Kuinka kiinnittää säätiö olemassa oleviin

Uusien tilojen laajentaminen, jotka ovat omalla pohjallaan yksityisen omistuksessa käytettävän käyttöalueen kasvulla, alkaa ratkaista ongelmat siitä, miten säätiö kytketään taloon, jotta ei aiheuta vahinkoa molemmille rakenteille. Lisärakenteiden rakentaminen alkaa yleensä useiden kausittaisten syklien jälkeen, jolloin varojen kertyminen tapahtui, oli toivoa uuden järjestelyn järjestämisestä ja pysyvät rakennukset aiheuttivat normaalin kutistumisen maassa. Rakennuskoodit antavat vastauksen, miten yhdistää kaksi perustetta keskenään ottaen huomioon keskinäisen vaikutusvallan.

Yhteysvaatimukset

On tarpeen selvittää, miten laajennusosan uusi kellari yhdistetään asunnon kanssa, on tarpeen suunnitteluvaiheessa ottaen huomioon olemassa olevat tekijät. Näihin kuuluvat tulevat olosuhteet:

 • olemassa olevan rakennuksen alustan tyyppi ja rakenneparametrit;
 • maanalaisen maaperän ominaisuudet;
 • edellisestä rakenteesta kulunut aika (tärkein kutistuminen tapahtuu 1-2 vuodessa);
 • 2 rakenteiden painokyvyn yhteensopivuutta, jotka on yhdistettävä.

Laskentaan sisältyvät täydelliset vaatimukset sisältävät sääntöjä SP 50-101-2004, joka on kehitetty SNiP 2.02.01-83 *, SNiP 3.02.01-87 sisältämien sääntöjen kehittämisen mukaisesti.

Joka tapauksessa kokeneiden ammattilaisten apua ei ole tarpeeton, sillä virheet voivat maksaa paljon myöhemmin.

Tässä videossa esitetään tulos, jonka perusteella pohja ja kiinnitettävät rakennerakenteet sitovat pohja kutistumisen eri arvoilla.

Ennen työn aloittamista on otettava huomioon, että kaikki uudet perustukset (MZLF, paalut, pylväät, laatat) saavat välttämättä silloinkin, kun ne ovat identtisiä nykyisen tuen kanssa.

kutistuminen

Rakenteessa on olemassa erilaisia ​​saostumisen normeja eri rakenteille, joiden pohjat on suunniteltu ja valmistettu olemassa olevien asiakkaiden mukaan.

Löydät standardin ja ansaitset ennustuksen yksittäisen talosi rakentamisesta käyttämällä referenssitaulukoiden tietoja:

Vertailemalla laskettuja indikaattoreita uusi vertailusolmu kiinnitetään vanhan rakennuksen perustukseen ennalta määrätyllä syvyydellä ottaen huomioon sen omat luonnoksen tietyn ajan kuluttua.

Monoliittiset pohjat eroavat korkeudessa

Yhdistettävien rakennusten monoliittisten liuska-alustojen yläosat tehdään laskemalla, ei tasolta, kuten tässä kuvassa.

On mahdollista siirtää suhteessa toisiinsa, mikä määrittää kahden liitännän yhteyden. Käytä tällaisia ​​yhteyksiä:

 1. Jäykkä sidos (betoni, jossa vahvistusta).
 2. Erillinen asennus (laite laajennusliitokselle ottaen huomioon tukien keskinäinen vaikutus).

Mahdollisuus jäykän yhteyden muodostamiseen yhteen rakenteeseen vaikuttaa merkittävästi alueen geologisiin tekijöihin - liikkuville tai heterogeenisille maaperäille suuren tukialueen rakennuksissa on tehtävä epäjatkuvia perustuksia (joskus eri nauhaleveyillä).

Asuntorakennuksen laajennusmoduulin itsenäisen rakentamisen aloittaminen on sallittua, kun seuraavat vaatimukset täyttyvät: myöntää luvat uuden rakennelman käyttöönottoa varten pitkien etäisyyksien pitämiseksi läheisemmäksi kuin viereisten rakennusten ja viestintöjen vähimmäisvaatimukset, jotta varmistetaan kaikkien rakenteiden itsenäinen luonnos suhteessa toisiinsa.

Säätiön yhdistäminen

Uusi huone sopii parhaiten talon jäykkään kytkentään. Tässä tapauksessa (kaikkien olosuhteiden asianmukainen huomioon ottaminen) on mahdollista liittää yllä olevat maanpinnat yhdeksi kokonaisuudeksi odottamatta, että elementtien ja lattiatason välillä esiintyy halkeamia ja vääristymiä. Mutta tämä suunnitteluratkaisu rajoittuu paikoille, joilla ei ole kallioita, joilla on suuri kantavuus.

Vanha säätiö tarvitsee vahvistamista

Käytännössä tätä menetelmää käytetään matalien rakennusten kanssa edellyttäen, että pystytetty liitos on toiminnallisesti yhteydessä samaan kattoon jo toimiviin rakennuksiin.

Toinen edellytyksen liittymiselle on sama perusta. Jos kerrostalossa on liukas leveyden omaava teippi, on tarpeen vahvistaa sitä.

Tällaisia ​​töitä ovat vanhan telineen lujittaminen uuden kehyksen kanssa tai liitospintojen asentaminen poraamalla, jolloin hihnan myöhempi valaistus vintage-betonilla. Tässä valokuvassa on esitetty käytettäväksi valmistettu vahvistusvyö.

Useiden kerrosten muodostamien rakennusten liittäminen tehdään monimutkaisemmalla järjestelmällä, johon kuuluu piirustusseinämät, joissa on jakovälit kummallakin puolella, kuten piirustuksessa on esitetty.

Kovaa kytkentätapaa valitaan tapauksille, joissa käsitellään tehtävää, miten yhdistää vanha vakiintunut säätiö uuteen rakenteeseen upotettujen nauhojen perustuksille. Laajennus on myös suunniteltu monoliittisella betoniteräsrakenteella.

Kaistaleet

Tiloihin kiinnitetyissä tiloissa, joissa on käytetty sopivia rakennusmateriaaleja, on oltava vakaa tuki suurella alueella ja kantavuus. Tällainen pyyntö vastaa useimmissa tapauksissa nauhakannasta.

 1. Vie olemassa oleva nauha kokonaan syvyyteen. Kaivantoa on tarpeen kaivata osissa (1,5 m - 2 m), ei koko pituudelta samanaikaisesti, sillä paljain osa menettää sivusuuntaansa, mikä voi johtaa sen muodonmuutokseen. Vanhaa rakennusta voidaan vahvistaa entisestään vinoilla rekikoilla.
 2. Poraa reiät liitoksen sivua vasten, joka vastaa rungon kokoa. Nurkan keskellä reiät porataan ruutupiirroksen kuvioon, jonka syvyys on noin 0,75 leveydeltään itse säätöön, nurkissa - 0,5 m. Rebar ajetaan keskireikään, jossa pitkittäiset raot valmistetaan kiilareitillä, joka on työnnetty reikään tiukasti kiinni. Nurkureikissä on vasara Ø 14 mm: n liittimiin, joilla on säännöllinen profiili. Vavat tulee olla vähintään 0,3 - 0,4 m.
 3. Neulo uuden pohjan runko hitsaamalla se irrotettuun vahvikkeeseen.
 4. Kaada betoniliuosta.
Avoin silmukka sisäkkäin

Kellarissa työskentelyn läsnä ollessa pin-tyyppisten elementtien aukot voidaan tehdä litteiden levyjen avulla kiinteillä tangoilla.

Jatkuvat liitokset nauhoista avoimen silmukan muodossa (U - muotoinen) tehdään samalla tavalla, mutta vahvistus sijoitetaan riveihin pienempiin riveihin. Kun avoimen nauhan liittimen puolella on suuri pituus, voit tehdä useita muita tukipisteitä, jotka eroavat monoliitista, kuten kuvassa näkyy.

Jos on tarpeen muuttaa tuen syvyyttä kiinnitetyn perustuksen maaperään, se kaadetaan reunuksilla, joiden korkeus vaihtelee enintään 0,5 m: n askelin. Ensimmäinen askel on noin 1 metrin etäisyydellä vanhasta perustuksesta. Liitos on valmistettu teräsbetonista nauhasta, jonka paksuus on sama kuin talon olemassa oleva pohja.

Jokaisella versiolla, jolla on perustana jäykkä yhteys, on omat erityispiirteensä erityistapauksissa, jotka on toivottavaa antaa ammattilaisten harkittavaksi ja laskemiseksi.

levyt

On mahdollista varmistaa talon ja laajennuksen laattojen perustusten liitoksen jäykkyys edellyttäen, että ne ovat riittävän suuria, noin 0,4 metrin paksuisia, samoin kuin vanhan laatan nykyinen projektio rakennuksen seinien rajojen ulkopuolella. Tällaiset ulkonemat jäävät yleensä hiilihapollisen betonin mökeissä. Vapautuksen mittojen tulee olla vähintään 0,3 m. Näin voidaan puhdistaa laatan vahvistusverkko ja tehdä hitsatut liitokset uuden laajennuksen runkoon.

Joukko monoliittisia alustoja toimii tämän järjestelmän mukaisesti:

Vanhan talon levy, joka on jo antanut vedon, ei tässä tapauksessa tule uudesta valukappaleesta vaan saa lisäksi lisävahvistusta sementtilevyjen pystysuoran liitoksen kautta sen alle 0,2-1,3 metrin syvyydessä.

Erilliset tuet

Vanhojen ja uusien rakenteiden painon suurella erolla näiden rakenteiden kutistumisaste vaihtelee huomattavasti kooltaan. Tällaisissa tapauksissa ei ole suositeltavaa tehdä jäykkä sidonta perustuksiin - on tarpeen valita tukirakenteiden erillinen rakenne. Sen on sallittava kiinnittää muita perustekijöitä olemassa olevalle alustalle ja tehdä tämä, käytä periaate liikkumisliikkeen kautta.

Lattian ja ulkoseinien painon jakautuminen tulisi tapahtua omalla jalanjäljillä ilman, että muodostuu repäisyvoimia rakennuksen pääosalle.

Deformation sauma toimintaolosuhteista riippuen voi olla:

Sedimentaarinen variantti (ilman muita merkittäviä vaikutuksia) on leveys 1-2 cm. Tukien keskinäisen vaikutuksen olosuhteissa voidaan sitoutua vanhan talon tukiseinään 0,2-0,4 m: n muodonmuutosväliin, joka on täytetty elastisella kosteudenkestävällä materiaalilla.

Piles voidaan sijoittaa talon lähelle

Runko-puomin jatko-osaa käytetään onnistuneesti paalupohjalla metallikiinnityksellä, kuten tässä kuvassa.

Kevyet verandat tai kesäkeittiöet voidaan kiinnittää ruuveilla, vaikka ympärillä on jo useita läheisiä rakennuksia. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sivusto sijaitsee rinteessä, kaltevuudella tai epätasaisella esiintymällä kiinteitä kiviä.

Suunnitteluvaiheessa ulkoseinien ulkoasu, julkisivun visuaalinen erottaminen, on avoimessa tai piilotetussa muodossa, esimerkiksi piilotettaessa aukko pystysuuntaisen poistoputken alle. Etupuolella tavallisesti ne peitetään erikoislaatan kaistaleilla, jotka on hautautunut huonolaatuisella koristeellisella materiaalilla, joka ei estä rakennusten ulkoseinien liikkumista suhteessa toisiinsa mahdollisella epätasaisella vedellä. Kattotiilien alapuolella on päällekkäisyys kompensointilaitteen kanssa.

Erilliseen tukeen asennetun talon laajennus on huomattavasti vähemmän aikaa vieviä prosesseja kuin jäykkä nippusite, vaatii huomattavasti vähemmän aikaa ja taloudellisia kustannuksia, ja se on myös käytettävissä itsellesi ilman erityislaitteiden tilaamista.

Kaukokas ratkaisu on mahdollistaa laajentaminen yksityisen talon päärakennuksen suunnitteluvaiheessa. Tämä helpottaa huomattavasti työn myöhempää suorituskykyä ja sisältää valmiita suunnitteluratkaisuja, suunnitellaan yhtenäistä luonnosta koko säätiön alueella ja varmistaa säätiön luotettavuuden.

Talon rakentaminen

Enemmän kuin puolet maalaistalon omistajista ennemmin tai myöhemmin kohtaavat tarve laajentaa kotejaan. Luonnollisesti tämä on helpointa tehdä rakennuksen suunnittelussa, mutta tällä hetkellä, kuten aina, rajoitettu rakennusbudjetti ei salli suurta aluetta. Mitä tehdä, jos sinulla on talo ja haluat rakentaa sen laajennuksen? On suositeltavaa aloittaa tärkein vaihe - yhdistämällä uusi perusta laajennukseen vanhaan. Katsotaan, millainen säätiö täyttää laajennus ja miten yhdistää talon perustukset ja liitteenä olevan moduulin perusta.

sisältö:

Tarve kiinnittää kaksi perusta

Asunnon kannattaa usein lisätä. Sopiva ja käytännöllinen vaihtoehto kiinteistöjen laajentamiseen on lohkomoduulien, kuten verannan, laajennus. Tällaiset tilat ovat avoimia, joten aikaa voi käyttää yksinomaan lämpimään kauteen.

Ennen moduulin rakentamista on otettava huomioon, että talon laajentaminen on mahdollista vain, jos seuraavat edellytykset täyttyvät: hankkimalla tarvittavat luvat uusien rakenteiden rakentamiselle, pitämällä kaikki sallitut etäisyydet naapurimaiden ja -alueiden kanssa ja varmistamalla talon kaikkien osien itsenäinen ratkaiseminen suhteessa toisiinsa.

Kuten minkä tahansa rakennusprosessin yhteydessä, verannan rakentaminen tulisi aloittaa projektin kehittämisellä. Tämä moduuli lähellä taloa olisi sijoitettava niin, että pääsisit päähuoneeseen, joten on tavallista rakentaa veranta talon päästä tai pääsisäänkäynnin läheisyydessä.

Rakennuksen yksinkertaisuuden vuoksi pidennys pitää tehdä laadullisesti ja asiantuntevasti, ja yksi niistä ensimmäisistä ongelmista, joita tästä syntyy, on rakentamisen perusta. Perusrakentamisen parhaat ratkaisut talon vieressä olevan laajennuksen alla ovat säätiöiden yhdistäminen. Muussa tapauksessa seinämissä voi esiintyä halkeamia, lattian leviäminen ja muut ongelmat alkavat.

Vanhan ja uuden säätiön yhteyden ominaisuudet

Ymmärtääksesi, kuinka rakentaa perusta laajennukselle, sinun on tiedettävä, miten säätiö tehdään talon alla ja mitä se on. Jos perustus on teippi, sinun on tiedettävä sen leveys, jos pylväs, sitten - pilarien mitat sekä syvyys. Asiantuntijat suosittelevat voimakkaasti rakentamasta laajennuksen perustan, joka on erotettavissa talon pohjasta. Näin ollen, jos talosi on sijoitettu monoliittiseen vahvistettuun betoniin, on parempi olla tallentamatta eikä pystyttämään pylväspohjaa laajennukseen.

Tärkeintä on, että erilaiset perustukset ovat vuorovaikutuksessa maaperän kanssa eri tavalla ja niillä on erilainen kutistuminen. Siksi, että ei vaarannu, on parempi lyödä vetoa samalla perusteella. Laajennuspohjan syvyyden on vastattava talon pohjan syvyyttä - näin voit välttää vääristymiä. Syvyys on helppo mitata. Leveyden mittaamiseksi vie metallipalkki ja taivuta sitä oikeaan kulmaan.

Tämän jälkeen pidä taivutettu osa vaakasuorassa asennossa kädessäsi ja kierrä perustan alla. Käännä sitä niin, että koukku on koukussa vastakkaiselle puolelle. Tee sitten merkki varresta ja poista se. By serif voi mitata pohjan leveyttä. Lisäksi lohkomoduulin perustus on yhdistettävä olemassa olevaan, koska uudet seinät muuttavat jonkin ajan kuluttua vanhasta rakenteesta. Tämä aiheuttaa halkeamien ja vääristymien muodostumista.

Tärkeä asia kiinnittää huomiota siihen, että jos aiot yhdistää säätiöt kesken, on se, että keväällä kestää maaperän kantokykyä. Tämän seurauksena sen kosteus kasvaa. Uuteen säätiöön rakennettu rakennus keväällä antaa lisää kutistumista.

Ottaen huomioon, että vanhoilla ja uusilla rakennuksilla voi olla huomattava painoero, on syytä ymmärtää, että syiden samentuminen tapahtuu epätasaisesti. Siksi, että niiden välissä on joukko säätiöitä, sinun pitäisi odottaa kausi ennen töitä ja ennakoida teknistä kuilua. Tällainen aukko on pääsääntöisesti aukko, joka on kooltaan noin 20 - 40 senttimetriä, jolloin sijoitetaan tukipilarit, jotka ulkonevat perustuksista.

Laajentaa perustusta käytetään tavallista konkreettista ratkaisua tai raudoitettua betonia. Jotta perustuksen vanhat ja uudet osat voisivat liittyä tiukasti yhteen ja muodostaa monoliittisen rakenteen, ennen uuden betonin täyttämistä betonilla, on tarpeen vahvistaa perustuksia: hitsata näiden säätöosien tai porausvaijereiden vahvistaminen vanhaan pohjaan.

Menetelmät kahden perustuksen yhdistämiseksi

Kahden pohjan yhdistelmä voidaan tehdä yhden kahden ratkaisun perusteella: laajennuspohjan rakentaminen erikseen tai jäykkäästi yhdistämällä sen asuinrakennuksen perustukseen. Valitessaan tietyn ratkaisun suositellaan raken- nettavan kiinnitysyksikön painovoiman ja maaperän laatuindikaattoreita. Jos se on yhtenäinen, ja rakennettu talo ei ole merkittävästi kutistunut ajan kuluessa, voit yhdistää rakennuksen perustan ja laajennuksen pohjan yhdeksi rakenteeksi. Muussa tapauksessa sinun on harkittava erillisen perustuksen rakentamista, joka on kosketuksissa talon pohjaan liikkeen kanssa.

Talon pohja ja jatko

Kun rakennat taloa omiin käsiisi, kaikkein vaikein asia on saada aikaan täysipainoinen jäykkä liitäntä niin, että saat yhden asuntorakentamisen rakenteen. Tällainen päätös on pääsääntöisesti merkityksellinen tilanteessa, jossa paikan päällä on huonosti rumpu tai ei-irtotavarana oleva maa (kun on mahdollista ennustaa uuden säätiön luonnos) sekä siinä tapauksessa, että talon rakentaminen on rakennettava kahteen tai useampaan kerrokseen yhden katon alla. Työn jälkeen saat yhden mallin.

Kahden nauhan perustuksen ja omien käsien välinen liitos "teippi" toteutetaan tällä tavoin:

 • Ensin sinun täytyy kaivaa säätiö asuinrakennuksen pohjan syvyyteen, kaivannon pituuden on oltava noin 1,5-2 metriä. On välttämätöntä kaivaa ulos koko puolta, mutta vain osa siitä, samaan aikaan järjestämällä hiekka tyyny.
 • Poraa reiät talon pohjaan, jonka läpimitta on yhtä suuri kuin vahvikkeen halkaisija. Nauhan keskiosaa varten reikä porataan syvyyteen, joka on ¾ leveys liuskan säätöruudussa ruutupiirroksessa ja kulmakappaleet 0,5 metriä.
 • Rei'issä, jotka on porattu, jotta nauhan leveys on änetön, sinun on ajettava lujasti pitkittäisillä raolla, jossa ripustus työnnetään esim. Puusta. Puolimittarin pituisiin reikiin 14 mm: n vasaralla vahvistetaan jaksottainen profiili.
 • Seuraavaksi he osallistuvat tulevan säätiön kehyksen muodostamiseen käyttäen vetoisen vahvistuksen lisäosia elementteinä uudesta alustasta. Seuraavien pohjaosien telakointiin tarvitaan 30-40 senttimetrin pituiset, myöhemmin hitsatut osat.

Jatkuva liitäntä avoimelle silmukalle muodostetaan samalla tavalla, vain vahvistus ajetaan hieman eri tavalla ja sitä käytetään enemmän yksikköalueella kahden pohjan välisissä kosketuspisteissä.

Laattojen pohjan jäykkä laatta-laatta-liitoskappale ja pohja jatkeelle voidaan tehdä, jos pohjalla on suurempi paksuus (400 millimetriä) tai jos pohjakerroksen pohjalla on asuinrakennuksen pohja. Yleensä tällaiset ulkonemat jäätyvät ilmastetun betonin rakentamisen perustukseen. Tällöin pohjan tulee työntyä vähintään 30 senttimetriä, mikä mahdollistaa laatan vahvistamisen ja sen jälkeen hitsaamisen uuden laattapohjan runkoon.

Jos kyseessä on suuri ero uusien ja vanhojen rakennusten painoon, esimerkiksi taloon on liitetty kevyt kuisti, niiden kutistumisen taso poikkeaa merkittävästi. Siksi ei ole suositeltavaa sitoa kiinteästi näiden rakenteiden perustekijöitä. Tässä tapauksessa sinun on kiinnitettävä huomiota erillisen alustan rakentamiseen laajennukseen.

Erillinen pohja- ja laajennusliitäntä

Yksinkertaisin ja tavallisin vaihtoehto laajentamisen perustaksi on erillisen kellarin rakentaminen, joka sijaitsee talon pohjan välittömässä läheisyydessä. Tällöin luotettavin tapa työskennellä on suljettu piiri, kun rakennat korkealaatuista teräsbetonituotetta talon lähellä. Vedenpitävyyden kahden pohjan välillä tehdään kerroslevyt.

