Mitä voidaan käyttää värähtelijän sijaan?

Useimmin naiset käyttävät värähtelevän matkapuhelimen korvaajana, jossa värähtelytoiminto on kytketty päälle puhelun aikana. Älä unohda, että naisen on vedettävä kondomi. Toisessa paikassa on joustava letku suihkusta, jossa kasteluvapaa voidaan poistaa.

Vaikkakaan kutsutaan improvisoituina sähköhammasharja ja jopa sähköinen partakone.

Ja jos sanot niin, manuaalisessa suorituksessa, niin kaikki pitkänomainen esine kuin makkara, banaani, kurkku tai porkkana. Jälleen kondomi hygieniaan.

Vaikka elävä mies, joka korvaa värähtelevän, ei vieläkään toimi, mutta jotkut joutuvat siihen.

On hauskaa, että kysymys ja sen ratkaisut ovat miehistä.

No, kyllä, on tilaa kääntää teknisen suunnittelun ajattelutapa.

Teoriassa värähtelijän pääasiallinen tehtävä on luoda tärinää.

Tärinä, tämän tieteellisen ja teknologisen edistyksen ohella, voi luoda masennuksen keholle, jonka toiminta perustuu tärinälle.

Kaikki kasvohieronta soveltuu myös.

On myös erityisiä alustoja eri värähtelymoodeilla, jotka auttavat laihtua.

Keksinnöllinen mieli voi mukauttaa tällaista kotitaloutta tarpeen mukaan.

Mutta kysymys on erilainen: korvike tyydyttäminen voi aiheuttaa monia haittavaikutuksia.

En aio mennä eri näkökohtiin, koskettelen vain siihen tosiasiaan, että tärinän vaikutus kehoon tuhoaa luukudoksen, joka ei ole kovin vahva naisilla synnytyksen, hormonaalisten muutosten ja muiden seikkojen vuoksi, ja kaikki, mikäli elimistössä on patologioita ja kasvaimia, Tärinä voi helpottaa niiden nopeampaa aktivointia.

Ehkä sitten on parempi oppia rakentamaan normaaleja suhteita ja saamaan kaiken tarvitsemasi luonnollisella tavalla?

Miten ja mistä tehdä vibratoria kotona?

Miten ja mistä tehdä vibratoria kotona?

Voit tehdä vibraattorin kotona esim. Värähtelevästä puhelimesta tai hammasharjasta (sähköiset värähtelevät).

Voit myös käyttää banaania. Mutta tärinän täytyy luoda omat. Ja myös, jotenkin, suihku voi korvata tärinän (vesisuihku).

Ovalista pitkänomaista muotoa painetaan, esimerkiksi ruokaa: makkaraa, kurkkua, banaania ja niin edelleen.

Ylhäältä voit kiinnittää moottorin (esimerkiksi vetää pois lasten lelu).

Joko mobiilikäyttö. Erityisen hyvä, jos voimakas tärinä. Ja matkapuhelin on pitkänomainen, on parempi katsella vanhoja, niillä on voimakas värähtely ja muoto sopii sopivaksi. Älä unohda desinfiointia. Voit laittaa kondomin.

Voit käyttää sähköistä hammasharjaa. Ja myös sähköinen partakone (mutta sinun on oltava hyvin varovainen sen kanssa)

Joku ilo pyöräillä.

Tai kiinnitä jotain sekoittimeen, kuten porkkana tai kurkkua.

Tässä on kotitekoinen vinkki:

matkapuhelimesta. Monet ihmiset nauttivat siitä, kun he vain ravistelevat taskussa soittaessaan. Onnea. Kerro minulle myöhemmin tunneista.

Voit tehdä vibraattorin puutarhan lahjoista, kuten kurkusta tai porkkanoista. Totta, he eivät värähdä valitettavasti. Voit laittaa matkapuhelimesi värähtelyyn halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Voit myös yrittää tehdä värinää lasten leluista, mutta tärkeintä on löytää sopiva. Ja helpoin tapa tilata edullinen vibraattori Aliexpress-sivustolla, ne ovat siellä jokaiseen makuun.

Vibraattori: mitä voidaan korvata kotona?

Lähes kaikkien maiden yhteiskunnallisen seksuaalisen vallankumouksen ansiosta sukupuoleen ja nautintoon liittyvä aihe ei ole enää tabu. Intiimyymälät laajentavat verkkojaan, eikä nyt ole niin kiusallista ostamaan niitä. Viime vuosina on keskusteltu avoimesti ongelmasta, joka koskee naisten orgasmin saavuttamista. Tästä syystä keksintö tarjoaa monia erikoisvarusteita tähän liiketoimintaan. Aihekohtaiset aikakauslehdet julkaisevat näihin aiheisiin liittyviä koulutusartikkeleita. Siksi opiskelemalla niitä, tavalliset naiset ajattelevat usein värähtelyn ostamisesta. Mutta jos ei ole mahdollista ostaa vibraattoria, miten voit korvata sen? Loppujen lopuksi kaikilla naisilla ei ole varaa viettää huomattavan määrän rahaa epäilyttävällä tehokkuudella.

Hieman historiaa

Vibraattorit ilmestyivät 1700-luvulla, Englannissa. Sitten uskottiin, että kyyneleet, kiukuttelut ja pyörtyminen naisilla esiintyvät liian syykkään kohdun takia. Tämän kehon hoidossa oli määrätty erityishierontaan. Täällä hänelle ja täryttimille keksittiin. Tämän seurauksena lelu on saanut suuremman tunnustuksen naispuolisen väestön keskuudessa.

Nykyään lääketiede suosittelee keinotekoisten peniksen käyttöä kivunlievityksen lievittämiseksi kuukautisten aikana, sillä orgasmin avulla voit laajentaa verisuonia. Synnytyksen jälkeen, käyttämällä värähtelevää, voit säätää emättimen äänen ja parantua arvet.

Mikä voi korvata värähtelijän kotona? Kätevät materiaalit

Jos nainen haluaa itsenäisesti tutkia seksuaalensa partaalla, intiimi lelut auttavat havaitsemaan erogeeniset alueet. Ja täryttimet vain palvelevat orgasmin saavuttamista. Koska improvisoituja keinoja voidaan käyttää. jääkaapin sisältö.

Esimerkiksi banaaneja. Ennen käyttöä pese se perusteellisesti lämpimällä vedellä, laita kondomi päälle ja kytke eroottinen kalvo päälle. Kun käytät banaania syvälle tunkeutumiseen, voit saavuttaa orgasmin.

Kylpyhuoneen esineet voivat myös auttaa löytämään vastauksen kysymykseen siitä, miten värähtelijä korvataan. Katso huolellisesti hyllyiltä. Jos sähköhammasharja on, niin se helposti korvata aiheen sukupuoleen. Koska sillä on useita kytkentänopeuksia, sitä voidaan helposti käyttää sekä emättimen seksiin että klitoriksen stimulointiin sekä erogeenisten vyöhykkeiden hierontaan.

Liittyvät videot

Vibraattorin tekeminen omiin käsiisi

Jos et tiedä, miten vaihda värähtelijä, valmiiden tuotteiden valokuvat voivat herättää vastauksen. Loppujen lopuksi se koostuu ruumiista ja moottorista. Jälkimmäinen voi helposti ostaa radiolaitemyymälästä. Mutta loput joutuvat karsimaan.

Ensimmäinen vaihtoehto: veistoksellinen savea. Sen avulla voit muokata peniksesi kaiken paksuuden ja korkeuden mukaan. Pääasia - jättää paikka moottorin alle. Noudata materiaalin pakkauksessa olevia ohjeita ja leivota yksikkö. Kiinnitä loput osat ja käytä laitetta. Tämä vaihtoehto on helppo korvata ostovibraattorilla. Mikä voi korvata veistoksellinen savi, jos se ei ole käsillä? Älä kiirehdi käyttämään tavallista lasten saviä. Kuumennettaessa se alkaa sulaa ja menettää ominaisuutensa.

Kestävä instanssi

Keramiikka ja savi ovat hauraita ja lyhytaikaisia. Siksi on parempi valita muita materiaaleja. Jos esimerkiksi haluat tehdä "ikuisen" värähtelijän, miten voit korvata asian? Hyvä vaihtoehto on puu. Tästä voit leikata peniksen paksuuden ja korkeuden. On tärkeää huolellisesti puhdistaa hiekkapaperilla hiutaleiden poistaminen. Älä unohda tehdä paikkaa moottorin ja paristojen sisällä. Kun tuote voidaan maalata ja lakata. Osien reikä voidaan tiivistää tiivisteellä. Mitä muuta voisi olla värähtelijä kuin korvata puuta? Vastaus on yksinkertainen: kaikki kestävät materiaalit - savi tai metalli.

Vaikeampi vaihtoehto on kerätä joitain materiaaleja ja tehdä ostoskappale. Voit esimerkiksi käyttää nestemäistä silikonia. Sitä käytetään akvaarioiden rakentamiseen. Muotteina voi käyttää kondomia, elastista putkea tai metalliputkea, letkua jne. Moottoria voidaan vetää vanhoista leluista. Se on sijoitettava akkujen "muotoon" ja kaataa silikonia. Vain odottaa silikonin kuivausta, ja laitetta voidaan käyttää turvallisesti.

Toimintaohjeet

Jos haluat olla tärytin talossa, kuin voit korvata sen kotona, tiedä, ole varovainen. Monet ihmiset unohtavat käytettyjen materiaalien turvallisuuden. Esimerkiksi pitkät tuoksuvat kynttilät voidaan käyttää vibraattorin rungona, mutta emättimessä on herkkä mikrofluora ja tällaisen materiaalin käyttö voi aiheuttaa negatiivisia seurauksia - allergioita tai ärsytystä. Siksi lähestytä huolellisesti "kodin" värähtelijän valintaa.

Älä unohda laitteen huoltoa, vaikka se tehdään omilla käsilläsi. Pese se lämpimässä vedessä, kuivaa ja käytä kondomia. Tarkasta huolellisesti esine halkeamien, sirujen jne. Kohdalla. Tarkista, että potilaalla on allerginen reaktio ennen käyttöä.

404 Videosivu poistettu tai sitä ei ole olemassa!
Käytä haku- tai videoluokat-valikkoa yläosassa.

Lataa video ja leikkaa mp3 - meillä on helppoa!

Sivustomme on loistava väline viihdettä ja virkistäytymistä varten! Voit aina katsella ja ladata online-videoita, videopelejä, piilokamera-videoita, elokuvia, dokumentteja, amatööri- ja kotivideoita, musiikkivideoita, videoita jalkapallosta, urheilua, onnettomuuksia ja katastrofeja, huumoria, musiikkia, sarjakuvia, animeja, tv-ohjelmia ja monet muut videot täysin ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä. Muunna tämä video mp3-muotoon ja muuhun muotoon: mp3, aac, m4a, ogg, wma, mp4, 3gp, avi, flv, mpg ja wmv. Online Radio on haluamasi radioasema maasta, tyyliin ja laatuun. Online Jokes ovat suosittuja vitsejä, jotka voidaan valita tyyliltään. Leikkaa mp3 soittoääniä verkossa. Video to mp3-muunnin ja muut muodot. Online-televisio on suosittujen televisiokanavien valinta. Yleisradio-kanavat, jotka on tuotettu täysin reaaliaikaisesti maksutta - live-verkossa.

Leikkaaminen mp3 verkossa

Musiikin leikkaaminen verkossa on kätevää.
ja yksinkertainen palvelu, joka auttaa sinua
luoda itsenäisesti musiikin soittoäänen.

Tee sähköinen musiikki verkossa

Music Cubes on musiikkisekoitin.
joka mahdollistaa itsesi
säveltää sävellyksiä.

YouTube-videon lataaminen

YouTube-videomuunnin Online-videomme
Muunnin mahdollistaa videon muuntamisen
YouTube webm, mp4, 3gpp, flv.

Vitsit verkossa

Yli 1000 suosittua vitsejä. kaskut:
tuoreita, hauskoja, hauskoja vitsejä,
anekdootteja blondeista, anekdootteja vovochkuista.

Radio verkossa

Nämä ovat radiokanavia, jotka voidaan valita maasta, tyyliin.
ja laatu. Radiokanavia kaikkialla maailmassa,
yli 1000 suosittua radioasemaa.

webbikameroita

Live-lähetys web-kameroista
täysin ilmainen todellinen
aika - lähetetään verkossa.

Online-televisio

Online-televisio on yli 300 suosittua.
TV-kanavat valittavissa maittain
ja lajityypit. Lähetä televisiokanavat ilmaiseksi.

Online kuvankäsittelyohjelma

Graafinen editori verkossa voi käyttää
digitaalisen grafiikan luomiseen ja käsittelyyn
ja valokuvia luomaan piirustuksia ja logoja.

QR-koodigeneraattori

QR-koodi on kaksiulotteinen viivakoodi (viivakoodi),
tiedon tarjoaminen nopealle
kameran tunnistaminen matkapuhelimella.

Chat + ruletti + video 18+

Suuri tilaisuus luoda uusia suhteita
kanssa jatkoa tosielämässä. Satunnaisvideo
chat (chat ruletti), yleisö - nämä ovat ihmisiä eri puolilta maailmaa.

Online tutka ja kartat

Tarjoamme ainutlaatuisen palvelun, jolla
voi seurata liikkumista
kaikki alukset (alukset) ja lentokoneet kaikkialla maailmassa

Kuinka tehdä värähtelijä omalla kädelläsi?

Vibraattori tekee betonista itse

Yksi tärkeimmistä materiaaleista, joita käytetään kaikentyyppisissä rakenteissa, on konkreettisia. Tämän materiaalin luotettavuuden ja kestävyyden ominaisuudet sekä sen kestävyys tekevät käyttökerrasta välttämätöntä.

Betoniliuoksen muodostamisen aikana voidaan muodostaa ilmatiloja, joiden läsnäoloa ei voida hyväksyä. Tilanteen välttämiseksi on rakennuslaite - värähtelijä. Valmis yksikkö voi ostaa miltä tahansa erikoisliikkeeltä. Kuitenkin monet rakentajat haluavat rakentaa syvä vibrator betoniin omaansa.

Täryttimen toimintaperiaate betonille

Ennen kuin käytät konkreettista värähtelijää omiin käsiisi, sinun on ymmärrettävä, miten tämä laite todella toimii.

Sen tärkein tehtävä on liuoksen sisältämien ilmamuodostelmien tuhoutuminen sekoitusprosessin aikana sekä ylimääräisen kosteuden poisto. Tämä prosessi toteutetaan laitteen suuttimen värähtelyliikkeillä, joka upotetaan sementtiliuokseen.

Tämän mekanismin käyttämisen tulos on parantaa ratkaisun johdonmukaisuutta. Massa hankkii nestemäisemmän rakenteen, ja sen kanssa on helppo täyttää minkä tahansa niche tai muoto ilman ilman kerrosten muodostumisen todennäköisyyttä.

Tuloksena oleva päällyste on erittäin luotettava, lisäksi valmiit tuotteet ovat paljon vahvempia ja niiden käyttöikä kestää. Tämän laitteen käyttö ratkaisujen muodostamisessa parantaa yleensä suoritettujen tehtävien laatua. Työnopeutta lisätään useita kertoja.

Tietäen tärkeimmät tehtävät, joita täryttimen on tehtävä betonille, on mahdollista käyttää laitetta sen valmistukseen, joka luo pyörimisliikkeitä ja muuntaa sitten tärinäksi. Voit rakentaa kotitekoisen betonivibraattorin porauksesta tai perforaterista.

Tärytin betonista porauksen perusteella

Täryttimen konkreettisen porauksen valmistuksen tehtävänä on useissa vaiheissa.

 • On välttämätöntä valmistaa suutin, joka voidaan valmistaa putkesta, jonka pituus on 0,5 m ja halkaisija 40 mm. Tuotantomateriaali - teräs, periaatteellinen.

Vain osa tästä materiaalista kestää betonielementin aggressiivisen ympäristön. Laite on muodostettu terästangosta, jonka läpimitta on 15 mm, porauksen muodostavien pyörimisliikkeiden summaamiseksi.

Tällainen sauva voi tehdä erikoisasiantuntijoita kääntämällä, on tärkeää, että se on riittävän vahva. Rakenteen sisällä olevaan sauvaan on kiinnitettävä toinen hitsaamalla. Tämän suorakulmaisen elementin tehtävänä on muodostaa värähtelyliikkeitä.

Tämä toteutuu, koska tangon taipumus on koko rakenteen poikittainen siirtymä.

 • Kotitekoisen laitteen valmiin keskiosan on kiinnitettävä putken sisäpuolelle. On välttämätöntä, että sisätila pyörii vapaasti.

Se on kiinnitetty laakereilla. Rakenteen sisällä oleva sauvan reunoista tehdään reikä. Kiinnitä asema siihen edelleen. Kun työskentelet laitteen rakenteen suhteen, on varmistettava, että laakereihin ei pääse yhtään epäpuhtautta. Pölyn ja lian suojaus on järjestettävä molemmille puolille. Nämä toimenpiteet lisäävät merkittävästi mekanismin elämää ja laatua.

 • On tarpeen muodostaa yksikön etuosa ja leikata toiselta puolelta osa putken varren 1 cm: sta. Laakerimallin valinta on tehtävä ottaen huomioon näiden elementtien huomattava kuormitus. Etusija annetaan todistetuille ja laadukkaille kopioille.
 • Seuraavaksi sinun on valittava vahva hiha. Tämä tulevaisuuden osa on kiinnitettävä värähtelijän putken yhdelle reunalle, joka suorittaa mekanismin tangon pyörimisliikkeen muuntamisen.

Laitteen liike, joka esiintyy sisäpuolisessa akselissa, välitetään porakoneeseen. Lisäksi kiertoliike muunnetaan ja välittää värähtelyä ulkopuolelle.

Kaikkien elementtien vuorovaikutus mahdollistaa mekanismin tarvittavien toimintojen suorittamisen. Kiekko, joka on kiinnitetty taajuusmuuttajan päähän ulkopuolelta, koskettaa laakeria vastakkaiselta reunalta, mikä mahdollistaa terästangon kärjen pitämisen.

Valmis kotitekoista tärytintä voidaan käyttää aiottuun tarkoitukseen, joka on läpäissyt kaikki asennus- ja liitäntävaiheet.

Perforator, joka perustuu laitteen värähtelijään

Toinen peruskone itse valmistetusta täryttimestä betoniin pystyy toimimaan rei'ittimena.

 • Käytetyn yksikön tehon tulisi olla 1,5 kW. Laitteen käyttö tapahtuu iskutilassa, ja tämä on muistettava valmisteluvaiheessa.

Voit kiinnittää yksikön päälle käyttämällä huippua. On tarpeen tukea huippuja työvaiheessa, muotoseikkoja voidaan käyttää tähän tarkoitukseen. Näiden kahden elementin välillä on mahdollista muodostaa riittävä tartunta teräslevyn avulla.

 • Kotitalouskoneen käyttö betoniliuoksen valmistamiseksi, jonka kapasiteetti on pieni, voidaan suorittaa "liittämisen" menetelmällä. Tämä menetelmä sisältää uuden kiinnityksen asentamisen olemassa olevaan.

Tärkein asia tässä menetelmässä on tärypistoolin koko bajonetin pituus - sen tulisi olla sama kuin säiliön syvyys. Suuttimen on sijaittava säiliön pohjaa vasten ja siirrettävä säännöllisesti paikasta toiseen. Tämän menetelmän etuna on kyky käsitellä suuri määrä liuosta lyhyessä ajassa.

Edellä esitetyt menetelmät auttavat sinua tekemään laitteesta mahdollisimman vähän rahaa ja aikaa. On huomattava, että yksikön valmistusprosessissa käytetyt osat, elementit ja kiinnikkeet voidaan korvata vastaavilla - ei vähemmän toiminnallisilla. Osien vastaavan korvaamisen suorittamiseksi on ymmärrettävä laitteen toiminnan periaate ja kaikkien sen komponenttien vuorovaikutus.

Yleiset käyttöohjeet

 • Jos haluat käsitellä suurta pintaa, esimerkiksi monoliittista säätä, voit käyttää kotitekoista vibraattoria lävistimestä. Metallirunko olisi varustettava lävistin ja ruostumaton teräs kiinnitys.
 • Värähtelevän laitteen valmistuksessa, sinun on tiedettävä, että sen pituus ei saa olla yli 1 m, liitokset on tehtävä luotettavasti, koska ne kokevat värähtelykuormituksen ja paineen.

Voit tehdä kotitekoisen vibraattorin käytettävissä olevista työkaluista, jotka ovat lähes kaikissa autotallissa, mutta tällaisen laitteen käyttö on rajoitettu kotitalouksien tarpeisiin. Suurten teollisuusmäärien vuoksi on parempi ostaa tehdasvalmisteinen laite.

Miten ja mistä tehdä vibratoria kotona?

Ovalia pitkänomaista esinettä käytetään esimerkiksi ruokaan: makkaraa, kurkkua, banaania ja niin edelleen.

Ylhäältä voit kiinnittää moottorin (esimerkiksi vetää pois lasten lelu).

Joko mobiilikäyttö. Erityisen hyvä, jos voimakas tärinä. Ja matkapuhelin on pitkänomainen, on parempi katsella vanhoja, niillä on voimakas värähtely ja muoto sopii sopivaksi. Älä unohda desinfiointia. Voit laittaa kondomin.

Voit käyttää sähköistä hammasharjaa. Ja myös sähköinen partakone (mutta sinun on oltava hyvin varovainen sen kanssa)

Joku ilo pyöräillä.

Tai kiinnitä jotain sekoittimeen, kuten porkkana tai kurkkua.

Tässä on kotitekoinen vinkki:

kysymys kirjoittaja valitsi tämän vastauksen parhaaksi

lisää suosikkeihin

Sergei Shalimov [13.1K]

matkapuhelimesta. Monet ihmiset nauttivat siitä, kun he vain ravistelevat taskussa soittaessaan. Onnea. Kerro minulle myöhemmin tunneista.

Voit tehdä vibraattorin puutarhan lahjoista, kuten kurkusta tai porkkanoista. Totta, he eivät värähdä valitettavasti. Voit laittaa matkapuhelimesi värähtelyyn halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Voit myös yrittää tehdä värinää lasten leluista, mutta tärkeintä on löytää sopiva. Ja helpoin tapa tilata edullinen vibraattori Aliexpress-sivustolla, ne ovat siellä jokaiseen makuun.

lisää suosikkeihin

Kuinka tehdä itsestäsi tärytin (2011 / e-kirja)

Et usko. On selvää, että voit kirjaimellisesti koota täysin varustellun värähtelijän muutamassa minuutissa, ja mikä on mielenkiintoista, se on kaikkea muuta, mitä tarvitaan tähän - kirjaimellisesti jokaisessa kotona eikä edes yksittäisessä kappaleessa.
Yleensä on viisi tärkeintä syytä, miksi värähtelijä on parempi kuin mies, mutta niistä keskustellaan edelleen.

Ehdotetun värähtelijän alue on hyvin laaja. Vibraattorit on valmistettu eri materiaaleista. Täryttimet ovat: geeli, lateksi, cyber-iho, kumi, muovi ja muut. Jokaisella materiaalilla on etuja ja haittoja. Yksinkertainen ja jopa tietokoneohjattu. Lyhyesti sanottuna on jotain valittavaa ja jotain iloa lomallesi. Mutta on pieni "mutta" - ne eivät maksa pieniä rahaa!
Kun etsin verkkoa kyselystä "Kuinka tehdä värähtelijä omilla käsilläni", en löytänyt yhtäkään artikkelia, jossa voisin kuvata, miten laitetta tehdään. He tietenkin tietävät, että folk-käsityöläisyytemme eivät vain käytä voimaa, mutta tämä ei ole sama. Joten, jotta miellyttäisimme ihania naisia, keksin keinon tehdä minulle jonkinlaisen värähtelijän omilla kädilläni mahdollisimman nopeasti ja ilman kuluja.

Latauslinkit poistetaan ja tekijä on sama, ole varovainen, kun lataat tällaisia ​​hauskoja Internetistä leviäviä infektioita puhelimeesi.

Kuinka tehdä värähtelijä kotona

Aika, jolloin seksimyymälöiden tarjoamia tavaroita pidettiin hurskaina ja häpeällisinä, on menneisyyden asia. Nykyään monilla naisilla on värähtelijä, ja tämä on osoitus siitä, että hän on aistillinen ja ei ilman mielikuvitusta. Tietenkin naaras värähtelijä ei korvaa miestä, mutta se voi toimia ylimääräisenä nautintoaineena ja erilaisina uusia tunteita. Tee sellainen seksilelu on täysin mahdollista omalla kädelläsi.

Tarvitset
- haluttu pituus ja paksuus elastinen putki;
- sideharso tai side;
- pieni moottori;
- paristot;
- nestemäinen silikoni;
- aromaattinen kynttilä;
- puu;
- lakat;
- hiekkapaperia;
- myrkytön tiiviste;
- savi tai veistospallos.

Ensinnäkin valmistele tarvittavat esineet: elastinen putki, sideharso tai side, moottori (esimerkiksi vanha lelu), paristot ja vaaraton nestemäinen silikoni, jota käytetään akvaarioiden asennukseen. Aseta moottori paristoihin ja kiinnitä se putken sisään ja kääri sideharso runsaalla silikonilla. Heti kun silikoni kuivuu, sinun seksilelu on valmis.

Jos et halua sekoittua silikoniin, voit käyttää jotain muuta pitkäkestoista tuotetta. Esimerkiksi aromaattinen kynttilä (oikea koko) sopii hyvin kotitekoisen värähtelijän tapauksessa. Sinun tarvitsee vain tehdä pieni reikä alaosaansa ja aseta sitten moottori siihen. Tällainen värähtelijä omalla kädelläsi maksaa sinulle, toisin sanoen, penniäkään, ja rakas on onnellinen pitkään. Jos sinulla on enemmän aikaa ja halua, kynttilän muotissa taittuvat ja sulatetun vahan pää. Tällainen lelu on toivottavaa käyttää kondomia.

Tiukemmista materiaaleista - metallista, puusta ja savesta - on mahdollista tehdä äärimmäisempää versiota kotitekoisista täryttimistä. Jos haluat tehdä seksileluista puuta, tarvitset oikean kokoisen solmun, paristot ja moottorin, lakan. Puhdista puu ja puhdista se hiekkapaperilla. Tuotteen pohjalla on oltava syvennys paristoihin ja moottoriin ja kiinnitä ne sitten tiukasti myrkyttömällä tiivisteellä. Sitten lakkaa mestariteoksesi.

Voit tehdä täryttimen omilla kädillä saveesta tai erityisestä veistosavusta. Mutta lasten muovailu ei sovellu tällaisiin käsityötapoihin - lämmitettäessä se menettää nopeasti muodonsa. Rakenna phallus täysikokoisena, jolloin etukäteen moottorin syvennys. Savi tapauksessa sinun tulee leipoa ja aseta moottori sisään. Halutessasi voit peittää tuotteen erityisellä emalilla. Sitten itsetäytteisellä värähtelijällä on rakenne, joka on miellyttävä kosketukseen ja helposti tunkeutumaan sisään.

Lisäksi sellaisten improvisoitujen työkalujen joukossa, jotka voivat korvata värähtelevän, voidaan käyttää sähköhammasharjaa. Sen melko voimakas värähtely mahdollistaa sekä klitoriksen että erilaisten erogeenisten vyöhykkeiden stimuloinnin. Valitsemasi vaihtoehto riippuu pelkästään mieltymyksistäsi kumppanin kanssa.

Hyvä neuvoja
Yritä valita silikoni ei ole musta, mutta joitain kirkkaita ja iloisia värejä, sitten kumppani ei todennäköisesti pysy välinpitämättömäksi mielikuvituksenne lennolle.


Kuinka ladata turbo-bittistä ilmaiseksi: Viimeksi klikkaamalla linkkiä ja kuva ei avaudu, kopioi vain linkkikoodi (Kirjoitettu pienikokoisena) - Kiitos, älä - (napsauta hiiren kakkospainiketta) ja liitä se selaimeen. Linkki ei ehkä toimi - Lataa tiedosto - tee sama.

Kuinka tehdä värähtelijä Nokiasta

Ison-Britannian yritys Vibelet.com sai uutta elämää "sukupuoleen puhelimessa": se kehitti ohjelmiston, jonka avulla Nokia-puhelin voidaan muuntaa värähtelijäksi.

"Ei, tämä ei ole vitsi", kertoi kehittäjä, joka halusi pelastaa incognitoa ja joka tunnetaan vain nimellä Woe Walsh. "vitsi, mutta hän varmasti tekee tiensä."

Zoe Walshin mukaan tämä on ensimmäinen tällainen laite. Aikaisemmin, jotta saisit saman vaikutuksen puhelimellasi, sinun oli jatkuvasti soitettava.

Ohjelman, joka maksaa 1,50 puntaa, on ladattavissa suoraan matkapuhelimeesi WAP-protokollan kautta (vain Java-tukipalveluille). Asennuksen jälkeen ohjelma toimii vain kahdella toimintatavalla - "Käynnistä" ja "Keskeytä". Kissa kuva näkyy näytöllä tällä hetkellä. Täysi paristo kestää noin tunnin hieronnan.

Tällä hetkellä ohjelma ei toimi muiden valmistajien matkapuhelimissa.

Etähieronta: Vibraattori

Kuvittele sinä ja rakas henkilö eri puolilla maapalloa tai kaupunkia, ja ehkä eri sisäänkäynnit. Haluatko rakastettasi tuntea kosketuksesi? Lataa Remote Massage App: Vibrator sivuiltamme. Sovelluksen avulla voit hallita vibro-etäpuhelinta. Kokeile tätä sovellusta siirtää hyväilysi maailmanlaajuisen verkon kautta - Internetissä. Tarjoa paljon iloa rakastetulle tai rakastetulle, vaikka olet kaukana hänestä (hänestä). Sovelluksessa on mahdollista käyttää kahta tilaa (klassinen ja etäinen). Klassisessa tilassa voit valita värähtelytavoista (lempeä, voimakas, epätavallinen, luonnollinen ja muut). Etäkäyttö mahdollistaa vastaamisen koskettamalla näyttöä ja lähettämällä ne toiseen puhelimeen Internetin välityksellä ja toinen puhelin värähtää ajoissa ensimmäisen koskettamisen yhteydessä. Voit valita rennon kumppanin tai kutsua tietyn henkilön.

Käyttöliittymä on melko yksinkertainen eikä loistaa kauniilla gadgeteilla. Valikko on käytettävissä päänäytössä: kokeile sitä yksin, satunnainen kumppani, kutsua kumppani, katsoa kutsut, asetukset ja poistu Google+ -palvelusta. Asetuksissa voit ottaa valinnan "Piilota sovellus ohjelmaluettelossa". Kaikki toiminnot ovat tarpeeksi käyttökelpoisia. Kaikki mitä tarvitset on asennettu sovellus 2 puhelimeen ja runsaasti vapaa-aikaa.

En tiedä, mistä kirjoittaja on ohjannut tämän sovelluksen luomisen aikana. Epäilen, että tämä hakemus on ainakin jotenkin suosittu. 5 pisteen mittakaavassa kiinteä puhelu. Kiitos huomionne.

DIY Vibrator

Ovalia pitkänomaista esinettä käytetään esimerkiksi ruokaan: makkaraa, kurkkua, banaania ja niin edelleen.

Ylhäältä voit kiinnittää moottorin (esimerkiksi vetää pois lasten lelu).

Joko mobiilikäyttö. Erityisen hyvä, jos voimakas tärinä. Ja matkapuhelin on pitkänomainen, on parempi katsella vanhoja, niillä on voimakas värähtely ja muoto sopii sopivaksi. Älä unohda desinfiointia. Voit laittaa kondomin.

Voit käyttää sähköistä hammasharjaa. Ja myös sähköinen partakone (mutta sinun on oltava hyvin varovainen sen kanssa)

Joku ilo pyöräillä.

Tai kiinnitä jotain sekoittimeen, kuten porkkana tai kurkkua.

Tässä on kotitekoinen vinkki:

kysymys kirjoittaja valitsi tämän vastauksen parhaaksi

lisää suosikkeihin

Sergei Shalimov [13.1K]

matkapuhelimesta. Monet ihmiset nauttivat siitä, kun he vain ravistelevat taskussa soittaessaan. Onnea. Kerro minulle myöhemmin tunneista.

Voit tehdä vibraattorin puutarhan lahjoista, kuten kurkusta tai porkkanoista. Totta, he eivät värähdä valitettavasti. Voit laittaa matkapuhelimesi värähtelyyn halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Voit myös yrittää tehdä värinää lasten leluista, mutta tärkeintä on löytää sopiva. Ja helpoin tapa tilata edullinen vibraattori Aliexpress-sivustolla, ne ovat siellä jokaiseen makuun.

lisää suosikkeihin

Vibraattori tekee betonista itse

Betonin yleinen käyttö rakentamisessa ei vaadi mitään selitystä. Kuuden tuhannen vuoden käyttöikä on vain parannettu tekniikka, eikä liian muuttunut aineiston perusta. Alkuperäisten osien saatavuus, valmistuksen ja asennuksen helppous mahdollistavat korkealaatuisen keinotekoisen kivimateriaalin hankkimisen mistä tahansa halutusta muodosta. Tämä kivi pystyy seisomaan satoja vuosia, kun se on voimaa vuosien varrella. Yhdessä lujittavan kehyksen kanssa betonista ja raudasta valmistetut rakenteet (teräsbetoni) mahdollistavat upeimmat arkkitehtoniset hankkeet.

pitoisuus

Kuitenkin, kuten joka tapauksessa, betonirakenteiden laitteella on omat salaisuutensa ja sääntöjensä, joiden täyttymistä ei voida saavuttaa haluttua rakennuksen laatua ja kestävyyttä. Betoniliuoksen valmistaminen sementtisideaineesta, täyteaineista ja vedestä suoritetaan perusteellisella sekoituksella. Tuloksena on ratkaisu, joka alun perin sisältää suuren määrän ilmaa. Oppikirjojen mukaan, juuri valmistetussa seoksessa, riippuen ainesosien suhde, joka määrittää sen muovisuutta, voi sisältää 10-45% ilmaa. Kaikki olisi hienoa, mutta jokaisen yksikön osuus lentoliikenteestä on jopa 5% tuloksena olevan keinokivikurin vahvuudesta ja kestävyydestä.

Säilytettäessä koostumusta muotoon se voidaan toimittaa eri tavoin eri korkeuksista, mikä myös vaikuttaa täyttämättömien ilmatilojen esiintymiseen. Näin ollen ilman lisäksi huomattava rakenne ja suuri vesipitoisuus säilyvät valmistetulla ja asetetulla betonilaastilla. Negatiivisten tekijöiden eliminoimiseksi, lähes samanaikaisesti munimisen kanssa, betoniliuos altistetaan tiivistämiselle.

Tehokkain tapa on tärinän vaikutus, jonka avulla voit poistaa ilmasta ja ylimääräisestä vedestä ryhmästä homogeeniseksi. Tärinän tiivistys antaa laadukkaan täytön muodon, tyhjiön puuttumisen, seoksen kestävän tarttumisen vahvistuskoteloon, vaaditun koostumuksen kutistumisen ja korkean asetusnopeuden. Tämän seurauksena syntyy erittäin kestävä, kestävä betonituote, joka kestää kuormat ilman romahtamista.

Mikä on konkreettinen värähtelijä?

Tärinän tiivistämiseksi modernissa rakennuskäytännössä käytetään laajalti sähkömekaanisen tärinän tärinää. Tavallisimmassa tapauksessa kaikissa rakenteiden päätyypeissä käytetään sähkömoottoria, siirtomekanismia ja eksentristä (värähtelevää oskillaattoria).

Sähkömoottori voimansiirtomekanismin läpi pyörii epäkeskistä, joka siirtää työosaan kosketuksessa betoniliuokseen halutun värähtelytaajuuden kanssa. Riippuen vastaanotettujen värähtelyjen lähetystavoista on olemassa kolmenlaisia ​​täryttimiä:

 1. Uppoasennettavat tai syvät, työkappaleen tiivistämiseen sijoitetaan liuoksen massa, joka on asetettu muottirakenteeseen.
 2. Tärinä puristimet teräslevyyn, jota käytetään lattian ja lattian vaakasuorissa pinnoissa.
 3. Ulkopuoliset tärinänpuristimet, jotka on asennettu pystysuoratuille betonirakenteille (tukipylväät, seinäpaneelit). Tässä tapauksessa työkappaleen rakennuselementtejä käytetään itse työpinnana.

Täryttimen laite ja toimintaperiaate betonille.

Yksityisessä ja matalassa asuntorakentamisessa monoliittinen betoni on yleisin. Näihin tarkoituksiin käsin upotettavat täryttimet ovat välttämättömiä, joiden työosa upotetaan betoniin. Tämän tyyppisen laitteen kolme pääosaa ovat sähkömoottori, joustava vaihteisto tai akseli ja värähtelevä käsikappale.

Yleensä tiheän työympäristön erityispiirteet huomioon ottaen käytetään sähkömoottoria, jonka teho on 1 kW ja enemmän, ja 3 ja 1 vaihevirta. Taipuisa siirtoakseli voi olla pituudeltaan 1-7 metriä. Kun otetaan huomioon työ kosteassa ympäristössä, sen päissä on muita kumista valmistettuja vahvistuselementtejä moottorin kiinnityspisteisiin ja värähtelevään kärkeen.

Työkappale tai värähtelevä kärki voi tiivisteen kohteen mukaan olla sylinterimäinen tai kapeneva. Lieriömäistä työstöosaa kutsutaan "värähtelevaksi kyyhkyksi" tai "kyyhkyksi". Sitä käytetään vahvistusrakenteen normaalipaksuuteen. Rakenteilla, joilla on lisääntynyt raudoitustiheys, käytetään kapenevaa tai kapenevaa värähtelevää kärkiä, jota kutsutaan "värähtelevältä bajonetiksi" tai "bajonetiksi".

Pakkaus voi sisältää:

 • useita vaihdettavia tärinäsuuttimia;
 • eri halkaisijat (25-80 millimetriä);
 • yksi tai useampi pistin.

Värähtelevien suuttimien rakenne edustaa laatua, joka on valmistettu korkealaatuisesta putkesta - ruostumattomasta teräksestä, koska betoni on melko aggressiivinen. Siinä on teräsakseli, jossa on siirtynyt painopiste rullalaakereihin. Kun se pyörii, koko rakenne värähtelee tietyllä taajuudella, joka määräytyy moottorin kierrosten määrän mukaan.

Imuvaattoreiden käyttötaajuudet ovat välillä 10 - 20 tuhatta kierrosta minuutissa. Lisäksi on annettu vahvistus ja tiiviys uppoasennettavan työosan liitoskohdassa, ottaen huomioon sen työskentely aggressiivisessa betonissa. Akselin ulkopinta on suojattu vedenpitävällä polymeerikuorella. Sähkömoottorin paino ja joustavan akselin pituus tekevät työskentelyn helpoksi yhden henkilön suorittamasta työstä. Jos akselin pituus on yli 1,5 metriä, työn on oltava kaksi henkilöä.

Vibraattori betonista lävistimestä

Kun puhutaan konkreettisen ratkaisun tiivistämisestä, on syytä mainita muinaisista ajoista yhteinen menetelmä, joka kutsutaan "silmukaksi". Se voi johtua alkeellisimmista menetelmistä, jotka antavat tietyn, vaikkakin vähäpätöisen vaikutuksen. Pystysuora lävistys ("bajonetti") liikkeet lapion tai metallinen sauvan kanssa, joka toistuu monta kertaa koko pinta-alasta, mahdollistaa ilman poistamisen ilman seosta. Tietenkin tällainen manuaalinen tiivistyminen on kovaa työtä.

Kotitekoinen tärytin betonin tiivistämiseksi, joka on tehty rakennuspuhaltimen perusteella, tekee siitä hieman helpommaksi. Nykyään monet kotitaloudessa ovat samanlaisia ​​sähkötyökaluja. Tällaisen yksinkertaisen tärinän tekeminen edellyttää:

 • rakennuspussi;
 • metallinen sauva;
 • paksu metallilevy, jonka halkaisija on suuri.

On huomattava, että perforator-moottorin tehon on oltava vähintään 1,5 kW. Sitten hän voi työskennellä konkreettisessa ratkaisussa ilman ylikuumenemista pitkään. Metallivahvikkeen tai vakioräpimittaisen vahvistusosan pituuden on vastattava asetetun betonikerroksen enimmäissyvyyttä siten, että se saavuttaa vapaan pään maton pohjaan. Työsuuttimen toinen puoli käsitellään varren alla niin, että se voidaan kiristää kasettiin. Suuri halkaisija (50-70 millimetriä) pyöreä metallilevy on hitsattu toiseen päähän.

Tämä piikkien rakenne antaa kotitekoisen värähtelijän työosan kiertymisliikkeiden yhdistetyn vaikutuksen sen vaikutukseen muottien elementteihin ilman niiden tuhoutumista. Muodostuneiden seinämien aiheuttamat värähtelyt lisäävät huomattavasti ilmanpoiston tehokkuutta ja betonin tiivistymistä. Työ suoritetaan "purkautuvasta bajonoitumisesta" periaatteen mukaisesti tiivistyvän betonirakenteen elementin koko alueella. Kunkin pisteen käsittelyaika voi olla enintään 3 minuuttia. Tämä värähtelijä on tehokas, kun sitä käytetään iskutilaan, joka vaikuttaa ulkoiseen muottiin.

Vibraattori betonista porauksesta

Sähköporaukseen perustuva tärinänvaimennus on teknisesti vaikeampaa suorittaa, mutta sen käyttö ei ole yhtä tehokasta kuin perforaterin pohjalta. Itsestään tuotettu versio voi sisältää patruunan tarkistuksen vakiomuotoiselle joustavalle akselille, joka on ostettu erikoismyymälässä yhdessä pussin kanssa. Vain tärisevää suutinta voi ostaa. Mutta itsenäisesti on aivan mahdollista tehdä yksinkertaisin, mutta toimiva joustava akseli ja työvirta, jotta ne riittäisivät koko rakennusaikaan. Tärinänvalmistustarvikkeiden valmistukseen tarvitaan:

 • pari laadukkaita rullalaakereita, joiden ulkohalkaisija on enintään 50 millimetriä;
 • kotelo ruostumattomasta teräksestä valmistetusta putkesta, 50 - 70 cm pitkä, jonka sisähalkaisija on enintään 50 millimetriä (riippuen laakerin ulkohalkaisijasta), seinämän paksuus on 2-3 mm;
 • pyöreä metallivarsi, jonka läpimitta on yhtä suuri kuin laakerin sisähalkaisija, on 5 - 10 senttimetriä pidempi kuin koteloputki;
 • neliömäinen sauva, jonka sivu on 5 millimetriä suurempi kuin pyöreän tangon halkaisija ja lyhyempi kuin se 5-10 senttimetriä + kaksinkertainen laakereiden paksuus;
 • metallisuojus, kartiomainen tai pallomainen suutinrungon työpään tulppa;
 • joustavan paksuseinämäisen polymeeriputken holkki, jonka sisähalkaisija on sama kuin suutinputken kotelon ulkohalkaisija;
 • teräskaapeli, jossa upotetut päät, 5 senttimetriä pidempi kuin holkki;
 • kaksi kappaletta kumia ohutseinämäistä putkea 50 senttimetriä kussakin (polkupyöräkammion segmentit).

Valmistus tekniikka

Jotta saataisiin akseli, jolla on siirtymäpainopiste, neliömäinen sauva on hitsattu vaakasuoralle pinnalle työakseliin, joka on siirretty päästään yhden laakerin paksuudesta. Sen pituus oli alun perin valittu siten, että työakseliin asennetut laakerit eivät työntyneet kuoriputken yli.

Jos et ole onnistunut saamaan laadukasta sauvaa halutun pituisen työakselin päälle, voit hitsata kaksi lyhyttä pituutta neliön sauvan päähän ja saada halutun akselin analogia. Tärkeintä on täyttää vaaditut vaatimukset tukilaakerin asennusta varten. Akselin valmistuksen jälkeen - epäkeskiset rullalaakerit asennetaan sen sivuille.

Koko rakenne on asennettava tiukasti koteloon, jolloin akselin vapaa pyöriminen on mahdollista. Toinen puoli on ilmatiiviisti suljettu metallikannella, mikä varmistaa, että liuos ei pääse rungon sisään ja samanaikaisesti kiinnittää tukilaakerin ulkokehän. Voit tehdä tämän myös metallirenkaalla, joka toimii tukena häkissä.

Rungon toisella puolella ulkonevan akselin päästä porataan reikä 15 millimetrin syvyyteen keskellä. Sen halkaisijan on vastattava taipuisan akselikaapelin halkaisijaa. Kaapelin pään kiinnittämiseksi 5 mm: n etäisyydellä akselin reunasta porataan toinen reikä kohtisuoraan aksiaaliseen suuntaan. Siinä lankaa leikataan langan johtimen ristin alla.

Kaapeli kiinnitetään ja suojaava polymeerinen holkki asetetaan päälle. Hän on noin 3-5 senttimetriä, ja pumppu asetetaan putken suuttimen yläosaan. Tiukkuuden vahvistamiseksi vetoketjun pituus on jopa 5 senttimetriä pitkä, ja se vetää vartalon ja holkin välisen liitoksen paikalle. On tärkeää varmistaa mekanismin luotettava suoja päästäkseen ratkaisuun.

Polymeeriholkista ulkoneva kaapelisegmentti on kiinnitetty porauskammioon. Vibraattori on valmis menemään. Vaikka liitosten tiivistämiseen tarvittavien toimenpiteiden riittävyydestä huolimatta on tarpeen tarkistaa säännöllisesti, ettei lian sisällä ole akselia ja suutinta.

Kuinka käyttää betonielementtiä?

Värähtelijää käytettäessä on havaittavissa, että siirtynyt ilma pääsee ulos asetetusta liuoksesta, minkä seurauksena asetetun matriisin taso alkaa laskeutua ja sementtihyytelö ilmestyy sen pinnalle. Tässä tapauksessa siirry toiseen paikkaan. Värähtelijän työ suoritetaan ilman vinoutuja, ja se kallistetaan tasaisesti se upotettuna seokseen. Yksi paikka kestää jopa 10-20 sekuntia. Sitten suutin siirretään seuraavaan paikkaan.

Tämä prosessi koko betonoitu pinta. Uskotaan, että tiivistys suoritetaan, jos ilmakuplat ovat pysähtyneet, massan sakka on päättynyt (yleensä 3-4 cm) ja sementtihyytelö on toiminut koko pinnalle. On tärkeää noudattaa betonikerroksen kerrosten kerroksen tiivistymisen vaatimuksia, joiden korkeus on yli 3 metriä. Tällöin kunkin tiivistetyn kerroksen paksuus ei ole enempää kuin puoli metriä. Yleensä tällaisten kriittisten rakenteellisten elementtien tiivistämisen jälkeen, ennen konkreettisen työn seuraavan vaiheen aloittamista, niiden ratkaiseminen on vähintään 2 tuntia.

Lopakin Sergei Semenovich

Kotitekoinen tärytin betoniin

Rakentamisen ja erilaisten asennustöiden aikana on erittäin tärkeää ottaa huomioon tulevan rakenteen pohja. Säätiön pääosaa pidetään konkreettisena sekoituksena. Tällainen rakennusmateriaali tunnetaan sen kyvystä selviytyä hyvin pitkäaikaisista kuormista. Tämän ominaisuuden ansiosta talot, jotka on rakennettu konkreettisella ratkaisulla, joka pystyy seisomaan vähintään sata vuotta. Betoni nestemäisessä tilassa on suuri tiheys, minkä takia on niin tärkeää tehdä laadukas vaivausratkaisu. Loppujen lopuksi, huolimattomalla asennoituksella erään, ilmakuplat jäävät liuoksen sisälle, ja tämä on täynnä sen ansioiden heikkenemistä. Seoksen tämän ominaisuuden vuoksi on suositeltavaa käyttää betonirakenteita rakennustyömailla. Sen käyttö mahdollistaa homogeenisen ja perusteellisesti sekoitetun tuotteen hankkimisen.

Nykyaikaisten rakennusvälineiden ja materiaalien markkinat tarjoavat laajan valikoiman täryttimiä. Mutta työkalun kustannukset voivat pelottaa niitä, jotka haluavat ostaa sen, joten on paljon kannattavampaa ja mielenkiintoisempaa tehdä konkreettinen värähtelijä omin käsin. Aluksi saattaa tuntua, että tämä prosessi on hyvin monimutkainen ja mahdoton, mutta jos on olemassa järjestelmä ja vähän aikaa, kukaan voi tehdä sen.

Vibraattorin toimintaperiaate

Täryttimen mekanismi betoniin.

Ennen kuin aloitat värähtelyn tekemisen omasta, sinun on opittava vähän siitä, miten se toimii. Tämän laitteen johtava tarkoitus on poistaa ilmatyynyt ja kosteus betoniliuoksesta sen suuttimen erityisliikkeen avulla, joka laskeutuu sementtiin. Käyttämällä tätä laitetta liuos on enemmän muovia ja muokattavissa, ja betonin liuos sijoitetaan huolellisesti haluttuun muotoon ilman ilmatyynyjen muodostumista. Lisäksi kaikki tehdään mahdollisimman tehokkaasti. Laitteiden käyttö vaikuttaa myönteisesti kaikkien rakennusprosessien toteuttamiseen yleensä. Jos kieltäytyy käyttämästä sitä, työ vie paljon enemmän aikaa. Valmis muotoilu on kestävämpi ja kestävä ja sillä on paljon muita etuja.

Kotitekoinen vibraattori

Suuri joukko nykyaikaisia ​​tehtaita, jotka harjoittavat ammattimaisten täryttimien tuotantoa betonille. Monien mielestä on helpompi ostaa valmiita laitteita. Kuitenkin rakentaminen - ja niin ei ole halpa ilo, niin miksi kannattaa mitä voit tehdä itse? Se ei vaadi erityisiä tietoja tai taitoja. Koko valmistusprosessi ei vie paljon aikaa eikä ole ollenkaan monimutkaista.

Monilla kuluttajilla on työkaluja, kuten vasarapora ja pora. Niitä voidaan käyttää pyörivänä osana. Itse laitteiden valmistuksessa päätehtävänä on koota työkalu, joka osallistuu pyörivien toimintojen muuttamiseen oskillaattoriksi. Näin ollen käy ilmi, että värähtelijän tekeminen rei'ittimestä tai porauksesta on varsin toteutettavissa. Tästä syystä harkitsemme entisestään, miten tämä tehtävä toteutetaan.

Drill-pohjainen värähtelijä

Drill-pohjainen värähtelijä.

Vibraattori betonille omilla käsillään porauksen perusteella suoritetaan useassa vaiheessa. Aloita kotitekoisen värähtelijän tekeminen, joten sinun on valmisteltava tiettyjä työkaluja ja materiaaleja:

 • pora;
 • hitsaus kone;
 • erikoispora metallityöhön;
 • vannesahan;
 • teräs putki;
 • suorakulmainen sauva;
 • laakerit;
 • kumi- tai muoviputket;
 • kotelo suuttimen suojaamiseksi;
 • plug;
 • nopeusmittarista.

Ohjausmekanismina sopeuttamiseksi voit käyttää mitä tahansa porata, joka on lähes kaikkien ihmisten saatavilla.

Aluksi kannattaa valmistaa teräksestä valmistettu putki, jonka pituus on noin 50 senttimetriä. Tätä putkea käytetään suuttimena. Koska konkreettinen ratkaisu on erittäin aggressiivinen vaikutus eri materiaaleja, kannattaa käyttää vain ruostumatonta terästä putkeen.

Värinän sisäpuolelle on suositeltavaa ottaa melko vahva suorakaiteen muotoinen sauva, joten sen halkaisija on noin 1,5 senttimetriä. Tämä sauva saa pyörimisvaikutuksen porauksesta. Sinun on myös hitsattava pieni teräsputki sauvaan. Tämän mallin ansiosta kaikki liikkuu poikittaissuunnassa. Tämä liike aiheuttaa tärisevän vaikutuksen.

Kun sisäosa on viimeistelty, se on kiinnitettävä teräsputken sisään. Kiinnittimet tehdään laakereiden kustannuksella, on tärkeää, että tämä osa liikkuu vapaasti. Kun otetaan huomioon, että laakerit ovat raskaasti kuormitettuja, on suositeltavaa ostaa laadukasta materiaalia. Tangon päästä on välttämätöntä tehdä reiän pi poran avulla. Tähän reikään tulee kiinteä johto. On tärkeää suojata laakereita mahdollisimman paljon pudottamasta eri lian laitteisiin. Suojaustaso riippuu siitä, kuinka kauan voit käyttää värähtelijää.

Lisäprosessiin kuuluu putken pienen ympärileikkauksen suorittaminen. Tämä sauva toimii keulana välineenä betonin kanssa. Seuraavaksi valitaan laadukas hihna, joka on asennettu jommankumman värähtelijän päihin. Tällainen holkki on tarpeen kiinnittimen pyörivän osan eristämiseksi.

Putki epäkeskiselle akselille.

Seuraava vaihe on epäkeskoakselin valmistus kumiputkesta. On tärkeää, että putki voi ottaa vapaata asentoa. Tämä akseli on vastuussa porauksen liittämisestä suuttimeen. Mikä edistää värähtelyliikkeen syntymistä. Jos näyttää siltä, ​​että tämä akseli on erittäin vaikea valmistaa, se voidaan korvata nopeusmittarilla olevasta kaapelista.

Asennetaan akseliin tai nopeusmittarin kaapeliin, mutta on tärkeää, että vapaiden päiden pituus on 4,5 senttimetriä. Vavat liikkuvat tärinää, ja täten betonielementtien täryttimet voivat toimia. Toisessa päässä tangot on asennettu holkkiin ja toinen pää on asennettu ydinosaan reiällä. Niillä on yhteys. Tämän toimenpiteen jälkeen holkki asennetaan liitoksen suojaamiseksi.

Viimeisessä vaiheessa letku asetetaan holkkiin, joka on kiinnitetty pidikkeellä ja suutin on suojattu erityisellä kotelolla. Tämä tuotantoprosessi on valmis, voit aloittaa sen käytön. Valmis kotitekoista muotoilua voidaan soveltaa vasta sen jälkeen, kun kaikki asennustyöt on suoritettu ja vain sen suoranaiseen tarkoitukseen.

Puncher-pohjainen värähtelijä

Kun tärytinpiiri on valmistettu käytettäväksi betonissa, on mahdollista jatkaa perforator-pohjaisten laitteiden asentamista. Tämän yksikön rakentamiseksi tarvitset työkaluja ja materiaaleja:

 • perforator, jonka teho on vähintään 2 kW;
 • teräslevy;
 • huippu.

Syvyysmittari betoniliuoksen sekoittamiseen on asennettu useisiin vaiheisiin. Tärkeintä on käyttää rei'intä, jonka teho ei ole alle 2 kW. Instrumentin käyttö tehdään lyömäsoittimessa, ja se kannattaa tuntea jopa valmistuksen aikana.

Laitteiden suuttimena on toivottavaa käyttää huippua. On tarpeen rakentaa pohja piikkeille käytön aikana. Tämän tehtävän voi asentaa muottiin. Voit luoda halutun kahvan näiden kahden elementin välille levittämällä teräslevyä.

Laitteet sekoitetaan betonilaastin, joka on luotu itsenäisesti, pienen tilavuuden seoksen olosuhteissa, voidaan tehdä yhdistämällä tekniikka. Tämä tekniikka tekee tarpeelliseksi suorittaa yhden suuttimen kiinnitys olemassa olevalla suuttimella.

Kaavio syvästä täryttimestä joustavalla akselilla.

Tämän tekniikan kannalta on tärkeää, että koko laitteiston suutinbajonetin pituus vastaa säiliön syvyyttä. Suuttimen täytyy olla säiliön pohjaa vasten ja joskus muuttaa sen asentoa. Tämän tekniikan etuna on se, että on mahdollista sekoittaa suuri määrä betoniseosta lyhyeksi ajaksi.

Edellä kuvatut menetelmät mahdollistavat syvällisen laitteiston luomisen mahdollisimman alhaisin kustannuksin. On tärkeää ottaa huomioon, että kaikki työkalun luomiseen käytetyt komponentit ja komponentit voidaan muuttaa eri analogeiksi. Korvaukset eivät ole yhtä toimivia. Jotta vaihto olisi vastaava, on tärkeää tutkia laitteen toiminnan periaatteita.

Yleiset käyttöohjeet

 • Jos monimutkaisen pohjan asentamiseen tarvitset suuren määrän konkreettista ratkaisua, voit käyttää värähtelijää perforaterin pohjalta. Tästä huolimatta on tärkeää aluksi kehittää metallirunko perforatorin kiinnittämiseksi sekä kiinnittää erityinen teräsalusta.
 • Värinäävän työkalun asentamiseksi on muistettava, että sen pituus ei saa ylittää 100 senttimetriä. On myös tärkeää tietää, että kaikki liitokset on suunniteltava erityisen huolellisesti, koska niihin kohdistuu raskaita kuormituksia ja tärinöitä.

Jotta voidaan täyttää monoliittinen pohja tai käsitellä suuri määrä liuosta, on suositeltavaa käyttää litteitä laitteita. Jotta voisit tehdä tällaisen työn, on tärkeää, että sillä on suuri tehoinen reikä ja teräskehys, johon se kiinnitetään. Emme saa unohtaa ruostumattoman teräksen erikoisalustan valmistelua.

Vibraattoria, joka luodaan käsin, ei tietenkään voi käyttää suurissa rakennuksissa, mutta yksityisesti tai henkilökohtaisesti - täysin. Taloudelliset säästöt ovat täysin ilmeisiä.

Kuinka tehdä tärytin betoniseoksesta

Betonin rakenteen vahvistamiseksi ja vahvistamiseksi on sen vuoksi käytettävä erityistä työkalua - tärinää. Sen avulla on helppo ohjata ylimääräistä ilmaa vielä tuoretta laastien syvyydestä, minkä vuoksi betoni on huokoista ja haurasta. Voit ostaa tai tehdä värähtelevää omalla kädelläsi.

Ei kovin voimakas betonikerros 20-30 cm: n syvyyteen. Se välittää tärinät sisäänpäin iskun vaikutuksesta pinnan päälle. Sovellus on suositeltavaa suurilla täyttöalueilla, joissa on mahdotonta tasoittaa ja manipuloida. Seoksen tilavuus iskukohdassa riippuu alueen leveydestä ja laitteen voimasta.

Universaalinen tiivistetekniikka mahdollistaa minkä tahansa koon kovettamisen sisäpuolelta, jos syvään täryttimeen on tarvittava pituus. Se, joka upottaa nestemäiseen liuokseen, luo tarvittavat tärinät itsensä ympärille. Tämän seurauksena seoksen suuret ja pienet jakeet (murskatut kivet ja hiekka) sijoitetaan suljettaviin rakennuksiin, jolloin ilman ei ole lainkaan tilaa.

Syvyysmene- telmän käyttö edellyttää tiettyä varovaisuutta - työkalun kärjen ei tulisi lähestyä lujitustapitkoja yli kolmanneksen halkaisijaltaan. Tämän vaatimuksen noudattamatta jättäminen johtaa siihen, että teräsvahvistus menettää kosketuksen betonin kanssa tärinän vuoksi ja tulee tehottomaksi.

Tässä itse muotti toimii värähtelijän pinnalla, johon betonia kaadetaan - sille, että erikoismekanismin värähtelyt lähetetään, ja hän itse "vetää ulos" koko ratkaisun sisälle. Tällöin tiivistyminen tapahtuu kaikkein täydellisimmin ja monoliitin koko tilavuuden ajan, mutta itse muotti voi romahtaa tärinän takia, ellei sopivaa materiaalia ole valittu sille. Tämän tekniikan käyttöä tulisi ennakoida ennen konkreettisen työn aloittamista.

Tärinänvalmistus

Osta tärinää betonin asettamiseksi helpoimmin. Mutta jos et tee konkreettista työtä koko ajan, ei ole mitään syytä käyttää rahaa kertakäyttöisten kalliiden työkalujen käyttämiseen. Kaikkien suuttimien täydellisen värähtelylaitteen kustannukset ovat vähintään 4 000 ruplaa.

Heidän tarpeidensa ja kertaluontoisen työnsä puolesta on helpompaa tehdä se itse. Lisäksi on välttämätöntä tehdä koko laite, mutta vain suutin olemassa oleville porakoneille, perforaattoreille, hiomakoneille tai vain moottorille.

Tärkein vaatimus on se, että moottorilla on oltava erityinen pyörimisnopeus eri koostumuksille:

 • vähintään 3500 kierrosta / min karkean rakeisen liuoksen osalta;
 • jopa 9000 kierrosta keskikorkealle;
 • 10 - 20 tuhannesta, jos tarvitset tärinää pienille jakeille betonille.

Laitteiden tärkeät ominaisuudet ja ominaisuudet, jotka perustuvat kotitekoisiin työkaluihin. Mitä suurempi kapasiteetti, sitä suuremman tiivistetyn betonin määrä saadaan kerrallaan.

Lähes jokaisessa kodissa on sähköpora, jossa omistaja voi tehdä jotain omiin käsiinsä. Äärimmäisessä tapauksessa se kannattaa ostaa - tällainen työkalu tulee kätevä useamman kerran kuin muita kotitöitä. Porauksen vaadittu teho on noin 1 kW.

Kotitekoisen tärinän valmistamiseksi betoniin tarvitset ruostumatonta teräsputkea, jonka läpimitta on noin 45 mm ja pituus 500 mm, sekä muita kaupallisesti saatavilla olevia laitteita:

 • lyhyet, sekä putket, metalliosat halkaisijaltaan 14-15 mm;
 • sama pituus tai hieman pienempi kuin neliömäinen metallinen sauva;
 • pari laakerit;
 • hihassa.

Tärytyssuuttimien ja akselin valmistukseen liittyvät ohjeet:

 • Molemmat sauvat on hitsattu toisiinsa, mikä sallii niiden siirtymisen yhteisen painopisteensa ja aikaansaadaan tasapainotuksen. Sen kierto tuottaa värähtelevän vaikutuksen. Samanaikaisesti pyöreän raudan molemmat päät on jätettävä vapaiksi asennuksen jatkamiseksi.
 • Laakeriryhmän jälkeen hitsattu rakenne asennetaan putken sisäpuolelle sen varmistamiseksi, että se kulkee vapaasti tärinän lähettämiseksi upotusvärähtelijään. Jos pyöreän tangon koko ei salli sitä asennettavaksi laakereiden sisäsylintereihin, sitä voidaan kääntää reunoilla tiedostoon tai hiomakoneeseen.
 • Epäsymmetrisen raudoituksen keulaosa on katkaistava, jolloin alue on 5-10 mm putken reunan yli. Asenna holkki yhteen akselin päistä.
 • Pyöreän tangon päähän tehdään aukko, joka kiinnittyy akseliin ja hitsataan joustava teräskaapeli siihen.
 • Kiertävä osa värähtelevistä suuttimista on suljettava kaapelin avulla työnnettävällä holkkeilla, jotta betoni ei pääse putkeen työskenneltäessä.
 • Siirrä joustavaa tangetta kumiletkun läpi ja kiinnitä tuloksena olevan akselin pää letkunkiristimellä.
 • Hitsauta sovitin teräskaapelin vapaaseen osaan ja käytä sitä kytkemään akseli porakoneeseen.

Ei ole toivottavaa luopua taipuisan akselin valmistuksesta, vaikka kuvattuun kaavioon koottu suutin voidaan asentaa suoraan poran päälle. Paluu on kuitenkin liian suuri, ja se rikkoo nopeasti työkalun. Tällainen syvä värähtelijä on hyvä tiivistää tavallista paksua betonia.

Todella työskentelevä oikeudellinen tapa säästää.
Kaikkien täytyy tietää!

Sopivin yksikkö, koska se voi siirtää sekä pyörimis- että translaation liikkeen samaan aikaan suuttimeen. Värähtelijä on kätevä käyttää puncherista pystyasennuksiin. Työlle tarvitaan vain teräslevy, johon työkalu kiinnitetään lujitustangolla. Sen pituus riippuu betonin kaatamisen syvyydestä, jolloin liuoksen koko tilavuus altistuu tärinän kutistumiselle.

Itse itsepuhallin on oltava vähintään 1,5 kW. Se on siirrettävä iskutilaan ja syönnettävä bajonetti betoniin pohjaan, siirtämällä sitä asteittain pitkin järjestelmää sementti-hiekkaseoksen paksuuteen. Jos vibrobag ei ​​kuitenkaan riitä täyttämään koko äänenvoimakkuutta, se on täytettävä kerroksittain ja upotettava värähtelijä jokaiseen vaiheeseen niin syvälle kuin mahdollista. Erittäin hyvä bajonettivibraattori tiheään sekoitettuun liuokseen.

Tärinää betoniin voidaan koota ei tyhjästä, vaan ostaa erityinen suutin (tärytinpää) akselilla. Se maksaa noin 2 tuhatta, mutta se on helppo asentaa omaan olemassa olevaan yksikköön ja päästä töihin heti. Tätä varten sisemmän joustavan akselin kuusikulmion ulostulo on kiinnitettävä hiomakoneen tai poran akseliin sopivan sovittimen avulla. Kumilangan päähän on sijoitettava metallirengas, joka on myös liitettävä työkaluun. Voit tehdä tämän porattaessa 3-4 reikien läpi lyhyille ruuveille, jotka kiinnittävät kuoren saman poran päähän.

Teollisuustyynyn tärytin

Jos ei ole liian voimakasta monoliittista pohjalevyä tai betonilastetta, riittää, että käytät tavallista betonivibraattoria betoniin. Kokoonpanon rakenne on paljon helpompaa, joten voit tehdä sen nopeasti nopeasti ja ennen kaikkea - halvalla. Sekä bulgarialaista että reikälevyä tai muuta työkalua ei tarvita. Runsaasti pieni pyörivä moottori ja tasainen sump lähettämällä tärinää.

Asennusohjeet:

 • Kiinnitä moottorin akseliin epäsymmetrinen kuorma ja vaihda sen symmetria.
 • Moottori on asennettu tasaiselle alustalle. Se voi olla puupaneeli tai litteä rautapelti.
 • Kiinnitä kahvat paikalle siirtääksesi yksikköä pinnalle.
 • Kytke moottori virtalähteeseen, ja betonilaudan värähtelijä on valmis omalla kädelläsi.

Vibraattori betonille omilla käsillään - halpa, yksinkertainen ja hyödyllinen

Betonin täyttimet pyrkivät varmistamaan massan täydellisen tunkeutumisen muottien kaikkiin syvennyksiin ja estämään ilmakuplien muodostumista. Oman painonsa paineen alaisena betoni muuttuu vähemmän nestemäiseksi ja se voidaan jakaa epätasaisesti.

Toinen ongelma on raudan kostutus. Jos ilma säilyy metsätankoja ympäröivästi, niin ankkuri rohkaisee aktiivisesti, puhumattakaan rakenteellisen lujuuden vähenemisestä. Betonisäiliön sisäiset ilmatukit ovat erinomainen paikka kosteuden kondensoitumiselle.

Pakkasen aikana monoliitin sisällä muodostuva jää rikkoo betonin mikrokruunuihin.

Käytettyjen tiivisteiden täryttimien kielteiset vaikutukset minimoidaan. Ne on jaettu useisiin ryhmiin:

Pintavibraattori

Se on levy tai viivain, joka värisee mekaanisen laitteen vaikutuksesta. Laite siirretään tulvitetun liuoksen päälle, painaa pintaa ja aiheuttaa syväkerrosten tiivistymistä. Sitä käytetään pieniä syvyyttä käytettäessä, koska betonin massan värähtelyjä välitetään pienelle etäisyydelle.

Miten tasoittaa betonia vibrolaatilla - käytännön vinkkejä

Syvä (upotettava) tärytin, jossa on mekaaninen käyttö

Nimestä lähtien - se toimii ratkaisun massana, levittää tärinää koko syvyyteen. Tällaisen laitteen tehokkuus on paljon suurempi, koska se kattaa kaikki betonin kerrokset, ei pelkästään pinta. Rakenteellisesti se koostuu upotettavasta elementistä, moottorista ja liitosletkuista, jotka siirtävät energiaa työkyppään.

Sturm CV71101 -betonin syvä värähtelijä. Tarkista tärinän luotettavuus työssä

Upotettava korkeataajuinen värähtelijä

Tärkein ero mekaanisesta on se, että taajuusmuuttaja sijaitsee suoraan työtasossa. Pienellä sähkömoottorilla on riittämätön teho, joten se toimii suurtaajuuksisella vaihtovirralla - useilla sateilla. Tämän vuoksi korkeataajuiset täryttimet on varustettu muuntimella.

Teknisistä eroista huolimatta kaikkien mallien toimintaperiaate ja tehtävät ovat samat. Värähtelyn aikana betonin massa muuttuu nesteeksi ja tunkeutuu kaikkiin muottipesän sisältämiin onteloihin.

Venttiilin pinnan kostuminen on lähes 100%, mikä tarjoaa luotettavan suojauksen korroosiota vastaan. Värähtelijän käsittelyyn ilmakuplat tulevat pinnalle, massa tulee homogeeniseksi ja monoliittiseksi.

Tämä lisää kuorenkestävyyttä suuruusluokkaa ja lisää merkittävästi betonirakenteen lujuutta. Erityisen merkityksellinen iskuvärähtelijä betonin koostumuksessa olevan suuren sillin läsnäollessa. Kivien alapuolella ilma on yleensä loukussa, joka työntyy ulos pintaan massojen värähtelyjen vuoksi.

Lisäksi, kun vibro-käsittely eliminoi ratkaisun sekoittamisen haitat, rikkoutuneet sementtipelletit, jotka ovat huonosti liotettuja vedellä.

Erilaisia ​​kapasiteettia, kokoja ja teknologiaa käyttäviä täryttimiä on myynnissä. Suosituimmat ovat pienet upotettavat mekanismit, koska niitä voidaan käyttää betonirakenteiden oikeaan valuun yksittäisten rakenteiden aikana.

Tärytin betoniin Energomash. Sen edut ja haitat - video

Käyttöperiaate ja laitteen upotusvärähtelijä

Taajuusmuuttajana käytetään yleensä sähkömoottoria. Vaikka esikaupunkirakentaminen ei ole infrastruktuuria, voidaan käyttää bensiinimoottoria. Taipuisan akselin avulla on suljettu kotelo, taajuusmuuttajan vääntömomentti lähetetään työskentelysuuttimeen.

Vibraattori on tärkein osa suunnittelua.

Akseli (1). joustava kytkin tai kardaani yhdisteet (2) lähettää vääntömomentin epätasapainoon - liukusäädin (3). sisällä kuoret (4) on niin sanottu juoksupinta (6). mihin liikkuu eksentrinen kuorma (5).

Se voidaan siirtää ajon sisään (rakentaminen "a") tai sen ympärille (rakenne "b"). Keskipakovoiman vuorottelevasta vektorista johtuen piikkilanko suorittaa värähtelyliikkeitä, joiden taajuus riippuu moottorin nopeudesta. Värähtelyjen amplitudi liittyy liukusäätimen massaan.

Operaattori upottaa pystysuoran kärjen pystysuoraan betoniin. Joustavasta letkusta, jossa on akseli, pääset kaatamaan kaadetut kulmat.

Minimoivärähtelijöitä, ulkonäöltään, muistuttavat poranterää, jossa on suutin.

Miten tehdä kotitekoinen tärytin betoniin

Liikuttajana - käytetään voimakasta sähköporaa. Joustava vääntömomentin läpivienti voidaan valmistaa kestävästä vahvistetusta letkusta ja jousista viemäriputkien puhdistukseen (saatavissa mistä tahansa vesijohtokaupasta). Akseli on voiteltava rasvalla vähentääkseen kitkaa ja letkun kulumista.

Tämän muotoilun vaikein asia on kiinnittää letku letkuun siten, että varmistetaan patruunan pyöriminen kiinteällä joustavalla akselilla ja estää letku kääntämästä.
Kettu on valmistettu ruostumattomasta putkesta, jonka läpimitta on 40-50 mm. Muu materiaali ei ole toivottavaa. Tavallinen teräs syövyttää voimakkaasti aggressiivisen kemiallisen ympäristön vaikutuksesta, ja värimetallit eivät ole riittävän voimakkaita tärinän vaikutuksen alaisena.

Taipuisan akselin sisääntulopaikka on hermeettinen, koska suutin on hitsattu iskun sisäänkäyntiin. Suodatinletku asetetaan siihen.

Kynän sisäpuolelle sijoitetaan epäkeskisesti tehty omat kädet teräspiiristä ja hitsataan pitkin vahvistusakselia. Kierrettäessä siirretty painopiste luo käyttöön tarvittavan sydämen lyönnin.

Epäkesko asennetaan putkeen kahden laakerin avulla. Heidän ei tarvitse säästää rahaa (jos voit saada sen ilmaiseksi - olet onnekas). Tällaisilla aksiaalikuormituksilla halvat kiinalaiset osat eivät toimi useissa sovelluksissa.

TÄRKEÄÄ! Kaikkien liitäntöjen on oltava tiiviit. Muussa tapauksessa betonin sisällä tuhotaan kaikki hankaukset ja liukuvat elementit.

Koska letkua on vaikea kytkeä poraukseen tiukasti - yläosa ei saa upottaa liuokseen. Vaikka porauksessa on tehtaan suuttimia, työskentelevät tällä periaatteella. Letkua käytetään porauksen kaulalla kytkimellä, poranterää ei käytetä. Voit ottaa tekniikan käyttöön.

Rakenteiden yleinen periaate on esitetty kaaviossa. Jos sinulla on perusvalmiudet putkistoon, voit tehdä rakennuksen upotusvärinän muutaman päivän päästä.

Kotitekoinen pintavärinähälytin

Kuinka tehdä vibratori betonista kotitalouksien lävistyksestä? Itse asiassa sinun ei tarvitse tehdä mitään. Nosta vain sähkötyökalut ja metallikupu kivihiiliin. Älä usko? Katso kuvaa.

Pintuvärin käyttöperiaate on värähtelyjen siirtäminen ylemmästä kerroksesta syvyyteen ilman upottamista massaan. Mitä voidaan tehdä onnistuneesti asettamalla litteä esine betoniin ja työntämällä sitä lävistimen istukalla "jackhammer" -tilassa.

Jos on paljon työtä, voit tehdä metalli- tai puinen pohjan, kiinnittää siihen työntövoimaa mistä tahansa suuttimesta perforatorille, esimerkiksi rikkoutuvalle poraukselle ja rauhoittaa kaikkia betonin kaatopaikkoja.

TÄRKEÄÄ! Älä ota mukanasi työskentelyä tällaisten laitteiden kanssa. 1-2 minuutin jatkuvaa työskentelyä pitkin lyönti "levätä" jonkin aikaa.

On kohtuutonta työskennellä suurilla alueilla, koska on tarpeen työntää rei'itys kulman lähellä suoraa viivaa. Jos käsien pituus ei riitä - laita mopotyyppinen laite, johon voit kiinnittää vibraattorin ruuvimeisselistä.

Suunnittelu on helppokäyttöinen ja kirjaimellisesti jätetään pois rakennusjätteet puoli tuntia. Ainoa todellinen työkalu on ruuvimeisseli tai porakone, jossa on nopeudensäätö.

Kiinnitetään sähkötyökalu vaakasuoralle alustalle kiristimillä. Epäkeskona käytetään tavanomaista näppäintä poraa varten. Se ruuvataan kasettiin, jolloin kierto tuottaa riittävän tärinän.

Laudalle (nyt - pintavärähtelijän pohjalle) kiinnitämme tangon, palkin - yleensä jonkinlaisen kahvan. Kytke pora keskellä nopeutta (riittävän suuri epäkeskeinen massa) ja kiinnitä kytkin.

johtopäätös
Kuten näette, betonin kutistuslaite voi olla yksinkertainen tai vaikea valmistaa, tehokas tai kompakti, kallis tai halpa. Sen käytön edut ovat ilmeisiä. Jos olet rakennusmiehen johtohahmo - laaja valikoima valmiita laitteita, jotka odottavat sinua kaupoissa. Muissa tapauksissa - on mahdollista säästää rahaa ja tehdä se itse.