Kuinka korjata kantta omalla kädellä

Saostumisen haitalliset vaikutukset vaikuttavat rakenteen ulkonäköön, eheyteen ja lujuuteen, aiheuttaen halkeamien muodostumista. Pystysuoralla pinnalla ulkonevat osat ovat kaikkein haavoittuvia kosteudelle, etenkin kellarista, joka yleensä on seinää laajempi.

Jos sitä ei ole suojattu epäsäännöllisin keinoin, tuhoutumisreittien ulkonäkö, joka liikkuu säätiöön, on väistämätöntä. Heidän asennuksensa ympärillä on rakennuksen julkisivujen viimeistelyvaiheessa. Tämä prosessi ei vaadi erityisiä tietoja ja taitoja, vaan se voidaan tehdä käsin.

Vaaditut materiaalit ja työkalut

Jotta refluksointi voidaan asentaa itsenäisesti pohjaan, sinun on huolehdittava siitä, että:

 • viimeistelty taipu tai levy;
 • tracer-liitu;
 • polyuretaanivaahto;
 • tiiviste tai kitti;
 • metallisakset ja vasara;
 • rakentamisen vesitaso;
 • kiipeilyjohto;
 • kynnet tai ruuvit.

Jos asennus toteutetaan tiilipohjaan, on oltava rei'itys tai poraus. Pääasia on valita oikea vuorovesi. Se voidaan ostaa valmiissa versiossa tai tehdä se itse.

Socle tide: valinnanvoittoja

Reflux on pieni visiiri, jonka leveys vaihtelee 50: stä 400 mm: iin. Se koostuu kiinnityselementistä elementin kiinnittämiseksi seinään, joka on asennettu hyllyn kulmaan, joka ohjaa virtaavan veden alas etusuuntaiseen taipumaan.

Tarkat mitat valitaan niin, että saostumat eivät pudota kellariosaan, varsinkin jos se on valmistettu erittäin koristeellisista materiaaleista. Pääasia on pitää tasapaino. Muussa tapauksessa ebb voi sag. Planck, asiantuntijoiden mukaan, ei saa olla yli 5 cm: n korkin pohjan yläpuolella.

Tee ebbs muovi, betoni, metalli. Muovituotteet ovat varsin hauras ja lyhytaikainen, ja betonista ne ovat raskas ja yleensä niitä ei käytetä yksityisissä asuntorakentamisessa. Metal-kuoret on peitetty erityisellä polymeerikalvolla, joka tarjoaa paitsi korkean käyttöiän myös erilaisten väriratkaisujen. Oikein valitut kontrastit tai sävyt rakennuselementtien koristeluun voivat tulla julkisivujen koristeeksi.

Kuinka tehdä vuoroveden pohjalle omilla kädillä?

Valmiit tuotteet, lukuun ottamatta räätälöityjä, ovat vakiokokoisia, mikä ei aina ole hyväksyttävää. Siksi monet kodin käsityöläiset mieluummin eivät osta, vaan tekevät omat.

Tämä prosessi on melko yksinkertainen ja toteutetaan useassa vaiheessa:

 • Metallilevyt leikataan aihioiksi - vaaditun pituuden ja leveyden nauhat. On pidettävä mielessä, että toistensa päästöt ovat päällekkäin noin 3 cm.
 • Jokainen nauha on sijoitettu nurkkaan ja taivutettu vasaralla. Seinän vieressä olevan sivun mutka on suunnattava ylöspäin ja päinvastainen - alaspäin.

Missään tapauksessa ei saa unohtaa päällekkäisyyttä. Muussa tapauksessa ebb on liian lyhyt, mikä ei ole hyväksyttävää.

Valmisteleva vaihe

Seinien asentamista on tarpeen aloittaa vain ulkoisten seinien huolellisen tarkastuksen jälkeen sellaisten vikojen esiintymisen varalta, jotka ovat halkeamia, siruja ja muita. Alueet, joilla on havaitut puutteet, on käsiteltävä kiteellä tai tiivisteellä. Talon pohjan lämpenemisen suunniteltu työ - säätiö tehdään etukäteen, eli ennen ebbin kiinnittämistä. Julkisivun ja jalustan osan edessä on myös etukäteen.

Tärkein edellytys korkealaatuisen palautusjärjes- telmän järjestämiseksi kosteuden suojaamiseksi on pinnan absoluuttinen vaakasuora asento ja rinteiden läsnäolo:

 • Kiinnitä johto ruuvi- tai tukipinnan ulkoseinän yhdellä kulmalla. Se on kohdistettu rakennustason läpi ja kiinnitetty sitten toiseen kulmaan.
 • Jos kaltevuus on vähintään 15 astetta ja tiukasti johdon mukaan, sementti-hiekkalaasti tehdään rinteille.
 • He odottavat useita päiviä, kunnes ylimääräinen kosteus tulee sementistä, se tarttuu kokonaan.

Ratkaisua vaivataan tavanomaisissa mittasuhteissa. Yhdestä osasta sementti laittaa kolme hiekkaa. Komponentit kaadetaan vedellä seoksen muodostamiseksi, joka ei tyhjennä lastasta.

Merkintä alle ebb

Laadukkaan asennuksen ansiosta sinun on esitettävä ja laskettava tuotteen mitat. Tämä on ensiarvoisen tärkeää tehdessäsi valmiita tai käsin tehtyjä kyntöjä. Tätä vaihetta ei ole suositeltavaa asentaa rakennuksen kellariosan suojaksi.

Merkintä tehdään parhaiten vedenpinnan mukaan. Sen ansiosta voit määrittää tarkkailijan tarkan sijainnin ja asettaa sopivan vaakasuoran merkin. Se on hänessä ja laita jälki liitu.

Kun vesitasolla tehty merkintä tehdään, merkittyihin kohtiin kohdistetaan venytetty johto. Hänet pakotetaan pakottamaan, ja sitten vapautetaan. Tämän toimenpiteen tulos on nauha, joka määrittää ulostulon yläosan sijainnin. Tämä yksinkertaistaa huomattavasti myöhempää asennusta.

Ebb mount

Se voidaan tehdä sekä seinän pinnalla että ohjaimilla, jotka asennetaan etukäteen. Jälkimmäistä vaihtoehtoa käytetään, kun tulevaisuudessa aiomme kiinnittää verhousmateriaalin rakennuksen julkisivulle.

Seinäkiinnike on kiinnitetty tukipuiden avulla ja ohjaimilla - ruuveilla. Visiirien liittäminen toisiinsa suoritetaan vähintään 3 cm: n päällekkäin. On suositeltavaa päällystää liitokset pakkasenkestävällä tiivistysaineella. Samanlainen käsittely on toivottavaa suorittaa ebbin ja seinän välillä. Laaja syvennys vahvistettiin myös kannattimilla.

Kulmat leikataan pois tyhjennystangosta, joka kiinnitetään kiinnittimillä ja lisätty myös silikonitiivisteellä.

Yleiset suositukset

Jotta pystyt suorittamaan aseman asennus kellarissa, sinun on otettava huomioon useita tärkeitä vivahteita:

 • Asennus on suoritettava vasta rakennuksen tai korjauksen (julkisivun) jälkeen. Tämä estää lamellien vahingoittumisen, kun raskaat työkalut ja esineet putoavat.
 • Kun ebb on kiinnitetty viimeistelyn alapuolella, sorvaus asennetaan ennen mittauksia.
 • Aihioiden polymeeripäällyste on herkkä iskuille. Voit vähentää iskuja vasaran alle liittäkää eräänlaisia ​​kumista tai huopista valmistettuja iskunvaimentimia.
 • Jos ebb on asennettu puurakenteeseen, uurteita leikataan lokeihin. Tämä tarkoittaa, että visiirin viereisiä reunoja ei tarvitse taivuttaa.
 • Refluksointikaistaleiden pituuden on oltava enintään 5 metriä ja kiinnittimien tulee olla oikein sovi.

Asettaminen vuorovesi on sokkeli - suhteellisen edullinen ja tehokas ratkaisu aidan pohjan ja perustuksen vaikutuksilta sademäärä, jolloin vetovoimaisuuden säilyttämiseksi ja lisätä käyttöikä rakenteen. Tämä prosessi ei aiheuta ongelmia ja ei vie paljon aikaa.

Kuinka kunnolla kiinnittää seisonta rakennuksen kellariin

Korkin suojasta ebb

Talon seinämän pystysuorassa pinnassa olevat reunat ovat kokoelma kosteutta, lunta ja pölyä. Talon kellari on yleensä seinää leveämpi, joten korkin ulkonema on yleinen asia. Jos korkin ulkoneva osa ei ole suojattu, sääolosuhteet varmasti aiheuttavat tuhon alkut, ja vähitellen nämä tuhoavat ilmiöt vahingoittavat säätiötä. Jotta tällaiset ilmiöt voitaisiin estää, käytä erityistä muotoilua - laskutasoa pohjaan.

Ulostulon mittasuhde.

Jos et tee säästöä, silloin aika sääolosuhteiden avulla ei ainoastaan ​​korjaa talon ulkoasua pahempaa, vaan myös huomattavasti heikentää rakennuksen koko perustan.

Useita eri materiaaleja käytetään erilaisissa malleissa. Ne ovat betonia, keraamisia, muovia ja metalleja.

Valimojen eri materiaalien ominaisuudet

Valmistettaessa betoni valukappaleita pohjaan käyttäen materiaaleja, joilla on korkeammat vaatimukset. Niinpä graniitti murskattua kiveä käytetään täyteaineena. Hiekka on pestävä, pehmittimiä on käytettävä: ekopyreeni, relamiksit tai tahna, jotta saadaan aikaan betonikiiltävä ja vettä hylkivä. Sementin tulee olla pakkasenkestävä brändi M450. Värisuunnitelma sellaisessa huojuvälissä on harmaa, mutta valmistusprosessissa on mahdollista ennakoida tarvittava väri. Betonipäällyste voidaan maalata julkisivukkeella. Tärkeimpänä haittapuolena betoni on sen massiivisuus ja sen tosiasia, että sen asennusjärjestys olisi asetettava hankkeeseen.

Asennusohjelma ebb.

Klinkkerin tiiliä käytetään sokkelin keraamisen refluksointiin. Sitä pidetään hyvin siedettäessä merkittäviä lämpötilahäviöitä ja rankkasateita. Kestävyys mekaanisiin vaurioihin ja kaikkiin ulkoisiin vaikutuksiin luonnehtii sitä erinomaisena materiaalina laitteen refluksi. Haittana on korkea hinta ja se, että tällaisen suojan asettaminen edellyttää korkeaa pätevyyttä. Keraamisten tiivisteiden asennus on tehtävä suunnitteluvaiheessa.

Kellarikerroksessa on esteettinen komponentti rakennuksen suunnittelussa. Voit ostaa valmiita osien valukappaleita. Ne ovat alumiinia, kuparia, ruostumatonta terästä, galvanoitua terästä tai muovia. Alumiinisillat ovat kalliimpia, mutta ne ovat erittäin kestäviä aggressiivisille ympäristöille. Heillä on vähemmän painoa, mutta se ei vähennä voimaa. Etuna teräksestä on myös resistentti auringonvalolta heikkenemisestä.

Kun talon julkisivu on viimeistelty sivuraidalla tai ammattikalalla, on kätevää käyttää muovielementtien valukappaleita. Niiden avulla voit sopia täydellisesti väriin, joten voit tilata räätälöityjä muotoja. Muovin pohja on erittäin kestävä ja täysin vedenpitävä. Lämpötilavaihtelut ja mekaaniset vaikutukset säilyvät täydellisesti.

Kuinka kiinnittää ebb base?

Alhaisen veden kiinnittäminen pohjaan.

Kiinnitä ebb tarve kellarikerroksen jälkeen ennen seinän viimeistelyä. Työssäsi on oltava työkalujen ja materiaalien määrä:

 • pihdit;
 • rakennustaso;
 • vasara;
 • puunuijan
 • lastalla;
 • vannesahan;
 • punssi;
 • ruuvimeisseli;
 • itsekierteittävät ruuvit;
 • ruuvit, joissa on tykkitukit;
 • rakentaminen johto;
 • metallilevyt tai valmiin virtauksen;
 • sementti;
 • hiekka;
 • kylmäkestävä tiiviste.

Ennen asennusta tarkista horisontaalinen asento. Poikkeuksien ja vääristymien vuoksi on sovi- ja hiekkalaasti kohdistettava. Normaaliin asentoon palautusjäähdytteen asennuspinta on parhaimmillaan kaltevuuden muodossa. Seinän kulmissa on kiinteä johto asennettu vaakasuoraan. Johto, jossa on lastalla, tehdään kaltevuus. Kaltevuuden ratkaisu valmistetaan yhdestä sementin osasta ja kolmesta hiekasta. Vettä lisätään niin paljon, että valmiin liuoksen ei kulje huovasta. Kosteuden haihduttamiseksi ja liuoksen asettaminen on uutetta useita päiviä. Alhainen vesipatsas on kiinnitetty suoraan seinään tai seinien viimeistelyyn asennettuihin ohjaimiin.

Valulistan väri valitaan vastaamaan seinän peruspäällystystä tai toisin kuin tämä sävy. Kontrastissa tai metallisessa viimeistelyssä korostetaan rakennuksen yleisen ilmeen vakavuutta. Ohjaimet on kiinnitetty ohjaimiin itsekierteittävien ruuvien avulla, ja seinään on kynnet. Ebb koostuu tavallisesti kahdesta osasta: aloituslevystä ja välittömästä ebbistä. Jos lankan pinta on leveä, tehdään lisäliitos alustaan. Tällainen asennus pitää levyn tuulen vaikutuksilta. Lähtöpalkin päällekkäisyys suljetaan pakkasenkestävällä tiivisteellä. Jos metalliputki on peitetty muovilla, sitä ei saa painaa vasaralla, jotta päällysteen osa ei pääse irtoamaan. Älä asenna etupäätä päätyrakenteen loppuun asti. Ne saattavat vahingoittua muiden teosten tuotannon aikana: esineiden, työkalujen, tiilien kaatuminen.

Asennettaessa puuta seinälle, voit tehdä sen seinään hiomalla kiinnittämällä rakenteen yläosan vastaanotetussa aukossa. Tuloksena oleva yhdiste suljetaan tiivisteellä. Jos tyhjennyspalkin alapuolella on tyhjyys, sinun on laitettava levy alustan alle. Jos kaikki tehdään huolellisesti, säätiön vedenpitävyys paranee huomattavasti. Ilman alapuolella olevaa rakennusta, rakennus näyttää likaiselta ja keskeneräiseltä.

Kuinka asentaa ja korjata katteen katon: vinkkejä eri tyyppeihin

Kosteus katolla, vuotoilla ja muilla kielteisillä ilmiöillä voi aiheuttaa talon seinämien tuhoutumisen, joten modernit kateaineet tarjoavat erityisiä elementtejä, joiden kautta ylimääräinen kosteus tyhjennetään. Laitteen merkitystä on vaikea aliarvioida.

Yritetään ymmärtää yksityiskohtia veden katoamisjärjestelmästä: mikä on työn periaate, mitkä ovat katon sateet, miten asennetaan ja korjataan.

Niiden päätavoite on estää:

 • veden kertyminen saostumisen jälkeen;
 • veden pääsy saumauksiin;
 • kellarikerros.

Vesi, joka kerätään katosta erilaisten erityislaitteiden kautta, purkautuu viemärijärjestelmään.

Laitteen edut ovat ilmeisiä. Tee-se-itse-asennus on todellisuutta. Jokainen, joka osaa käsitellä työkaluja, voi asettaa omansa, hinta on hyväksyttävä. Näin ollen suhteellisen vaatimattomalla investoinnilla voit suojata talon sokean alueen tuhoutumiselta, jääpuikot eivät enää muodostu katolle, autotallin tai asuinrakennuksen vuorovesi tulee lisäkoristeeksi.

Nykyään rakennusmarkkinat tarjoavat erilaisia ​​vaihtoehtoja näiden elementtien suorituskyvylle: muovi, galvanoidut (kuva alla) ja muut.

Tyyppien ebb

Viemäröintijärjestelmät voivat poiketa toteutuksen materiaalista ja lomakkeesta. Ne ovat kuitenkin kaikki yhdistyneet:

 • lisääntynyt lujuus
 • mekaanisen rasituksen ja muodonmuutosvastuksen,
 • korroosionestopinnoite
 • houkutteleva ilme.

Pääsääntöisesti niillä on puolipyöreä tai suorakulmainen muoto.

Muovi ja metalli ↑

Aloitetaan metallijärjestelmistä.

 • Sinkitys. Viime aikoina nämä tuotteet ovat suuressa kysynnässä. Suojelu suosio galvanoitu katto ebb on edullinen hinta. Kuitenkin ne eivät eronneet kestävyydeltään, koska sinkkipinnoite on herkkä happamalle sateelle, joka on äskettäin laskenut yhä useammin ja tuhotaan niiden vaikutuksesta.

Nykyään galvanoidut valmistajat tarjoavat kehittäjille eri versiota, jossa otetaan huomioon nämä puutteet. Tuotannossa käytetään ohut (enintään 1 mm) sinkitystä teräslevyä, johon lisätään polymeeripinnoite. Pural, polyesteri, plastoisoli heikentää sateen ääniä ja tärkein asia luotettavasti suojaa korroosiota vastaan.

 • Alumiinia. Niillä on pidempi käyttöikä. Ne on suojattu korroosiolta erikoislakan kerroksella, jota käytetään sekä ulko- että sisäpuolelta. Voit myös käyttää lakkaa, joka vastaa tietyn rakennuksen väriä, mikä varmasti tekee siitä houkuttelevamman.
 • Kuparia. Tämä on kestävin vaihtoehto. Tuotteet valmistetaan puhtaasta materiaalista, jota sitten käytetään messingistä tai hapetetusta kerroksesta. Ne ovat erinomainen laatu, esteettisyys, kestävyys ja valitettavasti korkeat kustannukset.
 • Muovia. Muovin valmistukseen käytetään myös. Niitä erottaa helppous, melu ja melko korkea laatu. Muoviset kattokaivot eroavat samanlaisista tuotteista tuotteen hinnassa ja yksinkertaisuudessa. Tämän tyyppinen itse-asennus on mahdollista jollekin asunnon omistajalle, koska se ei vaadi erityisiä taitoja. Tärkein, mutta merkittävin haitta on vähäinen pakkasvaste. Jos et ota huomioon tätä seikkaa, jään muodostuminen putkissa voi aiheuttaa sen rikkoutumisen.

