Roof ebbs: näkymät, laite + miten asentaa itse

Talon kattoa verrataan usein sateenvarjoon: päätehtävänä on suojata sateelta ja muilta ilmakehän kosteudelta. Mutta on yksi merkittävä ero, koska neste virtaa yhtäjaksoisena seinäksi sateenvarjostimena kaikissa suunnissa kerralla ja modernin talon katolta vain muutamassa erikoisalueella. Kuivausjärjestelmän koko salaisuus!

Ja niiden hienoja piirteitä on paljon, koska on tärkeää, että koko järjestelmä ei toimi vain, mutta ei vaadi jatkuvaa huomiota itsensä rikkoutumisten vuoksi. Siksi tässä artikkelissa paljastetaan sinulle kaikki salaisuudet: kuinka päästään katolle omalla kädelläsi niin, että heidät on ajateltu pienimmälle yksityiskohdalle!

pitoisuus

Mitkä ovat asuinrakennuksen helvetit

Vesierotuksen järjestäminen asuinrakennuksen katolta riippuu suoraan katon muodoista ja

Talo, jossa ei ole järjestäytynyttä vettä ohjata: onko se todellinen?

Ehkä olette koskaan ajatelleet, että on mahdollista tehdä ilman mitään viemäreitä - eikö olisi ollut mahdollista ennen kuin Venäjällä ilman heitä? Kyllä, en vain, käytän tätä lähestymistapaa tänään!

Esimerkiksi jos talo on rakennettu tiukasti tiettyyn tyyliin, ja sen viemäriputket eivät voi piiloutua eikä mukautua valitulle ulkoiselle rakenteelle millään tavalla. Tällöin rakentajat tekevät kaikkensa sadeveteen, ei vahingoita rakennusta.

Tätä varten katto on rakennettu niin, että se on laaja katos ja seisoo seinän etupuolella vähintään puoli metriä. Lisäksi pohjaseinille asetetaan pystysuora eristys, ja itse säätiö on korkealla kosteutta kuluttavilla materiaaleilla, kuten keraamisilla laatoilla tai kiveillä.

Toinen vaihe on tehdä alueen pystysuuntainen asettelu niin, että talosta on havaittavissa oleva kaltevuus, jotta vesi pääsee vapaasti katosta ja heti jättää talon perustan.

Ebb standardi kaksinkertainen kaltevuus katto

Pöydän katon vakiomalli koostuu seuraavista elementeistä:

Niissä paikoissa, joissa veden virtaus on suuressa paineessa (useimmiten laaksossa), pysäytys asetetaan kourun kouruun tai kulmaan.

Vedenpoiston organisointi litteästä katosta

Mutta litteän talon katolla ebb näyttää hieman erilaiselta:

Jotta vesi voidaan järjestää tasaisesta katosta, se on aluksi varustettu suojuksella, jonka korkeus on 30-90 cm, mikä toimii myös esteinä. Asenna sitten viemäri useimmissa tapauksissa - sisäisesti.

Sisäinen valua pidetään luotettavampana, koska tällainen järjestelmä ei ole melkein altistunut ilmakehän vaikutuksille. Asenna vedenottoaukot vain katon alemmilla osilla, mikä on varsin loogista. Jos katto on korkeintaan 150 m 2, aseta kaksi kraatteria: vakio, jossa on nousuputki ja hätätapa, joka poistaa vettä kaiteen läpi.

Mutta on äärimmäisen tärkeää, että tasaisen katon kaltaiset järjestelmät toimivat aina kunnolla. Tämän vuoksi tällaisen järjestelmän on oltava kelvollinen, ts. suojattu tukosta lehdet syksyllä ja lumi talvella. Tätä tarkoitusta varten kori on kiinnitetty suppilorenkaan tai laipan päälle ja lämmityskaapelit on asetettu. Ja putken alemmassa osassa on asennettu tarkistus puhdistukseen ja ohjaukseen. Vesi itse sisäpuolisen tyhjennyksen kautta virtaa pääkeräimeen.

Materiaalin valumisen valinta

Ensin sinun on päätettävä, mistä materiaalista haluat asentaa viemäröintijärjestelmän:

Tämä ei tarkoita, että yksi niistä olisi parempi tai pahempi. Muovi yleensä houkuttelee kohtuuhintaan ja helppoon asennukseen, metalliin - kestävyyteen ja luotettavuuteen.

On kuitenkin otettava huomioon, että talon viemäröintijärjestelmän järjestely Venäjän alueella edellyttää vakavia vaatimuksia:

Mistä materiaalista vesihuoltojärjestelmä tehdään, sen käytännöllisyys ja kestävyys riippuvat. Laadun tyhjennyksen pitäisi toimia kunnolla myös rankkasateiden aikana ja ilman seinämien roiskeita. Materiaalin on oltava riittävän vastustuskykyinen tuulenpuhalle, vaikeille pakkasille ja lumikuormalle. Ottakaamme siis tarkemmin kunkin vaihtoehdon hyvät ja huonot puolet.

Modernit metallivalut on valmistettu galvanoitua terästä, tinaa, alumiinia, titaania, sinkkiä, kuparia ja metallia polymeeripinnoitteella. Edullisin niistä hinta - tina ja sinkitty teräs, ja ne ovat myös vähemmän käytännöllisiä, koska alttiina mekaanisille vaurioille ja korroosiolle. Kun työskentelet tällaisten elementtien kanssa, sinun on käytettävä paljon tiivisteitä ja suojattava kaikki nivelet, mutta tämä ei välttämättä takaa vettä, joka jäätyy putkistoihin ja räjähtää ne. Tästä johtuen tyhjennysaineiden käyttöikä on korkeintaan 15 vuotta. Toinen sinkityt teräs ei ole kaikkien mieltymys, koska se lopulta peittää valkoiset ja ruosteiset tahrat. Siksi tällainen teräs on suojattu molemmilla puolilla muovia, joten tällaiset tekniikat auttavat lisäämään takuun voimassaoloaikaa jopa 15 vuoteen. Ja vain tässä tapauksessa teräksinen kouru ei pelkää happaman sateen, auringon tai naarmujen varalta.

Paljon kestävämpiä sinkki-titaania, alumiinia ja kuparia. Nämä eivät kuihtuneet kovaan lumikuormaukseen. Mutta ne painavat jo enemmän, on vaikea asentaa ja paljon kuormaa räystään. Esimerkiksi kupari ei ole vain tyytyväinen sen esteettiseen ulkonäköön, mutta sillä on myös vahvoja ominaisuuksia. Erillinen kouru, joka ei ole paljon kalliimpaa kuin sinkki - aluzinkista. Niillä on melko kaunis metallisen kiilto- ja kiteytyskuvio ja samanaikaisesti erinomainen korroosio johtuen alumiinin läsnäolosta tyhjennyspinnoitteessa. Tämä elementti muodostaa stabiilin oksidikalvon putkien pinnalle.

Silti tällainen veden ulosvirtaus, kuten lyijy. Ne ovat merkittäviä niiden erinomaisen vastustuskyvyn lämpötilan muutoksiin, erityisesti teräviä, kun keväällä on huurre yöllä. samanaikaisesti lyijynpoisto on niin helppoa koota, että se soveltuu monimutkaisen kokoonpanon katolle.

Mutta suosituimpia ovat muovin kuivatus. Ne ovat kevyitä, käytännöllisiä ja hiljaisia ​​ja samalla paljon edullisempia, toisin kuin kaikki muutkin tyypit. Muoviset viemärit on suunniteltu niin yksinkertaisesti, että niitä ei ole vaikea asentaa, jopa täysin tietämättömiä henkilöitä.

Olet varmasti yllättynyt, mutta nykyään jopa sementtiuunit valmistetaan ja luotettavat! Mutta niillä on merkittävä haitta: pysyvä kutistuminen, joka vaatii jatkuvaa korjausta. Kuka sitten ostaa tämän laadun vedenjakajat? Ne, jotka haluavat vakavasti säästää, koska tällaiset järjestelmät ovat halvempia kuin muovi.

Ebb-järjestelmän laskemista ja suunnittelua koskevat säännöt

Kattokokonaisuuden pätevä asennus alkaa aina sen suunnittelusta ja laskelmasta:

Ensinnäkin sinun on määritettävä, missä se on kätevämpää sijoittaa viemäröintijärjestelmä ottamalla huomioon ikkunan, ovien ja talon arkkitehtuurin ulkonevat elementit.

Mutta miten asentaa ebb tavallisen yksityisen talon katolle, kerromme nyt. Asenna sitten ensin kouru, kun otetaan huomioon suppilon kaltevuus. Tämä on 3-5 mm jokaista 1 metriä kohden:

Jos et käytä itsesäätyviä kourujen koukkuja, leikkaa tämän esijännitteen mukaisesti:

Jätevesien asennusprosessi

Olemme valmistelleet sinulle koko sarjan vaiheittaisia ​​kuvituksia ja mestarikursseja, jotta voit ymmärtää kaikki vesijärjestelmien asennuksen yksityiskohdat kaksoisikkunan katolle.

Vaihe 1. Kallistuksen tunnistus ja kiinnitys

Kaiken kaikkiaan asennusprosessin aikana tarvitaan kaksi erilaista kiinnitystä:

Koukkujen kiinnittämiseen on myös useita tapoja, ei vain kaltevuuden osalta:

Koukun koukun avulla taivuta tyhjennysteline oikeaan kulmaan ja kiinnitä ne etuosaan oikeaan järjestykseen alkaen nurkasta. Varmista, että suluiden välinen etäisyys on sama, 50 - 60 cm. Tätä matkaa ei ole vain kutsuttu: näin ei tapahdu sellaista ongelmaa kuin kourat ja suuret tuulet tai lumikorkit.

Siirry nyt laitteen kaivaukseen. Jos se koostuu useista elementeistä, kerää ne maahan. Noudata alla olevia ohjeita:

 • Vaihe 1. Määritä nyt asema tulevalle tyhjennysuppilolle ja molemmille puolille 15 cm: n etäisyydellä reunasta asenna kourupidikkeet.
 • Vaihe 2. Asenna kaivurinpitimet mahdollisimman suuresta etäisyydestä tyhjennysulusta, ottaen huomioon kaltevuuskulma 0,3%.
 • Vaihe 3. Asenna nyt etupaneelin välikappaleet, joiden väliin saa olla enintään 60 cm.
 • Vaihe 4. Merkitse kulmien ja kouruholkkien paikat. Asenna kouru pidikkeisiin.
 • Vaihe 5. Aseta kaivon ulkonema kourun etulaipaan ja käännä sitten kouru takaisin, kunnes kuulet napsahduksen.
 • Vaihe 6. Leikkaa reikä haluttuun pituuteen haarukalla.
 • Vaihe 7. Kiinnitä kouru pidikkeisiin. Päällystä kouru ohuella liukukerroksella.
 • Vaihe 8. Asenna sitten tyhjennysuppilo ja aseta se takareunalle kourun takalaippaan.
 • Vaihe 9. Liitä kouruosat liittimien avulla. Varmista, että pidikkeen etäisyys kytkimen reunasta on enintään 15 cm.
 • Vaihe 10. Kiinnitä nurkat kouruun, aseta kourun takalaippa nurkkaan ja napsauta kourun etulaippaa kulmaliitoksen laippaan.

Sen jälkeen mene tyngille. Laita vasen ja oikea.

Ja nyt - vaikeuksista. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta sijoittaa tyhjennysputkea suoraan suppilon yläpuolelle, mutta poisto on pieni, jopa 10 cm etäisyydeltä suppilon keskustasta putken keskipisteeseen, on helpointa kerätä sisennys. Tätä varten laita yksikerroksinen kyynärpää suppilon tyhjennysupaan ja laita kaksinkertainen kyynärpää sileään päähän.

Jos keskusten välinen etäisyys on yli 10 cm, sisennys on koottava kolmesta elementistä. Tätä varten laita kaksisuuntainen haaraputki suppilon tyhjennysliitäntään, aseta siihen putkisegmentti ja tarkista kaksoisporaakaapeliputki jo.

Vaihe 2. Kaavion valmistus ja asennus

Asenna kouru siten, että se on 1 cm alle katon nimellisviivan alapuolella, ja tippuveden vesi voi pudota suoraan kourun keskiosaan. Jos haluat asentaa kourun tasaisesti, käytä luontiviivaa. Paikan, jossa tyhjennysputki kiinnitetään kouruun, sinun täytyy kiinnittää suppilo, tehdä merkintä ja tehdä tarvittavat:

Metalliventtiilin reikä on helpoin leikata porausuuttimella. Jos haluat työskennellä muovisella kourulla, tarvitset metallisahaa, käsi- tai hieno-sahaa. Leikkaa leikkauksen reunat hiomapaperi tai -tiedosto. Älä unohda taivuta reiän reunoja ulospäin niin, että suppilo on myöhemmin luotettavammin liitetty luistimeen:

Tässä on hyvä käytännön esimerkki siitä, miten tämä kaikki muunnetaan muovisella tyhjennyksellä:

Vaihe 3. Liitä kourut eri tavoin.

Ennen muovien urien liimaamista reunojen reunat on poistettava ja käsiteltävä puhdistusaineella. Tämä on tarpeen muovin rasvanpoistoon. Vasta sen jälkeen, kun liima asetetaan suppilon sisäpuolelle.

Useimmat modernit kourut eivät liima, vaan erityinen lukko:

Ja tässä on metallijohdon asennus:

Useiden laskuputkien liittämiseksi tarvitaan liitoksia. Asennettaessa niiden pistoaukot on käännettävä alas. Samanaikaisesti 1 cm: n rako jää jäljelle kytkimen pistorasian ja putken reunan väliin. Lisäksi kiinnitä jokaisen kytkimen alle kiinnityskorvake.

Ja tänään he kehittävät sellaisia ​​tyhjennysjärjestelmiä, jotka eivät salli parannetun veden virtauksen ylivuotoa. Tällöin on erityisesti suunniteltu kaivoa, jolla on erityinen jäykkyys.

Siinä on täydentäviä jäykisteitä kerralla koko pituudelta, jotka ohjaavat veden virtausta, lisäävät epämuodostumien vastustuskykyä ja estävät viemäreissä olevien lehtien tarttumisen. Monet nykyaikaiset kattokaivojärjestelmät on valmistettu EPDM-kumitiivisteillä. Nämä sulkevat kaikki järjestelmän osat ja eivät häiritse kourujen lineaarista laajentamista.

Asenna suppilo, taivuta sen reunat ja kiinnitä korkki:

Tietenkin, mitä enemmän suppiloja ja nousuputkistoja on viemärijärjestelmässä, sitä luotettavampi se on, mutta samaan aikaan se on kalliimpaa.

Vaihe 4. Pystyelementtien asennus

Asenna pystysuora viemäröintijärjestelmä 25 cm: n etäisyydelle maasta ja 15 cm: n etäisyydelle sokea alueesta. Seinälle täytyy kiinnittää putkien haltijat tästä laskelmasta: kunkin mittarin pidike niin, että hän oli kahden putken liitoskohdassa.

Kiinnitä puun julkisivulle pituus, joka riittää rakennuksen lämpöeristyksen paksuuteen. Kiinnitä kiristimet kiinnikkeisiin 1,8 - 2 m korkeimmalla etäisyydellä.

Aseta tyhjennysputket kiinnikkeisiin ja liitä ne kytkimellä. Kiristä letkunkiristimet, mutta älä kiinnitä putkea. Vedä putken alapää yleispatruunaan, josta leikkaa reikä, joka on yhtä suuri kuin tyhjennysputken halkaisija.

Jos haluat ohittaa rakennuksen ulkonevat elementit tai yksinkertaisesti muuttaa putkien läpi kulkevan virtaussuunnan, tarvitset polvia 135 °, kulmat 90 ° / 135 ° ja 90-150 °.

Tässä on, miten nämä puristimet näyttävät elämässä:

Putkien kiinnittäminen eri materiaalien seiniin on omat ominaisuutensa. Joten on välttämätöntä kiinnittää putket tiiliseinään yleisillä puristimilla, joissa on ruuvi, jonka pituus on 100, 160 tai 220 mm - täällä kaikki riippuu siitä, onko seinässä eristys vai ei.

Mutta putken kiinnittämiseen metalliin tai puiseen seinään tarvitaan jalustat. Jokainen näistä kiinnikkeistä on kiinnitettävä seinään erikoisruuveilla metallista tai puusta.

Jos aiot poistaa vettä katosta suoraan myrskyn viemärijärjestelmään, asenna sitten tarkistus erityisellä ritilällä, joka kerää likaa putken alaosaan. Hyvä vaihtoehto olisi yleinen myrskyvesisyöttö, joka suojaa epämiellyttävien hajujen ja alhaisten lämpötilojen vuotamista vastaan. Sitten tyhjennys ei tarvitse asettaa arin, koska siellä on jo irrotettava tarjotin kerätä lehtiä ja oksat.

Muuten, voit yleensä kieltää pystysuorat tyhjennysputket! Nykyään on tulossa muodikasta käyttää ketjuja tyhjennysten sijasta, kuten Japanissa. He vain tarttuvat kouruun, ja he lepäävät. Asianmukaisella tavalla tällaiset ketjut muuttuvat talon ja puutarhan todelliseksi sisustukseksi.

Ketjut - vain ehdollinen nimi. Itse asiassa japanilaisissa viemäreissä tällaisilla ketjuilla on monimutkainen spatiaalinen muoto, jossa on koristeellisia kulhoja ja muita elementtejä. Jos pidät tästä suorituskyvystä, varmista, että ketjut on kiinnitetty tukevasti alustaan ​​ja kouruun, niin että ne ovat taipuneet niin, etteivät ne liiku sivuun.

Vaihe 5. Tyhjennyssuojaus

Kun ebb on valmis, voit lisäksi suojata sitä erikoisverkolla lika ja lehdet:

Kärsivällisyys ja tekniikan noudattaminen - ja kotisi kuivatusjärjestelmä ovat ammattimaisesti luotettavia!

Kuinka asentaa katokset: asennus- ja korjausominaisuudet eri tapauksissa

Alhainen vuorovesi on osa viemäröintijärjestelmää, joka on välttämätön katolle, jossa on kaikki pinnoitteet. Näiden elementtien avulla voit nopeasti poistaa kosteuden katolta ja estää materiaalin mätänemisen, korroosion ja vuotoa rakenteessa. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi on tarpeen valita ja asentaa ebb oikein ottaen huomioon kateaineen ominaisuudet.

Asennuksen oikea asennus katolla

Kouruyhteyksiä toisiinsa ja muihin kourukompleksin elementteihin kutsutaan ebbiksi. Niissä voi olla kolmiomainen, suorakulmainen tai pyöreä osa, joka on yleisin. Toiminnan periaate päätyy siihen, että vesi virtaa katon pinnalle ja kattoihin ja lähtee niiden kautta viemärijärjestelmiin. Tästä johtuen kosteus ei kerääntyy katolle, mikä estää korroosion, mätänemisen ja pinnoitteen vaurioitumisen.

Kattovirtaus sopii katon väriin.

Ebbin muotoilu edellyttää aina liitoselementtien läsnäoloa, jonka ansiosta voit luoda haluamasi pituuden. Samanaikaisesti järjestelmän asentaminen erilaisiin kattoihin vaatii tekniikan noudattamista.

Kun itselaitteessa on huomioitava seuraavat ominaisuudet:

 • vuorovesi on sijoitettu esijännitykseen kohti vedenottosuppiloa, mikä takaa saostumisen tehokkaan poiston. 1 m putkea vaatii 4-5 mm: n kaltevuuden;
 • aukon halkaisija riippuu katon alueesta. Esimerkiksi 90 metrin katolle tarvitaan halkaisijaltaan 8 cm: n kokoinen elementti;
 • sillat sijoitetaan 3 cm katon yläpuolelle. Tämä on välttämätöntä, jotta estetään elementin loukkaantuminen;
 • pystysuuntaiset viemäriputket sijoitetaan 5 m: n välein ja monimutkaisten kattorakenteiden avulla ne sijaitsevat joka kulmassa;
 • Kourua täydennetään kyynelevyllä, joka estää pisaroiden kääntymistä laskuvedestä eri suuntiin.

Itsenäinen asennus matalassa vedessä

Kouru voi olla muovia tai metallia, mutta joka tapauksessa on tärkeää valmistaa työvälineitä ja lisäaineita työhön. Saha, ruuvimeisseli ja köysi sekä ruuvit auttavat varmistamaan rakenteen. Rakennustasolla voidaan tarkistaa kaltevuuskulma, erikoiskehyksiä käytetään ebbin asettamiseen.

Kourun on sijaittava kaltevalla suunnalla suppilo- ja jäteveden vastaanottojärjestelmään.

Järjestelmän kaikkia osia tarvitaan myös työhön, esimerkiksi suppiloon, pistokkeisiin, kulmiin, liitoskappaleisiin. Sinun on ensin määritettävä järjestelmän sijainti ja pituus. Tunnelit sijoitetaan usein rakennuksen kulmiin, joissa on pystysuoraa viemäriputkia.

Alhainen vuorovesi rakennuksen päällä

Katon tyhjennyselementit voivat olla erilaisia, ja yksi vaihtoehto on tyhjentää luukku. Tämä yksityiskohta on visiiri, jota pidetään osana rakennusta ja joka ohjaa vettä seinistä ja ikkunoista.

Peak rakentaminen laatikolle ja varustaa kanava ebb

Tällaisen alhaisen vuoroviljelyn luomiseksi tarvitset ammattimaiset lattiat, puupalkit 50x80 mm, kattoruuvat. Puukappaleiden kiinnittäminen toisiinsa voidaan tehdä kynsillä ja vasaralla. Nämä osat on valmistettava puusta, jonka kosteuspitoisuus on korkeintaan 12%, ja ne on myös esikäsiteltävä antiseptisellä aineella.

Visiiriä voidaan täydentää kourulla

Luodin monimutkainen luukun ulosvirtauksen luomiseen liittyy seuraavat toimet:

 1. Valukappaleiden kulman tulee olla 20 - 45 ° ja tämän elementin leveys - 500-600 mm. Levyt sahataan asianmukaisen koon yksityiskohdista ja otetaan huomioon elementtien kytkentäkulma.
 2. Pylväistä kerätään runko alaslaskulle kiinnittämällä ne kattorakenteisiin ja rakennuksen seinään kynsien ja ankkuripulttien avulla.
 3. Viimeistetyn laatikon päällä ne asentavat aaltopahvista tai metallilevystä valmistetun peitteen, mikä tekee päällekkäisyydestä noin 5 cm ja hoitaa saumat varovasti tiivistysaineella.

Aaltopahvin kiinnittämiseen käytetään kattoruuveja. Paikoissa, joissa rakenne on kiinnitetty pylvääseen, seinän tulee olla kiinnitetty samoilla ruuveilla, joissa on metallikulma ja sauma täyteaineella. Tämä takaa refluksoinnin voimakkuuden ja estää kosteuden pääsyn rakenteeseen.

Video: laskuveden asentaminen sivulle

Muovinen asennus

Muovin tyhjennysjärjestelmä on kevyt ja ei kuormaa kattoa, ja nykyaikaiset tuotteet ovat kestäviä. Siksi muovi on usein kustannustehokkain ja käytännöllisin ratkaisu katon suojaamiseen kosteuden kertymältä.

Muovinen ulosvirtaus on kiinnitetty ruuveihin

Muoviosien asennusvaiheet ovat seuraavat:

 1. Kun olet asentanut kattotuolit ja kiinnittänyt vedenpitävän kalvon, vedä johto rinteeseen pohjaan ottaen huomioon ulosvirtaussuunnan tarvittava gradientti.
 2. Asenna kourujen kannattimet katon ulkotilaan, joka on peitetty vedeneristysmateriaalilla. Nämä elementit kiinnitetään ruuveilla yhtä suurella etäisyydellä toisistaan. Optimaalinen askel on 50-70 cm.
 3. Liitä kouru moduulit tarvittavaan pituuteen, kiinnitä pistokkeet päihin. Tiedot kiinnitetään vuorotellen suluissa.

Tiiviyden ja oikeellisuuden tarkistamiseksi sinun on kaadettava kauhan vettä järjestelmään jossakin päädyssä ja rakennuksen nurkassa ja tarkkailtava nesteen liikkumista. Jos se saavuttaa erityisen putken ja ojan nopeasti, eikä se kerääntyy mihinkään alueen pintaan, niin työ tehdään oikein.

Video: PVC-vedenpoistoasennus

Metallikourujen asennus

Metallikuoret voivat olla kuparia, alumiinia tai seosterästä. Tällaisilla tuotteilla on enemmän painoa kuin muovia, ja siksi ne edellyttävät samoja kestäviä kiinnikkeitä. Metallijärjestelmien asennusta varten on tarpeen vahvistaa telilaatta kiinnikkeiden kiinnitysalueella, ja tähän tarkoitukseen käytetään levyjä, joissa on 50 x 150 mm: n osa.

Metalli refluksi vaatii huolellista kiinnittämistä, koska se on raskas

Metallikaavioiden asennus käsittää seuraavat toimenpiteet:

 1. Kaltevuuden alareunassa ne venyttää köyden halutun tason viemärin sijainnin ja kaltevuuden huomioon ottaen. Tämä tehdään ennen vedenpitävän kalvon asentamista, mutta sen jälkeen, kun kattotangot on valmistettu ja tukilevy on vahvistettu.
 2. Veden osat on kiinnitetty yhdessä niiteillä ja kiinnitetty sitten kannen etupaneeliin kiinnitettyihin kiinnikkeisiin. Kytkimet on asennettu äärimmäisiin elementteihin, ennen asennusta kumitiivisteeseen ja täydentävät kalteva tiivistysalue.
 3. Kouru ja tulppa kiinnitettynä suspensioihin. Jos aiot asentaa suppilon, luo reikä etukäteen etukäteen metalli- tai sähköporakoneella ja haluamasi halkaisijan erikoiskruunu.
 4. Refluksin asentamisen jälkeen tyhjennysputki, jossa on suppilo, kiinnitetään huolellisesti nivelillä. Järjestelmä testataan sitten tehokkuudella täyttämällä vedellä.

Video: esimerkki metallijohdon asennuksesta

Miten asetetaan eri leveyden virtauksen kulmat

Monimutkaisen muodon katon tyhjennyksen muodostaminen tai ulkoneman ohittaminen vaatii nivelet kulmissa. Samaan aikaan on usein tarpeen yhdistää eri leveys. Tätä tarkoitusta varten käytetään erityisiä kulmia, nimittäin sisäisiä liittimiä ja ulkoisia kytkentöjä, jotka voivat olla eri kulmissa.

Ulkoiset kytkimet auttavat liittämään eri leveyksien kourut rakennuksen kulmissa

Menetelmä urien liittämisestä kulmiin ei poikkea suorista elementeistä. Kiinnikkeet sijaitsevat kulman lähellä, mikä takaa järjestelmän kestävyyden ja luotettavuuden. Jos kulmassa on lyhyet reunat, niiden risteyksen paikka suoraa kourua varten on huolellisesti vesitiivistynyt katon tiivisteellä.

Jotkut valmistajat tuottavat kulmia merkinnöillä tyhjennysputken alla

Rakennuksen nurkassa voidaan sijoittaa putki ja siksi on tarpeen muodostaa reikä suppilon asennukseen. Käyttämällä haavasahausta tai poraa metallikruunuilla kourujen kulmaliitoksella tehdään reikä, mutta ensin on huolellisesti mitattava suppilon halkaisija. On olemassa valmiita sarjoja suppiloita ja kulmavaihtoja, jotka eivät vaadi monimutkaista asennusta.

Video: vaihtoehto nokkakentän telakointiin

Viemäröinti pehmeälle katolle

Kattopinta, jossa on vyöruusu, ei anna kosteuden kerääntymistä nopeasti, joten pehmeän katon tarvitsemi- seksi tarvitaan viemäröintiä. Asennukseen voit valita muovimalleja, mutta metalliväriset versiot, joissa on polymeerinen väripinnoite, ovat kestävämpiä.

Viemäreitä tarvitaan minkä tahansa muotoisen pehmeän kattorakenteen yhteydessä.

Jos käytetään muovisia kiinnittimiä, ne kiinnitetään etupaneeliin 60 cm: n elementtien välisellä etäisyydellä. Metallituet kiinnitetään uloimpiin taitolevyyn ennen materiaalin asettamista.

Teknologia sisältää vaiheet, kuten:

 1. Taaksepäin tai etulevyn reunan toisessa päässä ruuvi kiinnitetään, taivutettu viiva vedetään, kun otetaan huomioon, että kaltevuus on noin 5 mm metriä kohden. Viivan lopussa kiinnitä toinen ruuvi ja vedä köysi.
 2. Kiinnikkeet kiinnitetään pitkin tätä linjaa noin 50-60 cm etäisyydelle toisistaan. Äärimmäiset kannattimet asennettuina 15 cm: n etäisyydelle kortin päästä.
 3. Kun asennat uraa kiinnityslaitteessa, elementin reuna saatetaan lähemmäksi reunaa. Vapauta pidike, paina hieman alas ja kiinnitä vastakkainen reuna. Sisästä liimaa kohdistetaan kulmaan ja kouru taitetaan nopeasti. On tarpeen työntää kulma, kunnes se pysähtyy. Seuraavaksi ura, jossa liimattu kulma sijoitetaan muihin suluihin.
 4. Sen jälkeen laita liima sisäiseen vyöhykkeeseen ja liitä elementtejä. Päätyosien osat asentavat pistokkeet.

Korjaa katokset katolla

Lunta ja huurre, rankkasateet ja tuulen voimakas tuulenpurkaus voi vaurioitua. Epästabiilimpia tällaisiin tekijöihin ovat muovirakenteet, metalli on kestävämpi, mutta joka tapauksessa järjestelmän korjaaminen voi olla tarpeen.

Ilmastolliset tekijät voivat vahingoittaa kaikenlaista kourua.

Useat tekijät vaikuttavat ebb: iin, ja viemäröintijärjestelmän toimivuuden rikkominen edellyttää nopeaa korjausta. Seuraavat tilanteet ovat yleisiä:

 • huono kosteuden ottaminen johtuu usein lian, pudonneet lehdet ja roskat kerääntymisestä kouruissa. Ongelma on helppo ratkaista puhdistamalla järjestelmä vieraalta esineeltä;
 • jos kourussa on halkeama, se on korvattava. Kun koko pinta on rikkoutunut, tämä osa on korvattava kokonaan. Pienet halkeamat voidaan helposti kiinnittää kaksikomponenttisella kylmähitsauksella;
 • jos tyhjennysjärjestelmän elementit irtoavat, vaurioitunut alue on puhdistettava lian ulkopuolelle, irrota vanhat kiinnittimet ja kiinnitä osat huolellisesti käsittelemällä nivelen tiivisteellä;
 • ruoste esiintyy metallituotteissa, joissa on vaurioitunut suojakerros. Se voidaan puhdistaa sienellä ja peittää korroosionestomaalia. Jos ruoste on vaikuttanut koko järjestelmään, on parasta korvata ebb;
 • monivuotisen toiminnan jälkeen epämuodostuneet putket korvataan aina uusilla. Tämä on välttämätöntä muovi- ja metallituotteille, joita ei ole korjattu vuosikymmenien ajan.

Katteen kattavuus ja oikea asennus ovat avain hyvän rakennuksen suojaamiseen kosteudelta. Kourujärjestelmällä on yksinkertainen rakenne, mutta se suojaa seiniä, ikkunoita ja säätiötä veden haitallisilta vaikutuksilta. Säännölliset korjaukset ovat aivan yhtä tarpeellisia kuin kourujen oikea asennus, koska se pidentää tyhjennysrakenteen elämää.

Miten asettaa vuorovesi ikkunalle

Hei, rakas lukijani blogissani!

Kiitos kysymyksistä, jotka jätät viestini alle. Aina kun mahdollista, yritän vastata niihin.

Jotkut lukijani kysyivät äskettäin, kuinka asennat ebb-hanat muovi-ikkunoihin.

Hänen ikkunansa asentaminen toteutti ystävänsä, ei-ammattilainen. Samalla hän unohti ulkoisen vedenpoiston järjestelyn. Luultavasti päättänyt pelastaa.

Mitä ne ovat ja miten ne kiinnitetään oikein, voit lukea lisää artikkelista.

Jos aiot asentaa ikkunarakenteita itse, tämä viesti on erityisen hyödyllinen sinulle.

Ikkunalaudan asennus ja ulosvirtaus

Seuraava askel on lasin kiinnittäminen muovipinnoitteisiin. Poistamme vuorauksen kaksoisikkunatilanteissa etukäteen, ja ennen asennamme profiilia, asennamme ne uudelleen. Tarvitset puisen vasaran mönkijä pisteet. Tämä työkalu välttää naarmuuntumista.

Asennusalgoritmi

Kaksinkertaisen ikkunan asennuksessa puiset kiilat sijoitetaan tukien välittömään läheisyyteen eli alueelle, jossa muovi-ikkuna on kiinnitetty aukkoon. Tällaista manipulointia tarvitaan PVC-rakenteiden kestävään ja luotettavaan asennukseen. Tästä johtuen se ei taipu tai muovaudu edelleen.

Tangojen kuidun on oltava kohtisuorassa ikkunalaitteeseen nähden. Niille ei saa antaa narttuja.

Chopin korkeus ei ole yli 20 mm, jos ikkunan aukko mitattiin oikein.

Tulevaisuudessa alemman lämpöä eristävän sauman järjestely sekä kaltevuus.

Muovi-ikkuna on kiinnitetty aukkoon ankkurikiinnikkeiden, rakennusruuvien tai ankkurilevyjen avulla.

Kiinnittimien valinnassa, sen mitat, otetaan huomioon laakerikapasiteetti sekä GOST 30971-2002 Liite B - Vaatimukset kiinnittimiä ja niiden asennusta varten.

Tämän jälkeen voit aloittaa avausläpät ja säätää niitä korkeudelle. Määritelty optimaalinen tiheyden sovitus. Kääntyvän ulokkeen viimeinen parametri määräytyy vuodenajan mukaan. Myös valmistajat ohjaavat asiakkaiden toiveet.

Kaksinkertaiset ikkunat on kiinnitetty PVC-jaloilla. Ennen tätä kuitenkin sinun on laitettava aiemmin poistettu vuori lasin alle.

Jotta lasiyksikön rakenne ei vahingoittuisi, on suositeltavaa käyttää puu-vasarametsettä, vasaraa.

Vaahtoeristys on suositeltava vaihtoehto, kun järjestetään keskusääni- ja lämmöneristyskerros.

Aukkojen täyttöä vaahtoeristeen avulla tulisi olla vasta ikkunanrakenteen lopullisen kokoamisen ja kiinnityksen jälkeen. On tarpeen seurata, kuinka hyvin asennuskuilu täyttyy.

Ennen kuin aloitat työn, sinun on tehtävä testitesti. Sen avulla voit tunnistaa vaahteristeen ensisijaisen laajennuksen ottaen huomioon ympäristöolosuhteet. Tästä johtuen liiallinen vaahto ei liiku profiilikotelon sisemmässä tasossa.

Vaahtomateriaalin ulokkeellisten kappaleiden leikkaaminen kokoonpanon sauman sisäpuolelta on sallittua. On kuitenkin välttämätöntä, että höyrysulkunauhan läpi oli varustettu jatkuvalla höyrysulkukerroksella.

Esimerkki vuorovesien asennuksesta ikkunaan ikkunassa:

Matala vesiasennus

Ikkuna-ikkunat tekevät useita toimintoja. Niitä käytetään ulko- ikkunaikkunoina, jotka täydentävät rakennuksen julkisivua ja sisältävät myös suojaavia, vedenpitäviä toimintoja.

Jotta ebb pystyisi selviytymään toiminnastaan ​​laadullisesti, on tarpeen laskea etukäteen kaikki asennukseen liittyvät hetket. On parempi laittaa ne samana päivänä, kun asennat uuden kaksoisikkunan ikkunaa tai lasit parvekkeella ja loggialla.

Valitsemalla toisen kerran asennuksen ebb, sinun on todennäköisesti ylimääräistä rahaa. Mitä enemmän siirrät niiden asennusta, sitä enemmän ongelmia voi ilmetä. Erityisesti saatat joutua miettimään rakennuksen julkisivun korjaamista.

Vuorovesien asentaminen on monimutkainen prosessi, joka edellyttää tiettyjen sääntöjen tiukkaa noudattamista:

 • Ikkunan rungon päät on sijoitettava seinän paksuuteen. Tuotteiden reunat on taivutettava kirjaimen "c" muotoon;
 • vuorovesi on valmistettu laastin erityisestä "tyynystä". Joissakin tapauksissa on välttämätöntä peittää liitosten alue mastilla sekä kosketuspisteet ebbin ja seinän välissä. Tämä edesauttaa rakenteen vedeneristysominaisuuksien ja nivelten vahvistamista;
 • Valitse selkeä, aurinkoinen päivä. Näin voit työskennellä mukavassa ympäristössä.
 • Asiantuntijat voivat luottaa keulakuvien asentamiseen, koska et todennäköisesti pysty valitsemaan oikeaa kaltevuutta itse. Vaikka annamme pienen virheen, ei ole mitään takeita siitä, että tilanteen korjaaminen on mahdollista. Tämän seuraukset voivat olla melko vakavia;
 • vedenpitävyysmateriaalin valinta ei ole viimeisenä asennossa ebb;
 • jos materiaali on valittu väärin, ei ole mahdollista varmistaa hyvää tiukkuutta, mikä johtuu galvanoidun tai kuparin refluksoinnin riittämättömästä liitoksesta alemman runkoalueen kanssa;
 • jos palautusjäähdytys on liitettävä PVC-profiiliin, on suositeltavaa käyttää valmistajan toimittamaa uraa tähän tarkoitukseen;
 • On suositeltavaa käyttää pohjaprofiileja parantamaan vedenpitävyyttä, jos asennus on PVC-ikkunan rungon alapuolella.
 • ikkunan kehyksen ja kaatumisen risteyksen tulisi olla tiukka. Jos tämä hetki ei kiinnitä huomiota, ikkuna ei ole riittävän hyvä selviytymään roolistaan. Näin ollen sekä ikkunoita että rakennuksen julkisivua ei suojata riittävästi kosteudelta.

vaiheet

Ebb: n korvaamisessa on useita keskeisiä vaiheita:

 • ikkunan aukko mitataan;
 • sopiva koko luodaan ja toimitetaan kohteeseen;
 • vedenpitävä nauha;
 • ebbin ja kehyksen välinen alue täytetään vaahdolla;
 • Itsekierteittävien ruuvien avulla refluksointi ruuvataan tukiprofiiliin. Tämä on välttämätöntä, jotta tuuli ei vahingoittaisi rakennetta.
 • käytetään tiivistysainetta tai sementtilaastia, jonka kanssa seinämän ja ulosvirtausliitoksen liitokset on suljettu.

Alhaisen vuoroveden pitäisi mennä ikkuna-alueen alle. PVC-ikkunoiden alaosassa on erityinen profiili. Se on asennettu epäkuntoon. Puupinnoille tämä on erityinen neljännes. Tuote on kiinnitetty ruuveilla.

Ulosvirtausalue on suljettava kokoonpanovahvalla. Tämä parantaa eristeen suorituskykyä. Lisäksi refluksoinnin kiinnitys on luotettava. Jos sataa, sinun ei tarvitse kuunnella putoavien pudotusten kohinaa.

Siihen asti, kun asennusvaahto kuivuu, on suositeltavaa painaa kauhua, muuten se nostaa sen ylös.

Toinen tärkeä näkökohta on lähestymistapa ulompiin rinteisiin. Palautusjäähdytyksen sivujen mutkat on ulotuttava seinään rinteiden vyöhykkeen alle. On välttämätöntä, että vesi ikkunasta ja rinteistä laskuveden alla. Tällainen toimenpide muun muassa antaa ankkuroinnin reunoille.

Jotta saataisiin toimimaan mahdollisimman tehokkaasti, palautusjäähdytys asennetaan ennen ulkoisten rinteiden viimeistelyä.

Asennusvinkkejä

Varmista, että vettä vedetään tehokkaasti ulkopuolelta, käytetään erityisiä ikkunasilloja. Tästä johtuen sadevesi ei pudota ikkunankehykseen. Tänään on ylä- ja alapuolta, mutta jälkimmäiset asetetaan useimmiten.

Avainvihjeitä:

 • Valukappaleet valmistetaan eri materiaaleista. Galvanoitua terästä käytetään useammin. Jokaisella vaihtoehdolla on omat ominaisuutensa sekä positiiviset ja negatiiviset puolet. Joka tapauksessa on suositeltavaa asentaa ebb lasilevyn asennuksen jälkeen. Tämän vuoksi ikkunan kehyksen käyttöikää voidaan pidentää. Älä missään tapauksessa estä tyhjennysreikiä asennuksen yhteydessä. Ne sijaitsevat ikkunarungon ulkopuolella. Butt-asennusta ei suositella, on parempi asentaa ikkunan alle;
 • asennuksen aikana on toivottavaa huolehtia liitoksen kireyden varmistamisesta. Pakkaus ja polyuretaaniosat ovat osoittautuneet tässä suhteessa. Mutta jos sinulla on varastossa silikoni-tiiviste, se voi toimia vaihtoehtona. Yleensä tiivisteitä käytetään eri tavoin, riippuen refluksoinnin asennusalueesta. Silikonieristys on suositeltavaa työskennellä ikkunoiden kanssa. Pakkaus ja polyuretaaninauha toimivat paremmin loggialla tai parvekkeella;
 • Parvekkeen asentaminen vaatii huolellista lähestymistapaa. Se ei ole niin yksinkertaista kuin se tuntuu. Esimerkiksi ebb on jonkin verran paremmin kuin parvekkeen pituus ja leveys. Tätä tilannetta ei voida hyväksyä, koska sateet putoavat lasille;
 • On tärkeää, että materiaalia ei saa sekoittaa. No, jos sinulla on mahdollisuus neuvotella asiantuntijan kanssa. Tämä välttää virheitä. Jos ammattilainen suosittelee sinulle tiettyä vaihtoehtoa, älä anna periksi pelastaa.
 • Houkuttelemalla hyvää yritystä takaat laadun. Tunnetut yritykset pyrkivät aina miellyttämään asiakkaitaan, minkä vuoksi niiden materiaalit ovat aina osoittautuneet ja luotettavia. Yritä kysyä ystäviä ja tuttavuuksia, jotka tekivät laskuveden asennuksen. Ehkä he suosittelevat sinua yhdelle tai toiselle organisaatiolle, joka on tehnyt tällaista työtä hyvin. Jos haluat alhaisen vuoroveden palvella sinua pitkään aikaan, sen on oltava korkealaatuista. Kääpiöjä ei sallita tässä.

Muovisten ikkuna tippujen asennuksen tekniikka videossa:

Ikkunoiden mittaus: suositukset ulosvirtauksen järjestämisestä, laatikon leveyden valinta ja tiivistys

Ulkopuolella on oltava sadeveden ulosvirtaus ikkunoiden pohjalle. Tästä syystä laatikon alareunat eivät saa olla aukon ulkovyöhykkeen alapuolella asennustapaa lukuun ottamatta.

On suositeltavaa asentaa ikkuna ikkunan alle siten, että ikkunan aukon ja rasiassa ei ole vettä.

Ensin määritä tulevan lasiyksikön mitat ja selvitä, kuinka ne sopivat ikkunan aukon mittoihin.

Tästä johtuen on mahdollista alkuvaiheessa havaita mekaaniset virheet ja tehdä laskelmat oikein. Saat myös mahdollisuuden määrittää kipsilevyn optimaalisen paksuuden. Se on asetettava sisäisten rinteiden vyöhykkeelle. Niinpä on mahdollista tasoittaa ne ikkunan reunojen kanssa. Sinun ei tarvitse kokea vaikeuksia optimaalisen sijoituksen ikkunarakenteen.

Pyrkikää luomaan lisätyötä.

Polyuretaanivaahto soveltuu hyvin ikkunoiden tiivistämiseen. Tämä tarkoittaa seinän ja ikkunalaatan välisen vyöhykkeen täyttämistä. Materiaalilla on useita etuja. Erityisesti se takaa optimaalisen tiivisteen ja hyvän lämmöneristyskyvyn. Tuulen aiheuttama kuorma ja mekaaniset vaikutukset jakautuvat tasaisesti. Polyuretaanivaahto on halpa, koska sitä on yhtä helppo käyttää kuin mahdollista. Tämä materiaali ei välitä kuinka karkea pinta on seinää vasten. Vaahto joka tapauksessa näyttää erinomaisia ​​tuloksia.

Itse asiassa tämä menetelmä on erittäin tekninen eikä sillä ole analogeja sille tänään. Saatat kohdata ongelmia, jos menet väärin juuri nyt. Ja täältä miksi.

Aurinko ja sade tuhoavat vaahdon rakenteen. Siksi hän tarvitsee suojelua.

Riittää, että uudet rakennukset julkisivut uusista rakennuksista huomaavat puutteistaan. Polyuretaanivaahto usein riippuu rakennuksen visiiristä ja on näkyvissä nivelissä. Työntekijät jättävät usein nämä hienot materiaaliohjelmat. Tämän seurauksena se ei kääntyisi aikakauteen ja tekee rakennuksesta houkuttelevan.

Huomaa, että kuivattu vaahto muuttaa omaa tilavuuttaan. Se tapahtuu lämpötilan vaikutuksen alaisena. Sitten se muuttuu pienemmäksi, sitten vedetään ulos. Paksuus liitoksen vaihtelee 8-12 cm, vastaavasti, ikkunalaatikko koko ajan liikkuu 5-6 mm.

Tällä on useita haittavaikutuksia. Esimerkiksi kipsikerros tuhoutuu. Tämä viittaa materiaaliin, joka on suoraan ikkunan vieressä. Toisaalta lukituslaite pysähtyy normaalisti. Riippuen kaudesta, se on täynnä ikkunoiden avaamisen ja sulkemisen ongelmia.

Yritä pitää ikkunankehyksen ja seinän välissä olevan alueen korkeintaan 5 cm, mikä on erityisen tärkeää, jos ikkunasi on kooltaan suuri.

Tämän tehtävän hoitaminen ei ole niin vaikeaa.

Lasien koko samanaikaisesti pysyvät muuttumattomina. Tietenkin yritykset tuottavat myös pääpaketin, joka tarvitaan itse ikkunoiden valmistukseen. Edellä olevat profiilit on suunniteltu erityisellä tavalla. Tällaisen paketin saatavuus ei voi pelätä, että ikkuna ei toimi riittävän hyvin. Sinun ei pitäisi säästää tällaisia ​​laajentajia.

Valukappaleiden oikea asennus - takuu pitkille ikkunoille

Asennus ikkuna sillat voit antaa ikkunalle harmoninen ja täydellinen ilme. Yhdenmukainen asennus tekniikka toimitetaan mille tahansa ebb: lle. Riippumatta siitä mistä materiaalista ne on tehty. Muista, että valukappaleiden asennus tehdään samanaikaisesti ikkunamallien asennuksen kanssa. Jos et tee tätä, sinun on korjattava ikkunat ja julkisivu. Tämä on tehtävä samanaikaisesti.

Suojaustoiminnot

Ebbin asennus tehdään ikkunan ulkopuolelta. On tärkeää, että laatikon alareuna ei ole avautumisen ulkoreunan alapuolella. Tämä on tärkeää myös siksi, että väärien toimenpiteiden seurauksena laatikon ulkopuolella olevat erikoiset aukot voidaan estää. Heidän kauttaan ja toteutti vedenpoiston.

Asenna ikkuna ebb. Joten riistät kosteuden mahdollisuuden päästä nivelten alueelle.

Asennettaessa ebb, on erittäin tärkeää valita oikea kallistuskulma.

Asennus ikkuna sillat olisi tehtävä vähintään 10 asteen kulmassa. Tällöin elementtien on oltava kohtisuorassa toisiinsa nähden. Ensinnäkin pintaan sovelletaan liuosta, ja ebb on asetettu sen päälle. Tällaisista kohteista sadeveden, sulavan lumen ja lauhteen virtaus vapaasti.

Tiivistysliitokset ikkunakehyksen ja ebbin välillä - pakollinen menettely. Sama pätee myös ebb-vyöhykkeeseen ja itse seinään.

Sauman kiinnittäminen on tehtävä tiivistyksen tai erikoiskalvon avulla.

Jos teet työn väärin, julkisivu voi myöhemmin romahtaa kosteuden vaikutuksen alaisena. Sama tapahtuu ikkunaprofiilin kanssa. Siksi he asettivat epätasapainon - jotta he eivät päästä kosteutta läpi. Tämä on heidän tärkein tehtävä.

Jos palautusjäähdytyspituus on yli 1,5 m, tarvitaan lämpötilasyhteyksiä. Niiden leveyden on oltava 0,5 cm. Järjestelyn jälkeen on tarpeen peittää tällaiset saumat mastilla.

Mikä ikkuna-asennus voidaan kuvata virheettömäksi? Hän väistämättä ottaa käyttöön ulosvirtauksen ja sen konsolidoinnin. Reflux suojaa ikkunaprofiilin muotoilua ylimääräisestä vedestä ja johtaa se seinään.

Tätä varten käytetään polyuretaanivaahtoa. Vedeneristys on suositeltavaa suorittaa sekä ulko- että sisäpuolella.

Eristys höyrynkestävällä kalvolla asetetaan sisäpuolelle oikealla puolella ebb. Materiaali on liimattu seinään ja ikkunan runkoon. Refluksien asennusprosessi riippuu materiaalista, josta se on tehty. Useimmissa tapauksissa tämä elementti voidaan kuitenkin liimata seinän pintaan kiinnitysliimalla.

Höyryä läpäisevää nauhaa käytetään ulkopuolelta. Tiivistys suoritetaan myös kulmien suhteen. Huomaa, että joudut asettamaan erikoisen syvennyksen ebbin reunaan. Se sijaitsee jälkimmäisen risteyksen vyöhykkeellä kehykseen.

Seinämän elementin liitoksen alueella on oltava suoja. Refluksoinnin sivureunat on suljettava joustavalla nauhalla liitoksen maksimaaliseen tiiviyteen.

Muovisen suukappaleen asennuksen aikana tämän elementin ja ikkunakehyksen väliin kohdistuu saumaliitos. Tällaista yhteyttä ei kuitenkaan voida soveltaa alueeseen, jossa sijaitsevat erityiset kuivatusreiät.

Edellä mainittu liitäntä vaatii silikonitiivistystä. Myös PVC: n eristäminen on tärkeää palautusjäähdytyksen avulla.

Kuinka ymmärtää, että ebb oli asennettu oikein? Tarkastelussa on selvää, että se kulkee ikkunan alla. Tätä tarkoitusta varten PVC-ikkunoilla on erityinen profiili, jossa ebb on kiinteä.

Puuikkunoihin on saatavana myös erityinen vuosineljännes.

Rakenne on kiinnitetty ruuveilla.

Kehyksen alareunaan ovat metalliset sillat. Tämä tehdään lasin ulkopuolella. Vastaavasti yksi palautusjäähdytysreuna kulkee rungon alaosan alle ja tulee erityiseen uraan. Seisomaprofiiliin kiinnitetään itsekierteittävät ruuvit.

Metallivalssauksiin käytetään erityistä ikkunaluukkua. Niillä on äänieristysominaisuudet. Näiden kohteiden päät ovat piilossa seinässä. Samaan aikaan niiden reunat ovat taivutettu venäjän kirjaimen C muotoon.

Voit käyttää kiveä tai keramiikkaa. Seinät, joihin ne liittävät, tiivistetään mastiksella.

Asentamalla kynnyksen loggiaan tai parvekkeelle suojaat julkisivun pintaa saostuksesta ja tuhoisasta toiminnasta. Joten on myös mahdollista valmistaa seinän ja ikkunan aukon välistä vedenpitävää asennuskuilua.

Jos laitat ikkunan ilman refluksointia, tällainen rakenne väistyy väistämättä ajan myötä. Tämä vaikuttaa sateen ja sulaveteen pääsemiseen. Siksi kaksinkertaisen lasisen ikkunan asennus, joka ei tarjoa ebbin asentamista, on rahan tuhlausta.

Suositus laskuveden asennukseen videossa:

Alhaisen vuoroveden käyttö koriste-elementteinä

Ikkunavalten päätavoite on suojata ei-toivottua kosteutta vastaan. Nykyaikaiset mallit tekevät erinomaista työtä, jossa on koristeellinen toiminto.

Ottakaa huomioon oman ikkunan värisuunnittelu ja nosta sitä vuorovesi. Voit myös keskittyä rakennuksen julkisivuun. Joka tapauksessa ebbin pitäisi näyttää siistiltä eikä houkutella liikaa huomiota.

Todella laadukas ebb on luotu ilman paljon vaivaa. Sen jatkokäyttö ei myöskään aiheuta ongelmia.

Nykyaikaisilla tekniikoilla voidaan luoda malleja monenlaisissa väreissä. Siksi valmistajat pystyivät merkittävästi laajentamaan saatavilla olevia muutoksia.

Valusuunnitelma yhdistää seuraavat elementit:

 • Pääosa. Se sijaitsee pienellä kulmalla;
 • taittuu. Kiitos niistä, kiinnitys mahdollistuu;
 • Infuusiona. Poista ylimääräinen kosteus.

Nykyaikaiset laitteet saivat runsaasti mahdollisuuksia. Sen avulla on mahdollista luoda eri kokoonpanoja, jotka kestävät tietyn kuorman.

Matala virtausominaisuudet vastaavat ikkunan kokoonpanoa. Hänen ei kuitenkaan pitäisi ulottua seinän yli yli 5 cm: n korkeudelle.

Useimmat nykyaikaiset ikkunalaudat tuottavat yritykset tarjoavat asiakkaille vakiomalleja. Ne on luotu tiettyjen profiilien ominaisuuksien mukaisesti. Mutta jos ikkunasi avaaminen on epätavanomaista ulottuvuutta, tämä ei tarkoita sitä, että et löydä oikeaa vaihtoehtoa.

Ikkunayritykset pyrkivät laajentamaan tavaroiden ja palveluiden valikoimaa. Ikkunan ikkunan uudet muutokset eroavat toisistaan ​​paitsi värin, tekstuurin ja koon mukaan.

Jos ikkunan aukko on liian kapea, voit leikata tietyn määrän materiaalia, säätää tuotetta ja asentaa sen paikalleen.

Nykyään se sopii täydellisesti mihin tahansa kodin julkisivun muotoiluun. Tästä kannattaa kiittää tekstuuri- ja väriratkaisujen valikoimaa.

Yrityksen omistajat väittävät, että he siirtyvät usein epätyypillisiin ratkaisuihin. Mutta tuotantokyvyn kehittämisen ansiosta tämä ei ole ongelma tänään. Samaa voidaan sanoa käytettyjen materiaalien suhteen.

Siksi jokainen meistä voi saada juuri sen, mitä hän haluaa kotona.

Valitsemalla pienen vuoroveden yksittäiset kokoonpanot valmistaja antaa kaikki tarvittavat tiedot, jotka auttavat kodin omistajaa saamaan yleiskuvan näiden rakenteiden eduista.

Asennuksen riippuvuus ja materiaalin valinta ilmasto-olosuhteissa

Jos alueen sääolosuhteet ovat varsin ankarat, alhaisen vuoroveden materiaalin on kestettävä lämpötilahäviöitä. On epätodennäköistä, että tuotteet palvelevat sinua liian kauan, jos jätät huomiotta hetken.

Venäläisiä olosuhteita pidetään yhtenä kaikkein epäsuotuisimmista, minkä vuoksi kotitalouksien ikkunat on luotava kovista materiaaleista.

Asiantuntijaneuvonta

Ne teistä, jotka joutuvat käsittelemään ebbin asentamista, eivät satuta oppimaan enemmän vivahteita. Nämä ominaisuudet auttavat sinua saamaan esteettisen ja laadukkaan tuotteen omistajat sekä säästämään aikaa ja energiaa.

Asennus- ja rakennustyöt maksaa vähemmän, jos selvität kaikki tärkeät kohdat:

 • Ebb-laatan asentamisen vuoksi ikkuna-ikkunassa ei ole hyväksyttävää, että umpinaiskäyrä on. Kuitenkin julkisivutyössä mukana olevat ihmiset tekevät usein tällaisen virheen. Tuloksena oleva kosteus kerääntyy sen sijaan, että se virtaa sen yli;
 • kun valitaan tiivistysmateriaali, on suositeltavaa antaa nopeasti kuivuvat vaihtoehdot. Silikonimallit ovat myös hyviä. Jos tarvitset lisätiivisteitä saumoja, silikonitiivisteiden lisäksi puristuspolyuretaaniletkut ovat osoittautuneet hyvin;
 • polyuretaanivaahto voi lopulta nostaa ikkunan ebb. Se tapahtuu ympäristötekijöiden vaikutuksen alaisena. Tämän välttämiseksi on suositeltavaa kiinnittää refluksointi tiukalla paineella kuivumisjakson aikana;
 • on mahdotonta kiinnittää kehys kehykseen naulojen tai ruuvien avulla. Samanaikaisesti tällainen vika ei ole harvinaista;
 • ikkunalaudat tulisi ulottua ikkunan, loggian tai parvekkeen reunojen yli. Joten vesi ei pääse sisälle;
 • Asennettaessa ebb, varmista, että tämän elementin sivukiveet tulevat seinään rinteiden alueen alle. Tästä johtuen näistä alueista tuleva vesi laskeutuu alamäkeen. Siksi on suositeltavaa asentaa se ennen kuin aloitat ulkopintojen viimeistelyn.
 • jos ebb on suuri ja leveä, seinään on asennettava lisävarusteet. Tämä on ns. Ulkoseinä;
 • kipsirakennustöitä ei tarvita ennen asennuksen aloittamista. Tämä johtuu siitä, että sen asennus tehdään liimalla tai polyuretaanivaahdolla;
 • refluksoinnin kiinnittäminen edellyttää 10 asteen gradienttia suhteessa ikkunan pintaan;
 • sääolosuhteet ovat tärkeitä. Asennus ei voi olla sateisella säällä.

Katso videota vinkkejä ikkunoiden tippojen asentamisesta ikkunoihin:

Valmis vaihe

Veden seinää ikkunan alapuolella ei oteta huomioon, jos palautat refluksin oikein. Jos se on kiinnitetty turvallisesti, tuulisella säällä vuorovesi ei tule melun lähteeksi. Kun sadepisarat osuvat siihen, et kuule rumpujen ominaista ääntä.

Refluksi huonon asennus edistää kosteuden tunkeutumista alemman kokoonpanon sauman alueelle. Tämä johtaa kosteuteen kosketukseen kiinnitysvaahdon kanssa. Tämän seurauksena se muuttuu kosteaksi, mikä vaikuttaa paineenalentumiseen.

Harjoittelu osoittaa, että refluksoinnin itsensä asentaminen useimmissa tapauksissa ei täytä vaadittuja standardeja. On parempi kääntyä ammattilaisille, jotka tekevät tämän työn korkeimmalla tasolla. Yritys lähettää sinulle teollisia kiipeilijöitä, jotka pystyvät tekemään korkean tason työtä nopeasti ja tehokkaasti.

Voit luottaa ebb window -yrityksen asennuksesta. Sama koskee viimeistelykäyntejä. Mutta jos korjaat huoneistossa tällä kertaa, voit pyytää työntekijöitä kipsimaan pintaa samaan aikaan.

Näyttää siltä, ​​että ikkuna on - vain pieni yksityiskohta. Mutta ikkunanrakenteen laatu, sen ulkonäkö ja esteettinen valitus riippuvat sen tilasta.

Ei ole väliä, mistä ikkunasta puhutaan: muovi, puu tai alumiini. Tina-ikkunaluukut katsotaan vanhentuneiksi. Nykyään yritykset ovat valmiita tarjoamaan kestävämpiä ja käytännöllisempää vaihtoehtoa. Nämä ovat esimerkiksi materiaaleja, kuten alumiinia, muovia, sinkittyä terästä, keramiikkaa jne.

Kuitenkin laadun tärkein merkki on sellaisen materiaalin läsnäolo, joka pystyy tarjoamaan täydellisen vedenpitävyyden ilmastosta riippumatta.

Ainakin muovisen ikkunan täydelliseen toimintaan tarvittava ebb. On hyvä, jos sinulla on mahdollisuus laittaa visiirit niihin, samoin kuin muoviset pistokkeet sivuilla.

Ne toimivat ylimääräisenä suojana saostumista ja kosteutta vastaan.

vinkkejä

Vain ikkunahylsyjen asennuksen jälkeen PVC-ikkunoiden asennusta voidaan pitää lopullisena.

Riippumatta siitä, mitä ihmiset suosittelevat sivulta, kaikenlaiset muovi-ikkunat tulisi varustaa ulkoisilla valukappaleilla. Niiden avulla voit tyhjentää vettä, jolloin se ei laske ikkunaan. Kosteuden suojaamisen lisäksi ebb on hyödyllinen myös koristeellisissa olosuhteissa. Rakennuksen julkisivu näyttää täydellisesti, ja ikkunat näyttävät yleisemmin houkuttelevammilta.

Tyypit ja niiden positiiviset ominaisuudet

Ulkoilma-alue on riittävän leveä.

Näiden tuotteiden valmistukseen käytetään: galvanoidusta levystä, alumiinista, polyesteripinnoitteesta, joka on lopulta tutustunut kaikkiin muoviin. Myös ei-perinteisiä materiaaleja voidaan käyttää. Esimerkkinä ovat kupari ja titaani. Mutta nämä materiaalit vaativat suuria investointeja.

Tätä materiaalia käytetään useimmiten. Alumiini- ja muoviosat näkyvät ikkunoissa jonkin verran harvemmin.

Muovista valmistetut Eides-vuorovedet absorboivat ääntä, kun sataa. Ulkonäköä he ovat myös houkuttelevia ja ihanteellisesti yhdistetty PVC-ikkunoihin.

Helppo valmistaa ja alentaa alumiinia. Se käyttää 1 mm: n läpimitaltaan kaistaleita, joita myöhemmin taivutetaan tarpeen mukaan ja maalataan tavalla tai toisella.

Polyesterisuuttimille tarvitaan galvanoitua terästä. Polyester itse suojaa materiaalia ulkoisilta vaikutuksilta, auttaa säilyttämään sen alkuperäisen ulkonäön ja värin.

Alumiinituotteisiin verrattuna polyesteri-ebb on edullisempi.

Ebb, jonka pinnalla on plastisoli, puhtaampi ja siisti. He vastustavat runsaasti sademääriä.

Taivutus vaaditaan kaikille ebb. Sen on oltava ikkunan mukaista, muuten oikea asennus epäonnistuu.

Seinän ja pinnan välisen etäisyyden on oltava 3-5 cm. Laskettaessa lankojen leveyttä sinun on otettava tämä huomioon. Myös ulospäin suuntautuva esijännitys on pakollinen, muutoin vapaan vedenpoisto ei toimi.

PVC-ikkunoiden asennus: järjestelmä

Jos puhumme PVC-ikkunoista, alhaisen vuoroveden pitäisi tapahtua ikkunanrakennuksen alla.

Muovisten ikkunoiden erikoisprofiilista johtuen ebb voidaan kiinnittää ruuveilla lujasti ja turvallisesti.

Vuorovedessä on tilaa. Se on suojattava vaahtoa estämään lämmön menetys huoneessa. Myös tämä toimenpide edistää sateen melun imeytymistä ja suojaa voimakkailta tuulenpuhalta.

Vahva kiinnitys asennuksen jälkeen vaahdon kanssa on suositeltavaa, muutoin ebbin nousu. Rinteet ovat myös tärkeitä. Jotta vesi joutuisi virtaamaan heistä ja laskeutuisi laskuveteen, sen on mentävä seinään kaltevuusvyöhykkeelle sivuseikien ansiosta.

Siksi suosittelen laskuveden laskemista, ennen kuin olet viimeistellyt ulkoiset rinteet.

Ikkunan visiirin yläpuolella. Tämä on myös refluksointityyppi.

Ymmärrämme, kuinka asennamme ebb

Jos olet asentanut ikkunasillat, voit harkita ikkunan asennuksen valmiiksi.

Kutakin ikkunaa rakennetaan ulkovalaisin. Hänen tehtävänsä - veden kaatuminen ikkunaan.

Ulkopuolella, vastaavasti, suojaavat seinät ja ikkunaprofiilit saostuksesta. Loppujen lopuksi ikkunan kynnys antaa ikkunalle valmiin ulkoasun. Ilman sitä, on mahdotonta kuvitella sekä ikkunaa että julkisivua kokonaisuutena.

Ulostulot ovat erilaisia. Ne on valmistettu muovista, alumiinista, polyesteri- tai plastisolipinnoitteella sekä galvanoidun levyn käytöstä.

Aihion oikea asennus ikkunaan

Uskotaan, että ebb olisi asennettava kehyksen alle eikä mikään muu. Tämä on perustelu. Tässä tapauksessa veden todennäköisyys saada ikkunan alle on minimaalinen.

Mitä GOST sanoo tässä suhteessa? Itse asiassa vieraiden mukaan lähes kukaan ei toimi, koska se maksaa enemmän. Ja asiakkaat itse valitsevat tämän vaihtoehdon harvemmin.

Henkilökohtaisesti en ole löytänyt yksittäistä asennusjärjestelmää kaatamiseksi kehykseen valtion standardien mukaan. Tästä syystä päätän, että olisi oikeampaa asentaa epäkohta kehyksen alle.

Alhaisen vuorovesien asennus kehykseen

Ja vielä yritämme keskustella toisesta vaihtoehdosta, kunnioittamalla oikeaa päätöstä, joka täyttää nykyiset vaatimukset.

Ylä- ja sivukonttoreiden lisäksi on myös pohja.

On tilanteita, joissa ikkunan korkeus mitattiin väärin. Kehyksen alaosa sijaitsee pohjaosan alapuolella. Tarvitaan kiertää konkreettinen neljännes, joka itsessään on epämiellyttävä harjoittelu. Ainoa vaihtoehto, jota on vielä harkittava, on asentaa laskuveden kehykseen.

Itse asiassa tätä menetelmää pidetään vääränä. Kuitenkin, kun asennat refluksointia tällä tavalla, on tärkeää harkita joitain ehtoja:

 • on mahdotonta estää tyhjennysreikiä;
 • kehyksen ja asennushyllyn välinen alue on tiivistettävä huolellisesti;
 • ruuvien välissä on oltava 200 mm: n etäisyydellä. On myös tärkeää voitele ne silikonilla.

Huolimatta siitä, että virallisessa dokumentaatiossa ei ole tietoja alhaisen vuoroveden asentamisesta kehykseen, tällä menetelmällä on edelleen joitain etuja:

 • mahdollisuus eristeen lisäämiseen vaahdon vaahtotilavälillä;
 • korkea ikkunakorkeus, joka on tärkeä useille asiakkaille;
 • ikkunan kynnyksen esteettisempi ulkonäkö, joka sijaitsee alla;
 • lauhteen ja jään poistaminen lasista.

Asennuksen vaiheet näkyvät videossa:

Mielipiteitä alhaisen vuoroveden asentamiseksi kehykseen

Yhdessä rakennuksen foorumeista huomasin, kuinka käyttäjät ovat kyseenalaistaneet edellä esitetyn menetelmän haitat. Siksi pyydän teitä, rakkaat lukijani, ilmaisemaan mielipiteesi huomautuksissa. Sano, mitä ajattelet, vaikka mielipiteesi olisikin hieman ankara.

Samalla, minulla on jonkinlainen käsitys siitä, mitä jotkut kysymykset tulevat, ja siksi kiirehdi vastaamaan niihin.

Kysymys: Onko profiilissa tehtävä reikiä, kun valurauta asennetaan runkoon? Vaikuttaako se suunnitteluun?

Vastaus: Kuljetettaessa ruuvi vaikuttaa vain ensimmäinen kamera. Tällä ei ole mitään vikaa. Loppujen lopuksi visiirit, kannakkeet hyttysverkkoihin jne. Asennetaan ilmoitettuun vyöhykkeeseen. Ruuvien pituus on vain 13 mm.

Kysymys: miten kesä- ja talviolosuhteet vaikuttavat risteykseen? Itse asiassa lämpöön tulee lämpölaajeneminen ja talvella päinvastoin kaventuminen?

Vastaus: silikoni kykenee venymään, minkä vuoksi kaikki yhteydet pysyvät tiukkoina kaikissa olosuhteissa.

Odotan muiden kysymysten kommentteja.

Edellä kuvatun menetelmän puolustamiseksi haluaisin sanoa, että se ei ole ensimmäinen vuosi, joka olen käyttänyt sitä melko menestyksekkäästi. Minun ei koskaan tarvinnut käsitellä tapauksia, jotka vettä vuotavat.

Vuoto voi olla, mutta vain loggia ja pääosin ylhäältä. Mutta syyt tähän ovat erilaisia.

Toivon, että tämä artikkeli on paljastanut teille monia käsittämättömiä hetkiä. Nyt tiedät kaikki castingin vivahteet kahdella eri tavalla.

Valinnaisen ikkunan asentaminen videon eristettyyn seinään: