Reseptin konkreettisen betoniseoksen valmistukseen betonimyllyssä - komponentit ja sekoitustekniikka

Useimmissa tapauksissa yksityisissä rakennustyömaissa betoni valmistetaan betonisekoittimessa täyttämään perusteet tai luomaan muita tukirakenteita.

Automaattinen prosessi mahdollistaa paremman tuloksen, jossa ratkaisun vahvuus kaksinkertaistuu manuaaliseen vaivaukseen verrattuna.

Seoksen pääkomponentit

Korkealaatuinen materiaali, joka täyttää kaikki vaatimukset, voidaan saada vain, jos kaikki prosessin olosuhteet ovat täyttyneet ja komponenttien osuudet on laskettu oikein.

Seoksen koostumus voi vaihdella tuotemerkin mukaan lisäaineiden mukaan, joiden avulla betoni voi suorittaa lisätoimintoja (lisääntynyt jäätymisvastus, plastisuus jne.). Vakiomääräinen resepti sisältää:

Prosessin ominaisuudet

Aluksi haluaisin kiinnittää huomiota siihen, että betonisekoittimien painovoimamallissa voit tehdä kerralla 60-500 litraa ratkaisua, koska ne erottuvat laaja valikoima eri kokoisia säiliöitä. On olemassa useita yksinkertaisia ​​mutta erittäin tärkeitä sääntöjä, joita ilman on mahdotonta valmistaa korkealaatuista kestävää materiaalia. Betoni sekoitetaan konkreettisessa sekoittimessa tiettyyn sekvenssiin ja sen on vastattava teknisiä vaatimuksia.

Laitteiden asennus ja turvatoimet

Sekoitusyksikkö asennetaan yksinomaan tasaiselle alustalle. Tarvittaessa betonisekoittimen oikeaan asentoon suositellaan vahvan puupaneelin asentamista. Suoritettaessa tätä toimintoa sinun on varmistettava, että alusta voi tukea asennuksen painoa kaikkiin komponentteihin, joita on vaivannut tietyn ajan. On huolehdittava siitä, että tällaiselle menettelylle on laadittu pakolliset työehtosäännökset. Työssä on suositeltavaa käyttää suojalaseja ja erityisiä käsineitä.

Yksikön käytön aikana on ehdottomasti kiellettyä asentaa lapio tai käsi kädet rullaluistimiin. Et myöskään voi taivuttaa pyörivän säiliön avointa pintaa.

Näitä sääntöjä ei pidä laiminlyödä, jotta vältetään vahinko betonin valmistamisessa kaikenlaisissa betoniseoksissa.

Pääprosessi

Ennen rakennuksen seoksen vaivaamista on suositeltavaa voitele laitteen sisäseinät veteen, hiekkaan ja sementtiin valmistetusta massasta vakiotasolla. Tämä estää betonin tarttumasta rummun sisäpintaan ja poista kokkareiden muodostumisen. Tällainen suositus auttaa tekemään korkealaatuista materiaalia täyttörakenteiden täyttämiseksi.

Rumpuun sisältyvien ainesosien alkuperäiskappaleessa käytetään puolta niiden kokonaismassan osista, laskettuna suhteessa. Sitten kaadetaan vettä ja alkaa vaurioittaa muovista homogeenista massaa, johon vähitellen karkean kiviaineksen ja sementin jäännökset lisätään pieniin osiin. Tämä sekoitusjärjestys takaa hyvin sekoitetun ja laadukkaan materiaalin, joka soveltuu erityisen vahvan rakenteen rakentamiseen.

Muita suosituksia

Jos vaivaat betonia pienikokoisissa pienikokoisissa laitteissa, on parempi käyttää eri resepti-kirjanmerkkien ainesosia. Niinpä kaadetaan aluksi hiekkaa, johon lisätään pieni osa soraa ja sementtiä. Jonkin aikaa sinun täytyy vaivata paljon kuivia ainesosia ja lisätä vettä rumpuun ja jatkaa prosessia. Kun jäljellä oleva osa raunioista lisätään, ja jälleen kerran kaikki sekoitetaan homogeenisen koostumuksen saamiseksi.

Tekniset säännöt

On olemassa tietty tekniikka, joka kertoo kuinka nopeasti ja oikein poltetaan korkealaatuista betonia missä tahansa betonisekoittimessa.

Työaika

Jotta saavutat optimaalisen tuloksen, tarvitset yksikön, jossa on erityinen kalteva akseli, jonka sekoitusaika on 2 minuuttia. Jos käytät vaakasuoralla akselilla varustettua betonisekoittimella, on oikein vaivata liuos enintään 1 minuuttiin.

Käynnistys alkaa yleensä siitä hetkestä lähtien, kun ainesosat lisätään täydellisesti ensimmäisen erän aikana. Missään tapauksessa ei voida pitää viskoosimassaa pyörivässä rummussa, muuten sen ominaisuudet heikkenevät voimakkaasti veden liiallisen haihdutuksen vuoksi. Nesteen puute vähentää betonin plastisuutta ja rakenne irtoaa.

Materiaalin laadunhallinta

Ratkaisun valmistukseen varatun ajan lopussa on tarpeen tarkistaa sen valmius. Voit tehdä tämän vain kallistaa rummun hieman ja kaataa pieni määrä valmiista seoksesta metallisäiliöön. Lapion takaosa muodostaa useita betoniriveitä. Lähempää tarkastusta varten laadukkaan materiaalin pinnan tulee olla sileä ja harjanteilla on oltava pysyvä muoto eikä levitettävä. Jos seos ei ole valmis, sinun täytyy jatkaa vaivata liuosta halutun sakeuden saavuttamiseksi.

Jokaisen vaivaamisen jälkeen on suositeltavaa puhdistaa rumpu. Tällaisessa menettelyssä betonisekoittimeen kaadetaan puhdasta vettä, ja laite kytketään päälle muutaman sekunnin ajan. Käyttämällä tällaista yksinkertaista vastaanottoa säiliön seinät puhdistetaan sementtiseoksen jäänteistä ja vettä voidaan käyttää seuraavien komponenttien sekoittamisen aikana.

Reseptiyhdistelmä

Betoniin betoniseoksissa valmisteltaessa otetaan huomioon, että mittasuhteet riippuvat pääosin sementtityyppistä ja valmiista betonista, jotka on suunniteltu valmistettavaksi poistumisalueella. Ilman näitä ehtoja materiaalin laatu on alhainen ja sen lujuus ei riitä asennustyön suorittamiseen.

Riippumatta valituista mittasuhteista on olemassa joukko olennaisia ​​ainesosia, jotka ovat osa rakennusseosta. Vaadittavan luokan sementti toimii sideaineena. Myös liuos on tehtävä karkean ja hienon täyteaineen (murskatun kiven ja hiekan) sisällön kanssa. Joissakin tapauksissa kalkkia lisätään tyylin optimoimiseksi, mikäli teknologia ei ole kielletty. Ilman haihtumisen ja plastisuuden parantamiseksi ilmastetaan ja pehmennetään aineita sekoittaen liuokseen.

Jos aiot valmistaa laatat, voit syöttää haluamasi pigmentin liuokseen. Kun väri on oikea annos, se värjää tuotetta halutussa värissä. On välineitä, jotka eivät haalistu auringossa, eivät pelkää happojen aggressiivisia vaikutuksia eivätkä altistu tuholle ilmastollisten ilmiöiden vaikutuksesta.

Komponenttien suhde

Palataan tärkeimpien ainesosien mittasuhteisiin. Yksityisessä rakentamisessa laaditaan laadukas asennusseos materiaalien laskenta tämän järjestelmän mukaisesti:

 • sementti - 2 osaa;
 • joen hiekka - 8 osaa;
 • eri jakeiden murskattu kivi - 4 osaa;
 • vesi - 1 osa.

Emme saa unohtaa, että ratkaisun brändi riippuu sementtimerkistä. Jos aiot tehdä suosituin M250-ratkaisu, tarvitset M400-sementin. Korkealaatuisten betonisekoittimien valmistus vaatii tiukkaa kiinnipitoa veden ja sementin osuuteen, joten nestemäinen tilavuus ei saa olla yli puolet tärkeimmistä sideaineosista.

Betonin valmistus betonisekoittimessa voidaan suorittaa erilaisten reseptien mukaan, mutta ne eroavat toisistaan ​​liuoksen manuaalisesta sekoittumisesta. Betonimassan jäykkyyttä säädetään sen tarkoituksen mukaan. Luonnollisesti materiaalin yhtenäisyys yksinkertaiselle aidalle ja massiivinen säätiö monimutkaisella alueella on merkittävästi erilainen.

Betonimerkki

Edellä mainitusta aineistosta saimme tietää, kuinka sementtiä vaivataan oikein betonisekoittimilla. Jäljelle jää perehtyä eri betonityyppien ainesosien mittasuhteisiin, jotka on lueteltu taulukossa.

Kannettavan betonisekoittimen käyttäminen: ohjeet, varoitukset ja neuvoja

Jokainen, joka on sekoittanut betonia ainakin kerran, tietää kuinka aikaa vievää, fyysisesti vaikeaa ja aikaa vievä prosessi on. Ratkaisun laadukkaan työn on oltava homogeeninen ja oikea johdonmukaisuus. Siksi sitä täytyy vaivata pitkään ja huolellisesti.

Kotimaiset kannettavat hanat yksinkertaistavat huomattavasti työtä ja säästävät aikaa. Kuinka käyttää betonisekoittimia? Näyttää siltä, ​​että tässä ei ole mitään vaikeaa - tavallinen manuaalinen tai sähköinen laite.

Tämä ei ole niin, koska tämän laitteen toimintaan on olemassa tiettyjä sääntöjä ja niitä on noudatettava turvallisuussyistä ja laitteen kestosta pitempään. Riippumatta tuotemerkistä, mallista ja valmistajasta.

Toiminnan ominaisuudet: vinkit ja varoitukset

Mikä on miksauspakkaus ja miten se toimii oikein
Suuret virheet ja niiden syyt

Laitteen toiminta

Rakennustyöntekijöiden monien vuosien ajan käyttämät betonisekoittimet esineisiin korvaavat fyysisen työvoiman ja säästävät aikaa.

Aineksen lisääminen betonisekoittimeen

Laitteen ulkonäkö muistuttaa suurta tynnyriä (rumpu), jossa kehys (kehys) on hieman avoin.

Laitteen käyttö tapahtuu manuaalisesti tai sähköllä.

Laji on valtava. Kaikki tyypit kuuluvat tiettyyn luokkaan toiminnan periaatteen mukaisesti.

Yksinkertaisin ja suosittu malli, jossa sisäänrakennetut terät rummun sisällä. Ne sekoittavat komponentteja, jotka muodostavat betoniseoksen.

Sekoittimen kanssa työskentelyä koskevat perussäännöt

Erikoistuneet rakennusliikkeet tarjoavat monia betonisekoittimien merkkejä päivittäiseen käyttöön. Heidän mallinsa on melko vähäpätöinen. Sekoitusperiaate on useimmiten gravitaatiokykyinen, kun ne kuljettavat voimansiirtohihnoja tai hammaspyörää sähkömoottorille. Laitteen tehonkulutus on 700 W.

Rummun keskiarvot (vakiona) 160 litraa. Betonimassan massaa tuotetaan siinä tavanomaisten toimenpiteiden mukaan - tämä on 2/3 kokonaispitoisuudesta, joka vastaa 100 litraa valmiita betonia. Kuinka käyttää sementtisekoittimen kotona?

Vastaus on ilmeinen ja yksinkertainen - tarkasti ohjeiden mukaan. Näiden sääntöjen ja vaatimusten rikkominen heikentää käyttöiän vähenemistä tai jopa vikaantumista.

Ohjeet betoniseoksen valmistamiseen kotona

yhteys

Ennen kuin käytät sekoittimen kotona, määritä sähkönsyötön sijainti. Sen pitäisi olla turvallinen, muodostaa yhteys verkkoon. Jos sekoitin on bensiini, täytä se, tarkista, onko säiliön kansi tiukasti suljettu. Noudata tarkasti turvallisuustoimenpiteitä.

Laitteen asennus

Asenna betonisekoittimen tasaiselle ja lujan vaakasuoralle pinnalle.

Lähellä betoniseoksen käyttöpaikkaa rakennustyömaalla.

Kiinnitä kone kunnolla ja tarkasta jarrut kussakin pyörässä erikseen.

Asenna vakautuslukko paikalleen.

Ennen sekoitusprosessin aloittamista tarkista bentonosmesitel nollakuormalla. Ja vasta sen jälkeen he alkavat kuormittaa.

Nostokyky

Rumpun kaltevuuden kulma vaakatasossa sekoittamisen aikana tulisi olla noin 35 astetta. Ota säiliö haluttuun asentoon, korjaa se.

Betonin valmistus

Seoksen komponenttien lataaminen ja / tai purku on suoritettava yksinomaan rummun kääntyessä. Muussa tapauksessa moottori saattaa epäonnistua.

Betoniseoksen valmistamiseksi on tarpeen kaataa osa vettä, kaataa sementti ja lisää sitten peräkkäin: hiekka, sora tai sora.

Käännä nopeudensäätimen rele alimmalle. Aluksi koneen pitäisi työskennellä pienellä nopeudella niin, että hiekka, sora tai sora sementillä sekoitetaan homogeeniseen massaan.

Sitten vaihda keskinopeuteen. Kaada muuhun veteen. Kaada nestettä kauhaan, ei letkuun (se pääsee sisään ja kiristä se).

Betonisekoittimen käynnistäminen rummun kanssa on kielletty! Rumpulaitteen kuormitus tekniikan mukaan suoritetaan manuaalisesti.

sulkeminen

Valmisvalmisteisen betoniseoksen tulisi olla homogeeninen (homogeeninen), keskisuuri koostumus. Purkaminen suoritetaan pyörivällä kapasiteetilla (rummulla). Lievennä kevyesti pidintä, kallista kaula alas. Betoni itsessään virtaa sen valmistamaan säiliöön. Purkamisen jälkeen rummun sisältö siirretään käynnistysasentoon toistamalla sykli.

Puhdistuslaite

Jotkut sekoittimien omistajat laiminlyövät tämän menettelyn. Tätä ei pitäisi tehdä, koska tällainen asenne laitteeseen vaikuttaa sen suorituskykyyn ja tuottavuuteen. Työn päätyttyä rummun on puhdistettava. Tätä varten se on käännettävä ylösalaisin ja huuhdeltava vedellä. Jos tätä ei tehdä ajoissa koneen sisällä, betoni kovenee ja siitä on yksinkertaisesti mahdotonta.

Tämä vaihe on tarpeen, noudata sitä erittäin huolellisesti. Älä kolhi rumpua metalliesineillä, jotta se voidaan hävittää sen pinnalle tarttuneen betonin jäännöksistä. Kun peset auton, sähkö on kytkettävä pois päältä. Yritä pestä niin, että vesi ei putoa sähkömoottorin sisäpuolelle. Peitä se sellofaanilla tai muulla materiaalilla ennen uimista.

Hammaspyöräparin ja renkaiden voitelu ennenaikaisen kulumisen estämiseksi on ehdottomasti kielletty.

Toiminnan ominaisuudet: vinkit ja varoitukset

 • Käytä hengityssuojainta, kun työskentelet sementin kanssa ennen pussien tulostamista. Älä irrota sitä ennen työn loppua. Joten suojaat hengityslaitetta sementtipölyn tunkeutumiselta.
 • Kannettavat mikserit on kytketty sähköverkkoon erityisellä kaapelilla. Kaikkia malleja ei ole kokoonpanossa. Sen sijaan koneessa on pistoke ja lyhyt lanka.
 • Sekoittajan toiminta on syklistä: lastaus osia koneeseen, sekoittaminen sisältöön, valmiin betonin purku, moottorin täydellinen pysäytys.
 • Kytke kone päälle verkkovirralla, kun rumpun kaula on paikallaan - pystysuorassa. Komponentit ladataan rummun kääntämisen aikana. Komponentit ovat täynnä käsiä. Tätä ei suositella lapioilla ja muilla varusteilla, koska säiliön maalattu pinta on naarmuuntumaton, joten se on maalattava myöhemmin.
 • Kaikki tekniikan mukaiset komponentit on täytettävä koneeseen seuraavassa järjestyksessä: osa vettä, sementtiä hiekkaa, hiekkaa tai hiekkaa, soraa tai murskattua kiveä, jäljelle jäävä osa vettä.
 • Jos sekvenssi on rikki, hiekka tai sementti pysyvät yksinkertaisesti rummun pinnalla. Sekoitetaan tasaisesti kone ei pysty sekoittamaan. Joten betonielementin sakeus murtuu.
 • Varmista, että rummun kallistuskulma vaakasuunnassa ei ole enempää eikä vähintään 30 astetta. Tämä vaaditaan ohjeiden mukaan laskelmien, tekniikan ja teknisen tutkimuksen.

Kallistuskulman pienentäminen parantaa sekoituksen laatua, mutta vähentää sen tilavuutta. Lisäys lisää äänenvoimakkuutta, mutta se vähentää komponenttien sekoittamisen laatua.

 • Älä ylikuormita rumpua maksimiin. On parasta suorittaa useita syklejä peräkkäin. Joten lisää laitteen käyttöikää. Laitteen käyttöohjeissa lastausosien painonopeus on aina ilmoitettu. Älä unohda näitä vaatimuksia.
 • Optimaalinen aika valmisliuoksen tai yhden syklin valmistamiseksi on noin 3 minuuttia. Jos aikaa lisätään 4 minuuttiin, betoniseosta yksinkertaisesti sentrifugoidaan, mikä heikentää sen laatua.
 • Laitteen moottorin kannen ei missään tapauksessa saa peittää mitään. Muuten rikkoo jäähdytysjärjestelmää. Mikä käyttää solmua. Kun moottori ylikuuhtuu, terminen rele kytkeytyy automaattisesti pois koneesta ja pysäyttää koneen. Se voidaan kytkeä päälle uudelleen, kun moottori on jäähtynyt hieman.

Betonimyllyn käytön oikein - materiaaliin kiinnitetty videoleike näyttää kaiken selkeässä esimerkissä:

Mikä on miksauspakkaus ja miten se toimii oikein

Jos lähitulevaisuudessa sitä ei tarvitse käyttää, sitä on säilytettävä, eli:

 • Betoni ja lika
 • Pyyhi rumpu huolellisesti
 • vianmääritys
 • Vaihda vaurioituneet kiinnittimet
 • Kosketa tarvittaessa
 • Työnnä työkalu kuivaan paikkaan

Yritä huolellisesti ja huolellisesti käsittelemään kannettava bentonosmesitel, ioni palvella sinua pitkään aikaan.

Suuret virheet ja niiden syyt

Tärkein syy, jonka korjaavan päällikön kutsutaan kulutustavaroiden kulumisesta tai epäonnistumisesta:

 • V-hihna (Pasik)
 • rako
 • Aja painikkeet
 • vaihdetta

Jokainen, joka on käsitellyt ja osaa käsitellä tällaisia ​​laitteita, tietää toimintansa periaatteen, tietenkin he tietävät.

Oikean työkalunhuollon avulla valurautaiset vaihteet ja laakerin laakerit eivät mene tai kuluvat paljon harvemmin.

Portable type betonisekoittimen asianmukainen huolto on ehkäisevä vähäinen korjaus ja huolellinen työkalun käsittely.

Salaisuuksia ja vivahteita

Rakentaminen ja korjaus, sienet ja kalastus, kodin parantaminen ja terveys

Työskentele betonisekoittimella

Betonisekoitin on hyvin yksinkertainen työkalu, mutta työskennellessään sen kanssa on paljon pieniä asioita, jotka voivat merkittävästi helpottaa prosessia.

Puhumme niistä.

Betonisekoittimien valmistus töihin.

Suurin osa betonisekoittimessa työskentelevistä haitoista aiheuttaa liuoksen kiinnittymisen säiliön pinnalle.

Hän kaatoi molemmat ulkopuolelta, sumutteesta ja sisälle, ei-paalin seurauksena. Kertyy olkapäiden välissä oleviin tiloihin ja ulostulon kapenemiseen.

Helpoin ja tavallisimmin suosituin mutta samalla haitallinen tapa poistaa tällainen tarttuminen on betonisekoittimen napauttaminen vasaralla, kun juuttunut laasti kuivuu. En todellakaan ole erehtynyt, jos oletan, että 90% sekoittimista soi jatkuvasti vasara- ja murtovälineiden iskujen alla.

Ja mikä on tulos?

1. Särkyä kehossa, joka kerää enemmän liuosta.

2. Hakkeroidut merkkimaalit ja seurauksena ruostuminen.

3. Epäonnistuminen kuivatun liuoksen poistamiseksi etenkin terien kiinnittämispaikoista kehoon.

4. Keskusaukon väistämätön vaiheittainen tuhoutuminen ja konkreettisen sekoittimen epäonnistuminen.

Kaikki tämä voidaan välttää ja työskennellä ilolla tämän työkalun kanssa hyvin kauan, ennen kuin ennen käyttöönottoa betonisekoittimen kapasiteettia käsitellään korroosionestoaineella, vettä hylkivällä yhdisteellä.

Rautakaupassa myytävät korroosionkestävät autot ja silikoni soveltuvat parhaiten tähän tarkoitukseen. Yksi tällainen hoito kestää 2-3 kuukautta jatkuvaa työtä, minkä jälkeen se voidaan toistaa.

Avtoantikor on vielä parempi. Aluksi peitin kavennuksen silikonilla, sisältä ja ulos, mutta käytin sitten vain korroosiota. Ja se on se, joka tekee myynnin jälkeistä koulutusta autokaupoissa.

Lähes mikään ei kestä korroosiota ja jopa silikonia, ja se on edelleen koukussa, se voidaan helposti pestä vedellä, mutta niillä on erinomainen tarttuvuus ja kulutuskestävyys, jonka ansiosta ne pysyvät pinnalla pitkään erittäin äärimmäisissä olosuhteissa.

Siirry asennukseen.

Betonisekoittimen asennus.

Betonisekoittimen oikea asennus säästää sinua ylimääräiseltä työttömältä työssä.

Sekoitin on melko raskas työkalu ja jatkuvasti värähtelee, varsinkin kun sitä ei ole täysin ladattu tai ratkaisu valmistellaan.

Pehmeällä pohjalla hän yrittää kumartautua johonkin kolmeen pisteeseensä ja kiertyä ja vankalla pohjalla - siirtyä toiseen suuntaan. Siksi sekoitin on välittömästi asennettava kiinteästi ja kiinteästi, mutta samalla liikkuvasti.

Sama pätee myös kylpyyn, jos käytät sitä astiaan ratkaisun vastaanottamiseksi. Muuten, vanha kylpyamme on kätevämpi kuin neliörakennus.

Ensinnäkin on helpompi löytää pallo, toiseksi se on helpompaa, kolmanneksi on helpompaa huuhtele, neljäs, ratkaisu on helpompaa ja puhtaampaa poistaa, sinun tarvitsee vain leikata reunat pikku hieman, ts. tehdä heistä hieman pyöristetty.

Nämä edellytykset saavutetaan yksinkertaisesti. On tarpeen tehdä tällaisia ​​tukia:

Toinen edellytys on vankka alusta takana. Tämä saattaa olla raudan arkki tai pahimmillaan puulattiat, jotka kaada hiekkaa tai hiekkaa ja soraa.

Vankalta pohjalta on helpompi ottaa ne, mikä on erittäin tärkeää suurille määrille. Jos betonisekoittimeen asennetaan betonipaikka, tämä ongelma katoaa.

Myös kylpyammeen sulkeutuva ongelma on hyvin yksinkertainen. Jotta se ei häiritse ratkaisun näytteenottoa, pehmeä kumi kiinnittyy alustaan ​​ja syötetään reikään pohjasta. Helppo sulkea ja helppo avata.

Nyt voit päästä töihin.

Betonin valmistus betoniseoksessa.

Mittasuhteiden mukaan minulla on erillinen postikappale - Sementin laastin osuudet lapioissa ja kauunoissa, mutta tässä esitän ainesosien latausjärjestyksen, koska se on erittäin tärkeää, ja suosittelen sen noudattamista.

1. Vesi kaadetaan

2. Sementti kaadetaan, jolloin saadaan sementtihyytelö.

3. CBC: n lataaminen.

Kaikki tämä tehdään ensimmäisessä käynnistysasennossa.

Koska CBC on hyvin erilainen laatu, lupauksia hallitaan pelkästään visuaalisesti. Varmista, ettei betonin massa ole kokkareita.

Laastin valmistelu betonimyllyssä.

1. Vesi kaadetaan.

2. Pehmennin täyttyy.

3. Sementti kaadetaan.

4. Hiekan täyttäminen.

Työ suoritetaan toisessa käynnistysasennossa.

Liuos sekoitetaan paljon pidempään kuin betoni ja se tarttuu voimakkaammin seinämiin, joten se on kierrettävä kauemmin.

Keramiittien valmistus betonirakenteessa.

Tietoja sardeldi betonista hieman enemmän. Suurin ero sen valmistuksessa on se, että maito valmistetaan paitsi sementistä pehmittimellä, siihen lisätään hiekkaa.

Yksinkertaisesti savirauta-betonin vettä otetaan enemmän, että jopa hiekan lisäämisen jälkeen ilmenee suhteellisen nestemäistä maitoa.

Työjärjestys on seuraava: maito on valmistettu ensimmäisessä käynnistysasennossa, samassa asennossa kaadetaan puolet savirahan tilavuudesta.

Sitten betonisekoitin lasketaan kolmanteen lastausasentoon, muutoin savi ei liiku, koska sen kelluvuus ja kun kaikki sekoittuu, se nousee toiseen asentoon ja puolet jäljelle jäävästä savi lisätään sekoittimeen.

Kun tämä savi sekoitetaan, nosta sekoittaja ensimmäiseen asentoon ja täytä se
tähteet.

Tällä tavalla osissa lopputulos on täydellinen keramiittisekoitin.

Promesia ohjataan samalla tavalla visuaalisesti. Varmista, että kaikki laajennetun saven jyvät ovat tasaisesti peitetty laastilla ja kaikki on hankkinut harmaata väriä ilman punaisia ​​aukkoja.

1. Vesi kaadetaan.

2. Pehmennin täyttyy.

3. Sementti kaadetaan.

4. Hiekan täyttäminen.

5. Kuormitettu savi.

Tyynyjen tekeminen päällystyslaatikoille.

Betonimyllyssä voit tehdä sekä nestemäisiä liuoksia että kuivaseoksia. Yksi niistä on tyyny laattojen päällystämiseen, joka sekoittimessa saa paljon parempaa laatua.

1. Kuori hiekkaa.

2. Sementti kaadetaan.

Betonimyllyjen huuhtelu.

Pesu on tärkein hetki työskennellä betonisekoittimen kanssa. Se on erityisen tärkeä pehmentimien liuosten valmistuksessa, jolle on ominaista lisääntynyt tahmeus, joten puhumme tästä tarkemmin.

Kuinka usein pestä? Jokaisen vaivaamisen jälkeen, kun työskentelet laastilla, ja ennen mitään taukoa, kun käytät betonia. Ja tietysti työpäivän lopussa.

Sen varmistamiseksi, että jäljellä ei ole tahmeaa nauhaa, on parempi huuhdella sitä voimakkaalla paineentasauslaitteella välittömästi purkamisen jälkeen.

Säiliössä jäljelle jäänyt vesi huuhtelun jälkeen käytetään seuraavaa erää varten. Ja tässä tulee kysymys; Kuinka määritellä sekoittimessa jäljellä olevan veden määrä huuhtelun jälkeen suhteiden ylläpitämiseksi.

Se määritetään seuraavasti: työn ensimmäisessä erässä, jonka jälkeen päätät veden määrästä erää kohden (se riippuu sekoituksen tai hiekan kosteuspitoisuudesta), kaada tämä määrä kuormittamattomaan sekoittimeen kolmanteen lastausasentoon.

Sitten arvioit "silmällä" tai mitatkaa etäisyyttä veden reunasta sekoittimen reunaan ja pidä sitten yllä etäisyyttä jokaiselle erälle.

Huomaan, että pesu vie vähemmän vettä kuin ratkaisu vaatii, ja se on lisättävä.

Se on tärkeää! Työn päätyttyä on mahdotonta jättää betonisekoittimelta vettä huuhtelusta säiliön sisällä kuormausasennossa.

Jätä se yön yli voidaan kallistaa pystysuoraan, niin että kaikki, joka pestään, vuotaa ulos. Tosiasia on, että sementti ja pehmittimet pysyvät seinämiin suuremmassa määrin kuin hiekka, ja ne asetetaan veden alle.

Niissä harvinaisissa tapauksissa, joissa ei ole mahdollista tuoda vesijohtovettä, huuhtele sekoitin, kaada oikea määrä vettä ja kierrä se paikasta toiseen.

Tässä tapauksessa on kuitenkin vaikeampaa pestä astian ulkopinta, ja sinun täytyy tehdä se harjalla.

Toivotan teille menestystä työskennellessäsi tällaisen hyödyllisen työkalun kanssa betonisekoittimena

♦ Valehdella sohvalla katsomalla televisiota.
Yhtäkkiä on ikuinen tunne, että he lyövät jonnekin ilman minua.
Vain makaa sohvalla, katsellen televisiota, mutta jo raivoissaan.

♦ -Iza ja kuka luulet keksimän sen juhlistamaan 8. maaliskuuta?!
-Tiedän. Tämä on Clara Zetkin ja Rosa Luxemburg.
-Ja miksi he tarvitsivat sitä?
-Luulen, että he vaihtavat kukkia.

Kuinka betonisekoittua betoniin sekoitetaan?

Ilman seosten ja betonin käyttöä ei ole tehty yhtä rakennustapahtumaa pitkään aikaan. Vaikka talo onkin puinen, se tarvitsee vielä perustan ja sen lähialueiden - teknisten rakenteiden parantamisen ja rakentamisen. Sementtilaastareiden rooli on erittäin merkittävä ja rakentamisen kestävyys riippuu suoraan valmisteen laadusta.

Siksi kysymys siitä, miten betonia sekoitetaan konkreettisessa sekoittimessa on nykyään niin ajankohtainen yksityisille kehittäjille.

Betoniseosten komponentit

Saadakseen korkealaatuista betonia betonisekoittajalla on ensinnäkin tarpeen tarkkailla ainesosien oikeita mittasuhteita, joihin kuuluvat:

 • sementtiä sideaineena;
 • hiekka;
 • sora tai murskattu kivi;
 • vesi;
 • erikoislääkkeitä.
Betonimassan mittasuhteet.

Erityis lisäaineita ovat pehmittimet (aineet, jotka estävät seoksen nopeaa jäädyttämistä alhaisissa lämpötiloissa ja nopeuttavat kovettumista), väriaineita ja muita.

Pääkomponenttien suhde määrittelee betonimerkin, sen fysikaaliset ja mekaaniset ominaisuudet. Myös valmistetun seoksen laatuun on suuri vaikutus veden määrä, joka ei saisi ylittää puolta kerrostettavan sementin massasta.

Gravitytyyppiset betonisekoittimet.

Betonisekoittimien tyypit

Betoniratkaisujen valmistukseen laitevalmistajat tarjoavat tänään painovoimaisia, pakotettuja ja tärinöityjä betonisekoittimia.

Gravitational-sekoituslaitteet ovat kehykseen asennettava pyörivä sekoittimella, jossa on käyttölaite, joka voi olla manuaalinen, sähköinen tai polttomoottori. Yleisimmät sähköiset mekanismit.

Kun sekoitin pyörii, komponentit nostavat sen sisällä olevat terät, nousevat säiliön yläosaan ja laskevat painovoiman vaikutuksen alaisina. Muutama minuutti tällaisesta pyörinnästä takaa hyvin sekoitetun ratkaisun.

Painovoimakoneiden työstökapasiteetti yksityiseen rakentamiseen vaihtelee 60: stä 250 litraan, minkä ansiosta voit valita sopivimman mallin mille tahansa suoritettua työtä varten.

Näiden mekanismien suhteellisen alhainen kustannus edesauttaa niiden laajaa jakautumista sekä yksittäisten henkilöiden että rakennusryhmien kesken.

Pakastetyyppiset betonisekoittimet ovat rakenteeltaan monimutkaisempia ja vähemmän tavallisia kuin painovoimakoneita. Ne edustavat kiinteää, vaakasuoraan sijoitettua säiliötä, jonka sisäpuolella on pyörivä ruuvipuristin. Ruuvin kiertämisen aikana upotetut komponentit sekoitetaan perusteellisesti, jolloin saat laadukasta materiaalia. Tällaisten sekoittimien pääasialliset haitat ovat:

 • tiivistyselementtien esiintyminen ruuvissa;
 • komponenttien monimutkaisempi lastaus ja lopullisen ratkaisun purku;
 • korkeat kustannukset monimutkaisen suunnittelun takia.

Värähteleviä betonisekoittimia käytetään betoniseosten teollisessa valmistuksessa. Nämä ovat suurikapasiteettisia pystysäiliöitä, joilla on ylätäyttömateriaalit ja lopputuotteen pohja purkaminen. Samanaikaisesti komponenttien kanssa yksi tai useampia mekaanisia täryttimiä lasketaan tämän säiliön sisään, minkä johdosta liuos sekoitetaan. Yksityisessä rakentamisessa tällaista laitetta käytetään erittäin harvoin.

Yleinen teknologia betoniseosten sekoittamiseksi

Ennen kuin työskentelet betonisekoittimen kanssa, sinun tulisi tietää, että betonin ja laastin valmistukseen liittyvä tekninen prosessi koostuu useista vaiheista, joista jokainen voi vaikuttaa tuloksena olevan materiaalin laatuun:

 • sekoittimen oikea asennus;
 • sekoitusmekanismin valmistelu käyttöön;
 • seoskomponenttien kuormitus;
 • levottomuus;
 • puretaan tuloksena oleva liuos;
 • hoitaa sekoittimen työn päätyttyä.
Komponenttien lisääminen sekoittimeen.

Betonisekoitin on asennettava tasaiselle alustalle, jotta se ei pääse kaatumaan käytön aikana ja liiallinen kuormitus liikkuviin mekanismeihin. Irrotuslaitteen on sijaittava sekoittimen välittömässä läheisyydessä tai välittömässä läheisyydessä. Ennen kuin työskentelet betonisekoittimella, on välttämätöntä tarjota paikalle rakenneosat ja säiliö, johon loppu materiaali puretaan.

Jotta kuiva hiekka ja sementti kuormitettaisiin, etteivät ne tartu sekoittimen seinämiin, on suositeltavaa kostuttaa sisäpinta nestemäisellä sementti maidolla. Ainesosien lastaus tehdään niiden ominaispainon laskiessa.

Ensimmäisen puoliskon vaaditusta hiekkapuhallusmäärästä täytetään, sitten sora ja lopuksi sementti. Vettä lisätään asteittain ja viimeiseksi. Kaikki erityiset lisäaineet liuotetaan veteen ja lisätään sen kanssa.

Sekoittaminen jatkuu, kunnes massa on täysin homogeeninen. On muistettava, että liuoksen liian pitkä sekoittuminen voi johtaa betonin plastisuuden vähenemiseen. Älä anna komponenttien ladata suurempia määriä kuin mikserin nimellistilavuus, koska se vähentää merkittävästi sekoittumisen laatua.

Lopullisen materiaalin purkaminen on suoritettava vain väliaikaisessa erikoissäiliössä, jota seuraa siirto vaunuun, kauhaan tai paareihin. Seoksen purkaminen sekoittimesta lastalla ei ole sallittua.

Kun työ on valmis, sekoittimessa on otettava vettä ja käännettävä betonisekoittimen sisäisen tilavuuden huuhtelemiseksi. On myös välttämätöntä pestä säiliö purkamiselle ja muille prosessissa mukana oleville työkaluille.

Jos näin ei tehdä, silloin seuraavan kerran jäljelle jääneen hiukkaset eivät vaikuta valmistettavan seoksen laatuun. Sähköisen sekoittajan on työn jälkeen oltava irrotettuna ja irrotettuna sähköverkosta.

Lopuksi

Betonin ja laastien laadukas valmistelu sekoittimessa perustuu seoksen komponenttien oikeaan suhteeseen ja käytetyn mekanismin asianmukaiseen hoitoon. Siksi ennen työn aloittamista on tarpeen määritellä tarkasti vaaditun materiaalin merkki ja seurata tarkasti valmistuksen tekniikkaa. Muutoin kaikki on yksinkertaista. Konkreettisen ratkaisun valmistaminen betonisekoittimella voi jopa olla henkilö, jolla ei ole kokemusta rakentamisesta.

Betonin valmistus betonisekoittimessa toimimme oikein ja turvallisesti

Ensisilmäyksellä vaikuttaa siltä, ​​että sekoituskoneen betoniseos on helppo valmistaa - kaatamalla sementtiä, roskaa ja hiekkaa, kääntämällä se päälle ja pois, seos on valmis. Mutta todellisuudessa se ei ole.

Betonisekoittimen käyttäminen vaatii jonkin verran tietoa. Muuten et voi kypsää laatusekoitusta. Kerromme betonin valmistuksesta betonimyllyssä, komponenteiden osuuksista, oikeista menetelmistä ja työmenetelmistä.

Mitä muita kysymyksiä käsittelemme artikkelissa

Kiinnitä huomiota myös turvallisuuteen. Koskettelemme sekoittimessa olevien muiden aineiden sekoittumista - ja koska betonituotteiden valmistukseen käytettäviä pakkotoistoa käytetään teollisessa mittakaavassa.

Jos he kysyvät: "Mikä häiritsee betonia?", Silloin se on pikemminkin gravitaatiotyyppi. Tässä artikkelissa oleva video (alla) näyttää prosessin (vaikkakin pienillä virheillä).

Pakotetut sekoittimet on suunniteltu suurempia määriä ja kevyitä sekoitteita varten. Koska niiden hinta on korkea ja niillä on suuret ulottuvuudet, kotona tällaisia ​​laitteita ei tuskin voi täyttää.

Betonisekoittimen valmistelu työhön

Kuten esipuheessa todetaan, artikkelimme kohdistuu myös niihin, jotka juuri tutustuvat betonisekoittimien työhön. Siksi emme rajoita tarinaa - miten betoniin sekoitetaan konkreettisessa sekoittimessa. Harkitse toiminnan alkua siinä tapauksessa, että olet ensin ostanut samanlaisen yksikön.

Ostin uuden betonisekoittimen

Kun olet tuonut betonisekoittimen sivustoon, tutustu ensin käsikirjaan. Tämä sääntö on numero yksi, vaikka se on harvoin havaittavissa - yleensä ohjeita tutkitaan vasta, kun vikoja tai ongelmia havaitaan.

Huomaan, että siinä esitetään useimmat tässä artikkelissa esitetyt kysymykset, kuten: miten betonia valmistetaan konkreettisessa sekoittimessa (jos valmistaja on hyvämaineinen ja vastuullinen).

Sitten suoritetaan seuraavat vaiheet:

 • Pakkaamme ja poistamme kaikki kuljetukseen tarkoitetut tarvikkeet ja materiaalit.
 • Jos se toimitettiin purkamattomassa muodossa, se kootaan ohjeiden mukaisesti.
 • Tarkastelemme mekanismia, jos siinä on näkyviä vahinkoja.
 • Poista säilöntärasva.
 • Jos tämä näkyy ohjeessa, tarkista vaihteiston rasvan olemassaolo - lisää tarvittaessa.
 • Malleissa, joissa on kruunuasema, tarkista voitelu kruunusta ja vetolaitteesta. Tarvittaessa - rasvaa.
 • Yhdistämme laitteen. Tässä tapauksessa käytämme kaapeleita, joiden poikkipinta on johdot, jotka vastaavat laitteen virrankulutusta. Muista kytkeä maahan. Turvallisuussyistä on suositeltavaa olla tyytymätön maadoitusjohdon läsnäoloon virtakaapelissa (sitä ei saa maadoittaa, mutta vain nollata) ja lisäksi luottaa luotettava maadoitus koteloon. Liitäntäjohdossa on välttämättä oltava automaattiset sulakkeet ja RCD irrottaminen oikosulun aikana.

Varoitus. Kiinnitä huomiota poikkileikkaukseen, mutta myös kaapelin eristämiseen. Sen on suojattava se mekaanisilta vaurioilta, jotka ovat väistämättömiä rakennustyömaalla.

 • Asenna sekoitin tasaiselle alustalle, epätasapaino ei ole toivottavaa, koska se aiheuttaa lisää tärinöitä. Pohjan on oltava kiinteä. Epästabiili asennettu yksikkö voi mennä itsestään, tai jopa betonin valmistelu konkreettisessa sekoittimessa päättyy sen kallistamiseen - ja tämä uhkaa aiheuttaa vahinkoa.
 • Teemme koeajon. Monet eivät suosittele mekanismin kytkemistä tyhjällä rummulla. Itse asiassa rummun massa on riittävän raskas moottorille. Kun olet tarkistanut työn tyhjäkäynnillä, lataamme sekoittimen hiekalla testaukseen. Pyöritämme rumpua useita minuutteja eri akselin kallistuskulmilla.

Jos tarkastus ei paljastanut toimintahäiriöitä, joihin kuuluvat:

 • Rummun epätasaista kiertoa.
 • Vaikeuksia, kun rumpua käännetään pystysuoraan.
 • Ylimääräiset äänet ja squeaks.
 • Sähköisten turvalaitteiden laukaisu.
 • Rummun kääntö nuolen osoittamaan vastakkaiseen suuntaan (kolmivaiheisille sähkömoottoreille ei ole tärkeää, tämä eliminoidaan vaihtamalla yksi vaihe)
 • Kiinnitä huomiota myös sähkömoottoriin - se ei saisi kuumentua kovin ja tuuleta voimakkaasti haju (poltettu eristys).

Voit valmistautua ensimmäiseen betonin erään.

Sekoittimen valmistelu käyttöön

Betonin valmistus betoni- sekoittimessa alkaa yksikön valmistelusta. Pitkällä tauolla betonisekoittimen työstä tehdään samoja toimenpiteitä kuin uuden koneen tarkastuksessa.

Jos ei ole keskeytyksiä, voimme rajoittaa tarkastuksemme vahingoittumattomuuteen ja rasvan esiintymiseen kruunuissa. Lisäksi, jotta voidaan helposti puhdistaa rummun sisäpinta työn jälkeen, on toivottavaa voitele se millä tahansa voiteluaineella.

Teollisissa olosuhteissa tätä tarkoitusta varten käytetään yleensä vesipitoista emulsiota, joka perustuu mineraali- ja synteettisiin öljyihin, öljytuotteisiin tai niiden jätteisiin. Kun käytät omia käsiäsi kotona, voit käyttää "työskentelyä" (tyhjennettäessä, kun öljyä vaihdetaan autosta). Tämän jälkeen sekoitin on käyttövalmis.

Työn jälkeen

Seuraavassa kuvataan välittömästi toimenpiteitä, kun betonin valmistus betonirakenteessa on saatu päätökseen. Ei ole erityisiä vaatimuksia - puhdista sekoitin vain liuoksen jäänteistä ja lika vedellä ja irrota verkosta. Jos et poista tuoretta seosta, sen jälkeen sen kovettumisen jälkeen on vaikeata tehdä sitä - varsinkin terien kiinnityspisteissä.

Rakennustekniikassa mekaanisen puhdistuksen lisäksi käytetään heikosti suolahapon liuosta. Samaa menetelmää voidaan käyttää kotona. Kuitenkin kemiallista puhdistusta ei voida tehdä hyvin usein, koska se vaikuttaa haitallisesti metalliin.

Jos pitkä työtauko on suunniteltu, korroosion välttämiseksi on voitava liikuttaa liikkuvia osia paksulla voiteluaineella ja peittää se samalla pinnoilla.

Täytä betoniseos

Ennen kuin aloitamme sekoittamisen, meidän on päätettävä, millaista sekoitusta valmistamme. Siksi määritä välittömästi betonin formulointi.

Betonin koostumuksen laskeminen

Betonin resepti

Aloita raaka-aineesi valmistelu. Tuotannossa määritetään tarkalleen millaista vahvuutta tarvitaan, suoritetaan kaikki seoksen komponenttien tutkimukset.

Meidän on vain selvitettävä, minkä betonimassan (brändin) meidän on tehtävä, ja sementtimerkin käyttämistä. Tämä on meidän alustavat tiedot. Sitten voit käyttää online-laskinta tai löytää taulukot mittasuhteilla. Alla on yksi näistä taulukoista.

Varoitus. Nyt betoni luokitellaan ei brändin mukaan (keskimääräinen vahvuus kgf / cm2 kompressoinnissa), mutta luokkien mukaan. Luokka on taattu 95 prosentin lujuudella MPa: ssa. Voit kääntää joko käyttämällä taulukoita tai jakamalla merkin kymmenellä ja etsimällä lähimmän, joka eroaa 2,5-5 pienemmällä puolella, luokkien numeron. Esimerkiksi M100 on B7.5, M400 on B35.

Tämä on likimääräinen resepti konkreettiselle tavalliselle hiekalle ja raunioille. Jos valmistaudumme kevyeen betoniin laajennetun savi- tai laajennetun perliitin perusteella, numerot muuttuvat luonnollisesti. Koska artikkelimme ei ole omistettu koostumuksen laskemiselle, emme mene enää. Tarpeellisia vertailumateriaaleja on helppo löytää.

Sementin, raunioiden ja hiekan lisäksi tarvitsemme vettä. Sen määrä riippuu sementin määrästä. Se ei ole syytä lisätä silmään, sillä valmiin betonin vahvuus heikentää sen puute (koko sementti ei toimi) ja ylijäämä. Vesi-sementtisuhteessa on tällainen asia.

Optimaalinen vesi-sementti-suhde vaihtelee alueella 0,6-0,4 ja riippuu aggregaateista ja kovettumisolosuhteista. Siksi keskimääräinen arvo on 0,5, eli veden pitäisi olla kaksinkertainen määrä sementtiä. Pehmittimen lisäämistä voidaan vähentää (täydennysohjeessa ilmoitetaan prosenttiosuus).

Pehmittimen lisäksi muita lisäaineita lisätään seokseen:

 • kiihdyttimet ja hidastimet;
 • pigmenttejä;
 • sävellykset talvella tehtävää työtä varten (mukaan lukien säännöllinen suola);
 • polymeerit erityisten ominaisuuksien antamiseksi seokselle;
 • mikrokuitua kestävyyden lisäämiseksi.

Sekoitettaessa on parasta volumetrinen mittasuhteet. Määrä on helpompi mitata kauhalla tai mittauslaitteella kuin kaikkien komponenttien painaminen ennen kuormitusta.

Keittäminen

Kun olet määrittänyt reseptin, voit aloittaa työskentelyn. Kuvaamme toimintoja betonin sekoittamisessa betonisekoittimessa.

Neuvoston. Monissa tapauksissa sinun ei pidä kokata rumpua kerralla. Jos sekoittimessa on kunnollinen siirtymä, niin suuri määrä sinulla ei ehkä ole aikaa sijoittaa välittömästi. Laskemme tilavuuden niin, että yksi erä riittää 1-2 tuntia, tänä aikana seoksella ei ole aikaa kovettua.

Lisäksi toimimme seuraavasti:

Varoitus. Kaikki komponenttien kuormituksen ja seoksen purku suoritetaan moottorin ollessa pois päältä. Älä koskaan työnnä työkalua tai käsiä sekoittimen ollessa käynnissä. Tämä voi johtaa loukkaantumiseen, vaikka pyörimisnopeus on alhainen.

 • Jos aiomme ottaa käyttöön lisäaineita, mitataan ne sekä niiden liuottamiseksi tarvittava määrä vettä (tämä vesi otetaan huomioon seoksen kokoamiseen tarvittavalla kokonaistilavuudella) ja sekoitetaan.
 • Aseta sekoitusrummun latausasentoon, lisää murskattu kivi ja osa vedestä (tilavuus, jossa lisäaineet ovat liuenneet). Näin varmistetaan, että ennen sementin viemistä seokseen, pölkky on jo hyvin kostutettu ja sementtitapa ympäröi sen hyvin. Tällä seoksella käännä sekoittimesta 15-20 sekuntia.
 • Sitten lisätään hiekkaa, sementtiä ja jäljellä olevaa vettä pieninä osina, rumpu pyörii koko ajan.
 • Kun kaikki osat ladataan, kallistetaan rumpu sekoitusasentoon 35-40 astetta. Jos puuttumme epätäydelliseen rumpuun, on mahdollista laskea ja laskea, on tärkeää, että seos ei pääse ulos. Yleensä paras sekoitustaso saavutetaan rummun vaakasuoralla akselilla. Mutta tässä tapauksessa vähennetään ladattavien komponenttien määrää - ja siksi seoksen tuotos. Jatka sekoittamista 1-2 minuuttia.
 • Liian paljon sekoitusaikaa ei ole sen arvoista. Tehtävää varten: miten betonia valmistetaan korkealaatuisessa betoniseoksessa, sääntö - "pidempi, sitten tarkemmin" ei toimi. Tosiasia on, että voimakkaasti sekoittaen vesi haihtuu, mikä on välttämätön liuoksen sekoittamiseksi.
 • Kun sekoitus on päättynyt, emme kiirehdi purkamaan koko ratkaisua välittömästi. Tarkista ainakin visuaalisesti laatu. Useimmat suositukset: miten betonia valmistetaan konkreettisessa sekoittimessa, ehdottaa tätä menetelmää. Kerää piikkien sekoitus ja laita se kottikärryyn tai laskeutumiseen. Vietä lapio päälle. Hyvä seos tulisi olla yhtenäinen ja sileä ja säilytettävä sen muoto. Jos näet puutteet, liu'uta liuos takaisin sekoittimeen ja käynnistä se hetkeksi.

Turvallisuusvaatimukset

Vaikka olemme saaneet turvallisen työn kysymykset, kosketamme jälleen tätä aihetta. Työn pitäisi kuitenkin tuottaa iloa, eikä haittaa terveydelle.

Seuraa seuraavaa:

 1. Noudata laitetta kunnossa, erityisesti vastuullisesti sen sähkölaitteita. Virtakaapelin on oltava ehjä ja maadoitettava.
 2. Työvaatteiden ja -jalkineiden ei pidä olla mukavia, mutta eivät myöskään ole roikkuvat päät (lattia, vyöt), jotka voidaan tarttua sekoituslaitteeseen. On parempi käyttää haalareita, kuten kuvassa.
 • Teillä työskentelevä alusta, joka on vapaa kaikesta, mikä on tarpeetonta, jotta et vahingossa törmätä ja tartu kiinni. Sama pätee tapoihin, joilla tuodaan tai tuodaan esiin betonin ja valmiin seoksen aineosat.

Onko mahdollista sekoittaa savi betonisekoittimessa?

Kevyille ratkaisuille pakotetut sekoittimet ovat edullisia. Tosiasia on, että gravitaatiosekoittajassa suuri aggregaatti, joka nousee meloilla ylös ja laskee, tehostaa prosessia.

Laasti- tai saviastiasto valmistetaan ilman raunioita, mutta sen komponentit sekoittuvat edelleen ja putoavat siipien päältä (aivan kuin olisimme lapassa). Siksi periaatteessa on mahdollista häiritä savea betonisekoittimessa, mutta se kestää kauemmin kuin betonilla. Ei kaksi minuuttia, mutta viisi tai kymmenen tai jopa enemmän.

Varoitus. Monet mikserit eivät ole suunniteltu jatkuvaan käyttöön. Ota siis taukoja 10-15 minuutin kuluttua, jolloin moottori jäähtyy.

Sitä vain halusimme puhua siitä, mitä konkreettisesti häiritä. Olemme iloisia, jos olet helpottanut työtäsi ja kehottanut menetelmiä oikeaan ja turvalliseen työskentelyyn.

miten käyttää betoni sekoittimen?

Ostin perämies 130 betonisekoittimessa, mutta sille ei ole ohjeita. Kerro minulle, kuinka käyttää sitä? missä määrin hiekka ja sementti lisää? missä järjestyksessä ja missä kulmassa säiliön säilyttäminen? Aion tehdä konkreettisen polun muotissa. En ajattele lisätä kiviä siellä.

Suhteita harkintasi mukaan. Esimerkiksi 1-2-3. Sementti-hiekkakivi. Kaltevuuskulma on noin 45 astetta. Ensimmäinen kaada vesi, sitten sementti ja hiekka. Mutta parasta on vesiromu - sitten sementti ja hiekka.

Mikael kirjoitti:
Suhteita harkintasi mukaan. Esimerkiksi 1-2-3. Sementti-hiekkakivi. Kaltevuuskulma on noin 45 astetta. Ensimmäinen kaada vesi, sitten sementti ja hiekka. Mutta parasta on vesiromu - sitten sementti ja hiekka.

ja miten roskarimuoto kaada? Hän tulee ulos laattaan. ja kuinka paljon vettä on hiekkaa ja sementtiä, joka on 130 litran porvarillista?

Älä ylikuormita. Ja se ei sekoita ja vitun työtä.
Tein enintään 60 litraa valmiista seoksesta. Sitten kaikki oli kunnossa.

FAV1976 kirjoitti:
Älä ylikuormita. Ja se ei sekoita ja vitun työtä.

ja mitä "ei ylikuormita 130 litraa? Jos kauhat, kuinka monta kauhaa ovat kaikki tämä?

Witness Co. kirjoitti:
jos kauhat

12 litran kauhan tätä sekoitinta varten 1-3-4. sementti koira murskattu kivi

ja teimme niin
asetettu 45 asteen kulmassa, kääntyi betonisekoittimeen ja kun se pyörii, he kaatoivat vettä ja heittivät sementtiä ja betoniseosta osuuteen lapion kanssa, joten piti työstä eniten, betonisekoittimessa ei ole kuormitusta ja lapio on helpompi heittää kuin kauhojen nostaminen

Kauhat ovat erilaiset 7, 10, 12,15 litraa. Ei ylikuormitusta, kyllä. Sillalle on riittävästi sementtiä (400 merkkiä), hiekkaa, soraa 1-2-4. Vesi noin 1 (valitse empiirisesti). Sekoita 2-3 minuuttia. Periaatteessa mikään ei ole monimutkaista. Kokemus tulee nopeasti. Ensimmäinen kaada vettä, jyrkempi. Tällöin vesi pesee pois seinämien ja siipien jäljelle jääneen edellisen seoksen jäänteet. Lisää sementtiä, hiekkaa, murskattua kiveä. Joten sementtiä pöly vähemmän. Periaatteessa veden täyttämisen järjestys ilman eroa.

keem kirjoitti:
Kauhat ovat erilaiset 7, 10, 12,15 litraa. Ei ylikuormitusta, kyllä. Sillalle on riittävästi sementtiä (400 merkkiä), hiekkaa, soraa 1-2-4. Vesi noin 1 (valitse empiirisesti). Sekoita 2-3 minuuttia. Periaatteessa mikään ei ole monimutkaista. Kokemus tulee nopeasti. Ensimmäinen kaada vettä, jyrkempi. Tällöin vesi pesee pois seinämien ja siipien jäljelle jääneen edellisen seoksen jäänteet. Lisää sementtiä, hiekkaa, murskattua kiveä. Joten sementtiä pöly vähemmän. Periaatteessa veden täyttämisen järjestys ilman eroa.

Minulla on "Hamelin" (vihreä). 130 litraa, jos ei ole virheellistä. Kylässä.
Nyt vain seuraava konkreettinen työ.
Tilaus tehtiin käytännössä (7 vuotta):

 1. Buck kallistuu.
 2. Nukuammeko kaksi kauhoa hiekka-sora-seosta (otan sen joella, vain käytän sitä).
 3. Käynnistä laite.
 4. Täytä 3/4 kauhaa vettä.
 5. Nukahtaa sementtiä.
 6. Nukahtaa 4 kauhoa hiekkaa.
 7. Lisää vettä "maun mukaan".

Ratkaisu on valmis, kun ratkaisu on valmis.

 1. Yleensä lisään 1/2 ämpärää sementtiä.

Lähtöaukosta - 6 tai 6 ja puolet betonin kauhaa.
Nukahtaa muottiin tai kauviin tai kottikärryyn.

Ehkä betoni valmistautuu "irrationaalisiin". Resepti hyväksyttiin vanhemmilta (45 vuoden kokemus kansantalouden rakennustyömailla). Talon perusta on sen arvoinen.

Työolot - aina kallistettuna.
Pystysuora - vain varastointiin ja kuljetukseen.

Muuten betonisekoittimen pesun algoritmi:

Heti kun sekoittimesta saatu betoni on "polkumyynnillä", se ei välittömästi sammuttaa veden puoli-kauhaa (lisäksi on välttämätöntä vähentää veden määrää seuraavassa erässä).

Vanhan rakentamisen menetelmä puhdistuksen lopussa työ - kahden kauhan vettä ja kaksi pussia käytetty sementti. Tyhjennys "kerma" - enemmän tai vähemmän puhdasta astiaa.
Ulkopuolella voit pestä säiliön jäykällä harjalla, kun se pyörii ja pese sisäpuolella.

7 vuotta muoviala - ei rikki.
Joskus kuitenkin rautaa käytön aikana. On voiteltava.
Ei ollut epäonnistumisia.
Mutta se toimi - ei niin paljon.
Tuhoutunut sementti - pussit 35 - 40 talon rakentamisesta.

Betonisekoittimen käyttö

Ensi silmäyksellä betonisekoittimen käyttö on helppoa. Itse asiassa on joitain vivahteita, jotka voivat tehostaa työtä, jotta voidaan käyttää materiaalia tehokkaasti ratkaisun tuottamiseen ja pidentää laitteen käyttöikää.

Kerroin, kuinka valita betoni sekoittimen yksityisen talon rakentamiseen. Toivomme, että olette tehneet hyvän valinnan, ja nyt puhumme siitä, kuinka oikein käytämme tätä erittäin hyödyllistä rakennuskalustoa, jonka avulla voit merkittävästi yksinkertaistaa ratkaisun luomista, joka koskee tiilet, kaatamalla säätiötä ja muita töitä.

Ensimmäinen asia, jota tarvitset työskennellessä betonisekoittimen kanssa rakennustyömaalla on valita sopiva paikka sille. Paikan, jossa se on, tulee olla tasainen, ilman kiviä ja reikiä. Sekoitin on sijoitettava tasaisesti niin, että käytön aikana ei ole olemassa mahdollisuutta leikkaamiseen tai kaatumiseen. Laitetta voidaan kohdistaa käyttämällä puu- tai kivi-tyynyjä.

Tässä tapauksessa tietenkin betonisekoittimen on sijaittava mahdollisimman lähellä rakennuspaikkaa, jossa käytetään liuosta, sekä seoksen valmistukseen käytettävien materiaalien varastot.

Toiseksi, jos sinulla on sähkömoottori (jossa on melko yleinen vaihtoehto) betonisekoittimen, tarvitset virtalähteen. Tarvitset sähkökaapelin, sillä tavallisesti betonisekoittimen johto on liian lyhyt. Jos rakennustyömaalla ei ole virtalähdettä, sinun on huolehdittava generaattorin läsnäolosta, joka on sijoitettava liian kauas betonisekoittimesta, mutta että se ei häiritse komponenttien toimintaa ja lataamista rummulle.

Kolmanneksi on erittäin tärkeää säätää sekoitusrummun oikeaa kulmaa. Sekoittajan ohjeiden valmistajien on ilmoitettava rummun optimaalinen kaltevuuskulma - laitteen päätyosa. Yleensä se on 22-30 astetta. Jos kallistat lähemmäksi horisonttia, sinulla on paremmat edellytykset sekoittaa materiaaleja, mutta tämä vähentää tuotetun liuoksen määrää. Jos päinvastoin lisää kallistuskulmaa, seoksen tilavuus kasvaa, mutta se ei enää sekoita kunnolla.

Neljänneksi - se on mahdotonta, missään tapauksessa ei voi ylikuormittaa sekoitinta! Sinulla on valmistajan määrittämä äänenvoimakkuus, teit laitteen valinnan ja keskityt tähän parametriin. Suuremman raaka-aineen määrä johtaa vain siihen, että ratkaisu ei sekoita hyvin, ja konkreettinen sekoittimen itse asiassa epäonnistuu paljon nopeammin. Parasta tehdä kaksi tai kolme tai neljä erää tarpeen mukaan, mutta ottaen huomioon mahdollisimman paljon betonisekoittimesi määrää.

Viides - kuormitusmateriaalien sekvenssi. Täällä tällä alalla tunnemme, on vakavia riita-asioita. Joidenkin asiantuntijoiden mukaan ensin kaada osa vedestä betonisekoittimeen ja sitten kaada sementtiä, soraa tai murskattua kiveä, hiekkaa ja vesijäämiä lapioilla tai kauhalla.

Monet uskovat, että ilman vettä, sementtiä ja hiekkaa pysyvät rummun seinissä, ja niitä on vaikeampi sekoittaa. Toisen yhteisen lausunnon mukaan ensimmäiset kuivat materiaalit kaadetaan kuitenkin rumpuun, sekoitetaan ja sitten lisätään vettä. Tässä tapauksessa tietenkin on pöly rummusta, koska koostumus on kuiva, mutta ratkaisu on homogeeninen.

Toinen tällainen neuvonta - sekoita ensin sementti ja hiekka ensin erikseen ja kaada se betoniseoksiin, lisää vettä ja sitten vain rauniot. Luettuaan useita arvosteluja, suosittelemme ensin voitelemaan betonisekoittimen kaikki terät ja pinnan sementtimaidolla. Tämä neste muodostuu betonin liuoksen pinnalle sen jälkeen, kun se on täytetty ja tiivistetty. Vettä, jossa on supistavia elementtejä, pakotetaan ulos, sillä on ulkonäöltään valkoinen suspensio ja sitä siksi kutsutaan sementtimäiseksi.

Tällaisen nesteen käyttö estää liuoksen kiinnittymisen betonisekoitinrummun pinnalle. Sitten rumpuun kaadetaan noin 15% haluttua vettä ja sementtiä ja hiekkaa kaadetaan samanaikaisesti, minkä jälkeen lisätään murskattuja kivi- ja vesijäämiä. Tämä on optimaalinen sekvenssi.

Betoniliuoksen mittasuhteissa yleisimmin käytetty 2: 8: 4: 1 - sementti, murskattu kivi, hiekka ja vesi. Mutta kaikki riippuu siitä, mihin käyttötarkoitukseen käytetään laasti, esim. Seoksen valmistuksessa on erilainen koostumus. On tärkeää, että hiekkaa seulotaan ennen sekoittamista ja puhtaan veden lisäämistä ilman mitään ylimääräisiä epäpuhtauksia, jotka voivat vaikuttaa liuoksen laatuun.

Kuudes - liuoksen sekoittamista betonimyllyssä yli 3 minuuttia ei suositella. Tällöin seos alkaa menettää plastisuutta. Kolmen minuutin aktiivisen sekoittamisen jälkeen alkaa betonin sentrifugointi, mikä aina vaikuttaa negatiivisesti liuoksen laatuun.

Seitsemäs sääntö - töiden päätyttyä sinun on aina huuhdeltava huolellisesti betonisekoittimia. Muussa tapauksessa jäätynyt liuos on erittäin vaikea poistaa. Seuraavassa erässä pinnalla jäätyneet jäännökset voivat vaikuttaa haitallisesti uuden liuoksen laatuun, lyödä sitä ja jäätyä kokkareiksi.

Betonimyllyn pesu heti töiden jälkeen voit yksinkertaisesti syöttää puhdasta vettä siihen ja kytkeä sen päälle.

Jos sinulla on vinkkejä, neuvoja ja ehdotuksia, ja voit lisätä näiden sääntöjen joukon, muista jättää kommenttisi.