Kuinka betonisekoittua betonia betoni sekoittimessa

Betonin valmistus betonisekoittimessa, jos on tarpeen saada aikaan merkittäviä määriä, joita on vaikea valmistaa manuaalisesti kourussa, ja erikoistuneiden tehtaiden tilaamattomuus tai viivyttäminen erikoistehosteissa, jotka toimitetaan autosekoittimilla mistä tahansa syystä, on ainoa järkevä ratkaisu. Korkealaatuisen betoniseoksen saamiseksi on tarpeen tutustua betonisekoittimen käyttöä koskeviin ohjeisiin ja noudattaa tarkasti komponenttien mittasuhteita.

Betonin sekoituslaitosten lajikkeet ja toimintaperiaate

Betoni suoraan rakennustyömaalla valmistetaan kahdessa eri sekoittimessa:

 1. Pakotettu toiminta. Rakenneosien sekoittaminen suoritetaan kiinteästi asennettuihin rumpuihin, akselin päälle kiinnitetyillä metalliterillä. Tällaiset massiiviset laitokset tarjoavat korkean sekoitusasteen laadullisen seoksen saamiseksi. Yksittäisessä rakentamisessa kotiteollisuuden käsityöläisiä käytetään kuitenkin harvoin seuraavista syistä:
  • tarve käyttää vain pieniä fraktioita;
  • laitteiden ja varaosien korkeat kustannukset korjausten vuoksi;
  • voimakas moottori;
  • kuljetukset edellyttävät erityisiä kuljetus- ja nostomekanismeja purkamiseen ja asennukseen;
  • valmiiden seosten monimutkaisuus.
 2. Gravity sekoittimet. Päärynä muotoinen säiliö on kiinnitetty runkorakenteeseen pyörimismahdollisuudella ja eri paikkojen miehityksellä suhteessa horisonttiin. Kun rumpu pyörii, komponentit tarttuvat kiinteisiin teriin sen sisällä ja liikkuvat säiliön kehän ympäri, joka on kaltevassa asennossa. Kun ne saavuttavat huippupisteen, ne putoavat alas oman painonsa alle, ja ne tarttuvat taas terät. Tämä sykli toistuu monta kertaa. Säiliön täyttämiseen ja purkamiseen valmiin seoksen säiliössä on melko suuri reikä. Betonisekoitin on varustettu omalla käyttölaitteellaan ja sillä on pieni koko ja paino. Useimmissa malleissa on pyörät helpottamaan liikettä, mikä tekee asennuksesta liikkuvan. Komponenttien sekoittaminen tapahtuu laadullisesti vähemmän kuin ensimmäisessä betonisekoittimessa, mutta vaadittu laatu on täysin varmistettu tekniikan noudattamisen mukaisesti.

Tällaiset asennukset ovat käteviä valmistetun seoksen kuljetuksessa, sekoittamisessa ja purkamisessa, jolle on ominaista kohtuulliset hinnat laitteille ja varaosille. Korjaus on yksinkertainen toteutus ja useimmissa tapauksissa nopea suoritettava.

Kaikki tämä on houkuttelevaa kodin käsityöläisille ja aiheuttaa tällaisten sekoittimien laajan jakelun, ja ensimmäistä tyyppiä käyttävät pääasiassa vain ammattilaiset.

Käytettyjen materiaalien vaatimukset

Betonin valmistukseen tarvitaan seuraavat materiaalit:

 1. Portland-sementtilajit 300 - 500 tonnia, mitä korkeampi on, sitä pienempi on haluttu palkkaluokka. Ostaessasi materiaalia on tärkeää ottaa huomioon seuraavat vivahteet:
  • tuotantoaika, sementin laatuvaatimukset varastoinnin aikana vähenevät 2 kertaa;
  • säilytysolosuhteet, materiaalin on oltava crumbly ilman kokkareita eikä kosteaa;
  • pussit on merkittävä valmistuspäivällä, merkinnällä ja lisäaineiden prosentteina tai niiden puuttuessa;
  • M400-sementtien hankinta on suositeltavaa.
 2. Jauhetut kivijalat ≤ 20 mm. Edullisesti pienemmät elementit, joiden koko on suurempi, mikä heikentää seoksen sekoittamista ja helpottaa munimista. Paras laatu tuottaa graniittia, vähemmän soraa ja alhaisinta kalkkikivihiekkaa. Suurin vahvuus saadaan kuutiomuutoksista, sileä muoto heikentää liuosten lujuusominaisuuksia. On tärkeää, ettei saastumista ja pölyä ole, joten on suositeltavaa puhdistaa materiaali seulomalla hienojakoisten verkkojen läpi ja poistamaan pöly pesemällä.

Volyymipainon pienentämiseksi käytetään usein savirautahiukkasia, jonka hiukkaskoko on enintään 5 mm.

 • Hiekkaa käytetään uralla, ei joessa. Ensimmäinen on karkeampi, mutta siinä on saviepäpuhtauksia, joten hiekka on siivilöity tai pestävä ennen käyttöä, ei saa olla sivelöitä ≥ 3 cm, kasvien hiukkasia, siltoja, kiviaineksia ja lasia sisältäviä pölyä. Hiekan on oltava kuiva, kosteuspitoisuus on <1%. P
 • Vesi, joka ei sisällä orgaanisia epäpuhtauksia, happoja, öljyjä ja emäksiä. On suositeltavaa käyttää juomavettä ilman laboratoriotutkimuksia.
 • Erityiset lisäaineet: pehmittävä, pakkasneste ja monet muut.
 • Kun ostat valmiita kuivaseoksia, jotka ovat laajalti saatavilla markkinoilla, sinun on kiinnitettävä huomiota lisäaineiden läsnäoloon niiden koostumuksessa, vaikutukses- saan ja noudatettava tiukasti suljettavan veden määrää koskevia suosituksia.

  Betonin sekoittamisen osuudet betonisekoittimessa

  Korkealaatuisten ratkaisujen saamiseksi on välttämätöntä tarkkailla sekoitettujen komponenttien osuuksia. Teknisessä kirjallisuudessa tarvittavat suhteet ilmoitetaan kiloina, litroina, prosentteina tai osina.

  Arvot annetaan materiaaleille kuivassa tilassa. Rakennustyömaalla on kätevää täyttää komponentit mittataskuilla, joten on suositeltavaa punnita vakiovarusteet, joiden kapasiteetti on 10 litraa. Tätä ennen betoniseosta sekoitetaan betonisekoittimessa, minkä vuoksi kunkin komponentin koko kauhojen määrä määritetään yhdelle kielekkeelle.

  Joten erää varten, mitä useimmin käytetään kotona B20 betonia sementti M400, tarvitset keskimäärin:

  • kaksi sementtiä
  • 8 m graniittiromu
  • 4-d urahiekka
  • ja ämpäri vettä.

  Sementtiä M500 käytettäessä tällainen suhde olisi luokka B25.

  Pehmitettävät aineet imevät noin 50 grammaa, joita varten voi käyttää tavallista laukauslasia. Merkkiyhdisteiden sijasta käytettiin tavanomaisia ​​astianpesuaineita. Jäätymisenestoaineiden lisäaineet voidaan korvata tavallisella pöytäsuolalla, mutta vain betoniseosten levittämisessä lujittamattomissa rakenteissa. Suolaa otetaan ≤ 5 painoprosenttia sementtiä kohden. Markkinoilla on erikoistuotteita, jotka yhdistävät pehmittimen ja huurteisen lisäaineen ominaisuudet. Esimerkiksi kryoplasti tai analogit, tarvittava lisäaineiden määrä on esitetty oheisissa ohjeissa.

  Kuinka betonisekoittua betonia betoni sekoittimessa

  1. Betonisekoittimen asentaminen tasaiselle vaakapinnalle, jossa jalat ja pyörät kiinnitetään luotettavasti niin, että työprosessissa syntyvät dynaamiset kuormat eivät voineet liikkua tai kaataa sitä.
  2. Seoksen sopivan koostumuksen valinta.
  3. Materiaalien valmistus hiekan hiekoituksella ja murskattujen kivien pesu pilaantumisesta. Kuivausosat.
  4. Seoksen tarttumisen vähentämiseksi astian ja terän seinämiin kaadetaan vettä sementillä ja hiekalla ja rumpua vieritetään jonkin aikaa kiinni seoksesta koostumukseen. Siksi ensimmäisessä erässä hiekan ja sementin määrä kasvaa 10%. Seuraavissa erissä määrätyt arvot säilytetään.
  5. Yksikön sisällyttäminen ja ainesosien lastaus. Komponentit ladataan niiden tiheyden, ensin murskattujen kiven, hiekan, sementin ja veden lisäaineiden vähentämiseksi. Täyden kuormituksen jälkeen sekoitetaan 2 - 3 minuuttia. Lisää aikaa voi johtaa komponenttien kerrostumiseen ja työn tuottavuuden heikkenemiseen. Betoniseoksen tulisi saada koostumuksen tasaisuus, rasvapitoisuuden näkyvyys ja värin yhtenäisyys. Kun sekoitat, et voi muuttaa päärynän kaltevuutta, lähellä sitä taivuta ja työnnä työkaluja tai käsiä siihen.
  6. Betonin plastisuuden tarkkailu, jonka päärynä hieman leantaa ja pieni määrä valmiista seoksesta kaadetaan venytykseen tai kottikärryyn. Seoksessa lapio teki useita kylkiluut. Normaalin muoviteetin indikaattori on sen muodon pitäminen rintakehässä jo jonkin aikaa.
  7. Betonin purkaminen ämpäriin kallistettaessa rumpua sen kiertämisen aikana.
  8. Sammuta laite.
  9. Säiliön puhdistaminen huuhteluvedellä, johon lisätään soraa soraa.

  Tärkeä kysymys: Kuinka puhdistaa betonisekoittimen pakastetusta betonista? Jos jostain syystä tämä on tapahtunut, voit käyttää seuraavia menetelmiä:

  • mekaanisesti lapioineen, erikoisrajoittimet, metalliharjat hiomakoneilla. Lisää tehokkuutta lisäämällä vettä. Suureita virtoja leikataan taltalla, hauras pienet pinnat pestään smash-kankaalla;
  • hydrauliset menetelmät tehokkaan vedenpaineen aikaansaamiseksi erityislaitteiden avulla (Karcher tai paloletku);
  • erityiset kemikaalit, jotka liuottavat kovetetun betonin: Lugato, Barracuda, Himfrez, Bio Decap Beton Guard, Divinol Mischerschutz Spezial. Huumeet laimennetaan vedellä mukana olevien ohjeiden mukaisesti, kaadetaan rummulle ja sekoitetaan 15 minuuttia. Voit käyttää vanhaa todistettua menetelmää - käytä 10-prosenttista suolahapon liuosta, mutta sinun on oltava varovainen, sinun ei tule saada liuosta iholle.

  Puhdistuksen jälkeen säiliö huuhdellaan huolellisesti vedellä.

  Kuinka monta kuutioa betonia voit sekoittua betonisekoittimella päivässä? Se riippuu betonisekoittimen kapasiteetista ja etäisyydestä betonin siirtämiseen. Sekoittimeen, joka on enintään 200 tonnia litraa, se on keskimäärin noin 5 m3. Laskenta on yksinkertaista - betoni on sijoitettava rakentavaan enintään 1 tuntiin ennen betonisekoittimen purkauskenttää.

  Kannettavan betonisekoittimen käyttäminen: ohjeet, varoitukset ja neuvoja

  Jokainen, joka on sekoittanut betonia ainakin kerran, tietää kuinka aikaa vievää, fyysisesti vaikeaa ja aikaa vievä prosessi on. Ratkaisun laadukkaan työn on oltava homogeeninen ja oikea johdonmukaisuus. Siksi sitä täytyy vaivata pitkään ja huolellisesti.

  Kotimaiset kannettavat hanat yksinkertaistavat huomattavasti työtä ja säästävät aikaa. Kuinka käyttää betonisekoittimia? Näyttää siltä, ​​että tässä ei ole mitään vaikeaa - tavallinen manuaalinen tai sähköinen laite.

  Tämä ei ole niin, koska tämän laitteen toimintaan on olemassa tiettyjä sääntöjä ja niitä on noudatettava turvallisuussyistä ja laitteen kestosta pitempään. Riippumatta tuotemerkistä, mallista ja valmistajasta.

  Toiminnan ominaisuudet: vinkit ja varoitukset

  Mikä on miksauspakkaus ja miten se toimii oikein
  Suuret virheet ja niiden syyt

  Laitteen toiminta

  Rakennustyöntekijöiden monien vuosien ajan käyttämät betonisekoittimet esineisiin korvaavat fyysisen työvoiman ja säästävät aikaa.

  Aineksen lisääminen betonisekoittimeen

  Laitteen ulkonäkö muistuttaa suurta tynnyriä (rumpu), jossa kehys (kehys) on hieman avoin.

  Laitteen käyttö tapahtuu manuaalisesti tai sähköllä.

  Laji on valtava. Kaikki tyypit kuuluvat tiettyyn luokkaan toiminnan periaatteen mukaisesti.

  Yksinkertaisin ja suosittu malli, jossa sisäänrakennetut terät rummun sisällä. Ne sekoittavat komponentteja, jotka muodostavat betoniseoksen.

  Sekoittimen kanssa työskentelyä koskevat perussäännöt

  Erikoistuneet rakennusliikkeet tarjoavat monia betonisekoittimien merkkejä päivittäiseen käyttöön. Heidän mallinsa on melko vähäpätöinen. Sekoitusperiaate on useimmiten gravitaatiokykyinen, kun ne kuljettavat voimansiirtohihnoja tai hammaspyörää sähkömoottorille. Laitteen tehonkulutus on 700 W.

  Rummun keskiarvot (vakiona) 160 litraa. Betonimassan massaa tuotetaan siinä tavanomaisten toimenpiteiden mukaan - tämä on 2/3 kokonaispitoisuudesta, joka vastaa 100 litraa valmiita betonia. Kuinka käyttää sementtisekoittimen kotona?

  Vastaus on ilmeinen ja yksinkertainen - tarkasti ohjeiden mukaan. Näiden sääntöjen ja vaatimusten rikkominen heikentää käyttöiän vähenemistä tai jopa vikaantumista.

  Ohjeet betoniseoksen valmistamiseen kotona

  yhteys

  Ennen kuin käytät sekoittimen kotona, määritä sähkönsyötön sijainti. Sen pitäisi olla turvallinen, muodostaa yhteys verkkoon. Jos sekoitin on bensiini, täytä se, tarkista, onko säiliön kansi tiukasti suljettu. Noudata tarkasti turvallisuustoimenpiteitä.

  Laitteen asennus

  Asenna betonisekoittimen tasaiselle ja lujan vaakasuoralle pinnalle.

  Lähellä betoniseoksen käyttöpaikkaa rakennustyömaalla.

  Kiinnitä kone kunnolla ja tarkasta jarrut kussakin pyörässä erikseen.

  Asenna vakautuslukko paikalleen.

  Ennen sekoitusprosessin aloittamista tarkista bentonosmesitel nollakuormalla. Ja vasta sen jälkeen he alkavat kuormittaa.

  Nostokyky

  Rumpun kaltevuuden kulma vaakatasossa sekoittamisen aikana tulisi olla noin 35 astetta. Ota säiliö haluttuun asentoon, korjaa se.

  Betonin valmistus

  Seoksen komponenttien lataaminen ja / tai purku on suoritettava yksinomaan rummun kääntyessä. Muussa tapauksessa moottori saattaa epäonnistua.

  Betoniseoksen valmistamiseksi on tarpeen kaataa osa vettä, kaataa sementti ja lisää sitten peräkkäin: hiekka, sora tai sora.

  Käännä nopeudensäätimen rele alimmalle. Aluksi koneen pitäisi työskennellä pienellä nopeudella niin, että hiekka, sora tai sora sementillä sekoitetaan homogeeniseen massaan.

  Sitten vaihda keskinopeuteen. Kaada muuhun veteen. Kaada nestettä kauhaan, ei letkuun (se pääsee sisään ja kiristä se).

  Betonisekoittimen käynnistäminen rummun kanssa on kielletty! Rumpulaitteen kuormitus tekniikan mukaan suoritetaan manuaalisesti.

  sulkeminen

  Valmisvalmisteisen betoniseoksen tulisi olla homogeeninen (homogeeninen), keskisuuri koostumus. Purkaminen suoritetaan pyörivällä kapasiteetilla (rummulla). Lievennä kevyesti pidintä, kallista kaula alas. Betoni itsessään virtaa sen valmistamaan säiliöön. Purkamisen jälkeen rummun sisältö siirretään käynnistysasentoon toistamalla sykli.

  Puhdistuslaite

  Jotkut sekoittimien omistajat laiminlyövät tämän menettelyn. Tätä ei pitäisi tehdä, koska tällainen asenne laitteeseen vaikuttaa sen suorituskykyyn ja tuottavuuteen. Työn päätyttyä rummun on puhdistettava. Tätä varten se on käännettävä ylösalaisin ja huuhdeltava vedellä. Jos tätä ei tehdä ajoissa koneen sisällä, betoni kovenee ja siitä on yksinkertaisesti mahdotonta.

  Tämä vaihe on tarpeen, noudata sitä erittäin huolellisesti. Älä kolhi rumpua metalliesineillä, jotta se voidaan hävittää sen pinnalle tarttuneen betonin jäännöksistä. Kun peset auton, sähkö on kytkettävä pois päältä. Yritä pestä niin, että vesi ei putoa sähkömoottorin sisäpuolelle. Peitä se sellofaanilla tai muulla materiaalilla ennen uimista.

  Hammaspyöräparin ja renkaiden voitelu ennenaikaisen kulumisen estämiseksi on ehdottomasti kielletty.

  Toiminnan ominaisuudet: vinkit ja varoitukset

  • Käytä hengityssuojainta, kun työskentelet sementin kanssa ennen pussien tulostamista. Älä irrota sitä ennen työn loppua. Joten suojaat hengityslaitetta sementtipölyn tunkeutumiselta.
  • Kannettavat mikserit on kytketty sähköverkkoon erityisellä kaapelilla. Kaikkia malleja ei ole kokoonpanossa. Sen sijaan koneessa on pistoke ja lyhyt lanka.
  • Sekoittajan toiminta on syklistä: lastaus osia koneeseen, sekoittaminen sisältöön, valmiin betonin purku, moottorin täydellinen pysäytys.
  • Kytke kone päälle verkkovirralla, kun rumpun kaula on paikallaan - pystysuorassa. Komponentit ladataan rummun kääntämisen aikana. Komponentit ovat täynnä käsiä. Tätä ei suositella lapioilla ja muilla varusteilla, koska säiliön maalattu pinta on naarmuuntumaton, joten se on maalattava myöhemmin.
  • Kaikki tekniikan mukaiset komponentit on täytettävä koneeseen seuraavassa järjestyksessä: osa vettä, sementtiä hiekkaa, hiekkaa tai hiekkaa, soraa tai murskattua kiveä, jäljelle jäävä osa vettä.
  • Jos sekvenssi on rikki, hiekka tai sementti pysyvät yksinkertaisesti rummun pinnalla. Sekoitetaan tasaisesti kone ei pysty sekoittamaan. Joten betonielementin sakeus murtuu.
  • Varmista, että rummun kallistuskulma vaakasuunnassa ei ole enempää eikä vähintään 30 astetta. Tämä vaaditaan ohjeiden mukaan laskelmien, tekniikan ja teknisen tutkimuksen.

  Kallistuskulman pienentäminen parantaa sekoituksen laatua, mutta vähentää sen tilavuutta. Lisäys lisää äänenvoimakkuutta, mutta se vähentää komponenttien sekoittamisen laatua.

  • Älä ylikuormita rumpua maksimiin. On parasta suorittaa useita syklejä peräkkäin. Joten lisää laitteen käyttöikää. Laitteen käyttöohjeissa lastausosien painonopeus on aina ilmoitettu. Älä unohda näitä vaatimuksia.
  • Optimaalinen aika valmisliuoksen tai yhden syklin valmistamiseksi on noin 3 minuuttia. Jos aikaa lisätään 4 minuuttiin, betoniseosta yksinkertaisesti sentrifugoidaan, mikä heikentää sen laatua.
  • Laitteen moottorin kannen ei missään tapauksessa saa peittää mitään. Muuten rikkoo jäähdytysjärjestelmää. Mikä käyttää solmua. Kun moottori ylikuuhtuu, terminen rele kytkeytyy automaattisesti pois koneesta ja pysäyttää koneen. Se voidaan kytkeä päälle uudelleen, kun moottori on jäähtynyt hieman.

  Betonimyllyn käytön oikein - materiaaliin kiinnitetty videoleike näyttää kaiken selkeässä esimerkissä:

  Mikä on miksauspakkaus ja miten se toimii oikein

  Jos lähitulevaisuudessa sitä ei tarvitse käyttää, sitä on säilytettävä, eli:

  • Betoni ja lika
  • Pyyhi rumpu huolellisesti
  • vianmääritys
  • Vaihda vaurioituneet kiinnittimet
  • Kosketa tarvittaessa
  • Työnnä työkalu kuivaan paikkaan

  Yritä huolellisesti ja huolellisesti käsittelemään kannettava bentonosmesitel, ioni palvella sinua pitkään aikaan.

  Suuret virheet ja niiden syyt

  Tärkein syy, jonka korjaavan päällikön kutsutaan kulutustavaroiden kulumisesta tai epäonnistumisesta:

  • V-hihna (Pasik)
  • rako
  • Aja painikkeet
  • vaihdetta

  Jokainen, joka on käsitellyt ja osaa käsitellä tällaisia ​​laitteita, tietää toimintansa periaatteen, tietenkin he tietävät.

  Oikean työkalunhuollon avulla valurautaiset vaihteet ja laakerin laakerit eivät mene tai kuluvat paljon harvemmin.

  Portable type betonisekoittimen asianmukainen huolto on ehkäisevä vähäinen korjaus ja huolellinen työkalun käsittely.

  Salaisuuksia ja vivahteita

  Rakentaminen ja korjaus, sienet ja kalastus, kodin parantaminen ja terveys

  Työskentele betonisekoittimella

  Betonisekoitin on hyvin yksinkertainen työkalu, mutta työskennellessään sen kanssa on paljon pieniä asioita, jotka voivat merkittävästi helpottaa prosessia.

  Puhumme niistä.

  Betonisekoittimien valmistus töihin.

  Suurin osa betonisekoittimessa työskentelevistä haitoista aiheuttaa liuoksen kiinnittymisen säiliön pinnalle.

  Hän kaatoi molemmat ulkopuolelta, sumutteesta ja sisälle, ei-paalin seurauksena. Kertyy olkapäiden välissä oleviin tiloihin ja ulostulon kapenemiseen.

  Helpoin ja tavallisimmin suosituin mutta samalla haitallinen tapa poistaa tällainen tarttuminen on betonisekoittimen napauttaminen vasaralla, kun juuttunut laasti kuivuu. En todellakaan ole erehtynyt, jos oletan, että 90% sekoittimista soi jatkuvasti vasara- ja murtovälineiden iskujen alla.

  Ja mikä on tulos?

  1. Särkyä kehossa, joka kerää enemmän liuosta.

  2. Hakkeroidut merkkimaalit ja seurauksena ruostuminen.

  3. Epäonnistuminen kuivatun liuoksen poistamiseksi etenkin terien kiinnittämispaikoista kehoon.

  4. Keskusaukon väistämätön vaiheittainen tuhoutuminen ja konkreettisen sekoittimen epäonnistuminen.

  Kaikki tämä voidaan välttää ja työskennellä ilolla tämän työkalun kanssa hyvin kauan, ennen kuin ennen käyttöönottoa betonisekoittimen kapasiteettia käsitellään korroosionestoaineella, vettä hylkivällä yhdisteellä.

  Rautakaupassa myytävät korroosionkestävät autot ja silikoni soveltuvat parhaiten tähän tarkoitukseen. Yksi tällainen hoito kestää 2-3 kuukautta jatkuvaa työtä, minkä jälkeen se voidaan toistaa.

  Avtoantikor on vielä parempi. Aluksi peitin kavennuksen silikonilla, sisältä ja ulos, mutta käytin sitten vain korroosiota. Ja se on se, joka tekee myynnin jälkeistä koulutusta autokaupoissa.

  Lähes mikään ei kestä korroosiota ja jopa silikonia, ja se on edelleen koukussa, se voidaan helposti pestä vedellä, mutta niillä on erinomainen tarttuvuus ja kulutuskestävyys, jonka ansiosta ne pysyvät pinnalla pitkään erittäin äärimmäisissä olosuhteissa.

  Siirry asennukseen.

  Betonisekoittimen asennus.

  Betonisekoittimen oikea asennus säästää sinua ylimääräiseltä työttömältä työssä.

  Sekoitin on melko raskas työkalu ja jatkuvasti värähtelee, varsinkin kun sitä ei ole täysin ladattu tai ratkaisu valmistellaan.

  Pehmeällä pohjalla hän yrittää kumartautua johonkin kolmeen pisteeseensä ja kiertyä ja vankalla pohjalla - siirtyä toiseen suuntaan. Siksi sekoitin on välittömästi asennettava kiinteästi ja kiinteästi, mutta samalla liikkuvasti.

  Sama pätee myös kylpyyn, jos käytät sitä astiaan ratkaisun vastaanottamiseksi. Muuten, vanha kylpyamme on kätevämpi kuin neliörakennus.

  Ensinnäkin on helpompi löytää pallo, toiseksi se on helpompaa, kolmanneksi on helpompaa huuhtele, neljäs, ratkaisu on helpompaa ja puhtaampaa poistaa, sinun tarvitsee vain leikata reunat pikku hieman, ts. tehdä heistä hieman pyöristetty.

  Nämä edellytykset saavutetaan yksinkertaisesti. On tarpeen tehdä tällaisia ​​tukia:

  Toinen edellytys on vankka alusta takana. Tämä saattaa olla raudan arkki tai pahimmillaan puulattiat, jotka kaada hiekkaa tai hiekkaa ja soraa.

  Vankalta pohjalta on helpompi ottaa ne, mikä on erittäin tärkeää suurille määrille. Jos betonisekoittimeen asennetaan betonipaikka, tämä ongelma katoaa.

  Myös kylpyammeen sulkeutuva ongelma on hyvin yksinkertainen. Jotta se ei häiritse ratkaisun näytteenottoa, pehmeä kumi kiinnittyy alustaan ​​ja syötetään reikään pohjasta. Helppo sulkea ja helppo avata.

  Nyt voit päästä töihin.

  Betonin valmistus betoniseoksessa.

  Mittasuhteiden mukaan minulla on erillinen postikappale - Sementin laastin osuudet lapioissa ja kauunoissa, mutta tässä esitän ainesosien latausjärjestyksen, koska se on erittäin tärkeää, ja suosittelen sen noudattamista.

  1. Vesi kaadetaan

  2. Sementti kaadetaan, jolloin saadaan sementtihyytelö.

  3. CBC: n lataaminen.

  Kaikki tämä tehdään ensimmäisessä käynnistysasennossa.

  Koska CBC on hyvin erilainen laatu, lupauksia hallitaan pelkästään visuaalisesti. Varmista, ettei betonin massa ole kokkareita.

  Laastin valmistelu betonimyllyssä.

  1. Vesi kaadetaan.

  2. Pehmennin täyttyy.

  3. Sementti kaadetaan.

  4. Hiekan täyttäminen.

  Työ suoritetaan toisessa käynnistysasennossa.

  Liuos sekoitetaan paljon pidempään kuin betoni ja se tarttuu voimakkaammin seinämiin, joten se on kierrettävä kauemmin.

  Keramiittien valmistus betonirakenteessa.

  Tietoja sardeldi betonista hieman enemmän. Suurin ero sen valmistuksessa on se, että maito valmistetaan paitsi sementistä pehmittimellä, siihen lisätään hiekkaa.

  Yksinkertaisesti savirauta-betonin vettä otetaan enemmän, että jopa hiekan lisäämisen jälkeen ilmenee suhteellisen nestemäistä maitoa.

  Työjärjestys on seuraava: maito on valmistettu ensimmäisessä käynnistysasennossa, samassa asennossa kaadetaan puolet savirahan tilavuudesta.

  Sitten betonisekoitin lasketaan kolmanteen lastausasentoon, muutoin savi ei liiku, koska sen kelluvuus ja kun kaikki sekoittuu, se nousee toiseen asentoon ja puolet jäljelle jäävästä savi lisätään sekoittimeen.

  Kun tämä savi sekoitetaan, nosta sekoittaja ensimmäiseen asentoon ja täytä se
  tähteet.

  Tällä tavalla osissa lopputulos on täydellinen keramiittisekoitin.

  Promesia ohjataan samalla tavalla visuaalisesti. Varmista, että kaikki laajennetun saven jyvät ovat tasaisesti peitetty laastilla ja kaikki on hankkinut harmaata väriä ilman punaisia ​​aukkoja.

  1. Vesi kaadetaan.

  2. Pehmennin täyttyy.

  3. Sementti kaadetaan.

  4. Hiekan täyttäminen.

  5. Kuormitettu savi.

  Tyynyjen tekeminen päällystyslaatikoille.

  Betonimyllyssä voit tehdä sekä nestemäisiä liuoksia että kuivaseoksia. Yksi niistä on tyyny laattojen päällystämiseen, joka sekoittimessa saa paljon parempaa laatua.

  1. Kuori hiekkaa.

  2. Sementti kaadetaan.

  Betonimyllyjen huuhtelu.

  Pesu on tärkein hetki työskennellä betonisekoittimen kanssa. Se on erityisen tärkeä pehmentimien liuosten valmistuksessa, jolle on ominaista lisääntynyt tahmeus, joten puhumme tästä tarkemmin.

  Kuinka usein pestä? Jokaisen vaivaamisen jälkeen, kun työskentelet laastilla, ja ennen mitään taukoa, kun käytät betonia. Ja tietysti työpäivän lopussa.

  Sen varmistamiseksi, että jäljellä ei ole tahmeaa nauhaa, on parempi huuhdella sitä voimakkaalla paineentasauslaitteella välittömästi purkamisen jälkeen.

  Säiliössä jäljelle jäänyt vesi huuhtelun jälkeen käytetään seuraavaa erää varten. Ja tässä tulee kysymys; Kuinka määritellä sekoittimessa jäljellä olevan veden määrä huuhtelun jälkeen suhteiden ylläpitämiseksi.

  Se määritetään seuraavasti: työn ensimmäisessä erässä, jonka jälkeen päätät veden määrästä erää kohden (se riippuu sekoituksen tai hiekan kosteuspitoisuudesta), kaada tämä määrä kuormittamattomaan sekoittimeen kolmanteen lastausasentoon.

  Sitten arvioit "silmällä" tai mitatkaa etäisyyttä veden reunasta sekoittimen reunaan ja pidä sitten yllä etäisyyttä jokaiselle erälle.

  Huomaan, että pesu vie vähemmän vettä kuin ratkaisu vaatii, ja se on lisättävä.

  Se on tärkeää! Työn päätyttyä on mahdotonta jättää betonisekoittimelta vettä huuhtelusta säiliön sisällä kuormausasennossa.

  Jätä se yön yli voidaan kallistaa pystysuoraan, niin että kaikki, joka pestään, vuotaa ulos. Tosiasia on, että sementti ja pehmittimet pysyvät seinämiin suuremmassa määrin kuin hiekka, ja ne asetetaan veden alle.

  Niissä harvinaisissa tapauksissa, joissa ei ole mahdollista tuoda vesijohtovettä, huuhtele sekoitin, kaada oikea määrä vettä ja kierrä se paikasta toiseen.

  Tässä tapauksessa on kuitenkin vaikeampaa pestä astian ulkopinta, ja sinun täytyy tehdä se harjalla.

  Toivotan teille menestystä työskennellessäsi tällaisen hyödyllisen työkalun kanssa betonisekoittimena

  ♦ Valehdella sohvalla katsomalla televisiota.
  Yhtäkkiä on ikuinen tunne, että he lyövät jonnekin ilman minua.
  Vain makaa sohvalla, katsellen televisiota, mutta jo raivoissaan.

  ♦ -Iza ja kuka luulet keksimän sen juhlistamaan 8. maaliskuuta?!
  -Tiedän. Tämä on Clara Zetkin ja Rosa Luxemburg.
  -Ja miksi he tarvitsivat sitä?
  -Luulen, että he vaihtavat kukkia.

  miten käyttää betoni sekoittimen?

  Ostin perämies 130 betonisekoittimessa, mutta sille ei ole ohjeita. Kerro minulle, kuinka käyttää sitä? missä määrin hiekka ja sementti lisää? missä järjestyksessä ja missä kulmassa säiliön säilyttäminen? Aion tehdä konkreettisen polun muotissa. En ajattele lisätä kiviä siellä.

  Suhteita harkintasi mukaan. Esimerkiksi 1-2-3. Sementti-hiekkakivi. Kaltevuuskulma on noin 45 astetta. Ensimmäinen kaada vesi, sitten sementti ja hiekka. Mutta parasta on vesiromu - sitten sementti ja hiekka.

  Mikael kirjoitti:
  Suhteita harkintasi mukaan. Esimerkiksi 1-2-3. Sementti-hiekkakivi. Kaltevuuskulma on noin 45 astetta. Ensimmäinen kaada vesi, sitten sementti ja hiekka. Mutta parasta on vesiromu - sitten sementti ja hiekka.

  ja miten roskarimuoto kaada? Hän tulee ulos laattaan. ja kuinka paljon vettä on hiekkaa ja sementtiä, joka on 130 litran porvarillista?

  Älä ylikuormita. Ja se ei sekoita ja vitun työtä.
  Tein enintään 60 litraa valmiista seoksesta. Sitten kaikki oli kunnossa.

  FAV1976 kirjoitti:
  Älä ylikuormita. Ja se ei sekoita ja vitun työtä.

  ja mitä "ei ylikuormita 130 litraa? Jos kauhat, kuinka monta kauhaa ovat kaikki tämä?

  Witness Co. kirjoitti:
  jos kauhat

  12 litran kauhan tätä sekoitinta varten 1-3-4. sementti koira murskattu kivi

  ja teimme niin
  asetettu 45 asteen kulmassa, kääntyi betonisekoittimeen ja kun se pyörii, he kaatoivat vettä ja heittivät sementtiä ja betoniseosta osuuteen lapion kanssa, joten piti työstä eniten, betonisekoittimessa ei ole kuormitusta ja lapio on helpompi heittää kuin kauhojen nostaminen

  Kauhat ovat erilaiset 7, 10, 12,15 litraa. Ei ylikuormitusta, kyllä. Sillalle on riittävästi sementtiä (400 merkkiä), hiekkaa, soraa 1-2-4. Vesi noin 1 (valitse empiirisesti). Sekoita 2-3 minuuttia. Periaatteessa mikään ei ole monimutkaista. Kokemus tulee nopeasti. Ensimmäinen kaada vettä, jyrkempi. Tällöin vesi pesee pois seinämien ja siipien jäljelle jääneen edellisen seoksen jäänteet. Lisää sementtiä, hiekkaa, murskattua kiveä. Joten sementtiä pöly vähemmän. Periaatteessa veden täyttämisen järjestys ilman eroa.

  keem kirjoitti:
  Kauhat ovat erilaiset 7, 10, 12,15 litraa. Ei ylikuormitusta, kyllä. Sillalle on riittävästi sementtiä (400 merkkiä), hiekkaa, soraa 1-2-4. Vesi noin 1 (valitse empiirisesti). Sekoita 2-3 minuuttia. Periaatteessa mikään ei ole monimutkaista. Kokemus tulee nopeasti. Ensimmäinen kaada vettä, jyrkempi. Tällöin vesi pesee pois seinämien ja siipien jäljelle jääneen edellisen seoksen jäänteet. Lisää sementtiä, hiekkaa, murskattua kiveä. Joten sementtiä pöly vähemmän. Periaatteessa veden täyttämisen järjestys ilman eroa.

  Minulla on "Hamelin" (vihreä). 130 litraa, jos ei ole virheellistä. Kylässä.
  Nyt vain seuraava konkreettinen työ.
  Tilaus tehtiin käytännössä (7 vuotta):

  1. Buck kallistuu.
  2. Nukuammeko kaksi kauhoa hiekka-sora-seosta (otan sen joella, vain käytän sitä).
  3. Käynnistä laite.
  4. Täytä 3/4 kauhaa vettä.
  5. Nukahtaa sementtiä.
  6. Nukahtaa 4 kauhoa hiekkaa.
  7. Lisää vettä "maun mukaan".

  Ratkaisu on valmis, kun ratkaisu on valmis.

  1. Yleensä lisään 1/2 ämpärää sementtiä.

  Lähtöaukosta - 6 tai 6 ja puolet betonin kauhaa.
  Nukahtaa muottiin tai kauviin tai kottikärryyn.

  Ehkä betoni valmistautuu "irrationaalisiin". Resepti hyväksyttiin vanhemmilta (45 vuoden kokemus kansantalouden rakennustyömailla). Talon perusta on sen arvoinen.

  Työolot - aina kallistettuna.
  Pystysuora - vain varastointiin ja kuljetukseen.

  Muuten betonisekoittimen pesun algoritmi:

  Heti kun sekoittimesta saatu betoni on "polkumyynnillä", se ei välittömästi sammuttaa veden puoli-kauhaa (lisäksi on välttämätöntä vähentää veden määrää seuraavassa erässä).

  Vanhan rakentamisen menetelmä puhdistuksen lopussa työ - kahden kauhan vettä ja kaksi pussia käytetty sementti. Tyhjennys "kerma" - enemmän tai vähemmän puhdasta astiaa.
  Ulkopuolella voit pestä säiliön jäykällä harjalla, kun se pyörii ja pese sisäpuolella.

  7 vuotta muoviala - ei rikki.
  Joskus kuitenkin rautaa käytön aikana. On voiteltava.
  Ei ollut epäonnistumisia.
  Mutta se toimi - ei niin paljon.
  Tuhoutunut sementti - pussit 35 - 40 talon rakentamisesta.

  Betonin sekoitus tai betonisekoittimen käyttö

  On erittäin tärkeää tietää betonisekoittimen käyttäminen, jotta voit nopeasti ja helposti vaivata betonia. Jokainen, joka on työskennellyt betonin kanssa ainakin kerran, tietää, että sekoittaminen manuaalisesti on melko monimutkainen ja aikaa vievä prosessi. Betonin vaivaamiseksi voit käyttää erityisiä laitteita, jotka säästävät aikaa mahdollisimman paljon.

  Kiinteä betonisekoitin tarvitaan erilaisen monimutkaisuuden rakentamiseen betonin nopealle sekoittumiselle suoraan työmaalla.

  Mitä tarvitset betonin sekoittamiseen

  Betonin betonisoimiseksi nopeasti ja tarkasti voit käyttää betonisekoitinta, joka säästää aikaa ja vaivaa.

  Voit vaivata betonia, jota sinun on tehtävä:

  Eri tuotemerkkien betonimassan koostumus.

  Betonin valmistuksessa sementti on kaadettava suoraan varastosäiliöön ja siihen on lisättävä hiekkaa, tarkkailemalla sementtipusseissa ilmoitettuja mittasuhteita. Kun olet aloittanut työn, on välttämätöntä vaihtaa yksikön rele pienimmille kierroksille. Aluksi sen pitäisi työskennellä minuutilla pienellä nopeudella, kunnes sementti yhdessä hiekan kanssa muuttuu yhdeksi massaksi ja sitten on tarpeen lisätä vettä tiettyyn määrään ja lisätä nopeutta.

  Betonisekoittimen on työskenneltävä, kunnes homogeeninen massa muodostuu, eli kunnes betoni on täysin valmis. Sen jälkeen voit sammuttaa sen ja käyttää lopullista tuotetta aiotulla tavalla.

  Seoksen sen koostumuksen mukaan on välttämättä oltava keskipaksua ja yhtenäistä. Tuloksena olevan betonin saamiseksi täytyy hieman pienentää betonisekoittimen salpaa, jonka jälkeen betoni itse kaadetaan määritettyyn kapasiteettiin.

  Lisäksi betonin vahvistamiseksi voit lisäksi lisätä siihen murskattua kiveä, joka täyttyy vaivaamisen lopussa veden lisäämisen ja homogeenisen massan saavuttamisen jälkeen.

  Kuinka asentaa betonisekoittimen ja aloittaa sen kanssa

  Betonin vaivaamista varten betonisekoittimen on ensin asennettava lähelle paikkaan, jossa asennus tehdään. Se on asetettava maahan ja kiinnitettävä varovasti.

  Kun asennat tämän laitteen, tarkista jarrut siten, että ne ovat kaikkien pyörien kohdalla. Aseta oikein stabiloiva lukko niin, että voit työskennellä normaalisti pelkäämättä, että sekoittimella on vääntyminen tai kallistuminen.

  Sitten on tarpeen säätää betonisekoittimen nostokykyä, jonka sekoitin on siirrettävä yläasentoon ja asetettava 45 ° kulmaan. Asennetun laitteen sijainti on hyvin kiinnitettävä.

  Seuraavaksi sinun on liitettävä tämä laite jatkojohtoon, jonka pistorasiaan pistoke on liitettävä. Jos betonisekoittimet toimivat bensiinissä, sinun on lisäksi täytettävä säiliö bensiinillä ja kiristä kansi tiukasti.

  On huomattava, että betonisekoittimen toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen, ja lähes kaikki olemassa olevat laitevaihtoehdot toimivat samalla periaatteella.

  Sekoittajan nostokyky on asetettava 45 ° kulmaan.

  Jotta voit käyttää sekoitinta kunnolla, sinun on noudatettava tiettyä menettelytapaa ja tutustuttava käsikirjaan.

  Kun käytät betonisekoittimia, on erittäin tärkeää asettaa se mahdollisimman tasaiseksi, koska betonin laatu riippuu suoraan tästä ja koko laitteen toiminnasta kokonaan. Voit tarkistaa, kuinka yksikkö käyttää tasoa tasaisesti. Lisäksi on tarkastettava asennuksen tasaisuus kahteen tasoon eli pituuteen ja leveyteen.

  Betonisekoittimen käyttö

  Betonin sekoittamiseen käytettävät laitteet eroavat rummun teholla ja tilavuudella. Betonin oikea vaurioituminen edellyttää ensinnäkin kulhon tilavuuden määrittämistä, koska tällä tavoin voidaan laskea sementin ja hiekan määrä, jota tarvitaan lastaamiseen.

  On syytä muistaa, että kulhon tilavuuden on oltava vähintään 10% enemmän kuin lopullisen seoksen tilavuus, joka on saavutettava.

  Moottorin teho on määritettävä tarkasti, jotta voit varmistaa täyden käytön. Moottorin tehon tulisi olla keskimäärin, jolloin se ei ylikuormita sekoittimessa, mutta samaan aikaan järkevä sähkön käyttö.

  Sekoittajan rakenne on melkein sama kaikissa malleissa, laite eroaa vain sekoituksen periaatteessa, mikä määräytyy sen mukaan, mikä osa betonisekoittimesta on aktiivinen.

  Betonisekoittimen käyttötapa riippuu suoraan sen toiminnasta, kun kaikki komponentit sekoitetaan. Vaihtoehdot ovat erilaiset: joissakin rumpu pyörii vaivaamisen aikana ja joissakin vain terät pyörivät rummun ollessa täysin paikallaan.

  Sekoittajan rakenne takaa tasaisen sekoitetun seoksen ilman kokkareita. Suosituimmat ovat sykliset betonisekoittimet, koska se on käytännöllisin vaihtoehto ja soveltuu ehdottomasti mihin tahansa rakennustyyppiin.

  Oikean laadun konkreettiseksi tekemiseksi sinun on noudatettava tiettyjä sääntöjä. Ennen betonin valmistuksen komponenttien lataamista on varmistettava, että laite toimii toimimalla se tyhjäkäynnillä. Jos se toimii normaalisti, voit aloittaa lataamisen kaikki tarvittavat komponentit betonin valmistukseen.

  Tässä vaiheessa sementtiä ja hiekkaa lisätään vuorotellen betonisekoittimen rumpuun ja jonkin ajan kuluttua lisätään rakeita ja vettä. Kun kaikki komponentit on ladattu, valitaan toimintatila ja erän nopeus.

  Kun sekoitusprosessi on valmis, laske rumpu valmiiseen betoniin ja kaada seos valmiiseen astiaan.

  On välttämätöntä sekoittaa betonia enintään viisi minuuttia, kunhan sekoitus voi heijastua negatiivisesti sen laatuun.

  Betonimyllyn käytön ja betonin valmistuksen jälkeen laite on puhdistettava ja valmistettava seuraavaan käyttöön.

  Betonisekoittimessa ei tarvita pelkästään sisäistä puhdistusta vaan myös ulkoista, koska liuoksen hiukkaset sekoituksen aikana hajottavat eri suuntiin. Voit puhdistaa sekoittimen ulkopinnan vedellä, mutta puhdistettaessa on erittäin tärkeää varmistaa, ettei neste pääse moottoriin ja ilmanvaihtojärjestelmään. Puhdistuksessa on parempi suojata kaikki tärkeät osat pinnoitteella.

  Betonisekoittimen kapasiteetin poistaminen liuoksesta voi käyttää raunioita. Voit tehdä tämän kaadetaan astiaan noin kolme litraa vettä ja kaada rakeita. Sitten se on kytkettävä päälle ja jätettävä työskentelemään noin kymmenen minuuttia. Näin voit puhdistaa auton hyvin. Lisäksi sekoittimen puhdistukseen voit käyttää heikkoa kloorivetyhapon liuosta, joka on kaadettava säiliöön ja koneen toimimaan.

  Tutkittuaan käsikirjan ja saamaan käytännön neuvoja käytän betonisekoittimen valmistelemaan ratkaisua kotona. Tämä auttaa huomattavasti nopeuttamaan rakentamisprosessia ja helpottamaan sitä.

  Kuinka betonisekoittua konkreettisessa sekoittimessa - selvittää menestyksen salaisuus

  Miksi yhä useammat ihmettelevät, miten betonia sekoitetaan konkreettisessa sekoittimessa oikein, koska ensi silmäyksellä kaikki on niin yksinkertaista? Luultavasti ei ole kyse prosessin monimutkaisuudesta, vaan sen tehokkuudesta. Jokainen pyrkii tekemään työtä paitsi laadullisesti myös järkevästi, välttäen komponenttien ylimenot ja laitteiden vahingoittumisen.

  Betonituotanto betonimyllyssä - komponentit

  Rakentamisessa vaikea kuvitella esine, joka ei käytä tätä tukeva rakenne, varsinkin jos kyse on tukirakenteita, tyyppi säätiö, pilarit ja niin edelleen. Vaikka laajalti käytetty tätä materiaalia pieniä töitä, mutta sitten mekaanista sekoitusta ei turvautua menetelmiin se selviää kätensä. betonimylly valmistaja tapahtuu juuri niissä tapauksissa, joissa tarvitaan suuria määriä kaataa rakennuspalikoita luoda siteitä kerroksessa, kellarissa, jne Tällaisessa määrin sekoitettu kouru on yksinkertaisesti fyysisesti mahdotonta.

  Riippumatta siitä, miten paljon sinun täytyy laasti, se koostuu aina samoja komponentteja. Varmasti jokainen tietää sanat - sementtiä, hiekkaa, soraa ja vettä. Ainoa yksittäisten koostumusten erottaminen on mittasuhteet. Suhde ainesosien riippuu useista betonin parametrien, alkaen tärkeimmistä - lujuus, viimeistely liikkuvuus, vastustuskyky sään vaikutusta vastaan. Se tapahtuu niin, että kokeneiden Masters eivät ylenkatsovat, ja muut sementin lisäaineena, kasvava pakkasenkestävyys, kuivuminen, ja muut parametrit.

  Kotikäyttöön, joudumme usein seuraavat ainesosien suhde: sementti - 2 paino-osaa hiekkaa - 4, sepeli - 8, veden - 1. Se on keskellä mahdollisuus lujuus, eli se on yhtä hyvin sovellettavissa monimutkaisia ​​toimintoja, ja pieni kosmeettisia. Yleisesti, luonne betonin riippuu tuotemerkin sementin jossa käytetään, sitä on merkitty kirjaimella "M" ja numerot, jotka määrittävät sen lujuus. Merkki valmistettu betoni on myös kuvattu, mutta on tyypillisesti pienempi kuin luku, koska kaksi muuta lisäaineita vähentää mainittua sementti vahvuus.

  Nykyaikaisessa rakenteessa on kokeita paitsi erilaisten sementtityyppien lisäksi myös hiekka- ja raakarakeiden kokoon. Mutta tämä on aerobatiaa, ja ammattimaiset teknikot kehittävät tällaisia ​​betonimerkkejä.

  Betonisekoittimen käyttö

  Ensi silmäyksellä betonisekoittimen käyttö on helppoa. Itse asiassa on olemassa joitain vivahteita, joiden avulla voit tehdä työstä tehokkaammin, käyttää tehokkaasti materiaalia ratkaisun tuottamiseen sekä pidentää laitteen käyttöikää.

  Kerroin, kuinka valita betoni sekoittimen yksityisen talon rakentamiseen. Toivomme, että olette tehneet hyvän valinnan, ja nyt puhumme siitä, kuinka oikein käytämme tätä erittäin hyödyllistä rakennuskalustoa, jonka avulla voit merkittävästi yksinkertaistaa ratkaisun luomista, joka koskee tiilet, kaatamalla säätiötä ja muita töitä.

  Ensimmäinen asia, jota tarvitset työskennellessä betonisekoittimen kanssa rakennustyömaalla on valita sopiva paikka sille. Paikan, jossa se on, tulee olla tasainen, ilman kiviä ja reikiä. Sekoitin on sijoitettava tasaisesti niin, että käytön aikana ei ole olemassa mahdollisuutta leikkaamiseen tai kaatumiseen. Laitetta voidaan kohdistaa käyttämällä puu- tai kivi-tyynyjä.

  Tässä tapauksessa tietenkin betonisekoittimen on sijaittava mahdollisimman lähellä rakennuspaikkaa, jossa käytetään liuosta, sekä seoksen valmistukseen käytettävien materiaalien varastot.

  Toiseksi, jos sinulla on sähkömoottori (jossa on melko yleinen vaihtoehto) betonisekoittimen, tarvitset virtalähteen. Tarvitset sähkökaapelin, sillä tavallisesti betonisekoittimen johto on liian lyhyt. Jos rakennustyömaalla ei ole virtalähdettä, sinun on huolehdittava generaattorin läsnäolosta, joka on sijoitettava liian kauas betonisekoittimesta, mutta että se ei häiritse komponenttien toimintaa ja lataamista rummulle.

  Kolmanneksi on erittäin tärkeää säätää sekoitusrummun oikeaa kulmaa. Sekoittajan ohjeiden valmistajien on ilmoitettava rummun optimaalinen kaltevuuskulma - laitteen päätyosa. Yleensä se on 22-30 astetta. Jos kallistat lähemmäksi horisonttia, sinulla on paremmat edellytykset sekoittaa materiaaleja, mutta tämä vähentää tuotetun liuoksen määrää. Jos päinvastoin lisää kallistuskulmaa, seoksen tilavuus kasvaa, mutta se ei enää sekoita kunnolla.

  Neljänneksi - se on mahdotonta, missään tapauksessa ei voi ylikuormittaa sekoitinta! Sinulla on valmistajan määrittämä äänenvoimakkuus, teit laitteen valinnan ja keskityt tähän parametriin. Suuremman raaka-aineen määrä johtaa vain siihen, että ratkaisu ei sekoita hyvin, ja konkreettinen sekoittimen itse asiassa epäonnistuu paljon nopeammin. Parasta tehdä kaksi tai kolme tai neljä erää tarpeen mukaan, mutta ottaen huomioon mahdollisimman paljon betonisekoittimesi määrää.

  Viides - kuormitusmateriaalien sekvenssi. Täällä tällä alalla tunnemme, on vakavia riita-asioita. Joidenkin asiantuntijoiden mukaan ensin kaada osa vedestä betonisekoittimeen ja sitten kaada sementtiä, soraa tai murskattua kiveä, hiekkaa ja vesijäämiä lapioilla tai kauhalla.

  Monet uskovat, että ilman vettä, sementtiä ja hiekkaa pysyvät rummun seinissä, ja niitä on vaikeampi sekoittaa. Toisen yhteisen lausunnon mukaan ensimmäiset kuivat materiaalit kaadetaan kuitenkin rumpuun, sekoitetaan ja sitten lisätään vettä. Tässä tapauksessa tietenkin on pöly rummusta, koska koostumus on kuiva, mutta ratkaisu on homogeeninen.

  Toinen tällainen neuvonta - sekoita ensin sementti ja hiekka ensin erikseen ja kaada se betoniseoksiin, lisää vettä ja sitten vain rauniot. Luettuaan useita arvosteluja, suosittelemme ensin voitelemaan betonisekoittimen kaikki terät ja pinnan sementtimaidolla. Tämä neste muodostuu betonin liuoksen pinnalle sen jälkeen, kun se on täytetty ja tiivistetty. Vettä, jossa on supistavia elementtejä, pakotetaan ulos, sillä on ulkonäöltään valkoinen suspensio ja sitä siksi kutsutaan sementtimäiseksi.

  Tällaisen nesteen käyttö estää liuoksen kiinnittymisen betonisekoitinrummun pinnalle. Sitten rumpuun kaadetaan noin 15% haluttua vettä ja sementtiä ja hiekkaa kaadetaan samanaikaisesti, minkä jälkeen lisätään murskattuja kivi- ja vesijäämiä. Tämä on optimaalinen sekvenssi.

  Betoniliuoksen mittasuhteissa yleisimmin käytetty 2: 8: 4: 1 - sementti, murskattu kivi, hiekka ja vesi. Mutta kaikki riippuu siitä, mihin käyttötarkoitukseen käytetään laasti, esim. Seoksen valmistuksessa on erilainen koostumus. On tärkeää, että hiekkaa seulotaan ennen sekoittamista ja puhtaan veden lisäämistä ilman mitään ylimääräisiä epäpuhtauksia, jotka voivat vaikuttaa liuoksen laatuun.

  Kuudes - liuoksen sekoittamista betonimyllyssä yli 3 minuuttia ei suositella. Tällöin seos alkaa menettää plastisuutta. Kolmen minuutin aktiivisen sekoittamisen jälkeen alkaa betonin sentrifugointi, mikä aina vaikuttaa negatiivisesti liuoksen laatuun.

  Seitsemäs sääntö - töiden päätyttyä sinun on aina huuhdeltava huolellisesti betonisekoittimia. Muussa tapauksessa jäätynyt liuos on erittäin vaikea poistaa. Seuraavassa erässä pinnalla jäätyneet jäännökset voivat vaikuttaa haitallisesti uuden liuoksen laatuun, lyödä sitä ja jäätyä kokkareiksi.

  Betonimyllyn pesu heti töiden jälkeen voit yksinkertaisesti syöttää puhdasta vettä siihen ja kytkeä sen päälle.

  Jos sinulla on vinkkejä, neuvoja ja ehdotuksia, ja voit lisätä näiden sääntöjen joukon, muista jättää kommenttisi.

  Betonisekoittimen käyttö

  Jokainen omistaja, jolla on konkreettisia kokemuksia, tietää, että konkreettinen vaivaaminen itsenäisesti ja manuaalisesti on melko työläs prosessi, joka vie paljon fyysistä työtä ja aikaa. Kotitalouksien betonisekoittimet tarjoavat taloudellisimman ja tehokkaimman ratkaisun itsensä rakentamiseen. Tämän tyyppiset sekoittimet poistavat kokonaan uppoavan manuaalisen työn.

  Kotitalouksien betonisekoittimella on suuri asuntorakentaminen, koska se on taloudellinen ja tehokas.

  Työkalut ja materiaalit työhön

  • kannettavien betonisekoittimien kotitalous;
  • bensiini;
  • raskas kolmiosainen jatkojohto;
  • sementtipussi;
  • vettä ilman epäpuhtauksia;
  • hiekkaa.

  Käyttöohjeet

  Kotitalousbetonisekoittimen asennus.

  Asennus: betonisekoittimen on oltava asennettuna maahan tai tasaiselle alustalle, ei ole kaukana paikasta, jossa käytät betoniä ja asennat sen. Tämän jälkeen lukitse auto turvallisesti ja tarkasta kaikkien pyörien jarrut. Asenna vakautuslukitus uudelleen.

  Nostokapasiteetti: siirrä sekoittimen kapasiteetti ylä-, kulma-asentoon (45 astetta). Kiinnitä itse betonisekoittimen asento.

  Seoksen valmistus: kaada sementtiseos säiliöön pusseista. Vain 1 säkki betonia voidaan käyttää kerrallaan. Lisää hiekkaa betonisekoitussäiliöön varovasti betoniseoksen ohjeiden mukaisesti (se sijaitsee betonin pussissa).

  Liitäntä: määritä raskaan kolmisen sähköisen jatkojohdon asennuspaikka, kytke betonisekoittimen pistoke. Jatkokaapelin pää on kytkettävä pistorasiaan. Jos sinulla on bensiinisekoittimet, täytä säiliö bensiinillä ja pidä kansi tiukasti. Noudata turvallisuustoimenpiteitä!

  Työ: kun aloitat betonisekoittimen käytön, sen rele on siirrettävä vähimmäisarvoon. Aluksi sekoittimen on toimittava pienellä nopeudella (kunnes kaikki hiekka ja sementti muuttuvat homogeeniseksi massaksi). Seuraavaksi vaihda nopeus keskiasentoon ja täytä säiliö vedellä tarvittavaan määrään. Käytä säännöllistä kauhoa veden lisäämiseen sekaan.

  Betonisekoittimien käsittely.

  Sammuta: Kun olet suorittanut työn ja komponentit on sekoitettu ja käyttövalmis, sammuta mikseri. Saadun seoksen tulisi olla hieman paksu ja yhtenäinen. Löysää sitten kondensaattorilukko ja laske se. Betoni kaadetaan siihen osoitettuun muotoon.

  Puhdistus: jotkut omistajat laiminlyövät tämän menettelyn, joka vaikuttaa sekoittimen jatkoon ja suoritettavan työn laadun. Ole erittäin varovainen, kun puhdistat sekoittimen. sinun on tehtävä tämä työ asianmukaisesti ennen kuin konkreettinen kuivuu.

  Irrota laite kokonaan ja käytä letkua ja vesisuihkua astianpesuun. Muista säännöllisesti puhdistaa sekoittimen seoksen jäännöksistä, ruosteesta, joka voi päästä liuokseen. Älä unohda vetäessäsi verkkoa. Älä koskaan käytä kovaa työkalua, älä kosketa rumpua sisäpuolelta vasaralla, kallolla tai kouralla. Rumpuvaurion takia ratkaisun laatu heikkenee.

  Kun suoritat rummun ulkopinnan ulkoista puhdistusta, yritä tehdä se oikein, älä vaurioile moottorin moottoria, kytkintä ja ilmanvaihtoaukkoja. Tätä varten sinun on käytettävä suojamateriaaleja, jotka estävät kosteuden pääsyn.

  Vihjeitä

  Ennen kuin avaat sementtipussin, muista käyttää hengityssuojainta.

  Käytä aina hengityssuojainta ennen sementtiseoksen pussin avaamista. Älä poista hengityssuojainta koko työprosessin aikana - tämä suojaa keuhkoja hiukkasmaisista hiukkasista, jotka päästävät niihin.

  Kodin hana on kytkettävä verkkoon erikoiskaapelilla, koska kaikki mallit myydään ilman sitä. Sen sijaan sen pistoke on lyhyt hihna.

  Kannettavaa kotitalouskäyttöön tarkoitettua betonisekoittimen työtä on syklinen: tarvittavien materiaalien lataaminen, sekoittaminen, purkaminen ja pysäyttäminen. Sen tulee olla mukana rummun ja kuorman pystysuorassa asennossa vasta kytkemisen jälkeen.

  Rumpukuormitus on aina tehtävä manuaalisesti. Aluksi tarvittava määrä vettä kaadetaan ohjeiden mukaisesti ja sementti kaadetaan. Seuraavaksi lisätään murskattua kiveä tai soraa, hiekkaa ja jäännösvettä. Jos tätä menettelyä ei noudateta, itse hiekka tai sementti pysyvät rummussa ja seosta ei sekoiteta.

  Rummun kulmakerroin sekoituksen aikana tulisi aina olla noin 23-30 astetta.

  Kallistuminen lähemmäksi horisontitasoa antaa hyvän sekoituksen liuoksessa oleviin materiaaleihin, mutta vähentää merkittävästi tilavuutta ja betonisekoittajan kallistuskulman kasvu lisää seoksen tilavuutta, mutta liuos ei ole melkein sekoittunut.

  Sekoittimen rumpuun ei saa ylivuota, mikä johtaa ylikuormitukseen ja tehottomaan toimintaan.

  Varmista, että rumpu ei ole ylikuormitettu sekoittaessasi. Älä täytä sitä niin paljon kuin mahdollista. On parasta käyttää betonisekoittimia useita kertoja tarvittavan laastin valmistukseen. Yleensä laitteen ohjeet osoittavat käytettävien raaka-aineiden painonopeuden.

  Oikea sekoitusaika on noin 3 minuuttia. Jos seosta sekoitetaan yli 4 minuuttia, seos sentrifugoidaan, mikä vaikuttaa negatiivisesti saadun laastin tai betonin laatuun.

  Moottorikoteloa ei saa missään tapauksessa peittää, koska se häiritsee jäähdytysjärjestelmää. Jos moottori ylikuuhtuu, lämpörele estää automaattisesti sekoittimen. Kun moottori on jäähtynyt, se voidaan kytkeä uudelleen verkkoon.

  Yritä käsitellä laitetta varoen, sillä huolellinen asenne vaikuttaa käyttöikään. Kotitalouksien sekoittimien (kaikkien merkkien ja valmistajien) korjauspyyntöjen tärkeimmät syyt ovat "kulutushyödykkeiden" kuluminen: v-hihnat, ristikkäiset vyöt, vetopainikkeet ja vaihteet.

  Se, joka käytti betonisekoitinta ainakin kerran, tietää, että laakereiden ja vaihteiden vanteiden epäonnistuminen tapahtuu harvemmin. Niiden hajoaminen tapahtuu betonimyllyn lukutaidottoman kokoonpanon tai huonolaatuisten korjausten seurauksena. Nämä erittelyt voidaan helposti poistaa, jos työkalu ei ole ainutlaatuinen.

  Betonisekoittimien asianmukainen käyttö sisältää ennaltaehkäisevän kunnossapidon menettelyn rakentamisen jälkeen. On suositeltavaa, että se puhdistetaan huolellisesti ja perusteellisesti, prosessin puutteet korjataan, kuluneet osat vaihdetaan, ne on huolellisesti voiteltava ja säilytettävä kuivassa paikassa. Koska se on helppo asentaa ja lisätä kotitalouksien mikseri ei aiheuta suuria vaikeuksia korjauksessa.