Katto ja katto

Log rakennusten asennus tekniikka on niin tärkeä vaihe kuin hirsitalon asennus säätiö, joka toimii avain pitkällä aikavälillä hyödyntää puinen esivalmistettu rakenne. Puu, sen kuitumaisen rakenteensa vuoksi, siveerausta vastaan, voi havaita pieniä muodonmuutoksia tuhoamatta. Toisaalta on tarpeen asettaa hirsitalo tiettyjen sääntöjen mukaisesti, muutoin materiaalien kosteuden muutosten aiheuttamat rungon siirrot johtavat rakennuksen tuhoamiseen.

Kruunun asennusmenetelmät

Suunnitteluprosessissa ongelma siitä, miten lokikylvyn oikea kiinnittäminen nauhan pohjaan voidaan ratkaista kahdella tavalla: tekemällä kruunu lisävastustyynyjen avulla tai kaatamalla pohja tasoristeyksillä pohjaan (vaiheeseen).

Ennen kruununpohjien asentamisen betonialustalle on välttämätöntä valmistella monoliitin yläosaa. Pohjan alussa sinun täytyy kipsiä 2-3 mm sementtilaasti, jota seuraa zhelezneniem koko pinta. Laastettu kerros kipsi tasataan vaakatasossa.

Kortin pinnan mekaanisesti kohdistamista koskeva menettely esitetään kuvassa:

Säätiö, jossa on askel, valmistautuu ottamaan kruunu

Pohjan korkeuden on suojattava puulattia veden vaikutuksilta maasta. Alustan yläreunan nollapisteen yläpuolella oleva vähimmäishissi on 0,2 m.

Erikoistarkoituksiin (esim. Kylpy) optimaalinen korkeus määritetään sopivalla teknisellä viestinnällä, kaivon mitat lattiatilan tarkastamiseksi ja puhdistamiseksi. Tällä laitteella nousu on vähintään 0,5 m.

eristys

Valmistelumenettelyihin kuuluu vaakasuoran vedeneristyksen toteutus puukoron tukialueen kehän ympärillä. Laita hirsitalo minkä tahansa korkeuden perustukseen vasta sen jälkeen, kun on tehty betonista 2-3 kerrosta kateaineita. Levyt asetetaan päällekkäin 0,1 m - 0,15 m irrottamalla 2 cm - 3 cm nauhan ulko- ja sisäreunoilta.

Vedenpitävä vaaka- ja pystysuora

Tässä kuviossa näyttää olevan kattopäällysteinen materiaali, jolla varmistetaan hydraulinen murtuminen:

Vedeneristyskerrokseen käytetään vartalevyjä, joita on myös esikäsiteltävä antiseptisella liuoksella ja päällystettävä vettähylkivällä yhdisteellä (bitumi). Lankojen päitä ja yläpintoja, jotka ovat kosketuksessa tukkien kanssa, jätetään avoimeksi hartsista.

vuori

Tiivisteiden valmistuksessa käytettävä materiaali voi toimia tammisena, jolla on vahva kiinteä puu, joka on kestävä mikro-organismien kehittymiselle. Hyvä vaihtoehto olisi laastari, joka on tehty lehtikuusta tai männystä, joka on kyllästetty antiseptisiin aineisiin.

Tiivistekerroksen päätehtävänä on kompensoida hirsitalon poikittaisten ja pitkittäisten lokien muodonmuutosmuutokset. Siksi valittujen levyjen on oltava täydellisiä ja mahdollisimman pitkä. Kahden vierekkäisen elementin liitokset on tehty ilman aukkoa ilman, että ylimääräistä kylmää ilmaa (ilmakanavia) on alilokerossa.

Levyn leveys valitaan kruunun (25 - 30 cm), noin 5 cm: n paksuisen koon perusteella, eikä sitä tarvitse kiinnittää yläpuolella olevaan pohjaan tai tukkeihin.

Nykyaikaiset teknologiat tuovat markkinoille uusia ratkaisuja, joissa käytetään polymeerimateriaaleja betonin eristämiseksi. Jotta tämä ei johda odottamattomiin seurauksiin, on parempi käyttää niitä jo vakiintuneissa rakenteissa (korjauksissa, talon uudesta perustasta). Valokuvassa näkyvä styrofoamien lokikirja:

Hirsitalon rakentamisessa on parempi käyttää materiaaleja, jotka ovat verrattavissa käyttäytymiseen (lämpötila, kosteus) ja kestävyyttä puun kanssa.

Kruunun kiinnitys

Lokit, jotka on asetettu pohjaan levylle, muodostaen eristyskerroksen sammalta, hamasta, vetokoukusta. Lämmön suojaaminen alikentässä varmistetaan täyttämällä huolellisesti koko tila lämpöeristeenä tiivisteen ja ensimmäisen kruunun pohjan välissä. Suojaus toimii paitsi kylmästä myös kosteudesta, mikä vähentää sienten tai homeen kehittymisen mahdollisuutta.

Tässä videossa näytetään aika-testattuja temppuja, joissa käytetään vapaata materiaalia itsekierteittäessä ensimmäistä kruunua nauhalevystä:

Kulmissa ensimmäinen rivi on vahvistettava edelleen kiinnityskorvakkeilla.

Viivyttää lattian leikkausta, alkavat 2 krs kruunua

Kun rakennat puukylpyä, laita se nauha-pohjaan, sinun on huolehdittava suojavisiiristä. Tätä varten tukkien ulkopuolella oleva toinen kruunu (takana) leikkaa kortin pitkittäisuraan, joka ohjaa seinämästä virtaavan veden poispäin pohjasta. Tällaisen laudan alla tuetaan tikkuja baarista tai laudasta. Visiirin reunus valitaan viisteen alla. Puulevyjen sijaan käytetään usein rauta- tai muovielementtejä. Jalkakäytävän pohjan yläpuolella olevan ulkoneman on oltava vähintään 50 mm.

Rakennettavan rakenteen lujuuden varmistamiseksi tukit kiinnitetään puupintojen riveihin. Niiden reikiä porataan 1 - 1,5 m: n välein. Ylempiin 2 riviin piikkien välinen etäisyys pienennetään kahdella kerralla 0,5 m - 0,7 m: n etäisyydelle. Ne on järjestetty ruutupiirroksen kuvioon 10 cm - 20 cm.

Nousevien rivien asettaminen suoritetaan liitteenä olevan kokoonpanojärjestelmän mukaisesti, joka sisältää kunkin rivin merkintäjärjestyksen.

