Miten ja mistä tehdä vibratoria kotona?

Ovalia pitkänomaista esinettä käytetään esimerkiksi ruokaan: makkaraa, kurkkua, banaania ja niin edelleen.

Ylhäältä voit kiinnittää moottorin (esimerkiksi vetää pois lasten lelu).

Joko mobiilikäyttö. Erityisen hyvä, jos voimakas tärinä. Ja matkapuhelin on pitkänomainen, on parempi katsella vanhoja, niillä on voimakas värähtely ja muoto sopii sopivaksi. Älä unohda desinfiointia. Voit laittaa kondomin.

Voit käyttää sähköistä hammasharjaa. Ja myös sähköinen partakone (mutta sinun on oltava hyvin varovainen sen kanssa)

Joku ilo pyöräillä.

Tai kiinnitä jotain sekoittimeen, kuten porkkana tai kurkkua.

Tässä on kotitekoinen vinkki:

Mikä voi korvata värähtelijän kotona?

Nykyään monilla naisilla on värähtelijä, mutta tämä ei ole osoitus yksinäisyydestä tai onnentamisasteesta kumppanin valitsemisessa. Päinvastoin, usein tällaisen työkalun olemassaolo viittaa siihen, että nainen rakastaa seksiä, hän vapautuu ja pyrkii uusiin tunteisiin. Itse asiassa naisen värähtelijä ei ole korvaava mies vaan laite, jonka avulla voit saada täysin uusia tunteita. Jotta ymmärtäisit, mikä voi korvata värähtelevän, kannattaa harkita muutamia yleisiä vaihtoehtoja.

Kun seksuaalinen halu kasvaa, mutta ilman intiimeä lelua, haluan korvata sen kiireellisesti jonkin muun. Jotta kaikki "sulake" ei menettäisi turhaan, kannattaa lähestyä itsetuntemuksen aiheen valitsemista.

Milloin on tarpeen korvata dildo?

Kuinka ja miten korvata värähtelijä kotona heti haluuksen jälkeen?

On monia syitä, miksi sinun täytyy muistaa käsityövoimaa ja harjoittaa itsetuntemusta improvisoidulla tavalla:

 • hämmennystä ennen seksikauppaan menemistä - yhtäkkiä koti tietää tällaisesta heikkoudesta;
 • ei ole mahdollisuutta käyttää rahaa lelulle juuri nyt;
 • halu näkyi spontaanisti, ja kumppani ei tule pian kotiin;
 • jo hankkinut dildo jonnekin zapropastilsya.

Lisäksi miehen voi esittää tällaisen suolaisen lahjan naiselle, jos hän lähtee pitkälle matkalle. Tällainen lahja on hengenpelastaja niille, jotka eivät tiedä, miten korvata värähtelijä.

Mitä tulee mieleen

Ensimmäinen asia, jota naiset yrittävät kokeilla emättimen nautintoon, ovat eri kosmeettisten tuotteiden putket, jotka muistuttavat urosyksikköä muodoltaan ja kooltaan. Kuitenkin kun käytät tällaisia ​​esineitä, tärinän vaikutus puuttuu. Tämä ei voi vain pilata tuntemuksia, vaan myös poistaa ne kokonaan.

Näitä improvisoituja keinoja kutsutaan usein tavallisiksi kynttilöiksi. Halutun muodon saavuttamiseksi ne hiotaan ja kiillotetaan. Kynttilän käyttämiseksi kuitenkin kestää jonkin aikaa töitä ilman jännittäviä toimia. Tällaiset työkalut eivät ole sopivia, kun haluat tietää, kuinka korvata klitorikvärähtelijä "ulkokäyttöön".

Parempi hauska voi auttaa improvisoituja keinoja, joilla on kyky värisemään. Se on tärinää, joka perustuu naisten orgasmiin. Näin ollen emättimen lihakset vähenevät, kun nainen on ilon huipussa. Tämän pyynnön täyttäviä tuotteita ei tarvitse valmistaa eikä hankkia etukäteen. Joten, mikä voi korvata vibraattorin kotona?

Valitsemme sopivan vaihtoehdon

Jos värinän vaihtaminen on kertaluonteinen, voit käyttää paljon improvisoituja työkaluja, jotka täyttävät naisten halu.

Jopa vaivattomasti mielikuvitusta voit rakentaa tyydytystyökalun omiin käsiisi:

 1. Hammasharja pyörivällä päällä. Käytön vaikutus maksimoidaan vain, jos optimaaliset ponnistelut tehdään. Älä ylikuorota sitä ja yritä aloittaa välittömästi työkalun käyttäminen muihin tarkoituksiin. Ensin sinun on hieman herättävä itsesi sormillasi.
 2. Suihku. Suihkuventtiilin käyttö itsetuntemukselle on varsin suosittu ja tehokas tekniikka. Vahva vesisuihku täydentää klitoriksen täydellisesti. Naisen samanaikaisesti nautinnut melkein alusta masturbaation kanssa. Lisäksi lämpötilaa ja vedenpaineita voidaan aina muuttaa.
 3. Matkapuhelin Yksi todistetuista työkaluista on kondomiin sijoitettu matkapuhelin. Kaikkien mallien standardi ja intiimi suunnitelman uteliaisuus ovat tärisevän hälytyksen tehtävä. Jos soitat toisesta puhelimesta ja jätät laitteen käyttöön emättimessä, voit kokea tunteita, jotka ovat samanlaisia ​​kuin tärinän työ. Tätä varten sinun on kuitenkin otettava puhelin oikeaan kokoon. Tämä on kysymys siitä, miten korvata syvä värähtelijä.
 4. Pölynimuri. Käyttämällä erilaisia ​​suuttimia voit kokeilla tätä tekniikkaa. Sukkia klitoris tällä tavalla, voit saada unohtumaton ilo.
 5. Auttaa hierontalaitetta värähtelemällä. Tällaisen työkalun käyttö soveltuu hyvin itsensä tyydyttämiseen. Värähtelytoiminnon ansiosta hierontalaite pystyy herättämään naisen hyvin. Kun olet päässyt korvaamaan tärinän klitorikselle, voit viitata tähän vaihtoehtoon turvallisesti.
 6. Voit käyttää deodoranttia, jolla on pyörivä pää - pallo. Käytettyä ja pestyä pulloa voidaan käyttää tällaiseen tarkoitukseen. Samalla voit kääntyä tai kiertyä sujuvasti, taivuttamalla ja taipumattomasti. Prosessissa voit saada mielenkiintoisia tunteita.

Näiden improvisoitujen keinojen avulla naisella voi olla melkoisen voimakas ilo. Tällaiset itsetuntemustavat auttavat eroon seksuaalisesta jännitteestä, palauttavat psykologisen tasapainon ja "tuovat ajatuksia järjestyksessä". Nyt, kun tiedät, mitä voit nopeasti korvata vibraattorin kotona, voit kokeilla.

Jos mies on pitkässä liikematkailussa, kannattaa mennä vessaan ja nähdä, mikä parranajokone hän käyttää. Tärinevä laite sopii täydellisesti. On vain tarpeen poistaa pään terillä ja aloittaa hieronta intiimi paikkoja. Samalla on tärkeää olla unohtamatta kondomia.

Kun on aika luovia kokeiluja, voit tehdä vahakynttilöiden dildo. Se on lämmitettävä ja annettava sen jälkeen jäähtyä hieman (odottamatta kovettumista). Nyt on aika soveltaa mielikuvitustasi ja luovuutta.

Yleiset virheet

Yrittäessään saada maksimaalisen ilon nopeasti, monet tytöt käyttävät tavaroita, jotka muistuttavat miehen seksuaalista elintä. Näihin kuuluvat hedelmät ja vihannekset.

Kuitenkin usein tällaiset kohteet itsetuntemusta osoittavat lyhytaikainen, liian kova tai pehmeä, ei riittävän suuri tai joilla on "väärä" muoto.

Houkuttelemalla kuin värähtelijän vaihtamiseen kotona monet naiset ajattelevat ensin ruokaa. Ei ole suositeltavaa käyttää perinteisiä banaaneja ja kurkkuja. Tässä tapauksessa voit saada limakalvojen ärsytystä (jos et käytä kondomia), ja ilo saada hyvin suhteellinen.

Tarvitsenko miehen?

Houkuttelevan itsetunnon nauttimisen vuoksi naiset usein unohtavat, että käyttämällä käytettävissä olevia työkaluja on mahdollista kokea vain pieni valikoima seksuaalisia tunteita. Jotkut jopa ihmettelevät, jos värähtelijä voi korvata miehen. Tällaiset asenteet eivät edistä seksuaalisen "autonomian" syntymistä.

Seksuaalisen elämän monimuotoisuus voidaan kuitenkin saavuttaa monien kohteiden avulla. Esimerkiksi klitoriksen käytössä on kymmeniä improvisoituja keinoja, ja kaikki heistä kykenevät tehokkaasti selviytymään tehtävistä. Tärkein sääntö - ennen mitään emättimen kanssa tehtyjä toimenpiteitä kaikki käytetyt asiat on puhdistettava perusteellisesti. Tämä välttää epämiellyttävän ärsytyksen tai limakalvon tulehduksen.

Tietäen, että hän voi nopeasti ja tehokkaasti korvata värähtelevän, jokainen nainen pystyy löytämään itselleen uusia ilonäkökohtia jättämättä kotonaan.

Kun käytät kotitekoisia laitteita tai taloustavaroita, on syytä muistaa huolellinen hygienia. Tämä välttää alueen mahdollisen ärsytyksen.

Miten ja mistä tehdä vibratoria kotona?

Miten ja mistä tehdä vibratoria kotona?

Voit tehdä vibraattorin kotona esim. Värähtelevästä puhelimesta tai hammasharjasta (sähköiset värähtelevät).

Voit myös käyttää banaania. Mutta tärinän täytyy luoda omat. Ja myös, jotenkin, suihku voi korvata tärinän (vesisuihku).

Ovalista pitkänomaista muotoa painetaan, esimerkiksi ruokaa: makkaraa, kurkkua, banaania ja niin edelleen.

Ylhäältä voit kiinnittää moottorin (esimerkiksi vetää pois lasten lelu).

Joko mobiilikäyttö. Erityisen hyvä, jos voimakas tärinä. Ja matkapuhelin on pitkänomainen, on parempi katsella vanhoja, niillä on voimakas värähtely ja muoto sopii sopivaksi. Älä unohda desinfiointia. Voit laittaa kondomin.

Voit käyttää sähköistä hammasharjaa. Ja myös sähköinen partakone (mutta sinun on oltava hyvin varovainen sen kanssa)

Joku ilo pyöräillä.

Tai kiinnitä jotain sekoittimeen, kuten porkkana tai kurkkua.

Tässä on kotitekoinen vinkki:

matkapuhelimesta. Monet ihmiset nauttivat siitä, kun he vain ravistelevat taskussa soittaessaan. Onnea. Kerro minulle myöhemmin tunneista.

Voit tehdä vibraattorin puutarhan lahjoista, kuten kurkusta tai porkkanoista. Totta, he eivät värähdä valitettavasti. Voit laittaa matkapuhelimesi värähtelyyn halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Voit myös yrittää tehdä värinää lasten leluista, mutta tärkeintä on löytää sopiva. Ja helpoin tapa tilata edullinen vibraattori Aliexpress-sivustolla, ne ovat siellä jokaiseen makuun.

Kuinka käyttää värähtelevää - ohjeita

Aluksi täryttimiä ei käytetty seksuaalisten unelmien täyttämiseen vaan naisten sairauksien hoitoon. Moderni miehet ja naiset kokevat tämän laitteen monella tavalla. Koska lääketiede pitää henkilön seksuaaliterveyttä erottamattomana osana terveyttä kokonaisuutena, on melko mahdollista tarkastella lelua seksuaalisena avustajana tästä näkökulmasta.

Vibraattityypit

Kaikki mallit eivät muistuta peniksen ulospäin, mutta tyypillisillä on juuri tällainen muoto. Ensinnäkin stimulantit eroavat aineistosta, josta ne on tehty:

 • muovi on halvin materiaali, joka muistuttaa äärimmäisen etäisyyttä ihmisen lihaan;
 • hygieeninen kumi on joustavampi materiaali, ei niin karkea kuin muovinen, mutta epämiellyttävä viileä tuoksu. Laitteen käyttö elämästä on lyhyt;
 • lateksi - samanlainen kuin ihmisen iho. Erittäin joustava ja nopeasti lämmitetty kehon lämpötilaan, ei viileä;
 • geeli ja silikoni ovat uuden sukupolven materiaaleja, jotka eivät ole käytännössä erotettavissa ihon kosketuksesta. Kosketuksessa ne säästävät kehon lämpötilaa, mutta niillä on yksi merkittävä haitta - ne tarvitsevat erityistä hoitoa;
 • Cyber-silikoni ja cyber-skin ovat alkuperäisen parhaita jäljitelmiä tähän mennessä.

Lisäksi täryttimet vaihtelevat nopeuden mukaan.

Lukemattomien tutkimusten aikana todettiin, että optimaalinen tärinänopeus on 80 sykliä minuutissa. Stimulaatio tällaisella intensiteetillä antaa naisille mahdollisuuden päästä orgasmiin, jos se ei toimi normaalin seksuaalisen kanssakäymisen aikana kumppanin kanssa. Tällä taajuudella vain kalliit mallit tunnetuista valmistajista voivat toimia.

On olemassa malleja, joissa on väline klitoriksen stimuloimiseksi, ts. Ne kykenevät värisemään ja pyörimään.

On sallittua havaita kaupallisesti pienet ohut mallit, joiden ympärysmitta on varustettu turvalaitteella kaikenlaisiin ylisuurten ylivoimaisuustilanteiden varalta, jotka liittyvät liian syvään tunkeutumiseen.

On olemassa pieniä leluja - "savukkeita", jotka on valmistettu vain klitoriksen stimuloimiseksi, ja niissä on tärisevät kivekset, jotka pääsevät helposti emättimeen.

Useimmat nykyaikaiset täryttimallit toimivat paitsi verkosta, myös paristoista, jotka tarjoavat laajan valikoiman toimintamahdollisuuksia. Tärkeintä - ostaa etukäteen vahvoja akkuja, joilla on pitkä käyttöikä.

Nykyaikaisten seksimyymälöiden hyllyillä saa havaita ja kaksinkertaistaa malleja, jotka on valmiiksi valmistettu emättimen ja peräaukon samanaikaiseen stimulaatioon.

Käyttöohjeet

Vaikka värähtelijä ostetaan erinomaisesti seksipelien kanssa kumppanin kanssa, sen vaikutus on aluksi erinomainen tarkistaa itsesi. Tämän ansiosta voit rentoutua ja keskittyä tuntemuksiin ilman että jotain muuta häiritsee.

Kokeilut, joiden valo on sammutettu peitteen alle, ovat erinomaisia ​​lykätä myöhempää - kunnes hetki, jolloin lelua tutkitaan riittävästi ja voit jopa käyttää sitä "suljetuilla silmillä".

Aluksi sinun on sallittava kehon tottua laitteeseen.

 • Ei ole välttämätöntä käynnistää välittömästi tärytintä ja siirtyä päätoimiin. On parempi käydä läpi kunkin ruumiin, kiinnittäen erityistä huomiota erogeenisiin vyöhykkeisiin. Puhumme niskasta, kasvoista, nänneistä, vatsasta, sisärenksistä jne.
 • Jos laitteen kumisulku estää itse kumi, josta se on valmistettu, saa käyttää kermaa tai erityistä voiteluainetta, ja se on sallittua johtaa vaatteilla, esimerkiksi silkkijalalla.
 • Laitteen käynnistäminen lisää vaikutusmahdollisuuksia painamalla kaikkein tunteellisimpia paikkoja. On yritettävä kokeilla paineen voimalla. Mitä suurempi laitteen teho ja sitä voimakkaampi nainen painaa itseään, sitä vähemmän tunne sen värähtelyn.
 • Jos pidät laitetta tiukasti kädessäsi, on mahdollista pienentää hieman tärinää sen aiheuttamaa imeytymistä varten harjalla. Heti kun nainen tuntee olevansa valmis kokeilemaan piristävää toimintaa, hän voi laittaa sen sisälle.
 • Vibraattorin käyttäminen seksuaalisissa peleissä kumppanin kanssa on parempi laittaa kondomia etukäteen, vain jos anal sex on suunniteltu.

  Kuinka käyttää tärinää klitorikseen?

  Clitoral-stimulaattoreita edustavat eri muodoissa olevat silikoni- tai kumilevyt, joita voidaan joko käyttää sormella tai kiinnittää lantiolla hihnojen avulla.

  Kun valitset tällaisen laitteen, sinun tulisi ohjata omat mieltymyksesi ja käytettävyys. Lisäksi ennen laitteen käyttöä on suositeltavaa lukea laitteen ohjeita, koska se on tarpeen kaikkien toimintojen, tilojen ja painikkeiden teoreettisen assimiloitumisen kannalta.

  Seuraavassa toiminnassa laitetta annetaan säätää omien tunteidensa perusteella. Sormen päällä olevien laitteiden tapauksessa liikkeen taajuutta ja painetta on säädettävä manuaalisesti.

  Kuinka käyttää anaalivibraattoria

  Tärkein edellytys on tyydytetyn voitelu- numeron käyttö.

 • Voitele peräaukko.
 • Hengitä ansoja sormellasi ja siemailla sitä, valmistele se syöttölaitteelle.
 • Paina varovasti kiertoliikkeellä niin pitkälle kuin mahdollista.
 • Jos nainen on melko levoton, stimulaattori voidaan antaa jo valmiiksi kytkettynä ja alkaa imitata peniksen liikkeet toiminnan aikana.

  Tämäntyyppiset ilo-laitteet voivat tuoda miehiä. Vibraattorin stimuloimalla eturauhanen, joka sijaitsee noin 2-2,5 cm: n päässä sulkimen rengasta välittömästi perineumin taakse, annetaan antaa miehelle unohtumaton ilo ja lisätä orgasmin.

  Tätä varten sinun täytyy syöttää mukana oleva laite matalaksi ja tehdä liikkeen kärjellä kivespussin suuntaan. Positiivisesti, nainen tekee tai ei, hän "kertoo" kumppanin penis, joka pitäisi vastata loistava tunne sen mukaisesti.

  Tietoja värähtelijävaurioista

  Lelu tarjoaa suurta todennäköisyyttä sukupuoleen. Poikkeuksellisesti se sopii pariin, joilla on kokemusta, jotka ovat asuneet yhdessä monien vuosien ajan ja etsivät tapoja monipuolistaa seksuaalista elämää.

  Harkitse yksi asia. Jos nainen saa säännöllisesti orgasmin vain värähtelijällä, hänen on vaikea kieltää häntä. Tällainen koherenssi voi johtaa muiden seksuaalisen stimulaation menetelmi- en suorituskyvyn heikkenemiseen.

  Laitteen käytöstä ei ole muita vasta-aiheita.

  Kuinka tehdä syvä värähtelijä betoniin

  Betoni on yksi tärkeimmistä materiaaleista, joita käytetään teollisen, siviili- tai sotilastuotannon eri aloilla. Syvyysvärähtelijää käytetään liuosten aiheuttamien ilmarakoiden poistamiseksi. Vaikka työkalua ei ole käsillä, tällainen värähtelijä pystyy kokoamaan itsenäisesti romumateriaalien avulla.

  Deep vibrator: kuvaus, laajuus, laite

  Sementtiastian syvät täryttimet ovat erityisiä laitteita betoni- tai betonirakenteiden tiivistämiseen liittyvään rakennustöihin. Tällaiset laitteet parantavat merkittävästi ratkaisun laatua, helpottavat monoliittirakenteiden rakentamista, vähentävät käyttökustannuksia ja rakennuksen rakennusaikaa.

  Laitteen kuvaus

  Betoniin kaatamiseksi säätöön valitusta menetelmästä riippumatta se on tyydyttynyt suurella määrin ilmaa ja tätä prosessia tehostetaan edelleen, jos liuos on tarpeeksi kuiva. Pohjan sisäpuolella on runsaasti tyhjiöitä, jotka vaikuttavat merkittävästi säätiön lujuuteen ja sen käyttöikään. Aiemmin käytetty manuaalinen "kiinni" menetelmä, mutta se ei ole tarpeeksi tehokas. Sähköinen tärytin luo korkeataajuisia tärinöitä, jotka auttavat sementtiseosta "päästä eroon" ylimääräisestä ilmasta ja kosteudesta.

  Deep Vibrator auttaa poistamaan ylimääräisen ilman ja kosteuden konkreettisesta ratkaisusta

  Värähtelijän toimintaperiaate on tuhota adheesio betoniliuoksen pienimpien elementtien välillä, jonka aikana tyhjät ja ilmakuplat poistuvat kokonaan.

  Mutta älä unohda betonin tulevaa kutistumista sen kovettamisen aikana, mikä voi johtaa rakenteelta vaarallisten halkeamien ilmaantumiseen.

  Jopa heikkolaatuinen betoni käsittelyn jälkeen täryttimen kanssa hankkii tarvittavan paksuuden ja juoksevuuden.

  Värähtelijät värähtelyn menetelmän mukaan voivat olla:

  • syvä - luodaan tiivistysratkaisu työstettävä osa laitteesta lasketaan betoniin, joka kaadetaan betoniseoksesta muottiin;
  • vibropressi - käytetään laitteen lattioihin ja sisätilojen lattioihin;
  • Vibropressit ulkotöitä varten - asennetaan pystyrakenteiden RC-rakenteisiin.

  Syvän vibraattorin ulottuvuus

  Tällaisia ​​laitteita käytetään erilaisissa rakennusalustoissa betonin ja betoniteräsrakenteiden asennukseen, valuun ja pystytykseen. Lisäksi sitä voidaan käyttää täyttämään nauhat, pilarit, paalut, ruuvi, laatta, matalat perustukset sekä monoliittiset pylväät ja lattialevyt.

  Laitteen suunnittelu

  Suunnittelussa on kolme pääosaa:

  • joka ajaa värähtelijää;
  • joustava akseli, jossa on suojaava kumitiiviste;
  • kärki, joka edustaa värähtelevää pikkua.

  Vibraattorin toiminta suoritetaan tällä tavalla: tärisevä suutin tuottaa tiettyjä värähtelyjä nestemäisen betonin liuoksessa. Massa menee tasaisesti säädetyssä muodossa muodostaen yhtenäisen monoliittisen pinnan. Laitteen progressiivisten liikkeiden vuoksi ilmakuplat häviävät ja tyhjät vettä poistetaan. Tämän seurauksena koko rakenteen kyllästyminen ja veden kestävyys lisääntyvät. Metallirakennuksen kiinnittyminen jäädytettyyn betoniin paranee.

  1. Värähtelijällä voi olla 1 kW tai enemmän tehoa yksivaiheisella tai kolmivaiheisella teholla.
  2. Taivutusvaihdeakseli vaihtelee pituudelta 1-7 metriä.
  3. Päissä on tukevia kumielementtejä moottorin kiinnikkeen ja vibroksen välissä.
  4. Laitteen työskentelevä tärinäosa voi olla sylinterimäinen tai kallistettava alaspäin. Ensimmäistä käytetään standardiliuoksen tiheydessä ja toinen kasvaa.
  5. Työkalussa voi olla useita värähteleviä suuttimia, klubeja 25-80 mm ja kaksi tai kolme pistettä.
  6. Laitteen rakenne koostuu rungosta, joka on valmistettu ruostumattomasta putkesta, jossa on asennettu metalliakseli, jossa on siirtynyt painopiste, rullatyyppisille laakereille. Kiertämisen aikana laite muodostaa vaaditun taajuuden värähtelevän värähtelyn, joka riippuu moottorin kierrosten lukumäärästä.
  7. Uppoavat täryttimet tekevät 10 000 - 20 000 rpm.
  8. Yläpuolelta akseli on suojattu vedenpitävällä kalvolla polymeerimateriaalista.

  Vibraattorin pieni paino mahdollistaa yhden henkilön työskentelyn sen kanssa. Mutta jos akseli on pituudeltaan yli puolitoista metriä, työhön kuuluu kaksi päällikköä.

  Immersio-täryttimien edut:

  1. Se kykenee kompaktiseen betoniin, joka sisältää suuren osan vettä. Näin voit lisätä liuoksen voimaa, lisätä sen veden kestävyyttä ja vastustaa negatiivisia lämpötiloja.
  2. Ne parantavat betonin kiinnittymistä raudoitukseen ja varmistavat sen olevan tiiviisti nivelet.
  3. Klassinen työkalu tuottaa tärinän värähtelyjä, joiden taajuus on 12-20 tuhatta rev / min.
  4. Kannettavat kannettavat täryttimet erottuvat taipuisalla akselilla ja niillä on keräimen sähköinen käyttö. Omistaa alhainen hinta, mutta pienin resurssi, jolla varmistetaan suuri määrä työtä.
  5. Korkeataajuiset täryttimet ovat tuottavimpia ja tuottavat erityisiä tärinän värähtelyjä.

  Rakenna värähtelijä omin käsin porauksesta

  Jos tarvitset syvää vibraattoria, se voidaan koota yksinkertaisesti sähköporakoneesta.

  Ennen kotitekoisen täryttimen tekemistä betonille on välttämätöntä ymmärtää laitteen periaatteen perusta

  Tavallinen poraus löytyy melkein joka talolta. Tällaisen laitteen pääasiallinen käyttövoima on pyörimisliikkeen muuntaminen oskillaattoriksi.

  Värinän kokoonpanon materiaalin valinta

  Tällaisen laitteen kokoaminen porauksesta sopii kaikille työkaluille, joiden teho on 1 kW tai enemmän. Tarvitset epäkeskoisen suuttimen ja kestävän ruostumattoman teräksen kärjen. Lisäksi on oltava saatavilla:

  • ruostumaton teräsputki 55 cm pitkä ja Ø 4 cm;
  • metalliydin Ø 15 mm;
  • suorakaiteen muotoinen metallinen tanko;
  • kaksi korkealaatuista laakeria ja holkki;
  • taivutettava, vahvistettu letku, jossa on vedenpitävä tai kestävä kumiputki;
  • sisäputki putkeen (voit ottaa nopeusmittarin kaapeli).

  Asennustyökalut

  Vibraattorin kokoamiseen tarvitaan joukko tällaisia ​​työkaluja:

  • joukko porat metalleille;
  • sähkö- tai kaasuhitsaus;
  • vannesahan;
  • suorakaiteen muotoinen sauva.

  Sykevärähtelijän valmistuksen vaiheet

  Kokoonpano suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

  1. Valitsemme ruostumattomasta teräksestä valmistetun putken, jonka pituus on noin 40-60 cm ja halkaisija 3-4 cm. Sisärenkaan rakentamiseen on käytettävä metallinen tanko Ø 12-15 mm. Se siirtää mekanismin koko järjestelmää tiettyyn suuntaan ja tuottaa tärinän tärinää. Koska betoni on erittäin aggressiivinen väliaine, ruostumaton teräs on ainoa sopiva metallin värähtelijän valmistamiseksi. Sisäakselin valmistuksessa käytetty metallitanko
  2. Teemme keskimmäisen osan ja valmistamme metalliputken ja yhdistämme ne toisiinsa. Porauksen etupäässä poraamme reiän, jonka läpi kiinnitämme laitteen laitteeseen. Laakerit mahdollistavat keskiosan pyörimisen vapaasti.
  3. Jotta ydin voisi helposti ja vapaasti kulkea ilman kitkaa, on välttämätöntä ottaa useita laadukkaita laakereita, joiden keskellä pyöristetään osa sauvan päästä. Sitten se on kierrettävä putkeen ja kahdesta sivusta aina laakereihin. Laakerit on asennettava korkealaatuisiin.
  4. Jos tangon pää on liian pitkälle eteenpäin nenästä, se on leikattava 5 tai 10 mm: n pituiseksi. Myös laakerit on suojattava luotettavasti molemmilta puolilta metallipäällysteinen peite pölystä ja likaaukosta, muuten laite pysähtyy pyörimättä ja sitä ei voida käyttää. Laakerien on oltava korkealaatuisia, koska ne edustavat tärinän suurinta kuormitusta.
  5. Taipuisan sauvan toisessa päässä panostimme holkkiin, joka tiukasti sulkee värähtelijän pyörimiselementin. Suojan laatu vaikuttaa värähtelijän kestävyyteen
  6. Valmistamme putken, jossa on paksua kumia tai taivutusta muovia ja liikkuvaa sauvaa sisäisen laitteen kokoamiseksi, joka voi taipua vapaasti. Näistä elementeistä tehdään epäkeskoakseli, joka on suunniteltu kytkemään sähköpora ja suuttimella, joka luo värähtelevää värähtelyä. Työn helpottamiseksi voit käyttää kaapelia auton nopeusmittarista
  7. Asettamme putken akseliin niin, että sen molemmilla puolilla on 4-5 cm varastossa jäljellä. Rodin pyörimisliikkeellä luodaan tietty värähtely, joka on välttämätön koko laitteen toiminnan kannalta.
  8. Seuraavaksi asetetaan toisella puolella erityinen holkki sauvaan. Me lepäämme sydämen ytimessä, jossa teimme reiän ja yhdistimme ne yhteen. Me täytämme holkki niin, että se napsahtaa tiukasti laakeriin ja hyvin piilottaa yhdistävän "sauman".
  9. Kiristä letku sitten holkkiin ja kiinnitä se tiukalla kiinnittimellä ja myös suojakotelo tiheän materiaalin kärkeen. Letku on suojattava tiukasti letkunkiristimellä.
  10. Tuloksena oli betonirauta, joka oli tehty porauksesta.

  Video: miten in-home-värähtelijä poraa

  Vibraattori DIY Punch

  Tällainen laite perforaterista on paljon helpompi tehdä. Ja tähän tarvitset vain: itse instrumentin, raudan sauvan ja paksun pyöreän levyn.

  Sähkötyökalun tulee olla alle 1,5 kW. Sitten se ei ylikuumene käytön aikana pitkään. Taivutustangon pituuden on oltava sellainen, että se taipuu muotin pohjaa vasten, kun betoniliuos kaadetaan.

  1. Prosessimme suuttimen yhden sivun häntäosaan, joka voidaan puristaa rei'ittimen patruunaan. Ja toiselle hitsataan metallilevy, jonka halkaisija on noin 50-70 mm.

  Video: sisäinen tärytin kotona lävistimestä

  Huomautus käsityöläisille - käsityöläisille

  Kun tiivistät betonia syvällä värähtelijällä, noudata sopivia suosituksia.

  1. In svezhezalitom-liuoksessa voi olla noin 50% ilmaa. Prosenttiosuus riippuu sementin tuotemerkistä ja sen liikkuvuuden asteesta. On välttämätöntä päästä eroon näistä tyhjyydestä syvällä värähtelijällä.
  2. Akkujen värähtelijän on päästävä kaikkiin säätiön paikkoihin, muuten jäljelle jääneet aukot tulevat aiheuttamaan ongelmia.
  3. Muista, ettet voi lopettaa säätöjen kaatamista, joten sinun on jatkuvasti seurattava värähtelijän toimintaa niin, että se ei murtaudu odottamattomassa hetkessä.
  4. Jotta vältetään ilmavälien muodostuminen liuoksessa, pohja on kaadettava pienestä korkeudesta.
  5. Laitteen kärki tulee upottaa liuokseen vain pystysuoraan eikä horisontaalisten liikkeiden tekemiseen.
  6. Sinun on aina valvottava upotuspisteiden välistä etäisyyttä. Sen korkeus ei saa olla yli 10 kärkeä.
  7. Kerrotaan kerroksittain kerroksen alapuolella, että kärki on upotettava kullekin edelliselle kerrokselle vähintään kymmenellä senttimetillä kaikkien kerrosten voimakkaimman tarttumisen varmistamiseksi.
  8. Jos pidät vibraattoria liian pitkänä yhdessä paikassa, betoni voi kuoriutua. Laitteen käyttöaika on 5-15 sekuntia. Taajuus riippuu sementin ja voiman värähtelevän laitteen tuotemerkistä.
  9. Työkappale ei saa koskettaa muottien seinämiä eikä rakenteen rakennetta.
  10. On tarpeen poistaa kärki huolellisesti, jolloin hitaat liikkeet ovat "ylös ja alas", jotta ulkoilma ei pääse paikkaan, jossa se sijaitsee.
  11. Jos betonin koko pinnalle ei ole kuplia, työ suoritettiin oikein.
  12. Tehtaan värähtelijää ei voi kääntää "idle", koska se heikentää laitetta ja lyhentää sen käyttöikää.

  Muut vaihtoehdot itsenäisesti tuottamaan vibraattorin kotona

  Vaikka poran tai perforatorin valmistus on tavallisinta, on olemassa muita vaihtoehtoja syvän värähtelijän kokoamiseksi kotiin. Riittää valita sopiva tärinän lähde ja sopeutua siihen sopivaan värähtelevään kärkeen.

  Video: Deep Vibrator vesipumppumoottorista

  Tärkeimpänä etuna on improvisoitujen työkalujen valmistuksessa käytettävät täryttimet, että laitteen ei tarvitse käyttää rahaa, ja työn päätyttyä se puretaan ja komponentteja voidaan käyttää aiottuun tarkoitukseen.

  Video: Deep Vibrator Trimmer

  Monoliittisen perustuksen itsekudontaan on tärinää porrasta tai perforaterista, joka on koottu kotiin improvisoituilla välineillä, on täydellinen. Tällainen työkalu ei sovellu laajamittaiseen rakentamiseen, mutta se on yksinkertaisesti välttämätön maanrakennuksen tai maatilarakenteiden rakentamisessa. On huomattava, että laitteen pituus, joka ylittää yhden metrin, tarvitsee avustajan työskentelyä. Täryttimen asentamista kotona on tarpeen tehdä kaikki liitokset mahdollisimman luotettaviksi, koska betonirakenne luo voimakkaan paineen laitteelle ja kykenee vastustamaan tärinää tärinää aktiivisesti.

  Miten värähtelijä

  Kirjoitan tämän artikkelin siinä toivossa, että se on hyödyllinen jollekin.

  8. maaliskuuta pidettävälle lomalle syntyi ajatus luoda pieni lahja tytölle.

  Kysymyksiä ei ollut: Mitä antaa? Oli kysymys: miten se tehdään?

  Ensinnäkin oli tarpeen löytää sopiva rakennus. Tämä rooli sopiikin täydellisesti 2-paikkaiseen ruiskuun. Neulan kutisteputki leikattiin ja peitettiin epoksi liimalla. joka myös antoi keholle hieman pyöreyttä. Liima kaadettiin siististi sisälle eikä täysin pursotettu. Siten sisäpuolella olevan liiman osa ja osa, joka lähti reiän läpi, missä neulaputki oli, on yksi kiinteä kappale, joka on tiukasti kiinnitetty kotelon päähän.

  Vanha Sony Ericsson K750i toimi vibraattorina toimineen luovuttajana. Pienten moottorien koskettimiin juoksutin johdotukset, reiät liitettiin saviin. Toisesta 2x-uuni-ruiskusta leikattiin lyhyt putki, johon laitoin moottorin ja täytettiin samalla epoksilla kotelon ympärillä. Tämä toimenpide suoritetaan pienellä sakeutetulla epoksi liimalla, jotta se ei pääse moottoriin. Kuivumisen jälkeen moottorin halkaisija vastasi täsmälleen kotelon sisäistä halkaisijaa.

  Aluksi oli ajatus tehdä akkujen värähtelijä. Akun pidike on valmistettu neulansuojuksesta.

  Mutta kuten käytäntö on osoittanut, tämä malli ei ollut kovin luotettava.

  Sen vuoksi päätettiin yksinkertaistaa laitetta, päästä eroon akkuista ja tehdä se plug-in. Järjestelmä on mahdollisimman yksinkertainen: vanha matkapuhelin + laturi moottori.

  • Suosituimmat
  • Ensin päälle
  • varsinainen alkuun

  42 kommenttia

  Outoa sinä käsittelee Petrovichia, oi outoa.

  Petrovich on myös romanttinen! 8. maaliskuuta tyttö antaa tytölle itsetäytteisen täryttimen ruiskusta (toivottavasti ainakin ei käytetä)! Vain unelma jostakin naisesta)

  Kaksikymmentä viidennestä syntymäpäiväni pudotin komplekseja ja pyysin työtovereiltani lahjoittamaan 20 cm: n värähtelijän. Uurrettu. Erilaisilla tiloilla. Ja jopa lähetti heille linkin My Dream of Vibrator - rohkea, kerma, saksa. Annoin jopa nimensä hänelle - Hans, ja sytytettiin yöpöydällä.

  Kollegani ajattelivat, että 50 dollarin värähtelijä oli liian lihava ja että paras lahja oli käsintehty lahja. Aktivistin ja massatyöntekijä, teknisen henkilöstön tekninen päällikkö, Sergey R., teki ehdotuksen, joka kiehtoi uutuudellaan - tehdä työntekijästä syntymäpäivänä parempaa värähtelevää ulkomailta kotimaisten materiaalien ja omien tuotantolaitosten avulla. "Mitä me, toverit, emme voi tehdä pussista sotilaallisilla teknologioillamme?" "Voimme tietenkin!", - narttu työntekijät tukivat Sergei R. Tuotanto-osasto sai pussin kehityksen teknisissä parametreissä, jotka on määritelty viitekehyksessä (20 cm, kolmivaihtoehto jne.).

  Tuotanto-osastolla he ajattelivat, että kolme tilaa yhdelle naiselle oli liikaa: puolet maasta yhdessä tilassa oli vitun, eikä mikään ollut vielä kuollut. Kermanvärin hinta maksaa myös: tuotantolaitoksilla on materiaaleja khaki- tai huovutettuja naamiointivärejä, ovat valinneet toisen vaihtoehdon kauniimpiakin. Sitten oli ongelmana kehittää askelta, ja koska työntekijöitä ei ollut 20 senttimetriä, päätimme tehdä 16 cm: n kuvion ja kuvion parhaimmalla menestyksellisellä miesten joukkueella, joka osoittautui Sergey R: ksi. Ribbonvaatimuksen täyttämiseksi tuote täytettiin asennusvaahdolla ja puristettiin sen läpi karkeilla sormilla, kolhuilla, joiden oli tarkoitus johtaa orgasmisiin huipuihin ja suurimmalle aitoudelle ne antoivat keinotekoiselle jäsenelle saman kaarevuussäteen, joka havaittiin alkuperäisessä.

  Seuraavaksi insinöörit joutuivat kohtaamaan ongelman, jolla varmistetaan värähtelijän liikkuminen ennalta määrätyllä reitillä ja peittämällä virransyöttö määritettyjen värien munien alle. Koska alkuperäisen munat eivät olleet riittävän kehittyneet piilottaakseen virtalähdettä ja sormiakkujen paikkaa, päädyttiin luovuttamaan ja luopumaan paristoista periaatteessa. Väestön pääosan ja työntekijän (eli minä) vähäisen tulon ongelman perusteella, mukaan lukien insinöörit, päättivät tehdä värähtelijän sähköpatterin periaatteella, ts. laita se kierrettyyn johtoon, joka on kytkettävä pistorasiaan. Näin vältytään tarpeettomalta kulutukselta akkuihin ja tarjoavat mahdollisuuden säilyttää luonnolliset osuudet munien ja jäsenen välillä, jotka on havaittu alkuperäisessä. Jäsenen sisällä päätettiin lisätä salainen sotilaskehitys, joka myytiin viime vuonna kiinalaisille sekoittimien tuotannossa - insinöörien mukaan tämä salainen kehitys oli naisen tuominen orgasmiin sekunneissa. Tuote annettiin testaamaan laboratorion assistentti, joka ei mennyt töihin seuraavana päivänä ja lähetti laatikon miehensä kanssa ja merkinnän "Sain sairas. Tulen viikoksi. " Insinöörit hämmästyivät tuotteen vahvuudesta ja ylpeivät tuotannon olemuksestaan. Vibraattori sai koodinimen "Scream-1", se oli kauniisti pakattu ja esitelty minulle sekä neilikka ja todistus menestykseen.

  Illalla löysin pistorasian, laittoin tuotteen itse ja painin "on" -painiketta. Suihkun äänien lähettäminen lähti liikkeelle, Creek-1 alkoi rakastaa minua. Muutaman minuutin kuluttua se haisi kuumaa, mutta päätin olla häiritsemättä ja odotan vielä kauan odotettua orgasmia. Jälkeen muutaman minuutin kuluttua äitini koputti huoneen oveen kysymyksen "miksi sinä rummutat siellä?" - on hyvä, että lukitsin oven ja äitini ei nähnyt minua raspryachnuyu pöydän alle puolen metrin päässä pistorasiasta (tavallinen johto, 60 cm pitkä). Muutaman sekunnin ennen orgasmin "Creek-1" aiheutti oikosulun ja katkaisi valon koko talossa - vedin tuotteen ulos seksuaalisesta elimestä ja ajattelin, etten koskaan enää tukisi kotimaista valmistajaa.

  Kun kokeilu onnistui, asiantuntijat päättivät jatkaa peisek-tuotannon jatkuvaa tuotantoa sotilastekniikan käytön perusteella. Ottaen huomioon ruoan ongelmat, päätettiin laajentaa johto mittariin ja tuote, koodinimeltään "Scream-2", ilmestyy pian myymälähyllyihin.

  Tuotanto-osastolla he ajattelivat, että kolme tilaa yhdelle naiselle oli liikaa: puolet maasta yhdessä tilassa oli vitun, eikä mikään ollut vielä kuollut. Kermanvärin hinta maksaa myös: tuotantolaitoksilla on materiaaleja khaki- tai huovutettuja naamiointivärejä, ovat valinneet toisen vaihtoehdon kauniimpiakin. Sitten oli ongelmana kehittää askelta, ja koska työntekijöitä ei ollut 20 senttimetriä, päätimme tehdä 16 cm: n kuvion ja kuvion parhaimmalla menestyksellisellä miesten joukkueella, joka osoittautui Sergey R: ksi. Ribbonvaatimuksen täyttämiseksi tuote täytettiin asennusvaahdolla ja puristettiin sen läpi karkeilla sormilla, kolhuilla, joiden oli tarkoitus johtaa orgasmisiin huipuihin ja suurimmalle aitoudelle ne antoivat keinotekoiselle jäsenelle saman kaarevuussäteen, joka havaittiin alkuperäisessä.

  Vibraattori konkreettisten tiivisteiden tiivistämiseen ja itsenäiseen tuotantoon

  Kun betonia kaadetaan, muodostuu usein ilmakuplia tai sinusoireita, ja täyteaineet jakautuvat epätasaisesti. Tämä johtaa teknisten ominaisuuksien huononemiseen, rakenteellisen lujuuden vähenemiseen. Ongelman ratkaiseminen auttaa tärinää betonille - laite veden ja ilman kuplien poistamiseksi, liuoksen tiivistämisen ja homogeenisuuden lisäämiseksi.

  tapaaminen

  Valmistettu betoniliuos, huolimatta perusteellisesta sekoittumisesta, säilyy heterogeenisenä, mikä johtaa teknisten ja toiminnallisten ominaisuuksien rikkomiseen. Sementtimaidon, murskatun kiven ja hiekan lisäksi se sisältää vesi- ja ilmakuplia.

  Jos betoni yksinkertaisesti kaadetaan muottiin, rakenteen rakenne on heterogeeninen. Ilma pysyy keskellä, kuoret muodostuvat, ja täyteaineita ei "pakata" tiheässä monoliitissä.

  Värähtelevien puristimien käyttö betoniin lisää seoksen sujuvuutta ilman lisäaineita sen komponenttien liikkeen vuoksi. Ilmakulkeutuma työnnetään monoliitin pinnalle ja täyteaineet jakautuvat tasaisesti koko tilavuudeltaan.

  Täryttimen toiminnan aikana muottiin kaadettu betonin määrä vähenee 30%. Tämä vaikutus syntyy ilmakeinojen tyhjennysten ja hiekan ja roskien tiheämmän sakeuttamisen vuoksi. Tämän seurauksena massiivisen rakenteen vahvuus saavuttaa suurimman mahdollisen arvon ja suuren tiheyden tiettyä betonibrändiä kohti.

  Suosituin syvyysvärähtelijä, pinnalle ja muille tämäntyyppisille laitteille, joita käytetään kaikentyyppisten betonien asennuksessa.

  Toiminnan periaate

  Yksityisessä ja teollisessa rakentamisessa käytetään useammin vedenalaista vibraattoria, muilla malleilla on samankaltaiset toimintaperiaatteet. Suunnittelun perusta on solmu, joka muodostaa tärinän värähtelyjä, joiden taajuus riittää purkamaan ilmakuplia ja ulkomaisia ​​sulkeumia täyteaineiden sulkemiseksi.

  Täryttimiä varten betonissa pääsolmu on epäkeskinen akseli, joka upotetaan betoniin. Kiertää bensiinistä, dieselistä, sähkömoottorista tai pneumatiikasta kytketystä käyttölaitteesta. Pyörimisnopeus välitetään kestävällä mutta joustavalla teräskaapelilla. Akseli itsessään on vibropiipissä tai teräksessä - terässylinterissä ja se on asennettu pyörivän kaapelin päähän, joka on peitetty suojuksella.

  Lähde on yksivaiheinen tai kolmivaiheinen sähkömoottori 220 V tai 42 V. On olemassa kannettavia malleja, joissa on paristoja. Suuret määrät betonia on parempi työskennellä malleilla, joissa on bensiinimoottori. Tuottavimmat laitteet on liitetty dieselmoottoreihin, ne on suunniteltu kovettumaan suuresta betonimassasta.

  Lajikkeet ja ominaisuudet

  Tyypillisiä täryttimiä on kolme erilaista:

  • Syvä värähtelijä upotettu juuri täytettyyn ratkaisuun. Näitä laitteita käytetään rakentamisessa, kun kaadetaan suuria monoliitteja ja perustetaan rakennuksia ja rakenteita.
  • Pintavibraattoria betonin tiivistämiseen käytetään lattian, tasoituskerrosten ja muiden suurten alueiden, myös teiden, täyttämiseen. Pintabetonivibraattori on levy tai nauha, joka värähtelee moottorin vaikutuksen alaisena. Yläkerroksella toimiva levy kompakti koko monoliittia.
  • Ulkoisen tyyppiset täryttimet kiinnitetään muottiin. Niitä käytetään rakenteiden rakentamisessa paksuina vahvisteina olevien pylväiden muodossa.

  Käyttötaajuusmuuttajien täryttimet jakautuvat seuraavasti:

  • Electric - ovat suosituimpia, niillä on suhteellisen pieni massa, toimivat kaikissa olosuhteissa, myös sisätiloissa. Värähtelevillä betonilla 220 V pienin teho, kolmivaiheiset vaihtoehdot ovat massiivisia, edellyttävät erityisiä ehtoja tehon tuottamiseksi.
  • Polttomoottoreilla - suuritehoiset bensiini- ja dieselmallit. Ne ovat melko suuria ja vaativat ammattimaista huoltoa, mutta ne voivat työskennellä ilman sähköä. Niiden suuri teho mahdollistaa suurien monoliittien käytön.
  • Pneumaattiset mallit toimivat kompressorilla, voimansiirto tapahtuu korkeapaineletkun kautta ja niitä käytetään betonituotteissa, mutta niitä ei käytetä laajasti rakentamiseen.

  Voimalla erottaa kannettavat täryttimet betoniin enintään 2 kW moottoreilla. Ne ovat halpoja, eivät vaadi ammattikoulutusta ja soveltuvat yksityiseen rakentamiseen. Ammattilaisten täryttimien kapasiteetti on jopa 4 kW, se voi toimia pitkään, niitä käytetään teollisuusrakentamisessa, monoliittirakenteiden rakentamisessa ja betoniteräsrakenteiden valmistuksessa. Lisäksi täryttimet luokitellaan akselin pyörimisnopeuden mukaan:

  • Pienitaajuiset mallit, joiden akselinopeus on jopa 3500 kierrosta minuutissa, tuottavat suurta amplitudia tärisevästä akselista. Niitä käytetään betonirakenteissa, joissa on karkeita aggregaatteja, joilla on alhainen liikkuvuus.
  • Keskitaajuuslaitteita jopa 10 tuhatta kierrosta minuutissa, yleisimpiä vaihtoehtoja, joilla on yleismaailmallisia ominaisuuksia, voidaan käyttää eriasteisten liikkuvuusasteiden kanssa.
  • Korkean taajuuden täryttimet betoniin, joiden taajuus on yli 10 tuhatta kierrosta minuutissa, pienellä amplitudilla, ne sopivat hienojakoisten täyteaineiden liikkuviin seoksiin. Ultrasonic-malleilla on sama laajuus.

  Nämä laitteet vaihtelevat akselin pituuden mukaan, joka voi vaihdella välillä 0,5 - 20 metriä. Sen avulla voit käsitellä irtotavarana olevia monoliittejä, pylväiden perustuksia, teräsbetonisia rakenteita. Upotettavat mallit vaihtelevat halkaisijaltaan 25: stä 110 mm: iin. Mitä paksumpi lujitemuoto on, sitä pienempiä on seulojen halkaisija.

  Miten valita

  Ensimmäisessä vaiheessa valitaan eräänlainen tärytin betonin tiivistämiseen - tasoituskerrosten ja muiden paksujen paksujen rakenteiden osalta valitaan pintarakenteen laite. Deep vibrator on laajalti käytetty rakennustöissä, kun kaatetaan perustuksia ja muita rakenteita. Ulkotyyppisiä täryttimiä käytetään päällystyslaattojen valmistuksessa, mutta niitä tarvitaan myös tiivistämään savi-, lattiat, joiden pinta on suhteellisen pieni ja suuri alue.

  Toinen valintakriteeri on laitteiston teho, jolle sen toiminta riippuu jatkuvasti. Yksityisessä rakentamisessa suosituin syvään istuvien kannettavien täryttimien joukossa, joiden kapasiteetti on 0,8-1,5 kW. Maatiloissa ja muissa tiloissa, joissa ei ole keskitettyä virransyöttöä, voidaan käyttää akun malleja. Teollisessa rakenteessa käytetään useimmin rakenteita, joissa käytetään betoniteräksen ja betonin tiivistämiseen tarkoitettuja laitteita 3 - 4 kW.

  Betonimassan optimaalisen laadun saavuttamiseksi on otettava huomioon pyörimisnopeus. Suurilla jakeilla täytettyjä betettejä käytetään matalataajuisia malleja, joissa on suuri amplitudi tärinää. Jos käytät muita malleja, koostumus voi kerrostua, sen laatu heikkenee. Yksityiseen rakentamiseen on parempi ostaa mid-frequency-värähtelijä, jolla on laaja valikoima asetuksia, jotka voivat toimia eri täyteaineiden fraktioiden kanssa. Korkeataajuusmittarilla on suppeampi erikoistuminen, ja sitä käytetään hienorakeiseen betoniin.

  Tärkeä parametri on laitteiden massa. Tonttirakennustöissä ne käyttävät usein sähkötyökaluja, joiden paino on enintään 6 kg. Korkeammalla teholla varustetut laitokset voivat painaa jopa 18-20 kg, mikä on yksityisten joukkueiden käyttämää semi-ammattimaista laitteistoa. Tehokas ammattikäyttöön tarkoitettu työkalu painaa 90-100 kiloa, joten se vaatii useita henkilöitä, joilla on erityiskoulutus.

  Kun valitset upotettavan täryttimen betoniin, kiinnitetään huomiota kissan halkaisi- seen, jota ohjataan taipuisalla akselilla. Tiheästi vahvistetut rakenteet edellyttävät vibrotyksiä, joiden läpimitta on 15 mm, sallitaan enintään 50 mm: n vaihtelut. Perinteisen vahvistamattoman monoliitin sulkemiseksi käytetään suuria halkaisijoita jopa 110 millimetriä.

  Valinta riippuu muotin syvyydestä. Värähtelevän kompaktorin tehokkaan käytön varmistamiseksi käyttöputken pituuden on oltava 1 metri suurempi kuin tämä syvyys. Tämä jättää liikkumavaraa, joka otetaan huomioon tärinänvalmistuslaitteiden valmistuksessa.

  Kuinka tehdä täryttimestä konkreettisia omia käsiäsi

  Täryttimen luotettavuus ja toimivuus on helppoa omilla kädillä betonille, riittää, että sillä on sopiva sähkötyökalu taajuusohjauksella. Sen käyttölaitteen on oltava riittävän luotettava, jotta laakeri kestää epäkeskon repeytymisen.

  Porauksesta

  Voit käyttää konkreettisen syvän täryttimen omia käsiä käyttämällä tavallista porata. Helpoin tapa on ostaa valmiin suuttimen piikillä. Tällaiset voimansiirtoakseliin johtavat asemat löytyvät myymälöistä, jotka myyvät valmiita laitteita.

  Suurimmassa osassa malleissa on akseli, joka on varustettu kuusikulmalla. Jos pora on samanlainen, ei ole ongelmaa. Jos ei ole, sovitettu sovitin, joka on kiinnitetty kasettiin. Suojakotelo on putki, jossa on useita reikiä, joihin pienet ruuvit on ruuvattu. He tarttuvat, lepäävät kehossa, mikä on tarpeeksi.

  Mace voidaan tehdä itsenäisesti. Voit tehdä tämän ottamalla metallisylinteriä, joka on kiinteä laakeri. Niiden läpi kulkee teräsnauha, johon sylinterin sisällä olevaan osaan on järjestetty kuorma, joka tuottaa epäkeskon. On tärkeää varmistaa suunnittelun eheys. Kun työskentelet matalan monoliitin kanssa, joustava taivutus, joka välittää voiman vibro-kärkeen, voidaan korvata terästangolla, mutta tällainen betonielementti on kova.

  lävistimestä

  Tämä on helpoin tapa tehdä syvä värähtelijä betoniin. Useita tangkoja keitetään alaspäin tavanomaiseen huippuun jalostusalueen lisäämiseksi, kun taas sen on pyrittävä potkumaan luomaan värähteleviä liikkeitä. Tämä värähtelijä on erittäin kätevä yksityisessä rakentamisessa, mutta sitä on vaikea käyttää vahvistetuissa töissä.

  Mielenkiintoista, kun käytät kauhaa tai lastalla, voit tehdä pintalibraattorin betonista tavanomaisesta rei'ittimestä. Riittää, että sauva asetetaan kauhaan tai haalariin puhallustilaan ja sijoitetaan ne liuokseen. Kytkemisen jälkeen yläkerros alkaa tiivistää.

  Pintavibraattori

  Kotitekoiseen täryttimeen betonipinnoille ja muille suurelle alueelle voit ottaa minkä tahansa moottorin ja kiinnittää kuorman eksentriseen lähtöakseliin. Tämä malli on asennettu tasaiselle palkille, joka voi olla jopa puinen, johon kahva kiinnitetään. Levy asennetaan liuoksen pinnalle ja värähtelijä kytkeytyy päälle, tärinät siirretään ylemmistä kerroksista rakenteen pohjaan.

  johtopäätös

  Betonin monoliitin laadun parantamiseksi ilman, että tuotemerkkiä nostettaisiin, sinun on poistettava kuoret ja jakattava tasaisesti täyteaine, syvä värähtelijä sopii parhaiten. Pesureita ja lattioita varten käytetään pintalaitteita, jotka kokoavat koko paksuuden ja poistavat ilmakuplat.

  Yksityiseen rakentamiseen voit tehdä tärinää betoni- tai uppopuhelimelle omiin käsiisi. Tämä edellyttää tavanomaisia ​​työkaluja - poraa tai vasaraporaa ja ajaa.

  Vibraattori: mitä voidaan korvata kotona? lovesexytoys.com

  Lähes kaikkien maiden yhteiskunnallisen seksuaalisen vallankumouksen ansiosta sukupuoleen ja nautintoon liittyvä aihe ei ole enää tabu. Intiimyymälät laajentavat verkkojaan, eikä nyt ole niin kiusallista ostamaan niitä. Viime vuosina on keskusteltu avoimesti ongelmasta, joka koskee naisten orgasmin saavuttamista. Tästä syystä keksintö tarjoaa monia erikoisvarusteita tähän liiketoimintaan. Aihekohtaiset aikakauslehdet julkaisevat näihin aiheisiin liittyviä koulutusartikkeleita. Siksi opiskelemalla niitä, tavalliset naiset ajattelevat usein värähtelyn ostamisesta. Mutta jos ei ole mahdollista ostaa vibraattoria, miten voit korvata sen? Loppujen lopuksi kaikilla naisilla ei ole varaa viettää huomattavan määrän rahaa epäilyttävällä tehokkuudella. Muuten viileä Mini Vibrators edulliseen hintaan.

  Vibraattorit ilmestyivät 1700-luvulla, Englannissa. Sitten uskottiin, että kyyneleet, kiukuttelut ja pyörtyminen naisilla esiintyvät liian syykkään kohdun takia. Tämän kehon hoidossa oli määrätty erityishierontaan. Täällä hänelle ja täryttimille keksittiin. Tämän seurauksena lelu on saanut suuremman tunnustuksen naispuolisen väestön keskuudessa.

  Nykyään lääketiede suosittelee keinotekoisten peniksen käyttöä kivunlievityksen lievittämiseksi kuukautisten aikana, sillä orgasmin avulla voit laajentaa verisuonia. Synnytyksen jälkeen, käyttämällä värähtelevää, voit säätää emättimen äänen ja parantua arvet.

  Mikä voi korvata värähtelijän kotona? Kätevät materiaalit

  Jos nainen haluaa itsenäisesti tutkia seksuaalensa partaalla, intiimi lelut auttavat havaitsemaan erogeeniset alueet. Ja täryttimet vain palvelevat orgasmin saavuttamista. Koska improvisoituja keinoja voidaan käyttää. jääkaapin sisältö.

  Esimerkiksi banaaneja. Ennen käyttöä pese se perusteellisesti lämpimällä vedellä, laita kondomi päälle ja kytke eroottinen kalvo päälle. Kun käytät banaania syvälle tunkeutumiseen, voit saavuttaa orgasmin.

  Kylpyhuoneen esineet voivat myös auttaa löytämään vastauksen kysymykseen siitä, miten värähtelijä korvataan. Katso huolellisesti hyllyiltä. Jos sähköhammasharja on, niin se helposti korvata aiheen sukupuoleen. Koska sillä on useita kytkentänopeuksia, sitä voidaan helposti käyttää sekä emättimen seksiin että klitoriksen stimulointiin sekä erogeenisten vyöhykkeiden hierontaan.

  Vibraattorin tekeminen omiin käsiisi

  Jos et tiedä, miten vaihda värähtelijä, valmiiden tuotteiden valokuvat voivat herättää vastauksen. Loppujen lopuksi se koostuu ruumiista ja moottorista. Jälkimmäinen voi helposti ostaa radiolaitemyymälästä. Mutta loput joutuvat karsimaan.

  Ensimmäinen vaihtoehto: veistoksellinen savea. Sen avulla voit muokata peniksesi kaiken paksuuden ja korkeuden mukaan. Pääasia - jättää paikka moottorin alle. Noudata materiaalin pakkauksessa olevia ohjeita ja leivota yksikkö. Kiinnitä loput osat ja käytä laitetta. Tämä vaihtoehto on helppo korvata ostovibraattorilla. Mikä voi korvata veistoksellinen savi, jos se ei ole käsillä? Älä kiirehdi käyttämään tavallista lasten saviä. Kuumennettaessa se alkaa sulaa ja menettää ominaisuutensa.

  Keramiikka ja savi ovat hauraita ja lyhytaikaisia. Siksi on parempi valita muita materiaaleja. Jos esimerkiksi haluat tehdä "ikuisen" värähtelijän, miten voit korvata asian? Hyvä vaihtoehto on puu. Tästä voit leikata peniksen paksuuden ja korkeuden. On tärkeää huolellisesti puhdistaa hiekkapaperilla hiutaleiden poistaminen. Älä unohda tehdä paikkaa moottorin ja paristojen sisällä. Kun tuote voidaan maalata ja lakata. Osien reikä voidaan tiivistää tiivisteellä. Mitä muuta voisi olla värähtelijä kuin korvata puuta? Vastaus on yksinkertainen: kaikki kestävät materiaalit - savi tai metalli.

  Vaikeampi vaihtoehto on kerätä joitain materiaaleja ja tehdä ostoskappale. Voit esimerkiksi käyttää nestemäistä silikonia. Sitä käytetään akvaarioiden rakentamiseen. Muotteina voi käyttää kondomia, elastista putkea tai metalliputkea, letkua jne. Moottoria voidaan vetää vanhoista leluista. Se on sijoitettava akkujen "muotoon" ja kaataa silikonia. Vain odottaa silikonin kuivausta, ja laitetta voidaan käyttää turvallisesti.

  Jos haluat olla tärytin talossa, kuin voit korvata sen kotona, tiedä, ole varovainen. Monet ihmiset unohtavat käytettyjen materiaalien turvallisuuden. Esimerkiksi pitkät tuoksuvat kynttilät voidaan käyttää vibraattorin rungona, mutta emättimessä on herkkä mikrofluora ja tällaisen materiaalin käyttö voi aiheuttaa negatiivisia seurauksia - allergioita tai ärsytystä. Siksi lähestytä huolellisesti "kodin" värähtelijän valintaa.

  Älä unohda laitteen huoltoa, vaikka se tehdään omilla käsilläsi. Pese se lämpimässä vedessä, kuivaa ja käytä kondomia. Tarkasta huolellisesti esine halkeamien, sirujen jne. Kohdalla. Tarkista, että potilaalla on allerginen reaktio ennen käyttöä.