Kynsilohkon rakentaminen A: sta Z: hen

Rakennustekniikka kehittyy jatkuvasti. Muutama vuosi sitten tiili oli erittäin suosittu. Nykyisin sen tärkein kilpailija on hiomalaikka. Kuinka rakentaa autotalli karkea lohko? Kuinka paljon materiaalia tarvitaan tähän? Saat vastauksia näihin kysymyksiin lukemalla tietueen loppuun.

Materiaalien edut

Kuonakivi on betonipisara, joka koostuu kuonasta. On olemassa monenlaisia ​​kuonaa, mutta rakennusmateriaaleja varten ne käyttävät masuunia. Siinä on erittäin korkeat rakennusominaisuudet. Näille lohkoille käytetään myös halpoja täyteaineita, kuten kuori- tai tiilitaitoja. Karkeiden lohkojen lämmönjohtavuutta voidaan lisätä polystyreeniä.

Se on erinomainen materiaali kesän asukkaille ja maanrakennusten rakentaminen. Lohkoilla on paljon etuja, ja voit jopa tehdä ne itse. Asennus voidaan tehdä myös omalla voimalla, jopa aloittelijalle. Sementtilautan autotallin omien käsien avulla voit säästää huomattavasti rahaa, nauttia iloista ja säästää paljon vaivaa. Rakentajien ja koneiden lukumäärän vähentäminen on mahdollista pienentää kustannuksia ja itsensä rakentaminen on toinen syy olla ylpeä työstään.

Voit rakentaa autotallin itsestäsi pois hiekkalaatikosta ja materiaalin eristysominaisuudet voivat merkittävästi parantaa rakennetun rakenteen laatua. Missä käytetään hiekkalaatuja? Suurin osa niistä rakentaa autotallit, aidat ja talot. Jotkin materiaalin ominaisuudet antavat sinulle mahdollisuuden päättää itse, minkä tyyppinen rakenne sopii parhaiten. Kaksoisleikkaustyypistä on kahta tyyppiä - onttoa ja corpulent. Seinät on rakennettu ontosta materiaalista. Kiinteitä lohkoja pidetään kestävämmiksi, ja niitä käytetään rakentamaan säätiö.

Lohko ei halua märätä, se on otettava huomioon kuona-lohkoperustan rakentamisessa. Tällainen säätiö voidaan rakentaa vain kuivalle alustalle tai pienelle talolle, rakennukselle. Sementtilohkon rakentaminen voi säästää aikaa ja rahaa. Ei ole aina välttämätöntä palkata ammattilaisia ​​töihin, koska suurin osa työstä voidaan tehdä omalla tavalla. Vaikka on havaittavissa, että kuonakivet eivät ole liian luotettavia, itse asiassa niiden käyttöikä on 50 vuotta.

Valmistelutyö ja säätiö

Ennen autotallin rakentamista sinun on tehtävä joitain valmistelutöitä. Mitä tarvitset kynsilohkon autotallille kädet ovat olleet pitkään ja luotettavasti suojattu maaperän muutoksilta ja epävakailta sääolosuhteilta? Ensimmäinen on alueen geodeettinen arviointi.

Vertaa etäisyyttä veden, viestinnän, talon, talon, talteenoton ja viemäröintien sijainteihin.

Jos päätät rakentaa hiekkalaatikko-autotallin, sen rakentamisen hanke on valmisteltava etukäteen, koska hanke on kaiken työn perusta.

Aloittelijan rakentaja saattaa pelätä tällaisen mahdollisuuden, koska monet heistä uskovat, että hankkeen luominen on hyvin vaikea työ, joka kestää paljon aikaa.

Itse asiassa voit piirtää kipsilohkon autotallin yhdelle arkille. Tällainen kuva voi merkittävästi yksinkertaistaa työtä. Laskimella lasketut matkat ja materiaalimäärät voivat merkittävästi yksinkertaistaa työtäsi. Myös ennen rakentamisen aloittamista on päätettävä itsellesi, kuinka autotallihuonetta käytetään - onko se vain auton säilytys vai onko mahdollista tehdä korjauksia, ruokaa ja asioita, onko mahdollista tehdä kellari autotallin alle. Kun olet ratkaissut tämän ongelman, voit pienentää vaaditun kotitehtävän tilaa valmistelemalla heille etukäteen autotallin.

Peruslaite

Sementtilohkon autotalli ei saisi olla kovin kiinteä ja vakava, koska tällaisten lohkojen paino ja rakenne eivät ole liian suuria. Siksi pohja riippuu monista tekijöistä. Niistä, kirjanmerkin syvyydestä, joka riippuu maaperän jäädyttämisestä. Erittäin tärkeä voi olla pohjaveden läsnäolo, niiden kulkureitti, maaperän tyyppi - hiekka, savi, kallio. Päättäessään näistä tekijöistä, kun olet oppinut, mitkä niistä sopivat parhaiten laadukkaaseen ja luotettavaan säätiöön, voit päästä töihin, mutta jopa rakentamiseen on useita tapoja, joista jokainen on erilainen sen mukavuuden perusteella.

Ensinnäkin maaperän ensimmäinen yläkerros poistetaan. Lisäksi kaivosta kaivetaan. Kaivanto on täynnä hiekkaa, kivet tai rikkoutuneet tiilet useassa rivissä. Jokainen kerros on kyllästetty sementtilaastilla. Mikä se on? Tällainen kerrostuminen pystyy suojaamaan pohjaa pohjaveden aiheuttamilta vaurioilta. Kaivaminen 40 cm leveä ja 50 senttimetriä syvä. Pohja peitetään hiekalla, joka on täynnä vettä ja joka on täytettävä. Tämä lähestymistapa tekee säätiöstä vahvan ja vahvan.

Myös pohja on vahvistettu vahvikkeella, ne asettavat siten, että niiden sijainnin suunta poikkeavat toisistaan. Tällainen säätiö on betonoitu ja vanhentunut kolmekymmentä päivää. Jälkimmäinen menetelmä on yksinkertaisin. Hän kutsui butobetonnyn. Kaivetaan kaivanto, johon kerrostetaan roskakivi. Lisäksi kaivanto täytetään sementillä. On tärkeää tietää, että autotallin sementin laatu ei saa ylittää 150: nnen merkin linjaa. Sementtiä sekoitetaan hiekkaan, 1 osa sementtiä 2,5 osaan hiekkaa. Vettä lisätään ennen liikkuvan seoksen ulkonäköä. Jotta äskettäin rakennettu perustus olisi oikein vedenpitävä, se leviää kattohuovan avulla. Tämä on muutaman senttimetrin leveämpi kuin rakennusalue. Portti on asennettu tukeen.

Walling

Seinien rakentamiseksi ei ole tarpeen käyttää erityisiä sääntöjä. Tiililinjaus voidaan toteuttaa usealla tavalla - kiven lattiaan, yhteen kiviin, puolessa tai kahdessa. Tästä riippuu seinämän vahvuus. Lisäksi seinä pystyy kestämään tuulenpuuskia, lämpötilahäviöitä - korkeita ja matalia. Yksi yleisimmistä muurien rakentamismenetelmistä kutsutaan "tiileksi". Viimeinen rivi putoaa ja rikkoo edellisen kappaleen saumat.

Ensin kulmat asetetaan, ja vyötärön jälkeen karkeiden lohkojen jatkaminen jatkuu. Muuraus hiekkalaatikon autotallin rakentamisessa ei ole kovin erilainen kuin seinätalot. Ensinnäkin kulmat on asetettu, niiden on oltava säännöllisen suorakulmion pisteet. Niiden välillä vedetään merkkijono tai köysi, joka ohjaa muuraustasoa sekä horisontaalisesti että pystysuoraan. Jos käytät modernia materiaalia muuraukseen, autotalli on loistava. Se erottuu myös kestävyydestä, laadusta ja turvallisuudesta. Ja vielä kuona-lohkot ovat paljon edullisempia kuin tavalliset tiilet.

Lattiapinnoitteet

Lattia on rakennettu kellarikerrokseen, työprosessiin kuuluu pintakäsittely. Sidoksen on oltava kymmenen senttimetriä. Lattiapäällysteen pinta on valmisteltava - poista roskat, tasoita pinta, peitä pohja hiekalla tai soraa tarvittaessa. Rakennustekniikkaa on useita, ja kaikista niistä on suositeltavaa rakentaa lattia valmiiksi M200: lle.

Suosittelen kaataa seosta lattian lohkoutumiseen useammassa kerroksessa ja kun pinta on riittävän vahva, on mahdollista aloittaa murskaaminen. Asennus lattialle kellarissa, sinun on kiinnitettävä huomiota sen vahvuus. Itse asiassa autotalli ei ole vain ihmisiä vaan myös auto. Siksi lattian materiaali on konkreettinen. Sen paksuus on kahdeksasta kymmeneen senttimetriin. Ennen maanpinnan asettamista ja puhdistusta.

Vuodevaatteet tehdään hiekalla tai hienolla soralla, jonka jälkeen pinnoite tiivistetään. Pinnan tasaisuus tarkistetaan nauhoilla. Voit käyttää myös majakkaa putkesta. Betoniosat, se tehdään jatkuvasti ja jopa majakat. Lisäksi asennettu betoni on hankautunut, mutta siksi, että pölyä ei esiinny ajan myötä, on mahdollista suorittaa silitysprosessi. Tällä menettelyllä on useita tapoja, ja jokainen niistä pyrkii lisäämään betonipäällysteen voimaa, antaen sille esteettisesti hyväksyttävän ulkonäön ja poistaen kaikkialla olevan pölyn.

Katto ja portti

Kattorakenteiden valmistukseen kuuluu valmistelu työstä ja I-palkkien valmistelu, jonka tulee olla 25 cm leveämpi kuin autotallin leveys. Asennus tehdään poikittain 80 cm: n askelin. Kattopäällyste on ommeltu palkkeihin, joiden paksuus on 40 mm, ja ne sijaitsevat vierekkäin. Seuraavaksi on kateaineiden rivi, joka on asetettava peräkkäin tiettyyn järjestykseen. Laajennettu savi, kuona ja puolijäykkä laatta lepää 20 senttimetrin paksulla. Katto on peitetty akvaizolilla ja rubemastomilla.

Kattoon voi olla melko edullista. Myös metallipalkit ja lankakansiot ovat tärkeässä asemassa tässä numerossa. Kun se on asennettu päällekkäin, se on ommeltu. Tässä vaiheessa tehdään kuonaeristys, jonka kustannukset ovat pienet.

Katon pitäisi työntyä eteen- ja taaksepäin. Tämä suojaa seinät vedestä.

Näiden visiiriiden pituus voi olla neljäkymmentä senttimetriä. Kerros eristys kuona, joka kaadettiin katemateriaali, sementti estimaatti on tehty. On erittäin tärkeää, että se toteutetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tällainen katto ei ime kosteutta, vuotaa, mutta tämän vuoksi on välttämätöntä peittää se materiaalilla, jolla on vedenpitävät ominaisuudet. Kaikenlaiset kateaineet voivat auttaa tekemään katon niiden toiminnoista käytännöllisin. Katemateriaali liimataan sulattamalla tai mastiksella, ja ennen menetelmää sementtirauta käsitellään bitumipohjamaalilla tai "alukkeella".

Tekniset verkot

Ne autoilijat, jotka eivät usein joutuneet käsittelemään autotallin sisätiloja, uskovat, että tällainen sisustaminen on tarpeen vain huoneen tilavammaksi, mukavaksi tai kirkkaaksi. Itse asiassa sisustus on myös hyvin käytännöllinen. Rakennusaineet, joita kokeneet rakentajat käyttävät, voivat imeä lian ja hajuja. Myös kemia, kosteus, lämpötila eivät vaikuta niihin, eivät polta. Sisustukseen on monia tapoja, mutta tässä vaiheessa on myös syytä harkita, miten tekniikan verkot toteutetaan sisätiloissa.

Tällaiset verkot ovat laitteiden ja viestinnän yhdistelmä, joka tarjoaa autotallille lämmön, viestinnän, sähkön ja jopa jäteveden. Se on verkon johtava fragmentti, jota pidetään jätevesinä. Kätevin tapa käyttää sitä on muodostaa yhteys keskitettyyn järjestelmään. Jos tämä ei ole mahdollista, voidaan käyttää kaivoa tai kaivoa. Valaistus ja virtalähde ovat erittäin tärkeitä - autotallia ei voida kuvitella ilman valoa ja sähköä. Johdotus on suunniteltava etukäteen, sen asennuksen jälkeen voit aloittaa ilman, että olet unohtanut tai unohtanut jotain.

Lämmitys ja ilmanvaihto ovat erittäin tärkeitä - ne takaavat mukavan ja mukavan elämisen sekä talossa että autotallissa. Edullisin voi olla luonnollinen ilmanvaihtojärjestelmä. Yksinkertaisia ​​teknisiä verkkoja voi suorittaa itse. Kuitenkin, jos työ on liian monimutkainen, johdotuksen lähde on sekava tai kaukana, samoin kuin viemäriverkon - rakentaminen, suunnitelma, laskelmat ja asiaa koskeva työ voidaan jättää asiantuntijoille, insinööreille ja ammattilaisille.

koristelu

Viimeistely toimii usein rakennustöiden viimeisenä vaiheena. Sementtilasin lasitus ei vaadi erityisiä taitoja, kykyjä tai toimintatapoja hyvän ja kauniin viimeistelyn tekemiseksi. Seinien pinnoitus ja viimeistely sekä huoneen sisällä että sen ulkopuolella voivat olla erilaisia. Jos haluat, voit kipata seiniä, kalkkia, pyyhkiä sementillä tai salkalevyllä. Huone on eristetty lasikuidulla tai vaahdolla.

Autosi autotalli voidaan suojata kosteudelta kalvolla tai muulla tavalla - tästä voit tehdä kipsilevylaastarin. Sementtilautan autotallin rakentamista voidaan kutsua erittäin hyväksi ajatukseksi, tällainen rakenne ei ole mitenkään huonompi kuin muotiin mennyt tiilen autotalli. Materiaali on myös täysin hyväksyttävää ja kestää suuria kuormituksia. Lohkojen laatu antaa mahdollisuuden käyttää autotallia pitkään. Koko rakenne on kestävä ja turvallinen. Jos valitset oikean värimallin, valitse materiaali ja asenna se, sisätilat ja ulko huoneesta voivat tehdä autotallin mukavaksi, viihtyisiksi ja kauniiksi.

Video "Mikä on hiekkalaatikko"

Kirjallisuudessa mies puhuu tämän rakennusmateriaalin eduista ja haitoista.

Cinderblock-autotalli - kuinka rakentaa turvallinen suoja autoon omilla kädilläsi

Kärsivyöhykkeestä omalla kädellä varustettu autotalli on erinomainen ratkaisu niille, joilla ei ole suuria varoja ja jotka on pakko säästää. Etu ei ole vain siitä, että vuokratyöntekijät eivät ole mukana, vaan myös itse aineistossa. Sen hinta on pienempi kuin tiili, ja koot ovat 6-8 kertaa suurempia. Vaaditun ratkaisun määrä vähenee, työ menee paljon nopeammin. Suhteellisen alhainen paino mahdollistaa kevyen perustan järjestämisen.

Tällaisen yksinkertaisen rakennuksen rakentaminen edellyttää hyvin harkittua lähestymistapaa. Monet tekijät otetaan huomioon, mistä riippuu materiaalien määrä ja kustannukset. Se on yksi asia - autotalli vain varastointiin auto, toinen on myös korjaus. Tarvittava projekti: voit käyttää artikkelissa ehdotettua ehdotusta, tehdä muutoksia tai tehdä omia. Sementtikappaleen koko sallii jopa kokemattoman rakennuttajan selviytyä muurista, varsinkin videon katselun jälkeen. Mutta seinät eivät pääty loppuun: katto, lattia, eristys - nämä ovat myös tärkeitä osia työstä.

Tämä on keinotekoista alkuperää oleva materiaali, joka valmistetaan puristamalla sementtiä sitova tuhka-kuona-seos. Vakiotuotteen pituus on 380 mm, leveys ja korkeus ovat lähes samat - 190 × 188 mm. Useimmissa on aukkoja, jotka eroavat toisistaan ​​eri valmistajilta. Niiden paino on 15-21 kg. On myös kiinteitä, joita kutsutaan korpulentti - painoiksi 27 kg.

Rakentaminen suurien mittojen vuoksi on paljon nopeampaa kuin tiilien käyttäminen. Riippuen aukkojen koosta yhden kuutiometrin massa on 0,5 - 2 tonnia. Valittaessa kevyen materiaalin rakennetta, joka on asennettu kevyelle alustalle, mikä yksinkertaistaa ja vähentää työn kustannuksia. Kuonakivet ovat melko kestäviä: pätevä ja luotettava vedeneristys mahdollistavat rakennusten kestävän jopa puoli vuosisataa.

Pääominaisuudet riippuvat valmistuksessa käytettävien raaka-ainefraktioiden koosta. Niiden koko on 2-8 mm. Mitä enemmän, sitä voimakkaampi, vähemmän painoa ja lämmönjohtavuutta. Joskus klassisten täyteaineiden sijaan käytetään soraa, hiekkaa, kuori rockia ja tiilitaistelua. Laajennetun saven, polystyreenin, perliitin lisääminen lisää kykyä säilyttää lämpö. Hollow-lohkot soveltuvat parhaiten autotallin rakentamiseen.

On joitain haittapuolia. Käytettävän masuunikuonan, joka sisältää haitallisia aineita, valmistukseen. Jos käytetään huonolaatuisia raaka-aineita, sallittuja myrkyllisyysrajoja ylitetään. Ostaessasi rakennusmateriaalia sinun tulee kysyä sertifikaatin saatavuudesta, selvittää tuotteiden laatu ja turvallisuus.

Rakenteen tämä kivi on sellainen, että se pyrkii imemään kosteutta. Jos omistaja rakentaa itsensä sementtilattia-autotallin omalta alustaan, vedenpitävyys ja vedenpoisto on annettava suunnitteluvaiheessa. Se huolehtii maalista ulkona suojaamaan rakennusta sateelta ja lumelta. Sisällä ei ole väliä niin paljon, mutta jos seinät ovat jopa kipsiä peitossa, auto pysyy kuivassa huoneessa ja kestää kauemmin.

Sementtilohkon autotallin rakentaminen määritetään ensin koon mukaan. Yleensä rakentaminen lasketaan yhden tai kahden auton pysäköinnistä. Niiden rakenne ei ole erilainen. Joka tapauksessa, käytettävissä olevien autojen mittasuhteiden perusteella, todennäköisyys ostaa lisää. Jos telineitä on tarkoitus järjestää, tilan laajentaminen on välttämätöntä. Valitse näiden tietojen perusteella projekti.

Kaksi maastoautoa on sijoitettu mukavasti 7 × 7 tai 7 × 8 m: n keskelle. Keskiluokkaiselle autolle on tarpeeksi 6 × 6 m. Tällaisen autotallin hinta ei ole paljon suurempi kuin 6 x 4 m: n alueelle sopiva auto. minimikatto korkeus 2,2 m.

Seuraava kysymys on sijainnin valinta. On olemassa kaksi vaihtoehtoa: erillinen autotalli tai laajennus toiseen rakennukseen. Jälkimmäinen on kätevä omistajan mukavuuden lisäämiseksi: mistä tahansa säästä hän menee autoon kotonaan. Helpompi tuoda sähköä, vettä. Mutta perheet saattavat häiritä öljyn, polttoaineen ja moottorimelun haju. Erillinen rakennus sijaitsee yleensä aivan tien päällä, josta poistuminen on kätevää.

Se tarvitsee tietoja alueen geodeettisista ominaisuuksista, joilla on tarkoitus rakentaa autotalli. Tärkeintä on maaperä ja pohjaveden syvyys. Tämä on tärkeää säätiön tyypin määrittämisessä. Sen kustannukset ovat merkittävä osa koko rakennuksen kustannuksia. Tasollisella pohjalla tai kun tarkastuskaivoa ei tarvita, käytetään laattaa.

Muissa tapauksissa valitse liuska säätiö. Määritä sen geometristen parametrien perusteella tarvittava materiaalin tilavuus ja laskenta. Sementin, hiekan ja raunioiden tavallinen suhde on 1: 3: 5. Yksi kuutiometri murskain kestää 200-400 kg sementtiä sen laadusta ja betonin halutusta lujuudesta riippuen.

Laske tarvittavien lohkojen lukumäärä autotallissa on yksinkertainen. Vakiokoko on 390 × 190 × 188 mm. Määrittele ensin määritysmenetelmällä, kuinka monta lohkoa sopii samaan riviin kehän ympärillä. Autotallin korkeus (millimetreinä) jaetaan 188: llä (lohkon korkeus). Saadut tulokset lisääntyvät - tämä on tarvittava määrä materiaalia. Harkitse portin kokoa, lisätty taisteluun. Yleensä tarvitaan 450-800 kappaletta. Suuri osa riippuu ikkunoiden ja ovien saatavuudesta, onko peitekappaleita suunniteltu hiekkakivistä.

Rakentaminen alkaa aluetta ja maanrakennusta hajoavalla tavalla. Piirustuksen avulla autotallin koko siirretään maastoon. Tarvitset nylonjohtoa, tappeja, mittanauhaa ja kynsiä. Aloita kulmissa. Jos tämä on talon laajennus, ne ohjataan nykyisen rakennuksen seinien viivan päälle. Kun sivusto on merkitty, tarkista etäisyys diagonaalisesti, saavuta sama.

Kaivaa kaivanto. Sen tavallinen leveys on 40 cm, mutta jos seinät päätetään yhden tai puolen korttelin seinään, pohja tehdään 10 cm enemmän kuin kummallakin puolella oleva paksuus. Syvyys riippuu maaperän jäädytyksestä - 0,6 m - 1,2 m. Pohja tehdään tasaiseksi, maa valitaan, kunnes alempi kerros on luonnollista tiheyttä. Seinät ovat tasoitettuja.

Kuopan betonissa on suuria tyhjiöitä, sillä on suuri huokoisuus, minkä vuoksi yksi kuutiometri multaan painaa hieman. Tämä johtaa siihen, että pohja ei ole kovin tiukka. Sinun ei tarvitse murskata paaluja, asettaa massiivisia lohkoja - järjestää liuskan säätiö. Kuinka tehdä se roskarikosta, näyttää videon.

Kommentteja videosta ja joitain suorituskykyvaihtoehtoja:

 1. 1. Kaivantoon rakennetaan muotti, vaikka seinillä on tiheä maaperä, ilman sitä. 10 cm paksuus hiottu hiekka, joka on sekoitettu hiekkaan, joka on painettu.
 2. 2. Täytä nestemäisellä sementti-hiekkalaastilla (1: 2,5 suhde), jossa vesi on kolme kertaa enemmän kuin sen tilavuus. Laita välittömästi kivet.
 3. 3. Betoni kaadetaan uudelleen, sitten pullo heitetään. Jatka, vuorottelevat kerrokset, kunnes oja täyttyy ylhäältä.

On tärkeää noudattaa sementtimerkin vaatimuksia: 150 tai 200. Sen heikkolaatuisuus ei anna luotettavaa ja luotettavaa perustaa. Toinen kohta: kostuta kivi ennen liuoksen kaatamista, kunnes se kastuu. Paikan päällä määritetty määrä. On hyvä tarttua liuokseen.

Betonipohjan rakentaminen

Maapohjan yläpuolella on rakenteilla. Suositeltava korkeus hiekkalaatan autotallille on 70 cm. Lankojen lankku on järjestetty koko kehän ympäri. Niiden optimaalinen leveys on 10 cm. Tarkista vaakasuora taso välittömästi. Täytä tapaa, jota käytetään pohjan rakentamisessa. Kun yläkerros kovettuu, päälle asetetaan kateaineen vedeneristys.

Hiilipesän taipumus imeytyä vesihauteeseen edellyttää toimenpiteitä tämän negatiivisen laadun vähentämiseksi. Ylävedenpitävyyden lisäksi käytä pinnoitetta pohjan ulkopinnalle. Järjestä tyhjennysaukot pohjaveden ulosvirtaukseen. Varmista, että käytä 50 cm: n betonirakennetta leveällä rinteellä.

Sementtikappaleen asettaminen ei ole erilainen kuin tiili, vain rakentaa autotalli omalla kädellä voi olla paljon nopeampi. Aloita myös kulmat, kiristä johto ja jatka työskentelyä. Jokainen seuraava rivi päällekkäin edellisen osan sauman kanssa. Käytetään teknologioita, joihin seinämän paksuus riippuu:

 • puoli korttelia;
 • koko kivi;
 • puoli tai kaksi.

Asennus tehdään sementtimerkin M500 tai M400 liuoksella ja laastin hiekalla: suhde 1: 3. Muovailua parannetaan lisäämällä punaista savea tai mitään pesuainetta. Valmista vähän, jotta vietät tunnin ja puoli.

Vaiheittainen työ suoritetaan seuraavasti:

 • laittaa ratkaisu säätiöön;
 • kivi on asetettu johtoon;
 • taso horisontaalisesti tason avulla, napauttamalla tarvittavat paikat;
 • poista ylimääräinen liuos halkeamisilta;
 • kun ensimmäinen rivi on asetettu, tarkista sen oikeellisuuden taso ja johto;
 • jatka samalla tavalla.

Seinien lujuuden lisääminen vahvistusverkolla. Se sijoitetaan ensimmäiselle riville sekä joka neljäs.

Ammattilaisille koko instrumentti on yleensä lastalla, johdolla ja tasolla. Aloittelijat auttavat mallipohjaa, joka on tehty puulevyistä. Sen pituus ja leveys ovat yhtä suuret kuin hiomalaipan vastaavat parametrit ja korkeus 1,5 cm enemmän. Tämä on saumojen suurin sallittu paksuus, muuten seinien eristys on rikki.

Jotta voisit nähdä visuaalisesti, miten hiekkalaatikko asetetaan askel askeleelta, on suositeltavaa katsella videota. Kaikki vivahteet ovat näkyvimpiä siinä.

Kippi-autotallin katolle käytettiin lähinnä sellaisia ​​materiaaleja:

 • kateaineita ja liuskekiveä - ne, jotka eivät välitä estetiikasta, jotka ovat houkutelleet alhaisin kustannuksin;
 • ammatillinen arkki - ominaista hyvälaatuinen, hyväksyttävä ulkonäkö ja edullinen hinta;
 • Keraaminen ja metallilevy - kallis, mutta kestävä ja kaunis.

Tavallinen liuskekatto on halpa ja kylmä puisella laatikolla. Jos tarvitset lämpimän autotallin, asenna sandwich-paneeli metallikehykseen. Tämä katto ei vaadi ylimääräistä eristystä, se maksaa vähemmän kuin mineraalivillan ja vastaavien materiaalien käyttö, josta eristyskerros saadaan. On tärkeää tarjota vähintään 20 cm: n ulokkeita suojatakseen seinämät sateelta.

Yksittäisen kaltevuuden ja pylväskaton lisäksi ne järjestävät litteän, joka on helppo lämmitää. Käytä päällekkäisiä puupalkkeja 120 × 120 mm. Ne asetetaan kaltevalle vaunulle autotallin yli 0,8 metrin korkeudelle, jolloin kummallakin puolella on vähintään 20 cm: n verhotankoja. Alhaalla ne ovat reunat 40 mm paksuisia levyjä vasten toisiaan vasten. Katemateriaali asetetaan päälle, eristys asetetaan päälle. Käytä mineraalivillaa tai saviä.

Seuraavaksi levyn paksuus on 20 mm. Se on peitettävä pohjamaalilla, jotta se kiinnittyy katemateriaaliin. Suojaa kosteudelta edelleen aquaizol tai rubemast.

Kun hiekkalaatikon autotalli jää ilman ulkoista ja sisäistä sisustusta, omistaja tekee suuren erehdyksen. Seinät ovat niin kyllästyneitä kosteudelle, että se johtaa niiden nopeaan tuhoamiseen. Miten päällystää pinta - maku ja tilaisuus. Se voi olla tavallinen kipsi, jonka jälkeinen valkaisu, maalaus tai ilman sitä.

Sisustuksen mahdollisuus

Seinämien lämmittämistä ei tarvita, mutta ilman sitä kosteuspitoisuus pysyy aina korkeana, ja kun kylmä, kosteus on läsnä. Eristyksen tekemiseksi vähän rahaa käytä polystyreenivaahtoa tai lasikuitua. Paras järjestely on ulkopuolella, jonka jälkeen tehdään rappaus. Päästä eroon huoneen kosteudesta auttaa myös ilmanvaihdossa.

Sisustukseen käytetään vedenpitäviä kipsilevyjä, seinäpaneeleja tai muovipaneeleja. Ulkopuolella liimaus, koriste kipsi - monia vaihtoehtoja. Jos sinulla on rahaa, heitä heitetään koristekivellä.

Joka tapauksessa on muistettava, että autotalli sopisi harmonisesti rakennusten yleiseen kokonaisuuteen, varsinkin jos se on suunniteltu jatkeeksi.

Cinderblock-autotalli

Viime vuosina sementtilohkon rakentamista käytetään sekä asuinrakennuksiin että ulkotiloihin, kuten autotalliin. Suhteellisen alhaisella kustannuksella materiaalilla on suuri kulutuskestävyys. Sementtilautan autotallin rakentamiseksi ei ole välttämätöntä saada ammattitaitoa, riittää tietää materiaalin käsittelyn yksityiskohdat.

Valmisteleva vaihe

Tulevaisuuden rakentamiseen oli yli vuoden, on tarpeen suorittaa useita valmistelutöitä. Ensin arvioi alue. Luo sitten projekti ja laske materiaalit.

Sivuston arviointi

Kun valitset tulevan tilan hiekkalaatan autotallille, noudata seuraavia suosituksia:

 • läheinen sijainti tontin juoniin;
 • rakentaminen korkealle maalle säästää tulevaa autotallia tulvilta;
 • läheisyys viestintään (vesihuolto, jätevesi jne.).

Kun olet valinnut paikan, on määritettävä pohjaveden syvyys, josta voit ottaa yhteyttä asiantuntijoihin. Voit kuitenkin porata hyvin kaivoa poran ja lapion läsnä ollessa. Pohjaveden korkea taso alkaa 2 metriä tai vähemmän, alhaisempi kuin 5 tai enemmän. Korkealla tasolla tulevan autotallin perustus on rakennettu vähintään 50 cm: n päähän veden pinnasta. Autotallin perustamisen turvaamiseksi tuhoutumisesta on välttämätöntä keinotekoisesti alentaa pohjaveden määrää viemärijärjestelmällä koko alueella. Jos veden esiintyminen on alhainen, lisätoimenpiteitä ei saa suorittaa.

Projektin luominen

Ennen rakentamista on tärkeää ymmärtää huoneen tarkka tarkoitus. Jos autossa on suunniteltu varastojen varastointia, työkaluja jne., Autotalliin olisi tehtävä enemmän. Paras tapa ottaa huomioon kaikki tulevan rakennuksen ominaisuudet on piirustus tai piirustus. Ei ole tarpeen tehdä tarkkaa teknistä piirustusta, yksityiskohtainen piirustus, jossa on merkintä rakennuksen koosta ja seinien paksuus, riittävät. Hankkeessa otetaan huomioon seuraavat ominaisuudet:

 • on oltava paikka autotallin edessä portin avaamiseksi ja sulkemiseksi;
 • lähellä rakennusta jättää tilava alue auton korjaamiseksi ja pesemiseksi;
 • auton ja seinien välinen vähimmäisetäisyys on 70 cm.

Pienille henkilöautoille on riittävästi autotalli, jonka seinän pituus on 6 ja 4 metriä ja korkeus on 2,7 metriä. Projekti voidaan luoda työn aikana materiaalista riippuen. Kuonan lohkot ovat melko yksinkertaisia ​​asentaa, mikä selittää niiden suosion.

Materiaalin laskenta

Rakennuksen tärkeä vaihe - tarkka materiaalien laskenta. Ensin sinun on valittava lohkojen koko. Vakiokärkikappaleen koko 39x19x19 cm, lohkojen määrä 1 m²: n kohdalla on 14. Esimerkki yksityiskohtaisista laskelmista autotallille, jonka seinän pituus on 8 ja 6 m ja korkeus 2,7 m, on seuraava:

 • laske huoneen kehä: (8 + 6) * 2 = 28
 • pidämme seinämäalueen: 2,7 * 96 (kehä) = 75,6 m²
 • porttien aukkoalue (korkeus 2.4, pituus 3.8): 2.4 * 3.8 = 9.12 m²
 • lasketaan seinien pinta-ala huomioiden aukko: 75.6 - 9.12 = 66.48 m²
 • laskee tarvittavien sementtilohkojen lukumäärän: 66,48 * 14 = 930,72 sementtilohko.

Säätiön rakentaminen

Kuonan autotallin pohja, yleensä, pystyttää teippityyppiä. Ensimmäinen rakennusvaihe on merkintä. Tulevan säätiön ulkokulmissa panokset haarataan ja köysi viedään kehän ympäri ja rulettia käytetään laskelmissa. Ulkopuolisen merkinnän jälkeen tehdään seinän paksuuden mukaisen sisennys, jonka jälkeen merkkiin tehdään johto ja tangot.

Merkinnän jälkeen ne alkavat kaivaa kaivannon, korkeuden pohjaveden alapuolella ja paksuus yhtä suuri kuin seinien paksuus. Suorituskyvyn suorittamisessa on syytä tehdä syvä pohja, joka peittää sen turvallisesti vedeneristyksellä. Joten voit antaa lisää suojelua pohjavedestä.

Autotallin perusta kaadetaan seuraavasti:

 • Kaivannon pohjassa on kaksi tyynyä hiekkaa ja roskaa, ne on varovasti tamped ja kaadettu vedellä, kerros vedeneristys on asetettu päälle;
 • ensimmäinen sementtikerros kaadetaan ylhäältä ja odottaa täydellistä jähmettymistä;
 • asennetaan muotti, jossa on usein tukipalkkeja (rakennekorkeus riippuu perustuksesta);
 • kaada betonikerros korkeintaan 25 cm;
 • liuokseen sijoitetaan raakakivi, jokaisen välinen etäisyys on 3-5 cm (ensimmäinen kerros koostuu kivistä, joissa ei ole teräviä päitä, ne voivat vahingoittaa liuoksen kovetetun kerroksen);
 • ylhäältä kaada toinen kerros sementtiä 20-25 cm;
 • kerrokset toistetaan halutulle tasolle, ylimmäinen on ratkaisu.

Täydellisen kuivauksen jälkeen käytetään tasoituskerrosta, jonka korkeus on 15 cm. Näin ollen on yksinkertaista rakentaa pohja. Jos noudatat oikeaa järjestystä, sitä käytetään usean vuoden ajan. Ennen säätiön tekemistä kannattaa laskea sen kuormitus.

Muurausseinät

Kun rakennat autotalliseinää hiekkalaatan omilla kädillä, käytä seuraavia muuraustyyppejä: lusikka (kivilattia) ja tychkovuyu (1 kivi) ja 1,5 tai 2 lohkoa. Muurausmateriaalin paksuus riippuu ilmastosta, sitä paksumpi on, lämpimämpi autotalli.

Ennen asennuksen aloittamista vedeneristys asetetaan pohjaan. Ruberoidi sopii tähän. Se asetetaan koko säätiölle pienellä marginaalilla.

Lohkojen liittämiseen käytetään hiekkasementtilaastia. Asuminen alkaa kulmista, neljä lohkoa sijoitetaan jokaiseen kulmaan, ne tasoitetaan. Nurkamurroksen välillä jännitä johto ja laita jäljellä olevat sementtilohkot. Laastin paksuuden tulisi olla 7 - 1,5 cm, muuten autotalli on kylmä.

Kaikki muuraustasot säädetään tasolle ja johtoon. Jokainen myöhempi taso siirretään puoleen pystysuuntaisten saumojen samanaikaisuuden välttämiseksi. Sen jälkeen seinät voidaan käsitellä antiseptisellä aineella.

Kun rakennat autotallin hiekkalaatikoita, älä unohda vahvistamista. Tämä tekniikka auttaa parantamaan materiaalin tarttumista. Tätä tekniikkaa varten käytetään lujittavia sauvoja tai verkkoa, ne sijoitetaan lohkoihin tai liuokseen valmistettuun syvennykseen (mesh). Vahvistus tuottaa joka neljäs rivi, alkaen ensimmäisestä.

Liitos (muurausliitosten puhdistus) suoritetaan työn aikana, noin joka 2-3 riviä. Tämä ei ole välttämätön, jos et aio viilata autotallissa.

Lopullinen työ

Kun seinät on pystytetty, voit jatkaa sisä- ja katto-töitä. Ensin tuotetaan lattialaattoja. Voit tehdä tämän käyttämällä sementtilaastia. Lattialla autotalli laittaa tyyny hiekkaa, painoi sitä. Siirrä sitten kaatamalla kaivoa, käytä lopullista seosta. Levyn minimaalinen paksuus - 10 cm. Kun kerros on täysin kuiva, voit suorittaa injektoinnin.

Autotallin katto on I-palkkeja. Kunkin palkin pituuden on ulotuttava rakennuksen seinämien yli 20-30 cm: n korkeuteen. Ne on asetettu poikittain ja kiinnitetty ankkureilla seiniin. Palkit ovat 30-40 mm paksuiset paksut, jotka ovat tiukasti kiinni toisiinsa, ne kiinnitetään nauloilla tai ruuveilla. Yläpuolelta on kerros katemateriaalia, sitten lämmitin. Viimeinen vaihe - laskeutuvat kattolaatta. Kattomateriaalin asettaminen on 15 cm: n päällekkäisyyttä. Liitokset on päällystetty bitumimateriaalilla. Rakennuksen asennuksen jälkeen autotalli on käyttövalmis.

Garantti kynsilohkoja omilla kädillä

Rakennustekniikat eivät pysy paikallaan. Muutama vuosi sitten tiili oli suosittu, mutta nyt lupaava kilpailija on ilmestynyt yksityisessä rakentamisessa - hiekkalaatikko.

Mikä on sementtiryhmä?

Kuonakivi on betonia, joka sisältää kuonaa. On olemassa monenlaisia ​​kuonaa, mutta rakennusmateriaalin valmistuksessa käytetään vain masuunia, jota erottuu hyödyllisellä ulostulolla ja moitteettomilla rakenteilla. Tarpeita täyteaineita käytetään joskus: tiiliskiviä, kuoren kiviä, tiiliskiviä. Lämmönjohtavuuden lisäämiseksi koostumukseen lisätään polystyreeniä, laajennettua savea tai perliittiä.

Kortteleista rakennetaan talot, laajennukset, autotallit ja aidat. Materiaalilla on omat ominaisuutensa, jotka on otettava huomioon rakentamisen aikana:

 • Kuonakivet tulevat kahteen lajikkeeseen: ruumiinpainuva ja ontto. Seinät on valittava ontto. Ja korpulentit, vahvemmat, rakentajat käyttävät pohjan rakentamista.
 • Rakennusmateriaali ei pidä kosteutta, se on otettava huomioon, kun luodaan pohja kuorilohkoille. Se voidaan rakentaa vain pienille rakennuksille kuivalla maaperällä.
 • Sementtikappaleiden rakenteen ansiosta voit säästää aikaa ja rahaa, sinun ei tarvitse palkata ammattilaisia, voit tehdä kaiken työn itse.

Kuinka aloittaa rakentaminen?

Ennen kuin rakennat autotallin omilta lohkoilta, sinun on suoritettava valmistelutyö:

 • suorittamaan alueen geodeettinen arviointi;
 • arvioi etäisyys viestintään (valo ja vesi);
 • kehittää autotallihanke, jossa otetaan huomioon kaikki yksityiskohdat;
 • päättää muuraustyypistä, laske materiaalien määrä ja kustannukset.

Hanke on kaiken työn perusta.

Monet aloittelevat rakentajat pelkäävät usein tätä sanaa uskoen, että projektin luominen vie paljon aikaa ja joutuu käsittelemään valtava määrä piirustuksia. Itse asiassa näin ei ole, vaan riittää vetää yhteen paperiarkki, mitä autotalli näyttäisi. Piirros auttaa organisoimaan työn ja nopeuttamaan prosessia.

Ja tässä artikkelissa kerrotaan kylvyn metallisista uuneista.

Rakennamme autotallin hiekkalaatikoihin

Kuinka rakentaa autotalli hiekkalaatikoita? Rakentaminen on jaettu useisiin vaiheisiin, se auttaa parantamaan navigointia työskentelyn aikana:

 1. Perustamisen luominen. Kuonan lohkot ovat riittävän kevyitä materiaaleja, joten voit valita nauhan perustuksen.
 2. Kellarikerroksen höyrysulku ja lämmöneristysmateriaalit.
 3. Rakentaminen leirin autotalli kinkku lohkoja.
 4. Lattiapinnoitteet.
 5. Lattiat ja kattotyöt.
 6. Gate-asennus.
 7. Viimeistely: sähköliitäntä, sisä- ja ulkopinta.

Kuinka paljon kuorilohkoja tarvitsen autotallille? Kuinka laskea karkeiden lohkojen määrä?

Ennen rakentamisen aloittamista vaaditaan tarvittava määrä materiaalia. Tätä varten tarvitset:

Ensinnäkin määritä hiomalaipan koko. Standardi - 390x188x190 mm, usein on lajikkeita, joiden mitat ovat 390x188x120. Jos olet epävarma karkeiden lohkojen koosta, on parasta tehdä mittauksia itse, ja suuri merkitys on kasvot, jotka sijaitsevat ulkopuolelta.

Jos esimerkiksi rakennat seinän lohkon lattiaan, sinun on ensin laskettava kasvojen alue.

Kuinka paljon kuorilohkoja tarvitsen autotallille? Laskettaessa materiaalia per 1 neliömetriä tarvitset 1 / 0,074 = 13,51, pyöristämme arvoa, se osoittautuu 14. Ole varovainen, voit vain kierrättää tuloksena olevan numeron suuremmassa suunnassa.

Annamme yksinkertaisen esimerkin laskelmista. Autolle 7x5m ja korkeus 2,5 m tarvitsevat 717 kuonakiviä. Materiaalin määrän laskemiseksi on tarpeen tehdä seuraavat laskelmat:

 1. Autotallin ympärysmitta: (7 + 5) * 2 = 24 m.
 2. Neliön seinät. Tuloksena oleva kehä kerrotaan korkeudella: 24 * 2,5 = 60 neliömetriä.
 3. Porttialue. Se on laskettava ja vähennettävä kokonaispinta-alasta. Esimerkiksi, jos portti on 2,5 * 3,2 = 8,75 m², sitten 60 - 8,75 = 51,25 neliömetriä. (tämä on kaikkien seinien pinta-ala).
 4. Karkeiden lohkojen lohkojen lukumäärän laskeminen. Tuloksena oleva alue kerrotaan lohkojen lukumäärällä 1 neliöksi. m. 51,25 * 14 = 717 lohkoa.

Kuvia valmiista autotallin autotallin ja autotalli rakentamisen aikana.

Ja tässä on artikkeli, joka kertoo sinulle konkreettisia aidoja.

Korttikeskuksen autotalli

Karkeiden lohkojen rakentaminen ei ole lastausta, ei ole tarpeen luoda kiinteää perustusta. Asennuksen syvyys riippuu maaperän jäädytyksestä, pohjaveden kulkeutumisesta ja maaperätyypistä (hiekka, savi, kivinen maasto jne.). Sementtilohkon autotalli voidaan rakentaa monella tavalla:

 1. Ensin yläkerros poistetaan, sitten kaivetaan kaivo. Se on täynnä useita kerroksia: hiekka, mukulakivi tai rikkoutunut tiili hiekalla. Molemmat kerrokset tuhoutumista ja sulatusvettä vastaan ​​ovat kyllästettyjä sementtilaastilla.
 2. Kaivo on kaivettu 40 cm leveäksi ja 50 cm syväksi. Pohjaan kaadetaan kerros hiekkaa, kaadetaan vedellä ja tiivistetään hyvin. Tämä tekee säätiöstä vahvan ja kestävän. Sitten varusteet asetetaan pohjaan niin, että niissä on eri suuntiin. Rakenne on tasoitettava ja se on annettava seistä vähintään 30 vuorokautta.
 3. Kolmas menetelmä on helpoin, sitä kutsutaan butobetonnyksi. Runkorakenne asetetaan kerroksiksi kaivannossa, johon on lisätty sementtiä. On tärkeää käyttää sementtiä, joka ei ole alle 150 markkaa. Sekoita Portland-sementti hiekalla laskemalla 1 osa sementistä 2,5 osaan hiekkaa. Lisää vettä, kunnes saadaan liikkuva seos.

Pohja vedeneristys

Tehdäksesi tämän, aseta säätiö ruberoidilla, aseta se muutaman senttimetrin kokoiseksi suuremmaksi kuin rakennusalue. Portti on asennettu tukeen.

Garage seinät

Muurien erityisiä sääntöjä ja salaisuuksia ei ole. Rakentajat käyttävät periaatteita työskennellä tiilien kanssa. Asettelu voi tapahtua seuraavilla tavoilla: lusikka (kiven lattialla) ja bonder (yksi kivi), 1,5 tai 2 kiviä. Autokorin kyky kestää alhaisia ​​ja korkeita lämpötiloja, tuulenpuuska riippuu muurauksen paksuudesta.

Yleisin seinien rakentamismenetelmä on "tiili", kun seuraava kattaa edellisen rivin saumat. Ensin sinun on asetettava kulmat, venytettävä sitten niiden väliset johdot ja jatkettava karkeiden lohkojen asettamista.

Lattiajärjestely

Lattia on rakennettu kellarikerroksen tasolle, pinnan paksuuden tulisi olla yli 10 cm. Pinta on ensin valmistettava: poista rakenneyksiköt, tasoitettava pinta tarvittaessa, laita pieni ruho tai hiekka pohjaan.

Valmista betoni levytasolle, on parempi ostaa valmis M200. Seosta kaadetaan jatkuvasti useissa kerroksissa, ja kun betoni on tarttunut, voit jatkaa pinnan hankaamista.

Kattotyöt

Kattoon tarvitaan I-palkkeja, joiden pituus on 25 cm enemmän kuin autotallin leveys. Palkit ovat päällekkäin, piki on noin 80 cm. Seuraavaksi ompelu suoritetaan käyttämällä 40 mm: n paksuisia palkkeja, ne sijoitetaan lähelle toisiaan. Aseta ruberoidi tankoihin, laajennetun saven päälle, kuona tai puolijäykkä lastulevy, suorita 20 mm paksu lattia, peitä katto rubemastilla tai akvaizolilla.

Viimeistely

Tässä vaiheessa suoritetaan ulkoista ja sisäistä viimeistelyä. Cinder-lohkojen autotalli ei vaadi erityistoimia. Haluttaessa voit kipsiä, sementoitua tai kalkkia seinät, päällystää seinälevyä. Voit myös eristää huoneen vaahtoa tai lasikuitua, suojata sitä kosteudelta muovikalvolla ja tehdä kipsilevyn.

Koristepalojen autotalli, jossa koristelu ei näytä pahalta kuin tiilen tai muun materiaalin rakentaminen. Suunnittelu on luotettavaa, turvallista ja kestävää. Ulkoisten ja sisäisten seinien viimeistely tekee huoneesta mukavan ja viihtyisän.

Autotallin rakentaminen tulisi aloittaa tutkimusalueen kanssa, laatia hanke ja laskea materiaalin määrä.

Ja sitten artikkeli porttien aallotettu omiin käsiinsä.

Kuinka rakentaa suuri autotalli

Autovaraston vaatimukset ovat melko yksinkertaiset - luotettavuus (hakkeroinnin kannalta), kestävyys ja optimaalinen kapasiteetti. Siksi ehdotamme säästää rahaa ja rakentaa autotallin omiin käsiisi edullisista materiaaleista. Tämä julkaisu antaa yksityiskohtaisen oppaan rakennuksen rakentamisesta säätiöltä kattoon.

Luodaan autotalli huoneen asettelua

Valmisteluprosessissa sinun on vastattava kysymyksiin, millaista autotalli, mistä ja miten rakentaa. Mutta meidän on alettava suunnitella rakennuksen tulevaisuus - määriteltävä selkeästi sen ulottuvuudet ja sijainti kotitalouksissa tai kesämökissä. Ensimmäisen tehtävän ratkaisu riippuu tietyn ajoneuvon koosta, toinen - talon sijoituksesta ja muista esineistä.

Ohje. Henkilöautojen mitat ovat harvoin yli 5 m pituisia ja 2 m leveitä. Korkeus vaihtelee 1-2 m riippuen auton luokasta ja tarkoituksesta.

Luo oma projekti, joka perustuu tulevaisuuden autotalliin, jossa on seuraavat suositukset:

 1. Sellaisen tilan, jossa on tarkoitus tallentaa auto ilman korjaustöitä, on oltava vähintään 5 x 2,5 m (sisäisen mittauksen mukaan). Saat kapeat käytävät sivuilla ja tilaa pienelle telineelle auton edessä.
 2. Normaalin auton talon sisämitat ovat 6 x 4 m. Työpenkki, hyllyt ja kaapit ovat tarpeeksi tilaa. Koneen nykyisen kunnossapidon aikana, anna kuoppa 1 m leveä, vuorattu punaisella tiilellä.
 3. Korjauslaatikko on suunniteltava erikseen. Käytävien leveys on vähintään 1 m, ottaen huomioon autotallin kalusteet ja työstökoneet, korkeus on 3 m.

Piirustus autotalli huone, jossa laajennus

Huom. Huoneen talousarvion versio sopii vakiokokoisiin portaisiin, joiden korkeus on 2 m. Pikkubusseja ja maastoautoja varten vaaditaan korkeampaa kulkua.

Autotallin suunnittelussa ei ole tiukkoja vaatimuksia. Jos käytössä on kaksi autoa tai moottoripyörällä varustetut autot, lisää laatikko mukavaan leveyteen, jos se on tarpeellinen, tarjoavat kellarin, toisen kerroksen ja ylimääräisen huoneen, jossa on erillinen sisäänkäynti. Mutta muistakaa: kaksikerroksisen rakennuksen kustannukset kasvavat huomattavasti rakennusmateriaalien ja säätiön takia.

Mitä tulee autotallin sijoittamiseen maanmökin tai dachan läheisyyteen, suositus on yksinkertainen: rakenna rakennusta vastapäätä sisäänkäyntiportteja niin, että sinun ei tarvitse kääntyä auton pihalla. Kierrosliikennejärjestelyä ei voida kutsua halpiksi, koska sinun on käytävä laajaa aluetta.

Materiaalien valinta

Kun rakennat autotallin omiin käsiinsä, perusmateriaalien hinnalla on tärkeä rooli. Me luetellaan käytettävissä olevat vaihtoehdot:

 1. Sementtilohkon tai keittiön rakentaminen on edullista, mutta rakennus on raskasta ja kylmää. Samankaltainen tulos antaa sardeldi-betonilautat ja -lohkot. Tarvitsemme eristämistä, mikä aiheuttaa lisäkustannuksia.
 2. Hiilihapattujen betonien ja vaahtolohkojen rakentaminen on aluksi lämmin, mutta menettää luotettavuuden. Varkaat voivat leikata betoniseinässä olevan reiän teräisellä haavasillä.
 3. Edullinen ja luotettava vaihtoehto - runko-metalli-autotalli, jossa on teräslevyt. Haittapuolena on tarve vakavaan lämpenemiseen ja ulkopinta ammattikäyttöön.

Huom. Paras ratkaisu energiatehokkuuteen ja estetiikkaan on metallirakenteisiin kiinnitettyjen sandwich-paneelien helppo rakentaminen. Haitta on rakennusmateriaalien korkea hinta.

Nopean rakennetun rakenteen kaavamainen kuva sandwich-paneeleista

Puusta valmistettujen seinien rakentamista ei hyväksytä syttyvyyden vuoksi. Toinen kysymys - puiset kattotuolit ja kattolevyt. Puutavara, jossa on 10 x 10-10 x 15 cm: n osa ja 20-40 mm paksuinen levy. Katto - mikä tahansa saatavilla oleva pinnoite: ammatillinen arkki, onduliini, liuskekivi ja niin edelleen.

Jos dachassa sinun täytyy nopeasti rakentaa kevyt autotallitilaa ilman vankkaa perustetta, sinun kannattaa harkita valokuvassa esitettyä komposiittista metallirakennetta. Teräsputkien runko on myynnissä valmiin taittosarjan muodossa, joka asennuksen jälkeen on halvalla galvanoitu profiili.

Miten kaataa säätiö

Vakaan maaperän ympärille rakennettuja hiekkalaatikoita varten sinun on tehtävä betonipohjainen nauha tyyppi, joka pystyy kestämään kunnon painon rakennetta. Säätiön perustamiseen omilla kädellänne monimutkainen teos näyttää tältä:

 1. Kun olet määrittänyt objektin sijainnin tontilla, suorita merkintä tappien avulla ja langan ollessa sidottuna. Poista maataso ja tasoita alusta.
 2. Tulevan rakenteen kehällä kaivaa 400-500 mm kaivantoa. Syvyys riippuu maaperän ylemmän istutuskerroksen paksuudesta, joka sijaitsee 0,5-1,5 m eri alueilla.
 3. Jättäen alas kaivannon pohjaan, järjestä 10 cm: n korkeudeltaan hiekka tai pieni sora.
 4. Kokoa suojamoduulit toisen luokan levyiltä, ​​lastulevyistä ja metallilevyistä. Asenna tukia ja venytysmerkkejä, jotka estävät muottien siirtymisen erilleen betonin painon alla. Suojusten korkeuden pitäisi olla riittävä emäksen nostamiseksi 20-30 cm maanpinnan yläpuolelle.
 5. Tie- tai hitsauskoukut, jotka on valmistettu syksyistä Ø12-16 mm kaivuprofiilin koko korkeudelle. Solun koko on 15 x 10 cm. Se saa käyttää putkien ja erilaisten metalliprofiilien leikkaamista.
 6. Aseta muovikelmu muottiin ja asenna kehykset, kuten valokuvassa.

Neuvoston. Jos aiot tehdä kellarin tai katselukanavan autotallissa, on parempi kaivaa säätiön kuoppaan ennen säätämistä. Kellarin seinät on yleensä rakennettu pohjaseinästä, kuten FBS, korjaus kuoppa - levittäytyvät punaisesta tiilestä.

Betoniyhdistelmä tehtaalla koneellisesti tai tilauksesta. Seoksen laatu on M150, mittasuhteet ovat 1: 3: 5 (sementti M400 / kuiva hiekka / murskattu kivikivi 20-40 mm). Asettaessasi betonia kondensoituu moninkertaiset pitkät teräsputket ja parempi - rakennusvärähtelijällä. Monoliitin täydellinen jähmettyminen on 4 viikkoa, purkaa muottiin 7 päivän kuluttua.

Vahvistettu betonijärjestelmä

Rakennamme lohkojen autotallin

Jotta rakennuksen seinät eivät pääse imemään kosteutta pohjasta, pohjan betonipinta peitetään vedenpitävällä kerroksella, joka kattaa kattomateriaalin puoliksi. Ennen kuin aloitat muuraustyöt, vie kaikki elementit täyttämään aukot esineen - portit, ovet, ikkunan kehykset ja tuuletusaukot.

Ohje. Käytettäessä tavanomaista sementtikappaletta 390 x 190 x 188 (h) mm / 1 m² muurausta tarvitaan noin 14 kiveä.

Vakiokokoisten karkeiden lohkojen autotallin rakentaminen suoritetaan tiilimuodostuman tapaan - kunkin seuraavan rivin kivet ovat päällekkäin edellisen nivelen kanssa (rakennuksen nimi on ligaatio). Algoritmi on seuraava:

 1. Valmistele muurauslaasti 4 hiukkasten suhdetta 1 osaan Portland-sementtiä 400. Aloita laskeminen kulmista ja altista 3 kiveä rakennuksen kummassakin päässä. Tarkista kulmien väliset etäisyydet suora- ja läpimitaltaan, säädä niiden sijainti varovasti.
 2. Kun olet lisännyt 2 kiviä kullakin kulmalla, nosta munat kolmanteen riviin ja venytä lankaa - maamerkki ensimmäisen tasoisen muodon muodostumiselle.
 3. Asenna portin ja oven luukku ja kiinnitysosat. Asettamalla ratkaisu lohkojen sivu- ja pohjapintoihin, laita ensimmäinen rivi kehän ympärille. Tarkista jatkuvasti pystysuorat ja vaakasuorat tasot, pidä saumojen paksuus enintään 10 mm.
 4. Siirrä johto, aja toinen taso ja nosta kulmapistikko uudelleen kolmella rivillä. Toista toiminta toiseksi viimeiseksi. Tee prosessissa asennusikkunoita ja tuuletusaukkoja.
 5. Aseta yläreuna karkeiden lohkojen päälle samaan aikaan kuin levyt tai palkit kattopalkkeihin. Ristitangojen välinen etäisyys on 0,6-0,8 m. Kaihtimien päät puristuvat seinämien yli 0,5 metrin etäisyydelle.
 6. Suorita liitokset seinän ulkopinnasta ja sisäpinnasta.

Neuvoston. Lisätäksesi liuoksen ominaisuuksia savien sijaan, lisätään pehmittimiä (kaupallisesti saatavilla).

Asettamalla onttoja lohkoja liuos viedään kiven yläosaan, eikä aukkoja tarvitse täyttää. Seinien tukemien puupalkkien päissä on 2 kerrosta kateaineita. Miten rakentaa hiekkalaatikko autotallin, katso video:

Jos autotallin yhden kerroksen katto oli suunniteltu, niin sivuseinille on ennustettava kaltevuus etukäteen ja nostettava etusijalle useita rivejä.

Katteen ja betonilattian asennus

Garage on 3 tapaa sulkea autotalli:

 • aseta valmiit laatat ja tee pehmeä sulatettu katto;
 • asenna kalteva päällekkäisyys puurunkoon;
 • rakentaa täydellinen pöydän katto.

Tehdas- tai improvisoitujen betonituotteiden nostamiseen ja asentamiseen tarvitaan kuorma-autonosturi. On paljon vaikeampaa laittaa laatikko paikoilleen - sinun on koottava vakava muotti. Lisäksi hitsattava katto vaatii säännöllisiä korjauksia. Nämä kohdat johtavat huomattaviin taloudellisiin ja työvoimakustannuksiin.

Yksinkertaisin ja halvin vaihtoehto on seinään upotettujen palkkien pitäminen päällekkäin. Tämän menetelmän haitta on pieni kaltevuus ja rakennuksen liian houkutteleva ulkonäkö. Tästä syystä suosittelemme kannettavan katon rakentamista pienellä ullakolla.

Asennukseen käytetään seinäpalkkeja, joiden päät muodostavat visiirin seinien ulkopuolelle. Jokaiselle hyppäälle on kiinnitetty ripustettu ristikkojärjestelmä, osiot yhdistetään harjanpalkkiin. Sitten vedeneristyskalvo asetetaan, suojus naulataan ja katto peitetään.

Harjapalkin asennus

Ohje. Asennusohjeet sivupalkki julkaistaan ​​sivun toisella sivulla.

Autotallin teollisuuskerrokset laskettiin auton painosta, kaadettiin betonia sitomatta säätöön. Monoliitti on järjestetty tiivistettyyn hiekkalaatikkoon käyttämällä verkkoa, joka on tehty jaksollisen profiilin vahvistamisesta. Työn yksityiskohdat esitetään erillisessä ohjeessa ja ne esitetään videossa.

Sisäisen järjestelyn salaisuudet

Sisävarustesäilytyksen viimeistely tapahtuu mielivaltaisesti harkintasi mukaan. Edulliset vaihtoehdot - kipsiseinät, joita seuraa maalaaminen tai maalaaminen suoraan lohkon muuraukseen ruiskupistoolilla. Katto on päällystetty OSB: llä, takalevyllä tai vanerilla.

Avaimenperäisen takapihan autotallin rakentaminen päättyy seuraavien konejärjestelmien asennukseen:

 • vesijohto (jos mahdollista);
 • lämmitys;
 • sähköasentaja.

Huom. Luonnon ilmanvaihdon järjestäminen huoneessa suoritetaan rakennuksen vaiheessa. Prosessissa, jossa seinämien asennetut tuuletussilmukat on varustettu läpillä.

Vesijohtoverkon sijoittaminen on suunniteltu nollan rakentamisjaksolla eli perustaksi kaatamisen yhteydessä. Pohjan maanalaisessa osassa on teräs- tai muoviholkki Ø50-80 mm, jossa vesiputki DU 15 vedetään tämän jälkeen, lumenia täytetään eristyksellä. Syvyys - 20 cm maanpinnan alapuolella.

Nyrkkeilyn lämmitysmenetelmät

Jos autotalli on asuinrakennuksen vieressä tai 10-15 metrin etäisyydellä, se voidaan lämmittää talon päävesilämmitysjärjestelmästä. Kysymys on ratkaistu asettamalla katolämmityslinja (ihanteellisesti maanalaiseen) kattilahuoneesta autotallikoteloon, johon on asennettu halpoja lämpöpattereita tai itse tehtyjä rekistereitä.

Autotalon itsenäinen lämmitys on järjestetty seuraavilla tavoilla:

 • puuhella;
 • kotitekoiset uunit, jotka polttavat jäteöljyä;
 • infrapunalämmittimet tai konvektorit;
 • kattila toimii kannattavalla ja kätevällä polttoaineella.

Autotalli uuniin

Normaalikäytössä uunissa tai kattilassa tarvitaan savupiippu, joka nostetaan vähintään 5 m: n korkeudelle, laskemalla raasta tai kaasupolttimesta. Vie se rakennuksen takaseinän läpi ja nosta se katon yläpuolelle estääkseen kärjen putoamisen vyöhykkeelle.

Neuvoston. Silitysrauta tai teräsuuni - kotitekoinen paljon tehokkaammin antaa lämpöä, jos sitä käytetään rungon ulkoiseen ilmavirtaukseen. Varusta uuni pienellä tuulettimella, mikä luo lämmintä ilmaa huoneeseen.

Kattila yhdistettynä veden lämmitysjärjestelmään voi olla apu kuumien autotallien, esimerkiksi kasvihuonekaasujen, kattopuutarhan tai kana-altaan, lämmittämiseen. Asunnonhaltijan tehtävänä on liuottaa putket lämmöntuottajalta ja asentaa lämmityslaitteita (vaihtoehtoisesti, kotitekoisia rekistereitä).

Sähköjohdot

Tärkeää syöttöjohtoa pitää yllä talon asennetusta pääpaneelista. VVG-luokan virtakaapeli, jonka poikkipinta-ala on vähintään 2,5 mm², on kytketty sähkömittariin erillisen RCD: n kautta, jonka vuotovirta on 300 mA ja joka on sijoitettu autotalliin ilmassa tai maan alla. Sisällä on ohjauspaneeli, jossa on automaattiset koneet, sen kotelo on kytketty maasilmukkaan.

Annamme muutamia suosituksia laitteen johdotuksesta:

 1. Reititys tekee seinät avoimella tavalla, vetämällä johdot aallotuksiin ja paremmin - teräsputkiin.
 2. Suojaa pistorasioiden ja valaistuksen virtajohdot 10 ja 20 ampeerin automaattisella kytkimellä, kuten kaaviossa on esitetty.
 3. Liitäntäjohdot kytketään linjaan vain jakelulaatikoissa, liitäntä sisäpinnassa ei ole sallittua.
 4. Liitä sähkölämmittimet ja muut voimalaitteet valitsemalla erillinen rivi.
 5. Liitä maadoitusjohto kaikkiin valaisimiin ja pistorasioihin.

Suositus. On parasta järjestää kellarin ja havainnointiheiton sähköinen valaistus astinmuuntajan kautta, joka antaa jännitteen 12 - 36 V.

Sisäjohdotuksen hienovaraisuudet on kuvattu yksityiskohtaisessa oppaassamme.

johtopäätös

Jos päätät rakentaa autotallin omiin käsiisi, sinun on valittava oikea aika aloittaa työn. Muistutamme sinua: säätiö on rakentamassa linnoitusta 4 viikon ajan, sitten sinun täytyy ajaa ulos seinistä ja kiinnittää katto. Nämä työt toteutetaan lämpimän kauden aikana, ja lämmityksen ja sähkölaitteiden asennus voidaan lykätä syksyyn asti.