Vihje 1: Slaydite-lohkojen asettaminen

Välittömästi on sanottava, että verbi "antaa" ei ole olemassa. Vaikka kirjoitat tämän sanan Wordiin, se korostaa sitä punaisena, etkä löydä sitä selittävässä sanakirjassa. Ei myöskään ole olemassa muutoksia (aikaisemmin ja tulevaisuudessa). Voit käyttää tätä verbiä vain etuliitteillä, esimerkiksi laittamalla, jakelemalla, liittämällä ja niin edelleen. On syytä huomata, että näillä sanoilla on vain täydellinen ilme.

Asettama verbi on käytettävä ilman etuliitteitä. Huolimatta siitä, että vanhoissa päivissä oli sana "poklast", nyt se on poistunut puheesta ja sitä pidetään arkaismina. Sanat "lay", "crossbar" ja vastaavia ei voi käyttää. Muuten voit käyttää verbiä haluamallasi tavalla (muodossa, lomakkeessa ja aikataulussa): laita se, aseta se paikalleen ja niin edelleen.

Joten miten on oikein: antaa tai antaa? Tietenkin, laittaa, mutta mikään ei estä sinua lisäämästä etuliitettä ja käyttämällä sanaa "laittaa". On kuitenkin parempi käyttää sitä, kun haluat sanoa, että toiminta on täydellinen tulevaisuudessa tai on jo tehty. Tällöin keston pidentäminen on parempi olla tekemättä. Älä unohda esimerkiksi laittaa avaimia paikoilleen, kun palaat kaupungista. Muissa tapauksissa on tarkoituksenmukaisempaa käyttää sanaa.

Vihje 4: Kuinka laittaa perustablokit

Kuinka laittaa lohkot säätiöön omilla kädilläsi

Pohjarakenteiden asennusprosessiin liittyy 2-tyylikkäintä vaihetta - perusrungon asettaminen ja katto- ja lattiapäällysteiden luominen. Joskus voi olla tarpeen vahvistaa teräsrunkoa.

Rakennuselementit ovat suhteellisen uusi materiaali, joka on onnistunut painamaan tiiliä ja puuta.

Rakennusaineelle on ominaista seuraavat edut: kestävyys, lämmönkestävyys, kustannustehokkuus ja asennuksen helppous.

Säätölohkot soveltuvat rakennustyöhön missä tahansa ilmastossa ja maaperässä. Tässä tapauksessa voit rakentaa rakenteita eri tarkoituksiin.

Äärilämpötila on hyvin laaja +50 - -70 C. Tämän asennuksen tuloksena on vahva ja vaatimaton rakenne.

Muurausvalmistusmenetelmä

 • Perusakselin akseleiden hajotus suoritetaan siirtämällä ne jo valmiiksi sen valmistukseen valmistettuun alustaan. Aksiaalisen jännityksen ja niiden leikkauspisteiden ulkoneman laipan linjojen avulla tehdään sovittamalla kaivetun reiän pohjaan;
 • Perusparametrit mitataan suunnitelluista pisteistä ja kiinnitetään metallipinnoilla. Samanaikaisesti niiden välissä oleva johto sijaitsee 2-3 mm pohjan reunasta.
 • Pohja on hiekka tyyny. Kaivon pohja tasoitetaan suunnittelumerkillä;
 • Kun hiekkapohjaista maata voidaan asentaa lohkoihin suoraan pohjaan, jonka pinta tasoitetaan. Muiden maaperien osalta tarvitaan 5-10 cm: n ilmatyynyjen paksuus;
 • Pohjan pintaa ei saa irrottaa mitat, jotka ovat 20-30 cm suurempia kuin pohja kaikkiin sivuihinsa;
 • Kellarin läsnäollessa ja rakenteiden pystyttämiseksi kuivalla ja vaaraamattomalla maaperällä lohkoelementit asetetaan hiekkapohjaan. Tässä tapauksessa säätiö on hieman haudattu eikä nauha;
 • Pohjan kantavuutta lisätään FL-tyynyillä, mikä vähentää FBS-lohkojen lukumäärää. FL laajentaa pohjan pohjan.

Tarvittavat materiaalit ja työkalut muurausvalmistukseen:

 • hiekka;
 • Block-elementit;
 • Baarit puusta 50 * 100;
 • Sementti-betoniseos;
 • Betonisekoitin ja tärinänvaimennin;
 • Säiliöt, vesi ja liuos;
 • Lapio ja lastalla;
 • Rautatieliikenne, rakennustaso.

Ennen lohkojen asettamista pohjaan, on tärkeää puhdistaa se roskista ja kuivata se. Lohkoelementtien asennus alkaa suurimmalla kuormalla: tulevan rakenteen kulmissa ja seinärakenteiden risteyksessä.

Majakan lohkoelementtien asentamisen jälkeen kiinnittimen kireys tehdään kasvoillaan välilohkojen löytämiseksi. Kiinnittämisen aikana kiinnitys nousee.

Katso videota perehtymällä asennusprosessiin säätiöön:

Lohkojen lopullinen asema määräytyy rakenteen yläpuolella olevan akselin riskin avulla. Pudotus putoaa johtimista, jotka on työnnetty juoksijalle. Poikkeamat poistetaan sorkkaraudalla. Majakan lohkoelementtien ylemmän pinnan tasaisuus määräytyy tasolta ja muilta elementteiltä - laiturilta.

Nosturilla nostetaan lohko, jossa on poikkeama. Sen alapuolisen tasoituksen jälkeen lohko sijoitetaan uudelleen 2 cm: n sementtilaastiin. Asennuskorkeus on optimaalisesti 4-5 riviä.

Asettamisen yhteydessä sidos on tehty pystysuorista saumoista liuoksella. Asettuman syvyys on vähintään lohkon korkeus. Lohkoelementtien pinta on kostutettava.

Jotkut työn hienot yksityiskohdat

Seinärakenteiden pituudella, joita ei voida jakaa lohkoelementtien pituudella, aukkojen ilmeneminen on taattu, täynnä toisiaan täydentäviä lohkoja tai tiivisteitä. Tarvitaan tilaa putkilinjoille ja viestinnälle.

Jos haluat poistaa ylimääräisen laastarin vaakatasosta, käytä luukkua. Laastin puuttuessa se lisätään ja tiivistetään täyttämällä kaikki tiilimuuraukset ja kirjoamalla ne molemmin puolin. Kellarin seinien leveyden ja rakennuksen seinämien välinen ero on korkeintaan 13 cm.

 • Kun kulmat on määritetty, lohkot pinotaan, alkaen kulmasta, joka sijaitsee pienimmän etäisyyden päässä pohjan korkeimmasta kohdasta;
 • Kosteudenkestävää sementtilaastia, jossa on hiekkaa, asetetaan tulevan pohjan ääriviivaa kohti pohjan pinnan tasoittamiseksi. Seuraavaksi on eristeen asettaminen suojaamaan kosteudelta;
 • Solu on ohuesti levitetty eristeeseen ensimmäisen lohkon sijasta, jonka päälle ensimmäinen lohkoelementti on sijoitettu ja jonka sijainti tarkistetaan pystysuorassa ja vaakasuorassa ja kohdistetaan sen keskelle;
 • Seinirivin asettaminen jatkuu ensimmäisestä lohkoelementistä, joka täyttää kulmat kulman välissä. Vaakatasoa ohjataan vesitasolla ja ulkorajoilla merkintöjen leikkauspisteellä.
 • Ennen kuin asetat toisen rivin, sinun ei pidä unohtaa alemman pystysuunnan saumoja yhteen koko ylemmän lohkoelementin kanssa. Asennusliitosten paksuus tulisi minimoida rakenteen lämmönkestävyyden vuoksi;
 • Ennen 4. krs: n asettamista varten tehdään horisontaalisen vahvistuksen järjestäminen. Kolmannen rivin yläosassa leikataan 1-2 uria, joiden halkaisija on 6-8 mm. Tämä toimenpide toistetaan 7. ja 8. sarjan, 11. ja 12. sarjan välillä ja sen jälkeen.

Ongelma siitä, miten sijoittaa lohkot säätiölle, voi olla paikkoja tuleville oviaukkojen, katon ja lattian kattoihin. Näiden rakenteiden järjestelyn monimutkaisuus on lisävahvistus tulevien ovien ja ikkunoiden rakenteiden sijaintiin.

Tosiasia on, että lohkon rakenne on hauras eikä pysty kestämään teräsbetonilattian koko painovoimaa ikkunoiden tai ovien alla olevien paikkojen yläpuolella. Kehyksen varustaminen, sen elementit on asetettu tiilestä.

Ainoat vaikeudet syntyvät, kun kohdistetaan teräsbetonin katon vaakasuorat yläreunat ja viimeinen lohkokohta. Sama menetelmä ratkaisee vaikeudet järjestää katto rakennusten lattian välillä.

Katso videota oppiaksesi lohkojen luominen:

Tiivis rakennusmateriaalikerros, esimerkiksi tiili, asennetaan viimeisen lohkon rivin yläosaan ja teräsbetonilevyt asetetaan päälle.

Kerro ystävillesi tästä artikkelista sosiaalisessa. verkot!

Kuinka laittaa lohkoja?

Nykyaikaiset rakennukset syntyvät rakennusaineiden kautta. Mutta tällaisen materiaalin tyypistä riippuen myös muninta tekniikka riippuu. Ja jokaisessa vaiheessa sinun täytyy tietää, miten laittaa lohkot oikein.

Kaasusilikaattilohkojen muurausseinä.

Harkitse jokaisen rakennuksen hetki erikseen. Mutta ensin sinun täytyy varastoida seuraavia materiaaleja ja työkaluja:

 • rakennuspalikat;
 • liima tai sementtilaasti;
 • rakennuspora sekoituspäällä;
 • raastin;
 • rakennustaso;
 • lastat.

Asettelu lohkojen alle

Jotta voit työskennellä säätiön kanssa, noudata seuraavia ohjeita.

FBS-lohkojen säätiöjärjestelmä.

Ensinnäkin on tarpeen mitata oikeat kulmat pohjastyynylle rakennustason avulla, jonka jälkeen nostetaan varret. Sitten ohjaimet vedetään niiden väliin. Perustablokkeilla itsellään on merkittävä massa, joten käsirakentaminen on melko vaikeaa ja on parasta käyttää nosturia.

Kaikki työ tehdään aiemmin kehitetyn hankkeen mukaan. Jos toimit suunnitelman mukaan, seinät ja talo itse ovat sileitä. Rakenne itsessään voidaan tuhota voimakkaiden vääristymien vuoksi.

Betonielementit perustuksen alapuolella olisi sijoitettava samalla tavoin kuin muut, vain käyttämällä eri seosta. Rakennuksen tässä osassa käytetään kiinteitä lohkoja, joissa on erityisiä viestintä- tai U-muotoisia aukkoja.

Leikkaus tehdään sementti- ja hiekkaliuoksella. Tuotannossaan noudatetaan suhteessa 1: 4. Levittämisen jälkeen kaikki saumat on suljettava.

Kun kyseessä on muuraus kuin pohja, sinun ei pidä unohtaa vedeneristys, joka on sijoitettu heti toisen rivin jälkeen. Seuraavaksi maahan kaadetaan ulkopuolelta.

Tavalliselle rakennukselle on tarpeeksi kaksi riviä muurausta, mutta jos kellarista on suunniteltu, lisää toinen 2 riviä lohkoa, joista kukin on 0,6 m.

Mitä yksiköitä liimausratkaisu on?

Jos rakenteessa käytetään vaahtobetoni- tai kaasupalkeja, tässä tapauksessa on sallittua käyttää erityistä liimaa.

Seuraavia liimaseosten tyyppejä ovat:

Ulkonevien savilohkojen muuraus.

 1. Standardia. Suunniteltu kevyisiin kerrostumiin, vaahtobetoniin ja hiilihapotettuihin betonilohkoihin.
 2. Kestää alhaisissa lämpötiloissa. Jos rakentaminen tapahtuu talvella, tavallinen liuos jäätyy ja halkeilee. Ja tällä liimalla on jäätymätön komponentit, jotka kestävät jäätymislämpötiloja.
 3. Lämmön säästö. Valmiilla liimaliuoksella on tietty sakeus, joka luo sauman, rajoittaa sen jäätymisaluetta.

Hintaluokassa ei vaikuta ainoastaan ​​tarran tarkoitus, vaan myös valmistajan merkki. Kotimaiset vastineet ovat aina paljon halvempia kuin ulkomaiset. Ja vaikka eivät aina ole huonompia laatua.

Ohjeet tällaisen liuoksen valmistamiseksi ovat melko yksinkertaisia: vettä sekoitetaan kuivan seoksen kanssa ja tuodaan homogeeniseen massaan sekoittajalla.

Muuratut lohkot: käytännön suositukset

On myös huomattava, että lohkojen asettaminen riippuu paljolti valmistusmateriaalista.

Hiiltyneen betonilohkon muurausseinien asentaminen.

Asennettaessa vaahtobetonia ja hiilihapotettua betonilohkoa valmistetaan etukäteen tyynynpäät ohjaimia pitkin. Niiden kiinnitysliimaa käytetään.

Ennen kuin asetat ensimmäisen rivin, sinun on huolehdittava vedeneristämisestä. Ensimmäiset lohkot on sijoitettu kulmiin, sitten ne, jotka on suunniteltu seiniin. Tällä tavoin kulmat pysyvät tasaisina. Sinun pitäisi tietää, että vain sisäseinät on vuorattu vedenpitävillä, ulkopuoliset eivät kosketa.

Joissakin vaahtolohkamalleissa on erityiset urat, joiden takia on lisätty kiinnitys. Liimaliuos levitetään ylhäältä ja sivuilta 5 mm: n kerroksessa. Tämä tehdään niin, ettei saumoja puhalleta.

Rakennustason on oltava käyttökelpoinen muurauslaitteen tasaisuuden hallitsemiseksi. Epäsäännöllisyydestä ja karheudesta johtuen voit päästä eroon niistä irti.

Seinämän litteyden säätämiseksi tulee noudattaa oppaita.

Myös laajennettuja savilohkoja voidaan käyttää ulkoisten ja sisäisten seinien rakentamiseen. Niiden asettaminen on melko helppoa, koska niiden paino ei ole merkittävä verrattuna konkreettisiin analogeihin. Mutta niiden tarttuvuuteen sovelletaan erityisesti suunniteltua liimaa.

Yleensä rakennuspalikoiden muuraustekniikka on samanlainen kuin tavallisen tiilen muuraustekniikka. Ja se ei aiheuta vaikeuksia edes aloittelijalle.

Miten slaydite-betonilohkot voidaan sijoittaa: yleiskuva työprosessista ja teknologiaominaisuuksista

Muurausmateriaalien aihe on edelleen pitkäaikainen. Yhä useammat kehittäjät, jotka yrittävät vähentää rakennuskustannuksia, ovat turvautuneet paitsi itsensä tuottamiseen myös rakennuskohteiden toteuttamiseen.

Tässä artikkelissa ymmärrämme, miten sardeldi-betonilohkot saadaan teknologisesti oikeiksi. Harkitse yleisimmät virheet analysoimalla materiaalin pääpiirteet.

Lyhyt kuvaus materiaalin ominaisuuksista

Jotta ymmärtäisimme, miksi kannattaa tehdä asioita tavalla tai toisella, kun katsotaan, katsotaan, mitä materiaali on ja millaisia ​​sen ominaisuudet ovat. Yritämme myös valita tuotteen tyypin, joka soveltuu parhaiten tulevasta rakenteesta riippuen rakennuksen luonteesta ja sen tarkoituksesta.

Tuotteen ominaisuudet

Kuten jo mainittiin, sardeldi-betonilla on omat erityispiirteensä, jotka ovat teknisissä ja toiminnallisissa ominaisuuksissa.

Ymmärrämme ne:

 • Ensimmäinen asia, jonka pitäisi kiinnittää huomiota, on materiaalin tiheys, joka on enemmän kuin pelkkää kilpailua. Indikaattori voi saavuttaa 2000 kg / m3. Keskimääräisen tiheyden numeerisen arvon mukaan on olemassa useita erilaisia ​​savibetonia, jonka käyttö on myös erilainen.
 • Paksun saven lämmönjohtavuus ja tarkemmin sen kerroin on 0,14-0,45 W * mS. Jos otetaan huomioon tuotteiden tiheys, tämä arvo on varsin kadehdittava. Kyky lämmittää tilan on perusteltua, kun läsnä on laajentunut savi koostumuksessa, mikä vaikuttaa lopputuotteiden lopulliseen indikaattoriin.
 • Pakkasenkestävyys on 200 sykliä. Tämä on melkein suurin indikaattori kevyiden betonien joukossa.
 • Savi lohko ei ole altis kutistumiselle ja tämä on yksi sen tärkeimmistä eduista. Tämän seurauksena muodonmuutoksen ja halkeamien puuttuminen muurauksessa.
 • Veden imeytyminen on 18%. Kyllä, tuotteet ovat hygroskooppisia ja vaativat asianmukaista, teknisesti oikeaa suojaa. Kuitenkin, kun viimeistely on suoritettu oikein, tämä virhe voi koskaan ilmetä.
 • Claydite - palonkestävä ja ympäristöystävällinen materiaali.
 • Tämä on ainoa kevyen betonin edustaja, jota käytetään rakenteiden rakenteeseen, joka tuntee suurimmat kuormat. Tämä on kellari ja säätiö.
 • Ennen työkappaleen aloittamista on syytä varastoida asianmukaiset työkalut. Tosiasia on, että laajennettu savi ei ole yhtä helppoa käsitellä kuin esimerkiksi solupäällysteinen betoni. Materiaali on hankaavaa.
 • Myös tuotteiden haurautta on syytä harkita. Kuljetuksen, varastoinnin ja työn aikana on suositeltavaa olla erittäin varovainen. Mekaaniset iskulaitteet pelkäävät.

Tuoteluokat: vinkkejä kortin valinnasta sen käyttötarkoituksen mukaan

Materiaalilla on useita luokituksia, jotka määrittävät paitsi tietyn ominaisuuden olemassaoloa myös tuotteiden soveltamisalan. Siksi ennen kuin valinta on perehtyä olemassa oleviin lajeihin.

Keskimääräinen tiheys määrittää lajien läsnäolon, joille on ominaista seuraavat:

 • Lämpöeristys näyttää parhaiten lämpötilan ylläpitämiseen. Sen sijaan sen tiheys on pieni. Niinpä sovelluksen soveltamisala on lämpöeristys.
 • Rakentaminen ja lämmöneristys - tiheämpi. Käytetään rakennusten ja muiden rakenteiden seinien rakentamiseen.
 • Kestävä näkymä - rakenteellinen. Kuorma se voi kestää melko merkittäviä. Sen soveltamisala - kannattavat rakenteet.

Estetyt savi-tuotteet eivät voi olla vain seinä, vaan myös ilmanvaihto, säätiö. Ensimmäisessä on valmiita reikiä johdotukseen, mikä on erittäin kätevää.

FBS ja FWP - suurikokoiset, erittäin vahvat tuotteet, joita käytetään rakennusten perustusten rakentamisessa.

Rakenteen mukaan on lohkoja:

 • Täysikokoinen Kestävimmät tuotteet, joilla on suuri paino. Käytetään seinien rakentamiseen.
 • Hollow - kevyt. Tässä tapauksessa lämmönjohtavuuden kerroin on myös alhaisempi, mikä epäilemättä määrää sen kyvyn ylläpitää lämpötilaa.

Emit-tuotteiden tarkoituksen mukaisesti:

 • Yksityiset sotilaat, joita käytetään munien seinissä, väliseinissä ja vaativat myöhempää viimeistelyä;
 • Kasvo, jolle on tunnusomaista edessä oleva puoli.

Tekstuuri voi olla erilainen: puukotettu, uritetut, sileät, karkeat.

Muurattavuuden takaamiseksi on tuotteita, joissa on ura-kampa.

Analysoimme nyt. Oletetaan, että rakennamme yhden kerroksen asuinrakennuksen. Mitä tuotteita minun pitäisi valita tässä tapauksessa?

 • Tiheydeltään etusija annetaan rakenteellisille eristysvalmisteille, joiden tiheys on 500-600 kg / m3. Koko voi valita oman harkintasi mukaan.
 • Jos haluat päästä eroon ulkoisen verhousmateriaalin tarpeesta, seinien rakentamista varten voit ostaa lohkoja etupinnalla. Teksturoitujen tuotteiden houkuttelevuus näyttää siltä, ​​että niiden kustannukset ovat paljon korkeammat.
 • Harkitse, että onttoja lohkoja ei voida altistaa suurille kuormituksille riittämättömän lujuuden takia.
 • Kiinnitä huomiota tuotteiden geometriaan, sitä paremmin se on, sitä vähemmän käytetään liiman kulutusta ja muninta. Kerroksen paksuus vaikuttaa suoraan kylmäsiltojen lukumäärään.

Vihje! Ennen kuin ostat, muista tarkistaa, että toimittajalla on tuotteille laatusertifikaatti, joka vahvistaa, että ne täyttävät vaaditut indikaattorit.

Työprosessi

Nyt on aika selvittää: miten sardelliittibetonielementit sijoitetaan oikein? Alamme laskemalla tarvittava määrä materiaalia.

Vaaditun materiaalimäärän laskeminen

 • Oletetaan, että käytämme kooltaan 400 * 200 * 200 mm lohkoja. Rakennus rakennetaan 15 * 20 metrin kokoiseksi ja seinien korkeus on 3 metriä.
 • Pidämme seinien kehän ja alueen: 15 * 2 + 20 * 2 = 70, 70 * 3 = 210 m2.
 • Lohkoalue on 0,4 * 0,2 = 0,08 m2. 210 / 0.08 = 2625 kappaletta tarvitsemia tuotteita.
 • Nyt on syytä laskea kuinka monta kuutiota se on. Tilavuus: 0,4 * 0,2 * 0,2 = 0,016 m3. 1 / 0,016 = 62,5 tuotetta 1 m3: ssa. 2652 / 62,5 = 42,432 m3.
 • Asiantuntijat neuvovat hankkimaan tuotteita pienellä marginaalilla. Pyöristys huomioiden saamme 43 m3: n arvon.

Jos käytämme liimaa savi-lohkojen asettamiseen, on sen määrittäminen tarpeen. Seoksen virtausnopeus voi vaihdella valmistajalta riippuen. Keskimäärin se on noin 1,5 kg / m2, jonka hitsauspaksuus on 1 mm. Kuten käytännössä käy ilmi, 1 m3: n tiilimuuraukseen tarvitaan noin 1,3-1,5 pussia liimaa.

Jos ratkaisu on päätetty käyttää, se on valmisteltava ja etukäteen huolehdittava kaikkien komponenttien läsnäolosta. Se vie hiekkaa, sementtiä ja vettä.

Kiinnitä huomiota! Laastin kulutus kullasta kohti ylittää huomattavasti liimalla tehdyn seoksen määrän. Kerroksen paksuus on paljon suurempi, ja siksi kylmäsiltojen määrä kasvaa.

Jos kuitenkin jouduttiin jostain syystä käyttämään ratkaisua, harkitsemme asteittain sen valmistelua ja joitain ominaisuuksia:

 • Sementin kulutus muuraukseen määritetään seuraavassa suhteessa: 1 osa siitä 3 osaan hiekkaa ja 0,7 osaan vettä.
 • Muurauslaastin valmistuksessa on pidettävä mielessä, että edellä mainittu vesi voi olla erilainen. Se riippuu hiekan kosteudesta.
 • Liuokseen voidaan lisätä pehmittimiä, jotta sen plastisuus lisääntyisi.
 • Kaikki osat sekoitetaan betonisekoittimessa tasaiseen sakeuteen.
 • Sinun ei pitäisi valmistautua liikaa kerralla, koska ratkaisu on riittävän nopea, ja sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa käsitellä sitä.
 • Sekoittumiskulutus 1 m3: aan laajennettua savielementtiä on vaikea saada aikaan. Sauman likimääräinen paksuus on noin 6-9 mm. Keskimäärin virtausnopeus on 0,2 m3 laastia kuutiota kohden.

Ainoa etu käyttää itsenäisesti valmistettua laastinseosta on sen hinta. Savi maksaa paljon enemmän.

Tässä artikkelissa oleva video: "Kuinka laittaa sementtitehtaan lohkareita" osoittaa selvästi, miten sekoitetaan laastin seos oikein ja vältetään virheitä.

Työkalujen valmistus

Koska olemme jo toteuttaneet savielementtien laskemisen, nyt sanomme muutamia sanoja tarvittavista työkaluista.

Kuinka laittaa lohkojen seinät

Jos rakennat uutta kotia, varmasti haluat sen olevan lopulta luotettava ja hyvä. Nykyisin yleisimpiä rakennusmateriaaleja ovat kaasuletkut (se voi olla kaasusilikaattia tai vaahtobetonia sekä keraamista lohkoa). Tärkeimmät vivahteet, joita sinun on kiinnitettävä huomiota rakennettaessa:

1. Seinälaatikon kulmat (kehä).
2. Aseta lohkot ja nostavat seinät.
3. Työskentele oviaukkojen ja ikkunoiden aukkojen kanssa.
4. Laite monoliitti (vahvistettu) hihna.
5. Huonejakajat.

Seinälaatikon ulkokehän merkintä

Kaasulohkareiden asettamista varten voidaan käyttää sementtilaastaria ja "profiilin" liimaa kaasulohkoihin. Jos aiot tehdä työtä sementtilaastin avulla, on otettava huomioon, että tässä tapauksessa ei voida välttää niin kutsuttujen "kylmäsiltojen" muodostumista eli ylimääräistä lämpöhäviötä välilevyjen välityksellä. Tämän vaihtoehdon edut - koko rakenteen lujuuden lisääminen.

Kun työ käyttää erityistä liimaa, sinun on jätettävä "ilmansuodatin" kerrosten väliin - tämä mahdollistaa seinien lisäeristyksen.

Ensin sinun on asetettava lohko vaakasuoraan tasoon käyttäen kumivasaraa. Tärkein prosessi on neljän tukikehikon sijoittaminen - tämä toiminta vaatii sekä taitoa että huomiota. On huomattava, että puolet menestyksestä riippuu siitä, miten nämä neljä lohkoa on asennettu, mukaan lukien tulevien seinärakenteiden tasaisuus. Seuraavaksi on tarpeen kiristää lanka tukilohkojen väliin ja laittaa lohkot riville pitkin tätä viivaa liimaliuok- sella, huolellisesti voitelemalla niitä keskenään. Jos lohkojen leikkaaminen on välttämätöntä, tähän tarkoitukseen on käytettävä erityistä teräpyörää, jossa on viisteitä. On huomattava, että tällainen työkalu voi olla kahdentyyppinen: vinkkejä "hampaan läpi" ja "jokaisen hampaan kohdalla". Hintaero tässä tapauksessa voi olla noin viisitoista prosenttia, mutta "kunkin hampaan" saha on paljon kätevämpää työssä, ja lisäksi tällaisen työkalun leikkauslaatu on korkeampi.

Standardiseinälohkon koko on 600x300x200, joten rakennustason pituus ei saa olla yli kahdeksankymmentä senttimetriä. Lohkon vaakasuoran tason tarkistamiseksi on tarpeen asettaa taso kahteen paikkaan lohkon lävistäjäksi. Seinän kohdistaminen tapahtuu venytetyllä langalla. Liiman saamiseksi liima laimennetaan tavallisella vedellä ja sekoitetaan sekoittimen kanssa, kunnes se muistuttaa hapan kermaa johdonmukaisesti. Liiman levittämiseen kannattaa käyttää viisitoista senttimetrin lovettua lastalla. Liuos levitetään kahden nauhan muodossa lohkon reunaa pitkin siten, että keskellä on kapea raita ilman liimaa.

Jos käytät tätä sovellusmenetelmää, lohkon pitäisi olla taso tasolla - se on paljon helpompaa. Lisäksi lohkojen välisen ilmavälin ansiosta seinämän lämpötehokkuutta parannetaan. Loppujen lopuksi, kuten tiedetään, hyvin "kapea" paikka, jolla lämpöhäviö tapahtuu, on juuri liimasaumat. Koska kaasusilikaattilohko imeytyy täydellisesti kosteuteen, on suositeltavaa kostuttaa lohkot vedellä ennen liiman levittämistä, koska jos liima levitetään kuivaan lohkoon, se kuivuu välittömästi. Luonnollisesti tämä ei parhaalla mahdollisella tavalla vaikuta koko rakenteen lujuuteen ja sidokseen, koska kuiva liima ei tarjoa tarvittavaa voimaa.

Aluksi lohko on tasoitettava vaakasuorassa tasossa, minkä jälkeen lohko painetaan riviin edelliseen lohkoon, jossa on muutama puhallus loppuun. On huomattava, että lohkot ovat melko helposti hajoavia, joten kun iski, sinun ei pidä laittaa liikaa voimaa.

Lohkojen pinoamisprosessissa alkaen toisesta rivistä alkaen on välttämätöntä suorittaa ns. "Ligaatio", eli jokainen peräkkäinen rivi on siirrettävä ainakin 15 tai 20 senttimetriä suhteessa edelliseen. Muista tarkistaa ligaation läsnäolo niissä paikoissa, joissa kantavien seinien liitokset.

Ruberoidin osalta on välttämätöntä, että koko ensimmäinen rivi talon kehän ympärillä. Tarve jättää aukko on myös tärkeä - esimerkiksi kattohuopa tulee työntyä 15-10 cm: n etäisyydelle lohkon alta. Tällaisen substraatin levyjen väliin tulisi myös tehdä korvaus - kymmenen senttiä.

Paikkoja ikkunoiden ja oviaukkojen valmistukseen

Avausreikiiden aloitus on sadan senttimetrin korkeudella (neljännen rivin taso). Tämän jälkeen ikkunan korkeus on kahdeksankymmentäviisikymmentäviisi senttimetriä (ottaen huomioon lattia ja lattiaeristys). Mitä tulee ikkunan aukkojen loppuun, se on kymmenennen yhdennentoista rivi (riippuen katton korkeudesta). Nykyisten esteettisten standardien mukaan etäisyys katosta aukkoon ei saa olla yli 35 cm. Ovien aukkojen osalta on huomattava, että ne päättyvät yhdeksännessä rivitasossa, eli korkeudessa 2,25 metriä. Kun karkeat lattiat asetetaan ja eristys on asetettu, aukkojen korkeus on 2,10-2,15 metriä. Aukkojen yläpuolella hyppääjät asetetaan epäonnistumatta. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla. Teollisuustuotannossa valmistetun betoniteräksen asennus pidetään yksinkertaisimpana. On kuitenkin otettava huomioon tämän mallin erityispiirteet. Joten, vahvistetulla betonilla on riittävän korkea lämmönjohtavuus, jonka vuoksi kylmäkauden aikana tällainen rakenne jäätyy, ja sen seuraukset tulevat kaikilta osin. Lisäksi on joskus ongelmallista hankkia valmiin tuotteen, joka sopii täydellisesti geometristen ulottuvuuksien kanssa. Lisäksi tehdasvalvontakustannukset sisältävät tuotteen välittömät kustannukset sekä kuljetuksen kustannukset. Siksi paras vaihtoehto on tehdä hyppääjä omasta. Tätä menetelmää voidaan jopa kutsua vähemmän työvoimaksi kuin edellisellä. Sen pitäisi alkaa asentamalla välilevyt tulevalle tuotteelle. Välilevyt voidaan naulata lohkoon tavallisilla nauloilla (150 tai 120). Se vaatii myös pakotettua vahvistusta monoliittisesta pylväskannasta alhaalta ja se on säilytettävä vähintään kuukausi.

Jos haluat säilyttää tiukasti edellisen lohkon rivin, sinun on asetettava oppaat. Seuraavaksi sinun on valmistettava muotti (ei irrotettava) myöhempää rakennetta varten - nämä ovat lohkareita, joissa on aukkoja. Näiden syvennysten kokonaismitat ovat seuraavat: leveys on 20 cm, korkeus on 15 cm. Jotta yksikkö ei "irtoa" monoliittisesta rainasta, sahaamisen yhteydessä on tarpeen muodostaa pieni laajennus yksikön pohjaan. Kun lokeron lohkot ovat valmiit, ne on asennettava tukirakenteisiin, kuten aina, liimaamalla toisiinsa liimalla. Jotta sirujen ja halkeamien muodostaminen seinässä estettäisiin, sekä estää sillan kaatumisesta, on huolehdittava siitä, että lokeron lohko menee seinään vähintään 20 cm.

Kun lokero on valmis, siihen syötetään betonia (M200 tai uudempi). Sementti-hiekkakiven murskasuhde on 1: 1,5: 3. Prosessin lopussa betoni on asetettava betoniin (2 tai 3 kappaletta, osa - 10... 12 mm). Tämä on tehtävä mahdollisimman pieneksi lohkon pohjaan, koska tässä paikassa kuorma on maksimissaan tauossa. Tämän jälkeen on välttämätöntä ylläpitää valmiin hyppääjän noin kuukauden ajan, mutta lohkojen asettamista voidaan jatkaa. Luonnollisesti jumpperin lastauslautaset eivät voi olla.

Monoliittinen vyö

Kun viimeinen rivi rivi on asetettu, on ehdottomasti täytettävä monoliittinen teräsbetonivyö. SNiP-lohkon paksuuden, joka on 400-500 mm, vähimmäisvaatimuksen perusteella vyön tulee olla vähintään 200x150 mm. Tietenkin hihnaa ei kaada koko lohkon leveydelle - lämpöeristys on välttämättä järjestetty.

Voit tehdä tämän käyttämällä yhtä kahta hyväksyttävää tapaa:

 • lämpöeristeenä, voit käyttää suoraan kaasusilikaattilohkoa,
 • käyttää polystyreeniä lämmöneristykseen.

On tarpeen ottaa huomioon ensimmäisen menetelmän korkea käytännöllisyys, koska vaahto on vähemmän kestävä kuin kaasusilikaatti. Lisäksi lohkojen eristys ei edellytä muottien asennusta - lohkot itsessään ovat ei-irrotettavia muottirakenteita.

Kaasusilikaatin lämpöeristys. Lohkot leikataan siten, että saadaan kaksi kappaletta - 15x15 ja 5x15 cm (hihnan korkeus - 150 mm). Tuloksena olevien kappaleiden asettaminen on seuraavanlainen: suurempi asennus kadulta ja vähemmän - tiloista. Tämän seurauksena lohkojen väliin muodostuu 200 x 150 mm: n kokoinen ontto. Se on jätettävä kaksi tai kolme päivää, jotta liima kuivuu. Tämä on välttämätöntä, jotta lohkot eivät puhkaisi betonin kaatopaikassa. Tällainen kiinteä muotti on rakennettu kaikkiin tukiseiniin poikkeuksetta. Kun liima on kuivunut, on tarpeen aloittaa vahvistaminen hihnan kehän ympärillä. Kaksi riviä lujitetta, joiden läpimitta on 8... 12 mm, ovat melko tarpeeksi. On tärkeää, että kaikki työ suoritetaan hyvin nopeasti, korkeintaan yksi päivä, jotta vältytään betonin kovettumiselta. Muussa tapauksessa liitoksissa saattaa esiintyä halkeamia.

Tämän jälkeen lattiapinnoitteet asetetaan tälle hihnalle - lattian päällekkäisyyksiä tehdään. Samoin monoliittinen vyö ja katon alla.

septumit

Sisäpuolisten väliseinien osalta niiden valmistuksessa käytetään pääsääntöisesti lohkoja, joiden paksuus on sata - kaksisataa millimetriä. Lohkon paksuuden valinta riippuu tilojen tarkoituksesta sekä halutusta ääni- ja lämpöeristyksestä. Väliseinien kohdalla ei ole tarvetta kaataa monoliittista vyötä, mutta ne on sidottava laakereille. Pohjimmiltaan tähän tarkoitukseen käytetään lujitetta, jonka pituudet ovat 20-25 senttimetriä, joka työnnetään tukiseinään puolet sen pituudesta. Vahvistuksen sisäänkäyntipaikka on suunniteltu, koska tulevaisuudessa tämä paikka liitetään laakerin seinään. Jotta lohko ei halkeutuisi, siinä porataan reikä hieman enemmän kuin raudoituksen pituus ja kaikki liitokset prosessoidaan liimalla etukäteen. Rivien välissä on käytettävä ligaatiota. Jotta väliseinät ja katto voidaan liittää, käytetään usein rakentavaa vaahtoa. Zapenivaniyu on tehtävä koko seinän leveydelle, kulkemalla ensin toiselle puolelle ja sitten toiselle puolelle. Kun vaahto kuivuu, sen ylimäärä voidaan poistaa säännöllisellä veitsellä. Koska vaahdolla on heikot puristus- ja murtumisominaisuudet, katon ja lohkon välinen rako ei saisi olla enempää kuin yksi tai kaksi senttimetriä. Seinien väliseinien muodostaminen on samanlainen kuin tukirakenteiden lohkojen valmistusmenetelmä. On huomattava, että kantoaallon seinämä on välttämättä tehty seinälohkosta, koska tällainen rakenne altistuu lattialevyille.

On myös syytä huomata, että noudattamalla edellä mainittuja tekniikoita ja sääntöjä saat luotettavalla tavalla varmasti kaikki yleiset virheet, jotka ovat laajalle levinneitä kokemattomien talonrakentajien keskuudessa yrittäen tehdä mitään työtä ilman asianmukaista tietämystä.

Kuinka laittaa lohkojen kevyt aggregaatti

Keramzitobetoni on jo kauan tullut esiin rakennusmateriaalimarkkinoilla ja tänä aikana on vakiinnuttanut ympäristöystävällisen, kevyen ja edullisen materiaalin yksityiselle rakentamiselle. Savi-betonilohkareiden asentaminen on melko yksinkertainen prosessi, ja jokainen osaa hallita sitä. Tietoja siitä, kuinka monta askelta sinun on tehtävä talon rakentamiseksi omilla kädilläsi, sekä tekniikka, ominaisuudet ja kaikki yksityiskohdat siitä, miten lohkot laitetaan oikein, käsitellään tässä artikkelissa.

Työn aloittamiseksi sinun on ostettava kaikki tarvittavat työkalut ja materiaalit.

Työkaluista ja varusteista tarvitaan taso, mittanauha, kumi-vasara, lastaus, köysirata, neliö, luodinlinja, bulgarialainen, jonka ympyrä on 220, lapio, betonisekoitin, säiliö ja tarvitset rakennustelineitä. Laajennetun saven lohkojen lisäksi tarvitaan muita materiaaleja, nimittäin hiekkaa, sementtiä, liittimiä ja eristyksiä. Kuinka paljon materiaalia tarvitaan riippuu rakennustöiden määrästä.

Nyt aseistettuna kaikella mitä tarvitset päästäkseen töihin. Ensimmäinen vaihe on luoda ratkaisu lohkojen pinoamiseen. Valittavissa on valmiita liimoja tai seosta, joka perustuu sementtiin ja hiekkaan. Kuinka paljon ratkaisua tarvitaan riippuu rakennustöistäsi ja mistä kahdesta vaihtoehdosta kannattaa jättää valinta sinulle.

Jos päätät käyttää sementti-hiekkalaatua, kannattaa valmistaa se 1-3: stä 0,7: een (sementti, hiekka ja vesi). Käytä töissä varmista, että käytät sementtilaatua, joka ei ole alempi kuin M400. Riippuen hiekan kosteudesta, voit muuttaa tarvittavan veden määrää. Keskity vain seoksen sakeuteen, sen pitäisi olla muovia eikä levitä. Sitten voit helposti laittaa tuotteen tällaiseen ratkaisuun.

Jos haluat saada mahdollisimman suuren mahdolli- suuden elastisuuden indikaattoreista seoksellesi, kannattaa korvata osa urahiekasta joen hiekalla tai lisäämällä muovailevia seoksia pehmittimen ansiosta.

Voit myös laittaa lohkoja valmiskoostumukseen, joka riittää sekoittamaan veden kanssa työn aloittamiseen. Tällaiset liuokset vähentävät saumojen paksuutta ja eroavat sitkeydessään, mutta samaan aikaan ovat kalliimpia. Kuinka tarkalleen, voit karkeasti laskea seuraavasta suhdetta. 1 m3 muurausmateriaalin asettamiseksi. Sinun täytyy ostaa 40 kg kuivaa seosta.

Kuinka paljon laastia tarvitaan, vaikuttaa saumojen paksuus. Sementti-hiekkaseoksen osalta tämä luku nousee 9 mm, kun taas valmiin seoksen vain 3-5 mm.

Emme myöskään saa unohtaa, että ratkaisuja on sekoitettava koko ajan, ja erityisesti tämä koskee sementti-hiekkaseosta.

Nyt tiedät mitä ratkaisuja voit käyttää ja miten ne eroavat toisistaan. Kiinnittäkäämme huomiota erikoispiirteisiin laajentuneiden savilohkojen asettamisesta.

On syytä huomata, että rakennettaessa taloa, joka on suunniteltu asumaan yksinomaan kesällä tai lämpimissä ilmastovyöhykkeissä, seinämän paksuus lohkon leveydellä riittää. Tämän vaihtoehdon rakentamisen aikana raudoitus on asennettava 3 - 5 riviin, ja materiaalin halkaisija on enintään 10 mm. Seinän yläosa peitetään käsivahvalla, jonka korkeus on 10-20 cm.

Kun seinät ovat 39 cm leveitä, vahvistus suoritetaan 3-5 riviä kohden. Tätä tekniikkaa käytetään maanrakennusten tai yksityisten talojen seinien rakentamiseen. Seinän parasta lämmöneristystä varten on tarpeen minimoida vähintään 5 mm eristys. Sekä mineraalivilla että laajennettu polystyreeni ovat sopivia. Päätä, mitä sinun pitäisi käyttää, molemmat ovat hyviä ja lopulta omat edut ja haitat.

Viimeinen vaihe on tutkia, kuinka laitat lohkot ja mitä ominaisuuksia saattaa syntyä työn prosessissa. On valmistettava valmisteen pohjalta. Ainakin kaksi kerrosta vedenpitävästä materiaalista tulisi kattaa valmiin pohjan avulla, voit käyttää kattohuopaa tai muita materiaaleja harkintasi mukaan. Jo valmisvesieristys on tehtävä vähintään 3 mm: n ensimmäisen kerroksen päälle, johon muuraus tehdään.

Lohkojen asettaminen on yksinkertaista ja kaikkien saatavilla. Aseta lohko oikealle paikalle ja paina sitä hyvin. Suorita sitten napauttamalla raskasta kumityökalua. Kulmatuotteiden tasaisuuden mittaamiseksi käytä kulmaa.

Jos seinäasennuksen asennuksessa ei käytetä sisäistä kaakeloitua eristettä, voit käyttää verkkoa vahvistamisen sijaan. Armeija asetti lohkoihin käytettävissä olevat rangaistukset. Jos kuitenkin lohkokokoonpano ei tarjoa niitä, sinun on tehtävä se itse.

Ensimmäinen rivi on asetettava sementtilaastille. Mikä ratkaisu, jota käytetään jäljellä oleville riville, ei ole väliä, valitse itsellesi. Jotta istutus olisi yhtä suuri, kulmakappaleiden välillä kireä venytys ja suorita työtä tiukasti sen päälle. On suositeltavaa tasoittaa liimakerrokset lovettuun lastalla.

Tämän seurauksena voit laittaa lohkot itse, mutta älä unohda noudattaa tiukasti tekniikkaa. Nurkissa tarkista lohkojen tarkka sijainti lyijyllä. Kukaan ei kerro, kuinka paljon aikaa ja vaivaa sinun on käytettävä talon rakentamiseen, mutta jos noudatat neuvoja ja teette työtä teknologialla, tulos varmasti pitää sinusta.

Lohkojen seinämien asentaminen. Ensimmäinen rivi - perusta kaikille myöhemmille

1. Muurausseinät. Ensimmäinen vaihe on merkitä pohja.

Hyvää iltapäivää, blogimme lukijat. Joten, siirryt seuraavaan, ei yhtä tärkeäksi kuin perustuksen rakentaminen, askel - lohkojen seinämien asentaminen tai pikemminkin ensimmäisen lohkon rivin asettaminen. Riippumatta siitä, mitä materiaalia valittiin talosi seinille, suuri osa tässä jaksossa esitetystä voi olla hyödyllinen sinulle.

Ennen kuin aloitat ensimmäisen lohkon rivin asettamisen, on välttämätöntä merkitä alustan akseliin (meidän tapauksessa tämä on pohja) oviaukkojen sijainti ja sisäseinien risteyksen paikat uloimmille.

2. Majakalohkon sijoittaminen ja pohjan (pohja)

Ennen kuin asetat kaasusilikaattilohkareiden ensimmäisen rivin (samoin kuin kaikki

muut rakennusmateriaalit), on tarpeen tarkistaa pohja uudelleen (pohja). Pohjan kulmissa käyttämättä ratkaisua sijoitamme yhden majakkoblokin ja asetamme ne tasolle. Lohkossamme on edelleen sääntöjenvastaisuuksia, mutta kulmien asettamiseen käytimme MOST EQUAL -lohkoja. Ensimmäinen yksikkö on asennettu tulevan talon korkeimmalle nurkkaan, ja talon kulmien korkeusero ei saa olla korkeintaan 3 cm. Seuraavien rivien asettamisen yhteydessä tämä ero on eliminoitava, koska se eroaa laastin kerroksesta.

Käytä mittanauhaa tai kestävää lankaa, joka ei ole venytetty (voit käyttää silkkilankaa), mittaa tarkkaan pituus, leveys ja varmista! molemmat lävistäjät. On selvää, että pituuden, leveyden ja diagonaalien mittausten on vastattava vastaavasti. Jos jotkin koot eivät täsmää, se tarkoittaa, että kaikki kulmat eivät ole 90 astetta.

Mitä tehdä tässä tapauksessa? On välttämätöntä olla erittäin varovainen, jatkuvasti uudelleenarvioida kaikki edellä kuvatut mittaukset, jotta yritetään käyttää samanaikaisesti "liikkuvat" majakkoblokit toisella puolella löytääksesi optimaalisen sijainnin, joka vastaa oikeaa. Samanaikaisesti mittausten ero ei saa ylittää 2 cm: tä. Seuraavien rivien asettamisessa tämä ero on eliminoitava. Jos perustuksen rakentamisessa ja pohjan perustamisen jälkeen olet tehnyt kaiken oikein, sinulla ei pitäisi olla erityisiä vaikeuksia majakka-lohkojen asettamisessa.

Jos mitat ovat samat, niin tämä tarkoittaa, että talon kellari on oikein asennettu, kulma on 90 astetta ja voit siirtyä muurien seinämien ensimmäiseen vaiheeseen - ensimmäinen rivi.

Neljä majakka-lohkoa on erittäin työläs ja vastuullinen työ. Tulevan kodin muurausseinien oikeellisuus ja tasaisuus riippuu näiden lohkojen oikeasta sijoittamisesta.

Edellä mainitun menetelmän avulla voit tarkistaa tulevan talon kulmien kirjanmerkkien oikeellisuuden käyttämällä puukulmaa.

Ensimmäisen lohkon rivin asennus tehdään vedeneristysmateriaalilla, joka kykenee vedenpitäviin lohkoihin. Poiskytketty vaakatasoinen vedenpitävyys poistaa kapillaarivuodon tai yksinkertaisemmin on tarpeen lohkojen suojaamiseksi kosteudelta, joka tulee kentältä kellarista. Eristysmateriaalina voidaan käyttää vesitiiviin materiaalien rullina bitumipohjaisesti ja vedeneristämällä polymeerisementtilaastareita kuivista seoksista tai vedeneristysmastista. Nykyään verkkokaupoissa on valtava valikoima tällaisia ​​tuotteita.

Käytimme vedenkestävää materiaalia vedenpitävänä materiaalina taitettuun kattohuopa. Katemateriaali asetetaan puhdistetulle ja tasoitetulle alustalle. Katemateriaalin kaistaleet on liitetty toisiinsa vähintään 15 cm: n päällekkäisyyksillä. Vedeneristysmateriaalin leveyden pitäisi olla hieman suurempi kuin pohjan leveys.

Kun asetat ensimmäisen rivin lohkojen ja vedenpitävän materiaalin väliin, on mah- dollista asettaa ristikko asennettavaksi. Asennusverkko on metalliristikko, jonka solu on 50-50 astetta halkaisijaltaan 3, 4 tai 5 mm. Useimmiten muurausmallia käytetään määritelmän mukaan muurien vahvistamiseen, kuten tiilimuuraukseen. Tulevaisuudessa puhumme erilaisista tavoista rakentaa kaasusilikaattilohkareita. Korroosion estämiseksi muurausverkko on suojattu ylä- ja alapuolelta alustalla, jonka paksuus on vähintään 2 mm.

3. Laastin ensimmäisen lohkon riville

Riippumatta siitä, mitä ratkaisua käytät, kun asetat seiniä lohkoilta - kun asetat talosi tärkein rivi - ensimmäinen rivi, käytetään vain sementti-hiekkalaatikkoa! Olemme jo kirjoittaneet tällaisen ratkaisun valmisteluohjeista.

4. Lohkojen seinämien asentaminen alkaa majakan lohkojen asettamisesta kulmiin

Lohko olisi sijoitettava kellariin siten, että seinät, kun otetaan huomioon seinien ja kellariin tarkoitettujen pintojen paksuus, jotka on suunniteltu jälkikäsittelyyn, "roikkua" kellarikerrokseen tai kellariin ottaen huomioon tulevan materiaalin käyttäminen kellariin ja seiniin, ei tule ei pelkästään seisomaan seinille, vaan olemaan parilla heidän kanssaan.

On parempi, jos kellarissa "hukutetaan" suhteessa seinään. Tätä vaatimusta on noudatettava sen varmistamiseksi, että seiniin virtaava sadevesi ei pudota seinän ja rypytelan välistä liitosta ja kuori jää kuivaksi. Optimaalinen on kaasusilikaattilohkojen ulkoneminen pohjaan vähintään 5 cm.

Laita nyt neljä nurkkalohkoa laastille. Liuoksen sauman paksuuden tulisi olla korkeintaan 2 cm, kun taas kellarissa esiintyvien epäsäännöllisyyksien paksuus voi vaihdella jonkin verran. Jälleen kerran olemme vakuuttuneita siitä, että lohkot asetetaan tasolle.

Lohkojen asettamista varten, ennen muurauslaastin levittämistä on tarpeen kostuttaa lohkot vedellä paikoissa, joissa laastia levitetään. Koska kaasusilikaattilohkot absorboivat hyvin kosteutta, kun liuos levitetään kuivaan lohkoon, liuos kuivuu nopeasti, mikä johtaa lohkojen välisten sidosominaisuuksien heikentymiseen.

Jo käytössä olevista laastareista tulee asentaa mahdollisimman pian. Käytettyjen liuosten asennusaika ei saa ylittää 10 - 12 minuuttia.

5. Ensimmäisen lohkon rivin asettaminen

Ensimmäisen lohkon rivin asettaminen vaatii erityistä hoitoa, koska Ensimmäinen rivi on perusrivi, joka muodostaa kaikkien myöhemmien rivien perustan.

Jotta voidaan säilyttää tarkkuus lohkojen seinien asennuksessa, on käytettävä kiinnitysjohtoa, joka on asennettu kulmakappaleisiin käyttäen tavallisia kynsiä. Kiinnitysjohtimen kaatumisen estämiseksi (jos lohkojen välissä on suuri etäisyys), on tarpeen sijoittaa vielä yksi majakka. Näin ollen jokaisen seuraavan lohkon sijoittamista ohjataan kiinnitysjohtimella ja tasolla ja säädellään kumimetsisellä tai perinteisellä vasaralla.

Seinämän jatkuvan osan pituus ei useinkaan ole lohkon pituuden monikerta. Tässä tapauksessa on välttämätöntä käyttää niin sanottua "komplementaarista" (epätäydellistä), ts. lohkojen pituus on lyhennetty. Viimeistelylohko on helppo leikata tavallisella sahalla, sillä se on aiemmin merkinnyt kaksi sivua - vaakasuorassa ja pystysuorassa.

Kun ensimmäinen rivi on asetettu, on tarpeen tarkistaa uudelleen tasainen taso ja tarvittaessa poistaa kaikki epäsäännöllisyydet.

Te olette tehneet erittäin vakavan työn ensimmäisen rivin rakentamisessa. On aika jatkaa seinien lisärakentamista.

Rekisteröidy ILMAISEKSI BONUSIN "Kahdeksan prikticheskie-tekniikkaa, joita on sovellettava levytysseinämien asentamisen yhteydessä" ja kaasusilikaattilohkojen muurausseinämät edellyttävät tiettyjen sääntöjen ja muurien salaisuuksien tuntemista, eivät aiheuta sinulle mitään vaikeuksia.

Nähdään pian, rakkaat lukijat blogissa "Kuinka rakentaa talon."

Se varmasti kiinnostaa sinua:

Lohkojen seinämien asentaminen. Ensimmäinen rivi - kaikkien myöhempiä perustuksia: 49 kommenttia

Hyvä iltapäivä, hyvä sivusto, kiitos paljon.
Kerro minulle, kuinka paljon paksuutta teet ulko- ja sisäpuolelta kantavista seinistä?

Hyvä päivä! Kiitos! Ulkoseinien ulkoseinien leveys - 300 mm, sisätilat - 200 mm. Tällöin laskennan leveyden ero on otettava huomioon laskettaessa vaadittua lukumäärää. Sitten lämmitettiin ulkoseinät. Onnea sinulle rakentaa kotisi!

Kerro minulle, mikä on suurin sallittu kerros, joka sallitaan ensimmäisen lohkon säätöriviin?

Hyvä päivä! Liuoksen enimmäiskerros on 5 cm. Enemmän ei voida hyväksyä.
Olemme iloisia, jos voisimme auttaa!

... ja hello taas, rakkaat sivuston ylläpitäjät!...
Tänään minulla on hyvin filosofinen kysymys materiaalien valinnasta kotiseinän rakentamiseksi...
... kun analysoin ystävien suosituksia ja lukuisia arvosteluja Internetissä, ihmettelin, miksi mikään ei ole yhdistetty tapa laskea useiden eri lohkojen ja tiilien seinämiä missä tahansa.
... Itse aion suunnitella 2-kerroksisen rakennuksen (tai yhden kerroksen talon, jossa on suuri ullakko), joka on 11 metriä. * 8 metriä.
... ja te, herrat, pyydän asiantuntemustani analysoimaan versionani:
-sisempi osa asetetaan betonilevyjen (20 cm: n puoli-lohkolla) talon lujuuteen ja rakennuksen kiinnityslaitteiden ja -kaapeleiden luotettavuuteen.
-lisää vaahtobetonia (10-20 cm) eristys ja äänieristys.
-ja ulkotilaan, jossa on tiiliä (12 cm) kestävyys ja lisävahvistus.
kiitos etukäteen

Hyvä päivä!
Tällainen rakenne on mahdollista, mutta vaihdan vaahtobetoniin kaiken eristyksen.
Kiitos, että vierailit sivuillamme!

..Haluan keskustella kanssasi tästä aiheesta))...
- jos vaihdat vaahtobetonia eristyksellä, rakenteen lujuus menetetään, koska laajennetun savi-lohkon lattia (20 cm) ja vuori on kaksikerroksinen rakennus, jonka kattokorkeus on 2,7 metriä ja 11 x 8 metrin kaltevuus. minun, vaikkakaan ei ammattimaisen mielipiteen, - zhikovato. (Näin talojen seinät, jotka kääntyivät lohkon lattian rakentamisen aikana ((((...).
-mutta samaan aikaan en halua seinän paksuuden olevan pieni.
- kaikki ystäväni säästää ja rakentaa linnoituksia ja eristystä laajennetussa savielementissä, eristää mineraalivillaa ja kipsiä julkisivulla... mielestäni on mahdollista kehittää käytännöllisempi vaihtoehto. ))))

Hyvä päivä!
1. Tiili, sivuraide, paneelit ja paljon käytännöllisiä vaihtoehtoja, jotka pitävät mitä.
2. Luulen, että 30 cm lohko, eristys ja tiili on tarpeeksi. Henkilökohtaisesti en pidä yhdistelmää.

Kiitos, kun olette kertoneet yksittäisen rakentamisen aiheesta))

Kaikki on hienoa, mutta miksi et voi tehdä vain 50 tai 40 cm: n paksuisia ulkoseiniä, kipsiä, maalata ja rauhoittaa.

Voit. Mutta 300 mm lohko ja 80 mm vaahto ovat lämpimiä ja halvempia.

Hyvää iltapäivää, kertokaa minulle, kuinka järjestit ilmanvaihtoa kaasusilikaattitalossa? koska Aion rakentaa saman materiaalin seiniä. Kiitos!

Aleksanteri, hyvää iltaa!
Järjestimme ilmanvaihdon seuraavasti: poimimme putkilinjat, joiden halkaisija on 100 mm (joita käytetään viemäröintiin - tämä on paljon halvempaa mutta ei huonompi) pohjakerroksen ja ullakolle. Mutta niiden on oltava hyvin lämmitettyjä, jotta lauhteenestettä ei kerätä. Tämä on tarpeeksi talomme.

Kiitos vastauksen ensimmäisestä osasta. Missä paikoissa talossa (ulkona tai seinän sisäpuolella) on ilmanvaihtoputki, ja miten eristät ne ja onko sinulla koko putken korkeus? Kiitos!

Hyvää iltaa! Paras vaihtoehto - ilmanvaihtoputket on sijoitettava kantavan seinän sisään. Jos sinulla on tällainen mahdollisuus - niin.
Putkien kustannusten vähentämiseksi ei ole seinän sisällä. Keittiöstä ja kylpystä välittömästi ullakolle ja sieltä katolle. AINA! lämmin basaltivilla tai mineraalivilla, muuten - lauhde.

Hyvää iltapäivää, suuren sivuston omistajat!
Tulen teihin käytännön neuvoja, miten korjata, mitä olet jo tehnyt?
Nimittäin: kellari on asetettu täsmälleen 40 cm leveäksi (suunniteltu tämän leveyden kaasulaatan sijoittaminen kipsiin). Nyt päätimme laatia sama lohko, mutta leveys 30 cm, puolin puolin. Kysymys: miten koko kakku asetetaan 40 cm: n pohjaan (lohko + lumen + tiili)? Ja mikä on vähimmäispätevyys sallittu ja mikä eriste käyttää tai käytä ollenkaan? Kiitos jo etukäteen!

Volodya, hyvä iltapäivä!
Vastaus kysymykseesi löytyy täältä: http://realizedadream.ru/tsokol-doma/tsokol-dlya-doma-ustroystvo-tsokolya-iz-kirpicha
Tulee lisää kysymyksiä - kysy.

Hyvää iltapäivää, halusin kysyä neuvoa, aion rakentaa talon vaahtobllokin toisessa kerroksessa, laittaa ensimmäisen kerroksen kahteen lohkoon, vai voiko se olla yhdessä?

kerro minulle, mitä tehdä, jos kellari on pienempi kuin seinät, kellarissa ei käynyt täsmälleen

Hyvää iltapäivää, Sergey!
Yritä vapauttaa seinä pohjassa.

Hei Suunnitelmat talon rakentamiseksi. Jo pitkään, tarkistettiin satoja sivustoja ja videoita yksityisten talojen rakentamisesta. Innostunut teidän ja erittäin kiinnostunut. Vertailussa ainoa sivusto, jossa kaikki on yksityiskohtaisia. Kiitos siitä. Hyvin tehty!
Kysymykseni on tämä: taloni on kaksikerroksinen, kooltaan 9 * 10. Seinä: vaahtolohko 300 + eristys 100+ kasvot tiili. Vasemmalle on oma autotalli. Kun rakennat taloa 3D-ohjelmaan, törmäsin ongelmiin, mistä en löytänyt ratkaisuja internetissä. Koska talon vasemmalla puolella on autotalli, ei ole järkevää sulkea talon vasemmalla puolella tiiliä. Toisen kerroksen vasen puoli on kuitenkin koukutettava ylös. Miten tämä ei voi kuvitella. Mitkä ovat vaihtoehdot? Minulla on vain yksi, toistaiseksi en tiedä vain, onko järkevää... ilmoittaa pohjakerroksen vasemmalla puolella 100 vaahtoblokkia (eli talon vasemmalla puolella on vaahtomuovi 300 + eristys 100+ vaahtoblock 100) ja jatkaa toista kerrosta, jossa on edessä tiili vaahtoblokkia 100 ° C: ssa.

Andrei, hyvää iltapäivää!
Olemme erittäin iloisia, että pidimme sivustosta - yritimme... :) :) :)
Ajattelet oikein tai voit ajaa heti tiilillä

Hyvää päivää, kerro minulle, kuinka asianmukaisesti kiinnität kaasusilikaatin pidennyksen tärkeimpään puutaloon - haluan kiinnittää kaasusilikaatin jatkeen puutaloon?

Edward, hyvää iltaa!
Tee läpi diffuusion sauma. Älä kiinnitä taloon lähelle!
Edward, lue vastaukset kysymyksiin kommentteihin - tämä kysymys on toistuvasti kysytty blogissamme. Vastauksia oli melko täydellinen.
Periaate on aina sama - ei perustus eikä armopoyat - eivät liity vanhaan rakennukseen! Kaikki - erikseen, lähellä, mutta - erikseen.

Hyvä päivä!
Kaasusilikaattilohkojen talo. Hanke on jo perustanut ja kaksi ulkoseinää 40 cm (levyjä tuetaan heille) ja kaksi 30 cm (itsekantava). Rakennuttajat, katseltuaan, kehotti tekemään kaikki ulkoseinät 40 cm., Viitaten lämpöhäviöitä, ilmavirtaa jne. Kohtaan.
Kerro minulle, onko tässä mitään hyötyä vai onko se tarpeellista tehdä sekä projektin mukaan että eristää seinät 30 mineraalivillaa 10 cm ja seinät 40 mineraalivillaa 5 cm.
Toisessa kerroksessa luukut poistetaan 30 gramman kaasusilikaatista, so. jos teet kaikki seinät 40, niin ne myös, vastaavasti.
Kiitos.

Se on mahdollista ja 30 cm, mutta sinun ei tarvitse lämmittää mineraalivillaa, ja basaltti 100mm ja ulkopuolelta, ei sisäpuolelta.

Hei, aiomme aloittaa hiilihapotettujen lohkojen talon rakentamisen, ja minä päätän valita ulkoseinien paksuuden 375. Talon suunnitelmissa peittää tiilet. Mikä on säätönauhan leveys valita? Mitä ilmaa. Olisiko seinämän ja tiilen välinen kuilu? Eristys seinillä ei ole tarkoitus ripustaa, vaan asettaa tiilet seinille.

3 cm vapaata tilaa 500 mm: n säätöleveys. Tuloksena on 375 (lohko) + 30 mm (rako) + 120 mm (tiili) = 520 Foundation 500 ja se pysyy 100 mm: n päällä päällekkäisyyksien molemmin puolin.

Tervetuloa! Kerro minulle, kannattaa rajoittaa AGV: n tilaa 380 mm: n paksuisiin seiniin (lohko + viimeistely) - he eivät luota näihin seiniin, eikä säätiötä ole suunniteltu heille. Mitä palontorjuntatoimenpiteitä tarvitset? Ja onko mahdollista saada olohuone AGV-huoneen vieressä olevan keittiön yläpuolella?

Hei Jos haluat erottaa kattilahuoneen asunnosta, seinät voidaan asentaa vähintään 300 mm: n paksuilla pinnankorkeuksilla. Kaasuhälytin asennetaan tähän huoneeseen. Katso huoneesta GOSTin sääntöjä.

Hei, On hyvin ymmärrettävää lukea, se on kirjoitettu hyvin ymmärrettävällä kielellä monille ihmisille! Kysymys Kuinka paljon tiiliä voidaan vapauttaa ulkopuolelle ja sisäänpäin suhteessa säätöön menettämättä sen kantavuutta? Kellarin korkeus on 5 riviä.. Ulkopuolella edessä oleva tiili tulee olemaan lattialevyt.

Hyvää iltaa, Sergei!
3-5cm

vielä yksi kysymys, jos voit)). Sanon esimerkiksi, että ensimmäisen rivin kulmakappaleet ovat selvästi kooltaan ja diagonaaleja kuivalla, ja kun tarkastellaan hyvin tehtyä työtä, sinun on poistettava tämä lohko myöhempää asennusta varten ja.... täällä nyt en näe, missä hän oli tarkalleen ja millä kulmalla. Mitä tageja tehdä?

Hyvää iltapäivää, Sergey!
Pinnalla, jossa sijoitat kortin, merkitse lohkon nurkka etikettiin.

Hyvin tehty isäntäpaikka ei edes tarvitse lukea jotain lukea ja kaikki heti tuli selväksi. Kiitos

Kiitos, Eugene!
Onnea talon rakentamisessa!

Tarvitsetko Armoyas dom6h8 kaasusilikaattia

Seuraavan rivi kaasusilikaattilohkareiden sijoittaminen alkaa myös kulmista, ja ne asetetaan muulla tavalla kuin muuraustyö.

Denis, hyvää iltapäivää! Kiitokset sivuston myönteisestä arvioinnista. Autamme mielellämme! Onnea rakentamisessa!

Ja tässä tapauksessa kaasusilikaattilohkojen asettamiseen liittyvä tekniikka on joitain erikoispiirteitä. Toisessa ja seuraavassa rivissä kaasusilikaattilohkot asetetaan liima-aineelle, kun taas seuraava rivi asetetaan vain, kun edellinen on täysin tarttunut. Arvioitu aikaväli on 1-2 tuntia.

Hei kerro suunnitellusta vaahtolohkareista 300 * 250 * 600 D500 koko 4250 * 4850, jossa on pieni ullakko lepohuone. Kuinka leveä lohko voidaan ottaa frantonille (100mm) tai liian kapeaksi? ja tarvitsemme armopoyoja?

ja kuinka kestää tai ohittaa katto seinistä järkevämmin ullakolle?

ullakko riippuu katon kulmasta eikä irrotuksesta

Hyvää iltaa, Alexander!
Pylväskappaleelle tarvitaan vähintään 200 mm leveä. Armopoyas kuitenkin suosittelen sinua tekemään.

"Lohko olisi sijoitettava kellariin niin, että seinät, ottaen huomioon seinien ja kellaripinnan paksuus, jotka on suunniteltu jälkikäsittelyyn," roikkua "kellarikerrokseen tai kellariin ottaen huomioon tulevan materiaalin käyttäminen kellariin ja seiniin, ei pitäisi ei ainoastaan ​​seisota vuorattuina seininä, vaan myös olla heidän kanssaan. "- Minun ei pitäisi vain ymmärtää, mitä kirjoitetaan täällä, mutta myös korjata, ottaen huomioon tulevaisuudessa, ja lisää tietoa siitä, että aivojen lihasten ei aiheudu kouristuksia

Ja tässä tapauksessa kaasusilikaattilohkojen asettamiseen liittyvä tekniikka on joitain erikoispiirteitä. Toisessa ja seuraavassa rivissä kaasusilikaattilohkot asetetaan liima-aineelle, kun taas seuraava rivi asetetaan vain, kun edellinen on täysin tarttunut. Arvioitu aikaväli on 1-2 tuntia.

Hyvää päivää, erittäin informatiivisia artikkeleita, mutta kysymys on, miten sitoa uusi säätiö kunnolla olemassa olevaan tiilitaloon ja miten asianmukaisesti järjestää betonipinta lattian alla lohkojen laajennuksessa. On 6 × 7 talon tarkoitus olla kiinnitetty nurkkaan niin, että koko on 10,5 × 11,5 ja on kolme makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone ja uuni siellä, on mahdollista laajentaa oikealle ja taaksepäin. Aiemmin kiitos.