Miten rakentaa uuden talon vanhan sijasta?

Kuinka rakentaa uuden talon vanhalle alueelle, jos uusi alue on enemmän, missä elimiä on käsiteltävä? Kiinteistämme oleva maa, sinun on ensin otettava rakennuslupa tai sen jälkeen, kun talo on rakennettu, dcha amnistisen mukaan voit järjestää sen.

Lakimiehen vastaukset (3)

Lyhyesti sanottuna: vanhan (CTI, Rostehinventarizatsiya) purkaminen, Rosreestr-oikeuden lopettaminen (jos aiot tuhota vanhan talon). IHD vain muistiin sopivan VRI: n kanssa. Jopa 3 kerrosta projektia ei tarvita, rakennuslupa (MFC: n kautta, on olemassa luettelo asiakirjoista MFC: ssä) hallinnossa. Tapahtuma alkaa maaliskuun 2018 saakka. ei tarvita. Tekninen suunnitelma, lausunto samanaikaisesta ilmoituksesta GKN: lle ja oikeuden rekisteröinti.

Onko kysymys asianajajalle?

Venäjän federaation kaupunkisuunnittelusäännöstön 1 §: n 13 momentissa tarkoitettu rakentaminen viittaa rakennusten, rakenteiden ja rakenteiden luomiseen (mukaan lukien puretut päärakennuskohteet).
5 kohdan mukaisesti 1 osan 8 artiklan Kaupunkisuunnittelua Code Venäjän federaation toimivaltaa paikallishallinnon siirtokuntien alalla kaupunkikehityksen toimintaan kuuluu liikkeeseen rakennuslupien sallii säätöön Tilojen rakentamisen aikana, jälleenrakentamiseen, korjaus pääoman rakennushankkeita, joka sijaitsee asutuksen.
Luvan rakentaa kappaleen mukaisesti 1 artiklan 51 Kaupunkisuunnittelua koodi on asiakirja, joka vahvistaa, että hanke dokumentointivaatimusten kaupunkien suunnitelman maan tai hankkeen suunnittelusta alueella ja hankealueella maanmittauksen (jos kyseessä on rakentamisen, jälleenrakennuksen, lineaarisia objekteja) ja antamalla kehittäjä oikeus suorittaa rakentamiseen, jälleenrakentamiseen pääomarakennushankkeita lukuun ottamatta tämän säännöstön mukaisia ​​tapauksia.
Venäjän federaation kaupunkisuunnittelusäännöstön 51 §: n 2 §: ssä säädetään, että pääomarakennettavien esineiden rakentaminen ja jälleenrakentaminen toteutetaan rakennuslupaa lukuun ottamatta tässä artiklassa määrättyjä tapauksia.

Sinun on siis haettava rakennuslupaa paikalliselle hallinnolle.

Tammikuun 1. päivään 2018 saakka, jos lupa rakennetaan ja rakennetaan esinettä omistuksessa olevasta maa-alueesta, on mahdollista laillistaa edelleen Rossharan dacha amnestia. Tätä varten tarvitsemme:

-nimike, joka on tontti, johon yksittäinen asuntorakentaminen sijaitsee;

-yksittäisen asuntorakentamisen kohteen tekninen suunnitelma.

1 päivään 2018 saakka maakunnallisen maalausrekisterin perusteet ja (tai) rekisteröintioikeus yksittäiseen asuntorakentamiseen tarkoitettuun maa-alueeseen luoduille tai luoduille yksittäisille asuntorakentamiskohteille tai maa-alueelle luoduille tai luoduille yksilöllisille asuntorakentamiskohteille, jotka sijaitsevat sovittelun rajoissa ja jotka on tarkoitettu henkilökohtaisen osa-aikatilan (kotitalouden tontti) ylläpitämiseen, ovat vain teknikkoja cal suunnitelma mainitut tavoitteet yksittäisten asuntojen rakentamiseen ja nimi asiakirja maalla, jos Unified valtion rekisteriin kiinteistön rekisteröinyt kantajan oikeutta tontin, jolle mainittu esineet yksittäisten asuntojen rakentamiseen. Tässä tapauksessa tietoja kohde yksittäisten asuntojen rakentamiseen, lukuun ottamatta tiedot kiinteistön sijainti ja maalla teknisissä suunnitelman pohjalta asiakkaalle kartoitus toimii rakennuslupien ja projektidokumentaatio ominaisuuden (jos sellainen on) tai esineen palauttamisen kiinteistöt, joista säädetään tämän liittovaltion lain 24 §: ssä 11 (mikäli hankkeen asiakirjoja ei ole laadittu).

Art. 70 § liittovaltion laki 13.07.2015 N 218-FZ "Valtion rekisteröinti Kiinteistöt"

Etsitkö vastausta?
On helpompi kysyä asianajajalta!

Kysy asianajajilta - on paljon nopeampi kuin löytää ratkaisu.

Miten rakentaa uuden talon vanhalle: askel-askeleelta ohjeita


Usein elämä tekee yllätyksiä, joiden ratkaisu liittyy tiettyihin vaikeuksiin. Yksi näistä on maan vastaanottaminen tai hankkiminen, jolla on tuhottu rakennus. Tällöin ei riitä elää vanhentuneessa majassa, ja on olemassa halu rakentaa uusi talo vanhan ympärille. Kuinka tehdä se oikein, alla olevasta materiaalista yksityiskohtaisella videolla.

Heti huomaamme, että tällainen rakentaminen on paljon monimutkaisempaa ja kallista, toisin kuin tavallinen rakentaminen tyhjästä. Siksi on syytä harkita ja punnita kaikki yksityiskohdat ennen rakentamisen aloittamista. Ainoa syy, miksi kannattaa aloittaa uuden talon rakentaminen vanhalle, tulee olla asumisen puute kaikkien asennustöiden aikana. Tässä tapauksessa perhe asuu vanhassa rakennuksessa, ja sen ympärille rakennetaan uusi.

Valmisteleva työvaihe

Ennen rakentamisen aloittamista sinun on noudatettava joitain tärkeitä suosituksia:

 • Ensinnäkin on syytä selvittää, onko vanha talo katastrofirekisteröinnissä. Jos on, niin se on poistettava rekisteristä. Muutoin sitten et muuttuisi oikeudelliseksi byrokratia rakennetun talon kanssa.
 • On myös syytä analysoida maata vanhan talon ympärillä, jotta laskettaisiin tarkasti uuden säätiön kantavuus ja määriteltäisiin sen tulevaisuuden tyyppi. Säätiön perustaminen tässä tapauksessa voidaan toteuttaa sekä paaluteknologialla että nauhan monoliittisella (riippuen maaperän tyypistä ja materiaalista, josta tuleva talo tulee olemaan).
 • Jos uusi talo rakennetaan tiukasti vanhan ääriviivaa pitkin, ja samaan aikaan uusi säätiö kytketään vanhaan, sitten vanhan säätiön tekninen analyysi on välttämätöntä. Useimmiten viime vuosisadan täyttyneet alustat eivät täytä rakennusstandardeja, eikä ole järkevää luoda tällaista perustetta uudella.
 • Lisäksi sinun on valmistauduttava etukäteen rakennuksen materiaalin rakentamiseen säätiön määrittäen sen parametrit.

Tärkeää: Keski-Venäjällä nauhan pohjan on oltava vähintään 80 cm. Samalla sen leveyden tulisi vastata tulevien seinien leveyttä riippuen materiaalista, josta uusi talo rakennetaan.

 • Uutta taloa varten kaadettaessa on parempi tehdä pohja, jonka korkeus on 40-50 cm. Siksi on tarpeen laskea rakennusmateriaalit sille.

Asennamme säätiön

Joten päätös tehtiin, rakennusaineet toimitettiin sivustoon. Aloittaminen.

 • Ensinnäkin talon hankkeen mukaisesti kaivamme kaivannon kaistaleesta. Muistuttaa, että uusi koti voi tarkasti myötäilevät vanha, mutta voit suunnitella uuden rakennuksen, joka onnistuneesti pystytettiin noin vanhan rakennuksen, jolloin se voi mahtua sisustus, niin että jälkeen purkaminen voisi helposti kaataa perusta ja siellä
 • Valmistettu kaivanto on hyvin tiivistetty ja kaadettu hiekkakerroksen pohjalle, jonka paksuus on 10-15 cm. Hiekka on hieman kostutettu ja täytetty. Se on eräänlainen hiekkalaatikko, joka tukee nauhan pohjaa.
 • Kaivoon on asennettu puinen muotti, jonka korkeus työntyy kaivannon yläreunan yläpuolelle tulevan pohjan korkeuteen.
 • Muotti on eristetty sisäpuolella olevasta ruberoidista siten, että materiaalinauha kulkee muotoseinien yli.
 • Rakenteen luotettava vahvistaminen on välttämätöntä. Tätä varten 8-12 mm: n poikkileikkaukseltaan terästangoista neulotaan ruudukko, joka asennetaan kaikkiin kellariin ja socle-pohjaan. On tärkeää suorittaa vahvistamisen tekniikka, sillä hitsaus rikkoo teräksen teknisiä ja toiminnallisia ominaisuuksia, mikä voi johtaa lopullisen rakenteen hävittämiseen myöhemmin.

Tärkeää: säätösauvojen kulmissa on taivutettava, mutta tangot eivät missään tapauksessa saa olla sidottuja oikeaan kulmaan. Tällainen teknologia rikkoo uuden talon tulevaisuuden linnoituksen.

 • Valmiiksi sekoitettu betoniliuos kaadetaan muottiin, joka varovasti sekoitetaan rakennusvärähtelijän kanssa kaatoprosessin aikana. Varmista, että värähtelijä ei kosketa vahvistamista, muuten on olemassa vaara, että tartunta rikkoutuu.
 • Tulvoitunut liuos kuivuu kolmesta neljään viikkoon. Kuivalla kuumalla säällä on parempi peittää se kalvolla ja kostuttaa se aika ajoin estääksesi betonin liiallista kuivausta.
 • Kuivauksen jälkeen säätö vapautuu muottipesästä ja luotettavasti vedenpitävä piiri molemmin puolin bitumimastilla. Tämän jälkeen voit täyttää pohjan ja on toivottavaa käyttää savi tätä varten.

Seinäasennus

Riippuen materiaalista, josta uuden talon seinät ovat, sinun on valmisteltava tarvittava määrä sitä. Samalla kannattaa huolehtia siitä, että materiaali riittää pystyttämään talon sisäseinät vanhalle.

 • Uuden rakennuksen seinät on tehtävä aikaisintaan kuusi kuukautta sen jälkeen, kun säätiö on kaadettu. Se on tänä aikana, että pohja noutaa linnoituksensa. Tällöin rakennuksen kruunun tai kruunun ensimmäinen rivi on asennettava pohjaan kiinnitetyn vedenpitävän kerroksen päälle.
 • Joten alamme rakentaa seiniä. Jos talo on tiili, on tarpeen jatkaa sen pakollisella vahvistuksella 4-5 riviä kohden. Jos talo on baarista tai pyöristetystä hirrestä, on tavallista laittaa materiaali kulhoihin ja laatikoihin suunnittelijan tyypin mukaan.

On tärkeää, että kun rakennat uuden talon seinät vanhan luonnonvalon tasolle, on tarpeellista kiinnittää välittömästi ikkunoiden aukot rakennusaineiden asennuksen aikana. Ja sitten loppujen lopuksi ikkunoiden läpi purkautuva talo otetaan myöhemmin ulos.

 • Seinien korkeus nostetaan uuden talon suunnittelutason mukaisesti. Tarvittaessa purkaa vanhan talon katto ja peitä se paksulla kalvolla.

Tärkeää: jos vanha talo on varustettu liesi- tai kaasulämmityksellä, kannattaa olla erittäin varovainen putken kanssa, kun poistat katon. Sen on pysyttävä kokonaisena.

 • Kun talon ulkoseinät ovat valmiita, voit täydentää talon sisäisten väliseinien rakennetta siinä tilassa, jossa väliaikaisen talon tilat on tarkoitus varustaa vanhan talon purkamisen ja uuden täyttämisen ajan. Tätä varten sinun on huolellisesti purettava osa vanhan talon huoneista ja vapautettava tilaa uuden laatikon sisällä tilapäisen pääoman asumiseen.
 • Heti kun sisäinen muuraus on valmis ja kuivuu riittävästi (jos se on tiili), voit asentaa kattopalkkeja ja peittää tilan katon tilapäisellä tiheällä materiaalilla.

Tärkeää: uuden huoneen seinien rakentamisen jälkeen sinun täytyy tuoda sähköä siihen ja viimeistellä huoneen sisälle korkealaatuista oleskelua varten.

Kaikki vanhan majan kaikki asiat siirretään valmiiseen uuteen huoneeseen ja vanha talo on huolellisesti purettu. Jos kota on puinen, se puretaan lokiin ja poistetaan varovasti uuden rakennuksen oven tai ikkunan aukkojen kautta. Jos talo oli tiili, sinun pitäisi hitaasti murtaa vanha muuraus ja poistaa roskia ulkopuolelta.

Rakennuksen loppu

On syytä muistaa, että kun kaikki rakennusjätteet on poistettu uuden talon sisältä, voit lopettaa kaikki sisäseinät. Samanaikaisesti kaadetaan uusi säätiö (jos talon projekti on erilainen kuin vanha) tai seinät on pystytetty nykyisen säätiön vanhan projektin mukaisesti. Mutta edellyttäen, että perusta on vahva ja luotettava. Muussa tapauksessa sinun on vielä poistettava vanha alusta ja täytettävä ääriviivat uudella.

Jäljelle jäävät sisäseinät on järjestetty viimeisteltyyn perusnauhaan ja kattopalkit tai lattialaatat asetetaan.

Tärkeää: jos talo on rakennettu puusta, hänen on annettava aikaa kutistumiselle. Tämä on vähintään vuosi. Siksi voit turvallisesti rakentaa katon uuden talon päälle ja tilapäisesti asua jossakin uudesta huoneesta, joka ei koske rakennuksen sisustusta. Ajan jälkeen voit jatkaa rakennuksen sisustusta ja toimittaa kaikki viestinnät kaikissa huoneissa projektin mukaisesti.

Uuden talon lattia voidaan järjestää lokeihin, joiden alla oleva tila on pakollinen sääennuste. Ja voit täyttää lasin. Kaikki riippuu materiaalista, jolla rakennetaan uuden rakennuksen seinät.

Tärkeää: Muista myös muistaa, että puutalon kutistumisen aikana ei ole suositeltavaa asentaa ikkunoita ja ovikehyksiä. Ne voivat johtaa materiaalin kutistumiseen.

Näin käy selväksi, kuinka rakentaa uusi talo vanhan tilalle ja samalla olla menettämättä tilapäistä asuntoa rakennustyön ajan.

Purkaa tai rekonstruoida: uuden talon rakentaminen vanhan sijasta

Talon rakentaminen jopa vapaan sivuston osalta ei ole helpoin asia. Vielä vaikeampaa, jos rakennuksissa on maata, jota et enää tarvitse, ja paikan päällä haluat rakentaa uuden mökin tai rivitalon. Tänään me ymmärrämme, miten rakennamme talon sivustoon, joka on vielä toisen rakennuksen käytössä.

Rakenna talo, vaikka vapaa-alueella? se ei ole helpoin asia. Vielä vaikeampaa, jos rakennuksissa on maata, jota et enää tarvitse, ja paikan päällä haluat rakentaa uuden mökin tai rivitalon. Tänään me ymmärrämme, miten rakennamme talon sivustoon, joka on vielä toisen rakennuksen käytössä.

Oikeutetaan yksityisen talon rakentaminen vanhan sivustolle

Hei, kerro minulle, yksityisen talon omistaja hänen tilalleen haluaa rakentaa uuden talon. Pitääkö minun tarkistaa tämän talon?

Vastaavat aiheet insinöörin foorumissa:

 • Onko mahdollista jatkaa laajentamista ilman rakennuslupaa?
 • Mikä kääntyy talon hankkimiseksi epävirallisella tontilla?
 • Kuinka tehdä talon sivuilla aputoiminnalle?
 • Minä huolehdin monista vuoroista talon takana ilman isäntää. Miten rekisteröidä omistusoikeus?
  • Sertifikaatti №50-16-1206
  • konsultti
  • • 2017, syyskuu
  • 6
  • Svetlana Dupenko, Istran maasektorin insinööri

  Hyvää iltapäivää Virallisesti ei ole tarvetta kirjoittaa, mutta on välttämätöntä ymmärtää, että uudelle kodille annetaan osoite ja onko se sama kuin rekisteröinti ei tiedä. Joka tapauksessa liittovaltion maahanmuuttoviraston organisaatiossa voit korjata asuinpaikan, jos sinulla on kaikki asiakirjat. Lisäksi voit laatia asiakirjoja vanhan asuinrakennuksen rekonstruoimalla tai selvitystilaan ja hankkimaan uuden talon rakennusluvan, sillä nämä menettelyt eivät ole missään tapauksessa yhteydessä asuinpaikan rekisteröintitietoihin.

  SCI Nedkadastr - katastri ja geodesia
  [email protected]

  Hyvä päivä! Svetlana, kertokaa minulle, 12 vuotta sitten ostin maa-alueen, jossa on vanha puutalo. 7 vuotta sitten laitan pienen uuden talon mökin alle (ilman rakennuslupaa), ja vanha talo poistettiin. Maa omistaa. Onko mahdollista antaa talon nyt? Jos voit, mistä aloittaa? Mitkä seuraamukset koskevat minua? Kiitos jo etukäteen!

  • Sertifikaatti №50-16-1206
  • konsultti
  • • 11 kuukautta sitten
  • 1
  • Svetlana Dupenko, Istran maasektorin insinööri

  Hyvä päivä! Voit sisustaa talon nyt. Tarkkaa vastausta varten minun on selvennettävä, minkä tyyppinen maa ja minkä tyyppinen sallittu käyttö on? Jos tämä on maatalousmaata puutarhanhoitoon tai talonrakennukseen, sinun on ensin poistettava vanha talo. Tämä tapahtuu maasektorin insinöörinä ja muodostetaan tarkastuskertomus, jonka perusteella talo poistetaan maarekisterin rekisteröinnistä ja sen omistusoikeus päättyy. Sen jälkeen sinun on luotava tekninen suunnitelma uudelle kodille (myös maalausinsinöörin tehtävä) sähköisessä muodossa. Tekninen suunnitelma siirretään maarekisterikeskukselle maantieteellisen rekisteröinnin ja omistusrekisterin rekisteröimiseksi. Maatalousmaalla voit rekisteröidä talon puutarhataluksena, jonka tarkoitus on: ei-asuinalue. Jos sinulla on maa-asuttaminen yksittäisten asuntojen rakentamiseen tai henkilökohtaiseen kotitalouskäyttöön, niin tarvitset ensin tarkastuskertomuksen ja saat sitten luvan asunnon rakentamiseen. Tätä varten saamme maa-alueen kaupunkisuunnitelma sen jälkeen, kun olemme muodostaneet maa-alueen suunnittelujärjestelyn suunnitelman ja saaneet rakennusluvan. Sitten voit määrittää kotiosoitteen, joka tarvitaan rekisteröintiin. Kun laadimme teknisen suunnitelman ja perustamme talon katastrofirekisteröintiin ja rekisteröidämme sen omistusoikeuden.

  SCI Nedkadastr - katastri ja geodesia
  [email protected]

  • Angela
  • • 11 kuukautta sitten
  • 0
  • Istrassa, Dedovskissa

  Paljon kiitoksia tällaisesta yksityiskohtaisesta vastauksesta, lähetin kaikki asiakirjat kotiin ja sivustoon postitse. Odotan vastausta.

  Hyvää iltaa. Talossa on jälleenrakennus, vanhassa elämme ja rakennamme. Valmisruutu, katto ja huone, jossa keittiö tulee olemaan. On välttämätöntä siirtää kaasu uudelle keittiölle, sillä tarvitset teknisen passin uuteen taloon, mutta se ei ole vielä täysin valmis. Antavatko heille teknisen passin talolle, jota rakennetaan vielä, jotta voin siirtää kaasua ja siirtyä uuteen huoneeseen ja purkamaan vanhan huoneen, lopettaa talon ja laittaa sen lopulliseen käyttöön?

  • Sertifikaatti №50-16-1206
  • konsultti
  • • 11 kuukautta sitten
  • 0
  • Svetlana Dupenko, Istran maasektorin insinööri

  Hyvää iltapäivää, Tatiana. Jos talossa on katto ja ikkunoita, saat teknisen passin BTI: n, mutta huomaa, että kun talo on valmistunut ja osastot on pystytetty ja viimeistely on tehty, talon pinta-ala muuttuu ja ei vastaa BTI-passissa ilmoitettua aluetta. Voimme auttaa sinua hankkimaan teknisen passin BTI, tuotantoaika 2 viikkoa.

  SCI Nedkadastr - katastri ja geodesia
  [email protected]

  Hei Nimeni on Elena, mieheni ja ostin maa-alueen (13 eekkeriä), haluamme rakentaa talon (on pieni talo juoniin 27 neliömetriä). Mikä on parempi järjestää jälleenrakennus tai rakentaminen? Toisaalta naapurit ovat kaukana, mutta toisaalta naapurin kylpyamme on aidamme. Voisitteko kertoa meille, mitä rakennus- ja jälleenrakennusstandardeja on tällä hetkellä käytössä (verkossa on erilaisia ​​tietoja) ja naapureiden ja niiden kylpyammeen ongelmia voi esiintyä? Kiitos jo etukäteen.

  • Sertifikaatti №50-16-1206
  • konsultti
  • • 9 kuukautta sitten
  • 9
  • Svetlana Dupenko, Istran maasektorin insinööri

  Hyvää iltapäivää, Elena! Jotta voit kuulla sinut oikein, sinun tulee tietää maa-alueen sallitun käytön luokka ja tyyppi sekä onko olemassa olevan talon omistaminen rekisteröity. Jos maa-alueesi kuuluu asutusalueiden maihin ja se on tarkoitettu yksittäisten asuntojen rakentamiseen ja yksityisiin tiloihin, uuden rakentamisen tai jälleenrakennuksen osalta on välttämätöntä hankkia lupia, kun taas maa-alueen on oltava maantieteellinen rajojen koordinaatisto. Voimme auttaa lupien hankkimisessa, ts. Kaavoitusosuuden saamisesta maa-alueelle (GPZU), jonka pohjalta laaditaan maa-alueen organisointijärjestely (FELT) ja toimitetaan asiakirjat rakennusluvan tai jälleenrakennuksen hankkimiseksi. Uudisrakennuksen yhteydessä poistetaan vanha talo (jos se on rekisteröity) maarekisterin rekisteröinnistä ja päättää talon omistajuus rakennustyön rakennustyön perusteella. On vaikea sanoa, että jälleenrakentaminen tai rakentaminen on parempaa, koska kaikkialla on vivahteita. Esimerkiksi rekonstruoinnissa talon luomispäivä pysyy vanhana, ja uuden rakenteen ansiosta se on kuluvan vuoden. Standardit vähimmäisetäisyydestä viereisistä rajoista rakennettaviin rakennuksiin on määritelty päivitetyssä SNiP 30-02-97: ssä, ja näitä etäisyyksiä voidaan vähentää naapureiden kirjallisen suostumuksen (mieluiten notaarisesti) perusteella. Jos noudatat kaikkia rakennusmääräyksiä tai saat naapureidesi suostumuksen pienentää vaadittuja etäisyyksiä, silloin ei ole ongelmia.

  SCI Nedkadastr - katastri ja geodesia
  [email protected]

  Saatat tarvita

  Peruutusrekisteri Katastrofi-insinöörit laativat tarkastuskertomuksen rakennuksen selvitystilaan ja talon rakentamiseen vanhan rakennuksen paikalle. Nopeutetun käsittelyajan pituus on 1 päivä.

  Katastrofirekisteröinti Apua rekisteröintiin ja maarekisterin rekisteröintiin, asuinrakennusten asuntojen maalausrekisteriin. Rekisteröintiaika on 5 päivää.

  Insinöörejä pyydetään

  Onko mahdollista rakentaa punaisen viivan taakse vai muuttaa sitä?

  Hyvä päivä! Viereisen alueen rajalle minkään rakenteen viitenumeroita säännellään SNiP 30-02-97, ja sitä voidaan vähentää naapureiden kirjallisella suostumuksella. Muun kuin asuinrakennuksen rakennusluvan rakentamiseen ei vaadita
  lisätietoja.

  Luokka: Rakentaminen ja remontointi kiireellinen kysymys

  Kysymyksesi tai kommenttisi

  Yksityiset asiat

  Löydä vastauksesi muiden kysymysten joukossa, joita maasektorin insinööri on jo vastannut.

  Tatyana Vladimirovna / Solnechnogorsk Onko naapurilla oikeus rakentaa yksityinen talo ilman hyväksyntää? Hyvää iltapäivää Ennen rakentamista sinun oli saatava kaupunkisuunnitelma sivustolle ja rakennuslupa. Sivuston kaupunkisuunnitelma kehitetään tarkoituksenmukaisen suunnittelun tavoin. lue vastaus.

  Nikolay / Ruza Rakennettu talo ei standardien mukaan, miten voin järjestää sen nyt? Nikolai, jos talosi ei rakenneta SNIP: n mukaan, niin naapurisi löytävät vääriä ja haastaa sinut. Kolmas osapuoli voi haastaa sinut talon omistajana ja riidan syy on sääntöjen vastainen. lue vastaus.

  Valentina / Kubinka Mitkä asiakirjat tarvitaan rakentaa talon vanhan vieressä? Irina, hyvää iltapäivää. Kerro minulle sallitun maankäytön luokka ja tyyppi sekä miten haluat suunnitella talon asuin- tai ei-asuinalueeksi. Näistä ominaisuuksista riippuu kiinteistöomaisuuden mekanismi katastrofi. lue vastaus.

  Valery / Nakhabino Annatko rakennusluvan, jos talo on rakennettu? Hyvää iltapäivää, Nikolai! Saadaksesi luvan asunnon rakentamiseen, sinun on kerättävä asiakirjapaketti - tämä on kaavoitussuunnitelma maa-alueesta, suunnitteluorganisaation malli, USRN: n ote. lue vastaus.

  Tee kysymyksiä ja kommentteja foorumin virkoihin ilman rekisteröintiä ja valtuutusta. Puhelimia ja linkkejä kolmannen osapuolen sivustoihin ei julkaista. Kiitos ymmärryksestä!

  Uusi jäsen vastauksia

  Pysy ajan tasalla kaikkien maa- kuntien insinöörin foorumin tapahtumien kanssa

  Oma tilanne on seuraava. tontti, 3.7sotki

  Vuonna 2005 tehtiin maatutkimus Leningradin kaupungin Tikhvinin kaupungissa.

  Talon rekisteröinti sivustoon maanrakennuksessa

  Talon rekisteröinti sivustoon maanrakennuksessa

  Kieltäytyminen rakennusluvan saamisesta Minstroyn MO: ssa

  Muutoksen kustannukset (VRI) sivuston sallitun käytön tyypistä

  Kieltäytyminen rakennusluvan saamisesta Minstroyn MO: ssa

  143500, Venäjä, Istra

  Str. Leninin talo 27 (rekisteröintikamarin lähellä)

  SCI "NEDKADASTR" palvelee rakennusorganisaatioita, toimii puutarhayhdistyksissä ja tarjoaa katastrofipalveluja yksityishenkilöille ja oikeushenkilöille.

  Verkkosivulla ilmoitetut hinnat ovat vain tiedoksi ja eivät ole julkisia tarjouksia.

  Löysitkö virheen, epätarkkuuden tai merkityksettömän tiedon tällä sivulla?

  Kerro meille

  Katastrofi-insinöörit -ryhmä

  • © 2018 SCI "NEDKADASTR"
  • Kaikki oikeudet pidätetään

  Laitteistomme on sertifioitu
  Moskovan valtion instituutioita

  Kuinka laillistaa uusi talo vanhassa talossa?

  EMPIRE

  Tontti ostettiin (maa-alueet, LPH), tontilla on katastrallinen määrä, tutkimus on tehty. Tontti on muotoilematon uusi talo 150 neliömetrin, rakennettu vanhan 50 neliömetrin alueella. Asiakirjojen mukaan koristeltu vanha talo 50kv.m katastrallinen numero, tarkoitus elää.

  Kerro minulle tarkemmin koko prosessi, miten legitiimiä rakennettu uusi talo vanhan talon sivulle. (En löytänyt vastausta Internetissä, jolla oli merkitystä vuodelle 2017)

  Verified by CIAN

  Ohjelman jäsen "Työskentelen rehellisesti"

  Mielestäni voi olla kolme vaihtoehtoa. 1. Uudelle ajankohdalle saadakseen luvan hallintovirastolta rekisteröidyn talon jälleenrakentamiseen. Tee uusi tekninen suunnitelma. Rekisteröidä oikeus "rekonstruoituun" taloon uusilla ominaisuuksilla. 2. Poista vanhan talon tileistä. Hanki hallintoviranomaisen lupa rakentaa uusi talo. Tekninen suunnitelma, rekisteröinti (ennen 01.03.2018 ilman vettä käytössä). 3. Jos p. 1 tai 2 - omistusoikeuden oikeudellinen tunnustaminen. / / Mieluummin vaihtoehto 1, koska Joissakin paikoissa uusi rakentaminen on tosiasiallisesti kielletty esimerkiksi Moskovan juomavesilähteiden 100 metrin alueella ja monissa muissa suojelualueissa. Mutta koska venäläisten lakien vakavuus riippuu niiden soveltamisen sijainnista, sinun on ensin kuultava erikoistuneita järjestöjä, jotka osallistuvat rakennus- ja jälleenrakennuslupien saamiseen ja / tai kunnan arkkitehtuurin komiteaan.

  Verified by CIAN

  Ohjelman jäsen "Työskentelen rehellisesti"

  Soita BTI, sitten rosreestr

  Verified by CIAN

  Ohjelman jäsen "Työskentelen rehellisesti"

  Soita katastrofi-insinööri. Vanha rakenne ei enää ole olemassa. Samalla hän tekee mittauksia uudesta rakenteesta ja laatii teknisen dokumentaation. Lisäksi osoitat Rosrestrille ja hakemuksen kautta lopetat vanhan talon maantieteellisen rekisteröinnin + sammutat sen omistajan oikeuden siihen. Ja heti kaikki samoin, mutta päinvastoin uuden rakenteen kanssa.

  Vanhan talon sijaan rakennettiin uusi asiakirjojen laatiminen

  Uusi talo vanhan sijasta

  Puhelinneuvonta 8 800 505-92-65

  24 vastausta asianajajilta ja asianajajilta

  Haluan rakentaa uuden talon vanhalle paikalle, mutta isoäidin kuoleman jälkeen 2/3 vanhan talon kuuluu meille ja 1/3 veljen perheestä, jonka kanssa olemme olleet ristiriidassa pitkään!

  Äitini omisti haalistuneen talon Smolenskin keskustassa suojavyöhykkeellä. Talo alkoi romahtua, katto kaatui, se on epäonnistunut.

  Vanhan talon tontin omistaja on äiti (hänen terveydentilansa jättää paljon toivomisen varaa - muistin ongelmia, avaruusliike

  Vuonna 1993 ostamme tontti- ja talon, omistusoikeuden rekisteröintitodistus maa-alueelle ja talonostosopimus, jolla on omistusleima.

  Rakensimme uuden talon vanhan sivulle, entinen omistaja oli loistava vihreä talossa ja dokumentti maankäyttö loputtomiin, nyt haluamme myydä uuden talon

  Vanhan talon sijaan rakensimme uuden talon, vanha talo oli sisustettu pojalle, nyt voin järjestää uuden talon nimessäni.

  Minulla on 15 sata. Talon tontilla, 11/11 m², voinko rakentaa uuden talon lähistöllä ja sitten purkaa vanhan, vai onko vanhentuneena helppoa?

  Rakensimme uuden talon vanhan talon sivulle. Neliömittarit kasvoivat 120 metriä, mitä asiakirjoja meidän on tehtävä veroa saadakseen vähennykset.

  Päivä! Rakennamme uutta taloa vanhan talon 6 x 10 -alueelle ja 2 metriä yhteiseen säätiöön, yhteensä 8 x 10, on mahdollista esittää asiakirjoja jälleenrakennukselle tässä tilanteessa uudesta talosta (vanhasta pihasta)

  Maa ja talo lahjoitettu. Vanha talo kaatui, rakensi uuden. Pitääkö minun uudistaa talon? Kiitos.92

  Minulla on maa-alue, jolla on maantieteellinen numero, viitaten siirtokuntien maihin henkilökohtaisen tytäryrityksen hoidossa. Se on vanha huonokuntoinen talo.

  Voit antaa uuden kodin vanhalle omaisuudelle

  Kysymyksiä uusien asuntojen rakentamisesta

  • Demolished talo rakensi uuden ilman lupaa mitä sakkoja
  • Miten laillistaa jälleenrakennus rakennettiin uusi iso talo?
  • Saada luvan rakentaa uusi talo vanhan sijaan
  • Hylätty osa talosta ja rakensi uuden. Onko mahdollista legitimisoida rakennetta?
  • Onko tarpeen rakentaa uusi yksityinen talon nykyisten sääntöjen mukaisesti?
  • PDP: n mukaan taloni puretaan ja rakensin uuden talon ilman lupaa
  • Millaisia ​​standardeja seisoo rakentaa uusi talo vanhan maan vieressä

  Valery, hello. Voit järjestää maa-alueen omistuksen lain "dacha amnesty" lain mukaan. Tällöin sinun on osoitettava oikeutesi tähän juoniin, sillä se voi olla mikä tahansa asiakirja, joka vahvistaa maansiirron henkilökohtaiseen käyttöön, kuten ote paikallisesta kotitalouskirjasta tai kirjallinen todistus oikeuksistasi. Luvattoman rakentamisen tapauksessa voit luonnollisesti antaa omistusoikeuden. Tällöin sinun on hankittava esineen esine.

  Mutta koska tätä lakia voidaan soveltaa vain ennen maaliskuuhun 2018 mennessä valmistuneisiin rakennuksiin, saatat joutua luovuttamaan maa-oikeudet ensin. Sitten saat rakennusluvan ja laillisesti aloittaa tulevan talon hankkeen. Vaikeus on se, että liittovaltion kaupunkisuunnittelua koskeva lainsäädäntö koostuu monista eri säädöksistä, joita ei ole tähän mennessä lujitettu yleiseen asemaan.

  Tältä osin asiakirjan tulkinnassa syntyy useita vivahteita. Saatat tarvita yksityiskohtaisempaa oikeusapua. Voit käyttää yrityksen palveluita - Istrariel, soita. Toimivaltaiset asianajajat auttavat sinua harkitsemaan yksityiskohtaisemmin kaikkia kiinteistöomistuksessa olevia asiakirjojen mahdollisuuksia ja laillisesti määritellä, mitä perheesi omistaa useiden vuosien ajan.

  Rekisteröi uusi talo vanhan sijaan

  LuckyVoice 15.8.2009 - 16:46

  Sähkö tuodaan uudelleen itselleen.

  Vesi rekisteröitiin myös uudelleen - kasteluväliksi kelaksi.

  Macanin 08/16/2009 - 19:06

  LuckyVoice 16.08.2009 - 19:27

  Voimmeko selventää, kuinka kauan sitten se oli ja kuinka paljon se maksoi?

  ja vielä: oli vanha talo rekisteröitynyt ennen vai onko talo rekisteröitynyt ensimmäistä kertaa?

  17.08.2009 - 18:11 makanin

  Vovachka 08/18/2009 - 13:08

  LuckyVoice 21.08.2009 - 19:12

  mitä tehdä sen jälkeen?

  LuckyVoice 12/09/2009 - 17:58

  Voimassa 1. maaliskuuta 2015 asti vaaditaan vain maastopassi ja purkutodistus, kaksi valtiota. tehtävät 500 hieroa. (vanhan todistuksen peruuttaminen) ja 100 hieroa. (uuden todistuksen osalta).

  Rusmen 12.9.2009 - 19:41

  Yksinkertaistetulla järjestyksellä on nyt mahdollista rekisteröidä vain valmiin asuinrakennus ja jos rekisteröinti on puutteellista, rakennuslupa on välttämätön. Maastonrekisterin katastratodistuksella (maatilastokirja) ei rekisteröidä rakennuksia, mutta luettelon antama katastrofi on mahdollista, mutta se on viimeisen inventaarin päivämääränä, jos haluat kuvata uusia rakennuksia, vaaditaan teknisten henkilöiden kutsuminen yksittäiselle huoneistolle näistä. passi ja maantieteellinen.

  rampunzel 09.12.2009 - 20:08

  Lisätty [mergetime] 1260371793 [/ mergetime]

  Kuinka tehdä kiinteistön uudeksi taloksi, joka on rakennettu purettavan vanhan rakennustyömaalle

  Auta, ole hyvä, neuvoja. Vanhimmilla vanhemmillani oli pieni, 1947-luvun pieni talo, joka oli sisustettu yhteisomistuksessa yhtä suuressa osassa. Tontti oli myös yhteisomistuksessa, mutta talon ollessa jo mahdotonta asua, se kirjaimellisesti romahti. He halusivat rakentaa uuden, mutta kävi ilmi, että projekti oli melko kallis. Hallintoa kehotettiin tekemään laajennus, siirtymällä siihen elämään ja sitten purkamaan tai rekonstruoimaan vanha talo. Itse asiassa hanke oli paljon halvempaa. Kaikki laajennuksen asiakirjat on laadittu.

  Rakennuksen aikana vanhan talon seinä ei pystynyt seisomaan sitä, ja pidennys oli tehtävä noin kahden metrin etäisyydellä siitä. Niinpä tontilla näytti olevan kaksi taloa, jotka eivät ole yhteydessä toisiinsa. että tässä vaiheessa oli välttämätöntä järjestää heidät, kuten kaksi taloa tai tehdä pieni käytävä yhdistää ne yhteen yksikköön, mutta isäni putosi vakavasti sairaana ja pian kuoli, ja lapsenlapsi ja perheeni muuttivat äidilleni ja tuli tungosta. He purkivat vanhan talon jäänteet ja tekivät laajennuksen ensimmäiselle "laajennukselle". Se osoittautui yhden talon.

  Ja kun äiti alkoi julkaista asiakirjoja omalla nimellään isänsä kuoleman jälkeen, syntyi ongelmia. Vanha talo ei ollut kirjoitettu pois, vaikka se ei ole enää siellä. Ja ilman tätä, he eivät lainaa asiakirjoja uudelle. Monta tuntia tapaamisia ei ole tuottanut mitään. Äitini kysymykseen "Mitä minun pitäisi nyt tehdä tällä talolla, he vastasivat" mitä haluat. Mutta muista, että uusi koti voidaan tunnistaa luvattomaksi rakennukseksi ja purkaa, ja sinua sakotetaan suurella määrällä. "80 vuotta hän voi tuskin kävellä, ja tämä" uutinen "koki hänet kokonaan voimastaan.

