Mitä rakentaa autotalli

Monet unelmoivat hyvän ja edullisen autotallin, etenkin suurkaupunkien asukkaista. Miehet kokevat autotallin olevan heidän henkilökohtainen paikka, suoja, suoja. Joten mikä on parasta tehdä? Katsotaanpa.

Valmistelu

Ensin haluan sanoa, että on halvempaa rakentaa oma autotalli kuin ostaa se. Joskus hinnat nostavat taivaan vanhoihin ja mädäntyviin laatikoihin, etenkin miljoonien ihmisten kaupungeissa, joissa pysäköintipaikat ovat vähäisiä.

 1. Ennen rakentamista on tarpeen varoittaa hallintosi ratkaisua, että aiot rakentaa autotallin. Ole valmis siihen, että hallitus voi vaatia rahaa, joten kaikki on järjestetty.
 2. Ensin sinun on valittava paikka. Täydellinen kuiva paikka pienelle kumpuilijalle, jotta haihtuu ylimääräinen kosteus nopeasti, eivätkä muodosta lätäköitä. Muuten, kylmällä säällä, kirjaimellisesti lyödään tien sisäänkäynnille.
 3. Voit vapaasti kiinnittää auton toiseen autotalliin, mutta vain omistajan luvalla. On toivottavaa, että tulevan autotallin perustana oli hiekka tai savi seuraavaksi maanalaisen tilan kaivaukseksi.
 4. Kun paikka on valittu, kannattaa ensin aloittaa kellarin rakentaminen. Kaivaa kaivinkone (jos se on tiukalla rahoilla, voit tehdä sen itse), kellarikerroksen sisäänkäynti on metriä ja puoli-kaksi, ja jatka sitten tasoittaa minkä tahansa muotoisen ja koon kellarista. Sen jälkeen laita betoniseinät (suosittelkaa betonia, koska puu ja muut puumateriaalit rikkovat nopeasti), lattia ja katto. Kellari on valmis.

Autotallirakenne

Käännymme nyt maahan. Aloita seinien rakentaminen. Voit käyttää:

 • betonilaatat;
 • vahvat tiilet (valkoinen);
 • savi lohkot;
 • profiiliputki (runkoon);
 • ilmastettu betoni;
 • hiekkalaatikko;
 • puutavara;
 • sandwich-paneeli.

Katto, portti ja lattia

Sitten sinun on asennettava vahva rautaportti, jonka voit ostaa tai tehdä itse. Seinien ja porttien rakentamisen jälkeen sinun on otettava katto. Katto voidaan tehdä tasaiseksi (helpoin vaihtoehto). Tee tämä tee betonilaatat seinälle, vuokraamalla erikoislaitteita.

Ei ole kiellettyä rakentaa kalteva katto. Mitä ei useinkaan suositella, koska se on hankalaa käytössä, sitä käytetään autotalliin.

Kun seinät ja katto on pystytetty, lattia on tehtävä. Voit tehdä tämän levittää levyt kellarikerroksen ympärille, aivan kuin aitaisit sen pois. Täytä jäljellä oleva tila betonilla (tietenkin, ei kellariin) oven tasolle. Betonin kiinteytymisen jälkeen sinulla on autotalli tai pikemminkin "ei-takuu".

Tärkein osa: sähköiset

Käsittele luomuksesi täysimittaiseksi autotalliksi, sinun pitäisi johtaa sähköä siihen. Jos naapureilla ei myöskään ole sähköntoimitusta, voimme sopia heidän kanssaan, jotta "heittää pois" rahaa sähkökaapelin liittämiseen.

Tämä menettely ei ole varsin halpa, ja jos naapureilla on valo, tee sitten sähköä itsellesi, tietenkin, varoittamatta hallintoa. Ilman metriä tilat eivät ole hyväksyttyjä, joten sinun on huolehdittava mittauslaitteesta yhteysprosessin aikana.

Tarkemmin sanottuna materiaalien valinta

Tämä on mitä materiaalia he tekevät kotona autoja nyt:

 1. Betonilaatta Ihanteellinen materiaali viime vuosisadalle. Mutta jos käytössä on tarpeettomasti käytettyjä käytettyjä laattoja, niin rakennus sopii. Kuljetus on vaikeaa ja kallista, eikä asennusta suositella ilman hitsaustarvikkeita.

Hyödyt: luotettava kokoonpano on melko kestävä muotoilu.

Miinukset: tarvitsevat nostolaitteet, joiden tuntipalkka riippuu asiakkaan älykkyydestä.

 1. Tiilikuvake. Tämä on kaunis, kallis ja kestävä materiaali. Tavallisesti on tavallista hankkia roskia tai huonolaatuista materiaalia autotallille. Joten yksityinen talo, jossa kaiken pitäisi olla "spick and span", he ostavat ylimääräisen vastakkaisen tyyppisen tiilen.

Erikseen sijoitetut rakennukset edellyttävät lisäeristystä. Siksi seinän tulee olla vähintään 2 tiiliä (25 cm paksusta ja enemmän).

Vaikeus on seuraava: vahvan perustan tarve. Se on tiiliseinässä kaatunut monoliitti vahvistetuilla verkkoilla.

Hyödyt: ei tarvitse sisustusta. Alkuperäinen ulkoasu on jo moderni klassikko.

 1. Höyrytetyt betoni- ja savilohkot. Viimeisimmät sementtipohjaiset materiaalit, paremmat tiilet. Se ei ole vain hinta. Loppujen lopuksi ominaisuuksien mukaan ne pitävät täydellisesti lämpöä. Itse rakennusprosessi ei vie paljon aikaa. Miksi niin? Molemmat kotelot ovat suurikokoisia ja suhteellisen kevyitä.

Suunnitteluominaisuus on vain vahvistetulla hihnalla, joka on tarpeen kattopuutarhan perustamiseksi.

Säätiö on yksinkertaisempi: melko matala teippityyppi. Mitkä lohkot valitaan erikseen - on parempi päättää rakennustyömaalla.

Hyödyt: ei huonompi kuin tiili, kokonaismassa on paljon helpompaa, kulutustarvikkeita alhaisilla kustannuksilla. Tarvitaan suuria ponnisteluja.

 1. Puu (lokit, puutavara tai kartonki). Talousarvio ja kaunis vaihtoehto, mutta palovaara. Jos siellä on jopa kotitalouksien polttoainevarasto, ei pitäisi olla syttyviä materiaaleja lainkaan.

Poikkeus sääntöön on palonestoaine impregnointi. Se antaa tulenkestäviä ominaisuuksia mihinkään puuhun. Ja jos rakennuksen on tarkoitus olla monikäyttöinen (on autotalli, työpaja tai jopa autotallin sauna), se on käsitelty puu, joka sopii parhaiten. Tontilla tai maassa - eniten sitä.

 1. Profiiliputket ja muovipaneelit. Nämä ovat materiaaleja pikarakenteisiin. Ammattilevyä (ammatillista lattiaa) sovelletaan tässä. Sandwich-paneelien ja profiiliputkien autotalli on hinnaltaan halpa ja se kootaan alle päivässä. Pisin on sotkeutua alustaan ​​- konkreettinen alusta säännöllisen laatikon alla auton (se on nopeampi tuoda ja laittaa säännöllinen vanha betonilaatta tai muutamia). Nykyaikaisten edullisten materiaalien avulla auton omistajat saavat henkilökohtaisia ​​autoja lämmittämättömiin säiliöihin.

Mutta kaikki on ratkaistu ja tällainen rakenne voidaan helposti eristää mineraalivillalla, ja autotallin sisätilat syntyvät asbestisementtilevyillä tai OSB: llä (perustuu vaahtomuoviin).

Haitat ovat seuraavat: tarvitset hitsauskoneen ja koet sen kanssa.

Hyödyt: myynnissä on paljon valmiita muovisia konstruktioita, jotka voidaan toimittaa sivustoon tai asentaa kokoonpanijoille.

 1. Metallikehys. Se koskee teräslevyä. Garage ilman hitsauskokemusta ei tee sitä itse, mutta hyvä ystävä vaatimattomaan hintaan tekee kaiken kauniista. Tietojesi mukaan rauta-auton ruutu on paljon halvempaa kuin tiili tai betoni.

Miinukset: metallin lämmönjohtavuus. Ilman eristys- ja lämmityslaitteita ei luoda mukavaa ympäristöä, vaikka auto olisikin.

Budjetin lämmitys

Jos aiot olla pitkään autotallissa, lämmitä seinät lasivillalla ja liitä se lastulevyarkeilla ja asenna myös uuni, sillä se on aiemmin harjoittanut putken kattoon reiän.

Tämä lähestymistapa koskee vain tulenkestävien materiaalien vaihtoehtoja. Puu ja muovi ovat erillinen tilanne, ja on välttämätöntä eristää tällaiset materiaalit useissa vaiheissa.

Esimerkiksi puu (puu tai puu) ei ole toivottavaa sisäpuolelta lasivillasta. Luonnonmateriaali rakennuksen autotalli rakastaa savi, vähemmän myrkyllinen eristys. Edullinen hellittää samaa alustaa.

Muovipaneeleille myydään erikoislevyjä, joissa etupuoli käsitellään ruostumattomalla teräksellä.

Kävele katolla

Toisin sanoen, katolla. On olemassa kaksi tyyppiä:

Molemmat vaihtoehdot - nämä ovat kaikkein budjettityypit, vaikka jopa autotallissa on mahdollista saada aikaan jotain epätavallista (koivukoski, vartiosto ja paljon muuta).

 1. Betonilaatta on ihanteellinen alustaan ​​aina. Se sijoitetaan seinälle pieneen kulmaan, muuten ei ole vettä off-season.

Asennusvaiheessa levyjen välillä on aina liitoksia, ei ole vaikeata rasvaa niitä sementtilaastilla ja sitten sytyttää sisäpuolelta.

Ulkopuolella on tarpeeksi useita kerrosmateriaaleja, jotka on liitetty taskulamppu päällekkäin.

Hyödyt: verrattuna dvukhskatnaya 20% kannattavampi.

 1. Työssä mennään: puutavaraa, tyhjiä betonilaatuja (aukkoja). Kattoon sisälle riittää vaneri tai seinäpaneeli. Ristikkojärjestelmässä on riittävästi levyjä 4 cm paksuilta. On halvempaa tehdä laatikko epäpohjoistamattomasta alustasta, jossa on poistettu vaunu. Kattoon ei ole vielä keksitty mitään parempaa kuin liuskekivi asbestisementistä.

Hyödyt: kattoeristys. Garage helposti nukahtaa sahanpurun, kuonan, maan päällä.

Materiaalien rakentamisen ja valinnan tulokset

Mikä on parempi rakentaa autotalli, tietenkin, ei meille. Mutta laskelmat ovat seuraavat:

 1. Nopein vaihtoehto autotallille on sandwich-paneeli, jossa on eriste.
 2. Halvat, helppokäyttöiset ja käytännölliset vaahtomuovilohkot, joissa on vahvistusta katon alla.
 3. Hyväksyttävä ja kova, mutta esteettisesti miellyttävä on käsitelty puusta tehty rakennus.
 4. Kallis, pitkä, mutta elämä - tiilinen autotalli, jossa on paksu seinä ja betonilattia.
 5. Esivalmistetut vaihtoehdot, kuten jo kootut laatikot, eivät ole sopivia kaikkialle, koska luotettavuus on vähäinen.

Autotalli katsotaan hyvin yksityiskohtiin, jos mahdollista, sopeuttamatta päärakennetta oleviin materiaaleihin.

Talousarvio romun materiaaleista

Alla video osoitti aiheensa ennätysmäärän näkymiä. Ei ihme Kirjailija kertoo kuinka rakentaa autotallin kuormalavoja. Rakentamiseen kesti 2 kuukautta, käytettiin rakennusmateriaaleja.

Materiaalin valitseminen autotallille: mitä rakentaa?

Autotalli on tärkeä rakennusobjekti, joka suorittaa huomattavan määrän toimintoja. Suoran nimityksen lisäksi, ts. paikkoja, joissa voit jättää auton takana turvallisia seiniä, autotalli voi olla eräänlainen varastointi erilaisia ​​varastoja ja tuotteita dachasta: tuotteista, rakennusmateriaaleista, talvikaupoista. Siksi kannattaa ajatella sen rakentamista paitsi autojen omistajille, mikä on hyväksyttävää, mutta myös muille ihmisille.

Niistä materiaaleista, joista taloudellinen autotalli on rakennettu, on melko paljon niitä, joten sinun on tutkittava tarkasti jokainen niistä.

Ilmeisten taloudellisten hyötyjen lisäksi autotallin rakentaminen hyödyttää taloudellista näkökulmaa. Tosiasia on, että on vaikea maksaa jatkuvasti maksullista pysäköintitilaa, ja nämä kulut eivät ole verrattavissa hintaan, jonka maksat autotallin rakentamisesta.

Mitä rakentaa autotalli?

Nykyään on olemassa perusteltu rakenne seuraavista materiaaleista:

 • tiili;
 • vaahtomuoviletkut;
 • karkea lohko;
 • puu;
 • sandwich-paneeli.

On huomattava, että nämä materiaalit voivat olla luonteeltaan erilaisia, so. olla väliaikaisia ​​ja pysyviä. Tämä ero on siinä, että rakenne voidaan helposti purkaa ja siirtää toiseen paikkaan.
Yhteinen muistutus on, että niiden rakentamiseen tarvitaan säätiö, mutta sillä on erilainen tehtävä. Päärakenteen tapauksessa perustus on tarpeen kuorman siirtämiseksi seinistä maahan ja tilapäisrakenteissa kentän tasoittamiseksi siten, että siihen voidaan asentaa teknisiä moduuleja.

Tutustu materiaaliimme, miten valmista ja maalaa oikea auto.

Hyödyt ja haitat eri materiaaleista

 • Brick. Rakennuksen rakentaminen on tärkeä paitsi taloudellinen osa, myös tämän rakennuksen tarkoitus. Jos käytät autotallia vain lämpimän kauden aikana, se ei ole suositeltavaa lämmittää. Ympäri vuoden käyttöä varten on valittava materiaali, joka täyttää nämä vaatimukset. Tiilen autotallit, jos ne eivät ole esieristettyjä, ei olisi paras vaihtoehto käyttää autotallia ympäri vuoden. Lisäksi on syytä asentaa osuuskuntaan tiilihalli, joka suojaa tunkeilijoita vastaan ​​tapahtuvalta tunkeutumiselta. Tiilen autotallit on pystytetty vapaalle alueelle, mutta tässä tapauksessa sinun on huolehdittava rakennuksen melko paksuista seinistä (vähintään yksi tiili leveä). Tiilen autotallin rakentaminen on monimutkainen asia, koska munintamenetelmissä tarvitaan ainakin vähäistä tietämystä.
 • Vaahtobetoni. Tämäntyyppinen materiaali on varsin suosittu, vähitellen korvaa tavanomaiset tiilitalot. Tämä saavutetaan yksinkertaisella ja kätevällä menetelmällä näiden esineiden rakentamiseksi, syvällisellä energiansäästöllä ja munimisnopeudella. Vaalean tai hiilihapotetun betonin lohkot, joilla on suuri paino, kun taas kevyt paino, joka tekee autotallin rakentamisen prosessista, on yksinkertainen asia. Valmistumisen jälkeen lohkojen ulkopinta käsitellään alukkeella (modulaarinen, akryyli). Tämä on välttämätön suojaamaan autotallilta kosteutta ja muita syövyttäviä ympäristöjä.
 • Puupalkki. Hieman aika sitten tällainen materiaali ei soveltunut autotallirakenteiden rakentamiseen, koska puuta pidettiin tulipalovaarallisena aineena. Nykyään tehokkaan tulenkestävän kyllästämisen ansiosta puiset autotallit ovat yleistyneet ja yleisiä. Tämän materiaalin tärkein etu on ulkonäkö, jonka ansiosta voit helposti rakentaa kaikki sivustosi rakennukset samaan tyyliin. Puun ulkoisen jalostuksen lisäksi sisäpuolella ne käyttävät vuorausta basalttivilla-laattoilla, mikä parantaa rakennuksen palonkestävyyttä ja eheyttä. Asennettaessa lattiaa sinun täytyy ajatella etukäteen eristystä. Tätä varten käytämme laajennettua saviastioita, jota lyödään lattialla. Tämä menettely on välttämätön, jotta se pysyy miellyttävässä paikassa autotallissa ja säästää ajoneuvon rungon.
 • Sandwich-paneeli. Tämä materiaali on luokiteltu valmiiksi valmistetuksi, mikä tekee materiaalista houkuttelevan ostamaan. Perusta on metallista valmistettu runko, joka on edelleen päällystetty aallotetulla lattialla. Eristettyjen rakenteiden rakentamiseksi jätetään rako kehyksen alapintojen väliin, joka sijoitetaan mineraalilevyyn. Sandwich-paneelit on jaettu kahteen tyyppiin:
 1. tavallinen voileipä eri lämmittimellä (vaahto, mineraali jne.);
 2. OSB-levyt vaahdolla.

Rakentamiseen tarvitaan taitoja työskennellä hitsauskoneen ja ruuvimeisselin kanssa, joten itsekokoonpano on vaikeaa. Ostettaessa he tilaavat rakenteen asennuksen, joten siihen ei tule ongelmia. Rakennettaessa pystytään asianmukaisesti asennettu betonilattia pääkohdaksi. Tämän työn virheet aiheuttavat vaikeuksia asennettaessa autotallin seiniä, joten sinun on oltava varovainen.

Mistä rakentaa autotalli on halvempaa

Materiaaleilla on kilpailuetu. Jotkut ovat halpoja hintoja, samoin kuin karkeita lohkoja, toiset ovat merkittäviä luotettavuudeltaan, kuten vaahtobetonin tai tiilien rakenteita. Mutta on tärkeää muistaa, että materiaalin valinnan ei pitäisi perustua välittömään laskentaan autotallin rakentamisen kustannuksista vaan suhteellisen suurella aikavälillä, joka vastaa kuukausia.
Puiset autotallit kuluttajalle tulevat taloudellisiksi vaihtoehdoiksi, mutta yksi vivahde on.

Ajan myötä levyt hajoavat, joten uusien levyjen kunnostaminen ja kovettuminen voi olla erittäin kallista. Tämän perusteella edullisin vaihtoehto, ottaen huomioon kohtuullinen hinta ja laatu, on vaahtobetonin autotalli. Materiaalin hankkimisen alhaisten kustannusten lisäksi tämän autotallin rakentamista pidetään vähiten vaikeana kuin muiden materiaalien kanssa.

Kustannuslaskenta

Jos harkitsemme vaahtolohkareita autotallin rakentamiseen soveltuvana materiaalina, on helppo laskea tarvittava kustannusarvio tämän rakenteen rakentamiseksi.
Ensimmäinen kustannusvaihe on vaahtolohkojen ostaminen:

 • Seinälohkot - keskimääräiset kustannukset ovat noin 3 tuhatta ruplaa / m3 (lohkon mitat - 60/30 / 20cm). Yhden yksikön hinta on 100 ruplaa.
 • Väliseinät - keskimääräiset kustannukset ovat 2800 ruplaa / m3.

Lohkojen hankkimisen lisäksi rakentamiseen tarvitaan standardi rakennusmateriaali:

 • Sementtiä. Hinta 50 kg (M300) - 250 ruplan sisällä.
 • Hiekkaa. Yhden kuutiometrin hinta on 200 ruplaa.
 • Murskattu kivi - 1700 ruplaa / m3.
 • Sora - 1200 ruplaa / m3.
 • Eristys - 1300 neliömetriä kohti.
 • Vedeneristys - 40 ruplasta / m2.

Kuten näemme, autotallin rakentaminen, vaikka otetaan huomioon vaahtolohkojen alhaiset kustannukset, maksaa rahan summan. On olemassa keinoja säästää rakennuskustannuksia:

 1. Autotallin lattia on täynnä raunioita, eikä ne muodosta monoliittista sementtikerrosta. Maaperän esiseosta täytyy täyttää ennen täyttöä.
 2. Pilarien perustaminen, mikä auttaa säästämään sementtilaastilla.
 3. Ostaminen voi olla halvempaa, jos ostat ne talvella.

Katso videota siitä, miten vaahtobond-autotallin rakentaminen

Autotallin rakentaminen on perusteltua autojen omistajille. Aluksi se voi pelotella arviota tämän rakennuksen kustannuksista, mutta koska avoimen taivaan alla oleva auto on jokaisen kaappaajien tavoite, nämä kustannukset näyttävät vähäiseltä.

Rakennamme autotalli edullisesti ja nopeasti - yksityiskohtaista tekniikkaa ja suosituksia

Autotalouden rakentamisen alkaessa useimmat ihmiset ihmettelevät: kuinka tehdä sen mahdollisimman vähän aikaa ja rahaa? Jos olet myös kiinnostunut tästä kysymyksestä, suosittelemme tutustumaan esittelemäsi artikkeliin, jossa tarkastelemme yksityiskohtaisesti prosessin rakentamista edulliseen autotalliin lyhyessä ajassa.

Perinteisistä materiaaleista, esimerkiksi tiilestä valmistettu autotalli on kallista, eikä sen rakentamisen prosessi ole nopea. Siksi tehtävän suorittamiseksi on turvauduttava nykyaikaisiin teknologioihin ja halpoihin rakennusmateriaaleihin. Talousarvoteknologian osalta kiistaton johtaja on kehysrakenne. Sen periaate perustuu rungon rakentamiseen palkista, joka on päällystetty arkkimateriaalilla.

Tällaisen autotallin rakentaminen voi olla hyvin nopeaa, kun taas se osoittautuu melko vahvalle ja pystyy luotettavasti suojaamaan autoa erilaisilta ympäristövaikutuksilta. Ja jos se on lämmitetty ja varustettu lämmitys, niin tällaisessa autotallissa voit mukavasti harjoittaa auton huolto, jopa talvella. Ainoa haaroitus runko-autotallissa on, että sen pohja on puinen, joten rakennuksen kestävyys on jonkin verran rajoittunutta, etenkään jos et huolehdi siitä.

Jos et halua rakentaa runko-autotallia, voit mennä toiseen suuntaan - käytä halpoja materiaaleja seiniin, kuten:

 • kevytbetonilevyt (hiilihapotettu betoni, vaahtobetoni tai polystyreeni-betoni);
 • karkea lohko;
 • kevyet keräilysillat jne.

Näiden lohkojen rakentamisen tekniikka on lähes sama kuin tiilen rakentaminen. Mutta koska yksi lohko on kooltaan samanlainen kuin useat tiilet, laskutusmäärä kasvaa useita kertoja. Verrattuna samaan tiiliin tällaiset lohkot ovat halpoja, koska ne ovat onttoja, ja ne on myös tehty halpoista materiaaleista.

Huomaa, että huokoisten betonilohkojen autotalli vaatii ulkopinnan, koska tämä materiaali imee kosteuden hyvin. Jos seinät eivät ole valmiita, rakennuksen käyttöaikaa vähennetään huomattavasti.

Esimerkkinä mainittakoon, kuinka edullinen kehysrakentaminen on rakennettu, koska sen tekniikka on olennaisesti erilainen kuin tiilen tai lohkorakenteiden rakentaminen.

Ennen kuin aloitat autotallin rakentamisen omin käsin, valmistelemme projektin. Ensinnäkin meidän on päätettävä tulevan rakenteen koosta. Koska tehtävämme on rakentaa budjetin autotalli, optimaalinen koko 4x6 m. Ne ovat melko tarpeeksi lähes kaikille autoille. Tietenkin, voit tarvittaessa säätää koko "itsellesi".

Sitten teemme ruhon piirustuksen. Se perustuu telineisiin, joita asennamme kulmiin sekä 60 cm: n askelin seinämillä. Kiinnitämme vanteet pohjaan ja telineen yläosaan. Rungon rakenteen jäykkyyden ansiosta voimme vahvistaa tukia ja hyppyjä. Rakennuskustannusten alentamiseksi teemme katon irtoa. Tätä varten yhden seinän on oltava päinvastaista. Parasta on tehdä korkeat seinät sisäänkäynniltä, ​​niin että katon vesi tyhjenee autotallin takana. Voit jopa piirtää kehyksen käsin, tärkeintä - älä unohda määrittää kaikkien osien koko millimetreinä.

Toinen asia, jonka on päätettävä suunnitteluvaiheessa, on perusta. Jos maaperä on epästabiili, esimerkiksi märkä, luo pohjalevy. Lähes kaikissa muissa tapauksissa optimaalinen ratkaisu on nauhan matala perustus, joka liittyy rakenteen vähimmäispainoon.

Riippumatta siitä, mitä säätiö on, valmistelemme ensin sivustoa: me käytämme merkintää ja poistamme maaperän kasvillisen kerroksen. Jos pohja on teippiä, ympäryksen varrella kaivamme noin puolen metrin syvyisiä kaivantoja. Jos pohja on laattoja, syvennämme koko alueen noin 40 cm. Täytämme kaivantojen tai alustojen pohjan hiekalla 20 cm: n päällä ja varoen voimakkaasti.

Harkitse, että perustan luominen kestää noin kuukausi, jos se kaadetaan itse, sillä betonilla on voimaa 28 päivän kuluessa. Prosessin nopeuttamiseksi voit käyttää valmiita pohjalevyjä tai lohkoja. Mutta tässä tapauksessa rahoituskustannukset kasvavat. Siksi sinun on päätettävä itse: mikä on sinulle tärkeämpää - rakentamisen kustannukset tai nopeus.

Jotta säätö olisi täysin itsenäistä, asennamme muottien levyt, kosteutta kestävä vaneri tai OSB. Säätiön tärkeä elementti on vahvistuskehys. Nauhalevyille tehdään raudoituskehys suorakulmaisen suuntaissärmiön muodossa. Raudan halkaisijan tulee olla 0,8 mm. Laattojen perustuksille kehys on tehty verkosta, jonka solu on 200x200 mm ja jonka halkaisija on 0,8 mm. Ristikko asetetaan kahteen kerrokseen noin 150 mm: n etäisyydelle.

Muotti kaadetaan M200 betonilla, tamped ja tasoitettu. 28 päivän kuluttua siitä, kun pohja on kaadettu (seinien ja pohjan välissä), aseta pari kerrosta katemateriaalia tai muuta bitumipitoista vedeneristysmateriaalia.

Jos päätät tehdä esivalmistettujen lohkojen liuskan perustan, aseta ne valmiiksi valmistettuihin kaivantoihin ja kiinnitä ne yhteen sementtilaastin kanssa. Samoin valmistetaan myös valmiiden levyjen pohjalaatta. Ainoa asia, joka tarvitaan tämän työhön nostolaitteen tekemiseen.

Kun base on valmis, sinun on tehtävä kehys. Aloitamme työn tekemällä pohjareunuksen säätiön kehän ympäri. Tätä varten käytämme 100 x 100 mm: n puutavaraa, jonka kiinnittäminen betoniin ankkureiden avulla. Meidän välillämme puuta reunaan "puoli puu" ja kiinnitettävä ruuvilla ja kulmilla.

Seuraavaksi asenna teline 100x100 mm rakenteen kulmissa ja kohdista pystysuunnassa. Kiinnitysräpylöiden kiinnittämiseen pohjalevyjen ruuveihin ja teräskolmiin. Lisäksi vahvistamme tukijalat tukipyörillä, jotka voidaan valmistaa levyistä, joiden paksuus on 20-30 mm. Välittömästi kaikki kulmaportaat sidotaan yläosaan vanteiden avulla 100x50 mm: n palkista. Sen jälkeen asenna teline seiniin 600 mm: n korkeudella. Seinätelineet voidaan valmistaa levyt, joiden paksuus on vähintään 30 mm ja leveys 100 mm. Korjaamme ja vahvistamme niitä samalla tavalla kuin kulmapisteet.

Sitten sisäänkäynnin puolelta asennamme 100x100 mm: n telineitä, joihin portit kiinnitetään, ja liitämme ne keskenään saman osuuden palkkiin. Tämän seurauksena muodostuu aukko. Sen vahvistamiseksi voit asentaa metallikehyksen nurkan tai kanavan kehälle.

Ennen kehyksen kokoamista käsitellään kaikki levyt ja palkit palo-bioprotective impregnoinnilla, mikä lisää rakenteen kestävyyttä.

Seuraavaksi suoritetaan katon runko. Voit tehdä tämän asettamalla mauerlat (rungon yläkehän) trikoot 30x100 mm: n levyiltä. Koska kattopinnalle altistuu raskaalle lumikuormalle, tehdään askel enintään 40 mm: n kiskojen väliin. Jotta nauhat voitaisiin kiinnittää entistä luotettavammin, meillä leikkaamme leikkureiden paksuuden läpi. Ympyrän ympärillä olevien kattopäiden päihin naulataan 100 mm: n levyinen levy.

Nyt, kun kehys on valmis, voit heti päällystää seinät. Rakennuksen lämmittämiseksi täytämme kehyksen tilan mineraalivillalla laattoihin. Tämä eristys on halvempaa kuin monet muut eristemateriaalit, mutta samalla kestävä, tulenkestävä ja, mikä tärkeintä, on alhainen lämmönjohtavuus.

Huoneen seinien puolelta peitetään höyrysulkukalvo. Jotta höyrysulku saadaan hermeettiseksi, tehdään kalvoverkkojen liitokset päällekkäisillä ja liimalla kaksipuolisella teipillä. Seinän ulkopinnalle peitetään myös tuuli- ja kosteusproteiini samalla tavalla ja tiivistää liitokset laadukkaasti.

Jotta ilmanvaihtoaukko säilyisi kotelon ja kalvojen välissä, kiinnitämme pylväisiin puupaneeleja, joiden paksuus on vähintään 20 mm. Levyjen kiinnittämiseen käytämme tavallisia ruuvia. Säästää rahaa, mutta ulkoseiniä ei esivalotella OSB-levyillä, mutta asennamme välittömästi sivuraide. Ainoa asia, joka on toivottavaa, on käyttää kestävää metallista sivuraitaa.

Seinien reunan kiinnittämiseksi alhaalta, kiinnitämme alkutason ruuveilla ja asennamme myös kulmaprofiilit kaikilla kulmilla. Sitten paneeli sulkemalla vain tankkaa nurkassa profiileja ja kiinnitetty ruutuputkiin. Sisäpuolella autotalli voidaan peittää arkilla, kuten vanerilla tai OSB: llä. Kiinnitä kotelon kotelo kynnet tai ruuvit.

OSB-levyjä tai vaneria asennettaessa ei pidä unohtaa, että paksuus on noin 5 mm. Nämä saumat tulee täyttää tiivisteellä.

Siirrä nyt katon asennus. Koska kattotuolit ovat jo olemassa, on edelleen laittaa kattopiirakka. Aloittaminen asennushöyrysulun ja laatikoiden kanssa autotallin sisäpuolelta. Laatikot säleet sijaitsevat välttämättä ristikkojen yli. Ulkopuolella raiteiden välissä asennetaan eristys.

Sitten asetetaan superdiffuusiota varten vedenpitävä kalvo naulakkoihin. Samoin kuin seiniin, kalvo on lisäksi kiinnitetty kattoon, jossa on säleitä, jotka toimivat vastarinteinä. Pylkäämme kohtisuorasti levyn kattorakenteisiin, joiden paksuus on 25-30 mm, jonka kaltevuus on noin 30 cm vastakkain.

Nyt sinun täytyy laittaa katto. Erinomainen ratkaisu rakentamisellemme on ammatillinen lattia - se on halpa ja kestävä materiaali. Levyjen aallotettu pituussuuntainen ja poikittainen päällekkäisyys ja kiinnitetty rullaluukkuihin. Kiinnitämme kiinnikkeet aallon läpi ruutupallokuviossa. Voit käyttää toista vaihtoehtoa katolle, esimerkiksi liuskekivi, joka on myös edullinen. Asennuksen periaate muistuttaa aallotetun levyn asettamista, mutta ruuvien sijaan käytämme liuskekiillotusta.

Tässä autotallissa on lähes valmis, nyt se on edelleen portin asentamista. Voit säästää rahaa, joten voit etsiä mainoksia sopivista b / y-metalliovista. Jos autotallin pohja ei ole laatta, lopetamme lattian. Näihin tarkoituksiin voit asentaa päällystyslaatat tai kaataa betoniteräksiä.

Tämä työ on valmis. Jos kaikki toiminnot suoritetaan oikein, lopulta autotalli kääntyy paitsi vahvaan ja kestävään myös lämpimään. Tällöin sen kustannukset osoittautuvat useaan kertaan alempana kuin perinteinen tiilihalli.

Mieti mitä materiaalia halvempaa rakentaa autotalli.

Olet päättänyt rakentaa talon autoosi, mutta rajoittuu rahaa, entä autotalli niin, että se on tilava, hyvin tehty ja sinulla on tarpeeksi rahaa? Artikkelissa kerromme, mikä materiaali on halvempaa rakentaa autotalli, sekä kunkin tyypin edut ja haitat.

Mitä valmistajat tarjoavat

Rakennus koostuu seuraavista rakenteista:

Tarkastelemme jokaista erikseen erikseen, yritämme valita jokaiselle rakennukselle edullisimman materiaalin tyypin.

perusta

Alle autotalli yleensä tuo nauha pohja (ks. Nauha säätiön autotalli omalla kädet).

Se on valmistettu useista materiaaleista:

 1. Esivalmistetut betoniteräkset.

Tällaisen säätiön edut asennuksen, lujuuden ja luotettavuuden nopeudella. Näistä voit myös laittaa kellarissa autotalliin tai tarkastushuoneeseen. Mutta lohkojen hinta on melko korkea, jotta ne voidaan tuoda ja koota, sinun täytyy palkata kalliita laitteita, erikoistuneita työskennellä nosturin kanssa ja asentaa betoniteräksiä.

Tämä vaihtoehto on hyvä, kun käytetään lohkoja, ystävä on työskennellyt nosturilla ja on valmis auttamaan nimellispalkkiona, ja rakennuksen omistajalla on asennuskäytännön ammattitaito ja kokemus.

 1. Betoni kaadettiin asennettuun muottiin pakollisella vahvistuksella.

Tällöin on käytettävä vain sementtiä ja hiekkamaljaketta, sillä muovilla ne käyttävät sopivia materiaaleja: käytettyjä levyjä, levyjä, vaneria, metallilevyjä eli kaikkea, mikä saattaa olla käsillä. Vahvistukseen löytyy myös käytetty raudoitus, silmät tai kaikki metalliprofiilit, palat tai koristeet, jotka sopivat yhdeksi rakenteeksi.

Voit tehdä betonielementin käsin tai pienellä (0,5 m3) laastin sekoittimella, jonka yksi autotalli tai ystävien naapureista todennäköisesti löytää. Tietenkin tämä vaihtoehto vie aikaa ja vaivaa, mutta kuten sanotaan, "työtäsi ei oteta huomioon", jos tarvitset säästöä materiaaleihin ja töihin.

 1. Tiili- tai vaahtomaiset, hiutaleet.

Tällaisen säätiön valmistukseen tarvitaan jonkin verran kokemusta ja muurien tuntemusta, ja asiantuntijan palkkaaminen maksaa paljon. Lisäksi lohkojen tai tiilien pinta vaatii pakollista monikerroksista vedenpitävyyttä kosteuden tunkeutumiseen ja materiaalin suojaamiseen tuhoutumiselta.

Edellä esitetyn perusteella päätellään, että autotallin kustannustehokkain perusta on betoniseoksen "teippi", joka on tehty ja kaadettu omiin käsiisi.

seinät

Garage kuuluu kevyisiin rakennuksiin, ja tällä rakentavalla on vähäisiä kuormia - katto ja sadetta, joten voimakkaita, paksuja seiniä ei tarvita.

Jos autotalli on talon vieressä, voit säästää yhdelle seinälle, mutta tärkein tehtävä on suorittaa oikein kaksi rakennusta. Emme kehitä tätä aihetta täällä, on ohjeita telakointi autotalli talon missä tahansa rakennustyömaalla.

Puhutaanpa edullisista materiaaleista, joista rakentaa seiniä:

Kuinka rakentaa autotalli halvalla ja nopeasti tehdä se itse

Garage - tarvittava osto jokaiselle auton omistajalle. Sen avulla voit jättää auton pysäköintitilaan optimaalisissa olosuhteissa, suojaa kaikkein erilaisimpia haittavaikutuksia, mahdollistaa huolto- ja korjaustyöt mukavissa ja kätevissä olosuhteissa. Jättämällä auto autotallissa, et voi huolehtia siitä, että se voi varastaa, pilata, avata ja varastaa arvoesineitä jne. Kukaan ei väitä, että autotalli on kätevä, käytännöllinen ja miellyttävä. Mutta ostaa autotalli nykyaikaisissa taloudellisissa olosuhteissa ei voi kaikkia auton omistajia.

Tällaisessa tilanteessa voit yrittää rakentaa autotalli itse. Mutta kaikki rakennusmateriaalit ja -tyypit eivät tuota merkittäviä säästöjä. Pääomarakenne on joka tapauksessa kallista, sillä materiaalit ja käytetyt teknologiat edellyttävät merkittäviä investointeja. Nykyaikaisten rakennusmateriaalien ja käytettävissä olevien tekniikoiden joukossa voit kuitenkin valita ne, jotka mahdollistavat edullisen ja käytännöllisen autotallin rakentamisen. Monet käsityöläiset ovat käyttäneet tällaisia ​​rakennuksia vuosia. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka rakentaa autotalli halvalla ja nopealla omalla kädellä, mitä materiaaleja valita ja mitä teknologiaa käyttää. Valitse mikä sopii sinulle ja rakenna moderni ja edullinen autotalli autoosi!

Mitä materiaaleja voin rakentaa halpa autotalli?

Laaja valikoima nykyaikaisia ​​rakennusmarkkinoita mahdollistaa optimaalisen materiaalin valitsemisen kaikentyyppisille rakennuksille. Voit valita perinteisten vaihtoehtojen, esimerkiksi tiilen tai puun joukosta, sekä suhteellisen uusia ehdotuksia, kuten terasseja, viheriöitä jne. Suosittelemme, että harkitsette materiaaleja, jotka sopivat parhaiten edullisen, esteettisen ja käytännöllisen autotallin rakentamiseen.

Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun on kyse materiaalin rakentamiseen autotalli on tiili. Itse asiassa useimmiten pääkaupunkiseudut on rakennettu tästä aineistosta. Tietenkin tämän materiaalin ominaisuudet ovat korkealla: se on kestävä ja kaunis, luotettava ja kestävä, joten voit luoda korkealaatuisia kunnollisia rakennuksia. Mutta ei kaikilla ole varaa tiilen autotalliin, koska sen rakentaminen maksaa ihmisarvoisen määrän. Ja rakennus itsessään vie paljon aikaa. Siksi jos haluat rakentaa autotallin nopeasti ja ilman lisäkustannuksia, kiinnitä huomiota edullisempaan materiaaliin:

 • Tree. Tämä on yksi perinteisistä materiaaleista rakennusten rakentamiseen eri tarkoituksiin. Puurakentamisen teknologiat ovat kehittyneet ja parantuneet vuosisatojen ajan, ja nykyään ne ovat saavuttaneet korkeimman kehitystason. Tämän materiaalin erinomaisista ominaisuuksista voidaan mainita ympäristöystävällisyys, luotettavuus, kestävyys, runsaat mahdollisuudet arkkitehtonisten ajatusten toteuttamiseen jne. Puusta valmistetuissa huoneissa on erityinen ilmapiiri, miellyttävä mikroilmasto säilyy, optimaalinen kosteus säilyy. On ilo rakentaa modernista puumateriaalista! Voit tilata valmistajan tehtaalta täydellisen puupaneelin, joka on suunniteltu projektin mukaan ja jossa on valmiita kiinnikkeitä ja liitäntöjä. Sinun tarvitsee vain kerätä yksityiskohdat saadaksesi kaunis, luotettava ja laadukas autotalli. Joillain tavoin puu ylittää jopa tiilen, ja ensinnäkin rakennuskustannuksissa. Puu tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia halvan ja korkealaatuisen rakennuksen rakentamiseen;
 • Kuonakivet. Tämä materiaali on yleistynyt melko hiljattain. Kynsilohkojen tärkein etu on edullinen ja helppokäyttöinen. Ehkä tämä materiaali ei kykene tarjoamaan riittävää laatua asuinrakennuksen rakentamiseen, mutta sen ominaisuudet ovat optimaaliset autotallille. Karkeiden lohkojen vahvuuksista voidaan huomata pitkä käyttöikä ja korkea luotettavuus. Ja autotallissa nämä ominaisuudet ovat tärkeimpiä. Siksi voit turvallisesti valita tämän materiaalin autotallin rakentamiseksi;
 • Terassilla. Yleisversio, joka on löytänyt laajan sovelluksen erilaisten ongelmien ratkaisemisessa. Ne peittävät katon, rakentavat aidat ja aidat sekä rakennusten rakennustyöt kotitalouskäyttöön, mukaan lukien autotallit. On mahdollista rakentaa aallotettu lattiapäällyste valmiina pohjaksi muutamassa päivässä ilman apua. Rakennus on siisti, siisti, luotettava ja käytännöllinen.

Näitä materiaaleja voidaan kutsua sopiviksi autotallin itserahoitukseen. Seuraavaksi puhumme siitä, kuinka rakentaa autotalli halvalla ja nopealla omalla kädellä, videokäsikirjoitus auttaa sinua ymmärtämään perusperiaatteet, joiden avulla työskentelet kunkin tällaisen materiaalin kanssa.

Edullinen puinen autotalli

Puun valitseminen autotallirakennuksen pääaineeksi tekee valinnan ulkonäön, ihmisten ja ympäristön ehdottoman turvallisuuden, kohtuuhintaisten kustannusten, käsittelyn ja sovelluksen helppouden puolesta. Kauniit autotallit on valmistettu puusta, mutta suunniteltaessa tällaista rakennetta sinun tulisi myös olla tietoinen erityisistä vivahteista, jotka erottavat työstään puusta.

Rakennuksen autotalli soveltuu parhaiten kahteen modernin puurakentamisen tekniikkaan. Ensimmäisessä tapauksessa käytetään kohtuuhintaista pyöristettyä lokia, ja toisessa käytetään kehystekniikkaa. Pyöristetyn lokin rakenteet poikkeavat suuresta luotettavuudesta. He ovat vahvoja ja kauniita. Mutta kehystystekniikan pystyttäminen - edullisempi. Tässä tilanteessa sinun on yhdistettävä mieltymykset, tavoitteet ja tavoitteet tietyn teknologian ominaisuuksiin ja ominaisuuksiin. Tämä auttaa sinua valitsemaan parhaan mahdollisen vaihtoehdon.

Puulämmittimen rakenteen ominaisuudet

Rakennustyöt alkavat aina valmisteluvaiheessa. On erittäin tärkeää analysoida kykyjäsi ja vaatimuksiasi, valita oikein rakennuspaikka, miettiä projektia tulevaa rakentamista varten. Ja on myös tarpeen päättää, onko autotalli erikseen vai kiinnitetään taloon, siinä on tarkastuskaukalo, kellari ja muut elementit. Ja myös välittömästi täytyy päättää portin tyypistä ja tarkastella kaikkia muita näkökohtia pienimpään yksityiskohtiin. On välttämätöntä, että tulevaisuudessa työ toteutetaan hyvin harkitulla suunnitelmalla nopeasti ja tehokkaasti.

Kun teet hankkeen ja miettität työjärjestystä, sinun on valmisteltava valittu sivusto rakennustöistä. Se on tasoitettava ja tiivistettävä. Tontin tasaisuus vaikuttaa tulevan rakenteen laatuun.

Valmisalueella luodaan vankka ja laadukas pohja autotallille. Sinun on valmisteltava kaivannot suunnitellun rakennelman ympäryksen ympärillä, muodostaa muotti, täytä se ja heittää sora ja hiekka tyyny.

Tärkein vaihe - perusta vahvistaminen. Tätä tarkoitusta varten käytetään metallisia tangkoja, jotka on pinottu hiekkamaljakkeen päälle. Tämän jälkeen pohja voidaan kaataa liuoksella. Säätiö on voittanut voimaa noin kolme viikkoa. Tämän jakson jälkeen voit jatkaa muiden töiden suorittamista. Ensimmäinen asia, joka on rakennettava, on 50x100 mm: n palkin alapäähihna.

Muista, että käsittelemättömällä puulla ei ole suojaa kosteudelta, sieneltä ja tuholaisilta. Siksi ennen rakentamista kaikki puiset elementit on käsiteltävä antiseptisilla yhdisteillä.

Laitekehyksessä tarvitset palkin, joka on kätevä valmistaa telineitä ja ovilevyjä, sekä 50x100 mm levyjä, jotka sopivat kaikkiin muihin rakennuksen osiin. Alareunan kiinnitysvaiheen tulee olla korkeintaan 120 cm.

Lisävahvikkeet ja lujitemuoto auttavat nurkkien tukia, jotka tukevat vanteita. Tämän seurauksena säätiön rakentaminen on kestävää, vakaata ja luotettavaa. Alusta alkaen on tärkeää suorittaa kaikki työ mahdollisimman tarkasti, koska alkuvaiheissa olevat virheet tulevat varmasti myöhemmin tunnetuksi.

Puun rakentamisen tekniikassa kalliimpia ja monimutkaisempia vaiheita ovat säätiön rakentaminen ja kehyksen luominen. Kehys vaatii parempaa materiaalia ja enemmän aikaa ja tarkkuutta. Ja voit jopa leikata tavallisesta levystä tai vuorauksesta. Se ei vie paljon aikaa eikä vaadi erityisiä taitoja sinulta. Puuportaan viimeistelyä voidaan tehdä ja käytännöllisesti katsoen minkä tahansa materiaalin käyttöä. Älä unohda vesihöyry- ja höyrysulun korkean laadun tarvetta. Voit tehdä tämän käyttämällä polypropeenia tai muovikalvoa.

Puuportaan rakentamisessa ei ole mitään vaikeaa. Tarvitset jonkin verran kärsivällisyyttä ja perustietoa rakentamisen alalla.

Sementtilautan autotallin rakentaminen omilla käsillä

Karkeiden lohkojen autot ovat nykyään melko yleisiä. Jos päätät rakentaa tällaisen autotallin, sinun on tiedettävä, että kynsilohkot ovat erilaiset:

 • Masuunihiekkolohko. Se on hyviä ominaisuuksia, sillä on pitkä käyttöikä;
 • Tiili taistelusta;
 • Coquina.

Joskus hiutaleita valmistetaan lisäämällä polystyreeniä, perliittiä ja muita aineosia, jotka voivat parantaa tämän materiaalin suorituskykyominaisuuksia.

Autotallin rakentamista varten hiekkalaatikoita voitaisiin kutsua erinomaiseksi materiaaliksi, ellei yksi sen haitoista - kosteuden imeytyminen. Koska vesi tunkeutuu materiaaliin, se nopeasti romahtaa ja menettää ominaisuutensa. Siksi on parasta valita kuorimai- sesta rakentamiseen tarkoitettuja hiekkalaatteja. Tällaisissa olosuhteissa karkeiden lohkojen rakennukset kestävät jopa 50 vuotta, säilyttäen niiden ominaisuudet. Jos tulevan rakentamisen alueella on pohjavesi, on parempi kieltää karkeiden lohkojen käyttö, koska ei ole käsittelyä tai muuta luotettavaa tapaa estää veden pääsyä.

Älä unohda ottaa huomioon karkeiden lohkojen luokittelua kokoonpanon mukaan. Ne ovat karkeita ja onttoja. Ensimmäinen tyyppi on suunniteltu seinämille. Toista voidaan käyttää alustan laitetta varten. Jos käytät lohkoja muuhun tarkoitukseen, rakennuksen laatu voi olla huono ja epäluotettava.

Cinder-lohkojen rakentamisen ominaisuudet

Samoin kuin puuportaan rakentamisessa, hiekkakiven rakentaminen alkaa valmistelusta: alue puhdistetaan, tasoitetaan, tiivistetään ja kehitetään projektia sekä yksityiskohtaista työsuunnitelmaa.

Puurakenne edellyttää tulisijoituksen asentamista, kun taas hiekkalaatikoiden ei tarvitse olla niin vankka perustus. Cinder-lohkojen autotallille paras vaihtoehto olisi nauhalappu. Laitetta varten on tarpeen poistaa maanpäälliset kerrokset ja valmistaa kaivanto. Sen syvyyden tulisi olla 50 cm ja leveys 45 cm. Tämän jälkeen kaivon pohjalle on sijoitettu kerros hiekkaa ja rikkoutua tiiliä. Sen jälkeen pohja on täynnä laastia.

Toinen tapa on tehdä nauhojen jalka. Kaivannon valmistuttua se on säädetty kerroksella kostutettua hiekkaa. Tämä kerros tekee pohjasta vankemman ja kestävämmän lämpötilan muutoksiin, kosteuteen ja muihin negatiivisiin vaikutuksiin. Sitten suoritetaan rakenteen vahvistaminen ja sen täyttö.

Joukko linnoitusnauhaa kestää noin kuukausi. Sen jälkeen voit jatkaa seinien rakentamista. Mutta on toinen keino tehdä nauhatulostus. Tämä on yksinkertaisin tekniikka, jota erottaa se, että hiekan sijasta kaivantoa asetetaan kivitakalla ja välittömästi sen jälkeen se kaadetaan laastilla, joka on 150 metriä korkeampi.

Kun pohja on valmis, on tarpeen asettaa hydro- ja höyryeristysmateriaalit siihen. Optimaalinen ratkaisu tämän ongelman ratkaisemiseksi on kateaine, saatavana oleva ja aika testattu materiaali.

Kun tämä työ on suoritettu seuraavassa järjestyksessä:

 • Seinänrakennus;
 • Lattialaite;
 • Kattolaite;
 • Gate-asennus.

Tuhkolohkoja on tarpeen sijoittaa samaan periaatteeseen kuin tiili. Mutta tässä tapauksessa työ suoritetaan paljon nopeammin ja helpommin. On olemassa kahdentyyppisiä muurauksia - lusikka-menetelmä, puoli kivi ja tychkovy-menetelmä yhdellä kivellä. Käytä muuraus kahteen ja puoli kiviin. Sinun pitäisi keskittyä omiin taitoihisi ja kykyihisi, valitsemalla tietyntyyppinen muuraus. Älä unohda, että muurausominaisuudet vaikuttavat valmiin rakenteen ominaisuuksiin, sen lujuuteen, resistenssiin negatiivisiin tekijöihin, kestävyyteen. Esimerkiksi yksi kivi pystytetty autotalli jäätyy alhaisissa lämpötiloissa, vaikka se lämmitetään sisäpuolelta useilla lämmittimillä. Kiven ja puolen mallin muotoilu on melko lämmin ja mukava.

Seinien asentaminen alkaa kulmista. Sen jälkeen niiden väliin jousi venytetään ja työntö jatkuu tasolleen.

Lattiaa rakennettaessa on suositeltavaa muodostaa vähintään 10 cm: n paksuinen liitin, joka sopii parhaiten betoniin M200. Täytä se useissa kerroksissa, kuivaa ja pyyhi.

Viimeistelytyöskentely hiekkoblock-autotallin rakentamisessa on toteuttaa tarvittavat yhteydet ja viimeistellä rakennuksen sisäpuolelta.

Aaltopahvista tehty autotalli

Profiloitu - käytännöllinen yleismaailmallinen materiaali. Sieltä usein pystytettiin aidat ja erilaiset ankkuripaikat. Profiloidut lattiapihdit ovat kestäviä ja luotettavia, miellyttävä ulkonäkö ja hyvä suorituskyky. Mutta aaltopahvisten autotallien rakentamisen suunnittelu on tärkeää valita materiaali oikein. Haluatko rakentaa edullisen mutta luotettavan autotallin? Valitse sitten ammatillinen lattia, tuotemerkki C tai PS.

Oikean valinnan tekemiseksi on tärkeää ymmärtää materiaalin merkinnät. Se suoritetaan kirjaimella ja numeronimellä. Kirjaimella "C" merkitty materiaali on tarkoitettu seiniin. Materiaalissa ilmoitettu määrä ilmaisee sen jäykkyyttä. Mitä suurempi numero on, sitä korkeampi arkin jäykkyys. Autotallin rakentamiseen suosittelemme, että keskität materiaaliin, jonka nimi on "C-20".

Jotkut myyjät voivat suositella, että vaihdat C-20: n C-10: llä tai C-8: lla. Emme suosittele sellaisen valinnan tekemistä, koska tällaisesta materiaalista valmistettu autotalli on halvempi, mutta se osoittautuu lyhytaikaiseksi ja epäluotettavaksi. Talvella ohuet levyt jäädyvät nopeasti, ja niitä on melko vaikea lämmittää. Ja myös tämä materiaali ei selviä tuulikuormilla. Nämä ovat sopimattomia ominaisuuksia hyvälle autotallille. Siksi rakentamiseen tarvitset vain kaksikymmentä. Levyn paksuuden osalta optimaalinen valinta on 0,5 mm.

Autotallin rakentamisen ominaisuudet

Tällaisen autotallin rakentamiseksi sinun on ostettava:

 • Betoni pohjalle ja vahvistusta sen vahvistamiseksi;
 • Kehyksen tiedot: puutavara, metsätangot, kulma;
 • Elementin portin elementit;
 • Kiinnittimet.

Mitä työkalua varten aaltopahvin rakentamiseen tarvitaan:

 • Hitsaus kone;
 • ruuvimeisseli;
 • Sakset metallille;
 • Bulgaria;
 • Jigsaw.

Aaltopahvisen autotallin rakentamisen ensimmäinen vaihe - laitteen perusta. Tällaisen rakenteen kannalta paras ratkaisu olisi monoliittinen perusta. Tätä varten maan yläkerrokset eliminoidaan. Kosteaa hiekkaa kaadetaan tuloksena olevaan kuoppaan. Kehyksen pystykorkeille on tarpeen tarjota erityisiä kaivoja, jotka myös toimivat säätiön perustusten kannalta. Kuopat on ajettava maahan puolen metrin syvyyteen.

Näiden elementtien ansiosta säätiö on vahvempi ja vahvempi. Se selviytyy hyvin maaliikenteestä.

Sen jälkeen työ suoritetaan standardimenettelyn mukaisesti. Kaidetta ympäröivä muotti on kiinnitetty, ja siihen kiinnitetään vahvistustangot, jotka on liitetty lanka. Sen jälkeen valmistetuissa kuopissa muodostetaan kehyksen telineet.

Ennen tätä, telineiden alempia osia käsitellään bitumilla, jotta estetään kosteuden pääsy ja vähennetään muita haitallisia vaikutuksia.

Kun asennat telineitä, sinun on seurattava tarkoin niiden tasoa. Niiden on pysyttävä pystysuorassa asennossa. Se on tarkistettava säännöllisesti rakennustasolla. Runkojen asennuksen jälkeen pohja kaadetaan betonilla M300. Aallotetun lattian autotallin rakentamiseksi tällainen valinta olisi optimaalinen.

On suositeltavaa antaa säätiölle voimaa kolmen viikon kuluessa. Vaikka jotkut päälliköt uskovat, että voit jatkaa työskentelyä muutaman päivän kuluessa perunan kaatamisen jälkeen. Mutta tällainen kiire voi johtaa säätiön halkeiluun, joka kokonaan poistaa sen käytöstä. Joten on parempi, ettet kiirehdä ja odota määrättyä aikaa, jotta kaikki ponnistelut eivät riitä.

Kun säätö on vahva, voit kiinnittää metallikehyksen. Ensin sinun on valmisteltava putki projektin kokoon. Voit leikata ne murskaamalla, sähköisellä palapelillä, liittämällä - hitsaamalla. Jos sinulla on aikaisemmin kokemusta hitsauksesta, kehyksen asentamiseen tarvitaan alle kolme päivää. Jos hallitset tätä laitetta, pystyt kokoamaan kehyksen viikossa. Muista tarkistaa projektin materiaalin koko, jotta vältät ärsyttävät virheet.

Vaakasuuntaiset elementit on hitsattu asennettuihin telineisiin. Hitsaus suoritetaan kolmessa pisteessä. Jos aiot tehdä puurungon, sinun täytyy hitsata erikoiskiinnittimet telineisiin. Sen välissä palkit kiinnitetään ruuveilla.

Ammattilattiat ovat liian kiinnittyneitä itsekierteittäviin ruuveihin, joissa on erikoiskumia. Voit leikata materiaalia sähköisellä palapelillä. Tätä työvaihetta varten on toivottavaa hakea kahden tai kolmen henkilön apua. Tiimin kanssa on paljon helpompaa leikata ammattimaisella lattialla.

Kehyksen kokoamisen jälkeen on otettava huomioon portin asennus. Rakenteen tämä osa on erittäin tärkeä, koska epätarkkuus voi johtaa siihen, että autotallin ovet eivät yksinkertaisesti avaudu. Portin runko voidaan hitsata metallikulmista, ja päällystä voidaan käyttää vaippaisena.

Paras vaihtoehto edulliselle autotallin katolle. Kehyksen materiaali palvelee puuta tai metallia, ja vuoraus sopii jalustaan. Kun valitset materiaaleja katolle, älä unohda ottaa huomioon alueen ilmastoa. Eteläisissä paikoissa voit käyttää valoa vaipaa. Kylmemmille alueille on kiinnitettävä enemmän huomiota katon rakentamiseen, koska se on suunniteltava voimakkaalle tuulelle, sademäärälle, lumelle jne.

Nyt sinulla on käsitys siitä, kuinka nopeasti ja edullisesti rakentaa autotalli. Valitse vaihtoehto, joka sopii sinulle ja aloita! Toivotamme sinulle onnea!

Keskustelut ja selostukset Novosibirsk - NGS.DOM foorumilla

Talo, rakennus, korjaus

Mikä on halvempi rakentaa autotalli.

15.7.15 11:53 Vastaa viestiin Mikä on halvempi rakentaa autotalli. käyttäjä Oleg_B

15.15 15:25 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli? käyttäjä Denz

15.15 15:11 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli? käyttäjä Oleg_B

15.15 15:20 Vastaa viestiin Re: Halvempi rakentaa autotalli. käyttäjä Oleg_B

Käyttäjä vahvisti Angelina12 (15.7.15 19:00)

07.20.15 14:01 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli. käyttäjä Oleg_B

21.715 15:58 Vastaa viestiin Mistä halvempaa on rakentaa autotalli. käyttäjä Oleg_B

07.21.15 15:31 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli. Karkasnik

07.21.15 15:52 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli. Minä tahdon

Vastaus: Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli? käyttäjä Denz

Päihintä on normaalia, jos aiot oppia oppitunnin tappion takia.

Vastaus: Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli? käyttäjä polheman

07/27/15 18:48 Vastaa viestiin Mistä halvempaa on rakentaa autotalli. käyttäjä Oleg_B

07/28/15 1:43 Vastaa viestiin Re: Mitä halvempaa rakentaa autotalli? Minä tahdon

Valmistaudu upeaan tavoitteeseen
Ja kunnia löytää sinut!

Vastaus: Re: Se on halvempaa rakentaa autotalli. käyttäjä Akademik

07.31 15:43 Vastaa viestiin Re: Halvempaa on rakentaa autotalli. opiskelija555555

Valmistaudu upeaan tavoitteeseen
Ja kunnia löytää sinut!

07.31 15:28 Vastaa viestiin Mikä on halvempi rakentaa autotalli. käyttäjä Akademik

07/31/15 9:51 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli? jonka KarlLind

Valmistaudu upeaan tavoitteeseen
Ja kunnia löytää sinut!

15.6.15 15:44 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli? jonka tekijä on igor14

08.06.15 20:06 Vastaa viestiin Re: Halvempi rakentaa autotalli. käyttäjä Denz

Käyttäjä Woodcutterin vahvistama (15.8.15 20.06)

15.8.2006 20:56 Vastaa viestiin Mistä halvempaa rakentaa autotalli. puunhakkaajan käyttäjä

08.06.15 21:09 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli. käyttäjä Denz

15.6.2010 21:11 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli? puunhakkaajan käyttäjä

15.13 15:19 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli? käyttäjä Denz

08/20/15 3:33 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli? käyttäjä Amazzzing

08/20/15 4:44 Vastaa viestiin Re: Halvempaa on rakentaa autotalli. käyttäjä Denz

15.15 15:49 Vastaa viestiin Re: Se on halvempaa rakentaa autotalli. käyttäjä Denz

15.8.20 18:40 Vastaa viestiin Re: Halvempaa on rakentaa autotalli. esittäjä (t): Domostroev

15.20.20 18:45 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli? käyttäjä Denz

15.15 15:59 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli? käyttäjä Denz

15.15 15:44 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli? käyttäjä _Allar_

08/20/15 7:55 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli. käyttäjä KOCTA

08/20/15 20:10 Vastaa viestiin Re: Halvempi rakentaa autotalli. käyttäjä Denz

08/20/15 11:24 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli? käyttäjä Denz

15.13 15:28 Vastaa viestiin Re: Se on halvempaa rakentaa autotalli. käyttäjän SibProgrammer

21.8.15 10:23 Vastaa viestiin Mikä on halvempi rakentaa autotalli. käyttäjä KOCTA

Käyttäjän vahvistus Angelina12 (15.8.15 13:07)

21.815 12:06 Vastaa viestiin Mikä on halvempi rakentaa autotalli. käyttäjä KOD

Vastaus: Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli? käyttäjä Denz

08/27/15 09:37 Vastaa viestiin Mikä on halvempi rakentaa autotalli. käyttäjä uhkailla

Olen vahva! Olen ylpeä! Luonani syntyi! Olen metsäpeti...
Hoodwinked (c)

08/27/15 09:52 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli? käyttäjä Denz

08.27.15 10:10 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempaa rakentaa autotalli. jonka tekijä on igor14

15.31 10:38 Vastaa viestiin Mikä on halvempi rakentaa autotalli. käyttäjä Oleg_B

09/02/15 19:44 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli. käyttäjä Denz

09/02/15 21:07 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli. jonka tekijä on igor14

22.2.2015 15:43 Vastaa viestiin Mikä on halvempi rakentaa autotalli. käyttäjä Oleg_B

Vastaus: Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli? jonka Dmitriy67

04.09.16 22:30 Vastaa viestiin Josta on halvempaa rakentaa autotalli. käyttäjä Oleg_B

Tässä on autotalli

ja tässä ovat paneelit itse

04.09.16 22:32 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli? käyttäjän kolonelgray

04.10.16 09:55 Vastaa viestiin Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli. käyttäjän kolonelgray

Vastaa lainaamalla viestiä Re: Se on halvempaa rakentaa autotalli. käyttäjä AVSD

Vastaus: Re: Mikä on halvempi rakentaa autotalli? käyttäjä AVSD

Siirry foorumiin

Roskomnadzorin ja valtion virastojen yhteystiedot: [email protected]

Tietoja ikärajoituksista tietotuotteille, jollei levittämisestä ole säädetty liittovaltion laki "Lasten suojelemisesta terveydelle ja kehitykselle haitallisilta tietoilta" annettujen säännösten perusteella.

Jotkin tämän sivun sisällöt voivat sisältää tietoja, joita ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille.