Kuinka tehdä laajennuksen taloon

Rakentamaan uusi asuinrakennus on kallis ja riskialtis tapahtuma. Toinen asia on nykyisen rakennuksen laajentaminen käyttökelpoisen alueen lisäämiseksi. Liittää ylimääräinen huone maalaistaloon tai mökki maksaa paljon vähemmän kuin rakentaa kaiken tyhjästä. Mutta tämä ei tarkoita sitä, että uuden rakennuksen suunnittelu ja kokoaminen on yksinkertainen asia, paljon tappiota matkalla. Jotta vältytte virheitä, suosittelemme tutustumaan suosituksiin, jotka koskevat talon laajennusta omiin käsiisi ja mahdollisimman vähän kustannuksia.

Mitä tehdään laajennukseksi

Jotta voit vastata tähän kysymykseen, sinun on tehtävä suunnittelu, joka alkaa kaikesta rakentamisesta. Piirrä vanha rakennussuunnitelma asteikon mukaan, etsi vierekkäinen huone ja laita se piirustukseen. Ajattelemalla uuden osan sisäistä muotoilua voit määrittää tarkasti sen koon. Piirrä sivukuva nähdäksesi, kuinka paljon tilaa on korkeudessa ottaen huomioon katon rinteet.

Tärkeä asia. Huolellinen piirustus ja sovittaminen todellisiin mittoihin paikoillaan välttävät epämiellyttävät virheet, jotka liittyvät asennetun osan kokoon, sen korkeuteen ja etenkin katon kaltevuuteen. Kaltevuuskulman vähimmäiskulma on 8 °, et voi tehdä vähemmän, muuten on olemassa vuotoja rankkasateiden ja lumisateen jälkeen.

Täysipainoiseen hankkeeseen tulisi sisällyttää materiaalia laajennuksen rakentamiseen. Hänen valintansa riippuu uusien tilojen tarkoituksesta:

 1. Täysi huone, jossa on käytävällä varustettu lämmitys ja muut yhteydet - makuuhuone, keittiö, kylpyhuone tai kylpyhuone. Tämä on päärakenne, joka on rakennettu tiilestä, ilmastetusta betonista, vaahtoblockista ja niiden yhdistelmistä. Sopii myös puutavaraa ja puutavaraa varten.
 2. Kevyt laajennukset - veranta, avoin terassi, eteinen tai kuisti, jossa on polykarbonaattikatto. On parempi rakentaa tällaiset tilat puusta tai metallirakenteesta, joka on päällystetty OSB-paneeleilla ja päättynyt. Kasvihuone ja talvipuutarha on valmistettu lasista.
 3. Taloudellinen laajennus taloon - navetta, autotalli, kattilahuone. Nämä rakenteet ovat sekä pääoma että valo, materiaalin valinta riippuu toiveistasi ja mahdollisuuksista. Yhteisiä vaihtoehtoja ovat sementtilohko, kuoren kivi ja puu. Edistyksellisempi ratkaisu on sandwich-paneeli, jossa on eristys valssatulla metallirungolla.
 4. Erillinen kysymys on, kuinka laajentaa ensimmäisen kerroksen kerrostalon parvekkeelle. Vastaus on yksinkertainen: saman osion pitäisi olla tiiliseinän viereen niin, että rakennus ei putoa rakennuksen ulko-osasta. Voit käyttää mitä tahansa kiven lohkoa paneelitalon lähellä, mutta sinun on lopetettava ne ympäröivien seinien värillä.

Huom. Käytetyt rakennusmateriaalit eivät ole vaatimuksia, mutta suositukset on listattu. Voit vapaasti tehdä laajennuksen harkintasi mukaan, esimerkiksi rakentaa tiiliseinän lähellä hirsitaloa. Tällaiset päätökset ovat kuitenkin vaikeampia toteuttaa ja, mikä tärkeintä, kalliimpia.

Miten luoda laajennuksen säätiö

Liitteenä olevissa tiloissa käytetään 4 alustyyppiä riippuen rakenteen painosta ja maaperän laadusta:

 • pylväs - kevytrakenteet puurunkoon;
 • porausruuveja käytetään pintalevyille puusta ja metallista valmistettujen rakenteiden asentamiseksi pienen massan omaavaksi;
 • vyö - raskaiden kivirakennusten osalta;
 • monoliittista teräsbetonilaattaa kaadetaan liitetyn osan koko alueelle, joka on rakennettu tiilestä tai lohkareista epävakailla maaperillä.

Esimerkki betonin pylväspohjasta

Neuvoston. Nykyaikaisia ​​kehysrakennuksia käytetään yhä useammin ruuveilla. Jos tämä on teidän tapauksessanne, alustan valinta on ilmeinen - paaliruuvi, toinen tyyppi on hyödytön.

Kiinteää betonilaattaa käytetään harvoin korkeiden kustannusten vuoksi, ja on parempi antaa ruuvipillojen kiertyminen tämän alan ammattilaisille. Jos haluat liittää kevyesti verannan tai kesän huvimajaan itsenäisesti, suosittelemme sarakepohjaa. Jos muuraus tai seinät gazoblokov parempi kaada betoni nauha, nämä kaksi tapaa harkitsemme alla.

Perinteinen nauha-pohja

Pilarin pohja

Tämäntyyppiset asianmukaisesti perustetut perustukset ovat nauhan halvemmat ja sopivat hyvin kevyisiin rakennuksiin. Hänen laitteensa alkaa merkitä paikka ja nimetä kehyksen tulevat pystysuorat pystyttimet. Pylväät ja siksi niiden pohjat on sijoitettava 1,5 metrin välein, kuten kaaviossa on esitetty.

Seuraava proseduuri on seuraava:

 1. Kaivaa reiät 50 x 50 cm haluttuihin pisteisiin, syvemmälle 70-80 cm. Tehtävä on tukea tukevaa vakaata maata, joten kaivon pohja tulee tiivistää.
 2. Kaada 15 cm hiekkaa tai pieniä soraa ja täytä se uudelleen. Betonilla M150 kaada pohja pohjaan ja kovettumisen jälkeen peitä kateaine kahdella kerroksella (vedeneristys).
 3. Aseta 38 x 38 cm: n neliön pylväitä punaisen keraamisen tiilen haluttuun korkeuteen.
 4. Levitä bitumipohjamaalia seinämien päälle tai liitä sisäänrakennettu vesitiiviste. Aseta kattohuopa takaisin tukeen.
 5. Peitä sinusperäiset säätelyt maanpinnalla ja kevyesti tampaat.

Ohje. Runko-osaston peruspylväät voidaan valaa betonista M200, mutta sinun on laitettava muottipesä ja neulottava vahvistusverkko.

Strip-jalusta

Tämän tyyppisen pohjan alla sinun täytyy kaivaa kaivantoa tulevan huoneen muotoon, joka näkyy alla olevassa kuvassa. Oven leveys tulee tehdä 15 cm suuremmaksi kuin tiilen tai vaahtolohkon seinämän paksuus. Syvyys riippuu maaperän stabiilin kerroksen sijainnista ja vaihtelee 50 - 100 cm: n välillä. Kuopan seinät on puhdistettava ja pohja tiivistettävä ja kaadettava 100 mm paksua hiekkalaattaa.

Neuvoston. Kaivaa kaivanto, keskittyä yksityisen talon perustan syvyyteen (jos se on betoni tai betoni). Vanhojen asuntojen raunioitumisperusteet voidaan kaivata vähemmän, joten sinun ei pidä tasata niitä.

Työjärjestys on seuraava:

 1. Tiivistä hiekka kaadettu ja asenna puupaneeli muottiin, jossa on ulkoiset kannattimet ja sisäiset venytysmerkit (voidaan tehdä nastat, joissa on mutterit), jotka eivät salli sivut liikkua betonin painon alle. Muottien korkeus - ei pienempi kuin nykyisen rakennuksen kellari.
 2. 8-12 mm: n halkaisijaltaan 10-20 cm: n pituisia aaltopahvilaatuja tai hitsauspuita. Asenna ne 50 cm: n korkeisiin toreihin.
 3. Valmistele betoniseos M150 seuraavissa mittasuhteissa: sementti M400 - 1 osa, kuiva hiekka - 3 osaa, murskattu kivi, jonka murto-osa on enintään 40 mm - 5 tilavuutta.
 4. Suorita kerroksen kerros kerroksen kerros kerroksen talteen korkeudelle talon pohjalle. On erittäin toivottavaa kompakti betoni erityisillä tärinöillä (vuokrata).
 5. Poista muotit 7 päivän kuluttua ja jatka työtä kolmen viikon kuluttua, kun betoniseos kovettuu.

Neuvoston. Jotta betonia ei menettäisi maitoa kaatamisen aikana eikä sittemmin imeä kosteutta, peitä kaivanto muovikelmulla muovikelmuilla ennen vahvistuskotelojen asentamista.

Jos halutaan tehdä jatko lämpimäksi aluksi, sen jälkeen kun pohja on jähmettynyt, lämmitä sitä ulkopuolelta vaahdolla tai paremmalla vaahtomuovilla. Aseta tyhjennys ojan pohjalle ja täytä sinuslastut pohjamaalilla ja kaada sitten päällystys lämpöeristyksellä, kuten kaaviossa on esitetty. Lämmittämättömällä jatkeella käsitellä pohjaa bitumilla tai levittää vesitiiviyttä (esimerkiksi tunnetusta TechnoNIKOL-tuotemerkistä). Pohjan päälle, aseta kateaine kahdelle kerrokselle ja siirry lattian muodostumiseen. Tutustat kaikkiin työvaiheisiin katsomalla videota:

Lattian asennus

Rakennuksen ensimmäisen vaiheen rakentaminen taloon omilla käsillä on lattiatyyppinen laite, joka on 2 tyyppiä:

 • lattiat puupölyillä;
 • sementtiastioita.

Huom. Sarakkeen pohjarakenteiden pohjaksi voidaan rakentaa vain lokeihin ja nauhalle - josta tahansa voi valita.

Laajennuksen puulattiat valmistetaan tämän tekniikan avulla:

 1. Aseta puiset kulmakappaleet tiilipylväisiin - tangot, joiden vähimmäisosa on 10 x 15 cm ja kiinnitä ne ankkureilla. Nurkassa kannattaa laittaa ne puoli puuhun (miten tämä tehdään, kuvassa). Pylväiden väliin kiinnitetään teräksiset kulmat ruuveilla.
 2. Samalla tavalla asetetaan viiveet.
 3. Jos eristämistä ei tarvita, aseta karkea lattia, jonka paksuus on 40 mm.
 4. Lattiat eristetään, kynnetään kranaalipalkit lokin pohjalle, aseta levyt ja eristys höyrysululla. Sijoita sitten karkeita kerroksia.

Kytkentäesimerkki puolipuisille tankoille

Kytkimen laitteeseen liuskan alapinnan sisällä oleva tila täytetään maalla, jota painetaan kastelemalla. Top täytä laajennetun saven syvyys 20-30 cm korkeuteen ja täytä tasoitus. Anna sen jäädyttää 2-3 päivää ja jatka seinien rakentamista.

Walling laajennus

Avoimen kuistin tai kuistin rakentamisen järjestys riippuu projektin rakenteesta. Joka tapauksessa asennus alkaa asennettaessa pystysuoria telineitä ja yhdistää ne keskenään vaakapysäyttimien kanssa. Täällä yleisimmin käytetty puupalkki on 10 x 15 cm tai teräsprofiiliputket, joiden poikkileikkaus on 80 x 60 mm tai 60 x 60 mm.

Ohje. Runkorakenteiden rakentajat harjoittavat toista tekniikkaa: seinäosat kokoontuvat kokonaan maahan ja sitten ne nousevat ja kiinnittyvät säätöön ja keskenään.

On parasta tehdä tankoihin liittäminen puolipuussa tai ura kiinnittämällä ruuvit teräskaarteilla, kuten kaaviossa on esitetty. Ylhäältä pylväitä liitetään vaakasuuntaisella palkilla, johon katonraudat myöhemmin putoavat. Tämän käämityksen päät ovat tiukasti kiinni talosi seinään. Kylmä jatke voidaan välittömästi levittää OSB: n (OSB) avulla, mikä mahdollistaa kehyksen kiristämisen. Lämmitettävät tilat on eristettävä mineraalivillalla, jonka paksuus on 100 mm. Lisätietoja kehysseinien rakentamisesta, katso video:

Pidennyksen päätyseinät on pystytetty tiilistä tai lohkareista kaikkien muurattujen sääntöjen mukaan - saumojen saumoilla ja pystysuunnan tarkistamisella. Ensimmäinen rivi sopii kehän ympärille, ja sitten sinun on tehtävä kulmat, nostaen ne 4-5 riviä. Sen jälkeen, kun seinä on rakennettu samalle korkeudelle, jonka jälkeen toimenpide toistetaan.

Neuvoston. Kiinnitä tiili tai lohko taloon seinille, poraamalla 2-3 reikää reikää ja lisäämällä niihin 6 - 8 mm: n halkaisijaltaan vahvistus.

Katteen asennus

Pidennyksen katto tehdään pääsääntöisesti puupalkkeihin, joita tuetaan talon olemassa olevassa seinässä ja uudessa osassa. Toimintalgoritmi on seuraava:

 1. Kiinnitä ankkurit rakennuksen seinään vaakatasolla, jonka paksuus on vähintään 50 mm. Kivenlaajennuksessa, aseta samat lankut seinien päälle ja kiinnitä ne.
 2. Asenna kattotuolit levystä 15 x 5 cm (vähimmäisosa) askel 600 mm eristyslevyn kokoon. Kierrä ne telineisiin teräskaarilla ja ruuvilla.
 3. Levitä lattiapalkkeja vedenpitävyyteen - diffuusion kalvo, jonka päällekkäisyys on 10 cm ja naulata se kattotuulettimilla.
 4. Aseta kattopäällyste - liuskekivi, metallilevy tai aallotettu lattia. Veden kastelemiseksi asianmukaisesti, liuska tulee tuoda talon katon yli.

Yksinkertainen ristikkopuinen jatke

Tarvittaessa tee eristeen katon eristys asettamalla mineraalivilla-levyt eristyksen palkkien väliin. Pohjakuva eristys höyrysulun kalvolla ja ompele edessä materiaali. Lue lisää videon kuvaamien kattopidennysten asennuksesta:

johtopäätös

Kaikki talon laajennuksen rakentaminen on parhaimmillaan avustajan kanssa, moni toiminta on yksinään epämukavaa. Yhden kerroksisen rakennuksen avulla voit käsitellä ongelmitta, tarvitset vain aikaa. Älä unohda tehdä puun käsittely antiseptinen koostumus ja maali hyvin, niin että kehys verannalla tai kuistilla toimii monta vuotta.

Laajennus taloon - miten nopeasti ja edullisesti saatavilla olevat materiaalit saadaan

Aika kulkee, ja osoittautuu, että yksityinen talo ei enää täytä omistajia sen koosta ja mukavuuksista. Päätöstä laajennetaan alueen laajentamiseksi. Miten se tehdään tehokkaasti ja ilman lisäkustannuksia, kerromme artikkelista.

Pitkällä tähtäimellä huonosti ajateltu laajennusprojekti pakottaa jotain uudistettavaksi tai valmiiksi liittämiseksi maanrakennukseen. Jotta emme pääse tällaiseen tilanteeseen, ajattelemme kaikkia vivahteita, punnitsimme ideoitamme etuja ja haittoja. Aloitamme valitsemalla sijainti ja koko.

Jokaisella lisätyylillä on omat erityispiirteensä käytön, eristysvaatimusten, vedenpitävyyden ja muiden vaatimusten suhteen. Jos päätettäisiin rakentaa lisää olohuoneeseen maassa, niin tämä merkitsee pienen talon rakentamista. Sen on eristettävä luotettavasti estääkseen kosteuden ulkonäön. Jos aiot pysyä kylmässä, sinun täytyy ajatella lämmitystä.

Muut yhteiset laajennukset ovat keittiöt ja kylpyhuoneet. Vaatimukset niille käytännössä eivät poikkea toisistaan. Ensinnäkin ajattelemme teknistä viestintää ja anna heidät alas jopa ennen rakentamisen aloittamista. Viemäriputket, vesijohtoverkot ovat paljon kätevämpiä sijoittaa ennen kuin kaadetaan säätiötä, kuin murtaa sen alle. Lisääntynyt huomio vaatii lattian vedenpitävyyttä. Ajattelemme sääennusteesta, mutta jos keittiö on suunniteltu olevan kesä, niin voit säästää siitä.

Laajenna taloa ja laajennusta verannalla. Rakenne on kevyt, palvelee kesälomia varten, suojaa tuulen, lumen ja sateen sisäänkäyntiä. Se toteutetaan monissa muunnelmissa: yksinkertaisimmista lankkujen, matalien seinien ja katon pylväiden muodossa seinämiin, oviin ja ikkunoihin. Eristys ei ole tarpeen, muuten se ei enää ole veranta, mutta perustan vedenpitävyys on välttämätöntä.

Talon laajennuksen on oltava sopusoinnussa päärakenteen kanssa. Jos talossa on ulkopinta, se on helppo toistaa viereisessä huoneessa. Puu yhdistyy hyvin kaikkiin materiaaleihin, mikä näyttää hyvältä myös ilman lisäkäsittelyä. Paras vaihtoehto olisi runkorakenne:

 • rakennettu nopeasti muutamassa kuukaudessa;
 • ei vaadi pääomaa, koska se on helppoa;
 • ilman erityistä osaamista ja taitoja omien käsien rakentamiseen;
 • halvempaa.

Pohja laajennuksen alle tehdään samalla tasolla talon perustuksen kanssa. Rakenteen kiinnittäminen taloon, emme tee sitä tiukasti - ajan myötä kutistuu - ja jätetään kompensoiva sauma. Tältä osin runkorakenteet, jotka eivät anna pystysuuntaista kutistumista, poikkeavat toisistaan ​​myönteisesti.

Jos rakenne on kiinnitetty etuseinään, katto jatkuu pääkattoon ja tehdään alaspäin. Valitsemme rinteen siten, että lumi ei kestä ja sade virtaa. Jos tämä on sivuseinän jatke, katto seuraa pääkokoonpanoa. Katteen materiaali on sama kuin talon katolla, jos toinen - on tärkeää, että ne yhdistetään.

Talon laajennuksen sarakkeen pohjaan käytettiin betonia, tiiliä tai molempien yhdistelmää. Se on valmistettu pääasiassa olohuoneesta tai verannasta. Jos käytät keittiötä tai kylpyhuonetta, tarvitset lämpöeristystekniikan tietoliikennettä taloon. Koska suojelu koskee keskimäärin puoli metriä putkia, voit mennä tällaisiin kuluihin, se on edelleen halvempaa kuin liuskan perustus. Lattia on valmistettu levyistä, betonille kestää runsaasti materiaalia täyttöä varten.

Aloitamme sivuston merkinnällä, pilarien asennuspaikka sijaitsee puolentoista metrin päässä toisistaan. Kahden pylvään väliin kaivetaan erillinen kuoppa, 50 × 50 cm, jonka syvyys on suurempi kuin maaperän jäädyttäminen. Yläosassa kaivannot ovat hieman laajennettavissa: kummallakin puolella noin 10 cm. Pohja peitetään 10 cm: n hiekkakerroksella, varovasti tamping alas ja sitten rikki tai rikkoutunut tiili, joka on myös tamped.

Levitämme kalvon vedenpitäviksi, ulostulopäät pinnalle. Jos aiomme rakentaa pylväitä tiilistä, kaadamme hieman konkreettista ratkaisua jokaiseen reikään ja odotamme sen asettamista. Kun betonipoikkeamat on suunniteltu, sitomme lujituksen koko korkeudelle yläosassa, alamme sen kaivoihin. Tarjoamme yhtä suuret etäisyydet seinien välille. Pohjan alla laitoimme palanpalat nostamiseen vahvistamiseksi noin 4 cm.

Teemme muotin kellarille, jonka sisällä ajetaan elokuvaa. Kaada betoni kerroksittain, ja jokainen kerros monta kertaa lävistää sauvan vapauttamaan ilmakuplat. On tärkeää, ettei kiirehdi, on parempi odottaa, kunnes se tarttuu, ja jatka täyttymistä. Pilarin yläosa on kohdistettava huolellisesti ja odota noin kaksi viikkoa, kunnes betoni kovettuu. Koko ajan voimme kaataa vettä voimakkaasti, peittää säkki tai folio.

Kun säätiö löytää haluamansa voiman, muotti poistetaan. Kuumennamme bitumimuovia, laita se navat ja välittömästi liima katto-aineen osia vedeneristys. Pilarien välissä on tilaa, joka on toivottavaa nukahtaa lämmittämään lattiaa. Käytämme tavallista maata sekoitettuna raunioihin tai paloihin. Nukahtaa kerroksissa 10 cm, ram. Nauhalevyn rakentamisen tekniikka ei ole käytännössä erilainen, mutta toisin kuin pylväsni, se on vankka.

Joten pysähdyimme kehysversiona nopeimmin ja halvimmin. Jotta puu palvelisi pitkään, on noudatettava kahta sääntöä: luotettavan vedenpitävyyden tekeminen ja antiseptisen käsittelyn suorittaminen. Tietenkin puun on oltava kuivunut hyvin. Vedenpitävyys luotettavin keinoin - bitumimateriaali. On mahdollista käyttää useita kerroksia kateaineita, mutta se on lyhytikäinen.

Sitten tehdään pohja vanteet. Tyypillisesti palkkia käytetään 150 × 150 mm, mutta levyt voidaan käyttää 150 × 50 mm. Ne asetetaan vaakasuoraan ympärysmitan ympärille, myös säätiön ulkoreunojen kanssa. Emme yhdistä ensimmäisen rivin levyjä toisiinsa. Toinen rivi asetetaan yläosaan päällekkäisiksi liitoksiksi ensimmäisessä.

Tällä tavoin perustetuilla alustoilla tehdään läpivientireiät ja yhdistämme ne. Jos se on nauha, poraamme ja yhdistämme maahan ja sitten pinoamme sen. Yksittäisen palkin vaikutuksesta nipistetään kynsillä ruutupiirroksen kuvioon 20 cm: n jälkeen, jolloin saadaan haluttu paksuus vyötäröllä, jolla on myös muita etuja:

 • kustannukset ovat paljon halvempia baareja;
 • se on hyvin yksinkertaista liittää ne toisiinsa, baareilla se on vaikeampaa.

Kiinnitetään samojen 150 x 50 mm: n alusten alemmat reunat kannen sänkyihin, jotka asennetaan uloimmalle reunalle reunasta ylhäältä. Toistensa ja jalojen välissä ne kiinnitetään 90 mm: n nauloilla. Lisäksi paljastetaan lokit samanlaisesta reunasta. Niiden välinen etäisyys on 60-80 cm, mutta kaikki riippuu kehyksen pituuden koosta: sitä pitempi viive, sitä enemmän asennamme. Ne kiinnittyvät leikkuulaudalle kynsillä, 2 kummallakin puolella.

Nyt jatkamme lattian säätöä. Halvin, mutta ei kovin ympäristöystävällinen vaihtoehto on levytyyppinen polystyreeni, jonka tiheys on vähintään 15 kg / m 3. Sen etu on se, että se on ainoa eristys, joka ei pelkää kosteutta. Kynsimme 503 mm: n viivästysreunan alareunoihin, jotka pitävät polystyreenivaahtoa. Paksuus on 15 cm: käytämme 10 ja 5 cm: n levyjä. Pinoamme ne niin, että alempien ja ylempien rivien saumat ovat päällekkäin.

Perus on valmis. Ylärajainen karkea lattia. Jotta emme loimota sitä ajan mittaan, pinoamme sen vuorotellen vuotuisten renkaiden suuntaan. Tarkastelemme leikkausta: yksi levy laittaamme kaaren päälle, toinen - alas. Teemme puhtaan lattian vaneri, nivelet vrazbezhku. Karkeaa pohjaa ei tarvita trimmattujen levytuotteiden läsnä ollessa, joiden paksuus on 30 mm tai 15 mm vaneria. Laitoimme sen oikein lokeihin.

Runkorakenteiden kokoonpanoon on kaksi tekniikkaa. Ensimmäistä kutsutaan runkosuojaksi, kun koko kokoonpano tapahtuu maan päällä, valmiit rakenteet asennetaan paikalleen ja kiinnitetään yhteen. Joskus rungon vaippa suoritetaan välittömästi, mikä tekee siitä vielä vahvemman. Toinen menetelmä edellyttää asteittaista asennusta paikan päällä. Mikä on kätevämpää - kaikki päättävät itsestään. Ei voida koota pelkästään kentällä, apua tarvitaan.

Kehyksen rakenne alkaa nurkkapenkillä. Niille ja välivipuille käytämme puuta 150 × 150 mm tai jopa 100 × 100 mm. Telojen välinen etäisyys määräytyy eristyksen leveydestä, jonka tiedämme etukäteen. Järjestämme pylväät niin, että niiden välinen rako oli 3 cm kapeampi kuin eristeen leveys. Joten säästymme materiaalin jätteettömään käyttöön ja parantaaksemme eristyksen laatua, jättäen aukkoja.

Kiinnitys voidaan tehdä helposti ja luotettavasti pystysuoran molemmin puolin kiinnitetyillä metallikulmilla ja kiinnitettynä ruostumattomasta teräksestä valmistettujen ruuvien avulla. Ennen telineen lopullista kiinnittämistä tarkastelemme huolellisesti sen pystysuuntaisuutta erityisesti kulmissa. Yksi virheellisesti altistunut palkki johtaa siihen, että koko jatke on kierretty.

Väliaikaiset leikkaukset auttavat säilyttämään kehyksen oikean muodon. Ne on asennettu sisäpuolelta ja toimivat, kunnes ulkokuori on kiinnitetty. Jos vaippa on valmistettu kovaa ja kestävää materiaalia, kuten vaneria, OSB: tä, GVK: ta, hän pystyy itsenäisesti vahvistamaan pohjaa, joka seisoo tukevasti tilapäisen nielun poiston jälkeen. Kun pehmeitä materiaaleja on suunniteltu pinnoittamiseksi: sivuraide, seinälevy, niin et voi tehdä ilman pysyviä pidikkeitä. On parempi asentaa ne kahteen alareunaan ja jokaisen telineen päälle.

Asennuspaikoissa ikkunoiden ja ovien kiinnitys ristiin. Ristit vierekkäin eivät kaksinkertaistuvat: heillä on lisääntynyt stressi ja niiden pitäisi olla vahvempia. Kehyksen lopullinen kiinnitys suoritetaan asentamalla ylimmän reunuksen. Jotta keksiä mitään, se voi olla samanlainen kuin alempi: kahden laudan valehtelu yhteen ja saman levyn todellinen leikkaus reunaan. Siihen, samoin kuin sukupuolijakaumat kiinnitettiin, kynsit lattiat 150 x 50 lankasta reunaan kynsillä.

Tarkistamme jatkuvasti koko rakenteen geometriaa sekä pystypintojen ja ristikkojen asennuksen oikeellisuutta: ne ovat tiukasti pystysuoria ja ristikkorakenteet ovat vaakatasossa.

Katon laajennuksen katto koostuu kahdesta osasta, jotka on yhdistettävä harmonisesti yhdeksi kokonaisuudeksi. Jos pidennys on rakennettu sivulta, katto on jatkoa pääkannalle, sen on vain toistettava sen laajentamista varten. Kun oheinen rakennus sijaitsee pitkin, sen katto on taipuisaa. Suojaus varmistetaan etu- ja takapilarien välisellä korkeuserolla. Takaosan korkeuden tulisi varmistaa, että laajennuksen katto tulee sisään päävastuksen alla.

Kattotuet ovat palkkeja, jotka asetetaan palkkeihin. Ne on valmistettu paksuista laudoista kiinnityksen varmistamiseksi, me valmistamme erityisiä uria. Leikkaa heidät maahan kuvioon, niin että kaikki ovat samoja. Asennuksen jälkeen ei ole tarpeen kohdistaa vaakasuoraan. Urakohtia käsitellään mastilla, asennetaan ja kiinnitetään seiniin sulkeilla, metallikulmilla kantapäässä. Jos pituus on yli 4 metriä, asenna lisää pystysuoria tukia.

Peilien päälle asetetaan laatikko. Riippuen kateaineesta, teemme sen kiinteäksi tai 0,3-0,6 m: n välein. Massiivipuulattiat tarvitsevat pehmeän materiaalin käyttämistä, harvoin sitä kaiken muun tyyppisille kateille. Asennus valmistettu riippuen katon tyypistä. Ammattilevyt ja metallilevyt kiinnittävät specialsamorez, jossa on tiivistyspesurit, ondulin - kynnet, joilla on laaja hattu. Tarjoamme päällekkäisiä aaltoja. Älä unohda lopullista muotoilua: tuulilistat suojaavat vain kattoa, mutta antavat myös täydellisen ulkoasun.

Mineraalivillaa ja polystyreeniä käytetään pääasiassa eristämiseen. Minvaty vastustaa tulta, pieni lämmönjohtavuus. Heillä on pieni paino, kätevästi kuluttajille vapautumisen muoto: rullat, matot. Toinen suosittu eristys on vaahto. Sen edut: se on halpa, ei pelkää sientä, kosteutta, hajoamista. Mutta on kaksi suurta haittapuolta: jyrsijät rakastavat sitä kovin paljon, se vapauttaa myrkyllisiä kaasuja tulipalon sattuessa.

Suoritetaan eristys sisäpuolelta seuraavassa järjestyksessä:

 1. 1. Asennetaan vaaditun kokoisia vedenpitäviä esikatkaisulistaleita. Kiinnitetään niitteillä käyttäen konetta nitoja, jotta päällekkäisyys saadaan aikaan. Kierrämme kehyksen kokonaan, ajetaan suluissa 10 cm: n kuluttua.
 2. 2. Asennetaan eristys telineiden väliin. Varmistamme tiukan sovituksen puurakenteisiin, suljemme eristysmateriaalin yksittäisten elementtien väliset saumat päällekkäin seuraavan kerroksen päälle.
 3. 3. Kiinnitä höyrysulku, vaikka käytät vaahtoa. Tosiasia on, että on välttämätöntä suojata sekä eristettä että puuta. Asennus tuottaa samanlaisen vedenpitävyyden.
 4. 4. Me räätälöimme seinät sisäpuolelta. Levitä kipsilevy täysin tasaiselle kehykselle tai OSB: lle, jos on epäsäännöllisyyttä. Se on jäykempi ja tasoittaa puutteet.

Jäljelle jäänyt sisätila ja ulkopuoli, jossa on tilaa omistajan mielikuvitukselle. Kehyksen laajennus on rakennettu nopeasti, edullisesti, ei palvele yhtä vuosikymmentä, ja se on mahdollista rakentaa käytännössä ilman kolmannen osapuolen apua.

Kehyksen laajennus taloon: mitä tehdä seinä "piirakka" ja miten legitimize rakennuksen

Ajan myötä yksityisten talojen ja mökkien omistajat ympäri vuoden elävällä elämäntavalla kohtaavat tarve lisätä kotinsa käyttökelpoista aluetta. Esimerkiksi yksi syy voi olla lapsen syntyminen tai yksinkertaisesti avaruuden halu, koska käytettävissä oleva tila on liian pieni. Kehyksen laajennus tässä tapauksessa näyttää olevan yksi parhaista ratkaisuista. Tällaisen rakenteen rakentamisen erityispiirteistä tässä lyhyt artikkelissa käsitellään laillistamisen menettelytapaa.

Laajennuksen ominaisuudet

Kehyksen laajennuksen suuri etu on mahdollisuus liittää siihen mihin tahansa materiaaliin rakennettu talo, ts. Lokit, tiilet, lohkot tai palkit.

Suunnittelun yleiset piirteet on esitetty alla olevasta kaaviosta, mutta ne ovat lähes täysin samanlaisia ​​kuin täysikokoisen kehysrakennuksen vivahteet.

Kuinka tehdä kehyksen laajennus tiili- tai puutaloille?

Omien käsiensa rakentamiseen tarvitaan joitain työkaluja. Alla oleva kuvio esittää tällaisen sarjan tyypillisen version.

Tarvittavat työkalut talon rakentamiseen

Myös vähintään yhden avustajan läsnäolo on toivottavaa, koska useita teoksia ei voi tehdä yksin, ja työskenteleminen jonkun kanssa on aina hauskempaa.

Parittaminen päärakennuksen kanssa

Riippumatta säätiön laadusta, johtuen kuorman suuruudesta, jolla mökillä ja pidennyksellä on maata, on vielä mahdollista, että ajan mittaan ne liikkuvat suhteessa toisiinsa. Tästä syystä asiantuntijat äärimmäisen suosittelevat vanhan talon laajentamisen kovaa tyyppiä, on tarkoituksenmukaisempaa käyttää vierekkäistä, periaatteessa samanlaista ura-kampa-liitäntää. Pääkaupunkiseudun seinälle laitetta varten sinun on kiinnitettävä kaksi palkkia ja niiden välissä pystysuuntaisen palkin asentaminen, joka on osa laajennusseinäkehystä. Tämäntyyppinen risteys varmistaa keskinäisten liikkeiden tasoittamisen. Tietenkin voit käyttää metallirunkoa puun sijaan, kaikki upotetut elementit ovat myös metalleja. Tai on tarpeen käyttää saranakytkentää pultteihin.

Laajennuksen jatkaminen ei kuitenkaan rajoitu pelkästään seiniin, on myös tärkeää liittää kunnolla kaksi kattoa. Tätä varten kattopäiden toinen pää on liitettävä rungon ylempään vanteeseen ja toinen on kiinnitettävä vanhan talon kattojärjestelmiin. Kattoon asennettava laatikko on asennettu niin, että vanhan ja uuden katon liitoskappale on pohjan elementtien välissä.

Kattomateriaalina on käytettävä vain sellaista, jolla on jonkin verran joustavuutta, esimerkiksi pehmeä laatta tai aluslevy, jonka aallonkorkeus on enintään 10 mm. Mutta liuskekivi tai keraamiset laatat näihin tarkoituksiin eivät toimi.

Askel askeleelta

1. Pohjan asennus

Ensimmäinen rakennusvaihe - säätiö. Yleensä laajennus on järjestetty laajennukseen, joka on yhdistettävä vanhan talon perustamiseen erityisten upotettujen valaisimien avulla.

Vahvistusnauhan perustus

Tietenkin edullisin vaihtoehto on yhteinen perusta, joka on esitelty ensimmäisen talon rakentamisvaiheessa, mutta harva maanmiehistämme näyttää niin kaukana, mutta se on kuitenkin täysin ymmärrettävää ja ymmärrettävää jokapäiväisessä elämässä. Uuden pohjan asettamisen yhteydessä on välttämätöntä varmistaa mahdollisimman suuri identiteetti paitsi muodon, myös molempien rakenteiden syvyydessä.

Lattiakehyksen talo

Jos koko jäykkyyden saavuttaminen on mahdotonta, niin niin kutsuttu laajennusliitäntä on jätettävä kahden pohjan väliin niin, että kun maa liikkuu keväällä, ei ole halkeamia ulkoseinissä ja pohjassa itse.

2. Asennus vanteesta

Sidonta - jatko-osan toinen vaihe. Luurien seinissä on tavallisesti 20 cm paksuus, lisäksi olohuoneita on harvoin sijoitettu, mikä mahdollistaa seinämän paksuuden pienentämisen 10 cm: iin, joten vanteiden palkin halkaisija ja pylväiden poikkileikkaus ovat myös 10 cm.

Sitovapilarin asennus

Alla oleva kuva esittää mahdollisen asennusjärjestelmän alemmalle kiinnitysrajoitukselle:

3. Asennuskehys

Kehyksen kokoonpanossa kiinnitetään enemmän huomiota telineiden kiinnitykseen. Alla oleva kuva selittää sen ominaisuuksia.

Pystysuorien pylväiden välistä askelta suositellaan 60 cm: n korkeudelle, eikä mineraalien eristyslevyjen asettamisessa ole vaikeuksia. Näin ollen lattialevyjen ja kiskojen välinen etäisyys tulisi ottaa myös 60 cm: n välein.

4. Asennus ylärajaan ja asennus lattiapalkkeihin

Ylärainan kiinnitys tehdään samalla periaatteella kuin pohja. Sivukuva näkyy alla olevassa kuvassa.

5. Katon vaipuminen ja eristäminen

Katto, kuten sisäseinät, on parasta päällystää seinälevyä. Tämä on edullisin vaihtoehto hinnasta ja esteettisestä näkökulmasta. Männynvuoraus kestää vähintään 30 vuotta ja huolella, jopa enemmän. Tallennuksen säästämiseksi voit käyttää laajennettua savea ja kaataa sen päälle 10-12 cm kerroksella.

6. Ristikkojärjestelmän kokoaminen

Runkojärjestelmän mahdollinen asennus on esitetty alla olevassa kuvassa:

7. Katteen peittäminen

Katemateriaalin kiinnitysprosessi ei eroa missään erässä, paitsi yksi asia: arkin yläosasta tulee olla päärakennuksen katemateriaalin alla. Tätä varten saattaa olla tarpeen poistaa osa kiinnikkeistä. Kattorakenteen likimääräinen kaavio on esitetty alla olevassa kuvassa.

Seinä "piirakka": ominaisuudet

Rakennustyön perimmäinen tavoite on kestävän rakenteen luominen, jossa elää, joka on mukava ja viihtyisä. Seinämän "kakun" laatu on suorin ja ratkaiseva vaikutus tämän tavoitteen saavuttamiseen. Runkorakennelman seinien eristeen aikana kannattaa muistaa, että oikein asennettu höyry- ja tuulensuojaus takaa pitkän palvelun menettämättä eristyksen ominaisuuksia. Jos unohdat sen, eristys absorboi hyvin nopeasti kosteutta ympäristöstä ja tulee käyttökelvottomaksi.

Jos tarkastelemme seinän "kakun" kerroksia kehyksen laajennuksesta, niiden pitäisi mennä tähän järjestykseen:

1. Sisävuori

2. Ilmaväli (10-20 mm),

4. Eristyskerros

6. Ulkopinta.

Tuulenpitäjänä voit käyttää perinteisiä kattohuopaa tai asfaltteja.

Toinen vaihtoehto on suositeltava, koska se ei ole epämuodostunut altistuessaan korkeille ympäristön lämpötiloille. Asennettaessa höyrysulkumembraamateriaaleja on tarpeen asettaa ne sileällä pinnalla kohti lämpöeristyskerrosta ja pestä huoneeseen. Villit eivät salli kosteuden muodostumista niihin, mikä estää eristyksen liiallisen kostuttamisen.

Eristysominaisuudet

Kiinnityseristys on yksi tärkeimmistä tekijöistä mukavaan oleskeluun tulevaisuudessa. Itse asiassa kaikki rungon kiinnitysnopeuden muutokset liittyvät täysin kehystekniikan avulla rakennettavien korkealaatuisten talojen lämpenemisen ominaispiirteisiin. Eristysaineita varten voit käyttää monenlaisia ​​perinteisiä ja nykyaikaisempia materiaaleja: ekosoolia, sahanpurua, basaltin mineraalilevyjä, ekstrudoitua polystyreenivaahtoa ja paljon muuta. Asennustyön nopeuden ja yksinkertaisuuden näkökulmasta mineraaliesiineristys on luultavasti paras.
Tämä eristys on tiukasti asetettava useiden kerrosten runko-telineiden väliin, mutta ilman kynsiä ja puristimia, jotka ajan mittaan voivat johtaa "kylmien siltojen" muodostumiseen. Tärkeä piirre työn aikana on tarve liikuttaa liitoksia levyjen välillä toisiinsa nähden viereisissä kerroksissa. Tätä periaatetta on noudatettava paitsi seinien, myös katon ja lattiamateriaalin yhteydessä.

Mahdolliset virheet

Jo olemassa olevan rakenteen rakentaminen ja uudelleenkohdentaminen on aina vaikeampaa kuin "tyhjästä" rakentaminen, joten kannattaa kiinnittää huomiota myös mahdollisiin virheisiin kehyksen laajennuksen rakentamisprosessissa.

Ensinnäkin monet kokemattomat rakentajat toivovat kaikkien sahatavaran jalostusta. Tämä on kuitenkin väärä, kaikki kehyksen osat ennen kokoamista tulee kuivata hyvin ja käsitellä tulenkestävillä impregnoinneilla. Ikkunakehykset ja -ovet on asennettava tiukasti tasolle ja kiinnitettävä olemassa oleviin pystyposteihin, eli kaikkien aukkojen mitat on laskettava suunnitteluvaiheessa.

Kuinka oikeutetaan laajennus taloon?

Kun kaikki rakennustyöt rakennustyön kehyksen valmistuttua saavat päätökseen, monet maanmiehistämme alkavat pohtia tarvetta legalisoida saatu arkkitehtuurin mestariteos. On kuitenkin parempi ajatella tätä ennen töiden aloittamista, koska luvattoman rakentamisen laillistamisprosessi on hieman vaikeampaa, sinun täytyy mennä tuomioistuimeen ja tulos ei ehkä kannata kantajaa, ja sitten sinun on purettava kauneus ja omalla kustannuksellaan. Tietenkään ei ole mahdollista mennä läpi byrokraattisen helvetin piireissä ja jättää kaiken sellaisenaan, mutta tämä johtaisi mahdottomuuteen myydä, vuokrata, tehdä tahtoa tai lahjoittaa koko talon, eikä vain laajentamista.

Tuomioistuimelle haettaessa tarvitset useita eri asiakirjoja, joista tärkeimpiä ovat seuraavat:

 • Todistus maanomistusoikeudesta;
 • Asuinrakennuksen omistusoikeus (mökki);
 • Apua BTI: stä;
 • Asumis- ja apuorganisaation lupa;
 • Ote kotitalouskirjasta asuinrakennuksen rekisteröityjen kansalaisten määrästä;
 • Kehyksen laajennussuunnitelma;
 • House-projekti;
 • 1: 500-laajennuksen laajennuksen valvominen;
 • Naapureiden suostumus, jos laajennus liittyy sivuunsa;
 • Epidemiologisten palvelujen teko.

Joissakin tapauksissa saatat tarvita valokuvaa sivustosta, asuinalueista ja laajennuksista siihen.

On välttämätöntä käsitellä vaatimuksen laatiminen kaikilta vastuuteiltä, ​​koska prosessi voi menettää siinä tehtyjen virheiden vuoksi. Useimmissa tuomioistuimissa on valitus ja apua sen täyttämisessä.

Hakemuksen jättämisen jälkeen sinun on odotettava vastausta, joka on lähetettävä postitse. Varmistaaksesi, että hakemus hyväksytään, voit soittaa ja selventää tietoja 10 työpäivän kuluessa. On muistettava, että tuomareilla on vain kaksi perusteltua syytä väitteen hylkäämiseen: tuomioistuimen päätöksen olemassaolosta rakennuksen oikeutuksesta tai virheellisesti laaditusta vaatimusasiakirjasta. Toisessa vaihtoehdossa sinun on lähetettävä toinen hakemus.

Oikeudenkäynnin aikana kunnan on vastaaja, ja sen omistajan, jolle pidennys tehdään, on siis kantaja. Kun tuomioistuin tekee päätöksen hakijan hyväksi, hänen on saatava Rosendistratsyasta maksukuitti maksaa valtionvelka ja suorittaa maksu, jonka jälkeen omistajalle annetaan kaikki tarvittavat asiakirjat, jotka oikeuttavat luvattoman rakentamisen.

Muiden rahallisten kulujen osalta noin 10 000 ruplaa keräävät kaikki tarvittavat tiedot (neuvovat asianajajia jne.), Valtion tullin hinta on tällä hetkellä 500 ruplaa, 20 000 ruplaa on merkitty Urban Cadastrean, 60 000 ruplat vaativat asiantuntijoita oikeudelliseen rakentamiseen ja tekniseen asiantuntemukseen. Näin ollen suorien rakennuskustannusten lisäksi tarvitsemme noin 100 000 ruplaa kaikista byrokraattisista viivästyksistä.

video

Katso video siitä, miten rakennustyöt tehtiin talon kehyslaajennukselle.

Laajennus taloon - yksinkertaiset ja edulliset ideoita puu- ja kivitalojen jälleenrakentamiseen (100 kuvaa)

Monilla on oma kesämökki, mutta ne, jotka jo ovat sitä, yrittävät tehdä siitä mukavan, mukavan, kätevän ja käytännöllisen. Ei niin usein, dachan talouden rakentaminen ja järjestely alkaa tyhjästä, niin sanotusti, avoimella kentällä. Pääsääntöisesti hankimme tontin jo rakennetuista rakennuksista ja jossain määrin varustetulla.

Kuitenkin näyttäisi siltä, ​​että ilmeinen etu on se, ettei ole tarvetta käyttää aikaa ja rahaa, sillä on omat "haittapuolensa" eli uuden omistajan on uudistettava kaikki tarpeensa ja ideoidensa perusteella mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Esimerkiksi tavallinen tilanne, kun ongelma-alue on riittämätön.

Tietenkin voit purkaa kaiken ja rakentaa uudelleen, mutta tämä on täynnä tällaisia ​​vaikeuksia ja menoja vaivaa, aikaa ja aineellisia resursseja, että tämä vaihtoehto ei sovi sinulle, tässä tapauksessa vain yksi asia - jatkaa laajentamista ja lisätä kokonaispinta-alaa sen vuoksi.

Kun tarkastellaan sivustojen sivuja valmiita vaihtoehtoja tai pikemminkin valokuvaa laajennuksesta taloon talliin, näet, että oikealla lähestymistavalla tämän ongelman ratkaisemiseksi tulos on täysin hyväksyttävää, ja kun otetaan huomioon alhaisemmat kustannukset verrattuna uusiin rakennusvaihtoehtoihin, siitä tulee ainoa oikea.

Katsotaan siis, kuinka laajennus tehdään omilla käsillänne, mitä tarvitaan tähän, millaisia ​​"epäkohtia" voi odottaa meitä tällä tavoin ja paljastaa joitain ilmeisiä näkökohtia.

Yhteenveto artikkelista:

Ajattelemme ja suunnittelemme

Kuten missään muussa liiketoiminnassa: ennen kuin alat leikata, asettaa tiilet ja yleensä - luoda rakentamistyön hätää, sinun on harkittava huolellisesti ja suunniteltava kaikkea. Muuten työn lopputulos, kaikki sijoitetut varat, käytetty aika ei ehkä vastaa odotuksiasi, tai mitään siitä ei tule, mutta surullinen kokemus, olet samaa mieltä - emme ole sitä, mitä odotamme ja tarvitsemme.

Ensi silmäyksellä voi tuntua, että suunnitelmasi tarvitsevat sinulle erityisiä taitoja tai tietoja, mutta ei ole mitään vaikeaa tai mahdotonta, kaikki riippuu haluavasi työskennellä ja oppia vähän. Asiantuntijoita pääsääntöisesti lähestytään viestinnän tarjontaa tai suunnittelun aikana tehtyjen laskelmien aikana.

Päätäksemme mitä tarvitsemme, mitä vaaditaan, ja tästä meidän on tiedettävä, millaisia ​​tyyppejä on olemassa ja mitkä ovat niiden erottavat piirteet. Joten ylimääräinen huone voi toimia:

Normaali katos

Tämä on yksinkertaisin vaihtoehto, eikä se edellytä perustuksen luomista: peruselementin perustana - ja tämä on laajennuksen katto, erityiset tukipylväät toimivat. Tässä tapauksessa seinät eivät ole ollenkaan pystytytettyinä, tai kaikki näytöt toimivat kuten ne, esimerkiksi voit tehdä elävän verhon erityisesti istutetuista kiipeilykasveista, jotka ohjataan aiemmin vahvistettujen lankojen avulla.

Lähtökohtana ei periaatteessa voida sanoa laajentamista sanan täydessä merkityksessä vaan se on pikemminkin päärakennuksen lisärakenne.

Kesähuone

Tämä voi olla veranta tai terassi. Kesähuone ei vaadi lämmittimien käyttöä, katto on kevyt materiaali ja koska rakenne on kevyt, säätö on helppoa ja halpaa.

Haittana on myös ilmeinen - tässä huoneessa voit rentoutua tai työskennellä vain lämpimän kauden aikana, talvella huone ei ole käytössä. Tärkeimpiin "eduihin" me arvostamme suunnittelun yksinkertaisuutta, alhaisia ​​materiaalikustannuksia ja rakentamisen nopeutta.

Täydellinen elinympäristö ympärivuotiseen asumiseen

Tässä tapauksessa käsittelemme täysipainoista päärakennusta. Huoneen mukavuus ja mukavuus riippuvat siitä, kuinka huolellisesti kaikki on suunniteltu, oikealla materiaalivalinnalla, asennuksen ja viimeistelyn laadusta.

Vaatii täydellisen perustuksen, katon, pääseinien rakentamisen. Tarvitaan jonkinlaista infrastruktuuria: lämmitys, sähkö, ilmanvaihto jne.

keittiö

Tämän tyypin valitseminen muistaa, että keittiö vaatii tiivistelemään koko viestintäluettelon eli rakentaessasi ei ainoastaan ​​huoneen vaan myös koko infrastruktuurin huolellisesti suunniteltu.

Yleensä keittiö tarvitsee lisää taloudellisia investointeja sinusta, ja siksi sitä käytetään harvoin lisähuoneeksi, lukuunottamatta yksinkertaista kesävaihtoehtoa.

Suosittu näkymä kesän asukkaille - autotalli

Huone itse vaatii sinua rakentamaan täyden arvon, kivi- tai betonirakenteiden, katon pääseinät. Sisäpuolella on oltava tarkastuskäyrä ja ajateltava vedenpitävää järjestelmää, muutoin kuoppa täytetään vedellä keväällä ja rankkasateiden aikana.

Huomaa, autotalli voidaan lämmittää, tässä tapauksessa sinun on laadittava sopiva suunnitelma ja tuoda lämmitys.

Saniteettitila

Kylpyhuoneet, suihkut tai saniteettitilat ovat toinen laajennustyyppi. Tämä vaihtoehto edellyttää koko teknisen viestinnän kompleksia: jätevesiä, vesihuoltoa jne. Ja jos se ei ole kesäsuihku, sillä on lämmitys ja myös ilmanvaihtojärjestelmä;

Tämä on yksi vaikeimmista vaihtoehdoista, ja erityispiirteiden ja teknisten ominaisuuksien vuoksi on parempi rakentaa kylpyamme erikseen.

Joten, kun tyyppi on valittu, luomme itse projektin, on tärkeää ennakoida kaikki sen hetket ja vaiheet. Suunnittelu otetaan asianmukaisesti huomioon, lopputulos kaikesta kovasta työstä ja kustannuksista riippuu suurelta osin laadusta ja tietosisällöstä.

Rakennustekniikka

Suosituimmat nykyään ovat kehyksen laajennukset, ne ovat yksinkertaisia, vaativat mahdollisimman vähän materiaalikustannuksia, nopeasti pystytettyinä. Seuraavat puiteknologiat eroavat toisistaan:

Runkopaneelitekniikka: paneelit, joissa on aukot, tehdään erikseen ja sitten paikan päällä kootaan yhdeksi rakenteeksi. Tämä menetelmä sopii erinomaisesti kivitalon laajennuksiin, puurakennuksiin pääsääntöisesti ei sovelleta:

Runko-kehystekniikka: sopii, kun tarvitset laajennuksen terassille tai pienelle huoneelle. Tätä menetelmää käytetään pääsääntöisesti kesäkoteihin. Suurin etu on muotoilun yksinkertaisuus ja se, että päälliköllä on laaja valikoima menetelmiä, materiaaleja ja vaihtoehtoja.

Kehystekniikka on optimaalinen, kun verannat, kesätilat ja muut lämmittämättömät ja yksinkertaiset rakennukset ovat tarpeen. Pääkaupungissa, koko kauden tiloissa tai autotallissa tätä menetelmää käytetään harvoin, koska rakenteen lujuuden vuoksi sen on vaikeutettava huomattavasti, eikä tämä ole aina suositeltavaa.

Pääkaupunkiseudulle sopivampi kivi- tai puurakenne. Niillä on turvallisuustaso ja muut vaaditut ominaisuudet.

Riippumatta siitä, mitä tekniikkaa käytät, oikea laajennus taloon on yksi tärkeä muotoiluominaisuus, eli sinun täytyy kiinnittää se päärakenteeseen. Tämän hetken merkityksen vuoksi pidämme sitä yksityiskohtaisemmin.

Liitäntä päärakennuksen kanssa

Lisätilan lisäämiseksi tarvitaan tarkkoja laskelmia ja tutkimusta. On otettava huomioon monet tekijät ja vivahteet, ja siksi on parempi antaa suunnittelua asiantuntijoille.

Itsenäisellä suunnittelulla ja asennuksella kiinnitetään erityistä huomiota säätiöön ja sen yhteyksiin tärkeimpiin. On tärkeää kiinnittää kunnolla seinät, katto, ottaa huomioon keskinäinen vaikutus ja kausittaiset muutokset.

Yleisin käytäntö on käytännössä raudoitustekniikan käyttö, ja raudat ovat lujitemuotoja. Erilaisia ​​kiinnittimiä käytetään laajalti.

On tärkeää asentaa katto asianmukaisesti, ajatella päälle ja tarjota veden poisto ylhäältä katolta, jos muotoilu on väärä, seinät ja katot saattavat märätä.

Joitakin oikeudellisia kysymyksiä

Jos päätät rakentaa laajennuksen kesämökkiisi, on tärkeää muistaa, että on tärkeää antaa kaikki lisärakennelmat asiaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi rakennustöiden toteuttamiseksi saat ensin lupa suorittaa ne.

Jotta saat luvan ja suunnitellut kaikki tarvittavat asiakirjat, sinun on toimitettava asianmukaisesti toteutettu hanke.

Aloittaminen

Joten projekti, jossa suunnitellaan laajennuksen kaunista muotoilua, on valmis, tarvittavat luvat on saatu, tarvittavat työkalut ja kaikki rakennusmateriaalit ovat käytettävissä, voit aloittaa työskentelyn suoraan.

Tässä tapauksessa tekniikka ei ole erityisen erilainen kuin sekvenssi, ei joitakin ominaisuuksia. Tämä on tavanomainen työ seinien rakentamisessa aiemmin valmistetusta perustuksesta, asennuksesta kattoon, kattoon, lattian asentamiseen, tarpeellisten apuvälineiden asentamiseen, sähköjohdotuksen asentamiseen ja viimeistelyyn ulko- ja sisäpuolella.

Kuten näette, laajennus ei ole kovin erilainen kuin tavallinen rakennus, monessa suhteessa se on niitä lukuun ottamatta päärakennuksen kanssa tapahtuvaa erektiota. Siksi asennustyön kuvauksessa ei ole paljon järkeä, ja jos tarvitset, löytyy haluamasi tiedot.

Laajennus taloon - mielenkiintoisimmat projektit ja laajennusten päätyypit (130 valokuvaa)

Kun jostain syystä on tarpeen lisätä talon asuintilaa, niin helpoin ja samalla taloudellinen tapa tehdä tämä on rakentaa kehyksen laajennus taloon. Sen tärkein etu on se, että sitä pystytään pystyttämään mahdollisimman nopeasti ja samalla ei tarvita penkereiden työkaluja.

Jotta rakentaminen osoittautuu paitsi hyödylliseksi myös kauniaksi, on parasta tutustua etukäteen siihen, miten se rakennetaan.

Laajennuksen tarkoitus

Jotta vältetään laajennuksen muuttaminen tulevaisuudessa, on suositeltavaa tarkastella perusteellisesti kaikkia rakennetun rakenteen yksityiskohtia suunnittelun aikana. Ensinnäkin on tärkeää päättää, mihin tarkoitukseen omaa kättäsi tehdyt laajennukset taloon.

Ensimmäinen ja yleisin vaihtoehto on ylimääräinen huone. Itse asiassa uuden järjestelmän rakentaminen järjestelmään on samanlainen kuin pienen alueen rakentaminen. Tärkeintä ei ole unohtaa, että jokainen uuden rakenteen rakenne on asianmukaisesti lämmitetty niin, että huoneen lämmitys on tehokasta ja tulevaisuudessa vain lämpöhäviöiden välttämiseksi.

Tämä ei ole aika säästää, sekä pohjan eristämiseen ja vedenpitävyyden toteuttamiseen, koska muuten muotti muodostuu seinille ja kosteus tekee mahdottomaksi jopa lyhyen huoneen pysymisen.

Toinen vaihtoehto on kylpyhuone tai keittiö. Kun katsot talon laajennuksen kuvaa, olet todennäköisesti jo ymmärtänyt, että tässä tapauksessa tärkein asia on tuoda kaikki tarvittavat tekniset viestinnät etukäteen ennen säätiön rakentamisen aloittamista.

Varmista myös hyvin eristää viemäriputkien ja vesiputkien kulku säätiön läpi. Tärkeä asia: säästää rahaa, on parempi suorittaa kaikki työtä rakentamisen aikana.

Toinen suosittu vaihtoehto on veranta. Se voi olla auki tai lasitettu. Useimmin käytetään kesälomia. Koska rakenne ei yleensä ole lämmitetty, rakenne on melko helppo rakentamisen kannalta.

Tarvitaan vain katto tuet, sekä lattia seinillä. Verannan rakentamisessa tärkeä asia on se, että se on välttämättä yhdistettävä kooltaan, rakennusmateriaaleihin ja talon tyyliin.

Minkä materiaalin haluat valita kiinnitysseinille?

Kun ajatellaan, kuinka tehdä laajennusta, ensinnäkin on tarpeen ajatella, mitä materiaaleja käytetään seiniin. Paneeli- tai kehystekniikalla tämä on yleensä voileipä:

 • Tuulilasi, ts. Ulkoinen vedeneristyskalvo
 • Kivivilla tai polystyreeni, joka on pinottu OSB-levyjen väliin
 • Paroizolyatsionny kalvo sisäiseen suojaukseen

Jos olet kiinnostunut kalliista menetelmistä, voit tehdä minkä tahansa kevytlohkon sijoittamisen. Se voi olla vaahtoa tai ilmastettu. Kun hankitaan vaahtobetonialustoja kehittäjälle ilman minkäänlaista rakennuskäytäntöä, kannattaa harkita, että materiaalilla on omat ominaisuutensa:

Ensinnäkin melkein 90 prosentissa tapauksista jopa jopa kalliimmasta vaahtobetonista tulevaan seiniin kuuluu tulevaisuudessa runsaasti pieniä halkeamia.

Toiseksi on välttämätöntä kipata kaikki julkisivut esivalittujen rakenteiden avulla suoraan verkkoon.

Erilaisten vaahtobetonin seinämien valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että kattotiilet, kuten keraamiset / liuskekivi- levyt, eivät ole tarpeeksi vahvoja. Tästä syystä ihanteellinen vaihtoehto talon suojaamiseksi on levy tai onduliini.

Laajennus laadukkaista CIP-paneeleista

Tähän mennessä yksi kustannustehokkaista vaihtoehdoista itsensä rakentamiseen on laajennus taloon, joka on tehty suosituista CIP-paneeleista, jotka ovat vakiokokoisia. Rakennuksen aikana tulisi ottaa huomioon useita vivahteita.

Kaikki ruuvipuristimet, joissa on puukahva, ts. Palkki kiinnitetään aina erityisiin vinkkeihin suurikokoisten kynsien avulla.

Siinä määrätään, että kaikki viestinnät on välttämättä poistettava paneelien sisällä, ts. Konejärjestelmien johdotus on piilotettua tyyppiä.

Koska katon sorvaus ja saman materiaalin päällekkäisyys ovat yhtä suuria resursseja kaikille tehorakenteille.

Kylmäsiltoja ei ole, mikä takaa koko lämpöpiirin järkevän sijainnin tulevaisuudessa.

Koska tämä materiaali on itsekantava ja rakenteellinen, kuvauksen mukaan palkki, jota käytetään pakollisen telakoinnin suorittamiseen, ei toimi talon sähkökehyksinä. Rakenteen lujuus ja ehdoton jäykkyys ovat mahdollisia vasta viimeisen paneelin asennuksen jälkeen.

Yhteenvetona on syytä huomata, että harvoin on useita kerroksia sisältäviä laajennuksia, joten sahatavaran vähimmäismäärää käytetään pääsääntöisesti itse tehdyissä metsissä.

Ja lopuksi tärkeä seikka: on parasta laillistaa laajentaminen taloon etukäteen, jotta vältetään epätoivottu purkaminen tulevaisuudessa, jos asianomaisten viranomaisten päätös yhtäkkiä osoittautuu epäedulliseksi.