Taivutusteknologian levymetallit tekevät sen itse

Rakentamassa taloa tai dachaa on usein tarve varustaa kourut, viemärit ja metallirunko.

Tällaisten tuotteiden valmistuksessa on välttämätöntä antaa litteälle aihioille tarvittava tilamuoto. Kokeneiden käsityöläisten neuvot, kuinka taivuttaa metallilevyä kotona, antavat mahdollisuuden tuottaa laadukkaita rakenteita, jotka kestävät kauan.

Taivutustekniikka - Perustiedot

Metallin taivutus suoritetaan ilman hitsausaumoja, mikä mahdollistaa korroosiota tulevaisuudessa ja tuottaa lisääntyneen lujuuden omaavaa tuotetta. Muotoutuminen ei vaadi merkittäviä ponnisteluja, ja se suoritetaan pääsääntöisesti kylmässä tilassa.

Poikkeuksena ovat kiinteät materiaalit, kuten duralumiini tai hiiliteräs. Levyjen taivutusteknologiaa kehitetään seuraavien vaihtoehtojen mukaisesti:

Erillinen kotelo on kimmoisuutta. Tätä tekniikkaa käytetään sellaisten osien valmistukseen, joissa on pieniä läpimittaisia ​​suuria taivutussäteitä. Omien käsissään olevien osien valmistuksessa prosessi yhdistetään esimerkiksi leikkaamiseen tai lävistämiseen.

Jalostukseen kotona soveltuvat hyvin pehmeät metallityyppiset metalliseokset, kuten messinki, kupari, alumiini. Tuotteiden valmistus taivutusmenetelmällä suoritetaan valssaus- tai rullauskoneilla tai manuaalisesti.

Viimeksi mainittu menettely on aika vievää. Taivutus tehdään pihdeillä ja kumivasaralla. Jos arkki on ohut, käytä mönkijä.

Kuinka taivuttaa oikeaan kulmaan

Metallilevykehän taivuttamiseksi tarvitset työkaluja ja lisävarusteita, jotka koostuvat:

 • kytkimet,
 • vasara,
 • sähkösahat,
 • baarissa,
 • vanteen.

Kaistaleen pituus on tehty kaavion mukaan, ja odotus on, että kummallekin mutkalle tulisi olla 0,5 mm: n marginaali ja toinen millimetri kummallakin puolella olevissa mutkissa. Työkappale sijoitetaan neliöiden varaan. Kiinnitettäessä sitä taittoviivalla, ne käsitellään vasaralla.

Tämän jälkeen tuleva kiinnike taitetaan aukkoon, johon on kiinnitetty runko ja tanko, muodostaen toisen puolen. Laske vedä, mittaa halutut pituudet sivuilta ja suorita taivut alareunassa.

Kolmiossa verrataan kulman oikeellisuutta korjataan epätarkkuudet vasaralla. Kun suoritat molempia toimenpiteitä, työkappaletta painetaan palkilla ja kehyksellä. Valmiit kannatintiedostot haluttuun kokoon.

Miten taivutustyökalu tehdään itse

Metallin halutun kokoonpanon aikaansaamiseksi kynttilät käyttävät levyn taivutuskonetta. Mutta entä mestari, jolla ei ole erityisiä laitteita käsillä?

Itse asiassa kysymys siitä, miten taivuta metallilevyä kotona on helppo ratkaista. Riittää, että käytät omia wit- ja elementary-laitteitasi yksinkertaisen koneen tekemiseksi.

Metalliprofiilin joustimen tekemiseksi tarvitset:

 • I-palkki 80 mm,
 • kiinnittimet (pultit)
 • silmukka,
 • kulma 80 mm,
 • puristimet,
 • pari aseita.

Tarvitset myös hitsauskoneen ja vakaan pöydän, johon valmiin kone on kiinnitetty.

Laitteen perustana on I-palkki, johon ruuvataan kulma, jossa on kaksi pulttia, joka pitää työkappaleen taivutusprosessissa. Sen alla hitsaamalla on kolme oven saranoita. Toinen osa hitsataan suoraan kulmaan.

Jotta kone kääntyisi helposti metallilevyjen taivutuksen aikana, kahvat kiinnitetään siihen kahdesta sivusta. Kiinnittää pöydälle kiinnitetyn koneen. Ennen työkappaleen kulman irrottamista tai irrottamista. Levyä painetaan, kohdistetaan reunaa pitkin ja taitetaan, kääntämällä kone kahvaan. Itsestään valmistettu laite soveltuu vain pienen paksuuden aihioiden käsittelyyn.

Taivuttamalla metallilevyä vasaralla

Jos haluat taivuttaa enintään 1,2 mm: n paksuista arkkia tasaisella kulmalla, käytä yksinkertaisia ​​työkaluja - pihdit ja puristimet.

Käsittely suoritetaan tasaisella puupalkilla. Taiteviiva piirretään kynällä ja hallitsijalla. Sitten arkki kiristetään pihdeillä niin, että niiden pätit putoavat täsmälleen merkintälinjalle.

Reuna taipuu vähitellen ylöspäin liikuttaen taivutusta pitkin. Kun kulma lähestyy 90 astetta, levy asetetaan tankoon ja vasara vihdoin tasoitetaan.

Tällä tavoin tehdään kapeita osia, kuten tinan reunoja.

Vihje: Käytetään kumi- tai puukarkainta, jotta metallia ei muodostu. Jos taivutus suoritetaan tavanomaisella työkalulla, tiivisteenä tulee olla tekstioliittilevy.

Taipuisa arkki, jonka paksuus on enintään 2 mm, on kätevä pitää työpöydällä. Metalli on sijoitettu niin, että merkintäviiva putoaa reunaan. Käsitellyn materiaalin alla on oltava teräskulma.

Levy kiinnitetään varaan kahden puupalkin avulla. Taivutus tehdään vasaralla, koputtamalla metalli toisesta päästä toiseen. Samanaikaisesti levyn reuna on suunnattu alaspäin niin, että se lopulta laskeutuu kokonaan pöydän reunaan kiinnitetyllä kulmalla. Tätä menetelmää käytetään minkä tahansa leveyden, myös laatikoiden tai grillien, valmistamiseen.

Putkien valmistus ilman koneita

Kodin käsityöläiset ovat keksineet paljon tapoja taivuttaa metallilevyä putkeen ilman koneen käyttöä.

Ehdotamme, että tarkastelemme yksinkertaisinta vaihtoehtoa käyttämällä samanlaista kokoa. Tee se vanhasta putkesta sopivalla halkaisijalla.

Lattialle asetettu metallilevy, katkaise häneltä haluamansa pituinen kappale. Halutun koon määrittämiseksi haluttua putken halkaisijaa kerrotaan 3,14: lla ja 30 mm: n tarkkuudella.

Putken pari on hitsattu kohtisuoraan kiekon yhdelle puolelle kahdelta puolelta. Romu on sijoitettava vapaasti reikään.

Päällikön suositus: metallilevyn taivuttamisella aihion avulla on tarkoituksenmukaista valmistaa enintään metrin pituisia putkia.

Jotta voit hyödyntää laitetta, se vie kolme henkilöä. Sika sijoitetaan arkin reunaan. Yksi henkilö nousee ylhäältä, kaksi muuta tuulimyllyä sikaa ja kääntää romu 90 astetta.

Levyn koko pituus kierretään tällä tavalla, jäljelle jäävä reuna vasarataan vasaralla. Sauma kiinnitetään hitsaamalla.

On huomattava, että levyjen taivutussäde riippuu sen paksuudesta ja valmistusmenetelmästä. Kuumavalssattu teräs soveltuu parhaiten putkistoihin, jotka on valmistettu muotoiltuista kylmävalssatuista tuotteista.

Kuinka tehdä valuma pohjaan

Talon kellari voi olla tasainen julkisivulla, upotettu syvälle tai työntyä ulos. Jos julkisivuseinät eivät ole riittävän paksuja tai talossa on kellari, käytetään yleensä kolmatta vaihtoehtoa. Ulompi osa suljetaan ylhäältä vuorovedellä, jotta vältetään saostumisen vaurioituminen. Harkitse, miten päästään säätämään.

Ominaisuudet ovat pohjalla

Refluksi on kapea metalli- tai muovilevy, joka sijoitetaan ulkonevan tason yläpuolelle. Sijaitsee hieman julkisivuilta. Yksi reunus on kiinnitetty julkisivuseinään, toinen pystysuoraan taivutettu.

1. Alhainen vuorovesi. 2. Säätiö tai pohja. 3. Vaahto. 4. Tiiviste. 5. Seinä.

Elegantti ebb voi tulla koristelu julkisivuun, mutta niiden tarkoitus ei ole koristeellinen. Pohja on valmistettu pääsääntöisesti betonista ja betoni on huokoista materiaalia. Veden tunkeutuminen huokosiin aiheuttaa haitallisia seurauksia:

 • jäädyttämisen ja sulatuksen aikana alusta voi halkeilla;
 • raudan korroosio johtaa voimakkuuden heikkenemiseen ja säätiön kantavuuden vähenemiseen;
 • pinnalle on muodostettu hometta ja sientä;
 • kapillaareiden kautta vesi tunkeutuu julkisivuseinämiin talon läpi. Laakerirakenteet tuhoutuvat, viimeistelyaineet heikkenevät. Huoneissa on tuskallinen mikroilmasto.

Vasemmalla valokuvalla - pohjaseinän tuhoutuminen refluksoinnin virheellisen asennuksen seurauksena. Oikealla - kaikki säätösuunnittelua koskevat asennusohjeet huomioidaan.

Materiaalien valmistus ebb:

 • sinkitty rauta;
 • sinkitty tai ruostumaton teräs;
 • alumiini;
 • kupari;
 • polymeerilla päällystetty metalli. Värialue on erilainen;
 • muovi, PVC.

Tyhjennysreput voidaan tehdä vastaamaan julkisivua, jalusta tai kontrastiväri.

Perinteinen vaihtoehto - maalaamaton särmä alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä.

Julkisivun ruostumaton teräs

Hieno näköinen tämä kupari-lisävaruste.

Julkisivu kupari

Ajoittain on olemassa betonisarjoja, mutta ne ovat raskas ja hankala asentaa. Teräs, jossa on polymeerikalvo, on suosittu: ne ovat halpoja, esteettisiä ja kestäviä (kalvo suojaa metallia korroosiolta), ne ovat eri värejä.

Teräspalkkisivut polymeerikalvolla

Yksittäisen laskuveden kaistaleen enimmäispituus on 5 metriä, leveys riippuu haaran leveydestä. Ebbs voidaan ostaa valmis, mutta useammin ne on tehty tilauksesta: on helpompi ottaa huomioon kaikki arkkitehtoniset ominaisuudet talon. On myös helppoa tehdä omia käsiä.

Me emme pääse perusta

Ebb-vuorovesit asetetaan jalustan päihin, ennen kuin edessä on julkisivu. Vaakasuuntaiset merkinnät suorittavat vedenpinnan. Pohjan pinnan koko määräytyy syöttöjohtimen avulla. Seuraavaksi sinun on leikattava halutun leveyden metallilevyväleistä sekä kummallakin puolella oleva mutka.

Työhyllyn leveys on yleensä 40-50 cm, noin 5 senttimetriä enemmän kuin itse projektio. Pystysuorien hyllyjen leveys on 2 cm.

Pohjassa on 1 cm: n taivutus kohti seinää vaakasuoraan.

Veden poistamiseksi julkiselta puolelta visiirin kulman pitäisi olla 15 astetta:

 1. Tarkasta ulkoneman vaakasuoran taso.
 2. Suorita kallioperän sementti-hiekkalaasti.
 3. Odotetaan jäädyttämistä.
 4. Metallisten osien reunat taitetaan vastakkaisiin suuntiin 105 asteen kulmassa.
 5. Aseta ristikko päälle ja säädä taivutus siten, että yläreuna reunaa tiukasti vieressä seinään ja alapuolella laskee pystysuunnassa alaspäin.

Seuraavaksi tarkista julkisivuseinän koskemattomuus. Betonissa olevat sirut ja halkeamat täytetään tiivisteillä, kiteillä tai kipsillä. seuraava:

1. Valun ylemmässä hyllyssä asennusreiät valmistetaan samalla tasolla, jossa on askel 30-40 senttimetriä.

2. Aseta visiiri seinään.

3. Tee reiän julkisivuun porakoneella tai lävistimellä, kiinnitä luukku tukilevyillä.

4. Asennuksen päätyttyä seinän ja raon väliset raot täytetään tiivistysaineella.

Joskus liuskoja ei sijoiteta suoraan seinään vaan esiasennettuihin oppaisiin. Tällöin kiinnitin kiinnitetään ruuvien ohjaamiseksi.

Valujen asennus valmiiksi asennettuihin ohjaimiin

Viereisten säleiden päällekkäisyyden tulisi joka tapauksessa olla vähintään 3 senttimetriä. Sauma pinnoitetaan kylmäkestävällä tiivisteellä.

Liittyminen kahteen kaistaa

Puurakennuksen alapuolella on vivahde: ​​etuseinässä valitaan ura ja visiirin reunus työnnetään siihen asettaen puinen lankku jäykkyyteen.

Jos julkisivu on tuuletettu, palautusjäähdytys on kiinteästi kiinnitetty puukehykseen, jossa on itsekierteittävät ruuvit. Tällöin yläreuna ohittaa sivulevyn.

Laskuveden asennus säätöön ilmastoidulla julkisivulla

Asennettaessa muovipäällysteitä on tarkkailtava tarkkuutta: iskuvasaran tuulesta voi romahtaa. Kun työkappale on taivutettava, sen alle liitetään kuminauha tai huopa.

Jos reunus on leveä, on suositeltavaa liittää nauhat suluihin, muuten ne sumentuvat tuulen alla.

Kuinka tehdä nurkkaan laskuveden aikaan?

Jotkin monimutkaisuus on talon kulmien käsittely: nivelten on oltava tiukkoja ja siistiä.

Vastaavat lisäelementit sisältyvät jo valmiiksi PVC-poistoihin. Tämä on kiinteä kulma, sen asennuksen jälkeen sinun on vain tiivistettävä liitokset seinillä ja suorilla osuuksilla.

Metallivalujen kulmat voidaan käsitellä eri tavoin:

 • leikkaa reunat 45 astetta ja asetetaan päällekkäin risteyksessä;
 • sulje liitos erikseen leikattuna suorakaiteen nauhana, kiinnitä se ruuvilla;

Ulostulon kulman kulma erikseen leikattuna suorakulmaisen palkin kanssa

 • leikata kaksi niveltä 45 asteen kulmassa ja liitä ne seisova sauma.

Yhdistetään kaksi nurkkaa pystysuoralla saumalla

Sisäkolmion työstämisen yhteydessä voit yksinkertaisesti päätyä yhteen liitosliuskoista toiseen ja kiinnittää ruuveilla tai peitellä.

Ebbin hinta säätiölle

Kaksi metrin metallihihna maksaa 200 ruplaa, leveys 5-12 cm. PVC on 2,5 metriä - 250-300 ruplaa (tuonti).

Asennusohjeiden valut

Asennusohjeet Ebb

Alhainen vuorovesi on suunniteltu suojaamaan epäsuotuisilta sääolosuhteilta. Alhainen vuorovesi antaa veden ja lumen virrata alas maahan eikä kerääntyä ikkunan tai pohjan reunaan. Alhaiset vuorovedet pidentävät merkittävästi julkisivujen käyttöikää. Pääasiallinen valmistusmateriaali on alumiini- ja sinkityt arkit.

Vuorovedet on jaettu kahteen osaan

• Ebb perusta

• Ebb aidat

Listogibin mestari tekee kaikesta monimutkaisuudesta ja konfiguraatiosta otlivan. Tuotteen valmistusaika on 10 minuuttia.

Voit laskea valukappaleiden hintaa ottamalla yhteyttä johtajaan tai käyttämällä hinnastoa.

Ohjeita ikkunasillojen asentamiseksi

Ikkunaikkunat - ikkuna ebb, viimeinen elementti ikkunoiden asennuksessa, se tyhjentää vettä ikkunasta, eikä se pääse laskeutumaan ikkunahylsyyn. Ikkunan ikkuna on asennettava välittömästi ikkunan asentamisen jälkeen, etenkin talvikaudella, muuten kosteus alkaa nopeasti tuhota ikkunahylsy.

Ikkunatyynyt valmistetaan erityisellä taivutuskoneella. Ohutlevyjä käytetään tavallisesti paksuuden ollessa 0,45-0,5 mm. Levy leikataan asiakkaan koon mukaan ja sitten koneelle aihiot saavat tarvittavan muodon. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka asianmukaisesti asennat ikkunalaudat.

Asennukseen tarvitaan:

 • Ph2-ruuvimeisseli
 • Tinsmith-pihdit
 • Sakset metallille
 • Matala vaahtomuovi
 • Ruuvit paina aluslevyä 16mm

Aluksi valmistelemme ikkunahylsyn, tyhjentämme sen pölystä, sementin ja kipsin jäämistä. Seuraavaksi mittaa aukon pituus ja lisää 4 cm taivutuksilla. Leikkaamme työkappaleen koon. Seuraavaksi leikkaa leikkaus kuvassa esitetyn periaatteen mukaisesti. Me taivutetaan palautusjäähdytysreunojen leikkausreunat kynsien pihdeillä. Yritämme vuorovesi paikallaan, jos mitään ei häiritse, siirry seuraavaan asennusvaiheeseen. Väliaikaisesti varattu syrjään. Levitä kokoonpanovaahtoa siksaksaan reunasta reunaan ja alareunaan pitkin ikkunaulkimen valmistettua pintaa. Asettamme ebb, aloittaen takaosan ikkunan alla ja painat sitä ikkunaprofiiliin, kiinnitä se ruuveilla ikkunan runkoon. On tärkeää kestää vähintään 110 asteen kallistuskulma. Kun olet asentanut refluksoidut ruuvit, se on ladattava. Tätä varten voit käyttää vettä tai muita tavaroita, jotka eivät vahingoitu. Ebbs on ladattava vähintään 12 tuntia. Refluksin päitä kosketuksiin seinämien kanssa voidaan edelleen sulkea terveyssiteellä. Kun palautusjäähdytys on asennettu, älä unohda poistaa suojakalvoa.

Videon asennusohje ikkunalasille

Pohjaveden asennusohjeet

Pohjan pohja, se on säle, jota käytetään säätiön ulkonemassa rakennuksen seinän kanssa. Korkin aukko estää kosteuden pääsemästä yhteiseen ja säätiön ennenaikaiseen tuhoutumiseen. Useimmiten säätiön perustukset on valmistettu sinkitystä teräksestä, jossa on polymeeripinnoite rakennuksen viimeistelyn väreissä. Kaadon galvanointi ja päällystäminen polymeerimaaleilla suojaa tuotetta luotettavasti vaurioilta ja korroosiolta. Teknisten suunnittelu- ja suunnitteluratkaisujen ansiosta perusteet perustuvat asiakkaan piirustuksiin rakennesuunnitelman edellyttämissä koissa.

Asennukseen tarvitaan:

 • Ph2-ruuvimeisseli
 • Tinsmith-pihdit
 • Sakset metallille
 • Matala vaahtomuovi
 • Ruuvit puristavat 16 mm: n aluslevyä tai kynnet

Refluksin asennus säätöön suoritetaan kun kellari on valmis, ennen kuin seinät ovat valmiit. Kellari tasoitetaan tasolle, jotta vältytään liukastumiselta, se puhdistetaan pölystä ja jäännöseoksesta. Saumennuksen aikana melun vähentämiseksi ennen refluksoinnin asennusta pohjan koko pituudelta liimataan tärinännauha psul tai analogit. Refluksi kiinnitetään seinään ruuveilla tai tukipuiden kynsillä. Läpivientien optimaalinen sisennys (ulkonema) pohjan reunasta 1-1,5 cm. Asennettaessa säätöä, muista pitää kulma vähintään 110 astetta. Ebbin liitokset tiivistetään bitumimuovilla tai silikonitiivisteellä. Kulmat muodostuvat yhdestä ainoasta syystä. Tee näin leikkaamalla ebb kuvassa esitetyllä tavalla (Yksityiskohtaiset videon ohjeet alapinnan kulman muodostumiselle esitetään alla). Taivuta ja purista toisesta päästä toinen, paina liitos, kiinnitä se rakennuksen seinään. Tarkista vuoroveden kulma pohjan koko pituudelta. Asennus on päättynyt.

Videokäsikirja kellarin kulman muodostumiseen ebb

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin!

Kuinka korjata korkin kynnys?

Kuinka korjata epp cap: n oppaat?

1. Valukappaleen kiinnittäminen ohjaimiin - kaatamisen asennus tehdään ennen julkisivuun kohdistumista ja kiinnitetään suoraan ohjaimiin. Käytetään kiinnitysruuvien kiinnittämiseen. On suositeltavaa käyttää kumipäällysteisiä kattomateriaaleja, jotka eivät salli veden virrata kiinnityselementin alle. Tässä menetelmässä on erittäin tärkeää kestää negatiivista refluksoitua gradienttia koko pituudelta. Alhaisen vuoroveden ei pitäisi ripustaa ilmassa, varmista, että se lepää pohjassa, estää sateen säröä tuulen ja särmän aikana, suosittelemme käyttämään vaahtoa epäsuoran ja pohjan välisessä raossa. Valitse vaahto, jolla on vähimmäisvaatimukset. Kun vaahtoa ja palautusjäähdytys on asennettu, varmista, että lataat raskaan esineen, vesipannun tai baarin. Ole varovainen, varmista, että kuorma ei laske eikä vahingoita ihmisten kuoleman tai haavoja. Jos valitset sivuraidetta tai muita etupaneeleja, varmista, että ne eivät ole hyllyn alla, on parempi jättää puoli senttiä, mikä säästää pinnoitteen altistumiselta paneelien reunille ja paneeleille itsestään kosteudelta, kondensoitumiselta ja jään muodostumiselta. alhainen vuorovesi.

Kuinka korjata kynnys seinälle?

2. Valukappaleen kiinnittäminen seinään - tämäntyyppisissä kiinnityksissä käytetään tapettikynää. Perforaattorin avulla reiät tehdään seinässä laskelmien mukaan ja työnnetään tapit. Metalli refluksoinnin ylempi hylly (kiinnittimen portti) kiinnitetään nauloilla, jotka työnnetään napaleihin.

Kun asennetaan tyhjennystulpan pohjalevy, on huomioitava, että jokaisen rakenteen yksityiskohdat on kiinnitettävä vähintään keskelle ja liitospisteille - tämä takaa kiinnityksen luotettavuuden. Alhaisen vuoroveden ei pitäisi ripustaa ilmassa, varmista, että se lepää pohjalla, estää särön säröä tuulen aikana ja särkyä sateen aikana. Suosittelemme, että käytät vaahtoa epäsuoran ja pohjan väliseen rakoon. Valitse vaahto, jolla on vähimmäisvaatimukset. Levitä vaahtoa ja asenna kaato huolellisesti kuormittamalla se raskaalla kappaleella, vesipannulla tai baarilla. Ole varovainen, varmista, että kuorma ei laske eikä vahingoita epämuodostumia tai satuta ihmisiä, jotka kulkevat. Jos valitset sivuraidetta tai muita etupaneeleja, varmista, että ne eivät ole hyllyn alla, on parempi jättää puoli senttiä, mikä säästää pinnoitteen altistumiselta paneelien reunille ja paneeleille itsestään kosteudelta, kondensoitumiselta ja jään muodostumiselta. alhainen vuorovesi.

Kuinka yhdistää ebb: n toisiinsa?

Kahden osan tulevan valun oikea kytkentä takaa koko rakenteen luotettavuuden.

Yhdiste vuorovesi limittäin

Helpoin tapa liittää ylivuotot päällekkäisyydeltä (päällekkäisyyden leveys on oltava vähintään 3 cm) käyttäen tiivistysainetta, joka rasvaa liitosta. Joissakin tapauksissa liitoksissa käytetään lisää jäykkyydensäätöjä. Tällä menetelmällä on etulyöntiasema linssiliitoksesta, sillä kun lämpötila laskee, ebb ei tule epämuodosta johtuen tiivisteestä, joka on termisen akselin rooli. Tämä menetelmä on erityisen tärkeä, kun se kattaa suuret alueet, joilla on epätasaisuuksia (seisovat, litteät katot, paviljongit), mikä vähentää huomattavasti asennusaikaa.

Liitäntä on lukittu

Toinen menetelmä Ebbin (taitosulkeuma) lukitusliitäntä on hankalampi, mutta samalla luotettavin. On olemassa useita vaihtoehtoja saumaliitosten otlivov. Yleisin vaihtoehto on yksittäinen taipuva taittuminen seuraavasti:

Tällainen yhdiste ei anna kosteutta jopa ilman tiivisteainetta, mikä säästää rahaa refluksoinnin aikana.

Ebb-liitokset hihnalla

Tätä menetelmää käytetään useimmiten silloin kun on tarpeen sulkea suuri alue vuorovedellä, mutta päällekkäisyyksien yhdistämismenetelmä ei ole sallittua korkeiden eristysurien kestävyyden vuoksi. Tämän menetelmän etuna on se, että asennusnopeus on suurempi kuin taivutetun lukon yhdistämisen menetelmä ja laatu ja ulkonäkö ovat parempia kuin liitoksen yhdistämisen menetelmä, jossa päällekkäisyys ja liitäntäpalkki ovat jäähdytyselementin rooli, mikä mahdollistaa vapaan leviämisen kuumalla päivällä ja kallistuminen talvella. Liuskojen käyttö lisätuotteena lisää kuitenkin tämän viimeistelyvaiheen kustannuksia.

Kuinka yhdistää ebb nurkissa?

Corner-telakointi on vaikein työvaihe, jossa monet kokemattomia asentajia poltettiin. Refluxin yhdistämiseen voit käyttää 4 vaihtoehtoa.

Ensimmäinen vaihtoehto- yhdistää vuoren kulma hihnan avulla kuten yllä olevassa kuvassa on esitetty. Tämä kytkentätapa on valmistettu tuotannossa, paikka on vain kaiken yhdistämiseksi.

Toinen vaihtoehto - jos ulosvirtauskulma muodostuu kahdesta osasta, tässä tapauksessa käytetään niittejä.

1. Molemmat nauhat on leikattu 45 ° kulmassa etummaisesta mutkasta kohti kiinnitysporttia. TÄRKEÄÄ - Jokaiselle hyllylle jää jäljelle 2-3 cm: n lisäys - päälle muodostuu päällekkäisyys;

2. Levyt on asennettu paikoilleen ja lisäys tuodaan liitoksen sisäpuolelle;

3. Ebb on kytketty niiteillä, jotka varustavat varastosta;

4. Kiinnitys on huolellisesti päällystetty tiivisteellä.

Kolmas vaihtoehto - refluksointiliitokset seisovan sauman sauman avulla (refluksoiden lukitusliitäntä) - tämä menetelmä on monimutkaisempi mutta paljon luotettavampi. Tosi, sen käyttö vaatii erikoislaitteita ja tietynlaista tinanvalmistusta.

Kuinka asentaa visiiri (ulosvirtaus) parvekkeelle?

Aluksi valmistelemme tarvittavat työkalut visiirin (laskuveden) asentamiseksi parvekkeelle. Tarvitsemme vasaraporaa, vaahtomuovia tai vaahtoa, jossa on putki, vasara, metalliset leikkurit ja ruuvimeisseli.

 1. Merkitse visiirin kiinnityspaikka (ulosvirtaus) ankkureilla ja porausreikiillä.
 2. Käytämme kaiteen yläseinän reunaan 0,5 cm leveitä tiivisteitä. Käytä vain bitumipohjaista kattotiiliä näihin tarkoituksiin.
 3. Soveltamme alhaisen veden kattoon ja kiinnitämme sen ankkureilla
 4. Kiinnitä täyttöruuvi ruuveilla puristuslevyllä, jossa on kumitiiviste tai kattoruuvi ikkunan runkoon
 5. Zapenevaem tilaa ebb ja kehys asennus vaahto. Käytä vaahtoa minimaalisella laajentamisella.
 6. Parveke-asennus on valmis.

Kuinka tehdä viemäriputkista ja kattotiiliä metallilevystä omiin käsiisi

Kattotiili - ehkä halvin tapa järjestää viemäröintijärjestelmä ja suojata katon harjanteita. Tiedot ovat niin monipuolisia ja voivat olla niin ainutlaatuisia, että ne ovat usein "paikallaan". Mitä tarvitset tämän, mitä taitoja ja laitteita, kerromme tänään.

Metallin taivuttaminen

Katon elementit ovat pääsääntöisesti piilossa ohikulkijoiden silmistä ja niihin ei ole valituksia koristeosasta. Tämä mahdollistaa osien manuaalisen valmistuksen käyttämällä malleja, mutta sinun on jatkuvasti lähetettävä tuote multaa.

Tämä ei ole paras tapa: taiteviivat ja koko tuote kokonaisuudessaan osoittautuvat aaltomiksi, ja työn toisaalta voi kestää kauan. Kappaletavaroiden ollessa hyvin siedettäviä, mutta jos sinun on tyhjennettävä koko talo viemäriin, tarvitset tarvittavat laitteet ja laitteet käytettävissänne.

Nykyään listogiby omistaa oman segmentin ammattimaisten työkalujen markkinoilla ja on käytettävissä kaikkialla. Niiden hinta on melko korkea, mutta vain omilla, todistetuilla laitteillaan, voit tehdä osia erinomaisesta laadusta. Vaihtoehtoena on myös arkin taivutuskoneen vuokraus, mutta kädestä käsiin kulkevasta koneesta ei ole tarvittavaa tarkkuutta ja luotettavuutta.

Galvanointi ja polymeeripinnoitus: mitkä ovat eroja

Useimmille nykyaikaisille koneille ei ole eroa siitä, minkä tyyppinen levy on joustava. Mutta on vaikeaa työskennellä metallilla, joka on päällystetty polymeerikoostumuksella. Galvanointi on helpompaa, koska sen suojaava kerros on kestämätön kulumisen ja vaurioiden varalta. Siksi mikään ei estä galvanoidun teräksen taivuttamista puhaltamalla tai indeksoimalla sitä ruosteessa - tärkein asia on, että ei ole syviä naarmuja.

Erikoismaaleilla pinnoitteella on alempi mekaaninen lujuus, se on ohuempi ja suhteellisen helposti irtoava. Se ei ole paras ratkaisu taipua vanhoissa listogibeleissä, joissa on rullina, kääntyviä palkkeja tai löystyneitä saranoita, ja vielä enemmän tätä metallia ei pitäisi käsitellä sokkelilla. Sinun ei pidä käyttää mitään improvisoituja laitteita, jotka voivat vahingoittaa kalvoa "korroosiota".

Ensimmäinen yksinkertaisin tuote

Aluksi valmistamme yksinkertaisin kattoliima - harja. Jotta se myöhemmin tasaisesti ja lujasti säädettäisiin katolle, määritä ensin pyörimisnopeus kiinnittämällä pitkä ohut raite jollekin rinteelle.

Lantion hyllyjen leveys - 15 - 30 cm, tarvitset kaistaleen kaksi kertaa leveämmäksi, kummallakin puolella on oltava 10 mm: n suuruinen liitos. Tällä reunalla voi olla epätasaisuuksia 2-3 mm: n toleranssilla, joten sileää leikkausta ei tarvita. Piirrä kolmen pitkittäisen viivan merkintä: harjan keskiö ja molemmat reunat. Aseta nauhat keskelle pöydän reunaan ja paina palkkia kahden kiinnittimen alle merkintälinjaa pitkin.

Levyn ulkonevan reunan alapuolelle on asetettava tasainen levy ja taivutettava hylly ylös tarkkailemalla merkittyä kääntökulmaa ± 10 astetta. Nyt työkappale on vapautettava ja siirrettävä takaisin niin, että reunamerkintälinja putoaa täsmälleen palkin reunaan. Kiinnitämme työkappaleen uudelleen ja kiristämme kiristimet hyvin ja kulkevat sitten mönkijän reunan yli kääntämällä sitä kohtisuoraan ylöspäin.

Reunus on tarpeen harjan profiilin jäykistämiseksi. Niiden valmistukseen voidaan käyttää myös kisko-ohjainta, jota painetaan palkin läpi: palkin kiilamainen pää mahdollistaa yli 90 asteen särkyvän reunan. Sen jälkeen, kun molemmat reunat on taivutettu, ne on asetettava puinen nukkujaan ja poistettava mutteri, joka tasoittaa mutkan. Useissa taivutuskoneissa tämä toimenpide suoritetaan yhdessä rullan reunakuljetuskoneen kuljetuksessa.

Kun leikkaa reuna käsin, siirry reunasta toiseen peräkkäin ja kohdista sitten visuaaliset epäsäännöllisyydet käsiisi. Jo tässä vaiheessa voit ajatella osittaista koneistamista ja alkukantaisen koneen luomista. Esimerkiksi, jos taivutuspalkki on valmistettu metallista tai kovaa puuta ja kiinnitetty kahdensuuntaisiin saranoihin, käsittely ei ole esimerkki nopeammasta ja selkeämmästä.

Käsityö: miten taivutussegmentti taivutetaan

Sellaisten osien valmistamiseksi, joissa on sädeprofiili tinaa, on valmisteltava etukäteen malli, eikä ole realistista suorittaa tällaista työtä "polvilla".

Ota yksi tuumainen putki, hitsauta sen päissä kaksi vahvistuspalkkia, kun taajuusmuuttaja käsittelee. Tee sauma hiomalla putken saumaa pitkin, käsittele reunat hyvin hiekkapaperilla, voit myös liimata sen löysästi kahdella silikoniletkulla.

Kiinnitä kattolevyn kaistale pöydän reunaan, käännä pää karaokeen ja kierrä putkea 360 ° niin, että "suorat" terälehdet keskellä kiertymistä ovat yhdensuuntaisia ​​muuhun arkkiin nähden.

Lokero voidaan muodostaa telineen putken taivutuksella tai se voi olla putki, joka on 200 mm leveä. Työnnä työkappaleen reunaa 90 astetta, paina vanteen pöydälle putken seinämällä ja kiinnitämme raudan varren avulla. Käsittele kiertynyttä reunaa, taivuttamalla sitä hieman kaaren sisään. Poista tyhjä malli mallista ja paina suorakaiteen muotoista taittoa.

Tällaista refluksointia voidaan tehdä 1-1,5 metrin segmentteissä, jotka sitten liitetään helposti asennuspaikkaan ja suljetaan sifterillä. Kahden jäykisteen läsnäolo ei salli kelkan taipua kiinnittimien väliin jään painon alla ja piilotettu ura vahvistaa edelleen erikoiskuoren koukkujen valua.

Miten rullaa arkki putkeen

Entä jos keskitymme entistä monimutkaisempien elementtien tekemiseen: vastaanotetaan suppiloita ja putkia? Tietenkin ensin on parempi harjoitella segmentteihin, mutta muuten nämä taidot ovat ymmärrettäviä.

Tuotteita, joissa on suljettu pinta, kuten putket, säiliöt ja suppilot, kerätään ns. Faltsevy-liitoksille. Taitto yksinkertaisuuden vuoksi on lukko, joka voi yhdistää reunat riittävän tiukasti ja tiukasti. Tavallinen (yksittäinen) kerros taittuu reunaan kahdella taivutuksella. Taivut eri sivuilla ovat suunnattu vastakkaiseen suuntaan.

Yleensä kouruissa on taitoksia, joiden koko on 4 - 10 mm. Nauhan reunat on taivutettu teräskulmassa, jonka jälkeen arkki kääritään ylös, taitteet yhdistetään ja puristetaan tiukasti vasaralla, kun putki asetetaan karaan.

Putkien valmistuksessa on vain yksi vaikeus - varmistaa niiden telakoinnin mahdollisuudet keskenään. Siksi ennen sen kiertymistä sen lyhyt reuna tasoitetaan alustalla pienellä kynnysarvolla niin, että putken toinen pää hehkuu pari millimetriä. Putket voidaan myös yhdistää taitteisiin, mutta paikoissa, joihin niitä ei ole kiinnitetty tällä tavalla: pohjaan kerätään suurta osaa tyhjennysosasta ja kootaan sitten kokoon.

Tietenkin taivutuslaitteiden valmistajilla on jotain tarjottavaa tässä suhteessa. Lukkojen valmistuksessa on taittuvia vaunuja, ja metallia kääritään pitkittäisvalssauskoneen putkeen. Zigochny-koneita tai yksittäisiä rullien paria voidaan käyttää myös harvennusreunaan.

Tunnelin valmistusmenetelmät

Jos ymmärrät, että taitekytkentä on melkein minkä tahansa tinatuotteen ydin, voit antaa mielikuvitukselle aukon ja kerätä monimutkaisia ​​tuotteita useilta yksinkertaisilta. Esimerkki tästä - kaikenlaisia ​​suppiloita, tees ja kulmakivet.

Suppilo koostuu kahdesta lyhyestä kappaleesta, joiden halkaisija on suurempi ja pienempi. Ne on koottu tavallisiin putkiin, vain niiden reunat ovat 8-12 mm. Seuraavaksi nämä taivutetut sivut ja käytetään taitteiden edelleen valmistukseen tai, jos ei ole valituksia tiiveydestä, taivuta jäykät reunat ja kiinnitä yhdessä vinosti.

Eri tuotteiden niittaustekniikka voi erota merkittävästi, mutta todellisuudessa se ei ole yhtä tärkeä kuin kuvion oikea piirustus. Kaikki aihiot on leikattava vain malliin. Esimerkiksi suppilon keskiosassa - katkaistun kartion - kuvio on renkaan segmentti, jossa sisäkaaren pituus määräytyy tyhjennyksen halkaisijan mukaan ja ulompi vastaanottokohdan halkaisijan mukaan.

Valitettavasti tällaisten tuotteiden valmistukseen käytettävien laitteiden kapasiteetti on erittäin kapea ja siksi sitä ei ole saatavana sekä korkean hinnan että alhaisen esiintymisen vuoksi. Kuitenkin kaikki tinasta ja metallista valmistetut tuotteet, olkoon se ämpäri, säiliö tai tavallinen helma, voidaan tehdä manuaalisesti, koneet vain helpottavat joitakin toimintoja.

Kuinka liittää ebb 90 asteen kulmissa?

Kuinka yhdistää ebb nurkissa? Kummallista kyllä, mutta tätä kysymystä pyydetään myös ne, jotka tietävät, miten se tehdään. Paradoksi. Eikö olekin? Tosiasia on, ettei ole yleisesti hyväksyttyä sääntöä, joka selittää kuinka kytkeä ebb kulmissa. Ja siksi jokainen asiantuntija on kiinnostunut siitä, miten muut päälliköt tekevät.

Kaksi tapaa olen kuullut, mutta sitä ei koskaan käytetty:

 • Pike. En voi edes kuvitella, miten se tehdään.
 • Lukko. Tämä menetelmä oli erittäin suosittu Neuvostoliiton aikakaudella galvanoidun metallin katoissa.

Tietenkin minulla on oma tapa - miten yhdistää ebb nurkissa, joita haluan jakaa. Ja se on helpoin verrattuna edellä kuvattuihin. Mutta ennen tätä, minun on sanottava, että on olemassa kolmenlaisia ​​niveltyksiä:

 1. Liitäntä on 90 asteen kulmassa (tässä artikkelissa).
 2. Liitäntä on yli 90 asteen kulmassa. Bayed-yhdiste ebb.
 3. Ebb. Ei kulmia.

Katsotaanpa ensin ensimmäistä menetelmää tarkemmin.

Kuinka yhdistää ebb 90 asteen kulmassa?

Yleensä on syytä huomata, että tässä artikkelissa on pääosin seurausta huonekalujen ja parvekkeiden yhdistelmästä. Lisäksi, kuten hyvin tiedetään, ylempi ebb eroaa konfiguroinnin alemmasta. Tässä artikkelissa on jo artikkeli. Lue täältä.

välineet

Aloitetaan, kuten on tavallista työkalulla, kiinnittimillä ja muilla tarvikkeilla. Jotta voit yhdistää ebb, sinun täytyy olla sinun arsenal:

 • Sakset metallille
 • pihdit
 • 90 asteen neliö
 • astelevy
 • kynä
 • Hand Klepovochnik
 • Alumiiniset niitit 3,2 x 10 (vastaavia värejä)
 • ruuvimeisseli
 • Ruuveja (vikoja tai 4,2 x 25 porakoneella)
 • Sealantti ebbin (yleensä valkoisen)
 • Polyuretaanivaahto
 • Vaahtotase
 • Nauhamitta
 • Jotkut apukäsityökalut (veitsi, vasara ja niin edelleen)

Se näyttää niin yksinkertaiselta, mutta kuinka monta työkalua ja tarviketta tarvitaan. Mutta ikkunoiden asentaja, tämä luettelo on paljon pidempi.

Muuten nyt luon ensimmäisen ilmaisen videokurssin, erityisesti aiheesta "Työkalut ja rakennusmateriaalit PVC-ikkunoiden asennukseen". Joten tilaa blogipäivityksiä ja olla ensimmäinen tietää.

Kuinka yhdistää ebb?

No, otetaan esimerkiksi standardin u-muotoinen parveke, jonka pituus on 3 metriä ja jonka kantavuus on 0,9 metriä. Hänellä on kaksi kulmaa 90 astetta.

Kuinka yhdistää ebb nurkissa? Oletamme, että valukappaleiden leveys on 100 mm. Ota esimerkiksi vasen kulma (katso kulmaa huoneen puolelta). Sanon aina, - jos työ menee vasemmalta oikealle - se on venäjäksi. Ja kun päinvastoin on totta - kiinalainen)), vaikka tietenkin meidän on toimittava tilannetta.

1. Käytä etikettiä. Otamme lyhyen vasemman jalan ja asetamme sen paikalleen kehykseen niin, että sen vasen reuna painetaan seinää vasten. Tee merkki lyijykynällä tulevan liitoksen paikassa. Jos meidän vuorovesi on kiinnitetty kehykseen, tarra vastaa ikkunarakenteen kulmaa.

Jos kehyksen alapuolella, eli stand-profiilissa, etiketti on lyhyempi 10 - 15 mm.

2. Seuraavaksi tehdään merkintä. Koska ikkunanrakenteen kulma on 90 astetta, leikkauslinjan kulma näyttäisi olevan 135 astetta. Ja tämä arvo olisi oikea, jos kallistuksen kaltevuuskulma oli 90 astetta.

Mutta koska ebbin kaltevuus on välttämätön ja sillä on eri arvot 100-150 astetta riippuen aukosta, ja leikkauslinjan kulma on erilainen kuin 125 astetta 135 astetta.

Taulukossa on taulukko kallistuksen kulmien suhdeluvun suhdan ja kallistuskulman kulmien suhteen, jotka ovat totta vain leveyden 100 mm: n yleisimpiä kokoja. Taulukossa on myös arvot, joiden avulla voit tarkentaa merkintää ilman, että käytetään mittapihaa.

Lisäksi käyttämällä mittapistettä, riittää mittaamaan vain ulosvirtauksen kallistuskulma. Käytä sitten taulukossa esitettyjä mittoja merkintä:

- tai jo mittauslaidalla oleva ulokkeen ulompi reuna

- tai mittanauha, joka ensin poistaa lineaarisen ulottuvuuden pöydältä jo määritetystä merkistä ulosvirtauksen pituudelta ja piirtää sitten kohtisuoraan ulosvirtauksen reunaan leveydeltään. Sitten voit yhdistää tuloksena olevat tarrat. Tämä merkintä on tarkempi.

Jotta et voi erehtyä, mihin suuntaan leikkausviiva on piirretty (en ole kokenut sitä monta kertaa), sinun on muistettava, että leikkauslinja on aina vedetty alkuperäisestä merkistä diagonaalisesti leikkauksen suuntaan.

3. Leikkaa leikkaus merkinnästä. Tiedän, että monet asentajat leikkaavat ebbs -hiomakoneita.

Mutta ensinnäkin, se on väärä, koska suurin osa ebb galvanoitu. Bulgarian kanssa tehty työ on lämmitetty ja se menettää korroosio-ominaisuudet leikkauksen paikalla.

No, ja toiseksi, miksi työskentelet meluisana jauhattavana, jos voit hiljaa leikata saksilla. Muuten suosittelen pitkänomaisia ​​metallin leikkureita - universaali leikkaus Centre Instrument -yrityksestä. Sellaiset sakset tekevät kauniin ja siistin leikkauksen, ja se on erittäin mukava työskennellä. Pietarissa voit ostaa verkkokaupoista - "Builder". Ja tässä voit lukea artikkelin "Mistä ostaa tarvikkeita muovi-ikkunoihin?"

On tärkeää. Merkitse aina linja niin, että leikkaamalla saksin vasemmalla puolella on oikeanpuoleinen ja trimmaus. Eli merkintä tehdään joko edestä tai sisäpuolelta. (Tässä tapauksessa saksilla tehty leikkausviiva on tarkempi). Muuten, monimutkaisen kokoonpanon ylemmät epätasaisuudet voidaan leikata metallisaksilla.

4. Kuinka yhdistää ebb? Jotta saumamme sekoitus olisi oikea, meidän on niitettävä se. Poran halkaisija on 3,3 mm. Alumiininen niitti - valkoinen tai ebbin värin mukaan - 3,2 x 10 mm.

Tätä varten, kun merkintä on yksi yhteenkohdista, on järjestetty päällekkäisyys, joka on hieman taivutettu. Toinen on puhdas leikkaus. Ja päällekkäisyys piiloutuu puhtaan leikkauksen alle.

Tämä liitos on niitattu ja saadaan kaunis liitoskappale, joka on toivottavaa suljettaessa alhaalla. Yläosa on tiivistetty tarpeen mukaan.

Älä unohda, että ebbin taso vastaa ikkunan tasoa, ainakin visuaalisesti. On selvää, että asentajat asettavat ikkunat tasolle ja kuinka usein he saavat. Ja kun tulet ikkunaan parvekkeella ja näet silmämääräisesti, että ikkunan vaakasuora viiva ei ole sama kuin rivi, sinä ymmärrät, että tämä on "kallistus". Useimmat asiakkaat ovat luonnollisesti "rumpuilla", mutta sadasta asiakkaasta tapaavat yksin ja ne on tehtävä uudelleen. No, tärkeintä on luultavasti sama maine Master.

On tärkeää ymmärtää. Mikä ei ole aina mahdollista yhdistää ebb kauniisti. Syynä tähän on kiire. Siksi luotettavin tapa - se on silti leikattu ebb kanssa korvausta. Sitten yritä ja vain lopuksi lopuksi. Vaikka laatutiivisteet aina säästävät))).

No, miten yhdistää ebb 90 asteen kulmissa, toivottavasti se on selvää. Mitä ei ole selvää, kysy kommentit. Lähitulevaisuudessa on artikkeli siitä, kuinka yhdistää ebb lahden kulmissa. Tilaa blogin päivitykset ja ole ensimmäinen, joka kertoo uusista artikkeleista.

Kiitos huomionne. Tule blogiin. Ystävällisin terveisin, Vyacheslav Lankin.

Teosten valmistaminen ja asentaminen jalustalle omilla käsillä

Jotta rakennusten julkisivut, kellari ja perustukset voidaan suojata sateelta ja lumelta, rakennuttajat tekevät kaatumasta. Tällainen suoja laajentaa talon ja sen elementtien elämää. Loppujen lopuksi luontoon liittyvät haitat voivat aiheuttaa rakennuksen korjaamatonta vahinkoa, esimerkiksi rakennusmateriaalin tuhoutumista ja metallielementtien korroosiota. Suojatoiminnon lisäksi ebb on myös koriste-elementti. Siksi niiden ostamisessa on suositeltava antaa väri, joka on lähellä rakennesuunnittelun yleistä värimallia. Voit laskea pohjan omilla kädilläsi ja asentaa ne itse talon rakentamisen aikana.

Asennuksessa on huolehdittava siitä, että tyhjennysaukot ovat auki.

Ebb-vuorovedet ovat vakiomuotoinen rakenne kaltevan hyllyn muodossa. Se koostuu kiinnitysrajasta, joka kiinnittää sen julkisivuun ja etuosaan, joka piilottaa ulosvirtauksen reunan ja ohjaa veden virtausta alaspäin. Tähän mennessä markkinat ovat täynnä monenlaisia ​​ebbs varten kellari ja ikkunat eri valmistajien. Materiaalin ominaisuudet eroavat toisistaan ​​riippuen kehittäjän ominaisuuksista ja tarpeista. Seuraavia tyyppejä on:

 • metallia. Hyllyillä on polymeeripinnoite ja ne on suojattu erityisellä kalvolla. Tämä pinnoite tekee epätasapainosta voimakkaasti, mikä lisää merkittävästi niiden käyttöikää;
 • muovia. Melko hauras materiaali, mutta käyttöikä voi kestää kymmeniä vuosia. Hintaluokassa ne ovat hieman kalliimpia kuin metallit;
 • galvanoitu. Ne ovat erittäin käytännöllisiä, kestäviä ja helppoja asentaa ja leikata. Mutta tämän materiaalin haitat ovat korroosio ja korkea hinta verrattuna metallisiin vastaaviin;
 • kupari. Niitä käytetään harvoin rakennustöissä, koska ne edellyttävät erityistä käsittelyä kiinnitykseen;
 • betoni. Useimmin niitä käytetään aidat ja erilaiset aidat. He ovat raskaita.

Erilaisia ​​korkin muotoja.

Ebbin koko ja muoto riippuvat siitä, missä ne asennetaan. Ikkuna tippuvat kiinnitetään välittömästi ikkunoiden asennuksen jälkeen. Tämä on suojapaneeli, joka suojaa ikkunaa kosteudelta ja sulkee kaikki aukot, joissa kosteus voi tunkeutua. Jos ikkunaluukut tekevät rinteitä halutussa asteessa, käytä tätä varten kateaineita. Tämä on vedenpitävä ja huurteen kestävä materiaali, joka sopii täydellisesti tällaisiin tarkoituksiin.

Ebbin tulee työntyä 5 cm: n päähän seinästä ja siinä on ylempi taivutus ja tippuminen, johon vesi virtaa. Parempi suoja kosteudelta tekee perusteellisen sulkemisen ympärilleen. Suurten ikkunansuojapalkkiin kiinnitettyinä suluissa. Ne auttavat luotettavasti vahvistamaan epätasapainoa, mikä eliminoi melun ja lisää ääneneristävyyttä.

Varmista kokoonpanon yhteydessä, että tyhjennysaukot ovat auki.

Vinkkejä tekemiseen ja asentamiseen

Tee-se-itse ebb-hanat eivät ole kovin vaikea tehtävä. Niiden valmistuksessa ei tarvita melkein mitään tärkeitä taitoja.

Luettelo tarvittavista työkaluista:

Asennusohjelma ebb.

 • sakset metallin leikkaamiseen;
 • vasara;
 • tasolla;
 • pihdit;
 • porata ja porata;
 • puinen (kumi) möly;
 • kiipeilyjohto;
 • liitu;
 • tiiviste (kitti);
 • polyuretaanivaahto;
 • tulpat.

Metallista tai sinkitystä levystä on tarpeen leikata tarvittava työkappale. Levy leikataan kaistaleiksi, jotka ovat yhtä leveitä kuin huippu. Leikkaamiseen käytetään saksia metallia varten. Tämän jälkeen nauha taivutetaan haluttuun määrään: metallilevy asetetaan nurkkaan ja taivutetaan, vas- taan vasaralla.

Huom. Metallia taivutetaan kerralla molemmilta puolilta: sivulta, joka koskettaa seinää, mutka on kapea ja etsii, veden vastakkainen puoli on suunnattu alaspäin.

Vaihe yksi: Markup

Ennen työn aloittamista tee merkintä. Tätä varten tarvitaan vesitaso, jolla vaakasuuntaiset merkit saadaan. Ota sitten lävistysnauha, joka hierotaan etukäteen jälkilukkolla. Johto kiristyy ja painetaan vaakatasossa. Sen jälkeen seinälle tulee aina valkoinen kirkas viiva, jonka ympärillä tulevaisuus tulee olemaan.

Laitteen rinteet

Kiinnitysjärjestely.

Jotta pystyt tekemään pohja sopivammaksi seinän pintaan, sinun on tehtävä rinteitä. Ne tehdään seuraavasti. Kierrä johto itsekierteittäisen ruuvin avulla vetämällä sitä kulmasta toiseen tasoittamalla se tasalla. Vaurio sementtilaasti ja käytä hiutaleita tehdä rinteitä 15 ° tai vähemmän. Valmis rinteitä jätetään muutaman päivän, jolloin sementti tarttuu.

Poranterät on porattava porauksessa 35 cm: n etäisyydellä. Jos päällikkö luottaa siihen, että seinä on melko voimakas, se voi lisätä reikien välistä etäisyyttä. Ennen asennusta tarkista huolellisesti seinän pinta. Murtumia, onteloita tai epäsäännöllisyyksiä havaittaessa on välttämätöntä tiivistää virheet tiivisteellä tai kitillä. Se on tärkeää! Lämpeneminen on tehtävä ennen asennuksen aloittamista.

Asennustyöt

Kun kaikki valmisteet on valmis, voit siirtyä suoraan asennuksen ebb. Tässä vaiheessa säätölaitteen leveys ja syvyys on mitattava huolellisesti.

Ebb-hanat asennetaan suoraan seinään tai kiskoihin, joihin sitten liitetään julkisivujen koristeellinen osa. Seinälle kiinnitettävät kiinnitysnaulat sopivat parhaiten, ja asennuksen aikana tulisi käyttää itsekierteittäviä ruuveja oppaisiin. Ebbs asetettu päällekkäin (2 cm). Mestarit suosittelevat myös, että päällekkäisyyden paikka ja seinän ja hyllyn väliset liitokset jäävät huuruvasta tiivistysaineesta. Kulmat eivät siksi saa olla ulompia ja sisäisiä kulmia leikattava tavallisilta kyntölevyiltä. Jos käytetään laajakulmaa, ne on kiinnitettävä kiinnikkeillä. Tämäntyyppinen kiinnitin on luotettavampi ja ei anna levyille "hajota".

Turvaaminen vuorovesi pitäisi yrittää pitää kallistuskulma ympärillä kehä ja tehdä projektio on 5 cm. Siten rakenne tarjoaa paremman suojan sateelta korkki. Myös ruuvien kiristys on tarpeellista.
Jos kotioperaattori asentaa ebbin oikein, ne suojaavat pohjaa luotettavasti kosteudelta ja pidentävät sen käyttöikää pitkään. Plus, koriste-kipsin maalipinnan eroosio estetään.

Nykyään epäkohdat ovat tulossa olennainen osa julkisivun suunnittelua. He antavat talolle esteettisen ilmeen, kun he suorittavat suojaava toiminto. Asennus ja valmistus ovat mahdollisia yksin, varsinkin niille, jotka haluavat tehdä kaiken itsestään.

Ikkuna tippuu: asennustekniikka askel askeleelta

Elementin päätavoite on siirtää vettä ikkunoista, estäen kosteuden pääsyn ikkunalaudalle ja ikkunankehykselle. Jos kosteus pääsee näihin paikkoihin, alkaa rakennusmateriaalien nopea tuhoutumisprosessi: julkisivuseinien kipsi putoaa, ikkunarakenteet tulevat hyödyttömiksi. Jos seinät ovat päällystetyt, ongelmat ovat vieläkin suurempia. Ebbin suojatoiminnon lisäksi ne toimivat lisäelementtinä julkisivujen koristelusta, ne saavat valmiin ilmeen, ikkunoiden aukkojen mallit näyttävät orgaanisilta.

sisältö:

Sillat ikkunoille

Polymeeripäällysteiset tippuvat

Ebb on mahdollista asentaa rakennusten rakentamisen aikana ennen julkisivuseinien viimeistelyn päättymistä tai toiminnan aloittamisen jälkeen. Ensimmäinen vaihtoehto on parempi - on mahdollista käyttää täydellisiä erityistoimenpiteitä kaikkien nivelten ja saumojen sulkemiseksi ja tehdä sen mahdollisimman vähän aikaa ja rahaa. Toisessa tapauksessa tekniikka muuttuu hieman monimutkaisemmaksi, mutta sillä ei ole merkittävää vaikutusta työn laatuun ja kustannuksiin.

Alhainen vuorovesi kuin ikkunan koriste-elementti

Casting Materials

Tänään, ebb on tehty kahdesta materiaalista, joista jokaisella on sen edut ja haitat.

Metallivalujen etuja - kestävyys, monipuolisuus ja laaja valikoima värejä. Haittana on alhainen mekaaninen lujuus, ei ole toivottavaa käydä niitä, varsinkin jos pohja on valmistettu väärin.

Muovikuoret kestävät suhteellisen suuria staattisia kuormia, mutta niitä käytetään vain metallin ja muovin ikkunoiden yhteydessä. Metallin kustannuksella hieman halvempi.

Muovi valettu - valokuva

Valukappaleiden asennusta koskevat yleiset vaatimukset

Suunnittelulla on yksi epämiellyttävä piirre - epäasianmukaisen asennuksen seuraukset havaitaan myöhään ja niiden poistaminen kestää melko kauan. Joskus sinun täytyy korjata päällysteen päällysteen julkisivujen seinät. Tämän estämiseksi sinun on noudatettava muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä.

Suurin mahdollinen toimenpide sinetöidä kaikki nivelet, kiinnitä erityistä huomiota rungon ja ikkunan rungon kanssa.

Kaikki nivelet on eristettävä.

On tärkeää. Tiivisteitä tulisi käyttää tiivistysmenetelmänä, mutta ei tärkeimpänä, niiden käyttöikä on rajoitettu useisiin vuosiin. Tulevaisuudessa tiivisteet tiivistävät, vesi tunkeutuu halkeamiin. Huuhtelu tapahtuu epäsuotuisten käyttöolosuhteiden vuoksi. Keskeiset toimenpiteet vuotojen - rakennustekniikan poistamiseksi. Mikä - ilmoitamme askel-askeleelta asennusohjeet.

Alhaisen vuoroveden tulee olla leveämpi kuin kaltevuus vähintään kahdella senttimetrillä. Lasin vesi ei saa heti pudota seinään.

Ebb laajemmat rinteet

Saavuta korkein vaakasuuntainen virtaus. Jos se on asennettu kulmaan tai epätasaisella pinnalla, vesipisarat kerääntyvät yhteen paikkaan ja jäljittelevät seinää. Sateen aikana vesipisaroiden tulee tippua tasaisesti koko ulosvirtauksen pituudelta. Tämä vähentää kostutuksen astetta, kuivaa seinämä paljon nopeammin.

Alhainen vuorovesi on asetettava vaakasuoraan.

Tee vahva ja litteä sementti-hiekka pohjan alla. Nyt on muodikasta käyttää kokoonpanovettä: vuorovesi on monissa paikoissa kiiloja, vapaata tilaa vaahdotetaan. Se on nopea, halpa, mutta väärä. Jokaisessa rakennuksessa olevat ikkunat on puhdistettava säännöllisesti ulkopuolelta. Usein laskuvedessä heistä tulee jalkoja, eikä vaahto voi kestää tällaisia ​​kuormia. Jos näet, että palkatut päälliköt harjoittavat hakkerointia - pakottavat työtä uudistettavaksi.

Voi olla vankka pohja vuoroveden alla.

Ebbin sivupinnat on välttämättä sijoitettava leikkausreunoille. Jos kipsin rinteillä - sinun täytyy kaatua siihen noin tuuman. Älä odota, että voit välttää vuotoa tiivisteen käytön avulla. Olemme jo maininneet, että sen käyttöjakso tällaisissa vaikeissa olosuhteissa on hyvin pieni. Sivupalkin luominen kuvataan myöhemmin asennusohjeissa.

Laskuveden sivupinnat ovat rinteillä

On vaikea asentaa puuta toisen ja korkeamman kerroksen ikkunoille, on tarpeen kerätä telineitä tai poistaa ikkuna-ikkuna kokonaan. Tee työ niin, että myöhemmin sinun ei tarvitse poistaa avioliittoa, älä kiirehdä, suorita kaikki rakentamistoimet.

Askel askeleelta ohjeet metallin palautusjäähdytyksen asennusta varten

Metallivalun voi tilata tai tehdä itse. Miten tehdä itse suunnittelusta, kerromme alla, ja käytämme esimerkiksi mukautettua elementtiä. Ensimmäisten tietojen osalta otetaan seuraavat indikaattorit: arkkiteräksen kaataminen, tiilitalo sementti-hiekkakiven kanssa. Reflux on asennettu rappauksellisiin rinteisiin.

Teokselle tarvitaan sakset metallille, jos niitä ei ole, niin hiomakoneen käyttö on sallittua. Lisäksi sinun on oltava neliö, merkki (metallikynä on erittäin huono), mittanauha, ruuvimeisseli ja ruuvit. Jos sinun on valmistettava sementti-hiekkapohja, valmistakaa sitten työkalut.

Vaihe 1. Tarkista alemman ulkorenkaan kaltevuus. Jos se ei täytä edellä mainittuja ehtoja, sinun on kipsi. Käytä tavallista sementti-hiekkalaatikkoa tai liimaa keraamisille laatoille. Liima voi tasoittaa pieniä epäsäännöllisyyksiä ja kipsiä käytetään, jos paikkaa ei ole lainkaan valmis. Varmista, että kaltevuus on 10 °: n sisällä.

Kuinka tehdä bias?

 1. Piirrä liuoksen kerros, paksuus on noin 1 cm enemmän kuin tarvitset. Ennen kipsiä älä unohda märkiä tiilien pintaa.
 2. Käytä tasoa tuoretta kipsiä, tee urat haluttuun kulmaan. Paina sitä massaan, katsele asteikkoa. Urat tulisi tehdä reunoilta ja rinteiden keskeltä.
 3. Pääsääntöisesti vähitellen poista ylimääräinen massa, ohjaa työkalun asentoa tehtyjen urien mukaan.
 4. Sileä viimeistely tasoittaa pinnan. Jatka refluksoinnin asennusta sen jälkeen, kun massa kovettuu.

Vaihe 2. Irrota valun mitat tilauksesta. Sen on oltava useita senttimetrejä pidempi ja leveämpi kuin kaltevuus.

Vaihe 3. Mittaa rinteen parametrit ja siirrä ne laskuveteen.

Seuraavaksi on olemassa kaksi vaihtoehtoa teosten tuottamiseen.

 1. Merkittyjen merkkien taivuta vuorovesi. Kynnet leikataan hieman saksilla metallilla tai hiomakoneella. Sivuravan korkeus noin senttimetrillä. Varmista, että reunat ovat sileät ja asenna mahdollisimman lähelle sivupintoja. Olemme jo maininnut, että emme suosittele, että ebbs asennetaan tällä menetelmällä, risteyspaikoilla esiintyvien vuotojen vaara on liian suuri. On luotettavampi vaihtoehto.

Taivuta reunaa

 • Hiomakone, jossa vinoneliölevy leikataan rinteiden kipsin pohjasta, sileät urat senttimetrin syvyyteen. Leikkauksen tulee olla sileä ja se on sijoitettava ulosvirtauksen sijainnin tasolle. Ikkunan rungon ja kaltevuuden välistä nurkkaa oleva ura on jatkettava käsin, eikä levy ole tässä paikassa.
 • Tyhjennä vuorovesi noin kaksi senttimetriä enemmän kuin alemman ulkorenkaan leveys. Taivuttaminen sivuilla ei tarvitse mitään.
 • Aseta kaato yhteen uraan, kunnes se pysähtyy, taivuta sitä hieman ja kiinnitä varovasti toinen pää vastakkaiseen uraan. Liu'uta vaakasuoraan niin, että refluksoinnin molemmat päädyt sijaitsevat uraan.
 • Käytä pientä lastalla jauhaa uraan. Massataan tiukasti. Leikkaa kevyesti reunat kostealla sienellä, tee siirtyminen sileäksi ja huomaamattomaksi.
 • Valitettavasti muovia ei voida asentaa niin luotettavasti. Ne on asennettu päähän, istuin on tiivistetty tiivisteellä. Päitä on juuttunut erityisillä kiinnikkeillä.

  Vaihe 4. Kiinnitä taivutus ikkunan runkoon ruuveilla. Rungossa on erityisiä uria, varmista, että taivutuksen reunat eivät ylitä niitä, jolloin refluksoinnin taivutus tulee sijaita uraan.

  Irrota kalvo alhaisesta vuorovedestä

  Asennusantti. Viimeinen asennus ja kiinnitys

  Asettaa ulosvirtaus paikoilleen

  Jos metallipurkki on pituudeltaan yli puolitoista metriä, voit käyttää nestekynsiä asennuksen aikana, voitele pohjan pinta ja aseta se sitten paikalleen.

  Ikkunat

  Tee metalli valettu omiin käsiisi

  Metallipuita voi tehdä itse, niillä ei ole erityistä monimutkaisuutta.

  Ikkunan tyhjennyskuviot

  Kuinka tehdä ne?

  Vaihe 1. Osta galvanoitu teräslevy, jonka paksuus on 0,5 mm. Kiinnitä huomiota galvanoinnin laatuun, kerroksen paksuuden tulisi olla vähintään 40 mikronia, pinnan ulkonäkö on tasainen, sumentuminen ja aukot on kielletty.

  Galvanoitu levy (sinkitty)

  Vaihe 2. Mittaa työkappaleen pituus ja leveys helmin suhteen. Jätä noin kaksi senttimetriä koko helmaan koko kehällä. Ota pituus marginaalilla, on parempi katkaista liikaa kuin heittää ulos.

  Vaihe 3. Siirrä mittaukset rautalevylle. Piirtämistä varten on parempi käyttää tavallista huopakynää, lyijykynät eivät ole kovin näkyviä. Käytä tavallisia merkkejä, älä käytä vedenpitävää. Näkyvät merkkiviivat on poistettava, ja vedenpitävät väriaineet aiheuttavat ongelmia. Levyssä tulee olla taivutusviiva, joka asennetaan ikkunan runkoon ja ulosvirtauksen ulkonevan osan taivutusviiva. Leikkaa paremmin saksilla metalle, ääritapauksissa, hiomakone. Kiillotuksen jälkeen on tarpeen poistaa terästä leikkausviivalta.

  Vaihe 4. Aseta arkki pöydän litteälle reunalle, paina sitä yhdellä kädellä, älä salli tärinää. Käytä toisella kädellä varovasti taivuta sitä, napauttamalla levyä mihin tahansa laudan osaan. On hirviö - suuri, on helpompi työskennellä hänen kanssaan.

  Levyn kiinnitysmenetelmä

  Teräslevyn mutka

  Käytännön neuvoja. Jyrkkyyden lisäämiseksi voidaan tehdä tippumista. Se ei vain paranna vedenpoistoa, vaan myös tyhjentää vettä edelleen seinältä. Kapelnik - ylimääräisen Z-muotoisen taivutuksen ulosvirtauksen alareunasta.

  Taivuta metalli hitaasti, aloita toisesta päästä ja siirry vähitellen päinvastaiseen suuntaan. Levy on taivutettava aallolla. Älä yritä taipua välittömästi keskeltä, sääntöjenvastaisuudet tulevat varmasti näkyviin. Teet iskuja ylhäältä alas, osa männyn tasosta taivuttaa metallia ja toinen osa samaan aikaan iski pöydän reunaan. Ensimmäistä kertaa taivuta noin 30 °, oikeaan kulmaan, sinun on tehtävä useita kulkureittejä linjaa pitkin ja takaisin. Mitä enemmän kulkee - pehmeämpi arkin mutka.

  Oppimisen taivuttaminen levy on helppoa, muutaman senttimetrin kokemuksen jälkeen. Jos on olemassa huolenaiheita - käytä tarpeettomia sinkittyä terästä. Voit hallita iskujen voimakkuutta, suuntaa ja esiintymistiheyttä, taivutus tulee tasaiseksi. Laatu on luonnollisesti jonkin verran huonompi kuin arkin taivutuskone, mutta sinulla on myös mahdollisuus säästää kustannuksista, mutta myös tehdä omia kokoja erikseen jokaiselle ikkunalle.

  Video - Ebbin asentaminen ikkunoihin

  Vastaukset kysymyksiin

  Kuinka poistaa perus refluksoinnin koko?

  Ensinnäkin, sinun ei pidä huolehtia liikaa, tarkkuus poisto voi olla plus tai miinus muutaman millimetrin.

  Toiseksi, on yksinkertaista kuvata koko:

  • mittaa ebb: n leveys risteyksestä ikkunakehyksen kanssa;
  • laita ruutu neliöön ja mittaa ensimmäisen kulman pieni jalka senttimetreinä, tee sama toisella kulmalla;
  • lisää ikkunan aukon ja kehyksen pituus jalojen määrä, se on taivutuksen pituus ilman taivutuksia tai kiinnityslaasti;
  • lisää tämä arvo noin kaksi senttimetriä, jos taivut reunat ja päällekkäin kipsin sivujen rinteillä ja senttimetri, jos teet tie-in.

  Ikkunan himmennys

  Kuinka taivuttaa ebbin reunoja?

  On olemassa useita tapoja, joista jokainen antaa hyvän tuloksen.

  1. Käytä erityisiä pihdejä kynttilänjalkoja. Niissä on laaja sieni, joka antaa hyvän otteen. Työssäsi on oltava vähimmäiskokemus.

 • Kiinnitä puiset sauvat tai paksut leikkeet levyn taivutuslinjaa pitkin molemmin puolin kiristimillä. Laita sitten ebb tasainen pinta ja paina puristimet. Muista, että sinun tulee vetäytyä 1-2 mm: n taivutuslinjasta.

  Kuinka taivutetaan teräslevyä sujuvasti

 • Aseta silitysrauta tasaiselle pöydälle, taivutuslinjan on oltava aivan reunalla. Vähitellen, yhdestä päästä, taivuta vuoroveden mutterilla tarvittaessa takaisin ja suorista taivutusviiva.

  Galvanoitua arkkia voidaan taivuttaa männyn avulla

 • Jos teräslevy on hyvin ohut, voit taivuttaa sen sormilla.
 • Suosittelemme, että suojaat kädet lapasetilla tinaustyön aikana. Leikkaaminen terävillä reunoilla on erittäin helppoa ja vammat parantavat pitkään.

  Ja vielä käytännön neuvoja. Jotta särmä olisi helpompi taivuttaa ja linja oli sileä, työnnä ura takapuolelta. Aseta arkki tasaiselle alustalle, työnnä matala haava hallitsijan alle metalliesineen. Varmista, että sinkkipinnoite ei ole vaurioitunut. Mutta vaikka se olisi naarmuuntu - ei ole ongelma. Linja on aina alhaisen vuoroveden takana ja kosteus ei pudota siihen.

  Mitkä ovat puupallojen metallivalujen asennuksen ominaisuudet?

  Ero on yksi, mutta perustavanlaatuinen. Jos kiviseinien pohjaan käytetään sementtiseosta, niin puuseinämille tulee olla tukirunko. Joissakin tapauksissa riittää muutamia, joiden paksuus on useita, ikkunan aukkoa pitkin. Ne on kiinnitetty tangoilla kynsillä. Jotta lumi ei pääse laskuun ja vahvista kiinnitys seinään, on suositeltavaa käyttää kokoonpanovettä. Ennen zapenivaem paina ylhäältä alas, valitse kuorma niin, että se ei taivuta rautaa ja samaan aikaan anna vaahtoa nostaaksen.

  Asennus laskuveden puun talon ikkunaan

  Kuinka yhdistää kaksi lyhyttä arkkia?

  Tämä on toinen tapa vähentää metallivalujen kustannuksia. Voit valita kahdesta tavasta itsellesi parhaan.

  1. Juottamalla.

  Tavalliset juotokset eivät sovi galvanoidulle teräkselle, ne eivät joko ole peitattuja tai peitettyjä erittäin hitaasti sinkkipinnoitteella. Tarvitset ison juotin, jonka kapasiteetti on vähintään 200 wattia, sitä enemmän sitä parempi.

  Galvanoitujen levyjen juottamiseen on käytettävä kloorivetyhappoa. Raudan tavalliset juotokset ovat sopimattomia, eivät pysty poistamaan sinkkipinnoitetta, sinun on käytettävä väkevää happoa.

  Suolahapon liuos

  Työskentele sen kanssa huolellisesti, älä anna kemiallista nestettä limakalvoille. Heti kun huoli tapahtuu, huuhtele välittömästi juoksevalla vedellä.

  1. Ompele kaksi levyä galvanoidusta teräksestä, jos on suuria aukkoja - poista ne: paina alas painolla, laita tasainen levy päälle ja tiilet sitä varten jne.
  2. Kaada kaksi ohut kerros happoa näiden kahden levyn väliin. Voit liottaa runsaasti harjalla, kunhan ei ole aukkoja. Ja sitten näissä paikoissa arkit eivät liity.

 • Kuumenna juotosilitysrauta käyttölämpötilaan. Määritä, kuinka paljon lämmitys on yksinkertaista. Jos juote sulaa nopeasti, voit työskennellä. Juotos ottaa tuotemerkin PIC 60. Se sisältää 60% tinaa ja 40% lyijyä.

 • Aja juotosraudan lämmitettyä päätä juottamalla tarttumispaikassa. Metallia kuumennetaan, hapan sitruunat sinkillä, juote on kiinteästi sidottu raudalle.

 • Älä poista kuormaa, ennen kuin juotos on asetettu.
 • On tärkeää. Happamassa kiehuvassa aineessa vapautuu hyvin kaustisia höyryjä. Käytä vain ulkona, käytä hengityksensuojainta.

  Tee aina ommeltu sauma, jonka reikä on näkyvissä takaosasta. Jos epäilet piikkien voimakkuutta - käännä arkki ylösalaisin ja toista hitsisauma. Happo räjähtää sinkin rautaa tämän valmisteen ansiosta metallin sitoutuminen molekyylitasolla. Työskentelypinnan päätyttyä on pestävä veteen leivinuumassa, mikä neutraloi hapon. Puhdista ulosvirtaus on suositeltavaa huuhdella uudelleen juoksevalla vedellä.

  2. Käytä lukkoa.

  1. Taivuta arkki reunaa pitkin 90 ° kulmassa, käännä se ja kiinnitä kiristimillä. Reunan leveys 10 mm.
  2. Aseta laaja metallinen lastu taipumaan, paina sitä tiukasti. Kevyesti napauttamalla alkaa taipua edelleen. Olemme jo maininneet, että on suositeltavaa tehdä useita läpikulkuja aina, kun levy on taivutettu pieneen kulmaan. Mitä useampia toistoja toistetaan, sitä parempi, mutta kulkulukujen ei tulisi olla alle kolme 90 asteen kulmassa. Taita nauha yhdensuuntaisesti arkin tasoon. Kuution koko riippuu lastan paksuudesta, ei saa olla enempää kuin 1 mm.
  3. Työnnä kaarevan arkin reunaa 15 mm: n leveydeksi. Pieni ero takaa liitoksen tiheyden. Kiinnitä se molemmin puolin.
  4. Aloita taipumaan mutterin kanssa. Työnnä lastan väliin ja jatka taivutusta 90 asteen kulmassa. Irrota ensimmäinen reuna lastalla kunnes se tulee kohtisuoraan. Irrota kiinnikkeet. Aivan sama algoritmi, valmistele arkun toinen kappale.
  5. Aseta taivutetut reunat toisiinsa ja käytä vahvaa vasarapuhallusta sauman kohdistamiseksi sauman kanssa. Varmista, että yhteys ei tule ulos lukosta puristuksen aikana, muuten segmentit eivät ole rinnakkaisia.

  Kiinnitä lukko kelkkasahan avulla

 • Käännä liitetyt levyt toiselle puolelle. Työtä tarkasti, tarkkaile reunojen sijaintia jatkuvasti. Yritä tehdä lukko mahdollisimman tasai- siksi, ilman kuoppia ja kolhuja. Työ ei ole fyysisesti kova, mutta aikaa tarvitaan. Erityisesti jos muodostat yhteyden ensimmäistä kertaa.

  Yhdiste kaksi galvanoidut levyt

  Lukko voidaan leikata saksilla metallia, suurennettuja levyjä käytetään suurikokoisten valukappaleiden valmistukseen.

  Video - Kuinka ommella kaksi sinkittyä rautaa ilman koneita

  Kuten näet, kaikki voidaan tehdä käsin, mutta vain, jos on kaksi ehtoa: sinulla on oltava halu ja ainakin vähäinen tieto. Älä pelkää, yritä tehdä sitä, mikään ei korvaa käytännön kokemusta.

  Video - Laskuveden asennus ikkunaan

  Riippumatta siitä, miten täydellinen ikkunajärjestelmä on, asennettua ikkunaa pidetään epätäydellisenä, jos se ei ole asennettu.

  Kysymys siitä, miten päästetään katolla ennemmin tai myöhemmin tulee yksityisen talon jokaisen omistajan eteen, eikä tämä ole yllättävää. Nämä kohteet.

  Yhdessä PVC-ikkunoiden asennuksessa, joissa on kaksoisikkunat, ikkuna-aukon työ ei ole valmis - sillä se tarvitsee luoda kehyksen sekä sen ulkopuolella että sen sisälle.

  © 2012 - 2018 "Cyberia"
  Talonrakentaminen ja rakentaminen