Rakennamme itsenäisesti edullinen autotalli

Rakennusmarkkinat tarjoavat tällä hetkellä runsaasti materiaaleja autotallin rakentamiseen, joka kestää hyvin pitkään ja näyttää erittäin esteettiseltä.

Mitä voit rakentaa halpa autotalli?

karrelle estää

Tämä rakennusmateriaali on toinen käytössä, vähän puutöitä puusta.

Tänä päivänä hiiliharjat on jaettu useisiin luokkiin:

 1. Masuunikuona (paras suorituskyky ja korkea kestävyys)
 2. coquina
 3. Tiili taistelu

Kuonakivi näyttää itsestään täydellisesti, mutta myös haittoja. Esimerkiksi, kuten puu, se imeytyy helposti veteen, minkä vuoksi se nopeasti tulee käyttökelvottomaksi. Jos maa, johon rakentaminen on tehty, on kuiva, niin tämä ongelma ei vaikuta millään tavoin tähän materiaaliin, ja se kestää vähintään puoli vuosisataa.

Mutta jos pohjavesi on läsnä, on parasta valita erilainen rakennusmateriaali. Loppujen lopuksi puuta käsitellään lakkaa ja se muuttuu kosteudeksi läpäisemättömältä, eikä manipulaatiota voida tehdä datan hiutalohkolla.

Sementtilautanosturin rakentamiseksi on välttämätöntä suorittaa valmistelutöitä puhdistamalla, tasoittamalla ja rakentamalla rakennussuunnitelma.

Voimakas täyteainepohja on yksinkertaisesti välttämätön puusta valmistetun autotallin normaalikäytön kannalta, mutta sementtilohko ei ole niin vaativa ja riittää vain liuskajohdot.

Se viljellään seuraavasti:

 1. Ylin maakerros poistetaan ja pieni kaivanto on kaivettu 45-50 senttimetrin syvyydessä ja leveys 40-45 cm.
 2. Myöhemmin tyyny on viljelty käyttäen hiekkakiveä ja rikki tiilet.
 3. Lopussa kaikki kaadetaan sementtiliuoksella.

On toinen, samanlainen kuin tämä menetelmä:

 • Kaivanto tässä tapauksessa on täynnä vettä. Tämä yhdistelmä suojaa pohjaa äkillisiltä lämpötilan muutoksilta ja varmistaa kestävyyden.
 • Vahvistusta levitetään
 • Kaikki kaadettu betoni, samanlainen kuin ensimmäinen menetelmä.

Lisäksi on kolmannen tavan luoda perusta tulevalle autotallille:

 1. Kaivo on täynnä raakakiviä
 2. Kaikki on kaadettu sementtilaasti, jonka ei pitäisi olla merkin alapuolella - 150.

Sen jälkeen voit jatkaa seuraavia vaiheita:

 • Seinärakenne
 • Lattiapinnoitteet
 • Katolla katolla
 • Porttijärjestely

Kuona asetetaan samalla tavalla kuin tiili, mutta ensimmäisestä koosta johtuen tämä työ valmistuu paljon lyhyemmäksi ajaksi. On mahdollista tehdä molemmat kiven lattiaan ja yhteen.

On olemassa käytäntö, jossa karkea lohko sijoitetaan 1,5 tai 2 kiviin. Voit valita minkä tahansa näistä vaihtoehdoista, mutta sinun tulisi tietää, että seinien paksuus riippuu suoraan rakennuksen kestävyydestä. Paksut seinät auttavat kestämään korkeampia tai matalampia lämpötiloja.

Lattialaattojen tulee olla vähintään 10 senttimetriä. Tästä syystä moneen kerrokseen kaadettu M200-betoni sopii hyvin. Täydellisen kuivauksen jälkeen se korvataan.

Lopussa sähköä syötetään ja ulko- / sisäosa on valmis.

Vaahtoblock

Vaunujen lohkojen rakentamiseen suunnitellun autotallin rakentamisen on aloitettava vahvan pohjan rakentamisella, joka voidaan tehdä useilla eri tavoilla:

 1. Matalan pohjan rakentaminen (hiekka tyynyt)
 2. Pile ja nauha säätiö

Molemmat ovat helppoja rakentaa ja niillä on melko suuri vahvuus.

Tällä materiaalilla on suuri höyryläpäisevyys, jonka avulla pääset eroon kosteudesta.

Metal autotalli

Metallirakenteilla on omat ominaisuutensa ja etunsa. Ne ovat erittäin kestäviä tulipaloja, alhaisia ​​materiaalikustannuksia ja erittäin turvallisia. Tämäntyyppiset autotallit eivät myöskään koske päärakennuksia, joten sen rakentamista koskevat asiakirjat eivät ole välttämättömiä.

Tällainen auton autotalli voidaan rakentaa erittäin nopeasti. Se ei tarvitse vahvaa pohjaa ja seinien asettaminen. Se riittää rakentamaan yksinkertaisen perustuksen ja metallikehyksen.

Metallirakenteet luokitellaan kahteen luokkaan:

tiili

Kun rakennat autotallia autoon, on tärkeää pohtia paitsi taloudellista osaa myös rakennuksen tarkoitusta. Kun rakennusta käytetään vain lämpimän kauden aikana, eristys ei ole tarpeen. Jos aiot käyttää autotallia talvella, sinun on valittava materiaaleja, jotka voivat säilyttää huoneen normaalin lämpötilan.

Ympäri vuoden käyttöä varten tiilen autotalli on lämmitettävä. Lisäksi sinun on asennettava se osuuskuntaan, joka auttaa suojaamaan sitä tunkeilijalta.

Sandwich-paneelit

Tämä rakennusmateriaali on yksi nopeimmista, mikä lisää sen suurta kysyntää.

Perusta, tässä tapauksessa, on metallikehys, joka on myöhemmin päällystetty aaltopahvilla. Eristeen alle jää pieni rako telineiden väliin, jossa mineraalilevy sijoitetaan.

Tämä rakennusmateriaali on jaettu kahteen luokkaan:

 1. Classic, eristeenä vaahto ja mineraalivilla
 2. OSB vaahdolla

Tällaisen autotallin rakentamiseksi on välttämätöntä hitsata ja työskennellä ruuvimeisselillä, joten rakennuksen rakentaminen on vaikeaa. Kun ostat tällaista autotallia, voit käyttää asentajien palveluita.

Edullisten autotallien rakentamisen ominaisuudet

Halvempi rakennusmateriaali autojen rakentamiseen on kuona tai vaahtolohko. Jälkimmäisellä on pieni paino, joten voit rakentaa siitä jopa yksin.

Betonin teippityyppinen pohja sopii sille, koko rakenteen leveyden tulisi olla vähintään 200 millimetriä.

Mitä voit säästää?

Suuremman säästämisen ansiosta voit rakentaa vähemmän korkeata alustaa ja käyttää halvempia katemateriaaleja. Kattorakenteiden kustannusten maksimitehokkuus mahdollistaa vain liuskekorien asentamisen.

Ondulin tässä tapauksessa on parempi olla käyttämättä, koska se voi lisätä autotallin katon kustannuksia vähintään 2 kertaa.

Rakennamme autotalli edullisesti ja nopeasti - yksityiskohtaista tekniikkaa ja suosituksia

Autotalouden rakentamisen alkaessa useimmat ihmiset ihmettelevät: kuinka tehdä sen mahdollisimman vähän aikaa ja rahaa? Jos olet myös kiinnostunut tästä kysymyksestä, suosittelemme tutustumaan esittelemäsi artikkeliin, jossa tarkastelemme yksityiskohtaisesti prosessin rakentamista edulliseen autotalliin lyhyessä ajassa.

Perinteisistä materiaaleista, esimerkiksi tiilestä valmistettu autotalli on kallista, eikä sen rakentamisen prosessi ole nopea. Siksi tehtävän suorittamiseksi on turvauduttava nykyaikaisiin teknologioihin ja halpoihin rakennusmateriaaleihin. Talousarvoteknologian osalta kiistaton johtaja on kehysrakenne. Sen periaate perustuu rungon rakentamiseen palkista, joka on päällystetty arkkimateriaalilla.

Tällaisen autotallin rakentaminen voi olla hyvin nopeaa, kun taas se osoittautuu melko vahvalle ja pystyy luotettavasti suojaamaan autoa erilaisilta ympäristövaikutuksilta. Ja jos se on lämmitetty ja varustettu lämmitys, niin tällaisessa autotallissa voit mukavasti harjoittaa auton huolto, jopa talvella. Ainoa haaroitus runko-autotallissa on, että sen pohja on puinen, joten rakennuksen kestävyys on jonkin verran rajoittunutta, etenkään jos et huolehdi siitä.

Jos et halua rakentaa runko-autotallia, voit mennä toiseen suuntaan - käytä halpoja materiaaleja seiniin, kuten:

 • kevytbetonilevyt (hiilihapotettu betoni, vaahtobetoni tai polystyreeni-betoni);
 • karkea lohko;
 • kevyet keräilysillat jne.

Näiden lohkojen rakentamisen tekniikka on lähes sama kuin tiilen rakentaminen. Mutta koska yksi lohko on kooltaan samanlainen kuin useat tiilet, laskutusmäärä kasvaa useita kertoja. Verrattuna samaan tiiliin tällaiset lohkot ovat halpoja, koska ne ovat onttoja, ja ne on myös tehty halpoista materiaaleista.

Huomaa, että huokoisten betonilohkojen autotalli vaatii ulkopinnan, koska tämä materiaali imee kosteuden hyvin. Jos seinät eivät ole valmiita, rakennuksen käyttöaikaa vähennetään huomattavasti.

Esimerkkinä mainittakoon, kuinka edullinen kehysrakentaminen on rakennettu, koska sen tekniikka on olennaisesti erilainen kuin tiilen tai lohkorakenteiden rakentaminen.

Ennen kuin aloitat autotallin rakentamisen omin käsin, valmistelemme projektin. Ensinnäkin meidän on päätettävä tulevan rakenteen koosta. Koska tehtävämme on rakentaa budjetin autotalli, optimaalinen koko 4x6 m. Ne ovat melko tarpeeksi lähes kaikille autoille. Tietenkin, voit tarvittaessa säätää koko "itsellesi".

Sitten teemme ruhon piirustuksen. Se perustuu telineisiin, joita asennamme kulmiin sekä 60 cm: n askelin seinämillä. Kiinnitämme vanteet pohjaan ja telineen yläosaan. Rungon rakenteen jäykkyyden ansiosta voimme vahvistaa tukia ja hyppyjä. Rakennuskustannusten alentamiseksi teemme katon irtoa. Tätä varten yhden seinän on oltava päinvastaista. Parasta on tehdä korkeat seinät sisäänkäynniltä, ​​niin että katon vesi tyhjenee autotallin takana. Voit jopa piirtää kehyksen käsin, tärkeintä - älä unohda määrittää kaikkien osien koko millimetreinä.

Toinen asia, jonka on päätettävä suunnitteluvaiheessa, on perusta. Jos maaperä on epästabiili, esimerkiksi märkä, luo pohjalevy. Lähes kaikissa muissa tapauksissa optimaalinen ratkaisu on nauhan matala perustus, joka liittyy rakenteen vähimmäispainoon.

Riippumatta siitä, mitä säätiö on, valmistelemme ensin sivustoa: me käytämme merkintää ja poistamme maaperän kasvillisen kerroksen. Jos pohja on teippiä, ympäryksen varrella kaivamme noin puolen metrin syvyisiä kaivantoja. Jos pohja on laattoja, syvennämme koko alueen noin 40 cm. Täytämme kaivantojen tai alustojen pohjan hiekalla 20 cm: n päällä ja varoen voimakkaasti.

Harkitse, että perustan luominen kestää noin kuukausi, jos se kaadetaan itse, sillä betonilla on voimaa 28 päivän kuluessa. Prosessin nopeuttamiseksi voit käyttää valmiita pohjalevyjä tai lohkoja. Mutta tässä tapauksessa rahoituskustannukset kasvavat. Siksi sinun on päätettävä itse: mikä on sinulle tärkeämpää - rakentamisen kustannukset tai nopeus.

Jotta säätö olisi täysin itsenäistä, asennamme muottien levyt, kosteutta kestävä vaneri tai OSB. Säätiön tärkeä elementti on vahvistuskehys. Nauhalevyille tehdään raudoituskehys suorakulmaisen suuntaissärmiön muodossa. Raudan halkaisijan tulee olla 0,8 mm. Laattojen perustuksille kehys on tehty verkosta, jonka solu on 200x200 mm ja jonka halkaisija on 0,8 mm. Ristikko asetetaan kahteen kerrokseen noin 150 mm: n etäisyydelle.

Muotti kaadetaan M200 betonilla, tamped ja tasoitettu. 28 päivän kuluttua siitä, kun pohja on kaadettu (seinien ja pohjan välissä), aseta pari kerrosta katemateriaalia tai muuta bitumipitoista vedeneristysmateriaalia.

Jos päätät tehdä esivalmistettujen lohkojen liuskan perustan, aseta ne valmiiksi valmistettuihin kaivantoihin ja kiinnitä ne yhteen sementtilaastin kanssa. Samoin valmistetaan myös valmiiden levyjen pohjalaatta. Ainoa asia, joka tarvitaan tämän työhön nostolaitteen tekemiseen.

Kun base on valmis, sinun on tehtävä kehys. Aloitamme työn tekemällä pohjareunuksen säätiön kehän ympäri. Tätä varten käytämme 100 x 100 mm: n puutavaraa, jonka kiinnittäminen betoniin ankkureiden avulla. Meidän välillämme puuta reunaan "puoli puu" ja kiinnitettävä ruuvilla ja kulmilla.

Seuraavaksi asenna teline 100x100 mm rakenteen kulmissa ja kohdista pystysuunnassa. Kiinnitysräpylöiden kiinnittämiseen pohjalevyjen ruuveihin ja teräskolmiin. Lisäksi vahvistamme tukijalat tukipyörillä, jotka voidaan valmistaa levyistä, joiden paksuus on 20-30 mm. Välittömästi kaikki kulmaportaat sidotaan yläosaan vanteiden avulla 100x50 mm: n palkista. Sen jälkeen asenna teline seiniin 600 mm: n korkeudella. Seinätelineet voidaan valmistaa levyt, joiden paksuus on vähintään 30 mm ja leveys 100 mm. Korjaamme ja vahvistamme niitä samalla tavalla kuin kulmapisteet.

Sitten sisäänkäynnin puolelta asennamme 100x100 mm: n telineitä, joihin portit kiinnitetään, ja liitämme ne keskenään saman osuuden palkkiin. Tämän seurauksena muodostuu aukko. Sen vahvistamiseksi voit asentaa metallikehyksen nurkan tai kanavan kehälle.

Ennen kehyksen kokoamista käsitellään kaikki levyt ja palkit palo-bioprotective impregnoinnilla, mikä lisää rakenteen kestävyyttä.

Seuraavaksi suoritetaan katon runko. Voit tehdä tämän asettamalla mauerlat (rungon yläkehän) trikoot 30x100 mm: n levyiltä. Koska kattopinnalle altistuu raskaalle lumikuormalle, tehdään askel enintään 40 mm: n kiskojen väliin. Jotta nauhat voitaisiin kiinnittää entistä luotettavammin, meillä leikkaamme leikkureiden paksuuden läpi. Ympyrän ympärillä olevien kattopäiden päihin naulataan 100 mm: n levyinen levy.

Nyt, kun kehys on valmis, voit heti päällystää seinät. Rakennuksen lämmittämiseksi täytämme kehyksen tilan mineraalivillalla laattoihin. Tämä eristys on halvempaa kuin monet muut eristemateriaalit, mutta samalla kestävä, tulenkestävä ja, mikä tärkeintä, on alhainen lämmönjohtavuus.

Huoneen seinien puolelta peitetään höyrysulkukalvo. Jotta höyrysulku saadaan hermeettiseksi, tehdään kalvoverkkojen liitokset päällekkäisillä ja liimalla kaksipuolisella teipillä. Seinän ulkopinnalle peitetään myös tuuli- ja kosteusproteiini samalla tavalla ja tiivistää liitokset laadukkaasti.

Jotta ilmanvaihtoaukko säilyisi kotelon ja kalvojen välissä, kiinnitämme pylväisiin puupaneeleja, joiden paksuus on vähintään 20 mm. Levyjen kiinnittämiseen käytämme tavallisia ruuvia. Säästää rahaa, mutta ulkoseiniä ei esivalotella OSB-levyillä, mutta asennamme välittömästi sivuraide. Ainoa asia, joka on toivottavaa, on käyttää kestävää metallista sivuraitaa.

Seinien reunan kiinnittämiseksi alhaalta, kiinnitämme alkutason ruuveilla ja asennamme myös kulmaprofiilit kaikilla kulmilla. Sitten paneeli sulkemalla vain tankkaa nurkassa profiileja ja kiinnitetty ruutuputkiin. Sisäpuolella autotalli voidaan peittää arkilla, kuten vanerilla tai OSB: llä. Kiinnitä kotelon kotelo kynnet tai ruuvit.

OSB-levyjä tai vaneria asennettaessa ei pidä unohtaa, että paksuus on noin 5 mm. Nämä saumat tulee täyttää tiivisteellä.

Siirrä nyt katon asennus. Koska kattotuolit ovat jo olemassa, on edelleen laittaa kattopiirakka. Aloittaminen asennushöyrysulun ja laatikoiden kanssa autotallin sisäpuolelta. Laatikot säleet sijaitsevat välttämättä ristikkojen yli. Ulkopuolella raiteiden välissä asennetaan eristys.

Sitten asetetaan superdiffuusiota varten vedenpitävä kalvo naulakkoihin. Samoin kuin seiniin, kalvo on lisäksi kiinnitetty kattoon, jossa on säleitä, jotka toimivat vastarinteinä. Pylkäämme kohtisuorasti levyn kattorakenteisiin, joiden paksuus on 25-30 mm, jonka kaltevuus on noin 30 cm vastakkain.

Nyt sinun täytyy laittaa katto. Erinomainen ratkaisu rakentamisellemme on ammatillinen lattia - se on halpa ja kestävä materiaali. Levyjen aallotettu pituussuuntainen ja poikittainen päällekkäisyys ja kiinnitetty rullaluukkuihin. Kiinnitämme kiinnikkeet aallon läpi ruutupallokuviossa. Voit käyttää toista vaihtoehtoa katolle, esimerkiksi liuskekivi, joka on myös edullinen. Asennuksen periaate muistuttaa aallotetun levyn asettamista, mutta ruuvien sijaan käytämme liuskekiillotusta.

Tässä autotallissa on lähes valmis, nyt se on edelleen portin asentamista. Voit säästää rahaa, joten voit etsiä mainoksia sopivista b / y-metalliovista. Jos autotallin pohja ei ole laatta, lopetamme lattian. Näihin tarkoituksiin voit asentaa päällystyslaatat tai kaataa betoniteräksiä.

Tämä työ on valmis. Jos kaikki toiminnot suoritetaan oikein, lopulta autotalli kääntyy paitsi vahvaan ja kestävään myös lämpimään. Tällöin sen kustannukset osoittautuvat useaan kertaan alempana kuin perinteinen tiilihalli.

Mitä rakentaa autotalli

Monet unelmoivat hyvän ja edullisen autotallin, etenkin suurkaupunkien asukkaista. Miehet kokevat autotallin olevan heidän henkilökohtainen paikka, suoja, suoja. Joten mikä on parasta tehdä? Katsotaanpa.

Valmistelu

Ensin haluan sanoa, että on halvempaa rakentaa oma autotalli kuin ostaa se. Joskus hinnat nostavat taivaan vanhoihin ja mädäntyviin laatikoihin, etenkin miljoonien ihmisten kaupungeissa, joissa pysäköintipaikat ovat vähäisiä.

 1. Ennen rakentamista on tarpeen varoittaa hallintosi ratkaisua, että aiot rakentaa autotallin. Ole valmis siihen, että hallitus voi vaatia rahaa, joten kaikki on järjestetty.
 2. Ensin sinun on valittava paikka. Täydellinen kuiva paikka pienelle kumpuilijalle, jotta haihtuu ylimääräinen kosteus nopeasti, eivätkä muodosta lätäköitä. Muuten, kylmällä säällä, kirjaimellisesti lyödään tien sisäänkäynnille.
 3. Voit vapaasti kiinnittää auton toiseen autotalliin, mutta vain omistajan luvalla. On toivottavaa, että tulevan autotallin perustana oli hiekka tai savi seuraavaksi maanalaisen tilan kaivaukseksi.
 4. Kun paikka on valittu, kannattaa ensin aloittaa kellarin rakentaminen. Kaivaa kaivinkone (jos se on tiukalla rahoilla, voit tehdä sen itse), kellarikerroksen sisäänkäynti on metriä ja puoli-kaksi, ja jatka sitten tasoittaa minkä tahansa muotoisen ja koon kellarista. Sen jälkeen laita betoniseinät (suosittelkaa betonia, koska puu ja muut puumateriaalit rikkovat nopeasti), lattia ja katto. Kellari on valmis.

Autotallirakenne

Käännymme nyt maahan. Aloita seinien rakentaminen. Voit käyttää:

 • betonilaatat;
 • vahvat tiilet (valkoinen);
 • savi lohkot;
 • profiiliputki (runkoon);
 • ilmastettu betoni;
 • hiekkalaatikko;
 • puutavara;
 • sandwich-paneeli.

Katto, portti ja lattia

Sitten sinun on asennettava vahva rautaportti, jonka voit ostaa tai tehdä itse. Seinien ja porttien rakentamisen jälkeen sinun on otettava katto. Katto voidaan tehdä tasaiseksi (helpoin vaihtoehto). Tee tämä tee betonilaatat seinälle, vuokraamalla erikoislaitteita.

Ei ole kiellettyä rakentaa kalteva katto. Mitä ei useinkaan suositella, koska se on hankalaa käytössä, sitä käytetään autotalliin.

Kun seinät ja katto on pystytetty, lattia on tehtävä. Voit tehdä tämän levittää levyt kellarikerroksen ympärille, aivan kuin aitaisit sen pois. Täytä jäljellä oleva tila betonilla (tietenkin, ei kellariin) oven tasolle. Betonin kiinteytymisen jälkeen sinulla on autotalli tai pikemminkin "ei-takuu".

Tärkein osa: sähköiset

Käsittele luomuksesi täysimittaiseksi autotalliksi, sinun pitäisi johtaa sähköä siihen. Jos naapureilla ei myöskään ole sähköntoimitusta, voimme sopia heidän kanssaan, jotta "heittää pois" rahaa sähkökaapelin liittämiseen.

Tämä menettely ei ole varsin halpa, ja jos naapureilla on valo, tee sitten sähköä itsellesi, tietenkin, varoittamatta hallintoa. Ilman metriä tilat eivät ole hyväksyttyjä, joten sinun on huolehdittava mittauslaitteesta yhteysprosessin aikana.

Tarkemmin sanottuna materiaalien valinta

Tämä on mitä materiaalia he tekevät kotona autoja nyt:

 1. Betonilaatta Ihanteellinen materiaali viime vuosisadalle. Mutta jos käytössä on tarpeettomasti käytettyjä käytettyjä laattoja, niin rakennus sopii. Kuljetus on vaikeaa ja kallista, eikä asennusta suositella ilman hitsaustarvikkeita.

Hyödyt: luotettava kokoonpano on melko kestävä muotoilu.

Miinukset: tarvitsevat nostolaitteet, joiden tuntipalkka riippuu asiakkaan älykkyydestä.

 1. Tiilikuvake. Tämä on kaunis, kallis ja kestävä materiaali. Tavallisesti on tavallista hankkia roskia tai huonolaatuista materiaalia autotallille. Joten yksityinen talo, jossa kaiken pitäisi olla "spick and span", he ostavat ylimääräisen vastakkaisen tyyppisen tiilen.

Erikseen sijoitetut rakennukset edellyttävät lisäeristystä. Siksi seinän tulee olla vähintään 2 tiiliä (25 cm paksusta ja enemmän).

Vaikeus on seuraava: vahvan perustan tarve. Se on tiiliseinässä kaatunut monoliitti vahvistetuilla verkkoilla.

Hyödyt: ei tarvitse sisustusta. Alkuperäinen ulkoasu on jo moderni klassikko.

 1. Höyrytetyt betoni- ja savilohkot. Viimeisimmät sementtipohjaiset materiaalit, paremmat tiilet. Se ei ole vain hinta. Loppujen lopuksi ominaisuuksien mukaan ne pitävät täydellisesti lämpöä. Itse rakennusprosessi ei vie paljon aikaa. Miksi niin? Molemmat kotelot ovat suurikokoisia ja suhteellisen kevyitä.

Suunnitteluominaisuus on vain vahvistetulla hihnalla, joka on tarpeen kattopuutarhan perustamiseksi.

Säätiö on yksinkertaisempi: melko matala teippityyppi. Mitkä lohkot valitaan erikseen - on parempi päättää rakennustyömaalla.

Hyödyt: ei huonompi kuin tiili, kokonaismassa on paljon helpompaa, kulutustarvikkeita alhaisilla kustannuksilla. Tarvitaan suuria ponnisteluja.

 1. Puu (lokit, puutavara tai kartonki). Talousarvio ja kaunis vaihtoehto, mutta palovaara. Jos siellä on jopa kotitalouksien polttoainevarasto, ei pitäisi olla syttyviä materiaaleja lainkaan.

Poikkeus sääntöön on palonestoaine impregnointi. Se antaa tulenkestäviä ominaisuuksia mihinkään puuhun. Ja jos rakennuksen on tarkoitus olla monikäyttöinen (on autotalli, työpaja tai jopa autotallin sauna), se on käsitelty puu, joka sopii parhaiten. Tontilla tai maassa - eniten sitä.

 1. Profiiliputket ja muovipaneelit. Nämä ovat materiaaleja pikarakenteisiin. Ammattilevyä (ammatillista lattiaa) sovelletaan tässä. Sandwich-paneelien ja profiiliputkien autotalli on hinnaltaan halpa ja se kootaan alle päivässä. Pisin on sotkeutua alustaan ​​- konkreettinen alusta säännöllisen laatikon alla auton (se on nopeampi tuoda ja laittaa säännöllinen vanha betonilaatta tai muutamia). Nykyaikaisten edullisten materiaalien avulla auton omistajat saavat henkilökohtaisia ​​autoja lämmittämättömiin säiliöihin.

Mutta kaikki on ratkaistu ja tällainen rakenne voidaan helposti eristää mineraalivillalla, ja autotallin sisätilat syntyvät asbestisementtilevyillä tai OSB: llä (perustuu vaahtomuoviin).

Haitat ovat seuraavat: tarvitset hitsauskoneen ja koet sen kanssa.

Hyödyt: myynnissä on paljon valmiita muovisia konstruktioita, jotka voidaan toimittaa sivustoon tai asentaa kokoonpanijoille.

 1. Metallikehys. Se koskee teräslevyä. Garage ilman hitsauskokemusta ei tee sitä itse, mutta hyvä ystävä vaatimattomaan hintaan tekee kaiken kauniista. Tietojesi mukaan rauta-auton ruutu on paljon halvempaa kuin tiili tai betoni.

Miinukset: metallin lämmönjohtavuus. Ilman eristys- ja lämmityslaitteita ei luoda mukavaa ympäristöä, vaikka auto olisikin.

Budjetin lämmitys

Jos aiot olla pitkään autotallissa, lämmitä seinät lasivillalla ja liitä se lastulevyarkeilla ja asenna myös uuni, sillä se on aiemmin harjoittanut putken kattoon reiän.

Tämä lähestymistapa koskee vain tulenkestävien materiaalien vaihtoehtoja. Puu ja muovi ovat erillinen tilanne, ja on välttämätöntä eristää tällaiset materiaalit useissa vaiheissa.

Esimerkiksi puu (puu tai puu) ei ole toivottavaa sisäpuolelta lasivillasta. Luonnonmateriaali rakennuksen autotalli rakastaa savi, vähemmän myrkyllinen eristys. Edullinen hellittää samaa alustaa.

Muovipaneeleille myydään erikoislevyjä, joissa etupuoli käsitellään ruostumattomalla teräksellä.

Kävele katolla

Toisin sanoen, katolla. On olemassa kaksi tyyppiä:

Molemmat vaihtoehdot - nämä ovat kaikkein budjettityypit, vaikka jopa autotallissa on mahdollista saada aikaan jotain epätavallista (koivukoski, vartiosto ja paljon muuta).

 1. Betonilaatta on ihanteellinen alustaan ​​aina. Se sijoitetaan seinälle pieneen kulmaan, muuten ei ole vettä off-season.

Asennusvaiheessa levyjen välillä on aina liitoksia, ei ole vaikeata rasvaa niitä sementtilaastilla ja sitten sytyttää sisäpuolelta.

Ulkopuolella on tarpeeksi useita kerrosmateriaaleja, jotka on liitetty taskulamppu päällekkäin.

Hyödyt: verrattuna dvukhskatnaya 20% kannattavampi.

 1. Työssä mennään: puutavaraa, tyhjiä betonilaatuja (aukkoja). Kattoon sisälle riittää vaneri tai seinäpaneeli. Ristikkojärjestelmässä on riittävästi levyjä 4 cm paksuilta. On halvempaa tehdä laatikko epäpohjoistamattomasta alustasta, jossa on poistettu vaunu. Kattoon ei ole vielä keksitty mitään parempaa kuin liuskekivi asbestisementistä.

Hyödyt: kattoeristys. Garage helposti nukahtaa sahanpurun, kuonan, maan päällä.

Materiaalien rakentamisen ja valinnan tulokset

Mikä on parempi rakentaa autotalli, tietenkin, ei meille. Mutta laskelmat ovat seuraavat:

 1. Nopein vaihtoehto autotallille on sandwich-paneeli, jossa on eriste.
 2. Halvat, helppokäyttöiset ja käytännölliset vaahtomuovilohkot, joissa on vahvistusta katon alla.
 3. Hyväksyttävä ja kova, mutta esteettisesti miellyttävä on käsitelty puusta tehty rakennus.
 4. Kallis, pitkä, mutta elämä - tiilinen autotalli, jossa on paksu seinä ja betonilattia.
 5. Esivalmistetut vaihtoehdot, kuten jo kootut laatikot, eivät ole sopivia kaikkialle, koska luotettavuus on vähäinen.

Autotalli katsotaan hyvin yksityiskohtiin, jos mahdollista, sopeuttamatta päärakennetta oleviin materiaaleihin.

Talousarvio romun materiaaleista

Alla video osoitti aiheensa ennätysmäärän näkymiä. Ei ihme Kirjailija kertoo kuinka rakentaa autotallin kuormalavoja. Rakentamiseen kesti 2 kuukautta, käytettiin rakennusmateriaaleja.

Mieti mitä materiaalia halvempaa rakentaa autotalli.

Olet päättänyt rakentaa talon autoosi, mutta rajoittuu rahaa, entä autotalli niin, että se on tilava, hyvin tehty ja sinulla on tarpeeksi rahaa? Artikkelissa kerromme, mikä materiaali on halvempaa rakentaa autotalli, sekä kunkin tyypin edut ja haitat.

Mitä valmistajat tarjoavat

Rakennus koostuu seuraavista rakenteista:

Tarkastelemme jokaista erikseen erikseen, yritämme valita jokaiselle rakennukselle edullisimman materiaalin tyypin.

perusta

Alle autotalli yleensä tuo nauha pohja (ks. Nauha säätiön autotalli omalla kädet).

Se on valmistettu useista materiaaleista:

 1. Esivalmistetut betoniteräkset.

Tällaisen säätiön edut asennuksen, lujuuden ja luotettavuuden nopeudella. Näistä voit myös laittaa kellarissa autotalliin tai tarkastushuoneeseen. Mutta lohkojen hinta on melko korkea, jotta ne voidaan tuoda ja koota, sinun täytyy palkata kalliita laitteita, erikoistuneita työskennellä nosturin kanssa ja asentaa betoniteräksiä.

Tämä vaihtoehto on hyvä, kun käytetään lohkoja, ystävä on työskennellyt nosturilla ja on valmis auttamaan nimellispalkkiona, ja rakennuksen omistajalla on asennuskäytännön ammattitaito ja kokemus.

 1. Betoni kaadettiin asennettuun muottiin pakollisella vahvistuksella.

Tällöin on käytettävä vain sementtiä ja hiekkamaljaketta, sillä muovilla ne käyttävät sopivia materiaaleja: käytettyjä levyjä, levyjä, vaneria, metallilevyjä eli kaikkea, mikä saattaa olla käsillä. Vahvistukseen löytyy myös käytetty raudoitus, silmät tai kaikki metalliprofiilit, palat tai koristeet, jotka sopivat yhdeksi rakenteeksi.

Voit tehdä betonielementin käsin tai pienellä (0,5 m3) laastin sekoittimella, jonka yksi autotalli tai ystävien naapureista todennäköisesti löytää. Tietenkin tämä vaihtoehto vie aikaa ja vaivaa, mutta kuten sanotaan, "työtäsi ei oteta huomioon", jos tarvitset säästöä materiaaleihin ja töihin.

 1. Tiili- tai vaahtomaiset, hiutaleet.

Tällaisen säätiön valmistukseen tarvitaan jonkin verran kokemusta ja muurien tuntemusta, ja asiantuntijan palkkaaminen maksaa paljon. Lisäksi lohkojen tai tiilien pinta vaatii pakollista monikerroksista vedenpitävyyttä kosteuden tunkeutumiseen ja materiaalin suojaamiseen tuhoutumiselta.

Edellä esitetyn perusteella päätellään, että autotallin kustannustehokkain perusta on betoniseoksen "teippi", joka on tehty ja kaadettu omiin käsiisi.

seinät

Garage kuuluu kevyisiin rakennuksiin, ja tällä rakentavalla on vähäisiä kuormia - katto ja sadetta, joten voimakkaita, paksuja seiniä ei tarvita.

Jos autotalli on talon vieressä, voit säästää yhdelle seinälle, mutta tärkein tehtävä on suorittaa oikein kaksi rakennusta. Emme kehitä tätä aihetta täällä, on ohjeita telakointi autotalli talon missä tahansa rakennustyömaalla.

Puhutaanpa edullisista materiaaleista, joista rakentaa seiniä:

Lisävarusteet ja materiaalit, joista on parempi rakentaa autotalli

Mikä on parempi rakentaa autotalli

Runsaasti vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia rakentaa autotalli. On myös monia erilaisia ​​materiaaleja, joista se voidaan rakentaa. Mutta ennen rakentamisen aloittamista tai rakennusmateriaalien valintaan kannattaa harkita kaikkea alusta alkaen - suunnittelun ajankohdasta lähtien.

Alustava suunnittelu

Aluksi, heti kun ajatus rakentamisesta tuli, sinun ei pitäisi ajatella, mikä on parempi rakentaa autotalli, ensin sinun pitäisi harkita sen suunnittelua, ulkoasu, mitat jne.

Huomaat, että autotallit voidaan jakaa moniin tyyppeihin ja alalajiin. Ne voivat olla:

 • Erikseen seisova, tilapäinen rakenne;
 • Omakotitalo, päärakennus;
 • Vieressä talo;
 • Tilapäinen rakennus talon vieressä.

Näyttää siltä, ​​että irralliset väliaikaiset ja pääomamarkkinat ovat nähtävissä kuvassa. 1 alla.

Vasemmalla näet tiilen päärakennuksen ja oikealla - metallin rakentamisen. Tällaiset autotallit luultavasti näet useammin kuin kerran. Kyse on niistä, joista keskustellaan.

Esimerkkinä artikkelista ottaisimme autotallin, joka on erillinen.

Garage-rakennussuunnittelu

Jos aiot rakentaa autotallin, harkitse tarkkaan sen mitat - korkeus, leveys ja pituus. Jälleen, jos aiot laittaa auton autotalliin, eikä enää käytä autotallin tilaa missään tarkoituksessa, kannattaa varoittaa sinua - tehdä pieni tarjonta - tulevaisuudessa se on varmasti erittäin hyödyllinen sinulle. Siellä voit taittaa esimerkiksi talvirenkaita, varaosia, työkaluja jne. Erinomainen vapaa tila ei koskaan tule.

Jälleen ei ole standardia rakentaa autotalli, mutta voit tarkastella niitä. Kuv. 2 voit nähdä useita vaihtoehtoja autotallin koolle, joista jokaisella voit säästää rahaa, saada suurimman käyttökelpoisen alueen ja mukavuudet tai löytää keskellä maata.

Nyt kun olet päättänyt koosta, kannattaa jatkaa materiaalien valintaan, josta rakennamme autotallin.

Materiaalit, joista rakentaa autotalli

Kuten autotallit, on olemassa joukko erilaisia ​​materiaaleja, joista voit helposti rakentaa autotalliasi. Tärkeimpien vaihtoehtojen joukosta tulisi mainita:

 • muuraus;
 • Puu, levyt, yhdensuuntaiset palkit jne.;
 • Metallilevyt;
 • Shlakobetonia voidaan käyttää;
 • Vahvistettu betonirakenne.

Kaikki nämä vaihtoehdot ovat hyväksyttäviä autotallin rakentamiseksi, mutta sinun on harkittava kaikkia näitä vaihtoehtoja erikseen, koska jokaisella on omat etunsa ja haittansa.

Esimerkiksi tiilimuuraus on aina ollut merkityksellinen. Jos haluat rakentaa autotallin, niin tämä materiaali on yleisesti saatavilla, sillä ei ole korkeaa hintaa, tällainen autotalli, säätiön huolehtimisen jälkeen, voidaan rakentaa omin käsin ilman ammatillisten rakentajien apua. Tällainen malli tietenkin riippuu työn laadusta, pystyy palvelemaan pitkään, ei vaadi pysyviä korjauksia jne. Tiilet ovat luotettavia ja käytännöllisiä.

Alla olevassa kuvassa näkyy autotalli, joka on kokonaan tehty tiilestä.

Tiilen autotalli

Jos tämä vaihtoehto ei ole sinulle sopiva, kannattaa harkita muita.

Voit esimerkiksi ottaa materiaalina autotalli-hiutaleet. Tässä tapauksessa voit säästää paljon. Kuonan betoni maksaa paljon vähemmän kuin tiili, mutta kohtaat myös lukuisia vaikeuksia. Esimerkiksi sementtilohkoja on paljon vaikeampaa työskennellä kuin tiiliä, vietät paljon enemmän aikaa ja vaivaa kuin tiilen tapauksessa. Jälleen tällaisen rakennuksen turvallisuuden ja luotettavuuden suhteen se on huomattavasti pienempi kuin tiilihallin rakentamisen yhteydessä.

Puu, levyt ja muut vastaavat materiaalit

Valitettavasti tämä materiaali ei ole täysin sopiva autotallin rakentamiseen. Huolimatta alhaisesta hinnasta, tämä materiaali on todella hienoa. Erityisesti tulevaisuudessa sinun on päivitettävä mallia hyvin usein:

 • Muuta märkäpöydät;
 • Sävytä autotallin seinät;
 • Korjata aukkoja, jotka näkyvät aina;
 • Tämä malli on erittäin epäluotettava ja hakkerointi.

Tämä muotoilu on kuitenkin optimaalinen, jos sinulla on riittävä määrä puuta, josta voi tehdä autotallin. Sinun ei tarvitse ostaa muita rakennusmateriaaleja. Jälleen, jos autotalli sijaitsee talon vieressä, tontilla, tämä vaihtoehto on täysin hyväksyttävää. Autotalli on jatkuvasti edessäsi. Sitten tämä vaihtoehto voidaan hyväksyä ja jatkaa rakentamiseen. Jos autotalli sijaitsee kaukana talosta, näköalan ulkopuolella, sinun kannattaa mieluummin valmistaa muita materiaaleja. Kuinka lautojen autotalli, näet alla.

Puiset autotallit

Tässä on vaihtoehtoja luoda autotalli lankkuja, baareja, vaihtoehto vieressä talon, irrotettu.

Huolimatta tämän vaihtoehdon ilmeisestä epäkäytännöllisyydestä monet pitävät sitä edullisempana, koska alhaiset kustannukset ovat alhaiset. Mutta tulevaisuudessa, muutaman kuukauden kuluttua, tarvitaan uusia lautakuntien varastoja, uusia investointeja rakentamiseen ja autotallin kunnostusta.

Metallilevyt ja teräsbetoni

Monet, kaukaisissa 90-luvulla, halusivat rakentaa irrallisia muurauslautanostureita. Tuotantovaihtoehtoja on useita:

 • Voit tehdä yhden kappaleen suunnittelun, jolla on mahdollisuus purkaa nopeasti;
 • Voit tehdä alustavan kehyksen, jolla arkit asennetaan.

Mitä tahansa vaihtoehtoa haluat, sinun kannattaa tietää, että arkkia on räätälöitävä hyvin tiukasti, jopa päällekkäisyyksien tekemiseksi. Jos yksi arkkisi reunoista alkaa ruostua - voit saada reiän, joka on pakattava jotain. Tässä tapauksessa sinun on ostettava uusi metallilevy ja kiinnitettävä se olemassa olevaan rakenteeseen. Huolehdi myös laadukkaista metallilevyistä, jotka kestävät sääolosuhteet, kosteuden, huurteen, lämmön jne.

Tämän vaihtoehdon optimaalisuus on suuri myös siksi, että sinun ei tarvitse sijoittaa suuria summia, tämän materiaalin autotallin rakentaminen ei vaikuta budjettiin. Toinen etu olisi kyky rakentaa autotalli hyvin nopeasti. Ehkä metalli-autot ovat paljon nopeampia ja helpommin rakennettuja kuin mistä tahansa muusta materiaalista.

Esimerkki tällaisesta autotallista löytyy alla olevasta kuvasta. Varmasti nämä autotallit näet usein alueellasi, kaupungissa. Tällaiset mallit olivat aikoinaan erittäin suosittuja autotallin osuuskunnissa.

Metal autotalli

Vahvitetun betonin tapauksessa saat luotettavan suunnittelun, joka voidaan helposti ja yksinkertaisesti purkaa ja purkaa. Tällaiset materiaalit ovat myös melko vaatimattomia, mutta tämän mallin luotettavuus on erittäin korkea. Alla olevassa kuvassa näkyy raudoitetun betonin rakenne.

Vahvistettu betonirakennus

Kun valitset materiaaleja rakennuksen autotallin ei pidä unohtaa, mikä on perusta oman autotalli. Tärkeä kohta ja hyödyllinen selvennys on portin alla olevan autotallin ulkoasu. Älä ole laiska tehdä metalli ryöstää autotallin portilla. Tulevaisuudessa sinä itse olet kiitollinen, koska se on paljon helpompaa sijoittaa minkä tahansa tyyppisiä portteja, miten hitsata tavanomaisia, heilua ja asentaa liukumista, nostoa, poikkileikkausta jne. Riippuen mieltymyksistäsi.

Esimerkki alla olevassa kuvassa olevan portin perustamisesta ja valmistuksesta.

Garage-runko ja perustus

Hyödyllinen video - mikä on parempi rakentaa autotalli

Alla on linkki, jossa on esimerkkejä rakennusmateriaaleista (metalliprofiilin rakentaminen, jota ei ole mainittu artikkelissa), josta voit rakentaa itse autotallin.

Materiaalin valitseminen autotallille: mitä rakentaa?

Autotalli on tärkeä rakennusobjekti, joka suorittaa huomattavan määrän toimintoja. Suoran nimityksen lisäksi, ts. paikkoja, joissa voit jättää auton takana turvallisia seiniä, autotalli voi olla eräänlainen varastointi erilaisia ​​varastoja ja tuotteita dachasta: tuotteista, rakennusmateriaaleista, talvikaupoista. Siksi kannattaa ajatella sen rakentamista paitsi autojen omistajille, mikä on hyväksyttävää, mutta myös muille ihmisille.

Niistä materiaaleista, joista taloudellinen autotalli on rakennettu, on melko paljon niitä, joten sinun on tutkittava tarkasti jokainen niistä.

Ilmeisten taloudellisten hyötyjen lisäksi autotallin rakentaminen hyödyttää taloudellista näkökulmaa. Tosiasia on, että on vaikea maksaa jatkuvasti maksullista pysäköintitilaa, ja nämä kulut eivät ole verrattavissa hintaan, jonka maksat autotallin rakentamisesta.

Mitä rakentaa autotalli?

Nykyään on olemassa perusteltu rakenne seuraavista materiaaleista:

 • tiili;
 • vaahtomuoviletkut;
 • karkea lohko;
 • puu;
 • sandwich-paneeli.

On huomattava, että nämä materiaalit voivat olla luonteeltaan erilaisia, so. olla väliaikaisia ​​ja pysyviä. Tämä ero on siinä, että rakenne voidaan helposti purkaa ja siirtää toiseen paikkaan.
Yhteinen muistutus on, että niiden rakentamiseen tarvitaan säätiö, mutta sillä on erilainen tehtävä. Päärakenteen tapauksessa perustus on tarpeen kuorman siirtämiseksi seinistä maahan ja tilapäisrakenteissa kentän tasoittamiseksi siten, että siihen voidaan asentaa teknisiä moduuleja.

Tutustu materiaaliimme, miten valmista ja maalaa oikea auto.

Hyödyt ja haitat eri materiaaleista

 • Brick. Rakennuksen rakentaminen on tärkeä paitsi taloudellinen osa, myös tämän rakennuksen tarkoitus. Jos käytät autotallia vain lämpimän kauden aikana, se ei ole suositeltavaa lämmittää. Ympäri vuoden käyttöä varten on valittava materiaali, joka täyttää nämä vaatimukset. Tiilen autotallit, jos ne eivät ole esieristettyjä, ei olisi paras vaihtoehto käyttää autotallia ympäri vuoden. Lisäksi on syytä asentaa osuuskuntaan tiilihalli, joka suojaa tunkeilijoita vastaan ​​tapahtuvalta tunkeutumiselta. Tiilen autotallit on pystytetty vapaalle alueelle, mutta tässä tapauksessa sinun on huolehdittava rakennuksen melko paksuista seinistä (vähintään yksi tiili leveä). Tiilen autotallin rakentaminen on monimutkainen asia, koska munintamenetelmissä tarvitaan ainakin vähäistä tietämystä.
 • Vaahtobetoni. Tämäntyyppinen materiaali on varsin suosittu, vähitellen korvaa tavanomaiset tiilitalot. Tämä saavutetaan yksinkertaisella ja kätevällä menetelmällä näiden esineiden rakentamiseksi, syvällisellä energiansäästöllä ja munimisnopeudella. Vaalean tai hiilihapotetun betonin lohkot, joilla on suuri paino, kun taas kevyt paino, joka tekee autotallin rakentamisen prosessista, on yksinkertainen asia. Valmistumisen jälkeen lohkojen ulkopinta käsitellään alukkeella (modulaarinen, akryyli). Tämä on välttämätön suojaamaan autotallilta kosteutta ja muita syövyttäviä ympäristöjä.
 • Puupalkki. Hieman aika sitten tällainen materiaali ei soveltunut autotallirakenteiden rakentamiseen, koska puuta pidettiin tulipalovaarallisena aineena. Nykyään tehokkaan tulenkestävän kyllästämisen ansiosta puiset autotallit ovat yleistyneet ja yleisiä. Tämän materiaalin tärkein etu on ulkonäkö, jonka ansiosta voit helposti rakentaa kaikki sivustosi rakennukset samaan tyyliin. Puun ulkoisen jalostuksen lisäksi sisäpuolella ne käyttävät vuorausta basalttivilla-laattoilla, mikä parantaa rakennuksen palonkestävyyttä ja eheyttä. Asennettaessa lattiaa sinun täytyy ajatella etukäteen eristystä. Tätä varten käytämme laajennettua saviastioita, jota lyödään lattialla. Tämä menettely on välttämätön, jotta se pysyy miellyttävässä paikassa autotallissa ja säästää ajoneuvon rungon.
 • Sandwich-paneeli. Tämä materiaali on luokiteltu valmiiksi valmistetuksi, mikä tekee materiaalista houkuttelevan ostamaan. Perusta on metallista valmistettu runko, joka on edelleen päällystetty aallotetulla lattialla. Eristettyjen rakenteiden rakentamiseksi jätetään rako kehyksen alapintojen väliin, joka sijoitetaan mineraalilevyyn. Sandwich-paneelit on jaettu kahteen tyyppiin:
 1. tavallinen voileipä eri lämmittimellä (vaahto, mineraali jne.);
 2. OSB-levyt vaahdolla.

Rakentamiseen tarvitaan taitoja työskennellä hitsauskoneen ja ruuvimeisselin kanssa, joten itsekokoonpano on vaikeaa. Ostettaessa he tilaavat rakenteen asennuksen, joten siihen ei tule ongelmia. Rakennettaessa pystytään asianmukaisesti asennettu betonilattia pääkohdaksi. Tämän työn virheet aiheuttavat vaikeuksia asennettaessa autotallin seiniä, joten sinun on oltava varovainen.

Mistä rakentaa autotalli on halvempaa

Materiaaleilla on kilpailuetu. Jotkut ovat halpoja hintoja, samoin kuin karkeita lohkoja, toiset ovat merkittäviä luotettavuudeltaan, kuten vaahtobetonin tai tiilien rakenteita. Mutta on tärkeää muistaa, että materiaalin valinnan ei pitäisi perustua välittömään laskentaan autotallin rakentamisen kustannuksista vaan suhteellisen suurella aikavälillä, joka vastaa kuukausia.
Puiset autotallit kuluttajalle tulevat taloudellisiksi vaihtoehdoiksi, mutta yksi vivahde on.

Ajan myötä levyt hajoavat, joten uusien levyjen kunnostaminen ja kovettuminen voi olla erittäin kallista. Tämän perusteella edullisin vaihtoehto, ottaen huomioon kohtuullinen hinta ja laatu, on vaahtobetonin autotalli. Materiaalin hankkimisen alhaisten kustannusten lisäksi tämän autotallin rakentamista pidetään vähiten vaikeana kuin muiden materiaalien kanssa.

Kustannuslaskenta

Jos harkitsemme vaahtolohkareita autotallin rakentamiseen soveltuvana materiaalina, on helppo laskea tarvittava kustannusarvio tämän rakenteen rakentamiseksi.
Ensimmäinen kustannusvaihe on vaahtolohkojen ostaminen:

 • Seinälohkot - keskimääräiset kustannukset ovat noin 3 tuhatta ruplaa / m3 (lohkon mitat - 60/30 / 20cm). Yhden yksikön hinta on 100 ruplaa.
 • Väliseinät - keskimääräiset kustannukset ovat 2800 ruplaa / m3.

Lohkojen hankkimisen lisäksi rakentamiseen tarvitaan standardi rakennusmateriaali:

 • Sementtiä. Hinta 50 kg (M300) - 250 ruplan sisällä.
 • Hiekkaa. Yhden kuutiometrin hinta on 200 ruplaa.
 • Murskattu kivi - 1700 ruplaa / m3.
 • Sora - 1200 ruplaa / m3.
 • Eristys - 1300 neliömetriä kohti.
 • Vedeneristys - 40 ruplasta / m2.

Kuten näemme, autotallin rakentaminen, vaikka otetaan huomioon vaahtolohkojen alhaiset kustannukset, maksaa rahan summan. On olemassa keinoja säästää rakennuskustannuksia:

 1. Autotallin lattia on täynnä raunioita, eikä ne muodosta monoliittista sementtikerrosta. Maaperän esiseosta täytyy täyttää ennen täyttöä.
 2. Pilarien perustaminen, mikä auttaa säästämään sementtilaastilla.
 3. Ostaminen voi olla halvempaa, jos ostat ne talvella.

Katso videota siitä, miten vaahtobond-autotallin rakentaminen

Autotallin rakentaminen on perusteltua autojen omistajille. Aluksi se voi pelotella arviota tämän rakennuksen kustannuksista, mutta koska avoimen taivaan alla oleva auto on jokaisen kaappaajien tavoite, nämä kustannukset näyttävät vähäiseltä.

Rakennamme mukavan lämmin autotalli itse

Rakenna mukava autotalli kuukaudelle itselleen on varsin realistinen. Tietenkin, jos on olemassa avustaja, työ lähtee nopeammin ja on melko mahdollista säilyttää kahden viikon kuluessa. Pääasia on päättää materiaalin valinnasta.

Harkitse kaikkein edullisimpia materiaaleja, joista rakentaa autotalli, ja pienin kustannuksin monimutkaisuuden asteen:

 • Valmiit metallirakenteet voidaan asentaa päivällä matalalla pohjalla tai betonilaatoilla. Tällaisen rakennuksen haittapuolena on korkealaatuisen eristyksen ja vedenpitävyys.
 • Ammattimaisen lattian mahdollisuus maksaa vähemmän, mutta hitsaustöitä tarvitaan.
 • Sandwich-paneelien autotalli - nopeasti ja kätevästi. Metallirunkoon on asennettu eristettyjä paneeleita, joiden paksuus on vähintään 100 mm. Tällaisen rakenteen säätölaitetta ei tarvita, riittävän tiivistetty tyyny rikki. Yksityiselle talolle on ihanteellinen nopea ja kätevä vaihtoehto edullisin kustannuksin.
 • Jos sinulla on halpa puu, se on luotettava ja kestävä. Antiseptisten ja palonkestävien tukkien lämpökäsiteltävyys ja kestävyys eivät ole alhaisemmat kuin kivi ja tiili, ja vielä paremmat.
 • Luotettava ja lämmin tiili-autotalli maksaa enemmän, sillä se täyttää nauhan tai laattasäiliön ja huolehtii lämmitetystä katosta. Vaahtobetonin autotalli maksaa vähemmän, mutta tässä tapauksessa on tarpeen miettiä korkealaatuista eristystä ja vedenpitävyyttä.

Tarkastellaan yksityiskohtaisesti jokaista rakennusvaihtoehtoa, joten on helpompi päättää, mikä autotalli on kannattavampi rakentaa sinulle.

Kallis, pitkä, mutta luotettava - tiili, kivi tai lohkot

Jos vertaamme hintaa, sitten kuonakivet, budjetin valinta. Tiilestä tai kivestä rakentaminen on samanlainen, joten harkitsemme rakennustöiden rakentamista askel askeleelta.

Myyntiin on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja lohkolle, mutta on tärkeää kiinnittää huomiota niiden kokoonpanoon. Pohjaan on käytettävä kiinteitä laseja, ne pystyvät paremmin kestämään raskaita kuormia ja onttoa autotallin seinille.

Lohkotyypit ja niiden ominaisuudet:

 • Masuunikuoreen puristetut materiaalit lisättyä perliittiä tai polystyreeniä ovat luotettavia ja kestäviä.
 • Kuoren kivi rakentamisen jälkeen vaatii sisäseinien ja ulkopuolisten seinien pakottamista, mutta on kuuluisa erinomaisista lämpöeristysominaisuuksistaan.
 • Vaahtobetoni on kätevä ja edullinen, ei tarvitse viimeistelyä, pitää lämpöä hyvin.

Kaikkien lohkomateriaalien miinus ei kestä kosteutta. Jopa kuivilla mailla on välttämätöntä asettaa kerros vedenpitäväksi pohjalle. Suurten pohjavesien esiintyminen autotallin alueella hiekkalaatikosta on kallista - tarvitaan vakava vedeneristys, on parempi valita muita materiaaleja.

Säätiön laite

Tiilen autotalli (yksi puoli-tiili) tai hiekkalaatat voidaan turvallisesti asettaa vahvistetulle nauhakannelle, jonka keskipaksuus on syvyys. Nauhan leveys on 40-45 cm, syvyys on 50 cm, ei vähemmän.

Vaahtobetonin tai hiekkalaatan rakentaminen on asennettava alhaiseen vesivoimaan ja lämpöeristettyyn pohjaan kosteuden poistamiseksi maaperältä. Tavallinen valssattu katemateriaali kahdessa kerroksessa on täydellinen rakentamiseen.

Kun säätiö on pystytetty, kellari lämmitetään ja höyrystyy erityisellä materiaalilla. Hydro-, lämpö- ja höyrysulun yleisversio - yksinkertainen kattohuopa. Saat höyrysulun, voit valita erityinen kalvo säätiöihin.

On tärkeää muistaa, että kestää 28-30 päivää betonin asettamista säästä riippuen. Siksi on parempi kaataa perusta kevättalvella, kun maa sulaa, mutta lämpöä ei ole vielä. Nämä ovat parhaat edellytykset betonin täydelliselle kovettamiselle ja minkä tahansa betonipohjan rakentamiseksi.

Voit kaataa pohjan ja laskea, mutta tässä meidän on keskityttävä säähän. Kuonan lohkot voidaan asentaa vain kuiville sääolosuhteille, älä anna materiaalin märätä.

Masters opastaa tiilipohjaan autotallin alla - se on turvallisempi ja kestävämpi. Kellarin korkeus, riippuen maaperän kosteudesta 10 - 20 cm.

Muista antaa sokea alue, leveys 50 cm

Seinä-, tasoitus-, katto

Lohkojen asettaminen omilla käsillä on paljon helpompaa ja nopeampaa kuin tiili tai kivi. Jos tarvitset lämpimän autotallin, laita seinät tychkovy-menetelmällä yhdellä kivellä. Eteläisille alueille lusikan menetelmällä asetettu lattiapinta on melko riittävä.

On tärkeää. Asennamme portit ennen kuin rakennamme seiniä. Samaa sääntöä noudatetaan, kun asetetaan tiili.

Pohjoista varten on tarpeen pystyttää seinää, joka on vähintään kaksi kiveä, koska yhden kivien seinämä jäätyy läpi -15 ° C: n lämpötilassa ja on tarpeen tehdä vakava eristys, joka ei ole halpa.

Jotta rakennuksen seinä olisi sileä, laita ensin kulmat ja aseta sitten hiekkakappaleet pitkin johtoa tiilimuodostusmenetelmän mukaisesti alemmalla rivillä olevan sauman päällekkäin.

Lattialaattoja voidaan kaataa sementillä M200, on halvempaa, mutta vähintään 10 senttimetriä paksua.

Muuraus tiili tai kivi

Asennamme myös tiilestä tai kivestä tehdyt seinät keskipitkällä syvyydellä varustetulla nauhamaisella pohjalla, jossa kellarissa on pakollinen järjestely. Sekvenssi ja vivahteet:

 • Tiilen ja kivien alusta on vähintään 10 cm korkeus.
 • Korkin päällä on tärkeää asettaa kateaineen vedeneristys.
 • Seinien rakentamisen jälkeen on tarpeen asentaa autotallin ovi niin, että ne on kiinnitetty tiukasti tiilirakenteisiin. Sulautetut tangot, joiden askel 30 cm, on hitsattu portin reunan ympärille ja upotettu tiiliseinien saumoihin.
 • Brick laittaa tavanomaisen menetelmän (ketjun) alkaen kulmista.
 • Laasti: sementti M400, ei vähäisempää, sementtisäiliön osuutena neljään kauhaan. On tärkeää, että liuos ei ole nestemäinen, paksun kerman koostumus oli parempi. Muovailua varten voit lisätä puoliä kalkkia tai kalkkia.
 • Portin korkeus portilla on 250 cm, kaltevuus laskee kohti takaseinää kahden metrin korkeuteen.

Jos tarvitset vähintään kolmen metrin korkeuden, seinät on vahvistettava metalliverkolla. Luotettavin vaihtoehto on joka viides rivi tiilien asettamisesta.

Katteen kaltevuuden tulee olla vähintään viisi senttiä metriä kohti. Normaali kaltevuus hyvästä veden virtauksesta ja seinien korkeusero on 30 senttimetriä.

katto

Valitsemme katoksen budjetin mukaan - liuskekivi maksaa vähäisemmäksi, kalvoa on lisäksi lämmitettävä vanerin tai muun verhousmateriaalin kanssa.

Autotallin katot voidaan tehdä puusta, mutta metallipalkit ovat turvallisempia ja kestävämpiä. Ne on upotettu seinämiin 10 cm: n syvyyteen. Seppeleistä tehtyjen seinien osalta on tärkeää vahvistaa palkin asennuspaikkaa betonikerroksella.

Mitä muuta on tärkeää kiinnittää huomiota:

 • Lattiapalkkien askel on 80 cm ja seinien taso on kalteva.
 • Seinien ulkohalkaisija vähintään 20 cm.
 • Sitova viemärileikkaus 40 mm: n reunasta ja vähintään halkeamat.
 • Vedeneristyslaudoilla - valssattu kattotiili.
 • Eristyskerros ruberoidilla - laajennetulla savella, kuonalla, mineraalivillalla. Ei ole toivottavaa käyttää polyfoamia, sillä on nolla ilman johtavuus, joka on vaarallista autotallille.

Kaikki puurakenteet on maalattava tai käsiteltävä puun antiseptisellä syvällä tunkeutumisella. Se maksaa 50 prosenttia vähemmän rakentaa autotalli omilla käsillään kuin palkata rakennustyöryhmä, mutta se vie kaksi kertaa niin paljon aikaa.

Valmisvalmisteiset metallirakenteet, joissa on eri vaippa

Metalli-autotallin haitat ovat kylmä ja korkea kosteus. Kehyksen rakentaminen esivalmistetuilta levyiltä runkoon on nopea ja kätevä. Hitsattu metallikehys voi asentaa kaksi versiota seinistä:

 • Sandwich-paneelit ovat kahden profiloituneen metallilevyn levyt, joiden sisällä on eristyskerros.
 • Profiiloitu - vain PS- tai C-merkinnät sopivat seiniin. Levyn jäykkyys on vähintään 20. Kevyt ja kestävä rakennus vaatii C-20-profiilia.

Kiinteiden tai betonilaattojen betonielementit sopivat tällaisen esivalmistetun rakenteen perustana. Jotkut mestarit ovat varmoja siitä, että ei ole yksinkertaisesti turvallisempaa laatua kuin 50 cm syvä pohja.

Kehyksen telineet ovat betonirakenteisia pohjaan. On välttämätöntä tarjota sokea alue, leveys jopa 20 cm.

Asennetun ja hitsatun kehyksen mukaan ruuvit, niitit tai pultit aaltopahvin tai sandwich-paneelit asennetaan.

Puinen autotalli

Puusta valmistetun autotallin rakentaminen on edullista ja nopeaa. Nyt erittäin suosittu esivalmistettu kehystekniikka. Tällaiset rakennukset ovat kevyitä, eivät vaadi vakavaa säätölaitetta, ja seinät on mahdollista eristää.

Tärkeimmät tärkeät vaiheet ovat:

 • Pohja voi olla monoliittinen, joka on vahvistettu hiekalle tai sora-alustalle, jossa on sokea alue 20 cm: n ympärysmitan ympärillä tai haluttu materiaali - betonilohkot, joiden paksuus on 30 cm.
 • Runko-autotallille sopiva ja edullinen pylväspohja.
 • Koska puu on vääntynyt kosteudelta, pääpaino on vedenpitävästä pohjasta ja jalusta. Lokit ja levyt on käsiteltävä vettä hylkivällä kyllästyksellä ja maalilla.
 • Koko säätiön ja kellarikerroksen ympäri laita vesikerros kerrosmateriaalista.
 • Corner posts ovat puusta, ja loput 50x100 levyn runko, tämä on melko tarpeeksi. Ylemmässä viivästyksessä lauta 25x100 sopii myös, mutta alemmat palkit on otettava paksummiksi.
 • Pohjahihna 120 cm: n välein.
 • Kehykseen voidaan kiinnittää kaikki viimeistelymateriaali - etuseinä tai seinäpaneeli..
 • Höyry- ja vedeneristyskerros ulko- ja sisävuorella - mineraalivilla rullina tai laattoina, höyrysulkukalvo ja yksinkertainen polyeteeni.
 • Katto voidaan asentaa sekä yhden rinteeseen että kaksinkertaiseen rinteeseen, riippuen rakennuksen valituista rakenteista.

Sisäpuolelta voit päällystää rungon vanerilevyillä ja maalata se maaliin liekinestoaineiden avulla. Puuportaissa portit on viimeinen asennus niin, että rakennus ei johda metallin painon alle.

Meidän käsityöläisemme löytää aina mielenkiintoisia ja edullisia rakennusmateriaaleja. Kutsumme teitä jakamaan ideoita kommentteihin ja keskustelemaan tästä aiheesta. Yhdessä löydämme parhaat ja halvimmat ratkaisut lämpimän ja kestävän autotallin rakentamiseen.