Kuinka jaat betonilohkon omilla käsilläsi?

Dacha-puuhun on vanhoja FBS-lohkoja.
En tarvitse niitä enää, paitsi yksi kokonaisuus, loput on säälittävä näky. Sain ne yhdessä sivuston kanssa.
Päätti päästä eroon niistä. Ymmärrän, että erikoistekniikka on meidän fsё, mutta jos jätät sen huomiotta, miten ja millä tavalla ne voidaan rikkoa?
Mitä tulee mieleen, on kamppailu, mutta voinko murskata FBS: n 10 kg: n mallilla?

quote: Mitä mieleeni on kääpiö, mutta voinko murskata FBS: n 10 kiloisen mönkijän kanssa? Sinun ei tarvitse murtaa mönkijäsi vasaralla, 8 kg: n murskain on todella pitkä, mönkijä tai rei'itys nopeuttaa työtä, jos avustaja ei auta ohjaimella tai reikälevyllä, avustaja auttaa sinua sorkkataululla tai kiilalla.. Vain murskain ilman skarpeli / kiilaa niin paljon kuin mahdollista hyvällä taidoilla ja terveydellä voittaa 5 cm: n koon.

lainaus: miten ja mitä he voivat rikkoa?
yrittää murtaa ne? myy itse tai hauta. Se on halvempaa vuokrata traktori kuin murskata vasara.

quote: Hunter1957 alun perin kirjoitti:
Sinun ei tarvitse murtaa mönkijäsi vasaralla, 8 kg: n murskain on todella pitkä, mönkijä tai rei'itys nopeuttaa työtä, jos avustaja ei auta ohjaimella tai reikälevyllä, avustaja auttaa sinua sorkkataululla tai kiilalla.. Vain murskain ilman skarpeli / kiilaa niin paljon kuin mahdollista hyvällä taidoilla ja terveydellä voittaa 5 cm: n koon.

Olen valehtinut malletista, kirjoitin, että on 10 kiloinen kelkkasaha.

GOST: n mukaan perustablokit on vahvistettu, siellä on vain asennustekniikkaa. Siksi tämä lohko ei toimi. Sen ydin - puristustyössä. Siksi tällainen lohko on täysin mahdollista murtautua.

Oma kokemukseni. Asensimme tällaisten lohkojen seinän asentamalla ne autoon. Lainan varmistamiseksi me rikkoimme olemassa olevat lohkot. He rikkoivat tämänkaltaisia ​​lohkoja: he nostivat auton (en muista täsmälleen, ehkä 0,5 m, ehkä enemmän) ja heittivät sen pyöreälle putkelle lattialle lohkon yli.

Sitten meillä ei ollut autoa lähistöllä, ja nostimme lohkon särmät, putoimme sen alapuolelle lohkon yli, tai ei ollut kaapelia, jolla koukku lohkoon auton haarukan päälle - en muista tarkalleen. Ehkä emme nosta lohkoa kruunuilla, vaan nostimme sen haarukalla auton kanssa. Lyhyesti sanottuna on, että emme heittele sitä putkeen ylhäältä, vaan putosimme putken yli ja vain lyömme kammottajia lohkosta ylhäältä, tarkalleen putken ulkoneman yli. Ja lohko hajosi täsmälleen tässä paikassa.

En muista, kuinka paljon rikki pala osoittautui paksuudeksi - lohko hajoaa, mukaan lukien ei pelkästään räjäytysten takia vaan myös murtumien vuoksi, koska se on ristiriidassa sen tukijärjestelmän kanssa - ja sitten on helpointa katkaista se keskelle. Vaikka en usko, että se voi murtautua ilman kuormaa painonsa alla, mutta mielestäni pohjimmiltaan, jonka totesin, on totta - kun nojaudumme keskelle, se alkaa ulottua ylhäältä, ja iskunvaimentimien avulla voimme yksinkertaisesti auttaa sitä murtamaan.

Vaikka nyt yritän muistaa - 14-15 vuotta sitten, se oli - vielä yksi asia. Näyttäisi siltä, ​​että yksi lohko oli jo seinässä, ovessa ja sivuttain sivussa, aukon sisällä jo jonkin matkan päässä (hyvin, jopa puoli metriä, näyttää siltä, ​​mutta ehkä jopa vähemmän) - niin me myös voitimme sen murskaajat ja heti katkaisivat koko kerroksen, melko ohut. En muista juuri täällä, mutta näyttää siltä, ​​että se oli niin.

Liukuhihna oli alle 10.

Kyllä, jos leikkaat lohkon ylhäältä, niin me heikentämällä sitä tässä paikassa - maksimaalisen venytyksen paikka - vain herättäisimme sen romutettavaksi tarkalleen leikkauspaikalle.

Minä henkilökohtaisesti, jos ilman teknologiaa, tekisin tämän:
1. Nosta lohko ja laske putki sen yli. Puhumme kiinteästä pinnasta, johon lohko on.
2. Olisin kiinnittänyt senttimetrit 15-20: een ja olisin yrittänyt voittaa tällaisen kerroksen.
3. Jos se ei onnistu, se olisi vahvempi.
4. Sitten rikkoisin nämä kerrokset (jos voisin rikkoa ne), ladata päälle kottikärryt, kori, alusta ja viedä hautapaikkaan.

Ja helpoin tapa on, jos et myydä, anna se itsestään. Mielestäni monet otetaan pois ilmaiseksi, vaikka lohkot ovat jo pilalle.

poraa reikä, herneet ja vesi, ja tukkikää korkki. odottaa kuin ikivanha egyptiläinen))

Hauskaa, voitko poistaa tämän myytin tai päinvastoin, vahvista?

käyttäen romua ja jonkun äiti äiti-in-law työntää reunaan sivuston ja haudata haudata.
Lohkot tietenkin, ei avokaa. Vaikka.

Myy pickup tai jopa maksaa. Ajatuksen mukaan w / b-rakennushankkeet murskaavat jalostukseen. Kun työskentelin rakennustyömaalla (vuonna 2012) virallisesti maksettiin 1 tr. KAMAZin konkreettisesta taistelusta. (plus otimme itsemme, lähetimme vain).

Koukku auttaa minua!

Jos lohkot ovat huonossa tilassa, sinun on edelleen maksettava ylimääräistä latausta ja vientiä varten.
Sledgehammer, vastustaa heiluttaen, jos vain tavoitteena on ajaa vähän rasvaa.
Ihanteellisin vaihtoehto on vuokrata hyvä max perf tai breaker virtaus. Tunnin tai kaksi eikä ole lohkoja.

quote: Alun perin kirjoitettu LENINGRAD 13 17:
Jos lohkot ovat huonossa tilassa, sinun on edelleen maksettava ylimääräistä latausta ja vientiä varten.
Sledgehammer, vastustaa heiluttaen, jos vain tavoitteena on ajaa vähän rasvaa.
Ihanteellisin vaihtoehto on vuokrata hyvä max perf tai breaker virtaus. Tunnin tai kaksi eikä ole lohkoja.

Voit haudata auton tai radan alle.

quote: Alun perin lähettäjä carrier:

Helpompi haudata.)


Älä. Helpoin asia on lähteä paikan päällä.

No, ehkä silmä leikkaa. Mona vielä alppihiutanen sekoita. Se on jopa helpompaa kuin haudata.

Kaikki on oikein, sitä on helpompi haudata. Henkilökohtaisesti murskasin yhdeksän FBS: tä omassa talossani talon kellarissa. He seisoivat siellä tukemaan betonilattiaa, laatta, jonka päälle tiiliseinät oli tarkoitus laittaa projektiin. sitten reikään, murskaimella, lyö huippu rei'ittimestä. Aluksi ruuhka menee helposti, pysähtyy sitten, ja sitten useiden räjäytysten jälkeen palanen hajoaa, jolloin kaikki yhdeksän lohkoa hajotettiin. Rikoin kolme hakkuriyritystä, ymmärsin, mikä mökkiyritys on parasta ostaa (en aio mainostaa), että raudan kahvan kädensija on paha. On hyvä, että fbs ei ole vahvistettu. Fbs-koko oli 120x60x40.

Tällainen laite helposti rikkoo kaiken! Mutta meidän on huolehdittava silmistä ja kasvoista.

Jos he sssrnye ja vieras ei ole mitään keinoa
On mahtavaa voimaa
Rikastetaan paljon poroja ja pari iskuja
Kieltäytyi tästä ideasta

En lukenut oikeaa vastausta. Lohko on pistänyt näin: nostaa yhden silmukan. Romu on vian alla. Toinen romu on suljettu lohkon ripustettuun reunaan ja otettu koukulla. Hakkaa tiukasti pystysuoraan, hitaasti uskomme. Kun lohko irtoaa äärimmäisestä romuista (nostamme sen toiselle puolelle, toinen on maan päällä), se laskee ensimmäisen romun päälle ja jakautuu. Ja vielä FBS: ssä tapahtuu vahvistettu, se on vitsi työntekijöistä, jotka ovat tehneet sen, riittää yksi D10-palkki, jonka kokoonpanijat pitkään taistelivat.

quote: Alunperin kirjoittanut Andrei Vladivostok:

Kun lohko irtoaa äärimmäisestä romuista (nostamme sen toiselle puolelle, toinen on maan päällä), se laskee ensimmäisen romun päälle ja jakautuu.


Andrew, ja kerro minulle, pliz, kuinka paksu pala voidaan katkaista tällä tavalla?

Neljäsosa kuudesta kärpäsistä. On olemassa sellainen asia, on parempi leikata hieman enemmän, ja sitten rasvaa kuin leikata hieman vähemmän ja lopettaa sledge vasara.

quote: Jos he ovat sssrnye ja vieras ei ole mitään keinoa
On mahtavaa voimaa
Rikastetaan paljon poroja ja pari iskuja
Kieltäytyin tästä sitoumuksesta. Ja tämä on oikein, vaikka hyvä kompressori ja kaivostyöntekijä voimakas kuhmu pysähtyykin ei ole niin helppoa! Castingin jälkeen valetut muodot asetettiin höyrykammioihin, ohranet vahvuus mitä! Sen lisäksi, että betonirakenteiden esivalmisteilla, jotta ne eivät häiritsisi jätejä armeijan ja muiden roska-aineiden muodossa, he hautasivat sen vain lohkoihin, joten se on erittäin helppokäyttöinen!

Paikan päällä ruiskutetut betonilohkot, jotka eivät olleet pienempiä kuin FBS. Puncher, reikä, hänen squib-koossaan. Sulakkeen kohdalla säiliö on liotettu salitukseen ja kuivattu HB-johto. Reikää palokärkillä nukahti hiekalla ja laittoi kuorman päälle. Puhtaiden räjähdyksen voima riittää jakamaan tuotteen.

Kuinka leikata PBS?