Nämä nimitykset ovat käsityöläisten tekemät hirsitalon valmistukseen. Eri tapausten numerot ja kirjaimet voivat olla erilaisia, seuraavia merkkejä käytetään vakiona:

 • luvut 1-38 (numerointi asennuksesta alhaalta ylöspäin);
 • kirjaimet С, В, Ю, З (merkitse maailman puolet).

Määritä kardinaalin mukaan sijoitetaan kunkin tulevan kylpyammeen seinän sijainti. Etuseinä Yu, selkä C, oikea B, vasen Z.

Hirsitalon merkintä tarkoittaa sitä, että se on jo koottu ja purettu kuljetusasentoon.

Rakenteen rakentaminen alkaa kruunun asentamisella puolipuuhun koottuun säätöön, jolloin seuraavat lokit pinotaan avaimille juuren orjan tai puolipuussa.

Joissakin tapauksissa kylpytynnyri sijoitetaan sauvaan. Koska sillä on tasoerotus pitkittäisten ja poikittaisten kruununpalkkien (150 mm) välissä, tunkit voidaan tehdä välittömästi eri korkeuksilla. Säätiön eristämisen periaatetta horisontaalisista lokeista on joka tapauksessa noudatettava, kuten tässä kuvassa esitetään:

Pyöreiden lokien välisen esikäsittelyn aikana syntyy halkeamia, jotka voivat kasvaa ajan myötä (puun kuivaus). Estää mahdolliset lämpöhäviöt asettamalla juutin kuituja, hinausta, huopaa. Alhaalta ylöspäin tehty työ ylöspäin (et voi tehdä erikseen jokaisessa seinässä).

Kun puun kosteus katoaa, aukko voi kasvaa, joten sinun on huomioitava riskipaikat, tarkasta säännöllisesti ja sulje tarvittaessa.

Merkki muistin

Kruunun asennukseen liittyvät erilaiset vivahteet riippuvat kylvyn valituista rakenteista - kuten pohjasta, lattiarakenteesta, vedenpoiston periaatteesta sisätilasta (avoin tyhjennys kellariin tai poistoputkiin).

Poraus alle tulpat

Tämän kohteen rakentamisen pitkäaikaiseen toimintaan on noudatettava näitä perussääntöjä:

 1. Antiseptisten aineiden kyllästämistä ja vedenpitävyyttä ei saa tehdä myrkyllisten tai höyrystyvien savujen kanssa, joilla on epämiellyttävä tuoksu. Bath on lisännyt ympäristön puhtauden ja turvallisuuden vaatimuksia ihmisten terveydelle.
 2. Perustaan ​​ja puukruunuun kohdistuva tuhoisa vaikutus voi olla paitsi maaperän vettä myös sisätilasta virtaava kosteus. Vedenpitävyys on integroitava.
 3. Rakennuksen lattia on suositeltavaa kellua ilman, että lattiaa kiinnitetään tukijaksoihin. Hirsitalon myöhemmässä kutistumisessa palkit voivat taivuttaa ja muodostaa viimeistelylattiat. Samasta syystä älä ripusta kattoa välittömästi.
 4. Maaperästä puhdistettu tasainen hiekka, joka tiheästi täyttää kaikki kruunun ontelot ja urat lämmitysmateriaalina, edesauttaa hakkuiden tasaista kutistumista.
 5. Kehyksen sileä kutistuminen ei vaikuta rakennuksen kattoon. Neulat on ommeltu.
 6. Kokonaista kutistumista (jopa 10 cm) kerättyjä hirsitaloja tapahtuu 6-12 kuukautta. Yhden vuoden kuluttua on mahdollista leikata halutun koon ovien ja ikkunoiden aukot, muuten kutistuminen on epätasaista. Oven tähän pisteeseen saakka voi olla 0,5 metriä leveä, 5 logaritraa korkea. Tämän jälkeen viimeistely alkaa.

Riippumaton kokemus ja taidot eivät ehkä riitä laadukkaaseen hirsirakennukseen. Tällaisissa tapauksissa kutsua ammattilaisia. Heillä ei ole vain kokemusta, vaan myös tarvittava työkalu.

Vaikka töitä höyrykattilan asentamiseksi säätiöön kutsutut asiantuntijat tekevät, kannattaa osallistua itsenäisesti materiaalien hankintaan. Laadukas puu ilman solmuja ja tuholaisia ​​ja muotteja on pohja miellyttävälle toiminnalle kylpyamme monta vuotta.

Kattoontu puuhun

Hyvää iltapäivää Kerro minulle, tuleeko tällainen rakenne selviytyä? Talo on 8,6 x 8 puhdasta, kantavien seinämän sijasta on 3 tukia, tukeilla on puoli-palkki 10 x 18, siinä on kohdun kattoja ja toinen talon seinälle.

Nikolay, Gorno-Altaisk.

Hei, Nikolai Gorno-Altaiskilta!

En ole aivan varma, että olen oikein ymmärtänyt kysymyksesi, sillä mielestäsi ilmaiset itseäsi monimutkaisella tavalla.

Siksi voin vastata vain yleisesti, parhaiten ymmärrykseni.

Kaikki katot mattici on valmistettu yhdestä kappaleesta ja riittävän suuresta osasta. Ja jos mahdollista, tukien määrä on mahdollisimman suuri. Luonnollisesti vähimmäismäärä on kaksi, kun maton toinen puoli on toisessa tukiseinässä ja toinen toisessa - päinvastainen ja myös tukeva seinä.

Jos poistat tuen ja yhden kohdun, ymmärrän, että jää puolipalkki, jonka poikkileikkaus on 10 * 18, ja suunnittele sen jälkeen kaksi puoliskoa 4,3 metriä, joista jokaisella on tämän puolipalkin liitoskappale.

Intuitiivisesti (ilman minkäänlaisia ​​laskelmia) katson, että ensinnäkin 10 * 18-osa ei ole tarpeeksi, ja kun se tuetaan tällaisella pohjalla ja tällaisella osuudella, sen rakenteellinen lujuus ei riitä, jos toinen asuinalue on.

Asenna nastat kolmessa parissa tässä versiossa ei myöskään ole paras ratkaisu. Todennäköisesti saat ensimmäiset kerroksen katon ja toisen kerroksen taipumat.

En voi sanoa enempää näkemättäsi ensin, mitä sanoitte.

Muita hirsitaloja koskevia kysymyksiä:

Hirsitalojen tukkien vaihto

Tietoja purkaminen hirsimökit

Kaikki hirsimökit

Hirsitalot ja niiden kunnossapito

Esitä kysymys Semenychille (materiaalin kirjoittaja)

Sivustoamme päivitetään säännöllisesti mielenkiintoisilla ja ainutlaatuisilla materiaaleilla ja artikkeleilla puutavaraa, rakennusmateriaaleja ja työtä varten, antaa tekijän mielipiteen ja tietämyksen todellisesta shabashnikista, jolla on yli 15 vuoden kokemus. On osa - hauskat tarinat shabashniki. Jos haluat saada tietoja tästä, tilaa tilauksesi uutiskirjeeseen. Osoitteen siirtäminen kolmansille osapuolille on taattu.

Miten ripustaa hirsitalo baarista: ensimmäisestä kruunusta viimeistelyyn

Kun otetaan huomioon puun kasvava suosio rakennusmateriaalina, monet ovat kiinnostuneita siitä, miten talon taittaminen omaan käsiinsä. Huolimatta tällaisen tapahtuman varsin merkittävästä laajuudesta tämä tehtävä on aivan todellinen. Luonnollisesti on välttämätöntä hankkia korkealaatuista materiaalia, hallita teknologiaa ja houkutella avustajia - mutta loppujen lopuksi on mahdollista rakentaa asuntorakennus houkuttamatta ulkopuolisia asiantuntijoita.

Kuinka tehdä tämä - kuvataan alla. Tämän artikkelin koko videon lisäksi, joka on julkaistu alla, korostaa myös joitain vivahteita.

On paljon työtä, mutta "silmät pelkäävät ja kädet tekevät"

Valintaominaisuudet

Ennen kuin puhumme siitä, miten puutavaraa rakennetaan asuinrakennuksen tai kylpyammeen seinämien muodostamiseksi, on välttämätöntä käsitellä itse materiaalia.

 • Rakennukseen käytetty puu on neliön muotoinen (suorakulmainen tai neliömäinen) aihio, joka on leikattu kiinteästä puunrungosta tai liimattu useista levyistä.

Sileä massiivipuu

 • Rakenteen mukaan puu voi olla tasainen tai profiloitu. Profiloituja malleja on paljon helpompi asentaa. Lisäksi profiilien osien ulkonemat ja syvennykset mahdollistavat lähes elementtien välisen tiivisliitoksen.

Vihje!
Jalkojen välisen liitoksen suorituskyvyn parantamiseksi kannattaa käyttää erityisiä eristemateriaaleja.
Suosituin nykyään on juutti valssattua kompaktoria.

 • Kiinteä puutavara on edullisempi, mutta se on alttiimpi kuivumisen aikana muodonmuutokselle ja kutistumiselle. Liimattujen lajikkeiden hinta on paljon suurempi, mutta tällaiset aihiot eivät käytännössä taivu, ja rakenteiden kutistuminen on vähäistä.

Liimattu profiloidut tyhjät

 • Myös materiaalin ostamisessa on erittäin tärkeää kiinnittää huomiota kosteuteen: luonnollisen kosteuden puu on halvempaa, mutta tällaisen materiaalin hirsitalon on oltava vähintään vuosi ennen aloittamista, muutoin seinän kutistuminen aiheuttaa sisä- ja ulkopinnan epämuodostumista.
 • Kamerikuivaus lisää merkittävästi rakennusmateriaalien kustannuksia, mutta se minimoi puukuidun sidotun kosteuden prosenttiosuuden. Tällainen säde ei juurikaan istu.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vastaus kysymykseen siitä, kuinka paljon se maksaa hirsitalon asettamisesta puusta, riippuu suoraan valitsemastasi aineistosta. Liimattu profiilipuu, joka on esikuivattu, maksaa enemmän, mutta rakenteeltaan sen voi käsitellä nopeasti ja helposti. No, budjetti-vaihtoehto on jopa massiivinen luonnollinen kosteusmateriaali. Mutta hänen kanssaan, tietenkin, täytyy koukistaa.

Laskettaessa tarvittavaa palkkien määrää voit käyttää yksinkertaista laskinta:

Teknologian asennusloki

Alempi risteys säätiölle

Kun materiaali on valittu, ostettu ja toimitettu sivustoon, voit käsitellä hirsitalon sijoittamista baarista. Ja aloitamme työn kruunun perusasennuksesta.

Mitä neuvoo puun kanssa työskentelevien asiantuntijoiden ohjeisiin?

 • Ennen kuin laitat ensimmäisen puun kruunun, sinun on suoritettava laadukas vedeneristyskanta. Mitä perustuksissamme tahansa, sen ylemmälle tasolle asettamme joko kaksi kerrosta katemateriaalia tai erityistä vedenpitävää kalvoa.

Vihje!
Jos rakentaminen tapahtuu märällä alueella, on suositeltavaa suorittaa kattava suoja kosteudelta, mukaan lukien kalvoaineiden asentaminen ja säätiön hoito vettähylkivillä mastoaineilla.

 • Vedenpitävän kerroksen päälle koko pohjan ympärysmitan päälle asetetaan vuori palkki. Tällaisen puun valmistukseen on parasta käyttää lehtikuusi - tämä puu on suurin kosteuden kestävyys.
 • Vuoripalkin paksuuden tulee olla vähintään 100 mm ja leveys - vähintään vähintään pääseinäpalkin leveys.

Kuva alemman vanteen vuoteessa

 • Joskus profiilipalkkia käytetään vuorauksena, leikataan niin, että se ei ole pohjassa, ei lukon piikien, vaan koneen kanssa. Tällöin lisävuorauksen asentamista ei tarvita, mutta rakenteen vedeneristysominaisuudet kärsivät jonkin verran.
 • Mallin kulmissa yhdistämme puupalkit "puoli-puuhun". Tämä mahdollistaa maksimaalisen liitoksen lujuuden.

Kiinnitä huomiota!
Kaikki seuraavat kruunut voidaan liittää toisella tavalla, esimerkiksi "käpälässä".

Vuoripalkki tai ensimmäinen profiloitu työkappale on perusteellisesti kyllästetty antiseptisellä (Tikkurila, Senezh, jne.). Periaatteessa, jos rahoitus mahdollistaa, on mahdollista käsitellä kaikkia tankoja bioproteiiniyhdisteellä ennen muninnan aloittamista - tämä mätänevä vakuutus ei ole tarpeeton.

