Vibraattori betonille omilla käsillään - halpa, yksinkertainen ja hyödyllinen

Betonin täyttimet pyrkivät varmistamaan massan täydellisen tunkeutumisen muottien kaikkiin syvennyksiin ja estämään ilmakuplien muodostumista. Oman painonsa paineen alaisena betoni muuttuu vähemmän nestemäiseksi ja se voidaan jakaa epätasaisesti.

Toinen ongelma on raudan kostutus. Jos ilma säilyy metsätankoja ympäröivästi, niin ankkuri rohkaisee aktiivisesti, puhumattakaan rakenteellisen lujuuden vähenemisestä. Betonisäiliön sisäiset ilmatukit ovat erinomainen paikka kosteuden kondensoitumiselle.

Pakkasen aikana monoliitin sisällä muodostuva jää rikkoo betonin mikrokruunuihin.

Käytettyjen tiivisteiden täryttimien kielteiset vaikutukset minimoidaan. Ne on jaettu useisiin ryhmiin:

Pintavibraattori

Se on levy tai viivain, joka värisee mekaanisen laitteen vaikutuksesta. Laite siirretään tulvitetun liuoksen päälle, painaa pintaa ja aiheuttaa syväkerrosten tiivistymistä. Sitä käytetään pieniä syvyyttä käytettäessä, koska betonin massan värähtelyjä välitetään pienelle etäisyydelle.

Miten tasoittaa betonia vibrolaatilla - käytännön vinkkejä

Syvä (upotettava) tärytin, jossa on mekaaninen käyttö

Nimestä lähtien - se toimii ratkaisun massana, levittää tärinää koko syvyyteen. Tällaisen laitteen tehokkuus on paljon suurempi, koska se kattaa kaikki betonin kerrokset, ei pelkästään pinta. Rakenteellisesti se koostuu upotettavasta elementistä, moottorista ja liitosletkuista, jotka siirtävät energiaa työkyppään.

Sturm CV71101 -betonin syvä värähtelijä. Tarkista tärinän luotettavuus työssä

Upotettava korkeataajuinen värähtelijä

Tärkein ero mekaanisesta on se, että taajuusmuuttaja sijaitsee suoraan työtasossa. Pienellä sähkömoottorilla on riittämätön teho, joten se toimii suurtaajuuksisella vaihtovirralla - useilla sateilla. Tämän vuoksi korkeataajuiset täryttimet on varustettu muuntimella.

Teknisistä eroista huolimatta kaikkien mallien toimintaperiaate ja tehtävät ovat samat. Värähtelyn aikana betonin massa muuttuu nesteeksi ja tunkeutuu kaikkiin muottipesän sisältämiin onteloihin.

Venttiilin pinnan kostuminen on lähes 100%, mikä tarjoaa luotettavan suojauksen korroosiota vastaan. Värähtelijän käsittelyyn ilmakuplat tulevat pinnalle, massa tulee homogeeniseksi ja monoliittiseksi.

Tämä lisää kuorenkestävyyttä suuruusluokkaa ja lisää merkittävästi betonirakenteen lujuutta. Erityisen merkityksellinen iskuvärähtelijä betonin koostumuksessa olevan suuren sillin läsnäollessa. Kivien alapuolella ilma on yleensä loukussa, joka työntyy ulos pintaan massojen värähtelyjen vuoksi.

Lisäksi, kun vibro-käsittely eliminoi ratkaisun sekoittamisen haitat, rikkoutuneet sementtipelletit, jotka ovat huonosti liotettuja vedellä.

Erilaisia ​​kapasiteettia, kokoja ja teknologiaa käyttäviä täryttimiä on myynnissä. Suosituimmat ovat pienet upotettavat mekanismit, koska niitä voidaan käyttää betonirakenteiden oikeaan valuun yksittäisten rakenteiden aikana.

Tärytin betoniin Energomash. Sen edut ja haitat - video

Käyttöperiaate ja laitteen upotusvärähtelijä

Taajuusmuuttajana käytetään yleensä sähkömoottoria. Vaikka esikaupunkirakentaminen ei ole infrastruktuuria, voidaan käyttää bensiinimoottoria. Taipuisan akselin avulla on suljettu kotelo, taajuusmuuttajan vääntömomentti lähetetään työskentelysuuttimeen.

Vibraattori on tärkein osa suunnittelua.

Akseli (1), joustava kytkin tai kardaani yhdisteet (2) lähettää vääntömomentin epätasapainoon - liukusäädin (3). sisällä kuoret (4) on niin sanottu juoksupinta (6), mihin liikkuu eksentrinen kuorma (5).

Se voidaan siirtää ajon sisään (rakentaminen "a") tai sen ympärille (rakenne "b"). Keskipakovoiman vuorottelevasta vektorista johtuen piikkilanko suorittaa värähtelyliikkeitä, joiden taajuus riippuu moottorin nopeudesta. Värähtelyjen amplitudi liittyy liukusäätimen massaan.

Operaattori upottaa pystysuoran kärjen pystysuoraan betoniin. Joustavasta letkusta, jossa on akseli, pääset kaatamaan kaadetut kulmat.

Minimoivärähtelijöitä, ulkonäöltään, muistuttavat poranterää, jossa on suutin.

Miten tehdä kotitekoinen tärytin betoniin

Liikuttajana - käytetään voimakasta sähköporaa. Joustava vääntömomentin läpivienti voidaan valmistaa kestävästä vahvistetusta letkusta ja jousista viemäriputkien puhdistukseen (saatavissa mistä tahansa vesijohtokaupasta). Akseli on voiteltava rasvalla vähentääkseen kitkaa ja letkun kulumista.

Tämän muotoilun vaikein asia on kiinnittää letku letkuun siten, että varmistetaan patruunan pyöriminen kiinteällä joustavalla akselilla ja estää letku kääntämästä.
Kettu on valmistettu ruostumattomasta putkesta, jonka läpimitta on 40-50 mm. Muu materiaali ei ole toivottavaa. Tavallinen teräs syövyttää voimakkaasti aggressiivisen kemiallisen ympäristön vaikutuksesta, ja värimetallit eivät ole riittävän voimakkaita tärinän vaikutuksen alaisena.

Taipuisan akselin sisääntulopaikka on hermeettinen, koska suutin on hitsattu iskun sisäänkäyntiin. Suodatinletku asetetaan siihen.

Kynän sisäpuolelle sijoitetaan epäkeskisesti tehty omat kädet teräspiiristä ja hitsataan pitkin vahvistusakselia. Kierrettäessä siirretty painopiste luo käyttöön tarvittavan sydämen lyönnin.

Epäkesko asennetaan putkeen kahden laakerin avulla. Heidän ei tarvitse säästää rahaa (jos voit saada sen ilmaiseksi - olet onnekas). Tällaisilla aksiaalikuormituksilla halvat kiinalaiset osat eivät toimi useissa sovelluksissa.

Koska letkua on vaikea kytkeä poraukseen tiukasti - yläosa ei saa upottaa liuokseen. Vaikka porauksessa on tehtaan suuttimia, työskentelevät tällä periaatteella. Letkua käytetään porauksen kaulalla kytkimellä, poranterää ei käytetä. Voit ottaa tekniikan käyttöön.

Rakenteiden yleinen periaate on esitetty kaaviossa. Jos sinulla on perusvalmiudet putkistoon, voit tehdä rakennuksen upotusvärinän muutaman päivän päästä.

Kotitekoinen pintapurkkivärähtelijä

Kuinka tehdä vibratori betonista kotitalouksien lävistyksestä? Itse asiassa sinun ei tarvitse tehdä mitään. Nosta vain sähkötyökalut ja metallikupu kivihiiliin. Älä usko? Katso kuvaa.

Pintuvärin käyttöperiaate on värähtelyjen siirtäminen ylemmästä kerroksesta syvyyteen ilman upottamista massaan. Mitä voidaan tehdä onnistuneesti asettamalla litteä esine betoniin ja työntämällä sitä lävistimen istukalla "jackhammer" -tilassa.

Jos on paljon työtä, voit tehdä metalli- tai puinen pohjan, kiinnittää siihen työntövoimaa mistä tahansa suuttimesta perforatorille, esimerkiksi rikkoutuvalle poraukselle ja rauhoittaa kaikkia betonin kaatopaikkoja.

On kohtuutonta työskennellä suurilla alueilla, koska on tarpeen työntää rei'itys kulman lähellä suoraa viivaa. Jos käsien pituus ei riitä - laita mopotyyppinen laite, johon voit kiinnittää vibraattorin ruuvimeisselistä.

Suunnittelu on helppokäyttöinen ja kirjaimellisesti jätetään pois rakennusjätteet puoli tuntia. Ainoa todellinen työkalu on ruuvimeisseli tai porakone, jossa on nopeudensäätö.

DIY Punch Vibrator - Työesityksiä

Kiinnitetään sähkötyökalu vaakasuoralle alustalle kiristimillä. Epäkeskona käytetään tavanomaista näppäintä poraa varten. Se ruuvataan kasettiin, jolloin kierto tuottaa riittävän tärinän.

Laudalle (nyt - pintavärähtelijän pohjalle) kiinnitämme tangon, palkin - yleensä jonkinlaisen kahvan. Kytke pora keskellä nopeutta (riittävän suuri epäkeskeinen massa) ja kiinnitä kytkin.

johtopäätös
Kuten näette, betonin kutistuslaite voi olla yksinkertainen tai vaikea valmistaa, tehokas tai kompakti, kallis tai halpa. Sen käytön edut ovat ilmeisiä. Jos olet rakennusmiehen johtohahmo - laaja valikoima valmiita laitteita, jotka odottavat sinua kaupoissa. Muissa tapauksissa - on mahdollista säästää rahaa ja tehdä se itse.

Miten ja mistä tehdä vibratoria kotona?

Ovalia pitkänomaista esinettä käytetään esimerkiksi ruokaan: makkaraa, kurkkua, banaania ja niin edelleen.

Ylhäältä voit kiinnittää moottorin (esimerkiksi vetää pois lasten lelu).

Joko mobiilikäyttö. Erityisen hyvä, jos voimakas tärinä. Ja matkapuhelin on pitkänomainen, on parempi katsella vanhoja, niillä on voimakas värähtely ja muoto sopii sopivaksi. Älä unohda desinfiointia. Voit laittaa kondomin.

Voit käyttää sähköistä hammasharjaa. Ja myös sähköinen partakone (mutta sinun on oltava hyvin varovainen sen kanssa)

Joku ilo pyöräillä.

Tai kiinnitä jotain sekoittimeen, kuten porkkana tai kurkkua.

Tässä on kotitekoinen vinkki:

Miten ja mistä tehdä vibratoria kotona?

Miten ja mistä tehdä vibratoria kotona?

Voit tehdä vibraattorin kotona esim. Värähtelevästä puhelimesta tai hammasharjasta (sähköiset värähtelevät).

Voit myös käyttää banaania. Mutta tärinän täytyy luoda omat. Ja myös, jotenkin, suihku voi korvata tärinän (vesisuihku).

Ovalista pitkänomaista muotoa painetaan, esimerkiksi ruokaa: makkaraa, kurkkua, banaania ja niin edelleen.

Ylhäältä voit kiinnittää moottorin (esimerkiksi vetää pois lasten lelu).

Joko mobiilikäyttö. Erityisen hyvä, jos voimakas tärinä. Ja matkapuhelin on pitkänomainen, on parempi katsella vanhoja, niillä on voimakas värähtely ja muoto sopii sopivaksi. Älä unohda desinfiointia. Voit laittaa kondomin.

Voit käyttää sähköistä hammasharjaa. Ja myös sähköinen partakone (mutta sinun on oltava hyvin varovainen sen kanssa)

Joku ilo pyöräillä.

Tai kiinnitä jotain sekoittimeen, kuten porkkana tai kurkkua.

Tässä on kotitekoinen vinkki:

matkapuhelimesta. Monet ihmiset nauttivat siitä, kun he vain ravistelevat taskussa soittaessaan. Onnea. Kerro minulle myöhemmin tunneista.

Voit tehdä vibraattorin puutarhan lahjoista, kuten kurkusta tai porkkanoista. Totta, he eivät värähdä valitettavasti. Voit laittaa matkapuhelimesi värähtelyyn halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Voit myös yrittää tehdä värinää lasten leluista, mutta tärkeintä on löytää sopiva. Ja helpoin tapa tilata edullinen vibraattori Aliexpress-sivustolla, ne ovat siellä jokaiseen makuun.

Keräämme kotitekoisen tärinän betoniin

Prosessin yksinkertaisuudesta huolimatta värähtelyliimaus on erittäin tehokas keino tiivistää betonia. Tämä johtuu siitä, että työseos on homogeenisempi ja syrjäyttää käytettävissä olevaa ilmaa, minkä takia jäätymassassa ei ole kuoria. Rakennuksen värähtelijän käyttö verrattuna manuaaliseen silmukointiin mahdollistaa työn tuottavuuden lisäämisen, mutta tehdasvalmisteiset laitteet ovat kalliita. Harvinaisesta kotikäytöstä ei ole sopivaa ostaa sitä useissa tapauksissa. Tuotos tulee olemaan tekemään tärytin betonista omiin käsiisi. Pienillä työmäärillä tällainen työkalu korvaa yrityksen vastineen ja säästää rahaa.

Perusyksiköiden värähtelyvaihtoehtojen rakenne

Betonille on olemassa erilaisia ​​tyyppisiä täryttimiä. Täytetyn ratkaisun vaikuttavan menetelmän mukaan työkalu on jaettu kahteen tyyppiin:

Kotitehtaalla voit tehdä molempia työkaluja.

Mallien eroista huolimatta laitteistossa on seuraavat yhteiset pääkomponentit:

 • ajaa - järjestelmän pääosaa, joka käynnistää kaikki muut mekanismit liikkuvista osista;
 • epätasapaino - solmu, joka luo tärinän;
 • akseli.


Tehtaan tuotteet ovat pneumaattiset, polttoaine-, sähkö- ja hydraulimoottorit. Kotimaisen tärinän asentamiseksi betoniin elinolosuhteissa olisi optimaalista käyttää sähkömoottoria eri sähkötyökaluista. Sopii tähän tarkoitukseen:

Voit myös käyttää erillistä sähkömoottoria ja muita työkaluja tai laitteita. Kaikissa tapauksissa on välttämätöntä, että käytetyllä sähkömoottorilla on seuraavat tekniset indikaattorit:

 • nopeus 3000 rpm;
 • mahdollisuus kytkeytyä kiinteään sähköverkkoon, jonka jännite on 220 V.

Valitun sähkömoottorin teho vaikuttaa työn tehokkuuteen: sitä korkeampi, sitä tuottavampi on kotitekoinen tuote, ja sen ylikuormituksen todennäköisyys vähenee.

Epätasapaino (vibrodevice) on suhteellisen monimutkainen solmun värähtelijän käytännön toteuttamiseksi. Uppopumpun malleissa tämä on värähtelevä suutin, joka koostuu kumikytkimestä, holkista ja metallisesta (teräs) iskuosasta.

Kotona tapahtuva betonituotteen valmistaminen on mahdollista ilman tätä sivustoa, mikä vain yksinkertaistaa työtä.

Deep vibrators on varustettu joustavalla akselilla, joka välittää taajuusmuuttajan liikkeen vibraattiseen suuntaan. Tärisevä suutin lasketaan tiivistetyn täytetyn seoksen paksuuteen ja levittää värähtelyjä liuoksen läpi. Voit tehdä joustavan akselin ruostumattomasta teräksestä (kaapelista), laakereista, teräsputkista.

Jos on tarpeen työskennellä betonin kanssa harvoin, on yksinkertaisinta koota värähtelijä, joka perustuu sähköporaan tai perforaattoriin.

Algoritmi värähtelijän tekemiseksi porauksesta

Helpoin vaihtoehto on ostaa valmiin suuttimen sähköporaa varten tehtaalla valmistetun betonin tiivistämiseen. Tämä vaihtoehto edellyttää kuitenkin materiaalikustannuksia.

Jos haluat tehdä kaiken itsellesi, tarjoamme mahdollisuuden asentaa syvä tärinänvaimennin betoniin, jossa on sähköinen porakone, jossa on joustava akseli. Kaaviomaisesti luodun kotitekoisen värähtelijän muotoilu on esitetty alla olevassa kuvassa.

Sähköporaa ei tarvitse muuttaa, sinun on kerättävä vain värähtelevä kärki akselilla.

Työkalut ja materiaalit

Tämä vaatii itse porauksen lisäksi työkaluja ja materiaaleja:

 • teräsvartta tai -kaapelia, joka on metriä pitkä ja jonka halkaisija on 1,5 cm;
 • hitsauskone elektrodien kanssa ruostumattomasta teräksestä;
 • 2 rullaluokan laakerit, joiden ulkohalkaisija on 52 mm (esimerkiksi NF304 tai 12304);
 • 0,5 m ruostumaton teräsputki, jonka ulkoläpimitta on 55 mm ja seinämän paksuus 1,5 mm;
 • poraa sarja porat metalleille;
 • 0,4 metriä suorakaiteen muotoista poikkileikkausta (jonka pituus on suurempi kuin 25 mm);
 • miekat kierteelle;
 • kiinnitysruuvi;
 • Bulgariina, jossa leikkaavat pyörät metalli- tai käsi-saha;
 • kumia tai polyvinyylikloridiputkea pitkin sauvan (kaapelin) pituutta halkaisijaltaan, joka sallii sen asentamisen teräskärkiin;
 • kotelo, joka suojaa vibroksää;
 • pyöreä poikkileikkaus (halkaisija 15 mm, pituus 20 cm riittää);
 • metallilevyn fragmentti noin 20 x 20 cm (paksuus 1,5 mm);
 • Ruletti merkkillä.

Jos käytät kaapelia, sinun täytyy ensin pestä sen päät, niin että se ei hajoa laitteen käytön aikana.

Laakerit kokevat huomattavia kuormituksia tärinän aikana, joten on suositeltavaa antaa etusija korkealaatuisten tuotteiden ostamisessa.

Asennussekvenssi

Tällöin tehdään porrashihnapyörän suutin.

 1. Bulgarian kiillotusaine katkaisi pyöreän poikkileikkauksen metallitangon kahteen samankokoiseen kappaleeseen.

 • Salata segmentit suorakulmaiseen sauvaan molemmin puolin.
 • Pukeudu kotitekoiseen vaurioon laakerin kummallakin puolella.
 • Aseta koottu rakenne teräsputken sisään.
 • Leikkaa pyöreä tanko kummallakin puolella huuhtele putken kanssa.
 • Leikkaa metallilevyn kansi vibraattorin päätypäästä.
 • Hitsattu pistoke.
 • Kaksi reikää, jotka sopivat akseliin, porataan kärjen ulospäähän: toinen on keskiöstä (pyörimisakselin varrella) syvyyteen ja halkaisijaltaan 1,5 cm ja toinen on kohtisuorassa 7 mm reunasta (4 mm poikkileikkaus).

 • Kiinnitysruuvin kierre leikataan pienemmässä reiässä.
 • Työnnä tangot (kaapeli) PVC: hen tai kumiputkeen, voitele se etukäteen ja anna molemmille puolille marginaali, joka on noin 5 cm.

 • Yhdistä akseli vibroksen kanssa.
 • Jännitä letku tärinänpäätä kiinnittämällä se kiinnittimellä.
 • Akselin toinen pää leikataan haluttuun pituuteen ja kiinnitetään sähköporansyöttökappaleeseen siten, että vain kaapeli pyörii ja letku on paikallaan.
 • Suojaa tärinänpää muovisuojuksella.
 • Kytke sähköporan virtajohto verkkoon ja tarkista betonielementin toiminta.
 • Käsityöläiset keksivät monia muita vaihtoehtoja sähköporan muuntamiseksi värähtelijäksi. Miten tehdä konkreettinen puristin ilman joustavaa akselia, joka näkyy videossa:

  Valmistusnanssit

  Ottaessasi kotitekoisen värähtelijän poraa ottaessasi huomioon seuraavat seikat.

  1. Joten suuttimen metalliset osat ovat vahvoja ja korroosiota eivät tuhoutu, ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.
  2. Jos poranterää ei ole suunniteltu akselin halkaisijaa varten, sinun on hankittava sopiva sovitin.
  3. Ennen asennusta laakerit ovat hyvin voideltuja. Ne on sijoitettava teräsputkeen ilman vääristymiä, ja metallivarsien akselin pitäisi pyöriä vapaasti.
  4. Liitosten on oltava mahdollisimman tiukkoja, jotta työkalu kestää kauan.

  Voit myös tehdä hihan vibroksen päähän. Kaapeli liitetään siihen sekä letku.

  Täryttimen luonti rei'ittimestä

  Perforator-värähtelijästä voidaan koota samalla tavoin eri tavoin. Joustavalla akselilla oleva yksikkö tekee edellä esitetyn menetelmän. Voit tehdä tämän käyttämällä sähkötyökaluja, joiden kapasiteetti on yli 1500 wattia. Se toimii tässä tapauksessa pyörintätilassa.

  Toinen tapa muuntaa perforaattori pintavärähtelijään on valmistaa erityisiä särmäyssuuttimia. Tätä varten tarvitset:

  • tarpeeton lävistyssuutin (esimerkiksi pora, huipu, lapio), jossa on koko häntä, joka ei pääse ulos kasetista;
  • teräslevyn fragmentti 5-7 mm paksu (0,5-0,5 m pala);
  • 1 - 2 cm: n poikkipinta-ala (suorakulmaisia ​​tai neliömetrejä sopivan kokoisia metalleja voidaan käyttää), jopa 1,5 metriä pitkä.

  On toivottavaa, että metallilevy ja liittimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, koska betoni on aggressiivinen väliaine.

  Suuttimen algoritmi on seuraava:

  • jauhatus leikataan valmistetusta metallilevystä suorakulmaisen fragmentin (tai neliön) halutun koon mukaan ja vahvikkeesta - tällaisen pituuden omaava kappale, joka ulottuu muottijoukon (muottiin) pohjaan;
  • hitsaamalla yhteen keitetyt osat;
  • hännänpää katkaistaan ​​tarpeettomasta suuttimesta;
  • varsi on hitsattu vahvikkeen vapaaseen päähän.

  Suoritetun käsittelyn jälkeen suutin on käyttövalmis. Betonin tiivistyminen tapahtuu, kun lyönti iskutilassa. Kärkilevy voidaan sijoittaa sekä täytetyn liuoksen pinnalle että nojata muottiin. Värähtelyn aikana työseos tiivistetään.

  Käytännössä käytetään vieläkin yksinkertaisempaa versiota: ne käyttävät tanko, joka on hitsattu suuttimen varren kanssa (ilman levyä), joka vastaa muodon pituutta. Samanaikaisesti tamping-prosessi on samanlainen kuin manuaalinen silmukointi, mutta se ylittää sen suorituskyvyn.

  Vibraattori konkreettiselle ratkaisulle, jonka omat kädet ovat luoneet omiin ominaisuuksiin tai sähköporakoneeseen soveltuvaan reikälaitteeseen, on varsin tehokas. Hän pystyy korvaamaan pienillä työstökoneilla. Muunnos on vain suuttimien valmistuksessa. Itse luominen ei edellytä erityisiä taloudellisia investointeja, taitoja ja tietämystä, eikä myöskään vie paljon aikaa. Samaan aikaan tarvittavien materiaalien hankkiminen ei ole vaikeaa. Jos joustava akseli on tarpeen, niin myös kaapeli puhdistusta varten on sopiva ja suojaa voit käyttää vahvistettua letkua.

  Erityistä huomiota on kiinnitettävä liitosten tiiviyteen niin, että betonielementti ei pääse siihen upotettuun suuttimeen ja nopeutetulla nopeudella ei tuhoa sitä.

  Kuinka tehdä värähtelijä omalla kädelläsi?

  Betonityön tekeminen perustuksen, lattian ja tukipylväiden rakentamisessa pakollisena vaiheena on täytetyn ratkaisun käsittely rakennusvärähtelijällä, joka poistaa ilman ja jakaa tasaisen ratkaisun muottiin. Monoliittirakenteen rakenteen homogeenisuus on avain sen lujuuteen ja tarttumiseen vahvistuskammion sementtimassaan sen koko elementtien alueella. Ilmakuplia ja tyhjiöitä poistetaan sekä teollisuuslaitteista että improvisoiduista laitteista, jotka on tehty nimenomaan tällaisiin tarkoituksiin.

  Erilaiset täryttimet

  Yksittäisen rakentamisen vibrokompaktioteknologia on tullut massiivisesti saatavaksi, koska siitä tuli riittävää käydä erikoistuneella työkalupaketilla betonielementin hankintaan.

  Tällaisen välineen päätehtävänä on siirtää työvälinekomponenttien värähtelyä nestemäiseen betonimassaan erilaisten tiheyden satunnaisesti muodostettujen vyöhykkeiden uudelleenjakoon yhtenäiseksi massaksi, joka yhtenäisesti täyttää muotin sisäisen ontelon koko työskentelymäärän.

  Ilmaan, joka päästi paksummalle, kun sementtilaasti laitettiin, poistettiin käsin käsin ja tunkeutui kaatumiseen vahvikkeella - pitkä ja työläs prosessi. On tehokkaampaa suorittaa tämä toimenpide värähtelymenetelmän avulla, sitten kaasu virtaa, betonin virtauskyky nousee, mikä lisää tiheyttä tasaisemman täyteaineen kiinteän jakeen jakautumisen avulla ja parantaa tuloksena olevan monoliitin jäätyvyyttä.

  Funktionaalisesti betonirakenteiden värähtelijä voi olla seuraavia tyyppejä:

  • upotettava (syvä);
  • ulkoinen (tapaus);
  • pinta (areal).

  Runkovaihtoehdot asennetaan rajoitusmuodon ulkopuolelle (muotti) ja lähetetään tärinää sen läpi. Näitä yksiköitä käytettiin laajalti betoniterästen ja FBS-lohkojen valmistuksessa tehtaalla.

  Betoni putoaa tasaisesti

  Näin syvä värähtelijä tutkii töitä, kun muottiin asetettu betoniseos tiivistetään koko rakenteen ääriviivaa kohti (ks. Kuva):

  Jatkuvaan työhön betonivärähtelijän kanssa huoltohenkilöstön optimaalinen määrä on 2 henkilöä (yksi ohjaa taajuusmuuttajaa, toinen suorittaa erityisen suuttimen upotuksen ja liikuttamisen).

  Laitteen yleiset periaatteet

  Rakenteellisesti värähtelijä on sähkömekaaninen laite (joskus käytetään bensiiniä, dieselmoottoria tai pneumaattisia muutoksia), jossa moottorin roottorista tuleva pyörimisnopeus muunnetaan työvälin värähtelevään runkoon. Tätä vaikutusta on käytetty rakentamisessa betonin tiivistämiseen. Sitä käytetään erilaisissa teknisissä prosesseissa rakennustyömaan rakennusten ja yksittäisten elementtien tehtaiden betoniteräsrakenteiden valmistuksessa.

  Täryttimen tärkeimmät komponentit betoniin ovat:

  • moottori;
  • akseli (joustava ja pitkä upotettaviin malleihin);
  • työryhmä (kissa, liesi, rake).
  Vibrolath suurien alueiden käsittelyyn

  Sähköisestä asynkronimoottorista pyöriminen siirretään akseliin, johon on kiinnitetty epäkeskisiä akseleita, jotka kiertymän määrän perusteella aiheuttavat tietyn taajuuden värähtelyjä betoniseoksella. Liuoksessa tässä prosessissa huokoisuus pienenee, tunkeutuminen kulmiin, halkeamat lisääntyvät, kosketusasetus muiden materiaalien kanssa paranee.

  Esimerkki telineiden ja hammasratojen värähtelyasennon suorituskyvystä, jossa koneesta tulee haluttu karheus kuivauksen jälkeen, näkyy tässä kuvassa.

  sukellusvene

  Sisäisiä (upotettavia) tärinöitä käytetään massiivisen betonirakenteen luomiseen. Yksittäisessä rakenteessa niitä käytetään kaistaleissa, monoliittisten tukiseinien asentamiseen. Niitä kutsutaan niin, että niiden kärki on upotettava toiseen nestemäiseen liuokseen.

  Sen tärkeimmät ominaisuudet ovat:

  1. Joustavan akselin pituus eri versioissa on jopa 10 m.
  2. Ø ympäröivän massan tiivistys (etäisyys klubin ympärillä, jossa betonielementin tehokas toiminta tapahtuu).
  3. Värähtelytaajuus (mekaaniset värähtelyt) 1 sekunnin ajan.

  Ergonomiset osoittimet määrittelevät tämän mallityökalun työskentelyn yksinkertaisuuden ja mukavuuden.

  Paino alkaa 5 kg: sta (kannettavat käsikäyttöiset täryttimet) raskaisiin teollisiin malleihin.

  Tässä valokuvassa näkee näyte manuaalisesta täryttimestä betoniin.

  Helppo tärytin itsenäiseen käyttöön

  Työkalun käyttäminen ratkaisun asettamiseen tietyissä projektiohjelmissa johtaa usein tarpeeseen käyttää eri pituisia joustavia akseleita.

  Vakiotärähtävät yhteensopivat tuotteet - kissat ovat yhteensopivia joustavan akselin kanssa. Tällöin erikoismyymälä tarjoaa sopivia kärkimalleja.

  Suoraan sementtiseokseen kouru, jossa on kotitalouskoneiden akseli, upotetaan suhteellisen pieneen syvyyteen (enintään 1 m). Tuotteet toimivat AC 220 V, tavallinen taajuus 50 Hz.

  Ammattimainen syvä täryttimet betonille ovat taajuusmuuttajia, jotka lisäävät sitä 200 Hz: iin, mikä mahdollistaa mekaanisen tärinän taajuuden tiivistettävään materiaaliin jopa 12 000 Hz. Tällaista upotettavaa teollista täryttintä käytetään tehokkaasti työstämään pylväiden, seinien ja korkean korkeuden perustusten massarakenteiden tiivistymistä, jotka viimeistelyn jälkeen suorittavat ultraäänitutkimuksen laadussa.

  Kuinka syvä sähköinen värähtelijä, kun asetat paksua sementtilaastia, näet tässä videossa:

  Kissa on tiivistetty kotelo tärinää tuottavalle liukukappaleelle, joustava akseli on suojattu ulkopuolelta panssarin avulla, joten työkalu toimii turvallisuussyistä.

  pinta

  Rakennustöissä käytetään sivuston värähtelijää useammin perusmateriaalien valmistukseen irtotavarasta, jolloin muodostuu tiheä pohjaseinä, asettelualustat ja suunniteltu maaperä.

  Niillä on suurempi kosketuspinta kuin kärjet, vaikuttavat pintaan koko painollaan.

  Erikoistunut myymälä tarjoaa tällaisten laitteiden tehokkaan kehityksen, kuten tässä kuvassa:

  Factory Vibrator

  Betonirakenteissa niillä on hieman alhaisempi tiivistehöyry kuin syvällä veljillä, mutta on suositeltavaa käyttää niitä suurella määrällä vahvistettua vahvistamista. Tuotetut mallit, jotka toimivat suurtaajuuskaistalta AC, 50 Hz, sekä varustettu pneumaattisella käyttölaitteella kompressorista tai polttomoottoreista.

  Pinta-malleja käytetään myös kaatamalla matalaa tasoitusta, lattialaattaa, tien betonin osaa ja alustoja.

  Värähtelevyt levyt ovat monitoiminen työkalu, jonka avulla karkean ja hienon jakeen, hiekan, kuonan tai asfaltin pinta murskataan tehokkaasti.

  Pienikokoisen värähtelevän levyn etuna yksittäisen rakenteen suhteen ilmenee siinä. että sen avulla voit työskennellä kaikkein epämukavalla sivustolla, koko ei anna mahdollisuutta käyttää teollisuuslasketta. Tällainen yksikkörakennus tarjoaa mahdollisuuden ostaa usein käyttöön tai ottaa lyhytaikaista vuokrasopimusta.

  Tee se itse

  Suuri määrä konkreettisia tai maantieteellisiä töitä, tarve saada oikeat laitteet jatkuvasti kädessä asettaa tehtävän siitä, miten tehdä käteviä ja tehokkaita vaihtoehtoja syvästä täryttimestä ja värähtelevästä levystä omilla käsilläsi käytettävissä olevista materiaaleista.

  Kotivibraattoria voidaan käyttää taajuusmuuttajana minkä tahansa sähkötyökalun avulla, jolla on säädettävä nopeus. Virta voi olla liian suuri, koska kehruumassaan ei ole odotettavissa merkittävää kuormitusta.

  Mahdolliset suunnitteluvaihtoehdot:

  1. Iskijän. Mode-kytkin on asetettu iskuille. Jopa tavallinen huippu on upotettu konkreettiseen liuokseen ja kaataa ilmaa. Tuottavuuden lisäämiseksi voit hitsata useita pientä poikittaispalkkeja tai aluslevyjä huipulle.
  2. Pora. Jos olet menossa varastossa valmiisiin vipuihin ja joustavaan akseliin, tarvitset vain sovittimen (sovittimen), joka yhdistää poran asemaan. On tarpeen kiinnittää akselin sisäinen kuusiokolko ja ulkoinen kansi (panssari).
  3. Bulgaria. Jyrsintäkoneen akselin vääntömomentin poistamiseksi tarvitaan samoja manipulointeja kuin porauksessa.

  Säästämään rahaa, jotkut käsityöläiset haluavat tehdä värähtelevän kärjen omilla käsillään.

  Tätä varten voit käyttää seuraavia materiaaleja:

  • koteloputki, joka on liitetty toisesta päästään;
  • sauva hitsattujen tasapainottajien kanssa samoista teräsosista (eksentrinen);
  • laakerit epäkeskon kiertämiseksi kotelon sisällä.

  Tällaisen laitteen luonnos voidaan esittää seuraavassa muodossa:

  Jos työ on yksinkertainen eikä joustavaa vaihteistoa tarvita, niin tanko asetetaan porauskammioon toisesta päästä ja voit ottaa muovisen vesiputken, jossa on pistoke päähän ruumiiksi.

  Keskeinen kysymys on valinta itsetystä värähtelevistä levyistä. Teollisessa versiossa käytetään usein bensiinimoottoria laitteiston täydelliseen itsemääräämiseen. Yksittäisessä rakenteessa se todennäköisesti antaa keskeytymättömän virransyötön missä tahansa sivuston kulmassa.

  Kuinka tehdä syvä värähtelijä betoniin omilla kädilläsi?

  Kaikki osaavat rakentajat tietävät varmasti - teknisten prosessien noudattaminen on edellytys luotettavan ja laadukkaan rakentamisen rakentamisessa, jossa ei vain sinä, vaan myös lapset ja lastenlastenne voi elää. Oikean laidan säätelemiseksi ja täyttämiseksi, tarvitset syvän vibratorin betoniin. Ja mitä se on, miksi sitä tarvitaan ja miten tehdä se itse - opit artikkelista.

  Miksi tarvitsen syvää tärinää betoniin

  Yksinkertaisesti sanottuna konkreettisen sekoittimen valmistuksessa betonisekoittimessa pääkomponenttien lisäksi - sementtiä, hiekkaa, vettä, roska-ilmaa saadaan. Epätavalliset kuplat muodostavat huokosia ja kosteus tiivistää niiden sisällä. Alhaisissa lämpötiloissa se kovenee. Jäätymisen aikana jää laajenee, rikkoo levyä ja muodostaa mikrokreikkoja. Seuraavaksi vettä pääsee sisään, prosessi toistuu ja pieni ote muuttuu suureksi kuiluksi.

  Itse tasoittavan lattian merkityksetön paksuus on helppo tiivistää värähtelevän kiskon avulla, mutta suuret kerrokset perustukselle, sarakkeille tai monoliittiselle levylle tarvitset vedenalaisen värähtelijän apuna - ilman sitä on lähes mahdotonta poistaa ilmakerroksia.

  Voit ohittaa instrumentin käytön vain silloin, kun rakentaminen tapahtuu leveyspiireissä, jotka eivät ole alttiina alhaisille lämpötiloille eli tropiikissa ja subtropioissa. Venäjän rakennusten rakentamisen aikana suurtaajuisen värähtelijän käyttö on lähes pakollista.

  Valmis yksikkö voi ostaa miltä tahansa erikoisliikkeeltä.

  Toiminnan periaate

  Kannettavan tärinän toimintaperiaate on yksinkertainen. Moottorille liitetty letkuliitäntä pakataan letkulla betoniseokseen, jossa korkeat tärinät aiheuttavat ylimääräisen kosteuden ja ilman pinnalle. Muun muassa tärinät mahdollistavat betonin jakautuvan tasaisesti koko muottiin ja lisää betonin tiheyden ja adheesion täyteaineilla.

  Laitteen syvä värähtelijä

  Syvävahvistin betoniin on laite, joka näyttää sähköporaa - perforator, jossa porauksen sijasta on joustava akseli hermeettisessä kotelossa, jossa lopussa on värähtelevä koira. Se on piikki ja se on pääosa suunnittelusta, joka antaa sykkivän liikkeen jatkuvan kiertämisen vuoksi. Amplitudi riippuu moottorin tehosta. Tuottavimmat ovat betonille tarkoitetut suurtaajuiset täryttimet, jotka pystyvät tuottamaan jopa 200 Hz: n tahdistetun värähtelytaajuuden.

  Syvän värähtelijän yksinkertaisen laitteen ansiosta voit helposti tehdä sen kotona, tehdä mahdollisimman vähän työtä ja saada mahdollisimman paljon hyötyä.

  Sen tärkein tehtävä on liuoksen sisältämien ilmamuodostelmien tuhoutuminen sekoitusprosessin aikana sekä ylimääräisen kosteuden poisto.

  Uppopuhaltimen tyypit

  Upotettavat täryttimet ovat 2 tyyppiä: kannettavat ja kannettavat.

  Manuaaliset täryttimet koostuvat rungosta, jonka moottori on yleensä kapea. Tyypillisesti moottori on asynkroninen sisäänrakennetuilla epätasapainoilla, jotka aiheuttavat tärinää. Kettu on liitetty rungolle kumilla varustetulla letkulla, johon kaapeli on sijoitettu. Tällaisen aggregaatin etuja ovat niiden liikkuvuus ja suhteellisen alhaiset kustannukset. On kuitenkin puutteita. Letkun pituus enintään 2,5 m, pieni teho, heikko resurssi ja kapea toiminta-alue. Mutta kodin käyttö on melko tarpeeksi näistä vaihtoehdoista.

  Toisin kuin kannettava värähtelijä, kannettavissa rakenteissa moottori on paikallaan. Kaikki osat myydään erikseen, ne ovat tehokkaampia ja akselin pituus on 4 - 10 metriä, mikä rajoittaa liikkumisnopeutta rakennustyömaalla.

  Suurtaajuinen värähtelijä - valintaominaisuudet ja ominaisuudet

  Jotta voit valita oikean värähtelijän, sinun on tiedettävä tämän laitteen käyttöalue - se riippuu siitä, mitä parametreja se tarvitsee.

  Tämän laitteen käyttö ratkaisujen muodostamisessa parantaa yleensä suoritettujen tehtävien laatua.

  Tärkeitä ominaisuuksia ovat:

  • toiminta säde. Alue, jossa tiiviste tapahtuu. Suuremman läpimitan, jota värähtelyt etenevät - vähemmän voimia ja energiaa on käytettävä tulosten saavuttamiseen.
  • nopeuden ja värähtelyn amplitudi. Yllä olevat parametrit - ilmakuplien poisto betonista tapahtuu nopeammin. Vibraattoria, jonka taajuus on yli 100 Hz, kutsutaan suurtaajuudeksi. Ne ovat korkealaatuisia ja kalleimpia yksiköitä tähän mennessä;
  • kissan koko. Kotikäytössä tämä parametri ei todellakaan ole väliä. Mutta jos täytät monoliittisen rakenteen, varmista, että työpinnan halkaisija on 1/3 vahvistuskotelosta.

  Periaatteessa, kun pohjaan kaadetaan hienorakeista betonia, on parempi käyttää korkeataajuista täryttintä betoniin, kääntyessä 10 - 20 tuhatta count / min.

  Suurempi täyteaineseos - alempi nopeus. Karkean betonin asentamisen aikana sopivat täryttimet, joiden taajuus on 3500 l / min.

  Kuinka tehdä täryttimestä konkreettisia omia käsiäsi

  Kannettava tärinänvaimennin on todella tehty, sillä on käsillä minkä tahansa työkalun nopeussäätimellä. Paras porata tai porata. Vaikeus on muuttaa moottorin vääntömomentti bittien värähtelyliikkeeksi. Mainittu toiminto suoritetaan epätasapainolla, joka sijaitsee rakenteen pohjassa.

  Täryttimen konkreettisen porauksen valmistuksen tehtävänä on useissa vaiheissa

  Vibraattori DIY Punch

  Kuinka tehdä syvä värähtelijä kotona rakentamisen lävistyksen perusteella? Jos rakennusta ei ole, tavallinen on. Sen pitäisi olla juuri minkä tahansa metallikärjen kanssa hitsattaessa poikittaissuunnassa pieniä vahvistusosia (5-10 cm) ja aluslevyä toiminnan tehostamiseksi. Seuraavaksi yritetään sulkea perforointisuuttimen seoksen vahingossa tapahtuvaan kosketukseen ja alentamalla rakenteen liuokseen alkaa alkaa hitaasti ajaa laitetta seulontatilassa. Suuria kierroksia ei suositella moottorin ylikuumenemisen välttämiseksi.

  Rakenna värähtelijä omin käsin porauksesta

  Jos sinulla ei ole lävistintä, se on helppo korvata poraamalla. Sinun täytyy ostaa, muutoin - tehdä täryttimen pää betoniin, kiinnitä se pyörivällä akselilla ja käytä sitä sen tarkoitukseen.

  Konkreettisen täryttimen kokoonpanon vaikeudet tehdään molemmissa tapauksissa itse. Ensimmäisessä tapauksessa koota suljetun pullon kärki epätasapainosta (vaikka tämä on helppo tehdä kiinnittämällä pieni paino tappin yhdelle puolelle), toinen kiinnitä ostettu osa olemassa olevaan porakoneeseen. Vaikeus on sovittimen tai sovittimen valinta värähtelevästä porauksesta.

  suosituksia

  Tapaukset ovat erilaisia. Suurten esineiden rakentaminen edellyttää suuria määriä rakennusmateriaaleja.

  Mutta jopa rakentaa mökki monoliitista itsellesi ja perheellesi, käytä edellä mainittuja suosituksia työn laadun parantamiseksi:

  • on mahdollista täyttää betonirakenne monta kertaa nopeammin, jos otetaan huomioon betonipumpun toimintaperiaate, joka koostuu seoksen jatkuvasta syöttämisestä suuren halkaisijan omaavan joustavan letkun kautta;
  • kun itsetasoittavan lattian ohuen kerroksen tiivistys tärytyskisko on erinomainen betonin asettamiseen;
  • betoniin hiomakone auttaa poistamaan jäädytetystä massasta johtuvat epätasaisuudet;
  • On kätevää liittää metallitangot toisiinsa virkkuukoukkujen avulla.

  Jos tarvitset reiän betonikaton, palkin, pylvään ja lattian päälle, käytä erikoisporaa betoniin.

  päätelmät:

  • värähtelevän käyttö heikentää muotoilun lujuutta, tiheyttä, säästää liialliselta kosteudelta ja halkeilulta;
  • erilaisten täyteaineiden käyttö vaatii erilaisia ​​värähtelytaajuuksia. Lisäaine on suurempi - sykkeen pitäisi olla vähemmän taajuus;
  • kun kaadetaan säätiötä, on parempi käyttää korkeataajuista vibraattoria;
  • Värinää on helpompi valmistaa itse rei'ittimellä.

  Rakentaminen ei ole helppoa. Älä missaa tärkeitä kohtia, älä epäröi opiskella, kysyä ja sinulla on suuri talo!

  Kuinka tehdä värähtelijä omalla kädelläsi?

  Vibraattori tekee betonista itse

  Yksi tärkeimmistä materiaaleista, joita käytetään kaikentyyppisissä rakenteissa, on konkreettisia. Tämän materiaalin luotettavuuden ja kestävyyden ominaisuudet sekä sen kestävyys tekevät käyttökerrasta välttämätöntä.

  Betoniliuoksen muodostamisen aikana voidaan muodostaa ilmatiloja, joiden läsnäoloa ei voida hyväksyä. Tilanteen välttämiseksi on rakennuslaite - värähtelijä. Valmis yksikkö voi ostaa miltä tahansa erikoisliikkeeltä. Kuitenkin monet rakentajat haluavat rakentaa syvä vibrator betoniin omaansa.

  Täryttimen toimintaperiaate betonille

  Ennen kuin käytät konkreettista värähtelijää omiin käsiisi, sinun on ymmärrettävä, miten tämä laite todella toimii.

  Sen tärkein tehtävä on liuoksen sisältämien ilmamuodostelmien tuhoutuminen sekoitusprosessin aikana sekä ylimääräisen kosteuden poisto. Tämä prosessi toteutetaan laitteen suuttimen värähtelyliikkeillä, joka upotetaan sementtiliuokseen.

  Tämän mekanismin käyttämisen tulos on parantaa ratkaisun johdonmukaisuutta. Massa hankkii nestemäisemmän rakenteen, ja sen kanssa on helppo täyttää minkä tahansa niche tai muoto ilman ilman kerrosten muodostumisen todennäköisyyttä.

  Tuloksena oleva päällyste on erittäin luotettava, lisäksi valmiit tuotteet ovat paljon vahvempia ja niiden käyttöikä kestää. Tämän laitteen käyttö ratkaisujen muodostamisessa parantaa yleensä suoritettujen tehtävien laatua. Työnopeutta lisätään useita kertoja.

  Tietäen tärkeimmät tehtävät, joita täryttimen on tehtävä betonille, on mahdollista käyttää laitetta sen valmistukseen, joka luo pyörimisliikkeitä ja muuntaa sitten tärinäksi. Voit rakentaa kotitekoisen betonivibraattorin porauksesta tai perforaterista.

  Tärytin betonista porauksen perusteella

  Täryttimen konkreettisen porauksen valmistuksen tehtävänä on useissa vaiheissa.

  • On välttämätöntä valmistaa suutin, joka voidaan valmistaa putkesta, jonka pituus on 0,5 m ja halkaisija 40 mm. Tuotantomateriaali - teräs, periaatteellinen.

  Vain osa tästä materiaalista kestää betonielementin aggressiivisen ympäristön. Laite on muodostettu terästangosta, jonka läpimitta on 15 mm, porauksen muodostavien pyörimisliikkeiden summaamiseksi.

  Tällainen sauva voi tehdä erikoisasiantuntijoita kääntämällä, on tärkeää, että se on riittävän vahva. Rakenteen sisällä olevaan sauvaan on kiinnitettävä toinen hitsaamalla. Tämän suorakulmaisen elementin tehtävänä on muodostaa värähtelyliikkeitä.

  Tämä toteutuu, koska tangon taipumus on koko rakenteen poikittainen siirtymä.

  • Kotitekoisen laitteen valmiin keskiosan on kiinnitettävä putken sisäpuolelle. On välttämätöntä, että sisätila pyörii vapaasti.

  Se on kiinnitetty laakereilla. Rakenteen sisällä oleva sauvan reunoista tehdään reikä. Kiinnitä asema siihen edelleen. Kun työskentelet laitteen rakenteen suhteen, on varmistettava, että laakereihin ei pääse yhtään epäpuhtautta. Pölyn ja lian suojaus on järjestettävä molemmille puolille. Nämä toimenpiteet lisäävät merkittävästi mekanismin elämää ja laatua.

  • On tarpeen muodostaa yksikön etuosa ja leikata toiselta puolelta osa putken varren 1 cm: sta. Laakerimallin valinta on tehtävä ottaen huomioon näiden elementtien huomattava kuormitus. Etusija annetaan todistetuille ja laadukkaille kopioille.
  • Seuraavaksi sinun on valittava vahva hiha. Tämä tulevaisuuden osa on kiinnitettävä värähtelijän putken yhdelle reunalle, joka suorittaa mekanismin tangon pyörimisliikkeen muuntamisen.

  Laitteen liike, joka esiintyy sisäpuolisessa akselissa, välitetään porakoneeseen. Lisäksi kiertoliike muunnetaan ja välittää värähtelyä ulkopuolelle.

  Kaikkien elementtien vuorovaikutus mahdollistaa mekanismin tarvittavien toimintojen suorittamisen. Kiekko, joka on kiinnitetty taajuusmuuttajan päähän ulkopuolelta, koskettaa laakeria vastakkaiselta reunalta, mikä mahdollistaa terästangon kärjen pitämisen.

  Valmis kotitekoista tärytintä voidaan käyttää aiottuun tarkoitukseen, joka on läpäissyt kaikki asennus- ja liitäntävaiheet.

  Perforator, joka perustuu laitteen värähtelijään

  Toinen peruskone itse valmistetusta täryttimestä betoniin pystyy toimimaan rei'ittimena.

  • Käytetyn yksikön tehon tulisi olla 1,5 kW. Laitteen käyttö tapahtuu iskutilassa, ja tämä on muistettava valmisteluvaiheessa.

  Voit kiinnittää yksikön päälle käyttämällä huippua. On tarpeen tukea huippuja työvaiheessa, muotoseikkoja voidaan käyttää tähän tarkoitukseen. Näiden kahden elementin välillä on mahdollista muodostaa riittävä tartunta teräslevyn avulla.

  • Kotitalouskoneen käyttö betoniliuoksen valmistamiseksi, jonka kapasiteetti on pieni, voidaan suorittaa "liittämisen" menetelmällä. Tämä menetelmä sisältää uuden kiinnityksen asentamisen olemassa olevaan.

  Tärkein asia tässä menetelmässä on tärypistoolin koko bajonetin pituus - sen tulisi olla sama kuin säiliön syvyys. Suuttimen on sijaittava säiliön pohjaa vasten ja siirrettävä säännöllisesti paikasta toiseen. Tämän menetelmän etuna on kyky käsitellä suuri määrä liuosta lyhyessä ajassa.

  Edellä esitetyt menetelmät auttavat sinua tekemään laitteesta mahdollisimman vähän rahaa ja aikaa. On huomattava, että yksikön valmistusprosessissa käytetyt osat, elementit ja kiinnikkeet voidaan korvata vastaavilla - ei vähemmän toiminnallisilla. Osien vastaavan korvaamisen suorittamiseksi on ymmärrettävä laitteen toiminnan periaate ja kaikkien sen komponenttien vuorovaikutus.

  Yleiset käyttöohjeet

  • Jos haluat käsitellä suurta pintaa, esimerkiksi monoliittista säätä, voit käyttää kotitekoista vibraattoria lävistimestä. Metallirunko olisi varustettava lävistin ja ruostumaton teräs kiinnitys.
  • Värähtelevän laitteen valmistuksessa, sinun on tiedettävä, että sen pituus ei saa olla yli 1 m, liitokset on tehtävä luotettavasti, koska ne kokevat värähtelykuormituksen ja paineen.

  Voit tehdä kotitekoisen vibraattorin käytettävissä olevista työkaluista, jotka ovat lähes kaikissa autotallissa, mutta tällaisen laitteen käyttö on rajoitettu kotitalouksien tarpeisiin. Suurten teollisuusmäärien vuoksi on parempi ostaa tehdasvalmisteinen laite.

  Miten ja mistä tehdä vibratoria kotona?

  Ovalia pitkänomaista esinettä käytetään esimerkiksi ruokaan: makkaraa, kurkkua, banaania ja niin edelleen.

  Ylhäältä voit kiinnittää moottorin (esimerkiksi vetää pois lasten lelu).

  Joko mobiilikäyttö. Erityisen hyvä, jos voimakas tärinä. Ja matkapuhelin on pitkänomainen, on parempi katsella vanhoja, niillä on voimakas värähtely ja muoto sopii sopivaksi. Älä unohda desinfiointia. Voit laittaa kondomin.

  Voit käyttää sähköistä hammasharjaa. Ja myös sähköinen partakone (mutta sinun on oltava hyvin varovainen sen kanssa)

  Joku ilo pyöräillä.

  Tai kiinnitä jotain sekoittimeen, kuten porkkana tai kurkkua.

  Tässä on kotitekoinen vinkki:

  kysymys kirjoittaja valitsi tämän vastauksen parhaaksi

  lisää suosikkeihin

  Sergei Shalimov [13.1K]

  matkapuhelimesta. Monet ihmiset nauttivat siitä, kun he vain ravistelevat taskussa soittaessaan. Onnea. Kerro minulle myöhemmin tunneista.

  Voit tehdä vibraattorin puutarhan lahjoista, kuten kurkusta tai porkkanoista. Totta, he eivät värähdä valitettavasti. Voit laittaa matkapuhelimesi värähtelyyn halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Voit myös yrittää tehdä värinää lasten leluista, mutta tärkeintä on löytää sopiva. Ja helpoin tapa tilata edullinen vibraattori Aliexpress-sivustolla, ne ovat siellä jokaiseen makuun.

  lisää suosikkeihin

  Kuinka tehdä itsestäsi tärytin (2011 / e-kirja)

  Et usko. On selvää, että voit kirjaimellisesti koota täysin varustellun värähtelijän muutamassa minuutissa, ja mikä on mielenkiintoista, se on kaikkea muuta, mitä tarvitaan tähän - kirjaimellisesti jokaisessa kotona eikä edes yksittäisessä kappaleessa.
  Yleensä on viisi tärkeintä syytä, miksi värähtelijä on parempi kuin mies, mutta niistä keskustellaan edelleen.

  Ehdotetun värähtelijän alue on hyvin laaja. Vibraattorit on valmistettu eri materiaaleista. Täryttimet ovat: geeli, lateksi, cyber-iho, kumi, muovi ja muut. Jokaisella materiaalilla on etuja ja haittoja. Yksinkertainen ja jopa tietokoneohjattu. Lyhyesti sanottuna on jotain valittavaa ja jotain iloa lomallesi. Mutta on pieni "mutta" - ne eivät maksa pieniä rahaa!
  Kun etsin verkkoa kyselystä "Kuinka tehdä värähtelijä omilla käsilläni", en löytänyt yhtäkään artikkelia, jossa voisin kuvata, miten laitetta tehdään. He tietenkin tietävät, että folk-käsityöläisyytemme eivät vain käytä voimaa, mutta tämä ei ole sama. Joten, jotta miellyttäisimme ihania naisia, keksin keinon tehdä minulle jonkinlaisen värähtelijän omilla kädilläni mahdollisimman nopeasti ja ilman kuluja.

  Latauslinkit poistetaan ja tekijä on sama, ole varovainen, kun lataat tällaisia ​​hauskoja Internetistä leviäviä infektioita puhelimeesi.

  Kuinka tehdä värähtelijä kotona

  Aika, jolloin seksimyymälöiden tarjoamia tavaroita pidettiin hurskaina ja häpeällisinä, on menneisyyden asia. Nykyään monilla naisilla on värähtelijä, ja tämä on osoitus siitä, että hän on aistillinen ja ei ilman mielikuvitusta. Tietenkin naaras värähtelijä ei korvaa miestä, mutta se voi toimia ylimääräisenä nautintoaineena ja erilaisina uusia tunteita. Tee sellainen seksilelu on täysin mahdollista omalla kädelläsi.

  Tarvitset
  - haluttu pituus ja paksuus elastinen putki;
  - sideharso tai side;
  - pieni moottori;
  - paristot;
  - nestemäinen silikoni;
  - aromaattinen kynttilä;
  - puu;
  - lakat;
  - hiekkapaperia;
  - myrkytön tiiviste;
  - savi tai veistospallos.

  Ensinnäkin valmistele tarvittavat esineet: elastinen putki, sideharso tai side, moottori (esimerkiksi vanha lelu), paristot ja vaaraton nestemäinen silikoni, jota käytetään akvaarioiden asennukseen. Aseta moottori paristoihin ja kiinnitä se putken sisään ja kääri sideharso runsaalla silikonilla. Heti kun silikoni kuivuu, sinun seksilelu on valmis.

  Jos et halua sekoittua silikoniin, voit käyttää jotain muuta pitkäkestoista tuotetta. Esimerkiksi aromaattinen kynttilä (oikea koko) sopii hyvin kotitekoisen värähtelijän tapauksessa. Sinun tarvitsee vain tehdä pieni reikä alaosaansa ja aseta sitten moottori siihen. Tällainen värähtelijä omalla kädelläsi maksaa sinulle, toisin sanoen, penniäkään, ja rakas on onnellinen pitkään. Jos sinulla on enemmän aikaa ja halua, kynttilän muotissa taittuvat ja sulatetun vahan pää. Tällainen lelu on toivottavaa käyttää kondomia.

  Tiukemmista materiaaleista - metallista, puusta ja savesta - on mahdollista tehdä äärimmäisempää versiota kotitekoisista täryttimistä. Jos haluat tehdä seksileluista puuta, tarvitset oikean kokoisen solmun, paristot ja moottorin, lakan. Puhdista puu ja puhdista se hiekkapaperilla. Tuotteen pohjalla on oltava syvennys paristoihin ja moottoriin ja kiinnitä ne sitten tiukasti myrkyttömällä tiivisteellä. Sitten lakkaa mestariteoksesi.

  Voit tehdä täryttimen omilla kädillä saveesta tai erityisestä veistosavusta. Mutta lasten muovailu ei sovellu tällaisiin käsityötapoihin - lämmitettäessä se menettää nopeasti muodonsa. Rakenna phallus täysikokoisena, jolloin etukäteen moottorin syvennys. Savi tapauksessa sinun tulee leipoa ja aseta moottori sisään. Halutessasi voit peittää tuotteen erityisellä emalilla. Sitten itsetäytteisellä värähtelijällä on rakenne, joka on miellyttävä kosketukseen ja helposti tunkeutumaan sisään.

  Lisäksi sellaisten improvisoitujen työkalujen joukossa, jotka voivat korvata värähtelevän, voidaan käyttää sähköhammasharjaa. Sen melko voimakas värähtely mahdollistaa sekä klitoriksen että erilaisten erogeenisten vyöhykkeiden stimuloinnin. Valitsemasi vaihtoehto riippuu pelkästään mieltymyksistäsi kumppanin kanssa.

  Hyvä neuvoja
  Yritä valita silikoni ei ole musta, mutta joitain kirkkaita ja iloisia värejä, sitten kumppani ei todennäköisesti pysy välinpitämättömäksi mielikuvituksenne lennolle.


  Kuinka ladata turbo-bittistä ilmaiseksi: Viimeksi klikkaamalla linkkiä ja kuva ei avaudu, kopioi vain linkkikoodi (Kirjoitettu pienikokoisena) - Kiitos, älä - (napsauta hiiren kakkospainiketta) ja liitä se selaimeen. Linkki ei ehkä toimi - Lataa tiedosto - tee sama.