Vibraattori: mitä voidaan korvata kotona? lovesexytoys.com

Lähes kaikkien maiden yhteiskunnallisen seksuaalisen vallankumouksen ansiosta sukupuoleen ja nautintoon liittyvä aihe ei ole enää tabu. Intiimyymälät laajentavat verkkojaan, eikä nyt ole niin kiusallista ostamaan niitä. Viime vuosina on keskusteltu avoimesti ongelmasta, joka koskee naisten orgasmin saavuttamista. Tästä syystä keksintö tarjoaa monia erikoisvarusteita tähän liiketoimintaan. Aihekohtaiset aikakauslehdet julkaisevat näihin aiheisiin liittyviä koulutusartikkeleita. Siksi opiskelemalla niitä, tavalliset naiset ajattelevat usein värähtelyn ostamisesta. Mutta jos ei ole mahdollista ostaa vibraattoria, miten voit korvata sen? Loppujen lopuksi kaikilla naisilla ei ole varaa viettää huomattavan määrän rahaa epäilyttävällä tehokkuudella. Muuten viileä Mini Vibrators edulliseen hintaan.

Vibraattorit ilmestyivät 1700-luvulla, Englannissa. Sitten uskottiin, että kyyneleet, kiukuttelut ja pyörtyminen naisilla esiintyvät liian syykkään kohdun takia. Tämän kehon hoidossa oli määrätty erityishierontaan. Täällä hänelle ja täryttimille keksittiin. Tämän seurauksena lelu on saanut suuremman tunnustuksen naispuolisen väestön keskuudessa.

Nykyään lääketiede suosittelee keinotekoisten peniksen käyttöä kivunlievityksen lievittämiseksi kuukautisten aikana, sillä orgasmin avulla voit laajentaa verisuonia. Synnytyksen jälkeen, käyttämällä värähtelevää, voit säätää emättimen äänen ja parantua arvet.

Mikä voi korvata värähtelijän kotona? Kätevät materiaalit

Jos nainen haluaa itsenäisesti tutkia seksuaalensa partaalla, intiimi lelut auttavat havaitsemaan erogeeniset alueet. Ja täryttimet vain palvelevat orgasmin saavuttamista. Koska improvisoituja keinoja voidaan käyttää. jääkaapin sisältö.

Esimerkiksi banaaneja. Ennen käyttöä pese se perusteellisesti lämpimällä vedellä, laita kondomi päälle ja kytke eroottinen kalvo päälle. Kun käytät banaania syvälle tunkeutumiseen, voit saavuttaa orgasmin.

Kylpyhuoneen esineet voivat myös auttaa löytämään vastauksen kysymykseen siitä, miten värähtelijä korvataan. Katso huolellisesti hyllyiltä. Jos sähköhammasharja on, niin se helposti korvata aiheen sukupuoleen. Koska sillä on useita kytkentänopeuksia, sitä voidaan helposti käyttää sekä emättimen seksiin että klitoriksen stimulointiin sekä erogeenisten vyöhykkeiden hierontaan.

Vibraattorin tekeminen omiin käsiisi

Jos et tiedä, miten vaihda värähtelijä, valmiiden tuotteiden valokuvat voivat herättää vastauksen. Loppujen lopuksi se koostuu ruumiista ja moottorista. Jälkimmäinen voi helposti ostaa radiolaitemyymälästä. Mutta loput joutuvat karsimaan.

Ensimmäinen vaihtoehto: veistoksellinen savea. Sen avulla voit muokata peniksesi kaiken paksuuden ja korkeuden mukaan. Pääasia - jättää paikka moottorin alle. Noudata materiaalin pakkauksessa olevia ohjeita ja leivota yksikkö. Kiinnitä loput osat ja käytä laitetta. Tämä vaihtoehto on helppo korvata ostovibraattorilla. Mikä voi korvata veistoksellinen savi, jos se ei ole käsillä? Älä kiirehdi käyttämään tavallista lasten saviä. Kuumennettaessa se alkaa sulaa ja menettää ominaisuutensa.

Keramiikka ja savi ovat hauraita ja lyhytaikaisia. Siksi on parempi valita muita materiaaleja. Jos esimerkiksi haluat tehdä "ikuisen" värähtelijän, miten voit korvata asian? Hyvä vaihtoehto on puu. Tästä voit leikata peniksen paksuuden ja korkeuden. On tärkeää huolellisesti puhdistaa hiekkapaperilla hiutaleiden poistaminen. Älä unohda tehdä paikkaa moottorin ja paristojen sisällä. Kun tuote voidaan maalata ja lakata. Osien reikä voidaan tiivistää tiivisteellä. Mitä muuta voisi olla värähtelijä kuin korvata puuta? Vastaus on yksinkertainen: kaikki kestävät materiaalit - savi tai metalli.

Vaikeampi vaihtoehto on kerätä joitain materiaaleja ja tehdä ostoskappale. Voit esimerkiksi käyttää nestemäistä silikonia. Sitä käytetään akvaarioiden rakentamiseen. Muotteina voi käyttää kondomia, elastista putkea tai metalliputkea, letkua jne. Moottoria voidaan vetää vanhoista leluista. Se on sijoitettava akkujen "muotoon" ja kaataa silikonia. Vain odottaa silikonin kuivausta, ja laitetta voidaan käyttää turvallisesti.

Jos haluat olla tärytin talossa, kuin voit korvata sen kotona, tiedä, ole varovainen. Monet ihmiset unohtavat käytettyjen materiaalien turvallisuuden. Esimerkiksi pitkät tuoksuvat kynttilät voidaan käyttää vibraattorin rungona, mutta emättimessä on herkkä mikrofluora ja tällaisen materiaalin käyttö voi aiheuttaa negatiivisia seurauksia - allergioita tai ärsytystä. Siksi lähestytä huolellisesti "kodin" värähtelijän valintaa.

Älä unohda laitteen huoltoa, vaikka se tehdään omilla käsilläsi. Pese se lämpimässä vedessä, kuivaa ja käytä kondomia. Tarkasta huolellisesti esine halkeamien, sirujen jne. Kohdalla. Tarkista, että potilaalla on allerginen reaktio ennen käyttöä.

32 odottamattomia kohteita tyttövaipuille (18+)

Musket 1885 ei tietenkään odottanut tätä

1. Harry Potterin taikasauva

Hämmästyttävä määrä ihmisiä myönsi, että he käyttivät masturboida muovia Harry Potter -tappia.

2. Nokia

"Nokian puhelin on tärinää! Onneksi nyt minulla on värähtelijä, enkä enää tarvitse käyttää puhelinta. "

3. Käsittele

"Ensimmäinen kokemukseni masturbaatiosta aiheen kanssa on masturbaatio kynällä. Vakavasti. "

"Käsittele. Sen koko sopii vain sormen kokoon. "

4. Banaani

"Käytin paljon tähän tarkoitukseen: kampakahva, kurkut, pullonkaula. Mutta pahin kokemus on banaani. En laittaa kondomia häntä, ja hän tasoitti itsensä sisään. Se oli erittäin kivulias ja erittäin epämiellyttävä. "

5. Mascara

6. Sähköhammasharja

"Minulla oli vanha sähköhammasharja, jonka kahva oli lisäksi reliefit. Tunteet olivat hyviä. Käytin sitä lähes vuoden ajan. Totuus ei ole aivan tarkoituksenmukaista.

7. Joystick

Mikä tuskaa pelaajille!

