Kuinka käyttää kunnolla haloa kotona

Aluksi täryttimiä ei käytetä seksuaalisen halun tyydyttämiseen vaan naisten sairauksien hoitoon. Moderni miehet ja naiset kokevat tämän laitteen monella tavalla. Koska lääketiede pitää henkilön seksuaaliterveyttä olennaisena osana terveyttä yleensä, lelua voidaan pitää sukupuolen avustajana tästä näkökulmasta.

Kaikki mallit eivät näytä penikselta, mutta klassisilla on täsmälleen tämä muoto. Ensinnäkin stimulantit eroavat aineistosta, josta ne on tehty:

 • muovi on halvin materiaali, joka muistuttaa hyvin ihmisen lihaa kosketukseen;
 • hygieeninen kumi on joustavampi materiaali, ei yhtä kova kuin muovinen, mutta epämiellyttävä pistävä haju. Laitteen käyttö elämästä on lyhyt;
 • lateksi - samanlainen kuin ihmisen iho. Elastinen ja nopeasti lämmitetty kehon lämpötilaan, ei jäähdytystä;
 • geeli ja silikoni ovat uuden sukupolven materiaaleja, jotka eivät ole erotettavissa ihon kosketuksesta. Kun ne koskettavat, he ylläpitää kehon lämpötilaa, mutta heillä on yksi suuri haitta - he tarvitsevat erityistä hoitoa;
 • Cyber-silikoni ja cyber-skin ovat alkuperäisen parhaita jäljitelmiä tähän mennessä.

Lisäksi täryttimet vaihtelevat nopeuden mukaan.

Useiden tutkimusten aikana todettiin, että optimaalinen tärinänopeus on nopeus 80 kierrosta minuutissa. Stimulaatio juuri tällaisella intensiteetillä antaa naisille mahdollisuuden saavuttaa orgasmi, jos se ei kestäydy aikana luonnollisen seksuaalisen kanssakäymisen kanssa kumppanin kanssa. Tällä taajuudella vain kalliit mallit arvostetuilta valmistajilta voivat toimia.

On olemassa malleja, joissa on väline klitoriksen stimuloimiseksi, ts. Ne kykenevät värisemään ja pyörimään.

Voit myös löytää pieniä ohutmalleja ympärysmitta, joka on varustettu turvalaitteella kaikenlaisiin ylivoimaisuuksiin, jotka liittyvät liian syvään tunkeutumiseen.

On olemassa hyvin pieniä leluja - "savukkeita", jotka on tarkoitettu ainoastaan ​​stimuloimaan klitorista, ja siellä on täriseviä kivekset, jotka pääsevät helposti emättimeen.

Värähtelevien nykyaikaisten malleja voidaan käyttää paitsi verkosta myös akuista, jotka tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia toimintaan. Tärkeintä on hankkia etukäteen tehokkaita akkuja, joilla on pitkä käyttöikä.

Nykyaikaisten seksimyymälöiden hyllyille löytyy ja kaksoismalleja, jotka on suunniteltu stimuloimaan emättimen ja peräaukon samanaikaisesti.

Vaikka värähtelijä ostettaisiin yksinomaan seksipelien kanssa kumppanin kanssa, sen toiminta on parasta tarkistaa ensin itsestäsi. Tämän ansiosta voit rentoutua ja keskittyä tuntemuksiin ilman että jotain muuta häiritsee.

On parempi lykätä kokeita, kun valot sammutetaan peiton alla vasta myöhemmin - kunnes hetki, jolloin lelua tutkitaan riittävästi ja voit käyttää sitä jopa "suljetun silmän" avulla.

Aluksi on välttämätöntä sallia kehon tottua laitteeseen.

 1. Ei tarvitse välittömästi käynnistää tärinää ja siirtyä päätoimiin. On parempi käydä heitä ympäri kehoa, kiinnittäen erityistä huomiota erogeenisiin vyöhykkeisiin. Puhumme niskasta, kasvoista, nänneistä, vatsasta, sisärenksistä jne.
 2. Jos laite estää laitteen liukumisen, voit käyttää kermaa tai erikoisvoitelua tai voit ajaa sitä vaatteisiin, kuten silkkialusvaatteisiin.
 3. Kytke laitteeseen virta, lisää vaikutusta ja paina herkkiä paikkoja. On yritettävä kokeilla paineen voimalla. Mitä suurempi laitteen teho ja sitä voimakkaampi nainen painaa häntä, sitä vähemmän hän tuntee tärinänsä.
 4. Kun pidät laitetta tiukasti kädessäsi, voit vähentää hieman tärinää sen imeytymisestä harjalla. Heti kun nainen tuntee olevansa valmis kokeilemaan piristymistä toiminnassa, hän voi pistää sen.
 5. Vibraattorin käyttäminen seksipelissä kumppanin kanssa on parasta ennalta laittaa kondomia häntä kohtaan, varsinkin jos suunnittelet anaali-seksiä.

Clitoral-stimulaattoreita edustavat erilaiset silikoni- tai kumilevyt, joita voidaan joko käyttää sormella tai kiinnittää lantiolla vyön avulla.

Valittaessa tällaista laitetta tulisi ohjata omien mieltymysten ja käytettävyyden avulla. Lisäksi ennen laitteen käyttöönottoa on suositeltavaa lukea laitteen ohjeita, koska se on tarpeen kaikkien toimintojen, tilojen ja painikkeiden teoreettisen assimiloitumisen kannalta.

Tulevaisuudessa laitetta voidaan säätää omien tunteiden perusteella. Sormen päällä olevien laitteiden tapauksessa liikkeen taajuutta ja painetta on säädettävä manuaalisesti.

Tärkein edellytys on riittävä määrä voiteluaineita.

 1. Voitele peräaukko.
 2. Hengitä ja siroaa ansi sormella, valmistaudu laitteen käyttöönottoon.
 3. Paina sitä varovasti niin pitkälle kuin mahdollista pyörivällä liikkeellä.
 4. Jos nainen on riittävän innoissaan, stimulaattori voidaan antaa jo kytketyllä tilalla ja alkaa imitata peniksen liikkeet toiminnan aikana.

Tämäntyyppiset ilo-laitteet voivat tuoda miehiä. Vibraattorin stimuloimalla eturauhanen, joka sijaitsee noin 2-2,5 cm: n päässä sulkimen rengasta välittömästi perineumin taakse, voi saada ihmiselle uskomattoman ilon ja lisätä orgasminsa.

Voit tehdä tämän syöttämällä laitteen kokonaan matalaksi ja tekemällä liikkeen kärjellä kivespussin suuntaan. Oikein nainen tekee tai ei, kumppanin peniksen "kertoo" hänelle, kenen pitäisi vastata miellyttäviin tuntemuksiin vastaavasti.

Lelu tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia seksiin. Se on erityisen hyödyllinen monille vuosikymmenille asuneiden pariskunnille, jotka etsivät tapoja monipuolistaa seksuaalista elämää.

Harkitse yksi asia. Jos nainen saa orgasmin säännöllisesti vain värähtelijällä, hänen on vaikea kieltää häntä. Tällainen riippuvuus voi johtaa muiden seksuaalisen stimulaation menetelmien tehokkuuden vähenemiseen.

Laitteen käytöstä ei ole muita vasta-aiheita.

Miten tehdä dildo kotona omalla kädelläsi

Miksi vaivautua itsestään valmistetun fallon tuotannosta, jos nyt lähes jokaisen seksimyymälän kulmakappaleet loomaan kirkkaasti? Jokaisen neulomisen syyt. Joillakin ei ole rohkeutta ylittää vaaleaa kauppaa, toisilla ei ole rahaa oikealle työkalulle, ja jotkut vain ihmettelevät tekemään omia dildojaan.

Kotitekoista dildoa voidaan valmistaa lähes kaikista romumateriaaleista. Dildot voivat palvella kaikkia esineitä, joilla on pitkänomainen muoto. Vaikka asia, jolla katse ulottuisi ulospäin, ei ole mitään tekemistä nykyisen jäsenen kanssa, se voidaan jalostaa ja saada alkuperäisen oman tuotannon lelu. On myös vaikeampia tapoja tehdä keinotekoinen jäsen, kun käytetään silikonia, kumia, puuta tai kipsiä. Silikonin (tavallisin materiaali) tapauksessa sinun on ensin valmistettava muotti.

 • Kipsi tai muu laasti
 • Muovi tai metallikulho
 • vesi
 • Vaseliini tai öljy
 • kondomi

Levitä tasaisella maljalla kuivaa seosta lisäämällä tarvittava määrä vettä. Nesteen sakeus tulisi muistuttaa paksua hapankermaa. Koska valettu on tehty alkuperäisestä, niin elävä liha kuin olemassa oleva ostoslelu toimivat. Kondomi on asetettu penikseen, ylhäältä on tarpeen voitelu kondomin lisäksi paksu kerma tai vaseliini, pahimmillaan öljyä.

Tuloksena oleva yksikkö kastellaan kipsiyhdistelmään niin, että se kokonaan ja ilman jäännöstä on tullut siihen. Kun kipsi ainakin hieman tarttuu, voit poistaa tagin huolellisesti seoksesta. Kun neste on lähes kokonaan kovettunut, se on leikattava kahteen osaan ja jätettävä yksin, kunnes se on täysin kuiva.

Tätä muotoa voidaan tulevaisuudessa käyttää kipsi- ja silikoni-hahmojen valmistukseen lahjaksi ja tosi dildoiksi henkilökohtaiseen mukavuutta ajatellen.

Muotteina voi myös käyttää pakkausta vanhan myymälän keinotekoisesta jäsenestä.

Materiaali edellyttää silikonia, joka on peräisin mistä tahansa alkuperästä ja käyttötarkoituksesta: rakennus, lääketiede tai ruoka.

Normaali silikoni

Rasvaa kipsimuodon reunat öljyllä tai petroleumilla, kaada silikoni varovasti ja odota kunnes se on täysin kuiva. Tuloksena oleva lelu on hyvin realistinen sekä kosketuksella että ulkoasulla ja tunneilla.

Silikoni kotitekoinen kukko

Tällaiselle laitteelle riittää joustaa silikoni- tai kumi-lääketieteellistä joustavaa putkea pitkin kipsimuottiin ja täyttäkää se samalla silikoniin. Kun lika on kokonaan kuivunut ja poistettu muotista, sinun on katkaista putken reuna pään päällä niin, että se ei häiritse masturbaatiota eikä vaurioita emättimen. Toisessa päässä on tavallinen ruisku, joka aina kun se on mahdollista, voidaan täyttää lämpimällä vedellä, maidolla tai muilla juomilla makusi mukaan.

Hehkuva silikonikuppi omalla kädellä

Tällaiseen leluun tarvittava materiaali on savi ja silikoni. Siitä on tehty suosikki muoto ja koko, voit muodostaa koriste-seppeleitä tai piikkejä. Kun puoli litran pullo leikataan puoliksi, sinun täytyy laimentaa kipsi nestemäisen hapan kermaan. Tähän nesteeseen kastetaan muovailuvahtava osa, joka on hajonnut petroleumilla. Jotta helppokäyttöinen työkalu saadaan helposti kipsi-kotelosta, sinun pitää laittaa se pakastimeen pariksi tunniksi, jonka jälkeen savi murtuu ja sen osat voidaan helposti vetää pois kipsiin.

Seuraava askel on itse peniksen heittäminen. On tarpeen rasvoida muotti uudelleen paksu kerma, aseta LED-nauha tai hehku kiinni, kaada läpinäkyvä silikoni muottiin ja aseta se sivuun, kunnes se on täysin asetettu.

Tällainen keinotekoinen jäsen olisi hyvä korvata todellinen ja antaa paitsi fyysisen myös moraalisen ilon.

Rakennusmateriaalit ovat luultavasti edullisin raaka-aineen tyyppi kotitekoisten lelujen tekemiseen. Yksi vaihtoehtoisista vaihtoehdoista on puun, kipsi, rakennusvahvuus, eristys, joustavat ja muoviset materiaalit.

Voit ostaa vaahtoa missä tahansa rautakaupassa, se näyttää suurelta ja paksulta huokoiselta makkaralta, ja sen päätehtävä on kotitalouksien eristäminen. Ainetta on leikattu materiaalista halujen ja mieltymysten mukaan, muodostuu päitä ja päätä. Ylhäältä on tarpeen peittää vaahtomuoviliitin silikonilla. Varovaisuutta on noudatettava rakennussilikonia käytettäessä, joten se ei vahingoita otta- malla kondomia lelulle.

Yksinkertainen dildo kynästä ja ikkunan lämmitin

Todennäköisesti yksi helpoimmista tavoista tyydyttää itsesi kentällä. Tavallinen ikkunoiden eristys on kääritty lyijykynällä. Ensimmäinen kerrosten pari on tiukka ja muodostaa vahvan ja miellyttävän pohjan. Tuote on rinnakkain kierretty lanka, jolloin sisäkerros on hieman tiheämpi. Yli 2 kerrosta samaa vaahtokumia on asetettu, vain vähemmän tiheään ja samojen kierteiden avulla muodostuu taivutuksia ja helpotuksia.

Kun tällaista instrumenttia käytetään kondomiin, mikään tyttö ei vastusta voimakkaita orgasmeja.

Giant phallus eristonasta

Materiaalia myydään rautakaupassa ja palvelee pääasiassa putkien eristämistä. Mutta sitä voidaan tietysti käyttää muihin tarkoituksiin.

Suuresta kappaleesta on katkaistava tarvittava koko, työnnä se puuvillan tai vaahtokumin kummallekin revalle, kääri reuna sisään, simuloi pään ja käärii kaikki elintarvikekalvot.

Sen sijaan, että etsisit sopivaa kooltaan sopivaa kumppania, voit nauttia tämän ihmeellisen epärealisen koon.

 • kirjaudu veden aerobicille paksuuden, värin ja pituuden mukaan
 • toimisto veitsi
 • kondomi
 • silikoni (valinnainen)

Se perustuu samaan pitkämuotoiseen esineeseen, josta peniksen itse kaikesta sen pyöreydestä, urista ja pimpeleistä leikataan tavallisella paperitavaran veitsellä. Tämän menetelmän etuna on ensinnäkin sen toteutuksen yksinkertaisuus ja toisaalta se, että on mahdollista itsenäisesti säätää kohteen haluttua pituutta.

On toivottavaa peittää valmiin lelun silikoni, se piilottaa kaikki karheus ja hankkia täydellisen tasainen tekstuuri.

 • vaha tai kynttilä
 • kondomi
 • liesi (tai vain auringon säteet)

On kohtuutonta, jos naisilla on mahdollisuus tehdä keinotekoinen phallus vain tietyissä hyvissä olosuhteissa ja vain vakavista ostetuista materiaaleista. Tilanne on erilainen ja nainen ei saa kieltää itsensä iloksi.

Lähes jokaisessa kodissa löytyy tavallinen vahakerttuli. Kynttilävaha lämmitetään hieman tavallisen uunin tai ikkunan auringossa. Vaha on pehmeää ja joustavaa, kuten savesta. Veistin työkalu on helppoa. Sitä tulee käyttää vain kondomin kanssa.

Tällaisen lelun haitta on se, että se on mahdotonta pelata sen kanssa pitkään, koska ruumiinlämmön vaikutuksesta se alkaa yksinkertaisesti sulaa ja muuttua pehmeiksi.

Kesäkaudella on syntiä olla käyttämättä luonnon lahjoja. Normaalien vaihtoehtojen lisäksi kurkkua, munakoisoa ja porkkanaa varten voit tehdä helpotuksen jäsenet kesäkurpitsa ja herneet.

Kurkku ja herne phallus

Aluksi on välttämätöntä löytää hiukan kypsymättömät kesäkurpitsa, jolla on haluttu muoto ja koko. Yläosa on katkaistava, kasvisliha on puhdistettava huolellisesti ja rasvaöljyllä on oltava ontto kasviöljy auringonkukkaöljyn sisällä. Tulevan lelun muoto on valmis. Toinen vaihe on tehdä lelu itse. Kulhoon sekoitetaan kokonainen herneet ja PVA-liimaa, laita kondomi kesäkurpitsaan ja kaada seos siihen. Jälkeen täydellinen jäädytys, leikkaa kesäkurpitsa ja nauttia aallotettu dildo vetämällä kondomia sen päälle.

Leluherneet ja sukka

Täyttää tiheä sukka koko kuivalla herneillä, jotka ovat muodostaneet tarvittavan pituuden ja paksuuden tulevassa falluksessa. Kiinnitä sukka päällimmäisellä nauhalla tai nauhalla.

Tällainen helpotus dandy voidaan sijoittaa sekä emättimeen että peräaukkoon, unohtamatta laittaa kondomia.

 • tennis tai ping pong pallot
 • nailonpussi
 • elokuvafilmi
 • kondomi

Extremeurheilun harrastajille on tarjolla myös vaihtoehtoja kotitekoisille dildoille. Riittää vain lisätä 2-3 tennispalloa nailonpussiin, kääriä kaikki nauha- ja elokuvafilmit, sitten venyttää kondomi.

Vaikuttavan koon hyönteisen käyttöönotto ilahduttaa kaikenlaista ylivoimaista naista.

Kaikissa paperikauppatuotteissa myydään eri värejä sisältävää polymeerisavua. Aluksi se muistuttaa saviä ja uunissa paistamisen jälkeen se muuttuu muoviksi. Tästä joustavasta materiaalista voi muodostaa minkä tahansa muodon ja koon jäsen. Paista uunissa ainoastaan ​​ohjeiden mukaan.

Tämän menetelmän edut ovat se, että on mahdollista tehdä sekä emätin dildo tahansa muoto, ja paljon anaali leluja makusi.

Kolme neljää kondomia lisätään yksi kerrallaan, silikonia kaadetaan sisään. Savulla tai yksinkertaisilla kierteillä pään ja helpotus muodostuu. Tuote on valmis noin viikossa, jos se ripustaa sen akun yläpuolelle.

Jos valmistusta käytetään, ei rakennetta, vaan lääketieteellistä, hemmotella emätin tai anus ilman kondomia.

Vaihtelevia tekoja tehdä itsestään paljon, tavallisista pitkänomaisista esineistä vakaviin kipsin ja silikonin jäsenisiin. Jotta hemmotellaisit itseäsi uudella kotitekoisella lelulla, tarvitset vain pienen halun ja vapaa-ajan.

32 odottamattomia kohteita tyttövaipuille (18+)

Musket 1885 ei tietenkään odottanut tätä

Hämmästyttävä määrä ihmisiä myönsi, että he käyttivät masturboida muovia Harry Potter -tappia.

"Nokian puhelin on tärinää! Onneksi nyt minulla on värähtelijä, enkä enää tarvitse käyttää puhelinta. "

"Ensimmäinen kokemukseni masturbaatiosta aiheen kanssa on masturbaatio kynällä. Vakavasti. "

"Käsittele. Sen koko sopii vain sormen kokoon. "

"Käytin paljon tähän tarkoitukseen: kampakahva, kurkut, pullonkaula. Mutta pahin kokemus on banaani. En laittaa kondomia häntä, ja hän tasoitti itsensä sisään. Se oli erittäin kivulias ja erittäin epämiellyttävä. "

6. Sähköhammasharja

"Minulla oli vanha sähköhammasharja, jonka kahva oli lisäksi reliefit. Tunteet olivat hyviä. Käytin sitä lähes vuoden ajan. Totuus ei ole aivan tarkoituksenmukaista.

Mikä tuskaa pelaajille!

"Jos napsautat sitä, se värisee melko hyvin. Tämä oli ensimmäinen lapsuuteni kokemus. "

"Käsittele kampa. Totta, sen jälkeen huomasin, että osa hänestä kaatui ja oli juuttunut sisään. Kesti koko viikon vetää hänet takaisin. "

'Spoon. Mutta ei terävällä päällä ja esilämmitä se. "

Nyt voit ainakin ymmärtää, miksi sitä on aina vaikea löytää.

13. Deodorantti

"Kun muutin, en muista, missä laatikossa minun vibraattori oli. Joten minun piti avata ensimmäinen, jossa deodorantti oli... Nyt käytän sitä joskus värähtelijän sijasta. "

No... joskus se tapahtuu.

"Tyttöystävä toi minulle epätavallisen matkamuiston merestä - peniksen karkkia. Yhtenä iltana arvostin hänen lahjansa. "

"Minä kerran käytin Kuuban sikareita kuin dildo."

"Jääkuutioita. Tähän asti saan heidän kanssaan upean orgasmin."

"Kun olin teini-ikäinen, hieroin kerrossängyn portaita. Ja siskoni, joka nukkui päällimmäisenä, käytti samaa tapaa joka päivä. "

"Minä löysin ensimmäisen kerran 12-vuotiaana masturbaation. Sitten käytin jalkaa Barbie-nukesta. "

21. Ruuvitaltta

"Käytin kerran ruuvitaltta kahvaa tähän. Otin sen isäni työkalupakilta ja laittoin sen takaisin. "

Nyt lapsuuteni on pilalla.

"Sinun täytyy olla varovainen hänen kanssaan - hän voi hyvin murtautua prosessiin!"

"Alkupuolella käytin paksuja merkkiaineita, mutta vain pullon vedellä voisin saada orgasmin."

"Isoäiti osti minulle tällaisen koneen. Jos poistat kannen siitä, saat hienon värähtelijän. "

"1885 musketin tynnyri. Se oli ajankohtana, jolloin olin kunnostustöitä. "

"Tärkeintä on varmistaa, että he eivät ole yhteydessä toisiinsa."

"Kun löysin ensimmäistä kertaa masturbaatiota, käytin ilmapalloja, joista klovnit yleensä elävät."

"Minä kerran masturboin leluvalosydämellä."

Kuinka tehdä nuken kotona?

Kuinka tehdä nuken kotona?

Tiedän, että monet naiset käyttävät erilaisia ​​vihanneksia ja hedelmiä tyydyttääkseen itseensä: kurkkua, kesäkurpitsaa, banaania jne. Ja myös melko usein käytetään erilaisia ​​taloustavaroita. Riittää tarkastelemaan tarkasti)

Kysymys on hyvin ujo. Mutta jos on kyse siitä, että olet kiinnostunut tästä Internetissä, voit ottaa pullon Coca-Colaan 0,33 ml ja käyttää kondomia. Pullo ei hajoa, eikä mitään sisäpuolella pudota, mikä on tärkeää!

Hyvin sopivat pallot vedellä, mutta eivät yksinkertaisia, mutta niistä, joista eläinten klovneja tekevät

erittäin kätevästi ja kompakti halusin lämmintä vettä kerran ja menin

(käytetään edullisesti voiteluaineella)

mitä teknologiaa on saavutettu; ja halu itseään hemmotella itseään.

Jos olet tehnyt syntiä tämän kanssa, niin mielestäni on syytä pyytää apua seksimyymälästä, siellä on runsaasti vaihtoehtoja, jotka eivät jätä sinua välinpitämättömiin, mutta jos sinulla ei ole aikaa mennä kauppaan, niin se on muodikasta etsiä asunnossasi.

Soveltuu kaiken sopivaan muotoon, vihanneksista taloustavaroihin, kuten kynttilöihin. Tärkeintä on käyttää yhdessä kondomin ja voiteluaineen kanssa. Onnea.

Tee dildo tarpeeksi helposti. Ja jokapäiväisessä elämässä on paljon fallisia esineitä, ja monia helposti käsiteltyjä materiaaleja on monia. On paljon vaikeampaa tehdä dildo vain pilata, eikä sinun tarvitse hallita sitä. Tässä tässä suunnitelmassa sinun täytyy ajatella.

Ainoastaan ​​mikromoottorit, joissa on aliexpress, tulevat mieleen. Valitettavasti edestakaiset mekanismit eivät ole niin monta, eivätkä ne ole kovin parhaat olosuhteet. Joten pysyy vain vapauttaa kätesi. Näihin tarkoituksiin voi tulla suuri kumi, jossa on dildo. Rallin poseessa voi käyttää sitä.

No, siellä on paikka, jossa vaeltaa fantasiaa ja luovuutta. Luultavasti sinun on ensin päätettävä, millaista laitetta se on: kiinteä tai kannettava ja kompakti. Ja sitten voit siirtyä piirin suunnitteluun ja itse laitteen suunnitteluun. Esimerkiksi jos tämä on kmpakt-laite, voit varmasti käyttää sitä leikkuun pohjana tai sähköisen partakoneen tai vastaavanlaisena, mutta vähemmän kulutusjännitteitä. Ja jos sairaala, - massiivinen runko tai laatikko. Aseta moottori paikalleen jo. Liitteinä on mahdollista käyttää erilaisia ​​kohteita, mutta tärkeintä on sovittaa muotoon ja kokoon. Vaikuttaa siltä, ​​että muutamassa päivässä voidaan kuvata palapeli kuten kaavio.

Jos haluat tehdä dildon kotona, tytöt tarvitsevat vähän villiä mielikuvitustaan, voit myös ajatella elintarvikkeita, kuten kurkkua tai banaania, on myös makkaraa tai makkaraa jne. Monet jopa ajattelevat käyttävän vaihteiden vaihtoa

Joku täällä anekdootti kertoi kuinka rikastua kurkkujen toimittamiseen luostarissa.

Täällä on yksinkertaisin ratkaisu itsetuntemusta koskevaan ongelmaan. Ja sitten he alkavat keksimään pyörän uudelleen.

No, porkkana ja muu kesäkurpitsa munakoiso voi mennä töihin.

Sinun on otettava kondomi ja kaada silikoni tiiviste siihen. kahden viikon kuluttua tiiviste tiivistyy täysin. Sitten tuote on kypsennettävä eroon etikka lopulta ja sitä voidaan käyttää. Jos stimulaatio ei riitä, voit viedä vibro-muna ulkoiseen ohjauspaneeliin johtoon etukäteen tuotteesta. Tai muutama vibra. Valitettavasti työntävät dildot tekevät talosta ei toimi (tai pikemminkin ne ovat kalliimpia kuin myymälä).

Paljon vaihtoehtoja jääkaapissa - yritä fantasiasta)))

32 odottamattomia kohteita tyttövaipuille (18+)

Musket 1885 ei tietenkään odottanut tätä

1. Harry Potterin taikasauva

Hämmästyttävä määrä ihmisiä myönsi, että he käyttivät masturboida muovia Harry Potter -tappia.

2. Nokia

"Nokian puhelin on tärinää! Onneksi nyt minulla on värähtelijä, enkä enää tarvitse käyttää puhelinta. "

3. Käsittele

"Ensimmäinen kokemukseni masturbaatiosta aiheen kanssa on masturbaatio kynällä. Vakavasti. "

"Käsittele. Sen koko sopii vain sormen kokoon. "

4. Banaani

"Käytin paljon tähän tarkoitukseen: kampakahva, kurkut, pullonkaula. Mutta pahin kokemus on banaani. En laittaa kondomia häntä, ja hän tasoitti itsensä sisään. Se oli erittäin kivulias ja erittäin epämiellyttävä. "

5. Mascara

6. Sähköhammasharja

"Minulla oli vanha sähköhammasharja, jonka kahva oli lisäksi reliefit. Tunteet olivat hyviä. Käytin sitä lähes vuoden ajan. Totuus ei ole aivan tarkoituksenmukaista.

7. Joystick

Mikä tuskaa pelaajille!

8. Toy "Jolly Elmo"

"Jos napsautat sitä, se värisee melko hyvin. Tämä oli ensimmäinen lapsuuteni kokemus. "

9. kampa

"Käsittele kampa. Totta, sen jälkeen huomasin, että osa hänestä kaatui ja oli juuttunut sisään. Kesti koko viikon vetää hänet takaisin. "

10. Lusikka

'Spoon. Mutta ei terävällä päällä ja esilämmitä se. "

11. TV-kaukosäädin

Nyt voit ainakin ymmärtää, miksi sitä on aina vaikea löytää.

Mikä voi korvata värähtelijän kotona?

Nykyään monilla naisilla on värähtelijä, mutta tämä ei ole osoitus yksinäisyydestä tai onnentamisasteesta kumppanin valitsemisessa. Päinvastoin, usein tällaisen työkalun olemassaolo viittaa siihen, että nainen rakastaa seksiä, hän vapautuu ja pyrkii uusiin tunteisiin. Itse asiassa naisen värähtelijä ei ole korvaava mies vaan laite, jonka avulla voit saada täysin uusia tunteita. Jotta ymmärtäisit, mikä voi korvata värähtelevän, kannattaa harkita muutamia yleisiä vaihtoehtoja.

Kun seksuaalinen halu kasvaa, mutta ilman intiimeä lelua, haluan korvata sen kiireellisesti jonkin muun. Jotta kaikki "sulake" ei menettäisi turhaan, kannattaa lähestyä itsetuntemuksen aiheen valitsemista.

Milloin on tarpeen korvata dildo?

Kuinka ja miten korvata värähtelijä kotona heti haluuksen jälkeen?

On monia syitä, miksi sinun täytyy muistaa käsityövoimaa ja harjoittaa itsetuntemusta improvisoidulla tavalla:

 • hämmennystä ennen seksikauppaan menemistä - yhtäkkiä koti tietää tällaisesta heikkoudesta;
 • ei ole mahdollisuutta käyttää rahaa lelulle juuri nyt;
 • halu näkyi spontaanisti, ja kumppani ei tule pian kotiin;
 • jo hankkinut dildo jonnekin zapropastilsya.

Lisäksi miehen voi esittää tällaisen suolaisen lahjan naiselle, jos hän lähtee pitkälle matkalle. Tällainen lahja on hengenpelastaja niille, jotka eivät tiedä, miten korvata värähtelijä.

Mitä tulee mieleen

Ensimmäinen asia, jota naiset yrittävät kokeilla emättimen nautintoon, ovat eri kosmeettisten tuotteiden putket, jotka muistuttavat urosyksikköä muodoltaan ja kooltaan. Kuitenkin kun käytät tällaisia ​​esineitä, tärinän vaikutus puuttuu. Tämä ei voi vain pilata tuntemuksia, vaan myös poistaa ne kokonaan.

Näitä improvisoituja keinoja kutsutaan usein tavallisiksi kynttilöiksi. Halutun muodon saavuttamiseksi ne hiotaan ja kiillotetaan. Kynttilän käyttämiseksi kuitenkin kestää jonkin aikaa töitä ilman jännittäviä toimia. Tällaiset työkalut eivät ole sopivia, kun haluat tietää, kuinka korvata klitorikvärähtelijä "ulkokäyttöön".

Parempi hauska voi auttaa improvisoituja keinoja, joilla on kyky värisemään. Se on tärinää, joka perustuu naisten orgasmiin. Näin ollen emättimen lihakset vähenevät, kun nainen on ilon huipussa. Tämän pyynnön täyttäviä tuotteita ei tarvitse valmistaa eikä hankkia etukäteen. Joten, mikä voi korvata vibraattorin kotona?

Valitsemme sopivan vaihtoehdon

Jos värinän vaihtaminen on kertaluonteinen, voit käyttää paljon improvisoituja työkaluja, jotka täyttävät naisten halu.

Jopa vaivattomasti mielikuvitusta voit rakentaa tyydytystyökalun omiin käsiisi:

 1. Hammasharja pyörivällä päällä. Käytön vaikutus maksimoidaan vain, jos optimaaliset ponnistelut tehdään. Älä ylikuorota sitä ja yritä aloittaa välittömästi työkalun käyttäminen muihin tarkoituksiin. Ensin sinun on hieman herättävä itsesi sormillasi.
 2. Suihku. Suihkuventtiilin käyttö itsetuntemukselle on varsin suosittu ja tehokas tekniikka. Vahva vesisuihku täydentää klitoriksen täydellisesti. Naisen samanaikaisesti nautinnut melkein alusta masturbaation kanssa. Lisäksi lämpötilaa ja vedenpaineita voidaan aina muuttaa.
 3. Matkapuhelin Yksi todistetuista työkaluista on kondomiin sijoitettu matkapuhelin. Kaikkien mallien standardi ja intiimi suunnitelman uteliaisuus ovat tärisevän hälytyksen tehtävä. Jos soitat toisesta puhelimesta ja jätät laitteen käyttöön emättimessä, voit kokea tunteita, jotka ovat samanlaisia ​​kuin tärinän työ. Tätä varten sinun on kuitenkin otettava puhelin oikeaan kokoon. Tämä on kysymys siitä, miten korvata syvä värähtelijä.
 4. Pölynimuri. Käyttämällä erilaisia ​​suuttimia voit kokeilla tätä tekniikkaa. Sukkia klitoris tällä tavalla, voit saada unohtumaton ilo.
 5. Auttaa hierontalaitetta värähtelemällä. Tällaisen työkalun käyttö soveltuu hyvin itsensä tyydyttämiseen. Värähtelytoiminnon ansiosta hierontalaite pystyy herättämään naisen hyvin. Kun olet päässyt korvaamaan tärinän klitorikselle, voit viitata tähän vaihtoehtoon turvallisesti.
 6. Voit käyttää deodoranttia, jolla on pyörivä pää - pallo. Käytettyä ja pestyä pulloa voidaan käyttää tällaiseen tarkoitukseen. Samalla voit kääntyä tai kiertyä sujuvasti, taivuttamalla ja taipumattomasti. Prosessissa voit saada mielenkiintoisia tunteita.

Näiden improvisoitujen keinojen avulla naisella voi olla melkoisen voimakas ilo. Tällaiset itsetuntemustavat auttavat eroon seksuaalisesta jännitteestä, palauttavat psykologisen tasapainon ja "tuovat ajatuksia järjestyksessä". Nyt, kun tiedät, mitä voit nopeasti korvata vibraattorin kotona, voit kokeilla.

Jos mies on pitkässä liikematkailussa, kannattaa mennä vessaan ja nähdä, mikä parranajokone hän käyttää. Tärinevä laite sopii täydellisesti. On vain tarpeen poistaa pään terillä ja aloittaa hieronta intiimi paikkoja. Samalla on tärkeää olla unohtamatta kondomia.

Kun on aika luovia kokeiluja, voit tehdä vahakynttilöiden dildo. Se on lämmitettävä ja annettava sen jälkeen jäähtyä hieman (odottamatta kovettumista). Nyt on aika soveltaa mielikuvitustasi ja luovuutta.

Yleiset virheet

Yrittäessään saada maksimaalisen ilon nopeasti, monet tytöt käyttävät tavaroita, jotka muistuttavat miehen seksuaalista elintä. Näihin kuuluvat hedelmät ja vihannekset.

Kuitenkin usein tällaiset kohteet itsetuntemusta osoittavat lyhytaikainen, liian kova tai pehmeä, ei riittävän suuri tai joilla on "väärä" muoto.

Houkuttelemalla kuin värähtelijän vaihtamiseen kotona monet naiset ajattelevat ensin ruokaa. Ei ole suositeltavaa käyttää perinteisiä banaaneja ja kurkkuja. Tässä tapauksessa voit saada limakalvojen ärsytystä (jos et käytä kondomia), ja ilo saada hyvin suhteellinen.

Tarvitsenko miehen?

Houkuttelevan itsetunnon nauttimisen vuoksi naiset usein unohtavat, että käyttämällä käytettävissä olevia työkaluja on mahdollista kokea vain pieni valikoima seksuaalisia tunteita. Jotkut jopa ihmettelevät, jos värähtelijä voi korvata miehen. Tällaiset asenteet eivät edistä seksuaalisen "autonomian" syntymistä.

Seksuaalisen elämän monimuotoisuus voidaan kuitenkin saavuttaa monien kohteiden avulla. Esimerkiksi klitoriksen käytössä on kymmeniä improvisoituja keinoja, ja kaikki heistä kykenevät tehokkaasti selviytymään tehtävistä. Tärkein sääntö - ennen mitään emättimen kanssa tehtyjä toimenpiteitä kaikki käytetyt asiat on puhdistettava perusteellisesti. Tämä välttää epämiellyttävän ärsytyksen tai limakalvon tulehduksen.

Tietäen, että hän voi nopeasti ja tehokkaasti korvata värähtelevän, jokainen nainen pystyy löytämään itselleen uusia ilonäkökohtia jättämättä kotonaan.

Kun käytät kotitekoisia laitteita tai taloustavaroita, on syytä muistaa huolellinen hygienia. Tämä välttää alueen mahdollisen ärsytyksen.

Mitä tehdä vibrator?

Seksilelut ovat todella hauskoja aikuisille. Ja huolimatta siitä, että intiimissä tavarataloissa voit ostaa ehdottomasti erilaisia ​​lisävarusteita seksuaaliseen elämään, käsityönä olevat ominaisuudet ovat yhä kysyntä erogurmanien keskuudessa. Ja että vain ihmiset eivät aio ajatella tyydyttävällä tavalla libidon.

Tarjoamme erittäin epätavallisia vaihtoehtoja siitä, miten värähtelijä saa omilla käsillään. Tee heti varaus: huolimatta siitä, että jotkut vinkit "lelun" tekemisestä voi tuntua epätavallisemmilta, älä epäröi. Useat aihekohtaiset foorumit ovat osallistuneet osallistujien käytännön kokeisiin ja saaneet korkeimmat arviot testaajilta.

Kuinka tehdä kodin värähtelijä putkesta

Neuvoja jakaa tyttö, jonka intiimi elämä epätavallisella "käsintehdyllä artikkelilla" monipuolisti miehensä. Työ edellyttää:

 • haluttu halkaisija ja koko elastinen putki (parametrit määräytyy amatöörin mukaan),
 • motor,
 • akut,
 • sideharso tai side,
 • nestemäinen vaaraton silikoni (käytetään yleensä akvaarioiden liimaukseen).

Valmistusperiaate on varsin yksinkertainen. Moottori, jossa on paristoja, sijoitetaan putkeen, joka on kiinnitetty jalustaan ​​(voidaan lainata lasten leluista). Sitten itse putki on tiukasti kääritty sideharsoilla tai sidoksella. Jokainen kerros on huolellisesti päällystetty silikonilla. Mitä enemmän kerroksia ja silikonia, sitä laajempi tulevaisuuden värähtelijän halkaisija. Kun silikoni kuivuu, lelu on valmis. Totta, lisävaruste on musta. Jos löydät silikoni hauskempaa väriä - kokeilua.

Kuinka tehdä värähtelijä kotona jäykästä letkusta

Itse asiassa periaate on sama kuin ensimmäisessä suoritusmuodossa, mutta joustavan putken sijasta käytetään jäykkä letkua. Valmis muoto, lisävaruste valittaa enemmän rakastaville hardcore viihdettä - ei vihjeen arkuus, vain kova ja joustava leluja. Työlle tarvitaan:

 • letkun pituus (pituus ja halkaisija määritetään uudelleen makuilla),
 • mikro sähkömoottori,
 • korkki tai tulppa värähtelijän ulkoreunan pyöristämiseksi,
 • paristot tai virtalähde.

Valmistusjärjestelmä on myös melko yksinkertainen. Moottorin akselilla jokainen rahti, jossa siirretty keskus kiinnittyy. Tämä tehdään siten, että mikro-moottori ei laskeudu pyörimisen aikana. Itse moottori on asennettu letkun reunaan. Jotain on pyöristetty toisessa päässä lelun (meidän tapauksessa korkki tai korkki). Se valmis tuote. On mahdollista sovittaa harmoninen työn loppuun, myös asettaa silikoni kerros sille. Muuten, jotkut letkun sijasta käyttävät pyöreää kynää koteloon vitamiineja tai poreilevia tableteja varten. Ennen lelun testaamista kondomia käytetään.

Sähköinen parranajokone. Kuinka tehdä eniten?

Tämä menetelmä ei vaadi paljon vaivaa ja aikaa. Itse asiassa ainoa asia, jota tarvitaan tällaisen lelun tekemiseen, on sähköinen parranajokone. Veitset poistetaan ja paksu kumi asennetaan paikalleen. Se on leikattava etukäteen parranajokoneen halkaisijan koon mukaan. Kondomi on laitettu päälle ja lelu on valmis. Erittäin toimiva keksintö, koska milloin tahansa värähtelijä voi taas muuttua partakoneeksi. Tätä varten sinun tarvitsee vain poistaa kumisuutin ja laittaa ne takaisin.

Nämä ovat vain muutamia tapoja tehdä värähtelijä. Itse asiassa kotitekoisten seksilelujen ystävät tarjoavat paljon vaihtoehtoja. Keksijät eivät piilota työtään eivätkä patentoi niitä. Joten, kuten visuaalinen apu, voit myös katsella videoita Internetissä, miten tehdä vibrator. Onnistunut sinulle testejä!

Miten ja mistä tehdä vibraattoria kotona

Aika, jolloin seksimyymälöiden tarjoamia tavaroita pidettiin häpeällisenä ja epäselvänä, on jo kauan kadonnut. Nykyään lähes jokaisella naisella on värähtelijä, ei siksi, että hän on jonkinlainen häviäjä tai kärsii mielenterveyshäiriöstä, mutta päinvastoin se on osoitus siitä, ettei hän ole ilman mielikuvitusta ja rakastaa seksiä. Tietenkin on niitä, jotka julistavat, että jos heillä on paljon todellisia miehiä, he eivät käytä korvikkeita, ja he ovat syvästi väärässä. Itse asiassa naisten värähtelijä ei todellakaan ole korvaava miehiä, vaan toimii vain ylimääräisenä nautintoaineena ja uusia, erilaisia ​​tunteita.

Ensimmäisten täryttimien historia

Mielenkiintoista on, että ensimmäiset täryttimet keksittiin ja niistä tuli kuuluisa 1800-luvulla. Niitä käytettiin pääsääntöisesti kliinisessä käytännössä naisten epämiellyttävän seksuaalisen kiihottumisen aiheuttaman naisen hysteriahoidossa. Potilaat, jotka eivät olleet kokeneet orgasmia kotonaan, eivät edes ajatelleet, että lääkäri yksinkertaisesti aiheutti heille seksuaalisen vaikutuksen. Lääkäreille tällainen lääketieteellinen menettely oli melko työlästä työtä, ja he kohtasivat kysymystä siitä, miten ja mistä tehdä värähtelijä niin, että se voi saavuttaa halutun tuloksen nopeammin ja helpommin. Niinpä kehitettiin mekaanisia tärinöitä. Aluksi se oli melko mahtava valtava laite, mutta ajan mittaan ne pienenivät ja hankkivat kaikenlaisia ​​monimutkaisia ​​muotoja. Tänä päivänä intiimiin tavaroihin, ns. Seksimyymälöissä on laaja valikoima erilaisia ​​leluja aikuisille, täällä jokainen voi noutaa vibraattorin, joka sopii makuun ja väriin. Kuitenkin kummallinen, kuten se saattaa kuulostaa, nykyään monet miehet, käsintehdyt ystävät, mieluummin tekevät tällaisia ​​leluja omilla käsillään, varsinkin kun otetaan huomioon, kuinka paljon värähtelijä maksaa erikoismyymälöissä ja lisäksi kaikki tarvitaan, on melkein joka koti.

Joten, miten ja mistä tehdä värähtelijä

Aloittaa käsityöläiset tarvitse joustavan putken halutun halkaisijan tai koon (puhaltimien äärimmäisen se voi olla jäykkä), side tai sideharso, moottori, akut ja vaaraton nestemäinen silikoni, joka jota käytetään asennettaessa akvaarioissa. Moottori, joka on otettu esimerkiksi lasten leluista yhdessä akkujen kanssa, on sijoitettu ja kiinnitetty putken sisäpuolelle, ja se on kääritty päälle silikonilla runsaasti rasvattua harsoa. Silikoni kuivattu - seksilelu on valmis! Ainoa varoitus, yritä poimia silikoni ei ole musta, mutta iloisimpia värejä, sitten kumppani ei vain pysy välinpitämättömäksi tällaisen mielikuvituksenne.

Muita vaihtoehtoja kotitekoisille täryttimille

Jos tällainen käsityö ei ole vahva, voit valita muita vaihtoehtoja kuin korvata värähtelijä kotona. Yleisin ja suosittu tuote, joka voi antaa naiselle iloa, on matkapuhelin. Hänen ihmeellisen värähtelytoiminnansa ansiosta ja useissa liikennemuodoissa ja absoluuttisessa turvallisuudessa hän voi helposti antaa muutamia minuutteja iloa, sinun on vain laitettava kondomi häntä kohtaan. Käytettävissä olevia työkaluja, jotka voivat korvata värähtelijän, voidaan käyttää myös sähköhammasharjaan. Sen tarpeeksi voimakas värähtely mahdollistaa klitoriksen lisäksi myös muita intiimejä alueita. Kun otetaan huomioon kaikki vaihtoehdot, joiden avulla voidaan vibraattorin, kannattaa kiinnittää huomiota parranajokone kuitenkin vaikka sen kääntöpuolelle sopii seksuaalista nautintoa, se on silti välttämätöntä olla hyvin varovainen, ettei saada toivottuja vammoja.

Lopuksi haluan todeta, että kotitekoisten täryttimien lajikkeesta, yksinkertaisuudesta ja saatavuudesta huolimatta lopputuotteille annetaan etusija. Kysymys siitä, mitä tehdä vibrator, ennen kuin valmistajat eivät kestä, niiden käyttämät materiaalit ovat täysin vaarattomia, turvallisia ja eivät aiheuta allergisia reaktioita. Pyrittäessä maksimaaliseen ilomiöön, et ehkä pidä säästää omasta iloksestasi.

Kuinka tehdä värähtelijä omalla kädelläsi?

Vibraattori tekee betonista itse

Yksi tärkeimmistä materiaaleista, joita käytetään kaikentyyppisissä rakenteissa, on konkreettisia. Tämän materiaalin luotettavuuden ja kestävyyden ominaisuudet sekä sen kestävyys tekevät käyttökerrasta välttämätöntä.

Betoniliuoksen muodostamisen aikana voidaan muodostaa ilmatiloja, joiden läsnäoloa ei voida hyväksyä. Tilanteen välttämiseksi on rakennuslaite - värähtelijä. Valmis yksikkö voi ostaa miltä tahansa erikoisliikkeeltä. Kuitenkin monet rakentajat haluavat rakentaa syvä vibrator betoniin omaansa.

Täryttimen toimintaperiaate betonille

Ennen kuin käytät konkreettista värähtelijää omiin käsiisi, sinun on ymmärrettävä, miten tämä laite todella toimii.

Sen tärkein tehtävä on liuoksen sisältämien ilmamuodostelmien tuhoutuminen sekoitusprosessin aikana sekä ylimääräisen kosteuden poisto. Tämä prosessi toteutetaan laitteen suuttimen värähtelyliikkeillä, joka upotetaan sementtiliuokseen.

Tämän mekanismin käyttämisen tulos on parantaa ratkaisun johdonmukaisuutta. Massa hankkii nestemäisemmän rakenteen, ja sen kanssa on helppo täyttää minkä tahansa niche tai muoto ilman ilman kerrosten muodostumisen todennäköisyyttä.

Tuloksena oleva päällyste on erittäin luotettava, lisäksi valmiit tuotteet ovat paljon vahvempia ja niiden käyttöikä kestää. Tämän laitteen käyttö ratkaisujen muodostamisessa parantaa yleensä suoritettujen tehtävien laatua. Työnopeutta lisätään useita kertoja.

Tietäen tärkeimmät tehtävät, joita täryttimen on tehtävä betonille, on mahdollista käyttää laitetta sen valmistukseen, joka luo pyörimisliikkeitä ja muuntaa sitten tärinäksi. Voit rakentaa kotitekoisen betonivibraattorin porauksesta tai perforaterista.

Tärytin betonista porauksen perusteella

Täryttimen konkreettisen porauksen valmistuksen tehtävänä on useissa vaiheissa.

 • On välttämätöntä valmistaa suutin, joka voidaan valmistaa putkesta, jonka pituus on 0,5 m ja halkaisija 40 mm. Tuotantomateriaali - teräs, periaatteellinen.

Vain osa tästä materiaalista kestää betonielementin aggressiivisen ympäristön. Laite on muodostettu terästangosta, jonka läpimitta on 15 mm, porauksen muodostavien pyörimisliikkeiden summaamiseksi.

Tällainen sauva voi tehdä erikoisasiantuntijoita kääntämällä, on tärkeää, että se on riittävän vahva. Rakenteen sisällä olevaan sauvaan on kiinnitettävä toinen hitsaamalla. Tämän suorakulmaisen elementin tehtävänä on muodostaa värähtelyliikkeitä.

Tämä toteutuu, koska tangon taipumus on koko rakenteen poikittainen siirtymä.

 • Kotitekoisen laitteen valmiin keskiosan on kiinnitettävä putken sisäpuolelle. On välttämätöntä, että sisätila pyörii vapaasti.

Se on kiinnitetty laakereilla. Rakenteen sisällä oleva sauvan reunoista tehdään reikä. Kiinnitä asema siihen edelleen. Kun työskentelet laitteen rakenteen suhteen, on varmistettava, että laakereihin ei pääse yhtään epäpuhtautta. Pölyn ja lian suojaus on järjestettävä molemmille puolille. Nämä toimenpiteet lisäävät merkittävästi mekanismin elämää ja laatua.

 • On tarpeen muodostaa yksikön etuosa ja leikata toiselta puolelta osa putken varren 1 cm: sta. Laakerimallin valinta on tehtävä ottaen huomioon näiden elementtien huomattava kuormitus. Etusija annetaan todistetuille ja laadukkaille kopioille.
 • Seuraavaksi sinun on valittava vahva hiha. Tämä tulevaisuuden osa on kiinnitettävä värähtelijän putken yhdelle reunalle, joka suorittaa mekanismin tangon pyörimisliikkeen muuntamisen.

Laitteen liike, joka esiintyy sisäpuolisessa akselissa, välitetään porakoneeseen. Lisäksi kiertoliike muunnetaan ja välittää värähtelyä ulkopuolelle.

Kaikkien elementtien vuorovaikutus mahdollistaa mekanismin tarvittavien toimintojen suorittamisen. Kiekko, joka on kiinnitetty taajuusmuuttajan päähän ulkopuolelta, koskettaa laakeria vastakkaiselta reunalta, mikä mahdollistaa terästangon kärjen pitämisen.

Valmis kotitekoista tärytintä voidaan käyttää aiottuun tarkoitukseen, joka on läpäissyt kaikki asennus- ja liitäntävaiheet.

Perforator, joka perustuu laitteen värähtelijään

Toinen peruskone itse valmistetusta täryttimestä betoniin pystyy toimimaan rei'ittimena.

 • Käytetyn yksikön tehon tulisi olla 1,5 kW. Laitteen käyttö tapahtuu iskutilassa, ja tämä on muistettava valmisteluvaiheessa.

Voit kiinnittää yksikön päälle käyttämällä huippua. On tarpeen tukea huippuja työvaiheessa, muotoseikkoja voidaan käyttää tähän tarkoitukseen. Näiden kahden elementin välillä on mahdollista muodostaa riittävä tartunta teräslevyn avulla.

 • Kotitalouskoneen käyttö betoniliuoksen valmistamiseksi, jonka kapasiteetti on pieni, voidaan suorittaa "liittämisen" menetelmällä. Tämä menetelmä sisältää uuden kiinnityksen asentamisen olemassa olevaan.

Tärkein asia tässä menetelmässä on tärypistoolin koko bajonetin pituus - sen tulisi olla sama kuin säiliön syvyys. Suuttimen on sijaittava säiliön pohjaa vasten ja siirrettävä säännöllisesti paikasta toiseen. Tämän menetelmän etuna on kyky käsitellä suuri määrä liuosta lyhyessä ajassa.

Edellä esitetyt menetelmät auttavat sinua tekemään laitteesta mahdollisimman vähän rahaa ja aikaa. On huomattava, että yksikön valmistusprosessissa käytetyt osat, elementit ja kiinnikkeet voidaan korvata vastaavilla - ei vähemmän toiminnallisilla. Osien vastaavan korvaamisen suorittamiseksi on ymmärrettävä laitteen toiminnan periaate ja kaikkien sen komponenttien vuorovaikutus.

Yleiset käyttöohjeet

 • Jos haluat käsitellä suurta pintaa, esimerkiksi monoliittista säätä, voit käyttää kotitekoista vibraattoria lävistimestä. Metallirunko olisi varustettava lävistin ja ruostumaton teräs kiinnitys.
 • Värähtelevän laitteen valmistuksessa, sinun on tiedettävä, että sen pituus ei saa olla yli 1 m, liitokset on tehtävä luotettavasti, koska ne kokevat värähtelykuormituksen ja paineen.

Voit tehdä kotitekoisen vibraattorin käytettävissä olevista työkaluista, jotka ovat lähes kaikissa autotallissa, mutta tällaisen laitteen käyttö on rajoitettu kotitalouksien tarpeisiin. Suurten teollisuusmäärien vuoksi on parempi ostaa tehdasvalmisteinen laite.

Miten ja mistä tehdä vibratoria kotona?

Ovalia pitkänomaista esinettä käytetään esimerkiksi ruokaan: makkaraa, kurkkua, banaania ja niin edelleen.

Ylhäältä voit kiinnittää moottorin (esimerkiksi vetää pois lasten lelu).

Joko mobiilikäyttö. Erityisen hyvä, jos voimakas tärinä. Ja matkapuhelin on pitkänomainen, on parempi katsella vanhoja, niillä on voimakas värähtely ja muoto sopii sopivaksi. Älä unohda desinfiointia. Voit laittaa kondomin.

Voit käyttää sähköistä hammasharjaa. Ja myös sähköinen partakone (mutta sinun on oltava hyvin varovainen sen kanssa)

Joku ilo pyöräillä.

Tai kiinnitä jotain sekoittimeen, kuten porkkana tai kurkkua.

Tässä on kotitekoinen vinkki:

kysymys kirjoittaja valitsi tämän vastauksen parhaaksi

lisää suosikkeihin

Sergei Shalimov [13.1K]

matkapuhelimesta. Monet ihmiset nauttivat siitä, kun he vain ravistelevat taskussa soittaessaan. Onnea. Kerro minulle myöhemmin tunneista.

Voit tehdä vibraattorin puutarhan lahjoista, kuten kurkusta tai porkkanoista. Totta, he eivät värähdä valitettavasti. Voit laittaa matkapuhelimesi värähtelyyn halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Voit myös yrittää tehdä värinää lasten leluista, mutta tärkeintä on löytää sopiva. Ja helpoin tapa tilata edullinen vibraattori Aliexpress-sivustolla, ne ovat siellä jokaiseen makuun.

lisää suosikkeihin

Kuinka tehdä itsestäsi tärytin (2011 / e-kirja)

Et usko. On selvää, että voit kirjaimellisesti koota täysin varustellun värähtelijän muutamassa minuutissa, ja mikä on mielenkiintoista, se on kaikkea muuta, mitä tarvitaan tähän - kirjaimellisesti jokaisessa kotona eikä edes yksittäisessä kappaleessa.
Yleensä on viisi tärkeintä syytä, miksi värähtelijä on parempi kuin mies, mutta niistä keskustellaan edelleen.

Ehdotetun värähtelijän alue on hyvin laaja. Vibraattorit on valmistettu eri materiaaleista. Täryttimet ovat: geeli, lateksi, cyber-iho, kumi, muovi ja muut. Jokaisella materiaalilla on etuja ja haittoja. Yksinkertainen ja jopa tietokoneohjattu. Lyhyesti sanottuna on jotain valittavaa ja jotain iloa lomallesi. Mutta on pieni "mutta" - ne eivät maksa pieniä rahaa!
Kun etsin verkkoa kyselystä "Kuinka tehdä värähtelijä omilla käsilläni", en löytänyt yhtäkään artikkelia, jossa voisin kuvata, miten laitetta tehdään. He tietenkin tietävät, että folk-käsityöläisyytemme eivät vain käytä voimaa, mutta tämä ei ole sama. Joten, jotta miellyttäisimme ihania naisia, keksin keinon tehdä minulle jonkinlaisen värähtelijän omilla kädilläni mahdollisimman nopeasti ja ilman kuluja.

Latauslinkit poistetaan ja tekijä on sama, ole varovainen, kun lataat tällaisia ​​hauskoja Internetistä leviäviä infektioita puhelimeesi.

Kuinka tehdä värähtelijä kotona

Aika, jolloin seksimyymälöiden tarjoamia tavaroita pidettiin hurskaina ja häpeällisinä, on menneisyyden asia. Nykyään monilla naisilla on värähtelijä, ja tämä on osoitus siitä, että hän on aistillinen ja ei ilman mielikuvitusta. Tietenkin naaras värähtelijä ei korvaa miestä, mutta se voi toimia ylimääräisenä nautintoaineena ja erilaisina uusia tunteita. Tee sellainen seksilelu on täysin mahdollista omalla kädelläsi.

Tarvitset
- haluttu pituus ja paksuus elastinen putki;
- sideharso tai side;
- pieni moottori;
- paristot;
- nestemäinen silikoni;
- aromaattinen kynttilä;
- puu;
- lakat;
- hiekkapaperia;
- myrkytön tiiviste;
- savi tai veistospallos.

Ensinnäkin valmistele tarvittavat esineet: elastinen putki, sideharso tai side, moottori (esimerkiksi vanha lelu), paristot ja vaaraton nestemäinen silikoni, jota käytetään akvaarioiden asennukseen. Aseta moottori paristoihin ja kiinnitä se putken sisään ja kääri sideharso runsaalla silikonilla. Heti kun silikoni kuivuu, sinun seksilelu on valmis.

Jos et halua sekoittua silikoniin, voit käyttää jotain muuta pitkäkestoista tuotetta. Esimerkiksi aromaattinen kynttilä (oikea koko) sopii hyvin kotitekoisen värähtelijän tapauksessa. Sinun tarvitsee vain tehdä pieni reikä alaosaansa ja aseta sitten moottori siihen. Tällainen värähtelijä omalla kädelläsi maksaa sinulle, toisin sanoen, penniäkään, ja rakas on onnellinen pitkään. Jos sinulla on enemmän aikaa ja halua, kynttilän muotissa taittuvat ja sulatetun vahan pää. Tällainen lelu on toivottavaa käyttää kondomia.

Tiukemmista materiaaleista - metallista, puusta ja savesta - on mahdollista tehdä äärimmäisempää versiota kotitekoisista täryttimistä. Jos haluat tehdä seksileluista puuta, tarvitset oikean kokoisen solmun, paristot ja moottorin, lakan. Puhdista puu ja puhdista se hiekkapaperilla. Tuotteen pohjalla on oltava syvennys paristoihin ja moottoriin ja kiinnitä ne sitten tiukasti myrkyttömällä tiivisteellä. Sitten lakkaa mestariteoksesi.

Voit tehdä täryttimen omilla kädillä saveesta tai erityisestä veistosavusta. Mutta lasten muovailu ei sovellu tällaisiin käsityötapoihin - lämmitettäessä se menettää nopeasti muodonsa. Rakenna phallus täysikokoisena, jolloin etukäteen moottorin syvennys. Savi tapauksessa sinun tulee leipoa ja aseta moottori sisään. Halutessasi voit peittää tuotteen erityisellä emalilla. Sitten itsetäytteisellä värähtelijällä on rakenne, joka on miellyttävä kosketukseen ja helposti tunkeutumaan sisään.

Lisäksi sellaisten improvisoitujen työkalujen joukossa, jotka voivat korvata värähtelevän, voidaan käyttää sähköhammasharjaa. Sen melko voimakas värähtely mahdollistaa sekä klitoriksen että erilaisten erogeenisten vyöhykkeiden stimuloinnin. Valitsemasi vaihtoehto riippuu pelkästään mieltymyksistäsi kumppanin kanssa.

Hyvä neuvoja
Yritä valita silikoni ei ole musta, mutta joitain kirkkaita ja iloisia värejä, sitten kumppani ei todennäköisesti pysy välinpitämättömäksi mielikuvituksenne lennolle.


Kuinka ladata turbo-bittistä ilmaiseksi: Viimeksi klikkaamalla linkkiä ja kuva ei avaudu, kopioi vain linkkikoodi (Kirjoitettu pienikokoisena) - Kiitos, älä - (napsauta hiiren kakkospainiketta) ja liitä se selaimeen. Linkki ei ehkä toimi - Lataa tiedosto - tee sama.