Juutan eristysrulla

Palkin päälle asetetaan juutti-tiivistenauha. Jos valitset palkin asettamisen, on muistettava, että liian paksu materiaali on yhtä tehottomampi kuin liian ohut: kummassakin tapauksessa puhallusriski kasvaa. Tasainen palkki on 10 mm paksuus ja liimattu profiili 5 mm.

Kierroksen välttämiseksi kiinnitämme juutti palkkiin rakennustyöntäjän avulla.

Kiinnitä huomiota!
Baarissa oleva lämmitin pysyy yhtenä kerroksena ilman taivutuksia.

Kiinnitämme kannattimet alemman kruunun sisäpuolelle, jonka päälle asetamme lattiaviiveitä. Viiveen alemman tason tulisi perustua säätiön elementteihin tai erityisiin kallonpalkkeihin.

Periaatteessa viivästykset voidaan leikata kruunuksi, mutta jos puhumme siitä, kuinka taitellaan kylpy baarista tai rakentaa taloa suhteellisen märille maaperäksi, on parempi toimia ensimmäisen vaihtoehdon mukaan. Joten on helpompaa korvata mätä viiveellä uudella.

Bar kiinnitystekniikat

Kun ensimmäinen kruunu on pystytetty, voit aloittaa palkkien sijoittamisen seinien joukkoon.

On olemassa useita vivahteita, jotka on otettava huomioon:

 • Periaatteessa laadullisesti kuivattu liimattu profiilipuu voidaan asentaa ilman minkäänlaisia ​​liitoselementtejä, kiinnittää vain kulmat lukkoon (puhumme hieman kulmaliitosten tekniikasta). Mutta voiman lisäämiseksi on kuitenkin parempi yhdistää työkappale.

Profiilien osien asettaminen

 • Nastoja käytetään metalli-, puu- tai muovipinoihin. On parasta käyttää puuta ja jopa samaa kosteutta kuin itse seinäpuu.
 • Nopan reikä porataan yhdistämällä korkeintaan kaksi palkkia: yläpalkki on "lävistetty", ja puolikkaalla paksuudesta muodostuva pesä on muodostettu alemmaksi.
 • Reiän halkaisijan tulee olla yhtä suuri kuin tangon halkaisija - niin, että kiinnitin pienellä vaivalla ajettiin puuhun sokkelipuhalluksella.

Vihje!
Tangon pituuden on oltava 25-30 mm pienempi kuin reiän syvyys - tämä kompensoi kutistumista.

 • Kiinnittimet asennetaan porrastetusti. Niiden välinen etäisyys saa olla enintään 1500 mm.

Seinäasennus

Hylkää nurkat

Puutavaran kulmaliitokset voidaan tehdä useilla eri tavoilla.

Jotkut niistä tarjoavat työkappaleen ulkoneman seinätason rajoissa (yhteys loppuosaan), toiset eivät.

Kiinnityskulma muiden kanssa

 • Muissa osissa yhdistyvät leikkaamalla työkappaleen syvenemis - kulhoon. Tässä maljassa sopii toinen tanko, joka voi olla joko kiinteä tai sopiva leikkaus. Suosituimmat yhteysjärjestelmät loppuosan kanssa ovat "kuplassa" ja "kulhossa".
 • Yleisin telakointiteknologia ilman jäljellä on puoli-telakointi. Samanaikaisesti tangon päissä muodostetut ulkonemat, joiden paksuus on yhtä suuri kuin puolet yhdistettyjen osien paksuudesta.

Kaavamainen esitys "lämmin nurkasta"

 • Toinen kulmaliitosten menetelmä on ns. "Lämmin nurkka". Tämä tekniikka käsittää näytteenoton pystysuoran uran palkin sivupinnalla, johon kooltaan sopiva piikki asetetaan toisen elementin päähän.

Lämmin nurkka - ulkonäkymä

Kiinnitä huomiota! Kulmanleikkaustekniikka määrittelee suuresti prosessin työläisyyden, ja jos kysyt, kuinka paljon se maksaa talon poistamisesta eri kulmista olevasta palkista, sinulle annetaan numeroita, jotka eroavat melko voimakkaasti.

Ikkunat ja ovet

Puhuminen seinästä, älä unohda ikkunaa ja oviaukkoja:

 • Aukot joko leikataan jo asetetuilla seinillä tai rakennuksen edellyttämällä tavalla (jos hankimme aineiston niin sanotun domokomplektin koostumukselta).
 • Aukkojen muodon säilyttämiseksi kutistumisen aikana leikkaamme erikoisnauhoja sivupintoihin - ns. Roiksit.
 • Ikkunan ja ovenkehysten yläpuolelle jää väistämättä vähintään 50 mm kutistusväli.

Asennus ikkunalaatikkoon, jossa on pakollinen yläraja

viimeistely

Kun kaikki edellä mainitut toimenpiteet on suoritettu ja hirsitalon katto on asetettu täydelliseen kutistumiseen. Ainettajan aika on puolitoista vuotta (raa'an tasapalkin) kuudeksi kuukaudeksi (jos liimattuja kuivattuja raaka-aineita käytettiin).

Kun haluttu aika on kulunut, voit jatkaa viimeistelyä:

 • Profiloidun materiaalin talot eivät vaadi sisäpuolelta tai ulkopuolelta pinnoitetta. Varmistaakseen niiden kestävyyden, se riittää käsittelemään seinät antiseptisellä tai maalaamalla se koostumuksella ulkotöihin.
 • Kohteissa, jotka ovat tasaisesta palkista kutistumisen aikana, muodostuu väistämättä aukkoja. Nämä aukot on suljettava, minkä jälkeen on suositeltavaa suorittaa suoja, joka suojaa puhalluksesta.
 • Ihon alla kiinnitämme tuulenpitävät kalvot, ja lopetamme itse trimmauksen seinäpaneelista (sisäpuolella), sivuseinästä tai metallista. Tiilikuori on myös mahdollista.

Talo baarissa peitetty tiili - työn aikana

johtopäätös

Tietenkin tekniikan täydellistä hallitsemista voidaan harjoittaa vain. Mutta tämä käsikirja sisältää kuitenkin paljon tietoa siitä, kuinka kylpy tai muu rakenne rakennetaan oikein baarista, ja siksi on erittäin suositeltavaa aloittaa mestarit harkitsevaan tutkimukseen.

Top-teokset: "matitsa", "ochap" ja muut

Kun hirsitalon rakentaminen on tarpeen, herää kysymys välittömästi: "Miten voimme perustaa metsät?" Pienen ajattelun jälkeen käy selväksi, että on epätodennäköistä, että pystyt selviytymään niin vaikeasta tehtävästä yksin. Ystävät tulevat aina apuun ja tämä tilanne ei saisi olla poikkeus.

Jotta rakennustelineiden asennus onnistuisi, mikä on tärkeää, koska tämän rakenteen putoamisen myötä voi saada vakavia mustelmia ja vammoja, niiden asentaminen on välttämätöntä täydessä yhteistyössä ja keskinäisessä avunannossa.

Metsät sijaitsevat koko alueella hirsitalon lähellä sen sisäpuolella ja tarvittaessa ulkona. Lattian leveys on asetettu tietystä paikasta riippuen. Vologdan provinssin pienikokoisista puista valmistettuja telineitä kutsutaan probsiineiksi. Useimmiten ne on valmistettu kuusesta, niiden korkeus on yleensä 12 cm. Katolla ja lokeilla, jotka koko painonsa puristavat kelkkareitit pystysuorassa seinässä, kutsutaan bezgvidevoyksi tai mattoiksi. Hack-lokit kutsutaan miehiksi, ja koska tämä osa on tällaisista lokeista, sillä on vastaava nimi. Tässä paikassa on kiinnitetty erityisiä telineitä, ne on naulattu ristikkäin ja ristin avulla. Laita ne seinää vasten. Siinä tapauksessa, että tämä ei ole mahdollista, ylitän ristikappaleet toisella päähän hirsitalon seinään.

Kiinnitä ristikkopalkki paikalle, jossa se sijaitsee hirsitalon vieressä, tekemällä erikoistyökalu. Tämän palkin alapuolella on tulppa, jonka pituus on vähintään 56 cm. Ristikkopalkit ovat tarpeen, jotta ne saattavat levyt lattiaan niille, jotka eivät ole naulattu niille. Asennettaessa, kun hirsitalon korkeus tulee korkeammaksi, on lisäksi tarpeen laittaa toinen ristikkäinen osa jo haluttuun korkeuteen.

Metsän jokaiselle tasolle on asennettava aidat kaiteet. Korkeiden kaiteiden korkeus on naulattu sisäpuolelta telineisiin edellyttäen, että korkeus ei saa olla matalampi kuin lattiapintaan verrattuna. Ristikkopalkkeja, jotka ovat halkaisijaltaan 5-9 senttimetriä, katkaistuna siistimättöminä kaikista naarmuista ja solmuista kiinnitetään kaiteisiin.

Jotta jokainen vakiintunut taso vauhdittaisi vaivattomasti, erikoisportaat tehdään jonkin aikaa. Ne on valmistettu mistä tahansa sopivasta materiaalista. Tyypillisesti tällaisia ​​tarkoituksia varten kurssilla on leikkuulaudat, ne on naulattu telineisiin, eivät edes hammastettu telineen alareunaan.

Työskentelykorkeuden ollessa helppo ja varovasti tehty tikkaat kutsutaan myös nimellä Puck. He tekevät niin perusteellisesti, ettet pelkää heidän turvallisuuttaan korkeudessa, ja käytä sitä myös monien vuosien ajan. Sen pituus voi olla yhdestä metristä kuuteen. He tekevät tällaisen tikkaat jopa kuusista. Tikkaat, joissa portaat on tehty reunalla, soveltuvat parhaiten työhön.

Tällaiset askelmat ovat hyviä, koska heidän jalkansa eivät liuku. Jotta ne eivät pääse jättämään uria, portaiden keskiosa ja niiden sivuosat, ne kiinnitetään erityisillä korkkeilla. He asettivat tällaisen tikkaat talon etupäässä - etupihassa. Junan ansiosta pääset helposti aurinkoon - julkisivun pääkoristeelementti, kynsien ikkunat alas ja jopa säätää ikkunan ikkunan reunoja. Sitä voidaan käyttää myös muuhun tarkoitukseen, esimerkiksi kesäaikana olevan savupiipun sulkemiseksi estääkseen sen, joka voi tukkia sen.

Jokainen puusepän yrittäjä pyrkii aina yksinkertaistamaan työnsä mahdollisimman paljon, ja tätä tarkoitusta varten, kun hirsitalo on pieni, he eivät yksinkertaisesti voi helposti perustaa metsää. Sen sijaan ne käyttävät pitkää lokitulppaa lattiamateriaalina. Ne asetetaan ulkonemaan hieman kauemmas kuin kaikki muut lokit oikealla korkeudella, ja työn lopussa ne vain sahaavat.

Jotta loksahtaa vaivattomasti, käytä köyttä ja köyttä. Jos lokit ovat liian suuria, ja näiden työkalujen avulla on mahdotonta nostaa niitä, niin he kutsuvat erityisiä ylösajoneuvoja, jotka auttavat tässä asiassa. Esimerkiksi yksi puusepäntyö, jonka talo sijaitsee keskellä suurta kylää, katkaisi talon itse, mutta jotenkin hän ei päässyt nousuputkiaan. Ja sitten hän päätti huijata: hän valmisteli kaiken hirsirakennusta varten ja alkoi työskennellä yläkerrassa heti kun hän näki miehiä kävelemään jonnekin, koska talon sijainti oli hyvä, että joku kulki, pyysi pari minuuttia ja pyysi apua nostamaan lokin. Useat miehet käsittelivät tätä nopeasti. Joten päivittäin, miehet olivat liiketoiminnassa ja pudotessaan hetken, auttamassa, ja talo kasvoi ja kasvoi.

Toiset eivät halua odottaa ja päättävät nostaa lokit yläkertaan poikansa tai muiden sukulaistensa kanssa. Tämän ongelman ratkaisemiseksi ne kaivaavat ochap-well-nosturia. Tällainen laite toimii samalla tavalla kuin nosturi, eikä sen käytölle ole erityistä tietämystä eikä erityistä osaamista vaadita valmistuksen kannalta. Loki on nostettava köyden avulla koukulla, jonka päähän on haluttu korkeus, ja saman köyden toinen pää on kiinnitettävä tähän työhön etukäteen valmistetulle alustalle. Yksi nousee seinään ja helpon valssauksen avulla asettaa lokin paikalleen. Yksi niistä kahdesta, joka pysyi alhaalla ja tuossa hyvin valmistautuneessa tuessa, pitäisi heikentää lokin päätä sileillä liikkeillä. Sattuu, että jotkut ihmiset pystyvät tekemään kaiken itsestään.

