Kuinka kiinnittää uusi säätiö vanhaan

Vanhan ja uuden perustuksen yhdistäminen on tarpeen laajennusten tai muiden rakenteiden rakentamisen aikana rakennuksen hyödyllisen alueen koon kasvattamiseksi.

Käytössä olevan rakennuksen välittömässä läheisyydessä kaadetaan betonilaatta, nauha tai kannattimet (sarakkeet, ruuvipallot).

Jotkut näistä alustoista on "sidottava" rakenteen perustana. Tämä tehtävä voidaan toteuttaa usealla eri tavalla.

Tärkeitä pisteitä ennen telakointia

Ennen kuin aloitat talosi laajennustyön laajentamisen avulla, sinun on hankittava tarvittavat luvat. Kaikki etäisyydet läheisistä rakennuksista ja lähialueista on otettava huomioon ja ylläpidettävä.

Laajennus voidaan rakentaa itsenäisenä rakenteena tai integroida olemassa olevaan. On tärkeää huomata, että jo käytössä olevan rakennuksen on oltava yli 1 vuoden vanha. Tänä ajanjaksona se antaa tarvittavan kutistumisen ja ei kanna uutta läheistä rakennettua pohjaa.

Vanhan ja juuri pystytetyn pohjan on oltava samanlainen tyypeittäin. Jos asuinrakennus on asennettu nauhan pohjalle, pidennys on tehtävä samalla. Tämä vähentää merkittävästi nivel-, telakan pohjan muodonmuutoksen riskiä.

Työkalut ja materiaalit työhön

Säätiön rakentamiseen tarvitaan huomattava määrä maanrakennustöitä sekä vahvistamista ja betonisoitumista.

 • Spade ja sovok-lapiot;
 • romu;
 • Peltikärryt tai puutarhakärryt liikuttamaan maaperää;
 • Virkkaa langankoukku;
 • Ruletti, merkinnät, tapit, köysi tekemään tonttimerkinnän työtä;
 • Bubble tai water level, mutta paras valinta olisi taso.

Tarvittavat materiaalit:

 • Rebar-palkit, joiden poikkileikkaus on 8-10 mm;
 • Neuloa lanka;
 • Merkkisementti ei ole alempi kuin M400;
 • Hiekka ja murskattu kivi keskirenkaaseen sementti-hiekkalaastin valmistukseen ja iskunvaimennuksen "tyynyn" muodostumiseen;
 • Voidaan käyttää metallipultteja (12 mm: n poikkileikkausta), jolla uusi pohja liitetään vanhaan.

Liitäntävaiheet

Jotta nämä kaksi perusta yhdistettäisiin oikein, sinun on miettinyt etukäteen kaikkia eri vaiheita. Sinun on valittava keinot "ligaation" perusteella. On useita vaihtoehtoja.

Menetelmä numero 1: "teippi". Sitä käytetään perustuksen rakentamiseen leveydeltään ja syvyydeltään. Se toteutetaan useassa vaiheessa.

Tee maa-alue laajennuksen rakentamiseksi.

Ne kaivaavat tällaisen leveyden ojia pitkin kehää, jotta ne sopivat muottiin, jotta teippi täytettäisiin vaadittavilla parametreilla. Tasaa kaivetun kaivannon pohja ja seinät lapoilla.

Hiekka- ja soramainen polkumyynti tehdään 5-7 cm tiivistetystä hiekasta ja 10-15 cm murskattua kiveä, joka on myös tiivistetty.

Ramming tehdään tärisevällä levyllä ja romumateriaalilla. Esimerkiksi piippu, joka on täynnä kivet, puutavaraa.

Kerää muottien mistä tahansa sopivasta puutavarasta kaivannossa.

Tee lujitushihna, joka koostuu kahdesta ristikon tasosta, joiden silmäkoko on 15 × 15 tai 20 × 20 cm ja jotka on yhdistetty pystysuorilla metallisäikeillä.

Alapien välissä on 1,5-2,5 cm leveä aukko, joka on täynnä mineraalivillaa. Muotti on rajoitettu puiden tai metallisuojuksen pohjalla.

Betonisekoittimen avulla valmistetaan sementti-hiekkalaasti suhteessa 1: 3 (1 osa sementistä ja 3 osaa hiekkaa, vettä ja täyteaine murskattuna tai soraisena muodossa).

Betoni kaadetaan muottiin kerroksittain. Laita se toistuvasti lujitustangoilla, jotta kaikki ilma pääsee ulos liuoksesta.
Kun betoni on asetettu, muotti on purettu.

Sulje säätöpellin säätöpelti kumikaapilla tai vedenkestävä se toisella tavalla.

Tämä menetelmä tukien tukkeutumisen avulla voit varmistaa, että uusi kutistuu ja kuljettaa vanhat. Nauhalevyn kutistumisen jälkeen sitä korotetaan korkeudella niin, että se on samalla tasolla kuin kerrostalon pohja.

Menetelmä numero 2: "levytraina". Se tehdään samalla tavoin kuin edellinen, sillä ainoalla erolla on se, että vaimenninliitos tehdään pidemmäksi: levyn poikki.

Rakentajat eivät suosittele, että molemmat säätimet sitovat toisiinsa tiukasti.

Tämä telakointimenetelmä on optimaalinen vain vakaalle maaperälle, kun luotettavuus on, ettei laajennuksen merkittävää sakkautumista ole sen rakentamisen jälkeen.

Kova kytkentä

Jos haluat yhdistää kaksi perustusta tiukasti, sinun on yhdistettävä ne vahvistussauvoilla. Vähintään 20 baaria / m2 tarvitaan.

Asenna metalliset tangot vanhaan pohjaan, porata reikiä, aseta ne vahvistukseen ja suorita betonointi.

Uuden säätiön sivulta ne sijoittavat myös sauvat ja täyttävät liitokset betonilla.

Kolonnin säätiön rakentaminen

Paras valinta laajennuksen rakentamiseen on sen asentaminen pylväisiin. Tukien pohjat on sijoitettava 15-20 cm TPG: n alapuolelle (maaperän jäädytyspiste), mikä estää niiden siirtymisen maaperän liikkeiden aikana jäädyttämisen ja sulamisen aikana.

Jos rakennat pylväspohjan, talon, jossa on jatke, on yhdistetty alempien kerrosten tasolle.

Mahdolliset vaikeudet

Jos rakennustyömaalla on korkea GWL (pohjavesi), on ensin tehtävä seinä tai rengas tyhjennys.

Katso lisää vinkkejä videosta:

Siirrettävissä maissa (hiekka tai hiekka), uuden perustuksen rakentaminen, vanhan tukipilarin kulmat, jotka upotetaan maaperään vähintään 100 cm.

Kerro ystävillesi tästä artikkelista sosiaalisessa. verkot!

Kuinka kiinnittää säätiö olemassa oleviin

Uusien tilojen laajentaminen, jotka ovat omalla pohjallaan yksityisen omistuksessa käytettävän käyttöalueen kasvulla, alkaa ratkaista ongelmat siitä, miten säätiö kytketään taloon, jotta ei aiheuta vahinkoa molemmille rakenteille. Lisärakenteiden rakentaminen alkaa yleensä useiden kausittaisten syklien jälkeen, jolloin varojen kertyminen tapahtui, oli toivoa uuden järjestelyn järjestämisestä ja pysyvät rakennukset aiheuttivat normaalin kutistumisen maassa. Rakennuskoodit antavat vastauksen, miten yhdistää kaksi perustetta keskenään ottaen huomioon keskinäisen vaikutusvallan.

Yhteysvaatimukset

On tarpeen selvittää, miten laajennusosan uusi kellari yhdistetään asunnon kanssa, on tarpeen suunnitteluvaiheessa ottaen huomioon olemassa olevat tekijät. Näihin kuuluvat tulevat olosuhteet:

 • olemassa olevan rakennuksen alustan tyyppi ja rakenneparametrit;
 • maanalaisen maaperän ominaisuudet;
 • edellisestä rakenteesta kulunut aika (tärkein kutistuminen tapahtuu 1-2 vuodessa);
 • 2 rakenteiden painokyvyn yhteensopivuutta, jotka on yhdistettävä.

Laskentaan sisältyvät täydelliset vaatimukset sisältävät sääntöjä SP 50-101-2004, joka on kehitetty SNiP 2.02.01-83 *, SNiP 3.02.01-87 sisältämien sääntöjen kehittämisen mukaisesti.

Joka tapauksessa kokeneiden ammattilaisten apua ei ole tarpeeton, sillä virheet voivat maksaa paljon myöhemmin.

Tässä videossa esitetään tulos, jonka perusteella pohja ja kiinnitettävät rakennerakenteet sitovat pohja kutistumisen eri arvoilla.

Ennen työn aloittamista on otettava huomioon, että kaikki uudet perustukset (MZLF, paalut, pylväät, laatat) saavat välttämättä silloinkin, kun ne ovat identtisiä nykyisen tuen kanssa.

kutistuminen

Rakenteessa on olemassa erilaisia ​​saostumisen normeja eri rakenteille, joiden pohjat on suunniteltu ja valmistettu olemassa olevien asiakkaiden mukaan.

Löydät standardin ja ansaitset ennustuksen yksittäisen talosi rakentamisesta käyttämällä referenssitaulukoiden tietoja:

Vertailemalla laskettuja indikaattoreita uusi vertailusolmu kiinnitetään vanhan rakennuksen perustukseen ennalta määrätyllä syvyydellä ottaen huomioon sen omat luonnoksen tietyn ajan kuluttua.

Monoliittiset pohjat eroavat korkeudessa

Yhdistettävien rakennusten monoliittisten liuska-alustojen yläosat tehdään laskemalla, ei tasolta, kuten tässä kuvassa.

On mahdollista siirtää suhteessa toisiinsa, mikä määrittää kahden liitännän yhteyden. Käytä tällaisia ​​yhteyksiä:

 1. Jäykkä sidos (betoni, jossa vahvistusta).
 2. Erillinen asennus (laite laajennusliitokselle ottaen huomioon tukien keskinäinen vaikutus).

Mahdollisuus jäykän yhteyden muodostamiseen yhteen rakenteeseen vaikuttaa merkittävästi alueen geologisiin tekijöihin - liikkuville tai heterogeenisille maaperäille suuren tukialueen rakennuksissa on tehtävä epäjatkuvia perustuksia (joskus eri nauhaleveyillä).

Asuntorakennuksen laajennusmoduulin itsenäisen rakentamisen aloittaminen on sallittua, kun seuraavat vaatimukset täyttyvät: myöntää luvat uuden rakennelman käyttöönottoa varten pitkien etäisyyksien pitämiseksi läheisemmäksi kuin viereisten rakennusten ja viestintöjen vähimmäisvaatimukset, jotta varmistetaan kaikkien rakenteiden itsenäinen luonnos suhteessa toisiinsa.

Säätiön yhdistäminen

Uusi huone sopii parhaiten talon jäykkään kytkentään. Tässä tapauksessa (kaikkien olosuhteiden asianmukainen huomioon ottaminen) on mahdollista liittää yllä olevat maanpinnat yhdeksi kokonaisuudeksi odottamatta, että elementtien ja lattiatason välillä esiintyy halkeamia ja vääristymiä. Mutta tämä suunnitteluratkaisu rajoittuu paikoille, joilla ei ole kallioita, joilla on suuri kantavuus.

Vanha säätiö tarvitsee vahvistamista

Käytännössä tätä menetelmää käytetään matalien rakennusten kanssa edellyttäen, että pystytetty liitos on toiminnallisesti yhteydessä samaan kattoon jo toimiviin rakennuksiin.

Toinen edellytyksen liittymiselle on sama perusta. Jos kerrostalossa on liukas leveyden omaava teippi, on tarpeen vahvistaa sitä.

Tällaisia ​​töitä ovat vanhan telineen lujittaminen uuden kehyksen kanssa tai liitospintojen asentaminen poraamalla, jolloin hihnan myöhempi valaistus vintage-betonilla. Tässä valokuvassa on esitetty käytettäväksi valmistettu vahvistusvyö.

Useiden kerrosten muodostamien rakennusten liittäminen tehdään monimutkaisemmalla järjestelmällä, johon kuuluu piirustusseinämät, joissa on jakovälit kummallakin puolella, kuten piirustuksessa on esitetty.

Kovaa kytkentätapaa valitaan tapauksille, joissa käsitellään tehtävää, miten yhdistää vanha vakiintunut säätiö uuteen rakenteeseen upotettujen nauhojen perustuksille. Laajennus on myös suunniteltu monoliittisella betoniteräsrakenteella.

Kaistaleet

Tiloihin kiinnitetyissä tiloissa, joissa on käytetty sopivia rakennusmateriaaleja, on oltava vakaa tuki suurella alueella ja kantavuus. Tällainen pyyntö vastaa useimmissa tapauksissa nauhakannasta.

 1. Vie olemassa oleva nauha kokonaan syvyyteen. Kaivantoa on tarpeen kaivata osissa (1,5 m - 2 m), ei koko pituudelta samanaikaisesti, sillä paljain osa menettää sivusuuntaansa, mikä voi johtaa sen muodonmuutokseen. Vanhaa rakennusta voidaan vahvistaa entisestään vinoilla rekikoilla.
 2. Poraa reiät liitoksen sivua vasten, joka vastaa rungon kokoa. Nurkan keskellä reiät porataan ruutupiirroksen kuvioon, jonka syvyys on noin 0,75 leveydeltään itse säätöön, nurkissa - 0,5 m. Rebar ajetaan keskireikään, jossa pitkittäiset raot valmistetaan kiilareitillä, joka on työnnetty reikään tiukasti kiinni. Nurkureikissä on vasara Ø 14 mm: n liittimiin, joilla on säännöllinen profiili. Vavat tulee olla vähintään 0,3 - 0,4 m.
 3. Neulo uuden pohjan runko hitsaamalla se irrotettuun vahvikkeeseen.
 4. Kaada betoniliuosta.
Avoin silmukka sisäkkäin

Kellarissa työskentelyn läsnä ollessa pin-tyyppisten elementtien aukot voidaan tehdä litteiden levyjen avulla kiinteillä tangoilla.

Jatkuvat liitokset nauhoista avoimen silmukan muodossa (U - muotoinen) tehdään samalla tavalla, mutta vahvistus sijoitetaan riveihin pienempiin riveihin. Kun avoimen nauhan liittimen puolella on suuri pituus, voit tehdä useita muita tukipisteitä, jotka eroavat monoliitista, kuten kuvassa näkyy.

Jos on tarpeen muuttaa tuen syvyyttä kiinnitetyn perustuksen maaperään, se kaadetaan reunuksilla, joiden korkeus vaihtelee enintään 0,5 m: n askelin. Ensimmäinen askel on noin 1 metrin etäisyydellä vanhasta perustuksesta. Liitos on valmistettu teräsbetonista nauhasta, jonka paksuus on sama kuin talon olemassa oleva pohja.

Jokaisella versiolla, jolla on perustana jäykkä yhteys, on omat erityispiirteensä erityistapauksissa, jotka on toivottavaa antaa ammattilaisten harkittavaksi ja laskemiseksi.

levyt

On mahdollista varmistaa talon ja laajennuksen laattojen perustusten liitoksen jäykkyys edellyttäen, että ne ovat riittävän suuria, noin 0,4 metrin paksuisia, samoin kuin vanhan laatan nykyinen projektio rakennuksen seinien rajojen ulkopuolella. Tällaiset ulkonemat jäävät yleensä hiilihapollisen betonin mökeissä. Vapautuksen mittojen tulee olla vähintään 0,3 m. Näin voidaan puhdistaa laatan vahvistusverkko ja tehdä hitsatut liitokset uuden laajennuksen runkoon.

Joukko monoliittisia alustoja toimii tämän järjestelmän mukaisesti:

Vanhan talon levy, joka on jo antanut vedon, ei tässä tapauksessa tule uudesta valukappaleesta vaan saa lisäksi lisävahvistusta sementtilevyjen pystysuoran liitoksen kautta sen alle 0,2-1,3 metrin syvyydessä.

Erilliset tuet

Vanhojen ja uusien rakenteiden painon suurella erolla näiden rakenteiden kutistumisaste vaihtelee huomattavasti kooltaan. Tällaisissa tapauksissa ei ole suositeltavaa tehdä jäykkä sidonta perustuksiin - on tarpeen valita tukirakenteiden erillinen rakenne. Sen on sallittava kiinnittää muita perustekijöitä olemassa olevalle alustalle ja tehdä tämä, käytä periaate liikkumisliikkeen kautta.

Lattian ja ulkoseinien painon jakautuminen tulisi tapahtua omalla jalanjäljillä ilman, että muodostuu repäisyvoimia rakennuksen pääosalle.

Deformation sauma toimintaolosuhteista riippuen voi olla:

Sedimentaarinen variantti (ilman muita merkittäviä vaikutuksia) on leveys 1-2 cm. Tukien keskinäisen vaikutuksen olosuhteissa voidaan sitoutua vanhan talon tukiseinään 0,2-0,4 m: n muodonmuutosväliin, joka on täytetty elastisella kosteudenkestävällä materiaalilla.

Piles voidaan sijoittaa talon lähelle

Runko-puomin jatko-osaa käytetään onnistuneesti paalupohjalla metallikiinnityksellä, kuten tässä kuvassa.

Kevyet verandat tai kesäkeittiöet voidaan kiinnittää ruuveilla, vaikka ympärillä on jo useita läheisiä rakennuksia. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sivusto sijaitsee rinteessä, kaltevuudella tai epätasaisella esiintymällä kiinteitä kiviä.

Suunnitteluvaiheessa ulkoseinien ulkoasu, julkisivun visuaalinen erottaminen, on avoimessa tai piilotetussa muodossa, esimerkiksi piilotettaessa aukko pystysuuntaisen poistoputken alle. Etupuolella tavallisesti ne peitetään erikoislaatan kaistaleilla, jotka on hautautunut huonolaatuisella koristeellisella materiaalilla, joka ei estä rakennusten ulkoseinien liikkumista suhteessa toisiinsa mahdollisella epätasaisella vedellä. Kattotiilien alapuolella on päällekkäisyys kompensointilaitteen kanssa.

Erilliseen tukeen asennetun talon laajennus on huomattavasti vähemmän aikaa vieviä prosesseja kuin jäykkä nippusite, vaatii huomattavasti vähemmän aikaa ja taloudellisia kustannuksia, ja se on myös käytettävissä itsellesi ilman erityislaitteiden tilaamista.

Kaukokas ratkaisu on mahdollistaa laajentaminen yksityisen talon päärakennuksen suunnitteluvaiheessa. Tämä helpottaa huomattavasti työn myöhempää suorituskykyä ja sisältää valmiita suunnitteluratkaisuja, suunnitellaan yhtenäistä luonnosta koko säätiön alueella ja varmistaa säätiön luotettavuuden.

Talon rakentaminen

Enemmän kuin puolet maalaistalon omistajista ennemmin tai myöhemmin kohtaavat tarve laajentaa kotejaan. Luonnollisesti tämä on helpointa tehdä rakennuksen suunnittelussa, mutta tällä hetkellä, kuten aina, rajoitettu rakennusbudjetti ei salli suurta aluetta. Mitä tehdä, jos sinulla on talo ja haluat rakentaa sen laajennuksen? On suositeltavaa aloittaa tärkein vaihe - yhdistämällä uusi perusta laajennukseen vanhaan. Katsotaan, millainen säätiö täyttää laajennus ja miten yhdistää talon perustukset ja liitteenä olevan moduulin perusta.

sisältö:

Tarve kiinnittää kaksi perusta

Asunnon kannattaa usein lisätä. Sopiva ja käytännöllinen vaihtoehto kiinteistöjen laajentamiseen on lohkomoduulien, kuten verannan, laajennus. Tällaiset tilat ovat avoimia, joten aikaa voi käyttää yksinomaan lämpimään kauteen.

Ennen moduulin rakentamista on otettava huomioon, että talon laajentaminen on mahdollista vain, jos seuraavat edellytykset täyttyvät: hankkimalla tarvittavat luvat uusien rakenteiden rakentamiselle, pitämällä kaikki sallitut etäisyydet naapurimaiden ja -alueiden kanssa ja varmistamalla talon kaikkien osien itsenäinen ratkaiseminen suhteessa toisiinsa.

Kuten minkä tahansa rakennusprosessin yhteydessä, verannan rakentaminen tulisi aloittaa projektin kehittämisellä. Tämä moduuli lähellä taloa olisi sijoitettava niin, että pääsisit päähuoneeseen, joten on tavallista rakentaa veranta talon päästä tai pääsisäänkäynnin läheisyydessä.

Rakennuksen yksinkertaisuuden vuoksi pidennys pitää tehdä laadullisesti ja asiantuntevasti, ja yksi niistä ensimmäisistä ongelmista, joita tästä syntyy, on rakentamisen perusta. Perusrakentamisen parhaat ratkaisut talon vieressä olevan laajennuksen alla ovat säätiöiden yhdistäminen. Muussa tapauksessa seinämissä voi esiintyä halkeamia, lattian leviäminen ja muut ongelmat alkavat.

Vanhan ja uuden säätiön yhteyden ominaisuudet

Ymmärtääksesi, kuinka rakentaa perusta laajennukselle, sinun on tiedettävä, miten säätiö tehdään talon alla ja mitä se on. Jos perustus on teippi, sinun on tiedettävä sen leveys, jos pylväs, sitten - pilarien mitat sekä syvyys. Asiantuntijat suosittelevat voimakkaasti rakentamasta laajennuksen perustan, joka on erotettavissa talon pohjasta. Näin ollen, jos talosi on sijoitettu monoliittiseen vahvistettuun betoniin, on parempi olla tallentamatta eikä pystyttämään pylväspohjaa laajennukseen.

Tärkeintä on, että erilaiset perustukset ovat vuorovaikutuksessa maaperän kanssa eri tavalla ja niillä on erilainen kutistuminen. Siksi, että ei vaarannu, on parempi lyödä vetoa samalla perusteella. Laajennuspohjan syvyyden on vastattava talon pohjan syvyyttä - näin voit välttää vääristymiä. Syvyys on helppo mitata. Leveyden mittaamiseksi vie metallipalkki ja taivuta sitä oikeaan kulmaan.

Tämän jälkeen pidä taivutettu osa vaakasuorassa asennossa kädessäsi ja kierrä perustan alla. Käännä sitä niin, että koukku on koukussa vastakkaiselle puolelle. Tee sitten merkki varresta ja poista se. By serif voi mitata pohjan leveyttä. Lisäksi lohkomoduulin perustus on yhdistettävä olemassa olevaan, koska uudet seinät muuttavat jonkin ajan kuluttua vanhasta rakenteesta. Tämä aiheuttaa halkeamien ja vääristymien muodostumista.

Tärkeä asia kiinnittää huomiota siihen, että jos aiot yhdistää säätiöt kesken, on se, että keväällä kestää maaperän kantokykyä. Tämän seurauksena sen kosteus kasvaa. Uuteen säätiöön rakennettu rakennus keväällä antaa lisää kutistumista.

Ottaen huomioon, että vanhoilla ja uusilla rakennuksilla voi olla huomattava painoero, on syytä ymmärtää, että syiden samentuminen tapahtuu epätasaisesti. Siksi, että niiden välissä on joukko säätiöitä, sinun pitäisi odottaa kausi ennen töitä ja ennakoida teknistä kuilua. Tällainen aukko on pääsääntöisesti aukko, joka on kooltaan noin 20 - 40 senttimetriä, jolloin sijoitetaan tukipilarit, jotka ulkonevat perustuksista.

Laajentaa perustusta käytetään tavallista konkreettista ratkaisua tai raudoitettua betonia. Jotta perustuksen vanhat ja uudet osat voisivat liittyä tiukasti yhteen ja muodostaa monoliittisen rakenteen, ennen uuden betonin täyttämistä betonilla, on tarpeen vahvistaa perustuksia: hitsata näiden säätöosien tai porausvaijereiden vahvistaminen vanhaan pohjaan.

Menetelmät kahden perustuksen yhdistämiseksi

Kahden pohjan yhdistelmä voidaan tehdä yhden kahden ratkaisun perusteella: laajennuspohjan rakentaminen erikseen tai jäykkäästi yhdistämällä sen asuinrakennuksen perustukseen. Valitessaan tietyn ratkaisun suositellaan raken- nettavan kiinnitysyksikön painovoiman ja maaperän laatuindikaattoreita. Jos se on yhtenäinen, ja rakennettu talo ei ole merkittävästi kutistunut ajan kuluessa, voit yhdistää rakennuksen perustan ja laajennuksen pohjan yhdeksi rakenteeksi. Muussa tapauksessa sinun on harkittava erillisen perustuksen rakentamista, joka on kosketuksissa talon pohjaan liikkeen kanssa.

Talon pohja ja jatko

Kun rakennat taloa omiin käsiisi, kaikkein vaikein asia on saada aikaan täysipainoinen jäykkä liitäntä niin, että saat yhden asuntorakentamisen rakenteen. Tällainen päätös on pääsääntöisesti merkityksellinen tilanteessa, jossa paikan päällä on huonosti rumpu tai ei-irtotavarana oleva maa (kun on mahdollista ennustaa uuden säätiön luonnos) sekä siinä tapauksessa, että talon rakentaminen on rakennettava kahteen tai useampaan kerrokseen yhden katon alla. Työn jälkeen saat yhden mallin.

Kahden nauhan perustuksen ja omien käsien välinen liitos "teippi" toteutetaan tällä tavoin:

 • Ensin sinun täytyy kaivaa säätiö asuinrakennuksen pohjan syvyyteen, kaivannon pituuden on oltava noin 1,5-2 metriä. On välttämätöntä kaivaa ulos koko puolta, mutta vain osa siitä, samaan aikaan järjestämällä hiekka tyyny.
 • Poraa reiät talon pohjaan, jonka läpimitta on yhtä suuri kuin vahvikkeen halkaisija. Nauhan keskiosaa varten reikä porataan syvyyteen, joka on ¾ leveys liuskan säätöruudussa ruutupiirroksessa ja kulmakappaleet 0,5 metriä.
 • Rei'issä, jotka on porattu, jotta nauhan leveys on änetön, sinun on ajettava lujasti pitkittäisillä raolla, jossa ripustus työnnetään esim. Puusta. Puolimittarin pituisiin reikiin 14 mm: n vasaralla vahvistetaan jaksottainen profiili.
 • Seuraavaksi he osallistuvat tulevan säätiön kehyksen muodostamiseen käyttäen vetoisen vahvistuksen lisäosia elementteinä uudesta alustasta. Seuraavien pohjaosien telakointiin tarvitaan 30-40 senttimetrin pituiset, myöhemmin hitsatut osat.

Jatkuva liitäntä avoimelle silmukalle muodostetaan samalla tavalla, vain vahvistus ajetaan hieman eri tavalla ja sitä käytetään enemmän yksikköalueella kahden pohjan välisissä kosketuspisteissä.

Laattojen pohjan jäykkä laatta-laatta-liitoskappale ja pohja jatkeelle voidaan tehdä, jos pohjalla on suurempi paksuus (400 millimetriä) tai jos pohjakerroksen pohjalla on asuinrakennuksen pohja. Yleensä tällaiset ulkonemat jäätyvät ilmastetun betonin rakentamisen perustukseen. Tällöin pohjan tulee työntyä vähintään 30 senttimetriä, mikä mahdollistaa laatan vahvistamisen ja sen jälkeen hitsaamisen uuden laattapohjan runkoon.

Jos kyseessä on suuri ero uusien ja vanhojen rakennusten painoon, esimerkiksi taloon on liitetty kevyt kuisti, niiden kutistumisen taso poikkeaa merkittävästi. Siksi ei ole suositeltavaa sitoa kiinteästi näiden rakenteiden perustekijöitä. Tässä tapauksessa sinun on kiinnitettävä huomiota erillisen alustan rakentamiseen laajennukseen.

Erillinen pohja- ja laajennusliitäntä

Yksinkertaisin ja tavallisin vaihtoehto laajentamisen perustaksi on erillisen kellarin rakentaminen, joka sijaitsee talon pohjan välittömässä läheisyydessä. Tällöin luotettavin tapa työskennellä on suljettu piiri, kun rakennat korkealaatuista teräsbetonituotetta talon lähellä. Vedenpitävyyden kahden pohjan välillä tehdään kerroslevyt.

Voit myös käyttää lämpöeristystä tai hinausta. Menetelmän ydin on yksinkertainen - luoda kerros, joka sallii uuden alustan leikkiä luonnoksella ja joka ei vahingoita talon perustusta. Laskettaessa pohjarakenteiden liittämistä laajennusliitoksella on tavanomaista keskittyä maaperän seoksen indikaattoreihin sekä mahdollisen kuormituksen laajentamiseen sen pohjan alaisuuteen.

Pohjan laskenta suoritetaan samalla tavalla kuin perustan nauhan upotettu tai matala. Ennen kuin teet säätiön, sinun on laskettava muutos tulevaa kutistumista varten, joka toteutetaan asettamalla uusi pohja hieman vanhan yläpuolelle. Ajan myötä uusi rakennus luo asuntorakennuksen kellarikerroksen syvyyteen. Laajennusten rakentamiseen käytetään pylväspohjaa perustuen rakenteen heikkoon painoon.

Toinen vaihtoehto on laittaa pidennys betonin tyynyyn. Ne on helppo muovautua suoraan paikalla. Valmiit paalut kyllästetään mastisilla, vedeneristysmateriaaleilla tai muilla kyllästyksillä suojaksi, sitten ne asetetaan muottiin ja kaadetaan betoniin.

Pylväät ovat etäisyydelle toisistaan ​​noin 1 - 1,5 metrin etäisyydelle riippuen kiinnitetyn moduulin kokonaismitat ja painosta. Määritetty korkeus, jolla sinulla on lattia, leikkaa ne tiettyyn kokoon. Lisäksi niiden kiinnitys kiinnittyy. Kahden päivän kuluttua voit aloittaa rakentamisen, mikä vähentää huomattavasti työnkulun aikaa.

Ihanteellinen perustusten yhdistäminen

Jo talon rakentamisen vaiheessa kannattaa miettiä, että tietyn ajan kuluttua haluat laajentaa omistusta. Tässä vaiheessa on paljon helpompi perustaa laajennus. Tämä on ihanteellinen perustusteknologia. Tällainen lähestymistapa luo jäykän rakenteen, eikä sinun tarvitse ajatella laajennusliitoksia ja muita rakentavia ratkaisuja.

Tyhjennä alusta tällä välin, voit peittää lattia - väliaikaiset rakenteet. Tästä lähestymistavasta hyvin eristetty säätiö ei ole mitään. Lisäksi tuona aikana säätiö ottaa voimakkaimman aseman ja vähentää saostumisen riskiä liitteen yläpuolisen osan rakentamisen aikana.

Täten tilanne syntyy usein, kun talon vieressä on rakennuksen laajennus tai uusi rakennus. Kun kiinnität uuden säätiön vanhaan, sinun on annettava aikaa kovettua. Säätiön suunnitteluportaasta ja sen asettamisesta seinien rakentamiseen on ihanteellista, että se kestää vähintään vuoden. On otettava huomioon sellaiset tekijät kuin paikan vapautuminen, maaperä, rakenteen paino ja muut ominaisuudet.

Kuinka yhdistää kaksi perusta yhdessä

Miten yhdistää olemassa oleva säätiö uudella

ID on seuraava, olemassa oleva pohja 10,8x8,8 lohko, lohkot 400mm leveä, 100mm maasta, lisäksi 9 riviä tiiliä.
On olemassa ongelma kiinnittää nauha (.) Ja myös 9 riviä muuraus päälle. Hirsitalo, nauha-säätiö tarvitaan kuistilla ja tukea toisen pylväksen 4 pylvästä. Ylhäältä haluan kaataa yhteisen levyn 150-200mm.
On olemassa useita kysymyksiä.
Aion liittää tiilimuuri toisiinsa vahvistamalla (12.). Kuinka oikein tämä on?
1. kerroksen lattia on paikallisesti ladattu kylpyhuoneella ja pari vuodetta, kuinka paljon on tarpeen tehdä paksu 150-200mm?
Lohko perustus on jo puolustanut talven, nauha joko syksyllä tai keväällä.

__________________
* Poikkeus GOSTsta on rangaistava lailla.

Uusi säätiö asetetaan suhteessa vanhaan. Tämän välttämiseksi tämä on lähes mahdotonta (ainakin hinta, joka vastaa itse talon kustannuksia). On helpompaa tehdä sedimenttimuoto, odota pari vuotta ja sitten, jos haluat, liitä talon uusi osa vanhaan.
Tällä hetkellä lähde siitä, että rakennuksen uusi osa liikkuu suhteellisen vanhaan muutaman cm: n päähän, eikä seinien vahvistaminen, jota et pidä, muuttaa kaiken helvettiin.

Uusi säätiö asetetaan suhteessa vanhaan. On lähes mahdotonta välttää

Älä pelkää amatööriä! Kyllä, ehkä hän istuu alas ja ehkä ei. Loppujen lopuksi se istuu (ero sademäärässä) vasta täyden kuormituksen jälkeen. Kuka tietää sademäärän eron, kissa. riippuu paljon, ml. jonkin verran uuden tiedekunnan nauhan leveyttä, menettelytapoja ja laitteen laatua. Niin, niin monia erilaisia ​​tekniikoita, ja se kertoo erittäin tarkan väärinkäytön. Varsinkin kun aiheen kirjoittaja kertoo vain perustuksen. Seinistä - ei ole sanaa. Perustan nauhan esivalmistettujen elementtien saumat ovat sallittuja liittävien saumojen, raudoitusten ja lujitusten liittämiseksi.
Ja kiviseinien vahvistamisesta. ennen nauhaa ja sanoa ei. Voit tehdä niin, että hiusrajan halkeamat eivät näy 1. 2 fl. kotona. Tällaista voimien uudelleenjakoa esiintyy, koska muodonmuutoksia ei näy mikroneissa.
Älä käännä! Ja sinun paholaiset eivät auta. Sinun tarvitsee vain tietää koko tilanne (kaikki alkuperäiset tiedot) ja määrittää tapahtumia oikein.
Seostamaton sauma - hän yleensä ei ota huomioon ulkoseinien leikkaamista vaan myös päällekkäisyyksiä, kaksoisseinien rakentamista ja muita suojatoimenpiteitä.
Mitä tulee kysymyksiin # 4, kaikki määritellään konstruktiivisella suunnitteluohjelmalla ja laskennalla homogeeniselle pohja-alalle. 0,4 ja 0,3 m (hihnan leveys) - tärkeintä on, että ei ole enää

10 mm erotus sedimentin perusteella ja putoaminen yhdestä osasta toiselle. Mutta monoliittinen levy estää tämän. On tärkeää jakaa kuormitus uudelleen.

Viimeksi muokannut vladas klo 05.07. klo 02:11.

Älä pelkää amatööriä! Kyllä, ehkä hän istuu alas ja ehkä ei. Loppujen lopuksi se istuu (ero sademäärässä) vasta täyden kuormituksen jälkeen. Kuka tietää sademäärän eron, kissa. riippuu paljon, ml. jonkin verran uuden tiedekunnan nauhan leveyttä, menettelytapoja ja laitteen laatua. Niin, niin monia erilaisia ​​tekniikoita, ja se kertoo erittäin tarkan väärinkäytön. Varsinkin kun aiheen kirjoittaja kertoo vain perustuksen. Seinistä - ei ole sanaa. Perustan nauhan esivalmistettujen elementtien saumat ovat sallittuja liittävien saumojen, raudoitusten ja lujitusten liittämiseksi.

No, ensinnäkin ainakin jonkin asianmukainen laskelma, sinun täytyy tietää ainakin geologia.
Onko mitään epäile sitä. Onko siellä? epäile myös sitä.
toiseksi on selvää, miten vanha säätiö on tehty. Ja miten he rakentavat nyt, heillä voisi olla fbski ja vain heittää ojaan. Voisiko valmistaa kaataa - mutta ei tiivisty. Paljon mitä he voisivat. Ja kaikki tämä vaikuttaa rakennuksen vanhan osan saostukseen.

Joten erittäin tarkka väärinkäsitys on myytti tällaisissa tilanteissa (IMHO).

Kyllä, ja voi istua alas vain täyden kuorman jälkeen. Täyden kuormituksen jälkeen laskettu luonnos saavutetaan, ja jotkut välivaiheet tulevat talvisin talvella talvella talvella (nukkuminen tuntuu) (liottamalla pohjaa samalla sulavedellä). Uusi perusta on vielä tulossa.

7 min -----
ja mikä tärkeintä - mihin taistelemme? kuistilla parvekkeella?
En näe mitään ongelmia sauman valmistuksessa. Ei keskellä makuuhuone, hän kulkee.

Viimeksi muokannut Barmaglot, 05.07. klo 13:58

Toimivaltainen laajennus talon perustamiseen, Naberezhnye Chelny

Auta oikein yhdistämään kaksi säätiötä.

Kaksi vuotta sitten kaadettiin 2 metrin syvyyteen perustuva nauhalevy, jossa oli hiekkalaatikko ja 16 vahvistuspalkkia, joissa oli kolme vahvikkeita, ylä- ja alareunasta. Paikka: Venäjä, Tatarstanin tasavalta, Naberezhnye Chelny. Pohjasta säätiön korkeus on 50 cm, säätiön leveys 60 cm, säätiön koko 9,8 9,8; Pohjassa on punainen tiilipohja 5 riviä. Tänä vuonna he päättivät rakentaa yhden kerroksen talon, ja nyt meidän on yhdistettävä säätiö, liitetyn säätiön koko on 5,3-5,5 m pitkä. Haluan tietää, miten yhdistää oikein?

1. Täytä kaikki neljä seinää. 2 metrin syvyyteen, on myös mahdollista vahvistaa sitä ja jättää 3 cm: n etäisyydellä vierekkäisten seinien välille ja sitten kuinka yhdistää seinien asentaminen? Ja myös kysymys on, että eteisen leveys, joka yhdistää kaksi perustetta, on 80 cm, kun lohkon asettaminen yhteen teippiin ja toinen nauha on se oikea? tai et voi tehdä niin leveä seinää ja tehdä 40 cm?

2. Täytä kolmea seinämää, ja vanhan perustuksen voimansiirron vauhdittamiseksi, kytke sitten, kuinka tehdä jäykän otteen?

Ja muita kysymyksiä on:

1. Aiomme tehdä katon lantiota, onko mahdollista tehdä erikseen vanhojen säätiöiden koko, eli 9,8 - 9,8, ja kytkeä sitten katto myös lantioon kiinnitettyyn säätiöön?

2. Talossa suunnitelmamme tehdä lattiat maanpinnalla vesikerroksella, kuinka voimme oikein täyttää tämän osuuden yhteismuodosta, koska siellä on tiilen kellari!

Kommentit

Svarog (Expert Builderclub)

Et ole rakentanut taloa, säätiö ei ole ladattu. Oikein tapa on tehdä vaihtoehdolle 2. Olet tekemässä täsmälleen samat perustelut liitteenä olevalle osalle. Yhdistä liimattujen sauvojen kustannuksella. Kun seinäkorkeus on 2 m, liitäntä on kovaa.

Tämä vaihtoehto on oikein. Sitten voit yksinkertaisesti sitoa seinät yhteen. Toisin sanoen rakentaa koko tuomiokin heti laajennuksella. Mutta ilmeisesti päätitte rakentaa talon kahdessa vaiheessa (ensimmäinen 10x10, sitten 5x5)?

Jos tämä vaihtoehto sopii sinulle kokonaan, kerron yksityiskohtaisemmin siitä, miten ja mitä tehdä. Ja kerro meille sarjasta; Olin niin murskattu siitä, että et halua heti tehdä kattoa. Jos et heti, niin on vivahteita.

Katolla - voit tehdä sen, puukehykset tässä mielessä sallivat paljon. Ainoa talouden näkökulmasta on toivottavaa ajatella välittömästi kattoa yhtenä kokonaisuutena, joka on juuri pystytetty 2 kierrosta. Ajattele tätä aihetta, sinun täytyy ymmärtää, mitä haluat. Aseta ainakin paperiarkki ja ota kuva tai skannaa.

Svarog (Expert Builderclub)

Svarog (Expert Builderclub)

Hei Ilmeisesti ei täysin ymmärrä sinua J.

Kirjain P on mahdollista. Lisäksi sinulla on keskiseinä risteyksestä, mikä on hyvä.

Luotettavin on tangot. Mutta kallein menetelmä. Tangot on liimattu erityisiin epoksi liimoihin tai hienoksi betoniin. Hilti ja monet muut valmistajat ovat tällaisia ​​liimaa. Voit luottaa kaikkiin eurooppalaisiin valmistajiin - Saksaan, Iso-Britanniaan, Puolaan, Slovakiaan - niillä on hyvä valvontajärjestelmä. Nyt Kiina on alkanut tehdä normaalia liimaa, mutta sen käyttöikä ei ole vielä tiedossa. Lyhytkarkotetusta betonista on haittatapahtuma - sinun on porattava reikä paljon enemmän kuin vahvike, et voi tehdä sitä tavanomaisella rei'illä. Käytännössä matalarakentamisessa käytetään usein yksinkertaistettua menetelmää - vasara vahvistus saman läpimitan reikään (itse asiassa lattialle on enemmän halkaisijaltaan). Viimeinen tapa on perusteltu. Säätiöt ovat hyviä, vaikka vain laitat ne lähellä, kaikki pitäisi olla kunnossa. Sinun tapauksessa sinun tulisi välttää maaperän liottaminen ja jäädyttäminen. Vain tämä on vaarallista. On kuitenkin toivottavaa, että kuitenkin yhdistää säätiö. Siksi on riittävää vasarata varren sauvat noin 200 mm: n syvyyteen pääosan pohjaan. En ole täysin ymmärtänyt säätiön laitetta, kun kuvailette teippiä, mutta puhutaan 2 metrin syvyydestä ja jätät silti 50 cm maanpinnan yläpuolelle. Onko sinulla 600 mm leveä teippi, sitten on monoliittinen seinä? Jos näin on, niin on toivottavaa liittää sekä nauha että seinä. Nauha on yhdistetty samalla tavalla 6 sauvalla, sillä vahvistusmittari menee (siirtymällä ylös ja alas siten, että se ei häiritse vahvistamista). Seinätangot 2 riviä samalla pinnalla kuin seinän vahvistusverkolla.

Selviytykää täällä kuitenkin, kuten todellisuudessa, niin etten fantasiisi J.

Yleensä sinun säätiösi voi tulevaisuudessa rakentaa toisessa kerroksessa. Jos olet edelleen kiinnostunut jotain, muista kysyä.

Kiinnitä erityistä huomiota, että kirjoitin maaperän liotuksesta ja jäädytyksestä. Jos jäädytystä voidaan välttää rakentamatta rakennusta talvella, liotus tulisi estää paitsi rakentamisen aikana. Täyttö on parempi savi, joka poistetaan kuopasta. Savi voi olla hieman kostutettu (saven sakeus). Jos haluat estää silmäluomen, sinun on tehtävä hiekkapuhalta sen alapuolella.

Kuinka yhdistää säätiöt?

Nykyisen rakenteen laajentamiseen liittyvän ongelman ratkaisu herättää kysymyksen siitä, miten perustukset yhdistetään.

Säätiön yhdistämismenetelmät

Talon perustusten sitominen kahdella tavalla: kovaa ligamenttia tai liittämistä käyttäen laajennusliitintä. Menetelmän valinta riippuu laajennuksen vakavuudesta ja maaperän laadusta. Jos jo olemassa oleva rakenne ei aiheuta suurta kutistusta ja maaperä on yhtenäinen, käytä ensin ensimmäistä menetelmää, muuten on suositeltavaa liittää laajennusliitoksen avulla.

Kovaa emästä sitova

Kaistaleperusteet yhdistetään seuraavaan järjestykseen:

1. Kaivaa pohjanrakenne talon pohjan syvyyteen ja kaivannon pituuden tulisi olla 1,5-2 m.

2. Seinässä on poratut reiät raudoitukseen. Nauhan keskiosassa reiät on tehty porrastetusti 3/4: n syvyyteen kellarileveydestä, kulmakappaleet ovat puoli metriä.

3. Keskimmäisen osan poratut reiät ohjataan pitkittäisreikään. Sitten insertit työnnetään aukkoihin. 14 mm: n pituinen profiililevy johdetaan kulmaväreihin.

4. Tulevan pohjan kehys muodostuu, jonka vanhan rakenteen liitos on vetävän vahvikkeen vapauttaminen.

Suora ommel sitova

Miten yhdistää perustukset laajennusliitoksella? Menetelmän ajatuksena on luoda erillinen uusi säätiö vanhan vieressä. Sitten kahden pohjan välillä suoritetaan muodonmuutos sauma. Vedeneristys suoritetaan kattomateriaalin asettamisella. Lämmöneristysmateriaalien käyttö on mahdollista. Tämän seurauksena uuden säätiön väistämätön kutistuminen ei vahingoita vanhaa.

vivahteet

Tyypillisiä virheitä perustusten yhdistämisessä ovat:

 • pohjaveden tason virheellinen määrittäminen;
 • venttiilien asennuksen huomiotta jättäminen;
 • vedenpitävyys;

Mistä tilaat?

Jotta vältytte paljon virheitä ja otat huomioon kaikki vivahteet sekä säästät aikaa ja vaivaa, on parempi suorittaa tällainen tehtävä yhdistämällä perusta, antamalla ammattilaisille. Seuraavassa on esimerkkejä useista yrityksistä, jotka ovat halukkaita tekemään tällaista työtä:

 • Yritys-säätiö, jonka sivukonttorit sijaitsevat Pietarissa, v.8 (911) 8570960, Kaliningrad, v.8 (4012) 509785, Novosibirsk v.8 (383) 2010014.
 • Rakennusyritys Geopolymer Technologies Ltd. Rostov-on-Don, 49, 8, 8 (863) 2948868
 • Rakennusyritys OOO Skocch Moscow, B. Generala Karbysheva, 8, s. 3, v.8 (495) 3635435

Muut materiaaliosat

Kuinka tehdä kasvihuonekaasupäästöt?

Tässä artikkelissa käsitellään kasvihuoneiden rakentamisen perusta, sovellettavat säätytyypit ja tämäntyyppisten töiden ominaisuudet.

Miten perustaa aidan?

Tästä artikkelista kerrotaan aidojen aurinkotyypeistä ja mitä virheitä on vältettävä niiden rakentamisen aikana.

Miten perustaa autotalli?

Tästä artikkelista kerrotaan, mitkä ovat päätapahtumat, jotka koskevat työskentelyn perustamista autotalliin, sekä perehtyä työssä esiintyviin tyypillisiin virheisiin ja rakennustöihin, jotka työskentelevät perustamaan.

Kuinka perustaa kylpyamme?

Tänään puhumme säätiön rakentamisesta pieniin, mutta tarpeellisiin tiloihin - kylpyyn.

Tapoja yhdistää kaksi säätiötä

Kuinka yhdistää kaksi säätiötä omiin käsiinsä?

Mikä on tärkeää tietää?

Maatilojen omistajat joutuvat usein kohtaamaan asuntoalueiden laajentamisen. Jos alkuperäinen talousarvio ei sallinut suuren talon rakentamista, jossa olisi riittävästi tilaa, talon laajennus voidaan tehdä.

Säätiön järjestelmä laajennuksen alla.

Rakennustyön alussa täytyy liittää liitteen uusi pohja vanhaan.

Ennen kuin yhdistät kaksi perustetta omiin käsiisi, on pidettävä mielessä, että uusi säätiö, joka on jopa samanlainen kuin vanha, antaa luonnoksen. Seinämien halkeamien välttämiseksi sedimenttiliitos tulisi jättää seinien väliin. Liittyminen toiseen taloon talon alle on mahdollista P-kirjaimen muodossa. Jos kasaat vanhan perustuksen liitettäväksi uuteen, jälkimmäinen joutuu vielä ratkaisemaan. Jos menettely on suoritettu väärin, julkisivut repeytyvät. Tällöin suunnittelijan, joka kykenee vastaamaan tähän tehtävään ammattimaisesti, on erityinen rooli.

Talon laajennuksen perustan rakentaminen (kahta perustaa yhdistävä järjestelmä).

Jotta perustus rakennettaisiin omilla kädilläsi, sinun tulisi tietää, millaista ja miten se toimii talon alla. Kun teippityyppi on tarpeellinen tuntemaan pohjan leveyden koon. Jos vanha säätiö on pylväsrakenteinen, rakentaminen perustuu pilarien yleisten mittasuhteiden tuntemiseen ja säätiön syvyyteen. Asiantuntijoiden mukaan ei ole välttämätöntä järjestää vanhan ja toisen talon uuden perustan yhdistämistä, vaan niiden on oltava samat. Sinun ei pitäisi säästää rakentamista, valitsemalla halvempi tyyppi kuin vanha, koska eri perustusten kutistuminen on erilainen. Leveyden mittaamiseksi ne ottavat metallinen tanko ja taivuta sitä oikeaan kulmaan, syvyyttä on helppo mitata.

Rakennusten perustusten yhdistämisessä on tärkeää ottaa huomioon, että keväisin maaperän kantavuus pienenee, mikä lisää sen kosteuspitoisuutta ja lisää kutistumista. Vanhojen ja uusien rakennusten paino on erilainen, joten niiden välille muodostuu tekninen kuilu. Se on kooltaan 20 - 40 cm: n etäisyydellä.

On selvitettävä, minkä tyyppinen säätiö on parempi täyttää, kun tarkoituksena on rakentaa laajennusmoduuli taloon. Seuraavat työkalut ja materiaalit saattavat tarvita liitoksen aikana:

Pohjien liittäminen muodonmuutossauman avulla (kaavio).

 1. Lom.
 2. Muotti.
 3. Katon tai ruberoidi.
 4. Metalliosat.
 5. Betoni.
 6. Lapio.

Jotta perustus voidaan laajentaa, käytä betoniliuosta tai levitä betonia. Jos on tarpeen yhdistää laadullisesti kaksi osaa - vanha ja uusi, niin että monoliittinen rakenne muodostuu, perustukset vahvistetaan.

Tämäntyyppinen työ suoritetaan ennen kuin kaatetaan pohja betonilla. Lujittamisprosessissa perustuksen muodostavien osien vahvistaminen on hitsattu tai lujitustangot on porattava vanhalle pohjalle.

Perustayhteyden päävaiheet

Sarjat, jotka suoritetaan sarjaan yhdistettäessä kaksi pohjaa, ovat seuraavat:

Laajennuksen kellarikerroksen oheistoimenpiteet suljetun (a, b, c, d) ja suljetun (e) muodon mukaan: 1 - olemassa oleva talo; 2 - laajennus.

 1. Kaivannon varusteet uudelle säätiölle samalle tasolle verrattuna uuden talon perustasoon. Oja kaivetaan osissa, ei koko pituudelta, muutoin maaperä paljain, mikä johtaa nykyisten betonipohjien muodonmuutokseen.
 2. Vanha rakennus voidaan vahvistaa kaltevilla tuilla ja vahvistaa vanhan talon perustusta lujittamalla. Tätä varten sinun täytyy porata useita erikoisreikiä, joihin metallituotteet kiinnitetään. Järjestetyn ja uuden perustuksen väliin on asetettu kateellinen huopa tai kattohuopa.
 3. Vaihda tarvittaessa kellarikerroksen syvyys, järjestä erikoispalkit, joiden korkeus on enintään 50 cm. Ensimmäisen haaran laite suoritetaan noin 1 metrin etäisyydellä jo olemassaolevasta säästä. Sitten tehdään työ kaivannon varustamiseksi syvyyteen, joka vastaa pohjaa.
 4. Seuraavaksi sinun pitäisi tasoittaa uusi oja ja puhdistaa se kivestä, maasta ja muista epäpuhtauksista. Tämä tehdään yhdistämään perustukset samalla tasolla. Sen jälkeen valmistetaan muotti, joka putoaa puupaneeleista, joiden mitat vastaavat rakennuksen tulevan perustan korkeutta ja leveyttä.
 5. Asennetun muotin asennuksen jälkeen ne murskataan kaivannon olemassa olevalle pohjalle valmistettua murskattua kiveä ja täytetään pohja betonilla. Säätiön rakentaminen, joka sisältää kaksi betonikerrosta, on kannattavampaa. Betonin ylempi kerros on jäykempi ja alempi - enemmän muovia. Betonikerroksia kaadetaan maksimaalisella tiheydellä niin, että kahden pohjan liitoksessa ei ole aukkoa. Tällöin perusveto laskee.
 6. Kun betoni on perusteellisesti kovettunut, muotti poistetaan. Ennen laajennuksen rakentamisen aloittamista säätiön on annettava seistä.

Kahden säätiön yhteys voi perustua yhden kahden päätöksen tekemiseen:

Kaavion talon pohjan ja ulokkeen jäykästä liitoksesta

 1. Erikseen rakenna laajennus ja luo joukko uusia säätiöitä vanhan kanssa.
 2. On vaikea yhdistää uutta säätiötä asuinrakennuksen perustamisen kanssa.

Päätöksen valinta liittyy liitetyn rakenteen vakavuuteen ja maaperän tilaan paikan päällä. Jos kyseessä on yhtenäinen maaperä, talo ei kutistu, muuten erillisen perustuksen rakentaminen, joka liittyy edelliseen, tulee kosketuksiin vanhan kanssa, voittaen laajennusliiman läsnäolon.

Tehtävien täysimittainen jäykkä liitäntä perusrakenteiden luomiseksi on melko työläs prosessi.

Jos on mahdollista ennustaa uuden pohjan saostuminen ei-kalliorakenteen tai heikosti liikkuvan maaperän läsnäollessa, jäykkä liitos on hyväksyttävin. Se soveltuu myös silloin, kun on suunniteltu rakentavan kahden tai useamman kerroksen katon yhden katon laajennusta siten, että saadaan yksi rakenne.

Mitkä perustekniikan menetelmät ovat parhaiten käytössä?

Nauhan liitäntä

Liitä toisiinsa nauha-pohjaiset omat kädet käyttämällä "nauhan" tapaa. Yhteys suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

Perusrakenteiden kytkentäjärjestelmä "Nauhan" menetelmällä.

 1. Kaivaa pohja rakennuksen pohjan syvyyteen. Samaan aikaan kaivannon pituuden tulisi olla 1,5-2 m. Kaikki sivut eivät ole kaivettu kokonaan, mutta vain osa niistä on varustettu hiekkasyynyllä.
 2. Rakenteen pohjassa on porat, joiden halkaisija on sama kuin raudoitus. Teipin keskiosan reiät on porattava syvyyteen, joka on ¾ leveyttä teippityypin alapäähän. Samaan aikaan he tarttuvat shakkisuoraan, ja kulmakappaleiden ansiosta ne ovat 0,5 metrin etäisyydellä.
 3. Rebar ajetaan nauhan keskiosan reikiin, jolla on pituussuuntainen rako, joka tarvitaan kiilahihnalle. Se voi koostua puusta. Reikiin johdetaan varret, joiden pituus on 14 mm.
 4. Muodosta tulevan pohjan luuranko käyttäen vetoelementin päästöjä. Alustan myöhempiä osia varten telakointiin tarvitaan 30-40 cm: n päästöjä. Sen jälkeen ne hitsataan.
 5. Päätös jäykästä liitoksesta avoimen silmukan tapauksessa liittyy edellisen kuvauksen kaltaiseen työhön. Vahvistuksen käyttö tukikohdan yksikköalueella yhteyteen eli yhteyspisteisiin on suurempi.

Liitäntätapa "uuni"

Lavan ollessa leveä (yli 400 mm) asuinrakennuksen levyjen pohjasta ja uudesta pohjasta, voit käyttää liitäntää käyttämällä "levylevy" -menetelmää. Tätä menetelmää käytetään, kun rakennuksen pohjassa on kellari. Tämän menetelmän käyttämisen yhteydessä perustuksen rakentaminen suoritetaan, jolloin ulokkeet ovat noin 30 cm, mikä mahdollistaa laatan vahvistamisen ja hitsattavan uuden levyjen perustan.

Suuret erot vanhan ja uuden rakenteen painosta viittaavat siihen, että emäs ei kasvateta jäykällä sitomisella vaan rakentaen erillistä. Esimerkiksi, kun kyseessä on kevyen laudan tai verannan rakentaminen jatkeena. Tarvitset erillisen alustan laajennukseen.

Kuinka yhdistää perustukset erillisen perustuksen rakentamiseen laajennusliitoksella?

Peruslaitteen yksinkertaisin ja tavallisin muunnelma on erillisen alustan rakentaminen, joka sijaitsee suoraan talon pohjan läheisyydessä. Menetelmä liittyy korkealaatuisen vahvistetun betoniteräksen rakentamiseen. Kaksi pohjaa asetetaan käyttämällä vedeneristyskerrosta käyttäen kateaineita, eristävää materiaalia tai hinausta.

Tämän menetelmän ydin on luoda uusi perusta, jonka luonnos ei vahingoita vanhaa perusta. Laajennusliitoksen läsnäolo liittyy maaperän laadun indikaattoreihin ja potentiaaliseen kuormitukseen laajennuspaikalla pohjan kanssa.

Ennen työn aloittamista harkitse säätiön tulevan kutistumisen muutosta. Samanaikaisesti kutistuminen toteutetaan asettamalla uusi säätö korkeammalle kuin vanha korkeudelle tietyllä korkeudella kutistumisen laskennan mukaan. Jos rakennetaan pienikokoinen runko-osa, käytetään pylväspohjaa.

Pidennyksen tekeminen betonialustalle on myös yksi keino perustaa säätöjä. Tyyny valetaan rakennustyömaalla ja yhdisteellä. Valmistettujen paalujen kyllästäminen suoritetaan mastiksin avulla vedeneristysmateriaalin ja muiden kyllästyneiden aineiden suojaamiseksi. Sitten asetetaan muoto, joka kaadetaan betoniin. Pylväiden tai pilarien tulee olla 1-1,5 m: n etäisyydellä toisistaan, mikä ei riipu laajennuksen painosta ja sen kokonaiskokoisesta. Ne kiinnittävät sidoksen rakenteet ja kaksi päivää myöhemmin aloittavat laajennuksen rakentamisen.