Mitä voidaan käyttää värähtelijän sijaan?

Useimmin naiset käyttävät värähtelevän matkapuhelimen korvaajana, jossa värähtelytoiminto on kytketty päälle puhelun aikana. Älä unohda, että naisen on vedettävä kondomi. Toisessa paikassa on joustava letku suihkusta, jossa kasteluvapaa voidaan poistaa.

Vaikkakaan kutsutaan improvisoituina sähköhammasharja ja jopa sähköinen partakone.

Ja jos sanot niin, manuaalisessa suorituksessa, niin kaikki pitkänomainen esine kuin makkara, banaani, kurkku tai porkkana. Jälleen kondomi hygieniaan.

Vaikka elävä mies, joka korvaa värähtelevän, ei vieläkään toimi, mutta jotkut joutuvat siihen.

On hauskaa, että kysymys ja sen ratkaisut ovat miehistä.

No, kyllä, on tilaa kääntää teknisen suunnittelun ajattelutapa.

Teoriassa värähtelijän pääasiallinen tehtävä on luoda tärinää.

Tärinä, tämän tieteellisen ja teknologisen edistyksen ohella, voi luoda masennuksen keholle, jonka toiminta perustuu tärinälle.

Kaikki kasvohieronta soveltuu myös.

On myös erityisiä alustoja eri värähtelymoodeilla, jotka auttavat laihtua.

Keksinnöllinen mieli voi mukauttaa tällaista kotitaloutta tarpeen mukaan.

Mutta kysymys on erilainen: korvike tyydyttäminen voi aiheuttaa monia haittavaikutuksia.

En aio mennä eri näkökohtiin, koskettelen vain siihen tosiasiaan, että tärinän vaikutus kehoon tuhoaa luukudoksen, joka ei ole kovin vahva naisilla synnytyksen, hormonaalisten muutosten ja muiden seikkojen vuoksi, ja kaikki, mikäli elimistössä on patologioita ja kasvaimia, Tärinä voi helpottaa niiden nopeampaa aktivointia.

Ehkä sitten on parempi oppia rakentamaan normaaleja suhteita ja saamaan kaiken tarvitsemasi luonnollisella tavalla?

MS Care

+7 812 953 5884

Tilaa puhelu

Feature-tuotteet

Intialainen lihasvalmentaja Alva.

Intiimi L-geeli arginiinilla.

ECO-KOODI (konsentraatti juoman valmistukseen).

Anti-selluliittivoide, jolla on lämpövaikutus.

Rinta- ja dekolteeri.

Hyödyt ja haitat vibraattorin käyttämisestä

Yksi suosituimmista myydyistä leluista seksimyymälöiden maailmassa on värähtelijä. Älä ajattele, että värähtelijä on suosittu vain yksinäisten ja houkuttelevien naisten ympyrässä. Suurin osa hänen fanistaan ​​viittaa vain aviopariin, jotka ovat siviilisäädyssä, saadakseen jonkin verran erilaisia ​​intiimejä elämää.

Kuitenkin on olemassa melko harvoja naisia ​​ja tyttöjä, jotka eivät ole koskaan kokeneet orgasmia. Siksi värähtelevän avustajan ansiosta heillä on mahdollisuus rentoutua ja nauttia kauniista kehostaan ​​ja täysin ymmärtää seksuaalisen fantasionsa.

Jos nainen, jolla on ainakin kerran ollut orgasmin värähtelijän ansiosta, tulevaisuudessa hän voi helposti saavuttaa orgasmin paitsi omasta että kumppaninsa kanssa. Pohjimmiltaan, ennen yhdyntää, suurimman osan ajasta käytetään esileikkiin, joten tällainen "lämmittely" -vibraattori sopii täydellisesti.

Jotta voit valita haluamasi täryttimen, sinun on ensin miettiä tarkkaa tarkoitusta, jota se käyttää. Joillekin tämä on aiheena parantaa heidän tuntemuksiaan, toiset haluavat kokeilla sitä eturauhasen hierontana. Kolmanneksi se tuo iloa, kun he katsovat rakastajan masturbaatiota tai tekevät sitä itse. No, joissakin tapauksissa, värähtelijä auttaa onnistuneesti tekemään unelmia ryhmäseksistä.

Mikä on vibraattorin käyttö? Tällainen stimuloiva lääke on erinomainen verenkierron parantamiseksi. Tärinän ansiosta kehon solut täytetään hapella ja auttavat nopeuttamaan verta. Lisäksi verenpaine muuttuu stabiiliksi, normalisoi refleksejä, stimuloi täydellisesti lihasääntä ja yleensä se on suuri sysäys elämän prosesseja stimuloimiseksi.

Ei turhaan jo 1800-luvulla, Euroopan maat käyttivät tärinämenetelmää keinona "raivotautia" kohdussa. Ulkonäköä vasten oli esine, jossa oli värähtelevä pallomainen kärki. Useimmat lääkärit suosittelevat tärinämenetelmää ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä eturauhastulehdusta, peräpukamia ja seksuaalisia sairauksia vastaan.

Vasta äskettäin täryttimien leviäminen on saanut seksuaalisen vastauksen aikuisten lelujen keskuudessa. Tällä hetkellä värähtelijän pääasiallinen tehtävä on seksuaalinen ilo ja psyykkisen ja seksuaalisen vastuuvapauden saaminen.

Mitä tulee miinusosien käyttämiseen tärytin, sitten alkuun on syytä keskittyä materiaali itse, josta vibrator, kun vuorovaikutuksessa kehosi, ei aiheuta allergisia reaktioita.

Kun valitset sukupuolen lelun, harkitse intiimejä tarpeita sekä oman ja kumppanin. Älä kiirehti kirkkaisiin väreihin ja vaikuttaviin kokoihin. Tee oikea valinta ja anna unelmiesi toteutua todellisessa unohtumattomassa nautinnossa. Ennen kuin käytät värähtelevää, älä unohda huolellisesti käyttöohjeiden turvallisuusohjeita.

Kuinka käyttää vibraattoria

Artikkelin sisältö

 • Kuinka käyttää vibraattoria
 • Onko täryttimien käyttö vaarallista?
 • Seksilelut: pitäisikö sitä käyttää? Mielipiteesi seksologi

Täryttimien käyttöä koskevat säännöt

 1. Ennen ensimmäistä käyttöä sinun on puhdistettava seksilelu. Sitä pitäisi käsitellä lääketieteellisellä ratkaisulla "Chlorhexidine" tai "Miramistina", löydät ne apteekeista. Vain peseminen ennen ensimmäistä käyttöä ei riitä.
 2. Vibraattori on puhdistettava välittömästi kokeilun jälkeen, jotta bakteerit eivät kehity pinnalla. Ihmisen erittyminen on hyvä infektioympäristö, joten sinun on estettävä niiden kehitys. Jotta et vaivaisi välittömästi pelien jälkeen, voit käyttää kondomiin kuuluvaa tärytintä.
 3. Täryttimen käyttöönotto on tehtävä erityisellä voiteluaineella. Se parantaa lelun liukumista ja tekee sovelluksesta turvallisen.
 4. Ana- lon ja emättimen stimulaatiota ei voida käyttää yhdelle lelulle. Reikien mikrofloora on erilainen, hiukkasten siirtäminen toisistaan ​​voi aiheuttaa tulehdusta. Jos haluat vaihtaa upotuspaikan, sinun on pestä lelu ennen sitä.
 5. Älä välitä seksileluja toiselle henkilölle. Oletetaan, että vaihdetaan vain asioita, jotka voidaan pestä täydelliseen kuntoon, esimerkiksi metallista tai lasista. Silikoni, realistinen ja lateksi soveltuvat yksilölliseen käyttöön.
 6. Voinko käyttää vibraattoria kylpyhuoneessa tai suihkussa? Vain, jos se on vedenpitävää. Ennen vedenottoa sinun tulee lukea ohjeet ja selkeyttää tämä kohta värähtelijän käyttöä koskevissa suosituksissa.

Kuinka käyttää klitorisvärähtelijää?

Yhden pisteen koskettaminen. Vibraattori levitetään klitorikseen ja pidetään kunnes maksimaalinen ilo. Tämä menetelmä soveltuu erittäin tehokkaisiin malleihin, mutta jos et poista lelua orgasmin jälkeen, se on epämiellyttävä.

Pyöreä tai pystysuuntainen liike. Klitorisilla on paljon herkkiä paikkoja, joten tietyllä liikeratauksella liikkeet voivat liittyä kaikkiin. On tärkeää valita toistuva kuvio: ympyrä, luku kahdeksan, ylös ja alas, niin että orgasmi vibraattorista tapahtuu nopeasti.

Ihon läpi. Jos keho on hyvin herkkä, värähtelevän laitteen käyttö voi aiheuttaa kipua. Tällöin klitoris stimuloituu ihon läpi, ikään kuin peittää ihon. Koska viritys kasvaa, voidaan edetä suoraan, jos se on miellyttävä.

Eri puristusvoima. Vibraattori voi koskettaa klitorista paineella. Aluksi vain hieman koskettaa, niin kuin painaisi kehoon. Voit valita 3-4 intensiteetin ja toistaa ne jatkuvasti. Samaan aikaan syvemmät lihakset aktivoituvat, vibraattorin ilo voimistuu.

Useita stimulaatioita. Samanaikaisesti vibrator voi stimuloida klitoriksen ja syöttää myös jotain emättimeen tai peräaukkoon. Tämä voidaan tehdä myös kumppanin kanssa. Kaksi pistettä stimuloiva tunne auttaa nauttimaan huipusta. Tänään täryttimiä, joilla on kaksinkertainen ja jopa kolminkertainen stimulaatio, myydään tällaisille kokeille.

Kuinka käyttää emättimen värähtelijää?

Syvä tunkeutuminen. Voit upottaa värähtelevän naisen syvyyteen hyvin syvälle. Sitten kohdunkaula-alue hierotaan, jota monet naiset haluavat. Tyhjentäminen syvälle ilman poistamista voi antaa onnellisuutta.

Usein ottamalla pois. Vibraattori ei voi vain liikkua edestakaisin ja poistaa ja uppoutua kehoon. Täysi uutto ja läpäisykyky ovat sopivia jo voimakasta herättelyä, kun reikä on helppo avata tavata lelu.

Liikkuminen sisäänkäynnillä. Emättimen sisäänkäynnillä on paljon herkkiä paikkoja. Ja värähtelijä voi upottaa vain 2-3 cm ja siirtää sen nopeasti. Tunteet ovat erilaiset kuin syvä tunkeutuminen, mutta ei yhtä miellyttävä.

Hierontapiste G. Vibraattori voi iskeä vaginan etuseinää, jossa piste G sijaitsee, vastuussa suihkusta ja useista orgasmeista. Voit tehdä tämän valitsemalla kaarevan mallin tai kallista laitetta niin, että se koskettaa tätä paikkaa. Voit painaa sitä, voit lyödä sitä.

Kuinka käyttää anaalivibraattoria

Vibraattorin voiteluaine tarvitaan. Anuman alueella ei ole luonnollista voiteluaine, joten voiteluaine on välttämätön, se estää anuman halkeamia.

Vähäinen venytys. Ennen lelun käyttöönottoa reikä voidaan hieman venyttää käsin, upottamalla ensin ja sitten kaksi sormea. Tämä yksinkertaistaa anaalisen tärinän käyttöönottoa.

Pyöreä liike. Vibraattorin translaation liikkeiden lisäksi voidaan vierittää, mikä on erittäin mukavaa. Voit yhdistää louhinnan ja vierityksen sekä sukelluksen ja kääntämisen.

Varoitus. Animaation stimulaatioon käytetään täryttimiä, joilla on rajoittimia, eivät anna laitteen tunkeutua liian syvälle. Emätinelimet eivät sovellu peräaukon huokosia, ne voivat olla täysin sisällä, eikä niitä voi saada ilman lääkärin apua.

Osta uudet tuntemukset hyvälle värähtelykustannukselle ja kokeile liikkeitä, voit saada vastauksen kysymykseen: kuinka käyttää vibratoria saadaksesi voimakkaimman orgasmin.

Kuinka käyttää värähtelevää - ohjeita

Aluksi täryttimiä ei käytetty seksuaalisten unelmien täyttämiseen vaan naisten sairauksien hoitoon. Moderni miehet ja naiset kokevat tämän laitteen monella tavalla. Koska lääketiede pitää henkilön seksuaaliterveyttä erottamattomana osana terveyttä kokonaisuutena, on melko mahdollista tarkastella lelua seksuaalisena avustajana tästä näkökulmasta.

Vibraattityypit

Kaikki mallit eivät muistuta peniksen ulospäin, mutta tyypillisillä on juuri tällainen muoto. Ensinnäkin stimulantit eroavat aineistosta, josta ne on tehty:

 • muovi on halvin materiaali, joka muistuttaa äärimmäisen etäisyyttä ihmisen lihaan;
 • hygieeninen kumi on joustavampi materiaali, ei niin karkea kuin muovinen, mutta epämiellyttävä viileä tuoksu. Laitteen käyttö elämästä on lyhyt;
 • lateksi - samanlainen kuin ihmisen iho. Erittäin joustava ja nopeasti lämmitetty kehon lämpötilaan, ei viileä;
 • geeli ja silikoni ovat uuden sukupolven materiaaleja, jotka eivät ole käytännössä erotettavissa ihon kosketuksesta. Kosketuksessa ne säästävät kehon lämpötilaa, mutta niillä on yksi merkittävä haitta - ne tarvitsevat erityistä hoitoa;
 • Cyber-silikoni ja cyber-skin ovat alkuperäisen parhaita jäljitelmiä tähän mennessä.

Lisäksi täryttimet vaihtelevat nopeuden mukaan.

Lukemattomien tutkimusten aikana todettiin, että optimaalinen tärinänopeus on 80 sykliä minuutissa. Stimulaatio tällaisella intensiteetillä antaa naisille mahdollisuuden päästä orgasmiin, jos se ei toimi normaalin seksuaalisen kanssakäymisen aikana kumppanin kanssa. Tällä taajuudella vain kalliit mallit tunnetuista valmistajista voivat toimia.

On olemassa malleja, joissa on väline klitoriksen stimuloimiseksi, ts. Ne kykenevät värisemään ja pyörimään.

On sallittua havaita kaupallisesti pienet ohut mallit, joiden ympärysmitta on varustettu turvalaitteella kaikenlaisiin ylisuurten ylivoimaisuustilanteiden varalta, jotka liittyvät liian syvään tunkeutumiseen.

On olemassa pieniä leluja - "savukkeita", jotka on valmistettu vain klitoriksen stimuloimiseksi, ja niissä on tärisevät kivekset, jotka pääsevät helposti emättimeen.

Useimmat nykyaikaiset täryttimallit toimivat paitsi verkosta, myös paristoista, jotka tarjoavat laajan valikoiman toimintamahdollisuuksia. Tärkeintä - ostaa etukäteen vahvoja akkuja, joilla on pitkä käyttöikä.

Nykyaikaisten seksimyymälöiden hyllyillä saa havaita ja kaksinkertaistaa malleja, jotka on valmiiksi valmistettu emättimen ja peräaukon samanaikaiseen stimulaatioon.

Käyttöohjeet

Vaikka värähtelijä ostetaan erinomaisesti seksipelien kanssa kumppanin kanssa, sen vaikutus on aluksi erinomainen tarkistaa itsesi. Tämän ansiosta voit rentoutua ja keskittyä tuntemuksiin ilman että jotain muuta häiritsee.

Kokeilut, joiden valo on sammutettu peitteen alle, ovat erinomaisia ​​lykätä myöhempää - kunnes hetki, jolloin lelua tutkitaan riittävästi ja voit jopa käyttää sitä "suljetuilla silmillä".

Aluksi sinun on sallittava kehon tottua laitteeseen.

 • Ei ole välttämätöntä käynnistää välittömästi tärytintä ja siirtyä päätoimiin. On parempi käydä läpi kunkin ruumiin, kiinnittäen erityistä huomiota erogeenisiin vyöhykkeisiin. Puhumme niskasta, kasvoista, nänneistä, vatsasta, sisärenksistä jne.
 • Jos laitteen kumisulku estää itse kumi, josta se on valmistettu, saa käyttää kermaa tai erityistä voiteluainetta, ja se on sallittua johtaa vaatteilla, esimerkiksi silkkijalalla.
 • Laitteen käynnistäminen lisää vaikutusmahdollisuuksia painamalla kaikkein tunteellisimpia paikkoja. On yritettävä kokeilla paineen voimalla. Mitä suurempi laitteen teho ja sitä voimakkaampi nainen painaa itseään, sitä vähemmän tunne sen värähtelyn.
 • Jos pidät laitetta tiukasti kädessäsi, on mahdollista pienentää hieman tärinää sen aiheuttamaa imeytymistä varten harjalla. Heti kun nainen tuntee olevansa valmis kokeilemaan piristävää toimintaa, hän voi laittaa sen sisälle.
 • Vibraattorin käyttäminen seksuaalisissa peleissä kumppanin kanssa on parempi laittaa kondomia etukäteen, vain jos anal sex on suunniteltu.

  Kuinka käyttää tärinää klitorikseen?

  Clitoral-stimulaattoreita edustavat eri muodoissa olevat silikoni- tai kumilevyt, joita voidaan joko käyttää sormella tai kiinnittää lantiolla hihnojen avulla.

  Kun valitset tällaisen laitteen, sinun tulisi ohjata omat mieltymyksesi ja käytettävyys. Lisäksi ennen laitteen käyttöä on suositeltavaa lukea laitteen ohjeita, koska se on tarpeen kaikkien toimintojen, tilojen ja painikkeiden teoreettisen assimiloitumisen kannalta.

  Seuraavassa toiminnassa laitetta annetaan säätää omien tunteidensa perusteella. Sormen päällä olevien laitteiden tapauksessa liikkeen taajuutta ja painetta on säädettävä manuaalisesti.

  Kuinka käyttää anaalivibraattoria

  Tärkein edellytys on tyydytetyn voitelu- numeron käyttö.

 • Voitele peräaukko.
 • Hengitä ansoja sormellasi ja siemailla sitä, valmistele se syöttölaitteelle.
 • Paina varovasti kiertoliikkeellä niin pitkälle kuin mahdollista.
 • Jos nainen on melko levoton, stimulaattori voidaan antaa jo valmiiksi kytkettynä ja alkaa imitata peniksen liikkeet toiminnan aikana.

  Tämäntyyppiset ilo-laitteet voivat tuoda miehiä. Vibraattorin stimuloimalla eturauhanen, joka sijaitsee noin 2-2,5 cm: n päässä sulkimen rengasta välittömästi perineumin taakse, annetaan antaa miehelle unohtumaton ilo ja lisätä orgasmin.

  Tätä varten sinun täytyy syöttää mukana oleva laite matalaksi ja tehdä liikkeen kärjellä kivespussin suuntaan. Positiivisesti, nainen tekee tai ei, hän "kertoo" kumppanin penis, joka pitäisi vastata loistava tunne sen mukaisesti.

  Tietoja värähtelijävaurioista

  Lelu tarjoaa suurta todennäköisyyttä sukupuoleen. Poikkeuksellisesti se sopii pariin, joilla on kokemusta, jotka ovat asuneet yhdessä monien vuosien ajan ja etsivät tapoja monipuolistaa seksuaalista elämää.

  Harkitse yksi asia. Jos nainen saa säännöllisesti orgasmin vain värähtelijällä, hänen on vaikea kieltää häntä. Tällainen koherenssi voi johtaa muiden seksuaalisen stimulaation menetelmi- en suorituskyvyn heikkenemiseen.

  Laitteen käytöstä ei ole muita vasta-aiheita.

  video miten käyttää täryttimiä

  Liittyvät videot:

  Vibraattorin käyttö

  menettää kauneutta.

  LATAA LEHDISTÖ JA BICAC HOUSE - HELPPO!? EMS-SIMULAATIN TESTAAMINEN GEARBESTISTA

  Laite ultraäänikasvojen puhdistukseen

  Iho on se, mikä antaa terveydellämme ja ikäämme. Nuorten ylläpitämiseksi sinun on säännöllisesti hoidettava ihoa. Seerumit, voiteet, voiteet, tonicit ovat tehottomia, joten jos iho on kaikki ihon kuollessa, tarvitaan kuorinta. Lue lisää →

  Ehkä olet myös kiinnostunut:

  Mikä on syy Grundfosin pumppujen suosioon?

  Grundfosin toimittama pumppauslaite on erittäin suosittu. Tämä johtuu pääasiassa tällaisten pumppujen ainutlaatuisista teknisistä ominaisuuksista ja helppokäyttöisyydestä. Muun muassa tämän valmistajan pumput tunnetaan myös korkeimmasta laadusta. Lue lisää →

  Ehkä olet myös kiinnostunut:

  EcoVille.Ru- paras luonnollinen kosmetiikka

  Kauneus ei ole pelkästään ulkonäöltään tai geneettisen alttiuden ansiosta korkeammat valtuudet. Kauneus on iso juttu. Kauniin ja hyvin hoidetun ulkonäön säilyttämiseksi kauniin ja hyvin hoidetun ulkonäön vuoksi tytöt joutuvat tekemään päivittäin erilaisia ​​menetelmiä, levittämään kermaa, käyttämään naamioita, ostamaan vain laadukkaita shampoita ja suihkugeelejä, eikä tämä ole koko luettelo. Lue lisää →

  Ehkä olet myös kiinnostunut:

  Ystävyys miehen ja naisen välillä

  Nykyaikainen maailma on niin järjestetty, että miehet ja naiset ovat läheisessä yhteydessä toisiinsa. Voit jopa huomata seuraavia: naiset alkoivat harjoittaa sitä, mitä pidettiin puhtaasti maskuliinisena, sitten [...]

  Kuinka tehdä ensimmäinen päivämäärä kaikkein ihanteellisin

  Jokaisella meistä on aina jotain ensimmäistä kertaa elämässä: ensimmäinen virhe, ensimmäinen todellinen suudelma, ensimmäinen päivä, ensimmäinen pettymys ja pahoittelu. Ensimmäinen päivä on erittäin jännittävä, erityisesti niille, jotka ovat [...]

  Olen hullu, jos haluan katsella kauhuja.

  Jokainen, joka ei edes ole kiinnostunut elokuvasta ja televisiosta periaatteessa, voi vastata joka elokuvaan, jota hän pitää. Vaikka se olisi niin epämääräinen vastaus, kuten: "No, en edes [...]

  Sinun tuntemattomien keskuudessa tai kuinka tehdä elokuva kotona

  Nykyään monet ihmiset eivät ole kiinnostuneita viihdykkeistä, kuten omasta itsensä valmistetusta elokuvasta. Vaikka tämä ammatti onkin erittäin mielenkiintoinen ja luova. Kaikki ampua kaikki älypuhelimella olevat videot ja lataa ne verkkoon. [...]

  Huonekalusuunnittelu pieni huoneistossa.

  Nykyään kaikilla ei ole varaa ostaa asuntoa unelmistaan. Loppujen lopuksi monet unelmansa, että heidän kotinsa ovat erittäin mukavia. Siinä kalusteet tulevat paikkansa, [...]

  Peliteollisuuden luomukset.

  Nykyään PC-pelit ovat yhä enemmän suosittuja. Monet ihmiset planeetalla saavat paljon positiivisia tunteita ja iloa videopeleissä. Toiset, sanomalla, että pelit ovat pahasti vaikuttaneet [...]

  Kuinka hoitaa kenkiä

  On erittäin tärkeää huolehtia kengistä talvikaudella, sillä kadulta tultaessa kengillä on lunta ja mutaa. Varmista, että ravistat lunta kengiltäsi luudalla tai kangaslangalla, likaa voi ravistella [...]

  Kuinka käyttää pienen tärinän?

  Monet tytöt käyttävät täryttimiä seksiin. Vibraattorit ovat erityisiä leluja, joita käytetään menestyksekkäästi sukupuolessa, koska ne ovat tehokkaita ominaisuuksia. Käyttämällä tätä laitetta seksielämäsi täytetään erinomaisilla ja samalla epätavallisilla tuntemuksilla.

  Näitä laitteita on monenlaisia, mutta käytännön mukaan monet naiset pitävät pienistä laitteista, voit ostaa vibraattorin osoitteesta eroshop.ru/catalog/vibratori/ edulliseen hintaan. Tämä valinta selittyy sillä, että pieni lelu on tehokkaampi, lisäksi se ei voi vahingoittaa terveyttä, koska sen mitat eivät salli sitä.

  Tässä artikkelissa puhumme siitä, kuinka oikein käytät pienen laitteen, jotta siitä saataisiin mahdollisimman suuri ilo. Ensimmäinen asia mitä tarvitset on ostaa laadukkaita laitteita, kyllä, sen pitäisi olla vain korkealaatuista, jotta ei aiheuta haittaa keholle.

  On monia tyyppejä ja muotoja, aluksi erityisesti se koskee ensimmäistä sovellusta, on helpompi hankkia yksinkertaisia ​​pienikokoisia laitteita, jotka jäljittelevät peniksen. Kun käytät ensin uutta laitetta, sitä on käsiteltävä niin, että se on puhdas. Pese se hyvin juoksevan veden alla saippualla. Sen jälkeen anna sen kuivua. Ota se kädestäsi ja aloittakaa ompelu itsesi, varsinkin erogeenisillä alueilla.

  Anna kehollesi tilaisuus tottua siihen. Sen jälkeen on tarpeen käsitellä värähtelijää erityisellä voiteluaineella. Vaseliini ei toimi, koska se on hyvin rasvaista ja voi vahingoittaa laitetta. On toivottavaa hankkia erityisiä voiteluaineita, jotka ovat korkealaatuisia ja tehokkaimpia vesipohjaisia, koska niissä ei ole haitallisia aineita, jotka voivat vahingoittaa terveyttä.

  Kun laite on käsitelty, se voidaan lisätä sisäpuolelle sileillä liikkeillä, aluksi se voidaan asettaa muutaman sekunnin ajan ja vetää pois, ja niin edelleen, kunnes keho tottuu. Jatkuvan käytön ansiosta voit saada jumalallisen ilon, josta sinä iloitsette.

  Käytä vibraattoria

  Käyttämällä tärinää betoniin: kuinka käyttää vibratoria

  Nykyaikaisten rakennuskoodien mukaisesti upotusvärähtelijöiden käyttö on pakollista betonin kaatamisen yhteydessä. Mitä toimintoa vibrator suorittaa ja mitä se tekee? - Kun betoni kaadetaan vahvistettuun muottirakenteeseen, betoni ei täysin täytä kaikkia aukkoja, koska sen liikkuvuus ei ole tarpeeksi korkea tähän. Tämän seurauksena jopa 50% ilmaa on juuri valettu betoniseos, mikä on hyväksyttävä indikaattori.

  Värähtelijää käytettäessä seos tärisee, ylimääräinen ilma poistetaan ja sen pitoisuus seoksessa nostetaan 10%: iin. Tämän lisäksi kaikki rakenteen sisäpuoliset aukot ovat täy- sin täytettynä ja betonisekoituksen tiukempi asennus kiinnitykseen. Betonipatterin käyttö lisää betonirakenteen lujuutta ja lisää sen kestävyyttä.

  Vibraattori: vinkkejä lelun valitsemisesta ja huolehtimisesta

  Materiaali ovat täryttimet

  Moderni leluja sukupuoleen eroavat merkittävästi muinaisista edeltäjistä, jotka on valmistettu kivestä, luusta tai puusta. Modernien, esimerkiksi naisille tarkoitettujen tärinänvaatteiden valmistamiseen käytetään https://sex-shop.ua/catalog/vibratory/ -laitteita, jotka ovat korkealaatuisia, kestäviä ja hypoallergeenisia. Vibraattorit voidaan jakaa kolmeen pääryhmään:

  1. Pehmeä, tässä luokassa voi olla tuotteita geeli ja silikoni, nämä lelut ovat osa talousarvion täryttimet ja miehittää johtava asema myynnistä. Tässä luokassa on suositeltava malli läpinäkyvästä geelistä tai kirkkaan happoväreistä.

  2. Realistiset täryttimet - tämä on ehdoton uutuus, jotta voidaan tuottaa realistinen verkkokielen käyttö. Tämä materiaali ei ole halpa, mutta on jo onnistunut voittamaan omistajiensa sydämet. Se tuntuu, että cyberskinillä on luonnollinen samettinen iho. Erityisen usein he ostavat ihonvärejä, joissa piirretään kukkaroita penikselle.

  3. Vankat täryttimet eivät ole yhtä suosittuja kuin edelliset, mutta asia ei ole materiaalissa, vaan mieltymyksissä. Tämän tyyppisten lelujen tuottamiseen käytetään muovia, metallia tai lasia. Mikä mielenkiintoinen, miehet pitävät malleja kiinteistä materiaaleista.

  On mahdotonta suositella tiettyä mallia, koska se voidaan tehdä, tietäen ihmisen mieltymykset ja toiveet.

  Kuinka hoitaa seksilelu

  Kuten minkä tahansa sukupuoleen perustuvan tuotteen, täryttimet vaativat hoitoa. Laitteen asianmukainen kunnossapito ja toiminta takaa omistajan turvallisuuden ja kestävyyden. Joten jokaisen käytön jälkeen on tärkeää huuhtele lelu lämpimällä vedellä ja käsitellä sitä erikoistuneella desinfiointiaineella. Jos aiot käyttää kosteusvoiteita, joissa ei ole riittävästi luonnollista kosteutta, kannattaa kiinnittää huomiota lelun yhteensopivuuteen voiteluaineen kanssa. Viimeisen varoituksen noudattamatta jättäminen johtaa täryttimen pinnan nopeaan tuhoutumiseen.

  Kuinka ja missä tallentaa värähtelijä

  Säilytä vibraattorin pitäisi olla pimeässä paikassa ilman auringonvaloa. Lisäksi lelu voidaan sijoittaa puuvillapussiin minimoidakseen kosketuksen minkään pinnan kanssa, tämä voi johtaa intiimin laitteen muodonmuutokseen. Yöpöytä voi olla ihanteellinen paikka salaiselle.

  Miten valita värähtelijä - vinkkejä ja temppuja

  Vibraattori parantaa herkkyyttä ja auttaa itsetuntemusta. Siksi ei ole koskaan liian myöhäistä hankkia tätä hyödyllistä seksi-gadgetia. Kuinka valita värähtelijä, mitkä parametrit kiinnittävät huomiota - lue kaikki aineistomme.

  2000-luvulla, masturbiinisuuteen ja sen keskusteluun liittyvät tabut vihdoinkin heikkenevät. Ja se on kaunista! Monet muinaiset kirjat kertovat, että masturbaatio on tapa tuntea oman luonteen omien halujen kautta. Ja moderni tutkimus vain vahvistaa tämän kiistattoman tosiasian.

  Pohjimmiltaan nämä täryttimet ovat peräaukonperäisiä. Tietenkin tällainen lelu kokeneille tytöille, niin ennen kuin tällainen laite on harjoitella klassikkoja, ja sitten mennä seuraavalle tasolle.

  Se on tärkeää! Jos täryttimesi yhdistää emätin- ja analgeettisen stimuloinnin, ole varovainen, kun valitset Internetin kautta: lue tarkkaan sen koko, paksuus ja teho. Älä koskaan käytä muita täryttimiä peräaukon stimulaatiota varten - erityisillä leluilla on yleensä tulppa, jonka avulla voit nauttia ja olla liittymättä sellaisten ihmisten joukkoon, joiden yli kyyniset lääkärit nauttivat.

  Älä säästä

  Edulliset lelut voivat vahingoittaa kehoa, joten säästö on ehdottomasti merkityksetöntä.

  Hinta riippuu käytetyn materiaalin laadusta. Kyllä, hyvä värähtelijä on kallista, mutta muistat, että tämä on osa sukupuolihäiriösi. Lisäksi laadukas värähtelijä kestää yli vuoden.

  Vibraattori

  Se voi olla erilainen, ja sen vuoksi hoito on erilainen.

  Lääketieteellistä silikonia pidetään miellyttävimmäksi kosketukseksi ja hypoallergeeniseksi. Tällaisista materiaaleista inhimilliset lelut ovat pehmeitä, joustavia ja kestävät kauan. Mutta yksi asia: tällä värähtelijällä voit käyttää vain vesipohjaisia ​​voiteluaineita.

  Sama koskee toista suosituinta pinnoitetta - lateksi. Lateksivibraattori on yhtä kestävä ja mukava kosketukseen, mutta tietty prosenttiosuus naisista voi kehittää allergiaa tähän materiaaliin.

  Kolmas ja yksinkertaisin materiaali, josta täryttimet on tehty, on muovia. Tällainen lelu näyttää vähemmän futuristiselta eikä miellyttävältä kosketukselle. Mutta hoito hänelle on helpompaa kuin koskaan - muovi-värähtelijä voidaan pestä saippualla ja vedellä, käsitellään kiehuvalla vedellä ja hierotaan alkoholilla. Täysin voiteluaineet sopivat siihen.

  Mitkä koot valita?

  Jos olet vasta alkanut tutustua täryttimiin, valitse halkaisija 3,5-4,5 cm ja korkeintaan 16-18 cm.

  Vibraattorin paljon tärkeämpi hetki on sen sisältö, tai pikemminkin tärinän tilat. Tällaisessa "työkalussa" on oltava tärinän säätö.

  Yleinen neuvonta: valitse värähtelijä enemmän tehoa - voit aina vähentää sitä säätämällä, mutta jos "heikko" ei riitä sinulle, sinun on ostettava uusi.

  Aloita perusasiat

  Gizmos monimutkaiset avaruusmuodot, täryttimet oksilla jne. - tämä on kaikki myöhemmin.

  Ensinnäkin, sinun on ymmärrettävä, miten kehosi reagoi tärinöihin, ja vain kokeilla. Ensimmäisen värähtelijän tulisi olla mukava ja käytännöllinen.

  Lelun pitäisi olla silmällä

  Vibraattori voi olla täysin muotoilu. Kaikki riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä. Voit valita abstraktin vaihtoehdon (ei ole välttämätöntä valita jotain, joka muistuttaa todellista jäsentä), koska värähtelijä ei ole korvaava mies.

  On erittäin tärkeää, että seksilelu on miellyttävä silmään, mutta se ei häiritse työtä. Et ota sitä ihailemaan.

  Ensimmäinen on keho. Se on ruumis, joka on teidän perus totuutenne, joten älä koskaan vastusta sitä. Jos et kunnioita alkua, menetät yhteyden todellisuuteen, koska kehosi on teidän temppelinne ja se on hämmästyttävä.

  Tutkiminen itsesi on koko tieteen, jota voit opiskella loputtomiin keksimällä uusia mielenkiintoisia tapoja. Tärkeintä ei ole olla ujo itsestäsi ja toiveistasi.

  Seksuaalisen potentiaalin kehittyminen avaa uusia iloisia horisontteja!

  Kuten tämä artikkeli? Jaa ystävien kanssa sosiaalisissa verkostoissa! Onko sinulla henkilökohtaista kokemusta? Muista kertoa kommentit!

  Kuinka käyttää tärinää?

  Kuinka käyttää tärinää?

  Jotta sukupuolielämyksiä eläisi entistä eläväisemmäksi ja monipuolisemmaksi heidän intiimeettömään elämäänsä, monet parit menevät älykkääseen tavarataloon ja ostavat itselleen lelu aikuisille. Hyvin usein tällainen lelu sängyssä on värähtelijä. Ennen kuin käytät sitä käytännössä, sinun on opittava käyttämään vibraattoria oikein.

  Kuinka käyttää tärinää?

  Ensimmäinen asia, ennen kuin ostat lelun aikuisille, päättää, minkä värähtelijän haluat ostaa, mitä kokoa sen pitäisi olla, minkä materiaalin pitäisi tehdä. Sen jälkeen selvitä kaiken mitä tarvitset sen käyttämiseen. Tällä tavalla suojaat itseäsi siitä, että voit vahingoittaa terveyttäsi seksuaalipelien tärinän avulla.

  Aloitetaan siitä, että värähtelijää käytetään sisäiseen käyttöön, tästä seuraa, että on vältettävä haitallisten mikrobien ja bakteerien nauttimisen mahdollisuutta, koska ne voivat olla hyvin täryttimellä. Suojellaksesi itseesi, sinun on varastoitava desinfiointiaine, kuten furaziliiniliuos tai kaliumpermanganaatti. Ennen kuin käytät intiimeä lelua on käsiteltävä tällä työkalulla.

  Desinfiointiaineen lisäksi sinulla on voiteluainetta. Jos voitele värähtelijää voiteluaineella, voit helposti ja kivuttomasti lisätä lelun sisälle. Lisäksi tämä työkalu toimii antiseptisenä, mikä tarkoittaa, että tärinän ansiosta tämä hoito tulee entistä hygieenisemmäksi, eikä se voi vahingoittaa terveyttä.

  Vibraattori voi tuoda uudet tuntemukset omaan elämääsi. Opi käyttämään vibraattoria oikein, helppoa. Noudata sääntöjä, ja seksipelit makuuhuoneessa käyttäen intiimejä leluja on unohtumaton!

  Kuinka käyttää värähtelevää videota