  Äiti asuu Bryanskin alueella, minä olen Vladivostokissa, en voi auttaa häntä, mistä tässä tilanteessa on käsiteltävä? Missä muualla kääntyä, jos paikalliset järjestöt eivät itse tiedä mitä tehdä, soita alueelle neuvotteluihin, eivät myöskään halua mennä siihen ja löytää sopivaa päätös. Mitä pitäisi tehdä, mikä on lainsäädäntö tällaisissa tapauksissa?

  Talo on vanhassa paikassa

  53 vastausta asianajajilta ja asianajajilta

  Vastaa kysymykseeni. Poikani on ns. Siviili-avioliitossa (ei virallisesti rekisteröity). Palkka annetaan tytölle, heillä on yhteinen kotitalous 3 vuoden ajan.

  Kerro minulle, mistä aloitetaan Abramtsevon kylän Sergiev Posad -alueella Moskovan alueella sijaitsevan asuinrakennuksen jälleenrakentaminen

  Poltimme alas maaseudun talon, jossa minulle kuului 1/3 osa perintöoikeudesta, josta tuli laillisesti

  Jos kiinnitys otti yksityisen talon, hänen takuunsa. Onko mahdollista tehdä uusi vanhan sijasta (vanha oli kuonapäällystetty ja ilman pohjaa

  Ostimme asuinrakennuksen, jossa oli tontti (se oli kiinteistö), talossa on kaksi osaa, vuonna 2005 päärakennus tehtiin

  Kahden omistajan talossa on yhteinen osakeomistus. Se yksityistetty. Onko mahdollista, kun kiinteistöjen osakkeiden erottaminen purkaa vanhan rakennuksen puoli puuta (hänen)

  Naapurin vanhassa talossa sijaitsee 50 cm: n etäisyydellä alueen rajalta (kuten tapahtui sen jälkeen, kun alue jakautui 2 osaan). Hän aikoo purkaa talon ja rakentaa uuden paikalleen.

  Haluamme rakentaa uuden talon vanhan tilalle, onko se tarpeen vetäytyä naapureilta ja kuinka paljon.

  Rakensimme uuden talon vanhalla maalla. Kuinka suunnitella uusi talo?

  Mieheni ja minä aiomme rakentaa talon vanhan tilalle. Hän on ainoa perillinen. Minulla on muita lapsia edellisestä avioliitosta. Naimisissa yksi tytär

  Oma talo rakennetaan vanhan majan paikalla. Rakentajat peittivät laskurin öljypinnoilla, ja tänään tuuli rikkoi asiakkaan ja lanka tiivisteen rikkoutuessa ja kaikki ruostui.

  Minulla on 1/2 kotia. Talo on sellaisessa tilassa, että se on yksinkertaisesti mahdotonta korjata sitä - seinät liikkuvat, kaikki on vinoa - haluan muuttaa rakennusta kokonaan - rakentaa kehyskyltitalo vanhan sijalle.

  Kerro minulle, että haluamme ostaa talon purkutöitä varten, joten sinun on saatava lupa

  Kerro minulle, että talo on tunnustettu hätätilanteeksi ja suunnitellaan tuhota ja rakentaa uusi. Ovatko paikallisviranomaiset velvollisia antamaan asuntoa hiljattain rakennettuun taloon?

  Rakennan talon vanhan talon sivulle omistetussa tontissa. Talo meni punaisen viivan yli puoli metriä, punainen viiva kulkee osion 7 läpi.

  Isäni omistaa maata. Siellä on talossa, jossa se on rekisteröity. 1. Voiko hän antaa hänelle (maa) tyttärelleen? 2. Mitä tapahtuu hänen rekisteröinnillään? 3

  Uusi talo rakennettiin vanhalle paikalle, 2 metriä korkeampi ilman lupaa, mutta vanhan koon ei tullut ulos, etäisyys naapurin aidasta on 1 m, naapurit ovat taistelevat

  Veljeni ja minä perimme talon kylältä isälleni. Hänet myytiin penniäkään. Mutta asiakirjoja ei annettu uusille omistajille.

  Haluan rakentaa talon vanhalle (vuonna 1936 rakennettu talo hajoaa), mutta naapurit eivät anna lupaa alueen lisäämiseen

  Rakensin talon vanhan haluamasi rekisteriin. Maaomistuksessa. Luvan myöntäminen ei ole sallittua. Mistä aloittaa ja mitkä muutokset suunnittelussa ovat 1.

  Rakensi talon vanhalle paikalle. Haluan rekisteröityä. Maaomistuksessa. Mistä aloittaa. Tarvitsenko projektin ja rakennusluvan 1.01 alkaen

  Rakensi talon vanhalle paikalle. Haluan rekisteröityä. Mistä aloittaa. Maaomistuksessa. Mitkä muutokset muotoilussa ovat 01.01.2016.

  Rakensi talon vanhalle paikalle. Nyt kaikki on suunnitteluvaiheessa. Sinun on saatava vanhan talon purkaminen ja täytettävä uusi

  Talo oli perinyt jaettu kolmeen osaan, poltin 2 / 3. Omistaja rakensi uuden talon vanhan sijalle, nyt osakkeenomistaja 1/3 vaatii minulta päivältä

  Jos rakennat talon vanhalle sivustolle, tarvitsetko luvan.

  Tilanne kunnallisissa asunnoissa. Kylähallinto purki hätäkotiä ja vastineeksi myönsi kuntarahastosta (valtiolta) sosiaalisen sopimuksen mukaisen ohjattavan asunnon.

  Haluan rakentaa talon vanhalle sivulle, jossa minulla on 1/2 osake, omistajalta saatu runsaasti suullista lupaa, vielä puoli minulta sai talosta, mutta

  He asuivat 25 vuotta maalattuna, johtaen yhteisyrityksen. Ajan myötä he rakensivat talon vanhan talon sivulle, jonka siviili aviomies rakensi

  Vanha talo on poltettu. Haluan rakentaa uuden, mutta muussa paikassa, miten se parhaiten on mahdollista, jotta siitä olisi vähemmän menoja ja se on laillista.

  Ostin talon, 2 metrin päässä talosta aidalle, naapurit alkoivat rakentaa toisen uloskäynnin talosta ja etäisyys on nyt alle 2 metriä

  Hän rakensi talon vanhaan paikkaan talon aita 1, 5 metriä, on tarpeen 3 metriä mitä tehdä.

  On olemassa tontti - peritty "maa-asuttaminen ylläpitää henkilökohtaista tytäryritystä" - ei dacha, vaan tontti asuinkylässä

  Hyvä päivä! Asun huoneistossa, 3 omistajan pihalle, yksi naapureista aloitti uuden talon rakentamisen vanhan, purettu alle 0, etäisyyden

  Jos talon on rakennettu vanhalle paikalle, ilman että pinta-alaa kasvatetaan, on talon rekisteröinti tarpeen?

  Talo sijaitsee vedensuojelualueella. Kiinteistö rekisteröity. Onko mahdollista rakentaa uusi talo vanhan sijaan?

  Oikeudellinen neuvonta kaikkiin oikeudellisiin kysymyksiin. Kelloa.

  Jokainen, joka luulee, että voit rakentaa jotain omalle maalle, on väärä. Uuden talon rakentaminen, jopa vanhalla alueella, vaatii asianmukaista paperityötä. Muussa tapauksessa olet vain rakennusmateriaalien omistaja.

  Voit ostaa valmiin talon, jossa joku asui, oli helpompaa kuin koskaan, koska tarjolla on paljon tarjouksia. Uudet omistajat kuitenkin päättävät hävittää tämän rakennuksen omalla tavallaan: ne poistavat vanhan talon tonttipaikalle ja rakentavat uuden tilalle sen sijaan. Laki pitää tällaista elinolosuhteiden parantamista luvattomana rakentamisena, jota ei voi myydä, lahjoittaa tai lukea. Venäjän federaation siviililain 222 §: ssä viitataan luvattomaan talonrakennuksen tai muun rakennuksen rakentamiseen tonttialueelle, joka on rakennettu ilman tarvittavia lupia. Tällaisen talon omistajalle kehittyy epäsuotuisa tilanne: tonttiasiakirjojen mukaan yksi talo, todellisuudessa toinen. Kuitenkin kuva on melko yleinen, monet ihmiset elävät taloja, joita ei ole suunniteltu lain mukaan jo vuosia, eivätkä ole huolissasi siitä. Ongelmia voi kuitenkin syntyä, kun tällaisen "luvaton rakentamisen" omistaja päättää myydä tai antaa sen. Laillisen rakennuksen omistaja on lain mukaan ainoa rakennusmateriaalien omistaja, josta talo on rakennettu. Luvattoman rakentamisen omistaja ei siis ole sen omistaja, eikä siksi voi myydä, lahjoittaa, vuokrata ja tehdä muita liiketoimia. Venäjän federaation siviililaki määrittelee suoraan tällaisen rakenteen kohtalon - purkutyöt, vaikkakaan tämän toimen toteuttamisajankohtaa ei ole. Jotta vältettäisiin haitallinen tapahtumien muutos, on tärkeää laillistaa rakennus.

  Rakenna sääntöjen mukaan

  Asunnon rakentaminen sivustollesi olisi sovitettava yhteen piirin organisaatioiden, kuten Vodokanalin, saniteettitarkastuksen, palontorjunnan, kaupunkikaasun ja energian valvonnan kanssa. Saat luettelon erittelyistä, jotka tulevan kodin on täytettävä. Näiden vaatimusten noudattaminen vahvistetaan näiden organisaatioiden edustajien mielestä rakennuksen lopussa.

  Kuinka tehdä rakennettu talo? Uusi kotona design, 2017

  Kuinka tehdä rakennettu talo? Uusi kotona design, 2017

  Kuinka tehdä rakennettu talo? Oman kodin omistajan tulo on hankalaa, mutta yritämme selkeyttää ja yksinkertaistaa prosessia. Lisäksi tammikuun 1. päivästä 2017 lähtien rekisteröintiprosessiin lisätään uusia siruja.

  Kuinka tehdä rakennettu talo? Uusi kotona design, 2017

  Asuinrakennuksen rekisteröimiseksi maa-alueelle, jolla on yksittäisen asuntorakentamisen sallittu käyttö, 1. tammikuuta 2017 lähtien rakennuslupa tulee pakolliseksi asiakirjaksi. Voit hakea sitä piirin arkkitehtuuriin ja kaupunkisuunnitteluosastoon, joka perustuu tekijänoikeuksien haltijan hakemukseen.

  Mutta ennen kuin on tarpeen saada kaavoitus suunnitelma maa-tontti (GPZU). Se myöntää paikallishallinto (yleensä arkkitehtuurikomitea). GPZU: n hankkimiseksi sinun on toimitettava seuraavat asiakirjat:

  • kaavoitussuunnitelmaa koskeva hakemus;
  • hakijan henkilöllisyystodistus;
  • otsikkokirja tontti.

  GZZU: n myöntämiseen liittyvien palvelujen tarjonta on 30 kalenteripäivää, eikä GZZU: n valmistelusta peritä maksu.

  Tammikuun 1. päivästä 2017 alkaen tulee voimaan kaupunkisuunnittelukoodeksiin tehtäviä muutoksia, joiden mukaan GPZU: n tulee olla saatu aikaisintaan kolme vuotta ennen rakennuslupahakemuksen jättöpäivää.

  Rakennuslupahakemuksen hankkimiseksi sinun on mentävä paikalliseen hallintoon, monikäyttöisiin palvelukeskuksiin (MFC) tai käytet- tävä yhtä julkisen palvelun portaalia. Joka tapauksessa sinun on valmisteltava seuraavat asiakirjat:

 • otsikkokirja tontti;
 • GPZU;
 • suunnitteluorganisaation ulkoasu, joka näyttää tulevan talon sijainnin tontilla (monet omistajat vetävät sen itse);
 • hakijan henkilöllisyystodistus (jos edustaja edustaa hakijan etua toisen henkilön toimesta, edustajan valtakirjaa vaaditaan).
 • kuvaus yksittäisen kotelorakenteen kohteen ulkoasusta

  Yksittäisen asuntorakentamisen kohteen ulkonäön kuvausta vaaditaan 1.1.2017 alkaen, jos rakentaminen on suunniteltu liittovaltion tai alueellisen historiallisen ratkaisun alueen rajoissa.

  Ulkonäkökuvaus sisältää:

 • yksittäisten asuntojen rakennuksen kohteen parametrit,
 • hänen ulkonäönsä värimaailma,
 • käyttöä varten suunnitellut rakennusmateriaalit,
 • määritellään tällaisen kohteen ulkonäkö.

  Graafinen kuvaus on kuva yksittäisen kotelorakenteen kohteen ulkonäöstä, mukaan lukien sen julkisivut ja esineen kokoonpano.

  Rakennusluvan saamisen määräaika on 10 työpäivää hakemuksen jättöpäivästä. Lupamaksua ei veloiteta.

  Askel askeleelta kodin suunnittelu

  Aluksi rakennettava maalaistalo on asetettava maantieteelliseen rekisteriin ja saatava maastopassi.

  Jos haluat hakea yksittäisen talon omistusoikeuden rekisteröintiä, tarvitaan seuraava luettelo:

 • asiakirja, joka vahvistaa talon luomisen ja sen kuvauksen;
 • hakemuksen;
 • maastopassi;
 • valtion velan maksamista koskeva asiakirja (kansalaisille, joiden koko on 2 000 ruplaa Venäjän federaation verolain 333.33 §: n mukaisesti);
 • hakijan henkilöllisyyttä vahvistava asiakirja sekä edustajan valtakirja, jos toisen henkilön edustaa hakijan etuja.

  On myös tärkeää muistaa, että 1. tammikuuta 2017 oikeudet kiinteistöihin rekisteröidään liittovaltion lain 13.8.2015 nro 218-ФZ "Valtion kiinteistörekisteri" mukaisesti.

  Tästä lähtien maataloustilojen maatilojen rekisteröinti ei ole mahdollista ilman niiden maantieteellistä rekisteröintiä. Näin ollen, jos nyt on mahdollista rekisteröidä esine maa-talon omistusilmoituksen perusteella, niin 1.1.1 2017 lähtien rakennustyöntekijää on kutsuttava ja asetettava kiinteistörekisteriin maasäännöksille.

  Rakentaminen uuden talon sijasta vanha

  Uuden talon rakentaminen, jopa vapaalla paikalla, voi olla varsin vaikea tehtävä. Tilanne on monimutkainen, jos on olemassa juoni, mutta siinä on rakennuksia, joita ei enää tarvita. Mutta myös tämän ongelman kanssa voit selviytyä, jos lähestyt oikein ratkaisua.

  Alusta alkaen sinun on ymmärrettävä, mitä ongelmia voi ilmetä, jos jätät vanhan rakennuksen perustan ja aloitat uuden rakenteen. Tästä syystä on tärkeää suorittaa kattava tutkimus vanhojen rakennusten perustamisesta. Tätä varten on olemassa erillinen asiantuntijaryhmä, ja he arvioivat myös suunnittelun vaatimustenmukaisuuden tulevasta kuormituksesta, pohjan maaperän ominaisuuksista ja nykyisen säätiön teknisestä kunnosta. Jos vanha rakenne on laadukas, niin yleensä uusi talo voidaan rakentaa ilman mitään ongelmia.

  Mutta jos puhumme Neuvostoliiton rakennuksista, on tuskin tarpeen puhua kunnollisesta kunnosta. Rakennuttajan on päätettävä, tarvitsevatko hän todella täydellisen analyysin jo olemassa olevista rakennuksista.

  Asiakirjat kentällä on aina tarkistettava. Vaikka uuden talon rakentaminen vanhan rakennussuunnitelman alueelle ei käytännössä muutu. Tämä pätee erityisesti viime vuosisadan aikana rakennettuihin tiloihin. Käytännössä on havaittavissa, että niillä ei useinkaan ole rekisteröintiä.

  Monista tekijöistä riippuu purkamisluvan rekisteröinti. Esimerkiksi jo toteutetuista tietoliikenteen luonteesta, palveluiden vaatimuksista uudelleenliittämisen aikana.

  Monet asiakkaat yrittävät yksinkertaistaa tätä prosessia tekemällä kaiken vanhojen esineiden rekonstruoimiseksi tämän tekosyyn ja suorittamalla kaikki tarvittavat työt. Tietenkin ongelman ratkaiseminen tällä tavalla on myös mahdollista. Tärkeintä on käsitellä asiaankuuluvia asiakirjoja suunnitellusti.

  Useimmissa tapauksissa on kuitenkin parasta purkaa täysin vanhan rakennuksen lisäksi myös sen perusta. Mahdollisuus hävittää tyhjennetty sivusto, koska se sopii omistajilleen.

  Jos talo asetetaan maantieteelliseen rekisteröintiin, se on poistettava tästä järjestelmästä ennen purkamisen suorittamista. Asiantuntijat huomaavat, että usein on riittävästi siirtää uusi säätiö niin, että se ei täysin vastaa vanhaa. Muussa tapauksessa on tarpeen järjestää maanalaisen osan purkaminen, ja nämä teokset edellyttävät huomattavia investointeja. Kun purku on ohi, voit valmistaa sivuston uusien rakennustöiden toteuttamiseen.

  Voit tallentaa tämän sivun mihin tahansa sosiaaliseen verkostoon:

  Onko mahdollista rakentaa uusi talo vanhan perustukselle?

  .gif "data-lazy-type =" image "data-src =" http://stroimdom24.com/wp-content/uploads/2012/02/52.png "alt =" "width =" 240 "height =" " 145 "/> Talon rakentaminen ei ole helppo tehtävä, vaikka rakennustöille myönnetty maa-alue olisi vapaana tai jos rakennustöihin on jo olemassa rakennuskohteita, jotka eivät ole omistajan tarpeita, jolloin talon rakentaminen on monimutkaista ongelman ratkaisemisen kannalta. teknisen puolen voittaminen useista esteistä.

  Melko usein on tilanne, jossa vanhan talon tai mökin sijaan on tarpeen rakentaa uusi. Erityisesti talo, jossa on tontti, voidaan periä ongelman ratkaisemiseksi - pysyä vanhassa talossa uunilämmityksellä tai rakentaa uusi talo, jossa on kaikki nykyaikaiseen rakentamiseen liittyvät sivilisaation ominaisuudet - vesiputki, täydellinen lämmitysjärjestelmä ja kaasu.

  Jos vanha talo ei sovi ajatukseen miellyttävästä ihanteellisesta asumisesta, olisi järkevämpää ottaa vastaan ​​kysymys uuden rakentamisesta. Kuitenkin muutamia kysymyksiä ilmenee välittömästi kehittäjälle - onko se hyödyllistä rekonstruoida tai paremmin purkaa? Onko mahdollista jättää vanha säätiö? Onko lupa tuhota sitten? Miten tehdään uuden rakenteen BTI-hyväksynnän?

  Ensinnäkin ennen uuden talon rakentamista on ymmärrettävä vanhan rakennuksen perusta, jonka asiantuntemusta on tarpeen kutsua asiantuntijoita. Vanhan säätiön arviointi toteutetaan useiden parametrien mukaan - optimaalisesti kestämään kuormitusta, suunnitellun talon parametrien noudattamista, maaperän ominaisuuksia ja olemassa olevan säätiön teknistä tilaa. Monoliittinen raudoitettu betonin laatuperusta, vaikka sen käyttöikä ylittää kolmenkymmenen vuoden, ei vaadi kunnostusta useimmissa tapauksissa ja sopii uuden talon rakentamiseen.

  Kuitenkin usein kolmekymmentä vuotta sitten rakennetut talot ovat huonontuneita perustuksia. Asiantuntijaraporttien mukaan talojen rakentaminen tuolloin toteutettiin pääasiassa tavanomaisin menetelmin, jotka eivät ole nykyaikaisia. Lisäksi laadukkaat betonit olivat riittämättömiä ja suurinta osaa alhaisen rakentamisen tekniikoista ei noudatettu. Asiantuntija-asiantuntijalle on tärkeää suorittaa minimaalinen tutkimus, jotta voidaan sanoa, onko vanhan talon perusta "elää" vai ei.

  Tietenkin tämän asiantuntijan palvelut tulevalle kehittäjälle maksaa tietyn summan, mutta onnistuneen tuloksen ansiosta kehittäjä voi säästää uuden säätiön rakentamiseen.

  Jos päätetään rakentaa uusi talo vanhan tilalle, on tarpeen tarkistaa maan asiakirjat. Vaikka samaan paikkaan rakennetaan taloa, on olemassa mahdollisuus saada ongelmia lain kanssa, koska ennen 1990-luvulla rakennettuja tai hankittuja maa-alueita ja taloja ei useinkaan rekisteröidä. Asiantuntijoiden mukaan oikeudelliselta puolelta on mahdollista rakentaa talon vanhan tilalle vain silloin, kun maa tunnetaan kehittäjän ominaisuudeksi. Vaikka maata ja esinettä olisi voitu periä tai luovuttaa, tontin suunnitteluun ei pitäisi liittyä ongelmia.

  Asiantuntijoiden mukaan monet talonrakentamisen edut eivät ole mieluummin virallisen lupaa purkamiseen, vaan purkaminen ja rakentaminen tehdään jälleenrakennuksen tai suurien korjausten yhteydessä. Syynä tähän ovat monimutkaiset kohdat joidenkin sellaisten seikkojen suunnittelussa, jotka liittyvät erityisesti vanhan talon viestintään ja julkisten palveluiden myöhempiin vaatimuksiin niiden uudelleen kytkemisestä.

  On mahdollista järjestää talon rakentaminen vanhalle paikalle "uudistukseksi" tai "jälleenrakennukseksi", mutta on välttämätöntä käsitellä vaiheittain ja erittäin varovasti asetettuja tehtäviä. On suositeltavaa korvata käsitteet vain tiukasti rajoitetuissa rajoissa ylittämättä laissa säädetyn sallitun rakenteen parametreja.

  Useimmille kehittäjille kaikki vaatimukset ja ohjeet ovat liian monimutkaisia, koska ne kokonaan romuttavat vanhat rakennukset yhdessä säätiön kanssa ja rakentavat uuden talon tälle sivustolle, jolloin tehdään tavallinen rakennuslupa.

  Purkutyöt ovat toinen vaihe, joka vaatii huomiota ennen rakentamisen valmistelua. Tämän menettelyn erityispiirteenä on se, että on ensin tehtävä todellinen purku ja vasta sen jälkeen, kun tarkoituksena on laatia säädös, jota sovelletaan BTI: hen.

  Vanhan talon purkaminen tekniseltä puolelta olisi tehtävä seuraavasti: rakennus olisi purettava alas maanpinnan tasolle, muuten säätiön purkaminen voi lentää "melko penniä" kehittäjälle. Maanalaisen osan purkamisen tarve syntyy vain silloin, kun talon rakentaminen tapahtuu vanhalla paikalla.

  Jaa "Onko mahdollista rakentaa uusi talo perusta vanhan?"