Kuinka laatoittaa betonia?

Runsaat syvennykset betoniseinissä - urat ovat tarpeen piilotettujen sähköjohdotusten, puhelinlinjojen tai Internetin sijoittamiseksi. Samanaikaisesti on mahdollista "lävistää" betoniseinämän valovoima eri työkalujen voimalla: vasara, taltta ja sähköpora, perforator, sähköpora, kulmahiomakone, seinävaijeri tai näiden työkalujen yhdistelmä.

Ennen kuin teet betonipäällysteen, on tehtävä merkintä. Täällä on tärkeää tietää, että lävistimen suunnassa, jotta stroboskooppi on mahdoton, samoin kuin seinän pohjalla oleva vaaka. Älä aseta johdotusta kantavien seinien päälle.

Lisäksi urien leveyden tulee olla 5-10 mm suurempi kuin kaapelin halkaisija (johdot), ja sähköisten "pisteiden" (pistorasiat ja kytkimet) laatikot on merkittävä samanaikaisesti strobin merkintöjen kanssa.

Betoniseinätekniikka eri tavoin ja työkaluilla

 • Vasara, taltta ja sähköpora. Porausreikien paremmin toimiva sähköpora, joka on varustettu pistekärjellä varustetulla porauksella urien merkittyä "raitoa" pitkin, porataan tarvittavat syvennykset 10-15 mm: n askeleella. Puserot reikien väliin, jotka työnnetään taltalla ja vasaralla. Menetelmällä on oikeus elämään, mutta aika vievää ja aikaa vievää. Lisäksi tämä menetelmä on lähes mahdoton toteuttaa betoni- ja raskaaseen betoniin (lattialaatat ja monoliittiset seinät);
 • Leikkuulaite, joka on varustettu erikoisella lapiolla tai hammaspyörällä tai edellisellä vaihtoehdolla. Ensimmäisessä tapauksessa urat pistetään suoraan lastalla tai halkaisijalla. Toisessa reikää porataan ensin, ja väliseinät työnnetään ulos strobilla tai lastalla. Menetelmä on tuottavampi, mutta myös mahdoton betonirakenteessa ja raskaassa betonissa. Lisäksi, kun kromaus suoraan ilman reikiä porataan, seinämän huomattava tuhoutuminen on mahdollista - suurten betonipalojen säröily;
 • Kulmahiomakone (bulgarialainen), joka on varustettu erikoisella timanttilevyllä "betonille" + lävistin. Tämä on yksi tehokkaimmista, vaikkakin yksi "likaisimmista" tavoista ja mahdottomuus leikata "reitti" seinien kulmissa. Aluksi portin yksi raja katkaistaan, sitten toinen raja, ja "ydin" kopioidaan rei'ittimen terällä. Se on tärkeää! Hiomakoneen ylikuumeneminen ja täydellinen vika ovat mahdollisia - muista tarkkailla moottorin lämpötilaa ja anna sen säännöllisesti "lepäämään";
 • Roilokone. Tämä on erityinen, melko kallis sähkötyökalu, joka on epäkäytännöllistä hankkia yhdelle käyttötarkoitukselle. On parasta vuokrata se. Ulkopuolella seinätarra muistuttaa kulmamyllyä, jossa on vain kaksi leikkauslevyä ja kyky liittää teollisuuspölynimuri. Seinähaukka leikkaa reitin kaksi rajaa yhtäaikaisesti samalla, kun se tekee vähemmän melua ja imuri imee pölyn leikkausvyöhykkeeltä ja estää sen hajoamasta huoneen ympäriltä. Se on tärkeää! Jokaisen 250-300 mm: n leikkauksen jälkeen työkalu on pysäytettävä leikkauslevyjen jäähdyttämiseksi. Muussa tapauksessa kallis leikkaustyökalu epäonnistuu hyvin nopeasti.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että sähköjohdotuksen reititys "seulakelaajalla" voidaan kutsua "puhtaammaksi", siistiksi, turvallisemmaksi ja nopeammaksi tavalla, joka voidaan tehdä mihin tahansa, jopa lujatekoiseen betoniin.

Kuinka tehdä seinät johdotukseen työkalujen ja ammattilaislaitteiden kanssa?

Korjaus edellyttää korvaamista paitsi lattiat ja tapetit, myös sähköasentajat, ja sinun täytyy tietää, miten tehdä seinät johdotukseen, jos aiot tehdä tämän työn omalla kädelläsi. Artikkelissa puhutaan neljistä käytettävissä olevista työkaluista ja ammattilaislaitteista, verrataan niiden kunkin tehokkuutta ja selvitetään myös, mikä pinnoitustekniikka on kielletty.

Ennen kuin teet seinän seinään, varmista, että uuden johdotuksen polussa ei ole vanhaa kaapelia, ja jos se on, tarkista, että se on irrotettuna. Erityinen indikaattori auttaa määrittämään tämän. Seuraavaksi huolellisesti valmistele seinä. Poista vanhojen tapettien ja muiden viimeistelyaineiden jäännökset, jotka voivat tukkia työlaitteen kotelon ja johtaa oikosulkuun. Seuraavana vaiheena on luonnoksen laatiminen, jossa on tulevaisuuden johdotuksen sijainnin muistiinpanot, kytkinten ja pistorasioiden johdotussuunnitelma.

Ennen kuin puhdistetut seinät leikataan, mitataan nauha ja lyijykynä, selostetaan polku, jossa johdot ja lisäelementit asetetaan. Säästä aikaa käyttämällä lasertasoa. Jos suoritat työprosessin henkilökohtaisesti alusta loppuun, lue normatiivinen asiakirja SNiP 3.05.06-85, jossa kuvataan yksityiskohtaisesti, miten seinät voidaan kunnolla tehdä. Johdotus suoritetaan yhdensuuntaisesti rakenteen pohjan kanssa - pystysuoraan tai vaakasuoraan. Kulmien kaltevuus kulmassa on sallittu asennettaessa sähköisiä johtimia kaltevissa seinissä (ullakolla).

Normien mukaan horisontaalinen vaimennus suoritetaan 150 mm: n etäisyydellä lattialevystä, pystysuora - vähintään 100 mm: n etäisyydellä ovesta ja ikkunoista ja kaasuputkien vetäytymisestä vähintään 400 mm. Urien syvyys ja leveys - vähintään 25 mm kaapelin paksuuden mukaan. Kaapelin, jonka paksuus on 1 cm 3 ytimen syvyyden mukaan, syvyys on 3-4 cm, urien keskimääräinen pituus on 3 m. Suosittelemme, että suunnittelemme johdotussuunnitelmasi niin, että kytkimien ja pistorasioiden kiertymät vähenisivät mahdollisimman vähän. Ihannetapauksessa sinun pitäisi olla yhdellä kierroksella liitäntäkotelosta pistorasiaan tai kytkimeen. Tukirakenteissa on kielletty horisontaaliset urat, tämä sääntö koskee kaikkia paneelitalon seiniä.

Tärkeimmät kohdat otetaan huomioon, saamme työskennellä ja noudatamme turvaohjeita. Laitamme hengityssuojaimet, suojalasit, avaamme ilmanvaihtoaukot ilmanvaihtoon. Jotta säästät aikaa myöhemmässä kunnostustöissä, ennen viimeistelyn jälkeistä merkkiä ja mittanauhaa mitataan etäisyys seinien ja katon kulmista porttiin, ota kuva tästä syntyvästä luonnoksesta. Joten tiedät, missä johdotus on menossa, ja et voi mennä vikaan, kun valitset paikan tykkylle tai naulalle.

