Vaahtolohkojen autotallin rakentaminen omilla kädillä

Autotallin rakentaminen voidaan toteuttaa useista eri materiaaleista, mutta kaikki eivät ole laadultaan samanlaisia. On syytä aloittaa autotalli tyhjällä erällä, sillä ennen talon rakentamista uudelle erälle, sinun on annettava paikka työkalujen ja materiaalien säilyttämiseen. Tämän rakentamisjärjestyksen etuna on se, että auto voidaan asentaa ja tulla rakentajien työn ohjaamiseksi.

Erityisominaisuudet

Jokaisen autotallin on taattava arkojen arkielämän kalliimpien mekanismien turvallisuus. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi tarjota:

 • paloturvallisuus;
 • laitteiden kätevä ylläpito;
 • lauhteen kerääntymisen ja tulvien suojelun estäminen;
 • suojaa epäsuotuisilta sääolosuhteilta.

Sinun on päätettävä etukäteen täsmällisesti, kuinka autotalli suoritetaan, minkä lisätoimintojen valikoima on, onko rakennetta mahdollista rakentaa omiin käsiinsä tai sinun on otettava yhteyttä asiantuntijoihin. Kaikki autot, riippuen sijainnista suhteessa päärakennukseen, jaetaan sisäänrakennettuihin, sisäänrakennettuihin ja itsenäisiin rakenteisiin. Laajennukset eroavat sisäänrakennetuista tiloista, koska niissä on vain yksi seinä, joka on yhteinen talon kanssa, ja sisäänkäynti, joka on sama kahdelle rakennukselle.

On tärkeää muistaa, että yksittäiset rakennukset on sijoitettava 9 m pääasuntoon ja 10 m lähialueiden rakennuksille.

Vaahtolohkojen muodostaman autotallin lattia voi olla maanpinnan yläpuolella (koko rakennus on koholla maanpinnan yläpuolella) tai osittain maanalainen (1/3 tai 1/2 reiän maata). Osittain maanalaiset rakenteet on rakennettu yksinomaan kuivalle kiinteälle maaperälle, pohjaveteen, jossa ne ovat syvällä. Maanalaiset rakenteet menevät maahan katolle asti, ja joskus on vielä maapalloa.

Vaahtolohkon käyttämisen etuja muihin tyyppisiin lohkoihin ovat:

 • kustannussäästöt;
 • rakentamisen helppous;
 • ei tarvita vahvoja säätiöitä;
 • matala lämmönjohtavuus.

Tällainen houkutteleva muotoilu on myös helppo rakentaa, koska raskaita laitteita ei tarvita eikä työvoimakustannuksia tarvita.

Vaahtokerkon erinomaiset ominaisuudet selittyvät sen kemiallisella koostumuksella ja ainutlaatuisella valmistusmenetelmällä. Sen ansiosta voit luoda huokoisen rakenteen estäen samalla ilmakuplien tunkeutumisen. Tämän seurauksena ilmastetun betonin rakenteisiin verrattuna tällaiset arvokkaat ominaisuudet ovat huomattavampia:

 • lämpösuojaus;
 • kylmäkestävyys;
 • suojaa ulkopuolisilta ääniä.

Siksi vaahtolohko on ihanteellinen ratkaisu myös suhteellisen kosteille alueille maastosta. Se ei vaadi erityistä ulkoista viimeistelyä; sen vastakohta, kaasulohkon rakenteet, jotka jätetään auki, rikkovat nopeasti kosketusta veden kanssa. Mitä hiekkalaatalle on, se on aina vaikeampaa eikä se tarjoa tarvittavia rakenteita, joten se on eristettävä.

Hankkeet ja ideoita

Autotallin suunnittelu on erittäin tärkeää, mutta ei ole yhtä tärkeä kuin rakentaa täysimittainen kerrostalo. Yleensä he yrittävät tehdä projektin piirustusmuodossa, mutta vain muutamia työn vaikeuksia voidaan rajata luonnoksen laatimiseen. Tyypillinen muunnelma 2-auton vaahtoblock-autotallin varastosta löytyy aina erikoistuneista Internet-resursseista tai manuaalisesti mistä tahansa graafisesta toimittajasta.

On tärkeää ottaa huomioon, että suunnitelmia ei pidä pelkästään koota tiettyjen sääntöjen mukaisesti vaan myös koordinoida valvontaviranomaisten kanssa.

Tarkastajat tarkistavat:

 • otetaanko maaperän ominaispiirteet ja niiden rakenne huomioon?
 • Vastaako hanke pohjaveden todelliset tasot?
 • onko vedenpoisto ja sedimenttien poisto riittävän heijastunut;
 • onko muiden henkilöiden omistusoikeuksia loukattu maalla;
 • onko rakennuksen kerrosten määrä ja sen pinta-ala perusteltu?
 • tulipalojen ja terveysnormien noudattaminen;
 • Onko rakennus luotettava tekniikan kannalta?
 • Onko totta, että piirustuksissa näkyy viestinnän järjestely.

Yksittäisten kehittäjien itsensä vuoksi muut parametrit eivät ole yhtä tärkeitä - seinien paksuus, käytetty rakennusmateriaali, tarve (kuinka monta kuutiometriä vaahtoa ja kuinka monta viimeistelyainetta tarvitaan loppuun). Jos et toimi manuaalisesti, mutta voit ottaa yhteyttä projektitoimistoon, lisäksi saat tarvittavat rakenteet kustannukset tarkasti. On mahdotonta laskea kaasulohkojen tai muuntyyppisten materiaalien tarvetta samaan tarkkuuteen ilman erityistä tietämystä oikealla tasolla.

Tärkeitä vivahteita

On olemassa muutamia hienouksia, jotka on otettava huomioon. Kirjaimellisesti vaahtobetoni-autotallin rakentamisen kaikissa vaiheissa tällaiset vivahteet ovat läsnä, minkä vuoksi ne on purettava vaiheittain.

merkki

Merkintä tehdään tiukasti projektin ohjeiden mukaan, sillä se käyttää panoksia ja johtoa. Pohjan säätämisen syvyyden pitäisi olla jäätymisen alapuolella, jos maaperä on altis turvotukselle (tässä tapauksessa on mahdotonta rakentaa kellareja tai jopa tarkastuskaivoja). On suositeltavaa varustaa vankka pohja nauhatyypiltä kuivalle ja tiheälle maaperälle.

Monet yrittävät rakentaa kaksikerroksisen autotallin, jossa tapauksessa pitäisi olla ainakin:

 • 6 metrin päässä lähimmän naapurin talon ikkunasta;
 • 1 m alueeltaan;
 • 3 m etäisyydellä oman asuinrakennuksen seinästä;
 • 1 metrin päässä aidasta (jotta ei aiheuta liiallista varjostusta sen takana kasvavien viljelykasvien varalta).

Mutta kaikki tämä on sääntelytoimien vaatimuksia, ja rakentajille on tärkeämpää käyttää tarkka määrä vaahtolohkojen määrää. Hyvään hankkeeseen kuuluu koon määrittäminen ottaen huomioon tarkastusreikien, kellarien, pohjavesien syvyyden ja maaperän rakenteen organisointi. Levyjen (lohkojen) tyypillinen koko on 600x300x200 mm, muurauspaksuus on 0,2 tai 0,3 m. Seinien pituuden jakautuminen erillisen lohkon parametreille, sinun täytyy pyöristää tulos isolla tavalla.

Laskettaessa rivien lukumäärää oletetaan, että autotallien tyypillinen korkeus on 300 cm (jos se on erilainen tietyssä tapauksessa, luku on erilainen). Yhden korttelin korkeus on 30 cm, eli vakioarvolla kymmenen riviä. Älä unohda tarvetta vähentää vaahtomuovilohkoja, jotka on korvattu:

 • portit ja wicket;
 • ikkuna-aukot;
 • oviaukot.

Garage mitat 5x6x3 m vaativat noin 320 yksikköä vaahtolohkoja. On myös otettava huomioon saumojen paksuus ja mahdolliset tuotanto- tai kuljetusvauriot. Lisäsumman 5 prosentin varauksen luominen auttaa välttämään lisää materiaalihankintoja.

välineet

Rakentaminen vaahtobetonin avulla on omat ominaisuutensa, ja työvälineet ovat myös erilaiset. Varmista, että tarvitset säiliön, jossa liuos sekoitetaan, sekä sekoittimen helpottamaan tämän työn toteuttamista. Sekoituslaitteena on suositeltavaa käyttää porakoneella tuottavampaa rei'intä, joka pystyy kestämään huomattavan kuormituksen. Lohkojen merkitseminen, kun työskentely on suositeltava käyttäen mittanauhaa, neliö ja kynä. Erityisen neliön avulla lohkon sivut ovat kohtisuorassa toisistaan.

Vaahtolohkojen autotalli: rakennusten edut ja haitat, asennusominaisuudet

Ottaa auto tai ostaa sen, sinun on huolehdittava autotallista. Jos haluaa tehdä tämän huoneen yksilölliseksi ja sopivaksi tietylle omistajalle, on parempi olla hankkimatta sitä, vaan rakentaa se itse. Vaahtolohkot ovat helpoin ja kätevin vaihtoehto nopeasti ja tehokkaasti rakentaa seiniä ja rakentaa autotalli omalle.

Erityisominaisuudet

Jokainen omistaja auton ulkonäköön ajattelee ensin parkkipaikastaan. Autosta poistuminen ulkona ei ole toivottavaa ja myös riskialtista. Sääilmiöt heikentävät merkittävästi auton ulkonäköä ja vähentävät käyttöikää, ja vandalien käsien varkauden tai muun vahingon riski kasvaa. Jotta vältät kaiken tämän, sinun täytyy ostaa tai rakentaa autotalli.

Hankinta yksinkertaistaa auton omistajan tehtävää, koska rahoituksen lisäksi se ei edellytä muita merkittäviä investointeja. Mutta saada autotalli, joka täyttää tietyn henkilön vaatimukset, on helpoin tapa rakentaa sitä. Jotta tämä prosessi olisi riittävän nopea, voit rakentaa sitä vaahtolohkoista, jotka ovat useita kertoja suurempia kuin tiilet, koska työ on menossa paljon nopeammin.

Tällainen autotalli ei voi tehdä ilman perustusta, joka kaadetaan, ottaen huomioon maaperän, jolle rakennus sijaitsee. Alusta lähtien on laskettava autotallin mitat asianmukaisesti täyttämään säätiö. Itsenäisesti autotalli voi olla sisäänrakennettu, eli osaksi rakennusta, joka on kiinnitetty, kun se on valmistunut valmiiksi valmistettuun rakennukseen. Nykyisin vapaalla tilalla rakennettava omakotitalo on kätevämpää.

Paikka suhteessa maahan voi myös olla erilainen - autotalli sijaitsee sen pinnalla, se voi olla puoli haudattu maahan, jos maa on kuiva ja voimakas tai täysin maan alle, jos autotallille on hyvin vähän tilaa ja useita kohteita on sijoitettava samalle alueelle.

Jotta auto voisi istua autotallissa ja siellä on paikka tallentaa erilaisia ​​asioita, rakennuksen leveyden suositellaan olevan vähintään neljä metriä ja pituus - vähintään kuusi. Jos maaperä on kiinteä ja kuiva, se on helppo rakentaa katselualueelle ja maaperälle, jossa on pohjavettä, on parempi olla tekemättä tällaista rakennusta.

Vaahdolohkot niiden mittoihin ovat melko kevyitä ja erittäin kestäviä, joten se on mukava ja miellyttävä työskennellä niiden kanssa. Tällaiset elementit liitetään erityisen liiman avulla, joka kiinnittää lohkot hyvin, ei kylmällä tai lämpöllä, mikä luo optimaaliset olosuhteet auton säilyttämiselle. Vaahtolohkon pituus on 60 senttimetriä, leveys ja korkeus - 30 ja 20 senttimetriä. On tärkeää huomata materiaalin hyvät ulkoiset ominaisuudet, jotka käytännössä eivät tarvitse ulkoista viimeistelyä ja jotka voivat olla sopivia ilman sitä lainkaan.

hankkeet

Heti kun on tehty päätös rakentaa autotalli, ensimmäinen asia, josta on ajateltava, on hankkeen luominen. Tämän tyyppistä työtä voidaan tehdä itsenäisesti tai käyttää asiantuntijan palveluja. Riippuen alueen saatavuudesta, on mahdollista suunnitella tulevan rakentamisen koko ja sen vieressä olevat rakenteet tarvittaessa.

Jos perheessä on kaksi kuljettajaa ja kaksi autoa, niin autotalli rakennetaan vastaavasti. Rakennuksen 2 autolle tulisi olla tilava, jotta autot voisivat istua sen alle yhden katon alla, ja siellä oli paikka varaston, renkaiden ja muiden piikkeiden säilyttämiseen. Kun yksi auto on katastrofisesti puutteellinen, voit tehdä kaksikerroksisen autotallin, jossa auto on ensimmäisessä kerroksessa, ja toisessa kerroksessa on täysipainoinen työpaja. Toisessa kerroksessa on mahdollisuus varustaa paitsi työalue, myös paikka harrastukselle, jollekin musiikille, jollekulle on kerätty ja niin edelleen.

Menestyksekkäimpiä ovat autotallin 6 - 4 mitat, joissa se ilmestyy ja laittaa autoa ja täydentää rakennusta erilaisilla taloudellisilla vihjeillä ja täydentää työaluetta. Jos haluaa tehdä vain mukavan autotallin, mutta myös kauniin, se voidaan viimeistellä ullakolla, jossa voit suorittaa osan työstä tai olla lepäämään korjaustöiden jälkeen. Fanit voivat lämmetä, voit järjestää asianmukainen jatke. Kylpy voi olla osa autotallia, mutta tässä tapauksessa on tärkeää eristää molemmat huoneet niin paljon kuin mahdollista, jotta vesi ja kosteus ei kuulu toiseen.

Vaahtolohkojen autotallit omilla käsillä

Garage-rakentaminen on vastuullinen yritys. On erittäin tärkeää, että siitä tulee luotettava suoja autoellesi. Voit käyttää erilaisia ​​materiaaleja tällaisiin töihin, esimerkiksi tiiliin, puuhun, hiutaloituun betoniin ja vaahtobetoniin. Seuraavaksi katsotaan vaahtolohkojen autotallin rakennustekniikka. Opit tämän artikkelin erottavista ominaisuuksista tässä artikkelissa.

Suunnittelu - ensimmäinen vaihe

Ensinnäkin sinun on otettava paperi ja kynä käsiisi suunnitella tulevaa rakentamista. Hankkeen läsnäolon ansiosta voit arvioida rakennusaineiston kulutusta ja vastaavasti taloudellisia resursseja. Lisäksi on tarpeen analysoida maaperää, nimittäin pohjaveden syvyys. Määritä myös maaperän rakenne. Saatujen tietojen perusteella voidaan päättää, minkä tyyppistä säätiötä pystytään.

Vaahtolohkojen autotallin projekti voidaan suorittaa erityisillä tietokoneohjelmilla. Voit kuitenkin tehdä sen itse. Joten voit ottaa huomioon alueesi erityispiirteet projektissa ja tehdä suunnittelun oman harkintasi mukaan.

Muun muassa kannattaa päättää, huolehtiiko autotalli muista toiminnoista kuin auton varastointi. Mieti esimerkiksi tätä:

 • onko tarkastuskaivo varustettu;
 • onko talvella tarpeen säilyttää säilytys ja muut tuotteet?
 • onko työkalustelineitä asennettu;
 • Tarvitsetko lisää työaluetta, kuten työpöydän, työpöydän jne.?

Tämän perusteella sinun pitäisi suorittaa projekti, joka täyttää autotallin tarkoituksen. Määritä siis perustan tyyppi, sen pituus ja leveys sekä seinien ja katon korkeus. Jos otat esimerkiksi tällaisen rakenteen vakiomitat, ne ovat seuraavien rajojen sisällä:

Tämän artikkelin lopussa tarjotaan useita hankkeita ja piirustuksia autotallin rakentamiseen. Jos olet tyytyväinen yhteen tai useampaan projektiin, voit käyttää sitä. Mutta samalla muistakaa alueesi piirteet: pohjaveden taso ja maaperän rakenne.

Vaahtolohkojen mittojen laskeminen

Tyypillisesti lohkoja 600 × 300 × 200 mm käytetään rakentamiseen. Seinien paksuus samanaikaisesti voidaan tehdä 200 mm ja 300 mm yksinkertaisesti kääntämällä lohkoa. Kuumattomat autotallit, seinämän paksuus on riittävä 200 mm. Lämmitetyn rakennuksen seinien paksuuden määrittämiseksi on otettava huomioon paikalliset ilmasto-olosuhteet. Jos hanke on jo valmis, on realistista laskea tarvittava yksikkömäärä. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 • Suorita esimerkiksi autotallin mitat 5 × 6 × 3 m. Nyt lasketaan seinien kehän pituus ja näin ollen lohkojen lukumäärä yhdessä rivissä: (5 + 6) × 2 ja jaetaan lohkon pituus 0,6 m. Tuloksena saadaan seuraava toimenpide: (5 + 6) × 2 ÷ 0,6 = 36,6 (37 kappaletta).
 • Seuraavaksi määritä rivien määrä. Meidän tapauksessamme autotallin korkeus on 3 m. Joten se jakaantuu 0,3 metrin korkeudelle. Se näyttää näin: 3 ÷ 0,3 = 10 riviä.
 • Tämän perusteella voit helposti määrittää, kuinka monta lohkoa tarvitaan koko rakentamiseen: 37 kpl. × 10 riviä. = 370 kpl.
 • Mutta on myös tärkeää ottaa huomioon porttien, ovien ja ikkunoiden koko, jos sellainen on. Jos seinien asennus tehdään 200 mm: n paksuudella, keskimäärin 1 m 2: lla portteja ja ikkunoita on 6 vaahtolohkoa. Porttien ja ikkunoiden koon mukaan määrittelet aukkojen kokonaispinta-alan ja kerro saatava määrä 6: lla. Vakiokokojen keskimääräinen arvo on 40-50 korttelia. Loppujen lopuksi sinun täytyy ostaa 300 - 320 vaahtolohkoa.

Tämän järjestelmän mukaan voit laskea lohkojen lukumäärän kaikenkokoiselle autotallille.

Muista tarkastella seuraavia vivahteita: kuljetuksen aikana saattaa olla materiaalisia vaurioita, eikä tällaisissa laskelmissa oteta huomioon sauman paksuutta. Tästä syystä lisätään 5% määrästä. Muussa tapauksessa saatat olla tarpeeksi muutama lohko loppuun seinien asentamisen.

Merkintäalue

Valmistustyön loppuun saattamisen jälkeen sekä tarvittavan aineiston hankkimisen jälkeen voit jatkaa autotallin merkitsemistä. Tulevan rakenteen kulmissa vasara napeissa. Koko kehän ympärillä venyttää merkkijono. Muista tarkistaa kierteiden välinen kulma. Sen tulee olla 90 °. Tai voit piirtää aksiaalisia merkintöjä - se on paljon helpompaa ja tarkempaa. Jos langan pituus on sama, se on ehdottomasti 90. Merkitse noudattamalla tarkasti projektissa määritettyjä mittoja.

Kun merkintä on tehty, seisoo lähellä tulevaa autotallin ovet ja varmista, ettei mikään estä niitä avaamasta. Se voi olla puu, rakennus, aita tai jotain muuta. Jos ei ole vakavia häiriöitä, voit aloittaa säätiön valmistuksen.

Säätiö - säätiö

Vaahtolohko on suhteellisen kevyt materiaali, joten syvän ja raskaan perustan rakentamista ei tarvita. Mutta paitsi aineen paino vaikuttaa tietyntyyppisen säätiön valintaan. Tärkeämpi kriteeri on maaperän tyyppi ja ominaisuudet rakennustyömaalla. Esimerkiksi jos pohjaveden taso alueellasi on alle 2-2,5 m ja maaperä ei ole yhtenäinen ja tiheä, voit rakentaa kevyen liuskan perustan, jonka syvyys on jopa 0,5 m. Melkoisen erilaiset tilat ilmenevät maaperässä., koska sinun täytyy rakentaa monoliittinen säätiö. Tämä johtuu lohkojen erityispiirteistä, jotka eivät siedä taivutusjännitystä. Tämän seurauksena vaahtolohko purkautuu ja rakennus itse kaatuu. Tämän välttämiseksi seinät asetetaan monoliittiselle levylle, joka "kelluu" maan päällä koko rakenteen kanssa.

Jos projekti käsittää näköhavainnon rakentamisen, niin säätiön muunnelma monoliittisella levyllä katoaa. Tässä tapauksessa on välttämätöntä rakentaa upotettu hihna tai yhdistetty nauha-paalusäätiö.

Tarkastellaan esimerkiksi nauhatalustojen rakennetta, syvyys 0,8 m. Teokset suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • Kaivetaan kaivanto, jonka syvyys on 0,8 m. Leveys on sama kuin vaahtolohko (200 mm) ja lisää 150 mm, minkä seurauksena pohjan paksuus on 350 mm.
 • Kaivannon pohja on painettava huolellisesti.
 • Sen jälkeen täytetään 100-150 mm hiekasta ja 70-100 mm murskattua hiekkaa sisältävä hiekkalaatta. Jokainen kerros on myös särkynyt.
 • Perusta asennetaan muottiin.
 • Kaivanto on sijoitettava hitsattavaksi tai sidotuksi sidontalaitteella. Tuloksena teet kehyksen nauhan perustuksille.
 • Seuraavaksi sinun on täytettävä säätiö betonilla kerrallaan ja tärisevästi.

Vaikka betoni kuivuu, voit aloittaa tarkastuskaivon, jos se on hankkeen edellyttämä.

Tarkastuskäyrä

Muistathan, että havainnointikaivon rakentamisessa on otettava huomioon pohjaveden syvyys. Jos syvyys on yli 2,5 metriä, niin veden poistoa ei tarvita. Jos on vähemmän, niin tyhjennys on vastaavasti välttämätöntä. Suosittelemme tutustumaan tarkastuskaivon valmistusprosessiin, jossa on tarpeellista tehdä viemäröinti. Tee myös laskelmia sen koosta. Pituus valitaan ottaen huomioon auton koko, yleensä 2 m riittää. Syvyyden suhteen pitäisi olla sellainen, että se on mukava liikkua siinä. Joten otat huomioon auton omistajan kasvun, lisäämällä siihen 30 cm ja auton puhdistumaan, joka on 120-175 mm. Tämän seurauksena likimääräinen syvyys saavuttaa jopa 1800 mm. (30 cm on paljon - et pääse autoon. Autojen puhdistuma on erilainen, ja tämä on otettava huomioon etukäteen ottaen huomioon olemassa olevan auton suorituskyky.

Työskentely tarkastuskuoppaan seuraavasti:

 1. Ensinnäkin maanrakennustyöt tehdään. Tarkastelemalla näin viimeistelevä lattiamatto, tyynyt, vedeneristyskerros ja kuivatus.
 2. Kaivon pohja on täytettävä sora, 100 mm kerros, ja sitten hiekka 50 mm kerroksella. Kaikki tämä vaihtelee vuorotellen.
 3. Kaivannon ympärysmitan varrella kaivetaan kaivettuja viemärijärjestelyjä 500 mm: n syvyyteen asti.
 4. Kaivannon pohja peitetään geotekstiilillä. Se on käännettävä 80 cm: n kaivon seinälle.
 5. Seuraavaksi täytetään 50 mm: n sora-kerros ja kuivatusputki asennetaan päälle. Voidaan käyttää rei'itettyjä putkia, jotka on valmistettu muovista, asbestisementistä tai keramiikasta. Asettaessasi putkea, tee hieman poikkeama niiden toimivuudesta. 1 metrillä riittää 1 cm: n kaltevuus.
 6. Tämän jälkeen täytä putki 20 cm: n soraaltaalla ja kääri geotekstiilit. Joten tyhjennys on valmis.
 7. Kaivon tuleva lattia täytetään pienellä kerroksella saviä, joka on täytettävä.
 8. Seuraava kerros on levitetty rullan vedeneristys, esimerkiksi kateaine tai muovikalvo.
 9. Kun lattian muotti on tehty, vahvikekehys asetetaan vahvikkeesta ja kaadetaan betonilla. Betonin seoksessa on suositeltavaa lisätä "Dehydrol" tai "Betoni" vedenpitävän betonin valmistukseen.
 10. Kun lasitus on kuivunut, tehdään uudelleen vedeneristys.
 11. Jos pohjavesi sijaitsee korkealla maanpinnalla, havainnointikaukalon seinät myös kastellaan / kovertaa saveella.
 12. Seinien rakentamiseksi voit käyttää tiiliä tai tehdä monoliittista betonia sen jälkeen, kun se on vedeneristetty ja rakennettu lujitemuoto. Viimeinen vaihtoehto on kaikkein tärkein pohjavesien korkeille tasoille.
 13. Seinille asetetaan vedenpitävä kerros, joka on liitetty lattian vedeneristämiseen. Kaikki nivelet, aukot ja reunat huolellisesti käsitellään. Sen jälkeen kaatamalla betonia.
 14. Kun seinät ovat kuivia, voit viimeistellä tarkkailupaikan seinät ja lattia.
 15. Seinät voidaan kipsiä ja vuoratella laatoilla tai lasikuitulevyillä.
 16. Kaivon yläpuolella on asennettava turvakisko. On välttämätöntä, että auto vahingossa putosi reikään. Valmistukseen käytetään 60 mm: n metallikulmaa. Kaivon koko on hitsattu runko. Kun rulla on asetettu reikään, runko on betonoitu. Rakennuksen päätyttyä on mahdollista sijoittaa levyt kulmaan (40 mm paksuus riittää) sulkemiseksi.

Työn tämä vaihe voidaan suorittaa joko välittömästi sen jälkeen, kun autotallin seiniin perustuva säätö on valettu tai sen rakentamisen jälkeen.

Gate-asennus

Ennen seinien rakentamista on tärkeää asentaa portti. Ne osittain upotetaan seinään. Ennen kuin asennat ne pohjaan on välttämätöntä asettaa 2-3 kerroksessa kateaineen vedeneristyskerros. Asenna hitsatut kappaleet 40 cm Ø12 mm portin runkoon. Kummallakin puolella on hitsattava 4 osaa. Tangot on sijoitettava siten, että ne pudottavat vaahtolohkojen saumaa. Ja ennen kuin asennat portin kehyksen, ne on maalattava esipohjamaalilla. Gate-asennus on tehtävä tiukasti tason mukaan. Siksi tässä prosessissa sinun on käytettävä tasoa ja luota. Portti voidaan kiinnittää puupalkkien avulla ja asettaa ne vinosti.

Beam yli portin aukko

Beam yli aukon

Sen varmistamiseksi, että portilla on vankka pohja, sen yläpuolella on palkki. Tätä varten voit tehdä metallikehyksen ja kaataa se betoniin. Huomaa kuitenkin, että palkin pituuden on oltava suurempi kuin aukon pituus vähintään 0,2 m kummallakin puolella. Vaihtoehtoisesti voit asentaa valmiin palkin I-palkin muotoon. Tässä tapauksessa 50 × 50 mm: n metallikulmasta, kiinnitä kehys portin kokoon. Asenna se niin, että autotallin sisäpuolelta se oli aivan seinän vieressä. Kulma on kiinnitetty sementillä. Seuraavaksi ylhäältä asenna I-palkki kehykseen ja porttiin.

Jos toisen kerroksen rakentaminen on suunniteltu, niin lattialevyä pitkin pidetään käsivarren ympärillä kehä. Vaahtoblock-autotallin osalta on välttämätöntä, koska se pitää koko rakennelman yhteen ja toimii luotettavana katon tukena.

Walling

Aloita seinien rakentaminen paremmasta kulmasta. Lohkojen asennus tapahtuu pitkin seinää pitkin. Vaahdolohkot pinotaan erityisellä liimalla tai sementti-hiekkalaastilla. Jos puhumme liimasta, se tarjoaa paljon paremman eristyksen. Siksi sen käyttö on tehokkaampaa. Lisäksi liiman kulutus on suhteellisen pieni.

Joten, asettaa kulmat, venyttää köysi niiden välillä. Se on muurattuja seiniä. Jokaista riviä on vahvistettava. Tätä varten saumaan asetetaan erityinen verkko- tai muurausraudoitus. Akselit, jotka olet aikaisemmin hitsattu porttiin, on upotettu muurattuihin lohkojen väliin. Kun olet päässyt kattopalkkeihin, asettelet lohkon syrjäyttämisen. Jos tarpeen, leikkaa lohko siten, että ompeleen nippu ei ole rikki.

Aukko portit

Jos projekti tehdään yksikerroksisella katolla, seinien asentaminen välittömästi suoritetaan kulmassa autotallin takaseinässä. 1 m riittävän lineaarisella 5 cm: n kaltevuudella.

Kaltevuuden valmistukseen vaahtolohkot on yksinkertaisesti leikattu erikoishaapasilla. Aivan toinen asia on, jos katto on pylväs. Sitten on tärkeää pohtia, kuinka katon katot sulkeutuvat. Vaihtoehtona voit jatkaa tai käyttää muita kevyitä materiaaleja, kuten takalevyä.

Armopoyat vaahtobetoniin

Armopoyat vaahtolohkoon

Rakennetaan muuraus, jonka korkeus on 0,3 metriä seinämien reunaa pitkin. Vahvistustekniikka on sijoitettu siihen. Kaikki tämä on betoni. Jos katon päällekkäisyyttä käytetään katon limittyessä, niin tällaisen voimakkaan panssarihihnan rakentamisen tarve katoaa ja sen vuoksi myös muotti on asennettava. Riittää, että kerrostetaan paksu sementti seinään palkin yläpuolelle ja sementtiä uudelleen. Poista jäljellä oleva liuos tarvittaessa liitoslevyllä. On tärkeää ohjata liuoksen paksuutta. Sen ei pitäisi olla sellaisessa kunnossa, että se kulkisi alas seinien läpi tai sen ei pitäisi olla liian paksu, joka murenee hetkessä.

Kattorakenteet

Katon järjestelyn yleisimpiä muunnelmia - betonilaatan asennus, joka on peitettävä useilla kerroksilla kateaineita. Mutta vaahtolohkojen seinien rakentamisen yhteydessä tämä tekniikka ei ole sopiva, koska tämä materiaali on itsessään hauras ja sitä voidaan myydä levyn painon alla. Harkitse esimerkkiä katon rakentamisesta I-palkilla:

 • Risteä katolla askel 800 mm asennus palkkeja. Palkin pituuden tulisi olla 200-250 mm suurempi kuin seinämä, ts. juuri niin kahdelta puolelta katto roikkuu alas. Tämä suojaa rakennetta saostuksesta. Palkit on upotettu seinään.
 • Alemmassa hyllyssä aseta 40 mm levyjä niin tiukasti kuin mahdollista.
 • Levitä rouberoidia päälle. Ruberoidien mutkan reunoilla 10 cm.
 • Sen jälkeen nukahtaa Ruberoidin päällä kuonan, laajennetun saven tai muun kuivan lämmöneristysmateriaalin kanssa.
 • Ylimmästä lämmittimestä teet ohuen sementin ja hiekkakytkimen 3 cm: iin.
 • Kun lasitus on kuivunut, käsitellä sitä nestemäisellä bitumimateriaalilla, esimerkiksi Primer.
 • Tämän jälkeen, käyttämällä kiinnitysmenetelmää, levitä katemateriaali autotallin yläpuolelle kohti katon alareunasta ylöspäin. Jokainen kankaiden pinot ovat päällekkäin, mikä tuottaa pinon sadeveden ja sulatetun veden huuhtelematta sitä katto "pie".

Yhteenvetona, on vielä tehtävä visiiri portin yläpuolelle. Se voidaan tehdä itsenäisesti, hitsaamalla kulmasta ja kiinnittämällä se polykarbonaatilla tai muulla katolla tai osta valmiiksi.

Lattiajärjestely

Kun seinät on jo pystytetty, katto on asennettu ja tarkastuskaivo on tehty, voit aloittaa autotallin kerroksen. Tässä on tarpeen varustaa kestävä lattia, koska auto painaa rasvaa raskaasti. Siksi ihanteellinen ratkaisu olisi betonipohjan valmistaminen. Puulattiat voidaan suorittaa suoraan jalankulkualueella, varsinkin jos työalue ja pöydän asennus on suunniteltu. Se on mukavampaa olla puulattialla kuin betonilla.

Joten maaperä tasoitetaan ja tiivistetään. Jokainen myöhempi kerros on myös tiivistetty, joka koostuu seuraavista:

 • murskattu kivi 100-150 mm;
 • hiekka 50-100 mm;
 • sora 50-100 mm.

Näkymä katolta sisäpuolelta

Lopuksi kaadetaan betonipinta vähintään 200 mm kerroksella. Sen jälkeen sinun on viimeisteltävä seinät, tehtävä tarvittavat viestinnät ja aloitettava auto uudessa, luotettavassa ja kuivassa "talossa".

On syytä huomata, että hankkeen kokonaiskustannusten vaahtolohkojen ostaminen on noin 30%. Suurin osa rahoista menee pohjan ja katon järjestelyyn. Tästä huolimatta vaahtomuovilohkosta pidetään yhtenä halvimmasta. Jos sinulla on jo kokemusta tästä rakennusmateriaalista, kirjoita kommentteja tämän artikkelin lopussa. Kokemuksesi voi auttaa aloittelijoita.

video

Haluatko lisätietoja vaahtoblock-autotallin rakentamisesta? Katso video:

piirustukset

Vaahtoblock-autotalli, jossa laskelmat

Autotalli yhdistettynä saunaan

Vaahtoblock-autotallin projekti

Hanke kahdelle autolle

Laskentataulukko vaahtolohkojen määrästä

Sellaisen autotallin järjestelmä, jossa on viereinen navetta

Seinien asentaminen vaahtolohkolta

Laite matala kellari

Luonnon ilmanvaihdon asennus

Yksi autotalli ulkoasu

Garage katto

Garage roof structure

Järjestelmä seinien eristys vaahtomuovilohkareunusta

Vaahtoblock-autotallin rakentaminen - kaikki vaiheet (valokuva ja video)

Vaahtobetoni on nykyaikainen rakennusmateriaali, jolla on yleismaailmallisia ominaisuuksia ja edullisia. He rakastavat lämpimät ja kestävät maalaistalot, kesämökit sekä lisärakennukset eri tarkoituksiin, kuten autotallit. Vaahtolohkojen autotallilla on monia etuja. Tässä artikkelissa puhumme siitä, kuinka suunnitella, laskea, rakentaa ja viilentää sitä.

Vaahtobetonilohkojen autotalli

Mikä on vaahtobetoni

Vaahtobetoni on solumuovityypin tyyppi. Käytetään pääasiallisena seinämateriaalina matalarakenteisissa rakenteissa. Sen tuotanto perustuu siihen, että betoniseokseen lisätään vaahdotusaine. Eri muodoissa vaahdotetun liuoksen muodostamien lohkojen reunat ja pinnat ovat tasaisia.

Vaahtobetonin tärkeimmät erityispiirteet, kuten mitä tahansa solukerrosta, ovat alhaiset lämmönjohtavuus, alhainen paino ja helppokäyttöisyys. Ominaisuuksiltaan vaahtobetoni on hyvin samanlainen kuin luonnonkivi. Se on ympäristöystävällinen, sillä vain luonnolliset komponentit sisältyvät raaka-seokseen tuotannossaan. Lisäksi sen säilyvyys on lähes rajoittamaton. Se ei roskaa, hyönteisiä tai sieniä ei voi tuhota. Samaan aikaan vaahtobetoni on paljon kevyempi kuin kivi, joten sitä voidaan käyttää rakentamaan alueita, joilla on heikko maaperä, korkeat pohjavedet ja kevyt säätiö.

Vaahtobetoni rakennuspalikka

Se on myös merkittävä ero kivenhöyryn läpäisevyydestä. Kiitos tämän ominaisuuden, lohko autotalli on kykyä itsestään tuuletettava. Tämä ei kuitenkaan koske ilmanvaihtojärjestelmän järjestämisen välttämättömyyttä, mutta "hengittävät" vaahtobetoniseinät edesauttavat suotuisan mikroilmaston luomiseen huoneeseen, jossa on optimoitu kosteustaso. Mutta tämä on vain sillä ehdolla, että autotallin ulko- ja sisätilat ovat myös höyryä läpäiseviä.

Rakentaminen vaahtobetonista on tarpeeksi helppoa. Se ei tarvitse erikoislaitteita tai monimutkaisia ​​kalliita työkaluja. Lohkot valmistetaan suuriksi. Mutta huokoisen rakenteen vuoksi ne eivät paina kovin paljon. Ne voidaan asettaa manuaalisesti. Muurausmallina voit käyttää erityistä liimakoostumusta, jonka avulla voit rakentaa mahdollisimman vähän paksuisia muurausliitoksia. Ja ohuemmat saumat, sitä vähemmän seinien lämpöhäviöitä.

Vaahtobetonin tärkeä etu materiaalina autotallin rakentamisessa on se, että se kuuluu ensimmäiseen palonkestävyyteen. Toinen merkittävä ero on, että vaahtolohkot on helppo käsitellä käsityökalujen avulla. Ne voidaan leikata ilman ongelmia, jolloin haluttu muoto.

Rautasaha vaahtolohkojen leikkaamiseen

Paikan valitseminen sivustolle

Autotallin rakentamisen alkuvaihe on sen sopiva paikka paikan päällä. Yleensä autotallit sijaitsevat talon lähellä tai tontin sisäänkäynnin läheisyydessä. Ja toista vaihtoehtoa käytetään usein tapauksissa, joissa autotalli rakennetaan rakennettavaksi halvalla ja ei kovin esteettisellä materiaalilla. Kuitenkin vaahtopäällysteiset autotallit sopivat täydellisesti minkä tahansa mökin kokonaisarkkitehtuuriin. Ne näyttävät hyviltä päärakennuksen vierestä.

Vähintään etäisyydellä autotallista tontin sisäänkäyntiin. Mitä kauemmaksi polusta lähtöselvityksestä autotalliin on, sitä vähemmän tilaa on lepoalueelle, nurmikolle, puutarhaan ja muihin maisema-elementteihin. Lisäksi pitkät kappaleet vuorollaan - tämä on hankalaa.

Autopaikalle suunniteltu paikka ei saa sijaita laaksossa eikä asetettujen tietoliikennelinjojen yläpuolella. Ja jos tiedonsiirto voidaan tarvittaessa siirtää, kosteutta ei voida tehdä, mikä on varmasti alhaalla. Ja vaahtolohkojen autotallin rakentamiseksi kosteustekijä on erityisen tärkeä, koska tämä huokoinen materiaali voi olla tyydytetty kosteudelta.

Höyrybetonin huokoinen rakenne

On suositeltavaa rakentaa autotalli paikkaan, jossa ei ole tilaa vain itselle, vaan myös avoimen parkkipaikan edessä. Ulkopaikka on erittäin kätevä. Se on hyödyllinen auton pesuun, tarkastukseen ja korjaukseen. Se on korvaamaton silloin, kun vieraat tulevat taloon omalla kuljetuksellaan.

Äskettäin yhä useammat autotallit, jotka on rakennettu talon laajennusten muodossa. Jos tällainen tilaisuus on olemassa, kannattaa hyödyntää sitä, koska autotalli-laajennuksella on monia etuja. Sen sisäänkäynti voi olla yhden katon alla taloon, mikä on erittäin kätevää huonon sään aikana. Hänellä voi olla sisäinen viestintä talon kanssa. Liitetyn autotallin lisäksi on helpompi tuoda kaikki tietoliikenne ja saada se lämmitetty.

Lämmitin vaahtoblock-autotallissa Sivustossamme on kontakteja rakennusalan yrityksistä, jotka tarjoavat pienimuotoisia arkkitehtonisia muotoja: huvipuistoja, grilliä jne. Voit suoraan viestiä edustajien kanssa käymällä "Low-Rise Country" talonäyttelyssä.

suunnittelu

Huolimatta siitä, että autotalli on melko yksinkertainen rakennus, sen pitäisi olla erikoistunut. Suunnitteluprosessissa lasketaan kaikki rakenteelliset elementit, layout otetaan huomioon ja materiaalien kulutus lasketaan. Vaahtolohkojen autotallit ovat erilaiset asettelutyypissä. Ne tulevat seuraaviin lajikkeisiin:

kiinnitetty ja vapaasti seisova;

yhden tai useamman auton osalta;

jossa on pysäköintialue;

jossa näkymä kuoppaan.

Liitetty autotalli on vaikeampaa kuin vapaasti seisova. Se on rakenteellisesti sovitettava talon yleiseen arkkitehtuuriin ja samalla on lisäeristys. Garage-laajennuksella voi olla useita uloskäyntejä, esimerkiksi - kadulla, talossa ja pihalla. Jotta taloon saadaan mahdollisimman suuri suoja autotalosta, autotallin ja rakennuksen asuinalueen välillä, tavallisesti suunnitellaan puskurivyöhyke olkavarren, teknisen huoneen tai käytävän muodossa.

Talo-projekti, jossa on mukana autotalli

Terassi ja hozblok voivat sijaita toisin kuin itse autotalli. Lisäksi autotallirakennusten rakentamisessa on entistä monimutkaisempia vaihtoehtoja. Esimerkiksi guest house voidaan sijoittaa autotallin yläpuolelle. Usein he rakentavat nyt autotallia yhdessä kylpyammeen kanssa.

Erillinen suunnitteluvaihe on autotallin katon laskenta. Tavallisesti autotallit, jotka on rakennettu katolla. Tässä tapauksessa on asianmukaista harkita sen kaltevuutta.

Materiaalin laskenta

Suunnittelija tai pätevä valmistaja laskee lohkojen lukumäärän. Voit tehdä tämän erityisellä online-laskimella. Laskelmat voidaan aloittaa vasta sen jälkeen, kun suunnittelija ja asiakkaat ovat päättäneet vaahtolohkojen tyypistä. Jotta autotalli olisi riittävän lämmin, on suositeltavaa rakentaa se 200 mm paksuisista lohkoista.

Erilaiset paksuiset vaahtolohkot

Vaahtolohkojen kulutuksen esilaskentaa varten on tarpeen tarkastella autotallin kokoa ja parametreja. Ensin sinun täytyy jakaa autotallin seinien korkeus lohkojen korkeuteen. Tuloksena on rivien määrä, jotka on määriteltävä rakentamisen aikana. Tämän jälkeen autotallin kehä jaetaan lohkon pituudella. Tuloksena on lohkojen määrä samassa rivissä. Lisäksi rivissä olevien lohkojen lukumäärää kerrotaan rivien määrällä.

Näin ollen kuinka monta lohkoa tarvitaan. Mutta ennen ostoa sinun on vähennettävä kaikkien ikkunoiden ja oviaukkojen koko sekä portti. Ostomateriaali on välttämätöntä ottaen huomioon taistelun ja avioliiton. Asiantuntijat suosittelevat materiaalin hankintaa 10% enemmän kuin laskelmien tulos.

Se voi olla mielenkiintoista! Seuraavassa linkissä kerrotaan siitä, kuinka kaukana aidasta voit rakentaa autotallin.

merkki

Paikan päällä oleva merkintä alkaa siitä, että koukut ajetaan tulevan rakennuksen kulmissa. Jalkojen väliin vartta vetää. Vaahtolohkareiden autotallin rakentaminen, joka täyttää korkeimmat vaatimukset, olisi tehtävä merkintävaiheessa ilman virheitä. Rinnankäynnin pituus venytettäessä kierteiden merkitsemisen pitäisi olla sama. Pystysuuntaisten kierteiden laskeutumiskulma on ehdottomasti 90 astetta.

Layout ja kaivanto autotalli perusta

perusta

Koska lohkojen paino on pienin, niiden rakentamisen alapuolella ei ole tarvetta rakentaa monimutkaista ja kallista haudattua säätiötä. Seinämateriaalin ominaisuuksien lisäksi laskelmassa on kuitenkin otettava huomioon myös maaperän olosuhteet.

Jos sivusto ei ole hyvä maaperä, ja pohjaveden syvyys on melko alhainen, voit rakentaa autotallin 50 cm: n syvyyden alapuolelle. Mutta jos maaperä kallistuu, on järkevää rakentaa monoliittinen säätiö. Tosiasia on, että lohkoille on tunnusomaista alhainen vastustus taivutuskuormituksille. Ilman vankkaa tukikohtaa ne voivat hajota, ja tämä johtaa koko rakenteen tuhoamiseen.

Nauhapohjan järjestelyssä suoritetaan tiettyjä työvaiheita.

Kaivettu tarvittava syvyys ja leveys vaahtoblokin leveydelle.

Kaivannon pohja on täynnä.

Hiekkalaatan pohjassa kaadettiin noin 100 mm.

Kaivoa kaadetaan hiekkaan, sen pitäisi olla hieman hiekkaa pienempi.

Kaivantoon asennetaan etukäteen valmistettu metallikehys.

Kaivantoa kaadetaan betonilla, jota tärytetään.

Ribbon säätiö autotallin alla

Tarkastuskäyrä

Tämä ei ole pakollinen, mutta erittäin kätevä osa autotallissa. Tarkastuskuoppan järjestelyyn voi liittyä tiettyjä vaikeuksia. Niinpä alueella, jossa esiintyy vettä yli 2,5 metrin syvyydessä, kaikki voidaan tehdä helposti ja nopeasti. Mutta jos vesi virtaa korkeammalle, tarkastuskuoppaan on järjestettävä tyhjennysjärjestelmä.

Ensin kaivaa reikä kuopan alle. Tämä ottaa huomioon valmiin reiän halutun syvyyden sekä vedenpoisto-, vedeneristys-, hiekkalaatan ja viimeistelylaatan paksuuden.

Kuopan pohjalla nukahtaa soraa soraa (100 mm) ja painoi sitä.

Yläreunaan asetetaan kerros hiekkaa (50 mm) ja myös täytetään.

Lopullisen kaivon ympäryksen varrella ne kaivaavat kaivannon tyhjennykseen.

Sitten geotekstiilit asetetaan 80 cm kummallakin puolella.

Seuraavaksi kaivoon kaadetaan soraa soraa, ja viemäriputki asetetaan hieman kaltevalle kulmalle.

Putket peitetään soralla ja peitetään geotekstiilillä.

Paulin kaivot nukkuvat nukkumassa.

Vedenpitävä tarkastuskaivo

Muotti ja vahvikekehys on järjestetty kuopan pohjalle.

Pohja kaadetaan betoniin lisäämällä vedenpitäviä komponentteja.

Kuivattu kuorimassa pintaa toinen kerros vedeneristys.

Kuopan seinät käsitellään myös savella.

Seinät voidaan asentaa tiilillä tai monoliittisella betonilla. Toisessa versiossa tarvitaan muotti- ja vahvistustarvikkeita.

Seinien ja lattian kannen viimeistelty pinta. Jokainen vaihtoehto omistajan valinnasta tekee.

Viimeisen reiän yläreunan reunan yli on tarpeen asettaa metallikehys.

Rungon pinon turvakiskon päälle, joka estää vahingossa tapahtuvan osuman auton pyöristä.

Se voi olla mielenkiintoista! Seuraavassa linkissä artikkelissa lukee taloja baarissa, jossa on autotalli.

Gate-asennus

Portin tai kehyksen asennus portin alle suoritetaan usein jopa ennen seinien rakentamista. Asennuksensa kohdalla aluksi kattomateriaali asetetaan pohjaan useissa kerroksissa. Portit on kiinnitetty puupalkkeihin. Jotta ne syntyisivät vaahtobetoniseinään, ne on ensin vahvistettava vahvikkeilla. Niiden on sitten asettava seinän muurausliitoksissa, joten sijaintipaikan korkeus on laskettava oikein. Ylhäältä portti on kiinnitetty metallikehyksellä.

Autotallin ovenkehys

seinät

Seinien asennus tehdään rakennuksen kulmasta. Vaahtolohkot sijoitetaan pitkälle sivulle seinää pitkin. Vuorottujen kulmien välissä on venytetty köysi, joka toimii ohjeena muurauksen pystyttämiseksi pystysuunnassa. Äärimmäiset lohkot kuvataan sarjan avulla tavallisilla käsityökaluilla. Työn aikana on tarpeen käyttää laitteita, joilla voidaan tarkistaa muuraus.

On parempi asettaa lohkot ei sementtiseokselle vaan liimakoostumukseen. Tämä nopeuttaa rakennusprosessia ja parantaa seinämän laatua. Yläkerrosten asennus toteutetaan ottaen huomioon katon kaltevuus. Joidenkin lohkojen kaltevuuden tulee muuttaa muotoa sahaamalla. Rakennuksen lujuuden ja luotettavuuden lisäämiseksi tehdään seinien vahvistaminen.

Vaahtobetoniseinämän vahvistaminen

katto

Katto voidaan varustaa monin eri tavoin. Mieti I-palkin käyttöä.

Ensinnäkin palkkien, joiden paksuus on 800 mm, asetetaan tulevaan kattoon. jossa on sallittu rinteet. Ne on upotettu vaahtobetoniseinien tasoon. Ramps tarvitsevat vaahtomuovilohkareita, joissa on huono katto, joka on suojattu sateelta ja tuulelta.

Sitten kattorakennetta täydennetään 400 mm: n paksuisilla palkkeilla, jotka on asetettu pienemmällä sävelkorkeudella.

Katemateriaali asetetaan yläosaan, jonka reunat työntyvät 10 cm: n päällä. Reunat taitetaan.

Katemateriaali peitetään kuivalla lämmöneristimellä, esimerkiksi laajennetulla savella.

Päällystetty sementti-hiekkalaatikko, joka kuivatuksen jälkeen on peitettävä nestemäisellä mastilla.

Tämän jälkeen on muodostettu päällepuhalluslevyjä, jotka ovat käärittyjä pehmeitä kattoja. Ylälevyn tulee peittää alareuna.

Roll-up roll katto Se voi olla mielenkiintoista! Seuraavassa linkissä kerrotaan 2 auton autotallista (hanke).

Autotallin lattian on oltava mahdollisimman kestävä ja luotettava. Kun nauha on perustettu, se sopii maahan, jonka on oltava hyvin kaareva. Seuraavaksi asetetaan vedenpitävyys ja kaadetaan sitten kerrostumia, hiekkaa ja soraa. Jokaisen kerroksen tulisi olla noin 100 mm paksu.

Ylhäältä kaada betonipinta, jonka kerros on 200 mm. Autotallissa voi olla betoni. Mutta se voidaan koristella kestävällä pinnoitteella. Esimerkiksi autotallin lattia voidaan maalata, peittää erikoisella kumiä sisältävä materiaali tai PVC-laatat. Mutta asiantuntijat pitävät onnistunein vaihtoehto itsetasaava lattia.

Videon kuvaus

Betonikerros autotallissa

ilmanvaihto

Vaahtolohkareiden autotallissa, kuten missä tahansa autotallissa, on tarpeen varustaa ilmanvaihtojärjestelmä. Se voi olla luonnollista, pakotettua tai yhdistettyä. Luonnollinen ilmanvaihtojärjestelmä on helpoin ja edullisin tapa saada ilmavirta autossa. Tämän vaihtoehdon valinnassa on suunnitteluvaiheessa tarve tarjota autotallin 2 tuuletusaukkojen seinämät. Yksi pitäisi olla huoneen pohjalla ja toinen katolla. Ne on sijoitettava vastakkaisiin seiniin.

Ilmanvaihtoa varten tarvitaan luonnollisen ilmanvaihdon alempi reikä, ja yläosassa on pakokaasu. Tämäntyyppinen ilmanvaihto toimii huoneen ja ulkoilman erojen vuoksi. Siksi luonnollinen tuuletus on tehokasta vain kylmällä kaudella. Lisäksi se ei selviä myrkyllisten aineiden haihtumi- sesta eikä pakokaasujen kanssa. Tämä tarkoittaa, että luonnollista tuuletusta voidaan käyttää vain irrallisessa autotallissa. Maan autotallin talon taloon asennettavien vaahtobetonialustojen projektissa on oltava pakollinen tai yhdistetty järjestelmä.

Videon kuvaus

Luonnollinen ilmanvaihto autotallissa

Kun yhdistetty poistoilman virtaus huoneeseen tapahtuu luonnollisella tavalla ja poistetaan sisäänrakennetuilla tuulettimilla pakokaasukanavassa. Kun puhaltimet puhaltavat ilmaa, paine syntyy huoneeseen. Ilman puutetta kompensoidaan luonnollisesti alemman imukanavan kautta. Tällöin on parempi sijoittaa ilmanvaihtoaukot yhteen seinään, mutta eri korkeuksissa.

Pakotettu ilmanvaihto on luotettavin ja tehokas. Hänen työnsä perustuu siihen, että kaikkia prosesseja ohjataan erikoislaitteilla. Ilmavirtaus toimittaa puhaltimet, suodattimet ja sähkölämmittimet. Ulostulo suoritetaan kahden kanavan kautta kytkettyjen puhaltimien avulla. Tällainen järjestelmä voidaan täysin automatisoida, se ei ole riippuvainen sääolosuhteista, ja se voi täysin korvata lämmitysjärjestelmän autotallissa.

Videon kuvaus

Ilmanvaihtojärjestelmän vaihtoehto autotallissa

Eristys ja viimeistely

Vaahtomuovin seinät pysyvät lämpimänä. Suurin osa suojaa niitä kosteuden viimeistely materiaaleja. Jos lämmitys on tarpeen, tämä voidaan tehdä ekopuvulla, mineraalivillalla tai polystyreenivaahdolla.

Koska ulkopinta on paras käyttää mineraali kipsi. Kiinnitä se seinäverkkoon. Ilman tällaista suojaa vaahtobetoni romahtaa vähitellen sateen ja tuulen vaikutuksesta.

Myös vaahtolohkoseinän sisäpinta on suojattava. Tätä tarkoitusta varten käytän kipsiä sisäkäyttöön. Se voidaan maalata.

Videon kuvaus

Vaahtobetoniseinien sisäinen rappaus

johtopäätös

Vaahtobetonialustalla on monia etuja, kuten luotettavuus, kestävyys, erinomaiset lämmöneristysominaisuudet. Samalla se voidaan nopeasti ja helposti rakentaa mahdollisimman vähän kulujen hankkimiseksi materiaalia.

Vaahtomuovia

Autotallin rakentaminen kykenee toimimaan itsenäisesti. Tärkein asia tässä liiketoiminnassa on valita luotettava ja edullinen rakennusmateriaali sekä oppia perusasiat työskennellä sen kanssa. Kuinka tehdä autotallin ulos vaahtopaloista omilla käsilläsi, sekä yksityiskohtaiset tiedot tästä aineistosta on esitetty alla.

Vaahtolohkojen edut

Tämä materiaali myydään melko suurina "tiilinä", joten autotallin rakentaminen ei vie paljon aikaa. Lisäksi vaahtolohkot eroavat epäilevistä eduista, lisää tästä myöhemmin.

Miksi kannattaa valita vaahtolohkot:

 1. Kevyt. Suuresta koosta huolimatta materiaalin rakenne on huokoinen, mikä helpottaa asennusta ilman suurta määrää työntekijöitä.
 2. Edullinen hinta. Keskimäärin tämä materiaali on noin puolitoista kertaa halvempi kuin keraamiset tiilet, ja tämä on tärkeä tekijä rakennusbudjetissa. Lisäksi tarvitset vähemmän ratkaisua, joka on myös kannattavampaa.
 3. Matala lämmönjohtavuus. Huokoisen rakenteen ansiosta saavutetaan myös erinomainen lämmön säästövaikutus. Tältä osin vaahtolohkot ovat huomattavasti ennen perinteistä tiiliä.
 4. Jäätymisenesto. Negatiiviset lämpötilat eivät vahingoita vaahtolohkon rakentamista. Rakennuksen lisäeristystä ei yleensä tarvita, mutta tässä on tarpeen keskittyä asuinmaan alueelle.
 5. Paloturvallisuus. Materiaali eroaa suuresta palonkestävyydestä, joten vaahtomuovipyssö on turvallinen palontorjuntarpeiden avulla.
 6. Ympäristöystävällisyys. Vaahdolohkoihin ei kohdistu hajoamismenetelmiä eivätkä vaikuta sienen ja homeen leviämiseen. Lisäksi materiaali on kemiallisesti inertti eikä aiheuta mitään aineita, vaikka lämpötila muuttuisi tai joutuisi kosketuksiin muiden materiaalien kanssa.
 7. Helppo asennus. Suhteellisen pienen painon lisäksi huomioi helposti lohkojen asettaminen ja kiinnitys. Tarvittaessa voit leikata tavaraa tavallisella haavasilla, ruuvi on helppo ruuvattaa pintaan tai vasara kynsi.

Tämän vaihtoehdon epäilyttävä valtakunta on mahdollisuus itsenäiseen tuotantoon. Miten rakentaa autotalli vaahtomuovilohkoja oman tuotannon? Tätä varten sinun on hankittava erityinen asennus ja materiaalit, jotka maksaa useita kertoja vähemmän kuin valmiit tuotteet. Tätä ominaisuutta käytetään usein monoliittirakenteessa, kun seos kaadetaan suoraan vakiintuneeseen muotoon. Muuten, tällä tavalla, voit eristää seinät autotallissa jo rakennettu, tarpeeksi, jotta ulomman onton painuman, joka vuodatetaan ja seos. Kovettumisen jälkeen kassi voidaan poistaa, ja seinä itsessään saa erinomaiset lämpöeristysominaisuudet.

Tietenkin myös tämän materiaalin haitat ovat läsnä. Ensinnäkin se on kyky imeä kosteutta ympäristöstä. Seinät on pystytettävä pakollisella ulkopinnoitteella tämän negatiivisen vaikutustekijän poistamiseksi. Tämä voi olla julkisivulevy, sivuraide tai seinäpaneeli, ja jopa säännöllistä kipsiä käytetään vaahtoblock-autotallin budjetointiin.

Materiaalin suhteellinen hauraus on toinen suuri haitta. On erittäin tärkeää, että kuljetus kuljetetaan mahdollisimman hyvin, koska vahinko ja vikoja aiheuttavat suuret vaarat. Lisäksi materiaalin huokoinen rakenne ei "pidä" kiinnittimiä. Tämä on merkittävä haitta tällaiselle huoneelle kuin autotalli, koska varmasti tarvitaan riippuva hyllyjä. Voit korjata tämän värisävyn käyttämällä erityisiä tappeja. Tämä ratkaisee ongelman, mutta on myös mahdollista olla vieläkin turvallisempi asentamalla luotettava laatikko tähän tarkoitukseen.

Alustava rakennuslaskenta

On olemassa erityisiä tietokoneohjelmia, jotka helposti laskevat kaikki tarvittavat kustannukset ja auttavat arvioimaan. Vaahtolohkareiden autotallille ei ole vaikeata tehdä itse, koska tarvittavat tiedot on helppo laskea.

Materiaalin pääominaisuudet:

 • Vakiotuotteiden mitat 20 × 30 × 60 cm.
 • Lohkojen väri on likainen valkoinen tai harmaa. Homogeenista värjäämistä tarvitaan ilman ilmeisiä toisen äänimerkin sulkeutumista.
 • Tuotannon jälkeen vaahtolohkot on "säädettävä" vähintään kuukausi, jotta tarvittava rakenteellinen lujuus saavutetaan.
 • On olemassa tuotteita, joissa on erityinen piikki - uran kiinnitysjärjestelmä. Ne maksavat enemmän, mutta asennus on paljon helpompaa ja turvallisempaa.

Laskelmien tekemiseksi parhaimmillaan tarjoamme käytännön esimerkin. Harkitse vakiomallien vaahtolohkojen autotallin rakentamista: 3 × 4 × 6 m.