8. Toy "Jolly Elmo"

"Jos napsautat sitä, se värisee melko hyvin. Tämä oli ensimmäinen lapsuuteni kokemus. "

9. kampa

"Käsittele kampa. Totta, sen jälkeen huomasin, että osa hänestä kaatui ja oli juuttunut sisään. Kesti koko viikon vetää hänet takaisin. "

10. Lusikka

'Spoon. Mutta ei terävällä päällä ja esilämmitä se. "

11. TV-kaukosäädin

Nyt voit ainakin ymmärtää, miksi sitä on aina vaikea löytää.

Miten ja mistä tehdä vibratoria kotona?

Ovalia pitkänomaista esinettä käytetään esimerkiksi ruokaan: makkaraa, kurkkua, banaania ja niin edelleen.

Ylhäältä voit kiinnittää moottorin (esimerkiksi vetää pois lasten lelu).

Joko mobiilikäyttö. Erityisen hyvä, jos voimakas tärinä. Ja matkapuhelin on pitkänomainen, on parempi katsella vanhoja, niillä on voimakas värähtely ja muoto sopii sopivaksi. Älä unohda desinfiointia. Voit laittaa kondomin.

Voit käyttää sähköistä hammasharjaa. Ja myös sähköinen partakone (mutta sinun on oltava hyvin varovainen sen kanssa)

Joku ilo pyöräillä.

Tai kiinnitä jotain sekoittimeen, kuten porkkana tai kurkkua.

Tässä on kotitekoinen vinkki:

Kuinka tehdä liete (lizuna) kotona

Slime, lizun, flaffy tai hendgam - kirkkaat venytyshyytelilelut ovat jo pitkään suosittuja lasten ja nuorten kanssa. Ei ole vain mielenkiintoista pelata heidän kanssaan, lapset vetäytyvät tilaisuudesta luoda itsenäisesti tällainen käsikirja "kumia". On paljon erilaisia ​​tapoja tehdä lima Internetissä. Alkuperäisin ja mielenkiintoisin - artikkelissamme.

Miten tehdä natriumtetraboraatin liete

Leasingin valmistukseen eri ainesosien avulla. Pääkomponentit ovat liima ja aktivaattori - aine, jonka kanssa nestemäinen aine ei levitä eikä tartu käsiin. Lisäominaisuuksiin kuuluu valtava määrä vaihtoehtoja, joista saadaan kirkkaita ja erilaisia ​​hendgseja.

Useimmiten natriumtetraboraattia käytetään aktivaattorina (kemiallinen yhdiste on boorihapon natriumsuola), sitä kutsutaan myös ruskeaksi. Resepteissä borax voidaan korvata nestemäisellä linssillä tai boraksilla - seos tetraboraattia ja glyseriiniä.

Klassisen version Lizun tarvitset:

 • muutama tippa boraksia;
 • 25 grammaa liimaa, parempi kuin silikaatti;
 • 300 ml vettä;
 • 1 tai 2 väriä (valitse turvallinen);
 • kimallus (valinnainen);
 • kaksi pientä alusta.

Ensinnäkin on tarpeen lämmittää lasillinen vettä ensimmäisessä säiliössä 32 - 37 astetta, suunnilleen kehon lämpötilaan, enempää.

Jos lämpömittaria ei ole, sinun täytyy kokeilla sitä kädelläsi. Vesi ei saa olla liian kuuma, muuten liukumäki ei toimi.

 1. Laita 4 - 5 tippaa booraksi kuumennetulle vedelle ja sekoita sisältö välittömästi, kunnes se on homogeeninen. Aseta jonkin aikaa.
 2. Kaada 100 ml vettä toiseen säiliöön ja väriaineiden avulla anna sille haluttu sävy sekoittamalla perusteellisesti. Lisää liimaa siihen liimaamalla.
 3. Ensimmäisestä aluksesta, jossa on ohut virta, kaada liuos aktivaattoriin sävytettyyn veteen. Vähitellen vettä sakeutuu, ja heti kun se tulee haluttu johdonmukaisuus, lopeta tetraboraatin lisääminen. Jos laimennettu aktivaattori ei riitä, sinun täytyy ottaa toinen pieni osa ja kaataa toiseen astiaan.

Ihanteellinen lizun ei tartu käsiin, se ulottuu eikä riko, ei liian tiheää sakeutta. Pelaaminen hänen kanssaan on hauskaa lapsille. Vain missään tapauksessa sinun ei pitäisi kokeilla tällaista lelua makuun. Vaikka se näyttää hyvin houkuttelevalta, kemiallinen koostumus ei ole täysin turvallinen.

Vettä ja tärkkelystä

Voit tehdä liiman ilman liimaa ja kemiallista aktivaattoria ja käyttää perunatärkkelystä sakeutusaineena.

200 gramman tärkeimmän ainesosan lisäksi sinulla on oltava:

 • 100 ml vettä (32-37 ° C);
 • 5 - 6 tippaa väriainetta (yksi tai erilainen alkuperäiselle värille);
 • levy (parempi, emaloitu).

Tällaisen käsintehtyjä purukumin kypsentäminen ei vie paljon aikaa.

Ensin sinun on yhdistettävä tärkkelys ja maali, vähitellen lisää vettä seokseen, samalla kun sekoitat koko sisältöä. Vesi saattaa tarvita enemmän tai vähemmän - sinun on noudatettava hetkeä, jolloin neste muuttuu mukavaksi hyytelömäksi.

Tällainen lizun ei elä pitkään, vain 2 - 3 päivää. Mutta lelu on täysin turvallinen, koska se ei sisällä kemiallisia komponentteja.

On mahdollista käyttää nestemäistä tärkkelystä käsin, joka on ostettu automaattisille pesukoneille.

 1. 50 - 70 ml tätä ainesosaa on kaadettava muovipussiin ja lisää 2-3 pisaraa maata (ruoka tai guassi).
 2. Tähän seokseen kaadetaan kevyesti liimaa (silikaatti tai PVA) - 30 ml.
 3. Kiinnitä laukku ja ravista sitä, kunnes sisällön sisäosa on jaettu kahteen osaan: neste ja lima.
 4. Poista hyytymä pussista ja hiukan hieman kudosta.

Jotta lizun voisi "elää" pidempään, se on sijoitettava muoviseen laatikkoon tai pieneen sinetöityyn pussiin.

Hammastahnan valmistusmenetelmä

Erinomainen sakeutusliete on hammastahnaa. On parempi käyttää geelivaihtoehtoja, niillä on mukava sininen sävy, joten lisäväriä ei tarvitse lisätä kaveriin.

Resepti koostuu:

 • yksi putken putki (50 ml);
 • 1 rkl auringonkukkaa tai oliiviöljyä;
 • glitter, värit (valinnainen).

Gel-tahna on puristettava pieneen emalilevyyn ja lisää maali, jos haluat vaihtaa väriä.

Sekoita huolellisesti kaikki ja laita astia alhaiseen tulipaloon. Sinun ei tarvitse siirtyä pois pannusta, sekoittakaa koostumus koko ajan 8-10 minuuttia, kunnes neste muuttuu vähitellen elastiseksi hyytelömäiseksi aineeksi.

Kun massa on jäähtynyt hieman, voitele kädet öljyllä ja vaivaa hyytymä 5-10 minuutin ajaksi.

Parranajo vaahto kettu

Alkuperäinen fluffy slide on kevyt, sitä kutsutaan myös fluffy slime.

Tällaisen lelun valmistamiseksi sinun on oltava:

 • partavaahto;
 • PVA-liima;
 • elintarvikeväri (yksi tai useampi);
 • aktivaattori (boorihappo tai agentti linssille).

On parempi mitata vaahto ja liima kupuilla, ympyröillä.

 1. On tarpeen sekoittaa emaloitu astia 3 kupillista vaahtoa ja puolikasta liimaa, kunnes saat yhtenäisen sakeuden.
 2. Lisää happo seokseen (4 - 5 tippaa) tai linssituotteille (10 ml), jatka sisältöä sekoittaen, kunnes se pysähtyy tarttumaan aluksen seinämiin.
 3. Seuraavaksi sinun täytyy ottaa lizun ja vielä 4 - 5 minuuttia vaivaamaan sitä kädet, keinuvat pöydälle, kunnes saat täydellisen purukumin kädet.

Aktivaattorina voi myös käyttää natriumtetraboraattijauhetta, minkä jälkeen se ensin laimennetaan lämpimällä vedellä laskemalla 15 g jauhetta 50 ml: aan vettä.

Voit lisätä väriaineita, ja voit tehdä ilman niitä - niin dia on rikas valkoinen väri.

Shampoo ja suola

Jos vanhemmat ovat varovaisia ​​resepteistä, joissa on lisätty kemikaaleja, niin seuraavalla tavalla he varmasti pitävät siitä. Tämä on lizun-variantti ilman natriumtetraboraattia.

Menetelmä 1. Keittämistä varten sinun on oltava:

 • shampoo - parempi kuin paksumpi sakeus, ei läpinäkyvä, mutta värillinen;
 • suolaa.

Pienessä säiliössä kaada 80 - 100 ml shampooa ja vähitellen lisää suolaa. Se tarvitsee suunnilleen sama määrä, kaikki riippuu paksuuntumisprosessista. Heti kun massa muuttuu yhdeksi kokonaisuudeksi, lelu on käyttövalmis.

Slime ei ole yhtä viskoosia kuin vakavia sakeutusaineita, mutta nestemäisemmällä aineella on sen edut. Lapset ovat iloisia uusista leluistaan.

Menetelmä 2. Shampoon lisäksi on astianpesuaine (100 ml kutakin pääkomponenttia).

Keittäminen on hyvin yksinkertaista. On välttämätöntä sekoittaa komponentit ja panna ne suoraan astiaan jääkaapissa. Tunti myöhemmin, poista taideteos - lelu on valmis.

Pelien välinen liete on parempi säilyttää samassa jääkaapissa. Joten hän pystyy pitämään pidempään erinomaisen ulkonäönsä kanssa. Lämmössä lelu sulaa nopeasti.

Vaiheittainen ohje, joka on valmistettu jauhoista

Tämä handgam-resepti sopii erinomaisesti pikkulapsille, jotka haluavat tehdä valoisen lelun itse. Tällainen luisti on turvallinen, ruoanlaitto on hauskaa ja helppoa.

Se vie:

 • 400 grammaa jauhoja;
 • 50 ml kuumaa vettä (ei kiehuvaa vettä!);
 • 50 ml kylmää vettä;
 • ruoan värit.

Lizunin osoittautumisen jälkeen sinun on noudatettava vaiheittaisia ​​ohjeita.

 1. Aseta seulottu jauhot säiliöön. Kaada se kylmään, ja sitten kuumaa vettä sekoita.
 2. Pudota muutamia tippoja värejä. Sekoitetaan uudelleen, jotta vältetään kokkareita.
 3. Säilytä säiliö jääkaapissa 2,5-3 tuntia.
 4. Hanki paljon pakkauksia, vaivaa, kunnes saat täydellisen purukumin kädet.

Tämä lelu ei ole vain toinen vauvan kokoelmassa. Se auttaa kehittämään hienoja motorisia taitoja lapsilla, parantaa lapsen psyykkistä kehitystä.

Psykologit suosittelevat jopa nuorempia lapsia vaivaamaan jäkälän käsissä, tämä prosessi rauhoittaa ja lievittää liiallista stressiä.

Kuinka tehdä PVA-liiman likaa?

Luodaan monivärinen lizunov useimmin käytetty silikaattiliima. Se on läpinäkyvä, jonka avulla voit antaa leluille eri sävyt ruoka-aineilla tai guassi-maaleilla.

Mutta PVA-liima soveltuu myös käsihartsi-resepteihin. Sen rakenne mahdollistaa lelujen jäljellä olevien komponenttien yhdistämisen nopeasti ja luotettavasti, antaa sille halutun johdonmukaisuuden ja parantaa säilyvyyttä.

Menetelmä 1. Air Lizun.

1. Kaada PVA-liimaa (100 ml) astiaan ja lisää muutama pisara akryylimaalia. Sekoita kaikki

2. Kaadetaan vähitellen kaksi teelusikallista suolaliuosta piilolinsseihin ja lisätään puolet teelusikallista soodaa.

Sekoita sisältöä jatkuvasti, kunnes se sakeutuu ja pysähtyy tarttumaan potin seiniin.
Tämä kutina hyvin ulottuu, jopa ilmakuplat voidaan tehdä siitä. Pidäksesi pidemmäksi - pelien välissä on välttämätöntä sijoittaa se suljettuun sinetöityyn astiaan.

Menetelmä 2. Kosmiset flaffit.

Leikkeen tekeminen tämän reseptin mukaan lapsille on aikuisten valvoma!

 1. Yhdistä pottiin puolet teelusikallista natriumtetraboraattia ja lasillista kylmää vettä. Kaikki sekoita kunnes sileä.
 2. Toisessa astiassa sekoitetaan 30 grammaa PVA-liimaa, lasillinen vettä ja kaksi grammaa fosforista maali.
 3. Kaada asteittain ohut virtausneste aktivaattorin kanssa toiseen astiaan sekoittaen sisältöä.
 4. Ennen kuin saat halutun sakeuden, lisää 2 grammaa rautaoksidijauhetta (käytetään lasertulostimissa). Jatka sekoittamista kunnes paksu.

Lelu osoittautuu erityisen taikuudeksi: se ei vain hehku pimeässä, vaan myös vetää magneettia. Tällainen taikuus houkuttelee pieniä ruokia.

Muovailu- lelu

Lapset rakastavat lasimaalauksia. Tämä materiaali sopii hienon, pehmeän liiman valmistamiseen.

Jos haluat luoda alkuperäisen lizunin, älä käytä yksinkertaista savea, vaan neonia tai ilmaa. Tällaisia ​​lajeja on esitetty toimistokonttorissa.

On yksinkertaista valmistaa muovailua flaffy.

 1. Sinun on ensin liotettava gelatiinia (20 g) pussi 200 ml: aan kylmää vettä tunnin ajan.
 2. Oikeaan aikaan laittaa malja gelatiinilla alhaisella lämmöllä, sekoita jatkuvasti, kunnes seos kiehuu.
 3. Sammuta kaasu ja jätä gelatiininen seos jäähtymään.
 4. Tänä aikana vaivaa savi (100 g) käsiisi niin, että siitä tulee pehmeämpi ja "kuuliainen".
 5. Aseta se muoviastiassa, lisää 50 ml kuumaa vettä, sekoita perusteellisesti.
 6. Lisää säiliöön hyytelömäistä massaa, sekoittaen edelleen sisältöä homogeeniseen sakeuteen asti.
 7. Laita säiliö jääkaappiin tunnin ajan.

Tämä lizun tiheämpi, ei levitä, se on rikki ja sitten jälleen liimattu helposti yhteen. Muovailua käsittävä purukumi säilytetään jääkaapissa. Joten lapsi voi pelata hänen kanssaan kauemmin.

Liimapuikko

Edellä mainitun silikaattipohjaisen liiman ja valkoisen PVA: n käytön lisäksi voit tehdä suosittu lelu liimapistoolilla. Tämä vaihtoehto on aikaa vievää. Mutta se tapahtuu, jos muita komponentteja ei ole käsillä, tai haluat kokeilla jotain uutta.

Vibraattori betonille omilla käsillään - halpa, yksinkertainen ja hyödyllinen

Betonin täyttimet pyrkivät varmistamaan massan täydellisen tunkeutumisen muottien kaikkiin syvennyksiin ja estämään ilmakuplien muodostumista. Oman painonsa paineen alaisena betoni muuttuu vähemmän nestemäiseksi ja se voidaan jakaa epätasaisesti.

Toinen ongelma on raudan kostutus. Jos ilma säilyy metsätankoja ympäröivästi, niin ankkuri rohkaisee aktiivisesti, puhumattakaan rakenteellisen lujuuden vähenemisestä. Betonisäiliön sisäiset ilmatukit ovat erinomainen paikka kosteuden kondensoitumiselle.

Pakkasen aikana monoliitin sisällä muodostuva jää rikkoo betonin mikrokruunuihin.

Käytettyjen tiivisteiden täryttimien kielteiset vaikutukset minimoidaan. Ne on jaettu useisiin ryhmiin:

Pintavibraattori

Se on levy tai viivain, joka värisee mekaanisen laitteen vaikutuksesta. Laite siirretään tulvitetun liuoksen päälle, painaa pintaa ja aiheuttaa syväkerrosten tiivistymistä. Sitä käytetään pieniä syvyyttä käytettäessä, koska betonin massan värähtelyjä välitetään pienelle etäisyydelle.

Miten tasoittaa betonia vibrolaatilla - käytännön vinkkejä

Syvä (upotettava) tärytin, jossa on mekaaninen käyttö

Nimestä lähtien - se toimii ratkaisun massana, levittää tärinää koko syvyyteen. Tällaisen laitteen tehokkuus on paljon suurempi, koska se kattaa kaikki betonin kerrokset, ei pelkästään pinta. Rakenteellisesti se koostuu upotettavasta elementistä, moottorista ja liitosletkuista, jotka siirtävät energiaa työkyppään.

Sturm CV71101 -betonin syvä värähtelijä. Tarkista tärinän luotettavuus työssä

Upotettava korkeataajuinen värähtelijä

Tärkein ero mekaanisesta on se, että taajuusmuuttaja sijaitsee suoraan työtasossa. Pienellä sähkömoottorilla on riittämätön teho, joten se toimii suurtaajuuksisella vaihtovirralla - useilla sateilla. Tämän vuoksi korkeataajuiset täryttimet on varustettu muuntimella.

Teknisistä eroista huolimatta kaikkien mallien toimintaperiaate ja tehtävät ovat samat. Värähtelyn aikana betonin massa muuttuu nesteeksi ja tunkeutuu kaikkiin muottipesän sisältämiin onteloihin.

Venttiilin pinnan kostuminen on lähes 100%, mikä tarjoaa luotettavan suojauksen korroosiota vastaan. Värähtelijän käsittelyyn ilmakuplat tulevat pinnalle, massa tulee homogeeniseksi ja monoliittiseksi.

Tämä lisää kuorenkestävyyttä suuruusluokkaa ja lisää merkittävästi betonirakenteen lujuutta. Erityisen merkityksellinen iskuvärähtelijä betonin koostumuksessa olevan suuren sillin läsnäollessa. Kivien alapuolella ilma on yleensä loukussa, joka työntyy ulos pintaan massojen värähtelyjen vuoksi.

Lisäksi, kun vibro-käsittely eliminoi ratkaisun sekoittamisen haitat, rikkoutuneet sementtipelletit, jotka ovat huonosti liotettuja vedellä.

Erilaisia ​​kapasiteettia, kokoja ja teknologiaa käyttäviä täryttimiä on myynnissä. Suosituimmat ovat pienet upotettavat mekanismit, koska niitä voidaan käyttää betonirakenteiden oikeaan valuun yksittäisten rakenteiden aikana.

Tärytin betoniin Energomash. Sen edut ja haitat - video

Käyttöperiaate ja laitteen upotusvärähtelijä

Taajuusmuuttajana käytetään yleensä sähkömoottoria. Vaikka esikaupunkirakentaminen ei ole infrastruktuuria, voidaan käyttää bensiinimoottoria. Taipuisan akselin avulla on suljettu kotelo, taajuusmuuttajan vääntömomentti lähetetään työskentelysuuttimeen.

Vibraattori on tärkein osa suunnittelua.

Akseli (1), joustava kytkin tai kardaani yhdisteet (2) lähettää vääntömomentin epätasapainoon - liukusäädin (3). sisällä kuoret (4) on niin sanottu juoksupinta (6), mihin liikkuu eksentrinen kuorma (5).

Se voidaan siirtää ajon sisään (rakentaminen "a") tai sen ympärille (rakenne "b"). Keskipakovoiman vuorottelevasta vektorista johtuen piikkilanko suorittaa värähtelyliikkeitä, joiden taajuus riippuu moottorin nopeudesta. Värähtelyjen amplitudi liittyy liukusäätimen massaan.

Operaattori upottaa pystysuoran kärjen pystysuoraan betoniin. Joustavasta letkusta, jossa on akseli, pääset kaatamaan kaadetut kulmat.

Minimoivärähtelijöitä, ulkonäöltään, muistuttavat poranterää, jossa on suutin.

Miten tehdä kotitekoinen tärytin betoniin

Liikuttajana - käytetään voimakasta sähköporaa. Joustava vääntömomentin läpivienti voidaan valmistaa kestävästä vahvistetusta letkusta ja jousista viemäriputkien puhdistukseen (saatavissa mistä tahansa vesijohtokaupasta). Akseli on voiteltava rasvalla vähentääkseen kitkaa ja letkun kulumista.

Tämän muotoilun vaikein asia on kiinnittää letku letkuun siten, että varmistetaan patruunan pyöriminen kiinteällä joustavalla akselilla ja estää letku kääntämästä.
Kettu on valmistettu ruostumattomasta putkesta, jonka läpimitta on 40-50 mm. Muu materiaali ei ole toivottavaa. Tavallinen teräs syövyttää voimakkaasti aggressiivisen kemiallisen ympäristön vaikutuksesta, ja värimetallit eivät ole riittävän voimakkaita tärinän vaikutuksen alaisena.

Taipuisan akselin sisääntulopaikka on hermeettinen, koska suutin on hitsattu iskun sisäänkäyntiin. Suodatinletku asetetaan siihen.

Kynän sisäpuolelle sijoitetaan epäkeskisesti tehty omat kädet teräspiiristä ja hitsataan pitkin vahvistusakselia. Kierrettäessä siirretty painopiste luo käyttöön tarvittavan sydämen lyönnin.

Epäkesko asennetaan putkeen kahden laakerin avulla. Heidän ei tarvitse säästää rahaa (jos voit saada sen ilmaiseksi - olet onnekas). Tällaisilla aksiaalikuormituksilla halvat kiinalaiset osat eivät toimi useissa sovelluksissa.

Koska letkua on vaikea kytkeä poraukseen tiukasti - yläosa ei saa upottaa liuokseen. Vaikka porauksessa on tehtaan suuttimia, työskentelevät tällä periaatteella. Letkua käytetään porauksen kaulalla kytkimellä, poranterää ei käytetä. Voit ottaa tekniikan käyttöön.

Rakenteiden yleinen periaate on esitetty kaaviossa. Jos sinulla on perusvalmiudet putkistoon, voit tehdä rakennuksen upotusvärinän muutaman päivän päästä.

Kotitekoinen pintapurkkivärähtelijä

Kuinka tehdä vibratori betonista kotitalouksien lävistyksestä? Itse asiassa sinun ei tarvitse tehdä mitään. Nosta vain sähkötyökalut ja metallikupu kivihiiliin. Älä usko? Katso kuvaa.

Pintuvärin käyttöperiaate on värähtelyjen siirtäminen ylemmästä kerroksesta syvyyteen ilman upottamista massaan. Mitä voidaan tehdä onnistuneesti asettamalla litteä esine betoniin ja työntämällä sitä lävistimen istukalla "jackhammer" -tilassa.

Jos on paljon työtä, voit tehdä metalli- tai puinen pohjan, kiinnittää siihen työntövoimaa mistä tahansa suuttimesta perforatorille, esimerkiksi rikkoutuvalle poraukselle ja rauhoittaa kaikkia betonin kaatopaikkoja.

On kohtuutonta työskennellä suurilla alueilla, koska on tarpeen työntää rei'itys kulman lähellä suoraa viivaa. Jos käsien pituus ei riitä - laita mopotyyppinen laite, johon voit kiinnittää vibraattorin ruuvimeisselistä.

Suunnittelu on helppokäyttöinen ja kirjaimellisesti jätetään pois rakennusjätteet puoli tuntia. Ainoa todellinen työkalu on ruuvimeisseli tai porakone, jossa on nopeudensäätö.

DIY Punch Vibrator - Työesityksiä

Kiinnitetään sähkötyökalu vaakasuoralle alustalle kiristimillä. Epäkeskona käytetään tavanomaista näppäintä poraa varten. Se ruuvataan kasettiin, jolloin kierto tuottaa riittävän tärinän.

Laudalle (nyt - pintavärähtelijän pohjalle) kiinnitämme tangon, palkin - yleensä jonkinlaisen kahvan. Kytke pora keskellä nopeutta (riittävän suuri epäkeskeinen massa) ja kiinnitä kytkin.

johtopäätös
Kuten näette, betonin kutistuslaite voi olla yksinkertainen tai vaikea valmistaa, tehokas tai kompakti, kallis tai halpa. Sen käytön edut ovat ilmeisiä. Jos olet rakennusmiehen johtohahmo - laaja valikoima valmiita laitteita, jotka odottavat sinua kaupoissa. Muissa tapauksissa - on mahdollista säästää rahaa ja tehdä se itse.

kotitekoinen faloimetri - mielenkiintoisimmat blogit

Ei otsikkoa Keskustelu


No, kohtalo, puhumme.

Tee se itse :) tina!


"Olosuhteiden takia jotkut miehet ovat pakotettuja pysymään sellaisessa tilanteessa, jossa ei ole yhteyksiä toisen sukupuolen ihmisiin pitkään. Tällaisen pakotetun seksuaalisen nauttimisen jälkeen seksuaalisella yhdynnällä ne eivät useinkaan pysty erektiota tai sukupuoliyhteys päättyy ennenaikaiseen siemensyöksyyn. Tämä johtaa alemmuuskompleksin kehittämiseen ja aiheuttaa rakkaussuhteiden rikkomisen ja jopa perheen hajoamisen. "

Miten ja mistä tehdä vibratoria kotona?

Ovalia pitkänomaista esinettä käytetään esimerkiksi ruokaan: makkaraa, kurkkua, banaania ja niin edelleen. Ylhäältä voit kiinnittää moottorin (esimerkiksi vetää pois lasten lelu). Joko mobiilikäyttö. Erityisen hyvä, jos voimakas tärinä. Ja matkapuhelin on pitkänomainen, on parempi katsella vanhoja, niillä on voimakas värähtely ja muoto sopii sopivaksi. Älä unohda desinfiointia. Voit laittaa kondomin. Voit käyttää sähköistä hammasharjaa. Ja myös sähköinen partakone (mutta sinun on oltava hyvin varovainen sen kanssa). Joku joka antaa ilo ratsastaa pyörä. Tai kiinnitä jotain sekoittimeen, kuten porkkana tai kurkkua. Tässä on kotitekoinen vinkki:

matkapuhelimesta. Monet ihmiset nauttivat siitä, kun he vain ravistelevat taskussa soittaessaan. Onnea. Kerro minulle myöhemmin tunneista.

Kuinka tehdä syvä värähtelijä betoniin

Betoni on yksi tärkeimmistä materiaaleista, joita käytetään teollisen, siviili- tai sotilastuotannon eri aloilla. Syvyysvärähtelijää käytetään liuosten aiheuttamien ilmarakoiden poistamiseksi. Vaikka työkalua ei ole käsillä, tällainen värähtelijä pystyy kokoamaan itsenäisesti romumateriaalien avulla.

Deep vibrator: kuvaus, laajuus, laite

Sementtiastian syvät täryttimet ovat erityisiä laitteita betoni- tai betonirakenteiden tiivistämiseen liittyvään rakennustöihin. Tällaiset laitteet parantavat merkittävästi ratkaisun laatua, helpottavat monoliittirakenteiden rakentamista, vähentävät käyttökustannuksia ja rakennuksen rakennusaikaa.

Laitteen kuvaus

Betoniin kaatamiseksi säätöön valitusta menetelmästä riippumatta se on tyydyttynyt suurella määrin ilmaa ja tätä prosessia tehostetaan edelleen, jos liuos on tarpeeksi kuiva. Pohjan sisäpuolella on runsaasti tyhjiöitä, jotka vaikuttavat merkittävästi säätiön lujuuteen ja sen käyttöikään. Aiemmin käytetty manuaalinen "kiinni" menetelmä, mutta se ei ole tarpeeksi tehokas. Sähköinen tärytin luo korkeataajuisia tärinöitä, jotka auttavat sementtiseosta "päästä eroon" ylimääräisestä ilmasta ja kosteudesta.

Deep Vibrator auttaa poistamaan ylimääräisen ilman ja kosteuden konkreettisesta ratkaisusta

Värähtelijän toimintaperiaate on tuhota adheesio betoniliuoksen pienimpien elementtien välillä, jonka aikana tyhjät ja ilmakuplat poistuvat kokonaan.

Mutta älä unohda betonin tulevaa kutistumista sen kovettamisen aikana, mikä voi johtaa rakenteelta vaarallisten halkeamien ilmaantumiseen.

Jopa heikkolaatuinen betoni käsittelyn jälkeen täryttimen kanssa hankkii tarvittavan paksuuden ja juoksevuuden.

Värähtelijät värähtelyn menetelmän mukaan voivat olla:

 • syvä - luodaan tiivistysratkaisu työstettävä osa laitteesta lasketaan betoniin, joka kaadetaan betoniseoksesta muottiin;
 • vibropressi - käytetään laitteen lattioihin ja sisätilojen lattioihin;
 • Vibropressit ulkotöitä varten - asennetaan pystyrakenteiden RC-rakenteisiin.

Syvän vibraattorin ulottuvuus

Tällaisia ​​laitteita käytetään erilaisissa rakennusalustoissa betonin ja betoniteräsrakenteiden asennukseen, valuun ja pystytykseen. Lisäksi sitä voidaan käyttää täyttämään nauhat, pilarit, paalut, ruuvi, laatta, matalat perustukset sekä monoliittiset pylväät ja lattialevyt.

Laitteen suunnittelu

Suunnittelussa on kolme pääosaa:

 • joka ajaa värähtelijää;
 • joustava akseli, jossa on suojaava kumitiiviste;
 • kärki, joka edustaa värähtelevää pikkua.

Vibraattorin toiminta suoritetaan tällä tavalla: tärisevä suutin tuottaa tiettyjä värähtelyjä nestemäisen betonin liuoksessa. Massa menee tasaisesti säädetyssä muodossa muodostaen yhtenäisen monoliittisen pinnan. Laitteen progressiivisten liikkeiden vuoksi ilmakuplat häviävät ja tyhjät vettä poistetaan. Tämän seurauksena koko rakenteen kyllästyminen ja veden kestävyys lisääntyvät. Metallirakennuksen kiinnittyminen jäädytettyyn betoniin paranee.

 1. Värähtelijällä voi olla 1 kW tai enemmän tehoa yksivaiheisella tai kolmivaiheisella teholla.
 2. Taivutusvaihdeakseli vaihtelee pituudelta 1-7 metriä.
 3. Päissä on tukevia kumielementtejä moottorin kiinnikkeen ja vibroksen välissä.
 4. Laitteen työskentelevä tärinäosa voi olla sylinterimäinen tai kallistettava alaspäin. Ensimmäistä käytetään standardiliuoksen tiheydessä ja toinen kasvaa.
 5. Työkalussa voi olla useita värähteleviä suuttimia, klubeja 25-80 mm ja kaksi tai kolme pistettä.
 6. Laitteen rakenne koostuu rungosta, joka on valmistettu ruostumattomasta putkesta, jossa on asennettu metalliakseli, jossa on siirtynyt painopiste, rullatyyppisille laakereille. Kiertämisen aikana laite muodostaa vaaditun taajuuden värähtelevän värähtelyn, joka riippuu moottorin kierrosten lukumäärästä.
 7. Uppoavat täryttimet tekevät 10 000 - 20 000 rpm.
 8. Yläpuolelta akseli on suojattu vedenpitävällä kalvolla polymeerimateriaalista.

Vibraattorin pieni paino mahdollistaa yhden henkilön työskentelyn sen kanssa. Mutta jos akseli on pituudeltaan yli puolitoista metriä, työhön kuuluu kaksi päällikköä.

Immersio-täryttimien edut:

 1. Se kykenee kompaktiseen betoniin, joka sisältää suuren osan vettä. Näin voit lisätä liuoksen voimaa, lisätä sen veden kestävyyttä ja vastustaa negatiivisia lämpötiloja.
 2. Ne parantavat betonin kiinnittymistä raudoitukseen ja varmistavat sen olevan tiiviisti nivelet.
 3. Klassinen työkalu tuottaa tärinän värähtelyjä, joiden taajuus on 12-20 tuhatta rev / min.
 4. Kannettavat kannettavat täryttimet erottuvat taipuisalla akselilla ja niillä on keräimen sähköinen käyttö. Omistaa alhainen hinta, mutta pienin resurssi, jolla varmistetaan suuri määrä työtä.
 5. Korkeataajuiset täryttimet ovat tuottavimpia ja tuottavat erityisiä tärinän värähtelyjä.

Rakenna värähtelijä omin käsin porauksesta

Jos tarvitset syvää vibraattoria, se voidaan koota yksinkertaisesti sähköporakoneesta.

Ennen kotitekoisen täryttimen tekemistä betonille on välttämätöntä ymmärtää laitteen periaatteen perusta

Tavallinen poraus löytyy melkein joka talolta. Tällaisen laitteen pääasiallinen käyttövoima on pyörimisliikkeen muuntaminen oskillaattoriksi.

Värinän kokoonpanon materiaalin valinta

Tällaisen laitteen kokoaminen porauksesta sopii kaikille työkaluille, joiden teho on 1 kW tai enemmän. Tarvitset epäkeskoisen suuttimen ja kestävän ruostumattoman teräksen kärjen. Lisäksi on oltava saatavilla:

 • ruostumaton teräsputki 55 cm pitkä ja Ø 4 cm;
 • metalliydin Ø 15 mm;
 • suorakaiteen muotoinen metallinen tanko;
 • kaksi korkealaatuista laakeria ja holkki;
 • taivutettava, vahvistettu letku, jossa on vedenpitävä tai kestävä kumiputki;
 • sisäputki putkeen (voit ottaa nopeusmittarin kaapeli).

Asennustyökalut

Vibraattorin kokoamiseen tarvitaan joukko tällaisia ​​työkaluja:

 • joukko porat metalleille;
 • sähkö- tai kaasuhitsaus;
 • vannesahan;
 • suorakaiteen muotoinen sauva.

Sykevärähtelijän valmistuksen vaiheet

Kokoonpano suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Valitsemme ruostumattomasta teräksestä valmistetun putken, jonka pituus on noin 40-60 cm ja halkaisija 3-4 cm. Sisärenkaan rakentamiseen on käytettävä metallinen tanko Ø 12-15 mm. Se siirtää mekanismin koko järjestelmää tiettyyn suuntaan ja tuottaa tärinän tärinää. Koska betoni on erittäin aggressiivinen väliaine, ruostumaton teräs on ainoa sopiva metallin värähtelijän valmistamiseksi. Sisäakselin valmistuksessa käytetty metallitanko
 2. Teemme keskimmäisen osan ja valmistamme metalliputken ja yhdistämme ne toisiinsa. Porauksen etupäässä poraamme reiän, jonka läpi kiinnitämme laitteen laitteeseen. Laakerit mahdollistavat keskiosan pyörimisen vapaasti.
 3. Jotta ydin voisi helposti ja vapaasti kulkea ilman kitkaa, on välttämätöntä ottaa useita laadukkaita laakereita, joiden keskellä pyöristetään osa sauvan päästä. Sitten se on kierrettävä putkeen ja kahdesta sivusta aina laakereihin. Laakerit on asennettava korkealaatuisiin.
 4. Jos tangon pää on liian pitkälle eteenpäin nenästä, se on leikattava 5 tai 10 mm: n pituiseksi. Myös laakerit on suojattava luotettavasti molemmilta puolilta metallipäällysteinen peite pölystä ja likaaukosta, muuten laite pysähtyy pyörimättä ja sitä ei voida käyttää. Laakerien on oltava korkealaatuisia, koska ne edustavat tärinän suurinta kuormitusta.
 5. Taipuisan sauvan toisessa päässä panostimme holkkiin, joka tiukasti sulkee värähtelijän pyörimiselementin. Suojan laatu vaikuttaa värähtelijän kestävyyteen
 6. Valmistamme putken, jossa on paksua kumia tai taivutusta muovia ja liikkuvaa sauvaa sisäisen laitteen kokoamiseksi, joka voi taipua vapaasti. Näistä elementeistä tehdään epäkeskoakseli, joka on suunniteltu kytkemään sähköpora ja suuttimella, joka luo värähtelevää värähtelyä. Työn helpottamiseksi voit käyttää kaapelia auton nopeusmittarista
 7. Asettamme putken akseliin niin, että sen molemmilla puolilla on 4-5 cm varastossa jäljellä. Rodin pyörimisliikkeellä luodaan tietty värähtely, joka on välttämätön koko laitteen toiminnan kannalta.
 8. Seuraavaksi asetetaan toisella puolella erityinen holkki sauvaan. Me lepäämme sydämen ytimessä, jossa teimme reiän ja yhdistimme ne yhteen. Me täytämme holkki niin, että se napsahtaa tiukasti laakeriin ja hyvin piilottaa yhdistävän "sauman".
 9. Kiristä letku sitten holkkiin ja kiinnitä se tiukalla kiinnittimellä ja myös suojakotelo tiheän materiaalin kärkeen. Letku on suojattava tiukasti letkunkiristimellä.
 10. Tuloksena oli betonirauta, joka oli tehty porauksesta.

Video: miten in-home-värähtelijä poraa

Vibraattori DIY Punch

Tällainen laite perforaterista on paljon helpompi tehdä. Ja tähän tarvitset vain: itse instrumentin, raudan sauvan ja paksun pyöreän levyn.

Sähkötyökalun tulee olla alle 1,5 kW. Sitten se ei ylikuumene käytön aikana pitkään. Taivutustangon pituuden on oltava sellainen, että se taipuu muotin pohjaa vasten, kun betoniliuos kaadetaan.

 1. Prosessimme suuttimen yhden sivun häntäosaan, joka voidaan puristaa rei'ittimen patruunaan. Ja toiselle hitsataan metallilevy, jonka halkaisija on noin 50-70 mm.

Video: sisäinen tärytin kotona lävistimestä

Huomautus käsityöläisille - käsityöläisille

Kun tiivistät betonia syvällä värähtelijällä, noudata sopivia suosituksia.

 1. In svezhezalitom-liuoksessa voi olla noin 50% ilmaa. Prosenttiosuus riippuu sementin tuotemerkistä ja sen liikkuvuuden asteesta. On välttämätöntä päästä eroon näistä tyhjyydestä syvällä värähtelijällä.
 2. Akkujen värähtelijän on päästävä kaikkiin säätiön paikkoihin, muuten jäljelle jääneet aukot tulevat aiheuttamaan ongelmia.
 3. Muista, ettet voi lopettaa säätöjen kaatamista, joten sinun on jatkuvasti seurattava värähtelijän toimintaa niin, että se ei murtaudu odottamattomassa hetkessä.
 4. Jotta vältetään ilmavälien muodostuminen liuoksessa, pohja on kaadettava pienestä korkeudesta.
 5. Laitteen kärki tulee upottaa liuokseen vain pystysuoraan eikä horisontaalisten liikkeiden tekemiseen.
 6. Sinun on aina valvottava upotuspisteiden välistä etäisyyttä. Sen korkeus ei saa olla yli 10 kärkeä.
 7. Kerrotaan kerroksittain kerroksen alapuolella, että kärki on upotettava kullekin edelliselle kerrokselle vähintään kymmenellä senttimetillä kaikkien kerrosten voimakkaimman tarttumisen varmistamiseksi.
 8. Jos pidät vibraattoria liian pitkänä yhdessä paikassa, betoni voi kuoriutua. Laitteen käyttöaika on 5-15 sekuntia. Taajuus riippuu sementin ja voiman värähtelevän laitteen tuotemerkistä.
 9. Työkappale ei saa koskettaa muottien seinämiä eikä rakenteen rakennetta.
 10. On tarpeen poistaa kärki huolellisesti, jolloin hitaat liikkeet ovat "ylös ja alas", jotta ulkoilma ei pääse paikkaan, jossa se sijaitsee.
 11. Jos betonin koko pinnalle ei ole kuplia, työ suoritettiin oikein.
 12. Tehtaan värähtelijää ei voi kääntää "idle", koska se heikentää laitetta ja lyhentää sen käyttöikää.

Muut vaihtoehdot itsenäisesti tuottamaan vibraattorin kotona

Vaikka poran tai perforatorin valmistus on tavallisinta, on olemassa muita vaihtoehtoja syvän värähtelijän kokoamiseksi kotiin. Riittää valita sopiva tärinän lähde ja sopeutua siihen sopivaan värähtelevään kärkeen.

Video: Deep Vibrator vesipumppumoottorista

Tärkeimpänä etuna on improvisoitujen työkalujen valmistuksessa käytettävät täryttimet, että laitteen ei tarvitse käyttää rahaa, ja työn päätyttyä se puretaan ja komponentteja voidaan käyttää aiottuun tarkoitukseen.

Video: Deep Vibrator Trimmer

Monoliittisen perustuksen itsekudontaan on tärinää porrasta tai perforaterista, joka on koottu kotiin improvisoituilla välineillä, on täydellinen. Tällainen työkalu ei sovellu laajamittaiseen rakentamiseen, mutta se on yksinkertaisesti välttämätön maanrakennuksen tai maatilarakenteiden rakentamisessa. On huomattava, että laitteen pituus, joka ylittää yhden metrin, tarvitsee avustajan työskentelyä. Täryttimen asentamista kotona on tarpeen tehdä kaikki liitokset mahdollisimman luotettaviksi, koska betonirakenne luo voimakkaan paineen laitteelle ja kykenee vastustamaan tärinää tärinää aktiivisesti.

Vibraattorin tekeminen betoniin omilla kädillä

Säätiön tärkein osa korjaus- tai rakennustöissä on konkreettinen ratkaisu.

Rakenteellisen täryttimen rakenne betonille.

Tämä materiaali on kestävä ja luotettava. Pitkäksi ajaksi hän pystyy kestämään valtavia kuormia. Monoliittiset betonirakenteet kestävät useita vuosia. Betoni sen nestemäisessä tilassa on erittäin tiheä seos. Tämän vuoksi huonolaatuisen sekoittumisen ansiosta ilma voi pysyä sisälle, eikä sitä voida hyväksyä korkealaatuisen rakennuksen rakentamiseksi. Tämän välttämiseksi rakennustyömailla käytetään erityislaitteita. Voit ostaa niitä erikoistuneista rautakaupoista tai tehdä betonielementtiä omin käsin. Tätä laitetta tarvitaan, jotta rakennuttajat voivat tehdä betoniliuoksen yhtenäisen ja laadullisen koostumuksen ja poistaa ylimääräisen ilman siitä.

Toiminnan periaate

Betonipinnan kohdistus- ja tiivistysjärjestelmä värähtelijällä.

Ennen kuin aloitat täryttimen tekemisen betoniin, sinun on ymmärrettävä sen toiminnan periaatteet. Tämän työkalun päätehtävänä on poistaa ilmakuplat ja kosteus betoniliuoksesta käyttämällä suuttimen värähtelyliikkeitä, jotka upotetaan sementti-betoniseokseen. Käyttämällä tätä mekanismia seos muuttuu nesteeksi ja betonimassa täyttää kaikki tarpeelliset muodot mahdollisimman tehokkaasti. Samanaikaisesti ilmanvaihtoaukkojen muodostuminen jätetään yksinkertaisesti pois.

Tämän mekanismin käyttö positiiviselta puolelta vaikuttaa betonin ja rakennustöiden toteuttamiseen yleensä. Ilman sitä, prosessi kestää kauemmin.

Tuloksena oleva päällyste eroaa suuremmasta luotettavuudesta ja muista positiivisista ominaisuuksista.

Värähtelytyyppien järjestelmä.

Nykyaikaisten rakennusliikkeiden hyllyillä on valtava määrä malleja eri valmistajien betonilaattojen täryttimiä varten. Tietenkin voit käyttää rahaa ja ostaa valmiin mekanismin. Mutta se on mahdollista tehdä se itse. Voit tehdä tämän, et tarvitse mitään erityistä tietämystä tai taitoja. Tämän laitteen valmistusprosessi ei ole monimutkainen.

Lähes jokaisessa kodissa on pora tai vasarapora. Niitä voidaan käyttää pyörivänä mekanismina. Päätehtävä, jotta tärytin betoniin omilla kädillä, on luoda laite, joka muuntaa kiertoliikkeen oskillaattoriksi. Värähtelijä voi tehdä kädet avulla porakoneella tai perforatorilla.

Täryttimen asennus porauksen perusteella

Kannettavat täryttimet: A - Pinta, B - Vibromaula, C - Vibro-neula.

 1. Käytettävän putken tulee olla ruostumatonta terästä, koska betoni on erittäin aggressiivinen väliaine ja muu metalli ei sovellu näihin tarkoituksiin. Teräsputki, jonka halkaisija on 40 mm ja pituus noin 50 cm, on suuttimen rooli. Laitteen sisällä oleva laite tarvitsee kestävän terästangon. Se voidaan tilata turnereiltä. Sauvan halkaisijan tulee olla 15 mm. Tämän seurauksena porauksen pyörimisliikkeet tuodaan siihen. Pieni, suorakaiteen muotoinen sauva on hitsattava tankoon. Kiertämisen aikana tämä sauva yrittää siirtää koko rakenteen poikittaissuunnassa ja aiheuttaa sen seurauksena tärinän.
 2. Kun tärytinosan keskiosa on valmis, kahden laakerin avulla on vahvistettava tiukasti putken sisällä niin, että se voi pyöriä vapaasti. Yhdessä varren (sisäpuolen) kahdesta päästä on porattava läpivientireikä poraamalla, johon taajuusmuuttaja kiinnitetään tulevaisuudessa. On muistettava, että laakerit on suojattava likaa ja pölyltä, ei pelkästään sivulta, josta ne kiinnitetään poraukseen vaan myös toiselta puolelta. Tästä riippuu suoraan tämän laitteen käyttöiästä.
 3. Toisen puolen putken ydin on leikattava, kun se vapautuu noin 1 cm: n päästä. Tämä betonielementin osa on nenään. Laakereiden kuormitus on erittäin suuri, joten valittaessa niitä on parempi käyttää hyvälaatuisia ja laadukkaita malleja.
 4. Seuraava askel on tukevan holkin valinta, joka on myöhemmin asennettava vibraattorin toiseen päähän. Tästä johtuen mekanismin pyörimisreitti on täysin suljettu. Siirtymis-kiertoliikkeen perusteella otamme sisemmän akselin epäkeskolla. Pora lähettää sen pyörimisen. Ulomman putken värähtely aikaansaadaan siirtämällä painopiste sisemmälle sauvalle. Tästä johtuen laite toimii. Holkki, joka on asennettu toiselle puolelle käyttölaitteen ulkokoteloon ja joka sijaitsee laakerin toisella puolella, pitää tangon kärjen.
 5. Kun itse valmistettu mekanismi on koottu, kaikki jäljellä on vain liittää se poraukseen. Vibraattori betoniin käyttövalmiiksi.

Perforator-pohjaiset rakennusvälineet

 1. Jos haluat luoda laitteen, joka perustuu reikälaitteeseen, tarvitset vähintään 1,5 kW tehon. On muistettava, että tätä työkalua on sovellettava iskutilassa. Suuttimen roolissa rei'ityksessä on mahdollista käyttää huippua, joka on tuettava muottiin. Voit tehdä piikkien ja muottien välisen yhteyden optimaaliseksi käyttämällä teräslevyä. Käyttämällä tällaista itse tehdystä värähtelijästä voit olla varma, että betoniliuos kaadetaan tasaisemmin.
 2. Jos haluat käsitellä matalaa syvyyttä, voit käyttää menetelmää, jonka ammattilaiset kutsuvat "shtykovanie". Tätä varten suuttimen päähän on hitsattu toinen suutin. Tämän menetelmän periaate on, että koko bajonetin kokonaispituus on yhtä suuri kuin muodon syvyys, joka vaatii käsittelyn. Kun tämä suutin työnnetään muotin pohjaan ja siirretään usein paikasta toiseen, on mahdollista käsitellä melko suurta aluetta ongelmitta.

Kuten edellä olevasta voidaan nähdä, tämän mekanismin laitteessa ei ole mitään monimutkaista. Kaikki materiaalit, joita käytetään sen valmistukseen, ovat julkisesti saatavilla ja voit helposti ostaa ne missä tahansa rautakaupassa. Vaihtoehtoisesti ne voidaan myös noutaa muista laitteista. On huomattava, että jos joustavan letkun pituus ylittää puolitoista metriä, tarvitset kaksi henkilöä työskentelemään tämän työkalun kanssa, koska jonkun pitää olla melko vaikeaa. Kaikki nivelen liitokset ja liitokset on suoritettava hyvin, sillä betoniliuoksella on suuri voima vastustaa mekanismin tärinää ja pyörimistä.

Kuinka tehdä värähtelijä kotona

Amerikkalaisen kriminologian professorin vastaus hämmentyneelle opiskelijalle tuli amerikkalaisen Internetin osuma. Iloinen artikkeli! =)

Oletteko lukenut sen? Mikä on sinun mielipiteesi? Mike Adams, Pohjois-Carolin yliopiston kriminologian professori, sai äskettäin kirjeen opiskelijalta, jossa hän kutsuu häntä "suurimmaksi häpeäksi, mitä Amerikka on nähnyt korkeakoulutuksessa". Kuten amerikkalaiset bloggaajia kirjoittavat, professorit olivat kuitenkin irtisanoutuneet, mutta tämän seurauksena professori Adamsin erittäin mielenkiintoinen vastaus tuli nopeasti Yhdysvaltain Internetin osumaksi. Hyvä Edward! Haluan kiittää teitä kirjeestänne ja kertoa minulle, että minun on hylättävä kannastani, koska olen "suurin."

Amerikkalaisen kriminologian professorin vastaus opiskelijalle - idiootti tuli osaksi amerikkalaista Internetiä. Pohjois-Karolin yliopiston kriminologian professori Mike Adams sai äskettäin kirjeen opiskelijalta, jossa hän kutsuu häntä "suurimmaksi häpeämykseksi, jonka Amerikka on koskaan nähnyt". Kuten amerikkalaiset bloggaajat kirjoittavat, professorit kuitenkin irtisanoutuivat, mutta sen seurauksena professori Adamsin erittäin mielenkiintoinen vastaus tuli nopeasti American Internetin osumaksi: Hyvä Edward! Haluan kiittää teitä kirjeestänne ja kertoa minulle, että minun täytyy myös irtisanoa työstäni.

Kirjan sisältö Tämän kirjan käyttäminen Muutamia sanoja turvallisesta seksistä Luku 1. Ihmeellisen sukupolven salaisuudet Luku 2. Valmistautuminen kokoukseen Luku 3. Suuri esileikki 4. luku Suullinen viihde 5. luku Pääruoka Luku 6. Kaikki on piilossa päässä Liite. Turvallinen seksi Tämän kirjan käyttäminen 1. Voit tietenkin lukea tämän kirjan kansipeitteestä kattamaan tai selata mielialaa etsimällä jotain erityisen mielenkiintoista. Mutta joka tapauksessa, lue huolellisesti ensimmäinen luku. Ilman näitä viittä "Ihmeellisen sukupuolen salaisuuksia".