Roof ebbs: näkymät, laite + miten asentaa itse

Talon kattoa verrataan usein sateenvarjoon: päätehtävänä on suojata sateelta ja muilta ilmakehän kosteudelta. Mutta on yksi merkittävä ero, koska neste virtaa yhtäjaksoisena seinäksi sateenvarjostimena kaikissa suunnissa kerralla ja modernin talon katolta vain muutamassa erikoisalueella. Kuivausjärjestelmän koko salaisuus!

Ja niiden hienoja piirteitä on paljon, koska on tärkeää, että koko järjestelmä ei toimi vain, mutta ei vaadi jatkuvaa huomiota itsensä rikkoutumisten vuoksi. Siksi tässä artikkelissa paljastetaan sinulle kaikki salaisuudet: kuinka päästään katolle omalla kädelläsi niin, että heidät on ajateltu pienimmälle yksityiskohdalle!

pitoisuus

Mitkä ovat asuinrakennuksen helvetit

Vesierotuksen järjestäminen asuinrakennuksen katolta riippuu suoraan katon muodoista ja

Talo, jossa ei ole järjestäytynyttä vettä ohjata: onko se todellinen?

Ehkä olette koskaan ajatelleet, että on mahdollista tehdä ilman mitään viemäreitä - eikö olisi ollut mahdollista ennen kuin Venäjällä ilman heitä? Kyllä, en vain, käytän tätä lähestymistapaa tänään!

Esimerkiksi jos talo on rakennettu tiukasti tiettyyn tyyliin, ja sen viemäriputket eivät voi piiloutua eikä mukautua valitulle ulkoiselle rakenteelle millään tavalla. Tällöin rakentajat tekevät kaikkensa sadeveteen, ei vahingoita rakennusta.

Tätä varten katto on rakennettu niin, että se on laaja katos ja seisoo seinän etupuolella vähintään puoli metriä. Lisäksi pohjaseinille asetetaan pystysuora eristys, ja itse säätiö on korkealla kosteutta kuluttavilla materiaaleilla, kuten keraamisilla laatoilla tai kiveillä.

Toinen vaihe on tehdä alueen pystysuuntainen asettelu niin, että talosta on havaittavissa oleva kaltevuus, jotta vesi pääsee vapaasti katosta ja heti jättää talon perustan.

Ebb standardi kaksinkertainen kaltevuus katto

Pöydän katon vakiomalli koostuu seuraavista elementeistä:

Niissä paikoissa, joissa veden virtaus on suuressa paineessa (useimmiten laaksossa), pysäytys asetetaan kourun kouruun tai kulmaan.

Vedenpoiston organisointi litteästä katosta

Mutta litteän talon katolla ebb näyttää hieman erilaiselta:

Jotta vesi voidaan järjestää tasaisesta katosta, se on aluksi varustettu suojuksella, jonka korkeus on 30-90 cm, mikä toimii myös esteinä. Asenna sitten viemäri useimmissa tapauksissa - sisäisesti.

Sisäinen valua pidetään luotettavampana, koska tällainen järjestelmä ei ole melkein altistunut ilmakehän vaikutuksille. Asenna vedenottoaukot vain katon alemmilla osilla, mikä on varsin loogista. Jos katto on korkeintaan 150 m 2, aseta kaksi kraatteria: vakio, jossa on nousuputki ja hätätapa, joka poistaa vettä kaiteen läpi.

Mutta on äärimmäisen tärkeää, että tasaisen katon kaltaiset järjestelmät toimivat aina kunnolla. Tämän vuoksi tällaisen järjestelmän on oltava kelvollinen, ts. suojattu tukosta lehdet syksyllä ja lumi talvella. Tätä tarkoitusta varten kori on kiinnitetty suppilorenkaan tai laipan päälle ja lämmityskaapelit on asetettu. Ja putken alemmassa osassa on asennettu tarkistus puhdistukseen ja ohjaukseen. Vesi itse sisäpuolisen tyhjennyksen kautta virtaa pääkeräimeen.

Materiaalin valumisen valinta

Ensin sinun on päätettävä, mistä materiaalista haluat asentaa viemäröintijärjestelmän:

Tämä ei tarkoita, että yksi niistä olisi parempi tai pahempi. Muovi yleensä houkuttelee kohtuuhintaan ja helppoon asennukseen, metalliin - kestävyyteen ja luotettavuuteen.

On kuitenkin otettava huomioon, että talon viemäröintijärjestelmän järjestely Venäjän alueella edellyttää vakavia vaatimuksia:

Mistä materiaalista vesihuoltojärjestelmä tehdään, sen käytännöllisyys ja kestävyys riippuvat. Laadun tyhjennyksen pitäisi toimia kunnolla myös rankkasateiden aikana ja ilman seinämien roiskeita. Materiaalin on oltava riittävän vastustuskykyinen tuulenpuhalle, vaikeille pakkasille ja lumikuormalle. Ottakaamme siis tarkemmin kunkin vaihtoehdon hyvät ja huonot puolet.

Modernit metallivalut on valmistettu galvanoitua terästä, tinaa, alumiinia, titaania, sinkkiä, kuparia ja metallia polymeeripinnoitteella. Edullisin niistä hinta - tina ja sinkitty teräs, ja ne ovat myös vähemmän käytännöllisiä, koska alttiina mekaanisille vaurioille ja korroosiolle. Kun työskentelet tällaisten elementtien kanssa, sinun on käytettävä paljon tiivisteitä ja suojattava kaikki nivelet, mutta tämä ei välttämättä takaa vettä, joka jäätyy putkistoihin ja räjähtää ne. Tästä johtuen tyhjennysaineiden käyttöikä on korkeintaan 15 vuotta. Toinen sinkityt teräs ei ole kaikkien mieltymys, koska se lopulta peittää valkoiset ja ruosteiset tahrat. Siksi tällainen teräs on suojattu molemmilla puolilla muovia, joten tällaiset tekniikat auttavat lisäämään takuun voimassaoloaikaa jopa 15 vuoteen. Ja vain tässä tapauksessa teräksinen kouru ei pelkää happaman sateen, auringon tai naarmujen varalta.

Paljon kestävämpiä sinkki-titaania, alumiinia ja kuparia. Nämä eivät kuihtuneet kovaan lumikuormaukseen. Mutta ne painavat jo enemmän, on vaikea asentaa ja paljon kuormaa räystään. Esimerkiksi kupari ei ole vain tyytyväinen sen esteettiseen ulkonäköön, mutta sillä on myös vahvoja ominaisuuksia. Erillinen kouru, joka ei ole paljon kalliimpaa kuin sinkki - aluzinkista. Niillä on melko kaunis metallisen kiilto- ja kiteytyskuvio ja samanaikaisesti erinomainen korroosio johtuen alumiinin läsnäolosta tyhjennyspinnoitteessa. Tämä elementti muodostaa stabiilin oksidikalvon putkien pinnalle.

Silti tällainen veden ulosvirtaus, kuten lyijy. Ne ovat merkittäviä niiden erinomaisen vastustuskyvyn lämpötilan muutoksiin, erityisesti teräviä, kun keväällä on huurre yöllä. samanaikaisesti lyijynpoisto on niin helppoa koota, että se soveltuu monimutkaisen kokoonpanon katolle.

Mutta suosituimpia ovat muovin kuivatus. Ne ovat kevyitä, käytännöllisiä ja hiljaisia ​​ja samalla paljon edullisempia, toisin kuin kaikki muutkin tyypit. Muoviset viemärit on suunniteltu niin yksinkertaisesti, että niitä ei ole vaikea asentaa, jopa täysin tietämättömiä henkilöitä.

Olet varmasti yllättynyt, mutta nykyään jopa sementtiuunit valmistetaan ja luotettavat! Mutta niillä on merkittävä haitta: pysyvä kutistuminen, joka vaatii jatkuvaa korjausta. Kuka sitten ostaa tämän laadun vedenjakajat? Ne, jotka haluavat vakavasti säästää, koska tällaiset järjestelmät ovat halvempia kuin muovi.

Ebb-järjestelmän laskemista ja suunnittelua koskevat säännöt

Kattokokonaisuuden pätevä asennus alkaa aina sen suunnittelusta ja laskelmasta:

Ensinnäkin sinun on määritettävä, missä se on kätevämpää sijoittaa viemäröintijärjestelmä ottamalla huomioon ikkunan, ovien ja talon arkkitehtuurin ulkonevat elementit.

Mutta miten asentaa ebb tavallisen yksityisen talon katolle, kerromme nyt. Asenna sitten ensin kouru, kun otetaan huomioon suppilon kaltevuus. Tämä on 3-5 mm jokaista 1 metriä kohden:

Jos et käytä itsesäätyviä kourujen koukkuja, leikkaa tämän esijännitteen mukaisesti:

Jätevesien asennusprosessi

Olemme valmistelleet sinulle koko sarjan vaiheittaisia ​​kuvituksia ja mestarikursseja, jotta voit ymmärtää kaikki vesijärjestelmien asennuksen yksityiskohdat kaksoisikkunan katolle.

Vaihe 1. Kallistuksen tunnistus ja kiinnitys

Kaiken kaikkiaan asennusprosessin aikana tarvitaan kaksi erilaista kiinnitystä:

Koukkujen kiinnittämiseen on myös useita tapoja, ei vain kaltevuuden osalta:

Koukun koukun avulla taivuta tyhjennysteline oikeaan kulmaan ja kiinnitä ne etuosaan oikeaan järjestykseen alkaen nurkasta. Varmista, että suluiden välinen etäisyys on sama, 50 - 60 cm. Tätä matkaa ei ole vain kutsuttu: näin ei tapahdu sellaista ongelmaa kuin kourat ja suuret tuulet tai lumikorkit.

Siirry nyt laitteen kaivaukseen. Jos se koostuu useista elementeistä, kerää ne maahan. Noudata alla olevia ohjeita:

 • Vaihe 1. Määritä nyt asema tulevalle tyhjennysuppilolle ja molemmille puolille 15 cm: n etäisyydellä reunasta asenna kourupidikkeet.
 • Vaihe 2. Asenna kaivurinpitimet mahdollisimman suuresta etäisyydestä tyhjennysulusta, ottaen huomioon kaltevuuskulma 0,3%.
 • Vaihe 3. Asenna nyt etupaneelin välikappaleet, joiden väliin saa olla enintään 60 cm.
 • Vaihe 4. Merkitse kulmien ja kouruholkkien paikat. Asenna kouru pidikkeisiin.
 • Vaihe 5. Aseta kaivon ulkonema kourun etulaipaan ja käännä sitten kouru takaisin, kunnes kuulet napsahduksen.
 • Vaihe 6. Leikkaa reikä haluttuun pituuteen haarukalla.
 • Vaihe 7. Kiinnitä kouru pidikkeisiin. Päällystä kouru ohuella liukukerroksella.
 • Vaihe 8. Asenna sitten tyhjennysuppilo ja aseta se takareunalle kourun takalaippaan.
 • Vaihe 9. Liitä kouruosat liittimien avulla. Varmista, että pidikkeen etäisyys kytkimen reunasta on enintään 15 cm.
 • Vaihe 10. Kiinnitä nurkat kouruun, aseta kourun takalaippa nurkkaan ja napsauta kourun etulaippaa kulmaliitoksen laippaan.

Sen jälkeen mene tyngille. Laita vasen ja oikea.

Ja nyt - vaikeuksista. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta sijoittaa tyhjennysputkea suoraan suppilon yläpuolelle, mutta poisto on pieni, jopa 10 cm etäisyydeltä suppilon keskustasta putken keskipisteeseen, on helpointa kerätä sisennys. Tätä varten laita yksikerroksinen kyynärpää suppilon tyhjennysupaan ja laita kaksinkertainen kyynärpää sileään päähän.

Jos keskusten välinen etäisyys on yli 10 cm, sisennys on koottava kolmesta elementistä. Tätä varten laita kaksisuuntainen haaraputki suppilon tyhjennysliitäntään, aseta siihen putkisegmentti ja tarkista kaksoisporaakaapeliputki jo.

Vaihe 2. Kaavion valmistus ja asennus

Asenna kouru siten, että se on 1 cm alle katon nimellisviivan alapuolella, ja tippuveden vesi voi pudota suoraan kourun keskiosaan. Jos haluat asentaa kourun tasaisesti, käytä luontiviivaa. Paikan, jossa tyhjennysputki kiinnitetään kouruun, sinun täytyy kiinnittää suppilo, tehdä merkintä ja tehdä tarvittavat:

Metalliventtiilin reikä on helpoin leikata porausuuttimella. Jos haluat työskennellä muovisella kourulla, tarvitset metallisahaa, käsi- tai hieno-sahaa. Leikkaa leikkauksen reunat hiomapaperi tai -tiedosto. Älä unohda taivuta reiän reunoja ulospäin niin, että suppilo on myöhemmin luotettavammin liitetty luistimeen:

Tässä on hyvä käytännön esimerkki siitä, miten tämä kaikki muunnetaan muovisella tyhjennyksellä:

Vaihe 3. Liitä kourut eri tavoin.

Ennen muovien urien liimaamista reunojen reunat on poistettava ja käsiteltävä puhdistusaineella. Tämä on tarpeen muovin rasvanpoistoon. Vasta sen jälkeen, kun liima asetetaan suppilon sisäpuolelle.

Useimmat modernit kourut eivät liima, vaan erityinen lukko:

Ja tässä on metallijohdon asennus:

Useiden laskuputkien liittämiseksi tarvitaan liitoksia. Asennettaessa niiden pistoaukot on käännettävä alas. Samanaikaisesti 1 cm: n rako jää jäljelle kytkimen pistorasian ja putken reunan väliin. Lisäksi kiinnitä jokaisen kytkimen alle kiinnityskorvake.

Ja tänään he kehittävät sellaisia ​​tyhjennysjärjestelmiä, jotka eivät salli parannetun veden virtauksen ylivuotoa. Tällöin on erityisesti suunniteltu kaivoa, jolla on erityinen jäykkyys.

Siinä on täydentäviä jäykisteitä kerralla koko pituudelta, jotka ohjaavat veden virtausta, lisäävät epämuodostumien vastustuskykyä ja estävät viemäreissä olevien lehtien tarttumisen. Monet nykyaikaiset kattokaivojärjestelmät on valmistettu EPDM-kumitiivisteillä. Nämä sulkevat kaikki järjestelmän osat ja eivät häiritse kourujen lineaarista laajentamista.

Asenna suppilo, taivuta sen reunat ja kiinnitä korkki:

Tietenkin, mitä enemmän suppiloja ja nousuputkistoja on viemärijärjestelmässä, sitä luotettavampi se on, mutta samaan aikaan se on kalliimpaa.

Vaihe 4. Pystyelementtien asennus

Asenna pystysuora viemäröintijärjestelmä 25 cm: n etäisyydelle maasta ja 15 cm: n etäisyydelle sokea alueesta. Seinälle täytyy kiinnittää putkien haltijat tästä laskelmasta: kunkin mittarin pidike niin, että hän oli kahden putken liitoskohdassa.

Kiinnitä puun julkisivulle pituus, joka riittää rakennuksen lämpöeristyksen paksuuteen. Kiinnitä kiristimet kiinnikkeisiin 1,8 - 2 m korkeimmalla etäisyydellä.

Aseta tyhjennysputket kiinnikkeisiin ja liitä ne kytkimellä. Kiristä letkunkiristimet, mutta älä kiinnitä putkea. Vedä putken alapää yleispatruunaan, josta leikkaa reikä, joka on yhtä suuri kuin tyhjennysputken halkaisija.

Jos haluat ohittaa rakennuksen ulkonevat elementit tai yksinkertaisesti muuttaa putkien läpi kulkevan virtaussuunnan, tarvitset polvia 135 °, kulmat 90 ° / 135 ° ja 90-150 °.

Tässä on, miten nämä puristimet näyttävät elämässä:

Putkien kiinnittäminen eri materiaalien seiniin on omat ominaisuutensa. Joten on välttämätöntä kiinnittää putket tiiliseinään yleisillä puristimilla, joissa on ruuvi, jonka pituus on 100, 160 tai 220 mm - täällä kaikki riippuu siitä, onko seinässä eristys vai ei.

Mutta putken kiinnittämiseen metalliin tai puiseen seinään tarvitaan jalustat. Jokainen näistä kiinnikkeistä on kiinnitettävä seinään erikoisruuveilla metallista tai puusta.

Jos aiot poistaa vettä katosta suoraan myrskyn viemärijärjestelmään, asenna sitten tarkistus erityisellä ritilällä, joka kerää likaa putken alaosaan. Hyvä vaihtoehto olisi yleinen myrskyvesisyöttö, joka suojaa epämiellyttävien hajujen ja alhaisten lämpötilojen vuotamista vastaan. Sitten tyhjennys ei tarvitse asettaa arin, koska siellä on jo irrotettava tarjotin kerätä lehtiä ja oksat.

Muuten, voit yleensä kieltää pystysuorat tyhjennysputket! Nykyään on tulossa muodikasta käyttää ketjuja tyhjennysten sijasta, kuten Japanissa. He vain tarttuvat kouruun, ja he lepäävät. Asianmukaisella tavalla tällaiset ketjut muuttuvat talon ja puutarhan todelliseksi sisustukseksi.

Ketjut - vain ehdollinen nimi. Itse asiassa japanilaisissa viemäreissä tällaisilla ketjuilla on monimutkainen spatiaalinen muoto, jossa on koristeellisia kulhoja ja muita elementtejä. Jos pidät tästä suorituskyvystä, varmista, että ketjut on kiinnitetty tukevasti alustaan ​​ja kouruun, niin että ne ovat taipuneet niin, etteivät ne liiku sivuun.

Vaihe 5. Tyhjennyssuojaus

Kun ebb on valmis, voit lisäksi suojata sitä erikoisverkolla lika ja lehdet:

Kärsivällisyys ja tekniikan noudattaminen - ja kotisi kuivatusjärjestelmä ovat ammattimaisesti luotettavia!

Teosten valmistaminen ja asentaminen jalustalle omilla käsillä

Jotta rakennusten julkisivut, kellari ja perustukset voidaan suojata sateelta ja lumelta, rakennuttajat tekevät kaatumasta. Tällainen suoja laajentaa talon ja sen elementtien elämää. Loppujen lopuksi luontoon liittyvät haitat voivat aiheuttaa rakennuksen korjaamatonta vahinkoa, esimerkiksi rakennusmateriaalin tuhoutumista ja metallielementtien korroosiota. Suojatoiminnon lisäksi ebb on myös koriste-elementti. Siksi niiden ostamisessa on suositeltava antaa väri, joka on lähellä rakennesuunnittelun yleistä värimallia. Voit laskea pohjan omilla kädilläsi ja asentaa ne itse talon rakentamisen aikana.

Asennuksessa on huolehdittava siitä, että tyhjennysaukot ovat auki.

Ebb-vuorovedet ovat vakiomuotoinen rakenne kaltevan hyllyn muodossa. Se koostuu kiinnitysrajasta, joka kiinnittää sen julkisivuun ja etuosaan, joka piilottaa ulosvirtauksen reunan ja ohjaa veden virtausta alaspäin. Tähän mennessä markkinat ovat täynnä monenlaisia ​​ebbs varten kellari ja ikkunat eri valmistajien. Materiaalin ominaisuudet eroavat toisistaan ​​riippuen kehittäjän ominaisuuksista ja tarpeista. Seuraavia tyyppejä on:

 • metallia. Hyllyillä on polymeeripinnoite ja ne on suojattu erityisellä kalvolla. Tämä pinnoite tekee epätasapainosta voimakkaasti, mikä lisää merkittävästi niiden käyttöikää;
 • muovia. Melko hauras materiaali, mutta käyttöikä voi kestää kymmeniä vuosia. Hintaluokassa ne ovat hieman kalliimpia kuin metallit;
 • galvanoitu. Ne ovat erittäin käytännöllisiä, kestäviä ja helppoja asentaa ja leikata. Mutta tämän materiaalin haitat ovat korroosio ja korkea hinta verrattuna metallisiin vastaaviin;
 • kupari. Niitä käytetään harvoin rakennustöissä, koska ne edellyttävät erityistä käsittelyä kiinnitykseen;
 • betoni. Useimmin niitä käytetään aidat ja erilaiset aidat. He ovat raskaita.

Erilaisia ​​korkin muotoja.

Ebbin koko ja muoto riippuvat siitä, missä ne asennetaan. Ikkuna tippuvat kiinnitetään välittömästi ikkunoiden asennuksen jälkeen. Tämä on suojapaneeli, joka suojaa ikkunaa kosteudelta ja sulkee kaikki aukot, joissa kosteus voi tunkeutua. Jos ikkunaluukut tekevät rinteitä halutussa asteessa, käytä tätä varten kateaineita. Tämä on vedenpitävä ja huurteen kestävä materiaali, joka sopii täydellisesti tällaisiin tarkoituksiin.

Ebbin tulee työntyä 5 cm: n päähän seinästä ja siinä on ylempi taivutus ja tippuminen, johon vesi virtaa. Parempi suoja kosteudelta tekee perusteellisen sulkemisen ympärilleen. Suurten ikkunansuojapalkkiin kiinnitettyinä suluissa. Ne auttavat luotettavasti vahvistamaan epätasapainoa, mikä eliminoi melun ja lisää ääneneristävyyttä.

Varmista kokoonpanon yhteydessä, että tyhjennysaukot ovat auki.

Vinkkejä tekemiseen ja asentamiseen

Tee-se-itse ebb-hanat eivät ole kovin vaikea tehtävä. Niiden valmistuksessa ei tarvita melkein mitään tärkeitä taitoja.

Luettelo tarvittavista työkaluista:

Asennusohjelma ebb.

 • sakset metallin leikkaamiseen;
 • vasara;
 • tasolla;
 • pihdit;
 • porata ja porata;
 • puinen (kumi) möly;
 • kiipeilyjohto;
 • liitu;
 • tiiviste (kitti);
 • polyuretaanivaahto;
 • tulpat.

Metallista tai sinkitystä levystä on tarpeen leikata tarvittava työkappale. Levy leikataan kaistaleiksi, jotka ovat yhtä leveitä kuin huippu. Leikkaamiseen käytetään saksia metallia varten. Tämän jälkeen nauha taivutetaan haluttuun määrään: metallilevy asetetaan nurkkaan ja taivutetaan, vas- taan vasaralla.

Huom. Metallia taivutetaan kerralla molemmilta puolilta: sivulta, joka koskettaa seinää, mutka on kapea ja etsii, veden vastakkainen puoli on suunnattu alaspäin.

Vaihe yksi: Markup

Ennen työn aloittamista tee merkintä. Tätä varten tarvitaan vesitaso, jolla vaakasuuntaiset merkit saadaan. Ota sitten lävistysnauha, joka hierotaan etukäteen jälkilukkolla. Johto kiristyy ja painetaan vaakatasossa. Sen jälkeen seinälle tulee aina valkoinen kirkas viiva, jonka ympärillä tulevaisuus tulee olemaan.

Laitteen rinteet

Kiinnitysjärjestely.

Jotta pystyt tekemään pohja sopivammaksi seinän pintaan, sinun on tehtävä rinteitä. Ne tehdään seuraavasti. Kierrä johto itsekierteittäisen ruuvin avulla vetämällä sitä kulmasta toiseen tasoittamalla se tasalla. Vaurio sementtilaasti ja käytä hiutaleita tehdä rinteitä 15 ° tai vähemmän. Valmis rinteitä jätetään muutaman päivän, jolloin sementti tarttuu.

Poranterät on porattava porauksessa 35 cm: n etäisyydellä. Jos päällikkö luottaa siihen, että seinä on melko voimakas, se voi lisätä reikien välistä etäisyyttä. Ennen asennusta tarkista huolellisesti seinän pinta. Murtumia, onteloita tai epäsäännöllisyyksiä havaittaessa on välttämätöntä tiivistää virheet tiivisteellä tai kitillä. Se on tärkeää! Lämpeneminen on tehtävä ennen asennuksen aloittamista.

Asennustyöt

Kun kaikki valmisteet on valmis, voit siirtyä suoraan asennuksen ebb. Tässä vaiheessa säätölaitteen leveys ja syvyys on mitattava huolellisesti.

Ebb-hanat asennetaan suoraan seinään tai kiskoihin, joihin sitten liitetään julkisivujen koristeellinen osa. Seinälle kiinnitettävät kiinnitysnaulat sopivat parhaiten, ja asennuksen aikana tulisi käyttää itsekierteittäviä ruuveja oppaisiin. Ebbs asetettu päällekkäin (2 cm). Mestarit suosittelevat myös, että päällekkäisyyden paikka ja seinän ja hyllyn väliset liitokset jäävät huuruvasta tiivistysaineesta. Kulmat eivät siksi saa olla ulompia ja sisäisiä kulmia leikattava tavallisilta kyntölevyiltä. Jos käytetään laajakulmaa, ne on kiinnitettävä kiinnikkeillä. Tämäntyyppinen kiinnitin on luotettavampi ja ei anna levyille "hajota".

Turvaaminen vuorovesi pitäisi yrittää pitää kallistuskulma ympärillä kehä ja tehdä projektio on 5 cm. Siten rakenne tarjoaa paremman suojan sateelta korkki. Myös ruuvien kiristys on tarpeellista.
Jos kotioperaattori asentaa ebbin oikein, ne suojaavat pohjaa luotettavasti kosteudelta ja pidentävät sen käyttöikää pitkään. Plus, koriste-kipsin maalipinnan eroosio estetään.

Nykyään epäkohdat ovat tulossa olennainen osa julkisivun suunnittelua. He antavat talolle esteettisen ilmeen, kun he suorittavat suojaava toiminto. Asennus ja valmistus ovat mahdollisia yksin, varsinkin niille, jotka haluavat tehdä kaiken itsestään.

Kuinka tehdä valuma pohjaan

Talon kellari voi olla tasainen julkisivulla, upotettu syvälle tai työntyä ulos. Jos julkisivuseinät eivät ole riittävän paksuja tai talossa on kellari, käytetään yleensä kolmatta vaihtoehtoa. Ulompi osa suljetaan ylhäältä vuorovedellä, jotta vältetään saostumisen vaurioituminen. Harkitse, miten päästään säätämään.

Ominaisuudet ovat pohjalla

Refluksi on kapea metalli- tai muovilevy, joka sijoitetaan ulkonevan tason yläpuolelle. Sijaitsee hieman julkisivuilta. Yksi reunus on kiinnitetty julkisivuseinään, toinen pystysuoraan taivutettu.

1. Alhainen vuorovesi. 2. Säätiö tai pohja. 3. Vaahto. 4. Tiiviste. 5. Seinä.

Elegantti ebb voi tulla koristelu julkisivuun, mutta niiden tarkoitus ei ole koristeellinen. Pohja on valmistettu pääsääntöisesti betonista ja betoni on huokoista materiaalia. Veden tunkeutuminen huokosiin aiheuttaa haitallisia seurauksia:

 • jäädyttämisen ja sulatuksen aikana alusta voi halkeilla;
 • raudan korroosio johtaa voimakkuuden heikkenemiseen ja säätiön kantavuuden vähenemiseen;
 • pinnalle on muodostettu hometta ja sientä;
 • kapillaareiden kautta vesi tunkeutuu julkisivuseinämiin talon läpi. Laakerirakenteet tuhoutuvat, viimeistelyaineet heikkenevät. Huoneissa on tuskallinen mikroilmasto.

Vasemmalla valokuvalla - pohjaseinän tuhoutuminen refluksoinnin virheellisen asennuksen seurauksena. Oikealla - kaikki säätösuunnittelua koskevat asennusohjeet huomioidaan.

Materiaalien valmistus ebb:

 • sinkitty rauta;
 • sinkitty tai ruostumaton teräs;
 • alumiini;
 • kupari;
 • polymeerilla päällystetty metalli. Värialue on erilainen;
 • muovi, PVC.

Tyhjennysreput voidaan tehdä vastaamaan julkisivua, jalusta tai kontrastiväri.

Perinteinen vaihtoehto - maalaamaton särmä alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä.

Julkisivun ruostumaton teräs

Hieno näköinen tämä kupari-lisävaruste.

Julkisivu kupari

Ajoittain on olemassa betonisarjoja, mutta ne ovat raskas ja hankala asentaa. Teräs, jossa on polymeerikalvo, on suosittu: ne ovat halpoja, esteettisiä ja kestäviä (kalvo suojaa metallia korroosiolta), ne ovat eri värejä.

Teräspalkkisivut polymeerikalvolla

Yksittäisen laskuveden kaistaleen enimmäispituus on 5 metriä, leveys riippuu haaran leveydestä. Ebbs voidaan ostaa valmis, mutta useammin ne on tehty tilauksesta: on helpompi ottaa huomioon kaikki arkkitehtoniset ominaisuudet talon. On myös helppoa tehdä omia käsiä.

Me emme pääse perusta

Ebb-vuorovesit asetetaan jalustan päihin, ennen kuin edessä on julkisivu. Vaakasuuntaiset merkinnät suorittavat vedenpinnan. Pohjan pinnan koko määräytyy syöttöjohtimen avulla. Seuraavaksi sinun on leikattava halutun leveyden metallilevyväleistä sekä kummallakin puolella oleva mutka.

Työhyllyn leveys on yleensä 40-50 cm, noin 5 senttimetriä enemmän kuin itse projektio. Pystysuorien hyllyjen leveys on 2 cm.

Pohjassa on 1 cm: n taivutus kohti seinää vaakasuoraan.

Veden poistamiseksi julkiselta puolelta visiirin kulman pitäisi olla 15 astetta:

 1. Tarkasta ulkoneman vaakasuoran taso.
 2. Suorita kallioperän sementti-hiekkalaasti.
 3. Odotetaan jäädyttämistä.
 4. Metallisten osien reunat taitetaan vastakkaisiin suuntiin 105 asteen kulmassa.
 5. Aseta ristikko päälle ja säädä taivutus siten, että yläreuna reunaa tiukasti vieressä seinään ja alapuolella laskee pystysuunnassa alaspäin.

Seuraavaksi tarkista julkisivuseinän koskemattomuus. Betonissa olevat sirut ja halkeamat täytetään tiivisteillä, kiteillä tai kipsillä. seuraava:

1. Valun ylemmässä hyllyssä asennusreiät valmistetaan samalla tasolla, jossa on askel 30-40 senttimetriä.

2. Aseta visiiri seinään.

3. Tee reiän julkisivuun porakoneella tai lävistimellä, kiinnitä luukku tukilevyillä.

4. Asennuksen päätyttyä seinän ja raon väliset raot täytetään tiivistysaineella.

Joskus liuskoja ei sijoiteta suoraan seinään vaan esiasennettuihin oppaisiin. Tällöin kiinnitin kiinnitetään ruuvien ohjaamiseksi.

Valujen asennus valmiiksi asennettuihin ohjaimiin

Viereisten säleiden päällekkäisyyden tulisi joka tapauksessa olla vähintään 3 senttimetriä. Sauma pinnoitetaan kylmäkestävällä tiivisteellä.

Liittyminen kahteen kaistaa

Puurakennuksen alapuolella on vivahde: ​​etuseinässä valitaan ura ja visiirin reunus työnnetään siihen asettaen puinen lankku jäykkyyteen.

Jos julkisivu on tuuletettu, palautusjäähdytys on kiinteästi kiinnitetty puukehykseen, jossa on itsekierteittävät ruuvit. Tällöin yläreuna ohittaa sivulevyn.

Laskuveden asennus säätöön ilmastoidulla julkisivulla

Asennettaessa muovipäällysteitä on tarkkailtava tarkkuutta: iskuvasaran tuulesta voi romahtaa. Kun työkappale on taivutettava, sen alle liitetään kuminauha tai huopa.

Jos reunus on leveä, on suositeltavaa liittää nauhat suluihin, muuten ne sumentuvat tuulen alla.

Kuinka tehdä nurkkaan laskuveden aikaan?

Jotkin monimutkaisuus on talon kulmien käsittely: nivelten on oltava tiukkoja ja siistiä.

Vastaavat lisäelementit sisältyvät jo valmiiksi PVC-poistoihin. Tämä on kiinteä kulma, sen asennuksen jälkeen sinun on vain tiivistettävä liitokset seinillä ja suorilla osuuksilla.

Metallivalujen kulmat voidaan käsitellä eri tavoin:

 • leikkaa reunat 45 astetta ja asetetaan päällekkäin risteyksessä;
 • sulje liitos erikseen leikattuna suorakaiteen nauhana, kiinnitä se ruuvilla;

Ulostulon kulman kulma erikseen leikattuna suorakulmaisen palkin kanssa

 • leikata kaksi niveltä 45 asteen kulmassa ja liitä ne seisova sauma.

Yhdistetään kaksi nurkkaa pystysuoralla saumalla

Sisäkolmion työstämisen yhteydessä voit yksinkertaisesti päätyä yhteen liitosliuskoista toiseen ja kiinnittää ruuveilla tai peitellä.

Ebbin hinta säätiölle

Kaksi metrin metallihihna maksaa 200 ruplaa, leveys 5-12 cm. PVC on 2,5 metriä - 250-300 ruplaa (tuonti).

Galvanoitu teräskylpy: tee-se-itse rakentaminen, asennus ja korjaus valuma-kourut

Ebbs on vastuussa veden keräämisestä rinteistä ja sen kuljettamisesta purkautumispaikkoihin, joten ne ovat kaikkein tärkeimmistä jätevesien osista. Suurten valuma-aitojen vuoksi niiden hankinta on merkittävä osa koko viemäröintijärjestelmän rakentamisen kustannuksista. Kokonaishinta on melko korkea, vaikka valitsetkin halpoja tuotteita tinasta. Siksi jokaisen itseään kunnioittavan kodin käsityöläisen pitäisi pystyä tekemään galvanoitua terästä omilla käsillään. Hyvin ajettu tekniikka ei pelkästään säästä talousarviota vaan mahdollistaa myös voittavan voiton tilanteessa, jossa katon asentaminen vaatii epäsäännöllisiä kouruja.

Sähkösinkittyjen teräsputkien valmistusmenetelmä

Yritykset, jotka valmistavat galvanoituja teräsvaluja, käyttävät erityisiä taivutuslaitteita. Työkappaleen säteittäinen taivutus saadaan aikaan teräksen sisäisten jännitysten uudelleensuuntautumisen aikana metallilevyn valssauksen aikana koneen rullien välissä. Tietenkin, että kertaluonteinen työ ostaa tai tehdä tällainen laite on irrationaalinen. Siksi kotona käsiteltäessä aihioita käytetään käsityökaluja.

Kun kourujen pienimuotoinen tuotanto tuottaa erityisiä levyn taivutuskoneita

Tarpeelliset työkalut ja materiaalit

Ennen kuin aloitat katon käyttämisen omalla kädellä, sinun on valmisteltava kaikki mitä tarvitset. Ensinnäkin sinun täytyy työskennellä tietenkin sinkitty teräs. Teollisuus tuottaa erilaisia ​​paksuisia levyjä, joten tulevaisuuden kourujen muoto muodostaa valintaperusteena. L-muotoisille tai suorakaiteen muotoisille tuotteille galvanointia voidaan käyttää 0,5-0,7 mm: n paksuudella - tämä mahdollistaa sen käsittelyn ilman paljon vaivaa. Klassiset puoliympyrän muotoiset materiaalit, joissa ei ole jäykisteitä, ovat liian haaleita, joten niiden valmistuksessa on parempi ottaa 1 mm: n paksuus tai enemmän levyjä.

Galvanoitu teräslevy on sopivin materiaali kourujen valmistukseen.

Seuraavaksi kannattaa kiinnittää huomiota suojapinnoitteen laatuun. Standardien mukaan sinkkikerroksen ominaispainon on oltava vähintään 270 g / m 2. Vähittäiskaupan verkostossa on 60 - 270 g / m 2 sinkkipäällystettyä teräslevyä. Muista tarkistaa tämä kohta myyjän kanssa, koska hinnan ero ei ole niin suuri, mutta kattolevyn kestävyys voi poiketa useita kertoja.

Työssä voi käyttää teräslevyjä, joissa on polymeeripinnoite, mutta vain hyvä, laadukas materiaali soveltuu. Tunnistaa sen laatu ei ole vaikea - vain taivuta arkin kulma oikeaan kulmaan ja katso suojakerroksen tilaan. Jos se säilyttää alkuperäisen rakenteen, pinnoite ei repeä aihion muovauksen aikana, mikä tarkoittaa, että se sopii täydellisesti tehtävään. Jos polymeerikerros vahingoittuu ja hiutuu pois, niin sinun ei pitäisi ostaa tällaista metallia - vettä vuotaa halkeamia ja teräs hävittää nopeasti korroosiota.

Työkalu, jota tarvitset galvanoitujen valukappaleiden valmistukseen:

 • kumi ja puiset mönkijät;
 • vasara;
 • sakset metallille;
 • pihdit;
 • mittanauha;
 • rivi;
 • merkki tai kynä;
 • sileä metallikulma, jonka hyllylevy on vähintään 50 mm;
 • mallipohjana oleva teräsputki, jonka läpimitta on vähintään 100 mm;
 • puinen ristikko, jonka leikkaus on vähintään 20 h30 mm. Vuorovesi vaatii kaikkein yksinkertaisimpia työkaluja

Koska kourujen kiinnittämiseen tarvittavat kannattimet voidaan myös tehdä käsin, tarvitaan lisärengas rakenteellisesta teräksestä, jonka leveys on 20-30 mm ja paksuus vähintään 2,5 mm ja teräsnauha, jonka paksuus on 1 mm. Ohut metalli tarvitaan puristimien tekemiseen. Voit kiinnittää ne pidikkeisiin niiteillä tai hitsauskoneella.

Vaiheittaiset ohjeet valukappaleiden valmistamiseksi

 1. Leikataan sinkitystä arkista 180 - 220 mm leveä nauha. Galvanoitujen levyjen leikkaamiseen voit käyttää sekä manuaalisia että sähkötyökaluja.
 2. 5-10 mm: n etäisyydellä työkappaleen vetoriveistä. Tulevaisuudessa niitä tarvitaan taivutusten tekemiseksi. Tällainen laippa ei vain heiluttele houkuttelevuutta vaan myös lisää jäykkyyttä. Kaarevan reunan laippa tekee siitä jäykemmäksi

Työkappaleen reunan puhdistamiseksi galvanoidusta teräksestä, voit käyttää auraa, joka on valmistettu rikkoutuneesta haavasahan terästä.

 • Pihdeillä metallia taivutetaan merkittyä viivaa kohti 90 o: n kulmassa. Line laippa linja. Tee näin työkappale metallikulmalla ja kolhi mönkijä, jolloin kulma on taivutettu 130-150 o: iin. Laipan muodostamiseksi vahingoittamatta galvanoidun levyn pintaa, käytä puinen mönkijä
 • Puolikierukan valmistukseen se sijoitetaan työtasolle siten, että taivut suuntautuvat alaspäin. Työkappaleen siirtämisen estämiseksi se on kiinnitettävä kiristimillä. Sen jälkeen levyn reunaan asetetaan teräsputken halkaisija 100 mm, joka on myös kiinnitettävä päistään kiristämällä. Lisäksi työkappale on vähitellen päällystetty mallin ympärillä, koputtaen puisen männyn sen pinnalle. Kun ura saavuttaa halutun muodon, puristimet poistetaan ja jatketaan seuraavan tuotteen valmistusta. Puolikärkisten kourujen saamiseksi käytä sopivan halkaisijan omaavaa putkea.
 • L-muotoinen epätasaus tekee siitä entistä helpompaa. Voit tehdä tämän etsimällä sivun keskelle molemmin puolin ja vetämällä keskiviivan. Taivutus suoritetaan metallikulmalla tai puupalkilla, joka on kiinnitetty työpöydän reunaan. Työkappale asetetaan niin, että sen keskiviiva on tarkasti mallin reunan yläpuolella ja kolhi männyn taivutuksen aikaansaamiseksi 90 o: n kulmassa. U-muotoinen ura on muodostettu samalla tavalla, mutta kaksi rinnakkaista viivaa vedetään 60-80 mm: n etäisyydellä työkappaleen ulkoreunasta ja kaksi oikeaa kulmaa ovat kaarevat.
 • Jos puoliympyrän muotoisen uran valmistuksen jälkeen sen reunat hieman poikkesivat, sillä ei ole merkitystä - asennuksen jälkeen jäykissä pidikkeissä kokoonpano palautuu.

  Kattoveden tyhjennysjärjestelmän puoliympyrän ulosvirtauksia voidaan saada myös toisella tavalla - liuotetaan halutun halkaisijaltaan galvanoidut tyhjennysputket puoliksi.

  Video: kourujen tekeminen

  Kuinka tehdä haltijat ebbille

  Koukkuja kourujen kiinnittämiseen voidaan taivuttaa teräsrenkaista. Sopiva metallinen nauha, jonka poikkileikkaus on 20x2,5 mm, koska ohuempi metalli ei pysty selviytymään talvella valumaan talviin kerääntyneestä lumesta ja jäästä. Jos et voinut ostaa tällaista rengasta, pidikkeet voidaan leikata sopivasta paksusta teräslevystä. Tätä varten se on merkittävä, leikkaamalla tarvittava määrä liuskoja, joiden leveys on 20-30 mm ja pituus 400 mm.

  Koukkujen koko ja pituus riippuvat uran muodoista ja kiinnitysmenetelmästä (nahkaruuvilla, suojapeitteellä tai etusivulla).

  Jotta saisit paljon saman tyyppisiä haltijoita, sinun täytyy rakentaa erityinen laite. C-kannattimien taivuttamista voidaan kiihdyttää, jos metallilevyyn hitsataan Ø 100 mm: n putken Ø 50 mm: n pituinen Ø25 mm: n pituinen pystypultti. Halutun muotoisen koukun saa aikaan kiinnittämällä teräsrengas kiinnittimeen ja käärittämällä se putken ympärille. Laite kolmikulmaisten tai suorakaiteen muotoisten pitimien valmistamiseksi voi olla puupalkkeja, metallikulmakappaleita tai muotoiltua putkea.

  Omien käsien haltijoiden valmistuksessa kannattaa ottaa huomioon niiden muoto ja koko

  Kun viimeinen nauha on taivutettu, kiinnittimien yhdistäviin osiin tehdään 2-3 reikää, jotka kiinnitetään katon puurakenteisiin. Lisäksi koukun kaarevaan osaan voidaan hitsata langan pituudet 3-4 mm paksuja tai teräspaksuja, joiden pituus on enintään 1 mm. Niitä tarvitaan palauttamaan refluksointi pidikkeeseen.

  Kun viimeinen koukku on tehty, tuotteet maalataan. Maali antaa yksityiskohdat täydellisyydestä ja suojaa metallia ruosteelta.

  Video: miten laukaista vuorovedet tekevät sen itse

  Asennus ebb

  Galvanoitujen valukappaleiden kiinnitys suoritetaan useassa eri vaiheessa, ja työ suoritetaan tiukasti. Vain tässä tapauksessa voimme toivoa, että tyhjennys asennetaan oikeaan kulmaan ja yksittäiset kiinnikkeet eivät roikkuudu ilmassa. Seuraavaksi annamme ohjeita toimimaan, ja nyt tarjoamme sinulle perehtyä työhön tarvittavien työkalujen luetteloon:

  • taivutusväline koukkuihin;
  • punkit;
  • kulmahiomakone tai -haara;
  • Blind River pihdit;
  • sähköpora;
  • ruuvimeisseli;
  • vasara;
  • kumimetsät;
  • sakset metallille;
  • johto;
  • mittanauha;
  • lyijykynä.

  Tärinän laadun tärkein edellytys on kourujen suoruus ja suunnittelun kaltevuuden noudattaminen. Kiinnityspisteiden kiinnityspisteiden merkitsemiseen on parasta käyttää lasertasoa. Jos sinulla ei ole tällaista laitetta käsillä, voit käyttää yksinkertaista tasoa (hydraulinen taso).

  Asennusohjeet ebb

  Galvanoitu tyhjennys on melko kevyt rakenne, joten se voidaan kiinnittää sekä katolle että etualalle (joskus kutsutaan myös tuuleksi). Ensimmäisessä tapauksessa asennus toteutetaan katon rakentamisen vaiheessa ennen kattolevyn asettamista. Näitä tarkoituksia varten ne käyttävät pitkänomaisia ​​kiinnikkeitä, jotka on sijoitettu haaroihin ja kiinnitetty itsekierteillen ruuvilla. Kiinnitys tällä tavoin voidaan suorittaa vain, jos sauman korkeus ei ylitä 0,6 m.

  Kiinnittimen asennuksessa on otettava huomioon kiinnitystyyppi, kaltevuus ja etäisyys etulevystä

  Jos raiteiden välinen etäisyys on yli 0,6 m, kourat palautusjäähdytykseen voidaan asentaa pohjalevyn pohjalevyyn.

  Tuulilevyn kiinnityskorvakkeiden avulla tämä menetelmä mahdollistaa viemärikaivon asentamisen lopulliseen rakennusvaiheeseen tai tarpeen mukaan.

  Galvanoitujen vuorovesien asennusta omilla käsillä on tässä järjestyksessä:

  1. Kaltevuuden reuna-alueella valitse ensimmäisen pidikkeen kiinnityspiste. Sen on oltava niin korkealla, että vuorovesi on mahdollisimman lähellä tippua tai katon reunaa. Ulosvirtaus on asetettu siten, että katolta tai tippuvuudelta virtaava vesi ei pääse seiniin vaan uran pohjaan.
  2. Ruuveja ja ruuvimeisseliä käyttämällä kiinnike kiinnitetään levylle tai raudalle. Ebbin kannattimet voidaan kiinnittää telineelle tai tuulilevylle
  3. Etsi liityntäkouru, jonka vieressä sijaitsee putkisto. Tällöin on kätevää käyttää laseria tai vesitasoa, joka koputtaa 2-3 mm: n kulmakerroin 1 lineaariselle ulosvirtausmittarille. Tarkastelemalla tätä linjaa suppilo asennetaan ääripisteeseen.
  4. Aseta toisen kiinnikkeen paikalleen 15 cm etäisyydeltä suppilosta. Asennettaessa koukkua ne käyttävät paitsi vaakasuoraa asennetta jännitetyn johtoa pitkin, mutta myös pystysuora kohdistus.
  5. Äärimmäisten pitimien välissä kiristetään konstruktio johto, joka toimii ohjeena asennettaessa välirunkoja. Pidikkeet voidaan asentaa yksi kerrallaan äärimmäisten elementtien väliin viedyn johdon avulla.
  6. Kiinnitä muut pidikkeet. Itse valmistetuilla galvanoiduilla valulla on vakiopintainen 2 m: n levy, joten on helppoa, jos valitset 1 m: n pituisten kiinnikkeiden välisen etäisyyden. Vaikka tietyt lähteet edellyttävät, että asennat koukut 0,5-0,6 m: n välein galvanoidusta teräksestä, tämä riittää, varsinkin jos asennat tehokkaat koukut, joiden paksuus on 2,5 mm. Jos kiinnikkeet asennetaan 1 m: n etäisyydelle toisistaan, standardi kahden metrin kouru on täysin sijoitettu kolmelle pylväälle
  7. Ensimmäinen ebb on laskettu alkaen alimmasta pisteestä. On varmistettava, että sen vesi ei putoa suppilon keskelle vaan sen lähellä olevaan seinään. Tällöin rankkasateessa vesi ei pääse ylivuotoon.
  8. Kouru on kiinnitetty paikalleen, jonka kannattimien reunat taitetaan sisäänpäin ja puristetaan pihdeillä.
  9. Jokainen seuraava ulosvirtaus asetetaan edelliselle, jonka päällekkäisyys on 7 - 10 cm.
  10. Viimeinen ebb leikataan kokoon ja asetetaan paikalleen. Kun se on kiinnitetty pidikkeisiin, sen reunaan on asennettu päätykappale.

  Koska itse tehdyssä rakenteessa ei ole mitään lukitus- ja tiivistyselementtejä, liitoskappale voidaan lisäksi suojata vedenkestävällä tiivisteellä.

  Galvanoitujen valukappaleiden pääasiallinen vihollinen ovat puiden oksat, jotka voivat vahingoittaa suojaavaa metallikerrosta ja nopeuttaa korroosiota. Kourujen suojaamiseksi niiden yläosa peitetään ristillä tai verkolla. Tänään voit löytää minkäänlaista rei'itettyä suojaa - muovista, teräksestä tai messingistä. On mahdollista kiinnittää verkko samanaikaisesti kourujen asentamiseen ja asettaa sen reuna sulkujen tarttuimien alle.

  Video: kourujen asennus

  Kourujen korjaus galvanoidusta teräksestä

  Merkittävä haitta galvanoidusta teräksestä valmistetuista kouruista on se, että jos suojakerros vahingoittuu, korroosioprosessi etenee yhtä nopeasti kuin rautametallilla. Koska tällaisten paksujen paksuus useimmiten ei ole yli 0,7 mm, ruostetta ilmenee vaurioituneilla alueilla muutaman vuoden kuluttua.

  Metal hävittämisen estämiseksi on tarpeen tarkastaa säännöllisesti ja suorittaa korjaukset. Useimmiten ennaltaehkäisy tapahtuu kahdesti vuodessa - alkukeväällä ja alkusyksystä. Jäätä tai oksia vaurioituneet alueet on puhdistettava, rasvattava ja maalattava läpinäkyvällä lakalla metallityöhön. Silmiin piilotetulla tyhjennysalueella tätä tarkoitusta varten voit käyttää mitä tahansa emaliä ulkotöitä varten.

  Jos ei kuitenkaan pystytty estämään metallin tuhoutumista ja läpäisevää korroosiota aiheuttavia alueita, näkyvät galvanoituneella teräksellä, ne voidaan korjata. Tätä varten:

  1. Käännä pidätinkannattimet takaisin ja viemärin viallinen osa poistetaan kannattimesta.
  2. Jos kourun sivuseinä on ruostunut, vahingoittuneelle paikalle asetetaan galvanoidun teräslaatan. Tätä varten leikataan suorakulmio metallilevystä, joka tulee vahingoittumattomaan metalliin, jonka päällekkäisyys on 20-30 mm, ja kiinnitä se niiteillä. Jotta ei poistettaisi viemärin ulkonäköä, palautusjäähdytys asetetaan paikoilleen korjatulla puolella seinään.
  3. Jos korroosio on koskettanut kourujen pohjaa, vuotava osa leikataan kokonaan. Refluksin korjaamiseksi käytetään samaa kokoonpanoa sinkittyä terästä. Sen tulee olla 20 cm pidempi kuin leikattu osa, koska asennettaessa laastari osa sopii päällekkäin. Muista kiinnittää huomiota siihen, miten laastaria käytetään. Poistosuppilon puolelta se on kiinnitetty yläosaan, kun taas toiselta puolelta sen on oltava pohjaan - tämä ei salli veden virrata aukkoon. Korjausosa voidaan kiinnittää alumiinisulakkeiden avulla. Veden tunkeutumista voidaan välttää, jos nivelet käsitellään kosteudenkestävällä tiivistysaineella.

  Prosessin, jolla galvanoidut teräsvalut tehdään omilla käsillä, ei ole monimutkainen ja on käytettävissä myös aloittelijalle. Koska kourut maksavat peltihinnan, tyhjennysjärjestelmä on paljon halvempaa kuin valmiin, vaikka jäljellä olevat elementit (suppilot, putket jne.) Ostettaisiin vähittäismyyntiverkostossa. Mutta se ei ole kaikki. Koristeellinen kokemus galvanoidusta metallista hyödyttää muita projekteja. Esimerkiksi savupiipun toiminnallisen ilmanvaihdon, tyylikkään säätulpan tai kauniin visiirin sisäänkäynnin yläpuolella.

  Sillat ikkunoille

  Elementin päätavoite on siirtää vettä ikkunoista, estäen kosteuden pääsyn ikkunalaudalle ja ikkunankehykselle. Jos kosteus pääsee näihin paikkoihin, alkaa rakennusmateriaalien nopea tuhoutumisprosessi: julkisivuseinien kipsi putoaa, ikkunarakenteet tulevat hyödyttömiksi. Jos seinät ovat päällystetyt, ongelmat ovat vieläkin suurempia. Ebbin suojatoiminnon lisäksi ne toimivat lisäelementtinä julkisivujen koristelusta, ne saavat valmiin ilmeen, ikkunoiden aukkojen mallit näyttävät orgaanisilta.

  Sillat ikkunoille

  Polymeeripäällysteiset tippuvat

  Ebb on mahdollista asentaa rakennusten rakentamisen aikana ennen julkisivuseinien viimeistelyn päättymistä tai toiminnan aloittamisen jälkeen. Ensimmäinen vaihtoehto on parempi - on mahdollista käyttää täydellisiä erityistoimenpiteitä kaikkien nivelten ja saumojen sulkemiseksi ja tehdä sen mahdollisimman vähän aikaa ja rahaa. Toisessa tapauksessa tekniikka muuttuu hieman monimutkaisemmaksi, mutta sillä ei ole merkittävää vaikutusta työn laatuun ja kustannuksiin.

  Alhainen vuorovesi kuin ikkunan koriste-elementti

  Casting Materials

  Tänään, ebb on tehty kahdesta materiaalista, joista jokaisella on sen edut ja haitat.

  Metallivalujen etuja - kestävyys, monipuolisuus ja laaja valikoima värejä. Haittana on alhainen mekaaninen lujuus, ei ole toivottavaa käydä niitä, varsinkin jos pohja on valmistettu väärin.

  Muovikuoret kestävät suhteellisen suuria staattisia kuormia, mutta niitä käytetään vain metallin ja muovin ikkunoiden yhteydessä. Metallin kustannuksella hieman halvempi.

  Muovi valettu - valokuva

  Valukappaleiden asennusta koskevat yleiset vaatimukset

  Suunnittelulla on yksi epämiellyttävä piirre - epäasianmukaisen asennuksen seuraukset havaitaan myöhään ja niiden poistaminen kestää melko kauan. Joskus sinun täytyy korjata päällysteen päällysteen julkisivujen seinät. Tämän estämiseksi sinun on noudatettava muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä.

  Suurin mahdollinen toimenpide sinetöidä kaikki nivelet, kiinnitä erityistä huomiota rungon ja ikkunan rungon kanssa.

  Kaikki nivelet on eristettävä.

  On tärkeää. Tiivisteitä tulisi käyttää tiivistysmenetelmänä, mutta ei tärkeimpänä, niiden käyttöikä on rajoitettu useisiin vuosiin. Tulevaisuudessa tiivisteet tiivistävät, vesi tunkeutuu halkeamiin. Huuhtelu tapahtuu epäsuotuisten käyttöolosuhteiden vuoksi. Keskeiset toimenpiteet vuotojen - rakennustekniikan poistamiseksi. Mikä - ilmoitamme askel-askeleelta asennusohjeet.

  Alhaisen vuoroveden tulee olla leveämpi kuin kaltevuus vähintään kahdella senttimetrillä. Lasin vesi ei saa heti pudota seinään.

  Ebb laajemmat rinteet

  Saavuta korkein vaakasuuntainen virtaus. Jos se on asennettu kulmaan tai epätasaisella pinnalla, vesipisarat kerääntyvät yhteen paikkaan ja jäljittelevät seinää. Sateen aikana vesipisaroiden tulee tippua tasaisesti koko ulosvirtauksen pituudelta. Tämä vähentää kostutuksen astetta, kuivaa seinämä paljon nopeammin.

  Alhainen vuorovesi on asetettava vaakasuoraan.

  Tee vahva ja litteä sementti-hiekka pohjan alla. Nyt on muodikasta käyttää kokoonpanovettä: vuorovesi on monissa paikoissa kiiloja, vapaata tilaa vaahdotetaan. Se on nopea, halpa, mutta väärä. Jokaisessa rakennuksessa olevat ikkunat on puhdistettava säännöllisesti ulkopuolelta. Usein laskuvedessä heistä tulee jalkoja, eikä vaahto voi kestää tällaisia ​​kuormia. Jos näet, että palkatut päälliköt harjoittavat hakkerointia - pakottavat työtä uudistettavaksi.

  Voi olla vankka pohja vuoroveden alla.

  Ebbin sivupinnat on välttämättä sijoitettava leikkausreunoille. Jos kipsin rinteillä - sinun täytyy kaatua siihen noin tuuman. Älä odota, että voit välttää vuotoa tiivisteen käytön avulla. Olemme jo maininneet, että sen käyttöjakso tällaisissa vaikeissa olosuhteissa on hyvin pieni. Sivupalkin luominen kuvataan myöhemmin asennusohjeissa.

  Laskuveden sivupinnat ovat rinteillä

  On vaikea asentaa puuta toisen ja korkeamman kerroksen ikkunoille, on tarpeen kerätä telineitä tai poistaa ikkuna-ikkuna kokonaan. Tee työ niin, että myöhemmin sinun ei tarvitse poistaa avioliittoa, älä kiirehdä, suorita kaikki rakentamistoimet.

  Askel askeleelta ohjeet metallin palautusjäähdytyksen asennusta varten

  Metallivalun voi tilata tai tehdä itse. Miten tehdä itse suunnittelusta, kerromme alla, ja käytämme esimerkiksi mukautettua elementtiä. Ensimmäisten tietojen osalta otetaan seuraavat indikaattorit: arkkiteräksen kaataminen, tiilitalo sementti-hiekkakiven kanssa. Reflux on asennettu rappauksellisiin rinteisiin.

  Teokselle tarvitaan sakset metallille, jos niitä ei ole, niin hiomakoneen käyttö on sallittua. Lisäksi sinun on oltava neliö, merkki (metallikynä on erittäin huono), mittanauha, ruuvimeisseli ja ruuvit. Jos sinun on valmistettava sementti-hiekkapohja, valmistakaa sitten työkalut.

  Vaihe 1. Tarkista alemman ulkorenkaan kaltevuus. Jos se ei täytä edellä mainittuja ehtoja, sinun on kipsi. Käytä tavallista sementti-hiekkalaatikkoa tai liimaa keraamisille laatoille. Liima voi tasoittaa pieniä epäsäännöllisyyksiä ja kipsiä käytetään, jos paikkaa ei ole lainkaan valmis. Varmista, että kaltevuus on 10 °: n sisällä.

  Kuinka tehdä bias?

  1. Piirrä liuoksen kerros, paksuus on noin 1 cm enemmän kuin tarvitset. Ennen kipsiä älä unohda märkiä tiilien pintaa.
  2. Käytä tasoa tuoretta kipsiä, tee urat haluttuun kulmaan. Paina sitä massaan, katsele asteikkoa. Urat tulisi tehdä reunoilta ja rinteiden keskeltä.
  3. Pääsääntöisesti vähitellen poista ylimääräinen massa, ohjaa työkalun asentoa tehtyjen urien mukaan.
  4. Sileä viimeistely tasoittaa pinnan. Jatka refluksoinnin asennusta sen jälkeen, kun massa kovettuu.

  Vaihe 2. Irrota valun mitat tilauksesta. Sen on oltava useita senttimetrejä pidempi ja leveämpi kuin kaltevuus.

  Vaihe 3. Mittaa rinteen parametrit ja siirrä ne laskuveteen.

  Seuraavaksi on olemassa kaksi vaihtoehtoa teosten tuottamiseen.

  1. Merkittyjen merkkien taivuta vuorovesi. Kynnet leikataan hieman saksilla metallilla tai hiomakoneella. Sivuravan korkeus noin senttimetrillä. Varmista, että reunat ovat sileät ja asenna mahdollisimman lähelle sivupintoja. Olemme jo maininnut, että emme suosittele, että ebbs asennetaan tällä menetelmällä, risteyspaikoilla esiintyvien vuotojen vaara on liian suuri. On luotettavampi vaihtoehto.

  Taivuta reunaa

  Valitettavasti muovia ei voida asentaa niin luotettavasti. Ne on asennettu päähän, istuin on tiivistetty tiivisteellä. Päitä on juuttunut erityisillä kiinnikkeillä.

  Vaihe 4. Kiinnitä taivutus ikkunan runkoon ruuveilla. Rungossa on erityisiä uria, varmista, että taivutuksen reunat eivät ylitä niitä, jolloin refluksoinnin taivutus tulee sijaita uraan.

  Irrota kalvo alhaisesta vuorovedestä

  Asennusantti. Viimeinen asennus ja kiinnitys

  Asettaa ulosvirtaus paikoilleen

  Jos metallipurkki on pituudeltaan yli puolitoista metriä, voit käyttää nestekynsiä asennuksen aikana, voitele pohjan pinta ja aseta se sitten paikalleen.

  Ikkunat

  Tee metalli valettu omiin käsiisi

  Metallipuita voi tehdä itse, niillä ei ole erityistä monimutkaisuutta.

  Ikkunan tyhjennyskuviot

  Kuinka tehdä ne?

  Vaihe 1. Osta galvanoitu teräslevy, jonka paksuus on 0,5 mm. Kiinnitä huomiota galvanoinnin laatuun, kerroksen paksuuden tulisi olla vähintään 40 mikronia, pinnan ulkonäkö on tasainen, sumentuminen ja aukot on kielletty.

  Galvanoitu levy (sinkitty)

  Vaihe 2. Mittaa työkappaleen pituus ja leveys helmin suhteen. Jätä noin kaksi senttimetriä koko helmaan koko kehällä. Ota pituus marginaalilla, on parempi katkaista liikaa kuin heittää ulos.

  Vaihe 3. Siirrä mittaukset rautalevylle. Piirtämistä varten on parempi käyttää tavallista huopakynää, lyijykynät eivät ole kovin näkyviä. Käytä tavallisia merkkejä, älä käytä vedenpitävää. Näkyvät merkkiviivat on poistettava, ja vedenpitävät väriaineet aiheuttavat ongelmia. Levyssä tulee olla taivutusviiva, joka asennetaan ikkunan runkoon ja ulosvirtauksen ulkonevan osan taivutusviiva. Leikkaa paremmin saksilla metalle, ääritapauksissa, hiomakone. Kiillotuksen jälkeen on tarpeen poistaa terästä leikkausviivalta.

  Vaihe 4. Aseta arkki pöydän litteälle reunalle, paina sitä yhdellä kädellä, älä salli tärinää. Käytä toisella kädellä varovasti taivuta sitä, napauttamalla levyä mihin tahansa laudan osaan. On hirviö - suuri, on helpompi työskennellä hänen kanssaan.

  Levyn kiinnitysmenetelmä

  Teräslevyn mutka

  Käytännön neuvoja. Jyrkkyyden lisäämiseksi voidaan tehdä tippumista. Se ei vain paranna vedenpoistoa, vaan myös tyhjentää vettä edelleen seinältä. Kapelnik - ylimääräisen Z-muotoisen taivutuksen ulosvirtauksen alareunasta.

  Taivuta metalli hitaasti, aloita toisesta päästä ja siirry vähitellen päinvastaiseen suuntaan. Levy on taivutettava aallolla. Älä yritä taipua välittömästi keskeltä, sääntöjenvastaisuudet tulevat varmasti näkyviin. Teet iskuja ylhäältä alas, osa männyn tasosta taivuttaa metallia ja toinen osa samaan aikaan iski pöydän reunaan. Ensimmäistä kertaa taivuta noin 30 °, oikeaan kulmaan, sinun on tehtävä useita kulkureittejä linjaa pitkin ja takaisin. Mitä enemmän kulkee - pehmeämpi arkin mutka.

  Oppimisen taivuttaminen levy on helppoa, muutaman senttimetrin kokemuksen jälkeen. Jos on olemassa huolenaiheita - käytä tarpeettomia sinkittyä terästä. Voit hallita iskujen voimakkuutta, suuntaa ja esiintymistiheyttä, taivutus tulee tasaiseksi. Laatu on luonnollisesti jonkin verran huonompi kuin arkin taivutuskone, mutta sinulla on myös mahdollisuus säästää kustannuksista, mutta myös tehdä omia kokoja erikseen jokaiselle ikkunalle.

  Video - Ebbin asentaminen ikkunoihin

  Vastaukset kysymyksiin

  Kuinka poistaa perus refluksoinnin koko?

  Ensinnäkin, sinun ei pidä huolehtia liikaa, tarkkuus poisto voi olla plus tai miinus muutaman millimetrin.

  Toiseksi, on yksinkertaista kuvata koko:

  • mittaa ebb: n leveys risteyksestä ikkunakehyksen kanssa;
  • laita ruutu neliöön ja mittaa ensimmäisen kulman pieni jalka senttimetreinä, tee sama toisella kulmalla;
  • lisää ikkunan aukon ja kehyksen pituus jalojen määrä, se on taivutuksen pituus ilman taivutuksia tai kiinnityslaasti;
  • lisää tämä arvo noin kaksi senttimetriä, jos taivut reunat ja päällekkäin kipsin sivujen rinteillä ja senttimetri, jos teet tie-in.

  Ikkunan himmennys

  Kuinka taivuttaa ebbin reunoja?

  On olemassa useita tapoja, joista jokainen antaa hyvän tuloksen.

   1. Käytä erityisiä pihdejä kynttilänjalkoja. Niissä on laaja sieni, joka antaa hyvän otteen. Työssäsi on oltava vähimmäiskokemus.

  Kuinka taivutetaan teräslevyä sujuvasti

  Galvanoitua arkkia voidaan taivuttaa männyn avulla

  Suosittelemme, että suojaat kädet lapasetilla tinaustyön aikana. Leikkaaminen terävillä reunoilla on erittäin helppoa ja vammat parantavat pitkään.

  Ja vielä käytännön neuvoja. Jotta särmä olisi helpompi taivuttaa ja linja oli sileä, työnnä ura takapuolelta. Aseta arkki tasaiselle alustalle, työnnä matala haava hallitsijan alle metalliesineen. Varmista, että sinkkipinnoite ei ole vaurioitunut. Mutta vaikka se olisi naarmuuntu - ei ole ongelma. Linja on aina alhaisen vuoroveden takana ja kosteus ei pudota siihen.

  Mitkä ovat puupallojen metallivalujen asennuksen ominaisuudet?

  Ero on yksi, mutta perustavanlaatuinen. Jos kiviseinien pohjaan käytetään sementtiseosta, niin puuseinämille tulee olla tukirunko. Joissakin tapauksissa riittää muutamia, joiden paksuus on useita, ikkunan aukkoa pitkin. Ne on kiinnitetty tangoilla kynsillä. Jotta lumi ei pääse laskuun ja vahvista kiinnitys seinään, on suositeltavaa käyttää kokoonpanovettä. Ennen zapenivaem paina ylhäältä alas, valitse kuorma niin, että se ei taivuta rautaa ja samaan aikaan anna vaahtoa nostaaksen.

  Asennus laskuveden puun talon ikkunaan

  Kuinka yhdistää kaksi lyhyttä arkkia?

  Tämä on toinen tapa vähentää metallivalujen kustannuksia. Voit valita kahdesta tavasta itsellesi parhaan.

  1. Juottamalla.

  Tavalliset juotokset eivät sovi galvanoidulle teräkselle, ne eivät joko ole peitattuja tai peitettyjä erittäin hitaasti sinkkipinnoitteella. Tarvitset ison juotin, jonka kapasiteetti on vähintään 200 wattia, sitä enemmän sitä parempi.

  Galvanoitujen levyjen juottamiseen on käytettävä kloorivetyhappoa. Raudan tavalliset juotokset ovat sopimattomia, eivät pysty poistamaan sinkkipinnoitetta, sinun on käytettävä väkevää happoa.

  Suolahapon liuos

  Työskentele sen kanssa huolellisesti, älä anna kemiallista nestettä limakalvoille. Heti kun huoli tapahtuu, huuhtele välittömästi juoksevalla vedellä.

  1. Ompele kaksi levyä galvanoidusta teräksestä, jos on suuria aukkoja - poista ne: paina alas painolla, laita tasainen levy päälle ja tiilet sitä varten jne.
  2. Kaada kaksi ohut kerros happoa näiden kahden levyn väliin. Voit liottaa runsaasti harjalla, kunhan ei ole aukkoja. Ja sitten näissä paikoissa arkit eivät liity.

  On tärkeää. Happamassa kiehuvassa aineessa vapautuu hyvin kaustisia höyryjä. Käytä vain ulkona, käytä hengityksensuojainta.

  Tee aina ommeltu sauma, jonka reikä on näkyvissä takaosasta. Jos epäilet piikkien voimakkuutta - käännä arkki ylösalaisin ja toista hitsisauma. Happo räjähtää sinkin rautaa tämän valmisteen ansiosta metallin sitoutuminen molekyylitasolla. Työskentelypinnan päätyttyä on pestävä veteen leivinuumassa, mikä neutraloi hapon. Puhdista ulosvirtaus on suositeltavaa huuhdella uudelleen juoksevalla vedellä.

  2. Käytä lukkoa.

  1. Taivuta arkki reunaa pitkin 90 ° kulmassa, käännä se ja kiinnitä kiristimillä. Reunan leveys 10 mm.
  2. Aseta laaja metallinen lastu taipumaan, paina sitä tiukasti. Kevyesti napauttamalla alkaa taipua edelleen. Olemme jo maininneet, että on suositeltavaa tehdä useita läpikulkuja aina, kun levy on taivutettu pieneen kulmaan. Mitä useampia toistoja toistetaan, sitä parempi, mutta kulkulukujen ei tulisi olla alle kolme 90 asteen kulmassa. Taita nauha yhdensuuntaisesti arkin tasoon. Kuution koko riippuu lastan paksuudesta, ei saa olla enempää kuin 1 mm.
  3. Työnnä kaarevan arkin reunaa 15 mm: n leveydeksi. Pieni ero takaa liitoksen tiheyden. Kiinnitä se molemmin puolin.
  4. Aloita taipumaan mutterin kanssa. Työnnä lastan väliin ja jatka taivutusta 90 asteen kulmassa. Irrota ensimmäinen reuna lastalla kunnes se tulee kohtisuoraan. Irrota kiinnikkeet. Aivan sama algoritmi, valmistele arkun toinen kappale.
  5. Aseta taivutetut reunat toisiinsa ja käytä vahvaa vasarapuhallusta sauman kohdistamiseksi sauman kanssa. Varmista, että yhteys ei tule ulos lukosta puristuksen aikana, muuten segmentit eivät ole rinnakkaisia.

  Kiinnitä lukko kelkkasahan avulla

  Yhdiste kaksi galvanoidut levyt

  Lukko voidaan leikata saksilla metallia, suurennettuja levyjä käytetään suurikokoisten valukappaleiden valmistukseen.

  Video - Kuinka ommella kaksi sinkittyä rautaa ilman koneita

  Kuten näet, kaikki voidaan tehdä käsin, mutta vain, jos on kaksi ehtoa: sinulla on oltava halu ja ainakin vähäinen tieto. Älä pelkää, yritä tehdä sitä, mikään ei korvaa käytännön kokemusta.