Talon edessä kivi - 100 valokuvaa valmiista projekteista

Kivirakennuksen edessä on rakennuksen viimeinen vaihe, jolla ei ole vain lämpöä eristävää, vaan myös esteettistä toimintaa.

Kivi talon edessä

Tämä työvaihe on erittäin tärkeä rakennuksen ulkonäön taiteelliselle ja esteettiselle ulkoasulle. Moderni teknologia antaa sinulle mahdollisuuden valita kivi koristella julkisivu - luonnollinen tai keinotekoinen. Pyllyssä ja toisessa on omat hienot yksityiskohdat ja temput. Puhumme tästä tänään.

Suoraan talon kivi - tärkeitä vivahteita

Luonnonmateriaaleista, graniitista, marmorista ja hiekkakivestä on eniten vaatimuksia talon edessä. Mutta kivi on valmisteltava, jotta ne saavat tasaisen muodon, joten harmainta graniittia käytetään harvemmin.

Ennen kiven asettamista kivi on puhdistettava ja pestävä ja myös - lajiteltu kolmeen pääryhmään. Ensinnäkin otetaan suuret kivet, ne kulkevat julkisivujen pohjalle. Toisessa - valitaan ne, joilla on vähintään yksi oikea kulma. Näitä kiviä käytetään seinien kulmien osien pinnoittamiseen. Keskikokoinen ja pieni koko - pysyvät materiaalin kolmannessa osassa. On suositeltavaa ottaa huomioon värien samankaltaisuus lajittelussa.

Kivirauta - seinänvalmistus

Seinäpinta on valmistettu seuraavasti:

 1. Se puhdistetaan tai pestään, pohjustetaan. Aluke voidaan valmistaa itsenäisesti, se on vain harva sementtiliuos PVA: n lisäämisen kanssa liimasilaskennan laskennassa jokaista 5 litraa laastia kohti.
 2. Seinään on kiinnitetty metalliristikko, sen parametrit riippuvat asennettavaksi valittavan kiven painosta. Jos valitset materiaalin tai keskisuuria hiekkakivestä kiviä, joiden paksuus on alle viisi senttimetriä, sopii verkkoon, jossa langan halkaisija on 3-4 mm ja koko solun - jopa seitsemän senttimetriä. Verkkokudokset on hitsattava. Kun isommalla materiaalilla on päin, verkkoparametrit kasvavat.

Ristikko on kiinnitetty tina- tai ruuvikiinnikkeillä. Ennen asennusta se on maalattava pohjamaalilla. Vahvistusverkoston ei pidä jäädä kiinni, vaan vähintään kuusi kynää, jotka on sijoitettava sen jokaiseen neliömetriin. Kun verkko on kiinnitetty seinään yhdensuuntaisesti toistensa kanssa puolet metrin etäisyydellä, merkkijonoja on sidottu.

Liima valitaan sen eritelmien mukaisesti, ja älä unohda, että liiman lisälipeä on poistettava välittömästi odottaen, että ne murtuvat.

Suoraan talon kivi - sääntö kastike kiviä

Kivien täytyy taitavasti noutaa, kunkin yläkivin on päällekkäistä kahden alla olevan risteyksen (kiven liittäminen). Kaksi kiveä "suoraan" asetettu toisiinsa, jos ei ole muuta ulosmenoa, on sallittava, mutta seuraava rivi rikkoo jo kaikkia estetiikan sääntöjä ja lakeja. Sellaisten kivien asettaminen lähelle tai lähelle on sallittua vain, kun olet reikää tylsä, ja asettanut mosaiikkiin tai "taivuttamalla" lamppua. On erityisiä sääntöjä sillat, ikkunan aukkojen alaosassa, sarakkeet, mutta tänään puhumme talon edessä.

Joissakin tapauksissa, varsinkin kun kiviä päin, on odotettava, että laasti kiinnittyy kahden tai kolmen rivin jälkeen. Ja vielä yksi sääntö: on parempi tehdä saumat niin, että ne eivät ole liian leveitä ja kiinni yhdestä koosta - viidestä viiteentoista millimetriin ja kuivumisen jälkeen ne on kirjonta.

Tekokivet ja sen käyttötarkoitukset

Facing plimerpeschanym tai muiden lajikkeiden tekokivestä sementistä-pohjainen tai keraamiset laatat, "kiven alla", tuotettu samanlaista tekniikkaa, mutta työntekijä on helpompaa, jos kivet ovat suorakulmaisia ​​ja samankokoisia, eroavat vain verhous rakennuksen nurkat. Vaikka kellarista päin, useammin käytetty "revitty" levyjä. Tilastot sanovat, että nykyään tämä mökkien ja talojen julkisivujen koristelu on suosituin.

Jos talosi seinät on valmistettu materiaaleista, jotka vaativat hyvää eristystä, ne kiinnitetään eristelevyyn, sitten kvartsialukeon ja vasta sen jälkeen vahvistusverkkoon.

Erityiskoostumusta tulisi soveltaa seinään ja takapintaan, ja kivi on painettava tiukasti julkisivujen pinnalle. Tässä tapauksessa "kiven ligaatiota" koskevia sääntöjä ei pidä unohtaa.

Grouting suoritetaan käyttämällä sementti-hiekkaseosta lisäämällä haluttu väri.

Suhteellisen uudenlainen keinotekoinen kivi on "joustava kivi". Hän taipuu kuumennettaessa, hän voi antaa haluamansa muodon, joten hänestä tulee suosittu. Materiaali myydään levyinä tai levyinä.

Kaikki lajikkeet tekokivestä on suuri lujuus ja ne kestävät mekaanista rasitusta, ne sopivat täydellisesti vuorovaikutuksessa liimakoostumuksen, ne ovat kosteutta kestävä ja kuumuutta kestävä, kestää pakkasta hyvin, eivät haalistu auringossa, epäedullinen kehittämiseen mikroflooraan ja ovat hyvä valinta. Niiden esteettinen ulkonäkö ei ole tyydyttävä! Joskus jos mekaanisia muutoksia on tapahtunut ajan myötä, ne voidaan helposti korjata. Käytettäessä niitä on erittäin tärkeää valita suositeltu liima.

Puutalo on viilutettu hieman erilaisten sääntöjen mukaan, joskus ei täysin, mutta vain osittain. Tällöin säätiön kuormitus on otettava huomioon.

Joskus kivi on peitetty erityisellä lakalla, tämä ratkaisu näyttää erittäin esteettiseltä.

Kuinka kantoa hirsitalo keinokivellä.

Pohjan asettaminen, seinien rakentaminen, lattian ja kattojen asettaminen, sisätilojen tekeminen on merkittävä osa talonrakennusta, mutta ei kaikkia. Kaikki rakennukset, etenkin puiset, tarvitsevat julkisivuun, joka on ensinnäkin tarkoitettu suojaamaan seiniä kylmältä ja kostealta.

Laatoitus kotiin, verrattuna muihin materiaaleihin, sillä on monia etuja: toisin kuin sivuraide, laattojen näyttää luonnollisemmalta ja esteettisesti miellyttävä, toisin kuin kivi, joka tuskin sopii rakennettu puutalo kevyt säätiö, laatta helpompaa.

Muita etuja, joita julkisivut ovat, on syytä huomata sen koristeelliset ominaisuudet: nykyaikaiset tuotantoteknologiat mahdollistavat eri värejä sisältävien laatojen tuottamisen ja jäljittelevät kaikki kuvio ja rakenne: tiili, kivi, marmori jne.

Laattojen asennusta varten laatikko on valmistettu galvanoituvasta metalliprofiilista tai reunalehdestä, johon materiaali kiinnitetään itsekierteittävien ruuvien avulla. Puisten laatikoiden elementtejä tulee käsitellä antiseptisellä aineella, jotta se suojaisi hometta hometta, hometta ja rotua vastaan.

Laatta voidaan asentaa myös "märällä" tavalla laastien avulla. Tällöin metallilevyt, jotka on tarkoitettu kiinnittymään pohjaan, taitetaan ja upotetaan liuokseen.

Sorvaamista tarvitaan estämään kosteuden tunkeutuminen päällyslaastista seiniin sekä lisäämään laattojen kestävyyttä staattisiin ja dynaamisiin kuormituksiin.

Foorumin jäsen "House and Dacha" Belmar otti talon puusta 145 mm: n profiililta, jossa oli nauhatus. Hän neuvoo käyttämään 100x25 kuivaa reunuslevyä pohjaan metalliprofiilia varten. Lämmittelyä varten isännät asettivat kaksi eristyskerrosta 5 cm laattojen alle.

Laattojen asennus alkaa toisella rivillä. Esiasoitettu profiili kiinnitetään seinään, johon on sijoitettu toinen, kolmas jne. riveissä. Lähtöviivat tarkistetaan tasolta: pienin kaarevuus kasvaa ylöspäin, mikä johtaa pystysuuntaisiin aukkoihin laattojen välillä.

Laatta voidaan helposti sahata ja porata. Sen jälkeen, kun seinät ovat päin, pohja on asennettu, sitten helma, ja vasta sen jälkeen - ensimmäinen rivi laatat. Viimeiset kulmat asennetaan.

Jotta suojaa kellarista ilmakehältä kosteudelta sen ympäryksen ympärillä, asbestisementtilevyjen tai teräsbetonilevyjen suojaava suojus voidaan asentaa.

Materiaalin huokoisuudesta johtuen omistajat eivät ostaneet valmiita kulmia. Belmarin mukaan, kun asennat nurkasta, on helppo aloittaa, mutta on vaikea päästä seuraavaan kulmaan oikein: leikkaat sen muotoon. Keskustelija suosittelee sulkemaan "pienen sirun" laatat.

Neljä kokenutta asiantuntijaa vietti neljä viikkoa työskennellessä talon edessä eristyksellä (seinän tilavuus 250 neliömetriä, kellari - 50 neliömetriä), työskentely 10-11 tuntia päivässä.

Aluksi Belmar ja hänen miehensä sopivat talon edessä rakennustyöntekijän kanssa, joka sisälsi alustavan arvion laatoja, joiden määrä oli 20% seinästä. Johtaja selitti tämän suurella määrällä taisteluja varastoinnin ja toimituksen aikana ja säästää ylimääräistä toimitusta, mikäli materiaali ei riitä.

Keskustelija meni yrityksen myyjän toimistoon, jossa kävi ilmi, että toimituksen yhteydessä ei juuri ollut mitään taistelua ja että laatta ei vahingoittunut varastoinnin aikana, vaan se olisi sijoitettava pystysuoraan. Siellä häntä kehotettiin ottamaan 10 prosentin rahasumma. Toimituksen jälkeen tuli vain 4 kappaletta taistelusta, kun taas varastoituna - ei yksi, kun seinät päin, 10,5 neliömetriä laatat 25 neliömetriä jäljellä, socle - 2 neliömetriä.

Laattojen väri

Sopimuksessa, joka tehtiin toimittajan kanssa, mainittiin, että laattojen väri voi olla erilainen, kevyempi tai tummempi. Kuitenkin, jotta Belmar tapasi laatta, jonka sävy ei ollut kevyempi tai tummempi, ja kellertävä, pilaantunut ulkonäkö seinät. Keskustelija suosittelee neuvottelemaan tämän kohdan myyjän kanssa ja varoittamaan työntekijöitä, että he eivät käytä tällaisia ​​laattoja. Vakavampi ongelma syntyi jalustan laatan värin kanssa. Omistajat tilasivat mustat, mutta väri oli erilainen ja jopa kirkastunut hetken kuluttua.

Belmar teki seuraavat päätelmät:

talon edessä laatat ovat melko kalliita ("Canyon" -laatan hinta on 730 ruplaa neliömetriä kohden, työn hinta on 740 ruplaa neliömetriä kohden);
Jos käytät laatta "Brick", näemme, että seinät eivät ole tehty tiilistä, mutta yksittäisten laattojen kuitenkin mukaan uusia viestejä, se ei pilaa talon ulkonäkö, varsinkin etäisyydeltä yli metrin väli ei ole jo näkyvissä;
Sinun on oltava varovainen ostamassa materiaalia: laatan väri ei välttämättä vastaa näytteitä ja voi keventää käytön aikana.

Mukaan materiaaleja osallistujille foorumi "House and Cottage"

Kuinka laittaa kivi puutalo

Millaisista materiaaleista maa talo on rakennettu, vuori kivi mahdollistaa sen antaa kiinteä, monumentaalinen ilme. Tämän viimeistelymateriaalin keinotekoisten lajikkeiden valinta on niin laajaa, että on helppo valita hyvä yhdistelmä puuta, sivuraidetta ja kipsiä.

Täysin "kivi" talo vanhassa englantilaisessa tyylissä.

Pyöreiden kivien jäljittely, suosittu muunnos Pohjois-Euroopan maissa.

Mökki on moderni, puusta ja kivestä valmistettu mökki.

Se ei ole vain kaunis, vaan myös käytännöllinen julkisivuarkkitehtuuri. Kivi ei pala, se ei absorboi kosteutta, ei heikkene lämpötilan putoamisen vuoksi, eikä sieni vahingoiteta. Koristeelliset levyt toistavat kaikki tunnetut luonnonkivet: marmori, graniitti, hiekkakivi, pyöristetyt joen lohkareet ja kivet.

Kaltevien kivenvalmistajat tarjoavat monenlaisia ​​tekstuureita: sahattuja ja hiottu laattoja, sileitä ja voimakkaasti karkeita, ja värivaihtoehdot ovat käytännössä rajoittamattomia. Se on valmistettu roskista, laajennetusta savesta, luonnollisesta hiekasta, vahvan sementin liittämisestä erilaisten sävyjen väriainepigmentin kanssa.

Kun valitset kiven talon viimeistelyyn, sinun täytyy miettiä etukäteen, kuinka se korjataan. Kolme on yleisimpiä: liimaustekniikka, termopanelien käyttö, tuuletetut julkisivut. Harkitse jokaisen vuorauksen edut ja haitat.

Klassinen liimaustekniikka

"Märkä" verhous on yhä useimmin käytetty tapa päättää talon, koska se on demokraattinen materiaalin ja työn hinnalla. Kivi vahvistetaan erityisellä liimakoostumuksella, lähellä tai laastilla. Tällaisten viimeistelyjen kauneus ja kestävyys riippuvat suuresti rakentajien taidoista.

suuri valikoima erilaisia ​​värejä ja tekstuureita;

erilaisia ​​liimoja, laasti, muovi-lisäaineita;

yksinkertainen asennus, kyky "näyttää" muotoisia kulmia.

kausittainen työrajoitus - optimaalinen lämpötila on 10 - 10 ° C;

jos kiven paino ylittää 50 kg / m 2, tämä olisi otettava huomioon hankkeen valmistelussa;

tietyt rakennusmateriaalityypit edellyttävät alustavaa valmistelua.

Ilman liioittelua valtava valikoima värejä ja pintakuvioita kiven kiven avulla voit tehdä ihmeitä. Tavallisimman tyypin rakenne sen avulla voidaan muuntaa alkuperäiseksi lukitukseksi. Sitä käytetään paitsi talon seinille, myös maisemasuunnitteluun, koristeiden rajaamiseen, seinien ja pylväiden, kivipuutarhojen, luolien rakentamiseen. On kuitenkin muistettava, että se on suunniteltu pystysuorille pinnoille, ja päällystyslaatat sopivat paremmin kappaleille.

Yleisin tapa käyttää kiviä kohti pohjaa.

Alkuperäinen ratkaisu yksivärisissä sävyissä.

Talo englantilainen tyyli valkoiset seinät (kipsi).

Viimeistelymateriaalien onnistunut koostumus modernissa rakennuksessa.

Termopaneelit - lämmin ja kaunis

Tämä tapa selviytyä talosta valitaan kun se sisustuksen lisäksi suorittaa eristysominaisuudet. Materiaali on polystyreenivaahtomuovia (polyuretaanivaahtoa), joka on kiinnitetty tehtaan koristekiviin. Paksuus vaihtelee 5 - 10 cm, koko on noin 1200 * 600 mm.

asettaminen milloin tahansa riippumatta kaudesta;

julkisivun samanaikainen eristys;

komponenttien saatavuus (kulmat, profiilit).

vaadittava esivalinta;

melko kallis materiaali (erityisesti lisäelementit);

On vaikea kurottaa kaarevia muotoja.

Kuten tavalliselle liimaukselle, termopaneeleita voidaan käyttää mate- riaaleista valmistettuihin seiniin: puutavaraa, tiiliä, kehystä, hiutaloitua betonia. Kiinnitystapa riippuu tästä: erityisellä puukotelolla tai tukien avulla suoraan seinän pinnalle.

Suuret paneelit nopeuttavat työtä, mutta vaativat osaamista rakentajilta.

Sileä pinta, jolla ei ole yhtään liitosta, näyttää esteettisesti miellyttävältä.

