Kuinka tehdä nuken kotona?

Kuinka tehdä nuken kotona?

Tiedän, että monet naiset käyttävät erilaisia ​​vihanneksia ja hedelmiä tyydyttääkseen itseensä: kurkkua, kesäkurpitsaa, banaania jne. Ja myös melko usein käytetään erilaisia ​​taloustavaroita. Riittää tarkastelemaan tarkasti)

Kysymys on hyvin ujo. Mutta jos on kyse siitä, että olet kiinnostunut tästä Internetissä, voit ottaa pullon Coca-Colaan 0,33 ml ja käyttää kondomia. Pullo ei hajoa, eikä mitään sisäpuolella pudota, mikä on tärkeää!

Hyvin sopivat pallot vedellä, mutta eivät yksinkertaisia, mutta niistä, joista eläinten klovneja tekevät

erittäin kätevästi ja kompakti halusin lämmintä vettä kerran ja menin

(käytetään edullisesti voiteluaineella)

mitä teknologiaa on saavutettu; ja halu itseään hemmotella itseään.

Jos olet tehnyt syntiä tämän kanssa, niin mielestäni on syytä pyytää apua seksimyymälästä, siellä on runsaasti vaihtoehtoja, jotka eivät jätä sinua välinpitämättömiin, mutta jos sinulla ei ole aikaa mennä kauppaan, niin se on muodikasta etsiä asunnossasi.

Soveltuu kaiken sopivaan muotoon, vihanneksista taloustavaroihin, kuten kynttilöihin. Tärkeintä on käyttää yhdessä kondomin ja voiteluaineen kanssa. Onnea.

Tee dildo tarpeeksi helposti. Ja jokapäiväisessä elämässä on paljon fallisia esineitä, ja monia helposti käsiteltyjä materiaaleja on monia. On paljon vaikeampaa tehdä dildo vain pilata, eikä sinun tarvitse hallita sitä. Tässä tässä suunnitelmassa sinun täytyy ajatella.

Ainoastaan ​​mikromoottorit, joissa on aliexpress, tulevat mieleen. Valitettavasti edestakaiset mekanismit eivät ole niin monta, eivätkä ne ole kovin parhaat olosuhteet. Joten pysyy vain vapauttaa kätesi. Näihin tarkoituksiin voi tulla suuri kumi, jossa on dildo. Rallin poseessa voi käyttää sitä.

No, siellä on paikka, jossa vaeltaa fantasiaa ja luovuutta. Luultavasti sinun on ensin päätettävä, millaista laitetta se on: kiinteä tai kannettava ja kompakti. Ja sitten voit siirtyä piirin suunnitteluun ja itse laitteen suunnitteluun. Esimerkiksi jos tämä on kmpakt-laite, voit varmasti käyttää sitä leikkuun pohjana tai sähköisen partakoneen tai vastaavanlaisena, mutta vähemmän kulutusjännitteitä. Ja jos sairaala, - massiivinen runko tai laatikko. Aseta moottori paikalleen jo. Liitteinä on mahdollista käyttää erilaisia ​​kohteita, mutta tärkeintä on sovittaa muotoon ja kokoon. Vaikuttaa siltä, ​​että muutamassa päivässä voidaan kuvata palapeli kuten kaavio.

Jos haluat tehdä dildon kotona, tytöt tarvitsevat vähän villiä mielikuvitustaan, voit myös ajatella elintarvikkeita, kuten kurkkua tai banaania, on myös makkaraa tai makkaraa jne. Monet jopa ajattelevat käyttävän vaihteiden vaihtoa

Joku täällä anekdootti kertoi kuinka rikastua kurkkujen toimittamiseen luostarissa.

Täällä on yksinkertaisin ratkaisu itsetuntemusta koskevaan ongelmaan. Ja sitten he alkavat keksimään pyörän uudelleen.

No, porkkana ja muu kesäkurpitsa munakoiso voi mennä töihin.

Sinun on otettava kondomi ja kaada silikoni tiiviste siihen. kahden viikon kuluttua tiiviste tiivistyy täysin. Sitten tuote on kypsennettävä eroon etikka lopulta ja sitä voidaan käyttää. Jos stimulaatio ei riitä, voit viedä vibro-muna ulkoiseen ohjauspaneeliin johtoon etukäteen tuotteesta. Tai muutama vibra. Valitettavasti työntävät dildot tekevät talosta ei toimi (tai pikemminkin ne ovat kalliimpia kuin myymälä).

Paljon vaihtoehtoja jääkaapissa - yritä fantasiasta)))

Mikä voi korvata värähtelijän kotona?

Nykyään monilla naisilla on värähtelijä, mutta tämä ei ole osoitus yksinäisyydestä tai onnentamisasteesta kumppanin valitsemisessa. Päinvastoin, usein tällaisen työkalun olemassaolo viittaa siihen, että nainen rakastaa seksiä, hän vapautuu ja pyrkii uusiin tunteisiin. Itse asiassa naisen värähtelijä ei ole korvaava mies vaan laite, jonka avulla voit saada täysin uusia tunteita. Jotta ymmärtäisit, mikä voi korvata värähtelevän, kannattaa harkita muutamia yleisiä vaihtoehtoja.

Kun seksuaalinen halu kasvaa, mutta ilman intiimeä lelua, haluan korvata sen kiireellisesti jonkin muun. Jotta kaikki "sulake" ei menettäisi turhaan, kannattaa lähestyä itsetuntemuksen aiheen valitsemista.

Milloin on tarpeen korvata dildo?

Kuinka ja miten korvata värähtelijä kotona heti haluuksen jälkeen?

On monia syitä, miksi sinun täytyy muistaa käsityövoimaa ja harjoittaa itsetuntemusta improvisoidulla tavalla:

 • hämmennystä ennen seksikauppaan menemistä - yhtäkkiä koti tietää tällaisesta heikkoudesta;
 • ei ole mahdollisuutta käyttää rahaa lelulle juuri nyt;
 • halu näkyi spontaanisti, ja kumppani ei tule pian kotiin;
 • jo hankkinut dildo jonnekin zapropastilsya.

Lisäksi miehen voi esittää tällaisen suolaisen lahjan naiselle, jos hän lähtee pitkälle matkalle. Tällainen lahja on hengenpelastaja niille, jotka eivät tiedä, miten korvata värähtelijä.

Mitä tulee mieleen

Ensimmäinen asia, jota naiset yrittävät kokeilla emättimen nautintoon, ovat eri kosmeettisten tuotteiden putket, jotka muistuttavat urosyksikköä muodoltaan ja kooltaan. Kuitenkin kun käytät tällaisia ​​esineitä, tärinän vaikutus puuttuu. Tämä ei voi vain pilata tuntemuksia, vaan myös poistaa ne kokonaan.

Näitä improvisoituja keinoja kutsutaan usein tavallisiksi kynttilöiksi. Halutun muodon saavuttamiseksi ne hiotaan ja kiillotetaan. Kynttilän käyttämiseksi kuitenkin kestää jonkin aikaa töitä ilman jännittäviä toimia. Tällaiset työkalut eivät ole sopivia, kun haluat tietää, kuinka korvata klitorikvärähtelijä "ulkokäyttöön".

Parempi hauska voi auttaa improvisoituja keinoja, joilla on kyky värisemään. Se on tärinää, joka perustuu naisten orgasmiin. Näin ollen emättimen lihakset vähenevät, kun nainen on ilon huipussa. Tämän pyynnön täyttäviä tuotteita ei tarvitse valmistaa eikä hankkia etukäteen. Joten, mikä voi korvata vibraattorin kotona?

Valitsemme sopivan vaihtoehdon

Jos värinän vaihtaminen on kertaluonteinen, voit käyttää paljon improvisoituja työkaluja, jotka täyttävät naisten halu.

Jopa vaivattomasti mielikuvitusta voit rakentaa tyydytystyökalun omiin käsiisi:

 1. Hammasharja pyörivällä päällä. Käytön vaikutus maksimoidaan vain, jos optimaaliset ponnistelut tehdään. Älä ylikuorota sitä ja yritä aloittaa välittömästi työkalun käyttäminen muihin tarkoituksiin. Ensin sinun on hieman herättävä itsesi sormillasi.
 2. Suihku. Suihkuventtiilin käyttö itsetuntemukselle on varsin suosittu ja tehokas tekniikka. Vahva vesisuihku täydentää klitoriksen täydellisesti. Naisen samanaikaisesti nautinnut melkein alusta masturbaation kanssa. Lisäksi lämpötilaa ja vedenpaineita voidaan aina muuttaa.
 3. Matkapuhelin Yksi todistetuista työkaluista on kondomiin sijoitettu matkapuhelin. Kaikkien mallien standardi ja intiimi suunnitelman uteliaisuus ovat tärisevän hälytyksen tehtävä. Jos soitat toisesta puhelimesta ja jätät laitteen käyttöön emättimessä, voit kokea tunteita, jotka ovat samanlaisia ​​kuin tärinän työ. Tätä varten sinun on kuitenkin otettava puhelin oikeaan kokoon. Tämä on kysymys siitä, miten korvata syvä värähtelijä.
 4. Pölynimuri. Käyttämällä erilaisia ​​suuttimia voit kokeilla tätä tekniikkaa. Sukkia klitoris tällä tavalla, voit saada unohtumaton ilo.
 5. Auttaa hierontalaitetta värähtelemällä. Tällaisen työkalun käyttö soveltuu hyvin itsensä tyydyttämiseen. Värähtelytoiminnon ansiosta hierontalaite pystyy herättämään naisen hyvin. Kun olet päässyt korvaamaan tärinän klitorikselle, voit viitata tähän vaihtoehtoon turvallisesti.
 6. Voit käyttää deodoranttia, jolla on pyörivä pää - pallo. Käytettyä ja pestyä pulloa voidaan käyttää tällaiseen tarkoitukseen. Samalla voit kääntyä tai kiertyä sujuvasti, taivuttamalla ja taipumattomasti. Prosessissa voit saada mielenkiintoisia tunteita.

Näiden improvisoitujen keinojen avulla naisella voi olla melkoisen voimakas ilo. Tällaiset itsetuntemustavat auttavat eroon seksuaalisesta jännitteestä, palauttavat psykologisen tasapainon ja "tuovat ajatuksia järjestyksessä". Nyt, kun tiedät, mitä voit nopeasti korvata vibraattorin kotona, voit kokeilla.

Jos mies on pitkässä liikematkailussa, kannattaa mennä vessaan ja nähdä, mikä parranajokone hän käyttää. Tärinevä laite sopii täydellisesti. On vain tarpeen poistaa pään terillä ja aloittaa hieronta intiimi paikkoja. Samalla on tärkeää olla unohtamatta kondomia.

Kun on aika luovia kokeiluja, voit tehdä vahakynttilöiden dildo. Se on lämmitettävä ja annettava sen jälkeen jäähtyä hieman (odottamatta kovettumista). Nyt on aika soveltaa mielikuvitustasi ja luovuutta.

Yleiset virheet

Yrittäessään saada maksimaalisen ilon nopeasti, monet tytöt käyttävät tavaroita, jotka muistuttavat miehen seksuaalista elintä. Näihin kuuluvat hedelmät ja vihannekset.

Kuitenkin usein tällaiset kohteet itsetuntemusta osoittavat lyhytaikainen, liian kova tai pehmeä, ei riittävän suuri tai joilla on "väärä" muoto.

Houkuttelemalla kuin värähtelijän vaihtamiseen kotona monet naiset ajattelevat ensin ruokaa. Ei ole suositeltavaa käyttää perinteisiä banaaneja ja kurkkuja. Tässä tapauksessa voit saada limakalvojen ärsytystä (jos et käytä kondomia), ja ilo saada hyvin suhteellinen.

Tarvitsenko miehen?

Houkuttelevan itsetunnon nauttimisen vuoksi naiset usein unohtavat, että käyttämällä käytettävissä olevia työkaluja on mahdollista kokea vain pieni valikoima seksuaalisia tunteita. Jotkut jopa ihmettelevät, jos värähtelijä voi korvata miehen. Tällaiset asenteet eivät edistä seksuaalisen "autonomian" syntymistä.

Seksuaalisen elämän monimuotoisuus voidaan kuitenkin saavuttaa monien kohteiden avulla. Esimerkiksi klitoriksen käytössä on kymmeniä improvisoituja keinoja, ja kaikki heistä kykenevät tehokkaasti selviytymään tehtävistä. Tärkein sääntö - ennen mitään emättimen kanssa tehtyjä toimenpiteitä kaikki käytetyt asiat on puhdistettava perusteellisesti. Tämä välttää epämiellyttävän ärsytyksen tai limakalvon tulehduksen.

Tietäen, että hän voi nopeasti ja tehokkaasti korvata värähtelevän, jokainen nainen pystyy löytämään itselleen uusia ilonäkökohtia jättämättä kotonaan.

Kun käytät kotitekoisia laitteita tai taloustavaroita, on syytä muistaa huolellinen hygienia. Tämä välttää alueen mahdollisen ärsytyksen.

Kuinka tehdä nuken kotona?

Kysymys on varma, että se on erittäin suosittu Internetissä, täältä pyydän sitä täältä, jotta kuulisin epätoivoisimmat versiot - tavat. ))

No, siellä on paikka, jossa vaeltaa fantasiaa ja luovuutta. Luultavasti sinun on ensin päätettävä, millaista laitetta se on: kiinteä tai kannettava ja kompakti. Ja sitten voit siirtyä piirin suunnitteluun ja itse laitteen suunnitteluun. Esimerkiksi jos tämä on kmpakt-laite, voit luultavasti käyttää sitä leikkuun pohjana tai sähköisen partakoneen tai jotain sellaisenaan, mutta pienemmän kulutusjännitteen kanssa. Ja jos sairaala, - massiivinen runko tai laatikko. Aseta moottori paikalleen jo. Liitteinä on mahdollista käyttää erilaisia ​​kohteita, mutta tärkeintä on sovittaa muotoon ja kokoon. Vaikuttaa siltä, ​​että muutamassa päivässä voidaan kuvata palapeli kuten kaavio.

32 odottamattomia kohteita tyttövaipuille (18+)

Musket 1885 ei tietenkään odottanut tätä

1. Harry Potterin taikasauva

Hämmästyttävä määrä ihmisiä myönsi, että he käyttivät masturboida muovia Harry Potter -tappia.

2. Nokia

"Nokian puhelin on tärinää! Onneksi nyt minulla on värähtelijä, enkä enää tarvitse käyttää puhelinta. "

3. Käsittele

"Ensimmäinen kokemukseni masturbaatiosta aiheen kanssa on masturbaatio kynällä. Vakavasti. "

"Käsittele. Sen koko sopii vain sormen kokoon. "

4. Banaani

"Käytin paljon tähän tarkoitukseen: kampakahva, kurkut, pullonkaula. Mutta pahin kokemus on banaani. En laittaa kondomia häntä, ja hän tasoitti itsensä sisään. Se oli erittäin kivulias ja erittäin epämiellyttävä. "

5. Mascara

6. Sähköhammasharja

"Minulla oli vanha sähköhammasharja, jonka kahva oli lisäksi reliefit. Tunteet olivat hyviä. Käytin sitä lähes vuoden ajan. Totuus ei ole aivan tarkoituksenmukaista.

7. Joystick

Mikä tuskaa pelaajille!

8. Toy "Jolly Elmo"

"Jos napsautat sitä, se värisee melko hyvin. Tämä oli ensimmäinen lapsuuteni kokemus. "

9. kampa

"Käsittele kampa. Totta, sen jälkeen huomasin, että osa hänestä kaatui ja oli juuttunut sisään. Kesti koko viikon vetää hänet takaisin. "

10. Lusikka

'Spoon. Mutta ei terävällä päällä ja esilämmitä se. "

11. TV-kaukosäädin

Nyt voit ainakin ymmärtää, miksi sitä on aina vaikea löytää.

Miten ja mistä tehdä vibraattoria kotona

Aika, jolloin seksimyymälöiden tarjoamia tavaroita pidettiin häpeällisenä ja epäselvänä, on jo kauan kadonnut. Nykyään lähes jokaisella naisella on värähtelijä, ei siksi, että hän on jonkinlainen häviäjä tai kärsii mielenterveyshäiriöstä, mutta päinvastoin se on osoitus siitä, ettei hän ole ilman mielikuvitusta ja rakastaa seksiä. Tietenkin on niitä, jotka julistavat, että jos heillä on paljon todellisia miehiä, he eivät käytä korvikkeita, ja he ovat syvästi väärässä. Itse asiassa naisten värähtelijä ei todellakaan ole korvaava miehiä, vaan toimii vain ylimääräisenä nautintoaineena ja uusia, erilaisia ​​tunteita.

Ensimmäisten täryttimien historia

Mielenkiintoista on, että ensimmäiset täryttimet keksittiin ja niistä tuli kuuluisa 1800-luvulla. Niitä käytettiin pääsääntöisesti kliinisessä käytännössä naisten epämiellyttävän seksuaalisen kiihottumisen aiheuttaman naisen hysteriahoidossa. Potilaat, jotka eivät olleet kokeneet orgasmia kotonaan, eivät edes ajatelleet, että lääkäri yksinkertaisesti aiheutti heille seksuaalisen vaikutuksen. Lääkäreille tällainen lääketieteellinen menettely oli melko työlästä työtä, ja he kohtasivat kysymystä siitä, miten ja mistä tehdä värähtelijä niin, että se voi saavuttaa halutun tuloksen nopeammin ja helpommin. Niinpä kehitettiin mekaanisia tärinöitä. Aluksi se oli melko mahtava valtava laite, mutta ajan mittaan ne pienenivät ja hankkivat kaikenlaisia ​​monimutkaisia ​​muotoja. Tänä päivänä intiimiin tavaroihin, ns. Seksimyymälöissä on laaja valikoima erilaisia ​​leluja aikuisille, täällä jokainen voi noutaa vibraattorin, joka sopii makuun ja väriin. Kuitenkin kummallinen, kuten se saattaa kuulostaa, nykyään monet miehet, käsintehdyt ystävät, mieluummin tekevät tällaisia ​​leluja omilla käsillään, varsinkin kun otetaan huomioon, kuinka paljon värähtelijä maksaa erikoismyymälöissä ja lisäksi kaikki tarvitaan, on melkein joka koti.

Joten, miten ja mistä tehdä värähtelijä

Aloittaa käsityöläiset tarvitse joustavan putken halutun halkaisijan tai koon (puhaltimien äärimmäisen se voi olla jäykkä), side tai sideharso, moottori, akut ja vaaraton nestemäinen silikoni, joka jota käytetään asennettaessa akvaarioissa. Moottori, joka on otettu esimerkiksi lasten leluista yhdessä akkujen kanssa, on sijoitettu ja kiinnitetty putken sisäpuolelle, ja se on kääritty päälle silikonilla runsaasti rasvattua harsoa. Silikoni kuivattu - seksilelu on valmis! Ainoa varoitus, yritä poimia silikoni ei ole musta, mutta iloisimpia värejä, sitten kumppani ei vain pysy välinpitämättömäksi tällaisen mielikuvituksenne.

Muita vaihtoehtoja kotitekoisille täryttimille

Jos tällainen käsityö ei ole vahva, voit valita muita vaihtoehtoja kuin korvata värähtelijä kotona. Yleisin ja suosittu tuote, joka voi antaa naiselle iloa, on matkapuhelin. Hänen ihmeellisen värähtelytoiminnansa ansiosta ja useissa liikennemuodoissa ja absoluuttisessa turvallisuudessa hän voi helposti antaa muutamia minuutteja iloa, sinun on vain laitettava kondomi häntä kohtaan. Käytettävissä olevia työkaluja, jotka voivat korvata värähtelijän, voidaan käyttää myös sähköhammasharjaan. Sen tarpeeksi voimakas värähtely mahdollistaa klitoriksen lisäksi myös muita intiimejä alueita. Kun otetaan huomioon kaikki vaihtoehdot, joiden avulla voidaan vibraattorin, kannattaa kiinnittää huomiota parranajokone kuitenkin vaikka sen kääntöpuolelle sopii seksuaalista nautintoa, se on silti välttämätöntä olla hyvin varovainen, ettei saada toivottuja vammoja.

Lopuksi haluan todeta, että kotitekoisten täryttimien lajikkeesta, yksinkertaisuudesta ja saatavuudesta huolimatta lopputuotteille annetaan etusija. Kysymys siitä, mitä tehdä vibrator, ennen kuin valmistajat eivät kestä, niiden käyttämät materiaalit ovat täysin vaarattomia, turvallisia ja eivät aiheuta allergisia reaktioita. Pyrittäessä maksimaaliseen ilomiöön, et ehkä pidä säästää omasta iloksestasi.

Kuinka tehdä hendgam?

Kaikki, joiden lapsuus tapahtui viimeisen vuosisadan aikana, tietävät, mikä on lizun. Erinomainen ja hauska lelu, jonka alkuperäinen voi miellyttää monta kuukautta, ja kiinalaiset kopiot ovat vain muutaman päivän. Kun he pääsivät markkinoille ensimmäistä kertaa, keksittyjä ihmisiä välittömästi selvittivät kuinka tehdä käteviä käsiä. Ja se voidaan tehdä monella tavalla.

Kuinka tehdä käteviä käsiä?

On olemassa kolme tapaa luoda hengam, katsotaanpa kaikki kolme:

Menetelmä numero 1. Tällöin käytämme alkoholi- ja silikaattiliimaa lelun pohjaan.

Me sekoitamme ainesosamme, suhde 1 - 1. Saamme valkoisen massan, joka näyttää paksulta liima tapetoille. Pese se vedellä. Hendgam valmis!

Mennessä muutamassa tunnissa tällainen hendgam kuivuu ja menettää kykynsä. Jos heität hänet lattialle, hän hyppää melkein metrin päähän. Terävät puhallukset - se voi hajota.

VIDEO. Kuinka tehdä hendgam?

Menetelmä numero 2. Nyt käytämme tärkkelystä, vettä ja PVA-liimaa.

Otamme lasin ja täytämme sen tärkkelyspuoliin, kaadetaan vähän vettä ja sekoita. PVA-liimaa lisätään lopussa niin, että lizun on paksu. Tällaisella lizunilla on seuraavat kyvyt: se voi levitä, jos se on yksinkertaisesti laitettu pöydälle tai hajallaan iskustä.

VIDEO. Kuinka tehdä hendgam kotiin?

Menetelmä numero 3. Mielenkiintoisin ja ehkä paras tapa on käyttää natriumtetraboraattia ja valkoista liimaa.

Täytä 1/3 cup PVA-liimalla ja aloita vähitellen natniumtetraboraatti. Koko tällä ajanjaksolla sekoita tuloksena oleva massa, kunnes saamme halutun johdonmukaisuuden.

Ominaisuudet: se ei hyppää, mutta se on erittäin mielenkiintoista pelata sen kanssa, koska se on viileää hajaantumista käsivarteen ja se voi olla repeytynyt.

Vibraattori: mitä voidaan korvata kotona? lovesexytoys.com

Lähes kaikkien maiden yhteiskunnallisen seksuaalisen vallankumouksen ansiosta sukupuoleen ja nautintoon liittyvä aihe ei ole enää tabu. Intiimyymälät laajentavat verkkojaan, eikä nyt ole niin kiusallista ostamaan niitä. Viime vuosina on keskusteltu avoimesti ongelmasta, joka koskee naisten orgasmin saavuttamista. Tästä syystä keksintö tarjoaa monia erikoisvarusteita tähän liiketoimintaan. Aihekohtaiset aikakauslehdet julkaisevat näihin aiheisiin liittyviä koulutusartikkeleita. Siksi opiskelemalla niitä, tavalliset naiset ajattelevat usein värähtelyn ostamisesta. Mutta jos ei ole mahdollista ostaa vibraattoria, miten voit korvata sen? Loppujen lopuksi kaikilla naisilla ei ole varaa viettää huomattavan määrän rahaa epäilyttävällä tehokkuudella. Muuten viileä Mini Vibrators edulliseen hintaan.

Vibraattorit ilmestyivät 1700-luvulla, Englannissa. Sitten uskottiin, että kyyneleet, kiukuttelut ja pyörtyminen naisilla esiintyvät liian syykkään kohdun takia. Tämän kehon hoidossa oli määrätty erityishierontaan. Täällä hänelle ja täryttimille keksittiin. Tämän seurauksena lelu on saanut suuremman tunnustuksen naispuolisen väestön keskuudessa.

Nykyään lääketiede suosittelee keinotekoisten peniksen käyttöä kivunlievityksen lievittämiseksi kuukautisten aikana, sillä orgasmin avulla voit laajentaa verisuonia. Synnytyksen jälkeen, käyttämällä värähtelevää, voit säätää emättimen äänen ja parantua arvet.

Mikä voi korvata värähtelijän kotona? Kätevät materiaalit

Jos nainen haluaa itsenäisesti tutkia seksuaalensa partaalla, intiimi lelut auttavat havaitsemaan erogeeniset alueet. Ja täryttimet vain palvelevat orgasmin saavuttamista. Koska improvisoituja keinoja voidaan käyttää. jääkaapin sisältö.

Esimerkiksi banaaneja. Ennen käyttöä pese se perusteellisesti lämpimällä vedellä, laita kondomi päälle ja kytke eroottinen kalvo päälle. Kun käytät banaania syvälle tunkeutumiseen, voit saavuttaa orgasmin.

Kylpyhuoneen esineet voivat myös auttaa löytämään vastauksen kysymykseen siitä, miten värähtelijä korvataan. Katso huolellisesti hyllyiltä. Jos sähköhammasharja on, niin se helposti korvata aiheen sukupuoleen. Koska sillä on useita kytkentänopeuksia, sitä voidaan helposti käyttää sekä emättimen seksiin että klitoriksen stimulointiin sekä erogeenisten vyöhykkeiden hierontaan.

Vibraattorin tekeminen omiin käsiisi

Jos et tiedä, miten vaihda värähtelijä, valmiiden tuotteiden valokuvat voivat herättää vastauksen. Loppujen lopuksi se koostuu ruumiista ja moottorista. Jälkimmäinen voi helposti ostaa radiolaitemyymälästä. Mutta loput joutuvat karsimaan.

Ensimmäinen vaihtoehto: veistoksellinen savea. Sen avulla voit muokata peniksesi kaiken paksuuden ja korkeuden mukaan. Pääasia - jättää paikka moottorin alle. Noudata materiaalin pakkauksessa olevia ohjeita ja leivota yksikkö. Kiinnitä loput osat ja käytä laitetta. Tämä vaihtoehto on helppo korvata ostovibraattorilla. Mikä voi korvata veistoksellinen savi, jos se ei ole käsillä? Älä kiirehdi käyttämään tavallista lasten saviä. Kuumennettaessa se alkaa sulaa ja menettää ominaisuutensa.

Keramiikka ja savi ovat hauraita ja lyhytaikaisia. Siksi on parempi valita muita materiaaleja. Jos esimerkiksi haluat tehdä "ikuisen" värähtelijän, miten voit korvata asian? Hyvä vaihtoehto on puu. Tästä voit leikata peniksen paksuuden ja korkeuden. On tärkeää huolellisesti puhdistaa hiekkapaperilla hiutaleiden poistaminen. Älä unohda tehdä paikkaa moottorin ja paristojen sisällä. Kun tuote voidaan maalata ja lakata. Osien reikä voidaan tiivistää tiivisteellä. Mitä muuta voisi olla värähtelijä kuin korvata puuta? Vastaus on yksinkertainen: kaikki kestävät materiaalit - savi tai metalli.

Vaikeampi vaihtoehto on kerätä joitain materiaaleja ja tehdä ostoskappale. Voit esimerkiksi käyttää nestemäistä silikonia. Sitä käytetään akvaarioiden rakentamiseen. Muotteina voi käyttää kondomia, elastista putkea tai metalliputkea, letkua jne. Moottoria voidaan vetää vanhoista leluista. Se on sijoitettava akkujen "muotoon" ja kaataa silikonia. Vain odottaa silikonin kuivausta, ja laitetta voidaan käyttää turvallisesti.

Jos haluat olla tärytin talossa, kuin voit korvata sen kotona, tiedä, ole varovainen. Monet ihmiset unohtavat käytettyjen materiaalien turvallisuuden. Esimerkiksi pitkät tuoksuvat kynttilät voidaan käyttää vibraattorin rungona, mutta emättimessä on herkkä mikrofluora ja tällaisen materiaalin käyttö voi aiheuttaa negatiivisia seurauksia - allergioita tai ärsytystä. Siksi lähestytä huolellisesti "kodin" värähtelijän valintaa.

Älä unohda laitteen huoltoa, vaikka se tehdään omilla käsilläsi. Pese se lämpimässä vedessä, kuivaa ja käytä kondomia. Tarkasta huolellisesti esine halkeamien, sirujen jne. Kohdalla. Tarkista, että potilaalla on allerginen reaktio ennen käyttöä.

Kuinka tehdä värähtelijä omalla kädelläsi?

Vibraattori tekee betonista itse

Yksi tärkeimmistä materiaaleista, joita käytetään kaikentyyppisissä rakenteissa, on konkreettisia. Tämän materiaalin luotettavuuden ja kestävyyden ominaisuudet sekä sen kestävyys tekevät käyttökerrasta välttämätöntä.

Betoniliuoksen muodostamisen aikana voidaan muodostaa ilmatiloja, joiden läsnäoloa ei voida hyväksyä. Tilanteen välttämiseksi on rakennuslaite - värähtelijä. Valmis yksikkö voi ostaa miltä tahansa erikoisliikkeeltä. Kuitenkin monet rakentajat haluavat rakentaa syvä vibrator betoniin omaansa.

Täryttimen toimintaperiaate betonille

Ennen kuin käytät konkreettista värähtelijää omiin käsiisi, sinun on ymmärrettävä, miten tämä laite todella toimii.

Sen tärkein tehtävä on liuoksen sisältämien ilmamuodostelmien tuhoutuminen sekoitusprosessin aikana sekä ylimääräisen kosteuden poisto. Tämä prosessi toteutetaan laitteen suuttimen värähtelyliikkeillä, joka upotetaan sementtiliuokseen.

Tämän mekanismin käyttämisen tulos on parantaa ratkaisun johdonmukaisuutta. Massa hankkii nestemäisemmän rakenteen, ja sen kanssa on helppo täyttää minkä tahansa niche tai muoto ilman ilman kerrosten muodostumisen todennäköisyyttä.

Tuloksena oleva päällyste on erittäin luotettava, lisäksi valmiit tuotteet ovat paljon vahvempia ja niiden käyttöikä kestää. Tämän laitteen käyttö ratkaisujen muodostamisessa parantaa yleensä suoritettujen tehtävien laatua. Työnopeutta lisätään useita kertoja.

Tietäen tärkeimmät tehtävät, joita täryttimen on tehtävä betonille, on mahdollista käyttää laitetta sen valmistukseen, joka luo pyörimisliikkeitä ja muuntaa sitten tärinäksi. Voit rakentaa kotitekoisen betonivibraattorin porauksesta tai perforaterista.

Tärytin betonista porauksen perusteella

Täryttimen konkreettisen porauksen valmistuksen tehtävänä on useissa vaiheissa.

 • On välttämätöntä valmistaa suutin, joka voidaan valmistaa putkesta, jonka pituus on 0,5 m ja halkaisija 40 mm. Tuotantomateriaali - teräs, periaatteellinen.

Vain osa tästä materiaalista kestää betonielementin aggressiivisen ympäristön. Laite on muodostettu terästangosta, jonka läpimitta on 15 mm, porauksen muodostavien pyörimisliikkeiden summaamiseksi.

Tällainen sauva voi tehdä erikoisasiantuntijoita kääntämällä, on tärkeää, että se on riittävän vahva. Rakenteen sisällä olevaan sauvaan on kiinnitettävä toinen hitsaamalla. Tämän suorakulmaisen elementin tehtävänä on muodostaa värähtelyliikkeitä.

Tämä toteutuu, koska tangon taipumus on koko rakenteen poikittainen siirtymä.

 • Kotitekoisen laitteen valmiin keskiosan on kiinnitettävä putken sisäpuolelle. On välttämätöntä, että sisätila pyörii vapaasti.

Se on kiinnitetty laakereilla. Rakenteen sisällä oleva sauvan reunoista tehdään reikä. Kiinnitä asema siihen edelleen. Kun työskentelet laitteen rakenteen suhteen, on varmistettava, että laakereihin ei pääse yhtään epäpuhtautta. Pölyn ja lian suojaus on järjestettävä molemmille puolille. Nämä toimenpiteet lisäävät merkittävästi mekanismin elämää ja laatua.

 • On tarpeen muodostaa yksikön etuosa ja leikata toiselta puolelta osa putken varren 1 cm: sta. Laakerimallin valinta on tehtävä ottaen huomioon näiden elementtien huomattava kuormitus. Etusija annetaan todistetuille ja laadukkaille kopioille.
 • Seuraavaksi sinun on valittava vahva hiha. Tämä tulevaisuuden osa on kiinnitettävä värähtelijän putken yhdelle reunalle, joka suorittaa mekanismin tangon pyörimisliikkeen muuntamisen.

Laitteen liike, joka esiintyy sisäpuolisessa akselissa, välitetään porakoneeseen. Lisäksi kiertoliike muunnetaan ja välittää värähtelyä ulkopuolelle.

Kaikkien elementtien vuorovaikutus mahdollistaa mekanismin tarvittavien toimintojen suorittamisen. Kiekko, joka on kiinnitetty taajuusmuuttajan päähän ulkopuolelta, koskettaa laakeria vastakkaiselta reunalta, mikä mahdollistaa terästangon kärjen pitämisen.

Valmis kotitekoista tärytintä voidaan käyttää aiottuun tarkoitukseen, joka on läpäissyt kaikki asennus- ja liitäntävaiheet.

Perforator, joka perustuu laitteen värähtelijään

Toinen peruskone itse valmistetusta täryttimestä betoniin pystyy toimimaan rei'ittimena.

 • Käytetyn yksikön tehon tulisi olla 1,5 kW. Laitteen käyttö tapahtuu iskutilassa, ja tämä on muistettava valmisteluvaiheessa.

Voit kiinnittää yksikön päälle käyttämällä huippua. On tarpeen tukea huippuja työvaiheessa, muotoseikkoja voidaan käyttää tähän tarkoitukseen. Näiden kahden elementin välillä on mahdollista muodostaa riittävä tartunta teräslevyn avulla.

 • Kotitalouskoneen käyttö betoniliuoksen valmistamiseksi, jonka kapasiteetti on pieni, voidaan suorittaa "liittämisen" menetelmällä. Tämä menetelmä sisältää uuden kiinnityksen asentamisen olemassa olevaan.

Tärkein asia tässä menetelmässä on tärypistoolin koko bajonetin pituus - sen tulisi olla sama kuin säiliön syvyys. Suuttimen on sijaittava säiliön pohjaa vasten ja siirrettävä säännöllisesti paikasta toiseen. Tämän menetelmän etuna on kyky käsitellä suuri määrä liuosta lyhyessä ajassa.

Edellä esitetyt menetelmät auttavat sinua tekemään laitteesta mahdollisimman vähän rahaa ja aikaa. On huomattava, että yksikön valmistusprosessissa käytetyt osat, elementit ja kiinnikkeet voidaan korvata vastaavilla - ei vähemmän toiminnallisilla. Osien vastaavan korvaamisen suorittamiseksi on ymmärrettävä laitteen toiminnan periaate ja kaikkien sen komponenttien vuorovaikutus.

Yleiset käyttöohjeet

 • Jos haluat käsitellä suurta pintaa, esimerkiksi monoliittista säätä, voit käyttää kotitekoista vibraattoria lävistimestä. Metallirunko olisi varustettava lävistin ja ruostumaton teräs kiinnitys.
 • Värähtelevän laitteen valmistuksessa, sinun on tiedettävä, että sen pituus ei saa olla yli 1 m, liitokset on tehtävä luotettavasti, koska ne kokevat värähtelykuormituksen ja paineen.

Voit tehdä kotitekoisen vibraattorin käytettävissä olevista työkaluista, jotka ovat lähes kaikissa autotallissa, mutta tällaisen laitteen käyttö on rajoitettu kotitalouksien tarpeisiin. Suurten teollisuusmäärien vuoksi on parempi ostaa tehdasvalmisteinen laite.

Miten ja mistä tehdä vibratoria kotona?

Ovalia pitkänomaista esinettä käytetään esimerkiksi ruokaan: makkaraa, kurkkua, banaania ja niin edelleen.

Ylhäältä voit kiinnittää moottorin (esimerkiksi vetää pois lasten lelu).

Joko mobiilikäyttö. Erityisen hyvä, jos voimakas tärinä. Ja matkapuhelin on pitkänomainen, on parempi katsella vanhoja, niillä on voimakas värähtely ja muoto sopii sopivaksi. Älä unohda desinfiointia. Voit laittaa kondomin.

Voit käyttää sähköistä hammasharjaa. Ja myös sähköinen partakone (mutta sinun on oltava hyvin varovainen sen kanssa)

Joku ilo pyöräillä.

Tai kiinnitä jotain sekoittimeen, kuten porkkana tai kurkkua.

Tässä on kotitekoinen vinkki:

kysymys kirjoittaja valitsi tämän vastauksen parhaaksi

lisää suosikkeihin

Sergei Shalimov [13.1K]

matkapuhelimesta. Monet ihmiset nauttivat siitä, kun he vain ravistelevat taskussa soittaessaan. Onnea. Kerro minulle myöhemmin tunneista.

Voit tehdä vibraattorin puutarhan lahjoista, kuten kurkusta tai porkkanoista. Totta, he eivät värähdä valitettavasti. Voit laittaa matkapuhelimesi värähtelyyn halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Voit myös yrittää tehdä värinää lasten leluista, mutta tärkeintä on löytää sopiva. Ja helpoin tapa tilata edullinen vibraattori Aliexpress-sivustolla, ne ovat siellä jokaiseen makuun.

lisää suosikkeihin

Kuinka tehdä itsestäsi tärytin (2011 / e-kirja)

Et usko. On selvää, että voit kirjaimellisesti koota täysin varustellun värähtelijän muutamassa minuutissa, ja mikä on mielenkiintoista, se on kaikkea muuta, mitä tarvitaan tähän - kirjaimellisesti jokaisessa kotona eikä edes yksittäisessä kappaleessa.
Yleensä on viisi tärkeintä syytä, miksi värähtelijä on parempi kuin mies, mutta niistä keskustellaan edelleen.

Ehdotetun värähtelijän alue on hyvin laaja. Vibraattorit on valmistettu eri materiaaleista. Täryttimet ovat: geeli, lateksi, cyber-iho, kumi, muovi ja muut. Jokaisella materiaalilla on etuja ja haittoja. Yksinkertainen ja jopa tietokoneohjattu. Lyhyesti sanottuna on jotain valittavaa ja jotain iloa lomallesi. Mutta on pieni "mutta" - ne eivät maksa pieniä rahaa!
Kun etsin verkkoa kyselystä "Kuinka tehdä värähtelijä omilla käsilläni", en löytänyt yhtäkään artikkelia, jossa voisin kuvata, miten laitetta tehdään. He tietenkin tietävät, että folk-käsityöläisyytemme eivät vain käytä voimaa, mutta tämä ei ole sama. Joten, jotta miellyttäisimme ihania naisia, keksin keinon tehdä minulle jonkinlaisen värähtelijän omilla kädilläni mahdollisimman nopeasti ja ilman kuluja.

Latauslinkit poistetaan ja tekijä on sama, ole varovainen, kun lataat tällaisia ​​hauskoja Internetistä leviäviä infektioita puhelimeesi.

Kuinka tehdä värähtelijä kotona

Aika, jolloin seksimyymälöiden tarjoamia tavaroita pidettiin hurskaina ja häpeällisinä, on menneisyyden asia. Nykyään monilla naisilla on värähtelijä, ja tämä on osoitus siitä, että hän on aistillinen ja ei ilman mielikuvitusta. Tietenkin naaras värähtelijä ei korvaa miestä, mutta se voi toimia ylimääräisenä nautintoaineena ja erilaisina uusia tunteita. Tee sellainen seksilelu on täysin mahdollista omalla kädelläsi.

Tarvitset
- haluttu pituus ja paksuus elastinen putki;
- sideharso tai side;
- pieni moottori;
- paristot;
- nestemäinen silikoni;
- aromaattinen kynttilä;
- puu;
- lakat;
- hiekkapaperia;
- myrkytön tiiviste;
- savi tai veistospallos.

Ensinnäkin valmistele tarvittavat esineet: elastinen putki, sideharso tai side, moottori (esimerkiksi vanha lelu), paristot ja vaaraton nestemäinen silikoni, jota käytetään akvaarioiden asennukseen. Aseta moottori paristoihin ja kiinnitä se putken sisään ja kääri sideharso runsaalla silikonilla. Heti kun silikoni kuivuu, sinun seksilelu on valmis.

Jos et halua sekoittua silikoniin, voit käyttää jotain muuta pitkäkestoista tuotetta. Esimerkiksi aromaattinen kynttilä (oikea koko) sopii hyvin kotitekoisen värähtelijän tapauksessa. Sinun tarvitsee vain tehdä pieni reikä alaosaansa ja aseta sitten moottori siihen. Tällainen värähtelijä omalla kädelläsi maksaa sinulle, toisin sanoen, penniäkään, ja rakas on onnellinen pitkään. Jos sinulla on enemmän aikaa ja halua, kynttilän muotissa taittuvat ja sulatetun vahan pää. Tällainen lelu on toivottavaa käyttää kondomia.

Tiukemmista materiaaleista - metallista, puusta ja savesta - on mahdollista tehdä äärimmäisempää versiota kotitekoisista täryttimistä. Jos haluat tehdä seksileluista puuta, tarvitset oikean kokoisen solmun, paristot ja moottorin, lakan. Puhdista puu ja puhdista se hiekkapaperilla. Tuotteen pohjalla on oltava syvennys paristoihin ja moottoriin ja kiinnitä ne sitten tiukasti myrkyttömällä tiivisteellä. Sitten lakkaa mestariteoksesi.

Voit tehdä täryttimen omilla kädillä saveesta tai erityisestä veistosavusta. Mutta lasten muovailu ei sovellu tällaisiin käsityötapoihin - lämmitettäessä se menettää nopeasti muodonsa. Rakenna phallus täysikokoisena, jolloin etukäteen moottorin syvennys. Savi tapauksessa sinun tulee leipoa ja aseta moottori sisään. Halutessasi voit peittää tuotteen erityisellä emalilla. Sitten itsetäytteisellä värähtelijällä on rakenne, joka on miellyttävä kosketukseen ja helposti tunkeutumaan sisään.

Lisäksi sellaisten improvisoitujen työkalujen joukossa, jotka voivat korvata värähtelevän, voidaan käyttää sähköhammasharjaa. Sen melko voimakas värähtely mahdollistaa sekä klitoriksen että erilaisten erogeenisten vyöhykkeiden stimuloinnin. Valitsemasi vaihtoehto riippuu pelkästään mieltymyksistäsi kumppanin kanssa.

Hyvä neuvoja
Yritä valita silikoni ei ole musta, mutta joitain kirkkaita ja iloisia värejä, sitten kumppani ei todennäköisesti pysy välinpitämättömäksi mielikuvituksenne lennolle.


Kuinka ladata turbo-bittistä ilmaiseksi: Viimeksi klikkaamalla linkkiä ja kuva ei avaudu, kopioi vain linkkikoodi (Kirjoitettu pienikokoisena) - Kiitos, älä - (napsauta hiiren kakkospainiketta) ja liitä se selaimeen. Linkki ei ehkä toimi - Lataa tiedosto - tee sama.

Kuinka tehdä hendgam?

Kaikki, joiden lapsuus tapahtui viimeisen vuosisadan aikana, tietävät, mikä on lizun. Erinomainen ja hauska lelu, jonka alkuperäinen voi miellyttää monta kuukautta, ja kiinalaiset kopiot ovat vain muutaman päivän. Kun he pääsivät markkinoille ensimmäistä kertaa, keksittyjä ihmisiä välittömästi selvittivät kuinka tehdä käteviä käsiä. Ja se voidaan tehdä monella tavalla.

Kuinka tehdä käteviä käsiä?

On olemassa kolme tapaa luoda hengam, katsotaanpa kaikki kolme:

Menetelmä numero 1. Tällöin käytämme alkoholi- ja silikaattiliimaa lelun pohjaan.

Me sekoitamme ainesosamme, suhde 1 - 1. Saamme valkoisen massan, joka näyttää paksulta liima tapetoille. Pese se vedellä. Hendgam valmis!

Mennessä muutamassa tunnissa tällainen hendgam kuivuu ja menettää kykynsä. Jos heität hänet lattialle, hän hyppää melkein metrin päähän. Terävät puhallukset - se voi hajota.

VIDEO. Kuinka tehdä hendgam?

Menetelmä numero 2. Nyt käytämme tärkkelystä, vettä ja PVA-liimaa.

Otamme lasin ja täytämme sen tärkkelyspuoliin, kaadetaan vähän vettä ja sekoita. PVA-liimaa lisätään lopussa niin, että lizun on paksu. Tällaisella lizunilla on seuraavat kyvyt: se voi levitä, jos se on yksinkertaisesti laitettu pöydälle tai hajallaan iskustä.

VIDEO. Kuinka tehdä hendgam kotiin?

Menetelmä numero 3. Mielenkiintoisin ja ehkä paras tapa on käyttää natriumtetraboraattia ja valkoista liimaa.

Täytä 1/3 cup PVA-liimalla ja aloita vähitellen natniumtetraboraatti. Koko tällä ajanjaksolla sekoita tuloksena oleva massa, kunnes saamme halutun johdonmukaisuuden.

Ominaisuudet: se ei hyppää, mutta se on erittäin mielenkiintoista pelata sen kanssa, koska se on viileää hajaantumista käsivarteen ja se voi olla repeytynyt.

Kuinka tehdä syvä värähtelijä omiin käsiisi

Jokaiselle rakennustyömaalle tarvitaan syvähyytelö betoniin. Sen avulla kosteutta ja ilmaa poistetaan liuoksesta, jonka ansiosta seos muuttuu homogeeniseksi, huokoset häviävät siitä ja perusominaisuudet paranevat.

Nykyään tällainen laite voidaan ostaa rakentamismarkkinoilla tai myymälöissä, mutta säästää rahaa, on suositeltavaa tehdä tärytin betonista omiin käsiinsä.

Videoopas: mitä tehdä, jos betonielementtiä ei ole

Yksinkertaisin laite konkreettiselle värähtelijälle

Yksinkertaisin syvä värähtelijä voidaan tehdä tavallisesta kotitalouksien lävistyksestä. Tätä varten tarvitset vähintään 1,5 kW: n tehon, joka voi toimia hyvin iskutilassa.

Työsuuttimena käytetään tavallista huippua, jota voidaan käyttää muottiin. Jotta saisit paremman pidon, aseta vahva teräs aluslevy. Samanaikaisesti betoniseos levittyy tasaisesti koko tilavuudelle.

Jos haluat käsitellä suurta pinta-alaa, voit käyttää telakointimenetelmää. Piikkien lopussa lisätään tietyn pituisen lisäsuutin, jotta se saavutetaan hyvin alareunaan. Työnnettäessä jatkuvasti rei'itystä voit käsitellä tehokkaasti suurta pinta-alaa.

Video - konkreettisen värähtelijän periaate

Tärytin betonista porauksen perusteella

Rei'ityksen sijaan voit käyttää tavallista porata, jonka iskutilavuus on yli 1 kW. Tässä tapauksessa sinun on kuitenkin tehtävä erikoissuutin epäkeskisellä ja kestävällä ruostumattomalla kärjellä. Katsotaanpa, miten tällainen vibratori konkretisoituu omilla kädillä.

Ensimmäinen vaihe on valita ruostumattomasta teräksestä valmistettu metalliputki, jonka pituus on 40-60 cm ja halkaisija 3-4 cm.

Sisärenkaan tekemiseksi sinun on löydettävä halkaisijaltaan 12-15 mm metallipinsi, johon suorakulmainen levy 15-20 mm leveä on luotettavasti hitsattu. Sen tarkoitus on siirtää koko mekanismi sivulle ja ylläpitää tärinää.

Tehtyään keskeinen elementti ja teräsputken valmistaminen, ne on yhdistettävä toisiinsa. Ennen tätä porataan poikittainen läpivienti tangon päästä, jonka läpi asema asennetaan.

Jotta sydän pyöriisi vapaasti, sinun on löydettävä laakerit, joiden sisähalkaisija on pyöristetyn pään tiukasti sopiva. Asettamme viimeisen putken sisään ja täytämme molemmat molemmat laakerit.

Jos sauvan pää on liian pitkä, on suositeltavaa leikata se, jolloin korkeintaan 5-10 mm. Lisäksi laakerit on suojattava molemmilta puolilta pölyn ja lian sisääntulosta, muutoin malli pysähtyy nopeasti pyörimättä ja ei sovellu jatkokäyttöön.

Laakereiden valitseminen ei kannata säästää, koska niihin kohdistuu suuri kuorma.

Vavan toisessa päässä on käytettävä vahvaa holkki, joka pystyy varmistamaan värähtelijän pyörimisreitin täydellisen sulkemisen.

Nyt sinun on valmistettava putki, jossa on tiheä kumi tai joustava muovi ja sisempi ydin, joka voi myös olla vapaamuotoinen. Heidän avulla voimme tuottaa epäkeskisen akselin, joka yhdistää porauksen ja jo valmistetun suuttimen, joka antaa tärinää.

Putki asetetaan akseliin siten, että molemmilta puolilta on jäljellä 4-5 cm. Kun sauva pyörii, se antaa tärinää, mikä takaa koko laitteen toiminnan.

Toisaalta sauva on istutettava aikaisemmin valmistettuun holkkiin, sitten lepää sydämemme ydin, jossa reikä on tehty ja yhdistää ne yhteen. Sitten täytä holkki siten, että se lepää laakerilla ja piilottaa liitoksen turvallisesti.

Nyt vain työkalun kiinnittäminen huomiota herättämään (kiristä letku holkkiin ja purista se puristimella, käännä kärki suojakoteloon). Kaikki tämä, poran syvä värähtelijä on täysin käyttövalmis. Tulos saadaan seuraavasti.

Erittäin suurelle pinnalle esimerkiksi kaadetaan monoliittista säätä, on suositeltavaa tehdä litteä tärytin betonista omiin käsiisi. Työ vaatii jo tuttua perforatoria, metallikehystä, johon se kiinnitetään, ja ruostumaton teräslevy.

Tavallisten improvisoitujen keinojen avulla voit tehdä tärinää betoniin autotallissa. Tietenkin se on tuskin sopiva ammattikäyttöön, on suositeltavaa ostaa tehdaslaite, mutta se riittää rakentamaan oman kodin säästämään rahaa.

Jos tärinän pituus ylittää yhden metrin, tällaisen laitteen käyttäminen yksinään on lähes mahdotonta. Kaikki nivelet on tehtävä huolellisesti ja turvallisesti, koska betoni kestää tärinää ja painaa voimakkaasti sivulta.