Kukkapenkki asennetaan hautaan

Hautapaikan koristelu vaatii tarkkaa huomiota, varsinkin kun on kyse väreistä, jotka on suunniteltu koristelemaan sivuston. Jotta ymmärtäisit, miten kukkapuutarha kasvaa haudalla omilla käsillänne ja siitä, onko mahdollista saada laadukkaita tuotteita, suosittelemme tutustumaan visuaalisesti näyttelyihin, jotka on esitetty temppeliresursseissa tai tyypillisissä kukka-puutarhoissa hautausmailla.

Jos olet kiinnostunut laadukkaasta tuotteesta, joka rakastaa rakastetun haudan pitkään aikaan, ja etsit vastausta kysymykseen siitä, kuinka kukkavartija sijoitetaan hautaan oikealla tavalla, muista ottaa yhteyttä asiantuntijoihin! Itsenäisyys täällä mihinkään. Jos kuitenkin aiot asentaa kukkapuutarhan omalle, esitellä mielikuvitusta ja kekseliäisyyttä idean toteutumiseksi ja tuote pystyy toimimaan oikein pitkäksi ajaksi.

Joka tapauksessa, kun suunnitellaan kukkapuutarhan luomista, on otettava huomioon sääolojen vaihtelu ja valitun materiaalin reaktio niihin. Luominen kukka puutarha luonnonkiveä - graniitti tai marmori, perusteellinen kokoavat rakenne, joten se on yhtä täydellinen monille let.S keinotekoista materiaalia tilanne on hieman monimutkaisempi ja jollei sisustus haudan mahdollisimman pitkään näyttää houkuttelevan, sillä se vaatii säännöllistä huoltoa ja menettelyt uusiminen (puhdistus, maalaus, käsittely erityisin keinoin jne.).

Miten asentaa kukkapenkki haudalle kädet

Kestävä kukkapuutarha on asennettu muistomerkillä, vuosi hautajaisten jälkeen, jotta vältetään epätasapaino.

Ole valmis ostamaan tarvittavia materiaaleja: hiekkaa, raunioita, sementtiä ja vettä. Tarvitset myös tarvikkeita: lapiot, sorkkarauta (jos aiot purkaa), lian, lastan, rakennuspinnan, kumimetsän, kovaa kumia, mittanauhaa ja mahdollisesti muita työkaluja.

Kukin sängyn asennuksen prosessi

Ennen asennusta on tarpeen purkaa nykyiset tilapäiset elementit ja valmistaa paikka ns. Nollaan, joka luonnehtii pohjan ja betoniterästen odotetun tason.

Tässä artikkelissa voit lukea perustuksen. Huomaa, että kukkapuutarhan on oltava muistomerkin vieressä, joten sinun on ensin asennettava stele itse, lue miten se tehdään oikein.

Ohjeet kukkapenkin asentamiseksi

 1. Aseta kukkapenkki ristipalkki palkin päälle päällekkäisyyteen, joka sijaitsee jaloissa, kun käytetään sementtilaastia, jossa on vähintään kosteuspitoisuus (hiekasta ja sementistä valmistettu). Aseta kukkapenkkien pituussuuntaiset palkit pitkittäiskaivaan, jonka leveys ei saisi olla pienempi kuin palkkien leveys.
 2. Aseta betonikerros kaivannon pohjalle ja kiinnitä laasti.
 3. Huomaa, että osien välisten aukkojen on oltava korkeintaan 2 mm. Käytä kovaa laastia, kun asennat teltta muistomerkkiin.
 4. Valmista sementtiä ja vesiliitoksia. Liuos olisi asetettava vain kukkapenkkien yksityiskohtien päähän, jolloin keskimmäinen tyhjennettäisiin, jotta vesi voitaisiin tyhjentää sateen aikana.
 5. Aseta kukkapenkkiin tarvittavat tiedot halutulle tasolle kumipallon avulla. Voit kallistaa hieman alaspäin niin, että sateen aikana vesi ei pysy pinnalla.
 6. Muodosta rinteitä, ripottele saumat kuivalla sementillä ja irrota ne.

Kukkapuutarha lopulta asennettiin, ja pian voisimme kiinnittää huomiota sen sisustukseen ja hauta-alueeseen kokonaisuudessaan.

Miten tehdä kukkapuutarha haudassa

Perinteisesti kukkapenkit on sisustettu koristeellisella sora, jos hoitoa ei suunnitella säännöllisesti. Jos kuolleen sukulaisilla on mahdollisuus hoitaa istutettuja kukkia, heille annetaan etusija.

Kukkapenkkiin asennuksen jälkeen siihen kaadetaan erityinen maaperän seos, joka sopii parhaiten kukkien istuttamiseen. Kukkapuutarhassa on suositeltavaa istuttaa vuosittain alhaisen kasvun kukkia tai nurmikkoa, jotta kukan puutarhan muotoilu on mahdollista.

Suosittuja kasveja kukkaviljelmille haudalla: periwinkle, kääpiö antstiba, iirikset, krookukset, groundberries, isännät, petunias, pansies, marigolds, lobelia.

Kuinka nostaa hauta omilla käsillä

Valokuvien tekeminen muistomerkkiin: hienot yksityiskohdat ja temput

Valokuvan tekeminen muistomerkillä on työ, jossa yritykset harjoittavat muistomerkkien ja aidojen rakentamista, koska nämä kuvat ovat usein erottamattomia alustasta. Modernit materiaalit mahdollistavat kuvan keramiikasta, muovista, lasista. Lisäksi päälliköt voivat taata työnsä pitkäikäisyyden. Valokuvien ja levyjen on oltava muistomerkillä välttämättä, koska ilman niitä tulee persoonaton.

Haudat omilla käsillä: materiaalit ja asennusvaihtoehdot

Aidat haudalla omilla käsillään tehdään yksinkertaisesti useimmista käytettävissä olevista materiaaleista. Riittävät perusvalmiudet ja yksinkertaiset työkalut. Joskus sinun tarvitsee vain ostaa valmiita osia, esimerkiksi muovista, ja liittää ne yhteen. Kaikki aidat asennetaan kolmella tavalla.

Ogradki hautaan

Haudalla olevat aidat, kuvat ja hinnat, jotka on annettu tässä artikkelissa, ovat viimeinen vaihe jalankulkijoiden haudasta sekä tärkein tapa suojella ulkopuolelta tulevan haudan helpottamiseksi. Aineistossa oppii koteloiden perustoiminnot ja tutustutaan niiden päätyyppeihin sekä lukea niiden ominaisuuksista, ominaisuuksista, asennusmenetelmistä ja hoitomenetelmistä.

Haudojen puhdistaminen: valokuvien suunnitteluvaihtoehdot

Kuolleen viimeinen maanpäällinen suoja on vakava haaste, joka tarvitsee jatkuvaa hoitoa. Haudattaminen on tapa kunnioittaa muistoa ja kunnioitusta kuolleelle. Kuitenkin maan päällä olevien ihmisten elämä ei pysähdy, koska heillä ei joskus ole tarpeeksi aikaa alkeiskokeeseen hautaan, puhumattakaan edes tarvittavaan hoitoon.

Pääsääntöisesti kaikki työ tehdään ensimmäisenä vuonna kuoleman jälkeen: monumenttien asentaminen. hautakiviä, aidat jne. Mutta mikään ei kata ikuisesti, joten kaikki hautaosat on palautettava, päivitettävä, korjattava ja palautettava. Ilman huolta, hauta nopeasti menettää jaloisen ulkoasunsa, juhlallisuutensa ja mukavuuden. Hautauslaitokset hajautuskohteiden uudelleenjakoon nopeasti vievät kaikki vapaat paikat, maa lakkaa, haudan pinta muuttuu epätasaiseksi, ja sen vuoksi monumentit ja aidat kallistuvat ja joskus jopa rikkovat.

Heille rakkaiden ihmisten hautojen puhdistaminen on tärkeä ja vastuullinen liikunta. Voit tehdä sen itse tai määrittää tehtävän erikoistuneille yrityksille, jotka tarjoavat laajan valikoiman palveluita. He voivat tehdä kaiken työn yhdellä kertaa tai pitää yllä järjestystä ja puhtautta koko vuoden. Lisäksi ne tarjoavat takuun kaikille suoritetuille palveluille sekä neuvoja hauta-alueen parhaasta suunnittelusta.

Monkien tai papiston hautausmaiden päivittäminen edellyttää erityistä lähestymistapaa.

Arvostelu toimii

Haudojen ja monumenttien jalostaminen on monimutkainen ja aikaa vievä prosessi, joka koostuu monista vaiheista, kuten:

 1. Muistomerkin asennus;
 2. Hautauspaikan järjestäminen (laattojen asentaminen, raunioiden asentaminen, aidat jne.);
 3. Vahingoittuneiden rituaaliarvojen korvaaminen tai niiden palauttaminen;
 4. Alueiden puhdistus ja jätehuolto;
 5. Sivistyneen sivilisaation ylläpito (rituaalituotteiden väritys, kaiverrusten päivittäminen jne.).

Tarkasteltuaan jalostamojen hautojen kuvaa, jokainen haluaa rakastetun hautaamisen olevan sivistynyt ilme. Tietenkin tuoreiden hautoja tarkastellen voi välittömästi tuntea sukulaisten jatkuvaa huolta ja huolta, mutta hautausmaalla on monia hylättyjä ja laiminlyötyjä hautoja.

Tämä johtuu paitsi nykyaikaisten ihmisten suuresta työllisyydestä, myös hautausmaiden työn työlästä ja suuresta monimutkaisuudesta. Kuolleen sukulaiset ovat ymmärrettävissä, koska he kokevat paitsi katastrofin katkeruutta, mutta myös hässäkkää, koska elämä ei pysähdy ja jokapäiväiset asiat eivät vähene. Siksi he käyvät harvoin hautaan, ja työ tehdään fragmentteina, ei systemaattisesti ja pintapuolisesti. Mutta hautapaikka vaatii huolellista ja säännöllistä huoltoa! Ulos ulos on luottaa ammattilaisiin.

Haudojen puhdistamisen kustannukset ovat vähäiset. Samanaikaisesti asiantuntijat tekevät työt laadullisesti ja pidentävät rituaalisten elementtien (muistomerkit, aidat jne.) Elämää, neuvoo eri rakenteiden valinnassa ottaen huomioon hautausmaaperän ominaisuudet ja ilmasto-olosuhteet.

Kuinka pitää hautajaiset ja hautajaiset oikeus kaikkien kanonien ja kirkkolakien mukaan lukea täältä.

Varovainen suunnitteluvaihtoehto

Hautapaikka ei ole vain hauta. Tämä on laaja alue, jolla voit istuttaa kukkia, järjestää kulkutiet, joissa on marmorisiruja tai rauniot, aseta penkit ja pöytä.

On erittäin tärkeää erottaa haudan paikka muukalaisista ja asentaa aidan. Se voi olla metalli, marmori, graniitti, puu jne. Jokainen materiaali suoritetaan eri muodossa. Hylkääminen auttaa tekemään haudasta hyvin hoidettua, siistiä ja antaa täydellisen ja täydellisen ilmeen.

Laattojen asennus

Hautausmaiden laakereiden rekisteröinti laajalle levinneenä. Tämä auttaa pitämään hyvin hoidetun ulkonäön kauan, estämään rikkaruohojen kasvua ja ylläpitämään puhtautta.

Graniittirakenteiden haudan järjestäminen on paras vaihtoehto, mutta sen hinta on melko korkea. Se on alkuperäinen, kaunis ja jalo. Graniittilaattojen parantamiseksi on tarpeen valmistaa vedenpoistojärjestelmä ja pohja, muuten pinta muuttuu epätasaiseksi maaperän samentumisen vuoksi ja laatta liikkuu. Säätö perustuu kaikkiin sääntöihin: ne asentavat porat porareihin yli 1 metrin syvyyteen, asentavat muottipesät, kaadetaan betonia (vahvistavat betonia säätiön laadun parantamiseksi).

Haudan jalostaminen marmorilevyillä on toinen vaihtoehto, joka kiinnostaa huomiota. Marble on halvempaa kuin graniitti, mutta se näyttää yhtä tyylikkäältä ja arvokkaalta.

Jos haluat edullisemman vaihtoehdon, harkitse päällystyslaatat. Nykyään markkinoilla on valtava valikoima päällystyslaatat, jotka eroavat toisistaan ​​värillä, rakenteella, koolla, muodolla ja laadulla. Lisäksi tällaisen laattojen asentamiseksi hautaan, sinun ei tarvitse kaataa pohjaa - riittää maaperän valmistaminen: poista pintakerros, peitä vahvistettu kalvo ja täytä märkä hiekka ja sitten hiekan ja sementin seos.

Murskattu kivi

Haudan parantamiseksi käytetään usein koristeellisia murskattuja kiviä, jotka auttavat tasoittamaan pintaa ja varmistamaan paikan puhtauden ja järjestyksen. Haudan korottaminen omalla käsiromuksi on aivan todellinen, mutta sinun on ensin tutkittava huolellisesti kaikki työn vaiheet, mukaan lukien:

 1. Maanpinnan kohottaminen;
 2. Tasaa maata hiekalla;
 3. Hiekkapäällyste on erityinen työkalu rikkakasvien itävyyden ja maaperän samentumisen estämiseksi.
 4. Asennetaan rauniot ja tasoitetaan pinta.

Grave Design: tarve tai ylitys? Suunnittelutyökalut

Ei niin kauan sitten, hän todisti kiistelyä, joka syttyi Internetiin jossakin kristillisessä foorumissa. Ja seuraavasta kysymyksestä keskusteltiin: olisiko mitään haudan muotoilua vai onko se kaikki ylikuormitus. Mielipiteet jakautuivat jyrkästi: jotkut foorumin käyttäjät uskoivat, että hautapaikka olisi varustettava, kun taas toiset väittivät, että tämä, he sanoivat, oli tarpeeton, ei ollut kristitty. Missä on totuus? Selvitämme sen.

Mitä kirkko sanoo?

Koska riita syntyi alunperin uskovien ihmisten keskuudessa, kerron ensin siitä, mitä pystyin löytämään eri uskonnollisissa lähteissä. Näyttää siltä, ​​että kirkko ei kiellä sukulaistensa hautojen maisemointia, päinvastoin. Kristillisissä perinteissä on tavallista pitää haudat kunnossa, hoitaa heitä ja varustaa heidät, koska jokainen tällainen toiminta on # 8212; tämä on muistoa.

Mitä yleisö sanoo?

Tähän mennessä kunkin kaupungin viranomaiset työskentelevät kovasti kaikkien piiritekniikoiden parantamisessa, ja tämä, näet, ei voi vaan olla iloinen. Hautausmaat ovat suuri osa kaupunkia, joten mikä on häpeä, että haudat on koristeltu ja jalostettu? Päinvastoin se on merkki kulttuurista, hyvästä mausta ja muiden kunnioittamisesta. Katso kuvia hyvin hoidetuista hautausmaista: mikä tekee niistä niin? Upeat, varustetut haudat ja kauniit hautakivet.

Mitä sisäinen ääni ehdottaa?

Yleensä, koska se haudataan hautausmaalla, voidaan välittömästi arvioida sukulaisten suhde kuolleen. Tietenkin tämä ei aina ole. Loppujen lopuksi on toisinaan yksinkertaisesti mahdotonta hoitaa rakkaimman haudetta tavalla kuin haluaisi. Mutta usein hautausmaalla tehdyt kauniit hautakuvat ovat # 8212; todisteet siitä, että vainaja on muistettu, rakastettu ja koettu hänelle. Loppujen lopuksi useimmiten tämä on meidän sisäinen halu # 8212; hoitaa rakkaimman henkilön viimeistä turvapaikkaa, varustaakseen sen. Äläkä vastusta tätä: huolehtiminen haudasta ja lohdutuksesta tulee ja hänen viimeisen velvoitteensa täyttäminen.

Kuinka tehdä hauta

Hautauspaikkojen suunnittelussa on erilaisia ​​tekniikoita. Aion lyhyesti kuvata suosituimpia:

 1. Vihreät istutukset. Kääpiöiset ikivihreät puut, pensaiden kiipeäminen ja ruoho # 8212; ihanteelliset osat maisemasuunnitteluviljelmistä hautausmaalla. Ne näyttävät erittäin mukavalta ja siistiltä. Mutta tarkemmin valinnanvaraa: esimerkiksi hautausmaalla istutettu joulukuusi kasvaa valtava puu 15 vuoteen.
 2. Kukkia. Olen antanut erillisen artikkelin istuttamalla kukkia hautaan, koska tämä on melko vaikea aihe. Haudan maisemasuunnittelun tulee olla miellyttävä ja siisti, mutta ei missään tapauksessa muistuta kukkapenkkiä. Vihje: Jos mahdollista, valitse kukat pitkä ja monivuotinen.
 3. Päällystys. Mielestäni yksi arvokkaimmista tavoista # 8212; laatta koko alue erityisellä laatta. Tietenkin se on kalliimpaa kuin kylvöruoho, mutta se vaatii vähemmän huoltoa, ja se näyttää erittäin vaikuttavalta.
 4. Vuodevaatteet. Nyt he käytännössä koristelevat hauta koristekuvilla # 8212; Yleensä se on värikkäitä kiviä tai murskattua kiveä. Pidän siitä, se näyttää kunnolliselta ja ei myöskään vaadi erityistä hoitoa, toisin kuin istutukset. Suoraan sanottuna, jotkut valokuvien haudojen kanssa vuodevaatteet, löytyy verkossa, suoraan iski: puhdas, siisti ja tyylikäs.
 5. Tarvikkeet. Erilaiset maljakoita, valaisimia, lyhdyt, pallot ja monet muut rituaalitarvikkeet voivat olla erinomainen koristeellinen ja käytännöllinen lisäys haudan suunnitteluun.

Joka tapauksessa uskon, että haudan suunnittelu on tarpeen. Kun hautaaminen laskeutua, sitten tuli käymään hautaan, voit istua hiljaa, muistelevat, vaikka sisäisesti kommunikoida sielu rakkaansa, ja mikään ei häiritse. Ja näet, se on paljon.

Hautausmaiseman tyylejä

Kuolleiden rakkaiden hoitaminen on ihmisen luonnollinen halu. On mahdotonta korvata tällainen menetys. Siksi ihmiset, jotka ovat menettäneet sukulaisiaan tai rakkaitaan, huolehtimalla haudoistaan ​​yrittävät välittää kaiken rakkautensa, jota heillä ei ole aikaa antaa elämässä.

Kun tulet hautausmaalle ja nähdä hylättyjä hauta, hieman surullinen siitä, että mikään ei välitä. Ylentävää hautapaikka ihmisiä, voimme osoittaa, kuinka tärkeitä ne ovat meille elämässä. Kaunis ja hyvin hoidettu hautausmaa auttaa selviytymään kuoleman tosiasiallisesta hyväksymisestä. Jos yritämme säilyttää siisti ja luonnollisen ilmeen hautapaikat rakkaamme, hautausmaa voi olla paikka siunattu muistia, eikä valtakunnan epätoivon ja surun.

Katsotaanpa tarkemmin, mikä voi auttaa meitä kehittämään hautausmaa, tällainen muotoilu on mahdollista.

Hautausmaisema

Hautausmaiden maisemasuunnittelun ominaisuudet

Hautausmaan pitäminen kunnossa ja hyvin hoidetussa muodossa, jokainen voi havaita omalla tavallaan. Jollekulle on tärkeää laittaa valtava muistomerkki, joka korostaisi tämän henkilön haudan merkitystä. Toinen henkilö pitää tärkeänä istuttaa kukkia, jotka aina koristelevat hauta. Mutta nämä hetket liittyvät yksittäisiin hautoihin.

Itse hautausmaan hienosäätöä varten on erittäin tärkeää ymmärtää periaatteet, joiden avulla voit järjestää hautausmaan hoidon.

Puutarhanhoito auttaa meitä kääntämään hautausmaa muistoalueelle. Kasvit koristelevat paikkaa, jossa rakkaamme ovat haudatut ja antavat siten tunteen rauhaa ja nöyryyttä. Maisemasuunnittelun periaatteet auttavat määrittämään, miten puutarhanhoito hautausmaita toteutetaan.

Maisemasuunnittelun asiantuntijat suosittelevat kasvien valintaa maisemointihaudoille useiden perusteiden mukaan. Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä missä ympäristössä nämä kasvit tarvitsevat elää.

Siksi niiden ei pitäisi olla valinnaisia ​​huolta, vastustuskykyisiä pakkaselle ja kuivuudelle. Tällaisten kasvien ei myöskään tarvitse vaatia usein jakamista ja siirtoa. Myös valittujen kasvien maaperän koostumusta koskevia vaatimuksia olisi minimoitava.

Toinen maisemasuunnittelun periaate, jota voidaan ohjata valitsemalla kasvit, jotka päätät istuttaa hautausmaalla. Näiden kasvien pitäisi olla pitkä koristelu. Tämä tarkoittaa, että sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, mitä kasvi näyttää kukinnan aikana ja sen jälkeen. Voit myös noutaa kasveja, jotka kukkivat perinteisten päivien aikana hautausmaalla (kuten kuvassa).

Kukat koristelevat paikkaa, jossa rakkaitamme haudataan

Kun olet valinnut sinulle sopivan kasvin, sinun on pyydettävä hallintoa, onko olemassa rajoituksia esimerkiksi laitoksen korkeudelle.

Hautausmaan maisemointiin liittyvät periaatteet ja menetelmät

Hautausmaiden luomiseksi he käyttävät usein jätealueita tai hylättyjä maastoja, jotka sitten kasvatetaan, jotta luodaan paikka kulttuurimaailmalle.

On olemassa periaate, jonka mukaan hautausmaalla pitäisi olla noin 20 prosenttia sen alueella sijaitsevista vihreistä istutuksista. Tämä johtuu siitä, että alueelle ja eristämiselle on huolehdittava riittävästä ilmanvaihdosta.

Hautausmaalla on useita vaiheita viherrakentamiseen.

 • Aluksi tällaisen alueen ympärille luodaan suojausmuoto. Puut on istutettu, pensaat muodostavat aidan tiellä ja sivustolla, ja tällainen maiseman sisustus näyttää kauniilta.
 • Luodaan myös puiston osa hautausmaasta, jossa voi olla koristepuita ja pensaita.
 • Lisäksi erityisiä hautauskohtia puhdistetaan. Samalla on mahdotonta katkaista maaperän syvyys.

Hautauspaikkojen puhdistamiseen tarkoitetut kasvit valitaan alueen ilmasto-olosuhteiden ja maaperän ominaisuuksien mukaan. Jokaisella tehtaalla on myös oma toiminnallinen tarkoitus. Se voi olla esimerkiksi kehys, maaperän peitto tai esimerkiksi kausiluonteisen mallin muunnelma, kuten valokuvassa.

Jos hautausmaa on järjestetty metsäalueella, on tarpeen leikata puita vapauttaaksesi hautapaikka. Samalla luonnon luontaiset osatekijät ovat hautausmaan vihreyden perusta.

Hautausmaiden alueen koristeluun tarkoitettujen kasvien valinta voi myös määrittää, ovatko nämä kasvit erityinen opas palvojille.

Jos tällaisissa paikoissa on monia kujia, silloin erilaiset puut, jotka ovat istutettuina, voivat tulla avustajan suuntaan maastoon. Tunnetut puulajit ovat hyviä tähän:

Voit valita pihveistä

 • Koivun ripustettu,
 • happomarjapensas,
 • pajun vuohi
 • evergreen boxwood,
 • Eukeletis siivekäs.

Nämä pensaat sopivat hyvin edellä mainituille paikoille asetettuihin kasvien valintakriteereihin.

Hautausmaiden rajoitettujen vihreiden tilojen vuoksi voit valita hitaasti kasvavia kasveja:

 • Kiinan kataja,
 • vuori mänty,
 • cedar elfin puu,
 • thuja western ja niiden muodot.

Evergreens auttaa korostamaan hautausmaan merkitystä ikuisen muunkin paikkana, kuten kuvassa.

Tehdään haudat ikivihreitä ja kukkia

Suojaa kuiville ja hiekkaisille maaperäolosuhteille (kuten kuvassa)

Voit myös käyttää luonnonvaraisia ​​kukkia, kuten:

Ne ovat hyvin kauniita ja luonnollisia.

Suunnittelijat eivät suosittele metalli-aidan käyttöä.

Rauhan ilmapiirin korostamiseksi on parempi käyttää pensaiden suojauksia. Sen vuoksi pensaiden tulisi olla sopivia muodostumiseen ja matala (enintään 1 metri). Mutta tällaisten suojausten usein käyttämistä ei suositella, koska ne jakavat alueen (esimerkki valokuvassa). Vihreän länsirannan sijaan kasvaa nopeasti, on suositeltavaa istuttaa pensasaita

Hautausmaa

Vältä pensaiden käyttöä piikkejä (kuten ruusuja), ne vain aiheuttavat haittaa liikkuessasi.

Kasvit pitävät

 • kataja
 • musta mänty
 • etikka puu

auttaa suojelemaan maaperää hautausmaalla eroosiosta.

Tammilla ja lehmillä on laaja haaroituskruunu, jonka ansiosta ne voivat imeä enemmän auringonvaloa, mikä suojaa maata ylikuumenemiselta ja tämä malli näyttää hyvin alkuperäiseltä. Tämä on erittäin tärkeää, kun otetaan huomioon tällaisten alueiden ominaisuudet.

Jos haluat järjestää kauniin haudan ylemmän tason, on parempi käyttää maton kasveja, joista monimutkaiset kuviot voivat muuttua. Tämä on paras vaihtoehto betoni- ja kivilevyille, kuten kuvassa. Luettelo tällaisista kasveista täältä:

Tuoreet kukat # 8212; paras hautapiirustus

Jos haluat luoda sukulaisten ja ystävien muistipuiston, älä unohda hautausalueelle järjestelmällisesti ja huolellisesti. Luonnonmukaisten lepopaikkojen kunnollinen koristelu antaa sinulle mahdollisuuden etsiä myyntiin surun ja surun.

Hautakivien itseasennus

Epäilemättä hautakivien itseasennus on erittäin tärkeä asia.

Jos tekniikkaa ei havaita, tällaiset ongelmat voivat syntyä muistomerkkeinä johtuen haudan kutistumisesta, päällystyskankaan tuhoutumisesta, ruohon ei-toivottavasta itämisestä, palkkien altistumisesta maaperän eroosion tai tuhoutumisen aikana. Jotta vältät tällaiset virheet ja saat luotettavan asennuksen hautakivi omilla kädillä, sinun on tiedettävä tämän menettelyn perussäännöt.

Mitkä asennustapa valita?

Hautausmaalla on monta tapaa panna muistomerkki, mutta yksinkertaisimmat itsekokoonpanot ovat rituaalilaatoilla ja konkreettisella tyynyllä.

Rituaalilaatat ovat kestäviä, korkealaatuisia betonia, ne palvelevat paitsi muistomerkin perustana, mutta myös osana sivuston parantamista.

Johtuen siitä, että palkkien alla olevat palkit asetetaan, ne eivät romahdu muutamassa vuodessa.

Asennus betonipohjalle on suositeltavaa, jos hautausmaalla on hiekkaa tai suolaista maata.

Lisäksi hautakivien asettaminen samalle alustalle, voit tarvittaessa viilata alueen graniitti- tai posliinilevyllä.

Jokainen kuvatuista menetelmistä tulisi suorittaa tietyssä sekvenssissä.

Asennus rituaalilevyyn

Ensimmäinen vaihe on purkaa vanha tai väliaikainen hautakivi, jos se on asennettu, sivusto on täysin puhdistettu ja tasoitettu.

Lisäksi, riippuen alueen alasta, jonka laattojen on tarkoitus peittää, merkintä tehdään haudan ympärille. Tätä varten sinun on ensin määritettävä haudan rajat. Rajat tarkistetaan sorkkaraudalla: jos se tulee maaperään kovaa, on koskematonta maata, missä se on helppoa, siellä oli kuoppa.

Täytön kulmissa kannattaa ajaa köysien sisään ja vetää merkkijono sen väliin, kuten kuvassa näkyy. On varmistettava, että köyden avulla muodostetun suorakulmion kaikki sivut ovat tasaisia ​​ja vastaavat vaadittua kokoa. Nimetty alue on poistettava maaperän kasvikerroksesta lapioineen ja huolellisesti.

Seuraavaksi sinun täytyy kaivaa kaivoja palkkeihin

Palkit asetetaan, niiden pituus ja lukumäärä riippuvat päällystyslaatasta. Esimerkiksi yhden levyn asennukseen riittää kaksi palkkia, joiden pituus on 1 metri. Ne asetetaan siten, että levyn paino jaetaan mahdollisimman tasaisesti.

On tärkeää, että päätypalkkien päät ovat virgin maaperässä, ts. Maanpinnalla ei ole haudan kaivausta. Mutta kaivannot olisi täytettävä 4-5 senttimetrin paksuisella hiekalla, ristikkäin, tasoittain.

Seuraava askel on palkkien asettaminen.

Niiden on työnnettävä maanpinnan yläpuolella 2 senttimetriä.

Kirjanmerkki on kohdistettava ääriasentoihin pystysuoraan ja kaikki diagonaalit, jotka käyttävät rakennustasoa. Jos tarpeen, kaada hiekkaa palkin alle tai poista ylimäärä. Sivun yläpuolelta on peitetty geopoliittinen, joka mahdollistaa rikkakasvien ei-toivottavan itämisen.

Seuraava vaihe on levyjen asennus

Levyt asennuspalkkeina hankitaan etukäteen riippuen halutusta parannuksesta. Esivalinnut laitteet, määrä ja koko. Jos asennusvaiheen jälkeen on liukas reikiä (vapaata juoksua, wigglingia), se on poistettava erityisillä puristuslevyillä.

Asennetulle levylle on suunniteltu paikka muistomerkin ja kukkapenkkiasennuksen asentamiseksi. Sementtilaasti on sijoitettu merkintöihin, joihin kukkapuutarhan jalusta ja palkit sijoitetaan. Päällystyslaatat, pääsääntöisesti, tehdään jo kukkapenkkireiällä.

Ylimääräisen liuoksen puhdistuksessa on myös pieniä puupalkkeja, jotka on poistettava huolellisesti stelen asennuksen jälkeen.

Steles on asennettu erikoisreikäiseen, valmiiksi täytettyyn asennusseokseen.

Lopuksi on tarpeen tarkistaa asennuksen symmetria, tarkistaa myös kaikkien pintojen yhtäläisyys rakennustasolla ja puhdistaa liiallisen liuoksen saumat.

Kukkapenkki voidaan täyttää maaperällä tai koristeellisilla vuoteilla.

Miten itsenäisesti asentaa hautakivi muistomerkki: alkaen säätiö - "avaimet käteen"

Merkille, että kunnioitamme kuolemaa, on jo pitkään ollut tavallista muistomerkin pystyttämistä hänen haudalleen. Muistomerkki edustaa menneisyyden muistoa, hän myös välittää tietoa kuolleiden elämän kuvien ja päivien kanssa.

On erittäin tärkeää noudattaa tarkkaan monumentin asentamista tekniikkaa, sillä yksi erehdys voi johtaa monumentin spontaaniseen kallistumiseen ajan myötä tai jopa sen laskuun.

Työn aloitus: työkalut ja materiaalit

Alussa pitäisi:

 1. Maaston poistaminen: poista oksat, lehdet, kaivaa varovasti kukkapenkit ja hillitä (jos sellaisia ​​on).
 2. Sitten sinun on tasoitettava mäkeä maanpinnalla niin, että pinta on tasainen.
 3. Perusvalun valmistelu.

Edellä mainittujen toimien jälkeen valmistamme työkaluja työhön: vasara, rakennusliina, rakennustaso, spatula, bajonetti, kumitetut vasara, ruuvimeisseli, ruuvimeisseli, haavasaha, kauha, pistooli (tiivisteenä).

Tarvikkeita tarvitaan: tiiviste, hiekka ja sementti, vesi ja murskattu kivi, puinen aluksella, useita kanavia, puupalkkeja (2 kpl), liittimet ja lanka.

Säätiön valu

Kehitämme tulevaisuuden kuopan vahvistuskentät ja vasaroimme neulat nurkkiin. Tasoittaa maa tasaisesti kuopan merkittyihin reunuksiin. Luotettavan kiinnityksen asentamiseksi riittävän liuska-pohja (hienoksi leikatut). Tärkeintä on siirtää perustuksen perustekijät oikein kaivetun maaperän rajojen ulkopuolelle.

Täytä rauniot ja asenna muita elementtejä

Kaada kaivettu kaivo (kerros 2 cm hiekkaa ja 4-5 cm soraa) ja peitä kaikki nestemäisellä sementtikerroksella (1 cm korkeampi kuin sora). Hiekkaisen maan alla ei tarvita hiekkaa. Sitten on tarpeen asettaa teräsvahvistus pohjan reunojen yli (poikki ja pitkin), samalla kun se yhdistetään kiinteästi toisiinsa lanka. Levyn vahvistuksen päälle sivun reunan ympärillä asennamme jalkakäytävät kumivasaralla, joka kiinnittää ne huolellisesti sivuilleen. Muista tarkistaa sivuston rakentamisen taso. Koska epätasapaino tulevaisuudessa johtaa muistomerkin ja tuhoutumisen epävakaisuuteen.

Kanavan asettaminen ja paikan valmistelu muistomerkin alla

Alan tasoittamisen jälkeen asetamme kanavan (useita kappaleita) ja vahvistusputkien (2 kpl) reunalle sementtilaastin päälle, joka kattaa koko haudan alueen (10-20 cm sen sivuilla).
Tyhjiä paikkoja kanavien ja varusteiden välillä täytyy nukahtaa hiekalla ja kunnolla paikoillaan.
Ja myös, jotta se olisi luotettavampi, peitä putket betonilla päälle.
Myös kaikkien osien asennuksen tasaisuus tarkistetaan tasolta. Sitten puukehys kootaan (ruuvimeisselillä ja ruuvimeisselillä), saadaan runko, joka asetetaan tasolle (4-5 cm korkeampi kuin 0), tarkasta huolellisesti kaikki rungon kulmat ja sivut, varmistaen täysin tasaisen muodon.

Täytä betonin kerros koskematta tukipisteisiin (jotka ovat täynnä maata, kun liuos kovenee).
Liuos kovettuu ja muotti voidaan puhdistaa. Säätiö on täysin valmis.

Lähellä säätiötä

Aluksi on tarpeen tarkastaa jäädytetty pohja, puhdistaa se roskista ja poistaa mahdolliset epäsäännöllisyydet, katsomme, että se asetetaan suoraan (tasolle). Mittaa koon sitten mittanauha tarkasti pinnoittamalla sen laatat laatat.


Laattojen on oltava mustia (mieluiten 30x60 tai 15x60 cm), ne on puhdistettava huolellisesti pölyn välttämiseksi. Jotta parannettaisiin paremmin, voit kiinnittää erityisen liiman pinnalle. Kun laatta valmistetaan, vaivaa sementtiliuos, sillä voit käyttää kauhoa tai valmistettua altaan. Liuos valmistetaan sementistä, hiekasta ja soraa suhteessa 1: 3: 5.
Levitä sementtikerros puhdistettuun kaakeliin ja kiinnitä se hyvällä paineella.
Ensin toistetaan tämä proseduuri jokaiselle laudalle pinnan sivulle päin ja asetamme laattojen pohjan eteen.
Käsittele varovasti katselemalla, että etulevy tarkasti peittää sivulasen pään.
Jos teet kaiken oikein, niin kaikilla puolilla saat täydellisen kehyksen. Aloitamme myös laatoituksia lyhyestä puolelta. Sitten siirrymme pinnan pitkät sivut päin ja tarkista taso niin, että kaikki on sileä. Sulje varovasti kaikki särkyjä.

Sitten hiomme saumoja, antaen koko rakenteen kauneuden.

Muistomestarin asennus

Aseta jalustalle alla olevaan paikkaan paksu sementtilaasti.

Asettamme lyhyen, suuren tangon pohjan tukipalkin ja mitan sen tasaisella tasaisuudella. Aseta sitten pitkät palkit ja lyhyt (mallin lopussa). Kaikki mitataan uudelleen tasolta.

Tarkastelemme rakentamista kaikilta puolilta, joten minkäänlaista puolueellisuutta ei ole.
Pylväässä, joka toimii tukikohdan pohjana, porataan reikiä (2 kpl) ja kaada sementti niihin. Laitamme siihen raudoituspalat (№ 12).
Odotamme, kunnes sementti kovettuu ja vahvistus pysyy tukevasti reikissä. Jalustaan ​​kiinnitetään pieni tiiviste (pistoolista) ja puupalkit asetetaan vahvikkeen reunuksiin.

Viimeisessä vaiheessa stele on kiristetty vahvikkeelle, tangot on poistettu huolellisesti (aiemmin säätämällä steleä) ja se on tiukasti kiinnitetty palkkiin. Se on keskitetty tasoittamalla ja saumaamalla kaikki saumat.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Molemmilla puolilla olevaan telineeseen laitetaan yksi puupalkki ja muistomerkin reikä yhdistetään paksun raudoituksen kappaleeseen, joka sijaitsee pohjan keskellä. Sitten puukannat poistetaan. Näin ollen muistomerkin vaurioituminen asennuksen aikana voidaan välttää. Liitokset käsitellään sementillä.

Hautausmaalla on monta tapaa panna muistomerkki, mutta yksinkertaisimmat itsekokoonpanot ovat rituaalilaatoilla ja konkreettisella tyynyllä.
1) Rituaalilevyt. Valmistettu kestävästä ja laadukkaasta betonista, ne palvelevat paitsi muistomerkin perustana myös elementtinä alueen maisemoinnille.
Johtuen siitä, että palkkien alla olevat palkit asetetaan, ne eivät romahdu muutamassa vuodessa.
2) Asennus betonialustalle on suositeltavaa, jos hautausmaalla on hiekka- tai suolla maata. Kun samaan aikaan on perustettu hautakivi, on mahdollista levittää paikka lisäksi graniitti- tai posliinilevylaattojen kanssa.

1) Muistomerkki on suojattava mahdolliselta fyysiseltä vaikutukselta. Ei tarvitse laittaa sitä esimerkiksi autotalliin kapeassa avaimessa auton ja oven ovesta.
2) Moraalista näkökulmaa ei pidä sulkea pois. Perhe ei ilmeisesti ilahduttaisi käytäväänsä, monoliittiseen rakenteeseen, jonka koko ulkonäkö muistuttaa hautausmaa.
3) Käytä paikkaan, jossa hautakiven pinta ei likaa.
4) Monien muistomerkkien myymälöiden varastot voivat tulla lisätietojen lähteeksi, varsinkin jos ne on tehty kalliista materiaaleista ja olet huolissasi sen turvallisuudesta.

Tämä on välttämätöntä, joten kun maa lakkaa, muistomerkki ei romahda. Kanavien sijaan voit käyttää betonipalkkeja, kulmia ja jopa vanhoja aidoja. Jos muistomerkki painaa jopa 100 kg, niin kolme palkkia riittää, jos ne ovat yli 100 kg, sitten 4.

Monumenttien koko vaihtelee pienimmistä suurimpaan. Olisi pidettävä mielessä, että jokaisella hautausmaalla on omat sisäiset säännöt, joten asennettavilla muistomerkillä on tiettyjä rajoituksia.
Monumenttien koko riippuu haudasta, johon se on asennettu. Pystysuorat hautakivet ovat optimaalisia hautausmaalle. Tämä stele-järjestely tarjoaa paikan lähettää tietoa vain yhdestä kuollutta henkilöstä. Toinen tyyppi on vaakasuora, joka on asennettu perheen muistomerkkeihin, jotka koostuvat kahdesta tai useammasta haudasta.
Vakiokokoiset hautakivet ovat riippuvaisia ​​kaikkien niiden osien muodosta. Pääsääntöisesti sarja asennetaan hautaan, joka koostuu stelasta, jalusta ja kukkapenkistä. Joten, kun otetaan huomioon monumentin mitat, on tarpeen ottaa huomioon kahden elementin mitat - stele ja jalusta - niiden yhdistelmä määrittää tuotteen lopullisen korkeuden.

Aidan asentaminen on monimutkainen menettely, joten ammattilaisten on asennettava se. Tämä takaa surun muotoilun kestävyyden ja hautauspaikan siisti ulkonäön useiden vuosien ajan.
1) Asennetaan aita maanpinnalla viherrakenteiden avulla. Tämä vaihtoehto sisältää myös surunvalmistuksen muodostumisen tuotteen ympärille. Asennuksessa käytetään kateaineita tai sementti- ja hiekkakytkimiä sekä koriste-murskattua kiveä. Menetelmä soveltuu vain hautauspaikoille, joissa ei ole horisontaalista pintaa. Asennustyön tällaisen ammatillisen asennuksen kustannukset hautaan ovat vähäiset.
2) Asennus aita maanpinnan tasolla käyttämällä päällystyslaatat puolessa sivuston maisemointi. Tätä vaihtoehtoa käytetään vain asennettaessa aidat ja muistomerkit alueilla, joilla ei ole kaltevuutta, kuten ruosteen yhteydessä. Vain puolet sivustosta on peitetty koristeellisella raunioilla, toinen osa sivusta jätetään muille perheen haudoille.
3) Asennus aita maanpinnalla käyttämällä päällystyslaatikoita koko puolen sivuston maisemointi. Aidon tekniset olosuhteet vastaavat kahta edellistä vaihtoehtoa. Tämän version parannuskeino on hautauspaikan koko vyöhykkeen seinälaattojen kiinteä asennus ilman mahdollisuutta purkaa myöhempiä hautausmaita.

- On käytettävä vain korkealaatuisia kestäviä liittimiä;
- sileitä tangkoja ei saa käyttää vahvistamiseen, koska tässä tapauksessa metalli- ja betonilaastarin kiinnittyminen ja siten koko perustuksen lujuus vähenevät;
- pituussuuntaista liitäntää suositellaan menetelmän suorittamiseksi päällekkäin;
- Vahvistuksen yhdistäminen kehyksen kulmiin ja sen leikkauspisteiden paikoissa olisi erityisen vahva.

Valokemiallisuuden tekniikan mukaan. Perus on keraaminen (posliininen, posliininen kivitavara) levy. Valokuvan emalissa, kuten nimestä käy ilmi, levitetään emaloituun neliöön (yleensä metalliin).

Vain betonilla, jotta se ei upposi maahan.

1. Jokainen elementti on pakattava ja kiinnitettävä autoon siten, että se ei taistele ja hankaa toisiaan matkalla. Muuten kiillotus vahingoittuu;
2. Lataa ensin suuret osat, sitten pienet.
3. Kun lataat, jos haluat, että voit pudottaa osan, parasta varoittaa kumppania ja aseta se varovaisesti maahan. Jos pudotat sen, voitat tai voitat loukkaantuneen.
4. Jos osa on märkä, pyyhi se kuivaksi. Ja on parempi ottaa kivi paljain käsin - se voi irrota kädestä käsineillä.
5. Jos stele seisoo pystyssä, kallista sitä kohti sinua. Anna kaksi ihmistä nostamaan alaosaa - se on melko vaikeaa.
6. Jos koiran koko on yli 120 * 10 * 8, on parempi ladata se neljällä tai antaa tehtäväksi ammattilaisille.

- Pyyhi liima paikalle muistomerkkiin minkä tahansa liuottimen avulla;
- anna sen kuivua, ja tällä hetkellä astut takaisin kuvan reunasta 1 cm;
- Levitä liimaa kuvakehyksen ääriviivaa pitkin paksu tasaiselle kerrokselle;
- seistä 3-5 minuuttia ja paina tiukasti monumenttiin.

Jonain päivänä tämä tunne vierailee kaikille...

Syvä tunne surusta ja valittamista rakastetun henkilön menetyksestä. Mutta tämä on elämämme. Tätä on siedettävä.

Aika kulkee, ja olet yhä enemmän vieraillut ajatuksella, että elämässä ei ollut paljon tekemistä. Hyvää huomiota kiinnitetään rakkauteen. Paljonko jätetään täyttämättä? Ja jos...?

Nämä kysymykset ovat nyt ratkaistu sielullasi ikuisesti. Ja he herättivät halu ilmaista jotain, joka ei riittänyt ihmisen elämässä.

Yksi tapa ilmaista tämä tunne sinulle on nyt halu järjestää hautapaikka. Ja helpottaaksemme sinua löytämään oikean ratkaisun, kerron teille vähän siitä, kuinka voit järjestää hautaamisen viereisen alueen. Ja olet jo päättänyt itsellesi, mikä on sopivin tapauksessasi.

Kuinka rakentaa hauta?

Graniittirakentajat.

Tukiaseman monumentaalisuus ja kestävyys ovat ehkä tällaisen pinnoitteen tärkeimmät erotusominaisuudet. Luonnon graniittia jalkakäytäviä varten on käytetty aina. Ja monet niistä palvelevat tähän päivään. Mutta kaikilla alueen asukkailla ei ole varaa tällaiseen parannukseen. koska itse materiaalin hinta on melko korkea. Ja taidot, jotka mahdollistavat kaiken ammatillisen tason suorittamisen, ovat vain marmoreja, joilla on suuri kokemus.

Graniittivalmistajien edut:

jalo ulkonäkö, luonnonkivi, kestävyys, helppo huolto, mahdollisuus purkamiseen ja uudelleen asentamiseen tarvittaessa.

Miinukset: kallis.

Keskimääräiset kustannukset ovat 1 neliömetriä. ottaen huomioon materiaalit ja työ on noin 10 000r (tiedot Leningradin alueelle).

Taivutusalustat.

Tämä materiaali on jo melko tiukasti tullut elämäämme. Ja hyvästä syystä. Pinnalla on samankaltaiset ominaisuudet graniittikivikivirakenteella. Toisin sanoen se on melkein yhtä voimakas ja mahdollistaa moninkertaisen kokoonpanon / purkamisen tarpeen mukaan. Päällystyslautojen suosiva ominaisuus verrattuna graniittipäällystekiviin (hinnan lisäksi) on valtava valikoima väripaletteja ja laattojen muotoja. Koska laattojen laatu ja käyttöikä riippuvat monista parametreista, suosittelen huolellisesti valintaa sekä valmistajalta että ohjatusta asennuksesta. Jos kiinnität riittävästi huomiota näihin pisteisiin, tulos on kunnollinen. Pinnoite kestää monta vuotta.

Taulukkojen etuja:

saatavuus, hoidon helppous, rikkaruohojen puute, kyky muodostaa koriste.

miinukset:

keinotekoinen materiaali ei aina sovi yleisen suunnitelman parantaa hautaan.

Keskimääräiset kustannukset ovat 1 neliömetriä. ottaen huomioon materiaalit ja työalueet 2 500: stä 4 000: een (Leningradin alueen tiedot).

Graniitti tai marmorimuruja. Sekä muuta soraa polkumyyntiä.

Yksi budjetoimista tavoista kaunistaa hauta omalla kädellä on hautaamisen suunnittelu marmorimurroilla tai sen analogeilla. Tällainen parannus ei vaadi erityisiä työkaluja ja taitoja, sen lisäksi, että se on hyvä fyysinen kunto ja suhteellisen yksinkertainen prosessi. Mutta sillä on yksi suuri haitta, jota sinun on ehdottomasti tiedettävä, jotta vältytään pettymyksiltä käyttämästäsi rahoista ja työhön kuluneesta ajasta.

Tällaista pinnoitetta on vaikea puhdistaa pienistä roskista.

Ainoa tehokas tapa poistaa roskat, jotka tunnen, ovat puutarhavasteet. Tällainen työkalu on ammattimaisempi eikä se sovi kukin puutarhuriin. Ja sen ostaminen yksinomaan tällaisten alueiden puhdistamiseen on äärimmäisen hyödytöntä.

Ennen päätöksen tekemistä varmista, että puut eivät ole lähellä teosten alueita. Erityisesti havupuut.

Makadamipinnoitteiden edut:

saatavuus, helppokäyttöisyys, rikkaruohojen puuttuminen (vähintään 4 - 5 vuotta).

miinukset:

vaikea puhdistaa, vaatia säännöllistä vaihtoa tai täytemateriaalia.

Keskimääräiset kustannukset ovat 1 neliömetriä. tällaiset teokset materiaalien osalta vaihtelevat 1000 ruplasta. jopa 3 000 ruplaa riippuen kiven tyypistä ja alkuperäisen pohjan valmisteen monimutkaisuudesta (Leningradin alueen tiedot).

Ja koska tämä menetelmä on suurin osa Luoteis-alueen asukkaista eniten, kerron teille enemmän itse työprosessista.

Ja artikkelin lopussa näytän sinulle toisen mahdollisuuden järjestää hautausmaata lähellä oleva alue, joka on ottanut kaikki edellä mainitut edut!

Kuinka järjestää hauta omilla käsilläsi?

Ensimmäinen vaihe on pohjan alkutilan arviointi.

Jokaisella hautausmaalla on oma maansa. Hautausmaa voi sijaita metsässä, kentällä, jopa kuivuneella suolla. Maa voi olla erilainen. Hiekkasavea tai turvetta. Näin ollen työn vaiheet voivat vaihdella jonkin verran.

Muuten säätiön arviointi on tärkein vaihe muita vaihtoehtoja alueen parantamiseksi. Siksi on välttämätöntä ottaa lapio ja tutkia maaperää.

Toinen vaihe on pohjan valmistelu (riippuen siitä, mikä maaperä on vallitseva).

Alustan valmistelemiseksi sinun on ensin tehtävä merkintä ja määriteltävä sivuston rajat. Kierteen, mittanauhan ja kiinnittimet ovat tässä prosessissa tärkeimmät avustajat. Tämän jälkeen sinun täytyy tehdä vanhan maaperän louhinta.

Onko hiekka, jossa on pieni kerrosverkko (10 - 15 cm)?

Poista sitten koko kerros, kunnes hiekka tulee näkyviin. Seuraavaksi käytä rakea pinnan tasoittamiseksi.

Onko savi tai turve hallitseva syvyys yli 20 cm?

Sitten louhitaan 40 cm: n syvyyteen, mikä on tarpeen, jotta voidaan tehdä ylimääräinen salaojapussi 20 cm: n paksuisista suuremmista raunioista, esimerkiksi jakeista 20-40 mm. Sen jälkeen kaadetaan 10 cm hiekkaa törmäyksen päälle, kaatumme vettä kutistumiseen ja improvisoidaan.

Kolmas vaihe - rajoittavien rajojen asentaminen.

Jos haudalla ei alun perin ole jalustaa, asenna rajoittavat reunat ympärysmittaan, jotta vältetään rajujen leviäminen ajan kuluessa. Jos metalli-aita on jo asennettu hautausmaahan, joka on yksinkertaisin ja edullisin (ei luotettavuuden heikkeneminen), voidaan tehdä hitsata metallinauhoja pylväiden pohjalle koko 5-10 cm leveäksi ja asettaa ne tasolle. Älä ole tarpeeton ja niiden myöhempi väritys.

Voit myös kaataa betonirainaa. Jos hitsausta ja betonityötä ei ole mahdollista, yritä löytää muoviset jalkakäytävät. Useissa projekteissa käytin rajaa "Maa" tai "Kant". Eri myymälöissä sitä kutsutaan eri tavalla. Profiilin muodon ansiosta se on hyvin kova ja lujasti maassa.

Neljäs vaihe on eristysmateriaalin asettaminen.

Yleensä käytän työssäni geotekstiilien mustia värejä ja tiheyttä yli 180g / m2. Asennettaessa on välttämätöntä tehdä rainan pakollinen päällekkäisyys noin 15-20 cm nivelissä.

Geotekstiilien asettaminen ratkaisee 3 ongelmaa kerralla.

1. Se tasoittaa ja jakaa kuorman, mikä eliminoi lisää pintamuutoksia.

2. Sen kapasiteetti lasketaan siten, että vesi ei pese hiekkaa sen alle.

3. Tämä materiaali on erinomainen tapa torjua rikkaruohoja. Ajan myötä ne voivat kuitenkin näkyä pieninä määrinä. Mutta ne eivät itävät alhaalta, vaan koristeellisen kerroksen raunioista. koska kasvien siemeniä tuodaan pinnalle tuulet. Pienien versojen harvinainen rikkoutuminen ei ole vaikeaa.

Viides vaihe - materiaalien valinta täyttöön.

Kun kaikki valmistelut on suoritettu oikein, sinun on päätettävä, millaista kiveä haluat katsella yksinäisyyden hetkinä rakastetun ajatuksen kanssa.

Millaisia ​​sora-kaatopaikkoja on olemassa?

- Valkoinen marmorimuruja.

Se on monipuolinen materiaali ja sopii tummalle graniitille ja kiillotetuille hautakivipinnoille. Kuitenkin huokoisen rakenteensa takia se peittää nopeasti lian ja sammalta ja menettää alkuperäisen ulkonäönsä muutaman vuoden kuluttua.

Lisää graniittipintaisia ​​punaisia ​​värejä ja luo yhtenäisen koostumuksen, jossa on hautaamisen yleinen arkkitehtoninen osa.

Paljon mustan sävyjä. Se ilmaisee tiukkuutta ja aatelia.

Tämän mineraalin beigenväriset kiteet luovat ei-intrusiivisen kiilteen. Erityisesti auringossa sateen jälkeen.

Tämä kivi on vihertävä sävyjä. Täydellinen hautausmaille, jotka sijaitsevat metsäalueella.

Edullisin materiaali. Mutta vähemmän vaihtelevia. Luoteisosassa se löytyy ja harmaa sävy, vaaleanpunainen ja melkein punainen. Ikuisuuden symboli...

Luonnonmalmien lisäksi näihin tarkoituksiin voidaan käyttää värillistä värjättyä kiviainetta.

Se on luotettava ja edullinen materiaali, jolla on pitkä käyttöikä. Totuus on, jos se tuotetaan, täydellisesti tarkkaillaan teknistä prosessia ja käyttämällä korkealaatuisia erikoisvärejä.

Kirkkaat värit eivät ole sopivia rituaalien kaunistamiseen. Sen vuoksi tämän alueen "lattiapinnoitteiden" suunnitteluun kehitin paletti pastellisävyillä ja sekoituksilla. Käyttämällä koriste-hautausvärien yhdistelmää voit saavuttaa haudan yleisen arkkitehtonisen osan miellyttävän visuaalisen kontrastin ja harmonian.

Käytä esimerkiksi päävärinä tummanvihreänä ja täytä kukkapenkki haudalla, jossa on vihreää ja kahvia. Näyttää aika luonnolliselta. Erityisesti metsäalueella.

Jos teet hyviä valokuvia tapahtumapaikasta eri näkökulmista ja lähetät minut minulle [email protected], yritän tehdä kunnolliset asettelut mahdollisilla kaatopaikoilla. Katso, miten se voi olla.

Tässä haluan vetäytyä hieman aiheesta ja selittää eräs kohta.

Vuonna 2014, kun aion vain avata tämän materiaalin tuotannon, annoin itselleni asennuksen - tuoda markkinoille ainutlaatuisen laadun ja työn, kuten he sanovat pitkään maineesta. Tätä varten on tehty paljon työtä etsittäessä ja vertaillessaan monia tarjouksia tuotantoteknologian paketin myymiseksi. Ja löysin sen, joka alkoi tehdä sitä ensin vuonna 2002 Valko-Venäjällä.

Minulla ei ollut epäilyksiä sitten. Mies on menestyksekkäästi osallistunut tähän liiketoimintaan tuolloin 12 vuotta. Ja avasin tuotannon hänen valvonnassaan. Ensimmäinen projekti valmistui samana vuonna sen koulun alueella, jossa opin. Työn jälkeen on kulunut 4 vuotta. Ja kivi on samaa väriä ja päällysteen eheyttä. Ja nyt vakuutan täysin luotettavasti - vauvan laatua on testattu ajan mukaan.

Kun päätät koriste-aineesta, sinun on määritettävä, kuinka paljon sitä tarvitaan.

Kerroksen vähimmäispaksuus on 4-5 cm. Tällä paksuudella 1 neliömetriä kohden. Se kestää noin 40-50 kg murskattua kiveä (murto-osasta riippuen).

Suositeltavan kerroksen paksuuden tulisi olla noin 8 - 10 cm. Tämän paksuuden määrä on 1 neliömetriä. 80-100 kg haurautta vaaditaan vastaavasti.

5-10 mm: n murto-osaa voidaan käyttää ohuemmalla kerroksella. Noin 2-3 cm mutta edellyttäen että pohja on mahdollisimman tasainen ja tiheä. Tässä tapauksessa se kestää 25-30 kg / m2.

Kuudes vaihe - luodaan raunio.

Levitä murskattua kiveä tasaiselle kerrokselle ympärysmitan ympäri. Suosittelen sen jälkeen, kun se on pinoamassa sitä improvisoidulla tavalla. Tämä luo tiheämpää ja tasaisempaa pintaa. Ajan myötä kivet istuvat entisestään ja vahvistuvat johtuen tuulen aiheuttavasta hiekasta ja pölystä. Ja sitten roskakori puhdistaa hieman helpompaa.

Muuten, värillinen murskattu kivi voi olla erinomainen ratkaisu täyttöön haudakasvien sängyt. Yleensä ihmiset yrittävät jatkuvasti kasvattaa jotain siellä. Mutta tästä heillä on enemmän ongelmia kuin hyviä. Se ei kasva, se kuivuu, se kasvattaa kaikki rikkaruohot niin, että mitään ei näy. Ylimääräiset askareet jatkuvalla rikkaruoholla.

Yksi pieni kärki.

Jos päätät nukahtaa kukkaviljelmäkoristeella, ja hautaaminen on metsäisellä alueella, tee se seuraavalla tavalla. Joten säästät ulkoisen ulkonäön ja säästät tulevaisuudessa aikaa puhdistaa kukkapenkki neuloista ja oksista.

Poista kaikki maapallon syvyys 5-10 cm. Tee pieni hiekka tyyny ja aseta geotektisen palan. On toivottavaa, että kangas muodostui eräänlaiseksi kylpyksi. Sitten kaada koristeellinen murskattu kivi ja kompakti se lian avulla.

Ja mikä tärkeintä.

Täytä koko tavara tavallisella nestemäisellä lasilla. Jos raunion kerros ei ole suuri, niin paljon sitä ei tarvita. Ja se maksaa penniäkään. Tuloksena on monoliittinen pinta, joka on erittäin helppo puhdistaa roskista. Tällä menetelmällä koristekiven murtamista voidaan käyttää turvallisesti myös kuusimetsissä.

Ja jos laitat pienet pystysuorat putket maahan ennen nestemäisen lasin kaatamista ja kynttilöiden niskan tekemiseksi, on aina tilaa kukille. Älä käytä tätä tekniikkaa vain suurilla alueilla jalankulkijoiden kuormituksella. Jäädytetty nestelasi, vaikkakin kovin kova, mutta hauras eikä joustava.

Muuten, kuten käytännössä käy ilmi, ihmiset eivät useimmiten suojaa betonilevyjä steles- ja kukkapenkkien alla. Ja hyvin turha. Betoni, vaikka konkreettinen, mutta myös tuhoutuva.

Suosittelen maalaamalla se betonirakenteiden suojamaalilla. Peiteaine nauha, kaasupullo betonin kuivaukseen ja 1 tunti. Ulkonäkö muuttuu dramaattisesti. Ota huomioon itsesi.

Tämä on esimerkillinen toimintasuunnitelma haudan parantamiseksi omilla kädellisillä hiekkapuhalluksella.