Sivuston yksittäinen rakentaja. Yritys "Your Home"

50-luvulla rakennettu Slagblock-talot alkavat hitaasti hajota. Ja ei vain halkeamia, mutta hyviä halkeamia. Halkeamien syyt voivat olla erilaisia, mutta tärkeintä on, että ennen isiämme ja äitiemme ei ollut elämää, mutta halusimme elää kuten kaikki tavalliset ihmiset omassa talossamme, joten he rakensivat taloja siitä, mitä sanottiin: " vuosisata riittää. " Rakentamisen aikana he tallensivat kirjaimellisesti kaiken: perustuksiin, sementtiin, rakennusmateriaalien laatuun, asiantuntijoiden ammattitaitoon. Ja tällainen asia monoliteinä ja vahvistuksina oli yleensä fantasian valtakunnasta.

Mitä tehdä tällaisten shlakoblochnye talojen?
Rakentaminen uusi talo maksaa hyvä penniäkään. Ja kokoonpuristetussa talossa, jossa kipsi on pirstoutunut, seinät repivät ja taivutetaan, säätiö tuhoutuu, elämä on kiusallista, epämiellyttävä ja tärkeintä ei ole turvallinen.

Tässä on vain kolme ratkaisua:

 • myydä vanha talo ja aloittaa uuden rakentaminen tulojen kanssa,
 • rikkoa kaiken ja rakentaa uudelleen
 • kunnostetaan vanha hiekkalaatikko, jossa käytetään uusia nykyaikaisia ​​rakennusmenetelmiä.

Koska kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa ovat paljon kalliimpia kuin viimeinen, keskitymme siihen - korjaamalla vanha sementtitalo taloon omilla käsillämme.

On tarpeen aloittaa korjaus arvioimalla talon kunto, asiantuntijoiden tekemä tutkimus ja päätöksenteko mahdollisuudesta tehdä korjaus, sen tehokkuus ja kestävyys.

Useilla sivustoilla löydät tietoa siitä, miten voit korjata halkeamia kotona käyttämällä niittejä ja sen jälkeen kipsiä. Kyllä, joskus voit laittaa pölyn silmiin ja peittää sen! Mutta ensinnäkin halkeamien yksinkertainen säröily ja suluiden asettaminen eivät vahvista taloa, jonkin ajan kuluttua halkeama toistuu ja toiseksi: vain heität rahat melkein turhaan. Ja entä jos vuosittain sattuu halkeama, ja seinät alkavat keventää? Poikkeamat pystysuorasta tilasta ovat selvästi näkyvissä pitkin linjaa. Tällöin on tehtävä kiireellinen päätös ja me hyväksymme - sementtitalo tarvitsee suurta remonttia.

Jos haluat aloittaa vanhan talon uudistamisen, sinun on korjattava säätiö.

Kuinka edelleen vahvistaa talon seinät?

Peruskorjauksen ohella vanhoihin taloksiin, jotka on rakennettu löysästä kuonasta, on suositeltavaa korjata seiniä asentamalla useita monoliittisia vahvistettuja hihnoja talon ympärysmitan ympärille, jota seuraa metalliristikon rappaus. Vahvistaminen voi olla stressaavaa ja normaalia. Stressi vahvistusta käytetään tapauksissa, joissa ei tarvita vain vahvistamista, vaan myös talon tasoitusta. Kiinteässä vahvikossa raudoituksen läpimitta tai nauhan poikkileikkaus valitaan suuremmaksi kuin perinteisellä vahvikkeella. Kuitenkin jonkin ajan kuluttua yksinkertainen seinän vahvistaminen muuttuu itse jännitystilaksi talon myöhemmästä kutistumisesta johtuen. Yhdessä säätiön korjaamiseen nämä toiminnot voivat merkittävästi pidentää vanhan kiven tai hiutaleiden talon elämää ja talon seinien oikea ja luotettava vahvistaminen yksinkertaisesti antaa sille toisen elämän.

Vanhan rakennuksen vanhempien vanhenemisen yhteydessä tämä ongelma ilmenee kaikkialla tänään.

Kuvassa on muunnos hiutaleiden seinän yläraudoituksesta, talon tiilikulmapilarit mukaan luettuina.

Vahvavyöt on asennettu ainakin pitkin talon yläosaa (ikkunan aukkojen yläpuolella) useita rivejä (vähintään 2 riviä) pitkin koko kehää. Armeijaa käytetään välttämättä aallotettuina ja vähintään 6 metriä pitkiä (asennusmateriaalin halkaisija on 12 mm: ssä). Yhdistämällä ne yhteen tai monoliittirakenteeseen.

Lisävahvistushihna asennetaan ikkunan aukkojen alaosaan yhden tai kahden rivin ympärillä talon ympärillä.

 • venttiilit klo 12-14,
 • vahvistava verkko (suurimman vahvistusvaikutuksen saavuttamiseksi - käännä se ja kiinnitä seinään vaakasuoraan),
 • hiekkasementtiseosta.

Jotta tiukempi ja yhtenäisempi rakenne saavutettaisiin, tiilipylväässä syvennys oli kulutuspinta (hiomakone) lujittavaa kiinnitystä varten. Joka myöhemmin kostutettiin tai käsiteltiin alukkeella ja suljettiin liuoksella.

Vahvistus- ja vahvistusverkko osittaisen rappausvaiheen jälkeen.

Vanhojen talojen rappaus majakkaissa. Tämä säästää huomattavasti aikaa ja antaa kunnostetulle kodille hyvän ulkonäön.

Aion erikseen huolehtia tämän talon seinien korjaamiseen tehdystä virheestä.

Nimittäin: vastoin vahviketta, vahvistavaa silmäkokoa käytettiin vain leikkausseinien seinämien osuuksilla, tiilikulmupisteet oli kipattu ilman verkkoa. Tämän seurauksena yksi talvikauden pylväistä kipsin alkoi siirtyä pois. Mahdollinen syy tähän tilanteeseen oli se, että tiilipylvään pintaa ei pystytty valmistamaan kipsiä varten.

Mutta silti paras vaihtoehto ja luotettavuus kaikilta osin on lujittavan verkon (mieluiten metallin) käyttö. Verkko on kiinnitetty karkean seinämän paikalle - yksinkertaisilla kynsillä, jossa on muovisia aluslevyjä ja tiilien osuuksia - tukilevyillä.

Jälkeen majakkasaumojen jälkeen talon seinät on täytetty julkisivulla ja maalattu ulkopinnoilla.

Kuva näyttää saman seinän fragmentin kahden vuoden käytön jälkeen.

Onko mahdollista rakentaa toinen kerros korjauksen jälkeen vanha hiekkalaatikko talo?

Kyllä, se on mahdollista! Mutta tietyin edellytyksin ja vaatimuksin.

Tärkeimmät ovat:

 1. Peruskorjaus on välttämätön kahdenvälisen raudoitetun ikeen toteuttamiseksi, kun taas ikeen on liityttävä ankkureihin;
 2. Luotettavaa tukea varten kuon seinämien toisessa kerroksessa tulisi olla joko tiilipintakyltit (kuten meidän tapauksessamme) tai metalliset tukiputket (yleensä neliö 100 x 100) asennettuna seinien korjauksen aikana. Ja molemmat ovat parempia;
 3. Pakollinen rakenne teline-lohkon seinämän yläpuolella koko talon ympärillä, mukaan lukien kaikki kantavat seinät. Armpoyaksen paksuus on vähintään 10 - 15 cm. Nippusiteen tuki on tiilipylväät ja metalliputket, jotka on rakennettu hiekkakiviseinämiin;
 4. Toisen kerroksen rakentaminen on tehty kevyistä materiaaleista (kaasusilikaatti, kevyt, runkoinen sardelliittibetonilohko "Thermolux") käyttäen muurausverkkoa;
 5. toisen kerroksen päälle rakennetaan toinen armoup, 5-8 cm paksu.
 6. toisen kerroksen päällekkäisyys on myös kevytrakenteinen.

Kuinka vahvistaa kuona-talon perustetta omilla kädillä (cm)?

Mitä rakennusaineita tarvitaan tähän?

Todennäköisesti vastasin sinulle kuonasta asunnosta. Joten, kun minut oli irrotettu armeijasta ja palannut kotiin vanhempiani, talon kulma (kuona) alkoi erityisesti uppoutua ja haljeta, vaikka vuotuinen korjaus ei auttanutkaan. Talo ostettiin, en tiedä milloin vuosia, joten minun piti tutkia säätiö. Se osoittautui nelirivinen kytkin melkein löysällä pinnalla, puolet meni maahan. Isäni ja minä teimme tämän: tutustumme nurkkien seinien ulkopuolelle ja sisäpuolelta (minun piti avata lattia) säätiön loppupuolella ole alla. sitten tiilen kellarikerroksen (jäljitelmän) ja vedenpitävän seinän välillä alkoivat pisteet 10 cm: n etäisyydellä nastoista, ennen kuin menivät ulos sisäpuolelta, ja kunkin tangon pystysuoran viivan vieressä ne pyöritettiin edelleen puolet metriä korkeammalla tapilla ja ne oli sidottu lanka. Sitten rauhallisesti valitsivat säätiön talon kulmassa. kaivettu alla ja asetettu tiili. sitten muuten, vielä yksi profiilikulma muutettiin tällä tavalla). Nykyaikaisissa olosuhteissa tarvitaan: teräsputki 6-10 mm, teräsverkko, sementti, hiekka, murskattu kivi on ymmärrettävää. työkalu: hitsaaminen, pitkän rei'ityslaite 10 (kouran vasaran sijaan), hitsauselektrodit. Kyllä, ja puupaneelit, puiset vuoraukset tulevat aina kätevästi ja ruuvitaltta ei vahingoiteta.

Kuonan täyttöseinien vahvistaminen ja lämpeneminen

Kysymys: Valentina

Hei, minulla on kysymys kuonanlatauspaikan lämpenemisestä ulkopuolelta - talo on rakennettu vuonna 1963, se ei ole kipsattu ulkona. Seinien leveys - 40 cm. Mikä on parempi vahvistaa seiniä ja sitten eristää?

Kommentit

Määritä tällaiset hetket:

 • asuinpaikka (kaupunki on sinun tai suuri lähellä)
 • Miksi meidän on vahvistettava seiniä? Mitä ehtoja he ovat? Parasta, jos valotat ne ja asetat ne ulos, voimme arvioida tilan ja antaa suosituksia sääennusteesta.
 • Minkälaista ulkoista viimeistelyä haluat (kipsi- tai sivuraidepäällyste)? lämmitysjärjestelmä riippuu siitä.

Odotamme selvennyksiäsi.

Asun Donetskissä. Aika ajoin seinät alkoivat kaataa joillakin paikoilla, etenkin eteläpuolella ja ikkunat muuttuivat, tämä näkyy kuvassa. Haluamme eristää talon vaahtomuovilla ja sen yläpuolella - kipata ruudukkoa. Etsimme parasta vaihtoehtoa.

Kiitos vastauksesta.

Tietoa vahvistamisesta. Haluan näyttää seiniäsi asiantuntijalle. Minusta tuntuu siltä, ​​että ne voidaan yksinkertaisesti pehmittää ja hiljaa sulkea eristämällä. Mutta on parempi olla turvallinen :-). Kysyn, ja kirjoitan tuloksen.

Sääennusteella. Riippumatta siitä kuinka seinät vahvistetaan, voit eristää ne ylhäältä vaahtomuovilla. Vaahtomuovin paksuus on 70 mm (30 + 40 ° C). Kuinka tehdä tällainen julkisivu (kipsi eristys) selostan yksityiskohtaisesti aiheessa Seinien lämmittäminen ulkona vaahdolla, katso, kirjoita kysymyksiä täällä (tässä säikeessä).

Minulla on muutama selvennys. Se koskee kodin tuuletusta. Näet, että sinulla oli ennen ikkunanvaihtoa ja ennen seinän eristystä (vaahtoa) - seinät olivat höyryä läpäiseviä, ja vanhoissa ikkunoissa vuotojen läpi ilmettä tuli. Ja nyt uudet ikkunat ovat ilmatiivis, ja seinät suljetaan vaahdolla. Kun näin tehdään uudessa rakennuksessa, ne tarjoavat yksinkertaisesti tarvittavan ilmanvaihtoa. Vanhassa talossa käy ilmi, että ikkunat ja seinät olivat erilaiset, ja ilmanvaihto pysyi samana. Kirjoita siis seuraavat tiedot:

 • missä ovat ilmanvaihtokanavat, kuinka moni niistä, mitkä ovat niiden osiot
 • talon alueella
 • kun vaihdat ikkunat ei lisää kosteutta talossa?

Yksinkertaisesti on mahdollista, että seinät on jätettävä höyryä läpäiseviksi, sitten eristysmenetelmä on sama, vain vaahdon sijasta 100 mm mineraalivillaa, tiheys on 135-145 kg / m3 mutta se on kalliimpaa. Katsotaanpa siis kaiken. Odotetaan selvennyksiä :-).

Asiantuntijat suosittelevat samoja kipsiä seiniäsi hyvällä vahvalla ratkaisulla ennen eristämistä. Ainakin niissä paikoissa, joissa heidän tilansa on sama kuin kuvissa 1 ja 2. Laastin mittasuhteet ovat seuraavat: 9 osaa hiekkaa, 6 osaa sementtiä, 3 osaa liimaa (esim. Laattaereksi CM 11 tai vastaava).

Kiitos neuvoja ilmatila 70 neliön talossa, ilmanvaihtokanavien sijaitsevat kylvyssä osa 15x15 cm keittiössä samaan jaksoon (huppu kaasukattila). Kun ikkunat vaihdettiin, kosteus ei lisääntynyt. Kaikissa huoneissa on ikkunoita, joissa on ilmaa.

Minulla on myös kysymys seinien rappauksesta ennen eristämistä. Onko niiden tarpeellista kipsiä vai pitäisikö ne kastella ohuella kerroksella tällaisella ratkaisulla?

Riittää, että seinät vain seinät; kulkea ohut kerros ratkaisu.

Ilmanvaihto - kaikki on hyvin. Voit lämmittää vaahtoa.

Kysymys - Karkeiden seinien ja pohjan vahvistaminen

Hyvä foorumi käyttäjille! Jaa kokemuksesi ja tietosi!

Vanha (1959-rakennus) hiekkakivitalo. Vuonna 1971 keittiöt lisättiin siihen - tiiliseinät "täytteenä". Kuinka soittaa nämä perusta -. Kun viemäriputket asetettiin ja perustus kaivettiin, rikkoutuneet tiilet voidaan nähdä täynnä laastilla (noin 60 cm syvällä), ja pohja sisäseinien alle oli vaikea rei'ittää ja ulkoseinien alla - kiinteä pöly! Kuonan muurit halkeilivat, erityisesti kulmissa - peitettiin ne sementtilaastilla.

Kuinka vahvistaa säätiötä? Kuinka vahvistamaan särmäseinäseinämät paremmin (nyt ne ovat vain rappautuneet ja vesi kulkee katolta pitkin niitä)? Suunnitellessamme asettaa seinät puoli-tiilillä vahvistamisen jälkeen - eikö ole vaikeaa? Haluamme yleensä tehdä ullakolle koko talon ylhäältä! ja myös lisätä kylpyhuone ja kylpyhuone (tämä laajennus on katto katolla).
Tilannetta vaikeuttaa edelleen se, että yksi näistä hirsirakenteisista seinistä - jaetaan naapureiden kanssa - omistajat omistajat (isoisä asetti talomme lähellä isovanhempiensa taloa). Ja tämä seinä on vahvempi ulkopuolelta, koska se ei ollut alttiina sään, mutta silti halkeamia. Myös sen perustana on vahvistettava (ottaen huomioon tuleva ullakko)? Ja miten parhaiten se tehdään?

Lyhyesti sanottuna ihmiset! Mikä on paras tapa tehdä niin, että seinät eivät kellumaan?

Minulla on sama ongelma: talon tiilitalta alkoi halkeilla ja kaatua. Yritän poistaa vanhan parodian säätiön seinällä ja kaataa uudet betoni santim 80 syvyyteen ja 50 leveyteen

Bout-pohja Liotettu, jäätynyt, tässä on konkreettinen ja heikko. Mutta eikö olekin helppo purkaa keittiötä ja rakentaa uusi, kun otetaan huomioon menneisyyden virheet (ei vedeneristys ja vesihuolto).

Purkamaan seinät ja sitten vähitellen valitsemaan niiden alapuolella säätiö - ei ole helpompaa! Keittiöt ovat paljon enemmän! vahvempi kuin huoneiden sementtinä seinät - kosketat seinää - huijausta. Seinien kaatamiseksi tarvitset kotitalouden omistajien suostumuksen, mutta he eivät ole samaa mieltä.

Kuinka vahvistaa nämä vanhat seinät shlakoblokovye? Mitkä ovat menetelmät ja mitkä sopivat meille?

Velho! Hyvä, että kukaan teistä ei osaa vahvistaa seiniä?

Kun näin tällaisen talon - kuona, sisältä on paksu paksu kipsi. Jos kaivaat reiän (esimerkiksi verhotanko), osoittautuu, että seinämä on hyvin heikko, aivan kuin jauhe jauhe kaatuu.

Ilmeisesti vaihtoehtoja vahvistamisen harvaan - on tarpeen kiinnittää tukipylväät, ja he joutuvat jo rakentamaan ullakko ja katto tukea. Etuna on se, että pylväiden alla ja nauhan perustusta ei tarvita - voit myös täyttää pilarin.

No, laita työt - hyvin tiukasti olemassa oleviin seiniin. Joten älä vähennä elintilaa, ja sitä on helpompi työskennellä tuhoamatta mitään sisällä. Pylväät tai tiili ovat hyviä raudoituksessa tai metallina - tässä vain vaihtoehdot.
:-)))

Ja nykyiset seinät - anna heidän seisomaan sellaisina kuin ne ovat. Voit purkaa ne, ja ne eivät kulje (ehkä halkeamat eivät mene pidemmälle kuin ne ovat nyt).
Ne voidaan peittää esimerkiksi sisäpuolelta tai ulkopuolelta levymateriaaleilla. Tai aseta sama tiili ulkona. Halkeamia mahdollisuuksien mukaan ennen kirjontaa ja korjausta, voit yrittää vetää metallia, jos se on mahdollista ja mielekästä (on tarpeen etsiä ja päättää paikassa).

Vavan, kiitos selkeistä selityksistä! Ehdotuksesi vaikuttaa minusta erittäin järkevältä. Vain minulla on kaksi kysymystä:

Ensinnäkin, miten ne järjestävät sarakkeiden sarjan perustan? Näyttääkö minulle oikein:
räjähdyksen syvyydessä teemme reiän, asetamme raudan pylvään siihen (se pituus on seinän korkeus ja säätiön korkeus), täytämme sen suurilla soraisilla sivuilla ja täytetään nestemäisellä betonilla

 • missä määrin sekoitetaan ratkaisu tässä tapauksessa?
 • ja kuinka leveä säätiö olisi tällaisessa sarakkeessa.
 • ja yhdistääkö sarakkeet yhteen pohjaan pinnalla (eli kaivaa matala ura ja täyttää se samanaikaisesti betonilla sarakkeissa?) vai onko se liikaa?

JA TÄMÄN VOI VAHVISTAA OLD-BASEA samanaikaisesti, jos seinät puretaan?

Toiseksi, jotta pystyttämään seinät (pylväitä, lepää katon ja katon katon päälle), mihin etäisyydellä toisistaan ​​pilarien asettamiseen? Rautapalkit, joista valita? Ja tulevatko sarakkeet kestämään ullakkeen päätyseinämän hiilihapotettu betonirakenteen kuormitusta vai pitäisikö sinä vaarata se ja tehdä ullakko ilman tällaisia ​​seiniä (vain korkea katto)?

Odotan innolla selvennystä. Kiitos jo etukäteen!

AOLA kirjoitti:
Kuinka järjestää sarakkeen säätiö näille sarakkeille?

Karkeasti puhutaan reiästä, asenna tarvittaessa muotti, asenna vahvistus, kaada betonia.

Pit - jäätymisen alapuolella.
Pilarin paksuus - on tarpeen laskea (ainakin - etsi / lukea perustuksen säätiön, yksinkertaisimmat laskelmat pitäisi olla missään kirjassa). Mitä enemmän pilareita - sitä vähemmän kuormitus kussakin, on vähemmän perustuslain vaatimuksia.

AOLA kirjoitti:
tee reikä siihen, laita rautapylväs

Ei, ei. Jos käytät metallipylvästä, asetat sen pohjaan. Tämän pohjan täytyy tehdä metallisia kiinnityksiä - jotta pylvääseen kiinnitettäisiin pähkinöitä tai hitsattaisiin.

AOLA kirjoitti:
Sivut nukahduvat suurella soralla ja täytetään nestemäisellä betonilla

AOLA kirjoitti:
missä määrin sekoitetaan ratkaisu tässä tapauksessa?

Se ei toimi. Laasti kaatamalla kiviä - se on parhaimmillaan yhden kerroksen sopii. Sinulla on selvä käsitys tällaisen säätiön vahvuudesta - seinät ovat halkeamia. Betoni ei ole kiviä, jossa on sementtiä hiekkaa, nimittäin betonia - halutun murto-osan, sementin ja hiekan murskattua kiveä.

Parasta on valmistaa kaatopaikan kaatamista varten (koska se kestää paljon aikaa) ja ostaa konkreettisia toimituksia ja täytä heti oikea paikka (koska täyttö olisi tehtävä muutamassa tunnissa). Samaan aikaan betonia on kyllästettävä niin, että se on tiukasti kiinni.

Jos et voi ostaa - sinun täytyy varastoida betonisekoittimella (ei pienintä) ja lukea hiekka / sementti / romuosuudet kirjoista. Botonin merkki ja sen lujuus riippuvat osuuksista. Manuaalisesti, ilman mekanismeja, oikean määrän sekoittaminen haluttuun laatuun on epärealistinen.

AOLA kirjoitti:
ja kuinka leveä säätiö olisi tällaisessa sarakkeessa.

No, esimerkiksi säätiön syvyys on puolitoista metriä - sarakkeen alla oleva alue voi olla esimerkiksi metrin mittari. Sitten pilari voidaan tehdä tiilestä, esimerkiksi 50 * 50 tai 50 * 65. 3 metriä pilareiden välillä.
Mutta tämä on vain esimerkiksi - on otettava huomioon, kuinka paljon katon pituus (katon koko) on, ja mikä on katon laitteen (materiaali) (ensimmäisen kerroksen yläpuolella). Tavalliset vaihtoehdot "silmällä" ovat yleensä sopivia, jos katon pituus on enintään 6 metriä. Suuremmalla pituudella - sinun on ensin ajateltava kovaa päätä ja laskettava laskimen kuormitus.

AOLA kirjoitti:
onko yhdistää sarakkeet yhteen pohjaan pinnalla

Esimerkiksi pohjakerroksen tiilipinnan alla voit tehdä tämän.
Jos liität pylväät - anna sitten vahvistuksen nippu, sinun on myös sijoitettava vahvistus pylväiden väliin "urat" ja liitä se pylväiden vahvistukseen.

AOLA kirjoitti:
VAKAVAN SÄÄTIÖN VAHVISTAMINEN ON TÄRKEÄÄ

ja miten?
jos on mahdollista - tietenkin olisi hyvä vahvistaa sitä. Mutta ilman seinien jäsentämistä - ajatus näyttää olevan aikaa vievää.

AOLA kirjoitti:
millä etäisyydellä toisistaan ​​pilarien asettamiseen? Rautapalkit, joista valita? Ovatko pylväät kestämään kuormitusta ullakolla päätyseinämän hiutaloituun betoniseinään

Jos pylväät ovat metalleja, voit ottaa putken läpimitaltaan 30 senttimetriä (jos haluat, voit heittää jotain esim. Betoniin ja asettaa ne noin kolmen metrin välein). On mahdollista tehdä I-palkki, jonka koko on sama tai neliöosa.
Pienennä kokoa - on jo harkittava. Ja yleensä - saat pätkän kuormituksen pylväät, ja olisi parempi ottaa pohjaksi kaikki samankokoisen "esivalmennetun rakennuksen" projektit metallikehyksellä.
Pystysuuntaisten kuormien lisäksi on todellakin sekä vaakasuuntaisia ​​että kiertyviä, joten on ymmärrettävä - mikäli navat ovat erityisesti liitetty toisiinsa tai riittävätkö ne kiinnittämään olemassa oleviin seiniin (hyvin, se on joka tapauksessa kiinni seinään).
Ilmastettu betoni - tietenkin seistä. Erityisesti, jos sen paino on etukäteen otettu huomioon säätiön laskennassa.

Tee-se-se-seinä korjaus shakoly seinät!

Mitä minun pitäisi tehdä, jos kuonakotitalon seinät romahtavat? Kuinka korjata shlakolityh-seiniä itsenäisesti halutun tuloksen saavuttamiseksi?

Sodan jälkeisinä vuosina ja 1970-luvulla maassa oli pulaa korkealaatuisista rakennusmateriaaleista. Siksi kylien ja yksityisen sektorin talot rakennettiin usein kuonasta, joka oli tuotantoväline. Se sekoitettiin sementtilaastiin ja kaadettiin esiasennettuun muottiin, jolloin seinät pystytettiin. Koska tämä kaikki toteutettiin epäammattimaisesti ja sementti säästettiin, laimentamalla liuos hiekalla suuresti, nykyään on yhä tärkeämpää korjata kuonapuristettuja seiniä. He räjähtivät ja kirjaimellisesti suihkutettiin.

Talo on kuonanäytteinen. Seinät kaadetaan. Kuinka tehdä korjauksia?

Tietenkin, sinun on parasta tuhota sellainen talo ja rakentaa sen sijaan uusi. Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa tällaisiin kuluihin. Lisäksi, kun rakennus on käynnissä, on välttämätöntä asua jossain. Siksi pohdimme vaihtoehtoja korjaukseen.

 • Vahvistamme ja kipsit talon ulkona. Vahvistus tekevät vähintään kolme vanteita talon ympärille: yksi ikkunoiden yläpuolella, kaksi - alla. Kiinnitämme siihen metalliverkon (sitomme sen johtoon tai hitsataan). Jos seinämän tila sallii, verkko voidaan kiinnittää tukipuilla. Sitten me kipsiä hyvää liimaa ulkoa työtä. Kun pinta on kuiva, poista karheus ja pehmeä. Levitä kaksi tai useampia kerroksia vedenpitävästä maalista. Periaatteessa voit käyttää polymeeriverkkoa, mutta kokemuksen mukaan metalli on luotettavampi.
 • Panee seinät sivuraidalla tai puulla. Kiinnitä nopeasti asennus tai kiinnitysruuvit pystysuorilla seinillä. Sitten kohdistamme heidät leikkeillä käyttämällä liukuporraspistoolia tai ripustettujen pään ruuvien kiinnittämiseksi. Voit myös käyttää puulevyjä tai asbestilevyjä pinnoitukseen. Puupohjaisten materiaalien päällystys on peitettävä tahraamalla ja maalattava. Haluamme kuitenkin kiinnittää huomionne: vastakohtana edelliseen menetelmään seinäpaneeli ei ole vahvistunut. Se suojaa niitä vain haitallisilta ympäristövaikutuksilta ja toimii erinomaisena tapana koristella hieman houkuttelevaa rakennusta.

Mitä teet, jos kuonan seinien korjaus vain ei anna haluttua tulosta?

Valitettavasti ei ole aina järkevää viettää aikaa, vaivaa ja rahaa korjaamaan tällaista seinää. Jos aika ja luonnon voimat ovat tehneet ne täysin sopimattomiksi restaurointityöhön, suosittelemme, että menetät seuraavasti:

 • vahvistaa säätiötä tai tehdä uudesta. Kuten seinämien tapauksessa, he luultavasti säästävät säätiön materiaaleihin. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka talo ei ole kutistunut ja seinät eivät ole murtautuneet, eräänä päivänä se tapahtuisi. Tämä on ennakoitavissa oleva asia;
 • taloudellisten mahdollisuuksien ja vapaa-ajan mukaan rakenna tiiliseiniäsi (tai muiden rakennusmateriaalien seinät) säätiön päälle ja jatka vanhempien talosi asumista, sillä sinä itse asiassa "ympäröi" uudella;
 • päärakennustöiden päätyttyä purkaa vanha talo. Tämä on helppoa ottaen huomioon seinien kuluminen;
 • Älä unohda sokea alueen järjestelyä, joka suojaa perustan luotettavasti kosteuden tuhoisilta vaikutuksilta.

Ja mikä tärkeintä - varmista, että onnistut, jos haluat tehdä kotisi paremmaksi ja mukavammaksi!

Kuona-asunnon rakentaminen

Korjaa sementtitalon seinät omilla käsillä.

50-luvulla rakennettu Slagblock-talot alkavat hitaasti hajota. Ja ei vain halkeamia, mutta hyviä halkeamia. Halkeamien syyt voivat olla erilaisia, mutta tärkeintä on, että ennen isiämme ja äitiemme ei ollut elämää, mutta halusimme elää kuten kaikki tavalliset ihmiset omassa talossamme, joten he rakensivat taloja siitä, mitä sanottiin: " vuosisata riittää. " Rakentamisen aikana he tallensivat kirjaimellisesti kaiken: perustuksiin, sementtiin, rakennusmateriaalien laatuun, asiantuntijoiden ammattitaitoon. Ja tällainen asia monoliteinä ja vahvistuksina oli yleensä fantasian valtakunnasta.

Mitä tehdä tällaisten shlakoblochnye talojen?

Rakentaminen uusi talo maksaa hyvä penniäkään. Ja kokoonpuristetussa talossa, jossa kipsi on pirstoutunut, seinät repivät ja taivutetaan, säätiö tuhoutuu, elämä on kiusallista, epämiellyttävä ja tärkeintä ei ole turvallinen.

Tässä on vain kolme ratkaisua:

 • myydä vanha talo ja aloittaa uuden rakentaminen tulojen kanssa,
 • rikkoa kaiken ja rakentaa uudelleen
 • kunnostetaan vanha hiekkalaatikko, jossa käytetään uusia nykyaikaisia ​​rakennusmenetelmiä.

Koska kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa ovat paljon kalliimpia kuin viimeinen, keskitymme siihen - korjaamalla vanha sementtitalo taloon omilla käsillämme.

On tarpeen aloittaa korjaus arvioimalla talon kunto, asiantuntijoiden tekemä tutkimus ja päätöksenteko mahdollisuudesta tehdä korjaus, sen tehokkuus ja kestävyys.

Useilla sivustoilla löydät tietoa siitä, miten voit korjata halkeamia kotona käyttämällä niittejä ja sen jälkeen kipsiä. Kyllä, jonkin aikaa voit laittaa pölyn silmiin ja "peittää" kuoren! Mutta ensinnäkin halkeamien yksinkertainen säröily ja suluiden asettaminen eivät vahvista taloa, jonkin ajan kuluttua halkeama toistuu ja toiseksi: vain heität rahat melkein turhaan. Ja entä jos vuosittain sattuu halkeama, ja seinät alkavat keventää? Poikkeamat pystysuorasta tilasta ovat selvästi näkyvissä pitkin linjaa. Tällöin on tehtävä kiireellinen päätös ja me hyväksymme - sementtitalo tarvitsee suurta remonttia.

Jos haluat aloittaa vanhan talon uudistamisen, sinun on korjattava säätiö.

Kuinka edelleen vahvistaa talon seinät?

Peruskorjauksen ohella vanhoihin taloksiin, jotka on rakennettu löysästä kuonasta, on suositeltavaa korjata seiniä asentamalla useita monoliittisia vahvistettuja hihnoja talon ympärysmitan ympärille, jota seuraa metalliristikon rappaus. Vahvistaminen voi olla stressaavaa ja normaalia. Stressi vahvistusta käytetään tapauksissa, joissa ei tarvita vain vahvistamista, vaan myös talon tasoitusta. Kiinteässä vahvikossa raudoituksen läpimitta tai nauhan poikkileikkaus valitaan suuremmaksi kuin perinteisellä vahvikkeella. Kuitenkin jonkin ajan kuluttua yksinkertainen seinän vahvistaminen muuttuu itse jännitystilaksi talon myöhemmästä kutistumisesta johtuen. Yhdessä säätiön korjaamiseen nämä toiminnot voivat merkittävästi pidentää vanhan kiven tai hiutaleiden talon elämää ja talon seinien oikea ja luotettava vahvistaminen yksinkertaisesti antaa sille toisen elämän.

Vanhan rakennuksen vanhempien vanhenemisen yhteydessä tämä ongelma ilmenee kaikkialla tänään.

Kuvassa on muunnos hiutaleiden seinän yläraudoituksesta, talon tiilikulmapilarit mukaan luettuina.

Vahvavyöt on asennettu ainakin pitkin talon yläosaa (ikkunan aukkojen yläpuolella) useita rivejä (vähintään 2 riviä) pitkin koko kehää. Armeijaa käytetään välttämättä aallotettuina ja vähintään 6 metriä pitkiä (asennusmateriaalin halkaisija on 12 mm: ssä). Yhdistämällä ne yhteen tai monoliittirakenteeseen.

Lisävahvistushihna asennetaan ikkunan aukkojen alaosaan yhden tai kahden rivin ympärillä talon ympärillä.

 • venttiilit klo 12-14,
 • vahvistava verkko (suurimman vahvistusvaikutuksen saavuttamiseksi - käännä se ja kiinnitä seinään vaakasuoraan),
 • hiekkasementtiseosta.

Jotta tiukempi ja yhtenäisempi rakenne saavutettaisiin, tiilipylväässä syvennys oli kulutuspinta (hiomakone) lujittavaa kiinnitystä varten. Joka myöhemmin kostutettiin tai käsiteltiin alukkeella ja suljettiin liuoksella.

Vahvistus- ja vahvistusverkko osittaisen rappausvaiheen jälkeen.

Vanhojen talojen rappaus majakkaissa. Tämä säästää huomattavasti aikaa ja antaa kunnostetulle kodille hyvän ulkonäön.

Aion erikseen huolehtia tämän talon seinien korjaamiseen tehdystä virheestä.

Nimittäin: vastoin vahviketta, vahvistavaa silmäkokoa käytettiin vain leikkausseinien seinämien osuuksilla, tiilikulmupisteet oli kipattu ilman verkkoa. Tämän seurauksena yksi talvikauden pylväistä kipsin alkoi siirtyä pois. Mahdollinen syy tähän tilanteeseen oli se, että tiilipylvään pintaa ei pystytty valmistamaan kipsiä varten.

Mutta silti paras vaihtoehto ja luotettavuus kaikilta osin on lujittavan verkon (mieluiten metallin) käyttö. Verkko on kiinnitetty karkean seinämän paikalle - yksinkertaisilla kynsillä, jossa on muovisia aluslevyjä ja tiilien osuuksia - tukilevyillä.

Jälkeen majakkasaumojen jälkeen talon seinät on täytetty julkisivulla ja maalattu ulkopinnoilla.

Kuva näyttää saman seinän fragmentin kahden vuoden käytön jälkeen.

Onko mahdollista rakentaa toinen kerros korjauksen jälkeen vanha hiekkalaatikko talo?

Kyllä, se on mahdollista! Mutta tietyin edellytyksin ja vaatimuksin.

Tärkeimmät ovat:

 1. Peruskorjaus on välttämätön kahdenvälisen raudoitetun ikeen toteuttamiseksi, kun taas ikeen on liityttävä ankkureihin;
 2. Luotettavaa tukea varten kuon seinämien toisessa kerroksessa tulisi olla joko tiilipintakyltit (kuten meidän tapauksessamme) tai metalliset tukiputket (yleensä neliö 100 x 100) asennettuna seinien korjauksen aikana. Ja molemmat ovat parempia;
 3. Pakollinen rakenne teline-lohkon seinämän yläpuolella koko talon ympärillä, mukaan lukien kaikki kantavat seinät. Armpoyaksen paksuus on vähintään 10 - 15 cm. Nippusiteen tuki on tiilipylväät ja metalliputket, jotka on rakennettu hiekkakiviseinämiin;
 4. Toisen kerroksen rakentaminen on tehty kevyistä materiaaleista (kaasusilikaatti, kevyt, runkoinen sardelliittibetonilohko "Thermolux") käyttäen muurausverkkoa;
 5. toisen kerroksen päälle rakennetaan toinen armoup, 5-8 cm paksu.
 6. toisen kerroksen päällekkäisyys on myös kevytrakenteinen.

Kuonan seinämien korjaaminen talon sisä- ja ulkopuolelta - mitä voi tapahtua kinkkubetoniseinillä?

Hei kaikille blogin lukijoille prosamostroi.ru! Tänään muistan yhden Boris Grebenshchikovin laulun, jossa on sellaisia ​​sanoja: "... loistava shlakobetona-palatsi nousevat". Ja tämä ei ole siksi, että muistin, että tunnelma on musikaali ja lyyrinen (vaikka missä se voisi olla ilman sitä?). Tosiasia on, että nämä "palatseja" tarvitsevat joskus myös vakavia korjaustöitä. Ja täällä on tärkeää ymmärtää, että kuonan seinien korjaus eroaa tekniikassaan kipsilevyseinien tai muiden materiaalien valmistuksesta. Joten halusin jakaa tietoa ja kokemusta, miten tällainen menettely toteutetaan oikein.

Mikä on kuonaa?

Jos tämän kysymyksen jälkeen lääketieteelliset yhdistykset alkavat vilkkua päässään, sillä ei ole merkitystä: lääketieteellisessä kentässä tätä termiä käytetään myös. Mutta nyt on kyse rakennuksesta. Rakennuksen näkökulmasta kuona on kiinteä jäännös, joka ilmestyy metallin sulattamisen jälkeen malmista. No, tai kun hiili on poltettu. On muita vaihtoehtoja, mutta tässä tapauksessa emme asu niihin. Jos puhumme siitä, mitä rakennusmateriaaleja valmistetaan kuonasta, tämä on yleensä laattoja ja tiiliä.

Luultavasti olette tuttuja (no, tai esitän nyt sinut) sellaiseen rakennuskiviin kuin hiekkalaatan. Tämä on niin pieni, sanotaan esimerkiksi, levyn, joka on valmistettu käyttäen kranaatinlaastia. Sitoutumiselementti hiutaleissa on sementtiä.

Joten ohitetaan pieni koulutusohjelma. Nyt kun meillä on yleinen käsitys aiheesta, voimme siirtyä käytännön osaan. Tärkeintä on tämä: joskus talon rakentamisen aikana, kehittäjät sulkevat silmänsä seinille valitun kuonan laadun. He sanovat, että on sementtiä, se yhdistää kaiken. Tässä on virhe. Kuona ei ole vain täyteaine. Se vaikuttaa sekä kalkin ominaisuuksiin että sementin ominaisuuksiin. Niinpä, kuten yksi tunnetuin herttuatar sanoi, moraalinen: se on korkean lennon lintu (tässä mielessä kuonan on oltava laadultaan korkealaatuista).

Nyt se on kyse. Kuonan lohkoseinät ja muut kuonan seinät voivat käyttäytyä eri tavoin vuosien varrella, eli ajan vaurioituminen voi olla monimutkaista ja vakavampaa. Siksi ennen kuoren seinien korjaamista sinun on arvioitava huolellisesti, kuinka kuluneet materiaalit ovat. Sitten korjausvaihtoehdot on helppo noutaa.

Mitä voi tapahtua sementtiseinillä?

Aloitetaan yksinkertaisemmalla ja vähemmän pääomalla. Oletetaan, että sinulla on talo, kuonan seinät, ja aika kipsi alkoi kuoriutua, mikä vaatii korjausta. Miten se tehdään, olemme jo keskustelleet artikkelista - kipsiseinien korjaus erillisissä paikoissa, suosittelen lukemaan. Tämä voi tapahtua sekä ulko- että sisäpuolella. Mitä tehdä? Ulkopuolisia korjauksia varten suositellaan vahvistamisen sijaan korjausta. Liitettävyysperiaate soveltuu hyvin tällaiseen tapaukseen. Mutta huoneen sisällä olisi kiva käyttää kipsilevyjen menetelmää. Tämä piilottaa puutteet ja seinät muuttuvat tasaisemmiksi. Omalla harkintanne ja maun mukaan voit hakea sisustusta ja muita levytyyppejä. Täällä valitset.

Niin, nyt halkeamia. Tilanne tässä tapauksessa on hieman monimutkaisempi ja ahtaampi. Jos et vieläkään halua vaihtaa asuntoa, rakenna uusi ja tehdä samanlaisia ​​pirouetteja, otamme työkalun (ei päähän) ja jatkamme ratkaisevia toimia. Voit aloittaa seinien korjaamisen säätiön korjauksella. Pidempi, mutta vakavampi. Voit järjestää vahvistetun hihnan (ne on vahvistettava) talon ympärysmitan ympärillä ja sitten kipsi ne metalliristikkoon. Ja jos jatkat tätä menettelyä yhdessä säätiön vahvistamisen kanssa, tulos on kaksinkertainen luotettavuus: "hiekkakiven palatseja" kestää monta vuotta.

Olen melkein päässyt pois päältä: vielä rakenteita on tehty irtotavarasta! Ne poikkeavat jo luetelluista, koska niissä ei ole tavallisia ompeleita. Mitä tehdä niiden korjaamiseen? Esimerkiksi kipsiä ja halkeamia irrottaessa voit kipsiä kipsiä ja pumppaa sementtiliuosta paineen alaisiin halkeamiin. Seuraavaksi luodaan puun muotti, ja sen jälkeen, kun se on sementoitu.

Korjaus seinät asunnossa "ohittaa" lähes kaikki. Ja miten muuten: seinien halkeamat, putoava rappaus ja muut "pienet asiat" eivät ainoastaan ​​osoita asunnon tuhoutumista vaan myös yksinkertaistavat näkemyksiään. Siksi taistelukyky numero yksi - tämä on ensimmäinen asia, jota tarvitaan jännittävän prosessin pelottomalle alulle. Ja lopulta, lopputulos on varmasti miellyttävä. Kuvittele, seinät tulevat sileäksi, valitset maaliin - miten muutit uuteen taloon! Lisäksi he voisivat tehdä kaiken omilla käsillään. Kaksinkertainen kunnioitus (kunnioitus, tietenkin). Nyt voit rentoutua ja nauttia. Muistakaa, että hobbit sanoivat: "Istumme voiton alalla ja syömme sen ansaitut hedelmät!". Vaikka et voi muistaa lainauksia. On tärkeää, että saat todella kaiken suunnitellussa vakavassa toiminnassa. Onnea!

Tee-se-se-seinä korjaus shakoly seinät!

Mitä minun pitäisi tehdä, jos kuonakotitalon seinät romahtavat? Kuinka korjata shlakolityh-seiniä itsenäisesti halutun tuloksen saavuttamiseksi?

Sodan jälkeisinä vuosina ja 1970-luvulla maassa oli pulaa korkealaatuisista rakennusmateriaaleista. Siksi kylien ja yksityisen sektorin talot rakennettiin usein kuonasta, joka oli tuotantoväline. Se sekoitettiin sementtilaastiin ja kaadettiin esiasennettuun muottiin, jolloin seinät pystytettiin. Koska tämä kaikki toteutettiin epäammattimaisesti ja sementti säästettiin, laimentamalla liuos hiekalla suuresti, nykyään on yhä tärkeämpää korjata kuonapuristettuja seiniä. He räjähtivät ja kirjaimellisesti suihkutettiin.

Talo on kuonanäytteinen. Seinät kaadetaan. Kuinka tehdä korjauksia?

Tietenkin, sinun on parasta tuhota sellainen talo ja rakentaa sen sijaan uusi. Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa tällaisiin kuluihin. Lisäksi, kun rakennus on käynnissä, on välttämätöntä asua jossain. Siksi pohdimme vaihtoehtoja korjaukseen.

 • Vahvistamme ja kipsit talon ulkona. Vahvistus tekevät vähintään kolme vanteita talon ympärille: yksi ikkunoiden yläpuolella, kaksi - alla. Kiinnitämme siihen metalliverkon (sitomme sen johtoon tai hitsataan). Jos seinämän tila sallii, verkko voidaan kiinnittää tukipuilla. Sitten me kipsiä hyvää liimaa ulkoa työtä. Kun pinta on kuiva, poista karheus ja pehmeä. Levitä kaksi tai useampia kerroksia vedenpitävästä maalista. Periaatteessa voit käyttää polymeeriverkkoa, mutta kokemuksen mukaan metalli on luotettavampi.
 • Panee seinät sivuraidalla tai puulla. Kiinnitä nopeasti asennus tai kiinnitysruuvit pystysuorilla seinillä. Sitten kohdistamme heidät leikkeillä käyttämällä liukuporraspistoolia tai ripustettujen pään ruuvien kiinnittämiseksi. Voit myös käyttää puulevyjä tai asbestilevyjä pinnoitukseen. Puupohjaisten materiaalien päällystys on peitettävä tahraamalla ja maalattava. Haluamme kuitenkin kiinnittää huomionne: vastakohtana edelliseen menetelmään seinäpaneeli ei ole vahvistunut. Se suojaa niitä vain haitallisilta ympäristövaikutuksilta ja toimii erinomaisena tapana koristella hieman houkuttelevaa rakennusta.

Mitä teet, jos kuonan seinien korjaus vain ei anna haluttua tulosta?

Valitettavasti ei ole aina järkevää viettää aikaa, vaivaa ja rahaa korjaamaan tällaista seinää. Jos aika ja luonnon voimat ovat tehneet ne täysin sopimattomiksi restaurointityöhön, suosittelemme, että menetät seuraavasti:

 • vahvistaa säätiötä tai tehdä uudesta. Kuten seinämien tapauksessa, he luultavasti säästävät säätiön materiaaleihin. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka talo ei ole kutistunut ja seinät eivät ole murtautuneet, eräänä päivänä se tapahtuisi. Tämä on ennakoitavissa oleva asia;
 • taloudellisten mahdollisuuksien ja vapaa-ajan mukaan rakenna tiiliseiniäsi (tai muiden rakennusmateriaalien seinät) säätiön päälle ja jatka vanhempien talosi asumista, sillä sinä itse asiassa "ympäröi" uudella;
 • päärakennustöiden päätyttyä purkaa vanha talo. Tämä on helppoa ottaen huomioon seinien kuluminen;
 • Älä unohda sokea alueen järjestelyä, joka suojaa perustan luotettavasti kosteuden tuhoisilta vaikutuksilta.

Ja mikä tärkeintä - varmista, että onnistut, jos haluat tehdä kotisi paremmaksi ja mukavammaksi!

Kuonan seinämien korjaaminen talon sisä- ja ulkopuolelta - mitä voi tapahtua kinkkubetoniseinillä?

Hei kaikille blogin lukijoille prosamostroi.ru! Tänään muistan yhden Boris Grebenshchikovin laulun, jossa on sellaisia ​​sanoja: "... loistava shlakobetona-palatsi nousevat". Ja tämä ei ole siksi, että muistin, että tunnelma on musikaali ja lyyrinen (vaikka missä se voisi olla ilman sitä?). Tosiasia on, että nämä "palatseja" tarvitsevat joskus myös vakavia korjaustöitä. Ja täällä on tärkeää ymmärtää, että kuonan seinien korjaus eroaa tekniikassaan kipsilevyseinien tai muiden materiaalien valmistuksesta. Joten halusin jakaa tietoa ja kokemusta siitä, miten korjata vanha hiipan lohkotalo.

Mikä on kuonaa?

Jos tämän kysymyksen jälkeen lääketieteelliset yhdistykset alkavat vilkkua päässään, sillä ei ole merkitystä: lääketieteellisessä kentässä tätä termiä käytetään myös. Mutta nyt on kyse rakennuksesta. Rakennuksen näkökulmasta kuona on kiinteä jäännös, joka ilmestyy metallin sulattamisen jälkeen malmista. No, tai kun hiili on poltettu. On muita vaihtoehtoja, mutta tässä tapauksessa emme asu niihin. Jos puhumme siitä, mitä rakennusmateriaaleja valmistetaan kuonasta, tämä on yleensä laattoja ja tiiliä.

Luultavasti olette tuttuja (no, tai esitän nyt sinut) sellaiseen rakennuskiviin kuin hiekkalaatan. Tämä on niin pieni, sanotaan esimerkiksi, levyn, joka on valmistettu käyttäen kranaatinlaastia. Sitoutumiselementti hiutaleissa on sementtiä.

Joten ohitetaan pieni koulutusohjelma. Nyt kun meillä on yleinen käsitys aiheesta, voimme siirtyä käytännön osaan. Tärkeintä on tämä: joskus talon rakentamisen aikana, kehittäjät sulkevat silmänsä seinille valitun kuonan laadun. He sanovat, että on sementtiä, se yhdistää kaiken. Tässä on virhe. Kuona ei ole vain täyteaine. Se vaikuttaa sekä kalkin ominaisuuksiin että sementin ominaisuuksiin. Niinpä, kuten yksi tunnetuin herttuatar sanoi, moraalinen: se on korkean lennon lintu (tässä mielessä kuonan on oltava laadultaan korkealaatuista).

Nyt se on kyse. Kuonan lohkoseinät ja muut kuonan seinät voivat käyttäytyä eri tavoin vuosien varrella, eli ajan vaurioituminen voi olla monimutkaista ja vakavampaa. Siksi ennen kuoren seinien korjaamista sinun on arvioitava huolellisesti, kuinka kuluneet materiaalit ovat. Sitten korjausvaihtoehdot on helppo noutaa.

Mitä voi tapahtua sementtiseinillä?

Aloitetaan yksinkertaisemmalla ja vähemmän pääomalla. Oletetaan, että sinulla on talo, kuonan seinät, ja aika kipsi alkoi kuoriutua, mikä vaatii korjausta. Miten se tehdään, olemme jo keskustelleet artikkelista - kipsiseinien korjaus erillisissä paikoissa, suosittelen lukemaan. Tämä voi tapahtua sekä ulko- että sisäpuolella. Mitä tehdä? Ulkopuolisia korjauksia varten suositellaan vahvistamisen sijaan korjausta. Näyttää siltä, ​​että kaikki tämä on selvää, vain kuonan talon vahvistamista? Liitettävyysperiaate soveltuu hyvin tällaiseen tapaukseen.

Mutta huoneen sisällä olisi kiva käyttää kipsilevyjen menetelmää. Tämä piilottaa vikoja ja kuonan seinämä muuttuu tasaisemmaksi. Omalla harkintanne ja maun mukaan voit hakea sisustusta ja muita levytyyppejä. Täältä sinun on valittava menetelmä, jolla suoritetaan korjauksia hiekkakotelon sisällä.

Niin, nyt halkeamia. Tilanne tässä tilanteessa on hieman monimutkaisempi ja työlämpi kuin kuonan sisäinen viimeistely. Jos et vieläkään halua vaihtaa asuntoa, rakenna uusi ja tehdä samanlaisia ​​pirouetteja, otamme työkalun (ei päähän) ja jatkamme ratkaisevia toimia.

Voit aloittaa seinien korjaamisen säätiön korjauksella. Pidempi, mutta vakavampi. Voit järjestää vahvistetun hihnan (ne on vahvistettava) talon ympärysmitan ympärillä ja sitten kipsi ne metalliristikkoon. Ja jos jatkat tätä menettelyä yhdessä säätiön vahvistamisen kanssa, tulos on kaksinkertainen luotettavuus: "hiekkakiven palatseja" kestää monta vuotta.

Olen melkein päässyt pois päältä: vielä rakenteita on tehty irtotavarasta! Ne poikkeavat jo luetelluista, koska niissä ei ole tavallisia ompeleita. Mitä tehdä niiden korjaamiseen? Esimerkiksi kipsiä ja halkeamia irrottaessa voit kipsiä kipsiä ja pumppaa sementtiliuosta paineen alaisiin halkeamiin. Seuraavaksi luodaan puun muotti, ja sen jälkeen, kun se on sementoitu.

Korjaus seinät asunnossa "ohittaa" lähes kaikki. Ja miten muuten: seinien halkeamat, putoava rappaus ja muut "pienet asiat" eivät ainoastaan ​​osoita asunnon tuhoutumista vaan myös yksinkertaistavat näkemyksiään. Siksi taistelukyky numero yksi - tämä on ensimmäinen asia, jota tarvitaan jännittävän prosessin pelottomalle alulle. Ja lopulta, lopputulos on varmasti miellyttävä. Kuvittele, seinät tulevat sileäksi, valitset maaliin - miten muutit uuteen taloon! Lisäksi kuonan talon korjaus teki omia käsiään. Kaksinkertainen kunnioitus (kunnioitus, tietenkin). Nyt voit rentoutua ja nauttia. Muistakaa, että hobbit sanoivat: "Istumme voiton alalla ja syömme sen ansaitut hedelmät!". Vaikka et voi muistaa lainauksia. On tärkeää, että saat todella kaiken suunnitellussa vakavassa toiminnassa. Onnea!

Jos artikkeli on sinulle hyödyllinen, jaa se ystävien kanssa napsauttamalla painikkeita:

Kuinka vahvistaa kammion talon seinät

Soita sinut takaisin 15 minuutissa

Jätä nimi ja puhelinnumero.

Painamalla "Lähetä" -painiketta missä tahansa tilauslomakkeessa sivustolla votmastera.ru, olen samaa mieltä siitä, että tietoni siirretään yritykselle PROFI.RU jatkokäsittelyä varten

Lisää yritystietoja

1) Rekisteröinti paikan päällä - 5 000 ruplaa vuodessa.
Hinta sisältää mahdollisuuden lisätä työtä mihin tahansa luokkaan. Lisätyn työn määrä ei myöskään ole rajoitettu.

2) Paikanpäällä tapahtuva mainos tähtenä - 5 000 ruplaa kuukaudessa.
Valitussa osassa yritysten luokituksessa asiakkaan yhtiöt sijoitetaan yli yhden paikan, tähdellä

3) Bannerin sijoittaminen sivuston otsikkoon valitussa osassa. - 4 000 ruplaa kuukaudessa.
Valikon yläpuolella sivuston yläosassa on banneri koko näytön leveyteen. Pyörii enintään 2 banneria

Jos haluat jättää kommentin tai tarkistuksen, sinun on kirjauduttava sisään jonkin sosiaalisen verkoston kautta:

Kommentit on käytettävissä vain rekisteröityneille käyttäjille!

Kirjaudu sisään sosiaalisen verkoston kautta

Rekisteröinti sosiaalisen verkoston kautta

mies on jo löytänyt
masters on watchmaster.ru

parhaita mestareita ja prikaatteja

Kippi-talon korjaus

Esimerkkejä työstä

Yrityksemme ehdottaa, että kuona-talojen korjaus on edullista. Vahvistamme vanhaa muotoilua, takaamme sen luotettavuuden ja lisäämme käyttöikää. Tätä varten meidän mestarit tarjoavat uuden säätiön, suorittavat tiililinkaa, muutat kattoa ja suorittavat sisäistä työtä. Avainten korjaus! Takuu - 5 vuotta!

Tekniikka toimii

Kaikki kuona-asuntorakennuksen korjaustekniikat tarjoavat rakenteen pakollisen vahvistamisen. Ensinnäkin se koskee kellarista, seinistä ja katosta. Vanhojen talojen seinien vahvistamiseen kestävä ja sopiva materiaali on tiili. Tätä vuorausta käytetään sekä seinärakenteissa että muissa materiaaleissa valmistettujen esineiden viimeistelyyn.

Kuonatalo-talon korjaustekniikka:

 • Puretaan vanha katto (useimmiten se liuskekivi) ja kattojärjestelmä. Samaan aikaan poista umpilangasta jäljelle jääneet säiliöiden täytteet.
 • Vanhan, pääsääntöisesti löysä perusta, täytämme uuden liuskan perustan.
 • Teemme parannuksen sokea alue, vedenpitävä ja eristys kellarissa.
 • Talon kulmissa poistamme kuona kaatamalla ja asetetaan kiinteät kolonnit.
 • Uudella säätiöllä rakennamme tiiliseinää. Käytämme klinkkerin verhousmateriaalia. Voiman lisäämiseksi yhdistämme uuden seinän vanhan kanssa. Niiden välinen kuilu on lämmennys.
 • Teemme uuden ristikkojärjestelmän, katon asentamisen ja eristämisen (metallilevyt) ja pylvään viimeistelyn.

Miksi meidän on suositeltavaa käyttää tiilimuurausta kuonan talon korjauksessa;

 1. Suuri lujuus ja luotettavuus - sitä ei voida verrata 40-50-vuotiaiden kuonaseinien lujuuteen. Myös tiili on 3 kertaa vahvempi kuin vaahtobetonialustat.
 2. Korkea kestävyys - tiiliarkkitehdit palvelevat yli 100 vuotta. Tämä on paras tapa laajentaa vanhan kuonasta talon elämää. On vielä parempi valita klinkkerimateriaali pinnoitukseen.
 3. Täysi paloturvallisuus - tiilen palonkestävyys ei ole koskaan ollut epäilystäkään. Talosi on turvallinen, mutta tämän vuoksi sinun on vielä asianmukaisesti varustettava johdotus.
 4. Ekologinen puhtaus - toteutamme turvallisen tiililinjan, jossa ei ole kemiaa. Materiaalien materiaalit ovat luonnontuotteita.
 5. Kyky toteuttaa ainutlaatuisia arkkitehtonisia ratkaisuja. Tarjoamme vanhojen kuonakatokssien julkisivujen viimeistely yksittäisiin hankkeisiin.

Miksi ei useinkaan käytetä kuonan talon tiilien julkisivun korjausta:

 • Korkea hinta tiilien rakentamisesta. Erityisesti verrattuna tavalliseen kipsiin, jota käytetään useimmiten tällaisiin tarkoituksiin.
 • Tiiliseinän suuri paino edellyttää massiivisen perustan rakentamista. Kuonan talon olemassaolon vahvistaminen ei ole järkevää. Tällainen rakenne ei yleensä ole kestävä ja luotettava.
 • Kuumakuvion julkisivun korjaamista ja koristelua tiilien avulla ei voida suorittaa ympäri vuoden.

Korjaus esimerkki

Tämän projektin toteuttamiseksi mestarit käyttivät nykyaikaisia ​​tekniikoita korjaamaan nopeasti kuonapohjaisia ​​(kuonasta täytettyjä) vanhoja taloja:

 • Irrota katto.
 • Täytti säätiön.
 • Vanhat kuonan seinät olivat klinkkerin tiilen edessä ja eristetyt.
 • Asensimme uuden katon järjestelmän, asetti katon, lämmitti katon.
 • Sisemmät seinät on päällystetty kipsilevyarkeilla.
 • Sisätilat on sisustettu tyylikkäästi moderniin tyyliin, lisäämällä herkkiä japanilaisia ​​motiiveja.
 • Tämän talon makuuhuoneessa lattialla oli tumma parketti. Yksi talon seinistä maalattiin korallivärillä.

Pintaverkkoteknologia

Meidän käsityöläisten on kiinnitettävä salama pohjaan uusi tiiliseinä. Tätä varten teemme erityisiä yhteyksiä. Valitsemme niiden pituuden ottaen huomioon kuonakannen seinämien, uuden vuorauksen, tuuletetun raon ja mineraalieristeen paksuuden.

Laatoimme uuden tiiliseinän alhaalta ylöspäin tarkkailemalla tasaisuutta tasaisesti. Uuden julkisivun estämisen estämiseksi asiantuntijat käyttävät erikoiseoksista valmistettua muurauslaastia. Käytämme hankkeidesi toteuttamiseen klinkkerilattiaa, joka on erotettu suurimmalla lujuudella, kestävyydellä ja pakkasenkestävyydellä.

Takaamme, että kuonan talon seinissä ei ole halkeamia eikä kuohkeutta vahvistuksen ja pinnoituksen jälkeen. Laatu asiantuntijoilta! Takuu - 5 vuotta.

Videossa kuvataan kuonan talojen korjauksen pääkohdat.

Yrityksemme tarjoaa korjaamaan kuonan talon edulliseen hintaan. Kun otat yhteyttä meihin, voit olla varma työn korkeasta laadusta, jonka tarkoituksena on parantaa kodin kestävyyttä, lämpöeristystä ja näkyvyyttä. Soita, määritä kuonan talon korjaus hinnat ja tilaa avaimet käteen-projekti!