Tietokoneen virtalähteen asentaminen

Tietokoneen virtalähteen asentaminen

Jotta kaikki tietokoneen laitteet saadaan sähkövirralla, voimayksikkö toimii.
Hänen tehtävänsä on kontrolloida sähkövirran ominaisuuksia, kuten taajuus, teho ja voimakkuus.

Virransyöttöyksikkö on asennettu suoraan järjestelmän yksikköön.
Tavallinen sijainti on järjestelmän yksikön takaosassa.

Kun virtalähde on vaihdettava

Virransyötön vaihtaminen on välttämätöntä seuraavista syistä:
- normaali kuluminen. Pitkän aikavälin toiminnan takia yksikkö menettää ominaisuutensa ja sisäinen järjestelmä tulee käyttökelvottomaksi: yksikkö alkaa kuumata ääniä - jäähdytin epäonnistuu. Usein vanhoja, yli 7-vuotiaita lohkoja joutuu normaalille kulumiselle;
- sähköpiirin osien toimintahäiriö. Jos jokin virtalähde ei toimi, virtalähde loppuu. Pahimmassa tapauksessa alikuntoisten yksiköiden ongelmat voivat olla oikosulussa. Ennen tätä laite voi tuottaa savua ja epämiellyttävää palavaa hajua. Tämä on selkeä signaali, joka katkaisee virran;
- valta puuttuu. Vanhemmat yksiköt voivat menettää kykynsä toimittaa suurta tehoa samasta kulumisesta. Mutta useammin, tehon lisääminen liittyy raudan päivitykseen, eli yhä useampia uusia laitteita on kytketty tietokoneeseen, ja vanhoja elementtejä korvataan uudemmilla. Nykyaikaiset tietokoneen komponentit ovat vaativampia virtalähteessä. Voimakasta tehottomuutta heikentää huomattavasti tietokoneen suorituskykyä, se ei toimi täydellä voimalla ja on hyvin hidasta.
Ja jos rauta on erittäin kapasiteetiltaan vaativa, se voi johtaa yksikön ja komponenttien epäonnistumiseen.

Vanhan virtalähteen poistaminen

Ennen kuin katkaiset virran, siirrymme tietokoneen analyysiin.
Virransyötön asennus voidaan tehdä yksin ja poistaa vanhan.
Kuvassa 1 on esitetty avoin järjestelmäyksikkö.

Avaa järjestelmäyksikkö. Poista sivukansi.

Kuvassa näkyy, missä virtalähde on asennettu. Tästä tulee kaapeli, joka on liitetty verkkoon (pistorasiaan).
Vanhan virtalähteen parantuessa irrota tietokoneen takana olevat neljä pulttia samalla, kun pidät virtalähdettä.
Aloittelijoille on parasta irrottaa vanhoja kaapeleita ja vaihtaa uudet, mutta jos olet varma, etsi kaikki virtalähteestä tulevat johdot ja irrota ne laitteista.
Älä yritä käyttää voimaa - joissakin kaapeleissa on salpa, jonka pitää katkaista turvallisesti, jotkut on poistettava - pääsääntöisesti ne ovat virtalähteiden kaapeleita.
Kaikki, irrottamalla virtajohdot, yksikkö voidaan vetää ulos.


Virtalähteen liittimet.
Hieman teoria. Virtalähteessä on johdot, jotka liittävät tietokoneen eri osiin järjestelmän yksikössä.

Virtalähteen ulkonäkö

Tässä on lohko itse.
Hänen esimerkki näyttää, kuinka erilaiset johtimet ja kontaktiliittimet näyttävät.
Pääkanava syöttämään sähköä emolevyyn (pää) on paljon johdotusta ja laaja liitin. Kuvassa se on alla. Sisältää 20 tai 24 yhteystietoa. Tässä kaapelissa on 24-nastainen liitin. Emolevyllä voi olla 20-, 24- ja jopa 28-kanavainen liitin. Voit liittää minkä tahansa kaapelilokeron mihin tahansa emolevyn liittimiin. Useimmiten pääkanavalla on yksi tai kaksi vielä 4-nastaista liitintä, jotka ovat erillisiä.
Virransyöttöjohto prosessoriin. Kuva on pääkaapelin vieressä, johdot ovat mustat ja keltaiset. Mukana on 4 kontakteja.

päävirtakaapeli. Sen muoto, jossa sivut reunat yhdeltä puolelta, ei salli sinun liittää sitä oikein.

Kontaktinapit oheislaitteet. Kaksi-neljä kanavaa, joissa on useita liittimiä, siirtyvät pois laitteesta. Meillä on kolme. Paksu liittimet, joissa on neljä tuloa - tämä on "Molex", on suunniteltu yhdistämään IDE-laitteet ja faneja. Onko valkoinen tai musta väri. Kuvassa ne ovat valkoisia.

Kuinka liittää virtalähteen

Virtalähde on yksi nykyajan tietokoneen pääkomponenteista. Virtalähde (tai virtalähde) toimittaa kaikki muut tietokoneen komponentit sähköllä. Siksi, ilman virtalähdettä, mikään ei toimi.

Virtalähteen kytkeminen ei ole vaikein tehtävä tietokoneen kokoonpanon tai korjauksen yhteydessä. Kuitenkin se on hämmentävä monia PC-käyttäjiä. Tämä johtuu siitä, että virtalähteestä on paljon kaapeleita, ja käyttäjät pelkäävät sekaannusta ja liittävät sen väärin. Tässä artikkelissa puhumme virtalähteen kytkemisestä, ja voit varmistaa, että se on hyvin yksinkertainen ja kaikkien saatavilla.

Virtalähde on pienikokoinen teräskotelo, joka on asennettu järjestelmän sisällä. Tietokoneen kotelon suunnittelusta riippuen virtalähde voidaan asentaa kotelon yläosaan tai pohjaan. Virtalähteestä muihin tietokoneen komponentteihin on kaapeleita. Pienikokoisissa virtalähteissä nämä kaapelit tulevat yksinkertaisesti yksikön erikoisreikään, ja kehittyneemmissä malleissa kaapelit on kytkettävä laitteiston yhdelle puolelle erityisiin liittimiin.

Vanhan virtalähteen sammuttaminen

Jos päätät korvata vanhan virtalähteen uudella, sinun on ensin poistettava vanha virtalähde. Tee se melko yksinkertaiseksi.

Vaihe 1. Poista tietokone kokonaan pois päältä. Irrota virtajohto järjestelmän yksikön takaosasta. Kun olet irrotettu virtajohto, odota 2-3 minuuttia, ennen kuin aloitat tietokoneen käytön.

Vaihe # 2. Irrota johdot, jotka kulkevat tietokoneyksiköstä tietokoneen muihin osiin. Avaa järjestelmän yksikön sivukansi ja irrota kaikki tietokoneesta tulevat johdot huolellisesti. Yleensä nämä ovat: emolevyn ja prosessorin virtalähde, kiintolevyjen virransyöttö, näytönohjain ja muut laitteet.

Vaihe # 3. Poista vanha virtalähde. Virtalähde on kiinnitetty 4 ruuvilla, jotka on ruuvattu järjestelmän yksikön takaosasta. Irrota varovasti ruuvit ja vedä hitaasti ulos virtalähde. Useimmissa tapauksissa virtalähde voidaan poistaa irrottamatta tietokoneen muita komponentteja.

Miten kytkeä uusi virtalähde?

Virransyötön kytkeminen ei ole kovin erilainen kuin irrottaminen. Kaikki samat toimenpiteet ovat päinvastaisessa järjestyksessä.

Vaihe # 1. Asenna uusi virtalähde koteloon. Aseta virtalähde varovasti paikalleen. Asennettaessa varmista, että virtalähteen terävät kulmat eivät naarmuta emolevyä tai muita tietokoneen osia. Kun virtalähde on asennettu, se on kiinnitettävä neljällä ruuvilla tietokoneen kotelon takaosaan.

Vaihe # 2. Liitä tietokoneen osat virtalähteeseen. Yhdistä kaikki komponentit, jotka vaativat erillistä virtalähdettä. Liitettäessä ei pidä pelätä, että voit muodostaa yhteyden väärin. Kaikki liittimet ovat ainutlaatuisia. Siksi liittimen liittäminen väärään liittimeen ei yksinkertaisesti ole fyysisesti mahdollista. Käy hetken kuluttua kaikista pääliittimistä:

Teho emolevy. Suurin liittimeen, joka on liitetty emolevyyn, koostuu 20 + 4 nastaa.