Täällä esimerkiksi yksi ihminen todellisena omistajana päätti rakentaa talon yksin ja, ei laskemalla kenellekään, nostaisi kaiken ylöspäin itseään. Jotta tämä toteutettaisiin, jokaisen neljän seinän keskellä, hän kaivettiin maanpohjan tukikappaleisiin, toisin sanoen nostureihin. Pienet ohut ja lyhyet puutavarat leikattiin kohtisuorasti päissä ja niiden yläpuolella, hän sitoi köydet koukulla päähän, hän koukutti pienen talivan, joka ripustaa kaikki painot ilman erityisiä ponnistuksia. Joten hän nosti lokin, kun hän ketjutti tarinan toiseen nosturiin ja nosti taas lokin.

Jotta hirsitalosta saataisiin kaikki tarpeeksi, paksu palkki asetetaan tiettyyn korkeuteen hirsitalon koko pituudelta keskellä. Aseta se yleensä kolmannelle tai neljännelle kruunulle. He kutsuvat sitä kullakin paikkakunnalla omalla tavallaan, jossain kohdussa äidin kohdalla ja missä - äidissä. Mutta aina otsikossa on sama merkitys, tämä on talon perustavanlaatuisin ja tärkein osa. Tämä merkitys johtuu siitä, että hän, kuten tosi venäläinen äiti, vie kaiken taakan. Tällaisen palkin ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla samassa määrin: riippuen talon koosta voi olla kaksi, kolme tai jopa enemmän. Päitä valmistetaan laajentamalla pään alue ja lohenpyrstömäärän erityinen muoto. Kaikilta puolilta sitä painetaan lokeilla, mikä tekee siitä ainakin jonkinlaisen tuen. Useimmiten ne asetetaan siten, että niitä ei voi nähdä kadun puolelta, mutta joskus ne on suunniteltu tahattomasti kadun puolelta niin, että erilaiset ristikot tukevat sitä.

Kansan koirasäde on paljon salaperäisiä, he sanovat "koko perheen huoltajan äitinsä ja miten vihainen hän on sellaisella tavalla, että perhe ei ole lainkaan. Toisin sanoen tämä malli on erityisen tärkeä. Palkki-utero kuin lastalla auttaa pitämään seinät irti toisistaan ​​johtuen ulkoisen kuorman paineesta, jota katto välittää. Maton yläosa suuntautuu ylöspäin ja tekee sen siten, että lattialaatat ovat täysin tasomaisia.

Vanhojen perinteiden mukainen kohdun säde sijoitetaan etukäteen valmistettuun paikkaan, jossa emäntä paistaa. Punaisen kulman omistaja, kun tällainen tärkeä palkkiasema on, tuo vihreän koivuhaaran. On vielä olemassa tapana, jonka mukaan tämä, joka asensi tämän tärkeän rakenteen, tulee esiin ja aloittaa toiminnon: ohittaa ylimmän lokin taloon ja hajottaa hybridihyönteisiä ympärillä. Tällä hetkellä päälliköiden on rukoiltava. Venäjällä tällaisten tilojen asentamisen ja kaikkien herkut alkoivat laulaa lauluja, ratsastavat hevosia. Koko kylä olisi pitänyt nähdä, että tällainen tärkeä osa talosta on perustettu. Uskottiin, että tämä on talon rakentamisen tärkein vaihe. Yleensä monet uskomukset liittyvät talon elämään tällä päivällä. Esimerkiksi: löytää onnea, sinun täytyy koskettaa tätä palkkia ennen lähtöä.

Metallinen rengas sijoitetaan kätevään paikkaan kohdun palkkiin, jonka jälkeen siihen lisätään kuusen ahven, joka taipuu hyvin, sitä kutsutaan myös ochapiksi. Tällaisen ahven toinen pää on välttämättä vasten talon yläosaa - kattoa, ja varkaan lopussa teline riippuu toisin sanoen sänkyyn vauvan nukkumiselle. Ne kiinnittävät köyden köyden sänkyyn, sitovat sen itse jalkaan. Tämän ansiosta pojan kädet olivat vapaat, hän voisi istua keinutuoliin ja rauhallisesti leikata vaimoaan tai neuloa.

Kehyksen yläosa, toisin sanoen pitkänomainen, loki toimii kannattimien tukena. Samaan tarkoitukseen on useita alempia lokeja, joten voit vahvistaa tukea. Nykyään sitä kutsutaan konsoliksi, se on yleensä suunniteltu jollakin tavalla alkuperäiseen tapaan taiteellisella idealla. Tähän osaan kuuluu hyvin tärkeä osa talosta, nimittäin katuosaston kattopinta. Niiden pituus riippuu talon korkeudesta, sitä pitempi talo, vastaavasti pidempi konsoli. Se palvelee pääasiassa kosteuden estämiseksi. Ne lokit, joiden päät puristetaan, kutsutaan viikunoiksi.

Jos omistajat yhtäkkiä haluavat tehdä ullakkostansa tilavammaksi maton yläpuolella, yläosassa on useita kruunuja. Viimeinen näistä kruunuista, tavalliset maaseudun ihmiset, joita kutsutaan kuljetukseksi, ja tämän saman kruunun päälliköt nimeltä Mauerlat. Rattaat lepäävät tässä osassa ja kiinnittävät sitä erikoisliitoksilla. Sattuu, että talot on rakennettu kuten ennen, ilman kynnet, tällaisissa tapauksissa yläkerran yläpuolella olevat seinät antavat kolmionmuotoisen muodon.

Kun hirsitalo on tehty, kaikki lokit ja jopa pienimmät säteet ovat merkittyjä. Tämä tehdään kuitenkin vain silloin, kun hirsitalo on korjattu etukäteen, eikä sitä ole vielä leikattu paikalleen. Lajittelun jälkeen hirsitalo voidaan kuljettaa paikkaan, jossa se pysyy. Sitten voit olla varma, että lopussa jokaisen yksityiskohdan sijainti on määritetty etukäteen, ja vaikka jokin osa tuntuu tuntemattomalta sinulle, voit silti ymmärtää, missä se on. Jotta nämä merkit, alemman kruunun ja ylhäältä kulmissa ne eivät ole kovin syviä hakata, riippuen siitä, millaista kirjaa se on. Alemmissa kulmissa kaikkien elementtien yhdistämisen prosessin yksinkertaistamiseksi laita romaaninen numero. Sama pätee myös hirsitalon muiden osien kanssa.

Hirsitalon asettaminen ei ole helppo tehtävä, mutta pitkän työn jälkeen, kuinka ihana on istua sen yläosassa, katsokaa koko naapurustossa! Vaikuttaa siltä, ​​että se on jo helpompi tukahduttaa ja tunnelma parantunut välittömästi, kun haluan rakentaa rakkautta ja antaa vain hyviä ihmisiä.

Korppikotkat kylvyssä miten korjata

Bath - maanrakennusten välttämätön laajennus. Uunissa ei ole nykyaikaisia ​​kylpyjä tai suihkureita, jotka eivät ole pelkästään huoneet, joissa otetaan käyttöön vesihoitoja ja parannetaan terveyttä, mutta myös hengellisen rentoutumisen paikka.

Korppikotkat kylvyssä miten korjata

Kiinnitä kannet Mauerlatiin

Ristikkojärjestelmän valinta

Kiinnitysalgoritmien rakeita määräytyy suuresti ristikkojärjestelmän tyypin mukaan. Bath on useimmissa tapauksissa pieni koko. Tällaiset parametrit yksinkertaistavat ja vähentävät ristikkojärjestelmän kustannuksia toisaalta ja toisaalta rajoittavat eri vaihtoehtojen valintaa järjestelyn kannalta. Tällä hetkellä useimpiin kattoihin ja kattojärjestelmiin käytetään useimmiten kylpyjä.

Shed katto kannu

Pöytä. Kylpyammeen kattorakenteiden tyypit.

Harjojen kiinnittämiseen on olemassa monta tapaa: kukin päällikkö päätetään paikan päällä päätöksellä ottaen samalla huomioon rakennuksen ominaisuudet, rakennuttajien toiveet ja toimeksisaajan pätevyys. Mutta tärkein tekijä, joka vaikuttaa lopulliseen päätökseen - valitun menetelmän ristikkojärjestelmän kiinnittämiseksi pitäisi olla mahdollisimman luotettava.

Suspensoitu katto

Laitteen ristikkojärjestelmän muunnelmat kattavat kattokaivot

Asennustyökalujen asentaminen kylpyn päädyn katolle

Tällainen katto on hieman monimutkaisempi kuin yksipuolinen, mutta sillä on kiistattomia etuja, joten päinvastaisia ​​vaihtoehtoja käytetään useimmiten. Ristikkojärjestelmä voi olla riippuvaa (jalkojen päät sopivat kattopalkkeihin) tai kaltevaan (ristikkopalkit lepäävät hirsitalon tai mauerlatin yläkruunuun). Vaahtobetonilohkoissa tai muissa muurausmateriaaleissa toimitetuissa kylpylöissä on päällekkäisen ristikkojärjestelmän ansiosta vahvistinhihna ympärillä ja asennettava sähkölevy. Tämä suuresti vaikeuttaa rakentamista, menetelmää käytetään melko harvoin. Kuinka kattotangot kiinnittyvät päässolmuihin?

 1. Seahorse. Kylvyssä käytetään yksinkertaisinta kiinnitysmenetelmää - haaraharjat ovat toisiaan vasten ja kiinnitetään nauloilla tai metallilla rei'itetyillä teippeillä itsekierteittäviin ruuveihin. Tarvittaessa lujuuden lisäämiseksi harjaa voidaan vahvistaa pystysuorat työntöpalkit (päitä) tai pituussuuntaisia ​​palkkeja. Kelluva ristikon jalat harjalla käytetään vapaata kiinnitystapaa pulttiin. Kaksi ristikkopalkkia limittäin, porattu reikä ja pitkä kummankin pään kierteitys.

Kiinnitä kattotuolit tulevaan kylpyyn

Ei-muotoillut päällekkäiset kannattimet, joissa on sähkölevy ja harjapalkki

Ammattimaiset rakennuttajat suosittelevat kaikissa tapauksissa tukevia ristikkorakenteita, joissa on ylimääräisiä tukia ja pidikkeitä.

 1. Tuuliyhteys Lauta kiinnittyy vinssin alareunaan viistosti, pitäen samanaikaisesti vähintään 3-4 elementtiä oikeaan asentoon. Tuulisuojukset lisäävät rakenteiden vastustusta sivuttaiskuormiin, niitä käytetään vain pylväskattoihin.

Tuuliliitosten kytkeminen

Subrafter jalka - esimerkkejä

Telineasennusvaihtoehto

Mitä ja kuinka monta vahvistuselementtiä käytetään kiinnittimien kiinnittämiseen, valitse ammattilainen paikalla. Tarkastellaan esimerkiksi useita vaihtoehtoja raitoille kiinnittämiseen kylpyyn.

Video - Tekniikan kiinnittimet

Kiinnitä ristikon jalat vaahtokylpyhauteessa

Raudoitusjalat tällaisissa kylvöissä kiinnitetään vahvikevyöhön asennetulla voimalevyllä. Tämän vuoksi on välttämätöntä aloittaa työ kaatamalla lujitushihna ja asentamalla sähkölevy.

 1. Seinien tilan ympärillä asenna betonin kaatopaikka. Materiaalina voidaan käyttää noin 20 mm: n paksuisia leikattuja levyjä, jotka on kiinnitetty vaahtolohkoihin tavallisilla nauloilla. Betonin voima on merkityksetön, ei pitäisi muodonmuutoksia muodostaa. Tasaa muottien yläreunat vaakatasossa.

On tärkeää. Ennen betonien kaatamista lohkoihin, poraa reikiä ja asenna niitit niiden kiinnittämiseksi sähkölevyyn. Pulttien välinen etäisyys on noin 1,5-2 metriä, varmista, että reiät eivät pudota muurausliitoksiin.

 1. Tason alla olevien äärimmäisten tapien väliin vedä lanka, jonka avulla on helpompi hallita liuoksen ylemmän tason vaakasuoraa asentoa.
 2. Kaada valmiiksi valmistettu sementti-hiekkalaasti tai -betoni muottiin ja tasoita se tasaisesti tasoituslevyllä. Käytä säiettä hallitsemaan.

Käytännön neuvoja. Ratkaisun sijainnin tarkistamisen aikana ei ole tarpeen nostaa lankaa, se pitää kiinni massasta ja näyttää väärän sijainnin. Lanka tulee vetää sivuun ja vapauttaa merkkijonona. On paljon helpompaa työskennellä köyden kanssa, mutta paksu kalastuslinja.

Lanka on vedettävä sivulle.

