Kuinka jaat betonilohkon omilla käsilläsi?

Dacha-puuhun on vanhoja FBS-lohkoja.
En tarvitse niitä enää, paitsi yksi kokonaisuus, loput on säälittävä näky. Sain ne yhdessä sivuston kanssa.
Päätti päästä eroon niistä. Ymmärrän, että erikoistekniikka on meidän fsё, mutta jos jätät sen huomiotta, miten ja millä tavalla ne voidaan rikkoa?
Mitä tulee mieleen, on kamppailu, mutta voinko murskata FBS: n 10 kg: n mallilla?

quote: Mitä mieleeni on kääpiö, mutta voinko murskata FBS: n 10 kiloisen mönkijän kanssa? Sinun ei tarvitse murtaa mönkijäsi vasaralla, 8 kg: n murskain on todella pitkä, mönkijä tai rei'itys nopeuttaa työtä, jos avustaja ei auta ohjaimella tai reikälevyllä, avustaja auttaa sinua sorkkataululla tai kiilalla.. Vain murskain ilman skarpeli / kiilaa niin paljon kuin mahdollista hyvällä taidoilla ja terveydellä voittaa 5 cm: n koon.

lainaus: miten ja mitä he voivat rikkoa?
yrittää murtaa ne? myy itse tai hauta. Se on halvempaa vuokrata traktori kuin murskata vasara.

quote: Hunter1957 alun perin kirjoitti:
Et riko mäntyä vasaralla, 8 kg: n mönkijä on todella pitkä. Jackhammer tai puncher nopeuttaa työtäsi.. Vain murskain ilman skarpeli / kiilaa niin paljon kuin mahdollista hyvällä taidoilla ja terveydellä voittaa 5 cm: n koon.

Olen valehtinut malletista, kirjoitin, että on 10 kiloinen kelkkasaha.

GOST: n mukaan perustablokit on vahvistettu, siellä on vain asennustekniikkaa. Siksi tämä lohko ei toimi. Sen ydin - puristustyössä. Siksi tällainen lohko on täysin mahdollista murtautua.

Oma kokemukseni. Asensimme tällaisten lohkojen seinän asentamalla ne autoon. Lainan varmistamiseksi me rikkoimme olemassa olevat lohkot. He rikkoivat tämänkaltaisia ​​lohkoja: he nostivat auton (en muista täsmälleen, ehkä 0,5 m, ehkä enemmän) ja heittivät sen pyöreälle putkelle lattialle lohkon yli.

Sitten meillä ei ollut autoa lähistöllä, ja nostimme lohkon särmät, putoimme sen alapuolelle lohkon yli, tai ei ollut kaapelia, jolla koukku lohkoon auton haarukan päälle - en muista tarkalleen. Ehkä emme nosta lohkoa kruunuilla, vaan nostimme sen haarukalla auton kanssa. Lyhyesti sanottuna on, että emme heittele sitä putkeen ylhäältä, vaan putosimme putken yli ja vain lyömme kammottajia lohkosta ylhäältä, tarkalleen putken ulkoneman yli. Ja lohko hajosi täsmälleen tässä paikassa.

En muista, kuinka paljon rikki pala osoittautui paksuudeksi - lohko hajoaa, mukaan lukien ei pelkästään räjäytysten takia vaan myös murtumien vuoksi, koska se on ristiriidassa sen tukijärjestelmän kanssa - ja sitten on helpointa katkaista se keskelle. Vaikka en usko, että se voi murtautua ilman kuormaa painonsa alla, mutta mielestäni pohjimmiltaan, jonka totesin, on totta - kun nojaudumme keskelle, se alkaa ulottua ylhäältä, ja iskunvaimentimien avulla voimme yksinkertaisesti auttaa sitä murtamaan.

Vaikka nyt yritän muistaa - 14-15 vuotta sitten, se oli - vielä yksi asia. Näyttäisi siltä, ​​että yksi lohko oli jo seinässä, ovessa ja sivuttain sivussa, aukon sisällä jo jonkin matkan päässä (hyvin, jopa puoli metriä, näyttää siltä, ​​mutta ehkä jopa vähemmän) - niin me myös voitimme sen murskaajat ja heti katkaisivat koko kerroksen, melko ohut. En muista juuri täällä, mutta näyttää siltä, ​​että se oli niin.

Liukuhihna oli alle 10.

Kyllä, jos leikkaat lohkon ylhäältä, niin me heikentämällä sitä tässä paikassa - maksimaalisen venytyksen paikka - vain herättäisimme sen romutettavaksi tarkalleen leikkauspaikalle.

Minä henkilökohtaisesti, jos ilman teknologiaa, tekisin tämän:
1. Nosta lohko ja laske putki sen yli. Puhumme kiinteästä pinnasta, johon lohko on.
2. Olisin kiinnittänyt senttimetrit 15-20: een ja olisin yrittänyt voittaa tällaisen kerroksen.
3. Jos se ei onnistu, se olisi vahvempi.
4. Sitten rikkoisin nämä kerrokset (jos voisin rikkoa ne), ladata päälle kottikärryt, kori, alusta ja viedä hautapaikkaan.

Ja helpoin tapa on, jos et myydä, anna se itsestään. Mielestäni monet otetaan pois ilmaiseksi, vaikka lohkot ovat jo pilalle.

poraa reikä, herneet ja vesi, ja tukkikää korkki. odottaa kuin ikivanha egyptiläinen))

Hauskaa, voitko poistaa tämän myytin tai päinvastoin, vahvista?

käyttäen romua ja jonkun äiti äiti-in-law työntää reunaan sivuston ja haudata haudata.
Lohkot tietenkin, ei avokaa. Vaikka.

Myy pickup tai jopa maksaa. Ajatuksen mukaan w / b-rakennushankkeet murskaavat jalostukseen. Kun työskentelin rakennustyömaalla (vuonna 2012) virallisesti maksettiin 1 tr. KAMAZin konkreettisesta taistelusta. (plus otimme itsemme, lähetimme vain).

Koukku auttaa minua!

Jos lohkot ovat huonossa tilassa, sinun on edelleen maksettava ylimääräistä latausta ja vientiä varten.
Sledgehammer, vastustaa heiluttaen, jos vain tavoitteena on ajaa vähän rasvaa.
Ihanteellisin vaihtoehto on vuokrata hyvä max perf tai breaker virtaus. Tunnin tai kaksi eikä ole lohkoja.

quote: Alun perin kirjoitettu LENINGRAD 13 17:
Jos lohkot ovat huonossa tilassa, sinun on edelleen maksettava ylimääräistä latausta ja vientiä varten.
Sledgehammer, vastustaa heiluttaen, jos vain tavoitteena on ajaa vähän rasvaa.
Ihanteellisin vaihtoehto on vuokrata hyvä max perf tai breaker virtaus. Tunnin tai kaksi eikä ole lohkoja.

Voit haudata auton tai radan alle.

quote: Alun perin lähettäjä carrier:

Helpompi haudata.)


Älä. Helpoin asia on lähteä paikan päällä.

No, ehkä silmä leikkaa. Mona vielä alppihiutanen sekoita. Se on jopa helpompaa kuin haudata.

Kaikki on oikein, sitä on helpompi haudata. Henkilökohtaisesti murskasin yhdeksän FBS: tä omassa talossani talon kellarissa. He seisoivat siellä tukemaan betonilattiaa, laatta, jonka päälle tiiliseinät oli tarkoitus laittaa projektiin. sitten reikään, murskaimella, lyö huippu rei'ittimestä. Aluksi ruuhka menee helposti, pysähtyy sitten, ja sitten useiden räjäytysten jälkeen palanen hajoaa, jolloin kaikki yhdeksän lohkoa hajotettiin. Rikoin kolme hakkuriyritystä, ymmärsin, mikä mökkiyritys on parasta ostaa (en aio mainostaa), että raudan kahvan kädensija on paha. On hyvä, että fbs ei ole vahvistettu. Fbs-koko oli 120x60x40.

Tällainen laite helposti rikkoo kaiken! Mutta meidän on huolehdittava silmistä ja kasvoista.

Jos he sssrnye ja vieras ei ole mitään keinoa
On mahtavaa voimaa
Rikastetaan paljon poroja ja pari iskuja
Kieltäytyi tästä ideasta

En lukenut oikeaa vastausta. Lohko on pistänyt näin: nostaa yhden silmukan. Romu on vian alla. Toinen romu on suljettu lohkon ripustettuun reunaan ja otettu koukulla. Hakkaa tiukasti pystysuoraan, hitaasti uskomme. Kun lohko irtoaa äärimmäisestä romuista (nostamme sen toiselle puolelle, toinen on maan päällä), se laskee ensimmäisen romun päälle ja jakautuu. Ja vielä FBS: ssä tapahtuu vahvistettu, se on vitsi työntekijöistä, jotka ovat tehneet sen, riittää yksi D10-palkki, jonka kokoonpanijat pitkään taistelivat.

quote: Alunperin kirjoittanut Andrei Vladivostok:

Kun lohko irtoaa äärimmäisestä romuista (nostamme sen toiselle puolelle, toinen on maan päällä), se laskee ensimmäisen romun päälle ja jakautuu.


Andrew, ja kerro minulle, pliz, kuinka paksu pala voidaan katkaista tällä tavalla?

Neljäsosa kuudesta kärpäsistä. On olemassa sellainen asia, on parempi leikata hieman enemmän, ja sitten rasvaa kuin leikata hieman vähemmän ja lopettaa sledge vasara.

quote: Jos he ovat sssrnye ja vieras ei ole mitään keinoa
On mahtavaa voimaa
Rikastetaan paljon poroja ja pari iskuja
Kieltäytyin tästä sitoumuksesta. Ja tämä on oikein, vaikka hyvä kompressori ja kaivostyöntekijä voimakas kuhmu pysähtyykin ei ole niin helppoa! Castingin jälkeen valetut muodot asetettiin höyrykammioihin, ohranet vahvuus mitä! Sen lisäksi, että betonirakenteiden esivalmisteilla, jotta ne eivät häiritsisi jätejä armeijan ja muiden roska-aineiden muodossa, he hautasivat sen vain lohkoihin, joten se on erittäin helppokäyttöinen!

Paikan päällä ruiskutetut betonilohkot, jotka eivät olleet pienempiä kuin FBS. Puncher, reikä, hänen squib-koossaan. Sulakkeen kohdalla säiliö on liotettu salitukseen ja kuivattu HB-johto. Reikää palokärkillä nukahti hiekalla ja laittoi kuorman päälle. Puhtaiden räjähdyksen voima riittää jakamaan tuotteen.

Betoni hajotusmenetelmät

Rakentamisen aikana on usein tarpeen tuhota vanhat betonirakenteet.

Betoni on erittäin kestävä rakennusmateriaali, koska se pitää koko talon. Siksi monet rakentajat miettivät, miten tuhota konkreettisia. Tähän voidaan tehdä useita tapoja:

Esimerkiksi asunnon tai rakennuksen suunnittelussa sinun on tuhottava seinä. Vaihtoehtona on ihanteellinen käsin pidettävä hydraulinen työkalu, joka voi tuhota jopa 15 cm: n betonipinnan.

 1. Pieni rakenne voidaan jakaa murskaimella, erityisen vaikeissa paikoissa voidaan käyttää puncheria. Tämä on melko vaikea tapa, joka vaatii fyysistä työtä. Erityisen vahvaa pohjaa ei voida tuhota tällä tavoin.
 2. Voit tuhota betonin käyttämällä erityistä hapan seosta. Tämä on tavallisin tapa.
 3. Ei-räjähtäviä aineita käytetään usein esimerkiksi LDC-1-jauheena.
 4. Vahvitetun betonin tuhoutumismenetelmät ovat hieman erilaisia. Tavanomaiset menetelmät eivät toimi täällä. Vain leikkaaminen erikoisella timanttikaapelilla on tehokas.

Jotta ymmärtäisit, mikä tapa on asianmukainen tapauksessasi, sinun on perehdyttävä kuhunkin niistä tarkemmin.

Helppo tapa

Valittavana on betonin ja betoniterästen tuhoutuminen.

Pieni rakenne voidaan murskata palasiksi murskaimen kanssa. Tuhoutumisnopeus riippuu tässä tapauksessa vain fyysisistä ominaisuuksista. Jos fyysiset kyvyt ovat pieniä, se vie paljon aikaa ja vaivaa. Voit porata reikiä useissa paikoissa rei'ittimellä, sitten materiaalin lujuus vähenee ja se on paljon helpompi rikkoa se. On katsottava, että on täysin mahdol- lista murskata vahvistettu laatta murskaimella, mutta onko se sen arvoista, jos on muita helpompi tapoja?

Jauhehävitys

Hyvin usein kemiallisia jauheita käytetään kiinteiden rakennusmateriaalien tuhoamiseen. Ne eivät ole räjähdysaineita eikä helposti syttyviä. Tämän menetelmän suosio johtuu siitä tosiasiasta, että tuhoamisprosessissa ei muodostu ylimääräistä roskaa eikä ole olemassa melua, kuten tavanomaisen räjähdyksen tapauksessa. Laajalti käytetty jauhe NRS-1. Se on suuri hävitysvoima (yli 30 MPa).

Jauheen levitysmenetelmä on melko yksinkertainen. Aluksi reikiä porataan rakenteeseen. Veteen sekoitettu jauhe kaadetaan sitten näihin reikiin. Reikien halkaisijan on oltava 8 cm, reiän ja reiän välisen etäisyyden on oltava vähintään 56 cm. Niihin kaadettava aine kiteyttää ja tuhota rakennusmateriaalin. Ennen täydellistä tuhoamista, sinun on odotettava kaksi päivää. Tämän jälkeen on mahdollista löytää vain romun kappaleita säätiön paikasta, joka on helppo kuljettaa loppusijoituspaikalle.

Hapan seoksen

Laskentataulukon kaavio: betonin tuhoutuminen alttiina suurnopeusuihkulle.

Kaikki tietävät hapon haitallisen vaikutuksen betoniin. Siksi kiinteiden rakenteiden hävittämiseen käytetään usein happoseosta. Hän yksinkertaisesti liuottaa sen. Jos on tarpeen poistaa pieni määrä kiinteää ainetta pinnalta, riittää vain kaataa happoa sen päälle. Esimerkiksi suolaa. On välttämätöntä toimia hyvin varovasti, jotta polttaisi itseäsi, eikä vahingoittaisi muutakaan. Mutta sen puhtaassa muodossa olevaa happoa käytetään hyvin harvoin, yleensä erityinen seos tehdään. Se auttaa purkamaan betonia, puhdistamaan sen tiilet ja pese pois ylimääräinen seinä. Seos koostuu väkevöidyistä hapoista ja inhibiereista.

Inhibiittorit ovat välttämättömiä, jotta ne eivät vahingoita toista pintaa betonilla. Esimerkiksi jos haluat puhdistaa pakastetun sekoittimen. Tämä seos tunkeutuu nopeasti syvälle materiaaliin ja tuhoaa sen niin, että jonkin ajan kuluttua se muuttuu pölyksi, helposti pyyhkäisi pois tavallisella harjalla. Jos jokin aika on kulunut ja rakennusaineita ei ole vielä täysin puhdistettu, seosta voidaan käyttää uudelleen.

Tuhoamenetelmä teräsbetonista

Siirtymäanalyysijärjestelmä: vaikutusalueen sijaintipaikan betonin tuhoutumisen indeksi.

Vahvistettu eroaa tavallisesta erikoisvoimasta. On mahdotonta porata reikiä siinä. Tarvitset erikoistyökaluja - voimakas pora, jossa on timanttisuuttimia. Vain tällainen pora voi tehdä tällaisen työn. Ne voivat porata reikiä missä tahansa kulmassa. Kaikki edellä kuvatut tuhoamismenetelmät eivät voi kilpailla timanttileikkauksella. Tällainen pora korkea materiaalin lujuus ei häiritse. Se leikkaa paksuuden pinnan.

Jos on tarpeen leikata erityisen suurikokoinen lohko, sinun on käytettävä koneella timanttikaapelia. Vain ammattilainen voi työskennellä tällaisella koneella, sitä on melko vaikea käyttää. Hävittämisen periaate on, että leikattu rakenne kääritään köyden ympärille. Leikkaus tapahtuu hydraulisella paineella. Hävittämisen määrä riippuu vahvuudesta. Jos tapaus on erityisen vaikea, noin 2 m: n kuluttua rakennetta leikataan. Tavallisen betonin leikkaaminen ei aiheuta tällaisia ​​vaikeuksia. Se tapahtuu viisi kertaa nopeammin. Tavallisesti konetta käytetään betonin leikkaamiseen, jonka paksuus on yli 1 m.

Tätä menetelmää käytettäessä on noudatettava seuraavia vaatimuksia:

Vakioratkaisun järjestelmä betonin tuhoamisesta.

 1. Koneen mekanismi nopeasti lämpenee pysyvästä työstä, ja sitä on jatkuvasti jäähdytettävä. Siksi pitäisi olla lähde juoksevan kylmän veden läheisyydessä. Myös vesi toimii eräänlaisena suojana timanttipinnoitteelle, estää sen tuhoutumisen ja pesee prosessissa syntyvän ylimääräisen pölyn.
 2. On välttämätöntä pitää yllä jatkuvasti kolmivaiheista jännitettä, muuten laite ei toimi.


Kaikki edellä kuvatut menetelmät ovat tehokkaita ja laajalti käytössä. Ne auttavat nopeasti päästä eroon tarpeettomasta betonista ja aloittaa uuden rakentamisen.

Miten murtautua betoni estää - erilaisia ​​vaihtoehtoja

Rakennustöiden aikana on tarpeen murtaa betonista valmistettu materiaali, joka on palvellut kaiken aikaa, mikä on tukeva materiaali. Sen päätavoite on pitää koko rakenne itsessään. Tästä syystä usein kysytään - miten rikkoa konkreettinen lohko. Ja tähän on useita tapoja.

Laitelohkot

Tällaisten elementtien valmistukseen käytetään erityyppisiä betonituotteita:

 • raskas, jonka tiheys on 1 800 kg kuutiometriä kohden;
 • keuhko (enintään 1 200);
 • tiivis silikaattipohjainen (1 800 alueella).

Seinäelementit, joita käytetään kellarin sisustukseen, jaetaan useisiin ryhmiin:

 • kiinteänä aineena;
 • lohkoelementit, joissa on aukkoja putkistoihin ja kattoreihin kellarissa, seinissä tai lattiapinnan yläpuolella;
 • onttoja elementtejä. Neljä lohkon osaa lohkossa, avoimella pohjalla.

Hävitystavat

Jos haluat tietää, miten tuhota konkreettinen lohko omilla käsillänne, oppia tähän olemassa oleviin menetelmiin.

Käytämme moukaria

Se on helppo tapa tuhota pienikokoiset rakenteet, joihin käytetään mörssiä. Työnopeus tällaisessa tilanteessa riippuu vain henkilön fyysisistä tiedoista. Jos ne ovat pieniä, niin se vie aikaa ja vaivaa tehdä tämä työ.

Betonin lujuuden pienentämiseksi osa tietyissä paikoissa porataan rei'ittimellä. Tämän jälkeen lohkon rikkominen on paljon helpompaa.

Oletetaan, että murskain voi rikkoa betoniteräksen. Pitääkö minun käyttää valtaa, kun on muita, kevyempiä vaihtoehtoja?

Käytä jauhetta

Kuinka jakaa betonilohko omilla kädilläsi käyttämällä jauhetta tähän?

Usein tällaisia ​​tarkoituksia varten käytetään erityisiä jauhekoostumuksia, jotka ovat räjähdysturvallisia ja palamattomat keinot. Tämän materiaalin kysyntää selittää se, että tuhoavan työn prosessissa ei ole paljon roskia, ei ole liiallista melua, joka voi syntyä räjähdyksessä.

Yleisimmin käytetty jauhe on LDC-1, jolla on suuri tuhovoima.

Jauherakenteen käyttö on helppoa. Ensin reiät porataan konkreettisessa rakenteessa rikki. Sen jälkeen ne kaadettiin veden ja kemiallisen jauheen seokseen. Kunkin reiän halkaisija on noin kahdeksan senttimetriä.

"Maksujen" välilehtien väliset välekset olisi järjestettävä noin viisikymmentäkuusi senttimetrin välein. Kaadettu aine kiteytyy ja vaikuttaa haitallisesti betoniseokseen. Prosessin suorittamiseksi sinun on odotettava pari päivää. Sen jälkeen rakennustyömaalla on romuttamoja, jotka voidaan helposti poistaa ja hävittää.

Hapon koostumus

Miten betonilohkon rikkomatta hapolla? Kaikki tietävät, että näillä yhdisteillä betonilla on haitallinen vaikutus. Tämän vuoksi vanhan betonin hajottamiseksi käytetään usein happoseosta yksinkertaisesti liuottamalla se.

Kun on tarpeen poistaa pieni määrä betonia pinnalta, se yksinkertaisesti kaadetaan nesteellä. Esimerkiksi se voi olla suolahappokoostumus. On välttämätöntä toimia huolellisesti, jotta se ei pääse polttamaan eikä aiheuta vaurioita ympäröiville esineille.

Puhtaassa muodossa happoa käytetään harvoin. Tällöin valmistetaan erikoissekoituksia.

Valmistettujen nesteiden avulla betonituotteet liukenevat, tiiliseinä puhdistetaan materiaalijäännöksistä. Seoksen valmistamiseksi käyttäen väkeviä happoja ja inhibiittorien lisäaineita. Jälkimmäiset ovat tarpeen, jotta mitään vahinkoa ei voitaisi paitsi betoni. Kuvittele, että sinun on puhdistettava betonisekoittimen. Seos pystyy tunkeutumaan materiaaliin ja tuhoamaan sen siten, että se muuttuu pian pölyksi, helposti poistetulla yksinkertaisella harjalla. Jos ensimmäinen käsittely ei anna tulosta, happokoostumus lisätään uudelleen.

Tuhotamme vahvistetun betonin

Kuinka rikkoa betoniteräkset omiin käsiisi? Tällaiset betonielementit eroavat tavallisesta erikoistasosta. Reikien järjestäminen lohkolla ei ole mahdollista, kun käytetään reikälevyä. Tämä vaatii erikoislaitteita voimakkaan porauksen muodossa, jolla on timanttisuutin.

Porausreikien avulla on järjestetty eri kulmia. Edellä mainitut menetelmät eivät edes pysty luomaan kilpailua timanttileikkausta varten, koska suuri lujuus ei häiritse porausta - kaikki pinnat leikataan.

Tarvittaessa leikattaessa betonielementtiä, joka on kooltaan erilainen, käytä erikoiskoneella timanttikaapelia. Asiantuntija pystyy hallitsemaan tällaista aggregaattia, koska prosessi aiheuttaa tiettyjä vaikeuksia.

Tuhoavana periaatteena on, että sahattu rakenne kääritään köydellä ja aloittaa leikkausprosessin, joka tapahtuu hydraulisen paineen vaikutuksen alaisena. Leikkauksen nopeus riippuu lohkon lujuudesta. Vaikeissa tilanteissa noin kaksi metriä betonia leikataan tunnin sisällä. Tavanomaisten monimutkaisten lohkojen tuhoamisen yhteydessä ei tapahdu prosessi viisi kertaa nopeammin.

Laitetta käytetään yleensä betonin leikkaamiseen, jonka paksuus ei ylitä yhtä metriä.

Tämän menetelmän avulla on suositeltavaa täyttää tietyt vaatimukset:

 1. Laite kuumenee nopeasti jatkuvasta toiminnasta, ja se joutuu jatkuvasti jäähtymään. Tätä tarkoitusta varten on sijoitettava viileän veden lähde työpaikan välittömässä läheisyydessä. Tämä neste on samalla suojan timanttipinnoitteelle, suojaa sitä vaurioilta, eliminoi ylimääräisen pölyn kertyneen työvaiheen aikana.
 2. On keskeytymätöntä tapaa käyttää jännitettä kolmeen vaiheeseen niin, että betonilohkonleikkuukone voi toimia.

Joitakin vaihtoehtoja

Ei ole työkaluja, joiden avulla voit leikata lohkon kerralla. Siksi rakenteen leikkaamiseen käytetään usein seuraavia tekniikoita:

 • elementti on asennettu kiinteälle alustalle;
 • kiinnitä lohko asennuskierteeseen ja nosta nosturi kymmenkunta senttimetriä;
 • nauha mittaa haluttu pituus;
 • tässä paikassa on teräsnauha tai metallikulma;
 • liuska asetetaan lähelle alustan reunaa alapuolella;
 • Tietyllä korkeudella hihna hajoaa, lohko putoaa ja puristuu haluttuun paikkaan.

Ongelma halkaisulaatujen laatujen kanssa johtuu siitä, että materiaalin leikkaaminen vinossa antaa joskus odottamattomia tuloksia. Siksi kokeneilla käsityöläisillä on paljon aikaa tehdä leikkaus mahdollisimman tarkaksi:

 1. Nopeaa vaihtoehtoa pidetään murskaimena. Sen avulla kaikki käytettävissä olevat kasvot pilkkoidaan liitospintoihin.
 2. Laatutapa on syvyysleikkauksia kolmella käytettävissä olevilla pisteillä. Sen avulla voit katkaista lohkon halutulla rivillä.

Jos erikoistekniikan soveltaminen ei ole mahdollista, lohkot tuhotaan manuaalisesti:

Nämä menetelmät mahdollistavat halutun pituisen kappalemäärän ilman nosturin asennusta. Mutta on yksi ehto - esilohkot altistuvat kiinteälle alustalle. Kiilan jakaminen suoritetaan seuraavasti:

 • Leikkauslinjaan on järjestetty 7-10 särmäistä reikää, joiden halkaisija on enintään seitsemän senttimetriä syvä;
 • metallista valmistettu kiila on sijoitettu kumpaankin;
 • vuorotellen upotetut kiilat muodostavat halkeaman, jonka takia lohko jaetaan palasiksi

Toinen menetelmä vie paljon aikaa, siksi sitä käytetään harvoin:

 • järjestää reiät käytettävissä oleviin pintoihin. Halkaisija kunkin - 1-2 cm;
 • kuivat puiset sakset;
 • sitten kukin tappi kostutetaan runsaasti vedellä niin, että puu laajenee ja varmistaa betonilohkon jakautumisen.

Lisäsimme, että tietyissä tilanteissa käytä räjähtämätöntä sävellystä, joka kykenee laajentamaan itsestään. Ne ostetaan kaupoissa rakennusmateriaaleja. Rakenne on täynnä konkreettisia sokeita reikiä ja se on improvisoitu kiilojen rooli. Tällä seoksella ei ole pelkästään betonia vaan myös luonnollisen kiven kiviä.

Runsaasti vaihtoehtoja, valinta on sinun.

Miten murskata betonielementti?

Hyvä päivä!
Tarvitaan murto-osa 10 neliömetriltä. m sitoa ja poista paljon neliöitä. m kipsi seinistä. Ilmoittakaa, onko tämä helvetin ja orjantyövoiman lievittäminen jonkinlaisen jackhammerin avulla, mutta sähköinen, ei pneumaattinen.

essno voi. Mutta sinun on vielä valittava: kovaa työtä varten tällaiset asiat ovat kalliita, joten voit ottaa säännöllisen rei'ityksen + korotuksen (tämä koskee laastia ja laastaria). Pravdv-kortti joutuu vasaraamaan jotain muuta, sanoa moukari

Kiitos vastauksestasi! Ja mikä yritys on parempi ostaa puncher? Kiinnostunut, todennäköisesti, kuten useimmat ostajat, kultainen keskiarvo - niin että se ei ole liian kallis eikä liian huono.

IMHO, järjestelmä "Tajik" (anna minulle anteeksi) ja halvempi ja nopeampi.

omasta mielestäni

jotta pystyt murtamaan betonipohjan lohko, voit porata reikiä toiseen. jos perf on voimakas ja pussi on pitkä, niin sitten läpi. jos pora on lyhyt, sitten lohkon keskelle, toisaalta toiselle.
sitten rikkoa korttelin murskaimella ja sorkkaraudalla ja näki ristikon läpi.
onnea

Jotta voit tehdä tämän, sinulla on oltava vähintään kallis työkalu ja asianmukainen työkalu. Kaikki tämä, kuten ymmärrän, ei. Siksi siirtotyöläisten palkkaaminen on halvempaa.

omasta mielestäni

Työkalujen budjetti?
Säätiö kaadettiin suuresta sekoittimesta tai kourusta? Mikä on vahvistus?

Kiitos kaikille vastauksista!
Haluaisin tietää, kuinka paljon tällainen väline maksaa niin, että kaikkien edellä mainittujen koettelemusten jälkeen se elää edelleen. Jos kalliimpaa kuin tadiksit, niin tietysti valita heidät :-)
Säätiötä ei kaata, vaan se on valmistettu valmiista lohkoista, mutta ne ovat hyvin vahvoja. Todennäköisesti paras tapa todella porata reikiä ja sitten lyödä, koska he yrittivät jo murtautua moukarilla (nuijat eivät olleet tajaksia, mutta opiskelijat) ja eivät pitäneet siitä :-)

Kirov kuolee noin 6 kruunua, tajiksit - tiedät paremmin.

Säätiötä ei ole kaadettu, vaan se on valmistettu valmiista lohkoista, ne ovat erittäin kestäviä, ehkä lohkoissa ja purkaa?
Oikeastaan, mikä on lohkojen koko ja kuinka monta kappaletta?

2VTB!, Block yksi, sinun täytyy tehdä puolet. Toisin sanoen leikkaa se pois lattiasta, ja on jo helppo poistaa jäänteet tiilestä.
Meillä ei ole Tadžikian ihmisiä sellaisenaan, mutta käsityöläiset haluavat 600 ruplaa päivässä. Samaan aikaan on tarpeen pitää silmällä niitä jatkuvasti, muuten ne poimivat sen ja talo putoaa.
Mikä on tämä Kirov-kuhmu, mistä enemmän hänestä lukea?

">
Tämä ei tietenkään ole polutorapudovy, mutta yksi lohko, jopa korkealaatuisesta betonista, voidaan hajottaa hitaasti.
Mutta jos yksikkö on hyvin vahvistettu, tarvitaan toinen jyrsin - ei haarahöylällä, nähtäväksi.

Hammer herättää luottamusta. Haemme. Bulgarian lainaa naapureille. Kiitos!

2Natalia N. Onko sinulla kaupunkityöhön erikoistuneita esiintyjiä?
Ota normaali työkalu vuokrattavaksi, jos joku käyttää sitä.
Suosittelisin Bosch 11E tai vastaavaa
2VTB! FBS estää vahvistamattomia tuotteita, vain asennuslenkkejä.

Olen perustablokki (näyttää siltä, ​​että he edelleen kutsuvat sitä 50: ksi), estäen sisäänkäynnin yhdelle tiloista kellarissa muutaman päivän ajan, murskasi STURM-tyyppinen reikä (täsmälleen kiinalainen). Oli kavereilta pukeutunut.
Hän toimi seuraavalla tavalla - porattu durki 5 cm: n välein ja sitten katkaisi palat lastalla.
Koska porat ja lastat olivat melko lyhyitä, niiden piti tehdä kaksi riviä noin 10 cm leveä.
Yksikköä ei vahvistettu.
Hän yritti leikata jauhaa, paitsi että kauhea pöly ei saavuttanut mitään.
Mielenkiintoisin asia on se, että vasarapora, rinnallaan, selviytyi talon lämmitysjohdotuksesta ja paljon pienistä töistä.

Natalia N. kirjoitti:
Hammer herättää luottamusta.

Ulkoisesti kiinteä ja luotettavuus on niin.

PS. meillä oli kaksi tällaista.

omasta mielestäni

Katsoin. Olin väärässä, meillä oli muita. Moottorin "horisontaalisella" järjestelyllä. Puhallus on sellainen kuin 18J, keho on täysin metallista. En muista nimeä, mutta kotimaista - 100%.

omasta mielestäni

2Kvost - Joko Rebir tai Interskol. Niin?

Kvost kirjoitti:
Katsoin. Olin väärässä, meillä oli muita. Moottorin "horisontaalisella" järjestelyllä. Puhallus on sellainen kuin 18J, keho on täysin metallista. En muista nimeä, mutta kotimaista - 100%.

Juhannuksen jälkeen otan kuvan tunnistamista varten, mutta todennäköisesti Konakovo.

Voit voittaa ja murskata, voit ja jackhammer, mutta ei ole parempaa tapaa käsitellä konkreettista - kuten sahausta.
Saksalaiset tuottavat autoa, kuten sähkösahaa, joka ottaa yleisesti lujitettua betonia kaikissa luokissa. (Rakennustarvikkeita on etsittävä, mikä yritys (?) - en muista, mutta näin nämä sahat etsittäessä betonilattian hiomakoneita), ts. Tämä on erityinen rakennuslaitteisto.

Ja jos onnistutte kulttuurisesti (jopa kulttuurin vihjeellä), voit leikata tämän vahvistetun betonin, joten se on todennäköisesti mahdollista käyttää sitä rauhanomaisiin tarkoituksiin, kuten betonilohkoihin tai betonilohkoihin, näet, ja sähkösahan kustannukset katetaan.

Tämä on ajatuksen ensimmäinen osa, ja toinen on se, että kaikki sähkösauvat todennäköisesti sopivat, ainoa kysymys on, kuinka nopeasti hampaat "istuvat", varsinkin jos betonissa on sisäänrakennettu vahvike.
Saksalainen on hyvä, koska liikevaihdot on jo valittu, "sarvet" pysähtyvät oikein, ketjun hampaiden materiaali on tarpeellista kovuutta, mutta kun otetaan huomioon, että tämä on ammattimainen työkalu ja myös erikoispalkki maksaa paljon.
Tällainen lähestymistapa on: ota naapurista sähkösaha, joka haluaa leikata tällaisen polttopuun ja ostaa välittömästi yhden tai kaksi ketjua.
No ja menestys sinulle!

Betoni- ja rakennustekniikka - apua.

Apua tekniikan harjoittamiseen. Kuinka tehdä laadukkaita ja halpoja betoni- ja rakennusmateriaaleja?

Etusivu >> Säätiöt >> Tuhoa säätiö ja tuhota betoni

Miten tuhota säätiö - yksinkertaisesti ja ilman erikoislaitteita

Olisi todennäköisesti parempi korostaa tätä artikkelia kenelle tahansa, joka aikoo rakentaa jotain, mutta totta kai olen tottunut siihen, koska luulen, että jokainen on rakentanut jotain kerran elämästään, mutta ennen rakentamista sinun on poistettava tai hajottava jotain sana vapauttaa tilaa uudelle rakentamiselle.

Tarina tulee olemaan pieni, sillä se on tapana tuhota betonin tai minkä tahansa monoliittirakenteen betonirakenne, joka on jo palvellut aikansa ja häiritsee sijaintisi tulevia suunnitelmia.

Noin 15 vuotta sitten minua kehotettiin neuvomaan vanhojen ja melko voimakkaiden säätiöiden irrottamista öljyjalostamon alueella olevista laitteista ja lähellä kellonajan laitteita. Ymmärrätte, että oli mahdotonta räjäyttää, tekniikka ei ollut yhtä voimakas kuin nykyään. Ja säätiö oli yhtä ihana kuin mukava, vaikka se oli sääli murtaa se, vaikka se rakennettiin viime vuosisadan 30-luvulla. Niinpä he voisivat rakentaa tuolloin.

Pyysin pari päivää pohdintaa ja alkoi rummage kautta tietokantaan ja kuvitella löytää tie ulos. Sitten, kaikki eivät olleet ystäviä tietokoneiden kanssa, minä itse aloin vain hallita sitä, joten pidin kaiken paperimuodossa.

Tietenkin sanotte, että nyt on paljon mahdollisuuksia tuhota perusta. Yleensä olet oikeassa, todellakin on vasarat, timanttien leikkaus ja muut laitteet, ja siellä on yrityksiä, jotka tarjoavat näitä palveluja. Ensinnäkin sitä ei voi käyttää kaikkialla (eri syistä, etäisyydestä, laitteiden käyttömahdollisuuksista jne.). Toiseksi, kaikki ovat hyvin kalliita. Yleisesti ottaen lue. Mitkä ovat vaihtoehdot.

Löysin kirjastani, että Moskovan alueella tuotetaan tällainen kemiallinen LDC-1. He julkaisevat tämän tuotteen SIGB: n nimellä, joka on heidän verkkosivuillaan http://www.sigb.ru/sigb.php. Kuvataan lyhyesti, mitä hän on.

HPC-1 (ei muuten räjähtäviä tuhoavia välineitä ensimmäisestä muunnoksesta) ja se on tarkoitettu pääasiassa betoni- ja teräsbetonimonoliittien hävittämiseen, mutta sitä voidaan käyttää myös muihin kiinteisiin rakenteisiin. Tämä työkalu on jauhe, ei-syttyvä ja ei-räjähtävä. Kun se sekoittuu veteen, muodostuu työseos, joka kaadetaan onteloon (reikä) lisää merkittävästi tilavuutta ja aiheuttaa paineita seinille. Massalla syntyy jännitys, joka ylittää sen lopullisen vetolujuuden ja massa romahtaa halkeamien muodostamiseksi. Kauas ja syvä en pääse teoriaan.

Sovellin tätä tekniikkaa tuhoamaan nykyisen öljynjalostamon säätiö.

Vaikeinta oli reikien poraus, hallinto tunnisti 5 työntekijää, joilla oli voimakkaita reikiä, viikon ajan porat reikiä (optimaalinen halkaisija oli noin 30 mm), reikäkuvio on esitetty kuvassa, jonka aikana he toivat HPC-1-jauheen ja aloin työskennellä.

Valmisteen valmistelu seuraavasti. Hän kaatoi vettä puhtaaseen säiliöön (esimerkiksi kauhaan), minkä jälkeen jauhe kaadettiin vähitellen siihen sekoittaen jatkuvasti 270 ml vettä 1000 g: aan jauhetta. Massan sekoitusaika ei saa ylittää 8-10 minuuttia.

Reikät täytettiin työseoksella suuhun. Minun on sanottava, että vähiten kehittyneiden maiden käyttö on tehokasta lämpötiloissa +2 - +30 celsiusastetta. Mitä korkeampi seinälämpötila on, sitä kylmempi vesi on.

Päivän jälkeen saimme tuloksen kuten kuvassa, kasvien lattialla käyntiin katsomalla työn "seurauksia". Totuus on, että siellä oli koukku oli leikata erityinen työkalu. Minun on sanottava, että tämä "ilo" ei ole halpaa, niin en muista, kuinka paljon se maksaa, mutta nyt 1 kg tällaista jauhetta maksaa noin 120 ruplaa / kg. Koko prosessissa, jotta tuhota säätiö, se vei meidät 1,5 tonnia, mutta yritys oli rikas, eikä heillä ollut muuta mahdollisuutta. Yksityiskohtaisemmin tätä tekniikkaa voidaan tarkastella sivustolla, jonka olen edellä maininnut.

Ja myös katsella videokalvoa tästä aiheesta.

Tietenkin ymmärrän, että ei ole aina suositeltavaa käyttää tällaista kallista teknologiaa, mutta anna sen olla tietokantaan, jos se voi tulla kätevästi. Erikoisvarusteet sellaisten teosten suorittamiseen, joita voit aina löytää Internetistä, ei ole ongelmia, mutta kaikki tämä on erittäin kallista tänään.

Ja mitä tehdä, jos talousarvion määrä on rajallinen tai jos laitteiden sisäänkäynti on mahdotonta. Tässä on muutamia vinkkejä kokemuksestasi.

1 Tein tämän useita kertoja, kun minulla ei ollut oikosulkumittaria ja pistoolia, minun tarvitsin ryöstää paistinpannua ja lämmittää sitä paikkaan, joka rikkoisi perustan ja sitten veti sitä. Hyvä tapa, betoni tai kivi itse alkaa pilkkoutua, ja sinun on vain lopetettava se.

2 Käytä betonin "heikkoa" puolta, alhainen taivutus ja vetolujuus. Porata reikiä tai enemmän, mistä alareuna ei enemmän kuin 200 mm, työnnetään reiän huippu paineilmavasaraa (kuten risanke), huippu paremman hitsin sauva, paremmin pitää ja käyttää moukaria, se on vielä parempi paineilmavasaraa. Piikin sijaan on mahdollista järjestää kääntäjältä tavallisesta metallista 30,0 mm: n halkaisijaltaan uusi PIKU-terä, vain teräväksi (kartiomainen osa) pidempään kuin noin 150,0 mm, iskuvoima on pienempi ja betonin romahtaminen paranee. Luulen, että ymmärrät minua.

3 Voit käyttää leikkuulaitetta, kuten kuvassa, ja työskentele kamomilla, jakamalla osat betonista osissa, mutta reikiä tarvitaan vielä tässä tapauksessa.

4 Toinen vanha isoisänisäinen menetelmä (sitä käytettiin myös muinaisessa Egyptissä matkalla), sinun on porattava reikiä (halkaisijaltaan 30 mm) pitkin katkaisulinjaa, työnnä tai aja puukoristeita (tulpat on sovitettava hyvin tiukasti reikiin) kuivasta puusta (puu on otettava lehtipuusta ja mieluiten puun ytimestä, voit käyttää koivua) ja liota vedellä (kun märkä, puu kasvaa noin 15%) halkeamien kuluttua voit käyttää edellä kuvattuja menetelmiä. Tämä menetelmä on erityisen hyvä, jos konkreettisessa monoliitassa on jo suuria aukkoja, puuta kyllästettäessä veden kanssa kehittyy valtavia ponnisteluja ja repeää kaikki betonit mukaan lukien kaikki luonnolliset materiaalit, kuten graniitti.

Puukynnysten kyllästäminen tällä tavoin paremmin Laita tavallinen muovinen kertakäyttöinen kuppi korkkipellin yläosaan vedellä, ennen kuin lävistetään aukko pohjalla neulalla tai pienellä kynsillä (tämä on niin, että vesi kyllästyy asteittain puukorkilla veden kanssa). 10 tunnissa näkyy, että säätösi on peitetty halkeilla.

Arvioitu täällä. Kaikki edellä mainitut menetelmät soveltuvat mihin tahansa muuhun materiaaliin, myös luonnolliseen alkuperään. No, ehkä se on kaikki, vaikka he sanovat "murtautua rakentamatta", mutta joskus ei ole helppoa murtaa. Jos sinulla on muita vaihtoehtoja, kirjoita, se on minulle erittäin mielenkiintoinen ja varmasti lisään ne tähän viestiin.

Hyvät kollegani, sivustollani on paljon mielenkiintoisia asioita ja konkreettisten lisäksi suosittelen, että tarkastelemme muita materiaaleja ainutlaatuisista omilla tavoillaan rakennusmateriaalien tuotannon tekniikoilla:

2 Laajennettu vermikuliitti ja perliitti - nykyään nämä ovat uusia mahdollisuuksia tuotantoon ja liiketoimintaan.

3 Serobetoni ja rikki asfaltti - ainutlaatuiset teknologiat ja laitteet niiden tuotantoon.

4 Cellular betoni - mikä on parempi? Valitse paras vaihtoehto. Paras ja halpa versio tekniikasta ja laitteista rakennuspalikoiden tuottamiseksi ei-autoklaavista ilmastetusta betonista

5 Polystyreeni-palamattomat betonilohkot rakentamiseen käyttäen menetelmää ilman muottityörakennetta.

No, tässä optimistisessa huomautuksessa, pääsen lopettamaan, napsauta tätä linkki ja nähdä muita mielenkiintoisia materiaaleja sivustostani.