Hei, rakas Semenych! Kiireellisesti tarvitset apuasi! Kiinnitämme ruokasalin (1. kerros) olemassa olevaan tiilitaloon (3 kerrosta + kellari), joka on rakennettu vuosina 90-92. Koko päätyseinä (10 m). Nykyinen säätiö on esivalmistettu nauha vain FBS: stä merkitsemään. -2,930, kiinnitetty - monoliittinen nauha samaan merkkiin 50 mm: n laajennusliitoksen kautta. Piirustukset ovat valmiita, mutta ne kaivoivat maahan ja on niin ihme - kolmessa paikassa lohkojen määrä ulottuu: 150 mm koko 300x1200 (L), 400 mm koko 400x600, kaikki täsmälleen kellarikerroksen sisäpuolella. On täysin mahdollista, että rakennettu siitä, mikä oli ja jumittuja lohkoja, jotka eivät sovi kooltaan eikä leikkauttanut roikkuvia osia. Koska lohkot törmäävät vain pituussuuntaisten ja poikittaisten seinämien ligaatioalueisiin. Minulla on vain yksi vaihtoehto, joka tulee mieleen: katkaise ulkonevat lohkot ja kohdista sitten koko perusseinämä metalliristikkoon sementti-hiekkalaastilla ja kiinnitä se laajennusliitoksen läpi. Mutta jos et voi leikata, niin miten kiinnität? Pylväät eivät toimi sielläkään, koska on kiinni lohkojen reunoja.. Anteeksi tällainen iso kysymys.. Ja kiitos etukäteen!

Natalia, Ulyanovsk.

Hei, Natalia Uljanovskilta!

Erityisesti antanut ote ajoissa, toivon, että he itse ovat saavuttaneet kaiken ja ovat jo tehneet sen oikein.

Ja niin, kaikki on helppo häpeää. Sinun tarvitsee vain merkitä kaikki tulevien laajennusten mukaan. Tämän jälkeen punssi otetaan tehokkaammin (maksaa noin 30 tuhatta ruplaa). Sieppa kiinnitetään siihen ja lohkojen estäminen alkaa.

Kuvitteellisesti puhuttu - prosessi, joka muistuttaa kaivostyöläisten toimintaa hiilikaivoksessa.

Työni, minun on sanottava, ei ole helppoa. Siksi et vain voi selviytyä, ja siksi kutsui miehen enemmän hyvää. Joka päivä, korkeintaan kaksi, selviytyy tehtävästä. Jos lohkojen sisäpuolella on vahvistusta eri halkaisijoiden tangoilla, se leikataan leikkauslevyillä varustetuilla hiomakoneilla. Mitä voimakkaampi jauhin (muuten kulmamylly), sitä nopeammin työ tehdään.

Lisäksi jättää pois mahdollisuutta jättää raudoituksen leikkaaminen vanhoilta lohkoilta ja hitsata ne sähkölaitteilla uuden nauhan alapuolella, jonka olet asettanut. Niin voi olla vahvempi. Mutta on tarpeen tarkastella paikkaa.

Ja sitten - kaikkien suunniteltujen töiden tuottaminen.

Muut kysymykset koskien kodin säätiön korjauksia:

Esitä kysymys Semenychille (materiaalin kirjoittaja)

Sivustoamme päivitetään säännöllisesti mielenkiintoisilla ja ainutlaatuisilla materiaaleilla ja artikkeleilla puutavaraa, rakennusmateriaaleja ja työtä varten, antaa tekijän mielipiteen ja tietämyksen todellisesta shabashnikista, jolla on yli 15 vuoden kokemus. On osa - hauskat tarinat shabashniki. Jos haluat saada tietoja tästä, tilaa tilauksesi uutiskirjeeseen. Osoitteen siirtäminen kolmansille osapuolille on taattu.

Kuinka leikata betonilohkoja 40cm paksu?

Betoniseinästä tehty betoniseinä on tarpeen leikata aukkoja.
Onko vaihtoehtoinen seinäseisa?
Katsoin hinnoista täällä -
2500 metriä kohti, meidän volyymien mukaan on noin 15 miljoonaa, yhteensä

40 tuhatta ruplaa
Ehkä on olemassa enemmän budjetointia?
Ja samaan aikaan - onko mahdollista vuokrata näitä laitteita Moskovassa?

Galanteg kirjoitti:
Ja samaan aikaan - onko mahdollista vuokrata näitä laitteita Moskovassa?

Minusta tuntuu, että vain urakoitsijat

omasta mielestäni

2Galanteg
Ei ole täysin selvää - ovatko lohkot perus-vai onko se vain vaahto betoni? Paksuus? Liittimet?

Galanteg kirjoitti:
Onko vaihtoehtoinen seinäseisa?

On aina olemassa vaihtoehto. vain melua ja pölyä. Äiti Älä itke!
kuten aiemmin, tiedät.
jackhammers vaikka kompressori, vaikka lektrichchekie.

Kellarissa on lohkoja, ei ole kuvaa, mutta tämä on hyvin samankaltainen

En tiedä vielä - vahvistettu tai ei

melu ja pöly eivät ole ongelma - se on maassa
kun taas työntekijät yrittävät leikata jyrsimellä - päivä 3 jo kärsii
Etsin vaihtoehtoa

On myös kumulatiivisia sappers. Todellinen melu ja pöly vieläkin enemmän.

Bulgarialaisella on vähäinen käyttö, hiomakone voidaan muotoilla, mutta on parempi koputtaa se mekaanisella vasaralla tai rei'illä.

puoli metriä vahvistava lohkohiomakone on vahva!

Minusta tuntuu, että tämä on roskapostia

Vuokraa Dzhamshutov ja anna heille BOSHC GBH 11 perf kanssa porata 20 * 500, anna niiden poraa ääriviiva ja pudottaa se pois lastalla, jonka jälkeen sinulla on perf.

Happi-keihäsleikkaus. Huvit ovat kalliita, mutta luotettavia. Periaate: useita happea sylintereitä liitetään luiskalla. Sieltä happea syötetään putkeen, vaikka se on putki, jossa on hitsattu nippa. Käyttäjä seisoo metallisuojan takana, poltin lämmittää putken päätä sytytyksen alkuun asti, niin toimimme kuin keihäs. Olemme hajuutuneet lähes kaiken paksuuden omaavasta betonista. Putki päättyy - me laitamme uuden. Tällä hetkellä ei ole käytetty tai käytetään hyvin harvoin. Ja kerran oli levinnyt. (happi maksaa penniäkään ja ei laske sitä yrityksissä) Kyllä, putki on tukkeutunut baariin niin paljon kuin se sopii.
Ja pienin kustannus on jackhammer. Lohkot ovat tuskin vahvistettuja, vaikka vahvistus voidaan leikata leikkurilla, jos sellainen on, tai jyrsimellä.

Tärkeintä on aloittaa.
Muistan nuoruuteni työpäivänä! sai tehtävän - laajentamaan aukkoa kellarissa, oli tarpeen katkaista puolet 400 * 600-lohkosta (jostakin syystä kaikki aukot asetettiin alas lohkoon)
Ja mitä emme vain yrittäneet.
Hakkuri, nuuska ylikuumentuu välittömästi.
Poratut kappaleet. 10 reikää linjaa pitkin, he yrittivät vasaraa talttaisiin tikapuilla, ja tehokkain koukku (suuri> 10 kg). Useita puhalteita leikattuun vyöhykkeeseen, pienen halkeaman ilmestymisen jälkeen, lyötiin kouralla ja 20-30 iskujen jälkeen hän halkei puoliksi. Sitten leikattiin taltta.
Mutta nyt mielestäni on mahdotonta tehdä niin, säätiö voitaisiin tuhota.
Mutta lastalla on tehokkaampi kuin poraus.
Nyt, jos seinä oli monoliittinen, mutta vahvistus tai kuitu, niin kyllä
Vaihtoehdot: 2 miestä, joissa on perf tai 40 ty.

Benzorez vuokrata, rikkoa hakkuri.

Ei niin pelottavaa, tavallisia FBS-lohkoja ei vahvisteta.

Tervetuloa! Mielenkiintoinen aihe. Minusta tuntuu, että maksamalla 2500r seinäsahan työstä pelastatte itsesi monista ongelmista, varsinkin jos tämä hinta sisältää roskat keräyksestä. Ei ole todennäköistä, että kaikki edellä mainitut menetelmät ovat halvempia.

Galanteg kirjoitti:
2500 metriä kohti, meidän volyymien mukaan on noin 15 miljoonaa, yhteensä

 1. Timanttikaapelin leikkaaminen.
 2. Leikkaaminen seinän sahauskoneilla (kun päästään yhdeltä sivulta - levyn halkaisija 1000 mm: n leikkauksesta 400 mm)
 3. Hydroabrasive-leikkaus (vettä hankaavalla paineella)
 4. "Happea keihäs" (polttaa metalli hiutaleita happea paineessa)
 5. Leikkaaminen Partnerin manuaalisella rengasleikkurilla (260 mm leikkaussyvyys)
 6. Käsin leikkaaminen erikoisella Husqvarna K650 Cut-n-Break-koneella (leikkuusyvyys jopa 400 mm: iin asti)
 7. Splint hydroclinic Lebedev.
 8. Split-järjestelmät gidroporshnevogo tuhoaminen.
 9. Leikkaaminen timanttiketjulla (leikkuusyvyys jopa 400 mm: iin asti).
 10. Rassverlovka timanttiporat leikkaamaan kokoa.
 11. Jakaminen kiilan hävittäjien avulla (mekaaniset kiilat).
 12. Jakaminen LDC: n kanssa (ei-räjähtävä tuhoava aine).
 13. Mitan leikkaus timanttikiekolla, jonka halkaisija on 230-350 mm (kulmahiomakone, raja-avain, kaasuleikkuri).

Galanteg kirjoitti:
2500 metriä kohti, meidän volyymien mukaan on noin 15 miljoonaa, yhteensä

40 tuhatta ruplaa
Ehkä on olemassa enemmän budjetointia?

Et halua etsiä, pop, halvempaa. Rehellisesti tällainen työ 2500r / metriä on erittäin kohtuullinen hinta. Käytä erikoisvarusteita 15 metriä 40 cm: n paksuiseen betoniin. Kaikenlaiset kollektiiviset tilan asetukset toimivat, jos sinun on siirrettävä metri. No, kaksi. Mutta ei 15. Ja yleensä halvin vaihtoehto on lyödä useita reikiä vähimmäisvälein, ja sitten sitten joko samaa lyöntiä iskutilalla tai jakamalla kaiken märehtijöiden kanssa. Käytettävien materiaalien (tappiot) tappiot ovat halvempia, mutta sinun on ostettava hyvä perforator, on epätodennäköistä, että pääset eroon halvemmasta kiinalaisesta. Mutta materiaalien lisäksi on myös työn kustannukset. En tiedä kuinka paljon työntekijät tekevät tällaisesta työstä. Jos hyväksyt "karamellipaketin", lopulta se on halvempaa kuin 2500r / metriä. Jos työntekijät ovat enemmän tai vähemmän tietoisia määrästä peräpukamien, niin epäilen, että se on paljon halvempaa. Siitä, että se on paljon kauemmin, olen hiljainen, tämä on ymmärrettävää. Plus, lisää rahaa tuoda leikkaus ihmisen muotoon.

Miten rakentaa lohkojen perustan omiin käsiisi?

Luotettavan ja laadukkaan säätiön luominen on tärkein osa talon rakentamista. Jos päätät tehdä FBS-korttelien perustan omilla kädilläsi, olet varmasti tietoinen kaikista tämän materiaalin eduista.

FBS-lohkojen perustan edut

  Nämä ovat valmiita materiaalilohkoja, mikä säästää aikaa. Tällaisia ​​betonilohkoja on runsaasti erilaisia. Pituus voi olla 90 - 250 cm, leveys (poikkileikkaus) 30 - 60 cm, korkeus on normaalisti 58 cm, materiaali, josta lohkot on tehty, erittäin vahva ja luotettava.

puutteet

  vanhentunut tekniikka: lohkojen välisissä risteyksissä voi olla halkeamia, kun maa kulkee.

Valmisteleva vaihe

Säätiön rakentaminen FBS-korttelista ei ole helppo ja aikaa vievä prosessi, joka olisi ymmärrettävä ja sinun pitäisi ottaa suunnittelu ja valmistelu täysi vastuu.

Vaikka tämäntyyppistä säätiötä pidetään yhtenä yksinkertaisimmista, virhearvioinnit voivat olla kalliita vuosien jälkeen, kun talo on jo valmiiksi ja asuttu.

Sinun pitäisi valita oikea aika rakentaa säätiö. Kuten mikä tahansa muu, FBS-lohkojen talon perustukset on rakennettava kuivalla säällä, parhaiten kesällä. Jos olet yllättänyt odottamaton sade, prosessi on parempi keskeyttää! Tee jotain muuta ja tarkista kaikki mittaukset uudelleen, se ei koskaan tule loppumaan.

Analysoi sivustosi maaperä. Jos se on kuiva, karu hiekkakivi, harkitse itseäsi onnekas. Jos maa on pehmeä, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota hiekan ja raunioiden tyynyn luomiseen.

On parasta ostaa pienikokoinen lohko, jotta pystyt tekemään kaiken itsenäisesti ilman teknologian osallistumista.

Kun luot perustuksen FBS-lohkoista, kiinnitä erityistä huomiota merkintöjen tarkkuuteen ja pitäkää johdot-laiturit. Kun kaivannot kaivetaan, alhaalla, kuten jo mainittiin, tulisi luoda hiekkalaatikko.

Sen pitäisi olla 20-30 senttimetriä leveämpi ja noin 20 senttimetriä korkea. Sen pitäisi olla kunnolla paikoillaan.

Sitten aseta geotekstiili sen päälle. Seuraava askel on asettaa noin 20 cm: n kerros kerrostumalle ja myös puristaa. Asiantuntijat suosittelevat myös monoliittisen hihnan valmistusta ja FBS-korttien asentamista siihen.

FBS-lohkojen pohjan asennus

Ennen kuin aloitat FBS-lohkojen asennuksen, tee se itse levyillä, jotka estävät kaivantoa, jotta kaivon reunat eivät romaisi, varsinkin kun toimitat raskaita töitä asennuspaikkaan.

Kun itse perustetaan lohkoperustan, kannattaa muistaa, että ensimmäiset lohkot on asennettu FBS risteyksissä ja kulmissa, koska ne ovat eräänlainen opas.

Älä pelkää jatkuvasti tarkistamaan avainlohkojen sijainnin paikkansapitävyyttä ja kiinnittimen oikeaa sijaintia. On tärkeää nostaa se vähitellen, jokaisen lohkon rivin jälkeen, tarkistamalla koko rivin tasaisuus.

Säätiön rakentamisessa on sallittu virhe, mutta jos olet epävarma, on parempi palauttaa se nyt, mikä tekee siitä tarkemman ja korkealaatuisen perustan.

Lohkojen asettaminen on tiiliprosessia (näet valokuvan verkkosivustollamme) ja sinun pitäisi lisätä ratkaisuun vedenpitävä lisäaine, joka lisää rakenteen käyttöikää. On tarpeen tehdä armopoyas jokaiselle lohkon riville.

Ja älä unohda teknisten aukkojen tekemistä johtavia viestintää varten taloon! Kaikki tämä pitäisi kuitenkin olla projektissasi.

Älä myöskään unohda luotettavaa pinnoitetta, joka suojaa lohkopohjaa kosteudelta ja ulkoisilta vaikutuksilta. Tämä on varsin sopiva bitumimateriaali.

Kuinka leikata lohko fbs?

Rakentamisprosessin aikana syntyy usein kysymys: kuinka leikata betonielementti? Ensi silmäyksellä tämä tehtävä tuntuu mahdottomalta, mutta materiaalistamme opit leikkausmenetelmistä ja työkaluista.

Tavallisesti betonilohkoja tuotetaan vakiokokoisina ottamatta huomioon kunkin yksittäisen kuluttajan ominaisuuksia. Siksi kokoonpanon ongelma on erittäin tärkeä. Tässä tapauksessa romun työ ei anna tarvittavaa tarkkuutta - on suositeltavaa leikata erikoistyökalujen ja koneiden avulla.

Tietenkin tällainen työ on parasta tehdä sisätiloissa, mutta ulkona. Ensinnäkin, sinulla ei ole ongelmia raskaan ja kokonaisen materiaalin kuljetuksessa, ja toisaalta betonipölyä suljetussa tilassa voi vahingoittaa terveyttäsi.

Betonilohkojen leikkaamiseen voidaan käyttää kivenleikkaavaa sahaa (betonia varten) tai leikkauskone, jossa on pöytä ja 350 mm: n sahaus.

Kiinteät kivienleikkauskoneet ovat seuraavat ominaisuudet:

 • leikkaussyvyys - 65-130 mm
 • leikattu pituus - 500-850 mm
 • akselin pyörimisnopeus - 1000-2800 kierrosta minuutissa
 • leikkauskulma - jopa 45 astetta

Lisäksi konkreettisten lohkojen leikkaamiseen on täydellinen sarja koneita: tarkka kääntöpää, sivu- ja kulma-asemat, kumitelty pöytä, vesipumppu, mutakulmat. Koneiden paino on 50-300 kg.

Betonin betonisahoja käytetään ahtaissa paikoissa. Ne ovat paljon helpompia ja liikkuvampia koneita.

Näiden työkalujen tekniset parametrit ovat seuraavat:

 • moottorin teho - enintään 4 kW
 • kierrostaajuus - 2700 kierrosta minuutissa
 • leikkaussyvyys - 150 mm
 • sahojen paino vaihtelee 10-12 kg: n sisällä

Kivikuiluhaarat näyttävät tavallisilta hakasilta. Ero on liimatuissa hampaissa, jotka ovat suurikokoisia (1,2 tuumaa).

Leikkaamme betonilohkon

Tätä tarkoitusta varten käytetään sekä koneita että ketjusahoja:

1. Voit estää pölyn tarttumasta betonilohkoihin kostuttele sahanterä puhtaalla vedellä.
2. Piirrä leikkausviiva käyttäen liitua
3. Leikkaa
4. Sitten huuhtele lika ja liete lohkojen etupinnalta.
5. Anna betonilohkon kuivua ennen työntöä.

1. Työtason laadun varmistamiseksi kaikki lohkot on leikattava mekaanisesti, mutta jos tämä ei ole mahdollista, käytä erittäin tarkkaavaisesti kiven kivääriä.
2. Varmista ennen työskentelyn aloittamista, että laitteen ympärillä on riittävä työskentelypaikka.
3. Käytä merkintää.
4. Leikkaa betonilohko usean senttimetrin syvyyteen.
5. Jaa vasaralla ja taltalla lohko.

10. lokakuuta 2008 klo 13.41

Miten leikata betoni estää

Rakentamisprosessin aikana syntyy usein kysymys: kuinka leikata betonielementti? Ensi silmäyksellä tämä tehtävä tuntuu mahdottomalta, mutta materiaalistamme opit leikkausmenetelmistä ja työkaluista.

Tavallisesti betonilohkoja tuotetaan vakiokokoisina ottamatta huomioon kunkin yksittäisen kuluttajan ominaisuuksia. Siksi kokoonpanon ongelma on erittäin tärkeä. Tässä tapauksessa romun työ ei anna tarvittavaa tarkkuutta - on suositeltavaa leikata erikoistyökalujen ja koneiden avulla.

Tietenkin tällainen työ on parasta tehdä sisätiloissa, mutta ulkona. Ensinnäkin, sinulla ei ole ongelmia raskaan ja kokonaisen materiaalin kuljetuksessa, ja toisaalta betonipölyä suljetussa tilassa voi vahingoittaa terveyttäsi.

Betonilohkojen leikkaamiseen voidaan käyttää kivenleikkaavaa sahaa (betonia varten) tai leikkauskone, jossa on pöytä ja 350 mm: n sahaus.

Kiinteät kivienleikkauskoneet ovat seuraavat ominaisuudet:

 • leikkaussyvyys - 65-130 mm
 • leikattu pituus - 500-850 mm
 • akselin pyörimisnopeus - 1000-2800 kierrosta minuutissa
 • leikkauskulma - jopa 45 astetta

Lisäksi konkreettisten lohkojen leikkaamiseen on täydellinen sarja koneita: tarkka kääntöpää, sivu- ja kulma-asemat, kumitelty pöytä, vesipumppu, mutakulmat. Koneiden paino on 50-300 kg.

Betonin betonisahoja käytetään ahtaissa paikoissa. Ne ovat paljon helpompia ja liikkuvampia koneita.

Näiden työkalujen tekniset parametrit ovat seuraavat:

 • moottorin teho - enintään 4 kW
 • kierrostaajuus - 2700 kierrosta minuutissa
 • leikkaussyvyys - 150 mm
 • sahojen paino vaihtelee 10-12 kg: n sisällä

Kivikuiluhaarat näyttävät tavallisilta hakasilta. Ero on liimatuissa hampaissa, jotka ovat suurikokoisia (1,2 tuumaa).

Leikkaamme betonilohkon

Mekaaninen leikkaus

Tätä tarkoitusta varten käytetään sekä koneita että ketjusahoja:

1. Voit estää pölyn tarttumasta betonilohkoihin kostuttele sahanterä puhtaalla vedellä.
2. Piirrä leikkausviiva käyttäen liitua
3. Leikkaa
4. Sitten huuhtele lika ja liete lohkojen etupinnalta.
5. Anna betonilohkon kuivua ennen työntöä.

Manuaalinen leikkaus

1. Työtason laadun varmistamiseksi kaikki lohkot on leikattava mekaanisesti, mutta jos tämä ei ole mahdollista, käytä erittäin tarkkaavaisesti kiven kivääriä.
2. Varmista ennen työskentelyn aloittamista, että laitteen ympärillä on riittävä työskentelypaikka.
3. Käytä merkintää.
4. Leikkaa betonilohko usean senttimetrin syvyyteen.
5. Jaa vasaralla ja taltalla lohko.

Vladimir Ivlev 9. marraskuuta 2008 klo 20:06

Yksi ystäväni työskenteli puhelinyhtiössä asentajana. Kun hän joutui leikkaamaan betonilohkon ilmatiekkosuojassa, hän käytti hiomakoneen timanttikiekkoa. Hän irrotti 5 levyä ja rikkoi 3 kruunua lyöntiä varten tehdä reikä, jonka läpimitta oli 10 cm.

Ei ole yllättävää. Pommitusten ja vastaavien rakenteiden rakentamisen aikana käytettiin sementtiä M 1000.
Kyllä, ja lozhili hänen oveluaan. Koko Neuvostoliitolle oli useita järjestöjä, jotka osallistuivat samankaltaisiin rakenteisiin.

Vladimir Ivlev 19.12.2008 klo 07:54

Kyllä, voimme tehdä hyvin, ei nyt.

COMRADE THE TRUTH 20. joulukuuta 2008 klo 09:19

Valokuvien perusteella nämä ovat vaahtolohkoja, eivätkä ne ole huonoja - kaksiosainen saha, moottorisaha. Ja jos lohkot ovat todella konkreettisia, niin kyllä, tarvitaan erityinen työkalu.

Vladimir Ivlev 22. joulukuuta 2008 kello 21:54

Yleensä en pidä vaahtoa ja muita korvikkeita. Olen tottunut työskentelemään kuoren ja sahan kanssa, kiitos, ja myös kirkkaus.

cat1982 26 joulukuu 2008 kello 13.30

Tässä he puhuivat pistokkaista, mutta kivi-leikkaava saha erosi vain terävöittämisen ja hampaiden koon mukaan, vai onko olemassa muita olennaisia ​​eroja?

Alexey 5. tammikuuta 2009 klo 14:15

Pehmeä, jos rakennat talon tavallisista silikaatti- tai vaahtobetonialustoista, voit tehdä tavallisella sahalla tai haarukalla jopa, mutta jos rakennat sen betonilohkosta, tarvitset erityisen kallis työkalun.

Tällaiset artikkelit on kirjoitettu todennäköisimmin täydellisiksi kuolleiksi. neuvonantajia voidaan kutsua anti-neuvonantajiksi! jotka eivät koskaan tehneet mitään omilla käsillään! he eivät edes ymmärrä ero vaahtobetonin ja betonin välillä. Loppujen lopuksi se on ehdottomasti erilaisia ​​asioita! niiden työkalulla ne todella antaa CONCRETE lohko, kuten säätiön yksi ja anna heidän purra! vitun asiantuntijat!

Olen yrittänyt ottaa betoniseinää hiomakoneella ja taltalla koko päivän, voin kertoa teille - en voi tehdä paskaa.

Pohjapaneeli tarttuu pohjasta - miten se voidaan poistaa?

Kellarintehtajalta vapautettiin noin yhden metrin pohjayksikkö. Koukut kulmasta häiritsevät.

Onko vaikeata leikata? Ja mitä - kuolema pysähtyy tai mikä yritys voi olla (julkaisuhinta)?

Etsi mainoksia - kompressoripalveluja - kysy heiltä kysymys - kuinka paljon on tänään tuhota lohko.

Muuten, mielenkiintoinen.

Ei rikollisuutta, mutta miten työ hyväksyttiin?

Tällöin - turhaan turvaan, mutta en siirrä säätiötä epäkeskolla.

Ehkäpä Diamond-levy?

Me FBS 6 on koverrettu perf, 30-40 minuuttia jäljellä puoli hajottaa.

Ei rikollisuutta, mutta miten työ hyväksyttiin?

Kiitos perf - sinun täytyy yrittää.

Ei rikollisuutta, mutta miten työ hyväksyttiin?

Kiitos perf - sinun täytyy yrittää.

Kaikki tämä on tyylikäs, mutta mikä vaihtoehto valitsisit:

1. Irrota pohja ja suorita se uudelleen (pohja on jo puolittunut ja aika loppuu)

2. Työn jatkaminen ilmaiseksi (joo, kutsu kerääjät? Unreal)

3. Huuhtele, häpeä ja tulkaa sivustoon useammin

vaihtoehto - anna heidän poistaa itsensä - on tietenkin selvää, he sanoivat "aha", otamme sen pois, itse asiassa pyysimme apua toisesta esineestä - ja rahat on jo annettu pois, koska heidän luotonsa tikittää joka päivä. No, sinä ymmärrät.

Lähtöviivalla voisin porata reikiä perf ja break FBSK. Ja vaihtoehto 3

Rakennuspaikka Tässä on aina jotain tekemistä.

Voit yrittää soveltaa muinaisten Maya-intiaanien tekniikkaa

Kaikki tämä on tyylikäs, mutta mikä vaihtoehto valitsisit:

1. Irrota pohja ja suorita se uudelleen (pohja on jo puolittunut ja aika loppuu)

2. Työn jatkaminen ilmaiseksi (joo, kutsu kerääjät? Unreal)

3. Huuhtele, häpeä ja tulkaa sivustoon useammin

vaihtoehto - anna heidän poistaa - tietenkin ilmeinen, he sanoivat

Kaikki tämä on tyylikäs, mutta mikä vaihtoehto valitsisit:

1. Irrota pohja ja suorita se uudelleen (pohja on jo puolittunut ja aika loppuu)

2. Työn jatkaminen ilmaiseksi (joo, kutsu kerääjät? Unreal)

3. Huuhtele, häpeä ja tulkaa sivustoon useammin

vaihtoehto - anna heidän poistaa itsensä - on tietenkin selvää, he sanoivat "aha", otamme sen pois, itse asiassa pyysimme apua toisesta esineestä - ja rahat on jo annettu pois, koska heidän luotonsa tikittää joka päivä. No, sinä ymmärrät.

Kuinka leikata tai jakaa perustablokin?

Kuinka leikata tai jakaa perustablokin?

Peruslohkon hajoamiseen on kaksi päävaihtoehtoa:

 1. Erikoislaitteiden avulla;
 2. Manuaalinen tila.

Harkitse kunkin vaihtoehdon tarkemmin.

Käyttämällä erikoislaitteita

Rakennustyömaalla yksikkö leikataan kulmien ja teknisten aukkojen välisten aukkojen täyttämiseksi. Sitä ei voi missään tapauksessa karsata reikälevyllä, koska lukuisien räjäytysten seurauksena betonissa syntyy monia halkeamia, jotka vähentävät säätiön kantavuutta.

Nykyisten standardien SP 22.13330 (rakennusten perusteet), SP 50-101: n (perustusten ja säätiöiden suunnittelu) sekä CPD: n työtä koskevien standardien mukaan valmiiksi valmistetuissa nauhan perustuksissa käytetään vain kiinteitä FB: ää. Suunnittelijan on tuotettava layout-järjestelmä, jossa otetaan huomioon betonituotteiden mitat, kuten GOST 13579 osoittaa. Todellisuudessa lohkon jakamisen tarve on 99 prosenttia.

Nykyään ei ole olemassa yhtä työkalua ja työkalua, jolla se kykenee saumaan pohjalevyn kerralla tai renkaan ympäri (leikkaus jokaisesta neljästä sivusta). Siksi tätä teknologiaa leikattaessa perustilohkoja käytetään useammin:

 1. Laitteen asentaminen jäykkään alustaan ​​(asetettu toisen yksikön puolelle tai maantiehelmelle) standardin mukaisen hihnan menetelmän mukaisesti.
 2. Lohkon ottaminen yhdestä silmukasta ja nostaminen ylös nosturilla 5-10 senttimetriä.
 3. Merkitse FBS: n halutun pituisen betonituotteen runko nauhamittaan.
 4. Metallitelan asettaminen tähän paikkaan halkaisijan pohjan alla (nurkkaan ylöspäin tai teräsromu).
 5. Aseta viivat mahdollisimman lähelle pohjalevyn reunaa mahdollisimman lyhyeltä puolelta.
 6. Kun nouset tiettyyn korkeuteen, lantio putoaa lohkon rungosta, putoaa pienestä korkeudesta ja jakaa haluttua linjaa pitkin.

Suurin ongelma korkealaatuisten lohkojen kanssa on se, että jakaminen vinosti tuottaa ennalta arvaamattoman tuloksen. Siksi ammattilaiset lahjoittavat aikaa leikkauksen tarkkuuden varmistamiseksi:

 1. Nopeampi tapa: kynän avulla kaikki sivupintojen (yleensä kaksi ylintä) pintaa olevat kasvot pudotetaan pois.
 2. Laadullinen tapa: leikkaukset koko laitteen syvyyteen käyttäen kulmamurskaimia, joissa on timanttilevy kolmella käytettävissä olevalla pinnalla.

Toisen menetelmän avulla voit katkaista lohkon, joka on pituudeltaan kohtisuorassa oleva linja.

Manuaalinen menetelmä (ilman erityislaitteiden käyttöä)

On mahdotonta asentaa manuaalisesti jopa kaikkein kevyt FBS-yksikkö, joten rakennettavan kiinteistön omistajan tulisi käyttää nosturia. Tällöin erikoislaitteiden oleskelu laitoksessa on vähäistä, joten rakennusbudjetin pienentämiseksi kaikki toimenpiteet on suoritettava manuaalisesti. Siksi käytetään usein kahta "arch" -tekniikkaa:

 1. Jaa puisilla sorkkareilla;
 2. Split kiila.

Tästä johtuen on mahdollista luoda tarvittavat pituiset kappaleet ilman nosturia. On kuitenkin välttämätöntä ennalta asettaa lohkot halkeamaan kovaa pintaa. Kiinnitysmenetelmä jakautuu useisiin vaiheisiin:

 1. Särmäysreikää pitkin tehdään seitsemänkymmenen sattumanvaraista särmäistä reikää 5-7 senttimetrin syvyyteen.
 2. Ne asentavat samanaikaisesti kiiloja, jotka on teroitettu metalliromuista.
 3. Kiilojen vuorottelevasta upottamisesta johtuen reunaviivalla muodostuu yksittäinen halkeama, jonka takia perustilohko jakautuu kahteen osaan.

Toinen vaihtoehto vie enemmän aikaa, joten sitä käytetään harvemmin:

 1. Rei'itys kolmen käytettävissä olevan pinnan (ylä- ja kaksi puolta) avulla, mutta halkaisijaltaan 10-20 millimetriä.
 2. Niissä puukahvaiset nastat kuivalta alustalta lyödään.
 3. Tämän jälkeen ne kastuvat runsaasti veteen puun laajentamiseksi, mikä takaa lohkon jakamisen.

Lopuksi joissakin tapauksissa rakennustyömaissa löytyy räjähtävä seos, joka kykenee itse laajentumaan. Se kaadetaan sokeisiin reikiin, ja siitä tulee sitten improvisoitu kiila. Hän pystyy jakamaan paitsi betonin, myös minkä tahansa muun luonnonkiven lajin.

Viimeiset kaksi menetelmää helpottavat useiden kappaleiden leikkaamista yhdestä pohjaseoksesta. On kuitenkin tarpeen ottaa ne käyttöön asennettavaksi käyttäen erityistä tartuntataitetta, joka on suuri alijäämä eikä kaikilla nosturien käyttäjillä.

Kuten näette, perustablokit voidaan jakaa osiksi useilla tavoilla. Tämän tai tämän vaihtoehdon valinta määräytyy rakennusbudjetin ja huoltotyöntekijöiden lukumäärän mukaan.