Paneeleita voidaan käyttää mihin tahansa mökkiin.

Talo on kivipeitteellä tiilen alla.

Tuuletetut julkisivut

Saranoidut julkisivujärjestelmät ovat hyvin suosittuja, ainoa este niiden laajemmalle jakelulle on materiaalin suhteellisen korkea kustannus. Ne asennetaan nopeasti (1,5-2 kuukauden sisällä), työ voidaan tehdä millä tahansa säällä. Niitä käytetään ehdottomasti kaikentyyppisiin kantaviin seiniin, myös CIP-paneeleista ja muista kevyistä rakennusmateriaaleista.

Tällaiset rakenteet eivät edellytä rakentajien korkeaa pätevyyttä, asennus on yksinkertaista, "märkien" prosessien puuttuminen nopeuttaa julkisivun viimeistelyprosessia. Niiden etua voidaan myös pitää helppokäyttöisenä viestinnässä, joka sijaitsee suojakuoren alla. Korkean hinnan lisäksi voit huomata pari haittapuolta. Luonnonkiven jäljitelmien valikoima ei ole vielä liian laaja ja mahdottomuus käyttää sitä monimutkaisissa kaarevissa muodoissa.

Ilmastoitu julkisivu, joka on koristeltu kiviä modernin talon talolla.

Stone-leikkaus monipuolistaa talon ulkoasua.

Tuuletetut julkisivut yhdistettynä tekniikan liimaukseen soikeiden arkkitehtonisten elementtien kanssa.

Loft-tyylinen talo panoraamaikkunoilla.

Kun valitset kiven talon edessä, kannattaa muistaa, että jokaisella kerralla on omat erityiset tapansa laskea se. Esimerkiksi historiallisissa tyyleissä on tyypillistä yhdistelmä suuria sirpaleita, raidallisia kiviä, pienet laatat vuorattuina ikkunat (erityisesti kaarevat), ovet, rakennuksen kulmissa. Hylyn tasoitus oli sitten erittäin kallista, eikä tällaisia ​​laatuisia sementtejä ollut tällä hetkellä. Moderniin rakennuksiin käytetään usein samankokoisia litteitä laattoja.

Miten koristella puu talon kivi: materiaalin valmistelu, verhous vaiheet

Puusepän koristelu keinokivellä

Kivitalo näyttää aina vaikuttavalta ja kunnioitettavaa. Sen poikkeuksellinen vakaus ja lujuus antavat mahdollisuuden olla pelkkiä maanjäristyksiä maanjäristyksissä olevilla alueilla, joten voit olla varma siitä, että asunto on poikkeuksellinen.

Luonnonkiven haitat ovat kuitenkin erittäin merkittävät, ja ne liittyvät elämisen mukavuuteen ja alhaisiin kustannuksiin. Siksi keinotekoisen puutalon kiven koristelu on kohtuuhintainen vaihtoehto jokaiselle perheelle sen lisäksi, että sillä on paljon etuja.

Puurakennuksen edut keinokivestä päin

Miksi rakennuttajat arvostavat luonnon materiaalien jäljitelmiä? Tarkastelemme yksityiskohtaisemmin:

 1. Tämä on ainoa materiaali, jonka rakenne on ympäristöystävällisempi kuin alkuperäinen. Tosiasia on, että kalliot voivat kerätä itsensä säteilyä ja vapauttaa sen sitten. Se on yksinkertainen mukulakivi "foniitti". Keinotekoisten materiaalien muodot valmistetaan hiekan, kalkin, sementin ja muiden raaka-aineiden seoksesta, joka on perusteellisesti puhdistettu haitallisista epäpuhtauksista.

 • Luonnonkiven kustannukset ovat korkeat. Se sisältää toimituksen purkamispaikasta, mineraalien arvon ja mekaanisen käsittelyn koneissa. Jäljitelmät voivat myös olla kalliita, mutta se on edullisempi keskivertokuluttajalle, toisin kuin "luonnollinen".
 • Luonnonkivi on huokoista ja voi kertyä kosteutta, rasvaa, likaa ja nokiä. Ajan myötä tällainen puurakennuksen koristelu luonnonvaraisella kivellä näyttää likaiselta. Keinotekoiset raaka-aineet voidaan pestä, puhdistaa ja käsitellä ilman hioma-aineita.
 • Ulkonäkö. Jäljitelmä tuotteet eivät ole huonompia ulkoisen loistoa alkuperäiseen. Lisäksi ylittää myös lajien ja sävyjen runsauden.
 • Puurakenteelle, varsinkin jos talossa on hirsihuvila, painopiste on tärkeä. Luonnonkivi on melko raskas, mikä edellyttää rakenteellisia toimenpiteitä suunnitteluvaiheessa.
 • Yleensä he työskentelevät vain säätiöissä ja sokkeleissa. Keinotekoinen tuotanto on helppoa ja se voi viimeistellä talon kokonaan.

  Etuja ovat helppokäyttöisyys, sillä edellytyksellä puun valmistukseen käytetään kivi- ja märkäsementtilaastareita tai liimoja.

  Kuinka kivi talon oikein

  Tietenkin on paljon helpompaa koristella betoniseinä keramiikkaa kuin puuta. Tästä syystä esineen pohja on pääsääntöisesti altistunut tällaisille toimille, ja lokit tai puutavarat pysyvät ennallaan.

  Oikean pinnanvalmistelun ansiosta on kuitenkin myös mahdollista päällystää tai valittaa talon julkisivuosat. Kuinka koristella puutaloa kiven kanssa oikein?

  Puupintojen valmistus

  Ennen kuin puutalon ulkopinta on valmis kiviin, seinät on tarkastettava vaurioista - mätää, sieniä ja homeita. Märät ratkaisut voivat lisätä ongelmaa.

  Jos vikoja löytyy, ne hävitetään ja kyllästetään puulla kaikenlaisilla suojauksilla. Työtä varten voit valita tuuleton viileä päivä, jolloin haihtuminen ei vahingoita itse päällikköä.

  Seuraava askel on asentaminen aitauksessa, varsinkin jos talossa ei ole bar-muotoinen, mutta puinen. Näin on, kun käytetään galvanoituja profiileja.

  Talon on eristettävä, jos päätyy suurien pintojen viilentämiseen - kivi ei edistä lämmön säilyttämistä, joten ohjainten leveyden pitäisi olla hieman enemmän kuin vaahtolevyjen tai vohvelien paksuus. Ne sijoitetaan koulutettuun sektoriin ja suljetaan sopivalla vedeneristyksellä.

  Kun puutalon viimeistely kiven ulkopuolella on suunniteltu vain tietyille julkisivuosuuksille, kotelo pysyy eristyksissä ja se on ommeltu asbestilevyille, jotka on merkitty kosteudenkestäviksi. Voit käyttää erityistä kipsilevyä - GKLVO, se kestää paitsi kosteuden myös tulipalon. Lujittava verkko kiinnitetään langalliseen pinnalle. Se ei salli kipsiä ryömimään.

  On parasta hankkia perussepäpintoja valmiiden seosten muodossa. Siellä koostumusta tarkennetaan tarkemmin kuin tuotetut käsityöt. Hän tarvitsee paljon.

  Silmäkokoon sovelletaan noin 3 cm: n kipsiä ja huolellisesti tasoitettu. Mestarit käyttävät erityisiä tyrkkyjä ja majakoita - ne ovat kiinni kipsilevystä tai asbestilevystä ja ne toimivat eräänlaisena tasona, jolla kerroksen riittävyys tarkistetaan. Kipsin jälkeen pinnan on oltava perusteellisesti pohjustettu, jotta se tarttuu paremmin liimojen kanssa.

  Materiaalin valmistelu ja vuoraus

  Hirsitalon asianmukainen kiven viimeistely alkaa huolella materiaalin valinnasta. Keinotekoisilla raaka-aineilla on sileä sisätila ja siksi kiinnitys ei ole vaikeaa, mutta samalla jokaisen elementin on säilytettävä luonnetta ja luonnetta. Jos haluat tarkasti kuvata luonnonkuvia, sinun täytyy ensin laittaa pieni määrä maahan ja siirtää ne sitten seinälle.

  Jokaiseen koristeelementtiin kohdistuu liimamassaa runsaasti, ja se painetaan kipsi kerrosta vastaan ​​voimalla. Asettelu alkaa alhaalta ja suorittaa enintään 5 riviä kerrallaan. Jos koko pinta saadaan kerralla, on olemassa vaara, että painon alla massa menee luistamatta.

  Täydellisen asetuksen jälkeen seuraavat rivit alkavat. Kun työ on valmis, käytä koristeellisia laastia. Sen on oltava muovia, älä pelkää kausittaisia ​​lämpötilan ja kosteuden muutoksia. Valmis pinta pinnoitetaan lakalla ulkonäön säilyttämiseksi.

  Viimeistelykiven ja puun yhdistelmä sisustuksessa

  Sisustusta voidaan korostaa myös synteettisellä tuotteella. Tulisijat ja uunit ovat pääsääntöisesti alttiimpia tähän. Työskentely heidän kanssaan on mahdollisimman yksinkertaista:

  1. Lämpöä tuottavien yksiköiden betoni- tai tiilipinta on peitetty vahvistusverkolla ja tasoitettu kipsi. Jos uuni tai takka ei ole jäljitelmä, kannattaa ostaa erityisiä lämpöä kestäviä raaka-aineita.
  2. Ulkoseinillä on vuoraus, joka on samanlainen kuin ulkoseinillä - kuva on säädetty ja siirretty päällystettyyn pintaan.
  3. Puun seinämien kanssa kosketuksissa olevilla paikoilla on joko pieni aukko tai puinen neliö. Sitten se on se, joka altistuu kaikenlaiselle käsittelylle ennen työn aloittamista.

  Tällainen puun ja kiven leikkaus tekee yksinomaan keittiön tai olohuoneen kulman.

  Suunnittelijoiden salaisuudet kivipuisten sisätilojen monimutkaisessa koristuksessa

  Tämän alan ammattilaisten palvelut ovat kalliita, joten yksityisen talon omistajat, jotka haluavat säästää rahaa, pitäisi toteuttaa käytännössä seuraavat:

  • Kapeat ja valaistut paikat eivät ole päin. He näyttävät tummalta ja kostealta.
  • Jos on jo muuraus, aseta valonheittimet, niin se näkyy kaikessa kunnassaan.
  • Kylmän kiven yhdistelmä lämpimillä sävyillä ja pinnoilla on win-win.

  Nämä eivät ole kaikki suosituksia, mutta jos niitä noudatetaan tiukasti, viimeistely talon kivi ja puu tekee siitä kunnioitettavan ja oikein ammattilaisten näkökulmasta.

  Muotin koristella omaa kotiasi alkaa muinaisina aikoina. Kyky luoda kotona eriä kuin kaikki, näyttää tilan ja aseman aina arvostettuna.

  Edistyksen kehittymisen myötä rakennusteollisuus tarjoaa kuluttajille rajoittamattoman valikoiman koristeellisia raaka-aineita. Puurakenteinen kivitalo on yksi suunnittelutaitojen tyypeistä, jonka perusteet ovat käytettävissä myös harrastajan kannalta.

  Kuinka kunnostaa kunnolla talon julkisivu luonnonkivellä?

  Mikä on talon julkisivu? Tämä on hänen käyntikortti. Jopa hyvin rakennettu talo nykyaikaisen arkkitehtisuunnittelun mukaan ei näytä kovin hyvältä, jos sen julkisivu yksinkertaisesti maalataan. Siksi rakennusmateriaalien valmistajat tarjoavat nykyään laajan valikoiman erilaisia ​​päällystetyyppejä, jotka täyttävät vaativimmankin kuluttajan.

  Olemme myös tässä artikkelissa kiinnostuneita julkisivujen luonnonkivestä. Tätä luonnonmateriaalia on käytetty pitkään julkisivujen koristeluun. Kivirakenteiden suuri määrä on valtava, kullakin on omat edut ja haitat. Mutta se on kivitalon julkisivu, joka antaa tietylle aateliselle rakenteen, singulaarisuuden ja voiman.

  Pintaverkkoteknologia

  Kuten kaikki rakennus- ja viimeistelytyöt, kalliorakennus on jaettu useisiin päävaiheisiin.

  Vaihe №1 - laskettu

  Ensinnäkin on tarpeen laskea viimeistelyaineiston määrä niin, että se riittää koko julkisivuun. Puutteet eivät ole hyväksyttäviä, koska kiven tuonti on ennakoimaton kustannus ja viimeistelykustannusten kasvu. Karsinta kivi on jaettu kahteen paikkaan:

  1. Levymateriaali. Sitä käytetään talon julkisivualueen viimeistelyyn. Levyillä voi olla litteät geometriset muodot tai epätasaiset luonnollisten sirujen muodossa. Joka tapauksessa valmistaja myy ne alueittain, eli neliömetreinä.
  2. Kulmaelementit. Niitä käytetään rakennuksen kulmien viimeistelyyn. Ne myydään mittarilla.

  Vihje! Asiantuntijat, joilla on laaja kokemus viimeistelystä kivenlaattojen kanssa, suosittelevat viimeistelyaineiston ostamista 10% enemmän kuin rakennuksen leikatut alueet. Avioliitto kuljetuksen, lastauksen ja purkamisen aikana sekä levyjen leikkaamiseen on yleinen asia.

  Julkisivun pinta-ala määrittelee arvioidun laattojen kaltevuuden. Nurkatelementtien pituus on rakennuksen korkeuden summa ja itse kulmien määrä.

  Vaihe 2 - valmisteleva

  Kivestä voi olla vuorattu taloja, jotka on rakennettu eri materiaaleista. Toisin sanoen se voi olla betoni-, tiili- tai puurakenne. Mutta niiden valmistelu on erilainen.

  Tiilen ja betonin talot on ensin puhdistettava pölystä ja liasta. Betonipintaan on kiinnitettävä lovia. Sitten on tarpeen valmistaa julkisivuja. Pohjamaalina käytetään nestemäistä kiinnitysliuosta, jota käytetään kivenlaattojen valmistamiseen. Liuos levitetään millä tahansa työkalulla: harjalla, harjalla, rullalla tai lastalla. Puutaloiden valmistelu on hieman erilainen:

  • Ensinnäkin puupinnan on oltava vesitiivis. Tätä varten on parasta käyttää bitumieristeitä. Tämä kerros suojaa puupintaa kosteudelta, joka muodostuu liimakoostumuksen käsittelyprosessissa.
  • Seinälle on täytetty metallinen verkko, jonka solut ovat 30x30 mm, ei vähäisempi.
  • Levitä kipsiä.

  Vihje! Jos talo on rakennettu tukkeista, puulastuleveneitä, jotka välttämättä käsitellään antiseptisellä koostumuksella, täytetään ensin sen julkisivulle. Vanteen elementtien kiinnitys tehdään ruuveilla. On tärkeää asettaa lamellit lähemmäksi toisiaan. Se on kallis, mutta luiston vahvuus takaa kovan päällysteen lujuuden, joka on raskas.

  Ja vielä tärkeämpi hetki, joka koskee lähinnä aloittelijoita ilman paljon kokemusta. Asiantuntijat suosittelevat, että ennen päävaihetta, eli edessä ennen, esitellään rakennuksen tulevan sisustuksen talon julkisivu maan päällä.

  Vaihe numero 3 - tärkein

  Talon julkisivun viimeistelyä varten on käytettävä erityisiä liimakoostumuksia, joita käytetään kiveen ja ulkoiseen työhön. Voit vaivattaa ratkaisun itsestään sementin pohjalta pakollisella pehmittimien lisäämisellä.

  • Kiinnitysyhdistettä käytetään kalkkilaatan kääntöpuolella olevasta lastulevystä, jota painetaan julkisivua vasten.
  • Tällöin ylimääräinen sementtilaasti, joka ilmestyy kivestä, poistetaan.
  • Pinta-elementin tasoittamiseen ja tarkkaan asennukseen on käytettävä varren (puukahva).
  • Kaikki elementit on tarkistettava tasaisuuden asettamalla taso.

  Muuraus on asennettu säätiölle. Sen pinnan on oltava horisontissa.

  Vihje! Talon kivirakenteiset julkisivut vaativat saumojen levyt. Tätä varten välielementit asennetaan vierekkäisten viimeistelyelementtien väliin. Tällöin standardirenkien tai muiden vastaavien tuotteiden käyttö ei ole sen arvoista. On parempi käyttää itse kiviaineksen jätettä.

  Vaihe №4 - liitos

  1. Saumoja on kiristettävä vasta sen jälkeen, kun koko julkisivu on valmis.
  2. Saumojen täyttämiseksi voit käyttää sementtilaastia, joka kaadetaan pistooliin tai itse tehtyyn pussiin, jossa on avoin kartio. Pussiin kohdistetulla paineella liuos puristetaan pois pienestä tilavuudesta, täyttäen saumat. Tällöin pussin reikä on tehtävä hieman pienemmäksi kuin laattojen välisen raon leveys.
  3. Heti kun liuos tarttuu, mutta ei kuivu, se tasoitetaan erityisellä muovilastalla.
  4. Kun liitokset ovat kuivia, on suositeltavaa pestä talon julkisivu paineella vedellä.

  Suunnittelijat neuvovat lisätä hieman väriä yhteisen ratkaisun, joka korostaa kiven väriä. Esimerkiksi kivenvärin vaaleille sävyille on parempi valita tumma varjostuskalvo. Ja päinvastoin.

  Hyödyllisiä vinkkejä

  • Seinien edessä kivi voi alkaa talon täydellisen kutistumisen jälkeen. Se kestää yleensä puoli vuotta.
  • Tämä prosessi on viimeisin eli se toteutetaan kaikkien muiden talonrakennusvaiheiden valmistuttua.
  • Kotitekoiselle laastille on hyvä käyttää Portland-sementtiä, joka ei ole alempi kuin M300 ja pestään karkea hiekka.
  • Yksi ratkaisun tärkeimmistä vaatimuksista on katkeraisuuden puuttuminen. Sen vuoksi on suositeltavaa lisätä pehmittimiä sementtiseokseen. Mielestäni on mahdotonta lisätä pehmittimiä natriumkloridipohjaisesti, kukinta näkyy joka tapauksessa.
  • Prosessi, jossa talojen julkisivut ovat, on likainen. Siksi on välttämätöntä peittää kivi- laattojen etusivut suojamateriaaleilla. Jos kiven pinta on kiillotettu, sileä, kiinnitä paperi siihen. Jos kiillotettu ja huokoinen, voit maalata saviratkaisun. Työn päätyttyä suoja poistuu tai pestään pois.
  • Korkea rakennukset ovat kaakeloitu kivilaatat hieman eri tavalla. Loppujen lopuksi etureunojen kuormitus voi olla hyvin suuri. Siksi vuorirakennuksen yhteydessä on tarpeen käyttää erikoismetallituotteita: nastat, kiinnikkeet, kiinnittimet ja muut, joita väistämättä käsitellään korroosionestoaineella (esimerkiksi maalattu).

  Suoraan talon julkisivu kivi - prosessi on hyvin monimutkainen ja aikaa vievää. Kestää kauan, et pääse maaliin korkealle yhdellä passilla. Mitä korkeampi asennuskorkeus on, sitä suurempi kuormitus alhaisimmille laatoille, jotka eivät kestä sitä. Siksi on hyvin tärkeää, että alareunat ovat hyvin tarttuneet ja sitova liuos kuivuu. Osallistu tähän prosessiin, jos et ole asiantuntija, parempi ei sen arvoista. Lopputuloksen laatu riippuu sopimuspuolen pätevyydestä. Tämä loppujen lopuksi vaikuttaa viimeistelyn kustannuksiin.

  Puusepän koristelu keinokivellä

  Kivitalo näyttää aina vaikuttavalta ja kunnioitettavaa. Sen poikkeuksellinen vakaus ja lujuus antavat mahdollisuuden olla pelkkiä maanjäristyksiä maanjäristyksissä olevilla alueilla, joten voit olla varma siitä, että asunto on poikkeuksellinen.

  Luonnonkiven haitat ovat kuitenkin erittäin merkittävät, ja ne liittyvät elämisen mukavuuteen ja alhaisiin kustannuksiin. Siksi keinotekoisen puutalon kiven koristelu on kohtuuhintainen vaihtoehto jokaiselle perheelle sen lisäksi, että sillä on paljon etuja.

  Puurakennuksen edut keinokivestä päin

  Miksi rakennuttajat arvostavat luonnon materiaalien jäljitelmiä? Tarkastelemme yksityiskohtaisemmin:

  1. Tämä on ainoa materiaali, jonka rakenne on ympäristöystävällisempi kuin alkuperäinen. Tosiasia on, että kalliot voivat kerätä itsensä säteilyä ja vapauttaa sen sitten. Se on yksinkertainen mukulakivi "foniitti". Keinotekoisten materiaalien muodot valmistetaan hiekan, kalkin, sementin ja muiden raaka-aineiden seoksesta, joka on perusteellisesti puhdistettu haitallisista epäpuhtauksista.

 • Luonnonkiven kustannukset ovat korkeat. Se sisältää toimituksen purkamispaikasta, mineraalien arvon ja mekaanisen käsittelyn koneissa. Jäljitelmät voivat myös olla kalliita, mutta se on edullisempi keskivertokuluttajalle, toisin kuin "luonnollinen".
 • Luonnonkivi on huokoista ja voi kertyä kosteutta, rasvaa, likaa ja nokiä. Ajan myötä tällainen puurakennuksen koristelu luonnonvaraisella kivellä näyttää likaiselta. Keinotekoiset raaka-aineet voidaan pestä, puhdistaa ja käsitellä ilman hioma-aineita.
 • Ulkonäkö. Jäljitelmä tuotteet eivät ole huonompia ulkoisen loistoa alkuperäiseen. Lisäksi ylittää myös lajien ja sävyjen runsauden.
 • Puurakenteelle, varsinkin jos talossa on hirsihuvila, painopiste on tärkeä. Luonnonkivi on melko raskas, mikä edellyttää rakenteellisia toimenpiteitä suunnitteluvaiheessa.
 • Etuja ovat helppokäyttöisyys, sillä edellytyksellä puun valmistukseen käytetään kivi- ja märkäsementtilaastareita tai liimoja.

  Kuinka kivi talon oikein

  Tietenkin on paljon helpompaa koristella betoniseinä keramiikkaa kuin puuta. Tästä syystä esineen pohja on pääsääntöisesti altistunut tällaisille toimille, ja lokit tai puutavarat pysyvät ennallaan.

  Puupintojen valmistus

  Ennen kuin puutalon ulkopinta on valmis kiviin, seinät on tarkastettava vaurioista - mätää, sieniä ja homeita. Märät ratkaisut voivat lisätä ongelmaa.

  Seuraava askel on asentaminen aitauksessa, varsinkin jos talossa ei ole bar-muotoinen, mutta puinen. Näin on, kun käytetään galvanoituja profiileja.

  Talon on eristettävä, jos päätyy suurien pintojen viilentämiseen - kivi ei edistä lämmön säilyttämistä, joten ohjainten leveyden pitäisi olla hieman enemmän kuin vaahtolevyjen tai vohvelien paksuus. Ne sijoitetaan koulutettuun sektoriin ja suljetaan sopivalla vedeneristyksellä.

  Kun puutalon viimeistely kiven ulkopuolella on suunniteltu vain tietyille julkisivuosuuksille, kotelo pysyy eristyksissä ja se on ommeltu asbestilevyille, jotka on merkitty kosteudenkestäviksi. Voit käyttää erityistä kipsilevyä - GKLVO, se kestää paitsi kosteuden myös tulipalon. Lujittava verkko kiinnitetään langalliseen pinnalle. Se ei salli kipsiä ryömimään.

  On parasta hankkia perussepäpintoja valmiiden seosten muodossa. Siellä koostumusta tarkennetaan tarkemmin kuin tuotetut käsityöt. Hän tarvitsee paljon.

  Materiaalin valmistelu ja vuoraus

  Hirsitalon asianmukainen kiven viimeistely alkaa huolella materiaalin valinnasta. Keinotekoisilla raaka-aineilla on sileä sisätila ja siksi kiinnitys ei ole vaikeaa, mutta samalla jokaisen elementin on säilytettävä luonnetta ja luonnetta. Jos haluat tarkasti kuvata luonnonkuvia, sinun täytyy ensin laittaa pieni määrä maahan ja siirtää ne sitten seinälle.

  Jokaiseen koristeelementtiin kohdistuu liimamassaa runsaasti, ja se painetaan kipsi kerrosta vastaan ​​voimalla. Asettelu alkaa alhaalta ja suorittaa enintään 5 riviä kerrallaan. Jos koko pinta saadaan kerralla, on olemassa vaara, että painon alla massa menee luistamatta.

  Täydellisen asetuksen jälkeen seuraavat rivit alkavat. Kun työ on valmis, käytä koristeellisia laastia. Sen on oltava muovia, älä pelkää kausittaisia ​​lämpötilan ja kosteuden muutoksia. Valmis pinta pinnoitetaan lakalla ulkonäön säilyttämiseksi.

  Viimeistelykiven ja puun yhdistelmä sisustuksessa

  1. Lämpöä tuottavien yksiköiden betoni- tai tiilipinta on peitetty vahvistusverkolla ja tasoitettu kipsi. Jos uuni tai takka ei ole jäljitelmä, kannattaa ostaa erityisiä lämpöä kestäviä raaka-aineita.
  2. Ulkoseinillä on vuoraus, joka on samanlainen kuin ulkoseinillä - kuva on säädetty ja siirretty päällystettyyn pintaan.
  3. Puun seinämien kanssa kosketuksissa olevilla paikoilla on joko pieni aukko tai puinen neliö. Sitten se on se, joka altistuu kaikenlaiselle käsittelylle ennen työn aloittamista.

  Tällainen puun ja kiven leikkaus tekee yksinomaan keittiön tai olohuoneen kulman.

  Suunnittelijoiden salaisuudet kivipuisten sisätilojen monimutkaisessa koristuksessa

  Tämän alan ammattilaisten palvelut ovat kalliita, joten yksityisen talon omistajat, jotka haluavat säästää rahaa, pitäisi toteuttaa käytännössä seuraavat:

  • Kapeat ja valaistut paikat eivät ole päin. He näyttävät tummalta ja kostealta.
  • Jos on jo muuraus, aseta valonheittimet, niin se näkyy kaikessa kunnassaan.
  • Kylmän kiven yhdistelmä lämpimillä sävyillä ja pinnoilla on win-win.

  Nämä eivät ole kaikki suosituksia, mutta jos niitä noudatetaan tiukasti, viimeistely talon kivi ja puu tekee siitä kunnioitettavan ja oikein ammattilaisten näkökulmasta.

  Muotin koristella omaa kotiasi alkaa muinaisina aikoina. Kyky luoda kotona eriä kuin kaikki, näyttää tilan ja aseman aina arvostettuna.

  Kuin puiset talot ulkona: valitse materiaali

  Uusi puutalo on aina tyytyväinen tuoreuteen ja luonnonmukaisuuteen. Upea aromi on läsnä kaikkialla - sekä talon sisällä että sen vieressä. Puu, josta talo on rakennettu, on luonnon lahja. Henkilön tehtävänä on pidentää tämän kauniin luonnonmateriaalin elämää, jonka puutalo auttaa selviytymään ulkona modernin materiaalin kanssa.

  Puutalot ovat erilaisia ​​- puutavarat ja hirret. Hirsitaloja ei yleensä ole päällystetty, koska ne ovat lämpimät ja kauniit itsessään. Puhumme talosta baarista, joka vaatii eristämistä ja vastaavasti pinnoittamista.

  Puutalon julkisivun koristelu on luova prosessi, ja tulos riippuu omistajan makusta ja taloudellisista mahdollisuuksista. Rakenne voidaan peittää luonnollisella puulla tai keinotekoisilla materiaaleilla. Tällaisia ​​ovat kipsi tai tiilestä - vaihtoehtoiset talon viimeistelymahdollisuudet baarista.

  Luonnonpuutavara

  Seinä- ja seinäpaneelit - puutavaramateriaalit ovat suosituimpia. Talossa, joka on koristeltu mistä tahansa näistä rakennusmateriaaleista, säilytetään puun ja luonnonmukaisuuden luonnollinen kauneus. Mahdollisuus asentaa vedeneristys- ja eristyskerrokset ihon alle houkuttelee myös kehittäjien huomion.

  Puinen vuori on höylätty levy, jossa on profiili asennusta varten. Euro-vuoraus (seinäpaneelien tyyppi) on laadukas ja kestävä materiaali hirsitalon julkisivujen viimeistelyyn.

  Viimeistelevä takalauta - melko helppokäyttöinen ja edullinen tapa tehdä talosta lämmin ja kaunis. Tämä verhousmateriaalilla on korkea ääni- ja lämpöeristysominaisuudet, kestävyys ja ympäristöystävällisyys. Vuori - suosittu materiaali, huolimatta korkeista kustannuksistaan.

  Talon verhouslevy

  Toimenpiteen aikana tarvitaan säännöllistä maalausta ja seinän käsittelyä antiseptisellä aineella.

  Lohkotalo näyttää luonnolliselta hirsitalolta, joten sitä käytetään pääasiassa puutalon ulkovaihteistona. Pyöreän tukin pinnan jäljittely on tämän materiaalin ominaispiirre, joka on valmistettu puutavaran valmistuksessa jäljellä olevasta sahatavasta.

  Yksittäisten elementtien vahingoittumisen tapauksessa ne voidaan korvata ilman suuria vaikeuksia. Laatuominaisuudet eivät ole mitenkään huonompia kuin puupäällysteet, mutta kustannukset ovat paljon korkeammat.

  House Tile by Blockhouse

  Mitä muuta voi ohittaa bar-muotoinen talo?

  4 cm paksuinen höylätty lauta, joka on täytetty laatikolla "yksi kuori" (yksi kortti kuuluu muiden väliin) - kaikkein edullisin vaihtoehto päätettäessä "Miten koristella puutalon julkisivua?". Ulkopuoli talon samaan aikaan voi olla varsin kunnollinen, ja jopa alkuperäinen.

  Jäykistyslaatikko
  Höyläämö saattaa näyttää epätavalliselta

  Planken - koristelukerros, ulkonäöstä ja mitoista erilainen. Se on ympäristöystävälli- nen, huoltovapaa materiaali, jota käytetään puuportaan julkisivulle.

  Puun julkisivupaneelit - valmistettu liimaamalla useita kerroksia puuviilun paksuutta. Yksikomponenttiset paneelit helpottavat ja nopeuttavat julkisivuverhouksen tuulettamista.

  Puupaneelit

  Sisustaminen keinotekoisilla materiaaleilla

  Luotettava, kestävä, edullinen, helppo asentaa ja huolella - nykyaikaisten keinotekoisten materiaalien ominaisuudet, joista puulattia on päin.

  Puuportaan ulkopinta sisältää keinotekoisten materiaalien, kuten vinyyli- tai metallisivurakenteiden ja lämpölevyjen, käytön. Kuidun sementtilevyjä ja muita materiaaleja voidaan käyttää myös talon viimeistelemiseen baarista ulkona.

  sivuraide

  Puuportaan pinnoitus on Venäjällä kaikkialla läsnäoleva ilmiö. Sides on kaikki modernin viimeistelyaineiston ominaisuudet, kuten edellä on käsitelty.

  Painava lisäys niihin on valtava valikoima värejä ja malleja. Ulkonäkö voi olla tavallinen "vuori" tai nopea saapuminen muodin "kalanruotuun" ja "laivaan" (katso kuva). Puun, kiven, graniitin, tiilen ja monien muiden materiaalien jäljittely alun perin näyttää. Moderni sivuraide tekniikka antaa talon antaa ainutlaatuisen etsiä vähän rahaa.

  Talon ulkoseinät voidaan valmistaa muovista (vinyylistä) tai metallista (alumiini, teräs).

  Sinkittyä teräsmetallia käytetään harvoin yksityisessä puurakenteessa, koska sillä on paljon painoa, vaatii vahvistetun pohjan ja erittäin kestävän kehyksen. Tämän viimeistelymateriaalin ylivoimainen etu on sen poikkeuksellinen palonkestävyys.

  Kattaa talon baarista vinyyli sivuraide on suosituin ja kustannustehokkain tapa viimeistellä puutalo.

  Pinnoitetut paneelilistat, joiden muotoon valmistetaan vinyyli sivuraide, on pieni paino ja erikoisasennustarvikkeet. Tällainen indikaattorisarja edistää puurakennuksen viimeistelyosan kiihdyttämistä ja yksinkertaistamista.

  Valitessasi vinyyliä, sinun on tiedettävä, että värien kestävyys on titaanidioksidin läsnäolo maalissa, mikä antaa tuotteelle pehmeän pastellivärin. Jos materiaalin alkuperäinen väri on kirkas, se tarkoittaa, että tämä komponentti puuttuu, eikä se ole kirkas pitkäksi.

  Thermopanels

  Clinker-laattojen termopanelit ovat moderni, monipuolinen materiaali, joka on tarkoitettu ulkotilaan pylvään muotoiseen taloon. Monipuolisuus johtuu siitä, että lämpöpaneelin polyuretaanivaahto tai polystyreeni-vaahtopohja toimii erinomaisena eristeenä, ja klinkkerilevy, joka painetaan siihen, on erittäin kaunis koristeelementti. Hirsitalon ulkopinta on klinkkerin termopanelien ansiosta loistava ja samalla alkuperäinen ulkoasu.

  Fiber Cement Board

  Suhteellisen uusi venäläisten markkinoiden materiaali kattaa talon ulkoaltaalta. Levy on seos, joka koostuu puukuiduista (kuiduista), kvartsista, kiilteistä, sementistä ja muista komponenteista.

  Nämä ovat myös kuitusementtilevyjä.

  Valmis levy on peitetty kestävällä suojavärillä ja koristekerroksella akryylikannalla. Kiiltävä tai mattainen, jäljittelemällä tiiliä tai puuta, ulkopintaan päällyste näyttää hyvin esille. Lisäksi sille on ominaista korkea värinpitävyys ja hoidon helppous.

  Asennetut levyt suoraan seinälle ilman laatikoita, mikä suurentaa huomattavasti etupintaprosessia.

  Julkisivulaatat pinnoitukseen

  Seinien verhouslevyjä käytetään harvoin - se on melko kallista ja aikaa vievää. Laattojen kanssa on hyvä viimeistellä seinät kulmissa - se näyttää kauniilta ja poikkeukselliselta. Näyttää hyvältä laatoitettu säätiön.

  Talon seinämissä on useita tapoja kiinnittää laatat: kiinnitys ruuveilla tai tarra erityisillä yhdisteillä. Julkisivuun päin tapahtuvan työn tekeminen laatoilla edellyttää erityisiä seinien valmistusta.

  Hirsitalojen rappaus

  Savi-kipsi on vanha, tunnet- tu menetelmä talon ulkoseinistä baarista. Se on myös nimeltään märkä julkisivu puutalossa. Kipsin savi koostumus on kaikkein ympäristöystävällisin. Tällä ratkaisulla voit tehdä täysin tasaisen pinnan, joka suojaa täydellisesti puuseinät ulkoisen ympäristön ja hyönteisten kielteisiltä vaikutuksilta.

  Savien lisäksi kipsi voi olla akryyli, mineraali ja mosaiikki.

  Akryylilevy eroaa vettähylkivästä kyvystä, ja erilaiset värisävyt eivät salli tällaisten teosten tekemistä puutalon ulkoisena maalauksena.

  Kvartsi- tai marmoripihkien läsnäolo mosaiikkilaastareiden koostumuksessa tekee talon julkisivusta kauniin ja kestävän.

  Kivi verhous

  Kivitalo

  Talon edessä kivirakentaminen luo suuren kuormituksen säätöön, mitä tulee harkita suunnittelussa. Tietenkin talo osoittautuu erittäin lämmin, mutta vahvan pohjan rakentamisen kustannukset lisäävät merkittävästi koko rakennuksen kustannuksia.

  Vaihtoehtoinen vaihtoehto on puutalko, jossa on keinotekoinen kivi, joka on kevyempi ja sopii kaikentyyppisille perustuksille. Kiven viimeistely voidaan tehdä vasta sen jälkeen, kun rakenne on kutistunut, eli aikaisintaan puolitoista vuotta.

  Tiilipinta

  Tiiliseinän koristelu

  Puinen tiilitalon koristelu on monimutkainen, kallis ja pitkä menettely. Jos puhumme tarkoituksenmukaisuudesta, se on melkein nolla.

  Jos tiilitalo on tiilen edessä, saamme lämmön säästämisen näkökulmasta epäjohdonmukaisen mallin. Jäätyminen talvella ja lämmön kertyminen kesällä (ja tiili käyttäytyvät tällä tavalla) ovat prosessit, jotka ovat ristiriidassa lämmöneristysperiaatteiden kanssa.

  Olisi oikeampaa asettaa tiili talon sisälle niin, että se lämmitetään sisäisistä lämmönlähteistä (liesi, takka). Ulkoinen puuseinä tässä tapauksessa suojaisi taloa kylmästä ulkona talvella ja ylikuumenemisesta kesällä.

  Tiilimuuraus vaatii erillisen säätiön rakentamisen, jolloin kaksi taloa on yksi. Sense tällaisen rakenteen rakentamisessa ei ole näkyvissä.

  On vielä yksi tärkeä näkökohta, joka olisi otettava huomioon, jos kysymystä puun talon viimeistelystä on harkittu. Puu, joko loki tai puutavara, vaatii jatkuvaa seurantaa, jotta seinät voidaan säästää rotilta, hyönteisiltä ja jyrsijöiltä. Kertakäyttöinen impregnointi antiseptisten aineiden ja muiden puupöytien kanssa ei aina riitä. Jos tiilimuuraus on läsnä, se ei yksinkertaisesti ole mahdollista käyttää tällaista valvontaa. Jos kyseessä ovat esimerkiksi talon peittävät materiaalit, esimerkiksi sivuraide, tehtävä on huomattavasti yksinkertaisempi.

  johtopäätös

  Joten olemme tarkastelleet joitain vaihtoehtoja puutalon ulkoseinien peittämiseksi.

  Esitään lyhyesti yhteenveto. Luonnonpuuta, keinotekoisia materiaaleja, kipsiä, kiveä, tiiliä ovat materiaaleja, joita voidaan käyttää puutalon viimeistelyyn.

  Jokaisella niistä on etuja ja haittoja, etuja ja haittoja. Ne vaihtelevat hinta- ja työvoimakustannuksissa, ulkonäössä ja laadussa.

  Kuinka kaataa talon baarista, päättää tietysti omistajasta. Verhousmateriaalit ja -tekniikka ovat niin monipuolisia, että ne pystyvät täyttämään kehittyneimmät vaatimukset. Asiantuntijat voivat aina vaatia taloa, ja harvoin yksi heistä kieltäytyy antamasta käytännön apua.

  Kuinka laittaa kivi puutalo

  Tässä artikkelissa kerron omat kokemukseni, käytännöllisyyteni ja vivahdit, joita on tarkasteltava, kun ulkonevat seinät päin kivihelmillä.

  Valmistelu työstä

  Aloitetaan siis. Ensimmäinen vaihe on seinien visuaalinen tarkastus. Tarvittavat työkalut:

  • Pääsääntöisesti vähintään 1,5 m pitkä (minulla on 2 m sisäänrakennetulla tasolla);
  • taso tai lasku;
  • mittanauha;
  • liitu tai rakennuskynä (käytän automaattista);
  • muistilehtiö ja kynä.

  Sääntö määrittelemme "solmujen" ja syvennykset seinillä ja taso tai kohouma - niiden poikkeamat pystysuorasta. Mittanauhan avulla mittaamme tarvittavat etäisyydet ja kirjoitamme tiedot kannettavaan tietokoneeseen. Tarkasta pinta huolellisesti ja muista muurien murtumat, jos sellaisia ​​on, liidulla tai rakennuskynällä.

  Tiivistävät halkeamat

  Ennen minkään työn aloittamista halkeamat on suljettava perinteisellä laastilla tai muulla liimaseoksella. Enemmän halkeilua estämiseksi kannattaa laittaa side, ts. vahvista pinta vahvistusverkolla.

  Murtumien tiivistämiseen tarvittavat työkalut ja materiaalit:

  • lastalla;
  • sakset;
  • vahvistava verkko;
  • pohjamaali;
  • kyky sekoittaa laasti;
  • sementtiä, hiekkaa tai valmis sekoitetta.

  Työjärjestys

  Ensimmäinen asia, jota sinun on puhdistettava perusteellisesti jokaisesta säröistä likaa vastaan, pudonnut pois kipsistä, tiilistä, pienistä kivistä ja muista asioista. Levitä pohjamaali ja odota kuivumista. Tänä aikana leikkaa tarvittava koon vahvistusverkko ja valmista liuos. Peitä luuteri laastilla huolellisesti leimaamalla se. Laita sitten noin 0,5 cm: n paksuinen laastin seinälle sen ympärille, aseta vahvistusverkko päälle ja paina se seokseen laastilla. Tasaa ratkaisu, poista ylimäärä.

  Mesh vahvistaminen

  Lopuksi halkeamat suljetaan. Varmista, että vahvitat talon seinät metalliristikkoon. Tapaus henkilökohtaisesta käytännöstä: kun autoin naapurin kastelemaan talonsa, mutta seinät eivät vahvistuneet ja kivi liimattiin suoraan kipsiin. Noin kahden kuukauden kuluttua jotkut levyt alkoivat pudota. Ja ongelma ei ollut liimassa, se oli korkealaatuista. Kivestä tuli kipsi. Siitä lähtien en ryhdy tällaiseen työhön, jos omistaja ei aio vahvistaa seinää.

  Työkalut ja materiaalit seinävahvistukseen

  Toisin kuin halkeamien tiivistys tekniikka, tällainen verkko kiinnitetään seinään nitoja, kynsiä (puuta, lastulevyä, CIP-paneelia) tai tylliä (tiiliä, betonia, vaahtoa, kaasua tai muuta lohkoa) ja sitten siihen lisätään ratkaisu. Näitä teoksia varten tarvitset seuraavat materiaalit:

  • sinkitty metalliverkko;
  • kynnet (niitit, nappimet);
  • alumiini majakka;
  • hiekka, sementti tai valmis-sekoitus;
  • betonisekoitin;
  • sääntö;
  • tasolla;
  • hankauskone;
  • litteä lasta;
  • lovettu lasta;
  • pohjamaali.

  Kuinka vahvistaa seinää

  Ristikon vahvistaminen ei ainoastaan ​​vahvista seinää vaan myös poistaa ontelot, epäsäännöllisyydet sekä poikkeamat pystysuorasta. Tätä tarkoitusta varten käytetään majakat. Asennus on yksinkertaista eikä vaadi erityisiä taitoja. Määritä ensin pinnan tärkein kohta. Aseta tässä majakka-palkki, josta tulee "nolla". Hänellä on käytössään taso (lankaverkko) ja säännöt, joita sinun täytyy laittaa muille majakoille. Korjaamalla ne seinään käytän yleensä sementti- tai lime-hiekkalaastaria, vaikka kynnet tai tykkit sopivat tähän.

  Aseta ristikko kaistaleiden väliin ja kiinnitä sitten tasoitusyhdistelmä seinään tasaisella lastalla. Anna kipin kuivua hiukan, ja anna sen jälkeen jonkin aikaa urat (urat) lovetulla lastalla. Käytän laajaa lastalla, jossa on 5 mm: n hammas. Sen jälkeen, kun seinä on täysin kuiva, levitä alusta pintaa varten parantamaan viimeistelykiviä.

  Seinäkivi

  Nyt siirrymme suoraan seinien koristeluun. Jos aiot käyttää luonnollista käsiteltyä tai keinokivää, osa ongelmasta poistetaan. Koska kivilaattojen mittasuhteet ovat yhtenäisiä, niiden asentaminen lähes poikkeaa keraamisten laattojen asennuksesta.

  Esimerkkejä työstämme

  Villi kivi leikata

  Haluatko tehdä talosi julkisivun? Sitten valintasi on "villi", raakakivi. Joka tapauksessa vasaran ja taltan on oltava lähellä, ja parhaiten kulmahiomakone (bulgaria), jolla on ympyrä kiven leikkaamiseksi. Valmista myös:

  • laatta liima;
  • kapasiteetti liimakoostumuksen sekoittamiseksi;
  • litteä lasta tai lastalla;
  • kumimetsät;
  • rakentamisen johto tai paksu lanka.

  Ennen kuin liimaa "villi" kivi seinään, suosittelemme asettamaan sen maahan niin, että sitä käytetään mahdollisimman mahdollisimman pieneen jätemäärään. Laitureilla, jotka asennetaan kulmiin, on oltava yksi litteä puoli.

  Vihje Kun asetat raakakiviä, aseta suuret palaset pohjaan ja kussakin seuraavassa rivissä käytä hieman pienempiä laattoja. Tällä tavoin pyrkimys ylöspäin saavutetaan ilmeisestä raskaudesta huolimatta.

  Pintaverkkoteknologia

  Vedä rakennuksen johto tai paksu lanka vastakkaisten kulmien väliin korroosikerroksen paksuuden osoittamiseksi. Levitä liimaa kiven pinnalle paksulla kerroksella (noin 2,5-3 cm), jolloin kaikki sivut ovat 45-60 astetta. Kiinnitä laatikko seinään, paina alas ja kohdista se kiristyskierteeseen. Vastaavasti liimaa seuraava kappale. Tarkkaile saumoja kivien välillä vähintään yhden ja enintään kahden senttimetrin ajan. Omasta kokemuksestani määritin optimaalisen etäisyyden - 1,5 cm.

  Vihje Levyjen liukumisen estämiseksi ja niiden välisten etäisyyksien välttämiseksi käytä jätteisiin joutuneita paloja, kun ne on esiasennettu maahan. Aseta ne viereisten kivien väliin ja kuivausliiman poistamiseksi.

  Grouting ja injektointi. Vaaditut työkalut

  Seuraava vaihe on injektointi. On mahdollista aloittaa se aikaisintaan ennen kuin liima kuivuu täysin, mihin kivialustat kiinni (ks. Valmistajan suositukset pakkauksesta). Saumojen injektointi (täyttö) on hydrofobinen ja pidentää julkisivun elämää.

  Tee työtä varten erityinen lastusseos ja kumilastat. Jos sinulla on laastin tai rakennuksen ruisku, se helpottaa suuresti koko prosessia. Valmista liitokset antamaan saumojen esteettinen ilme. Näihin tarkoituksiin käytän yleensä halkaisijaltaan halkaisijaltaan halkaisijaltaan metallin ja muovin putkiputkia. Sellaisesta profiilista ilmenee kuviossa 5 asema.

  Ennen urautumista puhdista liitokset ylimääräisestä liimasta ja roskista. Laita laastari ja täytä laukku tai ruisku. Kärki, jonka läpi valmiin laastin syötetään, ei saisi olla suurempi kuin liitosten leveys. Tasapainottaen tasaisesti laastia, täytä liitokset kivenlaattojen väliin. Odota, kunnes seos kuivuu hieman ja tiivistää se nivelillä liitoksen avulla. Poista ylimääräinen ura.

  Vihje Täytä ura pystysuoraan (ylhäältä alas) ja vaakasuoraan, ei jokaisen kiven ympärille. Liitos, ja meidän tapauksessa putkenpätkän halkaisijaltaan hieman suurempi kuin saumojen leveys.

  Antiseptinen ja hydrofobinen hoito

  Kaikki! Työ on melkein ohi. Jäljellä on vielä se, että se poistuu seosten rakennusseoksesta ja suojelee sitä haitallisilta vaikutuksilta. Tee näin:

  • lumput;
  • nesteiden kapasiteetti;
  • antiseptinen;
  • kiveä ja betonia varten;
  • harjalla, ruiskulla tai suihkeella;
  • suojakalvo;
  • peittävä nauha

  Käytä kosteaa liinaa jokaisen kiven puhdistamiseksi kuoren julkisivusta. Käytä huolellisesti spatulaa tarvittaessa. Käsittele seinä antiseptisesti harjalla. Kuivauksen jälkeen käytä suojaavaa ja koristeellista lakkaa toisella harjalla, ruiskulla tai suihkeella.

  Julkisivut, leikattu kivellä, valmiina. Jos noudatitte suosituksiani, niin tahdon varmistaa, että se palvelee sinua jo usean vuoden ajan, koristelemalla taloa.

  Suunnittelu viimeistellä julkisivu?
  Sinun tarvitsee vain soittaa, niin teemme kaiken itse!

  Seuraavat:

  • Märän julkisivukerroksen paksuus

  Kuten olen sanonut useammin kuin kerran, märkäpinta on yksinkertainen, kestävä ja tehokas. Toinen plussa tämä menetelmä on kipsi hinta on alhaisempi kuin.

  Talon lämmittäminen ulkopuolelta tunnustetaan yhtenä tehokkaimmista menetelmistä. Tänään käytetään erilaisia ​​menetelmiä ja materiaaleja. Yksi

  Joskus meitä lähestyy ihmiset, jotka haluavat tehdä märän julkisivun ilman eristämistä. Tällainen tekniikka on olemassa, mutta sitä käytetään oikeudenmukaisesti.

  Märän julkisivuteknologian periaate on monikerroksinen rakenne. Tässä "kakusta" jokainen kerros suorittaa tehtävänsä: poistaa minkä tahansa niistä tarkoituksiin.

  Kun keskustelussa asiakkaan kanssa talon tulevasta lämmityksestä, termi "märkä julkisivu kakku" liukuu, se yllättää monia ihmisiä: mikä tämä on?

  edellinen:

  • Vahvistettu märkä julkisivu

  Märkä julkisivu - yksi suosituimmista ulko-kodin sisustustyypeistä. Se suojaa rakennusta täysin muuttuvassa Venäjän ilmastossa.