Kuinka kiinnittää kasvihuonepolykarbonaatti maahan oikein

Polykarbonaatti kasvihuonekaappeihin kohdistuu aina vakavia ympäristövahinkoja. Tuuli ja lumi, mikäli rakenne ei ole vahvistettu lisäpidikkeillä, voi johtaa epämiellyttäviin seurauksiin, nimittäin: osittain tai kokonaan tuhoamaan rakenteen.

Mikä voi vahingoittaa säätiötä

Luonnolliset kaarevat kasvihuoneet eroavat toisistaan ​​erinomaisesti, mikä on erittäin kätevää lumilinjoille. Mutta miksi se kerääntyy edelleen katolleen?

Tässä on solun polykarbonaatin ominaisuuksia. Talvella, vaikka lämpötila laski -15 ° C: een, rakennuksen sisällä on jopa +5 °. Pinta kuumenee, lunta sulaa, joka jäätyy, kun aurinko nousee. Katto on karkea ja muodostaa perustan kiinteälle lumikuoren keräämiselle, joka joskus painaa jopa 80 kg.

Vertaa nyt. Kasvihuoneen "luuranko" on yleensä valmistettu metalliprofiilista, joka on yleisimpiä materiaaleja. Ja kuorma, jota hän pystyy kestämään on enintään 50 kg / m 2. On aivan ilmeistä, että rakennetta on vahvistettava.

Turvallisin päällystysmateriaali on lasi, jonka alla kasvihuoneessa tehdään tavallisesti vahva pohja. Tällaisen katon tapauksessa lumen kertymistä varten ei ole mitään huolta. Jos valitset polykarbonaattia, kannattaa ostaa levyjä, joiden paksuus on vähintään 6 millimetriä. Ne eivät heiluta lumisadan painoa.

Mikä määrää voimaa

Kuten edellä olevasta selviää, katto saattaa kaatua heikon pohjan takia. Valmistajat säästävät usein galvanoidun profiilin poikkileikkausta. Samaan aikaan niiden tuotteet ovat halvempia ja edullisempia, mutta niiden laatu heikkenee merkittävästi. Voit ratkaista tämän ongelman seuraavilla tavoilla:

 • purkaa rakennuksen talvella;
 • poista lumi säännöllisesti valmiin rakenteen katosta;
 • asentaa erityisiä tarvikkeita (vaikka tämä ei takaa rakennuksen eheyttä);
 • ostaa mallin, jossa on vahvistettu runko;
 • Vahvistaa pohja omilla käsillä, rakentaen sitä puusta tai profiilista.

Rakennuksen suunniteltu korjaus ja sen vahvistaminen, tietenkin, alkaa rakenteen tarkastuksesta, mukaan lukien kaikki yksityiskohdat. Ensinnäkin polykarbonaattia tarkkaillaan huolellisesti. Erityistä huomiota kiinnitetään kaikkiin sen halkeamiin, iskuihin, kohoumiin. Turbidity voi myös olla huolestuttava asia. Lisäksi koko rakennusta tarkastetaan rullalle tai loimille. Tätä varten on parasta käyttää tasoa.

Jos vaurioita ei havaita, kasvihuoneen seinät voidaan yksinkertaisesti puhdistaa sisäpuolelta ja ulkopuolelta, puhdistaa ja tarvittaessa korjata maaperä osittain. Jos vahinko on vielä havaittavissa, tarvitaan kasvihuoneen vahvistaminen.

Polykarbonaatti kasvihuonekaasujen vahvistaminen

Vahvistaa luotettavien ja mahdollisimman pienien rahoituskustannusten suunnittelua useilla eri tavoilla.

Jotta "luuranko" ei romaisi kokonaan, on tarpeen suorittaa säännöllinen puhdistus ja peittää pinnat koostumuksilla, jotka on erityisesti tarkoitettu tähän tarkoitukseen. Metalliprofiilit ja puu ovat hyvin pestyjä. On suositeltavaa puhdistaa kaikki haavoittuneet alueet pienellä "iholla", sitten pinta pinnoitetaan antiseptisilla aineilla, lakalla, korroosionestoaineilla.

Kopioi kaaret

Kappaleen käyttäminen tai profiilin taivutuskoneen käyttäminen vaatii lisää kaaria. Niiden tulisi olla pienempiä säteilyä verrattuna kasvihuoneen tukirakenteisiin. Niiden valmistuksessa tarvitaan vahvistamista, metallitelalla tai voimakkailla putkilla, mieluiten neliöosasta. Kiinnitys suoritetaan sähköhitsauksen menetelmällä viiden senttimetrin pylväistä vastaavasta materiaalista.

Käytä usein saman halkaisijan kaaria. Mutta niitä ei aseteta sarjan alapuolelle, vaan seuraavaksi, yleensä mittarin kautta. Joten voit vahvistaa kehystä mahdollisimman tehokkaasti: rakenne kestää lumen massan jopa 240 kg / m 2.

Varoitus! Käytettäessä sähköhitsausta liitokset on välttämättä puhdistettava mittakaavalta ja peitetty korroosionestomaalilla.

Peitemateriaalin vaihto

Ennen "luuranon" vahvistamista on kiinnitettävä huomiota polykarbonaattiin ja sen paksuuteen.

Edullisia pakettivaihtoehtoja tehdään useimmiten 4 mm paksuisesta päällystysmateriaalista. Mutta jotta tällainen rakennus voi olla koko vuoden, se ei ole sopivaa. Kuten edellä mainittiin, 6 mm: n paksuinen polykarbonaatti soveltuu paremmin seinille ja 8 mm: n katolle (jos katto on pääty).

varmuuskopiot

Yleisin tapa vahvistaa ja luoda kestävä polykarbonaatti kasvihuone on asentaa rekvisiitta. Ne ovat puuta, lankkuja ja muita kestäviä materiaaleja.

Polykarbonaattimallin tuet ovat kahta tyyppiä. Tukirakenteiden varrella on pitkittäinen: ne tukevat katon harjaa. Mutta poikittaiskaaressa on vastaavasti poikittaiset tukivarret. Heille materiaali vaatii enemmän, ja niiden rakenteessa ne ovat monimutkaisempia. Suunnittelu on kuitenkin luotettavampi ja kestää paljon lumipainoa.

Usein katon harja on myös vahvistettu ylimääräisellä pystysuoralla elementillä.

Vahvistaminen

Emme saa unohtaa sitä aikaa, jolloin rakennusta pitäisi vahvistaa. Tarrat asennetaan kylmään asti, kunnes maa on täysin jäädytetty.

Kehyksen vahvistaminen - tämä on vain yksi vahvistus. Mutta sinun pitäisi ajatella puutarharakennuksen perustaa. Sen on pysyttävä paikallaan tukevasti voimakkaan tuulen vastustamiseksi. Tämä estää luvattoman liikkumisen.

On huomattava, että kevytrakenteinen rakenne, jolle on tunnusomaista suuri puhallus, voi tulla helposti pois maaperän pinnalta. Siksi ei ole tarpeetonta asentaa sitä esille ennen nauhan perustaa. Jos kasvihuonekaasujen asennuksessa on noudatettu kaikkia sääntöjä, ongelmia ei synny.

Mutta monoliittinen ja sitova perusta voi eri syistä murtaa. Ja täälläkin, sinun on ryhdyttävä toimiin välittömästi. Useimmiten on porattava pohja ja täsmällinen paikka paikassa, jossa halkeama muodostuu. Tämän jälkeen vika täytetään erityisellä ratkaisulla. Haurastuminen tulisi tehdä huolellisesti, jotta halkeama ei vahingossa lisääntyisi.

Kehysongelmat

Useimmiten puutarhurit mieluummin yksinkertainen puukehys. Hänelle kasvihuoneilman asennusohjeissa on vähimmäisvaatimukset. Joissakin malleissa kiinnitetään kuitenkin huomiota kiinnitykseen L-muotoisilla kannakkeilla maanpinnalle. Tässä tapauksessa lujitustangot (halkaisija - jopa 0,95 cm) toimivat kiinnittimena. Niiden paininpinta on yleensä pituudeltaan 15-20 cm. Pitkä, upotettu maahan - jopa 45 cm.

Kaikki edellä mainitut ongelmat eivät ilmene välittömästi. Polykarbonaatin tai koko rakennuksen kaltevuus tapahtuu vähitellen.

Mutta yhtäkkiä taivutettu metalliprofiili tai levyjen kaatuminen voi tapahtua yhtäkkiä. Ja sinun on vastattava tähän mahdollisimman nopeasti. Metalli suoritetaan, levy putoaa yhteen (normaalisti palkki, jonka päälle on päällekkäinen, riittää).

Jotta ongelma ei toistuisi, heikko kohta on korjattava ja vahvistettava asentamalla lisäpylväs. Mutta jos on mahdollista korvata rikkoutunut tai vahingoittunut osa kokonaan, sinun on tehtävä se. Vain sitä ei suositella kylmällä tai sateella. Mitään hyvää ei tule tällaiseen hankkeeseen.

Termoplastiset ongelmat

Jos polykarbonaatin sameus tai tummuminen tapahtui, kosteus ilmestyi kampa ja levyt turpoavat tai kohoavat kuumalla säällä, nämä virheet on myös eliminoitava. Selvä tapa on korvata kestomuovi kokonaan.

johtopäätös

Lopuksi on huomattava, että kasvihuonekaasujen havaitsemisen ja niiden poistamisen jälkeen tärkein vaihe on tunnistaa syy tällaisen esiintymiselle. Vain tässä tapauksessa samanlaisia ​​vikoja voidaan välttää tulevaisuudessa.

Hyödyllinen video

Saat lisätietoja lujitetun polykarbonaattikasvuston ominaisuuksista katsomalla alla olevaa videota:

Kuinka tehdä kasvihuone polykarbonaatista sivustolla?

Kotitalouksien tai kesämökin kasvihuone on varma tapa saada ympäristöystävällisempää viljelyä aikaisemmin ja suuremmalla määrällä, tehden vähemmän ponnistuksia kasvien käsittelyyn käyttäen vähimmäismäärää kemiaa, lannoitteita ja torjunta-aineita.

Kestävien kasvihuoneiden suosituin materiaali on polykarbonaattia, selvitämme minkä tyyppiset kasvihuoneet käyttävät tätä materiaalia ja miten polykarbonaatti kasvihuone asennetaan.

Polykarbonaatti kasvihuoneiden tyypit

Kasvihuone, jossa on polykarbonaattipäällyste, voidaan ostaa valmiiksi, purkaa, mutta voit rakentaa sen itse valitsemalla oikean rakenteen itse.

Kasvihuoneiden suosituimmat muodot

Koska polykarbonaatti on erittäin joustava materiaali, joka ottaa kaiken muodon, kasvihuone siitä voi olla:

 1. Arched - suosituin ja useimpi vaihtoehto.
 2. Suorakulmainen yhdellä katolla - jota usein käytetään talon seinän kiinnityksenä tai ankkurointina.
 3. Suorakulmainen kaksoiskatto.

Erilaisiin tarkoituksiin käytetään eri kokoja ja malleja:

 1. Kasvava taimia varten on kaareva muotoilu - "perhonen", pieni korkeus ja leveys (50 (b) x40 (h) cm), ja yläpalkkeja kasvaa siipinä, sopii taimien kasvattamiseen, mikä on erittäin kätevää istutukseen ja tuuletukseen.
 2. Alhaisen kasvun viljelyyn, kuten paprikat, viljelyyn käytetään suurempaa kasvihuonetta - 90x80 tai 110x85, myös aukon yläosassa, malleja, joissa on lämpötoimijat, jotka avautuvat automaattisesti ilmalle.
 3. Kasvava kasveja varten ne saavat suuremman kasvihuonekaasun, kaarevan tai suorakulmaisen rakenteen, yleensä niiden korkeus on 2 m, leveys on 2,4-3,0 m, ja ovet päädyt ja katot katolla tai lopussa.

Kasvihuoneiden kehysten tyypit

Kasvihuoneen runko on valmistettu:

 1. Alumiiniprofiili, joka on päällystetty jauhemaalilla - melkein ei ole korroosiota, kallein vaihtoehto.
 2. Galvanoitu teräsprofiili - kulma, pyöreä tai suorakulmainen galvanoidut putkiprofiilit - keskikustannusvaihtoehto, kestävyys ja vakaus on parhaimmillaan 40x20 mm: n tai 20x20 mm: n kaksoisputken kiinteä taipuinen rakenne, jonka seinämän paksuus on 0,8 mm ja kaaret, 0,67 m
 3. Muoviputket ovat taloudellinen vaihtoehto, houkutteleva hinta, pieni paino ja helppo asennus.
 4. Puupalkki - vaatii kyllästämisen antiseptisellä ja myöhemmillä hoidoilla 2-3 vuoden välein.

Itsenäistuotantoon on yksinkertaisempaa saada vaihtoehtoja yksipuolisella katolla ja puusta tai muoviputkista valmistetulla kehyksellä ilman perustusta, vaikka kaikilla näillä vaihtoehdoilla on oikeus olla olemassa, suunnittelun valinta on edelleen omistajalle.

Tyypit säätiöt

Pienet kasvihuoneet kausittaiseen käyttöön tuodaan maahan ilman säätiötä.

Jotta tuulenpuuska ei aiheuttaisi suunnittelua, valmistajat voivat kiinnittää erityiset ankkurit yhteen. Tehokkaiden kiinnittimien sijaan voit käyttää itse tehtyjä koukkuja ristikkäisestä vahvikkeesta: alempaa vaakasuoraa profiilia, porata reiät jokaisen holkin lähelle, jonka halkaisija on hieman suurempi kuin raudoitus, työnnä se reikään ja paina sitä maahan, kunnes se pysähtyy.

Jos ankkureita on tarpeen siirtää toiseen paikkaan, ankkurit vedetään ulos, kasvihuone voidaan siirtää purkamatta.

Tämän rakenteen haitat:

 1. Lämpöhäviö, joka on 10% polykarbonaatin kosketuksesta maaperän kanssa.
 2. Vapaa pääsy tuholaisten ja rikkaruohojen kasvihuoneessa.

On parempi asentaa kasvihuonekaasu pitkäaikaiseen käyttöön pääomarahastossa, mikä tekee siitä vastustuskyvämmän tuulikuormitukseen.

Säätiö voidaan tehdä:

columnar

Valmistettu betonista, tiilestä tai betonista asbestisementtiputkesta, jossa on sisäänrakennettu vahvike - vakaampi rakenne kuin ankkureilla. Pylväsperustat ovat kiireisempää, joten ne tarvitsevat kaivamaan aukkoja tukeille, jotka mittaavat 0,7 x 0,7 ja syvyys 1,2 m.

puutavara

Puupalkista 100 × 100 tai 150 × 150, se tekee kasvihuoneesta vakaamman ja helppokäyttöisemmän, mutta se vaatii puun suojaamista antiseptisellä ja kääreellä vedeneristysmateriaalilla.

Puutavara asennetaan hiekka-sora-seoksen tyynyn kaivattuihin kaivantoihin, kulmissa, joihin ne on yhdistetty ruuveilla. Luuranko on kiinnitetty puuhun ruuvilla, kaivanto on haudattu. Timber-säätiö on lyhytikäinen, ei todennäköisesti pysty siirtämään sitä toiselle paikalle.

Pile varpunen

Palkin ympärillä olevan palkin tai metalliprofiilin ympärillä palkki on järjestetty epätasaisella pohjalla, jossa on kaltevuus, suola tai maanmuodostus. Paalun pituus valitaan 20 cm korkeammaksi kuin maaperän jäädyttämisen alueella, pylväspituus on 1-2 m.

Pile- ja ruuvipohjat - yksi yksinkertaisimmista ja nopeimmin rakennetuista rakenteista, universaali - soveltuu kaikentyyppisiin maaperään, paitsi rock, taloudellinen ja yksinkertainen.

nauha

Monoliittisesta betonipäällysteestä, jonka silmäkoko on lujitettu, pohjapaneeleista, runkoisista muovipuristusta olevista tiilistä tai rypistyneestä savesta muodostuneesta raakakivestä, ne rakennetaan usein kasvihuoneiksi, vaikka ne vaativat enemmän materiaalinkulutusta. Matala-alustaan ​​perustuvat nauhat perustuvat yleensä 0,5 - 0,7 metrin korkeuteen.

Yksinkertaisimmat nauhatyypit ovat valmiista betonilohkareista, mutta tämä ei ole eniten talousarviota. Yksinkertaisin nauhatus on tehty rypytetystä saviin kiinnitetystä raakakivestä. Jos lähistöllä on kiviä ja savea, rakenteen materiaali on vapaa ja tulos on melko luotettava.

Kaistaleen alapuolella kaivetaan kaivantoa maaperän jäädyttämiseen, 25-30 cm leveä, murskattu kiveä tai soraa pohjaan 10 cm: n kerroksella, asennetaan muotti, raudoitus ja betoni kaadetaan, pinta tasoitetaan. Betonin lujuuden jälkeen - 3-4 viikkoa, aseta kehys pohjaan.

laatta

Betonista, jossa on raudoitusta tai raunioista ja savesta, ne on rakennettu kasvihuoneiksi harvemmin, tämä on tukirakenteen kaikkein materiaalipainoinen ja kallisvaihtoehto. Pohjakerroksen toteutus on suositeltavaa silloin, kun pohjaveden korkea sijainti ja maaperän kuivatus tai viemäröinti on mahdotonta.

Oikean sivuston valinta

Kasvihuoneen asennuspaikka valitaan tasaisella tontilla, rinteillä ei ole juurikaan käyttöä: on vaikea tehdä pidätysseinä, tarvitaan laskentaa ja se on kallista, koska tarvitaan runsaasti materiaaleja. Paras maaperä kasvihuonekaasulle - hiekkainen ja alhainen pohjavesi, ja on keskityttävä kevätvesitasolle.

Rakennuksen suunta on länsi-itään pohjoisilla alueilla ja etelästä pohjoiseen 60. leveyspiirin eteläpuolella. Kasvihuone on asetettu avoimeen tilaan, jotta puiden varjo ei putoa ja korkeat pensaat eivät kasva 3 metrin kuluessa. Ei ole huono, jos pohjoisesta tuulista kasvihuone on suojattu jonkinlaisella rakennelmalla - talossa tai tilarakennuksessa.

Maaperän valmistelu

Ennen perustuksen rakentamista alue puhdistetaan roskista ja hedelmällinen maa poistetaan 30 cm: n syvyyteen. Myöhemmin tämä kerros, joka on rikastettu kompostoimalla ja lannoitteella, palaa kasvihuoneeseen.

Kun pohjavedet ovat lähellä maata tai savimaita, kaivo kaivetaan 70 cm: n syvyydellä, pohjaan asetetaan sora- ja sora-sekoitus 40 cm: n kerroksella, loput 30 cm peitetään hedelmällisellä maaperällä, kun kaikki työ on tehty.

Kasvihuoneen rakentaminen porausruuvin pohjalle

Kuva polykarbonaatista kasvihuonekaasuohjelmasta:

Huolimatta siitä, että kasvihuoneessa ei ole erityisiä kuormia, ennen materiaalin hankintaa ja aloitustöitä on suositeltavaa täydentää ehdotetun rakenteen piirustukset:

 • kasa-alue;
 • grillataulukko;
 • kehyssuunnitelma;
 • poikkileikkaus ja pitkittäinen;
 • katon vaipan suunnitelma.

Luonnosluettelon yhteydessä on keskityttävä tavanomaisen polykarbonaattilevyn mittoihin: pituus 6 tai 12 m, leveys 2,1 m. Levyn 10 mm: n paksuudelle on suositeltavaa laatoittaa 1x1 m: n askelin.

Kasvihuoneiden pilejä suositellaan asennettavaksi 1-2 metrin kuluttua kuormituksesta riippuen.

Esimerkiksi olemme valinneet kasvihuoneen rakenteen porausruuvin pohjaan, jossa on 100x100 mm: n poikkileikkaukseltaan ristikkopalkki, jossa on runko, jonka poikkileikkaus on 60x40 mm ja jonka korkeus on 1m. Kasvihuoneen leveys on 2,8 m, pituus 6 m, korkeus harjanteessa grillatahasta 2,2 m.

Vaaditut materiaalit ja työkalut

Tee kaikki työkalu, johon tarvitset työkalun:

 • lapio;
 • vasara;
 • ruuvimeisseli;
 • pora;
 • sakset metallille tai palapelille;
 • rakennustaso, lyijykynä, lanka;
 • tikkaat.

Vaaditut materiaalit:

 • ruuvipallot;
 • polykarbonaatti;
 • H- ja U-muotoiset profiilit polykarbonaatin kiinnittämiseen;
 • kulmat ja sinkitty nauha;
 • laitteisto.

Pino ja ruuvi pohja grillata baarissa

Oletetaan, että maaperän jäädytyssyvyys on alueella 1,2 m. Koska pölkky on noin 1 m: n korkeudelta maanpinnasta, kantopituuden tulisi olla 1,5 m. Kasvihuoneen pituus on 6 m ja leveys 2,8 m tarvitsee 18 paalua.

Piles voidaan asentaa manuaalisesti tai erikoislaitteiden avulla. Lyhyt kasa löyhästi hedelmällisessä maaperässä, joka on tyypillistä Venäjän federaation keskusvyöhykkeelle, löyhästi ruuvaa 2 ihmistä ristinivelen avulla.

Kasvihuoneessa poistetun hedelmällisen kerroksen kohdalla ne korottavat paalujen paikat tapilla, kaivaavat reiät näissä paikoissa halkaisijaltaan 3... 4 kertaa suurempana kuin paalussa, ja syvyys 0,5 m.

Kaivo on asennettu kuoppiin ja ruuvataan muotoilun syvyyteen asettamalla vahvistus erikoisreikään korkin kärjessä vipuksi. Ruuvauksessa on tarpeen tarkkailla pystyasennusta. Ensimmäinen asennus nurkkaan paaluja, sitten sijoitus ja tiedosto.

Kaikkien paalujen asennuksen jälkeen niiden yläosa katkaistaan ​​samalla tasolla, tasainen levy hitsataan, mikä toimii tukena puutavaran grillataholle.

Ennen asennusta kaikki puiset elementit on kyllästetty antiseptisellä ja sienitautien torjunta-aineella taloudellisin vaihtoehtoina - impregnoimalla käytetyn koneöljyn tai pohjamaalin kanssa - bitumin liuos kerosiinilla, vaikka viimeiset kaksi tapaa suojautua tauteja vastaan ​​ja puun rotta ovat vähemmän luotettavia.

Yläosassa oleva säde sijoitetaan vesitiiviin materiaalin kerrokseen - bikrost tekee. Kiinteät laajennuslevyt valmistetuissa rei'issä 500 mm: n jälkeen. Tangon kulmissa yhdistävät kulmat somorezy tai rakentaminen kynnet, on mahdollista liittyä "puoli-puu".

Kehyksen asennus

Merkinnällä 1 m: n kohdalla rostverissa on pystysuorat telineet, joissa on diagonaaliset tukijalat kussakin osassa varmistaakseen jäykkyyden. Kapealla katolla yhden pitkittäisen sivun rungon tulee olla vähintään 28 cm korkeampi, jolloin veden virtaus on 1:10.

Pylväskaton kanssa pituusseinämien pylväiden korkeus on noin 1,8-2 m. Päätytyöt on asennettu 1 metrin etäisyydelle kulmista, korkeus määräytyy katon kaltevuuden mukaan. Päätypinnan keskivaiheessa on yksi tai kaksi sivua oviaukosta - vaakasuora palkki asennetaan 1,8... 2,0 m korkeuteen.

Vaakatasoinen tukipalkki asennetaan telineiden yläpuolelle.

Yksisivuisella katolla ristikkopalkit asetetaan tukipalkkiin levystä, jonka leikkaus on 100 x 40 mm, asentamalla ne pystysuoraan ja kiinnittämällä ne sivulle haaroihin tai kulmiin.

Pöydän katon ollessa asennettuna 7 koukkua (100 kappaletta) kootaan 100x40 mm: n levyisestä kappaleesta, joka kiinnitetään tukipalkkiin myös korvakkeilla tai kulmilla.

Luistossa asetetaan 40x40 mm: n pituussuuntainen palkkiosa, joka kiinnittyy siihen merkitsemällä jokainen rake. Kiinnitä kynnet tai ruuvit laatikko 40x40 mm: n palkkiin 1 m: n askelin.

Seinien ja katon polykarbonaatin päällystäminen

Polykarbonaattiarkit leikataan haluttuun kokoon, ensin ne peittävät kasvihuoneen päitä, jättäen aukkoja oville ja / tai ilmanpoistoaukolle. Levyt on asennettu pystysuoraan sisäisten kanavien järjestelyyn katolla, joka on yhdensuuntainen kaltevuuden kanssa.

Polykarbonaattilevyt kiinnitetään toisiinsa erityisten H-profiilien avulla ruuvit, joissa on lämmönkestävät aluslevyt, kulmat P-profiililla. Levyjen kiinnittämiseksi poraa reiät, joiden halkaisija on suurempi kuin ruuvin halkaisija. Tämä tehdään materiaalin lämpölaajenemisen varmistamiseksi. Samasta syystä levyjen kiinnittäminen telineeseen on kielletty.

Viimeinen kiinnitetty asia on polykarbonaatti katolla käyttäen samoja H- ja U-muotoisia profiileja. Levyjen leveyden ollessa leikkauksen tulisi tarjota vähimmäisleveys ulospäin pitkittäisillä seinillä ja kasvihuoneen 100 mm päissä.

Paneelissa on ovien ja poikien sarana, jotka on myös valmistettu puukehyksestä valmistetusta polykarbonaatista.

Työn suorittaminen

L Jotta jyrsijät eivät pääse kasvihuoneeseen, grillin ja maanpinnan väliset sivuläpät on suojattava kovaa ja kosteutta kestävää materiaalia vastaan. Tätä tarkoitusta varten sopii maaperään vähintään 50 cm: n tasainen litteä asbestisementti. Kun se on kiinnitetty maalaukseen itsekierteillen ruuvin avulla, on välttämätöntä ripotella rakenteen kehä maaperällä ja on mahdollista muodostaa kasveja istutettavaksi.

Kuinka korjata polykarbonaatti kasvihuoneeseen? Vihjeitä ja videokoulutusta

Kiinnostus polykarbonaatti kasvihuoneisiin on viime aikoina kasvanut epäilemättä positiivisten polykarbonaattilevyjen ansiosta: aurinkolämmön keräämiseen käytettävän kausittaisen käytön takia tällainen polykarbonaatti kasvihuone ei tarvitse ylimääräistä lämmitystä; helppokäyttöinen, luotettava toiminta, mahdollistaa kasvisviljelyn kasvihuoneviljelyn, esimerkiksi korkean saannon hybridilajikkeiden kurkut ja tomaatit.

Houkuttelee puutarhurit ja puutarhurit ensisijaisesti mahdollisuuden saada kestävä ja tehokas kasvi kasvattaa sekä taimia että täysraaka-kasveja. Tällaisen polykarbonaattikasvin rakennuksen metalliosat voidaan hankkia erikoisliikkeissä ja puutarhamarkkinoilla, ja voit tehdä sen itse sivustolla ohjeiden mukaan. Kuinka kerätä ja korjata polykarbonaattipuutarha oikein maahan ilman virheitä - opit tässä materiaalistamme.

Polykarbonaatti kasvihuonevarasto

Kasvihuonekaasupäällysteinen polykarbonaatti, joka on suunniteltu kausittaiseen käyttöön, ei tarvitse luoda säätiötä, mikä säästää huomattavasti aikaa ja rahaa, nopeuttaa kasvihuoneen asentamista omiin käsiin jopa kahden tai kolmen päivän ajan hiljaisessa tilassa. Kaikkein tärkeintä on, että koko polykarbonaatti kasvihuonekaasupäästöt voidaan purkaa, varastoida, poistaa katon talvilumien poistoa sekä alhaisten negatiivisten lämpötilojen negatiivista vaikutusta sen kattoon, jolloin kasvihuoneesi säilyvyys säilyy.

Kestävyydestä ja polykarbonaatista valmistetun kasvihuonekaapin kestävyydestä ja voimakkaasta tuulesta se on kiinnitettävä puuta tai metallia olevilla T-muotoisilla kiinnittimillä. Tällaiset kiinnittimet säilyttävät kasvihuoneen mobiiliominaisuudet. Jos liität puupalkin painottamiseen, niin tämä on perusta.

On tärkeää asentaa tällainen kasvihuone kasvukauden aikana, kun sivusto voi liikkua vapaasti eli kesäkauden lopussa tai alussa. Jotta polykarbonaatti säilyttää plastisuuden, ilmakehän lämpötila ei saa olla alle 10 ° C.

Optimaalinen paikka kasvihuoneessa

 • Tontin tulee olla tasainen, ilman kaltevuutta.
 • Sen pitäisi olla valaistu kaikilla puolilla aurinko niin, että varjostuskohteiden kasvihuone on vähintään kolme metriä. On tärkeää, että jopa puut ovat samalla etäisyydellä siitä ja että niiden juuret eivät kilpailu kosteuden ja kasvihuoneviljelyjen ravinteiden vuoksi. Rakennusten läheisyys on vaarallinen ei-toivottujen luonnosten syntymiselle.
 • Aseta kasvi oikein paikalleen idästä länteen siten, että alueen mahtavin puoli sijaitsee eteläpuolella, mikä lämmittää sitä aurinkovalaisimilla parhaalla mahdollisella tavalla.

Kasvihuoneessa olevan maaperän vaatimukset

Sivusto on valittu - on tarpeen testata maaperän laatua, jonka reikää on kaivettava noin 70 x 70 senttimetrin ympärysmitan syvyyteen 1,2 metriä. Kourallinen maata otetaan tämän kaivon pohjasta palloa pyörittäen. Jos näin tapahtuu, niin paljon savea, jos ei - ylimäärä hiekkaa. Tämä hiekka soveltuu parhaiten sen korkeiden kuivatusominaisuuksien vuoksi, lukuun ottamatta kasvihuoneviljelyjen juurien kosteuden säilymistä ja mätää. Korkea-savi maaperä on korvattava parantaakseen sen kuivatusta.

Tätä tarkoitusta varten sinun tulee kaivaa vähintään 70 senttimetrin syvyys, täytä se ensin 40 senttimetrin kerroksella joen hiekkaa ja jäljellä olevat 30 senttimetriä hedelmällisen maaperän kerros kasvihuoneviljelyjen kasvattamiseksi. Pohjaveden läheisyydessä on myös tärkeää pitää tyhjennysurioita ylimääräisen kosteuden poistamiseksi.

Kasvihuoneen säätiön / kiinnityksen muutokset maahan

Kaikki on valmistettu kasvihuoneen asentamiseksi: sivusto on valittu, maaperän kuivatusominaisuudet on tutkittu, kaivauskaivos on kaivettu ja täytetty oikein, runkoelementit on ostettu tai valmistettu käsin, kausi-aika on otettu huomioon - se on edelleen edetä ja oikein koota kaikki.

Aloita merkitsemällä valittu alue kasvihuoneen alla puupalkkeihin niiden välisen langan avulla. On välttämätöntä poistaa turve, tasoittaa karheus ja tarkistaa juonen horisontaalinen asento rakentamisen tason avulla. Korkeuseroja, jotka ovat yli 5 senttimetriä, eivät ole sallittuja. Erityisen tärkeää on täyttää tämä vaatimus puoli metrin vyöhykkeellä kasvihuoneen kehän ympärillä ja loput tilaa voidaan leikata myöhemmin.

Huomaa, että voit kiinnittää kasvihuoneen maahan eri menetelmillä, kaikki riippuu siitä, millaista säätiötä olet valinnut. Esimerkiksi kasvihuoneen perustus voi olla monoliittisen teräsbetoninauhan tai tiilihihnan muodossa.

Säätö voi olla raudan tai teräsbetonipilareita, joissa on grillata. Tai ehkä nämä ovat tavallisia rautaputkia ja puupalkkia, joka on 100x100 mm. Säätiön valinta riippuu siitä, vastaako kysymys siitä, miten polykarbonaatista valmistettu kasvi sopii optimaalisesti maahan.

Asennusohje polykarbonaatti kasvihuone

Jotta kaivon ulkoreunan määritelmää ei voitaisi sekoittaa, sen on mitattava 30 senttimetriä merkittyä viivaa ja piirrettävä viiva maahan sopivalla esineellä. Kaivamalla tätä linjaa kaivetaan 30 cm: n leveydellä ja syvyydellä, joka vastaa rakennettavan kasvihuoneen jalkojen pituutta. Rungon pohjaputken tulisi nousta maanpinnan yläpuolelle 10 senttimetriä. Jos kuitenkin päätät asentaa kasvihuonekaapin puupalkkiin, kaikki kaivon mitat olisi yhdistettävä sen tilavuustietoihin. On välttämätöntä alustaan ​​mitata särmätty kaivannon pohja sen vaakasuoraan asentoon, jotta kehys ei mahdollisesti vääristy.

Jo kasvihuoneen suunnittelussa ja asennuksessa on tarpeen asettaa este kaikkein aggressiivisimmille rikkaruohoille, hiipivien juurien, esimerkiksi sohvan ruoholle tai nuorille kirsikoille. Kaivannon ulkoseiniä ehdotetaan suojaavalla kiinteällä materiaalilla (katemateriaali, liuskekivi ja muut vastaavat), jotka voivat selviytyä aggressiostaan ​​ensimmäisten kolmen vuoden ajan suojauksena niitä vastaan. Taatun ajan jälkeen sinun tulee joko vaihtaa kasvihuoneen paikka tai uudistaa kaivannon ulkoinen esteeste.

Tämäntyyppiset ammattitaitoiset käsityöläiset varastoivat välittömästi ruuvimeisseliä ja jakoavainta. Täydellisissä kasvihuoneissa kaikki kiinnittimet ovat varmasti saatavana kokoonpanon toimintasuunnitelman mukaisesti. Jokainen, joka kykenee hitsaamaan kehyksen tarpeelliset elementit itse tunnettujen piirustusten mukaisesti, on luultavasti jo saanut valmiiksi piirustuksen, laski kaiken, osti sarjan kiinnittimiä ja työkaluja.

Jos päätät kiinnittää kasvihuoneen puupalkkiin, sinun on aloitettava kaikkien maaperään sijoitettujen tai sen kanssa kosketukseen joutuvien rakenteellisten tietojen bitumiprosessointi korroosion tai vahingoittumisen estämiseksi haudottaen tuholaisia ​​ja antamalla niiden kuivua. Polykarbonaatti kasvihuonekaapeliprofiilit tulisi kiinnittää teräksisellä kulmalla puuta. Suojakerros (kateaine) on sijoitettava paitsi kaivon ulkoreunaan, myös itse puun alle.

Kehyksen kokoaminen alkaa pääsääntöisesti päistä. Lujittavat nauhat, ikkunat ja oven kehykset kiinnitetään päätykaarteisiin. Seuraava Te-muotoiset jalat pidetään yhdessä vanteiden alaosan kanssa. Kauhan vanteissa kannattimilla, jotka asetettiin niin, että se oli maan yläpuolella 10 cm. Tässä ja kaikissa vaiheissa polykarbonaatti kasvihuoneen oikea kiinnittäminen maahan on tärkeää tarkistaa suoritetun työn horisontaalinen sijainti, korjata epätarkkuus ja vasta sen jälkeen jatkaa asennusta.

Tulevaisuudessa jäljellä olevat kehyskaaret kiinnitetään vanteisiin ja polykarbonaatti jakautuu ja asennetaan polykarbonaatin ulkosivulle vaalealla suojakalvolla ja se voidaan poistaa asennuksen jälkeen tai suoraan sen eteen, jotta vältettäisiin liiman lujittaminen ultraviolettisäteiden vaikutuksen alaisena. Myös polykarbonaatti on asennettava päistään, poistaen ikkunan ja oven kehykset. On järkevämpää kiinnittää suorakaiteen muotoinen arkki kokonaisuudessaan leikkaamatta muotoa niin, että se voidaan katkaista jo valmiiksi kiinnitetyllä haaralla, ohittaa runkorakenne ulko- puolelta ja leikkaa aukot ikkunanlehtiä ja ovia varten. Esiasennettu kehys sulkeutuu ja asennetaan oikeaan paikkaan polykarbonaatin ollessa asennettuna.

Jäljelle jääneelle kehykselle on parempi asettaa levyt ilman päällekkäisyyttä ja poikki ja tehdä nivelet yhdistävällä erikoisprofiililla, joka on kiinnitettävä useaan paikkaan jokaiseen kaariin. Toinenkin muutos on kuitenkin mahdollista: koko kasvihuone päällekkäin, jossa on pitkät kapeat alumiinilistat ja kiinnitä ne ruuveilla, joilla on tarvittava tiheys.

Viimeisessä vaiheessa kehä on sijoitettava 5 cm: n korkeudelle maanpinnasta, josta tulee luonnollinen este hyönteisille. Vaikka kasvihuoneessa, jossa ei ole säätiötä, olisi hyödyllistä tehdä lisäsitoutuminen palkista. Bitumilla tai pellavansiemenöljyllä käsitelty puu antaa luotettavan suojan tuholaisten tunkeutumiselta. Lisäksi tällainen painotettu puutavaran lankku lisää tuulen vastustuskykyä polykarbonaattikasveihin.

Onko mahdollista purkaa polykarbonaatti kasvihuone talvella?

Jos polykarbonaatista valmistettu kasvi on jätetty kokoon talvella, se tarvitsee jatkuvaa lumenpoistoa polykarbonaattilevyjen lisääntyneen kuormituksen välttämiseksi. Tällaisen talvi kasvihuoneen ovet on kiinnitettävä avoimeen asentoon. Kaikkien polykarbonaattien kunnioittamismenetelmien kanssa se on paras materiaali kasvihuoneen rakentamiselle ilman säätiötä, koska se osoittautuu melko vakaana ja luotettavana pitkän aikavälin toiminnalle.

Toisaalta, jos kasvihuoneen rakenne on hyvin laskettu ja vahva kehys on käytössä, niin paksu lumihattu ei ole ongelma kasvihuoneellesi, ja itse lumi suojelee polykarbonaattia pakkaselta.

Tähän lisätään vielä yksi tärkeä etu liikkuvasta polykarbonaatti kasvihuonekaasusta: virheellinen valitsemalla tämä asennuspaikka tällä kaudella - tämä voidaan helposti korjata seuraavan siirron koko rakenteen paras paikka. Pääasia on rakentaa ja korjata kasvihuone polykarbonaatista maahan oikein ja luotettavasti.

Polykarbonaatti kasvihuonekaasujen asentaminen maahan: paikanvalmistus ja rakenteen kokoonpano

Valmistajat ja omistajat pitävät kustannustehokkaana kasvihuonekaasupäästöt polykarbonaattipinnoitteella. Kustannusten vähentämiseen vaikuttaa suurelta osin kyky perustaa säätiö. Jos tukialusta ei ole mahdollista, se mahdollistaa kehyksen ja läpinäkyvän muovin kevyyden. Samat syyt edellyttävät kuitenkin voimakasta liittämistä maahan, jotta kevyt kasvirakenne ei kääntyisi tuulen mukana. On olemassa selkeät säännöt, joiden mukaan kasvihuoneen asentaminen maahan. Niiden noudattaminen takaa luotettavan kiinnityksen rakentamiseen ja ongelmien puute sadonkorjuu.

Kasvihuoneiden erityinen asennus ilman pohjaa

Varmista heti, että kevyen polykarbonaattikasetin asennus ilman nauhaa tai pistepohjaa sopii vain rakennuksen kausittaiseen käyttöön. Viljelijät ympärivuotiseen viljelyyn kasvihuoneilmiöitä, se ei ole sopiva. Tämän asennuksen tärkein haitta on merkittävä lämmönhukka, joka on 10%. Auringon tuottama energia - kevään ja kesän syksyn puutarhan rakennusten pää- ja ainoa lämmitin voidaan kohdella huolimattomasti. Sähkön, kaasun ja puun kanssa ei.

Toinen miinus on maapallon ylemmässä kerroksessa olevan perustavanteen puuttuminen, mikä mahdollistaa jyrsijöiden ja hyönteisten pääsyn vapaasti rakennukseen ja vahingoittaa kasveja. Tämä pätee myös siihen, että 10 cm: n kutistumisväli pysyy maanpinnan ja rakenteen alaulun välissä, mutta käsityöläisillä on tapoja estää pääsy, josta jäljempänä keskustellaan.

Hyvä syy yksinkertaistettuun asennukseen

Kesäasukkaille, jotka toimivat "katetuilla puutarhoilla" yksinomaan toukokuusta syyskuuhun / lokakuuhun, asennuspaikalla on paljon etuja:

 • huomattavia säästöjä, jotka mahdollistavat asennus vain pari hienoa päivää;
 • vähentää merkittävästi kustannuksia, jotka johtuvat säätiön käyttämien rakennusmateriaalien hylkäämisestä;
 • mahdollisuus tehdä kaikki työtä pohjan ja asennuksen valmistelemiseksi käsin vain yhden avustajan avulla;
 • helppo purkaminen rakenteen purkamisen yhteydessä kauden lopussa;
 • liikkuvuus, varmistaen tilojen liikkumisen hedelmällisemmälle paikalle, jos valittu alue ei ole riittävän tuottava.

Kokoonpano ja asennus ilman säätiötä ovat optimaalinen valinta, jos koealueen koko ei salli kahden kasvihuoneen rakentamista kasvihuoneviljelyjen jaksottaiseen vuorotteluun. Rakenne on helpompi liikuttaa T-muotoisilla jaloilla, joista kukaan ei tarvitse rakentaa 6 hehtaaria. Loppujen lopuksi: paras vaihtoehto kesän asukkaille ei ole tarvetta, ainoa vaihtoehto on asentaa tukipuun tukipohjaan, joka on haudattu maahan ja joka korvaa säätiön. Hänen laitteensa kestää kuitenkin aikaa ja rahaa, vaikka se ei ole yhtä suuri kuin monoliittisen nauhan kaataminen muottiin.

Valitaan paikka tuottaville kasvihuoneille

Sijainti on erittäin merkittävä tekijä, riippumatta siitä, asennetaanko kasvihuone maahan ilman pohjaa tai vankka asennus, jossa on tukipohja. On totta, että säätiöllä, jolla ei ole säätiötä, on etu: valitettava valinta ärsyttää vain yhden kauden.

Palaamme lyhyesti perusasetuksiin kasvihuonekaasupäästöjen optimaalisen alueen määrittämiseksi:

 • tontin ja rakenteen yhden kerroksen rakennusten välisen etäisyyden on oltava noin 3 metriä niin, että niiden varjo ei häiritse viljeltyjen vihannesten kasvua;
 • on toivottavaa järjestää pitkät seinät "alueellisella" maantieteellisellä suunnalla, so. rinnakkain itä-länsiradan kanssa, niin että kasvit saavat suurimman kuumuuden auringon itäisestä länteen. Näin ollen on parempi järjestää päät "meridional" niin, että ne "näyttävät" pohjoiseen ja etelään;
 • on välttämätöntä siirtyä pois pensaista ja suurista puista, paitsi huomioon niiden levinnyt varjo, mutta myös juurisysteemin voima. Koska voimakkaat juuret vievät paljon vettä kasvihuoneilmiöiltä.

Olisi mukavaa löytää paikka, joka on aidattu luonnoksista. Loppujen lopuksi tuulen whiffs jäähdyttää polykarbonaattia, minkä vuoksi vähemmän lämpöenergiaa tulee kasvihuoneeseen. Tietysti aita ei tietenkään säästä, mutta aaltopahvista valmistettu aita edes auttaa, mutta kasvihuoneessa ei ole kovin järkevää mennä rikki ostamaan sen. On parempi löytää olemassaolevista rakenteista tuulilta suojattu alue.

Mitä tehdä maan päällä

Vanhempien ja naapureiden maaperää ei ole valittu. Kuten sanonta kuuluu, se sai sen ja on onnellinen. Ja on erittäin toivottavaa selvittää, mitä se sai. Tätä varten sinun on suoritettava alkeellisia geologisia tutkimuksia sivustolla:

 • kaivaa pieni kuoppaan. Sen koko on noin 70 × 70 cm, syvyys 1,0-1,2 m;
 • määritä maan koostumus 0,2-0,8 m etäisyydelle pinnasta. Puhtaiden kuivien hiekka-ongelmien tunnistamisella ei synny. Se on hauras, hieman märkä, on mahdotonta rullata palloa tai liukastumista ulos siitä, joka säilyttää muodon jälkeen "keramiikka" kokeiluja. Hiekka - paras taustalla oleva kerros kasvihuoneessa. Se ei säilytä vettä, jonka pysähtyneisyys kykenee murtamaan kasvien juuret. Jos palloa kääritään, sinun täytyy kaivaa kaivoa 0,5 - 0,7 m syvältä kasvihuoneen alle ja täytä se joella tai louhos hiekalla siten, että ylimmäinen 0,3 m voi täyttää hedelmällisen maaperän seoksella;
 • korjataan pohjavesiä. eli sinun tarvitsee vain varmistaa, onko vettä reiän pohjassa vai ei. Jos löydät melko negatiivisen näkökulman kasvihuoneen ympärillä, sinun täytyy kaivaa ojia veden tyhjentämiseen.

Ensi silmäyksellä, toimenpiteet geologisen ja hydrogeologisen tilan määrittämiseksi voivat vaikuttaa liian monimutkaisilta. On kuitenkin helpompaa vakuuttaa ja selvittää vivahteet etukäteen kuin kadota kasvi ja valittaa kasvihuoneen hyödyttömyydestä.

Suositeltu asennusaika

Kasvihuoneilmiesten kokeneita asentajia kehotetaan asettamaan rakennus maanpinnalle tai säätiölle kesäkauden lopussa. Syksyllä voit turvallisesti pujottaa puhdistetut sängyt kehyksen kokoonpanon aikana ja kuljettaa sen suunnitellulle paikalle. Hyvä vaihtoehto on kevättalvella, mutta ei myöhemmin. Kuukauden aikana kasvun ja kukinnan puutarhassa asukkaat tällainen laajentuminen ei ole odotettavissa.

Materiaalien valmistajat suosittelevat myös asennusta kevääseen ja syksyyn, koska se on edullisin lämpötila 10 ° C: n lämpötilassa. Pinnoitus on riittävän solu, jotta hän olisi tarpeeksi muovia estämään tukevien tukien tukkeutuminen kiinteällä arkkilla, eikä halkeile, kun pultit kiristetään, kuten pakkasella.

Kasvihuoneen asennuksen kuvaus kentällä

Löytyi paikka, valitsi ajankohdan, nyt selvitämme, kuinka asianmukaisesti asennetaan kasvihuone, ja mitä pitäisi tehdä sen varmistamiseksi. Rakenteen yksinkertainen asennus maahan voidaan kuvata seuraavasti:

 • Sivuston valmistelu.
 • Pohjan vanteen asennus T-muotoisilla kiinnikkeillä.
 • Kehyksen alareunan asennus.
 • Rakenna malleja. Polykarbonaattipinnoitteen asennus. Läpiviennit, sivuseinät ja kasvihuonekaasut.
 • Kiinnityslaitteet, jotka suojaavat kasvihuoneen alempaa osaa luhistuneilta hyönteisiltä, ​​kenttä- ja kotimaisilta jyrsijöiltä.

Yleissuunnitelma mukautetaan rakennuksen rakenteeseen ja alueen geologisiin vivahteisiin. Jotkut prosessit tarpeettomiksi voidaan poistaa huomioiden tilanteen erityispiirteet. Asennettaessa maahan vain siihen upotetaan T-muotoisia tukia. Ne voidaan hitsata alun perin rakenteen pohjaan, ne voidaan kiinnittää ruuveilla tai kiinnittää vanteisiin hitsatuilla saranoilla. Harkitse tehtaan kasvihuoneen asennusprosessin keskeiset kohdat ilman säätölaitetta.

Sivustonvalmistusalgoritmi

Oletetaan, että valitsimme tontti lähiölaitteistoon rakentamiseen, jonka mitat ovat 3 × 8 metriä. Aiemmin havaittiin, että pohja maaperä on hiekka, jossa harvinaiset kerrokset ja linssejä hiekkasaumoista, jotka eivät merkittävästi huononna suodatusominaisuuksia. Pohjavesi putoaa huomattavasti pienemmäksi kuin rajoitusparametri 1,2 m. Sen vuoksi vedenpoistolaitetta ei tarvitse huolehtia, ja valmistelemme aluetta seuraavasti:

 • jakautumme kiinnittämällä kiinnittimiä alustan 4 × 9 metriä. Liitämme ne langalla;
 • kohdista merkitty alue. Poistamme turpeen ja näkyvät koukut lapiolla, jonka jälkeen tarkistamme vaakasuoran aseman rakennustasolla. Suurin toleranssit korkeuseroille ovat korkeintaan 5 cm. Huomioimme kehys, tarkemmin sanottuna kuvitteellisia "raitoja", jotka ovat 0,5-0,7 m leveitä katkoviivoja pitkin. Rakenteen sisällä on mahdollista suunnitella pintaa sen asennuksen jälkeen;
 • astu luiskahtaa 0,3 metrin etäisyydeltä, vedä maaperän viiva maahan, lapiolla, raudalla. Tämä on kaivannon ulkoreuna;
 • Kaivamme kaivoa 0,4 m leveä. Kaivannon syvyys riippuu kasvihuoneen T-muotoisten jalojen pituudesta, yleensä se on 0,3 metriä. Pinnan yläpuolelle kehyksen pohjakehys, joka lepää jalkoihin, pitäisi nousta 0,1 m: iin;
 • hieman, ilman paljon fanaattisuutta, hukutamme ojan pohjan. koska Polykarbonaatti kasvihuoneet painavat keskimäärin 70 kg ja rakenteen massa jakautuu koko alueelle, eikä kaivannon pohjaa tarvitse tiivistää ahkerasti.

Jotta ei heikennettäisi ja maata maata kaivannossa tai tiilissä kulmissa vinon rungon takia, tarkista pohjan vaakasuora taso. Korjaa puutteet välittömästi, jos niitä löytyy, ja siirry kokoonpanoon. Muistuta tarve suojella kasvit rikkaruohoilta ja soveltaa kansanmurtajaa: me peitämme ojan ulkoseinän käytetyillä liuskekivillä. Sen sijaan ruberoidi tekee, mutta muutaman vuoden kuluttua vehnänruohon rohkeat juuret ovat edelleen "puns".

Ohje kehyksen kokoonpanosta

Voit tilata kokoonpanon toimittajalta, mutta kuljettaminen ja liikkuminen koottujen rakenteiden osien ympärillä on työtä. Jos turvaudutte yritys-myyjän keräilijän palveluihin, anna heidän asentaa talliin. Ne, jotka päättävät kokoontua omiin käsiinsä, tarvitsevat vain varustaa avaimella ja ruuvimeisselillä. Kokonaistyörakennuksissa on yleensä täysi sarja kiinnittimiä ja samanaikaisesti kasvihuonekaasun itsesovittamista koskeva järjestelmä, jonka mukaan on välttämätöntä toimia. Kuitenkin meidän tapauksessamme teosten sarja muuttuu jonkin verran, joten tarvitsemme:

 • koota päät, kiinnittää ovikehyksestä, ikkuna-analogiasta ja vahvistusliuskeista päätykaarille, jos myyjä ei asenna päät tai valmista valmistaa hitsattuja päitä;
 • pultti yksityiskohdat alareunusta ja kiinnitä siihen T-muotoiset jalat. Kaikki "maanalaiset" ja maadoitetut osat on käsiteltävä bitumilla ennen asennusta kaivoksiin;
 • siirrä kokoonpantu vanteet kiinnitetyillä tuilla paikalle ja asenna tämä rakenneosuus kaivoksi niin, että vanteet nousee 10 cm pinnan yläpuolelle;
 • aseta asennustaso tasolle tarvittaessa, säädä asentoa tiilien päällystämällä;
 • kokoa runko tuotteen mukana toimitettujen ohjeiden mukaisesti, kiinnitä polykarbonaatti, asenna automaattiset tuuletusaukot, jos ne sisältyvät pakkaukseen;
 • Kokoonpannun rakenteen ja maan välinen rako on peitettävä maaperällä siten, että arkin reunat ovat 3-5 cm: n päällä.

Kaikki. Voit "asettua" vihreisiin asukkaisiin.

Muista, että suunnitteluominaisuudet vaikuttavat suunnittelutoimintoihin. Useissa malleissa alempi vanteet yhdistetään seinämiin, joihin kaarevat viemärit ja päät on kiinnitetty. Tämäntyyppinen polykarbonaatti kasvihuoneen asennus kentällä näytetään valokuvasta: