Vajat puupalkit laudoilta omilla käsillä

Jokaisessa kotitalouksien viljelyssä on tarvetta helppoa rakentamista varten. Varastoja, joissa ei ole säätiöitä, tekevät usein huviloiden ja yksityisten talojen omistajat erilaisiin kotitalouksien tarpeisiin. Pieni puutalo voi pitää itsessään maataloustyökaluja, rakennusmateriaaleja, takana traktoria ja paljon tarvitsemaa kaikkea, mikä on hankalaa pitää talossa. Aseta sellainen lato ilman perustusta omilla kädillä niiden voimien alla, joilla on kokemusta puurakentamateriaaleista. Kevyen rakenteen rakentamiseen tarvitaan puutavaraa ja puutavaraa.

Puuta rakentaa navetta

Tietäen, kuinka tehdä levyt, joilla ei ole säätiötä omilla käsillä, sinun on valittava oikea puutavara. Rakennustyön pääasiallisena materiaalina on puutavara ja lauta.

Kevytrakentamiseen käytetty puuosuus 50x50, 40x50 ja 50x90 mm. Puiset elementit ovat havupuita.

Koska puu on päärakennuksen tärkein tukiosa, puutavaran valinnassa on kiinnitettävä huomiota siihen, että puurakenteessa ei ole suuria puutteita.

Väärästi kuivattu puu voi olla suurella taivutuksella. Tällaista materiaalia ei voida käyttää laakereiden pystysuorissa telineissä.

On välttämätöntä hankkia puuta kyseisiltä myyjiltä, ​​jos materiaali on varastoituna vaunuun tai sisätiloihin. Avoimilla alueilla sahat absorboivat sateen kosteutta ja menettävät sen laatuominaisuudet.

lauta

Levy on leikattu eikä leikattu. Pinta-aluksella on myös laite lukitusjärjestelmän päiden - "piikkisuunta" pitkin.

Jalostuksen laatu riippuu puutavaran kustannuksista. Kevyiden rakennusten rakentamiseen käytetään yleensä levyä, jonka leveys on 100-150 mm, paksuus 15-25 mm.

Aivan kuten puutavaran, kortti on otettava kuivasta huoneesta. Hallintatyypin valinta riippuu siitä, kuinka paljon rakenteen täytyy olla kallista tai halpaa.

Ennen töiden aloittamista kaikki sahatavarat on käsiteltävä antiseptisellä aineella. Jotkut asiantuntijat tarjoavat halvinta hoitomenetelmää - se on impregnointi puusta käytetyn moottoriöljyn kanssa.

Tällöin on syytä muistaa, että se on mahdollista vain säilyttää vaunussa, joka ei "pelkää" imemään moottoriöljyn raskasta hajua.

Säätiön rakentaminen

Säätiön puute edellyttää edelleen tukirakenteen luomista. Ensinnäkin tukirakennuksen tehtävä on eristää itse rakennus talon pohjalta. Voit tehdä tämän käyttämällä monenlaisia ​​materiaaleja.

Tärkeä rooli on maaperä, jolla rakennusta rakennetaan. Jos maaperä on savi tai turve, on parasta laittaa talvi jalkapalloihin. Voit käyttää lyhytpituisia lokeja paaluina. Kivisen maaperän tai kiinteän maaperän päälle sijoitetaan tiilen, betonilevyjen tai muiden kiinteiden materiaalien pienet kannattimet.

Valittu rakennuspaikka on peitetty muovikalvolla. Kalvo on peitetty kerroksella laajennettua savea. Tämä suojaa puurakennetta kosteuden tunkeutumiselta alhaalta ja muodostaa esteen kylmän virtauksen polulle maanalaisesta pohjasta sisätilaan talvikauden aikana.

Pistokannat sijaitsevat katoksen kulmissa ja niiden välissä 1,5 - 2 m etäisyydellä. Tukit on sijoitettava murskattujen kivipeitteiden päälle. Kaikki tukipisteet ohjataan tasolle. Kaikki tukien väliset korkeuserot poistavat vuodevaatteet.

Jotta kosteus ei pääse tunkeutumaan alla oleviin puurakenteisiin, tukeille asetetaan kerros vedeneristys. Tarrat vain peitetty katto-aineista.

Perusrakenteen rakentamisen vaiheet ilman perustusta

Shed Construction

Laivanvarsien omistajien rakentaminen voidaan tehdä täysin itsenäisesti. Jos sinulla on tiettyjä taitoja puutavaraa käytettäessä, tämä ei aiheuta suuria vaikeuksia. Rakennusten rakentaminen voidaan jakaa useaan vaiheeseen.

Tukikehys

Kevyen rakenteen rakenne on runkorakenne, jossa laakerielementit on tehty puusta. Seinämät ja katot on valmistettu levyistä. Vuodon tukipohja on valmistettu puun runko-osasta:

 • cant pino tukea;
 • asennuksen jälkeen ja kehyksen muodossa oleva puu tarkista puisen suorakulmion geometrian oikeellisuus mittaamalla nauha mitalla rungon lävistäjiä pitkin;
 • jos diagonaalien pituus on suurempi kuin 20-30 mm, kiinnitysyksikön jossakin pitkistä lävistäjistä on purettu ja puuta lyhennetään haluttuun kokoon;
 • puukehyksen kiinnityspisteet kulmissa suoritetaan eri tavoin. Voit tehdä tämän käyttämällä nauloja, ruuveja ja metallilevyjä.
Kehyksen ja pystysuoran telineen kiinnitysosa metallipeitteillä

Shed-runko

Rakennuksen kantavuus on sen runko puusta. Puinen runko on muodostettu seuraavasti:

 1. Tukirungon viivojen sisällä on lattialaitteen alla. Vastukset voivat olla ohuemmasta palkista, mutta korkeus on yhtä suuri kuin palkin runkoon nähden.
 2. Jäljelle jäävät vaakatasot ovat 900 - 1200 mm. Viiveen päät ovat kiinnitettynä tukikehyksen palkkiin. Rungossa ja viivästymässä on urat kiinnittämistä varten.
 3. Valmiissa telineessä asenna pystysuorat telineet. Pystysuorat kannattimet sijoitetaan rakennuksen kulmiin ja niiden väliin 1,5 - 2 m: n askelin. Jotta pylväiden pystyasento ei häiriintyisi, niitä tuetaan väliaikaisten tukien avulla levyjen tai palkkien muodossa.
 4. Oven asennuksen paikalle asetetaan kaksi telineitä oviaukon leveydelle. Avaa ikkunan aukko rungon palkista ja kiinnitä se telineisiin.
 5. Jos jossakin sivun pituus mahdollistaa useamman kuin 5 telineen asentamisen, yhdestä aukosta asenna diagonaalinen leikkaus alustalta. Leikkaus tarjoaa lisärakenteisen runkorakenteen jäykkyyttä ja vakautta.
 6. Pylväiden yläpäät ovat sidottuna palkin reunan ympärillä.
Timber frame

katto

Katon kaltevuuden on oltava SNiP: n vaatimusten mukainen paikallisten ilmasto-olosuhteiden mukaan. Yleensä he tekevät kevyt katto, jossa kaltevuus kohti takaseinää. Runkopalkkien yläreunan pystysuorat telineet.

Gable katto tehdään tavallisesti ullakkotilaa varten. Käytä ullakkoa, sinun on laskettava puukehyksen ja rantatien kantokyky ylimääräistä kuormitusta varten.

Pohjakerros katto

Jotta sade ei pääse tulisijalle, jossa sisäänkäyntiovet ja ikkunan aukot sijaitsevat tavallisesti, kattotuolet ovat 400 mm: n ja 600 mm: n pituisia. Katon yläpinta on sallittu 200-300 mm: n etäisyydeltä. Kattotuolin sivuilla riippuu 200 - 300 mm.

Levytyökaluilla laudan lattia on täynnä kynsiä. Ruploidien rullat levitetään lankapinnalle. Katemateriaalin kaistaleet asetetaan riveille, jotka ovat kohtisuorassa katon kaltevuuteen nähden 200 mm: n päällekkäisyydellä bitumimateriaalilla. Ruberoidien kaltevuusrivi kourutankoja pitkin 0,5 - 1 m: n askelin.