Kun lasitus on kokonaan kovettunut, asenna sähkölevy ja kiristä mutterit tiukasti. Älä unohda vesiprofiilin ja lasipinnan välillä, täytyy asettaa vedenpitävyys. On parempi käyttää kaksi tavallista ruberoidikerrosta, se on halpa ja luotettava. Mauerltille käytetään levyä, jonka paksuus on vähintään 50 mm ja leveys 200-250 mm. Seuraavaksi kannattaa jatkaa kattopalkkien asentamista, jolloin kattopalkkien alaosat kiinnitetään niihin.

Vaihe 1. Asenna ensimmäinen kattolevy. Sen pituuden tulisi olla noin 80 cm enemmän kuin huoneen leveys, kummallakin puolella on oltava 40 cm. Tämä kattotuolien asennusmenetelmä on suositeltava pienille kylvylle. Koska kattojärjestelmä pysyy palkkeina, se nostaa visuaalisesti kylvyn korkeutta. Jos uloke on ristikkojalusta, ne jäävät selvästi mauerlatin tasolle ja pienentävät visuaalisesti pienen julkisivuseinän korkeutta. Lisäksi ristinjalan kiinnittäminen lattiapalkkeihin on paljon yksinkertaisempi, ei ole tarpeen tehdä vaikeita korkokenkiä kantapäässä. Korkokengän valmistelu vaatii paitsi runsaasti aikaa myös huomattavaa käytännön kokemusta.

Vaihe 2. Laske leuan lukumäärä ja koko. Niiden välisen etäisyyden tulisi olla noin 60 cm, seuraavat tekijät vaikuttavat tiettyihin arvoihin:

 • käytettävien sahatavaroiden koot;
 • kylpyläpaikan ilmastovyöhyke;
 • kattoominaisuudet;
 • rakennuksen koko;
 • lisäputkien ristikkojärjestelmän läsnäolo tai puuttuminen.

Kokotaulukko ja muut raja-arvot

Rattaiden pituus riippuu katon kallistuskulmasta, mutta rakentajat ja harjoittajat käyttävät yksinkertaistettua laskentamenetelmää - kerro kaverin leveys 2/3: lla. Esimerkiksi jos katon leveys on 6 m, ristikkopalkin pituus on 6 × 2/3 = 4 metriä. Tämä pituus on 30 ° kaltevuuskulma, joka on melko tarpeeksi maamme kaikissa ilmastovyöhykkeissä, riippumatta lumen suojan enimmäistasosta.

Kattoluukun laskin

Vaihe 3. Raastejalan valmistus. On paljon helpompaa tehdä tämä tasainen maa-alue. Leikkaa levyt halutulle pituudelle, aseta ne lattiapalkin vieressä. Merkitse leikkauskulma alareunassa ja yläosassa. Tee aihiot, tarkista oikea. Kaikki on normaalia - käytä kahta jalkaa mallina ja katkaise loput.

Valmistetut ristikkotukit

Käytännön neuvoja. Jos arvioitu pituus kattotuolien 5-10 cm pidempi kuin 3 m, on suositeltavaa pienentää 3 m. Sillä, että pituus on 6 metriä sahatavaran, ei ole tarpeen, koska muutaman senttimetrin päästä suuri määrä romua ei-standardi pituus.

Vaihe 4. Aseta äärimmäiset kattopalkit, mittaa niiden välinen etäisyys ja laske askelmarra. Jos haluat tarkistaa äärimmäisten palkkien välisen asennon oikeellisuuden, vedä köysi, kaikki muut kohdistuvat sen kanssa.

Vaihe 5. Ruuvaa lattiapalkit mauerlattiin. On parasta korjata ne metallisilla neliöillä ja keltaisilla ruuvilla, musta ei ole suositeltavaa. Ne on valmistettu karkaistusta metallista ja purkautuvat nopeasti kuormituksen alaisena. Tämän seurauksena ristikkojärjestelmän vakaus häiriintyy. Lisäksi mustat ruuvit tulevat ruostumaan, mikä vähentää edelleen kuormitetun solmupistoolijärjestelmän vahvistamista.

Puserot kiinnitetty kulmiin

Kokeneet rakennuttajat eivät käytä ruuveja ja tavallisia kynsiä, tee se useista syistä. Ensinnäkin, vasara kynnet paljon nopeammin kuin ruuvaamalla ruuvit. Toiseksi, ei ole tarvetta käyttää ruuvimeisseleitä. Työskentely heidän kanssaan on melko vaikeaa, etenkin korkeudessa tai maksimissaan etäisyydestä sivustosta. Alemmat kattotuolit kiinnitetään päihin palkkien, tavoittaa melko vaikea, ja itse asiassa edelleen hänen ojennettuun käteen pitämään ruuvimeisselin ja paljon vaivaa painaa sen ruuvin. Kolmanneksi kynnet on tehty tavallisesta hiiliteräksestä, niiden fyysinen lujuus on hyvä. Jos kuormat ylittävät vakauden maksimiarvot, naula on hieman venytetty ja säilyttää solmun elementtien liitoksen lujuuden eikä rikkoutu. Neljänneksi, kynnen kärjen taivutus kortin toiselle puolelle kokonaan poistaa spontaanin vetämisen. Viidenneksi kynsien kustannukset ovat paljon pienemmät kuin itsekierteittävät ruuvit, ja suuri osa niistä tarvitaan ristikkorakenteisiin.

Nails suositaan

Vaihe 6. Nosta koottavat kattotuolit kylvyn kattoon ja jatka asennustaan. Ennen tätä valmistele väliaikainen kävelytie lattialle. Valitse lattiapinnat, jotka ovat vahvoja, niiden on kestettävä 2-3 hengen paino kattotuolilla. Lattiat on toivottavaa naulata palkkeihin. Älä koskaan riko turvallisuusmääräyksiä, kaikki niiden lausunnot on kirjoitettu perusteella katkera kokemus. Muista, ettei kattorakenne ja kattorakenne ole terveydellesi.

Vaihe 7. Asenna ensimmäinen nauha ääripalkkiin. Se on helpompaa ja turvallisempaa tehdä se yhdessä. Nosta haaraharjaa tason alapuolella, kiinnitä naulaan palkkiin. Sivuilla voit käyttää metalli-neliöitä. Yksi rakentaja pitää jalkansa ja toinen kynsi.

Ensimmäisen rafterin asennus

Vaihe 8. Kiinnitä toinen nauha ensimmäiseen, yläpäät lepäävät toisiaan vasten. Korjaa hevonen kynsillä. Pidä mielessä, että kynnet on ajettava kulmassa kasvurenkaaseen nähden. Tämä ei ainoastaan ​​poista kortin halkeilun todennäköisyyttä, vaan myös lisää huomattavasti nivelen lujuutta.