tässä tapauksessa kodin käsityöläiset yrittävät koota tällaisia ​​rakenteita pultteihin, putkista toisiinsa. Tämä vaikuttaa paitsi ulkonäköön myös rakennetun rakenteen lujuuteen. Onneksi nyt on olemassa arvokas vaihtoehto hitsaamalla tämä rapu kiinnitin muotoillut putket.

Clamp Crab kiinnittimet kasvihuoneille vuosittain saavat yhä enemmän faneja, ei pelkästään yksityisten omistajien keskuudessa vaan myös kasvihuoneiden tuottajien keskuudessa. Paikallisten runkorakenteiden kokoonpano kasvihuonekaapin kiinnittimien avulla, vaikkakin ensimmäisellä silmäyksellä johtaa rakentamisen kustannusten nousuun, mutta toisaalta tuotantokustannukset pienenevät. Valmiin kehyksen suuri määrä hitsauksia pienentää lopulta rakenteen lujuuden ja korroosionkestävyyden. Tämä ei ole maininta kehysten esteettisestä ulkonäöstä, joka on koottu profiiliputkien ripausjärjestelmän avulla.

Profiiliputkien rapupuristin on valmistettu korkealaatuisesta kylmävalssatusta metallilevystä ja se koostuu kahdesta osasta, jotka on tehty M-8 kierteillä varustettujen pulttien ja muttereiden avulla. Kun molemmat puoliskot rapu-järjestelmästä on yhdistetty ja pultattu yhteen, niiden sisäinen poikkileikkaus muodostaa suorakaiteen tai neliön profiilin, joka luotettavasti puristaa putken, estäen sen putoamisen pois liitoksesta. Nykyiset kasvihuoneiden rapuja voivat liittää molemmat neliömäiset putket, joissa on 20 x 20 osa ja suorakaiteen muotoiset profiiliputket, joiden osassa on 20x40 "loppu" -asennossa. Tarjoamme kiinnittimiä X-muotoiselle liitokselle.

T-muotoiset liitokset sekä L-muotoiset äärimmäiset kulmaliitokset. Jokainen näistä kiinnikkeistä yhdistää tietyn määrän putkia, kahdesta neljään, 90 asteen kulmassa ja löytää paikkansa valmiissa koottuna kehyksessä. Kiinnittimet Pihdit rapuja voidaan maalata pyynnöstä jauhemaalia millä tahansa värillä, joita tarvitset RAL-asteikolla, tai peitetty. Raakapihdit toimitetaan kaikilla Venäjän alueilla sekä Valkovenäjällä ja Kazakstanilla kuljettajien kuljetusyritysten avulla.

Kasvihuoneiden kiinnikkeet

1) Kiinnitys hitsaus- ja kattoruuveilla.

Edut: Kaapelin hyppy on samassa tasossa

Profiili 15x15 on kiinnitetty kaareihin tietyissä paikoissa hitsauksen avulla, johon profiili 20x20 hyppy on sijoitettu. Se on kiinnitetty tähän profiilin kattoruuviin. Tämän yhteyden haittapuolena on, että hitsauksen aikana sinkkipäällystys tuhoutuu, jolloin aika-korroosio esiintyy hitsaustiloissa. Harjoitus on osoittanut, että useilla vuodenaikoilla hitsauksen alalla rakenne voi muuttua ja irrottaa. Päätyseinien korjaamiseen tarvitset hitsauskoneen ja hitsaajan palvelut. Polykarbonaattipäällyste on poistettava.

Kuva 2 15x15-profiilin hitsauksen vaiheessa kaarella pitää ihanteellisesti pitää asemansa kolmessa tasossa. Jopa pieni poikkeama mistä tahansa akselista johtaa siihen tosiasiaan, että kasvihuoneen koko rakenteen kokoonpanossa on kaaria yhdistävien horisontaalisten sillojen esijännitys, joka johtaa koko rakenteen yleiseen puolueellisuuteen.

Useimmat asiakkaat saavat laajan, laadukkaan kasvihuoneen sijaan huonolaatuisen, kaarevan tuotteen kuplien ulkonäön solupolykarbonaatilla (kaaren epäkuntoisuus SEC: n arkkiin) ja korroosion ilmaantumisen jonkin ajan kuluttua.

Kuvassa 1 alempi ja yläsuuntainen hyppy kulkee "Yolochka": lla, joka on kaareva epätasaisesti hitsatun tapin 15x15 ansiosta. Tämän vuoksi kaaret eivät pysy yhdelle tasolle toisen alapuolelle, kun peitellään solupolykarbonaattikuplia. Ei ole pohja "pohja" sitova, ei ole tasoitus elementti runko, pohja on kytketty 20x20 hyppääjä, suosittelemme ehdottomasti perustan kasvihuone. On vaikeaa rakentaa rakennetta niin, että sillä on oikea geometria. ÄLÄ SUOSITTELE TÄMÄN KIINNITTÄMISEN TYYPPIÄ, ETTÄ VAHINGON VAHVISTETTU