Vibraattori: mitä voidaan korvata kotona? lovesexytoys.com

Lähes kaikkien maiden yhteiskunnallisen seksuaalisen vallankumouksen ansiosta sukupuoleen ja nautintoon liittyvä aihe ei ole enää tabu. Intiimyymälät laajentavat verkkojaan, eikä nyt ole niin kiusallista ostamaan niitä. Viime vuosina on keskusteltu avoimesti ongelmasta, joka koskee naisten orgasmin saavuttamista. Tästä syystä keksintö tarjoaa monia erikoisvarusteita tähän liiketoimintaan. Aihekohtaiset aikakauslehdet julkaisevat näihin aiheisiin liittyviä koulutusartikkeleita. Siksi opiskelemalla niitä, tavalliset naiset ajattelevat usein värähtelyn ostamisesta. Mutta jos ei ole mahdollista ostaa vibraattoria, miten voit korvata sen? Loppujen lopuksi kaikilla naisilla ei ole varaa viettää huomattavan määrän rahaa epäilyttävällä tehokkuudella. Muuten viileä Mini Vibrators edulliseen hintaan.

Vibraattorit ilmestyivät 1700-luvulla, Englannissa. Sitten uskottiin, että kyyneleet, kiukuttelut ja pyörtyminen naisilla esiintyvät liian syykkään kohdun takia. Tämän kehon hoidossa oli määrätty erityishierontaan. Täällä hänelle ja täryttimille keksittiin. Tämän seurauksena lelu on saanut suuremman tunnustuksen naispuolisen väestön keskuudessa.

Nykyään lääketiede suosittelee keinotekoisten peniksen käyttöä kivunlievityksen lievittämiseksi kuukautisten aikana, sillä orgasmin avulla voit laajentaa verisuonia. Synnytyksen jälkeen, käyttämällä värähtelevää, voit säätää emättimen äänen ja parantua arvet.

Mikä voi korvata värähtelijän kotona? Kätevät materiaalit

Jos nainen haluaa itsenäisesti tutkia seksuaalensa partaalla, intiimi lelut auttavat havaitsemaan erogeeniset alueet. Ja täryttimet vain palvelevat orgasmin saavuttamista. Koska improvisoituja keinoja voidaan käyttää. jääkaapin sisältö.

Esimerkiksi banaaneja. Ennen käyttöä pese se perusteellisesti lämpimällä vedellä, laita kondomi päälle ja kytke eroottinen kalvo päälle. Kun käytät banaania syvälle tunkeutumiseen, voit saavuttaa orgasmin.

Kylpyhuoneen esineet voivat myös auttaa löytämään vastauksen kysymykseen siitä, miten värähtelijä korvataan. Katso huolellisesti hyllyiltä. Jos sähköhammasharja on, niin se helposti korvata aiheen sukupuoleen. Koska sillä on useita kytkentänopeuksia, sitä voidaan helposti käyttää sekä emättimen seksiin että klitoriksen stimulointiin sekä erogeenisten vyöhykkeiden hierontaan.

Vibraattorin tekeminen omiin käsiisi

Jos et tiedä, miten vaihda värähtelijä, valmiiden tuotteiden valokuvat voivat herättää vastauksen. Loppujen lopuksi se koostuu ruumiista ja moottorista. Jälkimmäinen voi helposti ostaa radiolaitemyymälästä. Mutta loput joutuvat karsimaan.

Ensimmäinen vaihtoehto: veistoksellinen savea. Sen avulla voit muokata peniksesi kaiken paksuuden ja korkeuden mukaan. Pääasia - jättää paikka moottorin alle. Noudata materiaalin pakkauksessa olevia ohjeita ja leivota yksikkö. Kiinnitä loput osat ja käytä laitetta. Tämä vaihtoehto on helppo korvata ostovibraattorilla. Mikä voi korvata veistoksellinen savi, jos se ei ole käsillä? Älä kiirehdi käyttämään tavallista lasten saviä. Kuumennettaessa se alkaa sulaa ja menettää ominaisuutensa.

Keramiikka ja savi ovat hauraita ja lyhytaikaisia. Siksi on parempi valita muita materiaaleja. Jos esimerkiksi haluat tehdä "ikuisen" värähtelijän, miten voit korvata asian? Hyvä vaihtoehto on puu. Tästä voit leikata peniksen paksuuden ja korkeuden. On tärkeää huolellisesti puhdistaa hiekkapaperilla hiutaleiden poistaminen. Älä unohda tehdä paikkaa moottorin ja paristojen sisällä. Kun tuote voidaan maalata ja lakata. Osien reikä voidaan tiivistää tiivisteellä. Mitä muuta voisi olla värähtelijä kuin korvata puuta? Vastaus on yksinkertainen: kaikki kestävät materiaalit - savi tai metalli.

Vaikeampi vaihtoehto on kerätä joitain materiaaleja ja tehdä ostoskappale. Voit esimerkiksi käyttää nestemäistä silikonia. Sitä käytetään akvaarioiden rakentamiseen. Muotteina voi käyttää kondomia, elastista putkea tai metalliputkea, letkua jne. Moottoria voidaan vetää vanhoista leluista. Se on sijoitettava akkujen "muotoon" ja kaataa silikonia. Vain odottaa silikonin kuivausta, ja laitetta voidaan käyttää turvallisesti.

Jos haluat olla tärytin talossa, kuin voit korvata sen kotona, tiedä, ole varovainen. Monet ihmiset unohtavat käytettyjen materiaalien turvallisuuden. Esimerkiksi pitkät tuoksuvat kynttilät voidaan käyttää vibraattorin rungona, mutta emättimessä on herkkä mikrofluora ja tällaisen materiaalin käyttö voi aiheuttaa negatiivisia seurauksia - allergioita tai ärsytystä. Siksi lähestytä huolellisesti "kodin" värähtelijän valintaa.

Älä unohda laitteen huoltoa, vaikka se tehdään omilla käsilläsi. Pese se lämpimässä vedessä, kuivaa ja käytä kondomia. Tarkasta huolellisesti esine halkeamien, sirujen jne. Kohdalla. Tarkista, että potilaalla on allerginen reaktio ennen käyttöä.

Kuinka tehdä hendgam?

Kaikki, joiden lapsuus tapahtui viimeisen vuosisadan aikana, tietävät, mikä on lizun. Erinomainen ja hauska lelu, jonka alkuperäinen voi miellyttää monta kuukautta, ja kiinalaiset kopiot ovat vain muutaman päivän. Kun he pääsivät markkinoille ensimmäistä kertaa, keksittyjä ihmisiä välittömästi selvittivät kuinka tehdä käteviä käsiä. Ja se voidaan tehdä monella tavalla.

Kuinka tehdä käteviä käsiä?

On olemassa kolme tapaa luoda hengam, katsotaanpa kaikki kolme:

Menetelmä numero 1. Tällöin käytämme alkoholi- ja silikaattiliimaa lelun pohjaan.

Me sekoitamme ainesosamme, suhde 1 - 1. Saamme valkoisen massan, joka näyttää paksulta liima tapetoille. Pese se vedellä. Hendgam valmis!

Mennessä muutamassa tunnissa tällainen hendgam kuivuu ja menettää kykynsä. Jos heität hänet lattialle, hän hyppää melkein metrin päähän. Terävät puhallukset - se voi hajota.

VIDEO. Kuinka tehdä hendgam?

Menetelmä numero 2. Nyt käytämme tärkkelystä, vettä ja PVA-liimaa.

Otamme lasin ja täytämme sen tärkkelyspuoliin, kaadetaan vähän vettä ja sekoita. PVA-liimaa lisätään lopussa niin, että lizun on paksu. Tällaisella lizunilla on seuraavat kyvyt: se voi levitä, jos se on yksinkertaisesti laitettu pöydälle tai hajallaan iskustä.

VIDEO. Kuinka tehdä hendgam kotiin?

Menetelmä numero 3. Mielenkiintoisin ja ehkä paras tapa on käyttää natriumtetraboraattia ja valkoista liimaa.

Täytä 1/3 cup PVA-liimalla ja aloita vähitellen natniumtetraboraatti. Koko tällä ajanjaksolla sekoita tuloksena oleva massa, kunnes saamme halutun johdonmukaisuuden.

Ominaisuudet: se ei hyppää, mutta se on erittäin mielenkiintoista pelata sen kanssa, koska se on viileää hajaantumista käsivarteen ja se voi olla repeytynyt.

Kuinka käyttää värähtelevää - ohjeita

Aluksi täryttimiä ei käytetty seksuaalisten unelmien täyttämiseen vaan naisten sairauksien hoitoon. Moderni miehet ja naiset kokevat tämän laitteen monella tavalla. Koska lääketiede pitää henkilön seksuaaliterveyttä erottamattomana osana terveyttä kokonaisuutena, on melko mahdollista tarkastella lelua seksuaalisena avustajana tästä näkökulmasta.

Vibraattityypit

Kaikki mallit eivät muistuta peniksen ulospäin, mutta tyypillisillä on juuri tällainen muoto. Ensinnäkin stimulantit eroavat aineistosta, josta ne on tehty:

 • muovi on halvin materiaali, joka muistuttaa äärimmäisen etäisyyttä ihmisen lihaan;
 • hygieeninen kumi on joustavampi materiaali, ei niin karkea kuin muovinen, mutta epämiellyttävä viileä tuoksu. Laitteen käyttö elämästä on lyhyt;
 • lateksi - samanlainen kuin ihmisen iho. Erittäin joustava ja nopeasti lämmitetty kehon lämpötilaan, ei viileä;
 • geeli ja silikoni ovat uuden sukupolven materiaaleja, jotka eivät ole käytännössä erotettavissa ihon kosketuksesta. Kosketuksessa ne säästävät kehon lämpötilaa, mutta niillä on yksi merkittävä haitta - ne tarvitsevat erityistä hoitoa;
 • Cyber-silikoni ja cyber-skin ovat alkuperäisen parhaita jäljitelmiä tähän mennessä.

Lisäksi täryttimet vaihtelevat nopeuden mukaan.

Lukemattomien tutkimusten aikana todettiin, että optimaalinen tärinänopeus on 80 sykliä minuutissa. Stimulaatio tällaisella intensiteetillä antaa naisille mahdollisuuden päästä orgasmiin, jos se ei toimi normaalin seksuaalisen kanssakäymisen aikana kumppanin kanssa. Tällä taajuudella vain kalliit mallit tunnetuista valmistajista voivat toimia.

On olemassa malleja, joissa on väline klitoriksen stimuloimiseksi, ts. Ne kykenevät värisemään ja pyörimään.

On sallittua havaita kaupallisesti pienet ohut mallit, joiden ympärysmitta on varustettu turvalaitteella kaikenlaisiin ylisuurten ylivoimaisuustilanteiden varalta, jotka liittyvät liian syvään tunkeutumiseen.

On olemassa pieniä leluja - "savukkeita", jotka on valmistettu vain klitoriksen stimuloimiseksi, ja niissä on tärisevät kivekset, jotka pääsevät helposti emättimeen.

Useimmat nykyaikaiset täryttimallit toimivat paitsi verkosta, myös paristoista, jotka tarjoavat laajan valikoiman toimintamahdollisuuksia. Tärkeintä - ostaa etukäteen vahvoja akkuja, joilla on pitkä käyttöikä.

Nykyaikaisten seksimyymälöiden hyllyillä saa havaita ja kaksinkertaistaa malleja, jotka on valmiiksi valmistettu emättimen ja peräaukon samanaikaiseen stimulaatioon.

Käyttöohjeet

Vaikka värähtelijä ostetaan erinomaisesti seksipelien kanssa kumppanin kanssa, sen vaikutus on aluksi erinomainen tarkistaa itsesi. Tämän ansiosta voit rentoutua ja keskittyä tuntemuksiin ilman että jotain muuta häiritsee.

Kokeilut, joiden valo on sammutettu peitteen alle, ovat erinomaisia ​​lykätä myöhempää - kunnes hetki, jolloin lelua tutkitaan riittävästi ja voit jopa käyttää sitä "suljetuilla silmillä".

Aluksi sinun on sallittava kehon tottua laitteeseen.

 • Ei ole välttämätöntä käynnistää välittömästi tärytintä ja siirtyä päätoimiin. On parempi käydä läpi kunkin ruumiin, kiinnittäen erityistä huomiota erogeenisiin vyöhykkeisiin. Puhumme niskasta, kasvoista, nänneistä, vatsasta, sisärenksistä jne.
 • Jos laitteen kumisulku estää itse kumi, josta se on valmistettu, saa käyttää kermaa tai erityistä voiteluainetta, ja se on sallittua johtaa vaatteilla, esimerkiksi silkkijalalla.
 • Laitteen käynnistäminen lisää vaikutusmahdollisuuksia painamalla kaikkein tunteellisimpia paikkoja. On yritettävä kokeilla paineen voimalla. Mitä suurempi laitteen teho ja sitä voimakkaampi nainen painaa itseään, sitä vähemmän tunne sen värähtelyn.
 • Jos pidät laitetta tiukasti kädessäsi, on mahdollista pienentää hieman tärinää sen aiheuttamaa imeytymistä varten harjalla. Heti kun nainen tuntee olevansa valmis kokeilemaan piristävää toimintaa, hän voi laittaa sen sisälle.
 • Vibraattorin käyttäminen seksuaalisissa peleissä kumppanin kanssa on parempi laittaa kondomia etukäteen, vain jos anal sex on suunniteltu.

  Kuinka käyttää tärinää klitorikseen?

  Clitoral-stimulaattoreita edustavat eri muodoissa olevat silikoni- tai kumilevyt, joita voidaan joko käyttää sormella tai kiinnittää lantiolla hihnojen avulla.

  Kun valitset tällaisen laitteen, sinun tulisi ohjata omat mieltymyksesi ja käytettävyys. Lisäksi ennen laitteen käyttöä on suositeltavaa lukea laitteen ohjeita, koska se on tarpeen kaikkien toimintojen, tilojen ja painikkeiden teoreettisen assimiloitumisen kannalta.

  Seuraavassa toiminnassa laitetta annetaan säätää omien tunteidensa perusteella. Sormen päällä olevien laitteiden tapauksessa liikkeen taajuutta ja painetta on säädettävä manuaalisesti.

  Kuinka käyttää anaalivibraattoria

  Tärkein edellytys on tyydytetyn voitelu- numeron käyttö.

 • Voitele peräaukko.
 • Hengitä ansoja sormellasi ja siemailla sitä, valmistele se syöttölaitteelle.
 • Paina varovasti kiertoliikkeellä niin pitkälle kuin mahdollista.
 • Jos nainen on melko levoton, stimulaattori voidaan antaa jo valmiiksi kytkettynä ja alkaa imitata peniksen liikkeet toiminnan aikana.

  Tämäntyyppiset ilo-laitteet voivat tuoda miehiä. Vibraattorin stimuloimalla eturauhanen, joka sijaitsee noin 2-2,5 cm: n päässä sulkimen rengasta välittömästi perineumin taakse, annetaan antaa miehelle unohtumaton ilo ja lisätä orgasmin.

  Tätä varten sinun täytyy syöttää mukana oleva laite matalaksi ja tehdä liikkeen kärjellä kivespussin suuntaan. Positiivisesti, nainen tekee tai ei, hän "kertoo" kumppanin penis, joka pitäisi vastata loistava tunne sen mukaisesti.

  Tietoja värähtelijävaurioista

  Lelu tarjoaa suurta todennäköisyyttä sukupuoleen. Poikkeuksellisesti se sopii pariin, joilla on kokemusta, jotka ovat asuneet yhdessä monien vuosien ajan ja etsivät tapoja monipuolistaa seksuaalista elämää.

  Harkitse yksi asia. Jos nainen saa säännöllisesti orgasmin vain värähtelijällä, hänen on vaikea kieltää häntä. Tällainen koherenssi voi johtaa muiden seksuaalisen stimulaation menetelmi- en suorituskyvyn heikkenemiseen.

  Laitteen käytöstä ei ole muita vasta-aiheita.

  Kuinka tehdä värähtelijä omalla kädelläsi?

  Vibraattori tekee betonista itse

  Yksi tärkeimmistä materiaaleista, joita käytetään kaikentyyppisissä rakenteissa, on konkreettisia. Tämän materiaalin luotettavuuden ja kestävyyden ominaisuudet sekä sen kestävyys tekevät käyttökerrasta välttämätöntä.

  Betoniliuoksen muodostamisen aikana voidaan muodostaa ilmatiloja, joiden läsnäoloa ei voida hyväksyä. Tilanteen välttämiseksi on rakennuslaite - värähtelijä. Valmis yksikkö voi ostaa miltä tahansa erikoisliikkeeltä. Kuitenkin monet rakentajat haluavat rakentaa syvä vibrator betoniin omaansa.

  Täryttimen toimintaperiaate betonille

  Ennen kuin käytät konkreettista värähtelijää omiin käsiisi, sinun on ymmärrettävä, miten tämä laite todella toimii.

  Sen tärkein tehtävä on liuoksen sisältämien ilmamuodostelmien tuhoutuminen sekoitusprosessin aikana sekä ylimääräisen kosteuden poisto. Tämä prosessi toteutetaan laitteen suuttimen värähtelyliikkeillä, joka upotetaan sementtiliuokseen.

  Tämän mekanismin käyttämisen tulos on parantaa ratkaisun johdonmukaisuutta. Massa hankkii nestemäisemmän rakenteen, ja sen kanssa on helppo täyttää minkä tahansa niche tai muoto ilman ilman kerrosten muodostumisen todennäköisyyttä.

  Tuloksena oleva päällyste on erittäin luotettava, lisäksi valmiit tuotteet ovat paljon vahvempia ja niiden käyttöikä kestää. Tämän laitteen käyttö ratkaisujen muodostamisessa parantaa yleensä suoritettujen tehtävien laatua. Työnopeutta lisätään useita kertoja.

  Tietäen tärkeimmät tehtävät, joita täryttimen on tehtävä betonille, on mahdollista käyttää laitetta sen valmistukseen, joka luo pyörimisliikkeitä ja muuntaa sitten tärinäksi. Voit rakentaa kotitekoisen betonivibraattorin porauksesta tai perforaterista.

  Tärytin betonista porauksen perusteella

  Täryttimen konkreettisen porauksen valmistuksen tehtävänä on useissa vaiheissa.

  • On välttämätöntä valmistaa suutin, joka voidaan valmistaa putkesta, jonka pituus on 0,5 m ja halkaisija 40 mm. Tuotantomateriaali - teräs, periaatteellinen.

  Vain osa tästä materiaalista kestää betonielementin aggressiivisen ympäristön. Laite on muodostettu terästangosta, jonka läpimitta on 15 mm, porauksen muodostavien pyörimisliikkeiden summaamiseksi.

  Tällainen sauva voi tehdä erikoisasiantuntijoita kääntämällä, on tärkeää, että se on riittävän vahva. Rakenteen sisällä olevaan sauvaan on kiinnitettävä toinen hitsaamalla. Tämän suorakulmaisen elementin tehtävänä on muodostaa värähtelyliikkeitä.

  Tämä toteutuu, koska tangon taipumus on koko rakenteen poikittainen siirtymä.

  • Kotitekoisen laitteen valmiin keskiosan on kiinnitettävä putken sisäpuolelle. On välttämätöntä, että sisätila pyörii vapaasti.

  Se on kiinnitetty laakereilla. Rakenteen sisällä oleva sauvan reunoista tehdään reikä. Kiinnitä asema siihen edelleen. Kun työskentelet laitteen rakenteen suhteen, on varmistettava, että laakereihin ei pääse yhtään epäpuhtautta. Pölyn ja lian suojaus on järjestettävä molemmille puolille. Nämä toimenpiteet lisäävät merkittävästi mekanismin elämää ja laatua.

  • On tarpeen muodostaa yksikön etuosa ja leikata toiselta puolelta osa putken varren 1 cm: sta. Laakerimallin valinta on tehtävä ottaen huomioon näiden elementtien huomattava kuormitus. Etusija annetaan todistetuille ja laadukkaille kopioille.
  • Seuraavaksi sinun on valittava vahva hiha. Tämä tulevaisuuden osa on kiinnitettävä värähtelijän putken yhdelle reunalle, joka suorittaa mekanismin tangon pyörimisliikkeen muuntamisen.

  Laitteen liike, joka esiintyy sisäpuolisessa akselissa, välitetään porakoneeseen. Lisäksi kiertoliike muunnetaan ja välittää värähtelyä ulkopuolelle.

  Kaikkien elementtien vuorovaikutus mahdollistaa mekanismin tarvittavien toimintojen suorittamisen. Kiekko, joka on kiinnitetty taajuusmuuttajan päähän ulkopuolelta, koskettaa laakeria vastakkaiselta reunalta, mikä mahdollistaa terästangon kärjen pitämisen.

  Valmis kotitekoista tärytintä voidaan käyttää aiottuun tarkoitukseen, joka on läpäissyt kaikki asennus- ja liitäntävaiheet.

  Perforator, joka perustuu laitteen värähtelijään

  Toinen peruskone itse valmistetusta täryttimestä betoniin pystyy toimimaan rei'ittimena.

  • Käytetyn yksikön tehon tulisi olla 1,5 kW. Laitteen käyttö tapahtuu iskutilassa, ja tämä on muistettava valmisteluvaiheessa.

  Voit kiinnittää yksikön päälle käyttämällä huippua. On tarpeen tukea huippuja työvaiheessa, muotoseikkoja voidaan käyttää tähän tarkoitukseen. Näiden kahden elementin välillä on mahdollista muodostaa riittävä tartunta teräslevyn avulla.

  • Kotitalouskoneen käyttö betoniliuoksen valmistamiseksi, jonka kapasiteetti on pieni, voidaan suorittaa "liittämisen" menetelmällä. Tämä menetelmä sisältää uuden kiinnityksen asentamisen olemassa olevaan.

  Tärkein asia tässä menetelmässä on tärypistoolin koko bajonetin pituus - sen tulisi olla sama kuin säiliön syvyys. Suuttimen on sijaittava säiliön pohjaa vasten ja siirrettävä säännöllisesti paikasta toiseen. Tämän menetelmän etuna on kyky käsitellä suuri määrä liuosta lyhyessä ajassa.

  Edellä esitetyt menetelmät auttavat sinua tekemään laitteesta mahdollisimman vähän rahaa ja aikaa. On huomattava, että yksikön valmistusprosessissa käytetyt osat, elementit ja kiinnikkeet voidaan korvata vastaavilla - ei vähemmän toiminnallisilla. Osien vastaavan korvaamisen suorittamiseksi on ymmärrettävä laitteen toiminnan periaate ja kaikkien sen komponenttien vuorovaikutus.

  Yleiset käyttöohjeet

  • Jos haluat käsitellä suurta pintaa, esimerkiksi monoliittista säätä, voit käyttää kotitekoista vibraattoria lävistimestä. Metallirunko olisi varustettava lävistin ja ruostumaton teräs kiinnitys.
  • Värähtelevän laitteen valmistuksessa, sinun on tiedettävä, että sen pituus ei saa olla yli 1 m, liitokset on tehtävä luotettavasti, koska ne kokevat värähtelykuormituksen ja paineen.

  Voit tehdä kotitekoisen vibraattorin käytettävissä olevista työkaluista, jotka ovat lähes kaikissa autotallissa, mutta tällaisen laitteen käyttö on rajoitettu kotitalouksien tarpeisiin. Suurten teollisuusmäärien vuoksi on parempi ostaa tehdasvalmisteinen laite.

  Miten ja mistä tehdä vibratoria kotona?

  Ovalia pitkänomaista esinettä käytetään esimerkiksi ruokaan: makkaraa, kurkkua, banaania ja niin edelleen.

  Ylhäältä voit kiinnittää moottorin (esimerkiksi vetää pois lasten lelu).

  Joko mobiilikäyttö. Erityisen hyvä, jos voimakas tärinä. Ja matkapuhelin on pitkänomainen, on parempi katsella vanhoja, niillä on voimakas värähtely ja muoto sopii sopivaksi. Älä unohda desinfiointia. Voit laittaa kondomin.

  Voit käyttää sähköistä hammasharjaa. Ja myös sähköinen partakone (mutta sinun on oltava hyvin varovainen sen kanssa)

  Joku ilo pyöräillä.

  Tai kiinnitä jotain sekoittimeen, kuten porkkana tai kurkkua.

  Tässä on kotitekoinen vinkki:

  kysymys kirjoittaja valitsi tämän vastauksen parhaaksi

  lisää suosikkeihin

  Sergei Shalimov [13.1K]

  matkapuhelimesta. Monet ihmiset nauttivat siitä, kun he vain ravistelevat taskussa soittaessaan. Onnea. Kerro minulle myöhemmin tunneista.

  Voit tehdä vibraattorin puutarhan lahjoista, kuten kurkusta tai porkkanoista. Totta, he eivät värähdä valitettavasti. Voit laittaa matkapuhelimesi värähtelyyn halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Voit myös yrittää tehdä värinää lasten leluista, mutta tärkeintä on löytää sopiva. Ja helpoin tapa tilata edullinen vibraattori Aliexpress-sivustolla, ne ovat siellä jokaiseen makuun.

  lisää suosikkeihin

  Kuinka tehdä itsestäsi tärytin (2011 / e-kirja)

  Et usko. On selvää, että voit kirjaimellisesti koota täysin varustellun värähtelijän muutamassa minuutissa, ja mikä on mielenkiintoista, se on kaikkea muuta, mitä tarvitaan tähän - kirjaimellisesti jokaisessa kotona eikä edes yksittäisessä kappaleessa.
  Yleensä on viisi tärkeintä syytä, miksi värähtelijä on parempi kuin mies, mutta niistä keskustellaan edelleen.

  Ehdotetun värähtelijän alue on hyvin laaja. Vibraattorit on valmistettu eri materiaaleista. Täryttimet ovat: geeli, lateksi, cyber-iho, kumi, muovi ja muut. Jokaisella materiaalilla on etuja ja haittoja. Yksinkertainen ja jopa tietokoneohjattu. Lyhyesti sanottuna on jotain valittavaa ja jotain iloa lomallesi. Mutta on pieni "mutta" - ne eivät maksa pieniä rahaa!
  Kun etsin verkkoa kyselystä "Kuinka tehdä värähtelijä omilla käsilläni", en löytänyt yhtäkään artikkelia, jossa voisin kuvata, miten laitetta tehdään. He tietenkin tietävät, että folk-käsityöläisyytemme eivät vain käytä voimaa, mutta tämä ei ole sama. Joten, jotta miellyttäisimme ihania naisia, keksin keinon tehdä minulle jonkinlaisen värähtelijän omilla kädilläni mahdollisimman nopeasti ja ilman kuluja.

  Latauslinkit poistetaan ja tekijä on sama, ole varovainen, kun lataat tällaisia ​​hauskoja Internetistä leviäviä infektioita puhelimeesi.

  Kuinka tehdä värähtelijä kotona

  Aika, jolloin seksimyymälöiden tarjoamia tavaroita pidettiin hurskaina ja häpeällisinä, on menneisyyden asia. Nykyään monilla naisilla on värähtelijä, ja tämä on osoitus siitä, että hän on aistillinen ja ei ilman mielikuvitusta. Tietenkin naaras värähtelijä ei korvaa miestä, mutta se voi toimia ylimääräisenä nautintoaineena ja erilaisina uusia tunteita. Tee sellainen seksilelu on täysin mahdollista omalla kädelläsi.

  Tarvitset
  - haluttu pituus ja paksuus elastinen putki;
  - sideharso tai side;
  - pieni moottori;
  - paristot;
  - nestemäinen silikoni;
  - aromaattinen kynttilä;
  - puu;
  - lakat;
  - hiekkapaperia;
  - myrkytön tiiviste;
  - savi tai veistospallos.

  Ensinnäkin valmistele tarvittavat esineet: elastinen putki, sideharso tai side, moottori (esimerkiksi vanha lelu), paristot ja vaaraton nestemäinen silikoni, jota käytetään akvaarioiden asennukseen. Aseta moottori paristoihin ja kiinnitä se putken sisään ja kääri sideharso runsaalla silikonilla. Heti kun silikoni kuivuu, sinun seksilelu on valmis.

  Jos et halua sekoittua silikoniin, voit käyttää jotain muuta pitkäkestoista tuotetta. Esimerkiksi aromaattinen kynttilä (oikea koko) sopii hyvin kotitekoisen värähtelijän tapauksessa. Sinun tarvitsee vain tehdä pieni reikä alaosaansa ja aseta sitten moottori siihen. Tällainen värähtelijä omalla kädelläsi maksaa sinulle, toisin sanoen, penniäkään, ja rakas on onnellinen pitkään. Jos sinulla on enemmän aikaa ja halua, kynttilän muotissa taittuvat ja sulatetun vahan pää. Tällainen lelu on toivottavaa käyttää kondomia.

  Tiukemmista materiaaleista - metallista, puusta ja savesta - on mahdollista tehdä äärimmäisempää versiota kotitekoisista täryttimistä. Jos haluat tehdä seksileluista puuta, tarvitset oikean kokoisen solmun, paristot ja moottorin, lakan. Puhdista puu ja puhdista se hiekkapaperilla. Tuotteen pohjalla on oltava syvennys paristoihin ja moottoriin ja kiinnitä ne sitten tiukasti myrkyttömällä tiivisteellä. Sitten lakkaa mestariteoksesi.

  Voit tehdä täryttimen omilla kädillä saveesta tai erityisestä veistosavusta. Mutta lasten muovailu ei sovellu tällaisiin käsityötapoihin - lämmitettäessä se menettää nopeasti muodonsa. Rakenna phallus täysikokoisena, jolloin etukäteen moottorin syvennys. Savi tapauksessa sinun tulee leipoa ja aseta moottori sisään. Halutessasi voit peittää tuotteen erityisellä emalilla. Sitten itsetäytteisellä värähtelijällä on rakenne, joka on miellyttävä kosketukseen ja helposti tunkeutumaan sisään.

  Lisäksi sellaisten improvisoitujen työkalujen joukossa, jotka voivat korvata värähtelevän, voidaan käyttää sähköhammasharjaa. Sen melko voimakas värähtely mahdollistaa sekä klitoriksen että erilaisten erogeenisten vyöhykkeiden stimuloinnin. Valitsemasi vaihtoehto riippuu pelkästään mieltymyksistäsi kumppanin kanssa.

  Hyvä neuvoja
  Yritä valita silikoni ei ole musta, mutta joitain kirkkaita ja iloisia värejä, sitten kumppani ei todennäköisesti pysy välinpitämättömäksi mielikuvituksenne lennolle.


  Kuinka ladata turbo-bittistä ilmaiseksi: Viimeksi klikkaamalla linkkiä ja kuva ei avaudu, kopioi vain linkkikoodi (Kirjoitettu pienikokoisena) - Kiitos, älä - (napsauta hiiren kakkospainiketta) ja liitä se selaimeen. Linkki ei ehkä toimi - Lataa tiedosto - tee sama.

  kotitekoinen faloimetri - mielenkiintoisimmat blogit

  Ei otsikkoa Keskustelu


  No, kohtalo, puhumme.

  Tee se itse :) tina!


  "Olosuhteiden takia jotkut miehet ovat pakotettuja pysymään sellaisessa tilanteessa, jossa ei ole yhteyksiä toisen sukupuolen ihmisiin pitkään. Tällaisen pakotetun seksuaalisen nauttimisen jälkeen seksuaalisella yhdynnällä ne eivät useinkaan pysty erektiota tai sukupuoliyhteys päättyy ennenaikaiseen siemensyöksyyn. Tämä johtaa alemmuuskompleksin kehittämiseen ja aiheuttaa rakkaussuhteiden rikkomisen ja jopa perheen hajoamisen. "

  32 odottamattomia kohteita tyttövaipuille (18+)

  Musket 1885 ei tietenkään odottanut tätä

  1. Harry Potterin taikasauva

  Hämmästyttävä määrä ihmisiä myönsi, että he käyttivät masturboida muovia Harry Potter -tappia.

  2. Nokia

  "Nokian puhelin on tärinää! Onneksi nyt minulla on värähtelijä, enkä enää tarvitse käyttää puhelinta. "

  3. Käsittele

  "Ensimmäinen kokemukseni masturbaatiosta aiheen kanssa on masturbaatio kynällä. Vakavasti. "

  "Käsittele. Sen koko sopii vain sormen kokoon. "

  4. Banaani

  "Käytin paljon tähän tarkoitukseen: kampakahva, kurkut, pullonkaula. Mutta pahin kokemus on banaani. En laittaa kondomia häntä, ja hän tasoitti itsensä sisään. Se oli erittäin kivulias ja erittäin epämiellyttävä. "

  5. Mascara

  6. Sähköhammasharja

  "Minulla oli vanha sähköhammasharja, jonka kahva oli lisäksi reliefit. Tunteet olivat hyviä. Käytin sitä lähes vuoden ajan. Totuus ei ole aivan tarkoituksenmukaista.

  7. Joystick

  Mikä tuskaa pelaajille!

  8. Toy "Jolly Elmo"

  "Jos napsautat sitä, se värisee melko hyvin. Tämä oli ensimmäinen lapsuuteni kokemus. "

  9. kampa

  "Käsittele kampa. Totta, sen jälkeen huomasin, että osa hänestä kaatui ja oli juuttunut sisään. Kesti koko viikon vetää hänet takaisin. "

  10. Lusikka

  'Spoon. Mutta ei terävällä päällä ja esilämmitä se. "

  11. TV-kaukosäädin

  Nyt voit ainakin ymmärtää, miksi sitä on aina vaikea löytää.

  Kuinka tehdä syvä värähtelijä omiin käsiisi

  Jokaiselle rakennustyömaalle tarvitaan syvähyytelö betoniin. Sen avulla kosteutta ja ilmaa poistetaan liuoksesta, jonka ansiosta seos muuttuu homogeeniseksi, huokoset häviävät siitä ja perusominaisuudet paranevat.

  Nykyään tällainen laite voidaan ostaa rakentamismarkkinoilla tai myymälöissä, mutta säästää rahaa, on suositeltavaa tehdä tärytin betonista omiin käsiinsä.

  Videoopas: mitä tehdä, jos betonielementtiä ei ole

  Yksinkertaisin laite konkreettiselle värähtelijälle

  Yksinkertaisin syvä värähtelijä voidaan tehdä tavallisesta kotitalouksien lävistyksestä. Tätä varten tarvitset vähintään 1,5 kW: n tehon, joka voi toimia hyvin iskutilassa.

  Työsuuttimena käytetään tavallista huippua, jota voidaan käyttää muottiin. Jotta saisit paremman pidon, aseta vahva teräs aluslevy. Samanaikaisesti betoniseos levittyy tasaisesti koko tilavuudelle.

  Jos haluat käsitellä suurta pinta-alaa, voit käyttää telakointimenetelmää. Piikkien lopussa lisätään tietyn pituisen lisäsuutin, jotta se saavutetaan hyvin alareunaan. Työnnettäessä jatkuvasti rei'itystä voit käsitellä tehokkaasti suurta pinta-alaa.

  Video - konkreettisen värähtelijän periaate

  Tärytin betonista porauksen perusteella

  Rei'ityksen sijaan voit käyttää tavallista porata, jonka iskutilavuus on yli 1 kW. Tässä tapauksessa sinun on kuitenkin tehtävä erikoissuutin epäkeskisellä ja kestävällä ruostumattomalla kärjellä. Katsotaanpa, miten tällainen vibratori konkretisoituu omilla kädillä.

  Ensimmäinen vaihe on valita ruostumattomasta teräksestä valmistettu metalliputki, jonka pituus on 40-60 cm ja halkaisija 3-4 cm.

  Sisärenkaan tekemiseksi sinun on löydettävä halkaisijaltaan 12-15 mm metallipinsi, johon suorakulmainen levy 15-20 mm leveä on luotettavasti hitsattu. Sen tarkoitus on siirtää koko mekanismi sivulle ja ylläpitää tärinää.

  Tehtyään keskeinen elementti ja teräsputken valmistaminen, ne on yhdistettävä toisiinsa. Ennen tätä porataan poikittainen läpivienti tangon päästä, jonka läpi asema asennetaan.

  Jotta sydän pyöriisi vapaasti, sinun on löydettävä laakerit, joiden sisähalkaisija on pyöristetyn pään tiukasti sopiva. Asettamme viimeisen putken sisään ja täytämme molemmat molemmat laakerit.

  Jos sauvan pää on liian pitkä, on suositeltavaa leikata se, jolloin korkeintaan 5-10 mm. Lisäksi laakerit on suojattava molemmilta puolilta pölyn ja lian sisääntulosta, muutoin malli pysähtyy nopeasti pyörimättä ja ei sovellu jatkokäyttöön.

  Laakereiden valitseminen ei kannata säästää, koska niihin kohdistuu suuri kuorma.

  Vavan toisessa päässä on käytettävä vahvaa holkki, joka pystyy varmistamaan värähtelijän pyörimisreitin täydellisen sulkemisen.

  Nyt sinun on valmistettava putki, jossa on tiheä kumi tai joustava muovi ja sisempi ydin, joka voi myös olla vapaamuotoinen. Heidän avulla voimme tuottaa epäkeskisen akselin, joka yhdistää porauksen ja jo valmistetun suuttimen, joka antaa tärinää.

  Putki asetetaan akseliin siten, että molemmilta puolilta on jäljellä 4-5 cm. Kun sauva pyörii, se antaa tärinää, mikä takaa koko laitteen toiminnan.

  Toisaalta sauva on istutettava aikaisemmin valmistettuun holkkiin, sitten lepää sydämemme ydin, jossa reikä on tehty ja yhdistää ne yhteen. Sitten täytä holkki siten, että se lepää laakerilla ja piilottaa liitoksen turvallisesti.

  Nyt vain työkalun kiinnittäminen huomiota herättämään (kiristä letku holkkiin ja purista se puristimella, käännä kärki suojakoteloon). Kaikki tämä, poran syvä värähtelijä on täysin käyttövalmis. Tulos saadaan seuraavasti.

  Erittäin suurelle pinnalle esimerkiksi kaadetaan monoliittista säätä, on suositeltavaa tehdä litteä tärytin betonista omiin käsiisi. Työ vaatii jo tuttua perforatoria, metallikehystä, johon se kiinnitetään, ja ruostumaton teräslevy.

  Tavallisten improvisoitujen keinojen avulla voit tehdä tärinää betoniin autotallissa. Tietenkin se on tuskin sopiva ammattikäyttöön, on suositeltavaa ostaa tehdaslaite, mutta se riittää rakentamaan oman kodin säästämään rahaa.

  Jos tärinän pituus ylittää yhden metrin, tällaisen laitteen käyttäminen yksinään on lähes mahdotonta. Kaikki nivelet on tehtävä huolellisesti ja turvallisesti, koska betoni kestää tärinää ja painaa voimakkaasti sivulta.

  Vibraattorin tekeminen betoniin omilla kädillä

  Säätiön tärkein osa korjaus- tai rakennustöissä on konkreettinen ratkaisu.

  Rakenteellisen täryttimen rakenne betonille.

  Tämä materiaali on kestävä ja luotettava. Pitkäksi ajaksi hän pystyy kestämään valtavia kuormia. Monoliittiset betonirakenteet kestävät useita vuosia. Betoni sen nestemäisessä tilassa on erittäin tiheä seos. Tämän vuoksi huonolaatuisen sekoittumisen ansiosta ilma voi pysyä sisälle, eikä sitä voida hyväksyä korkealaatuisen rakennuksen rakentamiseksi. Tämän välttämiseksi rakennustyömailla käytetään erityislaitteita. Voit ostaa niitä erikoistuneista rautakaupoista tai tehdä betonielementtiä omin käsin. Tätä laitetta tarvitaan, jotta rakennuttajat voivat tehdä betoniliuoksen yhtenäisen ja laadullisen koostumuksen ja poistaa ylimääräisen ilman siitä.

  Toiminnan periaate

  Betonipinnan kohdistus- ja tiivistysjärjestelmä värähtelijällä.

  Ennen kuin aloitat täryttimen tekemisen betoniin, sinun on ymmärrettävä sen toiminnan periaatteet. Tämän työkalun päätehtävänä on poistaa ilmakuplat ja kosteus betoniliuoksesta käyttämällä suuttimen värähtelyliikkeitä, jotka upotetaan sementti-betoniseokseen. Käyttämällä tätä mekanismia seos muuttuu nesteeksi ja betonimassa täyttää kaikki tarpeelliset muodot mahdollisimman tehokkaasti. Samanaikaisesti ilmanvaihtoaukkojen muodostuminen jätetään yksinkertaisesti pois.

  Tämän mekanismin käyttö positiiviselta puolelta vaikuttaa betonin ja rakennustöiden toteuttamiseen yleensä. Ilman sitä, prosessi kestää kauemmin.

  Tuloksena oleva päällyste eroaa suuremmasta luotettavuudesta ja muista positiivisista ominaisuuksista.

  Värähtelytyyppien järjestelmä.

  Nykyaikaisten rakennusliikkeiden hyllyillä on valtava määrä malleja eri valmistajien betonilaattojen täryttimiä varten. Tietenkin voit käyttää rahaa ja ostaa valmiin mekanismin. Mutta se on mahdollista tehdä se itse. Voit tehdä tämän, et tarvitse mitään erityistä tietämystä tai taitoja. Tämän laitteen valmistusprosessi ei ole monimutkainen.

  Lähes jokaisessa kodissa on pora tai vasarapora. Niitä voidaan käyttää pyörivänä mekanismina. Päätehtävä, jotta tärytin betoniin omilla kädillä, on luoda laite, joka muuntaa kiertoliikkeen oskillaattoriksi. Värähtelijä voi tehdä kädet avulla porakoneella tai perforatorilla.

  Täryttimen asennus porauksen perusteella

  Kannettavat täryttimet: A - Pinta, B - Vibromaula, C - Vibro-neula.

  1. Käytettävän putken tulee olla ruostumatonta terästä, koska betoni on erittäin aggressiivinen väliaine ja muu metalli ei sovellu näihin tarkoituksiin. Teräsputki, jonka halkaisija on 40 mm ja pituus noin 50 cm, on suuttimen rooli. Laitteen sisällä oleva laite tarvitsee kestävän terästangon. Se voidaan tilata turnereiltä. Sauvan halkaisijan tulee olla 15 mm. Tämän seurauksena porauksen pyörimisliikkeet tuodaan siihen. Pieni, suorakaiteen muotoinen sauva on hitsattava tankoon. Kiertämisen aikana tämä sauva yrittää siirtää koko rakenteen poikittaissuunnassa ja aiheuttaa sen seurauksena tärinän.
  2. Kun tärytinosan keskiosa on valmis, kahden laakerin avulla on vahvistettava tiukasti putken sisällä niin, että se voi pyöriä vapaasti. Yhdessä varren (sisäpuolen) kahdesta päästä on porattava läpivientireikä poraamalla, johon taajuusmuuttaja kiinnitetään tulevaisuudessa. On muistettava, että laakerit on suojattava likaa ja pölyltä, ei pelkästään sivulta, josta ne kiinnitetään poraukseen vaan myös toiselta puolelta. Tästä riippuu suoraan tämän laitteen käyttöiästä.
  3. Toisen puolen putken ydin on leikattava, kun se vapautuu noin 1 cm: n päästä. Tämä betonielementin osa on nenään. Laakereiden kuormitus on erittäin suuri, joten valittaessa niitä on parempi käyttää hyvälaatuisia ja laadukkaita malleja.
  4. Seuraava askel on tukevan holkin valinta, joka on myöhemmin asennettava vibraattorin toiseen päähän. Tästä johtuen mekanismin pyörimisreitti on täysin suljettu. Siirtymis-kiertoliikkeen perusteella otamme sisemmän akselin epäkeskolla. Pora lähettää sen pyörimisen. Ulomman putken värähtely aikaansaadaan siirtämällä painopiste sisemmälle sauvalle. Tästä johtuen laite toimii. Holkki, joka on asennettu toiselle puolelle käyttölaitteen ulkokoteloon ja joka sijaitsee laakerin toisella puolella, pitää tangon kärjen.
  5. Kun itse valmistettu mekanismi on koottu, kaikki jäljellä on vain liittää se poraukseen. Vibraattori betoniin käyttövalmiiksi.

  Perforator-pohjaiset rakennusvälineet

  1. Jos haluat luoda laitteen, joka perustuu reikälaitteeseen, tarvitset vähintään 1,5 kW tehon. On muistettava, että tätä työkalua on sovellettava iskutilassa. Suuttimen roolissa rei'ityksessä on mahdollista käyttää huippua, joka on tuettava muottiin. Voit tehdä piikkien ja muottien välisen yhteyden optimaaliseksi käyttämällä teräslevyä. Käyttämällä tällaista itse tehdystä värähtelijästä voit olla varma, että betoniliuos kaadetaan tasaisemmin.
  2. Jos haluat käsitellä matalaa syvyyttä, voit käyttää menetelmää, jonka ammattilaiset kutsuvat "shtykovanie". Tätä varten suuttimen päähän on hitsattu toinen suutin. Tämän menetelmän periaate on, että koko bajonetin kokonaispituus on yhtä suuri kuin muodon syvyys, joka vaatii käsittelyn. Kun tämä suutin työnnetään muotin pohjaan ja siirretään usein paikasta toiseen, on mahdollista käsitellä melko suurta aluetta ongelmitta.

  Kuten edellä olevasta voidaan nähdä, tämän mekanismin laitteessa ei ole mitään monimutkaista. Kaikki materiaalit, joita käytetään sen valmistukseen, ovat julkisesti saatavilla ja voit helposti ostaa ne missä tahansa rautakaupassa. Vaihtoehtoisesti ne voidaan myös noutaa muista laitteista. On huomattava, että jos joustavan letkun pituus ylittää puolitoista metriä, tarvitset kaksi henkilöä työskentelemään tämän työkalun kanssa, koska jonkun pitää olla melko vaikeaa. Kaikki nivelen liitokset ja liitokset on suoritettava hyvin, sillä betoniliuoksella on suuri voima vastustaa mekanismin tärinää ja pyörimistä.

  Kaksi tapaa tehdä syvä värähtelijä tehdä sen itse

  Vibraattori betonille on välttämätön työkalu kaikentyyppisissä rakennustöissä - siviili-, energia- ja teollisuuskäyttöön. Laitteen käyttöperiaate on tiivistyminen ja ylimääräisen ilman poistaminen betonin täyttöaukosta. Syvän värähtelijän ansiosta on helppo rakentaa kiinteä ja kestävä monoliittinen rakenne.

  Miten valita syvä värähtelijä betoniin

  Ilman syvää tärinää ei voi tehdä missään rakennustyömaalla. Tämän yksikön avulla poistat ylimääräisen kosteuden ja ilman betoniliuoksesta. Täryttimen käytön aikana esiintyy korkeataajuisia värähtelyjä. Tämän seurauksena seos muuttuu homogeeniseksi, huokoset poistetaan siitä, minkä jälkeen materiaalin käytännölliset ominaisuudet paranevat merkittävästi.
  Käyttämällä syvää tärinää betonielementti muuttuu nesteeksi, mikä sallii sen täyttävän valmistetun muotin mahdollisimman tiukasti ja ilmanvaihtoaukkojen muodostumisen tavallisesti pienentää nollaa. Tällaisen yksikön käyttö voi merkittävästi lisätä rakenteiden rakentamisen nopeutta.

  Miten syvä värähtelijä? Jokainen ammattikäyttöinen yksikkö koostuu moottorista, jossa on akseli, jossa on vibropippa. Valmis laite voidaan vapaasti ostaa mistä tahansa rakennusmateriaalimarkkinoista. Kuitenkin, ei ole aina välttämätöntä käyttää rahaa tällaisiin laitteisiin - betonielementti valmistetaan hyvin nopeasti omalla kädelläsi.
  Jos puhumme syvän värähtelijän ominaisuuksista, ne ovat täysin riippuvaisia ​​valmistajan ja laitteen tyypistä. Mutta mainitsemalla kotitekoisen laitteen, sinun on otettava huomioon työkalu, johon se perustuu. Kehitetyt teknologiat itse valmistetulle täryttimelle käyttäen perforatoria ja poraa pohjana.

  Vibraattori, jossa on reikälevy

  Vibraattori konkreettisesti omilla käsiinsä useimmiten tehdyillä, lävistimen perusteella. Ennalta valittu työkalu, jonka kapasiteetti on vähintään 1,5 kW, ja ottaa huomioon, että hänen on työskenneltävä iskutilanteessa. Suutin työhön - tämä on tavallinen huippu, joka perustuu valmiiseen muottiin. Paremman otteen saavuttamiseksi käytetään tavallisesti teräslevyä.

  Joskus on välttämätöntä käsitellä betoniseos pieneen syvyyteen. Tällöin käytetään silmukointimenetelmää - toinen hitsataan yhden suuttimen kärkeen. Ns. Bajonetin kokonaispituuden on vastattava täysin käsittelyssä olevan muotin syvyyttä. Pohjassa olevan suuttimen leikkaaminen ja liikuttaminen tarpeen mukaan voit saavuttaa kovaa tulosta kohtalaisen suuren alueen käsittelyssä.
  Huolimatta siitä, että värähtelijä on tehty itsenäisesti, se suorittaa tärkeimmät työskentelytoiminnot. Käytettäessä valukerros jaetaan tasaisemmin, tyhjät ja kuplat poistetaan.

  Vibraattori, jossa on poran ydin

  Vibraattori betoniin tehdään myös käsin poran avulla, mutta sen tehon on oltava yli 1 kW. Tällaisessa tapauksessa sinun on kuitenkin käytettävä erikoisvalmistettua suuttimen epäkeskisellä ja teräksisellä kärjellä. Tätä varten sinun on löydettävä ruostumatonta metalliputkea, jonka halkaisija on 30-40 mm ja pituus 40-60 mm.

  Sisäistä sauvaa tarvitaan siirtämään mekanismi ja ylläpitämään värähtelytilaa. Metallinen tappi noin 12-15 mm ja suorakulmainen metallilevy 15-20 mm, joka kiinnitetään siihen luotettavasti hitsaamalla, sopii täydellisesti. Elementtien valmistuksen jälkeen ne yhdistetään toisiinsa, ja sauvan lopussa porataan reikä, jonka läpi lanka ohjataan.

  Sydämen vapaata kiertoa varten valitaan kaksi laakeria, jotka sopivat sisähalkaisijaan - yksi varren päistä on sovitettava tiukasti sisään. Se pidetään putken sisällä, jonka jälkeen se on kiinnitetty laakereilla molemmin puolin. Jos ulkonevat sauvat ovat liian pitkiä, ne leikataan 5-10 mm: iin.
  Laakereita valittaessa ei pidä säästää, koska niiden päällä on pääkuorma. Lisäksi ne on suojattava mahdolliselta pölyn ja lian pääsemästä, muutoin yksikkö tulee pian käyttökelvottomaksi, eikä se voi pyöriä. Täryttimen pyörimisnopeuden täydellinen sulkemiseksi sinun täytyy laittaa holkki, joka sopii sauvan toisen pään kokoon.

  Epäkeskoakselin valmistukseen tarvitaan tiheä kumi tai joustava muoviputki ja sisäsauva, joka voi taipua vapaasti ja ottaa minkä tahansa muodon. Akselia käytetään yhdistämään itse pora ja valmistettu suutin. Putkea kuluu siihen siten, että molemmilta puolilta se pysyy 40-50 mm: n kokoisena. Laite toimii tangon aiheuttaman tärinän takia.
  Yksi tangon sivuista on asennettu holkkiin, toinen lepää hylsyn reiällä, jonka jälkeen osat on yhdistetty toisiinsa. Tämän jälkeen holkki pakataan koko laakerikseen yhteyden varmistamiseksi.

  Näin työkalu on lähes käyttövalmis. Työn loppuun on holkki kiristetty letku, sitten puristetaan puristin ja suojakotelo asennetaan kärkeen.

  tulokset

  Itse kaatuva monoliittinen säätiö voi olla sopiva betonille sopiva tärytin, joka on koottu omiin käsiinsä. Yleensä se on tehty autotallissa tai maassa improvisoitujen keinojen avulla. Perusta voi toimia tutut booli ja tavallinen pora. Tietenkin se ei ole juuri sopiva ammatilliseen mittakaavaan, mutta se on välttämätöntä rakentaa rakenteita omien tarpeidensa mukaan.
  On huomattava, että jos värähtelijän pituus ylittää yhden metrin, on hankala suorittaa toimia yksinään. Värähtelijän itsensä valmistuksessa kaikki liitokset on tehtävä mahdollisimman luotettavasti, koska alustava seos kohdistaa voimakkaan paineen laitteeseen ja tukee aktiivi- sesti tärinää.

  Laatu betonivibraattori tekee sen itse

  Nestemäisen betonin kanssa jokainen mestari tietää, että ilmakuplia esiintyy suuresti hänen voimakkuutensa vuoksi. Siksi on tarpeen päästä eroon niistä. Tätä tarkoitusta varten kehitettiin erityinen rakentamisvibraattori, mutta tällaiset laitteet ovat melko kalliita eikä kaikilla ole varaa siihen. Mutta kuka sanoi, että konkreettisen värähtelyn tekeminen omiin käsiisi on epärealistinen?

  Pinnan värähtelijän rakenne.

  Miksi konkreettinen liuos käsitellään värähtelevällä aggregaatilla?

  Tee-se-itse-työkalu on erinomainen tapa ratkaista ongelma yksittäisille kehittäjille, koska se luodaan julkisesti saatavilla olevista materiaaleista. Mutta aluksi selvitämme, mihin tarkoitukseen tämä laite on vielä niin tarpeellinen.

  1. Betonisekoitteen vaihteluista johtuen kaikki olemassa olevat ilma-aukot täyttyvät ja ylimääräinen vesi eliminoituu.
  2. Ratkaisu hankkii homogeenisen johdonmukaisuuden.
  3. Tämä tärinä edistää yhtenäisten muotojen täyttämistä, koska se auttaa saamaan juoksevuutta.
  4. Käsitelty betoni vie vähemmän aikaa parantamiseksi.
  5. Ilman huokoisuuden vuoksi pystytetyt rakenteet pysyvät kauemmin ja eivät pelkää mitään vahinkoja.
  6. Seos saa tiheämmän rakenteen.
  7. Työnopeus kasvaa merkittävästi, koska, kuten yllä mainittiin, seos kykenee nopeasti asettamaan.

  Kaavio syvästä täryttimestä joustavalla akselilla.

  Siksi monet käsityöläiset säästyvät ostamaan, mikä tekee täryttimestä betonia itselleen.

  Seoksen tutkimuksen laatu ja perusteellisuus riippuvat säätörakenteen luotettavuudesta. Tällä perusteella vahvistettu betonirakenne ei kestä kymmenkunta vuotta.

  Nestemäisen betonin käyttäminen edellyttää seoksen laadukasta sekoittumista, muuten siinä jäljellä oleva ilma vaikuttaa kielteisesti mekaanisiin ominaisuuksiin negatiivisella puolella. Siksi tällainen työkalu on yksinkertaisesti tarpeen rakennustyömaalla.

  Kuinka konkreettinen värähtelijä toimii?

  Aluksi on suositeltavaa tietää tällaisen työkalun toimintaperiaate, jotta se olisi oikein. Virran ollessa päällä, värähtelijä tuottaa korkeataajuisia värähtelyjä, jotka vuorostaan ​​siirtävät ainetta. Näin se täyttää koko lomakkeen.

  Vibraattori auttaa pääsemään eroon paitsi ilman, myös kosteudesta. Ja jos nesteen prosenttiosuus pienenee, myös kovettumisen aika pienenee. Loppujen lopuksi vesi pitää betonia nestemäisessä tilassa. Myös käsitellyllä liuoksella on muita parametreja tilavuuden ja laadun suhteen. Erittäin tärkeä on se, että seos täyttää muodot tasaisesti, mikä tarkoittaa, että pohja kestää kuumuutta rauhallisesti missä tahansa pisteessä, ja se on sama kaikkialla.

  Betonipinnan kohdistus- ja tiivistysjärjestelmä värähtelijällä.

  Jos luovat vibraattorin, rakennusprosessi kestää kauemmin ja betonin ominaisuudet ovat pienemmät. Näin ollen ei ole takeita siitä, että tällainen rakennus kestää pitkään. Vaikka itse tehty yksikkö kohtelee seosta niin ammattimaisesti kuin ostettu malli, on kuitenkin parempi olla laiminlyödä tällainen työkalu.

  Kuinka värähtää betoniin? Tällaisen yksikön suunnittelun perusta on moottori, jossa on akseli ja pyörivä kärki. Voimakkuuden kotitekoisessa versiossa voi olla porata tai punssi. Nämä kaksi laitetta parhaiten auttavat luomaan betonielementin omilla kädet.

  Poraa työkalun pohjana

  Tämän vaihtoehdon toteuttamiseksi olisi varattava tällaisia ​​kohteita:

  • pora;
  • hitsaus kone;
  • pora ja metallirunko;
  • teräsputki (pituus 40-45 cm, poikkileikkaus - 40 mm);
  • teräsnauha (halkaisija 15 mm);
  • suorakulmainen sauva;
  • laakerit;
  • holkki;
  • kumi- tai muoviputket;
  • nosta joustavaa sauvaa niin, että se sopii haluttuun putkeen, nopeusmittarin kaapeli voi toimia vaihtoehtona;
  • suojakansi kärjen alla.

  Akselien ja käyttölaitteiden vastaava taulukko betonille.

  Kotitekoisessa värähtelijässä vetovoima on itse pora. Päätehtävänä on kuitenkin vaihtaa pyörimisliike värähtelyyn. Betoniyhdistelmä on melko aggressiivinen ympäristö, joten kaikkien käytettyjen metallielementtien on oltava ruostumattomia.

  Joten työ on seuraava. 15 mm: n tappi on hitsattu suorakulmion muotoiseksi. Tällainen laite mahdollistaa kiertämisen aikana suunnan, jonka halkaisija on lineaarinen, mikä johtaa tärinävaikutukseen.

  Lisäksi kiinteä sauva on kiinnitetty laakereilla 40 mm: n putken sisällä. Tämä on kuitenkin tehtävä siten, että vapaata liikettä on edelleen. Laakereiden osalta on suositeltavaa säästää tällaisten osien laatua, koska niillä on työaikana erittäin suuri kuorma. Vaikka nestemäinen betoni ei tuota liikaa likaa sekoittamisen aikana, laakerit on suojattava tästä. Toisin sanoen ne on suojattu molemmilta puolilta, muutoin ei ole takeita siitä, että konkreettinen konkreettinen vibratori kestää pitkään.

  Poraa sitten reikä, johon asema myöhemmin kiinnittää. Sen sijainti on yksi sauvan päässä.

  Tämän jälkeen putki on leikattava, mutta varaukseen on parempi lähteä 0,5-1 cm. Se toimii jousiosana. Sitten holkki asetetaan toiselle päästään. Tämä sulkee värähtelijän pyörimisosan.

  Tyypillisten täryttimien tyypit: a - täryttimellä joustava akseli, b - täryttimen pää, c - erävibraattori, d - pintavibraattori, d - värähtelyperutaatiomalli.

  Seuraava vaihe on joustavan putken ja sauvan valmistus. Ne toimivat epäkeskoakselin roolina, toimivat liitoksena poran ja suuttimen välille. Kun tangon asetetaan putkeen, se on tehtävä niin, että se on vapaassa asennossa, muuten se ei pysty lähettämään tärinää.

  Seuraavaksi putki asetetaan akselille, kun otetaan huomioon, että kummallakin puolella on oltava noin 4,5 cm: n etäisyydellä tärinää. Tangon toinen puoli on kiinnitetty holkkiin. Sitten, laittamalla se sydämeen, missä reikä on valmistettava etukäteen, ne liitetään yhteen. Sen jälkeen holkki pakataan, kunnes se lepää laakerilla ja piilottaa liitoksen.

  Viimeinen momentti on laittaa letku holkkiin (kiinnitys tapahtuu kiinnittimellä) ja kiinnittää kotelo kärkeen. Vibraattori betonille omilla käsillään porauksesta valmis.

  Lisävarusteet: Perforatorin perusta

  Vibraattorin tekemiseksi tällaisesta työkalusta tarvitset seuraavat materiaalit:

  • lyöntejä, joiden kapasiteetti on vähintään 1,5 kW, iskutilavuuden ollessa kyseessä;
  • huippu;
  • teräslevy.

  Drifteria tulee käyttää betonin puhdistamiseen loppumoodissa. Huippu on tarkoitettu suorittamaan suuttimen rooli, joka koko prosessin aikana kohtaa muottirakenteen.

  Teräslevyä käytetään pitimien ja muottien tukemiseen.

  Tämä betonisekoittamismenetelmä mahdollistaa tasaisen levittämisen koko työpinnalle.

  Jos on välttämätöntä työskennellä suurilla syvyydellä, rei'itys siirtyy silmukointitilaan. Mutta tässä tapauksessa piikin pää on lisäksi varustettu sopivan kokoisella suuttimella, joka on yhtä kuin työsyvyys. Se valitaan ottaen huomioon, että käytön aikana työkalu irtoaa helposti liuoksesta tarttumatta siihen. Seoksen käsittelyprosessi on, että suuttimen pääty on pohjaan nähden, ja sitten kytketyssä tilassa laite liikkuu.

  On mahdollista valmistaa tärinää Druzhba-moottorisahon betonista tai käyttää samanlaista bensiinimoottoria, mutta ottaen huomioon, että sen teho on vähintään 2-3 hv. Periaatteessa alkuperäisen laitteen valinta tulisi jättää kunkin yksilön harkintaan. Lisäksi nykyaikaiset rakennusalan laitteistot tarjoavat melko laajan valikoiman näitä tuotteita.

  Yksi tällaisen yksikön itse suunnitelluista hetkistä on kaikkien elementtien luotettava kiinnitys. Loppujen lopuksi tällainen työkalu antaa värähtelyliikkeitä, ja jos jokin elementti irtoaa ja lentää henkilön suunnassa, se voi aiheuttaa merkittävää haittaa terveydelle. Lisäksi irtonaisilla osilla ei ole haluttua vaikutusta betoniseokseen, mikä johtaa huonolaatuiseen erään.

  Itse valmistetun työkalun ansiosta voit säästää rahaa. Ja kaikki tarvittavat yksityiskohdat on helppo löytää, ja niiden kustannukset ovat melko edullisia. Tällaisen tekniikan läsnäolo, olipa kyseessä ammatillinen rakentaminen tai yksityinen, auttaa luomaan luotettavamman suunnittelun.