Armature ase omilla käsillä

Rakennusteollisuudessa tukirakenteet toimivat pohjana. Luotettava kehys on avain lujatuotteisiin. Päärakennusmateriaali, joka tarjoaa tarvittavan lujuustason, on teräsvahvistus ja muut pitkät tuotteet. Kuitenkin niiden käsittelyn aikana syntyy tiettyjä vaikeuksia, joten on tarpeen käyttää erikoislaitteita. Kiillotuskoneiden ansiosta leikkaaminen, taivutus ja leikkaaminen tehdään vaivattomasti.

Rakennustekniikan perusteet ovat tukirakenteita. Luotettava kehys on avain lujatuotteisiin. Päärakennusmateriaali, joka tarjoaa tarvittavan lujuustason, on teräsvahvistus ja muut pitkät tuotteet. Kuitenkin niiden käsittelyn aikana syntyy tiettyjä vaikeuksia, joten on tarpeen käyttää erikoislaitteita. Kiillotuskoneiden ansiosta leikkaaminen, taivutus ja leikkaaminen tehdään vaivattomasti.

Tänä päivänä tuotteet, jotka ovat ristikosta, erityisesti kaarevat elementit - tämä on yksi metallurgisen tuotannon suosituimmista materiaaleista. Niistä:

 • joka on tehty hitsauksen leikkauspisteeseen yhdistetyistä keskinäisesti leikkaavista metallista. Halkaisijaltaan 5 mm - 10 mm teräsvaipat kennon koko on 200x150mm - 200x300mm. Tällaisen vahvistetun hitsatun metalliverkon enimmäispituus on 6500 mm, enimmäisleveys on 2050 mm. Jos tangon halkaisija on 12mm-18mm, solun koon tulisi olla 200x200mm - 200x600mm. Samanaikaisesti lujittavan hitsatun verkon enimmäismitat ovat: pituus - 6500 mm, leveys - 1000 mm.
 • litteät hitsatut 2-haaraiset kehykset, jotka on valmistettu yksikohtaisissa koneissa. Tällaisten kehysten enimmäispituus on 7500 mm ja enimmäisleveys - 1000 mm. Pituussuuntaiset sauvat ovat läpimitaltaan 8 mm - 25 mm, poikittaiset sauvat 5 mm - 8 mm.
 • hitsatut 3-hiili-kehykset, jotka ovat moderneja taivutettuja kehyksiä ja pinnoitettuja taivutustuotteita. Niitä käytetään ylemmän hihnavahvikkeen erottamisessa pohjaan monoliitti- sestä raudoitetusta betonista valmistettujen välikattojen laitteesta. Lisäksi ne ovat välttämättömiä betonituotteiden ja betoniterästuotteiden valmistukseen. Näiden tuotteiden tärkeimpiä etuja ovat rakenteen vakaus ja jäykkyys, tarkat geometriset mittasuhteet ja korkean hitsauksen solmut. 3-kulmainen poikkileikkaus, jossa on läpimittainen ristikko (3-kulmainen runko), on ylemmän hihnan pituussuuntaiset tangot (halkaisija - 8 mm), ristikudoksen tangot (halkaisija - 5 mm), alemman hihnan tangot (halkaisija - 6 mm).

Voit ostaa edellä mainittuja tuotteita ja muita tuotteita varastostamme myymälämme tai soittamalla. JSC "Steel Industrial Company" tarjoaa laajan valikoiman näistä tuotteista.

Vahvistustuotteet: tyypit, valmistusmenetelmät, käyttöalueet

Vahvistetuiksi tuotteiksi kutsutaan puolivalmisteita ja valmiita rakenteita, jotka on valmistettu esivalmistettujen ja monoliittisten RC-elementtien valmistukseen. Mitä suurempi raudoitustuotteiden saatavuusaste on, sitä vähemmän työvoimakustannuksia voidaan jakaa suoraan rakennuspaikalle.

Eriytetyistä asennustyypeistä ja vahvisteaineista on seuraava:

 • vahvistavat silmät - hitsatut ja neulotut;
 • kehykset - tasainen ja tilallinen;
 • letkunkiristimet;
 • kiinnityspaneelit;
 • köysit ja niitit, joissa on esijännitetyt vahvikkeet ankkureilla ja ilman niitä;
 • upotettuja kohteita.

Hitsattu vahvistusverkko

Suosituimmat tuotteet ovat vahvistusverkot, jotka on tehty hitsaamalla poikittain yhdistetyistä langoista tai sauvoista.

Näiden metallituotteiden valmistuksessa käytetään vahvistuslangkoja tai tankoja, joiden halkaisija on yli 3 mm. Ristikot, joiden halkaisija pituusakseli on alle 5 mm ja poikittain alle 10 mm, tuottavat telaa ja tasaisia, enemmän kuin nämä arvot - vain tasainen. Verkkosolut valmistetaan neliömäisiksi tai suorakulmaisiksi.

Langan halkaisijan koosta riippuen ja verkon tangot on tavanomaisesti jaettu kevyiksi ja raskaiksi. Kevyt verkko, jonka halkaisija on 10 mm. Jos yli 12 mm: n tankoja käytettiin ainakin yhdessä suunnassa, niin tällaiset verkot kuuluvat raskasluokkaan.

Yhdessä suunnassa järjestetään vain saman halkaisijan omaavia lankoja tai tankoja.

Työhaarukan sijoituspaikka on jaettu kahteen tyyppiin:

 • työantenni on sijoitettu vain yhteen suuntaan, kohtisuorassa - jakoventtiili asennetaan;
 • työvahvistus tehdään molempiin suuntiin.

Lujittavien elementtien leikkauspiste on liitetty pistehitsauksen avulla.

Tässä artikkelissa näytetään, miten valitaan työkalu terälevyn leikkaamiseen.

Katalogissamme teräsputki 40 edulliseen hintaan! Tällaista putkimaista terästä käytetään laajalti vesi- ja kaasujärjestelmien asennuksessa sekä joillakin toimialoilla.

Hitsattua verkkoa käytetään teräsbetoniseosten vahvistamiseen, muuraukseen perustettaessa laattojen sementtilattiat, tienpintojen vahvistamiseen. Hitsattua teräsverkkoa käytetään kasvikasvustoon ja kukkaviljelyyn kasvihuonekaasujen rakentamisessa sekä aidojen luomiseen koristeellisiin ja toiminnallisiin tarkoituksiin. Turkinvalmistuksessa verkkoa käytetään solujen valmistamiseen.

Kevyet verkot tuottavat 0,65-3,8 m leveä, raskas 0,65-3,05 m leveä ja verkkojen pituus on jopa 9 metriä.

Neulottu vahvike

Vahvistinverkkojen neulominen manuaalisesti toteutetaan toteutettujen rakennustöiden pieninä määrinä. Tätä varten käytä pehmeää lankaa sen jälkeen, kun halkaisija on 0,8-1,0 mm. Neulontaan käytettävät työkalut ovat lujittavat pihdit, joissa on hieman tylsä ​​hampaat, jotta lanka ei pure.

Käytettävän käsin neulottavan vahvistusverkon menetelmä:

 • joissa ei ole mahdollista yhdistää lujitustangot hitsaamalla esim. joissakin ristikkosolmukkeissa epätyypillisten rakennusrakenteiden valmistuksessa;
 • vahvistamistuotteiden konsolidointi suoraan rakennustyömailla;
 • pieniä määriä raudoitusta, kun hitsauslaitteiden käyttö ei ole käytännöllistä;
 • kiireellisiä töitä, kun valmiit vahvistuvat tuotteet toimitetaan asetetussa määräajassa;
 • kun sitä käytetään hitsauslangan tai saumojen vahvistamiseen.

Verkkositoutumisprosessin suorituskyvyn parantamiseksi lanka-asemaa käytettäessä käytetään erikoisliittimiä - automaatista valmistettuja kiinnittimiä.

Vahvistettu häkki

Rakenteiden vahvistaminen ovat tasalaatuisia ja suuria.

Hitsattujen litteiden kehysten kohdalla poikittaiset sauvat ovat samassa tasossa. Riippuen pituussuuntaisten sauvien lukumäärästä, kehykset on jaettu kahteen, kolmeen tai neljään jalkaan. Nämä kehykset ovat alkuaineena alueellisten lujitushäkkien muodostamiseen, jotka on tarkoitettu vahvistamaan betoniseosten vahvistamista poikkileikkauksen pienellä leveydellä. Yhdistä tangot vastushitsauksella, joka suoritetaan korkean suorituskyvyn omaavilla monijohteisilla hitsauskoneilla. Tällaisten laitteiden puuttuessa käytetään sähkökaarihitsausta tai manuaalista neulontatapaa.

Spatiaalisissa vahvisteissa häkeissä poikittaiset sauvat ovat eri tasoilla. Nämä tuotteet valmistetaan koottaen yksittäisiä sauvoja, vahvistavia verkkoja, litteitä kehyksiä, kiinnittimiä, upotettuja elementtejä, asennuslenkkejä. Kaikki osat on yhdistetty hitsaamalla - kosketuspiste tai kaari, on mahdollista käyttää sidonta.

Joustavuuden lisäämiseksi pyöreän poikkileikkauksen lujitustangot korvataan muotoillulla teräksellä, esimerkiksi kulmilla sekä neliömäisillä sauvoilla tai teräsnauhalla.

Esivalmistettujen kehysten etuja:

 • mahdollisuus käyttää erittäin tehokkaita hitsausprosesseja erikoistuneissa tuotantotyöpajoissa;
 • teräksen teräsbetoniteräksen täydellinen puuttuminen, mikä varmistetaan järkevällä leikkauksella;
 • rakennustöiden kiihtyminen 30 prosentilla;
 • ei ole tarvetta erityisesti koulutetuille työntekijöille olemaan läsnä rakennustyömaalla.

Tiivistetyt vahvikkeet

Laajennetut vahvistetut tuotteet - ristikot ja litteät ja alueelliset kehykset - vahvistavat rakenteita, joita ei ole korostettu. Esijännitetyistä elementeistä käytetään kaapeleita (kuva 1) ja vahvistuspalkkeja (kuva 2). Lujitustuotteiden kireys toteutetaan kolmella tavalla: pysähdyksillä, betonilla, sähkömekaanisesti.

Mitä valita, höyrytettyä tai vaahtoa konkreettisesti: tässä asiantuntijat vertailevat näitä materiaaleja pääindikaattoreihin.

Osta myymälästä kylmävalssatut levyt.

 • Betonielementtien valmistuksessa käytettävien pysähtymien jännitys. Ennen betonitointia vahvistustuotteet puristuvat erikoistukien tai -muotojen päälle ennalta määrättyyn arvoon. Kiinnittyy leikkeihin. Kun betoniseos kovettuu ja betoni saavuttaa projektin suunnitellun kapasiteetin, lujitus vapautetaan pidikkeistä.
 • Toisen menetelmän toteuttamiseksi muottipesuasennuksessa, joka käyttää putkia, sauvoja, kumiholkkeja metalliydämellä. Kanavanmuodostimien läpimitta 10-15 mm ylittää raudoituksen halkaisijan. Poista ne betonista 2-3 tunnin kuluttua rakenteen betonoitumisesta. Kun betoni on saavuttanut rakenteellisen lujuuden, vahvistustuotteet asetetaan reikiin, jotka sitten kiristetään.
 • Sähkömekaaninen jännitysmenetelmä on tiettyjen taajuuksien vaihtovirtauksen johtaminen vahvistus- tuotteiden läpi. Lämpölaajenemisen vaikutuksen ansiosta vahvistusta laajennetaan, kiinteä ja jäähdytyksen aikana se lyhenee uudelleen ja välittää puristusvoimat betoniin.

Esijännitetyillä teräsbetonielementeillä on suuri vastustuskyky dynaamisille kuormille ja kestävyydelle.

Muut vahvistavat tuotteet

 • Kiinnikkeitä käytetään luomaan alueellisia kehyksiä. Nämä osat ottavat osaa ponnisteluista rakenteen toiminnassa. Pihdit on tehty yksittäisistä tai vahvistavista silmukoista. Ne voivat olla nelikulmioiden muodossa, jotka on suljettu tai avattu toisella puolella ja peittävät työstötason ulkopuolelta. Tee kauluksia taivutuslaitteistoon sauvan tai rynnäkön vahvistavasta teräksestä.
 • Asennussilmukat, jotka on asennettu betonituotteiden mukavaan kiinnittämiseen, on valmistettu teräsvahvistustyökaluilla, joilla on korkea sitkeys.
 • Sulautettuja osia käytetään betonielementtien valmistamiseen. Valmistettu arkista, nauhasta, joskus muotoiltu - kulma - valssattu. Normaaleja tai tangentiaalisia ankkureita hitsataan niihin T-liitoksella tai kiertymällä saumalla, joita käytetään kiinnittämään betoniin. Sulautetut osat voidaan tehdä rei'illä, joissa on pysäyttimet leikkaustyön mahdollistamiseksi, lyhyet osia tai työraudoitusta varten. Sulautettujen levyjen koko ja ankkurien halkaisija määräytyvät yhdistettyjen elementtien tyypin ja niiden tuntemien kuormien mukaan. Valmistettaessa huomattavia kokoisia levyjä, jotka sijaitsevat muotin päällä, ne tekevät aukkoja ilmanpoistolle ja kykyä hallita betonin laatua.

Vahvistustuotteet valmistetaan erityisillä työpajoilla, joissa on leikkaus, taivutus, hitsauslaitteet. Tehokkain on kokonaisvaltaisen prosessivirran organisointi - vahvistusosien valmistuksesta valmiiden rakennusurakoiden valmistamiseen.

Kaikentyyppiset varusteet ja lujitustuotteet käyttötarkoitukseen ja toimintaominaisuuksiin

Keinotekoisia kivia käytetään yleisesti rakennusteollisuudessa. Tunnetuin näistä on betonia, joka alkaa alkuperäisen seoksen koostumuksesta riippuen markkinoille suurella valikoimalla. Yleinen haitta kaikilta lajikkeilta - matala luunmurtumislujuus. Ja jos tuotteille, joilla on pieni tilavuus, tämä on useimmiten epätarkkaa, minkä jälkeen mitoitukselliset aihiot vahvistuvat välttämättä vahvistamalla.

Voit selvittää, minkä tyyppiset venttiilit ja vahvistuskoodit tuottaa teollisuus ja mihin kummallekin tarkoitetaan tässä artikkelissa.

Liitosten tyypit

Vahvistettu betonirakenteelle on saatavana kolmessa versiossa - verkko, sauva ja lanka. Näistä rakenteellisista elementeistä useimmissa tapauksissa asennetaan vaaditun geometrian irtokuvakehykset, jotka on asetettu muotoihin, jotka on suunniteltu kuormittamaan liuosta betonituotteiden hankkimiseksi massan jähmettymisen jälkeen.

Joskus erillisiä ydintäytteitä käytetään vahvistamiseen. Esimerkiksi, kun järjestetään metalli- tai asbestisementtiputkistojen pylväspohjaa, on suositeltavaa asentaa 3 - 4 baria, ja vasta sen jälkeen, kun liuos on liu'utettu (voit käyttää laitetta taivutukseen). Tällainen yksinkertainen lisäys riittää moninkertaistamaan tuen luotettavuuden.

Venttiilien perusvaatimukset

 • Riittävä voima.
 • Luotettava kytkentä keinokivellä koko sen syvyyden kanssa.
 • Vähäinen korroosion herkkyys, kestävyys aggressiiviselle materiaalille.

Rebar-painonlaskin

Vahvistusluokitus

Lujituksen luokittelu suoritetaan seuraavien kriteerien mukaisesti:

tapaaminen

 • Working. Tällainen vahvistus estää betonin tuhoutumista ulkoisissa kuormissa, jolloin se voi venyttää (kink) tai joissakin tapauksissa puristua.
 • Jakeluun. Toinen nimi on rakentava. Sitä käytetään muodostamaan raudoitustangon runko sitomalla tai hitsaamalla.
 • Asennus. Käytetään pääasiassa yksittäisten lujitustangojen antamiseksi haluttuun spatiaaliseen asentoon.
 • Yokes. Käytetään kehysten kokoamiseen sekä poistamaan pienten osien (palkit, pylväät, palkit jne.) Vinot halkeamien todennäköisyys.

Käyttöehdot

 • Rasitusta. A-IV (V), At-IV (V, VI), B (Bp) -II, K2 (3, 7, 19), Kn. Sitä käytetään vain työskentelynä ottaen huomioon materiaalien ominaisuudet ja kustannukset.
 • Jännitteinen vahvistus. Teräslajit AIsta A-III, B (BP) -I. Perinteisiin tai esijännitettyihin rakenteisiin. Jännitteettömällä vahvistuksella on erilainen tarkoitus - kokoaminen, jakelu. On suositeltavaa kiinnittää tällaiset sauvat hitsaamalla.

profiili

 • Sileä.
 • Vapautus (määräajoin).

Valmistus tekniikka

 • Rod-vahvistus
 • Kuumavalssatut
 • Vahvistettu (lämpö tai pakokaasu).
 • johdin

Tällaisen vahvikkeen profiili on säännöllistä tai pyöreä.

 • Perinteinen (teräs - matala hiili).
 • Korkea lujuus (hiiliteräs).
 • Armature kierretty (köydet).

Vahvistinnauha

Niiden tuotantoa varten käytetään johtojen poikkileikkausta (mm) 3 - 5 tai tangot (tavallisesti halkaisijaltaan 10). Verkkomuotoon on useita muunnelmia - kaareva, tasainen, rhomo- tai suorakaiteen muotoiset solut.

Muoviset varusteet

Myyntiin tulee rullina (mesh) ja keloille. Jälkimmäisessä tapauksessa vavat yksinkertaisesti leikataan asennuksen vaatiman pituuden mukaan. Tällaisen raudoituksen nimi on jonkin verran yleistynyt, koska se ei ole valmistettu "tyypiltään" puhtaasta muovista vaan komposiittimateriaaleista.

Kaikilla sen eduilla (alhainen paino ja hinta, kuljetuksen helppous ja asennus) muoviosat ovat useita vakavia haittoja, joten sinun pitäisi lähestyä varovaisuutta sen valinnan sijasta perinteisten metallituotteiden. Erityisesti rakenteen kuormitettujen osien osalta. Riippumatta siitä, mitä mainostajat ja myyjät väittävät, on kaksi tärkeää kohtaa, jotka on huomattava.

Suositus - jos käytät muovia, silloin vain niissä paikoissa, joissa sitä ei kohdisteta merkittäviin kuormituksiin. Joka tapauksessa on suositeltavaa ensin neuvotella ammattilaisen kanssa.

Ideoita puutarhakalustan käyttämiseen puutarhassa

Teräsraudoitusta voidaan käyttää paitsi rakentamisessa. Tämä halpa materiaali auttaa koristelemaan puutarhaa ja tuomaan odottamattomat elementit muotoiluun.

Liittimiä nauttivat ihmiset, jotka haluavat käyttää tavallisia asioita odottamattomalla tavalla hankkimaan halpoja ainutlaatuisia koruja. Vahvistus koostuu teräksisistä tangoista, joilla on rei'itetty pinta, jota käytetään betonituotteiden vahvistamiseen.

Metallin helpotus tarjoaa suuren alueen ratkaisun parantamiseksi. Ilman suojelua ulkoilmassa, johtuen säästä, vahvistaminen alkaa ruostua muutamassa viikossa. Kaikki nämä ominaisuudet antavat tuotteelle charmin epätavallisten korujen ystäville.

Liitososat on helppo löytää rautakaupoissa tai merkityksellisillä markkinoilla. Alla on useita tapoja käyttää sitä koristamaan sivuston.

paraati

Yleensä liittimet ovat "työhorse", piilotettu tavallisten ihmisten silmistä. Tässä tapauksessa se pysyy näkyvissä. Esimerkiksi betoniteräsvahvistusta voidaan käyttää piikkimateriaalina, johon on kiinnitetty ohut metallilanka.

Kauppojen lisäksi baareja löytyy helposti Internetistä. Näin ollen yritys "SteelService" tarjoaa eri halkaisijaltaan venttiilejä, jotka tässä tapauksessa antavat sinulle mahdollisuuden valita projektin paras vaihtoehto.

Yhtiö tarjoaa muitakin metallituotteita: levyt, putket, verkot, laatat jne. Koska ilma-elementit nopeasti ruostuvat, gabion luo täydellisen kontrastin jokikiviin.

Metallituotteet ovat kestäviä, mutta voivat altistua suolavedelle. Tällaisessa ympäristössä lujitetta on käsiteltävä erityisillä yhdisteillä, jotka kuitenkin estävät ruostetta, joka on osa sen viehätystä.

kaiteet

Ankkuri voi antaa tavallisen kaiteen teollisen charmin. Tämä tuote sopii sekä maalaistyyliin että klassiseen tyyliin.

portti

Kun portti on saavuttanut halutun ulkonäön, pinta on peitettävä sopivalla läpinäkyvällä yhdisteellä.

Pergolas

Kuten gabion-tapauksessa, lujasta ja maatalouden johdosta voidaan luoda halpa alkuperäinen huvimaja tai kaaria.

Elementtien pinta voidaan käyttää kiipeilykasvien ja jopa itkien puiden tukena. On muistettava, että ruoste voi tahrata minkä tahansa pintaa metallin alle.

Yleensä se ei haittaa kasveja, ellei maaperän pH-arvo laske alle 5,0. Tässä tapauksessa kasviston kyky imeä ravinteita vähenee ja ruoste voi vaikuttaa negatiivisesti sen tilaan.

aita

Liitoksia voidaan käyttää kehyksenä aidalle. Omistajan toiveista riippuen metallipalkit voivat olla aidan yksittäinen elementti tai käyttää yhdessä muiden materiaalien kanssa.

Alkuperäinen tuote saadaan siten, kun kyseessä on raudoituksen yhdistelmä, jossa on metallinauhoja, jotka on kudottu sen säleikköön. Kaikki kohteet löytyvät rautakaupasta.

Arkkitehtoninen sisustus

Lähes kaikki sisustus voidaan luoda vahvistuspalkkeilta. Taipuisat palkit muuttuvat kauniiksi haaroiksi ja voivat ottaa kaikkein odottamattomat muodot.

Lisäksi erilaisia ​​esineitä sopii: betonipartikkeleita, värillisiä pulloja ja muita esineitä, jotka muutoin menisivät roskakoriin.

Alun perin kaarevat vahvistuskoostumukset voivat toimia kannattimina kukkaruukussa.

Tuotetyyppi liittimiä

Eri tyyppisten tuotteiden vaatimukset rebarista määräytyvät niiden vuorovaikutuksen avulla betonin kanssa kaikissa rakenteen palvelun vaiheissa. Niitä käytetään monoliitti- ja betonielementtien valmistukseen.

Mitkä ovat rebar-tuotteita?

Nämä ovat terästangot ja silmät, joita käytetään vahvistetuissa betonirakenteissa. Vahvistetuista tuotteista on puolivalmisteita ja valmiita tuotteita (mitä korkeampi on valmiusaste, sitä nopeammin asennetaan rakennustyömaalla).

Teräksen tuotannossa käytetään erityistä kemiallista koostumusta ja käsittelymenetelmää.

Venttiilin tarkoitus on jaettu:

 • lasketaan - jotka vaikuttavat ulkoisiin kuormituksiin ja vakavuuteen kohdistuvaan vetovoimaan;
 • rakentavaa - käytetään kiinnittämään tangot kehykseen hitsaamalla tai neulomalla laskettuun.
 • asennus - tukee yksittäisiä sauvoja kehystettäessä ja helpottaa niiden asentamista oikeaan asentoon.

Toimitetun terästyypin mukaan vahvistus jaetaan seuraavasti:

 • sauva;
 • lanka.

Käyttöolosuhteista riippuen ne korostavat, joita käytetään vain esijännitetyissä rakenteissa ja ei-korostetuissa - sopivia tavallisiin.

Liittimien tuotteet:

 1. kehykset (tasainen, tilallinen);
 2. hitsattu verkko;
 3. letkunkiristimet ja kiinnityskorvakkeet;
 4. kiinnityselementit;
 5. köysit ja niput esijännitettyä lajiketta.

Kaikki nämä tuotteet valmistetaan Severozapadin tehtaalla erikoislaitteilla leikkaamista, taivuttamista ja hitsaamista käyttäen tuotantolinjoja. Joskus käsi neulonta on sallittua.

Metallituotteiden luotettavuus ja kestävyys riippuvat paitsi tuotannon laadusta myös oikeasta käytöstä.

Tuotteet liittimistä

Tuotteet liittimistä

Putkien valmistus Pietarissa

Vahvistustuotteet (tai raudoitustuotteet) ovat rakenteiden tai itsenäisten rakenteiden komponentteja teräsvahvistustangoista. Useimmin niitä käytetään betoniteräsrakenteissa. Valmiiden raudoitustuotteiden käyttö voi merkittävästi säästää aikaa rakentamiseen.

Vahvistustuotteet voidaan käyttötarkoituksen ja suunnittelun mukaan luokitella seuraaviin alaryhmiin:

 • ristikkoverkot (neulotut tai hitsatut)
 • vahvistuskotelot (tasainen tai tilallinen)
 • kiinnitystarvikkeet
 • vahvistus saranat
 • köysit ja niitit, joissa on esijännitetty vahvike (ankkureilla ja ilman niitä)
 • vahvistamisesta

Hitsattu verkko vahvistamisesta

Vahvistettu mesh - suosituin vahvistus. Ne on valmistettu erikoisteristä tai sauvoista, joiden halkaisija on vähintään 3 mm ja jotka on suljettu hitsaamalla.

Liitosten ja vahvisteiden tyypit

Vahvistusta kutsutaan erilaisten muotoisten teräsnauvoja, ristikoita ja niiden kolmiulotteisia kehyksiä, jotka ovat erottamaton osa betoniteräsrakenteita ja jotka täyttävät tekniset ja tekniset vaatimukset. Vahvistusta koskevat vaatimukset määräytyvät sen takia, että sen yhteistoiminta on varmistettava betonilla kaikissa rakenteellisen palvelun vaiheissa. Teräsraudoituksessa tulisi olla lujuusominaisuudet, joita voidaan käyttää mahdollisimman tehokkaasti rakenteen toiminnassa ja ominaisuudet, jotka ovat välttämättömiä lujitustöiden suorittamiselle ja niiden teollistumiselle. Ensimmäinen näistä vaatimuksista on tyydyt- ty parantamalla raudoituksen tarttumista betoniin. Päätevää vaikutusta tarttumamäärään vaikuttaa profiilin ja tangon pinnan tilaan. Lujitteiden lujuutta ja teknisiä ominaisuuksia koskevat vaatimukset ovat teräksen kemiallinen koostumus, niiden valmistus- ja käsittelymenetelmät.

Venttiilin tarkoitus on jakaa työskentelyyn, jakeluun, asentamiseen ja puristuksiin.

Työvahvistus (suunnittelu) tuntee pääasiassa ulkoisia kuormituksia (joissakin tapauksissa puristusvoimia) ja rakenteen painovoiman vaikutusta sekä luo esijännitystä.

Jakoventtiilit (rakenteelliset) on suunniteltu kiinnittämään rungon sauvat hitsaamalla tai neulomalla työventtiileillä varmistaen niiden yhteistoiminnan ja kuorman tasaisen jakauman välillä.

Asennusvahvistus tukee työvahvistimen yksittäisiä sauvoja runkojen kokoonpanon yhteydessä ja helpottaa niiden asennusta suunnitteluasentoon. Kiinnitysvarusteiden tankoja käytetään myös litteiden vahvistuselementtien liittämiseen yhteen tilakehykseen.

Pihdit on suunniteltu estämään vinot halkeamat betonirakenteissa (palkit, palkit, pylväät) ja yksittäisten sauvojen vahvistuskoteloiden valmistamiseksi samoille rakenteille.

Käyttöolosuhteista riippuen armadura on jaettu ei-rasitettuihin ja esijännitettyihin.

Sopimaton vahvistus käytetään tavanomaisissa ja esijännitetyissä rakenteissa, ja kireää vahviketta käytetään vain esijännitetyissä rakenteissa. Tällainen alajakso on tärkeä, koska luokan A-IV lujitemuovia voidaan käyttää sekä esijännitettyinä että ei-esijännitettyinä raudoituksina, ja suuren lujuuden vahvistavaa terästä käytetään vain esijännitettyinä.

Esijännitysvahvistuksen tehokkuus kasvaa sen lujuuden lisäämisen takia, joten on suositeltavaa käyttää lujittavaa lujittavaa terästä esijännitysvahvistuksena. Vahvistettuihin betonirakenteisiin, esijännitysvahvistus on liitetty jännitteettömään jakeluun ilman kiristämätöntä lujitetta, ts. Ristikot ja sauvat, jotka jäävät sen riveihin ja ulkosivuilta. Siksi on mahdollista käyttää sekä hitsausta että ei-hitsattavaa jännitystehoa. Vahvistettua raudoitusta käytetään esijännitetyissä betoniterästeissä vain toimimattomana, ei-muunneltavana - työskentely, jakelu ja kokoonpano erilaisissa malleissa, jotka vaihtelevat suhteellisen pienistä ja avoimista betonielementteistä valtamoille monoliittisille hydraulirakenteille. Kaikki jännittämättömät vahvikkeet on hitsattava. Tämä mahdollistaa koneistustyöt ja automatisoinnin vahvistustehtävän ja siirtyvätkö neulottujen vahvikkeiden käyttämisestä hitsatuille raudoitustuotteille - kehyksille ja ristikoille.

Teräksen lujuustyypin mukaan erotetaan tangot, vaijerin vahvikkeet ja vahvistuvat tuotteet.

Profiilista riippuen sauva ja lanka vahvistetaan tasaisella ja säännöllisellä profiililla.

Core venttiilit on jaettu seuraaviin tyyppeihin:

kuumavalssatut, jälkivalettu- mattomat karkaisut, luokat A-I, A-II, A-III, A-IV ja A-V;

lämpökovettuva> altistuvat valssauksen jälkeen kovettumislämpökäsittelyyn, At-IV, AT-V ja AT-VI luokat;

karkaistut piirustuksella, jotka altistetaan kalastuksen jälkeen kovettamalla kylmässä kunnossa, luokat A-Hv ja A-Shv.

Johdon vahvistaminen on jaettu seuraaviin tyyppeihin:

lujitemuovausluokka B-I luokkaan B-I ja tavanomaisen luokan BP-I profiili, hiiliterästä (korkea lujuus) pyöreä (sileä) luokka B-II ja Bp-I: n jaksoittainen profiili;

toisin sanoen lujittavat köydet (kierre) seitsemän johdin, luokka K-7 ja yhdeksän yhdeksänviiran, luokka K-19, lujittavat köydet, kaksijuosteinen luokka K2, kolmivaiheinen oikosulku ja monisäikeinen luokka Kp.

Lujitetta kutsutaan laakereiksi, jos sitä käytetään ripustettaessa muottiin ennen monoliittien lujitettujen rakenteiden betonoitumista ja pystyy havaitsemaan kokoonpano- ja kuljetuskuormat käytön aikana sekä betonin ja muottien vakavuuden kuormituksen. Laakerien vahvistaminen vaatii teräksen kulutuksen kasvua. Sen vuoksi sitä käytetään vain tapauksissa, joissa se on perusteltu teknisillä ja taloudellisilla laskelmilla.

Tehdasvalmisteiset vahvikkeet: a - litteä verkko, 6, c - litteät kehykset, d - alueellinen runko, T - osan e - spatiaalinen kehys, e - sama, I - osa, g - taivutettu verkko, h - sama kaareva alue, ja - upotetut osat

A-IV, AV, At-IV, AT-V, AT-V, AT-V, AT-V, AT-V, AT- VI, B-II, Bp-Il, K-7, K-19, K2, KZ ja Kp - esijännitetyt betonirakenteet.

Vahvistettu betonirakenteet vahvistetaan esivalmistetuilla vahvistetuilla tuotteilla, joihin kuuluvat litteät ja taipuneet ristikot ja kehykset, alueelliset (irtotavarana olevat) kehykset ja upotetut osat (5).

Osa raudoitustuotteista on yhtenäisiä, ja ne vapautetaan keskitetysti. Tällaisia ​​tuotteita ovat hitsatut kevyet vahvikkeet (litteät ja valssatut) sekä kudotut silmät sementille. Kevyt hitsattuja silmiä kutsutaan tavanomaisesti vahvistusverkoiksi, joiden läpimitta on 3 - 12 mm.

GOST 8478-81 -standardien mukaisten ristikkorakenteiden valmistukseen käytetään vahvistavaa johtoa, jonka halkaisija on 3; 4 ja 5 mm luokat BP-I ja B-I sekä kuumavalssattu teräs, jonka läpimitta on 6 ja 8 mm luokka A-III.

Kevyt hitsatut silmät: a - valssatut, b - tasomaiset, c - valssatut lyhyet poikittaiset sauvat; L on litteän verkon pituus. A on ristikon leveys, D on pitkittäisvaijereiden halkaisija, d on poikittaisten sauvien halkaisija. V on pitkittäisvaijojen pääkohta ja on poikittaisten sauvien pääkulma, V on pitkittäisvaijojen kääntymisnopeus, u on poikittaisten sauvojen kääntöpiste, C ja Ci ovat pitkittäisvaijojen vapaat päät. K - poikittaisten sauvojen K - vapaat päät, L - työntyvien ja jakelevien terästangojen lyhennetyn poikittaisen sauvan pituus tai vain 10 mm: n etäisyydellä sijaitsevat työsauvat, jotka sijaitsevat etäisyydellä 10 mm: n etäisyydellä toisistaan ​​kahdessa keskenään kohtisuorassa suunnassa ja jotka on liitetty vastuskohdan hitsauksen leikkauspisteeseen.

Telaverkkojen pituus ei ole yli 9 m. Valssattujen verkkojen pituus riippuu käämän massasta, jonka tulee olla 900: n sisällä. 1300 kg, verkkojen leveys - 1 - 3,8 m. Yhden reunan leveyden ja pituuden ristikot, ne voidaan valmistaa mistä tahansa kokoisesta, joka ei ole moninkertainen päävaiheisiin valssautuneiden ristikkojen leveydelle ja litteiden ristikoiden leveydelle ja pituudelle

Yhdistettäessä hitsattuja silmiä on otettu huomioon massatuotantorakenteiden lujittavien häkkien parametrit, joten keskitetysti toimitetut litteät ja rullaverkot ovat sopivia teollisten ja asuinrakennusten, monoliittirakenteiden sekä alueellisten vahvikekohtien valmistukseen tarkoitettujen betonielementtien vahvistamiseen. Teollisuudesta toimitetaan hitsattu litteä ja erityisesti tela

verkkoja (hyödykkeitä) voidaan leikata, valmistaa ja taivuttaa verkkoja minkä kokoisia ja kokoisia. Samalla lujitustuotteiden valmistustehokkuus työpajoissa ja rakennustyömailla pienenee voimakkaasti. GOST 8478-81: n mukaan verkkoja valmistetaan myös poikittaisten sauvojen avulla, jotka on lyhennetty yhdellä, joita kutsutaan taloudellisiksi vahvistusverkoiksi.

Kudotut verkot sementtivahvisteisille rakenteille valmistetaan GOST 12184-66: n mukaisesti solujen 5 mm: n kanssa. 20 mm langasta halkaisijaltaan 0,5 - 1,6 mm. Kaksinkertaisten kaarevuussäilöiden ohutseinämäisten vahvistettujen sementtityyppisten rakenteiden valmistukseen, jotka on tarkoitettu varasto- ja teollisuusrakennusten rakentamiseen ja metroasemien suojaavien vedeneristysvarjojen valmistamiseen, pääasiassa kudotut silmät, joissa on 7 ja 10 mm: n soluja, valmistettu lanka, jonka läpimitta on 0,7 ja 1 mm.

Litteiden hitsattujen raskaiden silmien valmistukseen (GOST 23279-78) käytetään halkaisijaltaan 6 - 40 mm: n sauvat. Raskas hitsatut silmät kutsutaan silmukoiksi, joiden halkaisijat ovat pitkittäisiä, poikittaisia, tai ne ja muut sauvat 14 - 40 mm. Hitsatut raskasmetalliverkot, jotka on valmistettu kolmesta tyypistä (7):

1 - työstangoilla pituussuunnassa ja jakelu- (asennus) tangot poikittaissuunnassa;

2 - työstökappaleilla poikittaissuunnassa ja jakelu- (asennus) sauvat pitkittäissuunnassa;

3 - työskentelysauvat pitkittäis- ja poikittaissuunnassa.

Pitkittäisten sauvojen kaltevuus voi olla 100 - 400 mm, poikittaisen kaltevuus - 100 - 600 mm. Tyypin 1 verkkojen pituus voi olla välillä 0,85 - 11,95 m (0,3 m), tyypit 2 ja 3 - jopa 5,95 m. Verkkojen leveys on 0,65 - 3,05 m.

Yksittäisissä tilauksissa sallitaan myös yksittäisten koon ja leikkausverkoston erikoisverkko.

Vahvistetut betonirakenteet voidaan vahvistaa sekä litteillä yksittäisillä ristikoilla että avaruudellisilla kehyksillä, jotka on koottu standardoitujen raskaiden ja kevyiden verkkojen tai litteiden kehysten ja yhdystanojen avulla. Tasomaiset kehykset valmistetaan suhteellisen kapeiksi ja pitemmiksi tuotteiksi toimivista pitkittäisistä ja jakautuvista poikittaisista sauvoista. Litteitä kehyksiä kutsutaan toisinaan kapeiksi ruudukkoiksi, jotta niitä ei sekoiteta tilakuvakehyksiin.

Spatiaaliset kehykset tuottavat erilaisia ​​profiileja - suljettuja, suorakulmaisia ​​ja kaarevia, pituudeltaan vaihtelevin poikkileikkauksin jne. Lineaaristen elementtien spatiaaliset kehykset kerätään lähinnä kapeista ristikoista vastuspistehitsauksen avulla.

Sulautetut osat on suunniteltu yhdistämään esivalmistetut betonituotteet toistensa ja monoliittirakenteiden välillä esivalmistettujen kanssa, jotta ne muodostaisivat jäykän kehyksen rakennusten ja rakenteiden rakentamisen aikana. Sulautetut osat koostuvat levyistä, jotka ovat litteitä, kulmikkaita tai muotoiltuja teräksisiä, joissa on tavanomaisia ​​tai tangentiaalisia kiinnittimiä, jotka on hitsattu niihin T-liitoksissa tai päällekkäisillä liitoksilla, jotka on suunniteltu kiinnittämään upotetun osan betoniin. Sulautetun osan ankkurointi betoniin hitsaamalla työvahvistukseen on sallittua. Sulautetut osat voidaan myös varustaa laitteella, joka kiinnittyy muotoihin (esimerkiksi levyjen reikään), pysähtyy leikkaukselle, vahvistuspalkkeja työstökappaleen asentamiseksi tai itse sisäpinnalle, pultit esivalmistettujen elementtien liittämiseen. Levyjen mitat ja paksuus ja ankkurien halkaisija riippuvat yhdistettyjen elementtien tyypistä ja upotettujen osien havaittavista kuormista. Levyjen paksuuden on oltava vähintään 6 mm, muokatun teräksen seinien tai hyllyjen paksuus, johon ankkurit ja liittimet on hitsattu, vähintään 5 mm. Suurissa levyissä, jotka ovat yläosan muodostuksessa, aikaansaadaan reiät ilmanpoistolle ja betonin laadunvalvonnalle.

Useimmin käytetyt ankkurit upotetut osat teräsluokista AI ja A-III. Teräslaadun AI ankkureiden päissä on oltava koukkuja, aluslevyjä tai hermostuneita päitä. Työkappaleen ankkureiden pituus määrätään 10 mm: n suuruiseksi. Määritettäessä normaalien ankkureiden aihioiden pituutta on huomioitava huuhtelun salliminen hitsauksessa, joka on yhtä suuri kuin ankkurin halkaisija. Kiinnityslevyjen ankkureiden päällekkäiset liitokset tehdään kontaktihihnan hitsaamalla tai sähkökaaren hitsaamalla. Ennen kohinanvaimennushitsauksen suorittamista kohotukset leimataan litteälle elementille. Leikkaustyön tekeminen yhdistetään leikkaamalla litteä elementti ääriviivaa pitkin sen oikaisemista sekä leikkaamalla siihen reikä kiinnittääkseen upotettu osa muotoon betoniteräsrakenteiden muovaamisprosessissa (jos reikä on hanke). Ankkuritangot asetetaan levylle symmetrisesti yhteen akselistaan ​​ja niiden lukumäärä on tasaista.

Betonielementtien liitosten luotettavuus ja kestävyys riippuvat pitkälti sulautettujen osien ruosteenestosuojauksesta. Kaikentyyppiset maalipäällysteet (öljymaali raudan surikissa, emalissa ja lakalla) eivät kestää pitkää testausjaksoa: pinnoitteen vaurioitumispaikoissa teräs alkaalisessa väliaineessa muuttuu galvaanisen parin katodiksi ja maaliin kuuluu anodi. teräksen korroosio.

Tehokas menetelmä teräksen suojaamiseksi korroosiolta galvanoidaan. Paikallinen galvanoidut vauriot eivät aiheuta teräspeptistä korroosiota. Sinnalla on suuri negatiivinen sähkökemiallinen potentiaali verrattuna rautaan, joten kosteuden läsnä ollessa, joka tunkeutuu pinnoitteen halkeamien tai huokosien läpi, syntyy galvaaninen solu, jossa sinkki liuottaa ja suojaa terästä korroosiolta.

Sinkkipinnoitteet levitetään upotettuihin osiin metalloittamalla, galvanoimalla tai kuumalla galvanoinnilla. Kaupunkien teollisuusalueilla, joissa esiintyy suhteellisen suurta ilman epäpuhtautta rikkiyhdisteiden kanssa, vain metallointi on sallittua. Se suoritetaan hiekkapuhalluksen jälkeen upotettujen osien avulla, jotta pinta puhdistetaan ruosteesta ja karhennetaan. Sulatetun sinkin kerros levitetään upotetun osan puhtaalle pinnalle ruiskuttamalla paineilmaa käyttäen sähkö- tai kaasulamppujen metallisaattoreita.

Armature ase omilla käsillä

Asiantuntijat FORUMHOUSE kertoivat, miten venttiili tulee itsenäisesti.

Käytännöllisesti katsoen mitään rakennusta ei voi tehdä ilman konkreettista työtä, ja jos on konkreettista, on vahvistusta. Perusrakenteen luomiseksi katon täyttämiseksi panssaroidun hihnan kiinnittäminen hiilihapotettuun betonirakennukseen. Kaikki nämä työt edellyttävät raudoituksen käyttöä, jolla vahvistetaan betonirakenteita.

Aloittelijoiden kehittäjillä on kysymys: miten vartaloa voidaan taivuttaa oikein, jotta se ei menettäisi lujuuttaan.

Väärä kotitekoinen armatuotevalaite

Jos halkaisijaltaan 6-8 mm: n tanko voidaan taipua "polvessa", on vaikea taipua suuremman halkaisijan vahvistus kädellä. Ja mikä tärkeintä - tällaisen tuotteen laatu jää alle kritiikin.

Lisäksi et voi käyttää tällaisia ​​"suosittuja menetelmiä" ovat joustavia venttiilejä:

 1. Vahvistuksen taivutuspaikan "hiomakone" täyttö;
 2. Vahvistuksen taivutustilan lämmitys avoimella liekillä, tulipalossa tai puhaltimessa.

Nämä menetelmät, johtuen metallin mekaanisesta ja lämpökäsittelystä, johtavat lujuusominaisuuksien vähenemiseen taivutuksessa. Tämä voi myöhemmin johtaa raudoituksen tuhoamiseen kuormien vaikutuksen alla.

Siksi (jos projektissa ei ole muita ohjeita), on välttämätöntä taipua "kylmällä", tangon taipuminen terävässä kulmassa ei ole sallittua.

Taivutetuille lujitetuille koneille, joissa on mekaaninen tai manuaalinen vaihteisto. Suurista kustannuksista johtuen mekaanisesti toimivia koneita ei käytetä laajalti itsensä rakentajien keskuudessa.

Myös merkkituotteiden manuaalisten venttiilien taipumien hinta puree.

Siksi FORUMHOUSE-käyttäjät suosivat kotitekoisia tuotteita ostetuille tuotteille. Kuten käytännössä käy ilmi, tällainen mukauttaminen taivutuksen vahvistamiseen omilla kädillä on täysin kaikkien kyky. Tuotannossa käytetään vesiputkien leikkaamista, kanavapultteja, kulmia, pultteja, romumetallia ja muuta "tarpeetonta roskakoriä", joka löytyy kodin käsityöläisten hyllyistä. Tällaisten tuotteiden hinta on 50-500 ruplaa, kun taas myymälässä ostetun kaluston hinta voi olla 3-5 ja 10 tuhatta ruplaa. Etu on ilmeinen. Roll up hihat ja päästä alas töihin.

Miten venttiili tehdään itsenäisesti

Helpoin ja edullisin tapa taivuttaa varret, joiden läpimitta on enintään 6-8 mm (kehykset, kiinnikkeet jne.), On ajaa kolme paksua osuutta lokiin. Lisäksi kaksi kappaletta ajetaan samaan linjaan, ja kolmas niistä taivutetaan niiden väliin, jotka ovat keskiviivasta avattavissa raudoituksen paksuudella, jonka on tarkoitus olla taivutettu.

Toinen tapa on kiinnittää / hitsata kaksi kulmaa pohjapysäkillä vaunun kulmassa ja taipua vahvistus niiden välissä.

Tai kiinnitä pultit aitaukseen.

Näistä itse tehdyistä sovittimista huolimatta työskentely ei ole kovin kätevää, ja ne sopivat parhaiten U-muotoisten tuotteiden, kiristimien ja kehysten valmistukseen.

Tämän vuoksi laitteen jatkokehitys on korkealaatuisen kotitekoisen vahvistuslevyn valmistus, joka toimii vaakatasossa.

Tällaisen varren taipuman toimintaperiaate on seuraava: ankkuroitu sauva on kiinnitetty pysäytyselementin (kulman) ja keskitetyn kiinteän metallin tapin väliin. Asenna sitten kääntöyksikkö, jossa on taivutustappi ja pitkä vipu (putki).

Taivutusyksikön kääntämisen vuoksi vivun aiheuttamasta voimasta johtuen lujitustangosta on taivutettu keskiakselin ympärille haluttuun kulmaan.

Rebar manuaalinen käsin tehty muutaman tunnin. Jokainen kehittäjä, joka on koskaan työskennellyt tällaisessa laitteessa, ei palaa arkkitehtuurin taivuttamiseen pitämällä sitä paikoissa.

Tässä on yksi vaihtoehto tällaisen ankkurin valmistuksessa "reseptin" foorumiin, jossa on lempinimi Konstantin Ya.

Sänky on 12. tai 14. kanava, jonka pituus on 1 metri. Kiinnitä kanava kahteen tukeen (metalliputket), jotka työnnetään maahan. Liittimien korostamiseksi hitsataan kaksi kulmaa kanavan ylähyllyyn. Vipu on kaksi putkea, jotka on hitsattu 90 asteen kulmassa. Akseli kulkee pystysuoran putken läpi ja laita pituus 1,2 metriä pitkä vaakasuora putki. Tämä lisää vipuun kohdistuvaa voimaa. Vipun yläpuolelta hitsataan kulma, jonka ansiosta vahvistimen pää on tarttumassa taipumaan. Kulman tulee olla tasainen kanavan ylähyllyn kanssa.

Axis forumchanin on valmistettu metallinen sauva läpimitaltaan 30 mm. Alaosa käännetään neliön alle. Tämä ei salli akselin rullata tai laskea, koska kanavan alempi reikä myös leikataan neliön alapuolella. Akselin yläpää työntyy kanavan ylemmän hyllyn yläpuolelle. Vahvistus on taivutettu sen ympärille (katso tätä yksinkertaista piirrosta):

Vahvistuksen taivuttamiseen kaikesta kaikesta ja hitsaustyön kanssa vietin kolme tuntia. Hän on taivuttanut sille jo 3 tonnia vahvistamista. Rauhallisesti, yksinään, villieläimet, joiden halkaisija on 14 mm. Laite on täysin tyytyväinen, koska ennen kuin se oli tehty, hän rikkoi hyvän voiman varaan - hän taivutettu palkki, jonka halkaisija oli 12 mm, ja asetti siihen putken.

Oma "yksikkö" on hieman yksinkertaisempi. Sänky on kanava nro 10-12. "Jalat" valmistukseen otti 20 mm: n halkaisijaltaan armon. Kulmat - koko 50x4. "Twelfth" -runko taipunut ilman ongelmia.

Armours kulmasta omilla käsillä

Ottaen huomioon kotitekoiset foorumit voimme sanoa, että vahvojen taivutus on kulmien perusteella yleisin.

Tällainen laite tuo mukanaan yksinkertaisen valmistuksen, materiaalien saatavuuden ja alhaiset kustannukset. Tarjoamme sinulle piirustuksen venttiilistä:

Tällainen laite voidaan tehdä myös ilman hitsauskonetta, jolloin liitokset voidaan yhdistää pultteihin ja muttereihin. Mutta hitsauskoneen läsnäolo laajentaa laajasti venttiilin valmistuksen mahdollisuuksia.

Rakentamisen aikana minulla oli kysymys, mikä on vahvistus. Tutkittuaan foorumin, valitsin yksinkertaisin vaihtoehto - kahdesta osasta yhdistää pultti. koska Haluan taivuttaa halkaisijaltaan enintään 8 mm: n sauvat, enkä vahvista rakentamista. Olen hitsannut halkaisijaltaan 20 mm: n putken yhdeksi kulmaksi. Kulmat kiinnittivät M10: n. Ruuvatin mutterit kiinni ja varmistin sitten rakennuksen improvisoitu sänky - paksu vaneri. Käytettiin 1,5 tuntia valmistusvaiheessa. Samanaikaisesti käytettiin kehyksiä, joiden mitat olivat 150x750 mm 90 kpl: n määrinä.

Huolimatta tämän arkkitehtisuunnittelun suosioista, foorumin käyttäjät menevät entisestään mekanismin uudistamisen ja parantamisen tielle. Erityisen mielenkiintoista on laite max68.2011 valmistamalla omalla kädellä taivuttamalla vahvistusta.

Käytetään kanavan numeroa 10, koska se on kätevää kiinnittää se puuta vasten. Tarvitset myös laakerit, kulmat 25x25 mm, pituus 50 mm, jotka on hitsattu kanavan puolelle. 2 reikää porataan sivulta, kierre M10x1.5 (hieno vahvistus) leikataan.

Venttiilin akseli on pultit M16x2. Yksi pultti on hitsattu kanavaan. Toinen pultti on hitsattu kahvaan (kääntyvä yksikkö), jossa käytetään Gazelle-jousia. Vipukahva on putki, jonka halkaisija on 34 mm ja pituus 300 mm. Voiman lisäämiseksi vipuun voit laittaa pidennyksen lyhyelle putkelle - pitkä putki suurempi (kuluneet ulkopuolelta) tai pienempi (sisään asetettu) halkaisija.

On välttämätöntä keskittyä hetkeksi, jonka venttiili vaatii halkaisijaltaan 4 cm: n pituisia hihoja.

SP 52-101-2003 -standardin mukaan "Betoni- ja teräsrakenteet ilman esijännityksen vahvistamista" yksittäisen sauvan taivutuksen halkaisijan on oltava sellainen, että se estää betonin rikkoutumisen tai jakamisen betoniteräksen sisällä ja sen tuhoutumisen taivutussivulla. Tällöin - tuurnan vähimmäishalkaisija vahvistuksen taivutuksessa riippuu tangon halkaisijasta. Selkeyden vuoksi kaikki arvot on tiivistetty seuraavassa taulukossa:

Ajan myötä max68.2011-venttiili on muuttunut. Nyt se ei ole erilainen kuin teollisuustuotteet.

Myös monet foorumin jäsenet ovat kiinnostuneita kysymyksestä: kuinka laskea palkin pituus kehyksen valmistuksen aikana. Loppujen lopuksi arvojen yksinkertainen lisäys, jos kehyksen tulee olla 50 x 20 + 2 korvaa 40 mm, sitten teoreettisesti tangon pituuden tulisi olla 50 + 50 + 20 + 20 + 4 + 4 = 148 cm, mutta taivutussäteet huomioon ottaen tämä luku on virheellinen. Tässä on tie ulos tästä tilanteesta:

Harjoitteluni voin sanoa, että minä lisäksi "heittää" jokaisen mutkan 5 mm: iin. Se riippuu vahvikkeen halkaisijasta. Tarvittaessa tehdään kymmenen kalusteen kehys 50x20x4 (korvat), lisäämme: 4.5 + 50.5 + 20.5 + 50.5 + 20.5 + 4.5. Kaiken kaikkiaan pultin pituus = 151 cm.

Lopuksi kerromme teille foorumin jäsenten toisesta "salaisuudesta", jota käytetään vahvistamisen taivutuksessa. Kiinnitä kiinnitys pitkällä puupöydällä ja kiinnitä se esipintaan ruuvaamalla itsekierteittävät ruuvit ja merkitsemällä merkinnällä arvoja, jotka vastaavat sauvan käännöksen asennustapaa taivutusyksikössä. Näin voit säästää itsesi käyttämästä mittanauhaa joka kerta, mitattaen tarvittavan pituuden.

Kun olet lukenut aiheet, miten taivuta ristipisto ja Armaturegib, tee se itse 1,5 tunnissa, tutustut tämän laitteen itsenäiseen valmistukseen (piirustukset, valokuvat ja ohjeet ovat liitteenä). Tarjoamme myös tietää vastauksen kysymykseen: kuinka oikein vahvistaa perusta nurkissa. FORUMHOUSE suosittelee myös hitsauksen kaikkien salaisuuksien oppimista ja lukemista artikkelista kylmätaitojen ominaisuuksista. Ja tämä video auttaa sinua ymmärtämään, miten oikea työ tehdään.