Järjestelmän pääkomponentit ↑

Materiaalista ja muodoista riippumatta malli on koottu seuraavista osista:

 • Kouru. Tämä on kenties järjestelmän tärkein elementti. Se kerää rinteiltä virtaavan veden, josta se putoaa putkiin. Tämä on kokoelma-fragmentti, jonka komponenttien pituus riippuu järjestelmän tyypistä.
 • Vesistöihin. Toinen esivalmistettu elementti, jonka kautta vettä päästetään alas: ensin erikoisvalmisteisiin vastaanottimiin, sitten kaivantoihin ja sitten alueen rajojen ulkopuolelle.
 • Isäntäsuppilo. Tämä siirtymäkausi, jonka kautta kouru kytkeytyy putkeen. SNIP: n mukaan niiden välinen askel on 10 m pitkin kaltevuuden pituutta. Esikaupunkirakennuksessa yleensä kustannukset ovat yksi tai kaksi suppiloa.
 • Mainitsemme myös tällaiset apuelementit kiinnikkeinä, koukkuina, liitoskappaleina, puristimina ja pistokkeina. Niiden määrä riippuu katon tyypistä ja seinien korkeudesta.

Kalkin laskeminen ↑

Analyysi siitä, miten päästetään katolla, on huomattava, että työ alkaa varsinaisesti suunnittelulla. Yksi tärkeistä näkökohdista on järjestelmän komponenttien oikea laskenta. Tämä tehdään yksinkertaisesti.

 • Kaavion pituuden laskemiseksi riittää summata rinteiden ja palkkien pituudet. Tulos on tehtävä hieman. Heidän lukumääränsä lasketaan uppoamisen pituuden perusteella. Tunneleita asennetaan 8-10 metrin välein. Poistoaukot tarvitsevat yhtä paljon kuin suppiloita. Toisella puolella yksi suppilo riittää, mutta kulmiin asennetut suppilot näyttävät paljon esteettisemmäksi.
 • Asennuskiinnikkeet lasketaan olosuhteiden mukaan: asennusvaihe on 50-60 cm ja pari lisää suppilolle. Esimerkiksi kaksinkertaiselle kaltevuudelle, jonka kaltevuus on 6-8 m, niiden määrä on 36 kappaletta.
 • Erityisen mielenkiintoinen on tuotteen halkaisija, koska epätarkka laskeminen voi johtaa veden ylivuotoon ja se putoaa seinille kaivon reunasta. Halkaisijan valintaan vaikuttava tärkein parametri on katon alue. Pienin mahdollinen poikkileikkaus on 1,5 cm 2 kullan pintaan jokaista m 2: a kohti.
 • Määritellyn kaltevuuden alue on 24 m 2, joten on selvää, että alustan osa ei saa olla alle 35 cm2. Käytännössä katon valukappaleiden mitat näillä parametreilla ovat 7-20 cm. Pyöreän tyhjennyksen halkaisija, jonka koko on 7 cm, on 76 m 2, mikä on melko johdonmukainen oletusten kanssa.
 • Kaltevuus on suunnattava tyhjennysputkeen. Yksityisessä rakentamisessa on tavallista valita 20-30 mm 10 metrin välein. Yleensä tällainen kaltevuus riittää järjestelmän toiminnan varmistamiseen. On loogista olettaa, että luumut, joissa on suuri kaltevuus, tyhjenevät vettä tehokkaammin. Mutta sitten ne eivät todellisuudessa sovi rakennuksen yleiseen ulkoasuun.

Kuinka tehdä se itse ↑

Ennen asennusta, järjestää kuopat pakokaasun vastaanottamiseksi. Jos projektin ei tarjoa laitettaan, kanavat sijoitetaan siten, etteivät ne mene ulos jalkakäytävälle tai vihreälle alueelle.

Kuinka kiinnittää ↑

 • Kiinnikkeiden kiinnittämiseen käytetään useita vaihtoehtoja: laatikkoon, haaroihin tai etupaneeleihin. Kiinnittimen luotettavuus ei ole vähiten riippuvainen siitä, kuinka koukut kiinnitetään kattoon. Kiinnitä ensimmäisessä ja toisessa kotelossa, suorita katon lattia. Käytetään joko pitkiä metallikannattimia tai lyhyitä, joissa on laajennukset. Levyn kiinnityskoukut taivuta haluttuun kulmaan.
 • Asenna äärimmäiset kiinnikkeet ensin. Kun tämä ottaa huomioon kourun halutun kaltevuuden. Kiinnityksestään käytetään ruuveja - kaksi kustakin.
 • Vedä ne ulos. Se muuttuu lopulliseksi ohjaimena asennettaessa kiinnityskoukkuja.
 • Suluetta tarvitaan suppilon kummallakin puolella. Kiinnikkeet ovat riittävän lähellä - kahden senttimetrin etäisyydellä.
 • Kouruelementit on kiinnitetty päähän tai päällekkäin. Liitosten sulkeminen erityisellä vuorauksella.
 • Muovivanteiden kokoaminen, osat eivät heti liity. Ensin sisäpuolella olevaan alareunaan kiinnitetään erityinen liima, jonka jälkeen palaset kiinnitetään urien risteykseen.
 • Muovituotteissa päätykappaleet on asennettu liimakoostumukseen. Galvanoituja - taivuta reunaa, laita korkki ja palauta taivutettu reuna paikalleen.

Suppiloiden kiinnitystapa vaihtelee erilaisista materiaaleista tulevista tuotteista.

 • Galvanoitu: oikeassa paikassa oleva kouru tekee reikiä ja siirtää suppiloa alhaalta ylöspäin, napsauta sitä.
 • Muovi: koota ensin elementit ja aseta sitten kourujen palaset.

Tyhjennysputken asennus toteutetaan useassa vaiheessa:

 • ensimmäinen polvi, joka on kiinnitetty suppilon pohjaan,
 • pystysuora segmentti, joka yhdistää ensimmäiset ja alemmat polvet,
 • alempi polvi
 • siirtävä osa.

Tyhjennysputki kiinnitetään kiinnikkeisiin, jotka on esiasennettu seinän pinnalle. Rakenteen lisäsuojaus saadaan kiinnittämällä kiinnittimet putken kaikkien osien alle - kaksi kussakin.

Kuinka asentaa katokset: asennus- ja korjausominaisuudet eri tapauksissa

Alhainen vuorovesi on osa viemäröintijärjestelmää, joka on välttämätön katolle, jossa on kaikki pinnoitteet. Näiden elementtien avulla voit nopeasti poistaa kosteuden katolta ja estää materiaalin mätänemisen, korroosion ja vuotoa rakenteessa. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi on tarpeen valita ja asentaa ebb oikein ottaen huomioon kateaineen ominaisuudet.

Asennuksen oikea asennus katolla

Kouruyhteyksiä toisiinsa ja muihin kourukompleksin elementteihin kutsutaan ebbiksi. Niissä voi olla kolmiomainen, suorakulmainen tai pyöreä osa, joka on yleisin. Toiminnan periaate päätyy siihen, että vesi virtaa katon pinnalle ja kattoihin ja lähtee niiden kautta viemärijärjestelmiin. Tästä johtuen kosteus ei kerääntyy katolle, mikä estää korroosion, mätänemisen ja pinnoitteen vaurioitumisen.

Kattovirtaus sopii katon väriin.

Ebbin muotoilu edellyttää aina liitoselementtien läsnäoloa, jonka ansiosta voit luoda haluamasi pituuden. Samanaikaisesti järjestelmän asentaminen erilaisiin kattoihin vaatii tekniikan noudattamista.

Kun itselaitteessa on huomioitava seuraavat ominaisuudet:

 • vuorovesi on sijoitettu esijännitykseen kohti vedenottosuppiloa, mikä takaa saostumisen tehokkaan poiston. 1 m putkea vaatii 4-5 mm: n kaltevuuden;
 • aukon halkaisija riippuu katon alueesta. Esimerkiksi 90 metrin katolle tarvitaan halkaisijaltaan 8 cm: n kokoinen elementti;
 • sillat sijoitetaan 3 cm katon yläpuolelle. Tämä on välttämätöntä, jotta estetään elementin loukkaantuminen;
 • pystysuuntaiset viemäriputket sijoitetaan 5 m: n välein ja monimutkaisten kattorakenteiden avulla ne sijaitsevat joka kulmassa;
 • Kourua täydennetään kyynelevyllä, joka estää pisaroiden kääntymistä laskuvedestä eri suuntiin.

Itsenäinen asennus matalassa vedessä

Kouru voi olla muovia tai metallia, mutta joka tapauksessa on tärkeää valmistaa työvälineitä ja lisäaineita työhön. Saha, ruuvimeisseli ja köysi sekä ruuvit auttavat varmistamaan rakenteen. Rakennustasolla voidaan tarkistaa kaltevuuskulma, erikoiskehyksiä käytetään ebbin asettamiseen.

Kourun on sijaittava kaltevalla suunnalla suppilo- ja jäteveden vastaanottojärjestelmään.

Järjestelmän kaikkia osia tarvitaan myös työhön, esimerkiksi suppiloon, pistokkeisiin, kulmiin, liitoskappaleisiin. Sinun on ensin määritettävä järjestelmän sijainti ja pituus. Tunnelit sijoitetaan usein rakennuksen kulmiin, joissa on pystysuoraa viemäriputkia.

Alhainen vuorovesi rakennuksen päällä

Katon tyhjennyselementit voivat olla erilaisia, ja yksi vaihtoehto on tyhjentää luukku. Tämä yksityiskohta on visiiri, jota pidetään osana rakennusta ja joka ohjaa vettä seinistä ja ikkunoista.

Peak rakentaminen laatikolle ja varustaa kanava ebb

Tällaisen alhaisen vuoroviljelyn luomiseksi tarvitset ammattimaiset lattiat, puupalkit 50x80 mm, kattoruuvat. Puukappaleiden kiinnittäminen toisiinsa voidaan tehdä kynsillä ja vasaralla. Nämä osat on valmistettava puusta, jonka kosteuspitoisuus on korkeintaan 12%, ja ne on myös esikäsiteltävä antiseptisellä aineella.

Visiiriä voidaan täydentää kourulla

Luodin monimutkainen luukun ulosvirtauksen luomiseen liittyy seuraavat toimet:

 1. Valukappaleiden kulman tulee olla 20 - 45 ° ja tämän elementin leveys - 500-600 mm. Levyt sahataan asianmukaisen koon yksityiskohdista ja otetaan huomioon elementtien kytkentäkulma.
 2. Pylväistä kerätään runko alaslaskulle kiinnittämällä ne kattorakenteisiin ja rakennuksen seinään kynsien ja ankkuripulttien avulla.
 3. Viimeistetyn laatikon päällä ne asentavat aaltopahvista tai metallilevystä valmistetun peitteen, mikä tekee päällekkäisyydestä noin 5 cm ja hoitaa saumat varovasti tiivistysaineella.

Aaltopahvin kiinnittämiseen käytetään kattoruuveja. Paikoissa, joissa rakenne on kiinnitetty pylvääseen, seinän tulee olla kiinnitetty samoilla ruuveilla, joissa on metallikulma ja sauma täyteaineella. Tämä takaa refluksoinnin voimakkuuden ja estää kosteuden pääsyn rakenteeseen.

Video: laskuveden asentaminen sivulle

Muovinen asennus

Muovin tyhjennysjärjestelmä on kevyt ja ei kuormaa kattoa, ja nykyaikaiset tuotteet ovat kestäviä. Siksi muovi on usein kustannustehokkain ja käytännöllisin ratkaisu katon suojaamiseen kosteuden kertymältä.

Muovinen ulosvirtaus on kiinnitetty ruuveihin

Muoviosien asennusvaiheet ovat seuraavat:

 1. Kun olet asentanut kattotuolit ja kiinnittänyt vedenpitävän kalvon, vedä johto rinteeseen pohjaan ottaen huomioon ulosvirtaussuunnan tarvittava gradientti.
 2. Asenna kourujen kannattimet katon ulkotilaan, joka on peitetty vedeneristysmateriaalilla. Nämä elementit kiinnitetään ruuveilla yhtä suurella etäisyydellä toisistaan. Optimaalinen askel on 50-70 cm.
 3. Liitä kouru moduulit tarvittavaan pituuteen, kiinnitä pistokkeet päihin. Tiedot kiinnitetään vuorotellen suluissa.

Tiiviyden ja oikeellisuuden tarkistamiseksi sinun on kaadettava kauhan vettä järjestelmään jossakin päädyssä ja rakennuksen nurkassa ja tarkkailtava nesteen liikkumista. Jos se saavuttaa erityisen putken ja ojan nopeasti, eikä se kerääntyy mihinkään alueen pintaan, niin työ tehdään oikein.

Video: PVC-vedenpoistoasennus

Metallikourujen asennus

Metallikuoret voivat olla kuparia, alumiinia tai seosterästä. Tällaisilla tuotteilla on enemmän painoa kuin muovia, ja siksi ne edellyttävät samoja kestäviä kiinnikkeitä. Metallijärjestelmien asennusta varten on tarpeen vahvistaa telilaatta kiinnikkeiden kiinnitysalueella, ja tähän tarkoitukseen käytetään levyjä, joissa on 50 x 150 mm: n osa.

Metalli refluksi vaatii huolellista kiinnittämistä, koska se on raskas

Metallikaavioiden asennus käsittää seuraavat toimenpiteet:

 1. Kaltevuuden alareunassa ne venyttää köyden halutun tason viemärin sijainnin ja kaltevuuden huomioon ottaen. Tämä tehdään ennen vedenpitävän kalvon asentamista, mutta sen jälkeen, kun kattotangot on valmistettu ja tukilevy on vahvistettu.
 2. Veden osat on kiinnitetty yhdessä niiteillä ja kiinnitetty sitten kannen etupaneeliin kiinnitettyihin kiinnikkeisiin. Kytkimet on asennettu äärimmäisiin elementteihin, ennen asennusta kumitiivisteeseen ja täydentävät kalteva tiivistysalue.
 3. Kouru ja tulppa kiinnitettynä suspensioihin. Jos aiot asentaa suppilon, luo reikä etukäteen etukäteen metalli- tai sähköporakoneella ja haluamasi halkaisijan erikoiskruunu.
 4. Refluksin asentamisen jälkeen tyhjennysputki, jossa on suppilo, kiinnitetään huolellisesti nivelillä. Järjestelmä testataan sitten tehokkuudella täyttämällä vedellä.

Video: esimerkki metallijohdon asennuksesta

Miten asetetaan eri leveyden virtauksen kulmat

Monimutkaisen muodon katon tyhjennyksen muodostaminen tai ulkoneman ohittaminen vaatii nivelet kulmissa. Samaan aikaan on usein tarpeen yhdistää eri leveys. Tätä tarkoitusta varten käytetään erityisiä kulmia, nimittäin sisäisiä liittimiä ja ulkoisia kytkentöjä, jotka voivat olla eri kulmissa.

Ulkoiset kytkimet auttavat liittämään eri leveyksien kourut rakennuksen kulmissa

Menetelmä urien liittämisestä kulmiin ei poikkea suorista elementeistä. Kiinnikkeet sijaitsevat kulman lähellä, mikä takaa järjestelmän kestävyyden ja luotettavuuden. Jos kulmassa on lyhyet reunat, niiden risteyksen paikka suoraa kourua varten on huolellisesti vesitiivistynyt katon tiivisteellä.

Jotkut valmistajat tuottavat kulmia merkinnöillä tyhjennysputken alla

Rakennuksen nurkassa voidaan sijoittaa putki ja siksi on tarpeen muodostaa reikä suppilon asennukseen. Käyttämällä haavasahausta tai poraa metallikruunuilla kourujen kulmaliitoksella tehdään reikä, mutta ensin on huolellisesti mitattava suppilon halkaisija. On olemassa valmiita sarjoja suppiloita ja kulmavaihtoja, jotka eivät vaadi monimutkaista asennusta.

Video: vaihtoehto nokkakentän telakointiin

Viemäröinti pehmeälle katolle

Kattopinta, jossa on vyöruusu, ei anna kosteuden kerääntymistä nopeasti, joten pehmeän katon tarvitsemi- seksi tarvitaan viemäröintiä. Asennukseen voit valita muovimalleja, mutta metalliväriset versiot, joissa on polymeerinen väripinnoite, ovat kestävämpiä.

Viemäreitä tarvitaan minkä tahansa muotoisen pehmeän kattorakenteen yhteydessä.

Jos käytetään muovisia kiinnittimiä, ne kiinnitetään etupaneeliin 60 cm: n elementtien välisellä etäisyydellä. Metallituet kiinnitetään uloimpiin taitolevyyn ennen materiaalin asettamista.

Teknologia sisältää vaiheet, kuten:

 1. Taaksepäin tai etulevyn reunan toisessa päässä ruuvi kiinnitetään, taivutettu viiva vedetään, kun otetaan huomioon, että kaltevuus on noin 5 mm metriä kohden. Viivan lopussa kiinnitä toinen ruuvi ja vedä köysi.
 2. Kiinnikkeet kiinnitetään pitkin tätä linjaa noin 50-60 cm etäisyydelle toisistaan. Äärimmäiset kannattimet asennettuina 15 cm: n etäisyydelle kortin päästä.
 3. Kun asennat uraa kiinnityslaitteessa, elementin reuna saatetaan lähemmäksi reunaa. Vapauta pidike, paina hieman alas ja kiinnitä vastakkainen reuna. Sisästä liimaa kohdistetaan kulmaan ja kouru taitetaan nopeasti. On tarpeen työntää kulma, kunnes se pysähtyy. Seuraavaksi ura, jossa liimattu kulma sijoitetaan muihin suluihin.
 4. Sen jälkeen laita liima sisäiseen vyöhykkeeseen ja liitä elementtejä. Päätyosien osat asentavat pistokkeet.

Korjaa katokset katolla

Lunta ja huurre, rankkasateet ja tuulen voimakas tuulenpurkaus voi vaurioitua. Epästabiilimpia tällaisiin tekijöihin ovat muovirakenteet, metalli on kestävämpi, mutta joka tapauksessa järjestelmän korjaaminen voi olla tarpeen.

Ilmastolliset tekijät voivat vahingoittaa kaikenlaista kourua.

Useat tekijät vaikuttavat ebb: iin, ja viemäröintijärjestelmän toimivuuden rikkominen edellyttää nopeaa korjausta. Seuraavat tilanteet ovat yleisiä:

 • huono kosteuden ottaminen johtuu usein lian, pudonneet lehdet ja roskat kerääntymisestä kouruissa. Ongelma on helppo ratkaista puhdistamalla järjestelmä vieraalta esineeltä;
 • jos kourussa on halkeama, se on korvattava. Kun koko pinta on rikkoutunut, tämä osa on korvattava kokonaan. Pienet halkeamat voidaan helposti kiinnittää kaksikomponenttisella kylmähitsauksella;
 • jos tyhjennysjärjestelmän elementit irtoavat, vaurioitunut alue on puhdistettava lian ulkopuolelle, irrota vanhat kiinnittimet ja kiinnitä osat huolellisesti käsittelemällä nivelen tiivisteellä;
 • ruoste esiintyy metallituotteissa, joissa on vaurioitunut suojakerros. Se voidaan puhdistaa sienellä ja peittää korroosionestomaalia. Jos ruoste on vaikuttanut koko järjestelmään, on parasta korvata ebb;
 • monivuotisen toiminnan jälkeen epämuodostuneet putket korvataan aina uusilla. Tämä on välttämätöntä muovi- ja metallituotteille, joita ei ole korjattu vuosikymmenien ajan.

Katteen kattavuus ja oikea asennus ovat avain hyvän rakennuksen suojaamiseen kosteudelta. Kourujärjestelmällä on yksinkertainen rakenne, mutta se suojaa seiniä, ikkunoita ja säätiötä veden haitallisilta vaikutuksilta. Säännölliset korjaukset ovat aivan yhtä tarpeellisia kuin kourujen oikea asennus, koska se pidentää tyhjennysrakenteen elämää.

Sillat ikkunoille

Elementin päätavoite on siirtää vettä ikkunoista, estäen kosteuden pääsyn ikkunalaudalle ja ikkunankehykselle. Jos kosteus pääsee näihin paikkoihin, alkaa rakennusmateriaalien nopea tuhoutumisprosessi: julkisivuseinien kipsi putoaa, ikkunarakenteet tulevat hyödyttömiksi. Jos seinät ovat päällystetyt, ongelmat ovat vieläkin suurempia. Ebbin suojatoiminnon lisäksi ne toimivat lisäelementtinä julkisivujen koristelusta, ne saavat valmiin ilmeen, ikkunoiden aukkojen mallit näyttävät orgaanisilta.

Sillat ikkunoille

Polymeeripäällysteiset tippuvat

Ebb on mahdollista asentaa rakennusten rakentamisen aikana ennen julkisivuseinien viimeistelyn päättymistä tai toiminnan aloittamisen jälkeen. Ensimmäinen vaihtoehto on parempi - on mahdollista käyttää täydellisiä erityistoimenpiteitä kaikkien nivelten ja saumojen sulkemiseksi ja tehdä sen mahdollisimman vähän aikaa ja rahaa. Toisessa tapauksessa tekniikka muuttuu hieman monimutkaisemmaksi, mutta sillä ei ole merkittävää vaikutusta työn laatuun ja kustannuksiin.

Alhainen vuorovesi kuin ikkunan koriste-elementti

Casting Materials

Tänään, ebb on tehty kahdesta materiaalista, joista jokaisella on sen edut ja haitat.

Metallivalujen etuja - kestävyys, monipuolisuus ja laaja valikoima värejä. Haittana on alhainen mekaaninen lujuus, ei ole toivottavaa käydä niitä, varsinkin jos pohja on valmistettu väärin.

Muovikuoret kestävät suhteellisen suuria staattisia kuormia, mutta niitä käytetään vain metallin ja muovin ikkunoiden yhteydessä. Metallin kustannuksella hieman halvempi.

Muovi valettu - valokuva

Valukappaleiden asennusta koskevat yleiset vaatimukset

Suunnittelulla on yksi epämiellyttävä piirre - epäasianmukaisen asennuksen seuraukset havaitaan myöhään ja niiden poistaminen kestää melko kauan. Joskus sinun täytyy korjata päällysteen päällysteen julkisivujen seinät. Tämän estämiseksi sinun on noudatettava muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä.

Suurin mahdollinen toimenpide sinetöidä kaikki nivelet, kiinnitä erityistä huomiota rungon ja ikkunan rungon kanssa.

Kaikki nivelet on eristettävä.

On tärkeää. Tiivisteitä tulisi käyttää tiivistysmenetelmänä, mutta ei tärkeimpänä, niiden käyttöikä on rajoitettu useisiin vuosiin. Tulevaisuudessa tiivisteet tiivistävät, vesi tunkeutuu halkeamiin. Huuhtelu tapahtuu epäsuotuisten käyttöolosuhteiden vuoksi. Keskeiset toimenpiteet vuotojen - rakennustekniikan poistamiseksi. Mikä - ilmoitamme askel-askeleelta asennusohjeet.

Alhaisen vuoroveden tulee olla leveämpi kuin kaltevuus vähintään kahdella senttimetrillä. Lasin vesi ei saa heti pudota seinään.

Ebb laajemmat rinteet

Saavuta korkein vaakasuuntainen virtaus. Jos se on asennettu kulmaan tai epätasaisella pinnalla, vesipisarat kerääntyvät yhteen paikkaan ja jäljittelevät seinää. Sateen aikana vesipisaroiden tulee tippua tasaisesti koko ulosvirtauksen pituudelta. Tämä vähentää kostutuksen astetta, kuivaa seinämä paljon nopeammin.

Alhainen vuorovesi on asetettava vaakasuoraan.

Tee vahva ja litteä sementti-hiekka pohjan alla. Nyt on muodikasta käyttää kokoonpanovettä: vuorovesi on monissa paikoissa kiiloja, vapaata tilaa vaahdotetaan. Se on nopea, halpa, mutta väärä. Jokaisessa rakennuksessa olevat ikkunat on puhdistettava säännöllisesti ulkopuolelta. Usein laskuvedessä heistä tulee jalkoja, eikä vaahto voi kestää tällaisia ​​kuormia. Jos näet, että palkatut päälliköt harjoittavat hakkerointia - pakottavat työtä uudistettavaksi.

Voi olla vankka pohja vuoroveden alla.

Ebbin sivupinnat on välttämättä sijoitettava leikkausreunoille. Jos kipsin rinteillä - sinun täytyy kaatua siihen noin tuuman. Älä odota, että voit välttää vuotoa tiivisteen käytön avulla. Olemme jo maininneet, että sen käyttöjakso tällaisissa vaikeissa olosuhteissa on hyvin pieni. Sivupalkin luominen kuvataan myöhemmin asennusohjeissa.

Laskuveden sivupinnat ovat rinteillä

On vaikea asentaa puuta toisen ja korkeamman kerroksen ikkunoille, on tarpeen kerätä telineitä tai poistaa ikkuna-ikkuna kokonaan. Tee työ niin, että myöhemmin sinun ei tarvitse poistaa avioliittoa, älä kiirehdä, suorita kaikki rakentamistoimet.

Askel askeleelta ohjeet metallin palautusjäähdytyksen asennusta varten

Metallivalun voi tilata tai tehdä itse. Miten tehdä itse suunnittelusta, kerromme alla, ja käytämme esimerkiksi mukautettua elementtiä. Ensimmäisten tietojen osalta otetaan seuraavat indikaattorit: arkkiteräksen kaataminen, tiilitalo sementti-hiekkakiven kanssa. Reflux on asennettu rappauksellisiin rinteisiin.

Teokselle tarvitaan sakset metallille, jos niitä ei ole, niin hiomakoneen käyttö on sallittua. Lisäksi sinun on oltava neliö, merkki (metallikynä on erittäin huono), mittanauha, ruuvimeisseli ja ruuvit. Jos sinun on valmistettava sementti-hiekkapohja, valmistakaa sitten työkalut.

Vaihe 1. Tarkista alemman ulkorenkaan kaltevuus. Jos se ei täytä edellä mainittuja ehtoja, sinun on kipsi. Käytä tavallista sementti-hiekkalaatikkoa tai liimaa keraamisille laatoille. Liima voi tasoittaa pieniä epäsäännöllisyyksiä ja kipsiä käytetään, jos paikkaa ei ole lainkaan valmis. Varmista, että kaltevuus on 10 °: n sisällä.

Kuinka tehdä bias?

 1. Piirrä liuoksen kerros, paksuus on noin 1 cm enemmän kuin tarvitset. Ennen kipsiä älä unohda märkiä tiilien pintaa.
 2. Käytä tasoa tuoretta kipsiä, tee urat haluttuun kulmaan. Paina sitä massaan, katsele asteikkoa. Urat tulisi tehdä reunoilta ja rinteiden keskeltä.
 3. Pääsääntöisesti vähitellen poista ylimääräinen massa, ohjaa työkalun asentoa tehtyjen urien mukaan.
 4. Sileä viimeistely tasoittaa pinnan. Jatka refluksoinnin asennusta sen jälkeen, kun massa kovettuu.

Vaihe 2. Irrota valun mitat tilauksesta. Sen on oltava useita senttimetrejä pidempi ja leveämpi kuin kaltevuus.

Vaihe 3. Mittaa rinteen parametrit ja siirrä ne laskuveteen.

Seuraavaksi on olemassa kaksi vaihtoehtoa teosten tuottamiseen.

 1. Merkittyjen merkkien taivuta vuorovesi. Kynnet leikataan hieman saksilla metallilla tai hiomakoneella. Sivuravan korkeus noin senttimetrillä. Varmista, että reunat ovat sileät ja asenna mahdollisimman lähelle sivupintoja. Olemme jo maininnut, että emme suosittele, että ebbs asennetaan tällä menetelmällä, risteyspaikoilla esiintyvien vuotojen vaara on liian suuri. On luotettavampi vaihtoehto.

Taivuta reunaa

Valitettavasti muovia ei voida asentaa niin luotettavasti. Ne on asennettu päähän, istuin on tiivistetty tiivisteellä. Päitä on juuttunut erityisillä kiinnikkeillä.

Vaihe 4. Kiinnitä taivutus ikkunan runkoon ruuveilla. Rungossa on erityisiä uria, varmista, että taivutuksen reunat eivät ylitä niitä, jolloin refluksoinnin taivutus tulee sijaita uraan.

Irrota kalvo alhaisesta vuorovedestä

Asennusantti. Viimeinen asennus ja kiinnitys

Asettaa ulosvirtaus paikoilleen

Jos metallipurkki on pituudeltaan yli puolitoista metriä, voit käyttää nestekynsiä asennuksen aikana, voitele pohjan pinta ja aseta se sitten paikalleen.

Ikkunat

Tee metalli valettu omiin käsiisi

Metallipuita voi tehdä itse, niillä ei ole erityistä monimutkaisuutta.

Ikkunan tyhjennyskuviot

Kuinka tehdä ne?

Vaihe 1. Osta galvanoitu teräslevy, jonka paksuus on 0,5 mm. Kiinnitä huomiota galvanoinnin laatuun, kerroksen paksuuden tulisi olla vähintään 40 mikronia, pinnan ulkonäkö on tasainen, sumentuminen ja aukot on kielletty.

Galvanoitu levy (sinkitty)

Vaihe 2. Mittaa työkappaleen pituus ja leveys helmin suhteen. Jätä noin kaksi senttimetriä koko helmaan koko kehällä. Ota pituus marginaalilla, on parempi katkaista liikaa kuin heittää ulos.

Vaihe 3. Siirrä mittaukset rautalevylle. Piirtämistä varten on parempi käyttää tavallista huopakynää, lyijykynät eivät ole kovin näkyviä. Käytä tavallisia merkkejä, älä käytä vedenpitävää. Näkyvät merkkiviivat on poistettava, ja vedenpitävät väriaineet aiheuttavat ongelmia. Levyssä tulee olla taivutusviiva, joka asennetaan ikkunan runkoon ja ulosvirtauksen ulkonevan osan taivutusviiva. Leikkaa paremmin saksilla metalle, ääritapauksissa, hiomakone. Kiillotuksen jälkeen on tarpeen poistaa terästä leikkausviivalta.

Vaihe 4. Aseta arkki pöydän litteälle reunalle, paina sitä yhdellä kädellä, älä salli tärinää. Käytä toisella kädellä varovasti taivuta sitä, napauttamalla levyä mihin tahansa laudan osaan. On hirviö - suuri, on helpompi työskennellä hänen kanssaan.

Levyn kiinnitysmenetelmä

Teräslevyn mutka

Käytännön neuvoja. Jyrkkyyden lisäämiseksi voidaan tehdä tippumista. Se ei vain paranna vedenpoistoa, vaan myös tyhjentää vettä edelleen seinältä. Kapelnik - ylimääräisen Z-muotoisen taivutuksen ulosvirtauksen alareunasta.

Taivuta metalli hitaasti, aloita toisesta päästä ja siirry vähitellen päinvastaiseen suuntaan. Levy on taivutettava aallolla. Älä yritä taipua välittömästi keskeltä, sääntöjenvastaisuudet tulevat varmasti näkyviin. Teet iskuja ylhäältä alas, osa männyn tasosta taivuttaa metallia ja toinen osa samaan aikaan iski pöydän reunaan. Ensimmäistä kertaa taivuta noin 30 °, oikeaan kulmaan, sinun on tehtävä useita kulkureittejä linjaa pitkin ja takaisin. Mitä enemmän kulkee - pehmeämpi arkin mutka.

Oppimisen taivuttaminen levy on helppoa, muutaman senttimetrin kokemuksen jälkeen. Jos on olemassa huolenaiheita - käytä tarpeettomia sinkittyä terästä. Voit hallita iskujen voimakkuutta, suuntaa ja esiintymistiheyttä, taivutus tulee tasaiseksi. Laatu on luonnollisesti jonkin verran huonompi kuin arkin taivutuskone, mutta sinulla on myös mahdollisuus säästää kustannuksista, mutta myös tehdä omia kokoja erikseen jokaiselle ikkunalle.

Video - Ebbin asentaminen ikkunoihin

Vastaukset kysymyksiin

Kuinka poistaa perus refluksoinnin koko?

Ensinnäkin, sinun ei pidä huolehtia liikaa, tarkkuus poisto voi olla plus tai miinus muutaman millimetrin.

Toiseksi, on yksinkertaista kuvata koko:

 • mittaa ebb: n leveys risteyksestä ikkunakehyksen kanssa;
 • laita ruutu neliöön ja mittaa ensimmäisen kulman pieni jalka senttimetreinä, tee sama toisella kulmalla;
 • lisää ikkunan aukon ja kehyksen pituus jalojen määrä, se on taivutuksen pituus ilman taivutuksia tai kiinnityslaasti;
 • lisää tämä arvo noin kaksi senttimetriä, jos taivut reunat ja päällekkäin kipsin sivujen rinteillä ja senttimetri, jos teet tie-in.

Ikkunan himmennys

Kuinka taivuttaa ebbin reunoja?

On olemassa useita tapoja, joista jokainen antaa hyvän tuloksen.

  1. Käytä erityisiä pihdejä kynttilänjalkoja. Niissä on laaja sieni, joka antaa hyvän otteen. Työssäsi on oltava vähimmäiskokemus.

Kuinka taivutetaan teräslevyä sujuvasti

Galvanoitua arkkia voidaan taivuttaa männyn avulla

Suosittelemme, että suojaat kädet lapasetilla tinaustyön aikana. Leikkaaminen terävillä reunoilla on erittäin helppoa ja vammat parantavat pitkään.

Ja vielä käytännön neuvoja. Jotta särmä olisi helpompi taivuttaa ja linja oli sileä, työnnä ura takapuolelta. Aseta arkki tasaiselle alustalle, työnnä matala haava hallitsijan alle metalliesineen. Varmista, että sinkkipinnoite ei ole vaurioitunut. Mutta vaikka se olisi naarmuuntu - ei ole ongelma. Linja on aina alhaisen vuoroveden takana ja kosteus ei pudota siihen.

Mitkä ovat puupallojen metallivalujen asennuksen ominaisuudet?

Ero on yksi, mutta perustavanlaatuinen. Jos kiviseinien pohjaan käytetään sementtiseosta, niin puuseinämille tulee olla tukirunko. Joissakin tapauksissa riittää muutamia, joiden paksuus on useita, ikkunan aukkoa pitkin. Ne on kiinnitetty tangoilla kynsillä. Jotta lumi ei pääse laskuun ja vahvista kiinnitys seinään, on suositeltavaa käyttää kokoonpanovettä. Ennen zapenivaem paina ylhäältä alas, valitse kuorma niin, että se ei taivuta rautaa ja samaan aikaan anna vaahtoa nostaaksen.

Asennus laskuveden puun talon ikkunaan

Kuinka yhdistää kaksi lyhyttä arkkia?

Tämä on toinen tapa vähentää metallivalujen kustannuksia. Voit valita kahdesta tavasta itsellesi parhaan.

1. Juottamalla.

Tavalliset juotokset eivät sovi galvanoidulle teräkselle, ne eivät joko ole peitattuja tai peitettyjä erittäin hitaasti sinkkipinnoitteella. Tarvitset ison juotin, jonka kapasiteetti on vähintään 200 wattia, sitä enemmän sitä parempi.

Galvanoitujen levyjen juottamiseen on käytettävä kloorivetyhappoa. Raudan tavalliset juotokset ovat sopimattomia, eivät pysty poistamaan sinkkipinnoitetta, sinun on käytettävä väkevää happoa.

Suolahapon liuos

Työskentele sen kanssa huolellisesti, älä anna kemiallista nestettä limakalvoille. Heti kun huoli tapahtuu, huuhtele välittömästi juoksevalla vedellä.

 1. Ompele kaksi levyä galvanoidusta teräksestä, jos on suuria aukkoja - poista ne: paina alas painolla, laita tasainen levy päälle ja tiilet sitä varten jne.
 2. Kaada kaksi ohut kerros happoa näiden kahden levyn väliin. Voit liottaa runsaasti harjalla, kunhan ei ole aukkoja. Ja sitten näissä paikoissa arkit eivät liity.

On tärkeää. Happamassa kiehuvassa aineessa vapautuu hyvin kaustisia höyryjä. Käytä vain ulkona, käytä hengityksensuojainta.

Tee aina ommeltu sauma, jonka reikä on näkyvissä takaosasta. Jos epäilet piikkien voimakkuutta - käännä arkki ylösalaisin ja toista hitsisauma. Happo räjähtää sinkin rautaa tämän valmisteen ansiosta metallin sitoutuminen molekyylitasolla. Työskentelypinnan päätyttyä on pestävä veteen leivinuumassa, mikä neutraloi hapon. Puhdista ulosvirtaus on suositeltavaa huuhdella uudelleen juoksevalla vedellä.

2. Käytä lukkoa.

 1. Taivuta arkki reunaa pitkin 90 ° kulmassa, käännä se ja kiinnitä kiristimillä. Reunan leveys 10 mm.
 2. Aseta laaja metallinen lastu taipumaan, paina sitä tiukasti. Kevyesti napauttamalla alkaa taipua edelleen. Olemme jo maininneet, että on suositeltavaa tehdä useita läpikulkuja aina, kun levy on taivutettu pieneen kulmaan. Mitä useampia toistoja toistetaan, sitä parempi, mutta kulkulukujen ei tulisi olla alle kolme 90 asteen kulmassa. Taita nauha yhdensuuntaisesti arkin tasoon. Kuution koko riippuu lastan paksuudesta, ei saa olla enempää kuin 1 mm.
 3. Työnnä kaarevan arkin reunaa 15 mm: n leveydeksi. Pieni ero takaa liitoksen tiheyden. Kiinnitä se molemmin puolin.
 4. Aloita taipumaan mutterin kanssa. Työnnä lastan väliin ja jatka taivutusta 90 asteen kulmassa. Irrota ensimmäinen reuna lastalla kunnes se tulee kohtisuoraan. Irrota kiinnikkeet. Aivan sama algoritmi, valmistele arkun toinen kappale.
 5. Aseta taivutetut reunat toisiinsa ja käytä vahvaa vasarapuhallusta sauman kohdistamiseksi sauman kanssa. Varmista, että yhteys ei tule ulos lukosta puristuksen aikana, muuten segmentit eivät ole rinnakkaisia.

Kiinnitä lukko kelkkasahan avulla

Yhdiste kaksi galvanoidut levyt

Lukko voidaan leikata saksilla metallia, suurennettuja levyjä käytetään suurikokoisten valukappaleiden valmistukseen.

Video - Kuinka ommella kaksi sinkittyä rautaa ilman koneita

Kuten näet, kaikki voidaan tehdä käsin, mutta vain, jos on kaksi ehtoa: sinulla on oltava halu ja ainakin vähäinen tieto. Älä pelkää, yritä tehdä sitä, mikään ei korvaa käytännön kokemusta.

Roof ebbs: näkymät, laite + miten asentaa itse

Talon kattoa verrataan usein sateenvarjoon: päätehtävänä on suojata sateelta ja muilta ilmakehän kosteudelta. Mutta on yksi merkittävä ero, koska neste virtaa yhtäjaksoisena seinäksi sateenvarjostimena kaikissa suunnissa kerralla ja modernin talon katolta vain muutamassa erikoisalueella. Kuivausjärjestelmän koko salaisuus!

Ja niiden hienoja piirteitä on paljon, koska on tärkeää, että koko järjestelmä ei toimi vain, mutta ei vaadi jatkuvaa huomiota itsensä rikkoutumisten vuoksi. Siksi tässä artikkelissa paljastetaan sinulle kaikki salaisuudet: kuinka päästään katolle omalla kädelläsi niin, että heidät on ajateltu pienimmälle yksityiskohdalle!

pitoisuus

Mitkä ovat asuinrakennuksen helvetit

Vesierotuksen järjestäminen asuinrakennuksen katolta riippuu suoraan katon muodoista ja

Talo, jossa ei ole järjestäytynyttä vettä ohjata: onko se todellinen?

Ehkä olette koskaan ajatelleet, että on mahdollista tehdä ilman mitään viemäreitä - eikö olisi ollut mahdollista ennen kuin Venäjällä ilman heitä? Kyllä, en vain, käytän tätä lähestymistapaa tänään!

Esimerkiksi jos talo on rakennettu tiukasti tiettyyn tyyliin, ja sen viemäriputket eivät voi piiloutua eikä mukautua valitulle ulkoiselle rakenteelle millään tavalla. Tällöin rakentajat tekevät kaikkensa sadeveteen, ei vahingoita rakennusta.

Tätä varten katto on rakennettu niin, että se on laaja katos ja seisoo seinän etupuolella vähintään puoli metriä. Lisäksi pohjaseinille asetetaan pystysuora eristys, ja itse säätiö on korkealla kosteutta kuluttavilla materiaaleilla, kuten keraamisilla laatoilla tai kiveillä.

Toinen vaihe on tehdä alueen pystysuuntainen asettelu niin, että talosta on havaittavissa oleva kaltevuus, jotta vesi pääsee vapaasti katosta ja heti jättää talon perustan.

Ebb standardi kaksinkertainen kaltevuus katto

Pöydän katon vakiomalli koostuu seuraavista elementeistä:

Niissä paikoissa, joissa veden virtaus on suuressa paineessa (useimmiten laaksossa), pysäytys asetetaan kourun kouruun tai kulmaan.

Vedenpoiston organisointi litteästä katosta

Mutta litteän talon katolla ebb näyttää hieman erilaiselta:

Jotta vesi voidaan järjestää tasaisesta katosta, se on aluksi varustettu suojuksella, jonka korkeus on 30-90 cm, mikä toimii myös esteinä. Asenna sitten viemäri useimmissa tapauksissa - sisäisesti.

Sisäinen valua pidetään luotettavampana, koska tällainen järjestelmä ei ole melkein altistunut ilmakehän vaikutuksille. Asenna vedenottoaukot vain katon alemmilla osilla, mikä on varsin loogista. Jos katto on korkeintaan 150 m 2, aseta kaksi kraatteria: vakio, jossa on nousuputki ja hätätapa, joka poistaa vettä kaiteen läpi.

Mutta on äärimmäisen tärkeää, että tasaisen katon kaltaiset järjestelmät toimivat aina kunnolla. Tämän vuoksi tällaisen järjestelmän on oltava kelvollinen, ts. suojattu tukosta lehdet syksyllä ja lumi talvella. Tätä tarkoitusta varten kori on kiinnitetty suppilorenkaan tai laipan päälle ja lämmityskaapelit on asetettu. Ja putken alemmassa osassa on asennettu tarkistus puhdistukseen ja ohjaukseen. Vesi itse sisäpuolisen tyhjennyksen kautta virtaa pääkeräimeen.

Materiaalin valumisen valinta

Ensin sinun on päätettävä, mistä materiaalista haluat asentaa viemäröintijärjestelmän:

Tämä ei tarkoita, että yksi niistä olisi parempi tai pahempi. Muovi yleensä houkuttelee kohtuuhintaan ja helppoon asennukseen, metalliin - kestävyyteen ja luotettavuuteen.

On kuitenkin otettava huomioon, että talon viemäröintijärjestelmän järjestely Venäjän alueella edellyttää vakavia vaatimuksia:

Mistä materiaalista vesihuoltojärjestelmä tehdään, sen käytännöllisyys ja kestävyys riippuvat. Laadun tyhjennyksen pitäisi toimia kunnolla myös rankkasateiden aikana ja ilman seinämien roiskeita. Materiaalin on oltava riittävän vastustuskykyinen tuulenpuhalle, vaikeille pakkasille ja lumikuormalle. Ottakaamme siis tarkemmin kunkin vaihtoehdon hyvät ja huonot puolet.

Modernit metallivalut on valmistettu galvanoitua terästä, tinaa, alumiinia, titaania, sinkkiä, kuparia ja metallia polymeeripinnoitteella. Edullisin niistä hinta - tina ja sinkitty teräs, ja ne ovat myös vähemmän käytännöllisiä, koska alttiina mekaanisille vaurioille ja korroosiolle. Kun työskentelet tällaisten elementtien kanssa, sinun on käytettävä paljon tiivisteitä ja suojattava kaikki nivelet, mutta tämä ei välttämättä takaa vettä, joka jäätyy putkistoihin ja räjähtää ne. Tästä johtuen tyhjennysaineiden käyttöikä on korkeintaan 15 vuotta. Toinen sinkityt teräs ei ole kaikkien mieltymys, koska se lopulta peittää valkoiset ja ruosteiset tahrat. Siksi tällainen teräs on suojattu molemmilla puolilla muovia, joten tällaiset tekniikat auttavat lisäämään takuun voimassaoloaikaa jopa 15 vuoteen. Ja vain tässä tapauksessa teräksinen kouru ei pelkää happaman sateen, auringon tai naarmujen varalta.

Paljon kestävämpiä sinkki-titaania, alumiinia ja kuparia. Nämä eivät kuihtuneet kovaan lumikuormaukseen. Mutta ne painavat jo enemmän, on vaikea asentaa ja paljon kuormaa räystään. Esimerkiksi kupari ei ole vain tyytyväinen sen esteettiseen ulkonäköön, mutta sillä on myös vahvoja ominaisuuksia. Erillinen kouru, joka ei ole paljon kalliimpaa kuin sinkki - aluzinkista. Niillä on melko kaunis metallisen kiilto- ja kiteytyskuvio ja samanaikaisesti erinomainen korroosio johtuen alumiinin läsnäolosta tyhjennyspinnoitteessa. Tämä elementti muodostaa stabiilin oksidikalvon putkien pinnalle.

Silti tällainen veden ulosvirtaus, kuten lyijy. Ne ovat merkittäviä niiden erinomaisen vastustuskyvyn lämpötilan muutoksiin, erityisesti teräviä, kun keväällä on huurre yöllä. samanaikaisesti lyijynpoisto on niin helppoa koota, että se soveltuu monimutkaisen kokoonpanon katolle.

Mutta suosituimpia ovat muovin kuivatus. Ne ovat kevyitä, käytännöllisiä ja hiljaisia ​​ja samalla paljon edullisempia, toisin kuin kaikki muutkin tyypit. Muoviset viemärit on suunniteltu niin yksinkertaisesti, että niitä ei ole vaikea asentaa, jopa täysin tietämättömiä henkilöitä.

Olet varmasti yllättynyt, mutta nykyään jopa sementtiuunit valmistetaan ja luotettavat! Mutta niillä on merkittävä haitta: pysyvä kutistuminen, joka vaatii jatkuvaa korjausta. Kuka sitten ostaa tämän laadun vedenjakajat? Ne, jotka haluavat vakavasti säästää, koska tällaiset järjestelmät ovat halvempia kuin muovi.

Ebb-järjestelmän laskemista ja suunnittelua koskevat säännöt

Kattokokonaisuuden pätevä asennus alkaa aina sen suunnittelusta ja laskelmasta:

Ensinnäkin sinun on määritettävä, missä se on kätevämpää sijoittaa viemäröintijärjestelmä ottamalla huomioon ikkunan, ovien ja talon arkkitehtuurin ulkonevat elementit.

Mutta miten asentaa ebb tavallisen yksityisen talon katolle, kerromme nyt. Asenna sitten ensin kouru, kun otetaan huomioon suppilon kaltevuus. Tämä on 3-5 mm jokaista 1 metriä kohden:

Jos et käytä itsesäätyviä kourujen koukkuja, leikkaa tämän esijännitteen mukaisesti:

Jätevesien asennusprosessi

Olemme valmistelleet sinulle koko sarjan vaiheittaisia ​​kuvituksia ja mestarikursseja, jotta voit ymmärtää kaikki vesijärjestelmien asennuksen yksityiskohdat kaksoisikkunan katolle.

Vaihe 1. Kallistuksen tunnistus ja kiinnitys

Kaiken kaikkiaan asennusprosessin aikana tarvitaan kaksi erilaista kiinnitystä:

Koukkujen kiinnittämiseen on myös useita tapoja, ei vain kaltevuuden osalta:

Koukun koukun avulla taivuta tyhjennysteline oikeaan kulmaan ja kiinnitä ne etuosaan oikeaan järjestykseen alkaen nurkasta. Varmista, että suluiden välinen etäisyys on sama, 50 - 60 cm. Tätä matkaa ei ole vain kutsuttu: näin ei tapahdu sellaista ongelmaa kuin kourat ja suuret tuulet tai lumikorkit.

Siirry nyt laitteen kaivaukseen. Jos se koostuu useista elementeistä, kerää ne maahan. Noudata alla olevia ohjeita:

 • Vaihe 1. Määritä nyt asema tulevalle tyhjennysuppilolle ja molemmille puolille 15 cm: n etäisyydellä reunasta asenna kourupidikkeet.
 • Vaihe 2. Asenna kaivurinpitimet mahdollisimman suuresta etäisyydestä tyhjennysulusta, ottaen huomioon kaltevuuskulma 0,3%.
 • Vaihe 3. Asenna nyt etupaneelin välikappaleet, joiden väliin saa olla enintään 60 cm.
 • Vaihe 4. Merkitse kulmien ja kouruholkkien paikat. Asenna kouru pidikkeisiin.
 • Vaihe 5. Aseta kaivon ulkonema kourun etulaipaan ja käännä sitten kouru takaisin, kunnes kuulet napsahduksen.
 • Vaihe 6. Leikkaa reikä haluttuun pituuteen haarukalla.
 • Vaihe 7. Kiinnitä kouru pidikkeisiin. Päällystä kouru ohuella liukukerroksella.
 • Vaihe 8. Asenna sitten tyhjennysuppilo ja aseta se takareunalle kourun takalaippaan.
 • Vaihe 9. Liitä kouruosat liittimien avulla. Varmista, että pidikkeen etäisyys kytkimen reunasta on enintään 15 cm.
 • Vaihe 10. Kiinnitä nurkat kouruun, aseta kourun takalaippa nurkkaan ja napsauta kourun etulaippaa kulmaliitoksen laippaan.

Sen jälkeen mene tyngille. Laita vasen ja oikea.

Ja nyt - vaikeuksista. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta sijoittaa tyhjennysputkea suoraan suppilon yläpuolelle, mutta poisto on pieni, jopa 10 cm etäisyydeltä suppilon keskustasta putken keskipisteeseen, on helpointa kerätä sisennys. Tätä varten laita yksikerroksinen kyynärpää suppilon tyhjennysupaan ja laita kaksinkertainen kyynärpää sileään päähän.

Jos keskusten välinen etäisyys on yli 10 cm, sisennys on koottava kolmesta elementistä. Tätä varten laita kaksisuuntainen haaraputki suppilon tyhjennysliitäntään, aseta siihen putkisegmentti ja tarkista kaksoisporaakaapeliputki jo.

Vaihe 2. Kaavion valmistus ja asennus

Asenna kouru siten, että se on 1 cm alle katon nimellisviivan alapuolella, ja tippuveden vesi voi pudota suoraan kourun keskiosaan. Jos haluat asentaa kourun tasaisesti, käytä luontiviivaa. Paikan, jossa tyhjennysputki kiinnitetään kouruun, sinun täytyy kiinnittää suppilo, tehdä merkintä ja tehdä tarvittavat:

Metalliventtiilin reikä on helpoin leikata porausuuttimella. Jos haluat työskennellä muovisella kourulla, tarvitset metallisahaa, käsi- tai hieno-sahaa. Leikkaa leikkauksen reunat hiomapaperi tai -tiedosto. Älä unohda taivuta reiän reunoja ulospäin niin, että suppilo on myöhemmin luotettavammin liitetty luistimeen:

Tässä on hyvä käytännön esimerkki siitä, miten tämä kaikki muunnetaan muovisella tyhjennyksellä:

Vaihe 3. Liitä kourut eri tavoin.

Ennen muovien urien liimaamista reunojen reunat on poistettava ja käsiteltävä puhdistusaineella. Tämä on tarpeen muovin rasvanpoistoon. Vasta sen jälkeen, kun liima asetetaan suppilon sisäpuolelle.

Useimmat modernit kourut eivät liima, vaan erityinen lukko:

Ja tässä on metallijohdon asennus:

Useiden laskuputkien liittämiseksi tarvitaan liitoksia. Asennettaessa niiden pistoaukot on käännettävä alas. Samanaikaisesti 1 cm: n rako jää jäljelle kytkimen pistorasian ja putken reunan väliin. Lisäksi kiinnitä jokaisen kytkimen alle kiinnityskorvake.

Ja tänään he kehittävät sellaisia ​​tyhjennysjärjestelmiä, jotka eivät salli parannetun veden virtauksen ylivuotoa. Tällöin on erityisesti suunniteltu kaivoa, jolla on erityinen jäykkyys.

Siinä on täydentäviä jäykisteitä kerralla koko pituudelta, jotka ohjaavat veden virtausta, lisäävät epämuodostumien vastustuskykyä ja estävät viemäreissä olevien lehtien tarttumisen. Monet nykyaikaiset kattokaivojärjestelmät on valmistettu EPDM-kumitiivisteillä. Nämä sulkevat kaikki järjestelmän osat ja eivät häiritse kourujen lineaarista laajentamista.

Asenna suppilo, taivuta sen reunat ja kiinnitä korkki:

Tietenkin, mitä enemmän suppiloja ja nousuputkistoja on viemärijärjestelmässä, sitä luotettavampi se on, mutta samaan aikaan se on kalliimpaa.

Vaihe 4. Pystyelementtien asennus

Asenna pystysuora viemäröintijärjestelmä 25 cm: n etäisyydelle maasta ja 15 cm: n etäisyydelle sokea alueesta. Seinälle täytyy kiinnittää putkien haltijat tästä laskelmasta: kunkin mittarin pidike niin, että hän oli kahden putken liitoskohdassa.

Kiinnitä puun julkisivulle pituus, joka riittää rakennuksen lämpöeristyksen paksuuteen. Kiinnitä kiristimet kiinnikkeisiin 1,8 - 2 m korkeimmalla etäisyydellä.

Aseta tyhjennysputket kiinnikkeisiin ja liitä ne kytkimellä. Kiristä letkunkiristimet, mutta älä kiinnitä putkea. Vedä putken alapää yleispatruunaan, josta leikkaa reikä, joka on yhtä suuri kuin tyhjennysputken halkaisija.

Jos haluat ohittaa rakennuksen ulkonevat elementit tai yksinkertaisesti muuttaa putkien läpi kulkevan virtaussuunnan, tarvitset polvia 135 °, kulmat 90 ° / 135 ° ja 90-150 °.

Tässä on, miten nämä puristimet näyttävät elämässä:

Putkien kiinnittäminen eri materiaalien seiniin on omat ominaisuutensa. Joten on välttämätöntä kiinnittää putket tiiliseinään yleisillä puristimilla, joissa on ruuvi, jonka pituus on 100, 160 tai 220 mm - täällä kaikki riippuu siitä, onko seinässä eristys vai ei.

Mutta putken kiinnittämiseen metalliin tai puiseen seinään tarvitaan jalustat. Jokainen näistä kiinnikkeistä on kiinnitettävä seinään erikoisruuveilla metallista tai puusta.

Jos aiot poistaa vettä katosta suoraan myrskyn viemärijärjestelmään, asenna sitten tarkistus erityisellä ritilällä, joka kerää likaa putken alaosaan. Hyvä vaihtoehto olisi yleinen myrskyvesisyöttö, joka suojaa epämiellyttävien hajujen ja alhaisten lämpötilojen vuotamista vastaan. Sitten tyhjennys ei tarvitse asettaa arin, koska siellä on jo irrotettava tarjotin kerätä lehtiä ja oksat.

Muuten, voit yleensä kieltää pystysuorat tyhjennysputket! Nykyään on tulossa muodikasta käyttää ketjuja tyhjennysten sijasta, kuten Japanissa. He vain tarttuvat kouruun, ja he lepäävät. Asianmukaisella tavalla tällaiset ketjut muuttuvat talon ja puutarhan todelliseksi sisustukseksi.

Ketjut - vain ehdollinen nimi. Itse asiassa japanilaisissa viemäreissä tällaisilla ketjuilla on monimutkainen spatiaalinen muoto, jossa on koristeellisia kulhoja ja muita elementtejä. Jos pidät tästä suorituskyvystä, varmista, että ketjut on kiinnitetty tukevasti alustaan ​​ja kouruun, niin että ne ovat taipuneet niin, etteivät ne liiku sivuun.

Vaihe 5. Tyhjennyssuojaus

Kun ebb on valmis, voit lisäksi suojata sitä erikoisverkolla lika ja lehdet:

Kärsivällisyys ja tekniikan noudattaminen - ja kotisi kuivatusjärjestelmä ovat ammattimaisesti luotettavia!