Idea WC: lle mökissä: 100 valokuvaa, piirustuksia, kaavioita, ohjeita Suosikit

Hyvä idea. Ilman WC: tä maassa ei voi tehdä. Jos on vesijohtovettä ja jätevettä, miksi ei tehdä tavallisia mukavuuksia sen sijaan, että tunnetut, jotka ovat aina "pihalla"? Se riippuu jo yksinomaan omistajien päätöksestä. Ei ole välttämätöntä turvautua ammatillisten rakentajien palveluihin, voit päästä vain asiantuntijaneuvonnan avulla.

Jotta voisit tuoda vettä ja järjestää jätevedet, tietenkin sinun on voitava, mutta mökillä on edelleen mahdollista tehdä se. Meidän on käytettävä rahaa viestintään, ja prosessi on aika vievää, mutta tulos on sen arvoinen. Rakenne, kuten me näemme, on erittäin siisti sisältä ja ulos, on pesuallas, peili, pyyhe - mukavuutta ja mukavuutta ennen kaikkea.

Klassinen maa-wc tekee sen itse

Tietenkin on hienoa, jos sinulla on jätevedenpuhdistusjärjestelmä, mutta useimmiten tämä on harvinaista, joten he yleensä rakentavat puisen klassisen maan WC: n, jossa on tyhjennys. Yleensä kaikki riippuu olosuhteista ja mahdollisuuksista, mutta yksi asia on täysin selvä, ilman tätä mielenkiintoista rakennetta missään. Ja koska wc on pieni arkkitehtoninen muoto, voit tehdä siitä ornamentin sivustollesi. Kaikki riippuu mielikuvituksesta, mutta jos ei ole, niin jokainen voi rakentaa mini-talon baareja ja lankkuja altaan yläpuolella, ja suunnittelu on pieni asia.

Nämä vaiheittaiset valokuvat osoittavat, kuinka tehdä klassinen maa-wc. Kuvissa on kaikki koot, joten materiaalin määrää voidaan laskea. Lisäksi tarvitset ruuveja lisävarusteiden ja muiden osien, sahan, haavasahojen, taltan talteenottoa varten - yleisesti ottaen koko puusepän sarjan. Kortin rakentaminen suoritetaan valokuvan mukaisesti alustan alusta, kehyksen, sitten leikkauksen, katon ja ovien asentamisen mukaan.

Todennäköisin osa, tyhjennys, tämä asia ei ole niin vaikeaa, mutta aikaa vievää. Sen syvyyden tulisi riippua siitä, kuinka usein laitosta käytetään, mutta vähintään puolitoista metriä leveä metriä metriä kohden. Tämä kaavio näyttää, miten sen pitäisi näyttää.

On olemassa muita vaihtoehtoja, se riippuu monista tekijöistä, jotka vaihtelevat maaperän tiheydestä ja loppuvat sivustosi sijainnin kanssa. Esimerkiksi, jos on mahdollista purkaa tyhjennysosasto tyhjennyskoneella, pohjasta ja seinistä tehdään ilmatiiviit ja niin suuret, että ne poistavat pumppauksen letkun. Totta, talvella saattaa syntyä ongelmia, joten sinun täytyy ajatella lämmittämistä paitsi tilojen lisäksi myös kuopan sisältöä.

Tyypit ja mallit wc ja altaat voivat olla erilaisia ​​- jauhe-closets, turve, kuiva-kaapit, ja jos on jätevettä, niin kaikki on helpompaa. Biotulit ovat tietenkin kalliita, mutta voit tehdä turpeen wc, tällaisen vaihtoehdon bio-variantille.

Tämä asia on helppo tehdä omalla kädellä, tämä on säännöllinen vanerilevy ja levyt. Katso vaiheittaiset valokuvat, miten voit tehdä sen. Laatikko on tehty, turpeen ämpäri on sijoitettu siihen, ja kun se on täytetty, sisältö poistetaan komposiipiin. Tässä on yksinkertainen luonnehdinta.

WC maassa irrallisista materiaaleista omilla käsillään

Tämän välttämättömän huoneen päätavoitteena on piiloutua uteliailta silmiltä, ​​esteettiseltä, tämä on toinen asia, joten kaikki materiaalit soveltuvat rakentamiseen. Tämä wc maassa on valmistettu romumateriaaleista, ja näyttää siltä, ​​että näet hyvin. Vanha tiili, useat kulmat, liuskekivi ja vuori olivat hyödyllisiä. Työjärjestys on hyvin näkyvissä vaiheittaisissa kuvissa. Muutamia yksityiskohtia, täällä käytetään tavallista vanhaa ovea, se on yksinkertaisesti päällystetty aaltopaperiarkilla, valjaat on tehty betonista ja lattialle tarvitset keraamisia laattoja.

Maa-WC: n laitteiden järjestelmät

Seuraavassa on kaavioita ja piirroksia, jotka ovat ehkä hyödyllisiä, jos tarvetta syntyy asiaankuuluvien tilojen rakentamisessa.

WC-tila

On tärkeää valita oikea paikka wc: lle, koska aina on mahdollista, että jätevesi putoaa pohjaveteen, mikä, kuten ymmärrät, on pahasti vaivaa paitsi sinun, myös naapureidesi kannalta. Jos pohjavesi on korkeampi kuin 2,5 metriä, on yleensä kiellettyä varustaa tavallinen pesualta, vain wc tai muu WC, jossa kuopan sisältö ei tule suoraan kosketukseen maan kanssa. Lisäksi on otettava huomioon ilmavirtauksen etusuuntaus ilmeisistä syistä. Tämä kaavio esittää joitain sijoittelusääntöjä, jotka ovat toivottavia.

Country wc 50 kuvaa

Millaista talonrakennetta valitset riippuu mielikuvitustasi. Vaikka he yrittävät piilottaa WC: n tontin takana, se on edelleen osa arkkitehtonista kokonaisuutta, joten voit olla luova muotoilun kanssa. Ainakin tällainen. Todellinen keskiaikainen vaunu, ei pelkästään laventeli, mutta kaikki kuninkaalliset ominaisuudet. Keskellä kaikki on tehty myös hyvässä uskossa.

Löydät aina jotain alkuperäistä. WC ei ole huvimaja, jossa et voi koskaan näyttää, tulet tänne, joten sinun pitäisi miettiä mukavuutta ja ulkonäköä. Jos sinulla ei vielä ole omaa ajatusta, tutustu tähän galleriaan, ehkä valita jotain kiinnostavaa teokselle.

Maa-wc tehdä se itse: 48 piirustusta + kuva

On vaikea kuvitella miestä ilman dachaa esikaupungeissa, mutta vielä vaikeampaa - dacha ilman wc kaunista muotoilua. Tietenkään kaikki eivät kykene varustamaan modernia ja nykyaikaista kylpyhuonetta ja liittämään seulaan säiliöön - tämä on melko kallista, mutta maan omalla kädellä on oma wc.

Jotta tämä suunnitelma toteutuisi, sinun on ehdottomasti tehtävä piirustus maa-wc: stä, jossa on kaikki tarvittavat ulottuvuudet. Näin voit seurata suunnitelmaa tarkasti ja toteuttaa rakentamisen tarkasti, vaikka ilman erityistä kirvesmiehen kokemusta. WC, joka sopii täydellisesti sivustosi yleiseen suunnitteluun, ei ole yhtä miellyttävää kuin itse asuintalo, ja sen avulla voit lisätä huomattavasti mukavuutta.

On monia lajikkeita maan wc-taloja. Huolimatta yhtenäisestä toimivuudesta, ne ovat hyvin erilaisia ​​tapaan, jolla ne on rakennettu. Määrität lomakkeen itse, ja käytetyn materiaalin kokonaismäärä riippuu suoraan dacha-WC: n piirustuksesta.

Tietenkin voit aina ostaa maan WC: n ja sulkea kysymyksen, helpottamalla lompakon sisältöä. Tällä polulla on myös oikeus olemassa, mutta on aina mielenkiintoista tehdä kaikki omalla kädelläsi, eikö? Anna sen olla jopa aiemmin tehtyjen valokuvien ja koonpiirustusten mukaan.

Käytännöllisyyden vuoksi päätimme luokitella kaikki puiset maan WC: t lajeiksi, jotka perustuvat yhteiseen arkkitehtoniseen muotoon.

Nesting box

Pesälaatikko on yksi yksinkertaisimmista maatyyppistä WC: tä, jossa on kevyt katto, jonka avulla voit säästää materiaaleja, mutta vähentää huomattavasti mukavuutta käytön aikana. Tuotannon helppous johtaa melko hämärään muotoiluun ja tuulen helposti puhaltamiseen. Tätä maa-WC: tä käytetään yleensä kesävaihtoehtona, mutta rankkasateiden tapauksessa seinät voivat vuotaa. Yksi harvoista eduista on mahdollisuus sijoittaa painesäiliö kattoon.

Lämmitys, vesihuolto ja jätevedet asunnossa ja talossa omilla käsillään

Mestari lämmityksen asentamisesta

Miten rakentaa wc maahan: piirustukset, koot. Yksityiskohtaiset ohjelmat WC: t ja Birdhouse

Maa WC tekee sen itse

Vaikka kotiseudulla ei ole taloa tai huvimajaa, silloin ilman hyvää, siistiä wc: tä, lepo ei ole ilo. Ja vaikka yleensä wc sijaitsee kauimpana kulmassa jonnekin sivuston reunalla, se on tyylikäs ja mukava. Kerromme siitä, kuinka rakentaa wc omilla kädilläsi ja esitellä huomiomme yksityiskohtaisimmista piirroksista suosituimmista malleista. Heidän avulla voit nopeasti asentaa haluamasi wc, välttäen virheitä rakentamisessa.

Piirustukset ja mitat puisen WC: n rakentamiseksi

Yleisimpiä, voimme sanoa vakioversion maassa - wc muodossa puutalo, jossa tyhjennys. Äskettäin käyttöön otetut WC: t tai turpeen wc: t voivat tehdä ilman sakkaa, mutta joka tapauksessa täytyy rakentaa teline.

Piirustuksen kehittäminen maan WC: stä, aloita kehyssuunnittelulla. Ilmoita kokonaismitat rakennukset, merkki, kuinka paljon ja mitä materiaaleja tarvitset, määritä tarvittava osa puupalkista ja levyistä.

Kun kehität piirustuksen wc, älä unohda sitä etupuolella on oltava suurempi kuin selkä seinät, jotta luodaan tarvittava kaltevuus.

Jos aiot puukattokattoa, tee tarvittavat laskelmat suunnitelmassasi ja määritä lisäksi kattolevyn koko. Työn lopussa tehdään lopullinen arvio tarvittavista materiaaleista.

 1. Käytettävässä kehyksessä puutavara 100 x 100 mm tai 150 x 150 mm ja sahattu levy vähintään 20 mm paksu.
 2. WC: n korkeus ei saa olla alle 2 metriä, leveys 1,2 metriä. On mahdollista tutustua tarkkoihin koihin, kun on tutkittu piirustusta antamaan wc.
 3. Kortin etu- ja takaseinä - suorakulmainen, ja lateraalinen - puolisuunnikkaan muotoinen, mikä mahdollistaa tarvittavan katon kaltevuuden.
 4. Päivänvalon läpäisyyn ja laatuun poistoilmanvaihto ikkuna on veistetty yhteen sivuseinistä.
 5. Lattian päällekkäisyys valmis 50 mm paksu levy ja ommeltu OSB-arkki.
 6. Se on asetettu palkkiosuuden 150x150 mm perusteella, yhdistää kynnet. Jalkojen lujuuden lisäämiseksi niiden liitokset tehdään "uraan", jonka syvyys on 50 mm.
 7. Piirustukset WC: n rakentamiseksi omien käskyjen käsissä tarvittavat oven mitat1950x705 mm. Käytetään sen valmistukseen reunalla OSB-levyt ja levyt.
 8. Kuten voit nähdä, sillä kattorakenteet, 400 mm: n välein kattotuolit levyt 100 x 50 mm. Edellyttäen niiden yhteyden kehykseen nauloilla. Koska kattoa käytetään profiileihin tai liuskekiviin.

Piirustukset maalaistalotyypeistä "birdhouse"

Riippumatta siitä, käytätkö kemikaalia, turpeen bio-WC: tä vai pesualtaita, sinun on asennettava se ulkoilmassa sakkaus. Tuomme sinun huomionne piirustus puinen wc "birdhouse".

Rakentaminen wc omalla kädellä on tarpeen kehyskokoonpanosta, piirustukset, jotka on tehty erilliselle arkille.

Kehyksen jälkeen siirrä trimmauspaneeliin ja oven asennus. Lopullisessa vaiheessa suoritetaan katto ja ulkotöitä. Itse talo voidaan maalata öljymaaleilla tai lakalla, ja lattiaa ja pohjaa on lisäksi käsiteltävä antiseptisellä aineella.

Voit rakentaa WC: n omalla kädelläsi, piirustuksiamme, joita tarjoamme, ei ole testattu yhdellä sivustolla. Näytämme vain muutamia sen asennuksen vivahteista.

Katolle käytetään metallilevyjä, kuten harjanteena - sinkitty teräs taivutettu nauha.

Piirustukset maalaistyyppisistä WC: stä

Summer wc tyyppi "mökki" omilla käsillään on helppoa. Seuraavassa esitetyt piirustukset ja kokoonpanojärjestelmät auttavat luomaan rakennetta mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Työ pitäisi alkaa etu- ja takaseinäasennelmat. Tätä varten tarvitset sahattu mäntylevy vähintään 30 mm paksu. On mahdollista kiinnittää malli sekä kynnet että itsekierteittävät ruuvit.

Poikittainen asennus, pitkittäis- ja laajennuspalkkeihin, aloita WC: n kokoaminen omiin käsiinsä (ks. piirustukset). Sen jälkeen asenna jalustalevy, kiinnitä se takaseinään ja laajennuspalkkiin.

Kehyksen kerääminen, ompele lattian ja alustan pohja. Lattialle on parempi käyttää massiivipuuta, jonka paksuus on enintään 50 mm. Tämän jälkeen siirry luistimien vuoraukseen. Niille voidaan kiinnittää reunuslevy 20x100 mm.

Viimeisessä vaiheessa he kokoavat ja ripustavat ovea..

WC-talon, jonka piirustukset suosittelemme työskentelemään, voi kerätä vain yksi henkilö yhdellä tai kahdella päivällä. Älä unohda suojata talon puuta maaliin tai lakkaan ja käsittele lattian pohjaa antiseptisellä aineella.

Materiaalin valinta maan WC: lle

Useimmiten esikaupunkialueilla puiset rakenteet wc. Tämä johtuu materiaalin rakentamisen yksinkertaisuudesta, saatavuudesta ja edullisuudesta. Kuitenkin jopa antiseptiikalla käsitelty puu kuluu ajan myötä ja kaatuu, joten nämä käymälät ovat hyvin lyhytaikaisia. Jos dacha-WC: n piirustus on tehty amatööriltä, ​​tämä prosessi voi mennä vieläkin nopeammin, jos lattiarakenne on virheellinen tai kattorakenne on viallinen.

Ei vähemmän luotettavaa metalli maa wc, joiden piirustukset ja mitat eivät ole tietotekniikan ikää. Se on vain sen rakentamiseen tarvitset hitsauskoneen ja kyky käsitellä sitä. Tästä huolimatta tällaiset rakenteet ovat erittäin helppoja valmistaa, joten niitä käytetään menestyksekkäästi monissa mökeissä.

WC-vaatimukset

Asenna wc, siirry kysymykseen sijoittamisesta hyvin huolellisesti. Tässä on useita suosituksia:

 • Rakennus ei saisi häiritä naapureita, joten muista tehdä etäisyys 1-1,5 metrin aidasta ja asentaa talon ovi telakan suuntaan.
 • Ota huomioon vesijohdon syvyys, kun järjestät sumppuan.
 • Varmista, että annat kulkureittiä varten tietä.
 • Älä rakenna wc alamäkiin, sillä tulvan aikana tulvii.
 • Harkitse vallitseva tuulen suunta alueellasi.

Rakennusten sijainti paikan päällä terveysvaatimusten mukaisesti

Kun olet kuunnellut näitä vinkkejä ja tutkinut ja täyttänyt terveys- ja hygieniavaatimukset, sinun ei tarvitse siirtää WC: tä uuteen paikkaan lyhyeksi ajaksi.

Kaivosten rakentaminen jäteveden käsittelyyn maan WC: ssä

Kaikki WC-altaat on jaettu kahteen tyyppiin: tyhjennysaukot ja ilmatiivis. Ensimmäinen tyyppi on paljon yksinkertaisempi ja halvempi, mutta pohjaveden korkea sijainti voi heikentää niitä ja siten kieltää sovellettavat säännökset.

Voit rakentaa jäteveden kuoppaan jollakin seuraavista tavoista:

 • Muuraus.
 • Säiliöt polymeereistä.
 • Vahvistettu betonirengas.
 • Betoni, täynnä laatikoita.

Maa-WC: n rakentamiseen, jossa on suljettu tiilimuuraus, vahvistetut betonirenkaat tai betoniseinät, ne kaivaavat kuopan mittasuhteet, jotka vastaavat niitä, joita ne laittaa, piirustukset omilla käsillään. Tämän jälkeen louhinnan pohja tiivistetään ja peitetään kerroksella hiekkaa.

Sitten betoni kaadetaan ja sen jälkeen kovetetaan, riippuen seinätyypistä, ne asetetaan tiilestä, vahvistettu betonirengas asennetaan tai kassi asetetaan ja betoni kaadetaan sen päälle. Seuraava seinä vaaditaan kipsiin ja käsittelemään ne yhdessä bitumin masten pohjaan. Huomaa, että seinien on noustava vähintään 16 cm: n pinnan yläpuolelle.

Sama kuoppa missä tahansa edellä kuvatuista pää- seinistä voidaan rakentaa suodatinpohjalla. Tätä varten se ei ole kovetettu ja kaadettu 30 cm kerroksella rikki tai rikkoutunut tiili. On huomattava, että tällaisen kaivon seinät eivät tarvitse kipsiä ja käsitellä bitumia. Tämä rakenne edistää nestemäisen jakeen imeytymistä maaperään, joten puhdistamalla tämä reikä on paljon vähemmän.

Kuinka asentaa puinen wc paikalleen

Tässä luvussa keskustelemme siitä, miten rakennetaan wc, jonka piirustus on alla. Esittelemme täydelliset ohjeet sen rakentamiselle:

 1. Aseta säätiö. Tätä tarkoitusta varten ei ole tarvetta kaataa betonipohjaa, vaan se riittää kaivaamaan betoniseinälohkoja tai pylväitä rakennuksen ulkoreunaa pitkin.
 1. Puupalkista 50x50 mm tai 80x80 mm koputtaa puitteet. Samassa laadussa voit käyttää profiilisia metalliputkia. Kehyksessä on oltava neljä pystytukea.
 2. Pituussuuntaiset elementit asennetaan kattopinnoitteeksi., ulkonevat vähintään 30 cm talon ulkokehän poikki.
 1. Kiinnitä pohja neljästä nauhasta WC-istuimen tasolla. Samalla kannattaa harkita korkeudesi WC: n käytön helpottamiseksi. Yleensä wc-istuimen korkeus asetetaan enintään 40 cm: n korkeudelle.
 2. Asenna sitten ompeleet vinosti takana ja sivuseinissä..
 1. Asenna ovi kaksi pystytukea. korkeintaan 190 cm, kytketty ylhäältä hyppääjällä.
 2. Peitä puitteet puulevyillä, levyt, liuskekivi jne.
 3. Tee ovi takaseinällä jätesäiliön helppo tyhjennys. Voit tehdä leikkauksen koko seinän leveydeltä wc-istuimen korkeuteen ja kiinnittää se silmukoiden avulla.
 4. Katetaan katto, sulje se ruberoidilla tai muita kosteuseristeitä puupaneeleissa. Silti on parempi käyttää liuskekiveä tai metallilevyprofiilia.
 1. Asenna ilmanpoistoputki tarvittaessa., leikkaamalla reikä WC-istuimessa ja katossa. Muista sulkea kaikki raot.
 2. Ripusta ovi. Älä unohda varustaa sitä salvalla tai koukulla. Ovean tee ikkuna luonnon valaistukseen.

Maa jauhe-closet

Siinä tapauksessa, että sivustosi sijaitsee alueella, jossa on korkea pohjavesi, tyhjennyslaitos ei toimi - tämä on kielletty terveysvaatimuksista. Piirustukset auttavat poistamaan tämän tilanteen, jonka avulla voit rakentaa ympäristöystävällisen mökin wc - jauhehuovat omilla kädet.

Sen rakenteessa on säiliö jäteveden keräilyä varten, joka jokaisen vierailun jälkeen "jauhetaan" turpeen tai sahanpurun kerroksella. Juomavesisäiliön täytön jälkeen sen sisältö pudotetaan kompostipinoon ja sitä käytetään sitten lannoitteena.

Hyökkäävä kaappi antaa

Maalaistalossa on mahdollista rakentaa leikki-tyyppinen wc talon läheisyydessä (ks. Piirros) tai jopa erityisessä huoneessa. Kuitenkin ensin perehtyä sen tärkein ominaisuus - koska hiekka on ulkopuolella, sitten talvella, käyttö vessasta tulee ongelmallinen, joten viemäri on lämmitetty.

Joskus lämmönkustannusten välttämiseksi tällaista wc: tä käytetään vain lämpimän kauden aikana, tyhjentämällä kaivo täysin ennen kylmää säätä. Tässä tapauksessa, talvella keinona apua jauhe-closet tai kuivaa kaappeja.

Joten, harkitse piirustusta maa wc ja perehtyä sen erityispiirteet sen muotoilu:

 • likakaivo - vain hermeettinen tyyppi, jossa seinässä on sähköinen lämmityspiiri.
 • tarvitaan pakoputki. Ilmanvaihto voidaan suorittaa liesi tai takka. Joskus kaivoa lämmitetään lämpimällä ilmalla uunin lämmitysongelmasta.
 • Jäätymän yläpuolella asettuu kaksinkertainen luukku tai kansi välieristeellä.
 • Vaatimus on rinteessä kaivoksen pohjassa pois kotoa.

Ennen kuin aloitat kodin rakentamisen maassa, katso nykyisten rakenteiden valokuvia ja piirustuksia. Haluat vain toistaa yhden niistä tai ehkäpä otat alkuperäisimpiä ideoita luomaan wc-kabinetin oman suunnittelun mukaan.

Kuinka tehdä oikea wc maassa omilla käsillään: piirustukset, mitat, rakennusvaiheet

Usein ensimmäinen asia, jota henkilö ajattelee tonttien ostamisen jälkeen: miten tehdä yksinkertainen ulkotila maassa omalla kädelläsi ja valmis suunnitelmat tulevat hyödyllisiksi tässä sekä yksityiskohtainen kuvaus kaikista rakennusvaiheista, vinkkeistä ja vivahteista.

Suunnittelun yksinkertaisuus mahdollistaa jopa henkilön, jolla ei ole erityistä rakennuskokemusta, antaa wc: n omille käsiinsä. Ja jos yhdistät fantasiat, sitten heijastustalo

Se sopii täydellisesti sivuston suunnitteluun ja voi jopa tulla sen koristeluun.

Mikä wc rakentaa: tyypit ja ominaisuudet

Oikeastaan ​​on vain kaksi vaihtoehtoa: sumpalla tai ilman sitä.

 • Vesi, jossa on tyhjennys, on yksinkertainen, aika testattu rakenne, joka koostuu varustetusta tyhjennysverkosta ja wc-altaan yläpuolelle. Jäteveden täyttämisen yhteydessä kaivo puhdistetaan käsin tai tilataan asynisointikoneella.
  Ja se tapahtuu, he vain siirtävät talon toiseen paikkaan. Vanha reikä on haudattu ja 6-7 vuoden kuluttua sen sisältö on täysin mätä ja voit laittaa WC: n takaisin.
 • Räpyläsuihkulla on eräänlainen ulkovesi, jossa on jäteveden kuoppa, mutta eroa on, että sen on oltava ilmatiivis. Tällainen wc on rakennettava, jos se sijaitsee lähellä taloa, vesilähteen tai pohjaveden ollessa korkea.
 • WC, jossa ei ole syvennystä tai jauhesäiliötä, on varustettu, jos pohjavesi on erittäin korkea tai jos wc: tä käytetään vähän. Tällöin jäteveden keräyspakkaus voi olla mikä tahansa muu kuin kuoppa (kauha, tynnyri, muovisäiliö). Vaadittu tilavuus määrittelee kylpyhuoneen käytön voimakkuuden.

Jokaisen matkan jälkeen tällaiseen wc-tilaan jätevesi on ripoteltu kuivalla turpeella, joskus käytetään sahanpurua tai tuhkaa, joten talossa on oltava laatikko "maskijauheelle". Täyttämisen jälkeen säiliö poistetaan käsin ja sisältö evakuoidaan kompostin kuoppaan. Jos epäpuhtaudet peittävät turpeen, silloin ne tulevat hyviksi lannoitteiksi.

Se on tärkeää! Jos pohjavesi on alle 2,5 metriä, voit rakentaa minkä tyyppistä wc: tä, mutta jos ne sijaitsevat korkeammalla, tyhjennys on luovuttava.

Missä rakentaa wc

WC-altaaseen on useita saniteettiteknisiä ja hygieenisiä standardeja ja rajoituksia, joihin niiden sijainti riippuu.
Vähimmäisetäisyys wc: stä muihin kohteisiin:

 • Vesilähteisiin (kaivot, reiät, järvet, joet) - 25 m;
 • Talot, kellarit - 12 m;
 • Kesän suihkut tai kylpylä - 8 m;
 • Lähimmalle puulle - 4 m, ja pensaille - 1 m;
 • Aseisiin - vähintään 1 m.

Joten kesäisin iltaisin terassilla ei pilata keltaista, paikka valitaan ottaen huomioon tuulikuoren. Jos sivusto sijaitsee rinteessä, wc on parempi laittaa alimmalle pisteelle.

Hiekkalaatikon rakentaminen

Kun olet valinnut ja valmistellut sivuston, aloita kaivaa pesualtaat. Yleensä se on muodoltaan neliömäinen ja syvyys on vähintään 2 metriä.
Pesualtaan kuuluu kahta tyyppiä:

 • Ilmatiivis. Tällaisen kaivon pohja on betonia, joka on vahvistettu ennen kaatamista, ja niin, että vahvike ei upoteta betoniin, se asetetaan kiinnittimiin. Seinät ovat myös sinetöityjä, täynnä laastia tai peitetty saumoilla bitumilla.
 • Imeytyminen: Tällainen kuoppa on parempi kaivaa hiekkaan, niin nestemäinen jätevesi murtaa nopeasti maahan. Pohja peitetään kerroksella suuria murskattuja kiviä tai kiviä.

Pohjaveden seinämien vahvistamiseen on useita tapoja:

 • muuraus;
 • Betonirakenne;
 • Valmiit teräsbetonirenkaat;
 • Muovisäiliö.

Ylhäältä kaivo on peitetty, baareilla, liuskekivillä tai betonilla, jättäen vain wc-istuimen alla olevan alueen ja etenevät WC-talon kokoonpanoon.

WC-talon rakentaminen

Maapallon optimaalinen koko on 1 × 1,5 m, korkeus 2,2-2,5 m. Muussa tapauksessa se on vain hankalaa, etenkin suurikokoisille henkilöille. Sinun ei tarvitse tehdä WC-piirustuksia, jos ei ole erityisiä vaatimuksia ja ideoita, voit käyttää valmisotteita.
Ensinnäkin järjestelmä on kätevä, koska sen avulla voit laskea oikein rakennusaineiden määrän ja pihan kylpyhuoneen alustavan hinnan.

Kehyksen perusta

WC-talon on suositeltavaa siirtyä eteenpäin 2/3: n päähän hiekkalaatan päästä, jolloin se on mahdollista puhdistaa rakennuksen takaseinästä.
Rakennuksen vakaus voi tarjota matalan perustan. Sen ja kehyksen välissä on vesitiiviys, 1-2 kerrosta katemateriaalia. Mutta puun helppoon rakentamiseen ei tarvita. Pohja on tarpeeksi asennettu betonilohkoihin.
Voit myös asettaa neljä pylvästä. Tätä varten tulevan rakenteen kulmissa kaivetaan noin 60 cm: n syviä reikiä, pehmeillä maaperällä on jopa 1 metriä ja asbestiputket lasketaan niihin. Kaivo on täynnä sementtilaastia kolmasosaa. Sen jälkeen tukipalkki asennetaan putkeen, ja kaivo on täynnä betonia.

Kehyksen kokoonpano

Rungon rakentamiseen on tarpeeksi tangot, joiden poikkileikkaus on 50 × 50 tai 80 × 80 mm, enemmän mittatilaa ei ole toteuttamiskelvoton.

 • Ensiksi kootaan suorakaiteen muotoinen tukijalka, jossa wc-istuimen etuseinämä nousee ja kiinnitä se pohjaan tai tukipylväisiin. Top lattiapäällyste. Lattialaudan paksuuden on oltava vähintään 3 cm.
 • Palkista kerätään etu-, taka- ja sivuseinien runko. Tällöin etuseinän tulee olla korkeampi kuin takana vähintään 10 cm, mikä antaa katon tarvittavan kaltevuuden.
 • Parempi rakenteellinen lujuus sivu- ja takaseinissä on suositeltavaa tehdä diagonaaliputket.
 • Etusivulla varmista, että luukku on luukun takana, sopiva koko ja piirrä aukko ikkunan alle.
 • Seinien runkorakenteet on kiinnitetty jalustaan ​​metallikulmilla, yläpinta ja WC-istuimen taso on kiinnitetty.
 • Seuraava askel on WC-istuinkehyksen kokoaminen ja sen trimmaus, ellei ole vaihtoehtoisia vaihtoehtoja, esimerkiksi lattiapintainen wc.

Kehyksen kotelo

Kierrä runko puisilla lankkuilla. Pystysuoralla järjestelyllä voidaan säästää materiaalia huomattavasti, ja vaakasuora jäljitelmä kehystä ja näyttää mielenkiintoisemmalta. Laudat asettuvat tiukasti toisiinsa ja kiinnitetään pohjaan. Puun sijasta käytetään myös aaltopahvia, liuskekiveä tai muuta rakennusbudjettia vastaavaa materiaalia.

Vihje! Rakenteen kaikki puiset elementit on toivottavaa erityisellä antibakteerisella kyllästyksellä, joka suojaa materiaalia kosteudelta ja tuholaisilta, ja päällystetään sitten lakalla tai maalilla.

katto

Katto ei saa työntyä seinämien yli yli 30 cm: n päähän. Asennus alkaa yhdensuuntaisten levyjen kiinnittämisestä lyhyellä etäisyydellä. Tämän jälkeen visiiri ommellaan pohjasta, levyt kiinnitetään kehän ulkopuolelle. Vedenpitävä kerros asetetaan valmistettuun pohjaan, tavallisesti se on katemateriaali, ja sitten rakenne katetaan millä tahansa katemateriaalilla (liuskekivi, metalliprofiili, vyöruusu).

Keskeiset asukkaat, jotka eivät ole tyytyväisiä vakiorakennukseen, voivat löytää piirustuksia mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista, tehdä niistä itse tai ostaa valmiita wc-taloja, ne kootaan suunnittelijan tyypin mukaan ja mukavuus, ohjeet ja kaikki mukana olevat piirustukset kiinnitetään aina niihin.

Poistoilmanvaihto

Dacha-WC: n tuuletus - on putki, joka poistaa hajuhaudat. Sen alareuna on liu'utettu reikään, ja yläosa nousee vähintään 20 cm katon yläpuolelle.

Muoviputki, jonka läpimitta on 100 millimetriä, sopii ilmanvaihtoon. Se kiinnitetään takaseinään rakennuksen sisäpuolelta tai ulkopuolelta ja kiinnitetään rautapihdeillä. Voit lisätä vetoketjun kärjen suuttimen deflektoria.

WC-ovien asennus

Ovet asettavat tavallisen puun, valmiin muovin tai kotitekoisen materiaalin materiaalista, joka peittää kehyksen. Kiinnitä ovi 2 saranoihin. Sulkemismenetelmä voi periaatteessa olla mikä tahansa, perinteisesti salpa, salpa tai koukku, sisällä ja ulos. On parempi kieltää enemmän omituisia lukitusjärjestelmiä, esimerkiksi salvat, koska niiden mekanismi altistuu kosteudelle ja nopeasti ruostuu.

valaistus

Tilojen mukavampaa käyttöä varten on parasta huolehtia valaistuksesta etukäteen. Tämä voi olla seinäinen taskulamppu, joka toimii akkuvirralla. Vaihtoehtoisesti voit ohjata johdotukset ja liittää pienen valaistuslaitteen.

Pieni ikkuna valaisee sisätilat päivän aikana. Se on tavallisesti leikattu ovien yläpuolelle tai oven yläosaan, mutta on todellakin enemmän vaihtoehtoja, kuvioiduista ikkunoista seinissä läpinäkyvään kattoon.

Vihje! Pyykinpesu kestää kauemmin, jos et heitä vessapaperia ja muita terveys- tai kotitalous tarvikkeita, joten vessassa on oltava kauha. Jos mitat sallivat, kannattaa asentaa perinteinen pesualta, jossa on ripustettu nokka, varsinkin kun olet jo valmis soutulaitumaan.

Jauhevaate: rakenteen ominaisuudet

Sementin puute on tärkein rakennuserojen ero. Mutta talon suunnittelussa on joitain eroja. Meidän on pohdittava, miten poistetaan säiliö, jossa epäpuhtaudet kerätään.

Ovi yleensä varustaa talon takaseinän tai istuimen etuseinän. Säilytyskoneen sisällä on erikoispakkaus turpeen (tuhka, sahanpuru). Ilman ilmanvaihtoa ei myöskään voi tehdä, vain putki ei putoa kaivoon vaan suoraan WC-istuimen alle.

WC: n rakentaminen maassa: video

Kuinka rakentaa kesä-wc omilla käsillä: kuva

Joten kaikki on saatavilla. Lähes jokaisen wc: n rakentamisen versio on hyvä omalla tavallaan. Ja jopa tässä silmät ajautuvat ylös ja kädet ovat valmiita luomaan! Tämä aika on tullut ennen valinnanvaraa: joko ostakaa septinen säiliö tai vain kaivaa reikä ja aseta tiili sisäpohjan kuvioon. Kuuntelen ehdottomasti niitä neuvoja, jotka ovat jo tehneet jotain vastaavaa. Tiedot artikkelissa kiitokset!

Heti kun kaivo on täytetty kahteen kolmasosaan syvyydestä, vuokranantaja puhdistaa sen manuaalisesti tai mekaanisesti. Voit säilyttää kohteen täyttämällä kuopan maapallolla. Totta, se joutuu etsimään uutta tilaa WC: n sijoittamiseksi. Jos esikaupunkialueen pinta-ala on suuri, voidaan harkita kohteen säilyttämistä ja siirtämistä. Jos sivusto on pieni, on parempi puhdistaa kertyneen jätteen kaivo.

Tämä video osoittaa maan wc-rakentamisen prosessia. Videon katselemisen jälkeen ymmärrät, miten tehdä vessasta omassa maassaan ja päättää tarvittavista rakennusmateriaaleista.

Yksinkertaisin ja luotettavin tapa on tyhjennys, tietenkin sen monipuoliset vaihtoehdot, mutta merkitys pysyy samana. Nyt myyntiin on paljon työkaluja, joilla poistetaan höyhenpeitteiden haju ja käsittelyn nopein käsittely lannoitteeksi, monet todella toimivat.

Ulkona oleva wc, ja vielä enemmän maissa monille ei edusta vakavaa rakennetta. Siksi on hyvin usein mahdollista nähdä tämä pieni talo, joka on tehty kiireen vanhoista arkista, neljästä pylväästä, jotka on peitetty kankaalla tai mustallä kalvolla, ja myös katolla, jossa on jotain samanlaista ovea. Meidän takapihallamme mieheni päätti siirtyä edellä mainitusta rakenteesta ja rakentaa talon kiireelliseksi, mutta rakennukseksi. En aio luetella kaikkia tämän rakenteen teknisiä yksityiskohtia, ne on kuvattu täydellisesti artikkelissa, ja kuvaan ulkoista ja sisäistä ulkoasua. Meidän wc itsessään on rakennettu valkoisesta silikaattilasta, aviomies asetti tiilen siististi, kiinnittäen huomiota jokaiseen saumaan. Katto valmistettiin metalliprofiileista, katto oli eristetty ja leikattu muovipaneeleilla. Seinän sisäpuolella hän kutoi ja laittoi omaan valmistukseensa nestemäisen taustakuvan. Laatta asetettu lattialle. Oikealla seinällä oli pieni ikkuna. WC: n leveys teki istuimen raon, joka oli jo sijoitettu vaahdon istuimeen, se on sekä pehmeää että ei kylmää. Hän ripusti tulleverhon ovessa niin, että perhot eivät lennä kesällä. Oven itse oli tehty vanerista, ja kadun puolelta veistettiin metalliprofiililla. Lähellä wc laittaa laatta. Oli erittäin mukava, valoisa wc. Ystävät toisinaan kysyvät: "Ovatko kengät lähteneet käymään vessallesi?" Yhteenvetona, haluan sanoa, että jopa tällaisen tapaamisen rakenne vaatii asianmukaista huomiota.

Parasta kaikesta, järjestää wc the dacha, suunnitelma huojunta-closet. Pesualtaan tulee olla hermeettinen, jotta käsittelemättömät viemärit eivät putoa maahan. Kaivoissa on oltava poistoilmanvaihto, jolloin WC: ssä ei tule hajuja.

Koko elämäni asun kylässä, ja tämä aihe on minulle hyvin tuttu)) Yleensä ihmiset eivät välitä siitä, kaivaavat reiän, asettavat teltan päälle, reikä lattialle, se on koko wc! Nyt kuitenkin he alkoivat tehdä hyvin kauniita taloja ja sisällä, mukavuus, he laittavat wc-istuimen, jotta kotkat eivät istu))

Erittäin hyödyllinen kuva siitä, kuinka paljon sinun on sijoitettava asuintiloista.

Miten rakentaa puinen wc maahan omilla käsillään

Kehittyneiden dacha-tonttien tai huonokuntoisten rakennusten omistajat kohtaavat kaunistamisen tehtävän. Ensinnäkin on tarpeen rakentaa WC: n alueellaan. Jotta se olisi mukava ja miellyttävä silmille sen ulkonäköä ajatellen, harkitse huolellisesti omaa hankettasi tai saat hyvän kuvan ostoksesta.

Rakennamme puusta perinteiden mukaan

Rakennemarkkinoilla olevien materiaalien runsaudesta huolimatta, mukaan lukien innovatiiviset, puu on edelleen eniten kysyntä WC: n rakentamisen aikana.

 1. Ympäristöystävällisyys. Kun levyt palvelevat omaa, pesuhuone voidaan purkaa ja polttaa uunissa.
 2. Koriste. Yksinkertaisempi puinen wc sopii helposti mökkirakennukseen, joka korostaa luonnon kauneutta.
 3. Hygienia. Puu imee epämiellyttäviä hajua, peittää ne.
 4. Kestävyys. Jos käytät erityistä kyllästystä bakteereita, sieniä ja hyönteisiä tai maalia vastaan, joka suojaa vahingoittavalta ultraviolettisäteilyltä, voit merkittävästi pidentää materiaalin käyttöikää.
 5. Edullinen.

Puun pääasiallinen haitta on sen lisääntynyt syttyvyys, jota voidaan vähentää lämpöä kestävillä keinoilla tapahtuvalla käsittelyllä.

Yksinkertainen, yksinkertainen kylpyhuone voidaan rakentaa yhdessä päivässä

WC-mallin valinta

Maatilojen wc voidaan rakentaa hiekkalaatalla (hyllykammio) tai jätteen kapasiteetilla (jauhehuopa). Ensimmäinen vaihtoehto on välttämätön kesäisille asukkaille, joilla on suuri perhe pysyvästi tontilla, ja toinen sopii niille, jotka hoitavat puutarhaa useita päiviä vuodessa. Tässä tapauksessa biologisen jätteen sisältävä säiliö voidaan purkaa noin kerran kuukaudessa. Lisäksi pohjaveden tyyppi vaikuttaa wc-tyyppiin: jos ne ovat lähellä, niin sinun ei pitäisi kaivaa pesualtaita.

Kun olet päättänyt WC: n suunnittelusta, voit aloittaa piirustuksen, joka yksinkertaistaa kehyksen kokoamista tai käyttää valmiita suunnitelmia.

Yksityiskohtaiset mitat on esitetty piirustuksessa.

Joka tapauksessa on suositeltavaa tehdä rakennusosat tarkasti kuvion mukaisesti epätarkkuuksien ja vääristymien välttämiseksi. WC: n yksinkertaisin malli, joka ei vaadi erityistä taitoa, pidetään "Birdhouse". Yleensä sen korkeus on 2-3 metriä, leveys on yksi metri ja pituus on yksi tai puoli metriä. Haluttaessa kaikkia näitä mittoja voidaan lisätä tai tehdä kaksinkertainen vessassa.

WC "Teremok" näyttää alkuperäiseltä, etenkin nuolelta, jossa lumi ei kestä. Ja myös "upea" muotoilu on hyvin suojattu tuulelta. Sen pääosa, toisin kuin "Birdhouse", ei ole kehys ja seinät, vaan katto, joka on kiinnitetty katkaistun pohjan päälle.

Laattojen rakenne on hyvin suojattu lumelta.

Toinen yleinen vessassa on "Hut", jossa sivuseinät toimivat samanaikaisesti katon rinteinä. Tällainen malli rakennetaan muutamassa tunnissa. Samankaltaisia ​​viimeistelymateriaaleja tarvitaan vain takana ja eteenpäin, kateaineita asetetaan sivuille.

Mukava istuminen on tärkeä osa mitä tahansa vessassa

Piirroksen rakentaminen

Maa-WC: n piirustuksen kehityksen tulisi alkaa kehyksestä, jossa huomioidaan rakenteen mitat (pituus, leveys, korkeus) ja puun tai lankojen poikkileikkaus. Puurakennushankkeessa on näytettävä leikkuupinta-ainemateriaalin malli, jonka määrä lasketaan yhdelle puolelle (symmetriasta johtuen), etu- ja takaseinällä. Luodessasi "Birdhousen" piirustusta etuseinä olisi rakennettava korkeammalle kuin rungon takaosa, jos katto on rungosta. Etupuolella ja takaseinällä on pylväskatto, jossa korkeus on sama. Ne, jotka aikovat tehdä enimmäismäärän vessassa, on myös näytettävä kuvassa.

Laske materiaalien määrä

Tavallinen sarja tuotteille pieni maa-wc, jonka korkeus on kaksi metriä:

 1. Kaksi leikattua korttia neljästä kuuteen metriin.
 2. Neljä lattialaudat kuudella metrillä.
 3. Kolmen metrin vuori - kaksi tai neljä pakkausta (sisemmän vuorauksen tyypistä riippuen).
 4. Leikattu puu on vähintään 50 × 50 mm paksua tai levy on kehyksestä 20 mm.
 5. Glassam - neljä metriä.
 6. Ruberoid - puolitoista metriä.
 7. Kaksikymmentä erikoista sinkittyä naulaa kahdeksan aallon liuskekiveälle tai -levylle.
 8. Sinkitty teräs luistimiin.
 9. Ovi, jossa varusteet.
 10. Kaksi kauhaa hiekkaa.
 11. Antifungaalinen lääkepakkaus.
 12. Katon materiaali (120 × 140 mm).

Luettelo voi vaihdella ja sitä voidaan täydentää riippuen vessan mallista. Lopullinen estimaatti valmistetaan ennalta luotujen piirustusten mukaan. WC: n katon rakentaminen pituudeltaan 1,5 m ja leveys 1,2 m tarvitsee 1,8 m 2 leikattua levyä (laskettu kertomalla pituus leveydeltä) sekä kolme metriä (0,75 levyä) - sivulankojen kohdalla.

Tällöin katto kattaa 1,75 levyä, joiden pituus on 4 m ja leveys 0,25 m. Lattialaudat määräytyvät saman rakenteen mukaan: 0,6 m 2 (1 mx 0,6 m) on tarpeen lattian ja (0,6 m x 0,4 mx 2 + 1 m x 0,4 m + 1 mx 0,6 m = 1,48 m 2) on tuolille ja neljän lautan pinta-ala on kuusi metriä pitkä ja paksu 100 mm on 2,4 m 2.

WC: n takaosassa ja kahdessa sivuseinässä tarvitaan 7,28 m 2 levyä. Alue lasketaan myös kertomalla pituus leveydellä. Tämän seurauksena 2 m 2 vuoraus menee takaseinälle ja 2,64 m 2 - toiselle puolelle (2,64 m 2 x 2 + 2 m 2 = 7,28 m 2).

Suihkumuodon muotoisen wc-mallin osalta vuorauksen pituuden ei tulisi olla pienempi kuin 1,24 m (mikäli tavaraa on enemmän), ja leveys ja paksuus voidaan ottaa mielivaltaisesti. Laskelmat tehdään samalla tavoin: rakenteen seinien pinta-ala paljastuu ja jakautuu yhden vuorauspöydän alueelle, saadaan tarvittavien elementtien lukumäärä.

Rakennamme vessan venäläisen arkkitehtuurin perinteiden mukaan

Ostamme laadukasta materiaalia

Jos päätät rakentaa vessan ulos lankkuja, on parempi käyttää laajaa, lehtipuuta valmistettuja tuotteita, jotka eivät tummenta pitkään, säilyttävät alkuperäisen ulkonäönsä ja ovat kestäviä. Reunalistat voidaan suunnitella ja käsitellä. Ensimmäiset ovat kalliimpia, mutta jo kuivattuja, kiillotettuja eivätkä vahingoittavat käsiä työn aikana.

WC voidaan peittää ja limivuoraus - ohut levyt, jotka kiinnitetään yhdessä urien kanssa. Yleensä se on valmistettu havupuista, se on hyvin kestävä kosteus ja lämpötila ääripäitä ja ei vääristy auringonvalon vaikutuksen alaisena.

Pehmustettu hyvä säänkestävyys

Talousarvio ja kätevä vaihtoehto kaapin rakentamisessa voidaan käyttää kuormalavoja - pakkaustuotteita, jotka ovat käteviä kiinnittämään, murtamaan, käsittelemään ja yhdistämään muiden materiaalien kanssa. Niitä on helppo saada ilmaiseksi ottamalla yhteyttä kuljetusyrityksiin, jotka eivät tarvitse "roskaa" tai ostamaan edulliseen hintaan temppelisillä portaaleilla.

Paletit pultattu yhteen

Pesuhuoneen vaipan voi myös olla kosteutta kestävä vaneri, puukuitulevy, lastulevy tai tiivistetyt OSB-levyt. Kaikki nämä materiaalit on helppo asentaa ja kestää haitallisia biologisia vaikutuksia. On kuitenkin pidettävä mielessä, että liimattu sahanpurista valmistettu MDF ja lastulevy voivat vaurioitua iskuilla, tämä pätee erityisesti ohuille materiaaleille. WC, jonka päällyste on puukuitulevyä 0,5 mm, ei todennäköisesti kestä pitkään aikaan.

Modernit levyt OSB-3, jotka on valmistettu synteettisistä hartseista koostuvalle sirulle kolmen kerroksen muodossa, kestävät huomattavia mekaanisia rasituksia ja ovat rakentamisen kannalta käteviä. Siksi soveltuu rakenteille, jotka on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön. Luotettava, kestävä ja miellyttävä tyyli "antiikki" saa vessapuut tai puutavaran. Tämä malli on vain yksi haitta - korkea hinta.

Valmistamme tarvittavat työkalut

Rakentamisessa wc edellyttää:

 • rakennustaso;
 • haavasaha tai kannettava pyörösaha;
 • höylä;
 • ruuvitaltta;
 • itsekierteittävät ruuvit;
 • vasara.

Vaiheittaiset ohjeet maan WC: n rakentamiseen

Latrinaltaan rakentamiseen käytetään seuraavia menetelmiä:

 • teräsbetonirenkaiden asennus;
 • tiiliseinät;
 • erityisten polymeerisäiliöiden asennus;
 • betonointi käyttäen laatikoita.

WC: n asteittainen rakentaminen:

 1. Projektin valmistelemisen jälkeen sinun on päätettävä vessan rakennustyömaalla, joka ei saisi häiritä naapureitasi, joten sinun on asennettava se puolitoista metrin etäisyydellä aidasta. Jos päätät tehdä tyhjennysaukon, anna pääsy assenizatorskoy-koneelle. Ei ole välttämätöntä rakentaa wc alamäkiin, joka voi olla tulvia kevätsulkeilla.
 2. Hälytyskotelon rakentaminen alkaa kaivamalla reikä, joka voidaan tyhjentää tai sulkea. Ensimmäinen vaihtoehto on vähemmän aikaa vievää, ja toinen on välttämätöntä korkealle pohjaveden pinnalle, joka levittää jätevedet koko sivustolle.

Pesualtaan ei saa sijoittaa lähemmäksi kuin 5 metriä kaivoista, asuinrakenteista ja hedelmäpuita sisältävistä alueista.

Kaivoksen pohjassa on rikki tiili

Pesuhuone voidaan tehdä käsittelemättömistä säleistä.

Jakkara sijaitsee noin 40 cm: n etäisyydellä lattiasta

WC: n runko peitetään hyllyillä

Jätehuollon takaovessa on tuuletus

Valaistusikkuna voidaan järjestää oviin tai sen yläpuolelle

Katto on asennettu porakoneella

On parempaa tehdä puitteet rinnakkaisarkkitehtuurin rakentamiseksi lehtikuusista, ja mänty soveltuu parhaiten lattiat, seinät, lattiat ja ovet. WC-istuimen siistiksi on tarpeen tehdä tarkkoja mittauksia piirustuksen mukaisesti.

Malli "Hut" on rakennettu hyvin nopeasti. Työskentely aloitetaan leikattujen mäntykorttien etu- ja takaseinien asennuksella, joiden paksuus on vähintään kolmekymmentä millimetriä. Materiaali on sallittu kiinnittää sekä kynnet että ruuvit. Seuraavaksi pitkittäiset ja poikittaiset palkit asennetaan piirustuksen mukaan, ja jalustan pohja on asennettu takaseinälle ja välikappaleelle.

Kuivakäymälää tai turvetuonetta suositellaan asetettavaksi murskattua kynän tyynystä. Voit tehdä tämän poistamalla maaperän kerroksen 20 senttimetrin syvyyteen ja täyttämään sora pit.

Kun runko on koottu, alusta ja lattia ovat päällystetyt. Jälkimmäiselle on parempi ottaa 20 x 100 mm: n lehtipuu. Tuuletus "Hut" on asennettu takaseinälle. Ovi, kuten aina, on asennettu loppuvaiheeseen.

Video: maa wc, yhdistettynä suihku, omilla kädet

Luo kestävä viimeistelykerros

Ulkona oleva wc on jatkuvasti sateiden, tuulen ja lämpötilan muutosten haittavaikutuksia. Tästä puusta pimenee ja hajoaa. Pidentää käyttöikää auttaa suojaava päällyste, joka on välttämättä esteettinen.

WC: n alkuperäinen muoto voi koristaa sivuston.

Päätyyppien päällysteet:

 1. Öljymaalit. Hyvin kyllästetty puu, muodostavat vahvan kerroksen, tarjoavat jopa seitsemän vuotta. Suuri kulutus ja pitkä kuiva.
 2. Antiseptiset. Ne läpäisevät noin senttimetrin syvyyteen, suojaavat materiaalia sinisestä, muotista ja rouhista. Säilytä puun luonnollinen väri tai hieman sävytetty.
 3. Lessiruyushchy maaleja. Läpikuultava, tarjoavat jopa viisi vuotta, eivät muuta pinnan rakenteita.
 4. Cover maalit. Ne ylläpitävät myös materiaalin helpotusta, eivät häviä ulkonäköään seitsemään vuoteen, ne muodostavat erittäin kestävän kerroksen.
 5. Akryylimaalit. Voi palvella jopa kymmenen vuotta, antaa puun hengittää, säilyttää täydellisesti värin.

Tuulettimet luonnollisen varjossa puuta on parempi käyttää antiseptisiä ja erityisen impregnointi. Ne, jotka haluavat antaa tilaa mielikuvitukselle, voit käyttää tummia värejä, jotka eivät ole saastuneita. Suunnittelijat eivät suosittele WC: n peittävyyttä silmiin tarttuvilla, kirkkailla kirkkailla väreillä. On parempi, jos wc on piilotettu uteliailta silmiltä.

Useimmissa tapauksissa rakennukset on maalattu asennuksen jälkeen. Tällä on kuitenkin sen haitat. Loppujen lopuksi levyjen ja muiden vaikeasti tavoitettavien kohteiden reunat pysyvät suojattomina. On parempi käsitellä materiaalia jo ennen WC: n rakentamista.

Ihmiset, jotka voivat piirtää hyvin, voivat koristaa wc alkuperäisellä tavalla. Linnut, hyönteiset, kukat tummalla pohjalla ja muut kuvat tekevät wc: stä lähellä toisia.

"Wc-seinien maalaus, sinun ei pidä käyttää lakkaa, joka pitää höyryä ja ei sovellu katutyöhön".

On suositeltavaa laittaa välineet puhtaalle, hyvin maanpinnalle. Ensin suoritetaan antiseptinen käsittely ja sitten päällystettä levitetään kahdella tai kolmella kerroksella kuivaamalla. Levyjä on mahdotonta maalata paahtavan auringon alla, muuten halkeamia kuivumisen jälkeen. Alukkeen tulisi vastata päämaalin sävyä. Prosessissa työkalua on jatkuvasti sekoitettava tasaisen kerroksen saavuttamiseksi.

Luonnolliset tummat värit ovat optimaaliset WC: lle

Rakenna mukava puinen wc maassa on helppoa. Jopa aloittelija selviytyy tästä tehtävästä. Jotta tulos ei kuitenkaan pettäisi, sinun on noudatettava useita yksinkertaisia ​​ehtoja. Valmispiirustusten käyttäminen ei ole kielletty, mutta ennen hankkeen toteuttamista, heidän on ymmärrettävä hyvin. Ja vielä parempi - tekemään tarvittavat parannukset valmiissa piirroksessa (koon muuttaminen, muotoilun muuttaminen jne.). Creative lähestymistavalla voit saada parhaan tuloksen.

Cottage wc - helpoin vaihtoehto rakennusrakenteet

Jos päätät tehdä kesällä olevan wc kädet, niin tämä artikkeli on sinulle. Tarkastelemme kaikkea, mitä sinun tarvitsee tietää: oikeasta paikannuspaikasta säiliön laitteeseen ja puurakenteiden rakentamiseen. Sinun tarvitsee vain ohjata tarkistuksen suositukset selviytymään työstä helposti.

Valokuvassa: puinen wc - helpoin ratkaisu antaa

Värjäys tekee rakennuksesta houkuttelevamman.

mainos

Miten järjestää työtä?

Maa-WC: n tekemiseksi sinun ei tarvitse olla rakentaja tai puuseppä. Rakenne on yksinkertainen, joten sen rakenne pystyy kenelle tahansa. Mutta on olemassa useita vivahteita, joiden noudattamatta jättäminen voi aiheuttaa monia ongelmia, joten ennen kaikkea sinun täytyy käsitellä asennusohjeita. Vasta silloin voit aloittaa työn.

Yleensä wc sijaitsee erän kaukana kulmassa.

Miten valita paikka

Tämä yksinkertainen järjestelmä heijastaa rakenteen sijaintipaikan perusvaatimuksia.

Ensinnäkin sinun on valittava maan WC: n oikea sijainti.

Muutamia sääntöjä on muistettava määrittäessään rakennuspaikkaa:

 • Etäisyys wc: stä juomaveden lähteelle tulisi olla vähintään 25 metriä. Ihannetapauksessa, kun kaivo sijaitsee, sitä parempi. Et voi laittaa rakennetta lähemmäksi, varsinkin jos pohjavesi sijaitsee lähellä pintaa;
 • On parempi, että rakennusta ei ole lähemmäksi kuin 5 m talosta. Tämä johtuu sekä terveysvaatimuksista että siitä, että lähellä olevat huoneet ovat epämiellyttäviä hajuja, varsinkin kesällä, kun ikkunat ovat auki. On myös suositeltavaa ottaa huomioon vallitseva tuulen suunta alueellasi, jotta mahdolli- simman mahdollista laittaa wc vetovoimaan;

Kaikki etäisyydet mitataan huolellisesti.

 • Huomaa myös etäisyyttä aidasta, vähimmäisetäisyys on 1 m. Jos laitat rakenteen lähelle, naapurit voivat haastaa sinut ja sinun täytyy siirtää rakennusta;
 • Päättäessä, mihin laittaa wc, älä unohda ottaa huomioon sivuston tasoa. On välttämätöntä laittaa rakennus niin, ettei se ole korkeimmassa paikassa. Mutta myös alamäkeen rakentaminen ei ole toivottavaa, varsinkin jos sinulla on vettä tontilla keväällä.

Jos sinulla on suljettu tyhjennys, älä unohda antaa paikkaa kuorma-autolle. Ja sitten usein saada tilanne, että auto ei voi ajaa.

Materiaalit ja työkalut

Jotta rakennamme kehysvesi wc-altaalla, tarvitsemme yksinkertaisen materiaaliryhmän. Kaikki tarvittavat komponentit on esitetty selkeyden vuoksi taulukon muodossa.

Lohkotalo näyttää houkuttelevalta, mutta maksaa enemmän kuin hallitus.

Tämä putki on ihanteellinen ilmanvaihtoon.

Mitä työkalua varten tarvitset tämän asetuksen:

 • Vannesaha tai sähkötyökalu puun leikkaamiseen. Voit saada käsin vaihtoehto, se on paljon halvempaa;
 • Spade kaivontalaa varten;
 • Jos laitat tiilen, tarvitset laastin ja astian laastin valmistukseen;
 • Voit rakentaa rakenteen joko kynsien avulla (tarvitset vasaraa) tai itsekierteittävät ruuvit (tarvitset ruuvimeisseliä). Mieluummin toinen vaihtoehto sen luotettavuudelle;

Ruuvimeisselillä voit nopeasti ja tarkasti yhdistää puiset elementit

 • Kynällä, neliöllä ja tasolla varustettu nauha mittaa täsmällisiä mittauksia ja kokoaa tasaisen rakenteen.

Kaivetaan pesualtaita

Kaiken yksinkertaisuuden vuoksi tämä osa työstä kestää paljon energiaa, joten on parempi kaivaa reikä ei itsestään, mutta 1-2 avustajaa, jotta he voivat levätä puolestaan.

Työnkulussa on seuraavat toiminnot:

 • Tulevan kuopan koko määritetään. Jos käytät pyöriä tai renkaita, tarvitset syvennyksen pyöreä muoto. Jos seinät asetetaan tiilestä, voit tehdä neliömäisen version, jonka sivu on 100-120 cm. ;
 • Pinta on merkitty ja työ alkaa. Ylempi hedelmällinen maaperän kerros poistetaan parhaiten erikseen, jotta sitä voidaan käyttää puutarhassa. Sitten maa valitaan ja joko poistetaan tai tasaisesti hajotetaan korottamalla alueen tasoa tai tasoittamalla alueen kaivoja;

Kaivo kaivuu tiukasti kooltaan

 • Syvyys on yleensä noin 2 metriä. Ei tarvitse tehdä enemmän. Kun kaivo on valmis, sinun on tasoitettava pohja ja kiinnitettävä seinät tarvittaessa;

Jotta seinät romahtaisiin, työ tehdään parhaiten kuivan kauden aikana.

 • Jos seinät asetetaan tiilistä, on parempi tehdä ne neliöiksi. Ympyrän tuominen on paljon vaikeampaa, mutta tasaisten sivujen asettaminen on helpompaa. Sinun ei tarvitse laittaa täydellistä laatua, tärkeintä on kiinnittää kiinnityselementit tiukasti ja tehdä seinät enemmän tai vähemmän tasaiseksi. Alareunassa voit jättää reikiä tyhjennykseen;

Tehdä tiilet helpommin neliöreikään

 • Renkaiden asennus on entistä helpompaa. Ne on asetettu huolellisesti toisiinsa ja kohdistettu. Lisäksi he eivät tarvitse asentaa. Ylemmässä elementissä voidaan muodostaa aukko niin, että myöhemmin letku voidaan työntää säiliön pumppaamiseksi;

Renkaat - edullinen ratkaisu avoimiin altaaseen

 • Jos käytät betonirenkaita, ne ovat parhaiten sijoitettavissa hissin avulla. Useimmin käytetään kahta rengasta, syvyys on vain kaksi metriä.

Jos tarvitset kiinteän maa-WC: n - käytä kaivolle betonirenkaita

 • Tarvittaessa pohja on betonoitu. Kaikki on yksinkertaista: maata tasoitetaan, kaadetaan ja puristetaan hiekkalaatikko, jonka paksuus on 10 cm. Sen päälle kaadetaan liuos, jonka paksuus on 5 cm.
 • Jos sinulla on avoin vaihtoehto, niin pohjaan kaadetaan tyhjennyskerros. Kaikki on helppoa tässä: keskimmäisen murto-osan murskakivi otetaan ja jaetaan 20-30 cm: n kerroksessa pinnan yli.

Talon rakentaminen

Nyt selvitetään, kuinka tehdä vessasta maassa omilla käsillään.

Prosessi on yksinkertainen ja koostuu seuraavista toimista:

Järjestelmä on melko yksinkertainen, jos katkaiset sen pieniksi askelmiksi.

 • Ennen kuin rakennat wc: n, tee se kaikenkokoiseksi projektiksi. Tämä yksinkertaistaa työnkulkua huomattavasti, koska tiedät jokaisen elementin parametrit. Lisäksi kun ymmärrät selvästi lopputuloksen, kokoonpano on paljon nopeampaa ja helpompaa;

Yksinkertaisin maa-wc, joka voi kerätä jokaisen

 • Piirustusmateriaalien mukaan valmistellaan. Levyt leikataan halutun koon palasiksi. Jos sinulla on katto, niin etuosan pylväiden pitäisi olla 20 cm korkeammat kuin takana, tämä on helpoin vaihtoehto katolle;
 • Ensimmäinen perustetaan. Tässä tärkeintä on tehdä rakentaminen edes, ennen kuin kiinnität kaikki elementit, muista tarkistaa diagonaalit. Tämä on helpoin tapa hallita geometriaa ja poistaa vääristymät. Kiinnitä osat parhaaseen ruuviin;

Parhaan luotettavuuden takaamiseksi on suositeltavaa käsitellä alaosaa käsittelyllä tai muulla suojaavalla aineella.

 • Aseta säätö maahan. Helpoin tapa on käyttää 4 betonilohkoa, jotka estävät puupintojen kosketuksen maan kanssa ja muodostavat luotettavan tuen rakenteelle. En suosittele säätiön kaatamista, lohkot tekevät erinomaista työtä säätiön toiminnolla.

Pohja asetetaan betonilohkoihin ja sitä käsitellään runsaasti suojatuilla yhdisteillä.

 • Asennetut pystysuorat telineet. Helpoin tapa työskennellä on käyttää metallisia kiinnityskulmia, joiden avulla voit nopeasti ja turvallisesti yhdistää elementit. On tärkeää hallita telineiden pystysuoraa tasoa. Tarvittaessa voit lisäksi kiinnittää palkin tilapäisin pidikkein;

Kulmissa kiinnitys teline on erittäin kätevä

Tässä on esimerkki siitä, miten jalusta ja jalusta kiinnitetään kulmilla.

 • WC-istuin on rakennettu. Kaikki on yksinkertaista: rungon pituus on 40 cm ja leveys vähintään 50 cm. Erityisiä vaatimuksia ei ole, mutta tärkeintä on rakenteen jäykkyys. Rakenteen tätä osaa varten käytetään samaa palkkia kuin virroille;

Korkeuden pitäisi olla kooltaan sopiva

 • Asennetut kattotuolit ja oven kehys. Kattopalkkien kohdalla ne on suoritettava 20 cm: n etäisyydeltä seinien peittämiseksi sademäärästä. Ovelle tehdään vahvikekehys tulevan kangaskoon mukaan. Kuinka kaikki näyttää koottuna näkyy hyvin alla olevassa kuvassa;

Näin valmis kehys näyttää maan WC: ksi.

 • Seinät on peitetty aluksella. Kaikki on yksinkertaista, tärkeintä on leikata materiaalia kooltaan. Kiinnitys tapahtuu ruuveilla tai nauloilla. On parempi käyttää reunataulua, jotta rakenteessa ei olisi aukkoja. WC on edelleen katu, ja tuulen ei ole toivottavaa mennä sinne;

Jos sinulla on vaneria, voit myös leikata tätä materiaalia.

 • Mene ja pane ovi. Käytetään yksinkertaista rakennetta, joka koostuu alustasta, kahdesta hyppykytkimestä ja yhdestä tai kahdesta hihnasta luotettavuuden takaamiseksi. Lisäksi on parempi rakentaa ensin rakenne ja leikata ylä- ja alaosat tasaisesti. Wc-kehyksessä kangas on kiinnitetty saranoihin, joita voi ostaa missä tahansa rautakaupassa;

Aluksi rakennelma piilotetaan ja suljetaan ja sitten kaikki ylimäärä katkaistaan ​​linjaa pitkin

 • Helpoin tapa kiinnittää tuuletusputki on takaa. Sen on oltava vähintään 20 cm katon yläpuolella ja upotettava kuoppaan noin 15 cm. Ilmanvaihtoa ja sademäärän suojaamista varten on asennettu deflector yläosaan.

Putken on oltava katon yläpuolella, muuten ei tule normaalia tuuletusta.

Rakentamisen jälkeen älä unohda käsitellä rakennetta suojaavalla yhdisteellä. Voit käyttää sekä maaleja että kyllästystä, jotka eivät peitä puun rakennetta, vaan suojaavat pinnan luotettavasti kosteudelta ja tuholaisilta. Värjäys on päivitettävä vähintään kerran kolmessa vuodessa, se pidentää rakenteen käyttöikää vähintään kahdesti.

Suojaava käsittely - työnkulun viimeinen vaihe

Jauhekaapin rakenne

Jos pohjaveden pinnankorkeus on erittäin korkea, tai jos on olemassa muita rajoituksia kasaamisen rakentamiseksi, on helpompi rakentaa jauhehuone. Sitä kutsutaan myös turve-WC: ksi, koska täyteaineena käytetään turpea.

Tämä vaihtoehto ei edellytä sumppua.

Suunnittelu on monella tavalla samanlainen kuin tavallinen vaihtoehto, mutta myös eroja, ja analysoimme ne alla:

 • Ensinnäkin sinun on tehtävä tulevaisuuden rakennelma. Se on samanlainen kuin edellä kuvattu muunnos, mutta siinä ei ole taloa, vaan maahan sijoitettu betonilohkareiden pohja;

Näyttää siltä kuin tämä vaihtoehto

 • Talo voidaan koota missä tahansa ja asettaa missä tarvitset. WC: ssä on parempi tehdä lattia, jotta ämpäri ei mahdu maahan vaan lattialle. Määritettäessä kokoa älä unohda, että se olisi sijoitettava turpeen ämpäriin. Siksi tällaiset käymälät ovat yleensä laajempia kuin tavalliset;

Turpeen sijasta voidaan käyttää sahuna

 • Jalustan korkeus riippuu käytettävän ämpärin tai säiliön koosta. Määritä ensin tämä näkökohta ja jatka sitten töihin. Usein käy ilmi, että kokoonpanon jälkeen osoittautuu, että ämpäri ei sovi ja sinun on sopeuduttava, mutta jos ennakoisit tämän, ongelmia voidaan välttää;
 • Harkitse kuinka kapasiteetti poistetaan. Voit tehdä taitettavan wc-istuimen, ja voit rakentaa ovet takaseinään irrottamaan kauha kadulta. Ei ole mitään erityistä eroa, valitse mikä sinulle sopii.

Tämäntyyppisellä kotimaan WC-tilalla tulisi olla säiliön helppo irrottaminen.

johtopäätös

Tämän tarkastelun avulla voit helposti rakentaa maa-wc. Kaikki vaiheet on kuvattu yksityiskohtaisesti, ja tässä artikkelissa näkyvä video näyttää selvästi työn tärkeät kohdat, jotta aiheen lajittelu olisi vielä helpompaa. Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita ne alla oleviin kommentteihin.