Kalliimmassa versiossa katto on tehty liuskekivestä tai onduliinista, jälkimmäinen valmistetaan aallotettujen levyjen tai joustavien laattojen muodossa.

Pöydän katolla kahden katon kaltevien pintojen liitosta pitkin asetetaan sähkösinkitty särmä.

Pylväskaton kummallakin puolella olevien yläsivujen alapuolella galvanoituja kouruja on ripustettu siirrettäväksi sadeveden varren seiniin.

Lattian asettaminen talliin on tukihyllyssä. Tee näin:

 1. Kortit leikkaavat kehyksen pituutta pitkin viiveitä.
 2. Sängyn sisällä lokeroihin laudat kynnetään. Raskaiden esineiden säilyttämistä varten lattiat ovat vähintään 25 mm paksuisia.
 3. Kirjeiden välisten pienten aukkojen sulkemiseksi lattia on peitetty linoleumilla tai peitetty kovalevyllä.

Pyörillä varustettujen ajoneuvojen varastointi sisäänkäynnin edessä tehdä pieni ramppi. Se on valmistettu monoliittisesta teräsbetonista, tiilestä tai metallihitsauksen rakenteesta.

Video "Ompele omat kädet":

seinät

Rakenteen runko on päällystetty laudalla, jonka paksuus on 15 mm tai paksumpi materiaali ilman muuta puutavaraa. Puuseinän asentamiseen käyttämätön sahatavara, seinäpaneeli, profiloidut puutavarat.

Pyöritä puiset kehyslevyt pystyasennossa ja vaakasuorassa suunnassa. Kaikki riippuu maanomistajan pyynnöstä. Mitä korkeampi puutavaran laatu on, sitä korkeampi kohteen rakentamisen kustannukset ovat korkeammat. Erittäin yksinkertainen rakenne hehkuttaa halpaa epäpohjaista aluksella.

Jos navetta on edustava huone, seinät muodostuvat laadukkaista käsitellyistä levyistä.

Amerikkalaisen tyylin seinät edustavat 2-3 cm: n päällekkäisyyksien päälle kiinnitettyjä vaakasuoria lankkuja. Tällainen aita antaa rakenteelle houkuttelevan ulkonäön. Seinien porrastetun pinnan ansiosta sadevesi ei kestä ulkoisia aidoja. Levyt pakataan alhaalta ylös ja eivät muodosta halkeamia niiden väliin.

Seinät navetassa, vuorattu takalautanen, tyylillä "amerikkalainen"

Kehyksen reunaviivaa reunustavat alhaalta välittömästi rakennuksen ympäryksen ympärillä. Jos viilennät seiniä vuorotellen, voi olla vaarana, että seinien kulmissa olevien lankojen rivien korkeus on epäjohdonmukaista.

Kun polttopuiden varastointiin on rakennettu puomi, rungon edessä on yksinkertainen laatikko. Levyjen väliset raot vaikuttavat huoneen ilmanvaihtoon. Tallennettu polttopuu on aina kuiva. Laudat voidaan naulata paitsi pystyasennossa myös vinosti.

Usein huone on jaettu osiolla eri ominaisuuksien erottamiseksi kiinteistöön. Väliseinämä on valmistettu mistä tahansa arkkimateriaalista (vaneri, kovalevyt, lastulevy). Pieni ovi leikataan osioon.

Aukot seinissä

Pienissä rakennuksissa kustannukset lait teella yksi sisäänkäynti ovi ja ikkuna aukko. Tässä tapauksessa voit käyttää käytettyä ovenlehteä ja vanhaa peräpeiliä ikkunaan.

Lisääntyvässä rakennuksessa on muovinen ikkuna ja ovi. Jos suurikokoisten esineiden varastointi on varastossa, oletetaan, että kaksi ovilevyä ripustetaan pienten kääntöporttien muodossa.

Ikkunoiden aukot ovat parhaiten länsi- ja itäpuolella. Tämä "kaappaa" enemmän päivänvaloa.

valaistus

Sisävalaistus on järjestettävä paloturvallisuuden sääntöjen mukaisesti. Valonlähteiden johdotuksen on ehdottomasti suljettava kokonaan oikosulun mahdollisuus. Pienet kipinät voivat johtaa korjaamattomiin seurauksiin. Puinen rakennus palovammoja muutamassa minuutissa.

Rakennuksen sisätilojen valaisemiseksi on parasta käyttää loistelamppuja tai valonheittimiä.

Puuportaan ulkopinnat

Puurakenteiden suojelemiseksi ympäristön kielteisiltä vaikutuksilta puun suojaava päällyste toteutetaan kolmella tavalla:

hehkutus

Ennen levyn seinien asentamista hehkutetaan. Tee se puhaltimella. Prosessin ydin on se, että polttimen avoin liekki luo hiiltyneen kerroksen puun pinnalle. Hiiltynyt kerros muodostaa vedenpitävän pinnoitteen.

Missään tapauksessa ei voi tehdä sitä jo pystytetyillä seinillä. Kaikki huolimaton liike voi aiheuttaa tulipalon. Hehkutus tapahtuu erillisellä paikalla jokaisella laudalla.

lakkaus

Ulkopinnat on lakattu ulkokäyttöön. Esikyllästetty puu pellavaöljyllä - se vahvistaa puun rakennetta ja vähentää lakan kulutusta.

Lakkaus tehdään harjalla ja rullalla. Suorittaessaan henkilökohtaista suojavarustusta: lasit, hengityssuojain, sideharso ja käsineet.

Oikein tehty lakkaus säilyttää rakennuksen houkuttelevan ulkonäön pitkään. Rakennuksen toiminnan aikana on välttämätöntä valvoa lakatun pinnan tilaa ja aika poistaa päällysteen eheyden rikkomukset.

väri

Maalata puun puinen pinta tavalliseen ulkovaihtoehtoiseen öljymaaliin. Kuten edellisessä tapauksessa, ennen puun maalaamista impregnoidaan pellavaöljyllä.

Värjäys tehdään henkilökohtaisten suojavarusteiden avulla. Maalaa seinät telalla tai harjalla. On välttämätöntä, että aina on liuotin kädessä. Heidät kasvatetaan paksuilla maaleilla ja poistavat erilaisia ​​maaleja.

Paloturvallisuuslaitteet

Puiset rakennukset joutuvat nopeaan tulipaloon. Siksi paloturvallisuusvaatimuksia on noudatettava:

 1. Suojus on asennettu lähelle navetta kiinnitettynä siihen kiinnitettyihin palonsammutusaineisiin, kuten koukkuun, lapioon, kirveeseen ja kauhaan.
 2. Hiekkaa on säilytettävä suljetussa säiliössä. Talvella on yksinkertaisesti mahdotonta käyttää jäädytettyjä hiekkasia.
 3. Jos luonnollinen säiliö on kaukana rakennuksesta, vesi on varastoitava tynnyriin tai vanhaan kylpyyn.
 4. Palosammutin on sijoitettu seinän ulkopuolelle niin, että se on suojattu katon ylitse. Pidä sammutin sisällä navetan on melko turha. Tulipalon aikana laitteen saatavuus on kyseenalaista.

Rakennuksen rakentaminen ilman säätiötä mahdollistaa ympäröivän maaperän juurtajärjestelmän säilyttämisen, säästää rahaa rakennuksen rakentamiseen, vapauttaa käyttökelpoisen alueen asunnon kaikesta ylityksestä ja lisää kodin puutarhanhoitoa.

Miten rakentaa navetta: yksityiskohtaiset vaiheittaiset ohjeet valokuvilla

Riippumatta siitä alueesta, jossa ei ole latoa, ei riitä. Kaikkea ei voi ja pitäisi tuoda taloon, vaikka siellä olisi paikka, ja jo jos ei ole, niin kaikki kotitalousliikkeet ovat välttämättömiä. Tämä muuten voi olla ensimmäinen itsenäisen rakentamisen kokemus: voit rakentaa navetta omiin käsiisi ilman taitoja. Tärkeintä on kasvattaa kätesi oikeaan paikkaan.

Halutessasi navetta voidaan tehdä pienen talon tavoin

Materiaalit on rakennettu

Jos navetta sijaitsee talon lähellä ja olet huolestunut sen ulkonäöstä, on järkevää käyttää samaa materiaalia kuin talon rakentamisessa. Jos et halua viettää suurta määrää kotitalouksien rakentamisessa, voit valita maaliin niin, että etkä erota toisistaan. Useimmissa tapauksissa tämä ei ole kovin vaikeaa: monilla tekniikoilla ja monilla materiaaleilla saadaan hyvin tarkasti kopioida kalliiden viimeistelyaineiden ulkonäkö. Hyvä esimerkki on sivuraide. Se on lokin, puun, tiilen, kiven, jolla on erilainen rakenne. Joten ei ole välttämätöntä käyttää kalliita materiaaleja rakentaa navetta. On käytännöllisempää käyttää halvempaa rakennustekniikkaa ja sitten päällystää materiaali laskulla, joka vastaa päärakennuksen loppua.

Kuinka nopeasti ja edullisesti rakentaa navetta

Nopein ja samalla edullinen vaihtoehto rakennustekniikan rakentamiseen. Runko voi olla puinen tai metallinen, se on päällystetty ulkopuolelta, laittaa katto ja kaikki on valmis, irtoa. Jos vaunu on suunniteltu puuhun, se kerätään baarista ja laudoista. Metallipurkki voidaan sopivammin valmistaa profiiliputkesta: neliömäinen poikkileikkaus, ja se on yksinkertaisempaa kiehua ja laittaa paikalleen ajoittain. Siinä on myös erikoinen metallikehys. Se on koottu itsekierteittäviin ruuveihin, ja koko rakenne on tilattu ja valmistettu tehtaalla. Näitä koteja pidetään halvin, on epätodennäköistä, että varastot ovat kalliita. Kokoonpano ja metalli- ja puuportaat kestää useita päiviä: tarkistetaan useammin kuin kerran.

Puolet rakennettu lato: lattia ja kaksi pitkää seinää ovat, se on edelleen asennettava lyhyt ja tehdä ristikko järjestelmä

Runkorakenne on helppoa, koska pihan perustana on kevyt. Useimmissa tapauksissa on tarpeeksi virkoja, betonilohkoja, joskus ne asentavat ruuveja tai kyllästyvät. Monimutkaisemmilla mailla ja niille, jotka pitävät luotettavuutta, on mahdollista rakentaa monoliittinen tai modulaarinen (pohjaseinämäistä) liuska-pohjainen matala perustus.

Vahvistetulla nauhan pohjalla voit laittaa jopa rakennusaineiden tai tiilien navetta. Tällöin, jopa kallisilla mailla, rakennus on normaalia. Jos se liikkuu, niin yhdessä pohjan kanssa, niin että halkeilun vaara on vähäinen.

Rakennusteline voidaan rakentaa ilman perustusta. Sitten hyllyjä (käsiteltävä hajoamista varten) on syvennettävä 60-80 cm: llä, betonoitu, ja sitten alusvaippa kiinnitetään niihin, mutta jonka avulla lattialokit tuetaan. Mutta tällä tavoin ei voi rakentaa suurta rakennetta. Suurin - pieni kaappi ja woodstep lähellä.

Toinen vaihtoehto. Se soveltuu maaperäksi, josta vesi on hyvä, ja pohjavedet sijaitsevat syvällä. Merkitse alue, joka on enemmän kuin suunniteltu navetta 50 cm kumpaankin suuntaan, poista sooda ja tee hiekkaa ja soraa. Kiinnitetty puu asetetaan tamped rubble ja lattia lokit kiinnitetään niihin (käsitelty antiseinä, jotta puu suorassa kosketuksessa maan kanssa). Se on kaikki. Ei komplikaatioita.

Shed ilman perustusta

Tämä on kaukana parhaimmasta vaihtoehdosta: vaikka alhaisen pohjaveden pinnalla ja puun huolellisella käsittelylläkin, säleikkö ei kestä kauan. Jos se sopii sinulle, voit tehdä niin.

Kehyksen runko

Kaikentyyppiset pylväs- tai pylväspohjaiset pinnat edellyttävät yksittäisten tukien sijaintia kehällä: välttämättä rakenteen kulmissa ja siltojen (väliseinien) risteyksissä, jos sellaisia ​​on. Tukien asennusvaihe riippuu kaluston koosta ja siitä, mitä myöhässä aiot käyttää. Mitä suurempi span, sitä suurempi poikkileikkaus vaatii viiveitä.

Esimerkiksi palkin leveydelle 2 metriä voit laittaa vain kaksi sarjaa sarakkeita ja lokit ovat 150 * 50 mm (ääritapauksissa 150 * 40 mm). Jos vaunun leveys on 3 metriä, siirrä sitten joko välitelineet (pylväät, paalut) tai ota 150 x 70 mm: n levy. Laske alueesi halvempi hinta ja valitse.

Kaapatut pylväät

Levyn leveyden ollessa 100 mm lattiat jalkojen alla tuntuvat huomattavasti. Joten sinun on asennettava askel noin 30 cm. Silloin ei ole taipumista lainkaan, tai se on merkityksetön (se riippuu painosta).

Nopein tapa on tehdä perustus valmiista lohkoista: voit ostaa ne tai tehdä ne itse. Niiden alapuolella kaivetaan kaivoja, jotka ovat hieman lohkojen suurempia. Hiekkaa kaadetaan pohjaan, kaatuu, sitten soraa, se pahenee myös. Pehmusteessa oleva paksuus on 20-30 cm. Lohkot on asennettu siihen ja alavaljaat asennettu lohkoihin.

Sen jälkeen, kun lohkot on asetettu, pohjaosa on kiinnitetty niihin.

Jos puhumme matala-teipin pohjasta, kaivantoa kaivetaan 40-60 cm syvyyteen suhteessa maatasoon, nauhan leveys on noin 25 cm, ja kaivannon itsensä on oltava vähintään puolen metrin leveämpi tai enemmän: siihen on asennettu muotti. Pohja dub, ram. Kaivoksen pohjalla kaadettiin ja kaatui uudelleen.

Materiaalina käytettiin 150 * 50 mm: n levyjä, jotta niitä voitaisiin käyttää tulevaisuudessa. Kun murskaus purettiin (ikään kuin se olisi tarttunut betoniin), ne purettiin ja asetettiin lattialokiksi

Neulo 12-14 mm: n palkki puikoista. Neljä uurteista pituussuuntaista sauvaa on sidottu 6-8 mm: n sileän palkin kanssa. Rungon mittojen on oltava sellaiset, että kaikki raudoitukset ovat vähintään 5 cm: n korkeudella nauhan reunasta. Esimerkiksi jos pohja on 40 x 25 cm, sauvat ovat sidoksissa rakenteeseen, jonka suorakulmainen osa on 30 x 15 cm.

Muotti on asennettu muottiin, joka sitten kaadetaan betonilla, joka ei ole alempi kuin M-200

Puukehys tekee itse: askel askeleelta valokuvien kanssa

Rakennettiin 6 * 3 metrin mittainen runko. Vajaakatto, ondulina. Etuseinän korkeus on 3 metriä ja takaosa 2,4 metriä. Toiminta on osoittanut, että tällaisella erolla lumen korkeuksissa ei ole paljon kertymistä (Len. Region).

Tukan perustana käytettiin vakiolohkoja FBS 600 * 300 * 200. Ne on asetettu 25 cm: n paksuiseen hiekkakivipäällysteeseen. Vanhentunut vedeneristys - lohkojen päälle on asetettu kerros kateaineita bitumimateriaalilla. Ylhäältä myös "hydrotex" -kerros on liimattu samaan mastiksi. Tämä kakku tehtiin, koska pohjaveden pinta on korkea, oli tarpeen suojata rakennusta takuu kosteudelta.

Aloita navetan rakentaminen. Vedeneristys asetetaan pohjaan, kiinnitetään vanteet ja puuta kiinnitetään vanteisiin

Vedeneristysmateriaalilla 150 * 150 mm puutavaraa (kaikki sahatavara). Se liitettiin puoli-puuhun, se lyötiin kynsillä - 100 * 4 mm. Niille, jotka eivät tunne puusepäntyä, on mahdollista yhdistää tangot, sisäpuolelta vahvistetut kulmat kiinni olevat nivelet, ulkopuolelta - asennuslevy.

Tässä suoritusmuodossa runko ei ole kiinnitetty lohkoihin. Alueilla, joilla on suuri tuulikuormitus, tämä ei ole perusteltua. On mahdollista kiinnittää pulttien avulla: niiden alapuolella läpi palkin läpi lohko, samaa halkaisijaltaan reikää porataan (12-14 mm). Nastoja ajetaan siihen, pultti vedetään ylös avaimella. Piilota hattu, voit porata sen alle.

Seuraava askel - tukilattian kiinnittäminen. Asennettu kortin reunaan 150 * 60 mm. Liimattu vanteisiin sopivalla koonpaksulla. Kiinnittyvät naulakkeisiin 100 * 4 mm.

Lattian viivästykset kiinnittyvät tällaisiin kiinnikkeisiin

Viivat sijoittui valjaiden yläreunaan. Kaikkien on oltava sileitä, muuten lattiaa on vaikea asettaa. Saatat joutua tasoittamaan taso tai uudelleen.

Runko koottiin "alusta" -tekniikan mukaan: ensin ne laivattiin lattian ja asensivat seinät siihen. Seinän tai sen osan runko on koottu lattialle. Joissakin tapauksissa pinnoitusmateriaali on välittömästi päällystetty ulkopuolelta, jos pinnoitukseen on valittu levymateriaalia. Ja jo tässä muodossa (leikkaamalla tai ilman) ne nostetaan, asetetaan pystysuoraan ja kiinteäksi.

Toinen tekniikka on "ballun". Sen mukaan kehys asennetaan vähitellen: rungon kulmavivut asennetaan vanteisiin tai jopa heti lohkoihin. Ne asetetaan tasolle kaikilla tasoilla. Välilehtien välillä vedä köysi, joka sitten asetti loput telineeseen. Ne ovat myös naulittuja yksi kerrallaan, pitäen ne yhdessä hakkereiden ja väliaikaisten ristikkojen kanssa.

Tässä tapauksessa teknologia valittiin "alustaksi" ja viivästetty OSB 18 mm paksuus. Yleensä lattia voidaan valmistaa levyistä, vanerista (kosteutta kestävästä), OSB: stä jne. Lauta tarvitsee 20, vaneria - 13-15 mm, mutta tarvitset kosteutta kestävää (OSB kosteutta kestävä).

Lattiat navetassa

Seuraavaksi aloitettiin seinien kokoonpano. Täysin koputettu runko: alempi leikkuulaite, teline, yläraja. Tässä muodossa se asennetaan täsmälleen vyönauhan palkin reunaan, se altistuu ja vahvistuu turvapylväillä, pysähtyy ja hakata. Kynnet lattian läpi leikkuupalkkiin. Kynnet olivat 200 * 4 mm.

Kerättyjä seiniä. Ylärajaus on välittömästi ja tuki kattotuolille

Runkorakenteiden 100 * 50 mm kokoonpanon, pystysuorat välimatkat ovat 600 mm, kattotuolit asennetaan samalla pinnalla. Rafterin järjestelmä oli menossa 150 * 40 mm.

Ikkuna ja oviaukot on vahvistettu - kaksi levyä on naulattu alaspäin, jotka krakkautuvat yhteen kynsien kanssa ruutupiirroksessa 20 cm: n jälkeen. Kuormitus on suurempi täällä, joten vahvistamista tarvitaan. Yhdessä päistä on portti suurikokoisten kohteiden lataamiseen / purkamiseen. Siksi tässä seinässä (valokuvassa näet) vain kulma-asemat ja vahvistetut - venttiilien kiinnittämiseen.

Näkymä takapihalle, joka on laaja kaksoisovet

Koska katto on irrotettu, kattorakenne on yksinkertainen: ne asetetaan laudan reunalle, joka on valittu ristikon alla. Niiden pituus on pidempi, koska katon ylivuoto on välttämätön. Kummallakin puolella on yleensä 30-50 cm. Tässä suoritusmuodossa, jossa tukipalkin leveys oli 3 metriä, haarahihnojen pituus (myös kaltevuus) oli 3840 mm.

Nails vinosti - kaksi kummallakin puolella. Voit parantaa kulmien asennusta: kestävät myös merkittävät tuuli- ja lumikuormat.

Onduliinikotelo

Seuraavaksi - katolle (100 * 25 mm) on asennettu kotelo. Asennusvaihe on onduliinivalmistajan suositusten mukaan 40 cm. Ja kattomaalaus on asetettu (kynnet ostettiin yhdessä päällysteen kanssa).

Seinät ulkona oli ommeltu 9,5 mm paksuisella OSB: llä.

Pinnoitustelineen prosessi

Asennettiin ovi, pienet askelmat.

Ovet asennettu vanhoihin, siistiin

Viimeiset kosketukset asetettiin tuulilevyyn. Sitten navetta pantiin tappeihin ja maalattiin vastaamaan muualla sijaitsevaa rakennusta. Varasto omalla kädelläan valmiilla säätiöllä rakennettiin kahden päivän päästä. Jälkilevyt ja maalaus olivat paljon myöhemmin, melkein kuukautta myöhemmin.

Viimeinen versio navetasta... kaunis

Houkutteleva säätö on ommeltu kooltaan leikattua asbestilevyä. Kaunis osoittautunut navetta.

Varustettu metallista valmistetulla päällimmäisellä katolla

Tämä lato rakennettiin yksin. Rakenne on myös kehys: halvin tapa. Tässä tapauksessa kokoonpanomenetelmä - "ilmapallo" - vaiheittaiset näyttelyhyllyt. Kaikki alkaa samalla tavalla: aluksi he tekivät sarakkeita säätiölle. Vain tällä kertaa tiili.

Tiilipylväiden navetan perusta

Kuten näet, nastat asennetaan kulmaviivoihin. Reikää porataan johtosarjoissa ja ne kiinnitetään napeihin. Ne voidaan tehdä myös kulmissa, mutta myös välipylväissä: se pitää tiukasti kiinni.

Tässä navetassa on pieni kuisti-veranta, koska vaaditulla etäisyydellä on poikkipalkki. Ja hän piirtää seinän. Hänen aiemmin tekemästään ja virkaa.

Levyt kiinnitettiin myös levyihin

Viivettä voidaan myös kiinnittää leikkauksella. Sitten kirjekuoressa leikataan lovinmuoto. Syvyys ei saisi ylittää 30% puun paksuutta, koska loki on leikattu niin, että se seisoo samalla tasolla kuin vanteet. Tämä menetelmä vie aikaa.

Seuraavaksi kehys oli menossa: nurkkapostit 100 * 100 mm, väli - 50 * 100 mm, yläreunus ja ristikkojärjestelmä koottiin samalta alustalta. Yläosassa olevat kolmiot on vahvistettu päällystetyillä metallilevyillä. Pienempiä levyjä kiinnitettiin trimmauksen ja telineiden yläpalkin liitoksissa. Heitä heitettiin ilman leikkaamista, naulattiin ylhäältä ja diagonaalisesti kynsien kanssa. Levyt vähensivät taivutettavuutta sivuttaiskuormien alla.

Sitten ristikkojärjestelmä koottiin - 150 * 50 mm: n aluksella oleva laatikko - laatikko metallilevyn alle. Se valittiin, koska sama materiaali kattaa mökki.

Kokoonpannut ristikkojärjestelmä, jossa laatikko

Kehys oli päällystetty OSB-arkkeilla - sopivin koko rakennetta varten. Seuraavaksi seinät leikataan puupinnalla.

Tämä on melkein valmis navetta, jossa on katto katolla. Seinäkoriste pysyi

Kotelo ei muuten saa olla vaneria tai OSB: tä. Voit vuori tai aluksella kiinnittää heti teline. Mutta silloin, kun rungon kokoaminen on tarpeellista, se on asetettava tikkuihin: rakennusmateriaali on epäselvä ilman levymateriaalin jäykkyyttä. Jos et laittaa hakata, voit heiluttaa sitä kädelläsi.

Nämä ripustimet antavat riittävän jäykkyyden runko-osan seiniin.

Asennuksen jälkeen pystyt täyttämään laudat, vuori, lohkot, puun jäljitelmä, sivuraide - valinta on sinun.

Runko-aidat

Samanlaisia ​​kehyspuita voidaan valmistaa muotoiltuista putkista. Vanteiden ja kulma-aukkojen kohdalla on 60 * 60 mm tai 60 * 40 mm: n pituinen osa, väli- ja jopa pienempi - 20 * 40 on normaali. Vain ulkokuoren kiinnittämistä varten sinun on asennettava ja kiinnitettävä laatikko. Lue lisää putkien ja metalliprofiilien altaan rakentamisesta, lue tästä.

Niille, jotka välittävät rakennuksen ulkonäöstä, muutamia ideoita siitä, miten naapuri olisi kaunis videomuodossa.

Video puuportaiden rakentamisesta

Vaunu oli kaunis, mutta ei halpa. Mutta kunnon kooltaan, vahvalta ja ulkonäöltään ei eroa talosta - se sopii kokoonpanoon. Kaikki on esitetty / maalattu yksityiskohtaisesti, on yksi rikkomus: vedeneristys metallilevyn alle asetetaan pystysuoraan. Jopa hyvällä liimaamalla nauhat, ennemmin tai myöhemmin vesi tekee polun itselleen. Muussa - kaikki on oikein.

Tässä tapauksessa navetta on rakennettu halvimpiin, luultavasti pohjaan: betoni kaadetaan vanhoihin renkaisiin. Näissä "sarakkeissa" on kehys. Luonnollisesti sinun on laitettava ne tasaiselle luotettavalle pinnalle ja heidän pitäisi olla samalla tasolla. Vahvuutena kellari ei anna parhaita betonilohkoja ja ehkä jopa ylittää ne. Rengasrakenteen kaiuttimet voidaan sulkea tekemällä askel ja sijoittamalla kukat sitten siihen tai käyttämään sitä muille tarpeille. Lisää käytännön työtä.

Toinen video, jossa on vaiheittainen esimerkki puutavaran rungon rakentamisesta.

Mittapiirrokset

Useita piirustuksia, joiden avulla voit liikkua rakennuksen mittasuhteissa. Sopeuta tarvittaessa sivustoosi tai tarpeisiisi.

Varustettu katolla - piirustus telineiden kanssa

Kaada kolme osastoa katon alla. Katkoviiva ilmaisee telineiden asennuspaikan (ja tukee niitä)

Alustan muotoilu, jossa esitetään kaikki tarvittavat elementit

Pöydän katto metalliosastolla

Teemme navetta ilman säätiötä omilla käsillä

Monet omistajat dacha tontit ja yksityiset talot unelma rakentaa navetta ilman säätiötä, kun taas menojen mahdollisimman vähän. Loppujen lopuksi sinun täytyy varastoida puutarhoja ja rakennustyökaluja, rakennusmateriaalien varastoja, varastoja tai jäänteitä ja kaikki, joilla ei ole talon sijaintia.

Muuten, usein lato on tilapäistä suojaa rakennettaessa taloa tai kesämökkiä. Joten tämä on kaikilta osin välttämätön rakenne. Jos yrität kovaa, silloin on aivan mahdollista tehdä omalla kädellä tukeva kiinteä rakennus, mukava sisällä ja erittäin mielenkiintoinen ja jopa epätavallinen ulkona. Kaikki riippuu rakentajan mielikuvituksesta ja hänen taloudellisista kyvyistään.

Valmistelutyöt

Jotta rakentaa hozblok ilman säätiötä, sinun pitäisi aloittaa valitsemalla oikea paikka sen sijaintiin sivustolla. On välttämätöntä, että se oli kätevä lähestymistapa, ja samaan aikaan lato ei vaatinut ketään.

Etukäteen sinun on valittava kokoonpano, koko, rakennustyyli ja millaisia ​​materiaaleja se rakennetaan. Tässä tapauksessa kannattaa muistaa, että rakenteen ei pitäisi olla kovin raskas.

Et voi esimerkiksi rakentaa kivi- tai tiiliseinämiä, koska nämä materiaalit edellyttävät perustuksen asettamista. Paras sopivuus on puu (kiinteä tai liimattu), halkaisijaltaan pienet lokit, laudat (reunat, reunat, jopa kaksoisseinäiset) sekä lastulevyt, kuitulevyt (sisäkäyttöön), OSB-levyt, teräspinta, kevytmetalli.

Voit käyttää viimeisteltyä metallisäiliötä, minkä jälkeen sen ulkonäkö kasvaa omilla käsilläsi.

Rakennusten tyypit ilman säätiötä

Koska on mahdollista rakentaa vain kevyt rakenne ilman perustusta, vastaavia materiaaleja olisi valittava sille. Hozblok voidaan valmistaa:

 • metallikulmat ja profiililevyt;
 • metallikulma ja puulevy;
 • ammatilliset lattiat ja baarit;
 • puiset palkit ja lankut.

Rakennuksen eteneminen

Yksinkertaisin, halvin ja nopein ratkaisu on rakentaa kehysrakenne omiin käsiisi. Tietenkin ei ole tarpeen tilata hanketta arkkitehdille. Mutta kannattaa tehdä piirustus tai mittasuhteita koskeva suunnitelma. Tämä määrittää tarvittavan määrän pää- ja apumateriaaleja, jotka ovat edullisempia ostamaan kerralla. Tämä säästää aikaa ja toimituskuluja.

Sinun on varmasti saatava kaikenlaisia ​​mekaanisia, sähköisiä, bensiinimoottoreita ja työkaluja, sillä ruuvimeisseli ei toimi täällä. Nämä yritysostot eivät ole tarpeettomia talouteen tulevaisuudessa. Ja pihan rakentaminen omiin käsiisi tuo lisää tyydytystä ja vähemmän väsymistä. Nyt voit siirtyä suoraan rakentamiseen.

Ensimmäinen asia on puhdistaa rakennuksen paikka kasvillisuudesta ja tasoittaa sitä. Puhu rakentajien kielellä - tehdä asettelua.

Jos mahdollista, on parempi pintaa asfaltti tai betoni. Ennen tätä, kompakti maaperä rauniolla ja hiekalla.

Seuraavassa vaiheessa leikataan haluttuihin mittoihin pohjaan kiinnitettävä alusvaippa, peittää ne huolellisesti antiseptisellä ja muotoilulla kiinnittämällä niiden väliin millä tahansa tavalla: metallikulmat, vuoraukset, valinta jne. Lattia voidaan asettaa samanaikaisesti.

Oikea lattia on erittäin kallista. Siksi on mahdollista karkeana valmistuksena lauta levylle ja sitten peittää se valikoitavalla arkimateriaalilla: vaneri, kuitulevy tai lastulevy. Ja lämpöä viivästysten välillä, jotta lämpöeristetty kerros laajennettua savea.

Seinien luuranko voidaan koota asentamalla telineet ja poikittaiset palkit suoraan paikalleen tai se voidaan asentaa solmujen kanssa maahan, jota seuraa nosto ja kiinnitys. Mutta tässä on otettava huomioon, että solmu on mahdollista yhdistää omilla käsillänne, mutta ei ole mahdollista nostaa ja toimittaa sitä - tarvitaan avustajia. Ja vielä yksi tärkeämpi seikka - pystysuorien telineiden asennuksessa on tarpeen asentaa jäykiste, joka antaa rakenteelle jäykkyyden. Muussa tapauksessa kehys voi hajota.

Kattolaitteisto

Sitten voit siirtyä katon ja katon laitteeseen. Suunnittelu on parasta rakentaa rafter. Tasokatto ei sovellu hozblokiin. Kauniit kattotat voidaan tehdä omalla kädelläsi paksusta laudasta tai ohuesta palkista käyttämällä valmiiksi hankittuja sähkötyökaluja.

Ensinnäkin telineiden yläosan vaakasuora leikkaus tehdään. Sitten kiskot asennetaan tällaiseen askel, niin että myöhemmin olisi sopiva järjestää eristys niiden välille (jos tarpeen). Harjojen kohdalla on muunnos, jolle on mahdollista käyttää sahausten tuhlausta, vaikka laatta pysyy sisäpuolella. Ja lopuksi - päällys. Katolle voit käyttää liuskekiveä ja kaikenlaisia ​​laattoja, erilaisia ​​rullina olevia materiaaleja (yksinkertainen kateaine, rakennettu, vahvistettu ja muut).

Katso videota siitä, kuinka varustaa ulkotiloihin katto profiililevyllä.

Barn decoration

Nyt voit siirtyä ulkopuolelle. Tässä fantasialla oleva lento voi olla laaja. Omalla kädelläsi voit tehdä kaikki leikkuulaudat, vuori, muovi, sivuraide (jos ne ovat jääneet päärakennuksesta). Viimeiset kaksi materiaalia eivät vaadi ylimääräistä viimeistelyä, mutta puiset elementit on käsiteltävä antiseptisellä aineella ja peitettävä maalilla, emalilla tai lakalla.

Seuraavaksi sinun on asennettava ikkuna (jos varattu) ja ovi. Asennettaessa rungon ja seinän verhousta varten sinun on annettava etukäteen aukkoja. Sekä ikkuna että ovi voidaan käyttää valmiina, tai voit tehdä sen itse. Tässä ei ole erityistä vaivaa, olisi olemassa halu, materiaalit ja välineet.

Tulevaisuuden rakentamisen viimeinen vaihe - rakennuksen sisustus. Se on välttämätöntä silloin, kun tiloissa varastoidaan lämpöä hyvin. Tätä varten kehyksen pääpilareiden väliin asennetaan lisää pysty- ja vaakasuoria palkkeja. Niiden välissä, kuten myös kannattimien välissä, eristys otetaan käyttöön, kuten mineraali- tai kivivillaa ja vaahtomuovia. Suoraan seinien ja katon sisustukseen voidaan tehdä myös lauta, liukulevy, lastulevy tai kipsilevy.

Suosittelemme katsomaan videota, jossa on ideoita pihan viimeistelyyn.

Sitten voit maalata, et voi, mutta on toivottavaa peittää lakalla tai öljyllä. Ja niin, että se olisi melko lämmin ja mukava navetassa, olisi mukava ommella eristys höyrysulun kerroksella ennen viimeistä seinäverhousta.

Pylväksen positiivinen puoli ilman perustusta

Rakennuksella, jolla ei ole pääomarahastoa, on useita etuja verrattuna perusrakenteisiin:

 • pieni navetan rakentamiseen käytetty aika;
 • kyky tehdä kaikki työ omilla käsillään;
 • suhteellisen pienet taloudelliset investoinnit hyödyllisyysmallin rakentamiseen;
 • tarvittaessa rakennusta voidaan helposti siirtää toiseen paikkaan.
Shed voidaan käyttää kesäkeittiöinä

Jostain syystä monet ihmiset pitävät navetta jotain epämiellyttävää ja tilapäistä, he ajattelevat, että vuosi tai kaksi se puretaan. Itse asiassa käy ilmi, että aluksi kaikki roskat varastoidaan hozblokissa (sarjasta - ja yhtäkkiä se tulee kätevästi), puutarhaan ja muihin työkaluihin.

Sitten siellä on tarpeen sijoittaa työpaja siellä, koska omistaja sai makua ja haluaa tehdä aivan kaiken omilla käsillään. Tai yhtäkkiä oli tarpeen järjestää kesäkeittiö kodinhoitohuoneeseen. Ja enemmän, enemmän, enemmän... Lopuksi, on vain sääli tuhota oman ponnistuksesi hedelmät. Lisäksi, jos tämä on arkkitehtoninen arkkitehtuuri - ensimmäinen. Tämän seurauksena alkavat kaikenlaiset ansiorakennukset, muutokset, rakennemuutokset, ylimääräiset työvoiman, materiaalien ja rahan kustannukset.

Siksi on turvallisinta ennakoida rakentamisen alusta kaikki tulevat suuret ja pienet rakennushankkeet. Ja kun hän on tehnyt vahtimestarin ilman omia käsiään, ei pitäisi olla pelkästään toiminnallinen merkitys vaan myös epätavallinen ja mielenkiintoinen yksityiskohtia maisemasuunnittelusta.

Hyvä vaikutelma on kartanon näkymä, jossa sekä päärakennukset että rakennukset rakennetaan samaan tyyliin ja samalla viimeistelyllä.

Kuinka rakentaa navetta ilman säätiötä omalla kädelläsi?

Rakentaa navetta ilman säätiötä omalla kädelläsi

Kun on tullut halukkaiden hehtaarien omistaja dachasta, monet kohtaavat kysymyksen - kuinka rakentaa navetta ilman säätiötä omilla käsillään alhaisin kustannuksin ja vaivoin.

Usein sitä käytetään työkalujen, rakennusmateriaalien ja puutarhatyökalujen tallentamiseen ja joskus tilapäisrakennukseksi kesän asukkaille.

Ensinnäkin on parempi tehdä visuaalinen suunnitelma, jossa merkitään kaikki alueet ja rakennukset.

Barnissa ei usein ole esteettistä toimintaa, ja siksi sitä pidetään jotain, joka on peitelty tai piilotettu uteliailta silmiltä.

Koska asennus tapahtuu omilla käsillään, hän liittyy epäammattimaiseen, epäsuoraan ja väliaikaiseen rakenteeseen.

Kyllä, ja osaa rakentaa hyvä perusta, joka antaisi varaston säilyttää alkuperäisen ulkoasunsa ja toimivuudensa, ei ole helppoa.

Kuitenkin on mahdollista tehdä tavallisesta paikka varastointi dacha roskakori varsin hyvä ja kaunis.

Vaunujen asentamiseen ei aina tarvita perustusta.

Jos tämä on pienikokoinen kerrostalo, joka on valmistettu puulaaduista tai baareista, OSB-levyistä tai metallisäiliöstä, voidaan käyttää muita tekniikoita.

Tämä auttaa ketään, jopa rakennuttajat kaukana, rakentamaan laadukkaan navetan omiin käsiinsä.

Navetan rakentamisen vaiheet

Mikä on välttämätöntä käytännön varaston rakentamisen onnistumiselle ilman säätiön rakentamista ja paljon aikaa ja taloudellisia kustannuksia?

Valitse ensin sijaintipaikka. Se on vähiten sopiva puutarhanviljelyn viljelyyn.

Vyöhykkeen merkitseminen päättää, missä on sopivin rakentaa rakennusta. Myös rakennusmateriaalin, koon ja tyylin on päätettävä.

Voit muuttaa huonoa mökkielementtiä sekaan ja koristeluun.

Päätyyppien muodot

 • Boardwalk (rakennettu ei-reunoilta);
 • Tiili (kallis ja kestävä);
 • Vaahtoblock (kalliimpi kuin tiili ja älä rakenna niitä omilla käsilläsi);
 • Puinen (runko, koristeltu eri materiaaleilla);
 • OSB-rakennukset, eristetyt laajennetulla savella (maanrakennukseen sopiva vaihtoehto).

Hallintapaneelin rakennukset eivät ole kaikkein edullisimpia, yksinkertaisia ​​ja nopeita asentaa. Nämä ovat väliaikaisia ​​rakenteita, joita ei ole suunniteltu useiden vuosien ajan.

Voit laittaa sen suoraan puisia kuormalavoja tai rinnakkaisia ​​tankoja sen suojaamiseksi vedeltä.

Tällaisten kattojen ominaispiirteet:

 • Pienet mitat (2x3x2,5 m - optimaalinen);
 • Peitteenä valitaan katto katto (kattohuopa, kattohuopa, terva, bitumi, liuskekivi jne.);
 • Rakennusmateriaali (kehys, joka on tehty epäpätyistä levyistä, joissa on reunattomia levyjä);
 • Mahdollinen sisustus kiipeilevän kynnyksen tai viinirypäleiden muodossa, ruukut, joissa on ruukkukasveja jne.

Tiilipuistojen on täytettävä nauhan säätiö, ne ovat kestäviä ja kauniita, ne voidaan menestyksekkäästi liittää kaikkien rakennusten kokoonpanoon alueella.

Ne sopivat myös laitteiden työpajoihin, autotalliin, varastoihin tarvikkeisiin, puunhenkisiin ja vierashuoneisiin.

Ne ovat kalliimpia, omien käsien rakentaminen voi viivästyä viikoilla, mutta tulos on sen arvoinen.

OSB-keraamiset rakennukset rakennetaan nopeasti ja helposti, kustannukset ovat keskellä puuta, puuta ja tiiliä.

Mutta se on jo kestävämpi ja talvella voit nukkua niissä, jos laitat lämmittimen tai uunin. Jälkimmäinen kääntää navetta täysimittaiseen taloon, joka soveltuu elämään.

Suosituimmat ovat vaahtomuovi ja puiset varastot.

Ensimmäinen asennus on kalliimpaa kuin kaikki, eikä se ole sen arvoinen omilla käsillänne, mutta ne on rakennettu elämää varten ja niillä on mahdollisuus järjestää täysimittaiset karjankasvatukset karjalle ja korjata heinää.

Rakentamiseen tarvitaan asiantuntijoita, säätiötä, huomattavia varoja ja enemmän materiaaleja sisustukseen.

Tällaisten rakennusten katto on kaksinkertainen ja peitetty aallotettu lattia, alumiini, metallilevy jne.

Vaahdopallot ovat suosituimpia maanviljelijöitä kohtaan.

Taloudellisimmista on puurakenne, lajityypin katoamaton klassikko. Vaihtoehdot asentaa omat kätensä mereen vuotanut.

Tarkastelemme joitain yleisimpiä.

Puuportaan asentaminen

Vaihtoehto 1

Ensin sinun on valmisteltava paikka ja perustus rakentamiseen.

Maapallon pinta on selvitettävä ja peitettävä sora.

Sitten kaikki on tehtävä seuraavassa järjestyksessä:

 • Neljä kolme-metristä puupylväät 50-60 cm: n syvyyteen istutetaan tulevan vuodatuksen kulmissa. On välttämätöntä, että pylvääseen kulkeutuva osa eristetään ja kääritään vyöruusuilla;
 • Takapilarit sijoitetaan 10-20 cm: n alapuolelle kaltevuuden aikaansaamiseksi katolle;
 • Tee tangon rungon ylä- ja alaosien sidonta tankoilla 50 - 50 mm ja rakennustasolla. 10-15 cm ylä- ja alareunasta. Ne myös tekevät keskitetyksi;
 • Pyöritä tukilevyjä pystysuoraan tai vaakasuoraan. Leikkaa aukot ikkunoihin ja oviin.
 • Kattorakennuksessa on kolme palkkia, jotka on kiinnitetty ylärajaan. Ne on ommeltu levyillä, kateaineella tai muulla materiaalilla, jonka kierteet ovat saumoissa vähintään 5 cm;
 • Levyt kiinnitetään katolla pitkin vasaralla;
 • Asennettu luumut sadeveteen;
 • Käännä ovien, ikkunoiden ja sisustuksen taakse sekä navan toiminnallinen täyttö;
 • Rakennuksen käsittely antiseptisilla aineilla, jotka suojaavat puuta hyönteisiltä ja rotilta;
 • Itserakennetun navetan lopullinen koristelu ja koristelu.

Tällainen rakennus voi olla melko käytännöllinen ja miellyttävä silmään, siisti, edullinen rakentaminen ja kestää vähintään 5-7 vuotta, ja sen rakentaminen kestää enintään yhden päivän.

Vaihtoehto 2

Tarkastele toista vaihtoehtoa puulungon asentamiseksi, joka on suunniteltu vakavampaan elämään:

 • Ensimmäinen vaihe on samanlainen kuin edellinen rakennusteksti. Vain pylväitä käytetään metalliputkien muodossa. Tämä välttää rakenteen akselin siirtymisen ajan myötä ja vapauttaa osan kattokuormasta tukipylväät
 • Myös lattiakehys voidaan hitsata metalliputkien tai -telojen reunaan. Sitten lattia kiinnitetään tiukasti kaikista kulmista ja koko rakenne on vahvempi;
 • On mahdollista rakentaa rakennusta metallipallojen päälle, joka toimii luotettavana perustana konkreettisen perustan sijaan;
 • Seuraavat toimet ovat samanlaisia ​​kuin ensimmäinen vaihtoehto ja eroja joidenkin materiaalien käytössä. Esimerkiksi katto voi olla aaltopahvia tai metallilevyjä ja lattia käyttää kiillotettuja levyjä;
 • Tee-se-itse rakentaa vesi-viemäreitä metallista tai galvanoidusta teräksestä.

Tällainen navetta kestää kauemmin ja pitää alkuperäisen ulkonäönsä. Sen kustannukset ovat hieman korkeammat, ja toiminnallisuus ja ulkonäkö ilahduttavat sinua monta vuotta.

Voit rakentaa metalliastian varren, leikkaamalla sen aukot ikkunoiden ja ovien alle.

Tämä kotitalouskäyttöön tarkoitettu laite tarjoaa suuria mahdollisuuksia koristella omia käsiäsi, ja se voidaan myös purkaa ja siirtää toiseen paikkaan.

Se sijoitetaan pienille paaluille tai lohkoille, joiden välissä on täynnä raunioita. Hän ei tarvitse säätiötä.

Helppo lämmittää ja kääriä säiliö, asentaa kaksoisikkunat, jne.

Ja siitä tulee erinomainen virkistysalue, jossa on terassi, kasvihuone, huvimaja tai ruokasali, veranta ja muut rakennukset.

On mahdollista yhdistää kaksi nimityksiä yhdessä ja tehdä varastointi puutarhatyökaluja ja kasvihuone, leikkaamalla laaja aukkoja erityisiä ikkunoita yksi tai kaksi kontti seinät.

Muuten tämä vaihtoehto voi olla myös maalaistalo - mukava, edullinen ja analoginen perävaunu, koska se voidaan kuljettaa ja asentaa uudelleen monta kertaa.

Rakentaa navetta ilman säätiötä omalla kädelläsi

Malmin halvan ahkeran hehtaarin omistajaksi monet kohtaavat kysymyksen siitä, kuinka rakentaa navetta rakentamatta säätiötä omilla käsillään alhaisin kustannuksin ja ponnistuksin.

Usein varastosta ilman säätiötä käytetään työkalujen, rakennusmateriaalien ja puutarhatyökalujen säilyttämiseen ja joskus tilapäiseen suojaan kesän asukkaille itselleen.

Ensinnäkin on parempi tehdä visuaalinen suunnitelma, jossa merkitään kaikki alueet ja rakennukset.

Barnissa ei usein ole esteettistä toimintaa, ja siksi sitä pidetään jotain, joka on peitelty tai piilotettu uteliailta silmiltä.

Koska asennus tapahtuu omilla käsillään, hän liittyy epäammattimaiseen, epäsuoraan ja väliaikaiseen rakenteeseen.

Kyllä, ja osaa rakentaa hyvä perusta, joka antaisi varaston säilyttää alkuperäisen ulkoasunsa ja toimivuudensa, ei ole helppoa.

Kuitenkin on mahdollista tehdä tavallisesta paikka varastointi dacha roskakori varsin hyvä ja kaunis.

Vaunujen asentamiseen ei aina tarvita perustusta.

Jos tämä on pienikokoinen kerrostalo, joka on valmistettu puulaaduista tai baareista, OSB-levyistä tai metallisäiliöstä, voidaan käyttää muita tekniikoita.

Tämä auttaa ketään, jopa rakennuttajat kaukana, rakentamaan laadukkaan navetan omiin käsiinsä.

Navetan rakentamisen vaiheet

Mikä on välttämätöntä käytännön varaston rakentamisen onnistumiselle ilman säätiön rakentamista ja paljon aikaa ja taloudellisia kustannuksia?

Valitse ensin sijaintipaikka. Se on vähiten sopiva puutarhanviljelyn viljelyyn.

Vyöhykkeen merkitseminen päättää, missä on sopivin rakentaa rakennusta. Myös rakennusmateriaalin, koon ja tyylin on päätettävä.

Voit muuttaa huonoa mökkielementtiä sekaan ja koristeluun.

Päätyyppien muodot

 • Boardwalk (rakennettu ei-reunoilta);
 • Tiili (kallis ja kestävä);
 • Vaahtoblock (kalliimpi kuin tiili ja älä rakenna niitä omilla käsilläsi);
 • Puinen (runko, koristeltu eri materiaaleilla);
 • OSB-rakennukset, eristetyt laajennetulla savella (maanrakennukseen sopiva vaihtoehto).

Hallintapaneelin rakennukset eivät ole kaikkein edullisimpia, yksinkertaisia ​​ja nopeita asentaa. Nämä ovat väliaikaisia ​​rakenteita, joita ei ole suunniteltu useiden vuosien ajan.

Voit laittaa sen suoraan puisia kuormalavoja tai rinnakkaisia ​​tankoja sen suojaamiseksi vedeltä.

Tällaisten kattojen ominaispiirteet:

 • Pienet mitat (2x3x2,5 m - optimaalinen);
 • Peitteenä valitaan katto katto (kattohuopa, kattohuopa, terva, bitumi, liuskekivi jne.);
 • Rakennusmateriaali (kehys, joka on tehty epäpätyistä levyistä, joissa on reunattomia levyjä);
 • Mahdollinen sisustus kiipeilevän kynnyksen tai viinirypäleiden muodossa, ruukut, joissa on ruukkukasveja jne.

Tiilipuistojen on täytettävä nauhan säätiö, ne ovat kestäviä ja kauniita, ne voidaan menestyksekkäästi liittää kaikkien rakennusten kokoonpanoon alueella.

Ne sopivat myös laitteiden työpajoihin, autotalliin, varastoihin tarvikkeisiin, puunhenkisiin ja vierashuoneisiin.

Ne ovat kalliimpia, omien käsien rakentaminen voi viivästyä viikoilla, mutta tulos on sen arvoinen.

OSB-keraamiset rakennukset rakennetaan nopeasti ja helposti, kustannukset ovat keskellä puuta, puuta ja tiiliä.

Mutta se on jo kestävämpi ja talvella voit nukkua niissä, jos laitat lämmittimen tai uunin. Jälkimmäinen kääntää navetta täysimittaiseen taloon, joka soveltuu elämään.

Suosituimmat ovat vaahtomuovi ja puiset varastot.

Ensimmäinen asennus on kalliimpaa kuin kaikki, eikä se ole sen arvoinen omilla käsillänne, mutta ne on rakennettu elämää varten ja niillä on mahdollisuus järjestää täysimittaiset karjankasvatukset karjalle ja korjata heinää.

Rakentamiseen tarvitaan asiantuntijoita, säätiötä, huomattavia varoja ja enemmän materiaaleja sisustukseen.

Tällaisten rakennusten katto on kaksinkertainen ja peitetty aallotettu lattia, alumiini, metallilevy jne.

Vaahdopallot ovat suosituimpia maanviljelijöitä kohtaan.

Taloudellisimmista on puurakenne, lajityypin katoamaton klassikko. Vaihtoehdot asentaa omat kätensä mereen vuotanut.

Tarkastelemme joitain yleisimpiä.

Puuportaan asentaminen

Vaihtoehto 1

Ensin sinun on valmisteltava paikka ja perustus rakentamiseen.

Maapallon pinta on selvitettävä ja peitettävä sora.

Sitten kaikki on tehtävä seuraavassa järjestyksessä:

 • Neljä kolme-metristä puupylväät 50-60 cm: n syvyyteen istutetaan tulevan vuodatuksen kulmissa. On välttämätöntä, että pylvääseen kulkeutuva osa eristetään ja kääritään vyöruusuilla;
 • Takapilarit sijoitetaan 10-20 cm: n alapuolelle kaltevuuden aikaansaamiseksi katolle;
 • Tee tangon rungon ylä- ja alaosien sidonta tankoilla 50 - 50 mm ja rakennustasolla. 10-15 cm ylä- ja alareunasta. Ne myös tekevät keskitetyksi;
 • Pyöritä tukilevyjä pystysuoraan tai vaakasuoraan. Leikkaa aukot ikkunoihin ja oviin.
 • Kattorakennuksessa on kolme palkkia, jotka on kiinnitetty ylärajaan. Ne on ommeltu levyillä, kateaineella tai muulla materiaalilla, jonka kierteet ovat saumoissa vähintään 5 cm;
 • Levyt kiinnitetään katolla pitkin vasaralla;
 • Asennettu luumut sadeveteen;
 • Käännä ovien, ikkunoiden ja sisustuksen taakse sekä navan toiminnallinen täyttö;
 • Rakennuksen käsittely antiseptisilla aineilla, jotka suojaavat puuta hyönteisiltä ja rotilta;
 • Itserakennetun navetan lopullinen koristelu ja koristelu.

Tällainen rakennus voi olla melko käytännöllinen ja miellyttävä silmään, siisti, edullinen rakentaminen ja kestää vähintään 5-7 vuotta, ja sen rakentaminen kestää enintään yhden päivän.

Vaihtoehto 2

Tarkastele toista vaihtoehtoa puulungon asentamiseksi, joka on suunniteltu vakavampaan elämään:

 • Ensimmäinen vaihe on samanlainen kuin edellinen rakennusteksti. Vain pylväitä käytetään metalliputkien muodossa. Tämä välttää rakenteen akselin siirtymisen ajan myötä ja vapauttaa osan kattokuormasta tukipylväät
 • Myös lattiakehys voidaan hitsata metalliputkien tai -telojen reunaan. Sitten lattia kiinnitetään tiukasti kaikista kulmista ja koko rakenne on vahvempi;
 • On mahdollista rakentaa rakennusta metallipallojen päälle, joka toimii luotettavana perustana konkreettisen perustan sijaan;
 • Seuraavat toimet ovat samanlaisia ​​kuin ensimmäinen vaihtoehto ja eroja joidenkin materiaalien käytössä. Esimerkiksi katto voi olla aaltopahvia tai metallilevyjä ja lattia käyttää kiillotettuja levyjä;
 • Tee-se-itse rakentaa vesi-viemäreitä metallista tai galvanoidusta teräksestä.

Tällainen navetta kestää kauemmin ja pitää alkuperäisen ulkonäönsä. Sen kustannukset ovat hieman korkeammat, ja toiminnallisuus ja ulkonäkö ilahduttavat sinua monta vuotta.

Voit rakentaa metalliastian varren, leikkaamalla sen aukot ikkunoiden ja ovien alle.

Tämä kotitalouskäyttöön tarkoitettu laite tarjoaa suuria mahdollisuuksia koristella omia käsiäsi, ja se voidaan myös purkaa ja siirtää toiseen paikkaan.

Se sijoitetaan pienille paaluille tai lohkoille, joiden välissä on täynnä raunioita. Hän ei tarvitse säätiötä.

Helppo lämmittää ja kääriä säiliö, asentaa kaksoisikkunat, jne.

Ja siitä tulee erinomainen virkistysalue, jossa on terassi, kasvihuone, huvimaja tai ruokasali, veranta ja muut rakennukset.

On mahdollista yhdistää kaksi nimityksiä yhdessä ja tehdä varastointi puutarhatyökaluja ja kasvihuone, leikkaamalla laaja aukkoja erityisiä ikkunoita yksi tai kaksi kontti seinät.

Muuten tämä vaihtoehto voi olla myös maalaistalo - mukava, edullinen ja analoginen perävaunu, koska se voidaan kuljettaa ja asentaa uudelleen monta kertaa.