CPU-teho. Se on liitetty emolevyyn, joka koostuu 4 tai 6 nastaa.

Tehokortti. Se näyttää myös liittimeltä prosessorin virrankytkemiseksi, mutta se koostuu 6 tai 8 nastaisesta ja yhdistää videokorttiin.

Virtakaapelit. Kapea ja pitkä liitäntä, joka yhdistää kiintolevyihin SATA-liittimellä.

Vanhemmille PATA-asemille käytetään neljän napaisen MOLEX-liitintä.

Jos kiintolevylläsi on SATA-virtaa, ja virtalähteessä on vain MOLEX-ulostuloja, voit käyttää MOLEX-SATA-virtalähdettä.

Power FDD-kortinlukija. Pieni nelikanttiliitin, jota käytetään FDD: n tai kortinlukijan liittämiseen.

Vaihe numero 3. Käynnistä tietokone. Kun olet liittänyt kaikki liitäntäyksiköt järjestelmän sisällä, voit kytkeä virran ja käynnistää tietokoneen.

Lakka-lohkon ja sen lisäaineiden asentaminen Minecraftiin

Lakka-lohkon ja sen lisäaineiden asentaminen Minecraftiin. On olemassa kaksi menetelmää (ensimmäinen soveltuu versioon 1.7.10 ja vanhempi (1.6.4 jne.). Nykyaikainen menetelmä ilmestyi 1.8 ja toimii kaikkien uudempien versioiden kanssa.

ASENNUS 1.7.10 (video):

Lucky Blocksin asentaminen Minecraftiin [1.8.9] [1.9.4] [1.10.2] [1.11.2] [1.12.2] (Minecraft 1.8: sta uusimpaan versioon):

 1. Ensin sinun on ladattava tarvittava FORGE-versio
 2. Käynnistä Minecraft Launcher ja syötä asetukset
 3. Klikkaa "vaihda profiili" ja valitse "release 1.12.2" versiosta (release means minecraft versio, jos tarvitset 1.7.10 - valitse 1.7.10 jne.)
 4. Aloita peli, odota, että päävalikko tulee näkyviin ja poistuu muutamassa sekunnissa
 5. Sulje käynnistin Minecraft ja Minecraft
 6. Kaksoisnapsauta ladattua forge 1.11.2 -tiedostoa.
 7. Paina "OK" -painiketta
 8. Kun olet asentanut FORGEn, napsauta uudelleen ok-painiketta.
 9. Käynnistä Minecraft-käynnistin uudelleen ja siirry asetuksiin
 10. Klikkaa "muuta profiilia" ja valitse "forge 1.12.2" (forge-versio ei ole tärkeä, tärkein asia on, että se oli tarkoitettu Minecraftin oikealle versiolle) luettelosta "version"
 11. Napsauta pieni vihreä nuoli. Hanki minecraft-kansioon.
 12. Etsi tai luo kansio, jolla on nimen modit ja poista Lucky Block -ohjelma (tarvittavista kirjastoista, jos tarvitset tiettyä lakka-lohkoa Minecraftilla, voit aina löytää ne jokaisen modin vaatimuksista osassa geroncraft.ru)
 13. Valitse Uutiset-paneelissa sama profiili, jonka olet juuri määrittänyt. Napsauta PLAY
 14. Sulje Minecraft ja lataa tarvittava addon Lucky Blockille.
 15. Napsauta "muuta profiilia" ja napsauta vihreää nuolta. Hanki Minecraft-kansio. Etsi addons-kansio ja siihen liittyvä lucky_block-kansio. Sisällä hänet heittää jo addons itse Lucky Block. Joskus sinun täytyy purkaa lisäosa zip: stä ja heittää sitten pakkaamaton kansio.
 16. Voitto!
 17. Minecraft-lisenssi ei riitä? Osta täältä

Jos haluat lisätä uusia modeja, avaa mods-kansio uudelleen ja lisää siihen tarpeelliset.

Perustablokkien asennus

Säätölohkojen asennus: asennusominaisuudet

Talon rakentamisessa yksi tärkeimmistä elementeistä on korkealaatuinen säätiö, koska se on tulevaisuuden rakentamisen kannalta. Sen vuoksi se on rakennettava paitsi laadukkaista materiaaleista, myös asennettavaksi oikein. Nykyään FBS-lohkojen perustukset ovat erittäin suosittuja, ja ne liittyvät paitsi korkealaatuiseen materiaaliin myös suhteellisen edullisiin kustannuksiin. Tietenkin monet ihmettelevät, miten rakennetaan säätiö lohkoilta.

Lohkojen perustuksen malli.

Säätiölohkojen perustaminen on yksinkertainen ja nopea, ja voit valita erikokoisia lohkoja helpompaa työtä varten.

Block foundation on kestävä ja erittäin luotettava, mutta samalla on otettava huomioon se, että nämä parametrit varmistetaan asianmukaisella asennuksella.

Tärkein etu Tällaisen perustuksen - että se kestää sekä korkeammista ja matalammista lämpötiloista, siis, kuten pohjan soveltuu eri ilmasto-olosuhteissa. Lohkoperustan perustaminen on yksinkertainen prosessi, mutta se vaatii perusteellisuutta ja huomiota.

Jos aiot tehdä FBS: n perustan itsellesi, on suositeltavaa käyttää pienempien lohkojen mittoja, sillä lohko painaa keskimäärin jopa 500 kg, joten tarvitset lisää nostolaitteita. Laaja valikoima FBS-lohkojen kokoja ja malleja on toinen etu. Tällaisen valikoiman ansiosta voit järjestää paitsi lohkoperustan myös rakentaa seiniä, mutta niiden rakentamiseen tarvitaan seinälohkoja.

PBS on valmiin materiaalin ja sinun tarvitsee vain ostaa sopivia kokoisia levyjä, joiden vuoksi ei ole tarvetta jauhaa ja jotain.

Lohkoperustan asennukseen tarvitaan seuraavat työkalut ja materiaalit:

Piirroksen pohjapalkki.

 • (edullisesti esiporaisilla rei'illä);
 • varusteet;
 • vedenpitävä materiaali;
 • betoniseos;
 • hiekka;
 • lapio;
 • betonisekoitin;
 • romu;
 • rakentamisen taso ja vesitaso;
 • köysi;
 • autojen ja säiliöiden siirtämiseen;
 • ohut teräslanka tai nailonkiekko;
 • lastalla;
 • tasolla;
 • vasara;
 • taltta;
 • mittanauha;
 • rakennusnosturi.

Säätiölohkot

Ennen kuin rakennat lohkojen perustan, sinun täytyy päättää lohkojen tyypistä rakentamiseen. Niiden koko voi vaihdella huomattavasti. Mitkä lohkokoot ovat tarpeen riippuu rakennuksen tarkoituksesta. Esimerkiksi talon lohkoperustan, erityisesti pääoman, on kestettävä valtava painon kuorma. Tee näin valitsemalla massiiviset ja leveät lohkot, jotka voidaan asettaa vain rakennushissin avulla.

Lohkojen FBS nauhan pohjan rakenne.

Jos säätiö on rakennettu pienelle rakennukselle, esimerkiksi autotallille, kylpyläosastolle, maanrakennukselle tai ulkorakennukselle, voidaan käyttää pieniä lohkoja. Lohkojen perusta on rakennettu melko nopeasti, toisin kuin tulva. Lähes välittömästi sen rakentamisen jälkeen voit aloittaa seinien asentamisen.

Sen koon lisäksi lohkot vaihtelevat myös tiheydeltään. On parempi käyttää lohkareita, joiden tiheys on 1500-1800 kg / m³.

Alapinnan leveyden on oltava suurempi kuin rakennuksen seinien laskettu paksuus.

Myös rakentamiseen valittujen lohkojen leveys otetaan huomioon. Lohkot olisi vapaasti sisällytettävä kaivantoon.

Kaivannon syvyys riippuu maaperän rakenteen ja koostumuksen koosta.

Peruslohkojen asennus

FBS: n säätiön asennus tapahtuu parhaiten lämpimän kauden aikana. Ihanteellinen aika on kesä.

Säätölevyjä ei saa asentaa märälle ja kostealle pinnalle, on parempi lykätä rakentamista epäsuotuisissa sääolosuhteissa. Ennen kuin aloitat lohkoperustan rakentamisen, sinun on valmisteltava säätiö, minkä vuoksi akseleita on asennettava ja tehtävä sitten hajotus ja kaivaa kaivanto.

Voit siirtää akseleita venyttämällä aksiaalikierteitä ja siirtäkää leikkauspisteitä kaivannon pohjaan käyttämällä runkopakkausta. Sinun pitäisi myös miettiä tyynyä säätiön alapuolella - se tulee tehdä hiekasta, jota sinun täytyy siivellä ja tiivistää. Tyynyn keskimääräinen paksuus on 5-10 cm, ja sen leveys ylittää säätiön koon 20-30 cm: llä. Tämä kaikki viittaa PBS: n nauhateosten rakentamiseen.

FBS-betonilohkojen kokoluokka.

Jos aiot tehdä saraketyypin lohkojen perustan, sinun on luotava erityisiä kaappeja ja tyynyjä. Tyyny on sijoitettava kaikkiin kaivoihin ja tehtävä se erityisjärjestelmän mukaisesti. Kaivon pohjaa on painettava, minkä jälkeen tyyny tulee tehdä rauniot ja hiekka, huolellisesti tasoitettu. Tuloksena oleva tyyny voidaan poistaa mastiksi bitumista. Päätehtävänä on tehdä kaikki rakenteet ja pituudet. Tämä auttaa sinua tavallisessa köydessä, joka on kiristettävä tukikohdan pivot-pisteiden välillä.

Säätiön asennuksen on aloitettava lohkoilla, jotka suorittavat majakkojen toiminnan, ne sijoitetaan kulmiin, risteyksissä ja hyppyjä. Kuinka tarkasti asennettuja lohkoja, majakoita, riippuu säätiön suunnasta ja koosta projektin kanssa. Sitten sinun on siirryttävä ylös laiturille, tämä on tehtävä vähitellen, joka kerta kasvattaen rivit pinottu lohkoja.

Poikkeamat korjataan helposti sorkkaraudalla, jonka pohja-elementit liikkuvat siihen, mihin ne pitäisi mennä. Avulla tasoitus vaatimusten mukaisuuden tarkistamiseksi piirustusten ja oikea sijoittaminen yksiköiden Majakat, vaikka nykyisiä poikkeamat ovat normi. Jos taso osoittaa, että sallittu normi ylittyy, laite on poistettava muurauksesta ja asennettava uudelleen.

PBS: n perusta

Tärkeintä, joka on kiinnitettävä tarkkaan huomiota on lohkojen kiinnittyminen, jonka on oltava perusteellinen, tartunta tehdään sementin avulla. Ennen levittämistä on välttämätöntä valmistaa ratkaisu, joka huolehtii sen halutusta johdonmukaisuudesta etukäteen, koska sen jälkeen sitä ei voi lisätä, koska se vaikuttaa työn laatuun.

Lohkojen asettaminen on samanlainen kuin muuraustyö, vaakasuuntaiset poikkeamat eivät saa olla yli 10 mm. Kestävyyteen perustus on vahvistettu metalliristillä. Tiivistysliitokset ja saumat ovat lohkojen perustan rakentamisen edellytys, erityisesti autotallien, kellareiden ja kellareiden rakentamiseksi.

Tällöin liitokset täytetään erityisellä liuoksella, joka sisältää vedenpitävää lisäainetta, joka parantaa merkittävästi sen suorituskykyominaisuuksia ja säätiön elämää. Liuoksen paksuus riippuu lohkojen koosta. Lohkojen väliset raot täytetään vahvistetuilla monoliittisilla betoniteräksillä. Säätöä tehtäessä on muistettava, että laskelma tehdään muurauksen korkeimman korkeuden perusteella, joka ei saa olla enemmän kuin 5 korttelia.

Rakentamalla standardeja ja normeja betonilohkojen välillä voit tehdä pieniä aukkoja tietoliikenteen kuljettamiseen taloon: tämä on jätevedenpuhdistusta, sähköä ja vesijohtovettä. Loppujen lopuksi viestintä suoritetaan juuri maan alla.

Teokset täydennetään pakollisella pohjamateriaalilla, luotettavan vedenpoistojärjestelmän ja korkealaatuisen kaihtovyöhykkeen asentamiseksi tarvittavaan kaltevuuteen päärakenteesta. Viemäröinti voidaan tehdä savi linna tai muita käytettävissä olevia keinoja.

Kaikki PBS-lohkojen perustuksen rakentamisen edut ja haitat

 1. Rakentamisen nopeus. Lohkojen perustana on monoliittinen pohja, joka on leikattu kappaleiksi, joiden osia voidaan helposti taittaa haluttuun muotoon.
 2. Luotettavuutta. Säätiön osat valmistetaan tehtaalla, jossa kaikki materiaalin tuotannon vaiheet ohjataan automaatilla. Pohjustuslohkojen (liuosreseptin, raudoituksen verkon tiheyden) laskenta suoritetaan jatkuvasti jokaiselle lajikkeelle tuotevalikoimasta.
 3. Monipuolisuus. Peruslohkoista voit koota melkein minkä tahansa monimutkaisuuden pohjan. Rakennusmateriaalia käytetään korkeisiin kerrostaloihin ja pieniin taloihin. Tuotevalikoimaan kuuluvat rakennustyön käsikäyttöiset ja mekaaniset työt.
 4. Vastustuskyky. Elementit, joissa on erityisiä lisäaineita, soveltuvat hyvin hapanta tai "jäillä" maaperää varten (permafrost-olosuhteissa). Rakennustöiden edellyttämien perustuskappaleiden tarkkaa laskemista varten käytetään SNiP: ssä hyväksyttyjä vakiotaulukoita.
 5. Kohtuullisuutta. Perustablokit on varustettu erityisillä silmukoilla, jotka helpottavat elementtien asettamista kaivoihin. Samaan kaliiperiin asennetut tuotteet on sovitettu toisiinsa, niillä on kiinnitysaukot tiukkaan istuvuuteen.

Peruslohkojen asennus FBS: llä on haittoja:

 1. Korkeat kustannukset. Nauhan esivalmistetut tai pylväsperustaiset kustannukset maksoivat noin 35-40% kalliimpia kuin monoliitti. Koska nopeus joutuu maksamaan.
 2. Hydroprotection. Peruslohkojen asettamisen jälkeen on tarpeen suorittaa perusteellinen vedeneristys (2 kerrosta). Precast-pohja ei siedä ylimääräistä kosteutta.
 3. Lämpenemistä. Muuraus saumoja on lisäksi suojattava "pakastamiselta", koska lämpötila- ja kosteuspitoisuus vaikuttaa haitallisesti sideaineliuokseen. Esimerkiksi säätiön eristys polystyreenivaahdolla suojaa täydellisesti muurauksen heikkoja kohtia ja pidentää esivalmistetun pohjan elämää.

Perustablokit ovat käytännöllinen ja kannattava perusta talolle, kellari, joka on luotettava ja kestävä, mikä tarkoittaa sitä palvella sinua jo vuosia. Jos haluat asentaa PBS-pohjaisen lohkon, et tarvitse erityisiä taitoja.

Laadukkaiden materiaalien asettamisen ja laadun tekniikan huomioimisen avulla voit nopeasti rakentaa lohkon perustan omiin käsiinsä säästämällä aikaa ja merkittäviä varoja.

Asennuspisteen asentaminen seinään - ohjeet A-Z

Mikä voisi olla vivahde

Toistaiseksi talon seinät voivat olla betonia, puuta, tiiliä tai kipsilevyä. Tästä johtuen asennustekniikalla voi olla omat ominaispiirteensä - voit rikkoa betonia paneelitalossa tai yksinkertaisesti asentaa kattohuovat (ulkopinnalle) pinnalle avoimille johdotuksille. Lisäksi selostetaan lyhyesti jokainen asennusvaihtoehdoista, mutta silti voit oppia tarkemmin, kuinka seinän alle asennetaan betoni-, tiili- ja kipsilevyseinä asianmukaisessa artikkelissa.

Toinen vivahde on, että nyt harkitsemme vain liitoskappaleen asennus- ja liitäntätekniikkaa. Tähän mennessä on vielä yhdistetty vaihtoehto: pistorasia + kytkin, mutta keskustelemme tällaisen yhdistelmän asennuksesta erikseen.

Asennusohjeet

Jotta voisit ymmärtää, kuinka asennuspistokkeet asennetaan ja yhdistetään omiin käsiisi, annamme askel askeleelta ohjeita A: sta Z: ään valokuvamalleilla ja visuaalisilla videoesityksillä.

Vaihe 1 - Valmistelutyöt

Ensin sinun on päätettävä, mihin haluat sijoittaa pistorasiaryhmän huoneeseen. Jos tämä on keittiö, on parempi sijoittaa pistorasia lohkoon työtason yläpuolelle, joten kun yhdistät monikierteen, mikroaaltouunin ja muiden keittiökalusteiden, on tarpeeksi johtoa. Olohuoneessa tai salissa on parasta asentaa tuote television takana niin, että iso näyttö voi piilottaa kaikki johdot. Jos päätät laittaa kahden tai kolmen myyntipisteen kylpyhuoneeseen, harkitse tärkeää sääntöä - veden pinnan tulee olla vähintään 0,6 metriä ja samaan aikaan sähköisten pisteiden runko on oltava vedenpitävä. Voit saada lisää vinkkejä artikkelin artikkelista - pistorasioiden asennuskorkeus eurooppalaisten standardien mukaan.

Muuten, keittiössä on alkuperäinen versio holkki lohko - sisäänvedettävä. Tässä tapauksessa kotelo on piilotettu pöydälle ja avautuu pienellä paineella. Se on erittäin kätevä ja turvallinen, joten jos haluat, suosittelemme asennettavaksi juuri sellaista mallia.

Myös tässä vaiheessa sinun on valmisteltava työkalu shtaleniya seinät johtojen ja podozetniki. Jos seinä on betonia tai tiiliä, käytä vasaraporaa erikoiskruunulla. Kipsilevyllä on myös oma suutinsekoituksensa. Lisäksi valmistele rakennustaso, merkki ja ruletti.

Vaihe 2 - Layout-seinät

Itse asiassa erittäin tärkeä vaihe, jossa asennuksen ja yhteyden oikeellisuus riippuu. On tarpeen asettaa merkintä pinnalle podozetnikov-asennuksen alla sen mukaan, kuinka monta pistorasiaa yksikössä on. Ensimmäinen ja erittäin tärkeä sääntö - vastaanottimien keskusten on oltava ehdottomasti 72 mm. Jos teet virheen, asentaessasi koristekuvun, se ei välttämättä sovi paikalleen. Varmista lisäksi, että kaikki pyöreät iskut on sijoitettu samaan vaaka- tai pystytasoon. Tästä syystä suosittelemme rakennustason käyttämistä.

Kun seinät on asetettu, voit siirtyä parranajoon.

Vaihe 3 - Strobe luominen

Tässä vaiheessa sinun on tehtävä jalanjäljet ​​upotetuille lattiapinnoille. Mikään ei ole mikään monimutkainen, mutta tärkein asia on, että on olemassa reikä, jolla on sopiva suutin. Jos päätät asentaa pistorasian lohkon betoni- tai tiiliseinään, leikkaa ensin ympyrät kruunulla ja työnnä sitten koko ydin taltalla ja vasaralla. Tarkastellaan yksityiskohtaisesti ohjeita socket-lohkon asentamiseksi betoniin alla olevassa esimerkissä.

Jos huoneesi seinät peitetään kipsilevyjen kanssa, niin se on vieläkin yksinkertaisempaa - lävistimen ja kruunun avulla voit leikata pyöreät suojat kipsilevyllä merkinnän mukaan.

Vaihe 4 - Asennuspohjat

Seuraavaksi sinun tarvitsee asentaa blokki podozetnikov. Tähän mennessä on olemassa erityisiä muovilaseja, jotka voidaan yhdistää toisiinsa. Liitä plug-in ei ole vaikeaa, jopa sähköasentaja noviisi.

Tiili- ja betoniseinissä sinun on upotettava lasit itse kipsiastialla. Kipsilevyssä kaikki on yksinkertaisempaa - podozetniki painetaan arkille erityisillä jaloilla sivuilla. Jälleen, voit nähdä pohjimmiltaan asennus podrozetnikov artikkelissa, johon viitattiin alussa.

Vaihe 5 - Sähköasentajien liittäminen

Kun liuos kovettuu (tämä koskee betonista ja tiilestä tehtyjä seiniä), voit liittää sisäisen virtalähteen 220V: n verkkoon omiin käsiisi. Useiden euro-liitinten kytkeminen on sallittua silmukan avulla yhdestä syöttökaapelista, jos et kytke erittäin tehokkaita kodinkoneita, esimerkiksi sähköliesiä.

Joten ennen kaikkea sammuta asuntopaneelissa oleva sähkö ja kytke johdot johdot liitäntäkoteloon ensimmäiseen pistorasiaan: vaihe, nolla ja maadoitus. Tämän jälkeen tee hyppääjät yhdistämään yksikön jäljellä olevat myyntipisteet. 3 tai 4 pistorasian lohkon liitäntä on tehtävä tämän järjestelmän mukaisesti:

Kun olet liittänyt kaikki johtimet asianmukaisiin liittimiin, voit kiinnittää Euro-pistorasian kotelot pistorasioihin ja asentaa koristeellinen suojus.

Se on koko seinäpistorasian asennuksen ja liitännän tekniikka. Kuten näette, kaikki sähkötyöt eivät ole kovin monimutkaisia, joten kuka tahansa voi asentaa pistorasiapaneelin. Suosittelemme, että katsot videoesimerkkejä niin, että näet merkinnän kaiken olemuksen, seinien parranajon sekä johtojen liittämisen!

Tietokoneen virtalähteen asentaminen

Tietokoneen virtalähteen asentaminen

Jotta kaikki tietokoneen laitteet saadaan sähkövirralla, voimayksikkö toimii.
Hänen tehtävänsä on kontrolloida sähkövirran ominaisuuksia, kuten taajuus, teho ja voimakkuus.

Virransyöttöyksikkö on asennettu suoraan järjestelmän yksikköön.
Tavallinen sijainti on järjestelmän yksikön takaosassa.

Kun virtalähde on vaihdettava

Virransyötön vaihtaminen on välttämätöntä seuraavista syistä:
- normaali kuluminen. Pitkän aikavälin toiminnan takia yksikkö menettää ominaisuutensa ja sisäinen järjestelmä tulee käyttökelvottomaksi: yksikkö alkaa kuumata ääniä - jäähdytin epäonnistuu. Usein vanhoja, yli 7-vuotiaita lohkoja joutuu normaalille kulumiselle;
- sähköpiirin osien toimintahäiriö. Jos jokin virtalähde ei toimi, virtalähde loppuu. Pahimmassa tapauksessa alikuntoisten yksiköiden ongelmat voivat olla oikosulussa. Ennen tätä laite voi tuottaa savua ja epämiellyttävää palavaa hajua. Tämä on selkeä signaali, joka katkaisee virran;
- valta puuttuu. Vanhemmat yksiköt voivat menettää kykynsä toimittaa suurta tehoa samasta kulumisesta. Mutta useammin, tehon lisääminen liittyy raudan päivitykseen, eli yhä useampia uusia laitteita on kytketty tietokoneeseen, ja vanhoja elementtejä korvataan uudemmilla. Nykyaikaiset tietokoneen komponentit ovat vaativampia virtalähteessä. Voimakasta tehottomuutta heikentää huomattavasti tietokoneen suorituskykyä, se ei toimi täydellä voimalla ja on hyvin hidasta.
Ja jos rauta on erittäin kapasiteetiltaan vaativa, se voi johtaa yksikön ja komponenttien epäonnistumiseen.

Vanhan virtalähteen poistaminen

Ennen kuin katkaiset virran, siirrymme tietokoneen analyysiin.
Virransyötön asennus voidaan tehdä yksin ja poistaa vanhan.
Kuvassa 1 on esitetty avoin järjestelmäyksikkö.

Avaa järjestelmäyksikkö. Poista sivukansi.

Kuvassa näkyy, missä virtalähde on asennettu. Tästä tulee kaapeli, joka on liitetty verkkoon (pistorasiaan).
Vanhan virtalähteen parantuessa irrota tietokoneen takana olevat neljä pulttia samalla, kun pidät virtalähdettä.
Aloittelijoille on parasta irrottaa vanhoja kaapeleita ja vaihtaa uudet, mutta jos olet varma, etsi kaikki virtalähteestä tulevat johdot ja irrota ne laitteista.
Älä yritä käyttää voimaa - joissakin kaapeleissa on salpa, jonka pitää katkaista turvallisesti, jotkut on poistettava - pääsääntöisesti ne ovat virtalähteiden kaapeleita.
Kaikki, irrottamalla virtajohdot, yksikkö voidaan vetää ulos.


Virtalähteen liittimet.
Hieman teoria. Virtalähteessä on johdot, jotka liittävät tietokoneen eri osiin järjestelmän yksikössä.

Virtalähteen ulkonäkö

Tässä on lohko itse.
Hänen esimerkki näyttää, kuinka erilaiset johtimet ja kontaktiliittimet näyttävät.
Pääkanava syöttämään sähköä emolevyyn (pää) on paljon johdotusta ja laaja liitin. Kuvassa se on alla. Sisältää 20 tai 24 yhteystietoa. Tässä kaapelissa on 24-nastainen liitin. Emolevyllä voi olla 20-, 24- ja jopa 28-kanavainen liitin. Voit liittää minkä tahansa kaapelilokeron mihin tahansa emolevyn liittimiin. Useimmiten pääkanavalla on yksi tai kaksi vielä 4-nastaista liitintä, jotka ovat erillisiä.
Virransyöttöjohto prosessoriin. Kuva on pääkaapelin vieressä, johdot ovat mustat ja keltaiset. Mukana on 4 kontakteja.

päävirtakaapeli. Sen muoto, jossa sivut reunat yhdeltä puolelta, ei salli sinun liittää sitä oikein.

Kontaktinapit oheislaitteet. Kaksi-neljä kanavaa, joissa on useita liittimiä, siirtyvät pois laitteesta. Meillä on kolme. Paksu liittimet, joissa on neljä tuloa - tämä on "Molex", on suunniteltu yhdistämään IDE-laitteet ja faneja. Onko valkoinen tai musta väri. Kuvassa ne ovat valkoisia.

Mitä laittaa matkustamolle. Henkilökohtainen kokemus

FORUMHOUSEn asiantuntijat jakavat salaisuudet rakentamaan luotettavan perustan bunkkereille ja vierashuoneille.

Hyttien ja pienten guesthouse-rakennusten aiheet ovat yhä tärkeämpiä portaalin käyttäjien keskuudessa. Loppujen lopuksi on vaikea löytää rakenteita, jotka ovat kysyntää talon rakentamisen aikana ja tyhjän osan kehittäminen kuin tämä perävaunu. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten varaston sivusto olisi valmisteltava, miten sijoitetaan sivuliike sivustolle, millä perusteella se on parempi tehdä ja miten se asennetaan.

Vaihtopaikka käytetään lepo- ja yöpymispaikkana. Laitteisto on tallennettu siihen ja sää on kauhea. Oikealla lähestymistavalla voit tehdä mini-talon ja työpaja pois.

Kuten minkä tahansa rakennustyön yhteydessä, rakennuksen valmistuksen tulisi alkaa projektin kehityksestä ja kustannusten laskemisesta. Kaikki tämän valmisteluvaiheen yksityiskohdat on kuvattu yksityiskohtaisesti FORUMHOUSE-käyttäjän aiheessa, jossa on lempinimi Cosolapyj - "Proper Change House". Tutkittuaan sen, saat kattavat vastaukset useimpiin kysymyksiin, jotka liittyvät autonrakennuksen itsenäiseen rakentamiseen.

Mitä laittaa mökit mökille: valitse säätiö

Projektin valinnasta lähdemme ensimmäiseen rakennusvaiheeseen - säätiön rakentamiseen. Aluksi päätämme siitä, mitä rakennamme, mikä säätiö tarvitsee rakennukseen. Tällaiset eksoottiset kuin kammio uunissa, sivuillamme lähes koskaan. On kolme päävaihtoehtoa. Ensimmäinen - klassinen - asennushytit lohkoihin.

Toinen on seurata kokeilun polkua - käyttää toisen käden autonrenkaita.

Tällaista säätiötä käytetään usein vettähylkivillä alueilla ja kallistuvien maaperän pinnalla. Ne laittaa runko talot ja jopa autotallit sitä. Kuinka asentaa autonvuokraus taloon autonrenkaille, kerroimme artikkelissa "Autojen renkaiden perusta."

Pile foundation on kolmas vaihtoehto. Ota yhteyttä maasi portaaliin sopivaan osaan, jos päätät, että valitset - paalut ja sinulla on epäilyksiä ja kysymyksiä.

Jokaisella säätiöllä on sekä etuja että haittoja. Vaikka tämä on kevytrakentaminen, sen ei ole syytä säästää sen pohjalta, ja kysymys "onko säätiö tarvita varastolle" on luvatonta. Jotta emme saisi olla ylhäältä aloittelija "Säätiöiden korjaus ja jälleenrakentaminen" -osiossa, muistamme tämän yksinkertaisen säännön: varmista, että lähestyt perävaunun perusta rakentamalla periaatteet, jotka koskevat koko rakennuksen säätiön rakentamista. Suunnitelma suojapaikalle ja tässä tapauksessa on oltava perusteellinen.

Yritetään tehdä säätiö "naapurimaailmaksi", mikä voi johtaa siihen, että jokaisen kauden aikana rakennuksen on oltava nostettu, jotta poistettaisiin tai pudotettavien betonilohkojen aiheuttamaa harhaa.

Kuinka laittaa mökit lohkoihin omin käsin

On helpompi nostaa kerros kuin talon liitin, mutta on oikeampaa rakentaa kaikki niin, ettei sitä tarvitse käsitellä. Jotta vältetään "iskut" voi, jos käytät käytännön kokemus käyttäjien ja ymmärtää, mitä asentaa mökkiä mökki.

Luin monia aiheita rakennusten rakentamisesta. En voi päättää, mihin perustaan ​​perävaunu valitsee. Useimmissa tapauksissa ne, jotka rakastavat, kirjoittavat, että he asentavat perävaunujen betonipohjapetoksiin. Aloin etsiä heitä ja heittäytyä vaistoon. En löytänyt sellaisia ​​pienikokoisia kuvia kuin kuvissa. Näen vain suuria ja kalliita FBS-lohkoja, joita käytetään mökkien rakentamisessa.

Mitkä esteet laittaa valot

FBS on vankka perustilohko (tai muu salauksen purkuvaihtoehto - seinä). Riippuen sen koosta ja tiheydestä, se voi painaa 380 - 1960 kg. Niinpä tilapäisen rakennuksen rakentamisessa ei vaadita massa- ja mitoitusominaisuuksia. Tarvitsemme pienemmän lohkon, FBS 4-2-2 -merkin, jossa LxBxH (pituus, leveys ja korkeus) ovat yhtä suuret: 390x190x190 mm ja paino noin 36-38 kg.

Niitä kutsutaan myös käsijalostuksen perustaksi. Voit päästä eroon tästä tilanteesta: ostaa päällystyslaatat 50x50x5 / 60x60x6 cm ja asentaa ylhäältä alaspäin pienempiä päällystyslevyjä.

Niitä kutsutaan myös hiekkasementiksi. Voit myös käyttää vanhoja autonrenkaita. Tästä syystä se täytetään sisältä (tiiviisti pakattu) hiekalla.

Rengas- tai päällystyslaatat päälle asetetaan FBS 4-2-2. Betonimyllyn liimaamiseksi laattaan (tai sitomaan useita kappaleita yhteen) on käytettävä laattaliimaa.

Valitsemalla lohkojen alapinnan alapuolelle, me muistaa, että ne joutuvat kosketuksiin maan kanssa ja altistuvat kosteuden haittavaikutuksille. Siksi emme käytä materiaaleja, jotka ovat alttiita kosteuden kertymiselle, nimittäin kaasua, savea ja vaahtosbetonia.

Jos pohjaan käytetään sementtipohjia, joissa on tyhjiöitä, on täytettävä ne laastilla tai betonilla.

Toinen vaihtoehto voisi olla sarake- tai itsekiinnittyvien tölkkien valmistus muottipesässä.

Ehdotan, että otetaan 10-15 litran muovinen kauha: jäljelle maalin, ruoan jne. Rakentamisen jälkeen. Pääasia on, että kauhat ovat korkealla. Ostamme sementtipussin, 4 pussia hiekkaa + vettä. Me häiritsemme kaiken tämän laskentakupissa: 4 osaa hiekkaa otetaan 1 osaan sementtiä ja 0,5 vettä kaadetaan. Annamme seoksen kuivua. Näin tehdään kotitekoinen hiekkasementtilohko.

Kotitekoisia lohkoja tehdessä muistelemme, että sinun ei pitäisi kaataa runsaasti vettä sekaan, kuten aloittelevat kehittäjät haluavat tehdä, ja tuovat sen happamaksi. Tämä johtaa betonin brändin vahvuuden huomattavaan vähenemiseen. Jotta täyttö olisi helpompi erottaa muotista, ämpärin seinät voidaan rasvoida työstämällä. Laskemme myös etukäteen hankkeen taloudellisen toteutettavuuden. Voi olla, että esivalmistettujen tuotteiden osto on halvempaa (ja nopeampaa ajallaan).

Mitä laittaa muutos taloon maassa: tyyny perustuksen alla

Olen jo hämmentynyt. Riippumatta siitä, tarvitaanko hiekkaisen tyynyn kaatamista, jonka pitäisi mennä ensin, ja sitten - hiekkaa, roskaa tai roskaa / hiekkaa.

Mielestäni kevyille rakenteille, kuten perävaunulle, "tyynyn" päätehtävä on taata tiheys kunkin pilarin alla. Poista ensin hedelmällinen kerros. Tämä on noin 20-30 cm. Sitten nukahemme hiekkaa. Me kaatamme sen ja ram. En kaatoi raunioita.

Maadoittavissa maaperissä sinun on noudatettava seuraavaa sääntöä - ei tarvitse kaivaa betonipylvästä maahan. Poistamme vain "hedelmälliset". Seuraavaksi täytetään kaivettu reikä (noin 1x1x0,3 m) geotekstiilillä (tarvitaan kerrosten erottaminen) ja kaadetaan hiekkaa, ts. Vaihda heiluttavan maaperän likaantumattomalle.

Laitoin perävaunun maalle tiilikiviin. Tyyny geotekstiilistä valmistetun hiekkapuhalluksen alla.

Kuinka laittaa perävaunu lohkoihin

Kuinka asentaa lohkokontti sivustolle?

Maan talon tai kesämökin rakentamisen aikana yksinkertaisin vaihtoehto tilapäiselle asumiselle on lohkokontti. Sitä voidaan käyttää asuntojen rakentajille, siitä tulee vaihtoehtona maanrakennuksen rakentamiseen. On tärkeää asentaa säiliö asianmukaisesti sen turvallisen ja mukavan käytön varmistamiseksi.

Lohkokonttien lajikkeet

Vaihtokoti voidaan kerätä tyhjästä, ja voit ostaa valmiiksi valmiin kuljetusastian ja osittain muuttaa sitä. Ensimmäinen vaihtoehto on hyvä vaihtelu - voit valita oikean koon, valita kätevän laitteiston miellyttävään oleskeluun kesällä. Valmis astia vaatii paljon vähemmän työvoimaa, mutta sen käyttö on rajallista.

Toinen tyyppi moduulityyppiset teräslevytettavat lohkokontit. Useita tällaisia ​​kontteja voidaan yhdistää - tuloksena saat analogisen täysimittaisen kesämökin, jossa on useita huoneita ja kätevä asettelu. Tällaisille tuotteille on ominaista liikkuvuus ja kokoonpanon vaihtelu.

Modulaarisen säiliön asennuksen ominaisuudet

Itsetäsäiliö voi olla puusta valmistettu metallikanava, jonka ulkopinta peitetään ammattimaisella lattialla. Lattiapinta on valmistettu metallilevystä, jonka paksuus on 2 mm. Linoleumilla tai muulla lattianpäällysteellä on mahdollista pinota. Sisävuoraus voidaan tehdä muovipäällysteellä tai vanerilla, jolloin kerrosten välissä on eristys ja höyrysulkukalvo. Valmiiksi tehtyjä eristettyjä sandwich-paneeleja voi ostaa runkorakenteisiin.

Lohkosäiliön asennus toteutetaan useassa vaiheessa:

 • Sivuston valinta, valmistelu ja merkitseminen. Se on puhdistettava vehreys ja roskat, maa on tasoitettu ja huolellisesti paisunut.
 • Yksinkertaisen sarakepohjan asennus. Säiliötä ei saa asentaa maahan - betonilohkoja tai tiilipylväitä käytetään sen pohjana. Suurissa säiliöissä käytetään kasaalapsia.
 • Kanavan leikkaus ja metallikehyksen hitsaus. Vaadittavan kokoisen kanavan segmentit liitetään vahvaan kehykseen, kulmat ovat ehdottomasti 90 astetta.
 • Pystyttimet on hitsattu pohjaan. Ne sijoitetaan kulmiin ja ovien ja ikkunoiden paikkoihin.
 • Ylärainan asettaminen ja hitsaaminen valmiissa telineessä.
 • Aluslattian sijoittaminen - metallilevyt pinotaan runkoon ja betonilohkoihin ja hitsataan sitten yhteen.
 • Seinien päällystys ja kattovalaisimet. Hänen levyt on kiinnitetty runkoon tavallisten metalliruuvien avulla.

Metallisäiliö on koottu ja asennettu, minkä jälkeen voit siirtyä eristykseen ja sisustukseen.

Konttien viimeistely

Sisäpuolelta on asennettu puukehys, joka on suunniteltu eristeen ja höyrysulkumembraanin asentamiseksi. Eristystyön jälkeen se on peitetty vaneri- tai seinäpaneelikerroksella. Lattiat sijoitetaan aluslevyn metallilevyille, minkä jälkeen niiden väliin asetetaan lämmitin ja höyrysulku. Ne on peitetty lattiapinnoilla ja päällystyspäällysteellä.

Ovet ja ikkunat on asennettu astiaan, jonka jälkeen säiliö on käyttövalmis. Käytön helpottamiseksi se voi suorittaa sähköä.

Asennuspohjien asennus

Hyvä lukija, jos et ole käynyt verkkosivuilla Sarbona.rf Suosittelen, että lähdet juuri nyt!

Asennuspohjien asennus

Talon rakentamisessa yksi tärkeimmistä elementeistä on korkealaatuinen säätiö, koska se on tulevaisuuden rakentamisen kannalta. Sen vuoksi se on rakennettava paitsi laadukkaista materiaaleista, myös asennettavaksi oikein. Nykyään FBS-lohkojen perustukset ovat erittäin suosittuja, ja ne liittyvät paitsi korkealaatuiseen materiaaliin myös suhteellisen edullisiin kustannuksiin. Tietenkin monet ihmettelevät, miten rakennetaan säätiö lohkoilta. Lohkojen perusdiagrammi Lohkojen perusdiagrammi. Säätiölohkojen perustaminen on yksinkertainen ja nopea, ja voit valita erikokoisia lohkoja helpompaa työtä varten. Block foundation on kestävä ja erittäin luotettava, mutta samalla on otettava huomioon se, että nämä parametrit varmistetaan asianmukaisella asennuksella. Tällaisen perustuksen tärkein etu on se, että se kestää sekä kohotettuja että matalampia lämpötiloja, joten tällainen säätö soveltuu erilaisiin ilmasto-olosuhteisiin. Lohkoperustan perustaminen on yksinkertainen prosessi, mutta se vaatii perusteellisuutta ja huomiota. Jos aiot tehdä FBS: n perustan itsellesi, on suositeltavaa käyttää pienempien lohkojen mittoja, sillä lohko painaa keskimäärin jopa 500 kg, joten tarvitset lisää nostolaitteita. Laaja valikoima FBS-lohkojen kokoja ja malleja on toinen etu. Tällaisen valikoiman ansiosta voit järjestää paitsi lohkoperustan myös rakentaa seiniä, mutta niiden rakentamiseen tarvitaan seinälohkoja. PBS on valmiin materiaalin ja sinun tarvitsee vain ostaa sopivia kokoisia levyjä, joiden vuoksi ei ole tarvetta jauhaa ja jotain. Seuraavat työkalut ja materiaalit tarvitaan lohkoperustan asentamiseen: Pohjustuslohkon piirustus Pohjakerroksen piirtäminen. (edullisesti esiporaisilla rei'illä); varusteet; vedenpitävä materiaali; betoniseos; hiekka; lapio; betonisekoitin; romu; rakentamisen taso ja vesitaso; köysi; autojen ja säiliöiden siirtämiseen; ohut teräslanka tai nailonkiekko; lastalla; tasolla; vasara; taltta; mittanauha; rakennusnosturi. TÄRKEIMMÄT LÄHETYKSEN MITAT Ennen kuin rakennat perustan lohkoilta, sinun on päätettävä lohkojen tyypistä rakentamiseen. Niiden koko voi vaihdella huomattavasti. Mitkä lohkokoot ovat tarpeen riippuu rakennuksen tarkoituksesta. Esimerkiksi talon lohkoperustan, erityisesti pääoman, on kestettävä valtava painon kuorma. Tee näin valitsemalla massiiviset ja leveät lohkot, jotka voidaan asettaa vain rakennushissin avulla. FBS-lohkojen teippipohjan rakenne FBS-lohkojen nauhateoksen rakenne Jos säätiö on rakennettu pienelle rakennukselle, esimerkiksi autotallille, kylpyläosastolle, maanrakennukselle tai ulkorakennukselle, voidaan käyttää pieniä lohkoja. Lohkojen perusta on rakennettu melko nopeasti, toisin kuin tulva. Lähes välittömästi sen rakentamisen jälkeen voit aloittaa seinien asentamisen. Sen koon lisäksi lohkot vaihtelevat myös tiheydeltään. On parempi käyttää lohkareita, joiden tiheys on 1500-1800 kg / m. Alapinnan leveyden on oltava suurempi kuin rakennuksen seinien laskettu paksuus. Myös rakentamiseen valittujen lohkojen leveys otetaan huomioon. Lohkot olisi vapaasti sisällytettävä kaivantoon. Kaivannon syvyys riippuu maaperän rakenteen ja koostumuksen koosta. PERUSTEHOKKUJEN ASENNUS On parempi asentaa säätiö FBS: ltä lämpimän kauden aikana. Ihanteellinen aika on kesä. Säätölevyjä ei saa asentaa märälle ja kostealle pinnalle, on parempi lykätä rakentamista epäsuotuisissa sääolosuhteissa. Ennen kuin aloitat lohkoperustan rakentamisen, sinun on valmisteltava säätiö, minkä vuoksi akseleita on asennettava ja tehtävä sitten hajotus ja kaivaa kaivanto. Voit siirtää akseleita venyttämällä aksiaalikierteitä ja siirtäkää leikkauspisteitä kaivannon pohjaan käyttämällä runkopakkausta. Sinun pitäisi myös miettiä tyynyä säätiön alapuolella - se tulee tehdä hiekasta, jota sinun täytyy siivellä ja tiivistää. Tyynyn keskimääräinen paksuus on 5-10 cm, ja sen leveys ylittää säätiön koon 20-30 cm: llä. Tämä kaikki viittaa PBS: n nauhateosten rakentamiseen. Betonielementtien kokoluokka FBS Betonilohkojen kokoluvut FBS. Jos aiot tehdä saraketyypin lohkojen perustan, sinun on luotava erityisiä kaappeja ja tyynyjä. Tyyny on sijoitettava kaikkiin kaivoihin ja tehtävä se erityisjärjestelmän mukaisesti. Kaivon pohjaa on painettava, minkä jälkeen tyyny tulee tehdä rauniot ja hiekka, huolellisesti tasoitettu. Tuloksena oleva tyyny voidaan poistaa mastiksi bitumista. Päätehtävänä on tehdä kaikki saman rakenteen ja pituuden reiät. Tämä auttaa sinua tavallisessa köydessä, joka on kiristettävä tukikohdan pivot-pisteiden välillä. Säätiön asennuksen on aloitettava lohkoilla, jotka suorittavat majakkojen toiminnan, ne sijoitetaan kulmiin, risteyksissä ja hyppyjä. Kuinka tarkasti asennettuja lohkoja, majakoita, riippuu säätiön suunnasta ja koosta projektin kanssa. Sitten sinun on siirryttävä ylös laiturille, tämä on tehtävä vähitellen, joka kerta kasvattaen rivit pinottu lohkoja. Poikkeamat korjataan helposti sorkkaraudalla, jonka pohja-elementit liikkuvat siihen, mihin ne pitäisi mennä. Avulla tasoitus vaatimusten mukaisuuden tarkistamiseksi piirustusten ja oikea sijoittaminen yksiköiden Majakat, vaikka nykyisiä poikkeamat ovat normi. Jos taso osoittaa, että sallittu normi ylittyy, laite on poistettava muurauksesta ja asennettava uudelleen. PERUSTAMISEN PERIAATE FBS: stä Keskeinen asia, johon on kiinnitettävä erityistä huomiota on lohkojen kiinnittyminen, jonka on oltava perusteellinen, tartunta tehdään sementin avulla. Ennen levittämistä on välttämätöntä valmistaa ratkaisu, joka huolehtii sen halutusta johdonmukaisuudesta etukäteen, koska sen jälkeen sitä ei voi lisätä, koska se vaikuttaa työn laatuun. Lohkojen asettaminen on samanlainen kuin muuraustyö, vaakasuuntaiset poikkeamat eivät saa olla yli 10 mm. Kestävyyteen perustus on vahvistettu metalliristillä. Tiivistysliitokset ja saumat ovat lohkojen perustan rakentamisen edellytys, erityisesti autotallien, kellareiden ja kellareiden rakentamiseksi. Tällöin liitokset täytetään erityisellä liuoksella, joka sisältää vedenpitävää lisäainetta, joka parantaa merkittävästi sen suorituskykyominaisuuksia ja säätiön elämää. Liuoksen paksuus riippuu lohkojen koosta. Lohkojen väliset raot täytetään vahvistetuilla monoliittisilla betoniteräksillä. Säätöä tehtäessä on muistettava, että laskelma tehdään muurauksen korkeimman korkeuden perusteella, joka ei saa olla enemmän kuin 5 korttelia. Rakentamalla standardeja ja normeja betonilohkojen välillä voit tehdä pieniä aukkoja tietoliikenteen kuljettamiseen taloon: tämä on jätevedenpuhdistusta, sähköä ja vesijohtovettä. Loppujen lopuksi viestintä suoritetaan juuri maan alla. Teokset täydennetään pakollisella pohjamateriaalilla, luotettavan vedenpoistojärjestelmän ja korkealaatuisen kaihtovyöhykkeen asentamiseksi tarvittavaan kaltevuuteen päärakenteesta. Viemäröinti voidaan tehdä savi linna tai muita käytettävissä olevia keinoja. KAIKKI SUUNNITELMAN PERUSTAMISEN EDUT JA HAITAT FBS-BLOCKSISTA Rakennuksen nopeus. Lohkojen perustana on monoliittinen pohja, joka on leikattu kappaleiksi, joiden osia voidaan helposti taittaa haluttuun muotoon. Luotettavuutta. Säätiön osat valmistetaan tehtaalla, jossa kaikki materiaalin tuotannon vaiheet ohjataan automaatilla. Pohjustuslohkojen (liuosreseptin, raudoituksen verkon tiheyden) laskenta suoritetaan jatkuvasti jokaiselle lajikkeelle tuotevalikoimasta. Monipuolisuus. Peruslohkoista voit koota melkein minkä tahansa monimutkaisuuden pohjan. Rakennusmateriaalia käytetään korkeisiin kerrostaloihin ja pieniin taloihin. Tuotevalikoimaan kuuluvat rakennustyön käsikäyttöiset ja mekaaniset työt. Vastustuskyky. Elementit, joissa on erityisiä lisäaineita, soveltuvat hyvin hapanta tai "jäillä" maaperää varten (permafrost-olosuhteissa). Rakennustöiden edellyttämien perustuskappaleiden tarkkaa laskemista varten käytetään SNiP: ssä hyväksyttyjä vakiotaulukoita. Kohtuullisuutta. Perustablokit on varustettu erityisillä silmukoilla, jotka helpottavat elementtien asettamista kaivoihin. Samaan kaliiperiin asennetut tuotteet on sovitettu toisiinsa, niillä on kiinnitysaukot tiukkaan istuvuuteen. FB: n perustilohkojen asennus on haittapuoli: Korkeat kustannukset. Nauhan esivalmistetut tai pylväsperustaiset kustannukset maksoivat noin 35-40% kalliimpia kuin monoliitti. Koska nopeus joutuu maksamaan. Hydroprotection. Peruslohkojen asettamisen jälkeen on tarpeen suorittaa perusteellinen vedeneristys (2 kerrosta). Precast-pohja ei siedä ylimääräistä kosteutta. Lämpenemistä. Muuraus saumoja on lisäksi suojattava "pakastamiselta", koska lämpötila- ja kosteuspitoisuus vaikuttaa haitallisesti sideaineliuokseen. Esimerkiksi säätiön eristys polystyreenivaahdolla suojaa täydellisesti muurauksen heikkoja kohtia ja pidentää esivalmistetun pohjan elämää. Perustablokit ovat käytännöllinen ja kannattava perusta talolle, kellari, joka on luotettava ja kestävä, mikä tarkoittaa sitä palvella sinua jo vuosia. Jos haluat asentaa PBS-pohjaisen lohkon, et tarvitse erityisiä taitoja. Laadukkaiden materiaalien asettamisen ja laadun tekniikan huomioimisen avulla voit nopeasti rakentaa lohkon perustan omiin käsiinsä säästämällä aikaa ja merkittäviä varoja.

Kuinka asentaa seinäasennukset?

Tähän mennessä 2, 3 tai 4 sähköpistoketta on asennettu keittiössä tai television takana olevassa salissa. Paneeli voi olla vaaka tai pystysuora. Jos päätät asentaa tällaisen pistorasian lohkon seinään, tulevaisuudessa voit yhdistää erilaisia ​​kodinkoneita ei adapterin kautta vaan erikseen.

Tässä artikkelissa opit, kuinka asennat ja liitä pistorasioiden lohko taloon omalla kädelläsi.

Tärkeimmät vivahteet

Nykyään kunkin talon seinät voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista. Tästä johtuen liitoskappaleen asennustekniikka voi olla melko monipuolinen seinän materiaalien mukaan. Artikkelissa yritimme selittää kunkin vaiheen erikseen.

Nyt harkitsemme vain liitäntälohkon asennusta ja kytkemistä. Tarvittaessa voit käyttää myös yhdistettyä yhteysvaihtoehtoa. Kun pistorasia + kytkin yhdistetään, puhumme erikseen.

Asennusohjeet

Joten lähes jokainen voi ymmärtää, kuinka oikein asentaa ja yhdistää pistorasioiden lohko omin käsin, annamme sinulle askel askeleelta ohjeita A: sta Z: hun, jossa on valokuvan esimerkkejä ja videoita, jotka yksinkertaistavat huomattavasti tehtävääsi.

Valmistelutyöt

Ennen asennuksen aloittamista on ehdottomasti päätettävä, missä pistokekappale asennetaan. Jos aiot asentaa keittiössä, se on parempi sijoittaa sen yläpuolelle työtasolle. Olohuoneessa voit asentaa pistorasia-ruutuun television takana. Tulevaisuudessa hän voi piilottaa kaikki tarpeettomat johdot. Jos haluat laittaa parin kaksi tai kolme myyntipistettä kylpyhuoneessa, muistakaa, että etäisyyden veden tulee olla vähintään 60 senttimetriä. Meillä on jo artikkeli, jossa osoitetaan pistorasioiden asennuskorkeus eurooppalaisten standardien mukaisesti.

Keittiön lohkolohkojen sisäänvedettävä versio on suosituin. Pöytäkoneessa olevat pistorasiat, sinun tarvitsee vain painaa, ja ne tulevat ulos. Tällä hetkellä tätä asennusvaihtoehtoa voidaan pitää paitsi kätevänä myös täysin turvallisena.

Myös valmisteluvaiheessa, sinun on ehdottomasti valmistettava työkalu seinien irrottamiseksi johdotuksesta. Lisäksi sinun tulee käyttää rakennustasoa ja merkkiainetta.

Seinämerkintä

Nyt on aika tutkia tärkein vaihe, josta paljon riippuu tulevaisuudessa. Sinun on otettava merkki ja mittanauha ja sijoitettava merkintä seinälle. Antamasi pistemäärät olisivat samat kuin suunnittelijat, jotka aiot asentaa. Asiantuntijat ilmoittavat, että etäisyys podozetnikov keskusten pitäisi olla täsmälleen 72 mm. Jos tässä tapauksessa annat virheen, muista, että koristeellinen suojus ei yksinkertaisesti tule paikoilleen. Muista myös, että kaikki iskut on levitettävä tasaisesti vaakasuoraan tai pystysuoraan tasoon.

Tätä varten on parasta käyttää rakennustasoa. Kun olet lopettanut seinän asettelun, voit aloittaa parranajon.

Stroboinnin luominen

Tässä vaiheessa sinun on ehdottomasti valmistauduttava sulautettujen lattiapäälliköiden istuimeen. Ei ole mitään vaikeaa ja selviytyä samanlaisesta tehtävästä, erikoissuutinlaite auttaa sinua. Jos sinulla ei ole perforatoria, voit lyödä reiän taltalla ja vasaralla.

Jos asunto- tai talon seinät peitetään kipsilevyllä, tässä tapauksessa tarvitaan erikoiskruunua kipsilevyyn.

Mount Podrozetnikov

Nyt sinun täytyy ymmärtää, kuinka asentaa blokki podozetnikov. Tähän mennessä voit tavata erityisiä muovilaseja, jotka voidaan myöhemmin yhdistää toisiinsa. Tämä on varsin kätevä, koska jokainen uusi tulokas pystyy yhdistämään podozetnikin tässä tapauksessa.

Tiilissä tai betoniseinässä podozetnikin on oltava itsenäisesti vzamat seinässä. Kipsilevyllä voit käyttää erityisiä paininjalkoja. Meillä on jo artikkeli, jossa voit tutustua podrozetnikovin asennuksen ytimeen.

Sähköliitäntä

On välttämätöntä kytkeä sähkö pistorasiaan, kun liuos kovettuu. Vain tämän jälkeen voit siirtyä liittämään sisäisen virtalähteen 220 voltin verkkoon omiin käsiisi. Voit kytkeä useampia Euro-lähtöjä kaapelilla yhdestä syöttökaapelista. Tämä menetelmä on sallittua käyttää, jos et käytä tehokkaita kodinkoneita.

Ennen yhteyden aloittamista varmista, että sammutat paneelin virran. Tämän jälkeen kaikki syöttöjohdot on saatettava pistorasiaan. Nyt hyppääjät voivat yhdistää muita lohkoja. 3 tai 4 pistorasian lohkon kytkeminen tapahtuu alla olevan mallin mukaisesti:

Kun olet suorittanut kaikkien johtimien liitännän, voit aloittaa euro-pistorasian koteloiden kiinnityksen pohjaan ja asentaa sitten koristeellinen suojus.

Tällä hetkellä tämä on koko tekniikka asennus ja liitäntä lohko pistorasiat seinään. Kuten näette, kaikki pistorasian lohkon asennusvaiheet ovat melko yksinkertaisia, ja lähes jokainen voi selviytyä tästä tehtävästä. Jotta voit ymmärtää asennuksen olemuksen, sinun täytyy nähdä tässä artikkelissa lähetetyt videot.

Mitä tehdä, jos pistorasia putoaa seinältä?