Avaaminen säätiössä - leikkausreiät säätiössä

Esikaupungin yksityisrakentaminen on erittäin suosittua kotona, jonka muotoilu tarjoaa kellarikerrokseen. Kellarikerros käytetään usein kodinhoitohuoneena tai autotalona täysimittaisena autotallina. Samanaikaisesti kellarikerroksen kellarissa oleva monoliittinen nauha jätetään etukäteen autotallinovien ja ylimääräisen "takaluukun" sijoittamiseen tai ne valmistetaan jo rakennetusta pohjasta. Tässä artikkelissa tarkastelemme molempia vaihtoehtoja siitä, miten avaaminen säätiössä.

Miten saadaan aikaan aukko säätiön rakentamisen aikana

Jotta voisimme vastata tähän kysymykseen, aluksi sinun on harkittava yksityiskohtaisesti säätiön suunnittelua ja sen valmistusmenetelmiä. Kuvassa esitettyä säätiötä kutsutaan laudaksi, jossa on monoliittinen upotettu teräsbetonituote. Tällainen säätö sopii parhaiten, jos se vaatii aukkoja.

Säätiön rakentamisvaiheet:

 • Kaivinkoneiden kaivosten syvyys 2500-3000 cm;
 • Kaivetaan pohjan pohjaa erikoislaitteilla;
 • Luominen kaivannon kaivannon sisäpuolella, jonka syvyys on vähintään 40 cm;
 • Kaivantojen vahvistaminen kehän ympärillä;
 • Kaadetaan 10 cm: n murskattujen kivien keskiosaan, jonka murto-osa on 40-70 mm;
 • Pohjan ja kehäkaivojen pohjalevyn täyttäminen betonilla;
 • Pystysuorien muottipaneelien asennus ja pystysuorat vahvikekaapit;
 • Täyttö monoliittisen upotetun nauhan ympärillä;
 • Asennus pohjakerroksen laattojen laatat tai monoliittinen laatta.
optimaalinen säätö perustuksiin, joissa on aukkoja

Normaalisti aukko monoliittisessa nauhassa autotallin oven alle on 240 cm, aukon korkeutta ei kuitenkaan tehdä koko kellarikerroksen korkeudelle, mutta on noin 220-230 cm. Itsenäisesti kellarikerroksessa on yleensä 260-280 cm. aukon osat on valmistettu monoliittisesta hyppyjohdosta, jonka sivut ovat 40x40 cm tai 40x35 cm. Tämä yhdyskappale on erittäin tärkeä, joten se jakaa pystysuoran kuorman, joka on saatu edellä olevan ensimmäisen kerroksen tukiseinistä.

liitosjohdon kuorman jakamiseksi seinämästä pohjaan aukon avulla

Tämäntyyppisen perustuksen rakentamisen aikana käytetään betonia M400 ja sitä korkeampaa, ja tietenkin suurta merkitystä kiinnitetään sekä itse levyyn että upotettuun pystynauhaan. Lisäksi, jos betonilaattoja käytetään kellarikattoina, ne asennetaan vasempaan aukkoon pitkin autotallin ovea.

Miten avautua olemassa olevaan säätiöön?

Usein suunnittelu- ja rakennusvaiheessa tehdään seuraava virhe: ne unohtavat tarjota ylimääräisen "takaoven" pohjakerrokseen. Portin käyttäminen autotallissa koko ajan ei ole kovin kätevää. Usein säätiöön ei ole aukkoja, ja niitä on tarpeen leikata. Siksi on olemassa yksi vaihtoehto - leikata lisäsäiliön pohjan betoniseinässä.

 1. Määritetään konkreettinen leikkauspaikka;
 2. Näytteenotto säätiön ulkopuolelta ja kaltevuuden luominen;
 3. Peruspaikan vahvistaminen paikkaan, jossa on aukko. Vahvistaa runko metallikanavasta;
 4. Betoni-aukko monoliittisella nauhalla.

Harkitse jokaisen vaiheen luomalla aukko säätiössä tarkemmin.

Aukon leikkauspiste määritetään kahden tekijän perusteella. Ensinnäkin kellarikadun sisäänkäynnin alapuolella oleva aukko tehdään mukavuusperiaatteen mukaisesti. Yleensä tämä musta sisäänkäynti autotalliin tehdään talon etupuolelta katsottuna autotallin ovelta. Toiseksi, lattialaattojen asettelu otetaan huomioon. Käytetään useimmin lattialevyjen rakentamisessa leveydellä 100, 120 ja 150 cm. On parasta, jos leikkausreikä pudotetaan laattojen pitkän reunan alueelle. Jos tätä ei voida saavuttaa, aukko on järjestetty täsmälleen keskelle ohjattavan laatan alle. Tällöin levyn leveys riippuu levyn leveydestä. Joten jos levyssä on leveys 120 cm, aukon maksimileveys voi olla enintään 90 cm ja optimaalisesti 80 cm.

ovi avautumista säätelyssä

Päättäessään betoniputkien tarkasta sijainnista ja tulevan aukon rajojen vetämisestä matalalle seinälle, ne siirtyvät maaperänäytteenottoon säätiön ulkopuolelta. Täällä päätehtävänä on valita maaperä kaltevuuden alapuolella tulevan aukon pohjalle. Kaltevuuskulma asetetaan tulevien konkreettisten vaiheiden lukumäärän ja koon mukaan.

Kun se pääsee molemmilta puolilta syvälle alustalevylle, siinä paikassa, jossa leikkaus suoritetaan, vahvista nauha metallikanavalla. Yleensä kanavahylly suoritetaan vain nauhan toisella puolella, koska aukkoa ei ole tehty lattian koko korkeudelle, mutta hyppy jää ylhäältä. Seinän osan, joka on yhdensuuntainen lattian kanssa, vahvistamiseksi se kokoaa hyllyt alas kanavaan. Kanavan kiinnittäminen pohjan pohjalevyyn tehdään 2 pitkittäisleikkausta 5 - 6 cm: n syvyyteen. Tämä työ tehdään hiomakoneella tai seinäkourilla. Vastaanotetut leikat hyllyvät alas kanavalla hyllyillä.

kanavan avautumisvahvistus

Seuraavassa vaiheessa seinälle asennetaan 2 pystysuuntaista kanavaa, joiden tulee kulkea tiukasti leikkausreunan reunoilla ja joiden korkeus vastaa kellarin kerroksen korkeutta. Pystysuoran kanavan alemmat päät riippuvat lattian vaakakanavasta ja hitsataan siihen sähkökaarihitsauksella. Seuraavaksi kanavien yläpäät ja päällekkäisyys asetetaan ja hitsataan ylempi vaakasuora kanava. Sen jälkeen pystysuuntaisten kanavien pituus 30 cm: n portaalla porataan monoliittiseen nauhaan. Rebar-nastat lyödään reikiin, jotka on hitsattu kanavahyllyyn.

Prosessin leikkaaminen konkreettisesti rakennuksen aukon säätiön.

Betoniseinämän vahvistaminen edellä kuvatulla tavalla, mene suoraan betoniputkeen. Alun perin leikkausreunan ympäryksen ympärillä timanttilevyjen hiomakoneet leikkaavat 3-4 cm: n syvyyttä. Sinun ei pitäisi mennä syvemmälle heti, koska on mahdollista lyödä ristikkoa. Juotos itse tuottaa ammattimaisia ​​lyöntejä Makit tai Bosch tyyppi, varustettu "huippu" ja "meloa" suuttimet. Joissakin tapauksissa käytetään letkuja liimapistoolia ilmakompressoriin. Yleensä työkalun valinta riippuu betonin lujuudesta ja työn kokonaismäärästä.

Rikkoutunut betoni poistetaan työmaalta. Tuloksena oleva oviaukko on tarvittaessa kipattu ja asennettu ovi tai portti.

Neuvoja niille, jotka päättivät itsenäisesti leikata pohjaan nauhan aukon läpi. Jos olet rakentaja, jolla on monivuotinen kokemus, tai jos olet osallistunut ja itse valvonut talosi rakentamista, ja jos sinulla on yksityiskohtainen rakennuksen tekninen suunnitelma, voit vähentää itsesi, muuten sinun on laskettava ja tutkittava tekninen suunnitelma. ja vaatii ammattimaisten työkalujen käyttöä.

Selostus tehokkaimmista tavoista leikata betonia sekä luettelo tarvittavista työkaluista ja laitteista annetaan erillisessä artikkelissa: betonin leikkaaminen - menetelmät, työkalut ja teknologiat.

Kun asennat aukon säätöön sen kehän ympärillä, voi olla tarpeen luoda pohjaveden poisto-järjestelmä. Lisätietoja viemärijärjestelmien asennuksesta on artikkelissa: pohjaveden tyhjennysjärjestelmien asennus.

Kun rakennetaan talon seinämien oviin ja ikkunoihin liittyviä aukkoja, on otettava huomioon seinämateriaaliin liittyvät ominaisuudet. Yksityiskohtaisemmin se on kuvattu artikkelissa: miten ikkunasta tai ovesta tulee seinä.

Kuinka leikata FBS-oviaukon pohja

Hei, Semenych! Edessä on ongelma siitä, kuinka leikata FBS-oviaukon pohja. Yksityinen laattarakennus, talon alle kellarikerroksessa. Sinun on valittava pieni maa, mutta tarvitset oven avaamisen ovesta. Kerro minulle, miten tämä tehdään? Kiitos paljon.

Alexander, Belgorod.

Hei, Alexander Belgorodista!

Ovien lohkot FBS tekevät seuraavasti. Antakaa sen luominen rakennusvaiheessa ja jätä aukko asentamalla lohkot siten, että reikä jätti halutut parametrit.

Jos jostain syystä aukko oikeaan paikkaan ei jää, niin ensimmäinen askel on poistaa maaperä tämän tulevan aukon paikasta. Tarvittaessa lujitkaa maata tulevan aukon sivuilta kiinnittämällä muottiin. Koska joillakin maaperälajilla on mahdollista irrottaa ne ja aiheuttaa häiriöitä heidän työhönsä.

Merkitse sitten aukon sijainti. Samanaikaisesti he pyrkivät varmistamaan, että ainakin yksi pystysuora viiva on tulevan aukon puoli pitkin lohkojen liitoksia. Vähemmän tarvetta murskata ulos.

Ja sitten he käyttävät voimakkaampaa leimaamista, yleensä niitä, jotka maksavat yli 15-20 tuhatta ruplaa, aseta pistokeliin (erityinen taltta) patruunaan ja aloittavat vasaran. Niissä tapauksissa, joissa FBS-lohkojen välissä on vahvistus saumoissa, ja tätä käytetään joskus perustusten asennuksen aikana, vaikkakin melko harvoin tarvitaan jyrsintä teräpalkkien leikkaamiseen.

Pari ihmistä siirtoa kohden pystyy käyttämään rei'ittimen jatkamaan halutun kokoisen reiän neljässä lohkossa, jotka on asetettu korkeuteen. Jopa paksut (60 senttimetriä paksu standardin mukaan).

Pienikokoisten porauslaitteiden tai kelkkapassien käyttö vaipalla, joka on hitsattu vaijeriin helppoa pitämistä varten käsissä on paljon vähemmän tehokasta. "On ilo" on kaksi tai kolme kertaa pidempi.

Muut kysymykset koskien kodin säätiön korjauksia:

Esitä kysymys Semenychille (materiaalin kirjoittaja)

Sivustoamme päivitetään säännöllisesti mielenkiintoisilla ja ainutlaatuisilla materiaaleilla ja artikkeleilla puutavaraa, rakennusmateriaaleja ja työtä varten, antaa tekijän mielipiteen ja tietämyksen todellisesta shabashnikista, jolla on yli 15 vuoden kokemus. On osa - hauskat tarinat shabashniki. Jos haluat saada tietoja tästä, tilaa tilauksesi uutiskirjeeseen. Osoitteen siirtäminen kolmansille osapuolille on taattu.

Miten tehdä aukko oven alla betonissa 70cm?

# 1 Cat Murzik

# 2 Leksin

 • jäsentä
 • 1206 viestiä
  • Kaupunki: Khazaria Khan, ala M.
  • Nimi: Anton, mutta kaikki soittavat sukunimen mukaan.

  # 3 user_44746

  # 4 chimik2

 • jäsentä
 • 1631 viestiä
  • Kaupunki: Elektrostal MO
  • Nimi: Sergey

  # 5 techie VV

  Cat Murzik (27. marraskuuta 2016 - 10:55) kirjoitti:

  # 6 Elgreen

  # 7 Gideon

 • jäsentä
 • 17753 viestiä
  • Kaupunki: straingers in the ku
  • Nimi: Rabbi

  # 8 Cat Murzik

  # 9 LEONS

  Post on muokattuLe noin ns h: 27 marraskuu 2016 - 11:31

  # 10 vadim 3838

 • jäsentä
 • 70 viestiä
  • Kaupunki: Irkutsk
  • Nimi: Vadim Kiselev

  # 11 Cat Murzik

  # 12 Prostokot

  Viestiä on muokattuProstokot: 27.11.2016 - 11:37

  # 13 Cat Murzik

  Vadim 3838 (27. marraskuuta 2016 - 11:30) kirjoitti:

  Voinko lyödä ovea säätiössä?

  Forum Evroluxe, kaikki tilojen rakentamiseen ja korjaamiseen.

  Voinko lyödä ovea säätiössä?

  Voinko lyödä ovea säätiössä?

  Lala "Aug 19 2014, 16:26

  Tarvitsee peruskorjaus pienen ikkunan (40 x 50 cm) sijaan, Oven luomiseksi. Talo on 3-kerroksinen, punainen tiili, rakennettu 1900-luvun alussa. Kuiva, kestävä, vaikkakin pohjavettä joskus upottaa. Vähintään pieni ovi voidaan tehdä tai iso ikkuna? Mielestäni ovia ei pitäisi tehdä ollenkaan. Minulle kerrottiin, että voit. Rakentajat, neuvoo miten olla?

  Re: Voinko lyödä ovea säätiössä?

  Vlad73 "20 elokuu 2014, 09:07

  Nauhan säätöä ei voida koskettaa (rikki), koska se ei olisi toivottavaa, koska rikkoa pohjan lujuutta ja siten pystysuoraa kuormitusta säätiöön. Tämän seurauksena halkeamia voi kulkea talon seinää pitkin, jota pahentaa vesi (sade ja lumi).

  Re: Voinko lyödä ovea säätiössä?

  Business Dec. 07, 2014, 14:29

  Jos säätiö on hyvä, on mahdollista säilyttää pieni, vahvistamalla sitä sivuilla, joissa ovi tulee. Kuinka vahvistaa lukemaan vastaukset kysymykseen: onko mahdollista vahvistaa perusta.

  miten tehdä aukko säätiöön

  hyvää aikaa kaikille, mitä ei halua, se osoittaa kunnon korkeuden säätiön 180 cm, ja socle ei ole tarpeeksi korkeutta, mutta haluaa kuitenkin lähteä niin, vaikka maanalainen

  ja kysymys nousi esille: kuinka tehdä tällainen aukko säätöön niin, että se voisi kävellä vapaasti, jos laakerin seinämä olisi, jos ylemmän rivin lujittaminen voidaan keskeyttää ja sinisellä merkitty paikka voitaisiin nostaa, alarivin vahvistus on edelleen 30 cm korkea ja lisäraudoitusrivillä.

  Miten tehdä aukko seinään oven alla

  Poraa seinän oven läpi. Vihjeitä ja temppuja

  12. syyskuuta 2015

  Ajan myötä monet meistä päättävät muuttaa kotiamme nykyistä asettelua, joten melko usein kysytään, miten lävistetään seinän ovi, tehdään kaari tai aukko ja yhdistetään kaksi huonetta yhteen. Rakennustoiminnan taitoja on suhteellisen helppo toteuttaa tarvittavien korjausten avulla. On kuitenkin otettava huomioon rakenteen rakenteelliset piirteet, mutta myös joitain oikeudellisia näkökohtia. Ennen kunnostamisen aloittamista on välttämätöntä hyväksyä tulevaisuuden uudistushanke sekä hankkia lupa kaupungin tai piirin asuntotarkastuksesta. Alkuvaiheeseen kuuluu alustava valmistelutyö, laitteiston hankinta ja rakennusmateriaali hankintaan.

  Valmisteleva vaihe

  Jos on tarpeen lyödä tiiliä, kiveä, betoniseiniä, tarvitset lävistimen, jossa on useita suuttimia, bulgarialaista, timanttipeltiä, kääpiöhaarukka, murskain, taltta, mittanauha, lyijykynä, rakennuspölynimuri. Kaikki työ on tehtävä äärimmäisen varovasti, noudattamalla tiukkaa järjestystä ja turvallisuutta, koska uudistaminen on melko työläs, monimutkainen ja vastuullinen prosessi. Ennen korjaustyön aloittamista on tarpeen tarkistaa, onko seinässä johdotus, tekninen viestintä tai savupiippu lävistyspaikassa, jonka vähimmäisetäisyys on oltava vähintään 300 m. Tarvittaessa johdotus voidaan siirtää. On myös otettava huomioon, missä tiiliseinä (laakeri, ei-lujuus, jäykkyys) oven lävistys, kaareva aukko suoritetaan, jotta rakenteen koko tukirakenne ei vääristy ja heikennä. Jos oviaukko on lävistetty verhoseinään pienentääkseen putoamisen vaaraa, taivutuksen estämiseksi tehdään merkinnät ja tiilien purkaminen alkaa ylemmistä riveistä (ylhäältä alas) ja ohjaa talttaa kohtisuoraan pinnalle. Lisäksi sinun on ensin tehtävä porttiluku.

  Vanhat päällysteet poistetaan tiiliseinien pinnoilta, tapetista ja poista kipsikerros. Kipsikerros poistetaan niin kauan kuin tiili näkyy. Käytä sitten mittanauhaa, lyijykynä tai liitu merkitse tulevan avaamisen merkki. Jotta seinät eivät häviäisi eivätkä romahtaisi, sinun on tiedettävä, miten luukun vahvistaminen oikein. Ensinnäkin sinun on tehtävä vahvistushyppyjohdin vähintään 35 mm: n kulmasta. Voit tehdä tämän katkaisemalla kaksi kulmaa, joiden tulee olla 35-40 cm pitempiä kuin aukko. Vahvistettu hyppy tarjoaa suojatoiminnon, ottaa osaa kuormasta seinältä tulevan aukon yli, tukikerroksista sekä yläkerrosten seinistä, kattorakenteesta. Asennetun pylvään laatu riippuu täysin seinän ja rakenteen koko rakenteen turvallisuudesta. Kannennoissa on suositeltavaa käyttää voimakasta terästä. Suunnittelussa on oltava seuraavat näkökohdat: oven aukon koko (pituus ja leveys) suhteessa seinien kokonaispinta-alaan; etäisyys aukosta viereisiin seiniin; etäisyys aukon ylärajaan kattoon; paksuus, yleinen kunto ja rakennusmateriaali, josta seinä oli pystytetty, sen laadulliset ja tekniset ominaisuudet; oviaukon yläpuolella olevien kerrosten lukumäärä; lattialaattojen järjestely.

  Työjärjestys

  Valmisteluvaiheen päätyttyä voit siirtyä perustyöhön, nimittäin tiiliseinän purkamiseen ja aukon avaamiseen oven asennusta varten. Tätä varten on suositeltavaa käyttää murskainta, jossa on taltta, saha timanttilevyllä tai nostosammutin. Seinän molemmilla puolilla oleva rei'itys, jossa on timanttipiirejä, on porattava aukon yläosaa, jonka tulee olla 17-22 cm suurempi kuin itse oven aukon leveys. Reikien syvyyden ja leveyden tulee olla yhtä suuri kuin kulman koko ja leveys. Seuraavassa vaiheessa sinun on asetettava valmiit teräksiset kulmat reikiin ja kiinnitettävä ne ankkurilla. Aukot on täytetty sementti-betoniseoksella. Käytettäessä timanttirenkaan työtä tehdään suojalaseilla. Oven aikaisemmin merkittyjä viivoja käyttäen hiomakoneella seinää leikataan niin syvälle, että timanttirenkaan halkaisija sallii, minkä jälkeen kelkkasaha (perforaattori) etenee tiilien asteittaiseen poistamiseen. On huomattava, että on tarpeen purkaa tiilet molemmin puolin seinää, kun taas yhdellä aikavälillä on sallittua purkaa vain yksi kerros tiilimuuraus. Kun tiilet on purettu sivuilla, on helppo leikata reikä edelleen. Suorita jumpperi seuraavassa vaiheessa. Tätä varten kaksi kulmaa hitsataan yhteen alemmassa osassa tai kiinnitetään yhdessä metallilevyjen tai metalliruuvien kanssa. Viimeisessä vaiheessa suorita tarvittava viimeistely ja asenna uusi ovi.

  Rei'itys aukko betoniseinissä

  Koska betonin seinät ovat pääasiassa laakeriin, jos tällaisten rakennustöiden suorittamiseen ei ole kokemusta, on parempi antaa aukon lävistys ammattimaisille käsityöläisille, jotka pystyvät tekemään tarkasti kaikki tarvittavat laskelmat ottaen huomioon vanteiden ja vahvikekon rakenneominaisuudet. Laakerin seinämän aukon lyönti alkaa merkinnällä, joka tehdään molemmilla puolilla. Jotta merkintä voidaan siirtää seinän toiselle pinnalle, käytä 10-12 mm: n läpimitaltaan läpäisevää lyöntiä ja porakoneita, jotka tekevät leikkauksia koko kehällä, vetäytyvät joka kolmas neljä senttiä. Koska betonielementit ovat toisin kuin tiiliseinät erittäin tiheät ja paksut, kaikki työt tehdään vain timantti-levyillä.

  Kun aukko on läpäissyt oven asennusta varten, ne tekevät vanteet teräksistä kulmista kiinnitettynä toisiinsa hitsaamalla tai käyttämällä haluamansa pituisia kanavia. Kanavien asentamista varten niitit pistetään molemmin puolin seinään pistokameroilla tai ne suorittavat työn käsin. Kukin kanavien sijoituspaikka puhdistetaan hyvin tiilien ja pölyn jäännöksistä, minkä jälkeen sementti-betoniseos asetetaan veteen kostutettujen ruuvien pinnalle ja asetetaan kanaviin tai kulmiin. Tuloksena olevat aukot suljetaan kennorakenteisilla betonilevyillä, halutun kokoiset tiilet. Reikissä on tehty ruuvit, joiden päät on kiinnitetty aluslevyihin ja kiinnitettävä mutterit. Kun sementtiseos on täysin kuiva ja kovettu, voit rei'ittää aukon seinään. Rinteillä ja kattokiinnityksellä kiinnitetään lujittavaa metalliverkkoa ja kaada se betonikerroksen päälle. Kun pinta on kipattu, viimeistely tehdään ja ovi asennetaan.

  On syytä huomata, että jos ovi asennetaan aukkoon ulkoseinästä, on lisäksi harkittava eristystä, joka estää lämmön tunkeutumisen huoneeseen. Tätä tarkoitusta varten käytetään erityisiä vedeneristysmateriaaleja ja eristeitä.

  Kuten tämä artikkeli? Jaa ystävien kanssa:

  Nykyään oven asentaminen ei ole kovin vaikeaa, koska ovien valmistajat myyvät tuotteitaan jo varustetuilla laatikoilla, saranoilla ja kahvalla, ja ne on usein maalattu tai avattu lakalla. Voit valita oikeat sisäovet lähes kaikkiin aukkoihin. Jos aukko ei vastaa vakiokokoa, sinun on tilattava ovi yksittäisen koon mukaan. Asennuksen aikana otetaan huomioon aukon leveys ja korkeus sekä paksuus.

  Ennen asennuksen aloittamista on välttämätöntä kostuttaa aukko, jotta asennusvaahdon hyvä tartunta aukon onteloon.

  Sitten pakkaus asetetaan aukkoon ja se kohdistuu pystysuoraan ja vaakasuoraan. Tarvitse keskittyä laatikon ja kankaan välisen kuilun leveyteen. Teoriassa sen pitäisi olla sama ainakin oven vastakkaisilla puolilla.

  Kun olet suorittanut kohdistuksen, on kiinnitettävä laatikon sivut kiinnikkeillä ja täytettävä ontelot asennusvaahdolla. Kun vaahto kuivuu, sinun on poistettava sen ylijäämä ja kiinnitettävä trimmaus.

  Ainoastaan ​​sitten kankaalle voidaan laittaa se itse. Ja lopulta tarkistetaan oven ja ovilukon työ.

  Sisätilojen ovien asennus. Väliseinän ovi, ehkä yksi asuinalueen merkittävimmistä elementeistä, ei pelkästään toiminnallisin ehdoin vaan myös design-esineeksi.

  Ovien valinta ja asennus on tärkeä askel, sillä huoneen kauneus ja mukavuus riippuvat suurelta osin tästä.

  Oven avaaminen oven alle

  Ovi on asennettu sen jälkeen, kun kaikki korjaukset on suoritettu, mutta on tarpeen valita se ennen korjauksen alkua, jotta myöhemmin sinun ei tarvitse laajentaa tai kapea oviaukkoa.

  Jälleenmyyjien verkosto kauppoja, joissa vakiokokojen ovet, jotka on laskettu asennettavaksi tavanomaisiin oviaukkoihin, tunnetaan laajalti ja niillä on ansaittu suosio.

  Ennen valintaa oven täytyy tehdä mittaus avaamista, jos se on vakio, voit huoletta ostaa pidit näytteen, jos ei, korjaus aukon on sopeuduttava kokoon oven yksikön, kun taas välttämättä jää pieni aukko, niin että laatikko on helppo syöttää.

  Ihanteellinen aukko, joka on 80 mm leveämpi ja korkeampi kuin ovilohko, ja sen paksuus on 75 mm.

  Pieni aukko laatikon ympärillä sulkee kotelon.

  Jos oviaukon parametrit eivät vastaa standardia, on parempi tehdä ovesta tilaus, mutta asennuksen aikana sinun ei tarvitse lisätä tai leikata ovikotelon laatikkoa.

  Työjärjestys on seuraava:

  1. Irrota pohja ensin.

  Jos on sementtikanta, voit heittää sen lopussa viimeisimmällä tiilimuodolla. Sementtilaasti oven ääriviivaa vasten.

  2. Uuden jumpperin alla poistettiin lisää tiiliä

  tasolla 2,1-2,15 m, ja vanha sementtilaasti putoaa tiilestä valettuun kapenemaan.

  Kohokuvioidun köyden leveyden tulisi olla 100-300 mm suurempi kuin asennetun oven kehyksen leveys. Ovenlehden säätämistä varten 60 cm, sinun on vahvistettava, että 4 tiilet (kuvassa tiilestä, jossa on ääriviivatuloke, joka puhdistetaan, on esitetty valkoisina) 70-, 80- ja 90 cm-5-tiilien oviin (viidennen tiilen kuvassa on violetti) harvoin tiilet, mutta joskus on tarpeen:

  Kuva 1.

  Merkintä kaaren alle.

  Hapan ruiskutusta varten ainakin ainakin ensimmäinen, johon liittyy vähäinen estokerros jäykkyydestä tiililastan ympärillä, mieluiten ennen rei'itystä poraukseen tai ainakin laastin lävistys tiilen ympärille. Jos osio on asetettu jo pitkään, laadukkaita ja pitkän aikavälin ratkaisu, jos se on tyhmää lyödä tiilet pois kuorman vaikutuksen, se ensin on tarpeen siirtää naapurimaihin tiiliä, ja siksi fyysistä voimaa kaataa tiiliä täytyy kuluttaa paljon enemmän.

  Ja toiseksi, jännitteen uudelleen jakautumisen vuoksi ratkaisu on täysin tuhottu paikassa, jossa puhallukset suoritetaan. Rei'itys vähentää laastin pintaa ja kasvattaa todennäköisyyttä, että tiili alenee. Tämä suositus koskee myös tapauksia, joissa muurausratkaisu on liian heikko ja yksinkertaisesti tuhoutunut erityisesti Cypriachin neljänneksen osissa.

  Esimerkiksi venytyksen M150-liuoksen liuoksen vahvuus voi saavuttaa 2-2,5 kg / cm2 useita vuosia osion osituksen jälkeen.

  Samalla tuhoutuneen ratkaisun alue on noin 700-800 cm2 tiilen ympärillä tiiliseinän lattialla. Näin ollen tämä ratkaisu voi kestää jopa 1,4-2 tonnin staattisen kuorman. Tietenkin, toiminnan aikana multikalogichesky vasara tuottaa tiili kuormitus, ja päätös on sokki, ei ole staattinen, mutta ovat puhtaat tiiliä niin ratkaisuja yksi tappi vasara vasara, kelkka nopeus hetkellä kosketuksessa tiili permutaatio on oltava riittävän suuri, ja väliseinän muodonmuutos tarpeeksi pieni.

  Ja lisäksi, jos este on riittävän korkea, mahdollisimman lähellä tiiliä korkeuden keskellä, koko osion kokoonpanon todennäköisyys on suurempi.

  Suoritetun rei'ityksen aikana laastin pinnan pinta pienenee, lisäksi laastin jäännösvoimakkuus vähenee ja kuorman uudelleenjako vähenee merkittävästi.

  Ne eivät kuitenkaan toimi hyvin, mutta jos sillan alla olevat tiilet, myös tiilet voivat laskea.

  Hyvä on, voit käyttää niitä jumpperiin.

  3. Valssattujen profiilien valettuun reikään muodostuu tavallinen betoni- tai metallisilta.

  Jumpperin on oltava liuoksessa.

  Jos ei ole erityisiä katoksia tai metallikulmia, voit käyttää puuta paikoillaan tai asentaa useita halkaisijaltaan 12-20 mm: n vahvistuspalkkeja.

  neljäs

  Suljettu sementtipaikka

  loput sen jälkeen, kun päällinen on asetettu (etenkin varren ja vanhan tiililinjan välinen sauma). Kuviossa 2 uudella ratkaisulla on tummanharmaa väri. Tiimi vaahtoa voi hälventää pieniä halkeamia, mutta ei vain uuden päällysteen ja vanhan tiililinjan välistä ommelta.

  viides

  Jumpperin asentamisen jälkeen tarvitset 5-14 päivän teknisen tauon

  on välttämätöntä, että uusi ratkaisu on pätevä. Tämän jälkeen rivejä tiiliä, jonka leveys on uuden reiän 5-15 cm leveämpi kuin laatikko uusien ovien.

  Oven tekeminen: Poraa reikä tiiliseinällä omilla käsilläsi

  Koska osio on tallennettu pukuun, se on toteutettava huolellisesti, jotta se ei loukkaisi levyn rikkoutumattoman osan eheyttä. Tämä voidaan tehdä useilla tavoilla:

  6a. Poista ensin tiilet

  mikä täysin estää uuden oven. Puolet tiili korkeudessa 1 m maanpinnan yläpuolella, estäen uusien ovien avaamisen (punaisella merkityllä kuvalla), sileä, osittain hajallaan oleva vasara, puhallus, vasara ja taltta.

  Iskun suunnan ei tulisi olla kohtisuorassa osion tasoon nähden, jotta laipio ei tuhoutuisi, iskuja tulisi levittää ylhäältä tai alhaalta. Voit myös täysin saastuttaa nämä tiilet ja asentaa sitten valetut paikat ja puolitiilet ennen ovien asennusta. Jos seuraavassa järjestyksessä on riittävästi tilaa lyömäsoittimen alkuun, loput jäljellä olevat puolet valitaan tai leikataan bulgariaksi (kuvassa ne on merkitty sinisellä):

  Kuva 2.

  Merkitään tiilet niskan alle.

  6b. Leikkaa kovan päällystetyn tiilen

  Puolet tiilistä noin 1 metrin korkeudella lattiasta päätyen uusiin oviin katkaisee molemmin puolin bulgarialaisen leikkauspiirin kiven ympäri ja sitten kaivaa sen.

  Jäljelle jäävät häiritsevät puolisot runtuvat, kuten edellisessä tapauksessa.

  6c. Välittömästi leikkaa bulgarialaiset tiilet osion molemmille puolille uuden oven muotoon vastaavan reunan avulla oven asentamiseksi ja poista sitten tiilet.

  Pölyisimmästä polusta. Kuitenkin jokainen työtä bulgarian pölyä.

  7. Jos pohja on tiili, joka poistetaan sementtilaastilla, se on puhkaistava osissa. Käytä bulgarkia epäsuotuisissa olosuhteissa ja pöly on tavallista enemmän.

  Tämän linjan poistamisen jälkeen lattiapinta tasoitetaan sementtipohjalla.

  Tämä on kaikki ja kaikki jää oven eteen.

  Oven kehyksen luominen

  On olemassa kaksi vaihtoehtoa ovia varten, jotka riippuvat sivustosi vaatimuksista.

  Jos oviaukon paikka on tarkasti määritelty, rakenne on "sidottu" siihen ja sitä säädetään siten, että saumoja ei ole sijoitettu kipsilevyoven pylväisiin (kuva 1a).

  Jos aukon sijainnin sallitaan muuttuvan, se voidaan "kiinnittää" suunnitelmaan, toisin sanoen silloin, kun ei ole liitoksia (kuv.

  1, b). On parempi järjestää reikä niin, että oven profiilin molemmilla puolilla on kaksi rakenteellista virkaa. Voimme liittää ne oviin, mikä vahvistaa edelleen kaulaa.

  Kiinnitä ovikehykset väliseinämän seinämän pystysuoraan osaan ilman lisävahvisteita, jos seuraavat ehdot täyttyvät: esteen korkeus on enintään 2600 mm; ovenleveyden leveys - enintään 900 mm; porttilapun paino on enintään 25 kg.

  1, a. Vaihtoehdot ovien sijoittamisesta tiukasti määritellyssä paikassa.

  Kuva 1 b. Asennusvaihtoehdot erilaisille oville.

  Ovessa olevan ovien paksuus on tässä tapauksessa varustettu luotettavalla vaatekaapilla ja ohjausprofiileilla, jotka vuorostaan ​​pitävät kiinteitä lisäosia, jotka peittävät enintään 100 mm: n etäisyydellä reiästä.

  Oven yläpuolella vaihteistoprofiili lukitsee tanko, joka lisää koko ovenkehikon jäykkyyttä. Ristikkopalkin ja yläjohdon välissä on oltava 1-2 välipistettä.

  Oven läpi kulkee kolme tapaa.

  Menetelmä 1. Senaattorit leikkaavat 30 mm syväksi PN-osiossa, joka on yhtä suuri kuin oven pituus plus 60 mm.

  Sitten profiili taivutetaan 90 ° kulmassa (kuva 2, a).

  Miten tehdä ovi seinään

  Harjoitusosa on kiinnitetty PS-profiilin profiileilla varustettuun itsekierteittävään ruuviin (kuva 2, b). Nauhan sivujen kiinnitys suoritetaan hyllyille ja taitettuun taakse.

  Menetelmä 2

  Käytä hyllyillä saksia 45 ° kulmassa ja taivuta selkääsi. Kuva 2, c osoittaa teline katolla varustetulla ovella, hyllyt leikataan 45 ° ja taivutetaan taaksepäin 90 asteen kulmassa. Tasa kiinnitetään telineeseen neljään pisteeseen - kaksi kaarevalla osalla ja kaksi sillalla itse. Tämä tarkoittaa vain kahdeksan hyppääjää.

  Menetelmä 3. Oven kehyksen yli oleva silta on PN-profiilin ohjaimen ohjaimen pituus pitkin oven leveyden pituutta ja noin 200 mm.

  Ottaen huomioon profiilin reiän leveyden sakset leikkaavat hyllyjä takana ja taivuta pää 90 ° kulmaan (kuva 2, d). Kiinnitä valmis hyppy kaarevan selän yli (kuva 2, d). Parantaaksesi, aseta poikkileikkaus Mo-poikkileikkauksen puupalkkien kulmiin ja kiinnitä molemmat puolet ruuveilla ryppyprofiilin sijasta (kuva 3a).

  Tämä varmistaa mallin luotettavuuden. Kulmien kiinnittäminen sauvaan on venäläisten mestareiden tuntemusta, tällaisia ​​tietoja ei ole saatavilla kipsilevyjen valmistajien teknisissä ohjeissa.

  Jos jokin edellä mainituista olosuhteista ylittää normin, reiän muodostavan kehyksen kehys on vahvistettava. Rigips ja saksalainen yritys Knauf (Saksan pääkannan näkökulmasta) suosittelevat 2 mm: n vahvuisia UA-profiileja.

  Niiden leveys vastaa seinän CW / UW - 50.75 ja 100 mm standardiprofiileja. UA-profiilit kiinnitetään lattiaan ja kattoon liitoskaarien avulla.

  2. Ovien poikittaisten johtojen valmistus ja kiinnitys:

  a - poikittaisen sivuseinän valmistus (takalevy leikataan ja taivutetaan 90 ° kulmassa); b - sauvat, joissa on sivuseinät (selkät leikataan ja taivutetaan 90 ° kulmassa) osion sisäpuolella; V - avautuu sisääntuloportti kulmalla ja ovi sivuseinällä (laippa leikataan 45 ° kulmassa, taaksepäin taivutetaan 90 ° kulmassa): 1 profiilin SS, 2 profiilin PN 3 - poikkipalkki 4 ruuvia LN9, 5 - työntökulma alemman ovenkehyksen osalta 6 on ylemmän oven kehyksen kulmakulma; g - poikkileikkaus sivuseinällä (90 ° kulma, kaareva takaisin 90 ° kulmassa): 1 - etuosa, 2 - ovinen, 3 - ruuvia LN9; d - Oven rungon ovi, jossa kulmat ja sivuseinät (seisoo 90 °, selkänoja taivutettu 90 °): 1 - pohjakiskot 2 - yläohjain 3 - etuovi runko, 4 - oven oven reunaan, 5 - työnnä kulma oven yläosaan, b - tankoihin.

  Nurkat kiinnitetään lattiaan ja kattoon tukeilla ja ne on liitetty vahvistettuun profiiliin M8-tapilla, jossa on aluslevy ja mutteri.

  Käytännössä tämä kertolasku suoritetaan joko napsauttamalla puupalkkikappaletta, sen jälkeen kiinnitysruuveja (katso kuva 3a, b) tai asentamalla lisäprofiili (kuva 3c).

  Ovenlehden maksimipaino riippuu valitusta profiilista. Saksan ja Itävallan standardien mukaan CW50-profiilissa voit säätää ovilevyn painoa 30 kg: iin CW75-profiilissa, jonka paino on 40 kg, runko-profiili CW100 painaa 49 kg.

  Käytettäessä lujitettua UA-profiilia (2 mm paksu) seinäasennuksen ovenpinnan paino kasvaa UA50-profiiliin - 50 kg UA75-profiililla - 75 kg UA100-profiililla - 100 kg.

  Väliseinien ikkuna-aukot ja niitit on vahvistettu tiivisteillä saman periaatteen mukaisesti kuin ovi.

  3. oviaukon jäljennökset: ja - yleiskatsaus ovikehyksestä, jossa on tukipalkit ja poikittaiset taivut, lujitetuilla sauvoilla olevat 1 - tangot 2 - trimmatangot; b - palkin vahvistaminen palkilla (leikkaus); c - stand-up lisäprofiililla (leikkaus)

  4. Aseta ovi pääseinämän vieressä.

  Oven muodostaminen kehysalueelle seinän lähellä, johon este on erilainen, ei eroa edellä olevasta. Merkitse lattiatason kattotuolit ohjausprofiiliin, joka kiinnitetään pohjaan. Lisää sitten molemmin puolin osion lyhyempi osa ja peitä ylimääräiset terävät sakset.

  Lattia- ja kattolinjojen profiililevyjä leikataan ja kulmat nurkista leikataan hieman näissä paikoissa, niin että ne eivät häiritse taivutusta. Profiilin päät on tehty merkinnän mukaisesti 90 ° kulmassa. Kohdista johto profiililla kynsillä ohjaimella ja rakennustasolla (kuva 4).

  Kuinka tehdä ilmateitä säätiössä?

  Talonrakennuksen aikana on ennakoitava kaikki tekniset viestintäkanavat. Useimmiten elämää tukevat järjestelmät tuodaan rakennukseen säätiön korvakkeiden kautta. Pätevä kehittäjä, joka kaataessaan sitä, jättää nämä tuotteet aina oikeisiin paikkoihin. Betonipohjan pystyttäminen on peruuttamaton prosessi, joten kun olet unohtanut tämän tärkeän hetken, voit suuresti vaikeuttaa elämääsi.

  Nauhan säätiön rakenne.

  Asunnon oston jälkeen kodinomistajat alkavat usein täydellisen jälleenrakennuksen: he toimittavat vettä, kaasua ja asentavat viemärijärjestelmän. Jos entinen omistaja on unohtanut tehdä reiän rakennuksen pohjasta, niin uusi ennen asunnon parantamista tulee päättää kysymyksestä: kuinka tehdä reikiä säätiössä? On olemassa tapoja, joita voit käyttää betoniteräkselle. Kiven perusta ei ole paljon monimutkaisempi.

  Me muodostamme reiän säätiön rakentamisvaiheessa

  Rakennusviestinnän projektin mukaan siihen viedään ja ilmanvaihtojärjestelmä on järjestetty. Piirustuksissa kaapelien, putkien ja kanavien sisään- ja ulostulopaikat on merkittävä selkeästi.

  Jos vuokranantaja itse on mukana talonsa suunnittelussa ja rakentamisessa, hänen on myös huolehdittava tuotteiden sijainnista (niitä kutsutaan myös silmälaseiksi).

  Kuinka luoda aukko säätiössä?

  1. Voit käyttää halkaisijaltaan 110 mm muovisia viemäriputkia.
  2. Laatikon tai vanerin niin laajuinen laatikko niin, että koko putkien tai kaapelien kokonaisuus kulkee vapaasti sen läpi.
  3. Suureen halkaisijaltaan reikään otetaan aallotettujen alumiinisten ilmanvaihtoputkien segmentit.

  Laitetuotteiden työvaiheet:

  Säätiön asettelu

  • Valittu materiaali asetetaan talon pohjaan asennuksen aikana. Oikeassa paikassa, kun käytetään palapeliä, vaaditun halkaisijan reikää leikataan siten, että sen jälkeen kun putki tai laatikko on työnnetty siihen, mahdollisimman vähän aukkoja;
  • edelleen muottiin vahvistettua verkkoa asetetaan;
  • Produkh (silmä), joka on tiiviisti pakattu siruilla, oksilla, rakennusjätteillä. Näin varmistetaan, että betoni ei murskata putkea tai kanavaa;
  • sementti-hiekkalaasti kaadetaan;
  • muotti on purettu;
  • sirut ja muut roskat poistetaan silmästä;
  • tarvittaessa putki tai laatikko irrotetaan pohjasta;
  • viestien muodostamisen jälkeen aukkojen ja aukon seinämien väliset aukot täytetään asennusvaahdolla. Joten voit tehdä reiän betonista.

  Kuinka tehdä reikä valmiissa betonijohdossa?

  Lisäpanoksen pystyttäminen

  Jos viestinnän alaisia ​​hengitysteitä ei ole muodostettu etukäteen, yksi keino putkien pitämisestä taloon on ylimääräisen perusnauhan lisäosa. Tämä vaihtoehto on hyödyllinen, jos nykyinen alusta rakennuksen alla on matala eikä se ole liian raskas. Koko rakennus on nostettava tukien avulla riittävän korkealle, jotta se sijoitettaisiin tiilipohjaan, jossa silmät tehdään.

  Timanttiporaus

  On laitteita, jotka pystyvät tekemään reiän betonista lyhyessä ajassa. Voit kutsua asiantuntijoita ja ratkaista ongelman. Muodostetuissa korvissa tulee sijoittaa putkisegmentit välittömästi rakennuksen painon kuormituksen kompensoimiseksi.

  Miten tehdä reiän säätiöstä itse?

  Tavoitteen saavuttamiseksi tarvitset seuraavan työkalun:

  Kaaviokuva maaperän reiän muodostamisesta porakoneella, johon sitten asetetaan vahvistus ja betoni kaadetaan.

  1. Iskijän.
  2. Kruunu.
  3. Lom.
  4. Taltta.
  5. Hammer.
  6. Boer.

  Tämän työn monimutkaisuus on se, että sinun on käytettävä kaikkia näitä työkaluja siinä järjestyksessä, että tilanne jokaisessa työvaiheessa vaatii. Ensinnäkin on suositeltavaa porata useita syvennyksiä tulevan ilman muotoon lävistimen ja poran läpi. Sitten sinun täytyy työskennellä vasaralla ja taltalla. Kruunu voi olla suuri apu: se poistaa suuret betonipalaset. Jos perustaan ​​etenemisessä on vahvistusta, romu, taltta, vasara tulee kätevästi.

  Tämä prosessi on pitkä ja aikaa vievä. On tärkeää antaa tekniikalle lepo ja ei ylikuumentua sitä. Käytön aikana on huolehdittava siitä, että betonissa tai tiiliteipissä ei tapahdu halkeamia. Pora ja kruunu on kostutettava säännöllisesti vedellä. Oikealla sitkeydellä tulos on varmasti saavutettu. Et voi tehdä reikää kivirahastoon omien resurssien avulla, sinun on kutsuttava asiantuntija tarvitsemaan tarvittavat laitteet tähän työhön. He pystyvät tekemään reikiä säätiössä nopeasti ja tarkasti.

  Kuinka leikata ja vahvistaa oven oikein

  Rakentamisen tai kunnostuksen aikana on usein tarpeen varustaa uusia oviaukkoja. Ensisilmäyksellä tehtävä näyttää yksinkertaiselta, mutta lähemmässä tarkastelussa syntyy paljon hienouksia ja vivahteita, joiden noudattamatta jättäminen voi tehdä kaiken ponnistelun uuhaan. Seuraavaksi tarkastelemme askel askeleelta betoni- ja tiiliseinän oviaukkoa ja kerromme myös, miten et voi tehdä ja millainen tällainen virhe voi aiheuttaa.

  Muutama sana tyypistä oviaukot

  Usein ihmiset, jotka eivät rakenna viisautta, päättävät sellaisen aukon seinässä kuin haluavat. Periaatteessa tässä ei ole mitään pahaa, sillä joka maksaa, hän "määrää musiikin", mutta tässä tapauksessa sinun on oltava valmis siihen, että sinun on maksettava suuruusluokkaa enemmän.

  Ovien tyypit jaetaan pääasiassa leveyteen ja korkeuteen. Sinun on keskityttävä siihen, mihin kokoon haluat lisätä oveen. Ovenlehden leveys vaihtelee 60 cm, korkeintaan 90 cm. Mitä korkeudesta, tässä keskimäärin otetaan 2 m, +/- 100 - 150 mm.

  Jos et kuulu standardiin, sinun on tehtävä oven yksikkö tilauksesta, ja tämä on vähintään kaksi kertaa kalliimpaa kuin sama yksikkö, joka on tehty GOSTin mukaan. Yksityiskohdat kotimaisista ja ulkomaisista vieraista sekä valokuvien ja videoiden oviaukkojen laskemista koskevat säännöt löydät täältä.

  Toinen vaihtoehto on silloin, kun omistajat eivät tällä hetkellä aio sijoittaa ovea lainkaan. Mutta ei se, että jonkin ajan kuluttua et halua varustaa ovea tässä paikassa, ja silloin on parempi, että tämä aukko oli vakio. Muuten, mitä tyyppejä ja tapoja viimeistellä oviaukkoja ilman ovia, voit selvittää "täällä".

  Aukkojen järjestelyn kouristukset

  Asiantuntijat jakavat kaikki aukot kolmeen tyyppiin:

  1. Oviosasto seinään;
  2. Oviaukko;
  3. Ovia sisäosassa.

  Paljon enemmän riippuu materiaalista, josta seinä on tehty. Betonilla ja tiilillä on vaikeampaa työskennellä, mikä helpottaa puun ja solukerroksen (vaahtoa ja hiutaloitua betonia). Kahden ensimmäisen tyypin järjestely tekniikka on lähes sama. On helpompi murtautua väliseinien läpi, mutta kaikkialla on joitain vivahteita.

  Miten leikata aukko betoniseinässä

  Tietenkin voit tilata erikoisjoukko, joka tulee ja tekee kaikkensa nopeasti ja kauniisti, mutta hinta näissä toimistoissa vaihtelee noin 50 tuhatta ruplaa. Ja jos hämmentäsi prikaati, joka työskentelee puolestasi tai tekee kaiken itsellesi, voit sopia 15-20 tuhatta ruplaa.

  Ensinnäkin muistakaa - on mahdollista lävistää laakerin seinää ja seinää sisäänkäynnin oven alla vasta saatuaan luvan asianomaisilta palveluilta. Kun väliseinät ovat helpommat, voit ensin leikata aukon ja laimentaa sen.

  Oletetaan, että meillä on tekninen lausunto, erittely ja muut asiakirjat, ja nyt voimme edetä oviaukon järjestelyyn. Ensin siirretään merkintä seinälle, meidän tapauksessa meidän aukon tulisi olla 90x210 cm.

  Pieni vivahde, missä leikkaat aukkoa, sen reunasta lähimpään sisä- tai ulkokulmaan on oltava vähintään 100 mm. Muussa tapauksessa myöhemmät ongelmat voivat ilmetä rungon vuorauksella.

  Seuraavaksi meidän on tehtävä peilikuva tästä merkinnästä seinän takaosaan. Ohje on yksinkertainen, poraamme reikiä kulmissa ja yhdistämme ne taaksepäin.

  Nyt meidän on leikattava aukko merkinnässä. Aluksi kehällä pitkin 3-4 cm: n porrasta porataan reikää, joiden halkaisija on 10-12 mm. Tämän jälkeen ota suuri hiomakone timanttirenkaalla ja leikkaa molemmin puolin seinä.

  Alusta alkaen et voi kokonaan leikata aukkoa. Jätämme muutaman pienen sillan pitämään levyä, minkä jälkeen leikataan neliölohkoiksi, joiden koko on noin 40 cm. Sitten vaiheittaisesti leikkaamme ylhäältä alas ja poistamme nämä lohkot.

  Lattiaa tukkeutettaessa on suositeltavaa peittää lattia puisella suojuksella, jotta satunnaisesti kaatunut lohko ei vahingoita sitä.

  Nyt meidän on vahvistettava oviaukkoa. Teemme tämän vanteilla metallikulmasta ja hyppääjistä. Teknisissä asiakirjoissa on risteyspisteiden järjestelmä, yksityiskohtaisia ​​materiaaleja ja rungon kokoonpanokuva piirroksesta. Tässä tapauksessa parametrit ovat seuraavat:

  1. Kynnys on tehty 75x75 mm: n kulmasta, 8 mm paksuisesta;
  2. Kulmien kiinnittämiseen 100x100 mm: n kulmassa, paksuus 10 mm;
  3. Kiinnitystapinakin käytetään 12 mm: n osia.
  4. Kulmat kulmien väliin leikataan levystä 10 mm paksu ja 100 mm korkea. Leveys riippuu seinämän paksuudesta.
  5. Kaksipuolinen kehys itse kehystää aukon on tehty nurkasta 100x63 mm, 10 mm paksu (nurkkaan lyhyt sivu kulkee aukkoon).

  Kehyksen kiinnittämisen yhteydessä nastat ajetaan molemmilta puolilta toisistaan ​​riippumatta noin 45 asteen kulmassa. Alla olevassa kaaviossa vahvistin on kiinnitetty rungon reunaan, mutta suosittelemme, että poraat reiät nurkkaan ja vasen luukun niihin myös kulmassa. Tämän jälkeen sinun täytyy kuumata tangon ja metallin ollessa kuuma, taivuta se kulman suuntaisesti. Seuraavaksi leikkaa tanko ja hitsata jäljellä oleva häntä nurkkaan.

  Nyt meidän on vain peitettävä kaikki ontelot laastilla ja maalattava kehyksemme niin, ettei se ruostu.

  kömmähdyksiä

  Usein käsittämättömiä päälliköitä otetaan nopeasti ja edullisesti leikkaamaan aukko seinään, ja täällä sinun on tarkasteltava tarkasti heidän toimiaan. Kokenut kokemattomien mestareiden ensimmäinen yleinen virhe on se, että ne leikkaavat aukon täysin, jakamatta lohkoja.

  Tällainen valvonta voi johtaa päällekkäisyyksiin. Myös lattialle asetetut autonrenkaat eivät ehkä tallenna yhtä vakavaa massaa äkillisestä pudotuksesta.

  Luonnollisesti tällaista lohkoa ei voida ottaa kokonaan pois, eli ihmiset ottavat murskaimen ja hajottavat sen sirpaleiksi. Tällaiset äärimmäiset toimet aiheuttavat melkein varmasti lattian ja seinien säröjä.

  Aseta aukko kiinteään tiiliseinään

  Vahvistettu betoniseinä on monoliittinen, ja hyvällä työkalulla ei ole vaikeata murtaa, mutta oviaukon järjestäminen tiiliseinä vaatii pohjimmiltaan erilaisen lähestymistavan. Loppujen lopuksi, jos leikkaat aukon lohkon seinään, päällekkäisyyden yläosa voi yksinkertaisesti romahtaa.

  Tällaisen haitan poistamiseksi tarvitaan ylemmän sektorin vahvistaminen, sillä noin 2 m: n pituinen vaakasuora betonipalkki yleensä leikkaa seinään. Kaikki tässä riippuu aukon leveydestä, aukon molemmilla puolilla palkin on mentävä monoliittiseen seinään noin puoli metriä.

  Palkkien paksuissa ja tukevissa seinissä on 2 - 3 osaa. Ensin sinun täytyy merkitä täsmälleen missä palkki on. Palkin korkeudessa pitkin useita ikkunoita putoaa jopa puoli metriä leveäksi. Väliseinien leveys ikkunoiden välillä tehdään tiilellä.

  Lisäksi osa osapuolten tuen osuudesta lyödään. Tässä paikassa kiinnitämme osan betoniteräksistä. Mutta kun hyppääjä ei ole asetettu paikalleen, et voi täysin riisua rekvisiittaa.

  Sitten otetaan yksi teräsbetonikannen osiin ja käyttäen sementti-hiekkalaatikkoa, teemme sen tiilen sen tuloksena olevaan kapeaan. Muista, kun ratkaisu ei kytkeydy, et voi kumota tiilikannattimia taaksepäin. Yleensä kestää 2-3 päivää, jotta liuos kovettuisi riittävästi.

  Nyt työnnämme tiilintuet seinän takapuolelta ja samalla lisätään portin toinen osa. Kun katto on vahvistettu, voit ottaa hiomakoneen timanttilevyllä ja leikata oven molemmin puolin.

  Jalkaportin seinäosien paksuuden mukaan voi olla useita, mutta tekniikka ei muutu.

  Seuraavaksi otamme lyöntiä tai kolahtaa ja vuorotellen, ylhäältä alas, lyömme tiilet ulos aukosta.

  Kun tiili on kokonaan poistettu, oviaukon reunat on puhdistettava, minkä jälkeen voit aloittaa viimeistelyn.

  Aseta aukko osioon ja laajentamiseen

  On vaikeampaa laajentaa aukkoa tiiliseinässä kuin lävistää laituria, koska laiturit sijoitetaan puoliksi tiiliksi. Mutta molemmissa tapauksissa järjestelyjärjestely on sama.

  Kuten alla olevasta kaaviosta näkyy, yksinkertaisesti laajennetaan seinää ylemmän laakerisillan yli, itse sillan ja kaiken, joka kaatuu sen yläpuolelle. Siksi meidän on vahvistettava sitä.

  Vahvistamme voimakkaita metallikulmia molemmin puolin sillan yläpuolella. Tällöin tiilien välinen vaakasuora sauma laajenee ja syvenee. Poraamme sitten reiät, työnnetään niitit sisään ja kiristämme niiden väliset kulmat.

  Päätyö on päättynyt, nyt käyttämällä edellisessä luvussa kuvattua järjestelmää teemme pystysuorat leikkaukset hiomakoneella, kolahtavat liikaa ja varustamme aukon reunan. Tällöin on parempi tehdä samankokoiset monoliittiset kehykset.

  Ohut laiturit tekevät samalla tavoin. Tällaisen laiturin vakiopaksuus on vastaavasti 75 mm. Otamme nurkkaan jopa 35 mm: n siiven niin, että se käsittää vapaasti molemmin puolin.

  Jotkut käsityöläiset kahden pienen kulman sijaan molemmin puolin, kiinnitä yksi suuri 75 mm: n siipi yhdeltä puolelta. He leikkaavat osion vaakasuuntaisen sauman läpi ja kulkevat sen kulmaan. Tämä voidaan tehdä vain siksi, että leikkaus on välttämätöntä, jotta metalliosat asetetaan aukkoon, jotta päällekkäisyys ei jääisi pois.

  johtopäätös

  Leikkaaminen oviaukon läpi ei ole niin vaikeaa, yleensä on vaikeampaa saada virallista lupaa tällaiseen työhön, joten suosittelemme ensin käsittelemään asiakirjat ja sitten töihin. Jos tiedot olisivat hyödyllisiä, jaa se ystäviesi kanssa sosiaalisessa verkostossa ja ehkä ystäväsi auttavat joku ratkaisemaan samanlaisen ongelman.