On aika valmistautua työkaluihin. Käytä ammattilaislaatikkoa (seinätarraa) tai etsi vaihtoehtoa. Helpoin vaihtoehto on vasara ja taltta. Aloitamme työn merkinnällä. Taltalla merkitsemme syvennykset, joissa sähkökytkennän alla olevat strobit kulkevat. Seuraavaksi laita kärki varrelle, työnnä seinän yläkerros vasaralla, jatka työskentelyä suunnitellulla linjalla ja tee sitten aukot 25 mm koko pituudelta. Tämän menetelmän etuna on työkalujen saatavuus. Mutta on enemmän puutteita. Se vaatii paljon työtä, aikaa, ääriviivat ovat epätasaisia. Tällainen ura tiilen tai betonin tekemisessä on ongelmallista, mutta kipsi on hyvä budjettivaihtoehto.

Leikkaaminen vasaralla ja taltalla

Nopeuta porausprosessi. Suunnitellulla linjalla porataan reikiä 1-1,5 cm: n välein haluttuun syvyyteen. Tämän toimenpiteen jälkeen saat reitin ääriviivan. Viimeistele työ ja luo yksi nauha, ota taltta ja kolhi hyppyjä poratun reiän väliin. Tätä vaihtoehtoa voidaan käyttää betonikromissa. Kuitenkin, kun työskentelet vasaralla, tasaisten viivojen saavuttaminen ja yhtenäinen syvyys eivät toimi.

Seinän lävistys sähköjohtojen avulla auttaa lyöntiä. Ammattimaiset ja amatöörityökalut eroavat toisistaan ​​laadultaan, suuttimien ja lisäominaisuuksien joukosta, mutta tämän tekniikan pääasiallinen etu porakoneella on kaikissa muunnoksissa - shokkitoiminnassa. Kyllä, tämä toiminto on myös porauksessa, mutta jatkuvassa iskutilanteessa laite kuluu nopeasti.

Perforaattori on tehokas työkalu, jos haluat, voit sammuttaa pyörimisen ja saada täyden mönkijän. Sen vuoksi betoniseinä sen kanssa on helppoa ja nopeaa. Työssä käytämme kahta suutinta, jossa on lyhyt ja pitkä pora, metallinen lapio. Toimintaperiaate ei ole kovin erilainen kuin edellisessä kappaleessa. Teemme reiät pitkin merkittyä viivaa 1-1,5 cm: n etäisyydellä syvyyteen 25 mm. Puhdistamme uraa betonin jäännöksistä lastalla. Valmis strobe on hieman epätasaista.

Ja jos haluat saavuttaa sileät viivat, yhdistä hiomakone (LBM) rei'ittimeen. Prosessin nopeuttamiseksi hiomakoneessa on timanttilevy. Joten työskentely tiili- tai betonipinnan kanssa ei anna sinulle ongelmia. Teemme kaksi rinnakkaista tiedostoa etäisyydellä uran leveydestä. Seuraavaksi laita rei'itys ja tee ura vaaditulle syvyydelle toistamalla edellä kuvatut tutut toimenpiteet. Tämän seurauksena näiden kahden työkalun yhdistelmä johtaa sileisiin viivoihin ja melko tasaiseen aivohalvaukseen.

Menetelmän pääasiallinen haittapuoli on suuri määrä pölyä, joka vapautuu työskennellessäsi hiomalla. Pienennä sitä käyttämällä teollisuuspölynimuria. Työskentelyn helpottamiseksi houkuttele avustaja, joka pitää pölynimurin mahdollisimman lähellä katkaisupistettä. Älä unohda tuuleta huone hyvin.

Seinäkouru on ammattimainen työkalu, jota käytetään shtableniya-seinissä johdotuksessa. Tämä on parannettu hiomakoneen malli, jota sähköasentajat käyttävät. Laitteeseen on asennettu kaksi timanttilevyä, joiden ansiosta tarkka leikkausviiva saadaan ja mahdollistaa urien etäisyyden ja leveyden säätö. Leikkauslevyt on peitetty erityisellä kotelolla. Ne peittävät kosketuspinnan seinään.

Seinätyökalussa on pistorasia, johon pölynimurin letku työnnetään. Imun ansiosta pölyämistä ei voida taata. Kun leikkaukset tehdään koko pituudelta, ylimääräinen betoni ja tiilet poistetaan rei'ittimellä. Tämän tekniikan haitta on vain yksi - korkea hinta. Jos annat 4500-5000 ruplaa kotitaloustyökalulle Interskol, sinun on maksettava ulkomaisille tuotemerkeille (Bosch, Makita, Metabo) keskimäärin 30 000-55 000 ruplaa riippuen siitä, mihin ruumis on tehty.

Jos on tarpeen tehdä reiät pistorasiaan tai kytkimeen, noudata alla olevia ohjeita. Tee ensin keskikohtainen reikä, jonka halkaisija on 8 mm, ja tee sitten pieni kruunu, jossa on kruunu, joka merkitsee tulevan ulostulon (kytkin) muodon. Tee 8-10 ohutta reikää pitkin merkittyä ääriviivaa, jonka jälkeen voit vaivattomasti kruunun läpi reiän läpi. Kun poraat kytkentärasiaa ja pistorasiaa, älä kosketa venttiiliä. Vahvistuksen eheyden rikkominen voi johtaa seinämien halkeamiin ja niiden tuhoamiseen.

Kun pistorasia asennetaan lyhyen matkan päässä lattiasta, seulaseinää voidaan välttää. Aseta johdot lattialle.

Strobleniye alle pistorasiat

Kun urat ja kaikki tarvittavat reiät on valmistettu, puhdistamme seinät pölynimurilla ja luudalla pölystä. Kun kaapeli on asetettu, teemme tiivisteen käyttäen kipsiä, kipsiä, kipsiä tai alabasterijauhetta. Kiinnitämme huomionne siihen, että seinät on tehtävä kipsiin saadakseen tasaisimman pinnan ennen tarttumista.

Keskeinen kysymys, joka syntyy kokemattomasta rakentajasta, on "Onko mahdollista kansirakenteisen seinän ajaa?". Jos puhumme ulkoisista kantavista seinistä ja väliseinistä, strobing on sallittua, koska niillä on suurempi paksuus ja lujuus, joka kestää lävistyslaitteiden kuormitusta ilman seurauksia. Mitä ei voida sanoa kehyspaneelin sisäisistä laakeri-seinistä. Tällaisen työn suorittamiseksi sinun on saatava lupa kunnallisilta rakennusalan toimikunnilta.

Myös paneelipinnan päällekkäisyyden lattia on kielletty. Jos johdotus on välttämätöntä, tee betoninen solmuke ja säädä paikka kaapelille. Strobiitti katto voi olla vain lampun lyhin tie. Ovatko urat tehty betoniteräksissä? Nro Tämä johtaa rakenteen halkeamien ilmenemiseen ja haittavaikutuksiin. Äärimmäisessä tapauksessa, jos on tarpeen tehdä strobilla, tehdään matala ura, jotta vahinko ei vahingoittuisi.

Sähköjohtojen kiinnittäminen kylpyyn tai puutaloon ei riipu. Tällaisten rakennusten seinät on valmistettu puusta tai puusta, materiaalia ei tarvitse ommella, vaan leikata. Tämä on monimutkainen prosessi, joka vie paljon aikaa ja vaivaa. Siksi käytetään avoimen sähköjohtojen asennusta. Sama sääntö koskee puulattiaa. Johdot on pinottu taulujen, lastulevylevyjen, pohjalevyjen, eristyksen takana.

Kipsilevystä valmistetut seinät ovat ohuita ja haurasmateriaaleja, joten vaakasuuntaiset tai pystysuorat urat kaapelin asentamiseksi eivät toimi niissä. Puun tapauksessa johdot on pinottu aallotukselle tai profiilien väliin. Mutta reiän muodostaminen kipsilevylle pistorasiaan tai kytkimeen on sallittua. Voit tehdä tämän käyttämällä kruunua. Uusimmat materiaalit, joihin haluaisin kiinnittää huomiota - hiilihapotettu betoni ja vaahtobetoni. Niissä strobbe tehdään manuaalisella seinähaaralla, joka maksaa noin 1000 ruplaa. Joka tapauksessa kullakin alueella murtohäiriöt voivat poiketa toisistaan, joten suosittelemme tutustumaan niihin ensin.

6 vinkkejä parranajokoneiden seinämille

Usein tilojen korjauksessa on tarpeen korvata vanhat johdot uusilla. Loppujen lopuksi uusi moderni johdotus kestää kaikki kodinkoneiden N: nnen numeron vaatimukset kotona samalla kun tarkkaillaan paloturvallisuutta. Usein omistajat haluavat myös asentaa muita pistorasioita. Se on paljon helpompaa kuin kuljettaa muutamia ylimääräisiä mittareita kaikkialla.

Uusi johdotus on paras piilotettu seiniin - ja turvallinen ja mukava silmään. Tätä varten on välttämätöntä tehdä leikkaus - leikkaus katto- tai seinämiin standardikokojen upotetuilla kanavilla, jossa kaapeli asetetaan. Työn lopussa urat tiivistetään laastilla tai kiteellä. Tätä tekniikkaa käytetään paitsi suurien kodin korjausten, myös kosmetiikan, ja jopa uusien talojen rakentamiseen putkilinjan asennuksen avulla.

Mistä sitten aloitat? Kuinka tehdä seinät johdotukseen?

Standardien ja rajoitusten soveltaminen shtrobleny-seiniin johtaessa

Ennen työkalun jatkamista seinälle, sinun on valmistauduttava asianmukaisesti prosessiin. Aluksi sinun on laskettava layout-suunnitelma paperille. Selosta tulevien myyntipisteiden, kytkimien ja valaistuspaikkojen sijainti koko talossa. Niiden ei pitäisi olla liikaa. Jokainen elementti on erotettava elämästä. Sinun on myös otettava huomioon seinien materiaalit ja päätä parasta mahdollista materiaalin parranajoa.

SNiP 3.05.06-85: ssä kerättyjen johdinten jakelua koskevat sääntelyasiakirjat. On parasta tutkia niitä yksityiskohtaisesti kerran, jotta myöhemmin ei toisteta kaikkea. Seuraavassa on tärkeimmät kohdat, jotka sinun pitäisi keskittyä työskentelyn aikana:

 • Ura (ura) on pidettävä vaakasuorassa tai pystysuunnassa. Viistoja ei pitäisi olla läsnä. Ainoa poikkeus on, kun johdotus on laimennettava seinille, joiden kaltevuus on esimerkiksi ullakko. Sitten valtatie voi kulkea rinnakkain seinän kaltevuuden kanssa.
 • Kahden sähköisen pisteen pyörimistä varten ura voi olla vain kerran. Jokainen kierros on kaapelin mutka, joka näissä paikoissa kuumenee enemmän. Tällaiset olosuhteet voivat johtaa vaarallisiin tilanteisiin.
 • Kynät ovat kooltaan rajoitettuja. Suurin sallittu uran leveys on 30 mm ja syvyys 26 mm. Reitin kokonaispituus liitäntäkotelosta tiettyyn kohtaan ei saisi ylittää 3 metriä.
 • Muista tarkastaa sormet: akku- ja kaasuputkista - vähintään 40 cm ovesta - 10 cm ja katosta ja lattiasta vähintään 5 cm, vaikka onkin vielä kiinni 10 cm.
 • Suojuksen tekeminen sisäseinien seinämille on kielletty. Matalien urien ulkoseinien paksuus ei kärsi, mutta kantavien seinien kohdalla on oltava lupa kunnalliselta viranomaiselta. Tämä pätee erityisesti esivalmistettuihin taloihin. Shtroblenie-seinät johdotuksessa ensimmäisessä kerroksessa tulisi tehdä erityisen huolellisesti - alemmat seinät pitävät paitsi katon myös koko rakennuksen.
 • Vahvistettua betonirakennetta koskettamatta on mahdotonta koskettaa. Tämä voi johtaa rakenteen eheyden rikkomiseen ja sen seurauksena luotettavuuden menettämiseen. Kun se on ehdottoman välttämätöntä, teräsbetonissa olevien urien tulee olla matalia, eikä vahvistavaa silmällä ole vaikutusta.
 • Kun tehdään uraa kattoon - on tarpeen laskea lyhin reitti valaistuspisteeseen.
 • Lattialevyssä kynät kielletään. Jos johdotus on tarpeen lattialla, paras ratkaisu olisi tehdä betonipinnoilla. Se on kaadettava odottamalla urien urat.
 • Tiiliseinät murskataan helpommin kuin betonilla. Tämä on otettava huomioon, kun valitaan työkalu ja jolla on tarvittavat taidot.
 • Hyytelöimisen yhteydessä on välttämätöntä suojata hengitysteitä pölyltä maskilla tai hengityssuojaimella.

Se on tärkeää! Strobing esiintyy aina lisääntyneillä meluhaitoilla. Koko talo kuulee teoksesi, koska seinien väistämätön värähtely. Siksi tällainen työ olisi suoritettava arkisin 10-17 tuntia. Silloin vuokralaisten keskinäinen ymmärrys säästää hermoja ja naapurin korjausta.

Kivitysmenetelmät

Neljä perusmenetelmää urien tekemiseen. Niiden tärkein ero on työkalun ja siitä tulevien sovellustekniikoiden käytössä.

 • Vasara ja taltta. Tämän menetelmän haittapuolena on "isoisän lapsen" työkalujen käytön haitta. Jopa hyvä taito kestää pitkään ja väärillä moottoriteillä. Valtava plus voidaan kutsua kustannuksiksi - halvalla ehdottomasti.
 • Impact drill (perforator). Miinus - portit, joissa on likaiset reunat. Hyödyt - prosessin nopeus ja suhteellinen puhtaus työssä.
 • Bulgaria. Miinukset - suuri määrä pölyä, jota on vaikea kerätä jopa pölynimurilla. Plus - sujuva syventäminen lyhyessä ajassa.
 • Roilokone. Miinus - työkalun korkea hinta. Kertakäyttöinen se osoittautuu liian kalliiksi. Pro - nopea, ei niin meluisa, sileät reunat strobe, ei pölyä.

Työpinnan valmistus ja merkintä

Ensinnäkin sinun on tarkistettava seinät vanhoille johdotuksille. Tätä varten on olemassa erityisiä testaajia ja indikaattoreita, joiden periaate perustuu sähkön yleiseen rakenteeseen. Tämä näyttää siltä - esimerkiksi yleisestä kytkimestä sähköpisteeseen, esimerkiksi kaksi johdinta sopivat pistorasiavaiheeseen ja nollaan. Vaihevirran mukaan se menee aina veitsikytkimestä pisteeseen jatkuvasti, riippumatta siitä, onko siihen kytketty jotain vai ei. Nollajohto käynnistyy vain, kun laite on kytketty päälle. Ja vasta silloin palaa nykyinen takaisin kytkimelle. Indikaattorit saalisvaihejohto. Monissa edellä mainituissa indikaattoreissa on erityinen hehkulamppu, joka syttyy, kun kohde löytyy. Tämä valmistusvaihe on välttämätön suojaamaan itseäsi sähköiskuilta.

Kun olet tarkistanut, sinun on vedettävä tuleva reitti seinään - liitäntäkotelosta jokaiseen yhteyspisteeseen.

Varmista ennen työn aloittamista oviaukkoja kostealla liinalla tai rakennuskalvolla. Älä luota tiiviisti suljettuun oviin - pienet pölyhiukkaset löytävät edelleen porsaanreiän.

Seinän haketusvälineet

Kun teet kodin korjauksia, monet kohtaavat kysymyksen siitä, miten betoniseinä johdotuksen alla omilla käsiisi. Tätä varten on olemassa erilaisia ​​työkaluja, jotka mainitaan alla.

Hammer ja taltta - täydellinen jalkineet

Tämä työ suoritetaan erillisissä vaiheissa. Ensin tarvitset taltan yhden tai kaksi leveyttä sen kierre merkitä reunat vaipat. Sitten työnnettäessä kärki uraan, on syytä työntää pieni seinän osa syvyyteen. Sitten voit toimia kahdella tavalla - ensin irrota halutun syvennyksen koko yläkerros ja vain naksahda uran syvyys tai "kaivaa" syvemmälle päähän poistetun yläkerroksen jokaisen senttimetrin jälkeen.

Se on tärkeää! Vasaran ja taltan avulla on lähes mahdotonta tehdä hauta betonista.

Iskijän. Hän on vasarapora.

Tärinän suorittamiseksi tämä työkalu vaatii kolme suutinta - kaksi eri pituista poranterää ja mela. Ensin sinun on porattava 2,5 cm syviä reikiä pitkin haluttua linjaa. Niiden on oltava tasaisesti 1-1,5 cm etäisyydellä toisistaan. Sitten, vaihda teräpalkin poranterä, kulje pitkin viivaa pisteestä toiseen muodostaen kiinteän uran. On mahdollista työskennellä lävistimen kanssa nopeasti ja puhtaasti. Ja työn suorittamisen jälkeen tulee tietyn syvyyden ja leveyden viiva. Ja houkutteleva ulkonäkö voidaan myöhemmin peittää kitti.

Se on tärkeää! Et voi laittaa terän lyöntiä vaurion yli. Muussa tapauksessa suunnittelematon seinäosa voi irtautua.

Universal Bulgarian

Jotta hiomakone toimisi portissa, hän tarvitsee timanttisylinteriä. Korkealaatuinen leikkaus tällaisella levyllä on erityisen tarkka ja prosessissa ei jätetä siruja tai halkeamia työkalusta. Tärkeä tekijä on myös melun vähentäminen.

Ensin sinun on tehtävä rinnakkaisia ​​tiedostoja, jotka tulevat olemaan selviä rajoja tulevasta lisäyksestä. Niiden välisen leveyden tulisi vastata vakiomitat, jotka tarvitaan kaapelin asentamiseen. Käytä sitten taltta tai perforaattoria, jotta syvyys halkaistaan ​​haluttuun kokoon. Edellisten menetelmien väliset erot ovat itse asiassa vähäisiä. Kuitenkin urien reunat ovat sileät. Tämä on erittäin tärkeää, kun seinämateriaalin vahingoittumista on vähennettävä "nollaan". On kuitenkin huomattava, että bulgarialainen antaa paljon pölyä, joka lyhyessä ajassa voi kattaa koko huoneen. Tämän välttämiseksi on mahdollista houkutella henkilö, jolla on rakennus (ei kotimaista!) Pölynimuri, joka pitää imuputken lähellä pölypestä.

Seinävaimennin tai seinän rakentaminen ilman johdotusta ilman pölyä

Seinähaarukka on työkalu, joka sisältää ja muokkaa kaikki seinän katkojen leikkaamiseen tarvittavat hiomakoneet edut. Hänellä on kaksi timanttirengasta, jonka etäisyyttä voidaan säätää riippuen halutusta koosta. Erityinen voimakas kotelo sulkee molemmat ympyrät ylhäältä yli puolet. Ja kun ympyrät tulevat seinään, tämä kotelo, joka on täysin seinän vieressä, eristää leikkaustilan. Ja muodostettu pöly vedetään ulos pölynimurin toimitetun pistorasian kautta. Reunojen läpi leikkaamisen jälkeen ylimääräinen materiaali on vielä valittava rei'ittimellä. Reunat kuitenkin osoittautuvat täysin sileiksi ja ilman liiallista pölyä. Tärkein haitta on työkalun hinta, joka kotiolosuhteissa on liian korkea.

Ominaisuuden ominaisuudet

Joskus sinun on kohdeltava epätavanomaisia ​​tilanteita, joissa tarvitset yleistä tietämystä ja jopa hieman neuvoja. Yleisimpiä valittiin alla.

Ilmastointi seinään shponleniya

Kotimaiselle ilmastointilaitteelle, jossa on kaksi vakioyksikköä - sisäinen ja ulkoinen, urille tarvitaan erikoismitat. Pienimmän leveyden tulee olla 60 mm ja syvyys - 50 mm. Tällaiset mitat mahdollistavat koko "täytteen", joka koostuu kahdesta eristävästä kupariputkesta, kahdesta johdosta ja aallotukses- ta lauhteenpoistoon ilman vahinkoja.

Puinen seinän varjostus

Kun johdetaan sähköjohdot puutalossa, sis. kylpy, shtenirovanie seinät on kielletty paloturvallisuus määräyksiä. Sen ydin, fysikaalisesti se olisi yksinkertainen leikkaus (gouging) ura, joka olisi epäkäytännöllinen prosessi. Tällaisissa tapauksissa on olemassa ulkoisia johdotuksia, jotka on piilotettu erityisillä kaapelikanavilla, jotka on peitetty "puun alle".

Kipsimaalaus

Kipsilevyarkit ovat mahdottomia sen ohut ja hauras rakenne. Kaapeli sopii arkin taakse. Ainoa mahdollinen vaihtoehto on tehdä reikiä pistorasiaan erityisellä suutinrungolla vasaraporaukseen.

Kierrä laatoitettu lattia

Kylpyhuone ja keittiö - kaksi huonetta, joissa voi olla seinä seinässä. Tämän prosessin erityisongelmia tulisi syntyä. Ainoa varoitus on asentaa sopivat timanttisylinterit hiomakoneeseen tai seinäseurantaan. Laattojen halkeamien välttämiseksi ei ole suositeltavaa käyttää perforaattoria.

Miten suljetaan strobe

Lopuksi valo tehdään, kaikki kaapelit asetetaan paikoilleen. Se pysyy vain hyvin ja tarkasti sulkemaan uran, sitten edetä lopulliseen maalaukseen. Joten, mikä on koko prosessi:

 • Ensinnäkin haara on puhdistettava huolellisesti. Näihin tarkoituksiin soveltuu rakennuspölynimuriksi ja pölyhiukkasiksi.
 • Sitten on välttämätöntä laadukkaan pohjamaalaus. Tee näin märkää harja runsaasti pohjamaalilla ja sulje urat säästämättä materiaalia.
 • Odota, kunnes pohja on täysin kuiva.
 • Ennen upotuksen viimeistä vaihetta on tarpeen kostuttaa kara vedellä.
 • Aloita välittömästi upotus yksi materiaaleista - joko kipsi kaapeleille (vaihtoehto - kipsi) tai putki vaahto.

Näiden yksinkertaisten vinkkien jälkeen voit tehdä seinän sävytyksen melko itsenäisesti. Tärkeintä - halu ja pieni kärsivällisyys!

Kuinka tehdä urat johdotuksen alla - ohjeita kuvissa

Työkalun valinta työhön

Ensinnäkin puhutaan siitä, miten voit tehdä seinän seinän, harkiten sopivimpia työkaluja ja niiden tehokkuutta. Yleiskatsaus on kaikkein työvoimavaltaiselta parranajomenetelmästä helpompaa ja nopeampaa vaihtoehtoa.

Taltta ja vasara

Isoisäsi tapa tehdä shtrob sähköjohdon alla on lyödä se taltalla ja vasaralla. Tämän vaihtoehdon etu on kustannusten täydellinen puuttuminen, koska itse asiassa voit lävistää seinän ilman sähkötyökaluja käyttämällä käytettävissä olevia työkaluja, jotka ovat jokaisessa kotona. Haitat - suuri menetys ja vaiva, joka ei ole täysin kohtuullinen 2000-luvulla.

Lisäksi kaapelin syveneminen tiilessä taltalla ei yleensä onnistu. Kehotamme sinua kieltämään tällaisen vaihtoehdon, koska Seuraavassa luetellaan yksinkertaisempia ja tehokkaampia tapoja seinien parranajoon talossa ja huoneistossa.

Poraa ja taltta

Tehokkaampi, mutta silti hankala tapa luoda stroboskooppi sähköjohdotuksen alle poraa jokaista 1-1,5 cm: n reikää tulevaisuuden sisennyksen leveydeltä. Kun "piste" -reitti on valmis, kuten alla olevassa kuvassa näkyy, voit käyttää taltta poistaaksesi hyppyjä reikien väliin, minkä seurauksena tulos ei ole täsmälleen tasainen mutta silti strobilla. Tämän vaihtoehdon haittapuoli on taas betonilaudan ajallinen kustannus ja alhainen tuottavuus.

bulgarialainen

Lähempänä käteviä sähkötyökaluja, joiden avulla voit nopeasti lävistää tasaisen uran, pahin parhaista vaihtoehdoista on kulmamylly (LBM) tai kuten tavallisesti kutsutaan tavallisiksi ihmisiksi - bulgariaksi. Jos laitat timanttisylinterin päälle, seinien rikkoutuminen lankaosan alla on useita kertoja nopeampi ja urien ääriviivat ovat täysin tasaiset.

Tällä vaihtoehdolla on todella paljon haittaa: voimakas pölyäminen huoneesta, sama ura voidaan tehdä kahdessa lähestymistavassa (yksi raja leikataan ensin, toinen), kyvyttömyys leikata reitti nurkassa, kohota melua käytön aikana ja myös erittäin vaikea tehdä syvyyttä urat, joiden pituus on sama. Pohja on käyttää hiomakoneen lävistää betoniseinä vain viimeisenä keinona.

pora

Jotta höyrytystyökalu olisi varustettu rei'ittimellä, riittää valita sopiva suutin - spatula tai erikoisvaimennin ja kulkea lyömäsoittimessa merkityillä linjoilla. Haittapuoli vain yhden perforaattorin käyttämisestä on se, että urat ovat vinossa, mutta silti kotona tällaisia ​​työkaluja käytetään useimmiten seinien tekemiseen omiin käsiisi.

Muuten, lävistimen avulla et pääse vain läpäisemään seinät lastalla, mutta työskentelemään myös lyömäsoittimena - ensin poraa reikiä merkintää pitkin, minkä jälkeen voit murskata väliseinät lastalla. Betonipoisto on nopeaa, sopivaa ja samaan aikaan urat itseään ovat enemmän tai vähemmän tasaisia.

Seinähaukka

Viimeinen, tehokkain vaihtoehto on käyttää erikoistyökalua, jonka avulla voit tehdä konkreettisia uria tasaisesti ja ilman pölyä. Seinäkouru on todella kätevä käyttää, se ei toimi niin kovalla äänellä, ja sen ansiosta se liittää rakentamisen pölynimuriin välittömästi kaiken rakennuspölyn. Tähän mennessä työkalu on parasta, nopeaa ja turvallista. Tämän vaihtoehdon ainoa, mutta merkittävä haitta on sähkötyökalun erittäin suuret kustannukset, joten kertakorvausta huoneistossa ei ole järkevää ostaa sitä. Tilanne voi poiketa kahdella tavalla: vuokrata seinätarraa (se on halpaa) tai tehdä seinänhaastari omilla käsilläsi. Suosittelemme lopettamaan kotitekoisten työkalujen valmistuksessa, varsinkin jos on hiomakone, prosessi kestää yli puoli tuntia.

tuomion

Niinpä kaikkien Shtaleniya-seinien lueteltujen työkalujen joukossa johdotus omilla kädillä, suosittelemme lopettamaan jommankumman kahdella tavalla:

 1. Käytä seinätarraa (vaikka itse valmistettu).
 2. Yhdistelmä Bulgarian + perforator.

Vietämme viimeisimmän version. Tosiasia on, että jos leikkaat urien reunoja hiomakoneella, jonka jälkeen voit rei'ittää ytimen sisäpuolelta rei'ittimellä, voit nopeasti ja tehokkaasti luoda urat betoni- ja tiiliseinillä. Kotona tätä vaihtoehtoa käytetään hyvin usein, joten jos et voi tehdä seinähaun, pysähdy tässä versiossa!

Haluaisin siirtyä pois aiheesta hieman ja kertoa, miten sanoa oikein: rangaistus tai strobe. Tosiasia on, että rakennuksen termi todellakin kutsutaan rangaistuksi, mutta jostain tuntemattomasta syystä keskusteluun on jo pitkään korjattu hieman muutettua ääntämistä. Teknisellä puolella molempien sanojen muunnelmat merkitsevät samaa, joten älä yllätä, jos jatkamme molempien lausekkeiden käyttöä artikkelissa!

Vaatimukset työstä

Ennen siirtymistä seinän hiomiseen, on otettava huomioon SNiP 3.05.06-85: n mukaiset seuraavat normit ja vaatimukset sekä kokeneiden sähköasentajien suositukset:

 • Reitin on oltava tarkasti pystysuorassa ja vaakasuorassa, ei saa olla vinot viivat.

Kaikki nämä normit ja vaatimukset huomioon ottaen pystyt tekemään portin oikein, jotta jälkimmäinen on turvallinen, kestävä ja helppohoitoinen. Seuraavaksi keskustelemme siitä, miten seinää suosituin työkalupalkki, joka antaa vaiheittaiset ohjeet kuvista!

Kuinka tehdä kynät

Joten, jotta opetus olisi ymmärrettävää myös sähköisten sähköisten jumittumien osalta, tarjoamme vaiheittaisen tekniikan, jonka avulla voimme nopeasti ja oikein rakentaa seinät johdotukseen talossa ja asunnossa:

 1. Suojaamme loput huoneesta pölyltä. Tehdäksesi tämän kaiken oviaukon päälle, sinun on ripustettava kosteaa räystä työalueen sisäpuolella, joka kattaa koko aukon. Sinun ei pitäisi toivoa suljetuista ovista - kaikkien puolien aukkojen kautta pöly kulkee helposti koko huoneiston läpi.
 2. Me puhdistamme katon katon ja seinämien seinät, koska jopa pienet paperikappaleet voivat estää levyjen liikkeen ja estää seinähaastimen normaalin toiminnan.
 3. Siirrämme kytkentäkaavion talossa seiniin käyttäen merkkiainetta ja rakennustasoa. Muuten voit tehdä lasertason omilla kädillä, jolloin voit nopeasti ja tarkemmin merkitä vaakasuorat viivat varjostuksen alla.
 4. Jos vaihdat sähköjohdot taloon, sinun on varmistettava, että vanhat johdot eivät enää läpäise merkintää. Jos törmätte seinälle, törmäät jännitteeseen johtimeen, sähköiskua ei voida välttää, puhumattakaan oikosulusta. Seinässä olevan langan löytämiseen voit käyttää kotitekoista metallinilmaisinta tai erikoiskoestinta kaapelin havaitsemiseen. Jos olet törmännyt vanhaan johdotukseen, se on joko purettava tai eristettävä ja ohitettava, vähintään 10 senttimetrin sivulle.
 5. Tämän jälkeen on välttämätöntä lävistää seinä kaapelin alle merkinnän mukaisesti. Tämä ei ole vaikea, mikä vahvistaa edellä esitetyn videon. Mitä tulee jakelulaatikoiden ja pistorasioiden asentamiseen, niitä voidaan parhaiten käyttää porakoneella, jolla on erityinen suutin - sopiva halkaisija (yleensä 80 ja 65 mm).
 6. Kun koko urien verkko on lävistetty, suosittelemme kaappaamaan kameran kuvan, jotta voit myöhemmin löytää vahingoittumisen paikan keskittyen paitsi kytkentäkaavioon myös valokuvaan.

Tällöin seinät irrotetaan johdotuksen alla omilla käsillään ja päättyy. Kaikki, mitä on jäljellä sinulle, on puhdistaa hieno ja kiinnittää kaapeli tukipylväässä, laastarissa tai alabasterissa. Selosimme tämän yksityiskohtaisesti artikkelissa: kuinka johdotus tehdään talossa oikein. Kiinnitämme huomionne siihen, että seinät on kipattava ennen kipsiä eikä jälkikäteen, jotta kipsiä koko reitti yhdellä iskulla, valmisteltaessa pintaan taustakuvan liimaamiseen tai laatoittamiseen.

Jos annettu ohje vaikuttaa monimutkaiselta, voit aina soittaa ohjatun toiminnon niin, että hän ei vain tarkasta kaikkia urien verkkoa, vaan myös irrottaa johdotuksen. Kuitenkin heti katsoa, ​​että tällainen ilo ei ole kovin halpaa. Tähän päivään mennessä 1 metrin reitillä voi olla 100-500 ruplaa, riippuen seinien materiaalista. Lisäksi jokaisen ulostulon, kytkimen ja liitäntäkotelon rangaistus maksaa sinulle 300 ruplaa kohden. Kuten näet, hinnat eivät ole kovin halpoja, ja jos summaat koko talon summan, hinta on melko korkea, joten on parasta yrittää tehdä se itse.

Muistakaa

Edellä oleva ohje on sopiva, jos haluat tehdä strobolen monoliitti- tai tiilitalossa sopivilla seinillä. Nykyisin hiilihapotettu betoni, puu- ja kipsilevyovet voidaan asentaa talon sisälle. Puhumme vielä siitä, kuinka itse rakennat yhden seinien epätyypillisistä versioista.

Kun asennat sähköjohdot kylpyyn tai puutaloon, kohtaat hirsi- tai profiilipalkkeja. Puutavaraa ei ole mahdollista tehdä turvallisuussäännöissä, eikä tämä ole suositeltavaa, koska ei ole tarpeen tehdä lokkia, vaan leikata erityisiä syvennyksiä siinä. Tällainen harjoitus on hyvin vaikeaa ja kestää paljon aikaa, joten puupintojen tapauksessa käytetään avoimen sähköjohdon asennusta. Jos kaapelin asentaminen puulattialle on tarpeen, ajaminen on jälleen mahdotonta, joten sinun on annettava mahdollisuus asentaa lastulevyjen alla olevaan lastulevyyn, eristämiseen ja muihin kerroksiin. Tärkeintä on, että asennus on turvallista ja noudatettava OLC: n sääntöjä.

Avaa sähköjohdot puuportaissa (käyttäen puun alla olevaa kaapelikanavaa)

Kipsilevyjen seinissä myös horisontaaliset ja pystysuorat raidat parrantavat, koska arkin hl erittäin ohut ja hauras. Kaapeli sopii yksinkertaisesti kipsilevy-osiolle profiilien aallotuksessa. Ainoa mitä voit tehdä kipsilevyllä on kruunata reikiä pistorasioihin ja valokytkimiin kruunulla, kuten kuvassa näkyy:

Jos sinun on tehtävä laatta kaakelilattialla (esimerkiksi kylpyhuoneessa tai keittiössä), tässä ei pitäisi olla vaikeuksia, se on kätevämpää käyttää hiomanauhaa tai seinähautajaa. Laattoja ei saa tehdä lävistimellä, kuten Vain vahingoittaa materiaalia - laatta murtuu, minkä jälkeen sinun täytyy vaihtaa lattiapäällyste kokonaan. Älä unohda, että kun työskentelet kiven ja laattojen kanssa, sinun on asennettava timanttilevy, joka on suunniteltu toimimaan tällaisen materiaalin kanssa.

No, viimeinen suosituista materiaaleista - ilmastettu. Voit tehdä lisäaineen hiutaloituun betoniin käyttämällä erityistä manuaalista seinäseurattajaa, jonka hinta ei ylitä 1000 ruplaa (ja tämä on valmistajan malli). Tämän työkalun käyttäminen on melko yksinkertaista, kuten näkyy katsomassa videon oppitunnin alla.

Niin kaikki halusin kertoa sinulle, mitä se on - seinien parranajo johdotuksen alla ja miten reititys reitillä omalla kädelläsi. Toivomme, että nämä tiedot ovat kiinnostavia ja hyödyllisiä sinulle!

Kivitysmenetelmät betonissa

Tarvitaan matala, matala 6-7 metriä melko kiinteää betonia johdotukseen.

Käytä hiomakone ei ole mahdollista - olohuone.
Käytä myös hiomakone tai seinäturnaaja, jossa ei ole pölynimuria.

Mielestäni perforator tekee matalia reikiä, ja sitten varrella tila katkaista väliseinät niiden välillä.

Todennäköisesti teen sen Perf tai Interskol P710 tai Makita 2450 kanssa

 1. Luuletko, että tämä on todellinen tapa tehdä matala strobia?
 2. Onko tehokkaampi tapa tehdä sama ilman paljon pölyä?

Minä yleensä teen sen. On kätevämpää lyödä uraa ei suoralla taltalla eikä uraveitsellä, vaan tavallisella poralla ilman pyörimistä, kun poran koko on halutun uran leveys.

7 metriä puhu, on sääli kotitalouksille.

Reikiä ei voi porata, mutta välittömästi porakoneella leikkaamalla, kaivaa strobilla. Vain merkintää tarvitaan, muuten se muuttuu vinoiksi. Työskentele 30 minuuttia.

Sergey_G. Hän kirjoitti:
Reikiä ei voi porata, mutta välittömästi porakoneella leikkaamalla, kaivaa strobilla.

Vain ilman aukkoja shtrob tulee. Miten sanoa pehmeämpää. Jos betoni on hyvä, niin yhden senttimetrin syvyydellä lastujen leveys on viisi senttiä. Tämä ei ole stroboskooppi, mutta niin hellä oja.

Muuten pölyä höyryttämisestä ei ole vähäisempää kuin seinäturkastolla, jossa on pölynimuri, usko minua. Vaikka tietenkin paljon vähemmän kuin seinätarista ilman pölynimuria

Kiitos vastauksista, kiitos

Yritän kaikkia kuvattuja menetelmiä, ja tunteiden mukaan valitsen itselleni optimaalisen

reiät (bur10) ovat optimaalisin vaihtoehto, ei mikään pöly, vain tasolta.

jos rangaistus on kapea - n. 2 cm, on parempi tehdä kaksi riviä 4-5 mm: n kärjellä ja sitten 6 mm: n poranterällä, kuten taltalla,

Toinen kiinni kysymys. Ja mikä voi olla täynnä hyvin kapea strobe, kirjaimellisesti 5 mm, niin että lanka voidaan täyttää sinne ja sinetöidä kipsillä?

2murik 2Specky
Toinen kiinni kysymys. Ja mitä voidaan täyteen tehdä erittäin kapea strobe, kirjaimellisesti 5 mm, jotta lanka voidaan täyttää siellä ja sinetöity kipsi?

-= AlexuS = - kirjoitti:
Ja mikä voi olla hyvin kapea strobe, kirjaimellisesti 5 mm

Se, että lanka ei kiipeä siihen.

J.Walker kirjoitti:
Muuten, pölyä höyryttämisestä ei ole vähäisempää kuin seinäturkalla, jossa on pölynimuri,

Siellä ei pelkästään pölyä "ole vähäistä" - hiekkaa ja soraa hajotetaan koko huoneeseen tasaisesti

Ja lasket, mitä portin leveys (pora 10) antaa. No, tietysti, jos tulee olemaan 2 riviä.

Kuinka Barnaulissa on syntynyt?

Sergey_G. Hän kirjoitti:
hiekka ja sora leviää koko huoneeseen tasaisesti

No, näennäisesti yksikään näistä ei ole nähnyt normaalia seinähautautinta, jolla on pölynpoisto, tai oikeastaan ​​ei ole mitään keinoa käyttää oikeaa työkalua.

tvmaster kirjoitti:
No, näennäisesti yksikään näistä ei ole nähnyt normaalia seinähautautinta, jolla on pölynpoisto, tai oikeastaan ​​ei ole mitään keinoa käyttää oikeaa työkalua.

Kyllä, he näkivät, he näkivät. Tämä tarkoittaa sitä, että kuristettaessa perf: n kanssa kappaleiden laajenemisen säde on maksimaalinen. Sydänsilta!

Kun minun piti laajentaa ovia ylöspäin 2 cm (kaksi kappaletta), olin ensimmäinen sulkea ilman mitään. Koko huone on palanen! Toinen oli peitetty polyetyleenillä, joten se hajosi vain käytävää pitkin.

Ja seinähaukka, vaikka paras pölynpoisto, vielä vähän hissin ilmaan, miten ei kääntyisi

Pölyä on pölyä, enimmäkseen, kun pääset seinään ja poistut siitä. Mutta tämä ei ole mitään verrattuna siihen, mitä oli tarkoitus tehdä reikälevyllä.

Specky kirjoitti:
jos rangaistus on kapea - n. 2 cm, on parempi tehdä kaksi riviä 4-5 mm: n kärjellä ja sitten 6 mm: n poranterällä, kuten taltalla,

kokeillut sitä itse?
Henkilökohtaisesti paras vaihtoehto minulle meni - 10 (lyhyintä) olen hahmotella raitaa ja sitten kulkemalla rullaustilassa.
Hän teki myös podzetnikovin (ANAM, neliö) sisennykset - hän piirsi kymmenen ääriviivan ja

Alex_Penza kirjoitti:
kokeillut sitä itse?

Kyllä, yritti - kaikki porat 4 - 20 mm
ja ura taltta ja poimia ja taltta
yhdessä rivissä, porrastettu ja kahdessa rivissä
ja seisokkeja naapureiden kanssa, mukaan lukien

sanotaan: tämä menetelmä halusin eniten - minimi pöly ja melu, kappaleet eivät koskaan lennä, keskimmäinen melkein putoaa

tarvitset jonkin verran kärsivällisyyttä tehdä monia, monia pieniä reikiä

podozetniki sama asia: pienet reiät pitkin ääriviivaa ja keskellä - kaikki putoaa suurissa paloissa

-= AlexuS = - kirjoitti:
Ja mitä voidaan täyteen tehdä erittäin kapea strobe, kirjaimellisesti 5 mm, jotta lanka voidaan täyttää siellä ja sinetöity kipsi?

Onko järkevää tehdä uraa ohuimman muovisen aallon alla 15mm?
on paljon helpompaa sijoittaa johdot ja kaikenlaisia ​​liikkeitä ilmestyy

Murik kirjoitti:
Yleensä Barnaulissa

Betonirakenteiden laattojen tekeminen: eri materiaalien työkalujen ominaisuudet

Betoni on eräs kestävimmistä rakennusmateriaaleista, varsinkin jos valmistuksessa on käytetty lisävahvistusta. Kuitenkin joskus on välttämätöntä tehdä tiettyjä muutoksia rakenteeseen tai laittaa johtojen ja putkien järjestelmä, joka yleensä liittyy tällaisten rakenteiden koskemattomuuden rikkomiseen. Siksi kysymys konkreettisesta seinästä on erittäin mielenkiintoinen nykyaikaisille mestareille.

Amatöörikuva, prosessi, jossa kynät valmistetaan tavanomaisella punsilla

Materiaalien ja työkalujen ominaisuudet

Aluksi on sanottava, että tämä prosessi on melko työläs ja monimutkainen. Siksi helpoin tapa on kutsua asiantuntijoita suorittamaan se. Kuitenkin kustannukset paaluilla betoni on yleensä melko korkea ja monet käsityöläiset haluavat tehdä sen itse.

Ammattimainen suojavaippa, jossa on suojakotelo, joka myös suorittaa pölynkerääjän toiminnot ja jonka jälkeen se puretaan pölynimurille

työkalu

On parasta käyttää erikoistyökalua tehtävän suorittamiseen. Tähän sisältyy konkreettinen betoni, joka on kehitetty nimenomaan näihin tarkoituksiin. Sinun on kuitenkin välittömästi kiinnitettävä huomiota sen teho- ja laatusuuttimiin.

Alkuperäiset lävistyssuuttimet sopivat paremmin tiiliseinille, ja kun työskentelet betonin kanssa, on parasta löytää korvaava nippu

 • Myös tällaisissa tapauksissa käytetään teräsbetonin leikkaamista timanttipiireillä. Sivuston tässä osassa on poistettava käsin vasaralla ja taltalla.
 • Jotkut mestarit tällaisista tehtävistä käyttävät timanttiporausaukkoja betoniin. Kuitenkin poraus suuri määrä reikiä betoni on melko rasittava ja ei aina perustele itseään.

Ammattityökalu ei ainoastaan ​​helpottaa työtä, vaan myös säästää valtavan määrän aikaa, mikä on melkein sama kuin raha.

 • On syytä huomata, että modernit mestarit käyttävät paljon erilaisia ​​laitteita tämän työn suorittamiseen. Samaan aikaan monet niistä eivät ole ehdottomasti tarkoitettu näihin tarkoituksiin, mutta vastauksena kysymykseen paremmasta tavasta varjostaa betoniseiniä, he kaikki lopettavat lopettamisen.

Vihje!
Ammattitaitoinen työkalu näille teoksille on melko kallis.
Siksi on paljon helpompaa vuokrata sitä.

Tällaista työtä voidaan myös käyttää tällaisella työkalulla, mutta turvallisuussyistä sitä ei suositella.

Eri materiaali

Kun betoni on murskattu, on erittäin tärkeää tietää, mikä konkreettinen pinta on tehty. On tärkeätä paitsi valita sopiva leikkauselementti, myös määrittää vahvistus- tai johdinten sijainti.

Useimmat tämäntyyppiset ammatilliset laitteet on varustettu välittömästi laitteella metallin havaitsemiseksi seinässä ja tiedot sen läsnäolosta näytetään ilmaisimessa

Helpoin tapa on hiilihapotettu betoni. Tämä johtuu siitä, että sillä on kuplainen rakenne ja tuhota pienet väliseinät, on paljon helpompaa kuin tehdä uria monoliittisessa laatta. Sama pätee vaahtobetonin tuotteisiin, joilla on samankaltaiset ominaisuudet.

Kun hiilihapotettu betoni on valmistettu, on syytä peittää se ohuella sementtilaastikerroksella, joka tiivistää kaikki reiät. Tämä materiaali voi olla aukkojen läpi ja on parempi luoda lisä suojaa.

Myös yksinkertainen taltta ja vasara voidaan käyttää huokoisen materiaalin kanssa.

Vaikeinta on tehdä betoniseinään. Tämä johtuu siitä, että monoliittisen kiven lisäksi on löydettävä metalliosat. Siksi tämäntyyppisessä betonissa oleva valo tehdään vain sopivalla laitteella.

Vihje!
Kun olet hankkinut seinänkiekon hiilihapotetulle betonille tai betonille, kannattaa ostaa etukäteen kaikki tarvittavat suuttimet, joiden avulla voit työskennellä mistä tahansa materiaalista.

Lähes aina tämä prosessi liittyy suurien pölymäärien vapauttamiseen, mikä merkitsee henkilökohtaisten suojavarusteiden käyttöä.

Suositukset päälliköille

Ammattitaitoisia käsityöläisiä kehotetaan ostamaan erityinen laite seinän johtojen tai liittimien havaitsemiseen. Sen hinta ei ole yhtä korkea kuin usein työkalujen korjausten kustannukset tai metallin kanssa kosketukseen joutuvan leikkaavan osan osto maksaa.

On syytä huomata, että jos tällainen laite on instrumentissa, sen lukemat eivät välttämättä aina ole todellisia tai ne voidaan havaita liian myöhään.

Älä irrota sähkötyökalusta suojakoteloa, vaikka se häiritsisi tiettyjen töiden suoritusta.

 • Jotkut mestarit käyttävät työkalua, joka on täysin sopimaton tällaiselle työlle. Samanaikaisesti ne poistavat suojukset helpoksi. Asennuskäsikirjassa kuitenkin selkeästi todetaan, että tämä on ehdottomasti kielletty ja voi johtaa loukkaantumiseen.
 • Tällaisia ​​töitä suoritettaessa tulee suuri määrä pölyä, vaikka se käyttää erityisiä järjestelmiä sen poistamiseksi. Siksi tekemällä työ omalla kädelläsi, sinun on ensin huolehdittava henkilökohtaisista suojavarusteista. Erityistä huomiota on kiinnitettävä erityisiin lasit ja hengityssuojain.

Erityisen pölynimurin liittäminen vähentää merkittävästi pilaantumista

johtopäätös

Kun olet lukenut videon tässä artikkelissa, voit lisätietoja tästä prosessista ja työkaluista sen toteutuksesta. Samalla edellä esitetyn tekstin perusteella on katsottava, että tällainen työ liittyy useisiin betonivahvuuden aiheuttamiin vaikeuksiin.

Kuinka tehdä laatta betoniin - piilotamme kommunikaatiota kaikkien sääntöjen mukaan

Kysymys siitä, miten laattojen tekeminen betoniin on tärkeää kaikille, jotka tekevät korjauksia kunnostamalla. Seinien läpi kulkevat sähköjohdot näyttävät epätasaisilta, joten ne tulisi piilottaa, jos mahdollista. Itse asiassa juuri tätä tarkoitusta varten vaaditaan pakenemista ja yksinkertaisemmin erityisten kanavien asettamista seinämiin, joihin kaikki viestit poistetaan.

Betonin parranajo - mitä sinun tarvitsee tietää siitä ↑

Välittömästi olisi huomattava, että seinät voidaan tehdä ei aina eikä kaikkialla. Ennen työskentelyä sinun on tehtävä korjaussuunnitelma, jossa ilmoitetaan kaikista suunnitelluista portista ja vakuutan sen BTI-asiantuntijoilta. Tietenkin voit tehdä seiniä omalla vastuulla. Tulevaisuudessa tätä uhkaa kuitenkin huomattavia sakkoja tai paljon pahempaa, mikä rikkoo koko rakennuksen rakennetta ja sen seurauksena mahdollinen romahtaminen.

Jos lupaa ei saatu, tilanteesta löytyy kaksi poistumaa. Ensinnäkin johdotus voidaan sulkea erikoiskaapelikanavilla tai jopa ulkoisella tavalla, kuten vanhojen talojen - vastaavissa sisätiloissa se näyttää erittäin tyylikkäältä. Ja toiseksi johdotus ei ole piilotettu itse seinään, vaan kipsin kerrokseen, jota käytetään seinien tasoittamiseen.

Se on ehdottomasti kiellettyä asentaa kattolevyihin ja laakerin seinään yli kahden senttimetrin syvyyteen!

Merkitse seinät akseleiden alle ↑

Jatkamme siis siitä, että asianomainen organisaatio on laatinut ja hyväksynyt hankkeen. Ensinnäkin seinälle tehdään merkintä, jota pitkin betonissa oleva strobe kulkee. On syytä muistaa, että linjat eivät saa kulkea diagonaalisesti, eikä seinien pohjalla - ja vaakatasossa. Vaakasuuntaisia ​​seiniä ei voi tehdä kantavien seinien päälle missään paikassa. Myös pistorasioiden ja kytkinten asettelu on suoritettava tässä vaiheessa, koska niiden "pesät" tehdään samanaikaisesti kaapelikanavien kanssa. Urien leveys on valittava perustettavan kaapelin paksuuden perusteella.

Työ betoniseinien shtroblenyi toteutetaan alkuvaiheessa korjauksen jälkeen poistetaan kaikki vanha viimeistely. Suurten lika- ja pölymääritysten luomisen yhteydessä on lähes mahdotonta välttää, joten kaikki alueet, joita ei ole korjattu, on suojattava ripustamalla kostealla liinalla oviaukkoihin. Älä unohda päällikön suojavarusteita. Ennen työskentelyä sinun on käytettävä suojalaseja, hengityssuojainta, käsineitä ja kypärää. Lisäksi se on hyödyllinen ja korvatulpat, koska tämä työ ei ole pelkästään pölyinen vaan myös erittäin meluisa.

Nyt sinun täytyy puhua siitä, mitä työkalua käytetään työhön. Itse asiassa tässä puhumme kolmesta laitteesta - bulgariasta, rei'istä tai tällaisesta yksiköstä betonin betoniin. Kotona käytetään useimmin vasaraporaa ja hiomakoneita, sillä seinäkouru on työkalu ammattirakentajille, joilla on paljon työtä.

Miten konkreettisia laattoja tehdään konkreettisesti yhden tai toisen työkalun kanssa? ↑

Aloita harkitsemalla prosessi, jossa työskentelet rei'ittimen kanssa. Ensinnäkin siihen asennetaan sama halkaisijaltaan kuin uran tarvittava leveys. Työkalu siirretään yhdistettyyn poraus- ja iskutilaan, ja sen apuruuviot tehdään koko suunnitellulla linjalla. Niiden välisen etäisyyden on oltava vähäinen. Sitten ruuvi on vaihdettava erikoispiikkiin ja instrumentti siirretään lakkamoodiin. Kaikki aukot ovat toisiinsa kytkettyjä, ja se osoittautuu, vaikkakaan ei kovin siisti, mutta sopii hyvin kaapelijännitteen asettamiseen. Tämän menetelmän pääasiallinen haittapuoli on se, että seinät on erittäin vaikea palauttaa kaapelin asentamisen jälkeen, koska kun työstään reitillä lähelle ajorataa, suuret kipsipalat voivat murtautua. On myös syytä huomata, että tämä menetelmä ei sovellu monoliittisten seinien lisäämiseen eikä raskaaseen betoniin.

Seuraava vaihtoehto - bulgaria. Työkaluun on asennettu timanttikiekko betoniin, jonka avulla leikkaavat kaksi viivaa, joiden välisen etäisyyden on oltava yhtä suuri kuin tulevien urien leveys. Kun viivat on leikattu, sinun on jälleen käännyttävä iskutilaan toimivan rei'ittimen avulla. Betoni on kaivettu ulos terästä kahden merkityn viivan välissä. Tätä menetelmää käytettäessä strobe on tarkempi. On kuitenkin syytä huomata, että tämä menetelmä on kaikkein likaisin. Joillakin huoneiden parhaalla eristyksellä jotain pölyä ei voida välttää.

Ja lopuksi, työskentele seinänhaun kanssa. Tämä työkalu on monessa suhteessa samanlainen kuin perinteinen hiomakone, mutta toisin kuin se, se on heti varustettu kahdella levyllä, jotka samanaikaisesti katkaisevat molemmat rivit. Yleensä tällainen työkalu toimii yhdessä teollisuuden pölynimurin kanssa, mikä vähentää mahdollisimman paljon pölyn määrää. Kun viivat on leikattu, jäljelle jäänyt betoni poistuu samalla rei'ittimellä.

Johdinten asennuksen lopussa kaikki akselit on korjattava. On suositeltavaa käyttää Fügenfüller-kipsi-kipsiä. Jotta se olisi parempi, portit tulisi upottaa. Tiivistys tapahtuu kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä strobissä seos täytetään noin 4/5 kokonaistilavuudesta ja jätetään kuivumaan kokonaan. Sitten valmistetaan toinen päällyskerros, joka asetetaan seinälle samalle tasolle.