Voit myös käyttää lämpöeristystä tai hinausta. Menetelmän ydin on yksinkertainen - luoda kerros, joka sallii uuden alustan leikkiä luonnoksella ja joka ei vahingoita talon perustusta. Laskettaessa pohjarakenteiden liittämistä laajennusliitoksella on tavanomaista keskittyä maaperän seoksen indikaattoreihin sekä mahdollisen kuormituksen laajentamiseen sen pohjan alaisuuteen.

Pohjan laskenta suoritetaan samalla tavalla kuin perustan nauhan upotettu tai matala. Ennen kuin teet säätiön, sinun on laskettava muutos tulevaa kutistumista varten, joka toteutetaan asettamalla uusi pohja hieman vanhan yläpuolelle. Ajan myötä uusi rakennus luo asuntorakennuksen kellarikerroksen syvyyteen. Laajennusten rakentamiseen käytetään pylväspohjaa perustuen rakenteen heikkoon painoon.

Toinen vaihtoehto on laittaa pidennys betonin tyynyyn. Ne on helppo muovautua suoraan paikalla. Valmiit paalut kyllästetään mastisilla, vedeneristysmateriaaleilla tai muilla kyllästyksillä suojaksi, sitten ne asetetaan muottiin ja kaadetaan betoniin.

Pylväät ovat etäisyydelle toisistaan ​​noin 1 - 1,5 metrin etäisyydelle riippuen kiinnitetyn moduulin kokonaismitat ja painosta. Määritetty korkeus, jolla sinulla on lattia, leikkaa ne tiettyyn kokoon. Lisäksi niiden kiinnitys kiinnittyy. Kahden päivän kuluttua voit aloittaa rakentamisen, mikä vähentää huomattavasti työnkulun aikaa.

Ihanteellinen perustusten yhdistäminen

Jo talon rakentamisen vaiheessa kannattaa miettiä, että tietyn ajan kuluttua haluat laajentaa omistusta. Tässä vaiheessa on paljon helpompi perustaa laajennus. Tämä on ihanteellinen perustusteknologia. Tällainen lähestymistapa luo jäykän rakenteen, eikä sinun tarvitse ajatella laajennusliitoksia ja muita rakentavia ratkaisuja.

Tyhjennä alusta tällä välin, voit peittää lattia - väliaikaiset rakenteet. Tästä lähestymistavasta hyvin eristetty säätiö ei ole mitään. Lisäksi tuona aikana säätiö ottaa voimakkaimman aseman ja vähentää saostumisen riskiä liitteen yläpuolisen osan rakentamisen aikana.

Täten tilanne syntyy usein, kun talon vieressä on rakennuksen laajennus tai uusi rakennus. Kun kiinnität uuden säätiön vanhaan, sinun on annettava aikaa kovettua. Säätiön suunnitteluportaasta ja sen asettamisesta seinien rakentamiseen on ihanteellista, että se kestää vähintään vuoden. On otettava huomioon sellaiset tekijät kuin paikan vapautuminen, maaperä, rakenteen paino ja muut ominaisuudet.

Tapoja yhdistää kaksi säätiötä

Kuinka yhdistää kaksi säätiötä omiin käsiinsä?

Mikä on tärkeää tietää?

Maatilojen omistajat joutuvat usein kohtaamaan asuntoalueiden laajentamisen. Jos alkuperäinen talousarvio ei sallinut suuren talon rakentamista, jossa olisi riittävästi tilaa, talon laajennus voidaan tehdä.

Säätiön järjestelmä laajennuksen alla.

Rakennustyön alussa täytyy liittää liitteen uusi pohja vanhaan.

Ennen kuin yhdistät kaksi perustetta omiin käsiisi, on pidettävä mielessä, että uusi säätiö, joka on jopa samanlainen kuin vanha, antaa luonnoksen. Seinämien halkeamien välttämiseksi sedimenttiliitos tulisi jättää seinien väliin. Liittyminen toiseen taloon talon alle on mahdollista P-kirjaimen muodossa. Jos kasaat vanhan perustuksen liitettäväksi uuteen, jälkimmäinen joutuu vielä ratkaisemaan. Jos menettely on suoritettu väärin, julkisivut repeytyvät. Tällöin suunnittelijan, joka kykenee vastaamaan tähän tehtävään ammattimaisesti, on erityinen rooli.

Talon laajennuksen perustan rakentaminen (kahta perustaa yhdistävä järjestelmä).

Jotta perustus rakennettaisiin omilla kädilläsi, sinun tulisi tietää, millaista ja miten se toimii talon alla. Kun teippityyppi on tarpeellinen tuntemaan pohjan leveyden koon. Jos vanha säätiö on pylväsrakenteinen, rakentaminen perustuu pilarien yleisten mittasuhteiden tuntemiseen ja säätiön syvyyteen. Asiantuntijoiden mukaan ei ole välttämätöntä järjestää vanhan ja toisen talon uuden perustan yhdistämistä, vaan niiden on oltava samat. Sinun ei pitäisi säästää rakentamista, valitsemalla halvempi tyyppi kuin vanha, koska eri perustusten kutistuminen on erilainen. Leveyden mittaamiseksi ne ottavat metallinen tanko ja taivuta sitä oikeaan kulmaan, syvyyttä on helppo mitata.

Rakennusten perustusten yhdistämisessä on tärkeää ottaa huomioon, että keväisin maaperän kantavuus pienenee, mikä lisää sen kosteuspitoisuutta ja lisää kutistumista. Vanhojen ja uusien rakennusten paino on erilainen, joten niiden välille muodostuu tekninen kuilu. Se on kooltaan 20 - 40 cm: n etäisyydellä.

On selvitettävä, minkä tyyppinen säätiö on parempi täyttää, kun tarkoituksena on rakentaa laajennusmoduuli taloon. Seuraavat työkalut ja materiaalit saattavat tarvita liitoksen aikana:

Pohjien liittäminen muodonmuutossauman avulla (kaavio).

 1. Lom.
 2. Muotti.
 3. Katon tai ruberoidi.
 4. Metalliosat.
 5. Betoni.
 6. Lapio.

Jotta perustus voidaan laajentaa, käytä betoniliuosta tai levitä betonia. Jos on tarpeen yhdistää laadullisesti kaksi osaa - vanha ja uusi, niin että monoliittinen rakenne muodostuu, perustukset vahvistetaan.

Tämäntyyppinen työ suoritetaan ennen kuin kaatetaan pohja betonilla. Lujittamisprosessissa perustuksen muodostavien osien vahvistaminen on hitsattu tai lujitustangot on porattava vanhalle pohjalle.

Perustayhteyden päävaiheet

Sarjat, jotka suoritetaan sarjaan yhdistettäessä kaksi pohjaa, ovat seuraavat:

Laajennuksen kellarikerroksen oheistoimenpiteet suljetun (a, b, c, d) ja suljetun (e) muodon mukaan: 1 - olemassa oleva talo; 2 - laajennus.

 1. Kaivannon varusteet uudelle säätiölle samalle tasolle verrattuna uuden talon perustasoon. Oja kaivetaan osissa, ei koko pituudelta, muutoin maaperä paljain, mikä johtaa nykyisten betonipohjien muodonmuutokseen.
 2. Vanha rakennus voidaan vahvistaa kaltevilla tuilla ja vahvistaa vanhan talon perustusta lujittamalla. Tätä varten sinun täytyy porata useita erikoisreikiä, joihin metallituotteet kiinnitetään. Järjestetyn ja uuden perustuksen väliin on asetettu kateellinen huopa tai kattohuopa.
 3. Vaihda tarvittaessa kellarikerroksen syvyys, järjestä erikoispalkit, joiden korkeus on enintään 50 cm. Ensimmäisen haaran laite suoritetaan noin 1 metrin etäisyydellä jo olemassaolevasta säästä. Sitten tehdään työ kaivannon varustamiseksi syvyyteen, joka vastaa pohjaa.
 4. Seuraavaksi sinun pitäisi tasoittaa uusi oja ja puhdistaa se kivestä, maasta ja muista epäpuhtauksista. Tämä tehdään yhdistämään perustukset samalla tasolla. Sen jälkeen valmistetaan muotti, joka putoaa puupaneeleista, joiden mitat vastaavat rakennuksen tulevan perustan korkeutta ja leveyttä.
 5. Asennetun muotin asennuksen jälkeen ne murskataan kaivannon olemassa olevalle pohjalle valmistettua murskattua kiveä ja täytetään pohja betonilla. Säätiön rakentaminen, joka sisältää kaksi betonikerrosta, on kannattavampaa. Betonin ylempi kerros on jäykempi ja alempi - enemmän muovia. Betonikerroksia kaadetaan maksimaalisella tiheydellä niin, että kahden pohjan liitoksessa ei ole aukkoa. Tällöin perusveto laskee.
 6. Kun betoni on perusteellisesti kovettunut, muotti poistetaan. Ennen laajennuksen rakentamisen aloittamista säätiön on annettava seistä.

Kahden säätiön yhteys voi perustua yhden kahden päätöksen tekemiseen:

Kaavion talon pohjan ja ulokkeen jäykästä liitoksesta

 1. Erikseen rakenna laajennus ja luo joukko uusia säätiöitä vanhan kanssa.
 2. On vaikea yhdistää uutta säätiötä asuinrakennuksen perustamisen kanssa.

Päätöksen valinta liittyy liitetyn rakenteen vakavuuteen ja maaperän tilaan paikan päällä. Jos kyseessä on yhtenäinen maaperä, talo ei kutistu, muuten erillisen perustuksen rakentaminen, joka liittyy edelliseen, tulee kosketuksiin vanhan kanssa, voittaen laajennusliiman läsnäolon.

Tehtävien täysimittainen jäykkä liitäntä perusrakenteiden luomiseksi on melko työläs prosessi.

Jos on mahdollista ennustaa uuden pohjan saostuminen ei-kalliorakenteen tai heikosti liikkuvan maaperän läsnäollessa, jäykkä liitos on hyväksyttävin. Se soveltuu myös silloin, kun on suunniteltu rakentavan kahden tai useamman kerroksen katon yhden katon laajennusta siten, että saadaan yksi rakenne.

Mitkä perustekniikan menetelmät ovat parhaiten käytössä?

Nauhan liitäntä

Liitä toisiinsa nauha-pohjaiset omat kädet käyttämällä "nauhan" tapaa. Yhteys suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

Perusrakenteiden kytkentäjärjestelmä "Nauhan" menetelmällä.

 1. Kaivaa pohja rakennuksen pohjan syvyyteen. Samaan aikaan kaivannon pituuden tulisi olla 1,5-2 m. Kaikki sivut eivät ole kaivettu kokonaan, mutta vain osa niistä on varustettu hiekkasyynyllä.
 2. Rakenteen pohjassa on porat, joiden halkaisija on sama kuin raudoitus. Teipin keskiosan reiät on porattava syvyyteen, joka on ¾ leveyttä teippityypin alapäähän. Samaan aikaan he tarttuvat shakkisuoraan, ja kulmakappaleiden ansiosta ne ovat 0,5 metrin etäisyydellä.
 3. Rebar ajetaan nauhan keskiosan reikiin, jolla on pituussuuntainen rako, joka tarvitaan kiilahihnalle. Se voi koostua puusta. Reikiin johdetaan varret, joiden pituus on 14 mm.
 4. Muodosta tulevan pohjan luuranko käyttäen vetoelementin päästöjä. Alustan myöhempiä osia varten telakointiin tarvitaan 30-40 cm: n päästöjä. Sen jälkeen ne hitsataan.
 5. Päätös jäykästä liitoksesta avoimen silmukan tapauksessa liittyy edellisen kuvauksen kaltaiseen työhön. Vahvistuksen käyttö tukikohdan yksikköalueella yhteyteen eli yhteyspisteisiin on suurempi.

Liitäntätapa "uuni"

Lavan ollessa leveä (yli 400 mm) asuinrakennuksen levyjen pohjasta ja uudesta pohjasta, voit käyttää liitäntää käyttämällä "levylevy" -menetelmää. Tätä menetelmää käytetään, kun rakennuksen pohjassa on kellari. Tämän menetelmän käyttämisen yhteydessä perustuksen rakentaminen suoritetaan, jolloin ulokkeet ovat noin 30 cm, mikä mahdollistaa laatan vahvistamisen ja hitsattavan uuden levyjen perustan.

Suuret erot vanhan ja uuden rakenteen painosta viittaavat siihen, että emäs ei kasvateta jäykällä sitomisella vaan rakentaen erillistä. Esimerkiksi, kun kyseessä on kevyen laudan tai verannan rakentaminen jatkeena. Tarvitset erillisen alustan laajennukseen.

Kuinka yhdistää perustukset erillisen perustuksen rakentamiseen laajennusliitoksella?

Peruslaitteen yksinkertaisin ja tavallisin muunnelma on erillisen alustan rakentaminen, joka sijaitsee suoraan talon pohjan läheisyydessä. Menetelmä liittyy korkealaatuisen vahvistetun betoniteräksen rakentamiseen. Kaksi pohjaa asetetaan käyttämällä vedeneristyskerrosta käyttäen kateaineita, eristävää materiaalia tai hinausta.

Tämän menetelmän ydin on luoda uusi perusta, jonka luonnos ei vahingoita vanhaa perusta. Laajennusliitoksen läsnäolo liittyy maaperän laadun indikaattoreihin ja potentiaaliseen kuormitukseen laajennuspaikalla pohjan kanssa.

Ennen työn aloittamista harkitse säätiön tulevan kutistumisen muutosta. Samanaikaisesti kutistuminen toteutetaan asettamalla uusi säätö korkeammalle kuin vanha korkeudelle tietyllä korkeudella kutistumisen laskennan mukaan. Jos rakennetaan pienikokoinen runko-osa, käytetään pylväspohjaa.

Pidennyksen tekeminen betonialustalle on myös yksi keino perustaa säätöjä. Tyyny valetaan rakennustyömaalla ja yhdisteellä. Valmistettujen paalujen kyllästäminen suoritetaan mastiksin avulla vedeneristysmateriaalin ja muiden kyllästyneiden aineiden suojaamiseksi. Sitten asetetaan muoto, joka kaadetaan betoniin. Pylväiden tai pilarien tulee olla 1-1,5 m: n etäisyydellä toisistaan, mikä ei riipu laajennuksen painosta ja sen kokonaiskokoisesta. Ne kiinnittävät sidoksen rakenteet ja kaksi päivää myöhemmin aloittavat laajennuksen rakentamisen.

RuFundament.ru

Kaikki säätiöistä

Erilaiset pohjat laajennukselle taloon

Ennemmin tai myöhemmin monet esikaupunkien kiinteistön omistajat päättävät lisätä asuintilaa lisäämällä taloon. Päärakennuksen liittämistä varten laajennuksen tapahtuessa ilman ongelmia on tärkeää saavuttaa luotettava ja kestävä liitäntä alustalle. Kuten käytännöstä käy ilmi, on kaksi päätapaa kiinnittää laajennuksen perustan talon olemassa olevaan tukikohtaan:

 • jäykkä liitos vahvistamalla;
 • laajennusliitoksella.

Jokainen vaihtoehdoista, joilla pääperustan liittäminen laajennuksen pohjaan on, on omat ominaisuutensa ja vivahtonsa, joita olisi tarkasteltava perusteellisemmin.

Jäykkä säätiö

Useimmiten päärakennuksen jäykkä liitos liitteeseen kohdistuu maaperään, joka ei ole alttiina verenvuodolle. Useimmiten tätä menetelmää käytetään alhaisen nousun rakentamisessa tilanteissa, joissa laajennus on toiminnallisesti liitetty olemassa olevaan rakennukseen, ja se on yhden katon alla.

Pidennyksen alustan muodostamiseksi siihen syvennetään erikoisreikä noin 35 cm: n syvyyteen, jonka halkaisijan on oltava yhtä suuri kuin vasaran halkaisijan halkaisija. Jos laajennuksen rakenne toteutetaan sellaisen järjestelmän mukaan, joka olettaa arvioidun vahvistuspituuden enemmän kuin pohjan leveys, olemassa olevan talon pohjassa olevat reiät porataan vain murto-osaan leveydestä. Samanaikaisesti liittimet asennetaan ankkuriperiaatteen mukaisesti.

Jos ääriviiva on suunniteltu sulkeutumaan, reiät on tehtävä kahdella tasolla ja ruutupiirroksessa. Vahvikkeena on oltava toisaalta ankkurointi ja toisaalta hitsattu aluslevy.

Jäykkää liitäntää käytetään myös tilanteissa, joissa talossa on upotettu teipin pohja ja laajennuksen rakenne on suunniteltu monoliittisesta teräsbetonista.

Pohja, jossa on jäykkä pohja, voi olla kahdessa versiossa:

Tällaista säätiötä asennettaessa on tarkoitus suorittaa seuraava teosten luettelo:

 • kaivaa kaivantoa, jonka syvyys vastaa päärakennuksen jo olemassa olevaa perustaa;
 • täytä kaivannon pohja hiekalla (luo hiekka tyyny) ja tamp;
 • poraa reiät pohjaan;
 • ajaa lujitustangot, joissa on pituussuuntainen rako ennalta valmistettuihin reikiin;
 • aseta kiilattu vuoraus (esimerkiksi puusta) syvennysreikään;
 • vasara vahvistus reikään pohjan kulmissa;
 • tehdään luurankokoonpano käyttämällä jo tuodun raudoituksen jäljellä olevaa uutea (tähän tarkoitukseen on erilliset osat, joiden pituus on 300-400 mm;
 • rungon tekemisen jälkeen kaadetaan perusnauha betonilla;
 • odota kunnes betoni on täysin kuiva.

Jotta talot kiinnitettäisiin taloon, tarvitset koko laitteen luettelon. Ensinnäkin puhumme seuraavista työkaluista: lapio, rakennustaso, lujitustangot, hiekka, puukoristeet, seos betonista ja muottipaneeleista.

Säätiö laajennusliitoksella

Laajennus perustan taloon laajennusliitoksella on useimmiten teollisen ja monikerroksisen rakentamisen alalla. Eli jos rakenteen alla oleva maaperä voi erota merkittävästi sen muodonmuutosominaisuuksista. Esimerkiksi melko usein yhden kerroksen lattian olemassa olevaan taloon se tehdään kytkemällä toisen lattiamäärän laajennus asettamalla säätölaatta laajennusliitoksella.

Joka tapauksessa rakennussuunnitteluvaiheessa on ehdottomasti oltava laajennusliitos.

Sen ytimessä kaikki laajennusliitokset, joiden kautta rakennuksen toinen rakennus on yhdistetty taloon, on lämmitin kellareiden ja seinien väliin. Usein tavallista vetoa käytetään lämmittimenä. Paikka, jossa taloon on tehty yhteys, on sisustettu talon seinään kiinnitetyn erityisen koristepäällysteen kanssa.

Talon rakentamisen olosuhteissa, joissa on talteenotto, asiantuntijoiden on suositeltavaa tehdä pidennyksen lattian taso päärakenteen lattian alapuolella. Differentiaalin suuruuden tulisi olla yhdenmukainen arvioitujen muodonmuutosten kanssa.

Kiinnitä säätiö olemassa olevaan kotiin käyttämällä laajennusliitintä, huomioi seuraavat merkittävät kohdat:

 1. Jätä pieni aukko päärakennuksen ja laajennuksen kellarissa (korkeintaan 5 cm). Edellä mainitun vaatimuksen täyttämiseksi ennen perustuksen aloittamista levyt tulisi levittää talon pohjalle, joka on aiemmin käsitelty vedeneristysmateriaalilla. Tulevaisuudessa ne, jotka suorittavat niille osoitetun laajennusliikkeen tehtävän.
 2. Yhden kerroksen rakenteessa laajennusliitoksen paksuus voi olla korkeintaan 2 cm.
 3. Vaihtoehtoisesti laajennusliitos voidaan täyttää millä tahansa eristemateriaalilla. Useimmiten tähän tarkoitukseen käytettiin penoplex sekä vaahtoa. Ulkopuolella kaikki on päällystetty koristelevyllä.

Jos olemassa olevan talon laajennuksen pääasiallinen tarkoitus on muodostaa erillinen vyöhyke, eikä olemassa olevan huoneen laajentamista, kahden pohjan jäykkää liittämistä toisen talon välillä ei saa missään tapauksessa tehdä, koska seuraukset voivat olla kaikkein ei-toivottuja. Tässä tilanteessa on paljon tarkoituksenmukaisempaa käyttää laajennusliitintä.

Jos puhumme pienestä pidennyksestä, se voidaan pystyttää matalaan matalaan säätiöön tai paalujen perustukseen.

Laajennuksen perustelutyypin valinta

Kokeneet asiantuntijat suosittelevat voimakkaimmin laajennuksen rakentamista päärakennuksen rakentamiseen käytettävän säätiön tyypin käyttämiseen. Tämä johtuu siitä, että erilaiset syyt reagoivat eri tavoin kosketukseen maan kanssa ja myös reagoivat rakennuksen kutistumiseen eri tavoin.

Näin ollen, jos päärakennus on rakennettu nauhapohjaan, ja laajennus on rakennettu pylväspinoihin, ennemmin tai myöhemmin apurakenne romahtaa. Niinpä sellaisissa asioissa kuin säätiöiden yhteys, sinun ei pitäisi säästää missään olosuhteissa.

Jos aiot yhdistää rakennuksen taloon, voit käyttää erilaisia ​​tukiasemia. Useimmiten puhumme seuraavista vaihtoehdoista:

Strip-säätiö

Niille, jotka päättävät käyttää liuskajohdetta laajennukseen, sinun on suoritettava seuraava teosluettelo:

 • tee merkinnät rinnan rinnan pohjan rakennustyömaalla (tästä tarvitaan puiset tapit ja tavallinen köysi);
 • kaivaa kaivantoa merkintää pitkin;
 • vahvistava vahvistus;
 • valmistaa kaivanto;
 • täytä hiekkalaatikko (noin 100-120 mm) ja paina varovasti kaivannon pohjaa;
 • vedenpitävä kalvo;
 • asentaa vahvistusta;
 • Kaada kaivanto sementtiin ja soraan.

On tarpeellista lähestyä mahdollisimman paljon vastuullisesti nauhapohjan täyttämistä. On parempi tehdä työ useissa kulkuissa. Kolmasosa kaivosta kaadetaan ensimmäiseen kerrokseen ja yksi sekunti kuivauksen jälkeen. Teknologia mahdollistaa periaatteessa vaahtolohkojen käytön, mutta ei kaikissa tapauksissa.

Sementti-sora-kerroksen täydellisen kuivaamisen jälkeen muotti on rakennettu. Muotti kaadetaan betoniin. Asennuksen jälkeen betonia lävistetään samanaikaisesti useissa paikoissa. Tämä estää ilmakuplien muodostumisen. Kun betoni on kokonaan kuivunut, muotti poistetaan.

Ja lopuksi, juuri ennen seinien rakentamista, lähes täydellinen rakenne peitetään kerroksella vedeneristysmateriaalia. Useimmin tähän tarkoitukseen käytetään ruberoidia, tervaa, nestemäistä kumia tai bitumia.

Pilarin perusta

Jos suunnitelmissasi on pienikokoisen ja kevyen talon rakentaminen, sarakepohjainen käyttö on hyväksyttävää. Se suoritetaan tavallisesti joko betonista tai tiilestä. Keskikokoista rakennetta varten useimmiten 6 tukipylvästä riittää.

Tällaisen alustan laite tarvitsee:

 • kaivaa reikä (syvällä maaperän jäädyttämisen alapuolella);
 • laita hiekka tyyny alareunaan;
 • asenna metalliset (tai lasikuituiset) vahvikkeet;
 • käsitellä raudoitusta kosteutta eristävällä materiaalilla (metallivahvistustangoilla);
 • asennus muottiin;
 • täyttää pohjan betonilla.

Rakennuksen voi aloittaa heti, kun betoni on käynnistynyt. Jos pilarin korkeusparametrin lisääminen on tarpeen, betoni voidaan asettaa tiiliin.

Säätö ruuveilla

Ruuvipillojen perusta on yksinkertaisin ja edullisin säätiö. On ymmärrettävä, että se on suunniteltu vain ei-raskasrakenteisille rakenteille, koska se ei kestä paljon painoa. Mutta jos aiot lisätä talon veranta, tämä vaihtoehto on varsin sopiva.

Tällainen säätiö ei useimmissa tapauksissa edellytä asiantuntijoiden osallistumista. Jopa henkilö, jolla ei ole kokemusta rakentamisesta, kykenee hyvin ruuvaamaan ruuvipilareita omiin käsiinsä. Luultavasti tästä syystä monet tekevät valinnan perustuen ruuvipillojen perustuksiin.

Jos paalujen säätö on asetettu oikein, se voi kestää pitkään.

Mutta mikä tahansa säätiö oli pakko asentaa, ruuveilla, pilarilla tai muulla, tärkeintä on, että kaikki teokset on suoritettava tämän tekniikan mukaisesti. Siksi, jos sinulla ei ole tarpeeksi rakennuskokemusta, on suositeltavaa antaa perunan kaataminen kokeneille ja pätevöidyille asiantuntijoille.

Yhdistä 2 rakennusta yhteen

Suositeltavat viestit

Viimeksi katsotut 0 käyttäjää

Yksikään rekisteröity käyttäjä ei näe tätä sivua.

Parhaat artikkelit IAB: n verkkosivuilla

 • Kaikki aktiviteetit
 • tärkein
 • Ideoita kotiisi
 • Rakenna talo
 • Yhdistä 2 rakennusta yhteen

Olet ammattilainen
arkkitehti tai
suunnittelija?

BII. Korjaus ja sisustus

Olet ammattilainen
arkkitehti tai
suunnittelija?

IVD.ru -verkkosivusto on johtava Internet-projekti, joka on tarkoitettu asuntotilojen jälleenrakentamiseen ja sisustukseen. Sivuston tärkein sisältö on "Ideas of Your House" -lehden arkisto - yksinomainen artikkeleita, korkealaatuisia kuvia, käytännön neuvoja ja oppitunteja. Asiantuntijaryhmä toimii projektissa tiiviissä yhteistyössä tunnettujen suunnittelijoiden, arkkitehtien ja johtavien julkaisijoiden kanssa.

Verkkosivustossamme on kattavat suunnitteluratkaisut; tarkastella yksityiskohtaisia ​​markkinatarkastuksia rakennus- ja viimeistelyaineista, huonekaluista, koneista ja laitteista; verrata omaa ideasi johtavien arkkitehtien suunnitteluprojekteihin; Keskustele suoraan muiden lukijoiden ja toimittajien kanssa foorumilla.

Oletko ammattimainen arkkitehti tai suunnittelija?

Miten yhdistää kaksi taloa

Pienikokoisten maalaistalojen teema on hyvin suosittu portaalifoorumissa, ja useimmiten pienikokoiset kentällä on rakennettu kehysteknologian avulla. Yleensä se on pieni yhden tarinan mökki tai ullakkohuone, harvemmin - useat puiset tai metalliset moduulit. Mutta myös ei-vakio rakenteita, esimerkiksi - kaksi taloa saman katon alla, joita voidaan käyttää erikseen toisistaan. Tällainen hanke toteutti yksi FORUMHOUSE-portaalin, Vladislavsbin, osallistujista.

Kompakti talo 6x7 m

Tämä on teoksen alkuperäinen nimi, joka ei täysin vastaa olennaisesti olemusta, mutta se on jumissa, eikä ole mitään muuta vaihtoehtoa, vaikka otsikko viittaa vain yhteen talon osaan. Perusta ja sulkeutuvat rakenteet rakennettiin välittömästi, mutta se oli ensimmäinen osa kuulosti, joka juurtui. Vladislavsbin perusta toteutti HT 757 -hankkeen, josta jalostuksen jälkeen tikapuut olivat jäljellä ja puolet kuvattu on HT 67 -hankkeen muutos.

Rakentaminen alkoi talvella, mikä helpotti rauha-ilmastoalueen lievää ilmastoa ja perustusvaltaa. Tutkittuaan foorumin asianomaisen osan, valinta erosi eristetystä ruotsalaisesta levystä (USW) perusparametrien täyttävänä muunnelmana. Käsityöläinen teki jonkin verran poikkeamia yleisesti hyväksyttyyn tekniikkaan, mutta maaperän ja pohjaveden koostumus samoin kuin luurankorvan suhteellisen pieni massa antavat tämän "hemmottelun".

Hän poisti yläkerroksen (-30 cm: n asti), teki reiän, sora meni -60 cm: n merkkiin. Ovatko UShP: n aksaalit anna minulle anteeksi, mutta en tehnyt vedenpoistoa, vaan vain kaivettiin kaivoa ympäröivän alueen ympärille soraa varten (satoi viikkoa ennen kaivamista oli kuiva). Ensimmäinen kerros peitti 15 cm hiekkaa, toinen - 30 cm hiekkaa.

Taso on valmistanut käsityöläinen pyörivällä lasertasolla, viemäri ja lämmin kerros asetettiin laudalle, loput viestinnät olisivat seinien ja lattian sisällä. Betonia ei voitu siirtää "helikopterilla", oli varhain pimeää, ja aamulla korkeassa kosteudessa ja lämpötilassa noin kaksi astetta nollan yläpuolella betoni oli tarttunut sellaiseen tilaan, että romun lisäksi se ei ottanut mitään.

Pinta oli kuitenkin melko tasainen. Nurkkien poikkeama - millimetristä viiteen, keskeltä kymmeneen, ei myöskään kaivuta lasia - vedä liimaa todella.

Ottaen huomioon tulokseksi saatu 77 m²: n pinta-ala, "helikopterin" vuokraaminen maksaisi enemmän kuin liima-seos.

Laatikko - runko, eristys, kattorakenne

Paikallisen puutavaran ominaispiirteiden ja omien vakaumustensa ansiosta Vladislavsb kieltäytyi kokoamasta puurunkoa ja yhdisti puukerrokselle metallirunkoa. Joten hän päätti ja ongelman kaikesta raakapuusta, joka johtaa ja selvitti kylmäsiltoja.

Tässä voit pahoinpitella minua, mutta sovellin rakentamisessa kiellettyä menetelmää. Eli eli naitiyu ja sen johdannaiset (keksin polkupyörän, taloni, rakastan niin kuin haluan, olen älykkäin, älä sekoita, minulla on kaksi taloa hartioiden taakse jne. Jne.). Kehys on valmistettu metallista, vaipan puusta.

Metallirakenteiset puurakenneelementit, jotka ovat jo kehossa ilman vääntövaaraa, saadaan neliömäinen putki, jossa on kaksipuolinen eristys.

Mahdolliset vivahteet, jotka aiheutuvat erilaisten materiaalien yhdistelmästä, eliminoivat korkealaatuisen höyrysulun ja ilmanvaihtojärjestelmän.

Suljettuihin rakenteisiin Vladislav valitsi paikallisesti valmistetuista siru-sementtilevyistä edullisimman materiaalin. Lämmittimessä käytettiin polyuretaanivaahtoa (PUF), avointa solutasotyyppiä, tiheys 20 kg / m2. Nykyään se pitää virheen - oli syytä valita suljettu tyyppi ja tiheys 30 kg / mᶟ. Huolimatta 50 cm: n kiinnityspinnasta ja paneelin jäykkyydestä, yritys yrittää pahentaa porausta epäonnistui, koska levyt alkoivat puristaa. Lisäksi seinän "kuopat" zapenivali sisäpuolelta, useissa lähestymistavoissa, kerrallaan noin metrillä, täyttivät myös kehyksen putket. Kotona meni eräs eristysmalli - 450 kg.

Katto eristettiin kahdella kerroksella mineraalivillasta, joka oli päällystetty metallilevyillä.

Talon väliseinät ovat osittain paneelia, osittain tiiliä, kuten keittiötilojen baaritiski, tiiliä käytettiin halvin ja kasvoilla helpotuspuolella.

Talo on mielenkiintoinen paitsi sen ulkoasun lisäksi myös sen suunnittelun takia - tummanharmaan puun julkisivun (lankku, lehtikuusi) yhdistyy täydellisesti ruskeaan kattoon ja harmaan valkoiseen aitaan. Luokan C suorakulma, 90 mm leveä, maalattu erityisellä maalilla, joka kestää häipymistä. Näitä ominaisuuksia testattiin kesällä kaatumalla neljäkymmentä astetta, joka kahta vuodenaikaa ei pystynyt merkittävästi vääristämään väriä. Planken käsityöläinen asennettu tangot, kuten alkuperäinen kiinnikkeet - liian kallis.

En vetänyt omaa, 18x40 mm: n pituista 130 mm: n pituista, karstaperiaatteella varustettua koukkua, vain baarista (ehkä vain laudaksi). Baari teki kuusi levyä, jotka oli numerolla 1-5, kuudes oli ensimmäinen seuraava lohko. Se osoittautui halvemmaksi kymmenen kertaa.

Aseessa ei myöskään ole tyypillisiä ratkaisuja - lehtikuusia, mutta jo 140 mm leveä asbestiputki, jonka läpimitta on 250 mm. Putki on vahvistettu ja betonoitu, jonka jälkeen se jauhetaan hiomalla, joka on sinetöity vesitiivistyksellä ja maalattu maalilla samaan hallitsijaan kuin etuosaan.

Sisustussuunnittelu

Sisäverhoilu ei ole alhaisempi kuin tyylikäs ulkoasu, sillä osanottajien mielestä tämä on yksi parhaista kodin sisustusvaihtoehdoista. Koska etujen massiivisella arvolla suuri haitta saha-sementtilevyistä osoittautui voimakkaaksi kutistumaksi, ei kittiä eikä erityistä tapettia säästynyt halkeilusta. Tie oli löydetty kipsilevyjen pinnoituksesta, se kiertää suoraan seinille ilman mitään ongelmia, geometria on täydellinen, maalattu ja unohdettu. Lisäksi sileät ja kohokuvioidut seinät vuorottelevat, katto on myös kaavoitettu - paikoissa, jopa kipsilevy, paikoissa palkit kanssa sideboard. Tiilipinnat maalataan yksinkertaisesti ilman lisäkäsittelyä muninnan jälkeen.

Talon toimivuus sekä koristeellinen, päälle.

Vasemmalla sisäänkäynnin sisäänkäynnin aulassa, oikealla on vieras-wc (wc ja pesuallas), keittiössä on baaritiski, työpintojen sisällä kotitalouden kohtaamiseksi ruoanlaittoon. Rack piilottaa astiat ja satunnainen "taiteellinen sotku". Portaikon alle voidaan sijoittaa sisäänrakennettu jääkaappi, jossa on pesukone. Toisessa kerroksessa on makuuhuone (14 m²) ja 12 m²: n omaava lastenhuone, jossa on hissi (toisella kerrallaan) toiselle tasolle, jonka pinta-ala on 12 m² ja korkeus 1,6 m keskellä. lämmitys ja ilmanvaihto, kylpyhuone (6.5 m²), kompakti kaappi.

Lämmitys sekä lämminvesivaraaja - sähköinen, epäsuoran lämmityskattilan kautta, jotka ovat yhä harvinaisimpia epäsäännöllisiä pakkasnäytteitä, lisätään sähkölämmittimiä. Koska käyttökokemus on osoittanut, talo on lämmin, lämmityskustannukset ovat varsin hyväksyttävät, huolimatta lasimaalauksista pohjasta, ja ulkonäkö, panoraaman ansiosta, hyödyttää suuresti.

Tällä hetkellä toinen puoli on päättynyt ja toiminut, Vladislavsb on muuttanut sinne, ja sisätilat ovat erottamattomia ammattimaisten suunnittelijoiden luomuksista. Kaikki rakennus- ja viimeistelyn yksityiskohdat ovat tekijän aihe, sillä monet foorumin jäsenet Vladislavin talo muuttuivat todellisena ilmoituksena ja esimerkkinä.

Toinen mielenkiintoinen kokemus portaalin osallistujasta on kuvattu artikkelissa kivitalosta "yhdessä kypärässä", joka on edullinen tapa viimeistellä seinät - materiaalista, joka liittyy kipsiin ja elokuvaan. Universaalinen etumateriaali, jolla on korkeat koristeelliset ja tekniset ominaisuudet - termoelämä. Videossa - yksi Akatemian kursseista puulattiat.

On tapahtunut virhe, yritä myöhemmin uudelleen. Jos ongelma ei poistu, ota yhteys tukipalveluun osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan. Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen. tai palautelomakkeella
Lähde