Vihje 1: Miten sijoittaa talon oikein paikalle

Yksi kylvyn rakentamisen avainkohdista on sen sijainnin valitseminen tonttialueella. On olemassa useita sääntöjä, joita on noudatettava.

· Tulevan kylvyn paikka on poistettava talosta tai muusta rakennuksesta 10 metriä tai kauempaa ja hyvin tai melkein 20 metriä.

· Jotta vältytään lisää väärinkäsityksiä, on parempi koordinoida kaikki ongelmat alueen naapureiden kanssa ennen rakentamista.

· Etuosassa on useimmiten sisäänkäyntiovet, talvella on vähemmän lumisateita, mikä helpottaa kulkua rakennukselle. Vaikka kylvyn on tarkoitus olla käytössä vain kesäkaudella, voit vetäytyä tästä kohdasta.

· Emme saa unohtaa, että jos rakennustyömaalla on säiliö, niin se ei missään tapauksessa saa tulvia alueelle tulvan aikana.

· Ihanteellinen paikka on takapihalla, tämä järjestely sulkee pois luonnokset.

· Parhaan vaihtoehdon kylpyammeen sijainnille on korkein paikka, mutta se riippuu maa-alueen ominaisuuksista.

Jos sivustosi ei ole kovin suurikokoinen, voit yrittää yhdistää kylpyamme muihin rakennuksiin, kuten kesäkeittiöön.

Seuraavassa on joitain tärkeitä kohtia, kun huomaat, että voit nauttia uuden rakennuksen huoletonta.

Missä asunnossa talo sijaitsee

Kokeneet rakentajat tietävät, että rakennuksen tulevan käytön mukavuus riippuu siitä, kuinka sijoittaa talon sivustoon. Siksi on tärkeää suunnitella etukäteen, miten parhaiten järjestää talon sivustoon asiantuntijoiden sääntöjen ja suositusten mukaisesti. Artikkelissa esitellään tärkeimmät näkökohdat, jotka on suunniteltava huolellisesti. Tämä auttaa ymmärtämään, missä on parempi sijoittaa talon sivustoon, jotta vältetään kaikki mahdolliset ongelmat tulevaisuudessa. Suosittelemme taulukon tekemistä kaikkien nimettyjen näkökohtien kanssa ja työstämään sen huolellisesti sivustosi suhteen. Tämän työn avulla voidaan selvittää tarkasti, miten talo sijoitetaan maa-alueelle ottaen huomioon kaikki tulevaisuuden elämäntoiminnan näkökohdat.

Tällä välin katsokaa kuvaa, miten järjestää talon sivustoon niin, että on mahtava maisemasuunnittelu:

Oikeiden asettelujen joukossa asiantuntijoiden neuvot valitsemalla asunnon sopiva paikka auttavat sinua valitsemaan oman.

Kuinka oikein aseta talo tontille kardinaalisissa suunnissa (valokuvassa)

Joten olet päättänyt tulevaisuuden kodin perusparametreista ja olet valmis aloittamaan rakentamisen. Älä kuitenkaan kiirehdi. On välttämätöntä ymmärtää, miten järjestää asianmukainen kotisivut, jotta tulevaisuudessa sinun ei tarvitse pahoitella päätöstäsi.

Loppujen lopuksi talo on rakennettu, jos ei vuosisatojen, sitten vuosikymmenien ajan. Siirtyminen ei toimi, ja vaikka tällainen mahdollisuus teoreettisesti käytettävissä, tällaisen työn kustannukset ylittävät uuden rakennuksen hinnan.

Elin mukavuuden ja mukavuuden lisäksi kaikki sen tekniset komponentit ovat luotettavia ja laadukkaita, riippuen talon oikeasta sijainnista: tilojen valaistuksen enimmäisvalaistus, hyvä ilmanvaihto ja savunpoisto, luukun luotettavuus ja turvallisuus, lumipeitteen laskeutumiseen liittyvät ongelmat talvella olevat katot ja sula vesi vesistöstä keväällä. Siksi sinun on ensin arvioitava huolellisesti omaisuuttasi ja suunniteltava huolellisesti, missä ja mitä tulee olemaan paitsi nyt, mutta myöhemmin.

Jotta voisit ymmärtää, mihin paikkaan sijoitetaan sivusto niin, että ympärilläsi oleva ympäristö on mukava, on suositeltavaa suorittaa toiminnallinen alueellinen vyöhyke, jossa jaetaan asuin- ja liiketoiminta-alueita.

Kotitalousalue on osa telakkaa, jossa kaikki tilat ja tilat sijaitsevat: talonvarusteiden ja polttoaineiden varastointi, taloudellinen varikko, autotalli, kylpylä, kasvihuone, kellari, kesäsuihku, wc (tai septinen säiliö, jos aiot asentaa viemärijärjestelmän ).

Myös talousvyöhykkeellä voi olla puutarha ja kasvis, mehiläispesät, kompostin kuoppaan jne. Yleensä tämä vyöhyke sijaitsee tontin syvyydessä. On huomattava, että kaikki rakennukset on sijoitettava vähintään 1 m: n etäisyydelle viereisen osan rajoista.

Olohuone on asuinrakennus, etupiha, piha sisäseinän ja osan puutarhassa. Ennen kuin päätetät, mihin taloon sijoitetaan tontti, sinun on muistettava, että asuinalueella voi olla katettu tai avoin terassi ja autopaikka autolle.

Täällä voit myös tehdä säiliön, joka on suhteutettu koealueen (lampi tai allas) kokoon, joka ei tyhjennä sen vedet maahan. Alueella on järkevää asua asuinalueella, jos puutarhanhoito- ja kotieläintuotantoa ei suunnitella ja talousalue on pieni.

Kun valitset talon talon, on tärkeää ymmärtää, mitkä sivuston kohdat näkyvät sen ikkunoista. Yritä järjestää asettelua niin, että tyylikkäästi sisustetussa olohuoneessa ei ole näkemystä kuurotaidasta tai "tuntemattoman arkkitehdin talosta" naapurisi alueella.

Esimerkiksi kysymys siitä, kuinka löytää talon tontille kardinaalisissa suunnissa, ei liity pelkästään feng shui -muotoiseen harrastukseen tänään. Tätä kysymystä tulisi kiinnittää erityistä huomiota valittaessa rakennuksen paikka ja huoneiden sijainnin suunnittelu. Muutoin esimerkiksi makuuhuone, jossa on niin miellyttävää rentoutua viileässä iltana linnunlaululla, voi tuntua kuumalta paistopannulta, koska se on vahingossa auringon suurten säteiden alla koko päivän.

Katso, miten sijoitat talon oikein kuvaan, joka näyttää oikeat asettelut, joita asiantuntijat ovat kehittäneet:

Miten löytää talon ja autotalli tontille

Ennen kuin talon ja autotallin sijoituspaikka on kunnossa, sinun on harkittava useita tärkeitä kotitalouden näkökohtia.

Autojen parkkipaikan järjestäminen ennen kaikkea kannattaa ajatella, miten poistut sivustolta talvella. Yritä löytää se syvyyksissä, sinun on ymmärrettävä, että jokainen ylimääräinen mittari talvella on ylimääräinen mittari lumenpoistoa, kun poistat poistumisen tielle. Älä yliarvioi voimaa! Ei myöskään ole tarpeen joutua toiseen ääriin. Koska auton keskimääräinen pituus on noin 4,5 m, sinun on vielä annettava mahdollisuus mennä portille, avata huppu ja rungon. Emme saa unohtaa todennäköisyyttä, että lumivyörylumi putoaa talon katolta talvella. Kaikki tämä on otettava huomioon ennen talon ja autotallin sijoittamista tontille eikä kaikkien rakennustöiden suorittamisen jälkeen.

Hyvin suunnitellulla asuinkerrostalolla jokainen osa olisi varustettava sisäisellä taloudellisella kulkuväylällä tavanomaisille kuljetuspalveluille alueelle. Jos tällainen yleissuunnitelma puuttuu (ja tämä tilanne ei ole niin harvinaista), harkitse mahdollisuutta matkustaa alueen läpi niin, että rakentamisen jälkeen sinun ei tarvitse esimerkiksi kuljettaa puuta kylvyssä koko osion tai puhdistaa saostussäiliö manuaalisesti, koska se ei ole sen sisäänkäynti.

Kuten näette, tämä ei ole niin yksinkertainen asia - tehdä toimivaltainen päätös asuinrakennuksen sijoittamisesta sivustoon, etkä voi edes olla tietoinen lukuisista epäonnistumisista, jotka "ponnahtaa" myöhemmin, kun on mahdotonta muuttaa mitään. Siksi koko perheen kehityssuunnitelman huolellisen ja kattavan ajattelun ohella on hyödyllistä kysyä kokeneilta kesän asukkailta, seurata naapureiden kiinteistöjä, saada asiantuntija-apua.

Loppujen lopuksi, jotta pystyt rakentamaan luotettavaa ja kaunista taloa, sinun ei tarvitse vain opiskella pitkään ja perusteellisesti, vaan myös saada huomattavaa käytännön kokemusta.

Missä on parempi laittaa talo tontille

Päättää kysymys siitä, mistä kotiin sijoitetaan sivusto on erittäin vaikea, mutta kun otetaan huomioon kaikki tekijät, voit päätyä tiettyihin johtopäätöksiin. Tässä tapauksessa kannattaa yrittää ottaa huomioon useita muita yhtä tärkeitä teknisiä osia projektista. Loppujen lopuksi jopa tällainen yksinkertainen, näennäisesti rakentaminen sisäänkäynnin ovella, väärällä järjestelyllä voi tulla vakava ongelma tulevaisuudessa. Kevään auringon paistoilevat säteet, tuulenpuuska, kalteva sateenvirta, terävä lämpötila putoaa... - kaikki tämä johtaa usein ovelle alkamassa, halkeamia ja huuhtoutumia, lukot eivät toimi, viimeistely materiaalit menettävät ulkonäköään jne. tämä on vain yksi pieni yksityiskohti tällaisesta suuresta ja monimutkaisesta mekanismista talona.

Tonttiasiakirjoista, jotka olet saanut maata koskevissa asiakirjoissa, tontin suuntaus on tiukasti säännelty ja pohjoisen suunta on aina arkin yläosassa. Jotta voidaan selvittää, missä on parempi sijoittaa talon tontille, voit ottaa yhteyttä sertifioituun asiantuntijaan, joka ottaa huomioon kaikki tekijät ja suunnittelee optimaalisen elämän tilaa. Ja voit itsenäisesti ymmärtää kaikki koukut ja säästää rahaa.

Missä rakentaa talon tontille

Tärkeää on lämmön ja ilmanvaihdon läsnäolo kotona. Jos asennuksessa ei ole puuta, mutta metalliovia, oven laatikko tulee kylmäsilta ja pinnalle voi muodostua kondensoitumista, joka siirtyy asteittain oven rinteille.

Jos et lämmitä ja tuuleta taloa vain pari talvea, niin sieni asettuu rinteille ja ruostu sisäänkäyntiovien metallien osiin. Käsittelystä ei ole apua kalliilla suojaavilla aineilla. Ja tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista epämiellyttävistä yllätyksistä. Vain oikea päätös siitä, mistä rakennetaan taloa tontille auttaa ratkaisemaan tämän monimutkaisen tehtävän ja vapauttaa sinut kaikista todennäköisistä ongelmista.

Tämän ongelman ratkaisu on juuri talon oikea suuntautuminen kardinaalipisteisiin, riippuen ilmastovyöhykkeestä ja tuulen noususta sekä lukuisista kompensoivista toimenpiteistä. Koska tämä aihe on liian kattava, jotta se voitaisiin käsitellä tässä kirjassa, saatat joutua lukemaan erikoiskirjallisuutta tai ottaa yhteyttä suunnittelijan asiantuntijoihin. Loppujen lopuksi talon suunnittelussa voit ottaa huomioon kaikki vivahteet ja välttää monia epämiellyttäviä seurauksia. Ja sitten kotona aina on lämmin, viihtyisä ja turvallinen.

Kuinka laittaa talon tontille ja "ei murtaa puuta" Osa 2

arkkitehti Nikitin I.A.,

Tämä on jatkoa aihealueelle kuuluvan talon pätevän laskuhankkeen aiheeseen.
Jos olet jättänyt viimeisen kirjaimen - muista löytää se "postilaatikostasi" - monia etuja.
Ensimmäisessä osassa tarkastelin ensimmäiset neljä kysymystä ja nyt enemmän:

5. Oletko suorittanut sivuston kaavoituksen?

suositukset:
1. Harkitse hankkeiden valinnan vaiheessa, jossa sisäänkäyntiosa on tontilla - siellä on oltava autotalli ja kuisti, jossa on virkistysalue - siellä on saatettava olohuone ja keittiö terassi, jossa on kasvimaa ja ansiorakennuksia. Ihannetapauksessa, jotta talo auttaa selkeässä kaavassa, eikä häiritse.
2. Joskus on edullista laittaa talon juoniin syvyyteen ja ulosrakennusten ja autotallin kanssa sulkemaan kadulta. Joten luo kodikas patio.
3. Puutarhan suojaaminen =)) voi johtua pensasta tai kylvystä. Tarkastele jälleen insolatiota niin, että talossa ei peitellä tärkeitä osia juoniin tai päinvastoin antaa sävyä tarvittaessa.

6. Kuinka sisäänkäynti, pysäköinti, portti järjestetään?

suositukset:
1. Vaihtoehto syvällä lasku kotona, sanoin edellä. Lisään vain, että tämä on merkitystä, kun sinulla on katu julkisivu - etelä.
2. On standardeja (5 metrin päässä kadun punaisesta viivasta), jonka takia autotalli on mahdotonta sijoittaa lähelle eturataa. On olemassa kaksi vaihtoehtoa - älä kiinnitä huomiota standardeihin, toivoen, että se ei mene äärimmäisyyksiin, ja jos näin tapahtuu, autotalli tai autokatos ei ole suuri talo. Sitten laitat autotallin suoraan julkisivulle, ja jos haluat mennä autotalliin, sinun ei tarvitse tehdä kääntöaluetta tontilla, sinun ei tarvitse ajaa läpi kahden portin (tontti ja autotalli).
Toinen vaihtoehto - tehdä amerikkalainen versio - talon edessä nurmikolla nurmikolla.
Kolmas vaihtoehto on aita, sitten vähintään 6 metriä (ajaa auto ilman mitään ongelmia), ja sitten talo, autotalli, ja niin edelleen. Mutta on tärkeää ymmärtää täällä - mitä kauempana taloa etupuolelta, pienempi pihalla talon takana.
3. Älä unohda suunniteltaessa, että sisäänkäynnit ja polut on luettava lumesta. Ja on myös hyvä antaa paikka lumen säilyttämiselle. Olen nähnyt burzhuinovin erityisten paikkojen projekteissa lumikelloista!

7. Kuinka lepoalue löytyy sivustolta?

Itse asiassa olen jo käsitellyt tätä asiaa kaavoituksessa.
Siksi vain pari lisäystä:
1. Jos sinulla on erillinen kylpy, muodosta sitten sieniä olohuoneen eteen ja keskittykää se ja kylpyamme. Joten tulet takaisin pihan vaikutukseen.
2. On usein kätevämpää ja edullisempaa yhdistää grillipaikka, kesäkeittiö tai huvimaja yhteen tilaan, jossa on kylpyamme.
3. On hyvä, kun leikkipaikka on näkyvissä keittiön emännältä.

8. Kuisti katoksen alle? Onko se sisäänrakennettu taloon?

suositukset:
1. Kun katsot projektia, kiinnitä huomiota kuistiin - jos se on rakennettu talon äänenvoimakkuuteen, niin tämä on usein huomattava ylitys materiaaleista kiinteälle pohjalle, katolle, pylväälle ja palkkeille, ylimääräiselle lämpenemiselle ja niin edelleen.
2. No, kun pysäköit auton katoksen alla, voit siirtää yhden visiirin kuistinäytön suojauksen. Joskus sinun on annettava tämä kannattavaksi kannattavaan syvään purkamiseen kotona.

9. Miten viestinnät sijaitsevat?

Usein hankkeen tilaaminen, ihmiset eivät edes tiedä, mihin kommunikaatio tapahtuu hankkeen alla. Ja se tapahtuu, että hankkeessa siitä yleensä ei sanaakaan. Mutta se on tärkeää.
Jos esimerkiksi ajetat viemäriputkea koko talon läpi, se jättää talon jo hyvin syvälle, mikä merkitsee syväsäiliön kaivamista syvemmälle ja lisää harmaiden jätevesien tyhjentämistä.
suositukset:
1. Ajattele etukäteen, missä vesihuolto menee,
2. Missä hankkeessa on sähköpaneeli ja miten kaapeli menee siihen?
3. Tarkastele naapurimaiden säiliöiden sijaintia, kun valitset paikan kaivoon tai kaivoon. Rakentamisen alhaisen kulttuurin vuoksi tällaisia ​​kauhuja (kuten naapurimaista saostussäiliötä 10 metriä juomavedestä) kohdataan jatkuvasti.
4. Liuotetaan septinen säiliö ja kaivo / kaivo eri suuntiin.
5. Älä unohda ottaa huomioon helpotus!

10. Oletko ajatellut maissa kulkevia ajoreittejä?

Ajattele sitä etukäteen. Jos sinulla on syväsäiliö syvällä juoni, jos haluat tuoda kylpyammeen rakennusmateriaaleja tai samaan kylpyyn polttopuita.
Anna kolmen metrin syöttöajoneuvoille.
Älä unohda ottaa huomioon, kun istutetaan kotona, että on enemmän verhomainen ulokkeet.

11. Tarvitsetko autotallin tai autokatos?

Järjestä etukäteen, missä sinulla on autotalli tai autokatos.
Suosittelen yleensä, ettet rakenna autotallia talon tilavuuteen. Tähän liittyy taloudellisia ja käytännön syitä. Mutta tämä on erillisen artikkelin aihe.
Jos ajattelet asentaa autotallin itse, pidä mielessä, että on olemassa monimutkainen solmu yhteisten tai erillisten töiden autotalli ja talon säätiöt, ja rakenteet itse.

12. Oletko tarkastellut kaikkia näkökulmia?

On erittäin toivottavaa, että kaikki tämä otetaan huomioon yhdistettäessä projektia sivustoon.
Joten myöhemmin ei käynyt ilmi, ettei kylvyssä ollut paikkaa, ja kiinnitetty navetta häiritsi talon arkkitehtuuria.
Tai silloin, kun on välttämätöntä estää sisäpuolella olevien laitteiden kulku.
Vau. Yleisesti ottaen nämä ovat kaikkia kysymyksiä, jotka olen suunnitellut tänään.
1. Suunnittele eteenpäin!
2. Älä etsi talon hanketta erillään sivustosta!
3. Harkitse suurimmat mahdollisuudet projektin valinnassa! Koska sitten on vain pahoillani, että hän ei ajatellut sitä etukäteen.
4. Auringonliike on ratkaisevan tärkeää laskeutuessaan kotona. No, luulen ainakin ainakin.

studiosta hauzez.com

- tutkia sivustosi tietoja ja kodin vaatimuksia
- Annamme käytännön neuvoja omasta tilanteestasi (säätiö, teknologia jne.).
- Valitsemme projektin parhaan version ja lähetämme ehdotuksia projekteilla, joista voit valita.
Lue lisää hankkeen valinnasta:
Kuten tämä artikkeli? Jaa muiden kanssa!
Kirjoita kommenttisi:

107 Kommentteja

Kiitos, erittäin lucidly ja hyödyllinen.

Hyvä päivä!
Kiitos hyödyllisistä ja ymmärrettävistä tiedoista. Odotan innolla jatkoa!

Kiitos!
On erittäin miellyttävä kommunikoida kanssasi, vaikkakin kirjeenvaihdossa.
Erittäin hyödyllistä tietoa niille, jotka haluavat rakentaa talon. Kaikki on saatavilla.
vilpittömästi
Sergei Yurievich.

kysymys. viiden metrin päässä punainen viiva on peräisin rakennuksesta tai raja-alueelta. ja kuinka monta metriä juonialueen rajalta pitäisi olla punainen viiva? ja miksi kaikki on englanniksi? Olemmeko jo Englanti?

Se tapahtuu eri tavalla. Useammin 5 metrin päässä sivuston rajalta rakennukseen. Tavallisesti kadun punainen viiva vastaa raja-aluetta. En ymmärsin "noin englanniksi".

Kiitos julkaisuistasi, kaikki on mielenkiintoista ja hyödyllistä, minä olen valmis rakentamaan talon, aion varmasti kääntää sinulle apua.

Kiitos, että selititte kaiken niin ymmärrettävästi. Mitä enemmän lukea artikkeleitani, sitä enemmän ymmärrän kuinka monta anteeksiannettavia virheitä voisin tehdä. Haluaisin todellakaan toistaa virheitä, joita tein 25 vuotta sitten rakennettaessa taloa.

Hei Jotta olisin rehellinen, ajattelin tiesin kaiken rakentamisesta. Kun aloin lukea Ilyan artikkeleita, tajusin, etten ymmärrä mitään rakentamisessa. Olen erittäin iloinen siitä, että tämä sivusto sai minut ajoissa. Jos se ei olisi hänen puolestaan, olisin hämmentänyt tällaisia ​​virheitä, jotka myöhemmin alkoivat pahoitella. Ymmärsin, että kaikki kaatui päästä jalkaan. Tuloksena on joitain asioita, joita en ymmärrä, jotkut eivät tienneet. Tarkasteltuaan tuhansia projekteja Internetissä tajusin, että mikään niistä ei sovi minulle, ja aloin tehdä omia. Artikkelin lukemisen jälkeen Ilyan piti heittää pois kaikki aihiot ja aloittaa alusta. Nyt tiedän missä olen etelä ja pohjoinen. Piirsin paljon hyödyllistä tietoa jokaisesta artikkelista. Kiitos paljon tietoa Ilyasta.

Kiitos kärjen, Michael!

Hei, minä itse olen rakentaja voi nähdä, että henkilö on selitetty tietämyksen asiasta, tämä on minä sinusta. Kysymys tästä luonteesta jossain tavoin artikkelissani, ettette neuvoisi raudan vahvistamista säätiössä, miksi?

Kiitos, Serge. Mitä tulee varusteisiin, katsokaa kommenttini, joihin vastasin ja annoin linkkejä.

Hei, Ilya, teidän artikkelit ovat jumalatar "teekannu" suunnittelussa - kerro sellaisista asioista, että haluat huudata "hyvin, miten en ajattele sitä" - kaikki näyttää olevan pinnalta ilmeisesti, mutta se ei tapahdu heti, kun ajatella talon rakentamista. KIITOS ENNEN paljon. Artikkasi ovat hyvin ymmärrettäviä muille kuin rakentajille. Joka kerta kun tarkastelen postia, tarkistan, onko sinulle uutta viestiä.

Hyvää iltapäivää, Ilya! Artikkeleitasi ovat erittäin hyödyllisiä rakennuksen ulkopuolisille asiantuntijoille, mutta kodin rakentajille. Jos artikkeleitasi luettiin hieman aikaisemmin, ainakin yhden vuoden ajan, he muuttaisivat tilannetta talon rakentamisella. Mutta silti erittäin hyödyllinen. Kiitos.

Hyvää iltapäivää, Ilya! Artikkusi ovat ytimekkäitä ja informatiivisia. Järjestä kysymyksiä ja vastauksia. Tämä on tieto, jota olin etsimässä, kun aloitan rakentamisen vuonna 2017. Varastotiloja, geologisia tutkimuksia tehdään, kaupunkisuunnitelma tilataan. Tapaus hankkeen ja sijoittaminen talon sivustolle. Hankkeen valinta. Odotan seuraavia artikkeleita ja ehdotuksia. Kiitos.

Kiitos artikkeleista. Tarkastelen projekteja, joissa on muita ajatuksia. Olen kiinnostunut mielipidettään kupumitaloista... talouden, rakennusmateriaalien ja lämpöhäviön kannalta.

Ei voi napisat na russkoi raskladke. kommenti v pisme

Kiitos selkeistä artikkeleista.

Kiitos informatiivisista artikkeleista ja esitystyyliin! Jokainen heistä luki ja tutki valokuva-aineistoa. Och hyödyllinen koulutusohjelma rakentamiseen, kaksinkertaisesti miellyttävä, koska Suurin osa siitä, mitä kirjoitat, on samansuuntainen kuin näkemykseni talosta ja sivustosta. Artikkelisi keräävät uusia ideoita ja tekevät aivot ajattelemaan oikeaan suuntaan. Yksinkertainen, tehokas, edullinen ja tyylikäs! Tämä koskee artikkeleita ja lähestymistapaa rakentamiseen, jonka saarnat.

Pidin sivustosta, paljon hyödyllistä tietoa. Ilmoita aiheita, joita kaikki eivät edes ajattele. Kysymys istuttamisesta talossa sivusto on erittäin tärkeä kysymys. Mutta ei vähemmän tärkeä, mielestäni kysymys sivuston valitsemisesta. Mielestäni tämä on ensimmäinen tärkeä vaihe päätöksessä rakentaa talo. Jos saat tällaisen kuulemisen, se olisi hienoa.

Galina Vladimirovna, kiitos palautteestasi! Pyydän avustajaa kirjoittamaan sinulle sähköpostiviestin

Näyttää siltä, ​​että näin on. Mutta amatööri mielestäni panoraamavideosi hankkeet ovat hyviä Euroopalle, ehkä Vladivostokin "sankarilliselle" kaupungille, mutta se on ehdottomasti epäasianmukainen Siperian "kireille" olosuhteille. Väite, että taloni linnoitani ei ole peruutettu. Mielestäni ostaminen tontti, talon rakentaminen ja sitten työskennellä vartijoiden loisia ylläpitämisessä kestämätön ylellisyyttä, mutta yksinkertaisesti sopimaton.

Vladimir, panoraamavaloista, lähetät nyt vakiintuneen stereotypin.

Haluan ehdottomasti valmistella aiheesta aiheesta todelliset laskelmat - kuinka paljon se maksaa, millainen lämpöhäviö, turvallisuuskysymykset ja niin edelleen.
Lyhyesti sanottuna - kaikki on hieman erilainen kuin mitä nyt kuvitellaan.

Ilya, kiitos jälleen älykkäästä neuvosta. Hankkeen valinnassa on jo rekisteröity. Kuitenkin lämmön ja turvallisuuden näkökulmasta panoraamakuumentaminen on huolestuttavaa - haluan myös tietää, miten tämä kaikki on.

Lyudmila, voin vastata Ilya Alekseevichille, mutta minulla oli myös kysymys lämpöhäviöstä panoraamakuidun aikana projektissa, jonka valitsin ja Ilya Alekseevich hävitti epäilyni. Ja se, että he allekirjoittivat hankkeen valinnan, tehtiin oikein. Ilya Alekseevichin melkein ensimmäinen projekti tuli siihen, hän ehdotti juuri sitä, mitä etsin. Sitä varten hän kiittää paljon.

Rakas Ilya! Panoraamaterassi ainakin yhdessä huoneessa on unelma. Hyvin uskovat, että modernin teknologian ansiosta on aivan todellista. Haluaisin tietää enemmän nykyaikaisista rakennusmateriaaleista ja -teknologioista, myös vertailevista ominaisuuksista. koska Tällä alueella on paljon stereotypioita, jotka estävät meitä näkemästä nykyaikaisen rakentamisen todellisuutta asianmukaisesti. Prefab-talot näyttävät olevan epäluotettavia, rehellisiä; vaahtobetoni - paksu, mutta ei tarpeeksi lämmin seinämät, tarvitaan myös eristys; puu on yleensä kaikilta osin kyseenalaista. Kehitä epäilyksiä.

Olga, tämä ei todellakaan ole unelma, vaan jokseenkin jokapäiväinen todellisuus miljoonille perheille.
Ja kyllä, nykyaikaisilla tekniikoilla ratkaistaan ​​suurin osa tähän liittyvistä kysymyksistä.
Listatut stereotypit ovat todella stereotypioita ja erittäin vahvoja.
Jokaiselle pisteenä on jotain sanottavaa ja kädessä olevia tosiasioita, jotta se osoittaisi, että sanottuna lievästi kaikki ei ole niin.
Mutta kommentin muodossa en voi tehdä.
Koska se tulee olemaan vapaan ajan myötä, kirjoitan ehdottomasti erillisen artikkelin kustakin stereotypista analysoimalla jokaisen kohteen.

Hyvää iltapäivää, Ilya! Artikkelit ovat erittäin mielenkiintoisia ja tarpeellisia! Pidän silmällä sivustoa, ja käännyn teille tulevaisuudessa. Ja tietysti on halu hankkia projekti yrityksellesi).

Ilya! Hyvä päivä! Panoraamakuvat: olohuoneessa, kyllä, ei korkeammalla kuin pesuainetaso, koska olemme vanhoja ja mitä ihmeelliseltä lasitalosta ylläpidetään? Lapset kantavat? Suunnitella elää onnellisina aina)))))) kuluttaa minimaalisesti energiaa ylemmän kulman puhdistamiseen, lasista hämähäkinverkoista, pölystä ja muista asioista.

Gulnara, kiitos kommenttisi!
Mielestäni on erityisen tärkeää, että ikääntyneet ihmiset luovat kunnon ja mukavan ilmapiirin kotonaan. Ja suuret, avoimet ikkunat auttavat tätä erittäin paljon.
Kuvittele, että istut 30 vuotta myöhemmin lämpimässä ja valoisassa olohuoneessasi lähellä suurta ikkunaa, joka on lunta.
Tai sama, mutta pieni ikkuna, aivan kuin huoneistossa.

Ei ole välttämätöntä kurottaa ketään, jos henkilö ei pysty seisomaan pieneen jalkaan pestäksesi ikkunan, hän ei ehkä tarvitse asentaa kaappeja taloonsa, koska se ei toimi pölyn poistamiseksi ylhäältä. Ehkä 2.2 metrin katot voidaan tehdä niin, että pääset yläkulmiin ilman jakkaraa =))
Toivottavasti ymmärrät vihjeeni; )
Mielestäni kaiken pitäisi olla järkevää ja kohtuullista - ja ilman Hruščovin ikkunoita ja ilman panoraamaikkunoita 6 metriä korkea (ellei tietenkään teitä laskea avustajille).

Erittäin mielenkiintoinen ja hyödyllinen artikkeli! Kiitos. Nyt katson sivustoni täysin erilainen kuin ennen.))

nyt ymmärrän, että sinun on ensin löydettävä sivusto ja harkittava projektia, koska, kuten ymmärsin, eri sivustoille sama projekti ei ehkä ole sopiva

Ehdottomasti, Alexander! Ensimmäinen juoni. Pyydän avustajaa lähettämään sinulle joitain vinkkejä sivuston valitsemisesta.

Kiitos, lopuksi ymmärrän ainakin jotain, mistä aloittaa KAIKKI.

Kiitos, Ilya! Projekteja kuten. Valmis noudattamaan neuvoja. Mikä sääli, että en ole tavannut heitä ennen. Huomenna (21.2.2016) meitä leikataan tontille 70 km: n päässä Voronezh-kylästä, ja voimme aloittaa työn, mutta sinulta vielä ei ole projekteja. Toivon, että se muodostaa edelleen...

Kiitos, Ilya, odotan seuraavia artikkeleita.

Kiitos lyhyesti, ilman tarpeetonta vettä ja tarkalleen mitä olin etsimässä koulutusohjelmia muille kuin arkkitehdeille, jos vuosi aiemmin se olisi ollut ihanaa ja niin vahva jälkikäteen, mutta silti valtava THANKS, lisää tällaisia ​​artikkeleita

Dokumenttinsa. Pidin kuvista erittäin paljon. Kommenteissa löysin "samankaltaisen henkilön" pohjoisen ilmastomme panoraamakuvien merkityksellisyydestä (jossain tapasin tietoa, että lähes 70% alueesta on ylittänyt Napapiirin). Odotamme artikkelia tästä "stereotypusta". Pidin myös vertailusta - autotallin, sisäänrakennetun kuistin jne. Vaikka voit lisätä tähän, mitä tästä sinun on maksettava veroa, mikä ei ole.

ERITYISET IHMISET KIITOS.

Suuri kiinnostus, tutustu artikkeleihisi. Puolen vuoden ajan olen valinnut juoni. Mikä on ensinnäkin etsiä ostaessasi sivuston? Kiitos arvokkaista neuvoista.

Pyydän avustajaa lähettämään sinulle sähköpostiviestin

Voinko lähettää nämä vinkit sivuston valinnassa sähköpostiini? Ellei tietenkään tämä ole salainen ja ei ole niin vaikeaa avustajasi kannalta.

Ilya, voinko myös saada tietoja sivuston valitsemisesta? Paljon kiitoksia etukäteen.
Kiitos paljon ammattilaisartikkeleistasi, se on hienoa, kun henkilö tekee työnsä!

Onko projekti vielä elossa vai eikö olekaan syytä odottaa vastausta? Halusin tietää hinnan ja mahdollisuuden jatkaa yhteistyötä...

Näen, että lähetämme sinulle kirjeitä, mutta emme saa vastauksia sinulle. Ilmeisesti et saa kirjaimia. Huomenna pyydän Mariaa kutsumaan sinut.

Ilya, kiitos lähetyksestäsi! Voinko lähettää suosituksia sivuston valitsemisesta? Kiitos jo etukäteen!

Kiitos työstänne. Teidän ehdottamastasi neljästä hankkeesta kaksi on herättänyt paljon. Päätä tehdä valinta, mutta emme voi. Oli toinen kysymys: kaksi kerrosta tai ullakko ja materiaalin yhdistelmä, esimerkiksi ilmastetun betonin tai tiilen pohja ja yläpalkki, mitä mieltä olet tästä? Onko tämä vaihtoehto mahdollinen projektissa Compact-100?
Kuinka tällaiset yhdistelmät ovat perusteltuja? Tarvitsevatko he tarvitsevat?

Ehdotan, että keskustelemme näistä kysymyksistä kirjeenvaihdossa, pyydän työntekijää ottamaan sinuun yhteyttä.

Kiitos, Alexey, vakuuttaakseni yksittäisen hankkeen tarpeesta. Aikaisemmin oli naurettavaa ajatella, että riitti poistamaan jotain enemmän tai vähemmän sopivia ja muokata sitä sopivaksi. Nyt minä, kiitos Jumalasta, tiedän, etten tiedä mitään =))

Nimeni on Ilya =) Ja niin, kiitos. Ei välttämättä yksilön tavoin, voit myös yrittää valita mallin sivustolle.

Anteeksi, Ilya, typo =)

Kiitos! Mielenkiintoinen ja hyödyllinen!

Erinomaisia ​​artikkeleita ei edes ole alkeellista rakentajalle, vaan aloittelijalle yleisenä löydöksenä.

Kiitos! Erittäin informatiivinen! On mielenkiintoista. Käytettävissä.

Erittäin mielenkiintoisia artikkeleita Odotan innolla muita.

Erittäin mielenkiintoisia artikkeleita, on mielenkiintoista oppia projekteista, joissa on panoraamaikkunoita, haluan enemmän valoa ja päästä pois "Neuvostoliiton" normaaleista taloista.

Hyvää iltapäivää Ilya! Erittäin tärkeitä artikkeleita niille, jotka alkavat rakentaa talon "unelmansa". Olemme jo allekirjoittaneet oman purkamishankkeen hankkeen kotona sivustolla. Odotamme (kuten lapsen syntymää), mitä valittu projekti näyttää sivustolta ottaen huomioon alueen ilmastolliset olosuhteet ja sivuston ominaisuudet (jo on sivusto, ei ollut valintaa). Tästä artikkelista olemme huomanneet, ettemme ilmoittaneet sinua tilattaessa asettelua, jossa viestinnän panokset sijaitsevat. (Miten korjata sen? Joten sinun ei tarvitse tehdä ylimääräistä työtä.) Kiitos paljon kommenttisi projektiimme liittyvistä kysymyksistämme. Mielestäni on paljon kysymyksiä, ja meillä on jo joitain vastauksia artikkeleistasi, jotka auttavat ymmärtämään mistä aloittaa ja mikä on tärkeintä. Aikaa löysimme sinut, eikä sillä ollut aikaa tehdä virheitä. Haluamme hankkia hankkeen välttämättä sinulta, jos mahdollista. Odotamme vastaustasi. Kiitos.

Kiitos! Informatiivinen, mielenkiintoinen, ymmärrettävä. Odotan innolla artikkeleiden jatkamista.

Mikä on ensinnäkin etsiä ostaessasi sivuston?

Lähetän sinulle neuvoja valinnasta, ne eivät varmasti ole täydellinen kokoelma suosituksia, mutta ne voivat olla jossain määrin.

Lähetä minulle ja neuvoja sivuston valinnasta. Novorossiisk. Vilpittömästi.

ok, mutta siellä on muutamia lauseita kirjaimellisesti

Kiitos, erittäin informatiivinen.

Ilya, kiitos paljon siitä, että avaat silmäsi tällaisiin yksinkertaisiin totuuksiin, en olisi koskaan ajatellut paljon siitä, mitä kirjoitat.
Joka päivä odotan innolla sähköpostin tarkistamista, odotan innolla jatkamista.
Haluaisin myös lukea sivuston valinnasta, nyt minulle on erittäin tärkeää.

Kiitos, erittäin hyödyllinen.

Sivuston suunnittelu on erittäin tärkeä hetki, kun luot kodikkaan tilan elämään. Aluksi halusimme maan talo, eikä edes ajatellut sivuston suunnittelua. Kun sivusto ilmestyi, kävi ilmi, että oli tarpeen työskennellä sen suunnittelussa. Kiitos hyvästä neuvosta.

Kiitos projektien valinnasta. Olen löytänyt juuri sinulle mitä etsin! sekä ulkoasu että ulkoasu - arkkitehtuuri, lomakkeiden yksinkertaisuus ja materiaalien yhteensopivuus julkisivujen viimeistelyyn - kaikki miellyttää silmää :) :) nyt ajattelemme, mitä tehdä oheisessa autotallissa: nyt päätös päästä julkisivuun aidan reunalle..

Kiitos mielenkiintoisista ja informatiivisista artikkeleista. Odotan seuraavien artikkeleiden julkaisemista.

Kaupunki yksityisen talon alle, tontin tulee olla vähintään 4 aaria, josta talon miehitetty alue ei saisi ylittää (unohdin, anteeksi, se on jo ohittanut) 60 prosenttia, näyttää siltä, ​​että loput on vehreää, mutta se ei todellakaan ole realistista, ja 2 hehtaaria on rakennettu, tässä on kuinka hallinto toimii ja kuinka monta lahjuksia se kestää.

Kiitos hyödyllisistä vinkkeistä. Tontti 20x25 metrillä (anna nyt 20x20). Kuinka rakentaa talon määrittämiesi nimet? rakensi talon ja kaiken.

No, kerran "rakensi talon ja kaiken", niin tämä on sinun oikeutesi.

Ilya, haluan istuttaa talon syvemmälle tontin alueelle. Rakennuksen säätölinjan (yli 5 metrin päässä punaisesta viivasta), mutta rakennetun suunnitelman mukaisessa rakennuspaikassa. Onko olemassa oikeudellisia esteitä? Jos näin on, miten arkkitehti voi auttaa tässä? Suunnittele keinotekoisesti ulkoneva kuisti tai sen edessä oleva kalja? Tai onko olemassa muita tapoja? Kuten eteenpäin Woodsman :)?

En näe esteitä, jos kaupunkisuunnitelmassa ei ole suoraa kieltoa. Yleensä ilmoitettu - vähintään 5m, ja se, että enemmän, ei ole ongelma. Yleisesti, rakeet. lue suunnitelma, kaikki on kirjoitettava selvästi.

Hei, Ilya! Olen iloinen voidessani lukea artikkeleita ja tehdä hyödyllisiä kirjanmerkkejä itselleni. Olemme jo rakentaneet yhden talon ja valitettavasti tehneet paljon virheitä suunniteltaessa. Nyt rakennamme uuden talon ja lukenut artikkeleitasi kiinnostuneena! Kiitos hyödyllisistä neuvoja!

Ilya, kiitos artikkelista. Tällä hetkellä aiomme valita pienen tontin rakennus talon. Yhdestä paikasta oli pakko luopua, koska tie oli eteläpuolella ja kaikki kauniit näkymät kentästä ja metsän pohjoispuolella. Halusin niin näkemystä olohuoneesta luontoon, mutta ei pohjoiseen.
Kerro minulle, mitä hetkiä ei vieläkään näy, kun valitset sivuston. Mihin aikaan vuodesta on parempi valita.

Kiitos paljon. Erittäin hyödyllisiä vinkkejä. Kaikki on selkeä, mutta ei rakentaja.

Ilya, hyvää iltapäivää! Kirjoitimme sinulle pyynnön projektista odottamalla vastausta. Näin artikkelissa, ettet suosittele talon ja autotallin yhdistämistä samaan säätiöön, ymmärrän, että tämä on paljon kalliimpaa ilmeisesti. Pyrimme vain optimoimaan projektimme hinnan ja laadun suhteen. Mutta on unelma päästä suoraan talosta autotalliin. Mitä voit suositella kiireellä, Ilya?

Liitetty autotalli erillisellä pohjalla. Sinun tarvitsee vain ymmärtää, miten se toimii oikein.
Jos yrität optimoida projektisi, lue edellisestä artikkelista seuraava taulukko:

Sitten ymmärrät ainakin suunnilleen sen mittakaavan, mitä todella vaatii tutkimusta ja huomiota. Muutoin "chik-chik" =))

Taulukko tutkittiin. Suuri apu rakennustyön parissa. Kiitos! Oletko sitoutunut optimoimaan (analysoimaan) valmiin projektin rakennuttajien jo esittämän arvioinnin mukaan?

No, jos vain näyttää muille, kuinka 100-200-300 000 ruplaa menetetään rakennustyömaalla rakentajien tekemien päätösten vuoksi. =)
Lähetä minulle sähköpostia, katsotaanpa, voidaanko video ottaa, nyt testin videomuoto vain tietojen lähettämiseen.

Ok, kiitos!
Lähetetään Maria Klyukinan osoitteeseen

Kerro, kerro minulle, onko projektillasi tekninen osa, lämmitysjärjestelmä, sähkönjakelu, vesi, jätevesi? Mikä lämmitys mielestäsi on tehokkain (vesipatterit, lattialämmitys, ilmakanavat tai muut)?

Insinööri voi tilata erikseen. Tehokkuus tarkoittaa useita parametrejä kerralla - luotettavuus, kustannukset ja takaisinmaksu, tehokkuus ja niin edelleen.
Ja se tapahtuu yleensä eri tavoin - jonnekin ihanteellisesti vain laittaa konvektorit pistorasioihin ja jonnekin lämmittää sisäänvirtausta tai liuottaa TP.
Yleensä meidän on erityisesti tarkasteltava.

Hyvä päivä! Erittäin hyödyllisiä ja helposti saatavilla olevia tietoja. Luin artikkeleitasi kiinnostuksella! Kiitos!

Luin kaiken huolellisesti. Kuten yksinkertaisuus ja selkeys. Mutta eniten odotan pyyntöä.

Kiitos paljon! erittäin hyödyllisiä arvosteluja.

Luin mielelläni. Mielestäni on erittäin hyödyllisiä suosituksia. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että tilaan hankkeen sinulta. Aion järjestää sivuston kesäkuuhun mennessä. On aikaa tutkia kaiken ja päättää projektista.

Hyvä päivä! Todella hyviä artikkeleita. On hieman yllättynyt siitä, että monet kommentit ovat naisten kirjoittamia, vain he voivat hengittää elämää monimutkaiseen arkkitehtoniseen rakenteeseen, josta tulee kotona. Minun tapauksessani genren klassikot. Olen unelmoinut kotoa, mieheni kanssa seitsemäntoista vuotta, eikä nyt ole tarpeeksi aikaa miettiä kaikkia tässä artikkelissa lueteltuja asioita. Ensimmäinen asia, jonka teimme, oli kääntyä rakentajalle, joka mitasi juoniin askeleet ja piirsi karkean suunnitelman arkille häkissä. Jotkut ihmeet, olen vakuuttunut mieheni tekemään täysipainoinen hanke. He valitsivat nuoren arkkitehdin, hän sanoi jotain 3D: stä. Ymmärsin vain, että nämä ovat 3D-monimutkaisia ​​solmuja projektissa, kun katsot videota Ilya Alekseevichin kanavalla. Mutta he päättivät pelastaa arkkitehdit, kurja maksaa kahdesti, ja tyhmä kolme kertaa. Säästää 20 000, ja hermot ja kyyneleet ovat suhteettoman enemmän. Kukaan! Ei vastuuta mistään! Tarkoitan, mitä omistajien on ajateltava. Hyvä rakentaja ei tule ja ei rakenna unelmataloa, eikä arkkitehti pääse päänä kuin taikuri eikä tuotu kaikkia ideoita yhdeksi kokonaisuudeksi. Ymmärrän, että voi hauzez. Com tekee sen. Esimerkiksi en ole tavannut tällaisia ​​kiinnostuneita ihmisiä.
Kaksi sanaa autotalliin integroitu taloon, joku kirjoitti, että hän halusi päästä autotalliin talosta. Moottorin käynnistäminen ja sen tappaminen, vaikka moottori sammutettaisiin hyvin nopeasti, kaasut vuotavat koko talon, tämä on ensimmäinen askel kohti onkologiaa.
Ystävällisin terveisin, Olga

Kiitos palautteestasi, Olga!

Ilya, kiitos työstänne, ei ollut miellyttävää ymmärtää, että 2 vuotta yön valvoi ennen rakentamista ei ollut turhaa. En missään nimessä halua mainostaa Arch-toimistoa, jossa olen tilannut projektin (ja siinä todella oli pari kovaa liitosta, jonka huomasin ja oikaisin ajoissa) Monet ihmiset kärsivät vain kapeiden osien ongelmasta ja haluan jakaa yhden kotona. En anna projektin numeroa täällä, jos katsotte tarpeelliseksi, voit liittää pari kuvaa julkisivuihin. hv: ssä Annan kuvan ja päätän itselleni, ladataanko se vai ei.

Ilya, pidän ammattimaisesta lähestymistavasta ihmisten rakentamiseen, ja pidän todella projektityylistä, joka katkaisee tarpeetonta, kohtuullista taloutta ja kommentoi aktiivisesti arvosteluja. On käynyt ilmi, että kussakin yksittäisessä tapauksessa henkilö tai asiakas voi saada itselleen mahdollisimman paljon tietoja rakennustyömaalla. Luottamus syntyy, ja tämä on todennäköisesti tärkein asia.

Point homecoming

Varmasti jokainen Minecraftin tuntema pelaaja, joka menestyy kotiseudultaan aatteen tai kaivoksen kehittämisen ulkopuolelle, joutui kasvavaan hälytykseen esineistöönsä kuuluvista kohteista. Jokainen vastustaja - epäystävälliseltä pelaajalta voimakkaalle väkijoukolle - voi tappaa sankarin ja hallita arvokasta omaisuutta. Kuinka paremmin suojelet itseäsi?

On tärkeää muistaa, että jos epäröit ja älä kiirehdi kuolemapaikalle, aarre yksinkertaisesti katoaa. Jotta vältytään tästä ja siirtyisitte välittömästi suojaan, on hyödyllistä, että jokainen käyttäjä tietää, miten päästäisi täydellisesti kotiin Minecraftilla ja käytä sitä. Ensinnäkin, tutki oma koti ja päätä, mikä osa siitä tulee näkyviin palaessaan. Yleensä on mukavinta olla takapihalla tai parvekkeella. Sinun on myös kysyttävä palvelimen pääkäyttäjältä, jos tämä ominaisuus toimitetaan lainkaan. Kun päätät paikasta, noudata seuraavia ohjeita.

Aseta lohkolle valittu piste kotona ja tuo sitten keskusteluikkuna painamalla näppäimistön latinalaista kirjainta "T" ja kirjoita komento:

Piste on asetettu, tästä lähtien pääset tänne, kun haluat. Jos olet epämiellyttävässä tilanteessa tai unohdin ottaa jotain kanssasi, kirjoita komento:

Tämän jälkeen siirryt välittömästi tähän pisteeseen. Vaikka pelaaja ei muista tarpeellista komentoa, niin missä tahansa palvelimessa on erityinen komento / apu, jonka avulla voit tutkia kaikkia peliympäristössä toimivia yhdistelmiä. Kun olet syöttänyt sen, voit löytää muutoksia / kotiin.

Sattuu, että on mahdotonta luoda pistettä kotona suosikki palvelimesi, ja ylläpitäjät eivät korjaa sitä kaikista pyynnöistä huolimatta. Tässäkin tapauksessa ratkaisu on olemassa, mutta sinun on muistettava kotisi koordinaatit. Tätä varten sinun on tehtävä seuraavat vaiheet.

Paina F3-näppäintä. Kun pelaat kannettavaa tietokonetta, paina F3 + Fn. Seuraavaksi tulee näkyviin tulevaan ikkunaan rivin "XYZ: koordinaatit". Muista koordinaattien arvot, ja löydät aina talon.

Niiden käyttö algoritmi on melko yksinkertainen:


 • Positiivinen "z" vastaa etelää.
 • Negatiivinen "z" vastaa menemistä pohjoiseen.
 • Positiivinen "x" vastaa menoa itään.
 • Negatiivinen "x" vastaa menoa länteen.
 • Positiivinen ja negatiivinen "y" ilmaisee sijaintisi alle tai maanpinnan yläpuolella.

johtopäätös

Tietäen nämä tiedot, et koskaan eksy moninpelimuodossa pelin Minecraft. Yhden tilan mieluummin toimiville pelaajille ei anneta komentoja / kotia ja / tai kotihoitoa. Heille on vain yksi tapa koordinointijärjestelmällä.

Kiitos tämän artikkelin lukemisesta! Olemme iloisia, jos tiedot ovat hyödyllisiä sinulle. Voit arvioida uutisia ja jakaa mielipiteesi kommentteihin. Älä unohda kertoa ystävillesi. Kiitos!

Miten rakentaa oma talo ja miten tehdä sitä halvemmalla

Tästä artikkelista voit oppia rakentamaan talosi omilla käsillänne mahdollisimman vähän kustannuksia ja valitsemaan parhaan materiaalin. Teksti kuvaa mahdollisia säästöjä ja vinkkejä siitä, miten vältetään virheet työn aikana. Artikkelissa tarkastellaan kehystekniikan, tiilen, puun, kaasuliesiin ja muihin materiaaleihin perustuvien projektien ominaisuuksia sekä niiden tehokkuutta.

Jotta voitaisiin selvittää, mikä talo on halvempaa rakentaa, sinun on tutkittava erilaisia ​​vaihtoehtoja.

Miten rakentaa talon omiin käsiisi: alkuvaiheen työn

Talon rakentaminen tyhjästä aiheutuu aina korkeista kustannuksista. Kaikki maatilan omistajat eivät voi varautua tällaisen hankkeen toteuttamiseen, eivätkä huomioi arvioiden lukuja. Useimmissa tapauksissa sinun on tehtävä halvan talon rakentaminen omiin käsiinsä budjettiin sopivaksi. Säästämisen turvaaminen edellyttää kuitenkin selvästi, missä tapauksissa se on järkevää, koska omistajan ja hänen perheensä tulee myöhemmin asua tässä rakennuksessa.

Rakennuksen hinta riippuu valitusta materiaalista

Mikä talo rakentaa halvempaa: valinta taloudellinen hanke

Säästöt alkavat järkiperäisellä varojen jakamisella ja oikealla projektin valinnalla. Mitä monimutkaisempi rakennuksen muoto ja arkkitehtuuri, sitä suuremmat rakennuksen kustannukset ovat.

Kun olet valinnut sopivan projektin, on mahdollista rakentaa talo halvalla ja nopeasti, mutta tämän vuoksi sinun on harkittava seuraavia vivahteita:

 1. Rakennuksen yksinkertainen asettelu ja asettelu.
 2. Vähimmäismäärä tilaa.
 3. Optimaaliset materiaalit.
 4. Muottien käyttö alikuntoisista.
 5. Oikea lähestymistapa maanrakennustöihin.

Se on tärkeää! Sinun ei pidä säästää materiaalien tai teknisen valvonnan laatua ja osallistua kalliin hankkeen rakentamiseen. On parempi rajoittaa valinta pieneen rakennukseen tavanomaisella katolla ja ilman monimutkaisia ​​arkkitehtonisia elementtejä, sinun ei tarvitse turvautua leikkaamaan kustannuksia.

Asettelun tulisi olla moderni ja mukava asua.

Hankkeen valitseminen, jossa on vähimmäismäärä arkkitehtonisia lomakkeita, voit lisätä mahdollisuuksia rajoitettuun budjettiin. Optimaalisen talon asettelun kehittämiseksi on välttämätöntä käyttää tilaa viisaasti. 11 m² riittää yhdelle henkilölle. Kertoamalla tämä luku perheenjäsenten lukumäärään ja lisäämällä lopputulokseen yleiset huoneet ja saniteettitilat, saat parhaan mahdollisen talon kaikille parametreille.

Riippumatta siitä, kuinka vaikeaa maa on alueella, sinun on hankittava sopivia materiaaleja talon rakentamiseen. Jos haluat rakentaa talon, sinun ei pidä pyrkiä maksimaalisiin säästöihin laadun kustannuksella. Sama pätee myös sellaisten asiantuntijoiden palveluihin, jotka on palkattu tekemään sellaista työtä, jota ei ole mahdollista tehdä omilla käsillään tai asiakirjoilla, joilla on tarvittavat oikeudet. Jos otat kevyitä materiaaleja, voit vähentää säätöosaston kuormitusta ja saada aikaan yksinkertaistetun säätiön rakentamisen.

Talon arkkitehtonisten muotojen yksinkertaisuus vähentää edelleen rakentamisen kustannuksia

Merkittäviä säästöjä voidaan saavuttaa käyttämällä ei-standardia muottirakenteiden rakentamiseen. On erittäin epätoivottavaa vähentää sementin kustannuksia. Materiaalin laadun on oltava korkealaatuista, muuten rakenteen ennenaikaista tuhoutumista esiintyy.

Laskemalla rakennuksen massalle hautaamisen oikea taso on mahdollista estää talon voimakas kutistuminen. Tämä vähentää halkeamien ja muiden vikojen vaaraa, jotka voivat tulevaisuudessa vaatia vakavia korjauskustannuksia.

Miten rakentaa talon itse: valokuvia eri materiaaleista

Jos rakentaminen tehdään käsin, on välttämätöntä laskea kustannus - alustava arvio. Taloudellinen ja nopein tapa rakentaa on kehysteknologia. Tällaiset rakenteet ovat vakaita, käytännöllisiä eivätkä aiheuta muodonmuutoksia. Kehystekniikkaan rakennettujen talojen käyttöikä on noin 75 vuotta. Verhoiluun ei ole rajoituksia.

Rakentamiskierron menetelmän kesto - yksi alimmista

Omien käsien talonrakentamisen edellytykset runko-tekniikalle kestää yleensä useita kuukausia. Joissakin tapauksissa se voi olla rajoitettu muutaman viikon ajan.

Kehystekniikkaa on kaksi tyyppiä:

Kiinnitä huomiota! Rakennustekniikan avulla on mahdollista rakentaa edullinen talo, jos rakennuksen pituus ei ylitä 20 m, eikä siinä ole yli 3 kerrosta. Muissa tapauksissa tällainen hanke on kallis.

Kehystekniikka ei rajoitu "rakennuskauteen"

Kehyspaneelitekniikka mahdollistaa rakentamisen omilla käsilläsi. Tämä prosessi koostuu seuraavista vaiheista:

 • kehyksen muodostaminen puusta;
 • Vedeneristys ja eristys;
 • paneelien asentaminen leikkauksena.

Tällöin rakentamisen pystytysnopeus pienenee huomattavasti, koska jokainen elementti asennetaan erikseen.

Kosteutta kestävät materiaalit soveltuvat parhaiten eristykseen.

Runko-kilven tekniikka ei vaadi paljon työtä, se on luotettava, mutta siihen liittyy suuria kustannuksia kuin edellisellä versiolla. Tämä menetelmä käsittää talon rakentamisen tehdasvalmisteisten esivalmistettujen paneelien perusteella. Esikaupunkialueen omistajan on vain koottava kaikki rakenteelliset elementit oikein.

Kun kysymys siitä, miten rakentaa edullinen ja laadukas talo, päättävät useimmissa tapauksissa kehittäjät mieluummin seuraavista materiaaleista:

Taloja baarista pidetään suosituimpia: ne ovat nopeasti rakennettu, tyylikäs, mukava ja kestävä

Näiden materiaalien perusteella voit luoda kauniin ja mukavan kodin omilla käsilläsi. Kussakin tapauksessa rakentamisella on tiettyjä etuja ja haittoja.

Kehystekniikka: josta on edullista ja laadukasta rakentaa taloa, etuja ja haittoja

Kehystystekniikan avulla lähialueiden omistaja käsittelee sekä tämän menetelmän etuja että haittoja.

Tämän menetelmän positiivinen puoli on seuraava:

 1. Tehokkuus - teknologian ansiosta voit luoda henkilökohtaisesti edullisia asuntoja.
 2. Kevyt rakennuspaino - tästä johtuen voit yksinkertaistaa rakennuksen perusosaa.
 3. Korkea rakenteellinen nopeus.
 4. Ei kutistumista - seinämille ei aiheudu muodonmuutoksia.
 5. Seinät pitävät lämpöä hyvin, joten lämmityskustannuksia on mahdollista alentaa.

Puun seinät pitävät lämpöä täydellisesti talossa

Kehysrakennusten lämpeneminen tapahtuu melko nopeasti. Koska seinät on valmistettu materiaaleista, joilla on pieni lämmönjohtavuus, lämpöhäviö on vähäinen.

Kehystekniikan haitat eivät ole niin paljon. Tämä menetelmä vaatii vähintään rakennustekniikan vähimmäiskokemusta, joten ennen työn aloittamista on suositeltavaa saada asiantuntijaneuvoja, tutustua teknisiin tietoihin ja katsella visuaalisia videoita. Vain tässä tapauksessa kehystekniikan käyttö on taloudellisesti kannattavaa.

Lisäksi puuta on kyllästettävä, joten sinun on lisäksi hankittava erityisiä työkaluja, jotka suojaavat negatiivisten tekijöiden vaikutuksesta:

Ilmanvaihtokanavat voidaan asentaa runkorakenteen seinämään tai osioon.

 • hyönteisiä;
 • vesi, jne.

Kiinnitä huomiota! On suositeltavaa järjestää talon hyvä ilmanvaihtojärjestelmä. Tämä pätee erityisesti useisiin kerroksiin.

Talotekniikan rakentaminen on edullista puusta tai metallista. Ensimmäisessä tapauksessa materiaali ei tee rakennusta raskaampaa, tällaisten talojen seinät hengittävät ja pitävät yllä optimaalisia ilmasto-olosuhteita. Jos käytät metallia, kevyt lämpöprofiili sopii ihanteellisesti rakentamiseen.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Luokittelu, ainesosat, tekniset parametrit ja mitat. Ominaisuudet, hinta-laatusuhde.

 • täydellinen paloturvallisuus;

Metallikehyksellä ei ole sellaisia ​​haittoja kuin kutistuminen ja kutistuminen.

 • biologisen suojelun tarvetta ei tarvita;
 • pieni paino

Metalli on monin tavoin paljon parempi kuin puu, mutta on erittäin tärkeää valvoa sen tilaa ja suojata korroosiota vastaan. Siitä, että on halvempaa rakentaa talo, jokainen sivustoomistaja päättää itsestään, vaikka pitää muistaa, että metalliprofiilin käyttöikä on paljon pidempi kuin puun käyttöikä. Pohjana on mahdollista käyttää matalia syvyyttä, paalua tai pohjaa levyiltä.

Ominaisuudet rakentaa talon tiilet tekee sen itse

Tiiliä pidetään yhtenä suosituimmista materiaaleista, joita käytetään yksityisten ja maalaistalojen rakentamiseen. Kuitenkin se ei ole kovin sopiva niille, jotka pyrkivät pienentämään rakennusaikaa ja rajoittamaan itseään mahdollisimman pieniksi kustannuksiksi.

Tiilen muninta tehdään vain kuivassa, lämpimässä kaudella.

Rakennusten tiilitalojen haitat:

 • erittäin paksujen seinäpaneelien tarve;
 • muurausmuodostus vie paljon aikaa;
 • rakennuksen kutistuminen;
 • vaatii seoksen tiilien kiinnittämiseksi;
 • rakennuksen suuri paino vaatii voimakasta ja luotettavaa perustaa.

Tällöin säästöt eivät ole mahdollisia, koska säätiö on kaivettava maan jäädytyspisteeseen, palkata asiantuntijoita tähän tai vuokrata laitteita. Siksi, kun valitset talon rakentamisen halvalla, sinun ei tule käyttää tiiliä, joka soveltuu parhaiten tukevien ja kestävien rakennusten luomiseen.

Pitkä ja työvoimavaltainen työ seinien rakentamisessa on tärkeä haitta tiilitalon rakentamisessa

Tiilen rakentamisen edut ilmenevät seuraavissa tapauksissa:

 • talon rakentaminen toteutetaan "vuosisatojen ajan";
 • tontilla on sopivat maaperän parametrit ja vaadittu vesipohjainen taso;
 • omistaja on kokenut tarpeeksi tekemään kaiken työn itsenäisesti;
 • Kehittäjällä on tarpeeksi aikaa.

Kaikkien edellä mainittujen edellytysten ollessa läsnä talon rakentamisen kustannukset ovat perusteltuja.

Rakennuksen ominaisuudet edullisia taloja Gazoblokov

Taloudellisten asuntojen rakentamiseen sopii erinomaisesti aerokraatti. Nämä elementit on esitetty lukuisissa kokoluokissa ja muodoissa. Tekniikka työskennellä niiden kanssa on hyvin yksinkertainen, joten voit helposti rakentaa talon omiin käsiisi.

Ilmastettu betonirakennus ei tarvitse eristämistä

Kaasupalojen käytön edut:

 • kyky vähentää seinien paksuutta vaarantamatta energiatehokkuutta;
 • rakennuksen kevyt paino ja mahdollisuus säästää säätöosaa;
 • kestävyys;
 • käytännöllisyys;
 • korkea äänieristys.

Kiinnitä huomiota! Kaasulla valmistetulla talolla on omat ominaisuutensa, joten sinun on valittava huolellisesti viimeistely ja laadukas vedenpitävä työ.

Kaasulautojen luonnollisista osista johtuva minimaalinen säteilytausta

Talon rakentaminen kaasulohkojen perusteella on hyödyllistä monista syistä. Tällaisia ​​rakennuksia ei käytännössä ole kutistumassa. Työtä varten sinun tulee ostaa erityinen liimakoostumus, mutta rakennusaika on minimoitu ja kiinnitysliuoksen kulutus on kolme kertaa matalampi.

Kuinka nopeasti ja edullisesti rakentaa talon baarista omalla kädelläsi

Se on paljon kannattavampaa rakentaa puutalo kuin rakentaa rakennuksen perusteella hiilihapotettu betoni tai tiili. Tämä tekniikka on yksinkertaisempaa ja helpompaa. Majoitus, puusta valmistettu, on erittäin lämmin. Jos noudatat kaikkia vaatimuksia, tällainen rakenne on melko vahva ja kestää pitkään.

Rakennetta varten on parempi ottaa palkki, jonka poikkileikkaus on 200 mm. Tarvitset myös eristyskerroksen, jonka paksuus on vähintään 100 mm. Seinät peitetään 2-3 cm: n kerroksella kipsiä. Tuloksena on kustannustehokas ja viehättävä koti, jonka käyttöikä on useita vuosikymmeniä.

Kun rakennat taloa omalla kädellä olevasta baarista, sinun on kiinnitettävä huomiota materiaalien laatuun

Mitkä ovat edut talon rakentamisesta omiin käsiisi:

 1. Kaikki työ voidaan tehdä henkilökohtaisesti.
 2. Edullinen materiaali.
 3. Korkea lämmöneristys.
 4. Lyhyt valmistusaika.
 5. Pieni paino rakennuksessa.

Palkki on täydellinen edullisen talon rakentamiseen vaihtoehtona lohkoille ja tiilille. Sinun on kuitenkin tutkittava huolellisesti tämän prosessin ominaisuuksia.

Talonrakennuksen tärkeä etu on sen edullinen hinta.

Mikä on halvempi talon rakentamiseen: lyhyt katsaus hintoihin

Valittaessa materiaaleja edulliseen ja nopeaan rakentamiseen on otettava huomioon useita tekijöitä:

 • maaperän ominaisuudet;
 • projektispesifisyys;
 • edellytykset, jotka sivustolla on rakennustöihin.

On myös pidettävä mielessä, että kallein osa on työntekijöiden palveluiden maksaminen, joten monet maanomistajat ovat kiinnostuneita siitä, miten nopeasti rakennetaan oma talo.

Talojen rakennusten keskihinta: